جدیدترین‌ها

بازی دور هجدهم مافیا | یک اودیسه زمینی: هرج‌ومرج

رای اعدام

• مجموع رای دهندگان
    5
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
Wooden
پسندها
146
امین کی پی

اینا فکت بازیه، من از محمدحسین انتظار دارم فکت بازی رو متوجه بشه. اصلا من مافیا، ولی فکت بازی میگه روز معارفه یه شهروند داشته باشه منم.
من هم از محمدحسین انتظار دارم تارگتی که میزنه براساس منطق و فکت باشه.

امین اون لحظه ای که پست معارفه رو دادم اینقدر برام مشکوک نبودی که بعدش شدی. منم قرار نبود صرفا روی اون حالت حسی بهت رای بدم. حتی نوشتم ادامه بازیت رو میخونم. ادامه بازیت رو دوست نداشتم. تارگتای نسبتا واضح من خودت و چاووش بودید. از پست معارفه من تا این لحظه چاووش بیشتر بازی رو متن به متن تحلیل کرده تا تو. یا مثلا پست ۲۱ مدل سوالش عموما مدل سوالات ذهن شهرونده. در نقطه مقابل تو بر خلاف چیزی که میگی تحلیلی از بازی نمیدی. یه حالت گاها عصبی گاها بیخیال و دفاعی گرفتی. یا مثلا این جمله که گفتی رو نتونستم هضم کنم:

فرقش این بود که الان به جای اینکه شما زرنگا منو گرفته باشید یه گوشه برای خودم نشسته بودم داشتم نگاهتون میکردم

خب اگر بیگناه هستی که باید الان تو POV پرفکتی باشی برای اینکه بین تارگت هایی که بهت زده شده حدس بزنی مافیا کیه. ولی تو انگار برات اهمیتی نداره و داری میگی شما زرنگا منو گرفتید. زیر این جمله یه پذیرشی هست که من مافیا هستم و شما هم با زرنگ بازی ولی بیخودی و مفت منو گرفتید انگار... یا شاید من چنین حسی دارم نمیدونم. مثلا چرا نمیگی شما پفیوزا دارید منو پوش میکنید و سعی کنی بین تارگت هات مافیا رو بکشی بیرون؟ :دی

از گاد پرسیدم گفت رای اجباری نیست و تصمیم اولم این بود که بهت رای ندم چون بازیت رو خیلی دوست دارم شخصا و ترجیح میدادم بهت فضا بدم. ولی الان که مهمترین دیتای بازی در مورد تو هست و متوجه شدم که لباس از شب های دیگه وارد بازی میشه احساس میکنم تصمیم درست تر اینه که بهت رای بدم فعلا. چون آدم احساسی ای هستم شاید تصمیمم عوض شد بعدا :دی

رای به اعدام: امین کی پی

رای به اعدام:

Underwood
پسندها
476
اشکان کردیتش به این مفهوم که اگر گناهکار تیمی بود، تو توی تیمش نیستی رو بهت میدم. اما به این مفهوم که اون فرعیه لوستر بود چی بود، نیستی، طبیعتا خیر :دی

اگرم که امین اون فرعیه باشه که خب اعتبار خاصی نداره :دی

کارآموز مافیا
پسندها
162
حله 👍🏻

البته منظور من بیشتر این بود که تو دلت بگی، ایول چه خوب امین رو پیدا کرد 😁

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: Amir
مافیایی
پسندها
173
نقل قول نمیارم. همون طور که پست‌ها رو می‌خونم اگه چیزی به ذهنم بیاد این پایین می‌نویسم.

