جدیدترین‌ها

بازی دور هجدهم مافیا | یک اودیسه زمینی: هرج‌ومرج

رای اعدام

• مجموع رای دهندگان
    5
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
Underwood
پسندها
476
منم دارم درباره اون احتمال صحبت میکنم اگر بیگناه اعدام میشد مسئولیت گیر خودمو قبول میکردم و دلایلش هم واضحه نه بیشتر. نوشتم اعدام احتمالی.
اینو که فهمیدم. نه خنگم نه سید که خودمو بزنم به خنگی :))

من با این جمله کار دارم:

"ولی اگه بخوای سید بازی دربیاری و مسئولیت بقیه رو به پای من بنویسی کوتاه نمیام : )) "

میگم چیزی که هنوز "احتمالی" عه و هنوز نمیدونیم رخ میده یا نه، تهدید داره ؟ حس من میگه تهدید مال اینه که انگار می دونی چی پیش میاد بعدش :دی

تونستم انتقال معنا کنم عزیزم ؟ :دی
منم دارم درباره اون احتمال صحبت میکنم اگر بیگناه اعدام میشد مسئولیت گیر خودمو قبول میکردم و دلایلش هم واضحه نه بیشتر. نوشتم اعدام احتمالی.

من با این جمله کار دارم:

"ولی اگه بخوای سید بازی دربیاری و مسئولیت بقیه رو به پای من بنویسی کوتاه نمیام : )) "

میگم چیزی که هنوز "احتمالی" عه و هنوز نمیدونیم رخ میده یا نه، تهدید داره ؟ حس من میگه تهدید مال اینه که انگار می دونی چی پیش میاد بعدش :دی

FM

کارنیاموز مافیا
پسندها
195

من با این جمله کار دارم:

من با این جمله کار دارم:

اولا که تهدید نبود. کوتاه نیومدن هشداره که کرم نریزی: )) به هر حال وقتی احتمالش هست که اعدام شه و احتمالش هست بیگناه باشه احتمالش هست تو هم بیای کرم بریزی بگی تقصیر فری بود همش😂چه ربطی به دونستن آینده داره؟ حس من از اون پستت این بود که فری بخاطر همون گیر اولت که دادی اگر اعدام شه در هر مقطع از بازی و بیگناه باشه تو هم پات گیره، جواب دادم که بله مسئولیت گیر اول و میپذیرم نه بیشتر.

• Dislike
واکنش‌ها[ی پسندها]: Amir
Underwood
پسندها
476
اوکی من برداشتی که لازم بود کردم و نظرم رو با ری اکشنی که دادم به منطقش دادم :دی در این مقطع مرسی فری :دی

God

Administrator
گاد
پسندها
961
درود بر بازیکنان. جوکر صحبت می‌کنه.

چند روز پیش یه ویرایش اعمال کرده بودم رو نقش‌های لوسیفر و کنستانتین. الآن دیدم که نگرفته و درستش کردم. احتمالا مشکل از نت یا فیلتر بوده.

بنابراین، این دو نقش را یک بار دیگر بخوانید.

آرش
پسندها
337
توماچ نبود آرش ؟ :دی
شاید ماچ بود توماچ رو نمیدونم :)) ولی ریکشنم به اون نبود، به جمله اخرت بود که گفتی علم به بیگناهی داشته، دیسلایک دادم چون جمله‌اش رو از کانتکست بیرون آوردی. توی کانتکست منظورش مشخص بود به نظرم و علم به بیگناهی ندیدم.

جدا از این، علم به بیگناهی موضوع مهمیه به نظرم. یعنی چیزیه که اگه اثبات بشه میشه ازش گناهکار دراورد. به نظرم اگه واقعا حس کردی علم به بیگناهی داشته، نباید جلوتر با «مرسی فعلا بای» ولش میکردی. :دی الان بیشتر اینجوری شد که یه چیزی پروندی و ادامه‌ش ندادی :دی

• Dislike
مافیایی
پسندها
309
سلام و همین حرفا .

شهر که خلوت باشه، قورباغه هفت تیر کش میشه :cool: ( مخاطب خاص :)) )

تقریبا حدود یک ساله که مافیای طولانی بازی نشده ، من داشتم پیش خودم فکر می کردم و سناریو تو ذهنم متصور میشدم که بعد از گذشت یک سال اگه قراره مافیای طولانی داشته باشیم و ضمنا احتمالش کمه که در آینده ای نزدیک مجددا اینجوری بازی کنیم ، پرو پلیر ها چجوری بازی می کنند ؟ به این نتیجه رسیدم اگه پرو پلیری نقش منفی داشته باشه ، سعی نمی کنه فقط بازیو ببره ، بلکه سعی می کنه بصورت وقیحانه بازیو ببره و به ریش شهروندا بخنده :دی یعنی بردن خالی ارضاشون نمی کنه ، بلکه بردن با وقاحته تمامه که بهشون لذت میده . این فقط حسم در مورد سبک بازی گناهکارا بود تو این بازی ، گفتم در جریان بزارم باهاتون . بگذریم .

