چرا رای ندادید؟خب اگر بیگناه هستی که باید الان تو POV پرفکتی باشی برای اینکه بین تارگت هایی که بهت زده شده حدس بزنی مافیا کیه
هشت نفر پست دادن تو بازی هفتاشون گفتن امین مافیاست
هر هفتاشون مافیا نیستن که
خوشحال میشم تا پستها رو میخونم یه توضیحی بهم بدید که دلیل سرعت گرفتن روند بازی اون هم در فاز اول چیه و چقدر به نفع بیگناهان و چقدر به نفع گناهکارانه.
عامومن مشکلم دقیقا با جوابت به صدراست شاید بهتر بود نقل قول میکردم. یه ایکسی اومده بدون دلیل گفته چاوش این دور برام مثبته فلان، قاعدتا چاوش باید بیاد به اون ایکس شک کنه یا حداقل جوانبشو بسنجه. حالا اگر قصد داری به شناخت تکیه کنی، منم میگم چاوش با شناختی که ازش داریم اینقدر راحت بر اساس حس و شناخت چنین سوژهای رو ول نمیکنه.
لپ کلامم اینه که حرکتت بیشتر شبیه گناهکاری بود که از اینکه امیر بهش حس مثبت داره و قراره به پر و پاش نپیچه خوشحاله، تا شبیه بیگناه، که با احتیاط بیشتری دربارهی چنین چیزی نظر میده و سریع اعتماد (ولو در مقیاس چنین کوچک) نمیکنه.
میفهمم چرا برات شک برانگیزه، اما اون ایکس، یه ایکس رندوم نبوده، امیر بوده با کلی سابقه و شناخت برای من، و آره این قضیه حسی بوده برام. حالا میخوای بگی که چاوش که حسی بازی نمیکنه، کردم اینجا
جای اینکه بیام سی صفحه با امیر بحث کنم که چرا این کار رو کردی و کسی هم نخونه (طبق تجربه)، حس کلیم و تجربهم از نتیجه بحثا رو لحاظ کردم و دیدم حسم به امیر مثبت میشه به خاطر این حرفش
اینکه امین امشب رای نمیاره، احتمال مافیا بودنش رو برای من خیلی بیشتر میکنه. اگه امین مافیا نبود، گل خالی راحتی بود برای اعدام و در رفتن از زیر خونش هم راحت بود. تنها شکی که دارم برای رای دادن بهش، اینه که هیچکی نیومده ازش دفاع کنه. یه راه راحت برای دفاع ازش هم این بود که بیای بگی امین این وسط سیبل شده و داره روش موج میگیره. اینجوری پای دفاعکننده هم اونقد گیر نمیافته بعد اعدامش. (کاری که ممکنه بگین خودم دارم الان میکنم![]()
)

اگه امین مافیا باشه ظن من برای یارش میره سمت تو. خصوصا چون گیر اولیه رو به امین دادی بعد تقریبا پا پس کشیدی با این بهونه که روش موج اومده. موضعت رو درقبال اتفاقات دیشب مشخص کن. ضمنا قرار بود تا آخر شب یه پست دیگه بدی و ندادی 
اما تا پایان همین فاز دربارهی سایدت تصمیم میگیرم.
چاوش عزیزم هم که هنوز کاور دلیمه و توی همین سفید ها/دارندگان، قرار میگیره.
دیروزم رایم بود، ولی برای جلوگیری از لباس گرفتنش و تاثیر تو روند بازی، با توجه به اینکه رای نداشت بهش رای ندادم که لو نره @اشکان
اگر هم بخواید دوباره مثل دیروز بازی کنید که خوب بکنید، فقط اشتباه بازی خواهید کرد
اگر میخواید منطقی بازی کنید امروز باید با فرض شهروندی من بازی کنید.
دومیش هم اشکان بود با این پست شماره 29 که به نظرم مافیایی ترین پستی هم که این مدتی که اینجا بازی کردم دیدم. میخواستم اگر از بازی خارج شدم اشکان رو وصیت کنم. بعدش با روندی که چاوش طی کرد از حالت سوسکی بازی کردن خارج شد بنابراین با احساس اولیه ای که داشتم نمیتونم بهش بگم مافیا، یه سری مشکل با پست هاش دارم که پایین تو نقل قول جواب میدم. اشکان هم دیگه خیلی داشت بدجور پوش میکرد. اگر مافیا بود داشت حکم قتل امروز خودش رو صادر میکرد برای همین یکم دیشب مشکوکیتش برام کمتر شد. من دارم از کل بازی تارگت میخورم یکم بعیده مافیا خودشو اینجوری کثیف کنه برای کسی که به نظر رفتنی میاد و نیاز به همچین پوشی نداره. ولی باز یه چیزی امروز به ذهنم رسید که میتونه مشکوک باشه، حالا من میگم میتونید روش بحث کنید. منِ شهروند دارم از کل بازی تارگت میخورم، یه شهروندی اومده اون وسط من رو با لگد بندازه بیرون و فردا به صورت اتوتامیک از بازی خارج شه، چرا مافیا نباید از این فرصت استفاده کنه و رای بده؟ پس میتونه مافیایی باشه که رفته برای پوش برای همین یاراش نتونستن آلاین کنن و از رای گیری بیرون موندن.جدای قضیه لباس، فاز شب بیشتر به نفع گناهکاراس و بازی الکی کش پیدا کنه و فازهای شب بیشتری داشته باشه، اونان که بیشتر سود میکنن. به اضافه، الان اگه شک معقولی نداشتیم، دلیلی نداشت اعدام صورت بگیره و درسته. اما الان به نظر من، اگه امین رو اعدام نکنیم، بازی فردا هم وضعیت فعلی رو داریم، به اضافه اینکه احتمال لباس به امین هم اضافه شده و اوضاع گیجکنندهتر از قبل هست.
ینکه امین امشب رای نمیاره، احتمال مافیا بودنش رو برای من خیلی بیشتر میکنه. اگه امین مافیا نبود، گل خالی راحتی بود برای اعدام و در رفتن از زیر خونش هم راحت بود.
راستی، جدای بحث لباس، یاکوزا هم داریم. امین ممکنه یاکوزا باشه و امشب یاکوزا رو بزنن.
خوب شهروند بودم مافیا دیده شهروندهای کافی ای ورود نکردن به رای گیری نتونسته رای بده دیگه 

