جدیدترین‌ها

بازی دور هجدهم مافیا | یک اودیسه زمینی: هرج‌ومرج

رای اعدام

• مجموع رای دهندگان
    5
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
کاربلد مافیا
پسندها
177
@اشکان
بازی امین جوریه که شک جذب می‌کنه. همین دور رو می‌گم؛ خودم هم بهش مشکوکم.
ولی حالا بیا فرض کن بی‌گناه باشه، فردا هم که قراره تو رو اعدام کنیم که قاعدتاً بی‌گناهی؛ بدبخت می‌شیم که. :دی

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: Amir

AKP

مافیایی
پسندها
208
مگه مافیا نگرفته بودید شما؟ :دی چرا رای ندادید؟

الآن پلن برای فردا چیه؟ باز دوباره فردا میخواید بگید امین مافیاست؟
خب اگر بیگناه هستی که باید الان تو POV پرفکتی باشی برای اینکه بین تارگت هایی که بهت زده شده حدس بزنی مافیا کیه

پیِ چه او وی‌ای؟ :دی هشت نفر پست دادن تو بازی هفتاشون گفتن امین مافیاست :)) هر هفتاشون مافیا نیستن که:))

• Angry
مافیایی
پسندها
173
اشکان جان، مشکل همینه که شک شماره یک برای شخص من در فاز اول معنی نداره. من هنوز با امین مکالمه‌ای هم نداشتم. اگه قراره به کسی رای بدم، حداقل می‌خوام یه فرصتی براش ایجاد کنم که در حد چند پیام پیش من و برای رای من از خودش دفاع کنه.

رضا، تقریبا متوجه شدم. یکی دوتا سوال از تو و آرش برام پیش اومد. سردرد دارم خیلی، فردا میام می‌پرسم.

تا حدی می‌تونم رای از ترس لباس رو درک کنم، ولی باز هم این دیدگاه گره باز کردن با رای رو درک نمی‌کنم.
از افرادی که امشب رای دادن می‌خوام فردا بگن که چقدر احتمال بیگناهی امین رو در نظر داشتن و رای دادن. یکم شفاف کنید رای امشبتون رو چون از نظر من حرکت ریسک داریه اعدام در فاز اول.
شب شما هم بخیر.

• Like
کارکشته مافیا
پسندها
170
@ترسا

خوشحال می‌شم تا پست‌ها رو می‌خونم یه توضیحی بهم بدید که دلیل سرعت گرفتن روند بازی اون هم در فاز اول چیه و چقدر به نفع بیگناهان و چقدر به نفع گناهکارانه.

جدای قضیه لباس، فاز شب بیشتر به نفع گناهکاراس و بازی الکی کش پیدا کنه و فازهای شب بیشتری داشته باشه، اونان که بیشتر سود می‌کنن. به اضافه، الان اگه شک معقولی نداشتیم، دلیلی نداشت اعدام صورت بگیره و درسته. اما الان به نظر من، اگه امین رو اعدام نکنیم، بازی فردا هم وضعیت فعلی رو داریم، به اضافه اینکه احتمال لباس به امین هم اضافه شده و اوضاع گیج‌کننده‌تر از قبل هست.

@آرش

عامو :دی من مشکلم دقیقا با جوابت به صدراست شاید بهتر بود نقل قول میکردم. یه ایکسی اومده بدون دلیل گفته چاوش این دور برام مثبته فلان، قاعدتا چاوش باید بیاد به اون ایکس شک کنه یا حداقل جوانبشو بسنجه. حالا اگر قصد داری به شناخت تکیه کنی، منم میگم چاوش با شناختی که ازش داریم اینقدر راحت بر اساس حس و شناخت چنین سوژه‌ای رو ول نمی‌کنه.

لپ کلامم اینه که حرکتت بیشتر شبیه گناهکاری بود که از اینکه امیر بهش حس مثبت داره و قراره به پر و پاش نپیچه خوشحاله، تا شبیه بیگناه، که با احتیاط بیشتری درباره‌ی چنین چیزی نظر میده و سریع اعتماد (ولو در مقیاس چنین کوچک) نمی‌کنه.