برسیم به بازی اما

در مورد اتفاقات دیروز و امین کی پی ، من صلاح نمی دونستم به کی پی رای بدم . چون همونطوری هم که تو پست قبلیم گفتم شک اصلیم نبود بلکه شک اصلیم چاوش بود که به حرف فری گیر داد . درسته وقت نداشتم دیروز بازیو اساسی دنبال کنم ولی قابلیت اینکه بیام رای بدم یا ندم رو داشتم ، که تصمیمم بر این شد که رای ندم :دی

امیر خیلی جالبه :)) میگه من حسم به چاوش مثبته ، چند باری هم بیان کرده ، آقای چاوش اومده رای به اعدام کی پی میده :دی امیر جان ولی مخالفه ، مشکلی با مخالفتش ندارم مشکلم با این جمله شه :

امشبم برای رای دادن زوده از نظر من، ولی اگر رای رو کی پی جمع شه و کی پی مطابق چیزی که الان در این لحظه ازش برداشت کردم که بیشتر بیگناهه، بیگناه باشه، رد خونشو از اشکان میگیرم در وهله اول. با فری که داره مدل فری سوسه میاد و قائدتا کسی از این جمع رد خون ازش نباید بگیره، اما من میگیرم :دی

میگه رد خون شو از اشکان میگیرم :)) یعنی کسی اگه یک دور هم فقط با اشکان بازی کرده باشه می دونه کلا مدل پستاش و حرف زدن و همه چیش دقیقا همیشه همینطوری بوده :دی من خودم حسم بهش فعلا مثبته . بعد آقای امیر میگه بعد از مشخص شدن نقش کی پی اولین شخصی که میاد سراغش کیه ؟ اشکان :)) خب چرا نمیگی چاوش ؟ که روز اول بازی بهش رای اعدام داده . مگه نمیگی احتمال بیگناه بودنش بالاس ؟ منطقیش اینه وقتی اعدام بشه بیگناه در بیاد بگی میرم سراغ چاوش در وهله ی اول ، که با این حجم از تجربه سر بیگناهو برده بالای دار . ولی میای چی میگی ؟ اشکان :)) قشنگ بود . این همون مثال جمله ی اولم هست . بازیی وقیحانه :دی

رضا که کلا نمیفهمم چی میگه :)) انگار تو یه لیگ دیگه بازی می کنه :دی فعلا نظری در موردش ندارم .

روی کی پی نیستم من . رای هم بهش نمیدم این فاز :دی گزینه های قشنگ تر و جذاب تری دارم برا رای دادن :دی

امیر حسین نظرم روش خنثی س فعلا . مایل به خاکستری حتی .

ترسا هم سفید میبینمش فعلا . با پستاش حال کردم . ایضا عرفان .

کی پی و اشکان رو در حال حاضر جفتشون رو بیشتر بیگناه / فرعی میبینم ، تا مافیا .

چاوش و امیر در حال حاضر ، بیشترین شک م هستند . تو بازی دارند عشق بازی می کنند ، همدیگه رو پوشش میدند ، یکی به سمت مشرق میره یکی به سمت مغرب ولی بازم میان لاو می ترکونن برا هم :)) اگه به لاو ترکوندنه ؟ منم می خوام فعلا با فری و آرش لاو بترکونم :دی:قلب:

Professor
پسندها
15
اوه اوه، دیر برسی به بازی 10 صفحه عقب میمونی.
سلام. :دی

چه حجمه ای علیه امین کی پی بوده، جام خالی. :دی
حالا اینکه چرا جام خالی هم به خودم مربوطه. :دی