اما الان به نظر من، اگه امین رو اعدام نکنیم، بازی فردا هم وضعیت فعلی رو داریم، به اضافه اینکه احتمال لباس به امین هم اضافه شده و اوضاع گیجکنندهتر از قبل هست.
در مورد لباس هم، راستش من خیلی فک نمیکنم به امین لباس داده شده باشه، از این جهت که طبق قوانین، مافیا کلا یه لباس داره، به نظرم روی امین و اینجای بازی نمیارزیده استفادهش. در نتیجه ترس لباس نباید منجر به رای دادن بشه این فاز. به کس دیگه هم چون بعید میدونم داده باشن.
دیشب به طرز عجیبی نبودی![]()

بیشتر از این چیزی نمیدونم 
@چاوش:این حس رو دارم در لحظه که یه گیری پیدا کردی که به امین بدی، بعد دیدی عه گیر عه به رضا هم صادقه اما میخواستی یه جوری توجیه کنی که به رضا گیر ندی (رضا یارت هست در این سناریو)، یه دلیلی جور کردی براش که بگی چرا به امین گیر میدی، به رضا نه و پستت رو دادیراستشو بخوای، این حرفایی که تو و بچهها زدید، نشون میده که یه تردیدایی هست. حالا امین اینجوری داره بازی میکنه، شاید یه تاکتیک براش باشه، شایدم نه. ولی اون حرفاش درباره دکتر و اینکه بگه "
@امین:کسایی که میخوان رای بدن همین امشب رایشون رو بدن که هنوز لباس وارد بازی نشده، وقتی ساید رو خوند دیگه شک و شبهه ای نباشه تو بازیتون
حتما باید شب شه مافیا یه نفر رو بکشه، بعدش هم لباس وارد بازی شه؟ بعد اون موقع میشه زمان خوب واسه رای دادن؟ 🤣
ولي گفتم بيام كه زير قولم نزده باشم . منتظر واكنش ها به پستم هستم طبيعتا دوس دارم واكنش و نظر تك به تكتون رو ببينم ولي كوتاه و واضح و مستقيم :دي ممنونچقد غلط املايي دارم ، بگيرين منظورمو خواهشا كيبوردم از عربي رفت رو فارسي همه پ ها و هستن 
من پست اخرم ۲۱:۳۰ اینا بود و گفتم رای نمیدم دیگه، چیو نبودم؟ فری پست اخرش ساعت ۷ بود و گفته بود بازم پست میده نداد. از این نقل قولت خوشمان نیامد واقعاشما خودت هم دیشب به طرز عجیبی نبودی![]()

ببینم چی میگه 
خیر. کافیه به کسی رای ندیم که از فاز قبل میشده حدس زد که تنها فرد در شرف اعدامه.اگر قرار باشه بخاطر ترس از لباس رای ندیم باید تنها فازی که اعدام میکنیم فاز 1 باشه.
یعنی وقتی بازی فقط یک تارگت اصلی داشته و بعدش شب شده، خیلی منطقیه که فاز بعدش نیای همون فرد رو اعدام کنی. فازهای بعد تارگتهای اصلی دیگه میشن چندتا و این قضیه دیگه خیلی مهم نیست.
رفتم دیدم اون پست رو دیده بودم فکر کرده بودم هادی ارسال کردهمن پست اخرم ۲۱:۳۰ اینا بود و گفتم رای نمیدم دیگه، چیو نبودم؟ فری پست اخرش ساعت ۷ بود و گفته بود بازم پست میده نداد. از این نقل قولت خوشمان نیامد واقعا![]()