امین
می‌گی اگه شهروندان به من گوش بدن، برنده می‌شن و اولین قدمی که برای هدایت شهروندان برداشتی اینه که از دکتر خواستی سیوت بده.
معمولا تو باید به هر نحوی کاری کرده باشی که برای مافیا خطرناک باشه و بعد از دکتر درخواست کنی که سیوت بده. در پست اولت هیچ حرف خاصی نزدی جز اینکه به شدت ادعای بیگناهی کردی و یه درخواست از دکتر.
چرا دکتر باید سیوت بده؟ تو اصلا در خطر نبودی.
ضمن اینکه گفتی "شب‌ها" سیو بده که یعنی انتظار داری هر شب محافظت بشی.
خیلی عجیبه که حقیقتا فرض کرده باشی دکتر بدون هیچ دلیلی و صرفا به اعتماد حرف تو میاد سیوت می‌کنه. اون هم هر شب. پس به نظرم از قبل می‌دونستی درخواستت رد می‌شه و برای همین درک نمی‌کنم که چرا اصلا مطرحش کردی.

+ در مورد عشق بازی امیر و چاوش وسط تاپیک هم فعلا قضاوتی ندارم. شناخت کافی از بازی چاوش ندارم. ذهنیتم از امیر اینه که معمولا یه اهدافی در ذهنش داره، بعد میاد چندتا حرکت ریز می‌زنه و یسری تله‌ها کار می‌ذاره تا آروم به هدف اصلیش برسه. موشکافی خود کلماتتون برای من‌ گیج کننده‌ست. پس نگاه می‌کنم که این کاور دلی و بله حس منم به تو مثبته، در عمل به چی منجر می‌شه.

+ بحث فری و چاوش در مورد رضا رو متوجه نشدم کلا. صحبتتون رو می‌پیچونید.

+ حس می‌کنم خیلی زود به امین برخورد. یهو خیلی تدافعی شد در حالی که اتهامات اونقدر هم جدی نبود. حس خوبی نگرفتم به این حرکت. ببین امین، تو خودت + نقشت رو اونقدر مهم می‌دونی که دیروز از دکتر خواستی "شب‌ها" سیوت بده یعنی هر شب، بعد از این سمت خیلی راحت تن به اعدام می‌دی.
حوصله‌ی فلان کارها رو ندارم یعنی چی؟ خودت می‌گی می‌خواستی بازی رو شروع کنی، پس طبیعتا انتظار داشتی که بین بحث‌ها قرار بگیری. عجیبه که انقدر سریع جا زدی.
من به شخصه می‌تونم پست اولت رو زیر سیبیلی رد کنم چون خودم استاد شروعِ افتضاحم و همیشه با هر نقشی شروع بدی دارم. به خاطر تجربه‌ی خودم، عمدتا به پست‌های ابتدایی بقیه هم در حد رای و اعدام مشکوک نمی‌شم. اما به نظرم روندی که در پاسخگویی پیش گرفتی بیشتر تو رو به گناهکاری سوق می‌ده، تا همون شروع بدی که داشتی.

+ من دوباره نفهمیدم رضا در جواب آرش چی گفت. فکر کنم این سبک روانکاوی هرچی هست زیاد باهاش موافق نیستم. امیدوارم مستقیم‌تر و ساده‌تر صحبت کنی.

تا اینجا انگار برخلاف نگاه اولم، جو اعدامی عجولانه‌ای آنچنان در تاپیک برقرار نیست.
از چاوش و اشکان می‌خوام به سوالم جواب بدن.
فکر می‌کنید اعدام در فاز اول، معمولا به نفع کدوم ساید بازی پیش می‌ره؟

این اصرار اشکان هم حس خوبی به من نداد.
من به هرکی دوست دارم و صلاح بدونم رای می‌دم. با تهدید به رای و این چیزها، با من کاری از پیش نمی‌بری.

• Like
کارآموز مافیا
پسندها
162
اعدام در روز اول طبق قوانین الان بازی واضحا به سود تیمی هست که میخواد معما رو حل کنه.
چه تیمی میخواد معما حل کنه؟ تیم بی‌گناه.

اصرار من روی این نیست که حتما به امین رای بدید. اصرار من اینکه به شک شماره یکتون رای بدید.

رای ندادن بدترین کار ممکن هست که یه بی‌گناه میتونه امشب انجام بده.