درمورد کلیت بازی اصلا به حجمه ای که علیه امین کی پی بوجود اومده بود رو دوست نداشتم با اینکه با یه سری فکت ها نسبت بهش به شدت موافقم (که یکیش رو چاوش اورده بود.) اما حجمه ای که علیهش هم شکل گرفته حجمه ی جالبی نیست. به شخصه این حجمه رو خیلی مشکوک میبینم. امین مقداری بازی با کلمات داره که تو رسوندن مفهوم حرفش اختلال ایجاد میکنه، حالا یا با قصد مرض اینکارارو میکنه، یا کلا تواناییش در رسوندن منظورش ضعیفه. اما این وسط نسبت به کسایی که دیرتر وارد بازی شدن و مستقیما گرفتن رو کی پی ( اگه بیگناه باشه که از نظر من 50-50ست کاملا حسم نسبت بهش.) برام مشکوک تر میشن، دقیقا کسی مثل ترسا منظورمه که اصلا از این قسمت پستی که این پایین میذارم به عنوان پست اولش در حالی که میگه دیر رسیده حس خوبی نمیگیرم. :دی
+ حس می‌کنم خیلی زود به امین برخورد. یهو خیلی تدافعی شد در حالی که اتهامات اونقدر هم جدی نبود. حس خوبی نگرفتم به این حرکت. ببین امین، تو خودت + نقشت رو اونقدر مهم می‌دونی که دیروز از دکتر خواستی "شب‌ها" سیوت بده یعنی هر شب، بعد از این سمت خیلی راحت تن به اعدام می‌دی.
حوصله‌ی فلان کارها رو ندارم یعنی چی؟ خودت می‌گی می‌خواستی بازی رو شروع کنی، پس طبیعتا انتظار داشتی که بین بحث‌ها قرار بگیری. عجیبه که انقدر سریع جا زدی.
من به شخصه می‌تونم پست اولت رو زیر سیبیلی رد کنم چون خودم استاد شروعِ افتضاحم و همیشه با هر نقشی شروع بدی دارم. به خاطر تجربه‌ی خودم، عمدتا به پست‌های ابتدایی بقیه هم در حد رای و اعدام مشکوک نمی‌شم. اما به نظرم روندی که در پاسخگویی پیش گرفتی بیشتر تو رو به گناهکاری سوق می‌ده، تا همون شروع بدی که داشتی.
به هوش مصنوعی بیشتر گوش میدم و در ادامه ی روند بازیت، اینکه دنبال ساختن داستانی هستی یا نه میپردازم قطعا.
یکی دیگه هم بود نمیدونم محمدحسین بود کی بود باز همین وایب رو داد با اینکه شاید در پست های قبلیش مخاطبش کی پی بوده چه بسا در فاز معارفه.

فعلا که بگذریم، از بازی اشکان اصلا خوشم نمیاد. :دی
رضا اگه از سوگواری لینچ و روانکاویش بکشه بیرون و مافیاش رو بازی کنه بیشتر میتونم بفهممش. :دی
آرش رو کاملا حسی، وایب خوبی نمیگیرم ازش، یکی دو جا هم تو بحثاش سوال داشتم ازش منتهی چون این پست خیلی عجله ای بود اومدم صرفا در مورد کلیات صحبت کنم. بامداد به بعد یا فردا به صورت جز به جز بحثارو بررسی میکنم.

Underwood
پسندها
476
آرش می فهمم چی میگی ولی موافق نیستم. گرفتن حس علم شرط لازم هست برای استنتاج نهایی، ولی کافی نیست. فعلا در مورد فری نتیجه گیری ندارم. یه بازی دارم که اون نقطه براش کافی بود :دی بیشترش میشه بهم ریختن بازی :دی و ضمن اینکه با همه علاقه ای که این دور بهت دارم، عمت یه چیزی پرونده عزیزم :دی

هادی، این بازی که من فلان نتیجه رو گرفتم، چرا فلانی نگرفته، پس یه مشکلی داره اون جنس بازی به زعم خودت وقیحانه خودته :دی

یعنی استدلالت اینه: من استدلال می کنم "کی پی پست مسئله دار داشته"، امیر اینو نگرفته، پس امیر مشکوکه، یا من استدلال می کنم : " چاوش بیشتر دستش تو خون کی پی مقصر بوده از اشکان" امیر اشکان رو گرفته و چاوش رو نه، پس امیر مشکوکه.

یعنی یه نظریه میدی، بدیهی در نظرش میگیری، چون دیگری اینو نگفته، پس مشکل داره. این نه تنها مغالطه است، که خیلی هم دم دستی و قدیمیه :دی این بازی رو برو با کسی دیگه کن، رو من جواب نمیده و اگرم بده تو اونی نیستی که بتونی اجراش کنی :دی

ضمن اینکه بسیار هنرمندانه از زیر پوشی که داشتی کیپی رو میدادی در رفتی :دی خوشم اومد ولی کافی نبود :دی همونطور که گفتم کسی که صاحب گیر به "امیر" هست که چرا تنها پست مسئله دار قبل خودشو چیزی در موردش نگفته، حق نداره در مورد پوش چاوش صحبت بکنه :دی

اما اینکه من چرا با چاوش رو دارم پوشش میدم، چون خوب داره آب میریزه تو یه سری از سوراخ ها :دی

با توجه به کندی بازی و چیزایی که الان هست، به نظرم مرض هادی اینقدر برام دندون گیر هست که روز دوم بهش رای بدم :دی پس چراغ اول رو روشن کردم :دی اینکه دیشب کسی نمرده هم مزید بر علت :))

رای به اعدام: هادی

آرش
پسندها
337
@امیر
بحث فری اوکیه صرفا خواستم فیدبک بدم که از بیرون ممکنه اینجوری به نظر بیاد کارت :دی
ولی کلا جوابت به هادی رو نفهمیدم چی گفتی. چون به نظرم این گیر درستیه که وقتی به زعم خودت دنبال رد خون فرضی امینی، چرا چاوش رو کاری نداری (صرف نظر از اشکان و اینکه کی مقصرتره) که خب بحث اون کاور دلی هم هست که ناحیه‌ی زیادی رو خاکستری گذاشته برای ما درباره‌ی تو.