جوابم همونه دیگه، چی بگم :دی می‌فهمم چرا برات شک برانگیزه، اما اون ایکس، یه ایکس رندوم نبوده، امیر بوده با کلی سابقه و شناخت برای من، و آره این قضیه حسی بوده برام. حالا می‌خوای بگی که چاوش که حسی بازی نمی‌کنه، کردم اینجا :)) جای اینکه بیام سی صفحه با امیر بحث کنم که چرا این کار رو کردی و کسی هم نخونه (طبق تجربه)، حس کلی‌م و تجربه‌م از نتیجه بحثا رو لحاظ کردم و دیدم حسم به امیر مثبت می‌شه به خاطر این حرفش :دی
اینکه امین امشب رای نمیاره، احتمال مافیا بودنش رو برای من خیلی بیشتر می‌کنه. اگه امین مافیا نبود، گل خالی راحتی بود برای اعدام و در رفتن از زیر خونش هم راحت بود.

اگه امین مافیا باشه، خیلی هوشمندانه کار کردن یارهاش. این موردی که این پایین گفتم رو، عملا مافیا جای دفاع کردن از امین، با صبر کردن و رای ندادن بهش، منجر شد که اعدام نشه. منتظر موند که ببینه قضیه چی می‌شه و حدس زد که احتمالا یکی دو بی‌گناه هم بیان دفاع کنن و رای‌ها زیاد نشه.

تنها شکی که دارم برای رای دادن بهش، اینه که هیچکی نیومده ازش دفاع کنه. یه راه راحت‌ برای دفاع ازش هم این بود که بیای بگی امین این وسط سیبل شده و داره روش موج می‌گیره. اینجوری پای دفاع‌کننده هم اونقد گیر نمی‌افته بعد اعدامش. (کاری که ممکنه بگین خودم دارم الان می‌کنم :)) :دی)

راستی، جدای بحث لباس، یاکوزا هم داریم. امین ممکنه یاکوزا باشه و امشب یاکوزا رو بزنن. گرچه اگه یاکوزا باشه، بعید می‌دونم نخی چیزی از نفوذی گرفته باشن و یاکوزا زدنشون بعیده ثمر بده، در نتیجه اونقد نگران یاکوزا نیستم و مهم نیس. خیلی تیز باشین، می‌تونین این پستم رو به عنوان نخ نفوذی در نظر بگیرین، خوشحال می‌شم این کار رو بکنه مافیا :))

آخرین ویرایش:

God

Administrator
گاد
پسندها
961
فاز شب‌ شد. هدف بدید.

God

Administrator
گاد
پسندها
961
اتمام فاز شب اول. اتفاقی نیفتاد.

تعداد بازیکنان شد ۱۲ تا با نیومدن فربد.

تعداد رای مورد نیاز برای اعدام هم که ۶ تاست این فاز.

اسامی هم بالا هست. می‌تونید رای بدید.
زمان رای اولیه هم ساعت ۲۲ فردا شب هست و تا ساعت ۲۳ فقط یک بار حق تغییر رای دارید.

در پست هم قرمز بنویسید که ثبت بشه زمانش.

فاز روز دومُ می‌تونید شروع کنید. پایانش هم جمعه ۲۳ هست.

• Dislike
کارکشته مافیا
پسندها
170
حالا اتفاقی که در شب رخ نداد، اگه مافیا تیر زده باشه و نخورده باشه، برآیند شب مثبت هست، صرفا ممکنه یهو رویین‌تن رو حدس بزنن بیچاره شیم :))

در مورد لباس هم، راستش من خیلی فک نمی‌کنم به امین لباس داده شده باشه، از این جهت که طبق قوانین، مافیا کلا یه لباس داره، به نظرم روی امین و اینجای بازی نمی‌ارزیده استفاده‌ش. در نتیجه ترس لباس نباید منجر به رای دادن بشه این فاز. به کس دیگه هم چون بعید می‌دونم داده باشن.