پس اگه امین شک‌ شماره یکت هست، باید بهش رای بدی (امیر با شما هم هستما)

اگه شک شماره یکت، یکی دیگه ست، به اون شخص رای بده.

خیلی دیتا خوبی از امشب در میاد اگه همه رای بدن.

از اون طرف واسه تیم مافیا، بهترین اتفاق اینکه افراد کمی رای بدن و هیچکس اعدام نشه. این اتفاق از اینکه یه شهر اعدام شه واشون بهتره 😁

کاربلد مافیا
پسندها
177
@ترسا
بازی سرعت خاصی نگرفته به نظر من. امین کی‌پی سرعت شک‌برانگیزی‌ش بالاست و به صورت تابع غیر خطی اوج می‌گیره. :دی

@آرش
در هر صورت اون جمله‌ات خارج از کانتکست برام لاف و کُری می‌شینه فکر نکنم کسی با این مخالف باشه. ولی الان اگه توی کانتکست غمت برای لینچ نگاه کنیم می‌تونم باز بپذیرم.

نمیدونم خلاصه، هوش مصنوعی گفت این جمله رضا مشکوکه (تمام پست‌ها رو دادم بهش :))) پس حتما یه چیزیت هست :)) ولی خب نگاه من هم مثل هوش مصنوعی خارج از کانتکست بود قبول دارم
اون جمله در لحظه‌ی نوشتنش صرفاً می‌خواستم به لینچ و کارهاش رفرنس بدم. :دی ولی ممکنه انگیزه‌های ناخودآ‌گاه‌طور بهم جهت داده باشه که اون‌طوری بنویسم. چون موضوعی که می‌گی الآن برا خودم جالبه. :دی

و این که پشمام مگه هوش مصنوعی از این کارا هم می‌کنه؟!!

@اشکان
داداش شما چرا این‌طوری هستی؟ :دی
الآن من به امین رأی بدم، بی‌گناه بود، فاز بعد به شما رأی می‌دم؛ قبوله؟ :دی
بگم آرش بده هوش مصنوعی آمارت رو دربیاریم. :دی

آقا پست من اول رفت تو شلیک. :| پاک کنید بی زحمت.

کارآموز مافیا
پسندها
162
قبول

• Like
Underwood
پسندها
476
حاج اشکان این چیزی که گفتی در مورد امین کی پی درسته، چون فردا شانس اول لباسه و عملا هرکی فردا اعدامش کنه ضد حل معماست. در واقع هرکی امروز به کی پی رای نداده باشه و فردا رای بده از نظر من مستحق پاره شدنه.

اما در مورد بقیه گزینه ها، رای خالی اونم وقتی اعدام با حداکثر آراست، رای دادن اینطوری برابره با لو رفتن پلن فردا. برای من حداقل منطقی نیست، با این حال منطق کلیتو درک می کنم :دی

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: ashkan27
کارآموز مافیا
پسندها
162
یعنی با اینکه شک شماره یکت امین هست، نمیخوای بهش رای بدی؟ 🙃

Underwood
پسندها
476
حاج اشکان این چیزی که گفتی در مورد امین کی پی درسته، چون فردا شانس اول لباسه و عملا هرکی فردا اعدامش کنه ضد حل معماست. در واقع هرکی امروز به کی پی رای نداده باشه و فردا رای بده از نظر من مستحق پاره شدنه.

اما در مورد بقیه گزینه ها، رای خالی اونم وقتی اعدام با حداکثر آراست، رای دادن اینطوری برابره با لو رفتن پلن فردا. برای من حداقل منطقی نیست، با این حال منطق کلیتو درک می کنم :دی
با منی ؟

• Like
کاربلد مافیا
پسندها
177
@ترسا

آرش می‌گه با اون پست اولم می‌خواستم به نوعی قلدر بازی دربیارم یا زهر چشم بگیرم. من می‌گم این برداشتِ [شاید دور از ذهنِ] خود توعه؛ نه انگیزه‌ی ابتدایی و آگاهانه‌ی من از نوشتنش.