چیز جدیدی وارد بازی شده نسبت به دیروز؟ کاراگاهی وایسادی شب استعلام بگیری مثلا؟حس میکنم داری از قضیه لباس برای ایمن کردن خودت استفاده میکنی. من اگه تصمیم بگیرم مستحق اعدامی لباس داشتن نداشتنت برام مهم نیست
رای میدادی. دیگه به چه زبونی باید میگفتم رای بدید؟ رای میدادی میرفتم.
این فرمون رو ادامه بدی بازی منطق رو ول می کنه سرتو در یک لحظه می کنه زیر آب، اونوقت بعد بازی هرچی بیای به هرکی فحش بدی، اون فحشا بر می گرده به خودت
اینقدر هل من مبارز نکش وسط تاپیک
نه به اون دفاعیه های زود هنگام دیروزت، نه به این قلدری کردن های ته فاز دیروز و کل فاز امروزت
لحنت خیلی بده مراقب خودت باش 
اگر نفوذی می بودم حتما بهش فکر می کردم و حتما اجراش می کردم، منتها چون نیستم، فکر نکرده بودم وگرنه شاید با چاوش یه جور دیگه صلح می کردم
در مورد صلح با چاوش و تا حد زیادی هم آرش، چون این دو نفر فارغ از نقششون، باز کننده بازین، یعنی اگر بهشون میدون بدی، بازی رو باز می کنند، درست مثل نقشی که خود من دارم. تو جهان بینی امروزم، لازم نمی بینم مثل قبل همه گره های بازی رو خودم باز کنم یه تنه. ترجیح میدم دیگران هم اینکارو کنند، برای همین با کسایی که این قدرت رو دارن، ترجیح میدم صلح کنم.
امشبم برای رای دادن زوده از نظر من، ولی اگر رای رو کی پی جمع شه و کی پی مطابق چیزی که الان در این لحظه ازش برداشت کردم که بیشتر بیگناهه، بیگناه باشه، رد خونشو از اشکان میگیرم در وهله اول. با فری که داره مدل فری سوسه میاد و قائدتا کسی از این جمع رد خون ازش نباید بگیره، اما من میگیرم![]()
دیشب به طرز عجیبی نبودیاگه امین مافیا باشه ظن من برای یارش میره سمت تو. خصوصا چون گیر اولیه رو به امین دادی بعد تقریبا پا پس کشیدی با این بهونه که روش موج اومده. موضعت رو درقبال اتفاقات دیشب مشخص کن. ضمنا قرار بود تا آخر شب یه پست دیگه بدی و ندادی
![]()
سوسه اومدن چطوریه؟ اول بازی پستی داد که حس خوبی بهش نداشتم و گفتم و در جواب من هم سریع رفت گوشه رینگ و فاز دفاعی گرفت. شاید اگه اونجوری نمیرفت زیر فشار و خودم به اندازه باهاش صحبت میکردم بهش رایم میدادم. من درسته اولین گیر و دادم بهش اما عامل اعدام احتمالی و فشاری که اومد روش نبودم و اولین کسی بودم که گفتم داره فشار میاد روش، طبیعیه که بخوام شک کنم به این روند و از زاویه دیگه ای نگاه کنم. اگر منظورت از رد خون پذیرفتن مسئولیته که چیز عجیبی نیست مسئولیت تمام تصمیماتم توی بازی گردن خودمه. ولی اگه بخوای سید بازی دربیاری و مسئولیت بقیه رو به پای من بنویسی کوتاه نمیام : ))
. این واکنش با توجه به چیزی که رخ داده تو ماچ نبود به نظر خودت ؟

توماچ نبود آرش ؟به لحاظ فلسفی چیزی که واقع نشده، مسئولیتی نداره که مسئولیت "کار تو" یا "بقیه" موضوعیت داشته باشه که حالا بخوای بخاطرش با من بجنگی. در واقع من گفتم رد خون امین رو بخوام بگیرم از تو میگیرم. امین که هنوز خونش ریخته نشده که مشخص بشه بیگناه بوده یا گناه کار، که حالا رد خون داشته باشه یا کردیت خون. این واکنش با توجه به چیزی که رخ داده تو ماچ نبود به نظر خودت ؟
راستش از واکنشت حس علم به بیگناهی امین گرفتم![]()

منم دارم درباره اون احتمال صحبت میکنم اگر بیگناه اعدام میشد مسئولیت گیر خودمو قبول میکردم و دلایلش هم واضحه نه بیشتر. نوشتم اعدام احتمالی.به لحاظ فلسفی چیزی که واقع نشده، مسئولیتی نداره که مسئولیت "کار تو" یا "بقیه" موضوعیت داشته باشه که حالا بخوای بخاطرش با من بجنگی. در واقع من گفتم رد خون امین رو بخوام بگیرم از تو میگیرم. امین که هنوز خونش ریخته نشده که مشخص بشه بیگناه بوده یا گناه کار، که حالا رد خون داشته باشه یا کردیت خون. این واکنش با توجه به چیزی که رخ داده تو ماچ نبود به نظر خودت ؟
راستش از واکنشت حس علم به بیگناهی امین گرفتم![]()