آرش
پسندها
337
@چاوش
دیشب برای ایجاد فوریت در اعدام امین بحث لباس رو آوردی. بعد الان می‌گی بعیده لباس داشته باشه؟ :|

@محمدحسین
دیشب یه مقدار زود رای دادی به امین. پست اول بازیت که شک آنچنان جدی‌ای به امین وارد نکردی. توی پست دوم اومدی به لحن و انتخاب کلماتش گیر دادی و بدون اینکه منتظر جوابش بمونی بهش رای دادی. با توجه به حجمه‌ای که روی امین وجود داشت و اینکه رایت رای دوم بود که بسیار مهمه، به نظرم بیگناه مسئولانه‌تر رای می‌داد دیشب، خصوصا وقتی رای دادن اجباری نیست. احساس کردم سوار موج شدی تا مقدمه‌ی پوش کردن امین رو بزنی.

@فری
دیشب به طرز عجیبی نبودی :دی اگه امین مافیا باشه ظن من برای یارش می‌ره سمت تو. خصوصا چون گیر اولیه رو به امین دادی بعد تقریبا پا پس کشیدی با این بهونه که روش موج اومده. موضعت رو درقبال اتفاقات دیشب مشخص کن. ضمنا قرار بود تا آخر شب یه پست دیگه بدی و ندادی :دی

@ترسا
بیشترین دفاع زیرپوستی رو دیشب تو از امین داشتی با شک انداختن به اعدام. چرا توی پست ۳۳ ات گمان کردی عجله داریم برای اعدام؟ این به خصوص برای من وقتی عجیبه که امین هم از اون سمت خودشو یهویی در معرض اعدام دید و مظلوم بازی درآورد. فاصله‌ی زمانیت با رای اول (چاوش به امین) هم ۱۲ دقیقه بود. آیا وقتی اون پست رو دادی رای چاوش رو دیده بودی؟

@امین
منتظر بازیت در این فاز هستم. امیدوارم بدونی اگه بیگناه باشی چقدر اهمیت داره که این فاز چطوری بازی کنی. تقلب هم نمی‌رسونم که چیکار کنی :دی اما تا پایان همین فاز درباره‌ی سایدت تصمیم می‌گیرم.

@صدرا
@هادی
@عرفان
فعال نبودن. فعال‌تر باشن :دی

• Like

God

Administrator
گاد
پسندها
961
آرای دیروز بدین صورت بود که اشکان، چاوش و محمدحسین به امین رای دادند. همین.
غیر اینه، بگید که درستش کنم.

Underwood
پسندها
476
نظرم تا اینجا در مورد وقایع مطابق آرشه، بعلاوه و بجز چیزایی که الان مطرح می کنم.

فارغ از نقش امین که اینجا معماست برای من ولی تاثیری در استنتاج الانم نداره، اشکان که تا آخرین لحظه تلاش کرد برای کله کردن امین، تا حدی برام سفید میشه، محمدحسین هم همین اتفاق میوفته براش با دز کمتر. علتشم اینه یار کشی تو این مرحله بازی با جوی که تو بازی دیدم، خیلی نا محتمله، ولی از اونور کسی که از خون و رد خون نترسه، یا بیگناهه، یا خیلی داره که من برای کسی که خیلی داره احترام قائلم :دی چاوش عزیزم هم که هنوز کاور دلیمه و توی همین سفید ها/دارندگان، قرار میگیره.

این وسط اونایی که خیلی رو امین بودن و جزو این سه تا نبودن، برام صدر شک قرار میگیرن، که توش هادی بالاترین شک من هست. در واقع با توجه به اینکه دیشب کسی نمرده و احتمالات ذهنیم، اگر هادی امروز فعالیت جالبی نداشته باشه، رای اعدام امروزمه :دی دیروزم رایم بود، ولی برای جلوگیری از لباس گرفتنش و تاثیر تو روند بازی، با توجه به اینکه رای نداشت بهش رای ندادم که لو نره @اشکان

رضا هم حواسم بهش بود که بازی زیاد در آورد دیشب تو رای دادن.