کلا این کاور دلیه هم داره کم کم به «فیل داخل اتاق» تبدیل می‌شه :)) این حرفت که گفتی دلیل کاورت اینه که چاوش بازیکنیه که بازی رو باز میکنه رو من باهاش اوکیم، ولی به نظرم درستش اینه که در صورت نیاز تعامل و نقد هم وجود داشته باشه. تو کلا انگار چاوش رو از معادله بازیت حذف کردی.

—————
من حالم خوب نیست دارم در تب می‌سوزم. یهو دیدید نیومدم بدونید یا خوابم برده یا رفتم زیر سرم مرم. فعلا

کارآموز مافیا
پسندها
162
رای به اعدام: ترسا

فکت ۱: واسه دیر اومدنش دلیل اورد. (مهمونی)
توضیح ۱: فقط گناهکار فکر میکنه که دلیل همه کارهاش رو حتما باید بنویسه والا مشکوک میشه.

فکت ۲: سوال پرسید، جواب گرفت، قانع شد، ولی بازم رای نداد.
توضیح ۲: گفتار و اعمال گناهکار متفاوت است.

فکت ۳: باز واسه رفتنش دلیل اورد. (سردرد)
توضیح ۳: بدون توجه به مافیا بودن و یا نبودن امین، تیم مافیا دلش نمیخواست دیشب رای بده. اگه امین مافیا بود، که دلشون نمیخواست به یارشون رای بدن وقتی فقط ۳ رای داره. اگه امین مافیا نبود، دلشون نمیخواست در گناه بیرون کردن بی‌گناه شریک بشن و رای های حساس و‌ تعیین کننده آخر رو بدن. من هیچ شکی ندارم که ۲ نفر دیگه که به همراه من رای دادن در تیم مافیا نیستن. (همچنان میتونن فرعی باشن) من مافیا رو بین کسایی که رای ندادن میبینم. مخصوصا کسی که واسه رای ندادن و رفتنش دلیل سردرد اورد.

جمع‌بندی: مهمونی دقیقا زمانی تموم میشه که ترسا بتونه اعلام حضور کنه. ترسا با اعدام هرکسی و رای دادن مخالفه. از کسایی که رای دادن سوال میپرسه و علت رو جویا میشه. جوابش رو میگیره و قانع میشه (در کلام). اما همچنان رای نمیده (عمل). سردردش با نزدیک شدن به لحظات اخر رای گیری شروع میشه و دلیلش میشه واسه اینکه خودش رو خارج از دسترس اعلام کنه. (فرض کنید لحظات اخر تعداد رای های امین ۵ میشد، ترسا نمیخواست حضور داشته باشه که پوش بشه واسه رای ۶ ام) خلاصه که زمان تموم شدن مهمونی و شروع سردرد خیلی مشکوکه. و البته تفاوت عمل و کلام.

کارکشته مافیا
پسندها
170
سلام سلام، صبح دل‌انگیز زمستانی‌تون به خیر :))

اول، در مورد قضیه لباس که @آرش و @امین گفتن که انگار تناقضی در پستام بوده.

نکته اول، اینه که من اولین کسی نبودم که قضیه لباس رو برای امین مطرح کردم، پس آرش جان، اینکه بگی «چاوش با قضیه لباس می‌خواست فوریت بندازه رو اعدام امین»، خیلی درست نیس، چون هم فک کنم خود امین، هم اشکان قبل من این رو گفته بود. من حتی پستم رو با «جدای قضیه لباس» شروع کردم که یعنی این در موردش قبلا صحبت شده بود.

ضمنا، بالاخره یه احتمالی داره که امروز لباس داده شده باشه بهش، دیشب خب احتمالش صفر بوده، امروز احتمالش از نظر من کم هست، ولی صفر نیست. طبعا دیروز اعدام می‌شد بهتر بود از نظر من.

---

دوم، در مورد خود امین.

به صورت کلی، اینکه امین دیروز اعدام نشد و ۳ تا رای هم فقط آورد، خیلی برای من مشکوکه. فعلا این حرفایی که می‌زنم، از دید خودم هست که می‌دونم بی‌گناهم، در مورد اینکه اگه مافیا بودم چی که آرش پرسیده بود، تهش می‌گم.