• Like
مافیایی
پسندها
173
+ اشکان
ببین فهمیدم منظورت چیه.
من اون پست اول رو که دادم نه قوانین رو خونده بودم نه پست‌ها رو. به نظرم یکم عجیب بود که در عرض یک روز شهر به یک اعدامی رسیده باشه خصوصا که می‌دونم پست‌های اول افراد چقدر ممکنه اشتباهات بیگناهی توش داشته باشه.

این قضیه که از فردا لباس میاد تو بازی الان که اشاره می‌کنید یکمی ذهن منم قلقلک داد برای رای و تا حدی درک کردم چرا رای دادید، اما هنوز هم باید این احتمال رو در نظر بگیریم که با رای گیری در فاز اول طبق تجربه، ممکنه یک بیگناه اعدام بشه و حتی بیگناهان دیگه بهش رای داده باشن. یعنی با یک حرکت اشتباه در فاز اول، ممکنه کلا زمینه‌ی باخت رو چیده باشیم.

• Like
کاربلد مافیا
پسندها
177
یعنی با اینکه شک شماره یکت امین هست، نمیخوای بهش رای بدی؟ 🙃
الآن در این لحظه از کجا می‌دونی شک شماره یک من کیه؟ :دی
اشکان جان بی زحمت می‌تونی نقل قول کنی یا تگ کنی؟
الآن اون قبول رو با من بودی؟
اونی که نقل قول کردم رو با سید بودی؟
قاطی شد. :دی

• Thinking
کارآموز مافیا
پسندها
162
ترسا جواب سوالی که پرسیدی رو دادم.
با جوابم موافق بودی.
ولی بازم به شک‌ شماره یکت رای نمیدی؟ 😓

Underwood
پسندها
476
الان شک شاره 1 رو با کی بودی یه جماعتی رو اسکل کردی :)) اگر با ترسا بودی چرا به من لایک دادی =))

• Haha
واکنش‌ها[ی پسندها]: RezaZ
کارآموز مافیا
پسندها
162
رضا قبول رو با تو بودم.
میدونم شک شماره یکت امین هست چون گفتی شک روی امین با تابع غیر خطی اوج میگیره.

از امیر خواستم که به امین رای بده اگه شک‌ شماره یکش هست.

• Dislike
کاربلد مافیا
پسندها
177
حقیقتاً دلم برا سید تو مافیا تنگ شده بود.:ROFLMAO::ROFLMAO:

• Love
Underwood
پسندها
476
رضا قبول رو با تو بودم.
میدونم شک شماره یکت امین هست چون گفتی شک روی امین با تابع غیر خطی اوج میگیره.

از امیر خواستم که به امین رای بده اگه شک‌ شماره یکش هست.

برادر من دنبال رد خونم ازش با داده های الان، چطوری شک 1 امه.

• Like
کارآموز مافیا
پسندها
162
با همتونم 😀

به شک‌ شماره یکتون رای بدید. حتی اگه امین نباشه.

که خب طبق حرفاتون همه موافقید امین گزینه اصلیه.
امیر الان در همین لحظه، شک شماره یکت کیه؟
اینکه خود امین نمیاد بگه تارگت اصلیش کیه، مشکوک نیست؟ 😀

• Like
Underwood
پسندها
476
با همتونم 😀

به شک‌ شماره یکتون رای بدید. حتی اگه امین نباشه.

که خب طبق حرفاتون همه موافقید امین گزینه اصلیه.
امیر الان در همین لحظه، شک شماره یکت کیه؟
اینکه خود امین نمیاد بگه تارگت اصلیش کیه، مشکوک نیست؟ 😀
امین نیست و کی هست که رای هم نمیاره. برای تاثیر نذاشتن تو روند بازی از جمله شب، فردا بیا سراغم بهت میگم :دی

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
دستیار مافیاییا

تاس

+
اتصال به گوگل

کاربران آنلاین

هیچ کاربری آنلاین نیست.

یافتن کاربر

اتصال به گوگل

کاربران آنلاین

هیچ کاربری آنلاین نیست.

یافتن کاربر

بالا پایین