به قول عزیزی، حرف باد هواست رای مهمه. ادامه تحلیل رای هارو میسپرم به دوست خوب و جستجو گرم آرش :دی

AKP

مافیایی
پسندها
208
دیروز 5 بار بهتون گفتم اگر میخواین به من رای بدین باید همون موقع رای بدین که من بدون لباس برم بیرون ولی رای ندادین. دیگه باید متوجه باشید که امروز محور صحبت هاتون من نباید باشم. امروز به من رای بدین من برم بیرون اگر بهم لباس نداده باشن و بخونه شهروند اونایی که داشتن منو پوش میکردن میگن مافیا بوده، لباس شهروندی بهش دادن که بخونه شهروند، اگر هم لباس داده باشن و مافیا بخونه از اونجایی که من شهروندم با دیتای غلط بازیتون میره جلو. پس در کل از اینکه من مافیا یا شهروند بودم اطمینان پیدا نمیکنید. پس همونجوری که دیروز گفتم امروز دیگه توپتون رو برمیدارید میرید در خونه یکی دیگه بازی میکنید :دی اگر هم بخواید دوباره مثل دیروز بازی کنید که خوب بکنید، فقط اشتباه بازی خواهید کرد:)) اگر میخواید منطقی بازی کنید امروز باید با فرض شهروندی من بازی کنید.

بریم سراغ ادامه بازی:دی

من تا اواسط روز پیش بیشتر به دو نفر مشکوک بودم. اول چاوش بود که احساس میکردم داره به صورت سوسکی بقیه رو میندازه به جون هم :دی دومیش هم اشکان بود با این پست شماره 29 که به نظرم مافیایی ترین پستی هم که این مدتی که اینجا بازی کردم دیدم. میخواستم اگر از بازی خارج شدم اشکان رو وصیت کنم. بعدش با روندی که چاوش طی کرد از حالت سوسکی بازی کردن خارج شد بنابراین با احساس اولیه ای که داشتم نمیتونم بهش بگم مافیا، یه سری مشکل با پست هاش دارم که پایین تو نقل قول جواب میدم. اشکان هم دیگه خیلی داشت بدجور پوش میکرد. اگر مافیا بود داشت حکم قتل امروز خودش رو صادر میکرد برای همین یکم دیشب مشکوکیتش برام کمتر شد. من دارم از کل بازی تارگت میخورم یکم بعیده مافیا خودشو اینجوری کثیف کنه برای کسی که به نظر رفتنی میاد و نیاز به همچین پوشی نداره. ولی باز یه چیزی امروز به ذهنم رسید که میتونه مشکوک باشه، حالا من میگم میتونید روش بحث کنید. منِ شهروند دارم از کل بازی تارگت میخورم، یه شهروندی اومده اون وسط من رو با لگد بندازه بیرون و فردا به صورت اتوتامیک از بازی خارج شه، چرا مافیا نباید از این فرصت استفاده کنه و رای بده؟ پس میتونه مافیایی باشه که رفته برای پوش برای همین یاراش نتونستن آل‌این کنن و از رای گیری بیرون موندن.

جدای قضیه لباس، فاز شب بیشتر به نفع گناهکاراس و بازی الکی کش پیدا کنه و فازهای شب بیشتری داشته باشه، اونان که بیشتر سود می‌کنن. به اضافه، الان اگه شک معقولی نداشتیم، دلیلی نداشت اعدام صورت بگیره و درسته. اما الان به نظر من، اگه امین رو اعدام نکنیم، بازی فردا هم وضعیت فعلی رو داریم، به اضافه اینکه احتمال لباس به امین هم اضافه شده و اوضاع گیج‌کننده‌تر از قبل هست.
ینکه امین امشب رای نمیاره، احتمال مافیا بودنش رو برای من خیلی بیشتر می‌کنه. اگه امین مافیا نبود، گل خالی راحتی بود برای اعدام و در رفتن از زیر خونش هم راحت بود.
راستی، جدای بحث لباس، یاکوزا هم داریم. امین ممکنه یاکوزا باشه و امشب یاکوزا رو بزنن.