درسته که من گفتم مافیا ترجیح می‌ده بازی کش پیدا کنه و شلوغ شه، اما وقتی من می‌دونم بی‌گناهم، اگه امین بی‌گناه باشه، مافیا خیلی راحت می‌تونسته اون وسط مسطا برای اعدام به امین رای بده و یه اعدام مفتی بگیره. اطلاعات خاصی به بازی اضافه نشه که هیچ، رد خونش هم بیفته رو دوش من و اشکان مثلا و ما بریم تو موضع دفاعی.

آره مافیا نمی‌خواد بازی باز شه و دوست داره گیج و شلوغ بمونه، اما وقتی یه اعدام بی‌گناه مفتی هست که چیزی هم باز نمی‌کنه، اون رو باید بخواد دیگه. قرار نیس همه رو با تیر زدن حذف کنه که :دی

سر همین، برای من که می‌دونم بی‌گناهم، اعدام نشدن امین خیلی مشکوکه. اگه بی‌گناه باشه، یه گل خالی نسبی بود که زده نشد. در کل دو حالت برای من بیشتر محتمله. یکی اینکه امین مافیا باشه، یاراش نیومدن رای بدن که جو بیشتر هم ایجاد شه و حدس زدن روز اول رای جور نمی‌شه. یا بی‌گناهه، مافیا تو رای‌های اولیه نبوده، دیده بیان رای بدن می‌شن رای‌های موج‌سوارانه انتهایی و امین هم بی‌گناه اعلام می‌شه، بساط می‌شه براشون، بی‌خیالش شدن، گفتن امین بالاخره یه موقعی اعدام می‌شه، الکی اذیت نکنیم خودمون رو :دی

هنوز بیشتر برام مافیاس و هر موقع مشکوک خاصی پیدا نکنم بهش رای می‌دم :))

----

سوم، در ادامه بالایی، اینکه من چرا از دید شما هم نباید مافیا باشم احتمالا. سوالی که من دارم، اینه که من اگه مافیا باشم، حتی اگه یاکوزا باشم، واقعا این گیر شدید به امین، منطقی هست آیا؟ امین مگه مثلا با کسی یا خودم در تنش قرار گرفته بوده که بخوام برم بزنمش؟ یا چیزی از نقشش و ... معلوم شده که اینقد برام مهم باشه اعدامش در فاز اول؟ ولی مثلا یاکوزا باشم که بخوام یکی رو بزنم و بعدش در برم، اول که باید نفوذی رو پیدا کنم، هیچ، ولی جدای اون هم، بی‌احترامی به امین نباشه، من چاوش، با توجه به سابقه و تاریخچه‌م با بچه‌ها، بخوام کسی رو بزنم، می‌رم می‌پرم رو امیر که کلی باهاش تاریخچه دارم و همیشه اعدامم کرده که ارضا بشم، یا مثلا آرش که تجربه اعدامش رو ندارم، یا رضا که معروفه به سخت اعدام شدن :دی تجربه بازیم با امین واقعا کمه که بخوام همچین کاری رو براش بکنم :دی

----

در نهایت هم، جناب @هادی

ببین هادی جان، شروع کردی گفتن به اینکه فانتزی بازیکنا بعد یه سال بازی کردن چیه و ...، این به ذهن کسی می‌رسه که خودش برای خودش هم فانتزی می‌چینه. من نمی‌گم گناهکاری یا بی‌گناه فعلا، اما مشخصه برای خودت فانتزی چیدی که من برم بعد یه سال، امیر و چاوش رو اعدام کنم، عجب حالی می‌ده :)) خیلی کاری به بازی مشخصه نداری :)) شل کن بیا پایین مث آدم بازیمون رو بکنیم، بازی خراب نشه بعد یه سال :))
@عرفان

پستت که رو هوا داشتی فکر می‌کردی رو خیلی دوس داشتم راستی، از لایک فراتر لازم داشت، احسنت :دی

@فری

خیر چنین نیست ولی میگی دلیلی براش نداری. تا دلیلی ندی نمیتونم ردش کنم برات. بحث سر تفاوت این دو پست بود. حرفی که رضا زد خیلی بیشتر شبیه حرفاییه که تو فاز معارفه زده میشه و در حد یک نیم جمله بوده اما امین تقریبا یک پست کامل و به گفتن من بیگناهم و سیوم کنید اختصاص داده، چطوری این دوتا رو میزاری کنار هم؟ نفس عمل همونه اما بحث سر نفس عمل نیست اینجا، اگه با دید تو نگاه کنیم باید به همه مشکوک شیم چون همه به نحوی میخوان بیگناهیشونو نشون بدن.

اینکه اعتماد نمیکنی رومشکلی ندارم طبیعیه. ولی سعی نکن به هر قیمتی یه ایرادی بگیری. این و مشکل دارم باهاش.

