سلام و همین حرفا .
شهر که خلوت باشه، قورباغه هفت تیر کش میشه

( مخاطب خاص

)
تقریبا حدود یک ساله که مافیای طولانی بازی نشده ، من داشتم پیش خودم فکر می کردم و سناریو تو ذهنم متصور میشدم که بعد از گذشت یک سال اگه قراره مافیای طولانی داشته باشیم و ضمنا احتمالش کمه که در آینده ای نزدیک مجددا اینجوری بازی کنیم ، پرو پلیر ها چجوری بازی می کنند ؟ به این نتیجه رسیدم اگه پرو پلیری نقش منفی داشته باشه ، سعی نمی کنه فقط بازیو ببره ، بلکه سعی می کنه بصورت وقیحانه بازیو ببره و به ریش شهروندا بخنده

یعنی بردن خالی ارضاشون نمی کنه ، بلکه بردن با وقاحته تمامه که بهشون لذت میده . این فقط حسم در مورد سبک بازی گناهکارا بود تو این بازی ، گفتم در جریان بزارم باهاتون . بگذریم .
برسیم به بازی اما
در مورد اتفاقات دیروز و امین کی پی ، من صلاح نمی دونستم به کی پی رای بدم . چون همونطوری هم که تو پست قبلیم گفتم شک اصلیم نبود بلکه شک اصلیم چاوش بود که به حرف فری گیر داد . درسته وقت نداشتم دیروز بازیو اساسی دنبال کنم ولی قابلیت اینکه بیام رای بدم یا ندم رو داشتم ، که تصمیمم بر این شد که رای ندم
امیر خیلی جالبه

میگه من حسم به چاوش مثبته ، چند باری هم بیان کرده ، آقای چاوش اومده رای به اعدام کی پی میده

امیر جان ولی مخالفه ، مشکلی با مخالفتش ندارم مشکلم با این جمله شه :
امشبم برای رای دادن زوده از نظر من، ولی اگر رای رو کی پی جمع شه و کی پی مطابق چیزی که الان در این لحظه ازش برداشت کردم که بیشتر بیگناهه، بیگناه باشه،
رد خونشو از اشکان میگیرم در وهله اول. با فری که داره مدل فری سوسه میاد و قائدتا کسی از این جمع رد خون ازش نباید بگیره، اما من میگیرم
میگه رد خون شو از اشکان میگیرم

یعنی کسی اگه یک دور هم فقط با اشکان بازی کرده باشه می دونه کلا مدل پستاش و حرف زدن و همه چیش دقیقا همیشه همینطوری بوده

من خودم حسم بهش فعلا مثبته . بعد آقای امیر میگه بعد از مشخص شدن نقش کی پی اولین شخصی که میاد سراغش کیه ؟ اشکان

خب چرا نمیگی چاوش ؟ که روز اول بازی بهش رای اعدام داده . مگه نمیگی احتمال بیگناه بودنش بالاس ؟ منطقیش اینه وقتی اعدام بشه بیگناه در بیاد بگی میرم سراغ چاوش در وهله ی اول ، که با این حجم از تجربه سر بیگناهو برده بالای دار . ولی میای چی میگی ؟ اشکان

قشنگ بود . این همون مثال جمله ی اولم هست . بازیی وقیحانه
رضا که کلا نمیفهمم چی میگه

انگار تو یه لیگ دیگه بازی می کنه

فعلا نظری در موردش ندارم .
روی کی پی نیستم من . رای هم بهش نمیدم این فاز

گزینه های قشنگ تر و جذاب تری دارم برا رای دادن
امیر حسین نظرم روش خنثی س فعلا . مایل به خاکستری حتی .
ترسا هم سفید میبینمش فعلا . با پستاش حال کردم . ایضا عرفان .
کی پی و اشکان رو در حال حاضر جفتشون رو بیشتر بیگناه / فرعی میبینم ، تا مافیا .
چاوش و امیر در حال حاضر ، بیشترین شک م هستند . تو بازی دارند عشق بازی می کنند ، همدیگه رو پوشش میدند ، یکی به سمت مشرق میره یکی به سمت مغرب ولی بازم میان لاو می ترکونن برا هم

اگه به لاو ترکوندنه ؟ منم می خوام فعلا با فری و آرش لاو بترکونم