داداش خودت میگی اینکه مافیا رای نده و بزاره بازی کش پیدا کنه به نفعشونه بعد تو پست بعدیش میگی من چون رای نیاوردم مافیاتر شدم؟:دی خوب شهروند بودم مافیا دیده شهروندهای کافی ای ورود نکردن به رای گیری نتونسته رای بده دیگه :دی

یه جا هم گفتی امین مافیای سوخته بوده که یاراش روز یک گفتن بریم بفروشیمش که چیزی در موردش نمیگم دیگه:دی

اما الان به نظر من، اگه امین رو اعدام نکنیم، بازی فردا هم وضعیت فعلی رو داریم، به اضافه اینکه احتمال لباس به امین هم اضافه شده و اوضاع گیج‌کننده‌تر از قبل هست.
در مورد لباس هم، راستش من خیلی فک نمی‌کنم به امین لباس داده شده باشه، از این جهت که طبق قوانین، مافیا کلا یه لباس داره، به نظرم روی امین و اینجای بازی نمی‌ارزیده استفاده‌ش. در نتیجه ترس لباس نباید منجر به رای دادن بشه این فاز. به کس دیگه هم چون بعید می‌دونم داده باشن.

چی شد بالاخره؟

دیشب به طرز عجیبی نبودی :دی

شما خودت هم دیشب به طرز عجیبی نبودی:دی

در کل به نظرم از سه تا رای دیشب یه مافیا شرکت کرده احتمالا. اشکان داشت پوش سنگین میکرد، محمدحسین هم رای پوش داد قشنگ:)) بیشتر از این چیزی نمیدونم :دی

• Angry

FM

کارنیاموز مافیا
پسندها
195
این حس رو دارم در لحظه که یه گیری پیدا کردی که به امین بدی، بعد دیدی عه گیر عه به رضا هم صادقه اما می‌خواستی یه جوری توجیه کنی که به رضا گیر ندی (رضا یارت هست در این سناریو)، یه دلیلی جور کردی براش که بگی چرا به امین گیر می‌دی، به رضا نه و پستت رو دادیراستشو بخوای، این حرفایی که تو و بچه‌ها زدید، نشون می‌ده که یه تردیدایی هست. حالا امین اینجوری داره بازی می‌کنه، شاید یه تاکتیک براش باشه، شایدم نه. ولی اون حرفاش درباره دکتر و اینکه بگه "
@چاوش:

خیر چنین نیست ولی میگی دلیلی براش نداری. تا دلیلی ندی نمیتونم ردش کنم برات. بحث سر تفاوت این دو پست بود. حرفی که رضا زد خیلی بیشتر شبیه حرفاییه که تو فاز معارفه زده میشه و در حد یک نیم جمله بوده اما امین تقریبا یک پست کامل و به گفتن من بیگناهم و سیوم کنید اختصاص داده، چطوری این دوتا رو میزاری کنار هم؟ نفس عمل همونه اما بحث سر نفس عمل نیست اینجا، اگه با دید تو نگاه کنیم باید به همه مشکوک شیم چون همه به نحوی میخوان بیگناهیشونو نشون بدن.

اینکه اعتماد نمیکنی رومشکلی ندارم طبیعیه. ولی سعی نکن به هر قیمتی یه ایرادی بگیری. این و مشکل دارم باهاش.
کسایی که میخوان رای بدن همین امشب رایشون رو بدن که هنوز لباس وارد بازی نشده، وقتی ساید رو خوند دیگه شک و شبهه ای نباشه تو بازیتون
@امین:

اگر قرار باشه بخاطر ترس از لباس رای ندیم باید تنها فازی که اعدام میکنیم فاز 1 باشه. حس میکنم داری از قضیه لباس برای ایمن کردن خودت استفاده میکنی. من اگه تصمیم بگیرم مستحق اعدامی لباس داشتن نداشتنت برام مهم نیست چون هیچجوره نمیشه به قطعیت رسید.