می‌پذیرم حرفات رو که این دو پست فرق دارن با هم و فرق نسبتا زیادی دارن با هم. حالا سوالم اینه که اگه فرق دارن با هم، تو خودت چرا آوردیشون کنار هم؟ :دی

ببین، مشکل اصلیم من اینه که تو چی شد یهو رضا هم وارد اون پست ت کردی؟ پست امین خب خیلی تابلو و تو چشم بود در مورد این قضیه، ولی پست رضا، به قول خودت خیلی جزیی و عادی بود، نیازی به توجه خاص نداشت اصلا. این جنس توجه‌ها، خیلی وقتا به خاطر این هست که تو پستای یکی رو با دقت اضافه می‌خونی، و این می‌تونه از این بیاد که رضا برات مهمه. که خب یه دلیل ش می‌تونه این باشه که یارت هست و پستاش رو می‌خونی که ببینی چی گفته.

متوجهی چی می‌گم؟ :دی

آخرین ویرایش:
آرش
پسندها
337
@چاوش
دقیقا منتظر بودم همینو بگی :دی به قول خودت احسنت بارک‌الله :)) منم واسه همین اون پستم رو نفرستاده پاک کردم چون فهمیدم خودت رو عمدا یا ناخوداگاه بیگناه گرفتی. توی مافیا اینکه باگ استدلالت این باشه که خودت مافیا باشی، اشکال نداره چون درست اینه که خودت رو بیگناه در نظر بگیری :دی فعلا شکی که بهت داشتم ریست شد.

درباره‌ی توضیح مافیا بودنت هم بد نبود اما قطعا دلیل کافی نیست در ادامه‌ی بازی برای مافیا نبودنت. چون باز ممکنه حدس زده باشی که امین اعدام نمی‌شه و این کار رو کرده باشی که بگی بیگناهی و ادامه ماجرا…

ضمنا تجربه اعدام کردن منو هم داری خداروشکر که یادت نیست =))

• Thinking
واکنش‌ها[ی پسندها]: Chavosh
مافیایی
پسندها
309
جالب شد :))

آقای چاوش میاد به من رای میده، اشکالی نداره عزیزم بده . ولی چرا پاکش می کنی ؟ =)) دیدی خیلی ضایع س هم خودت رای بدی هم امیر ؟ همون قضیه ی وقاحته خیلی شو میشه ؟ :دی ببین رای تو پاک کردی باشه :دی ولی الان من تو ذهنم اینه شما رای ت منم . با این پیش فرض میرم جلو :دی

الان بصورت قطعی، رسمی ، حتمی اعلام می کنم از بین امیر و چاوش بصورت 100% هر دو بیگناه نمی تونند باشند :دی و بصورت بالای 90% یکی شون مافیاس . یعنی اگه یکی شون به من رای میداد می گفتم خب شاید اشتباه کرده باشه ولی اینکه امیر و چاوش هر دوتاشون به من رای اعدام میدند دیکه احتمال اشتباه شهروندی از ذهنم بلکل پاک میشه :دی یکی تون مافیایید . شایدم حتی هر دوتون . که من با اجازه ی بزرگ ترا روی جفتتون هستم :دی

در مورد فانتزی خودم هم بگم ، من ایده آلم اینه همیشه کف میدون باشم ، هر وقتم بازی کردم کف میدون بودم :دی تو هر نقشی . بی پروا .

یکم بدشانس بودی خداییش ، که من همون لحظه که پست رو دادی رفرش کردم و دیدم :دی اشکالی نداره ، بازی خوبی بود . به اندازه ی کافی حق رو به خودم میدم با این حرکتت بهت رای بدم . و احتمال بالا میدم هم شهروند نباشی .

در مورد امیر هم ، کلا کشکی بهم رای داد :)) و از پست اولی که داده بود معلوم بود پلنش اینه به من رای بده . پست معارفه منظورمه :

از کسایی که پست دادن، هادی تارگتمه، از کسایی که پست ندادن هم فری

حس می کنم اصلا مهم نبوده براش من تو این بازی چی میگم یا چی نمیگم . جهتم کدوم وری هست . مشرق میرم یا مغرب . پلنش این بوده که هرچی شد من میام رو هادی :دی هرچی گفتم مهم نیست . دقیقا بازیش اینو بهم نشون داده تا الان .
با یه جمله ش کار دارم :دی میگه چاوش کسیه که آب میریزه رو سوراخ :دی چرا اونور قضیه رو نمیبینی ؟ همون قدر که چاوش شهروند به نفع بیگناهاس چاوش مافیا بنزین روی آتیش محسوب میشه برا شهروندا . چرا اون ور قضیه رو بررسی نمی کنی کلا ؟

با این که رای م امیر بود برای امشب ، ولی نمی تونم از این حرکت چاوش به راحتی بگذرم :دی

رای به اعدام: چاوش

• Haha
آرش
پسندها
337
چی میگی هادی؟ بازیکن که نمی‌تونه پستشو حذف یا ویرایش کنه. اگه منظورت اون بالاست الان امتحان کردم رای بدی نمی‌تونی کلا رایت رو حذف کنی فقط می‌تونی عوض کنی. (اون رای آرش به آرش رو نادیده بگیرید لطفا :)))

چی دیدی دقیقا؟ :))

• Like
کارآموز مافیا
پسندها
162
هادی جان اشتباه میکنی.
چاوش بهت رای نداد. تگت کرد. با آبی اسمت نوشته شد. اما حرفی در موردت نزد. در پست بعدی توضیحات رو زیر اسم تگ‌ شده ت نوشت که پست ها بهم وصل شدن.

• Like

AKP

مافیایی
پسندها
208
نکته اول، اینه که من اولین کسی نبودم که قضیه لباس رو برای امین مطرح کردم، پس آرش جان، اینکه بگی «چاوش با قضیه لباس می‌خواست فوریت بندازه رو اعدام امین»، خیلی درست نیس، چون هم فک کنم خود امین، هم اشکان قبل من این رو گفته بود. من حتی پستم رو با «جدای قضیه لباس» شروع کردم که یعنی این در موردش قبلا صحبت شده بود.

ضمنا، بالاخره یه احتمالی داره که امروز لباس داده شده باشه بهش، دیشب خب احتمالش صفر بوده، امروز احتمالش از نظر من کم هست، ولی صفر نیست. طبعا دیروز اعدام می‌شد بهتر بود از نظر من.

خوب اینکه مشکلی نداره، خودم هم اینو گفتم که دیروز رای بدید ذهنتون آرامش پیدا کنه :دی ولی اینکه دوباره برای امروز یه سری دلیل دیگه میاری که باز به من رای بدی در تناقض با اونه. مثلا دیشب میگفی رای بدیم بره امشب لباس میدن، امروز میگی نه بعیده لباس داده باشن باز رای بدیم امین :دی

من اگه مافیا باشم 2 تا یار دارم که رای ندادن، باز 4 تا شهروند باید رای میدادن دیگه حداقل دیگه، که بازم ندادن. چرا اینو در نظر نمیگیری که چون شهروند تو رای دادن همراهی نکرده مافیا نتونسته با تمام زورش توی رای گیری شرکت کنه؟ :دی ذهن شهروند انقدر بی اعتماد؟ :دی اگه شهروند هستی اونورش رو هم نگاه کن دیگه.

حالا یه دقیقه با فرض شهروندی من بازی کنید، یعنی هر سه تایی که دیشب رای دادن شهروند بودن؟ یه مافیا توشون نبوده که اتیش رو روشن کنه به امید به حرکت انداختن بقیه شهروندا؟ قطعا توی کسایی که رای ندادن مافیا زیادتره، ولی حس من میگه باید تو رای های من یه مافیا باشه.

مافیایی
پسندها
309
@آرش @اشکان

دیدم که بعد از حرفاش در مورد من ، بهم رای اعدام داد :| آخه با چشمای خودم دیدم :)) چجوری میشه اشتباه کرده باشم ؟ به حق چیزای ندیده و نشنیده . ولی الان دیدم نمیشه پست رو ادیت کرد . خیلی عجیبه . ذهنم درگیر شد .

کارکشته مافیا
پسندها
170
هادی من بهت رای ندادم جدی، نمی‌دونم چی دیدی :))
اصلا می‌خواستم بهت رای بدم نمی‌یومدم بگم از خر شیطون بیا پایین دو دقیقه بذا بازیمون رو بکنیم :))
@امین

این تیکه پست شماره ۹۱م رو نمی‌دونم خوندی یا نه:

سر همین، برای من که می‌دونم بی‌گناهم، اعدام نشدن امین خیلی مشکوکه. اگه بی‌گناه باشه، یه گل خالی نسبی بود که زده نشد. در کل دو حالت برای من بیشتر محتمله. یکی اینکه امین مافیا باشه، یاراش نیومدن رای بدن که جو بیشتر هم ایجاد شه و حدس زدن روز اول رای جور نمی‌شه. یا بی‌گناهه، مافیا تو رای‌های اولیه نبوده، دیده بیان رای بدن می‌شن رای‌های موج‌سوارانه انتهایی و امین هم بی‌گناه اعلام می‌شه، بساط می‌شه براشون، بی‌خیالش شدن، گفتن امین بالاخره یه موقعی اعدام می‌شه، الکی اذیت نکنیم خودمون رو :دی

هنوز بیشتر برام مافیاس و هر موقع مشکوک خاصی پیدا نکنم بهش رای می‌دم :))

اینکه می‌گی اگه شهروند هستی، اونورش رو نگاه بکن، نگاه کردم اینجا. همینی که خودت تو پستت گفتی رو گفتم در واقع. ولی در کل دو طرفش برقراره، اما این در رفتن از اعدام اینجوری باز برای مافیا محتمل‌تره تا شهروند، غیر اینه؟ برای اینکه شهروند اعدام شه، همراهی مثلا ۳ تا شهروند دیگه لازمه، برای اعدام شدن مافیا، همراهی ۴ شهروند دیگه. درسته؟

سر همین من الان حسم به تو، به خاطر اعدام نشدنت ۶۰ به ۴۰ مافیاس، به خاطر نوع بازی دیروزت که یهو شروع کردی به اینکه بگی اصلا من رو بیاین اعدام کنین و ...، این به ۷۵ ۲۵ ارتقا پیدا می‌کنه :))

@هادی

حس می کنم اصلا مهم نبوده براش من تو این بازی چی میگم یا چی نمیگم . جهتم کدوم وری هست . مشرق میرم یا مغرب . پلنش این بوده که هرچی شد من میام رو هادی :دی هرچی گفتم مهم نیست . دقیقا بازیش اینو بهم نشون داده تا الان .

بازی خودت در قابل من و امیر همین نبوده؟ امیر بهت گفت شغال داری بازی می‌کنی برای همین بود :دی
در جواب امین، اون جمله اول نباید تو نقل قول باشه :دی

آخرین ویرایش:

AKP

مافیایی
پسندها
208
برای اینکه شهروند اعدام شه، همراهی مثلا ۳ تا شهروند دیگه لازمه، برای اعدام شدن مافیا، همراهی ۴ شهروند دیگه. درسته؟
الان مثلا 3 تا شهروند رای دادن که مشکل رای ندادن 3 تا مافیا باشه؟ :دی خیلی واضحه که شهروند دیروز تو رای گیری شرکت نکرده خوب :دی
با این ذهنیتی که داری باید مثلا یه تارگت ریزی هم به محمدحسین بزنی بگی تیم مافیا دیده شهروند به یارش رای نداده یکیشون یهویی اومده همینجوری یه رایی انداخته که ساید رو جدا کنه بعدا ولی همچین چیزی هم نمیگی :دی

آرش
پسندها
337
طبق صحبت‌هایی که شد تا اینجا با حرف خود امین درباره‌ی اینکه مافیا کدوم وره موافقم. بین کسایی که به امین رای دادن، بازی چاوش و اشکان رایشون رو توجیه می‌کنه اما رای محمدحسین رو نمی‌تونم بپذیرم. بسیار عجولانه و موج‌سوارانه می‌نمایانه. :دی

اشکان حس خوبی بهش داشتم ولی این پستش درباره‌ی ترسا بهش مشکوکم کرد. بیشتر شبیه پرونده‌سازی بود تا جستجو برپایه‌ی فکت و استدلال که سبک بازی اشکان بیگناهه. اینکه با دلیل اینکه طرف گفته من مهمونی بودم بهش رای بدی برام بیگناهانه و جستجوگرانه نمی‌شینه.

ضمن اینکه یه دور پست‌ها رو مرور کردم، اشکان دیشب بلافاصله بعد از ورود ترسا به بازی اعلام کرد تارگت فاز بعدشه، و بیشتر اون اتفاقاتی که الان به دلیلش به ترسا رای داده هنوز نیفتاده بود. این هدف‌گذاری و بعد پرونده‌سازی بر اساس اتفاقاتی که بعدش افتاده بیشتر گناهکارانه‌ست به نظرم تا بیگناهانه.

بین بقیه هادی رو فعلا باید ببینم. هادی همیشه بوده تا اینجا، رو به هادی بیگناه بیشتر. گناهکاری هادی رو خیلی یادم نیست که بخوام بدونم نوع مرضش چطوریه. بنابراین صبر می‌کنم تا فکت بیس ازش اطلاعات بیشتری کسب کنم. برام خیلی مهمه که امشب چیکار می‌کنه و چه رایی می‌ده.

امین بیشتر از اینکه حس بیگناهی/گناهکاری بهش داشته باشم، حس این رو دارم که داره اشتباه بازی می‌کنه. من اگه چنین هجمه‌ای میومد روم فارغ از نقش خیلی تهاجمی‌تر بازی می‌کردم. این اشتباه بازی کردن رو هم فعلا نمی‌تونم به بیگناهی گناهکاری ربط بدم.

در مجموع فعلا دو گزینه‌ی مشکوکم محمدحسین و اشکان هستن.

• Thinking
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
دستیار مافیاییا

تاس

+
اتصال به گوگل

کاربران آنلاین

هیچ کاربری آنلاین نیست.

یافتن کاربر

اتصال به گوگل

کاربران آنلاین

هیچ کاربری آنلاین نیست.

یافتن کاربر

بالا پایین