حتما باید شب شه مافیا یه نفر رو بکشه، بعدش هم لباس وارد بازی شه؟ بعد اون موقع میشه زمان خوب واسه رای دادن؟ 🤣

@اشکان:

تو هم مثل امین این احتمال هست که با این ترفند بخوای امین و امروز ایمن کنی که بخاطر لباس بهش رای ندن. چون بیشترین فشار رو تو بهش وارد کردی و یکم غیر عادی بود این میزان از بالا پایین پریدنت. امروز اگه بخوای بهش رای بدی هم باید بخاطر این ادعاهای لباس جوابگو باشی.

• Dislike
کارکشته مافیا
پسندها
112
سلام
پستها رو خوندم ، مثل قبل نیست شیوه بازیم دونه دونه نقل قول بیارم و توضیح اضافی بدم ، چیزایی که بعد خوندن پستها به ذهنم اومد رو مینویسم و نظرم رو صاف و واضح و شفاف اعلام میکنم و اتهام هام و شکهام رو میگم.

در مورد امین نظرم اینه که مافیا نیست ، فرعی ممکنه باشه ولی احتمال اونم خیلی کمه برام . امین برای من بیگناهه با توجه به هجمه ای که علیهش شد . کم و بیش سبک امین رو میدونم ، بهم وایب بیگناهی و ران کردن بازی رو داد . موافقم البته که خیلی زود رفت تو لاک دفاعی ، منم یه نمه حس کردم این رو مثل بقیه ، ولی نمیشه بگیم بیگناه امکان نداره همچین فازی ب خودش بگیره! هرکسی یه نپع بازی بیکناهی داره یه سری رفتار رو نشون میده ، دستورالعمل کلی نداریم براش.

از بین کسایی که خیلی مصرانه دنبال اعدام امین بودن تا جاییکه یادم میاد اپل اشکا بود بعد چاوش ، ممدحسین هم رای داد

چون توی بازی یاکوزا داریم ، من این احتمال بازی انتحاری و افتادن رو یکی برا اعدام زودهنگام رو کم نمیدونم و‌در نظر میگیرم ، در این بین اشکان با توجه به سبک بازیش نمیتونم زیاد یاکوزا بکیرمش ولی رد هم نمیشه ، چون کاملا ممکنه بیگناه باشه که بازیش ب یاکوزا میخوره بخاطر سبکش ممکنه قاطی بشه . ولی چاوش رو من خیلی نزدیکتر به یاکوزا میدونم! قبل اینکه پست اپل فاز روز امروزش رو بخونم این احتمال رو دادم ، گفتم خیلی میخوره که یاکوزا باشه اصلا حسی هم رو مافیا بودنش هستم ، اونجا که یکی گفت چاوش دیت دوستی امیرو پس نزد و بی چون و چرا با رقیب بحث سنتیش دست دادن و‌ روبوسی کردن برام مشکوکه . پست بعد فاز شبش هم که به یاکوزا اشاره کرد اولین نفر و حتی سعی کرد با این جمله با مضمون « هر کی این جمله رو نخ در نظر میگیره بسم الله» این خیلییی بیشتر کرد شکم رو . بنابراین شک اپل من چاوش هست و رو باكوزا بودنشم.

الان يه فكري از دهنم گذشت اونم اينكه ممكنه نفوذي هم باشه چاوش ، به سناريوش فك نمرد فقط خس ميكنم اينم ممكنه اگه جدي تر شد ميشه روش فك كنم چرا و چگونگيش رو هنوز نميدونم ، امكانش برام هست فقط.

امير با دراز مردن دست دوستي نميدونم چه قصدي داشت ، شايد بي منظور و حسي ، شايد با منظور براي هدفي خاص ، و خدا داند اون هدف خاص بيگواعيه با گناهكاري نميدانم اطلاعي ندارم!

يه سناريو اينه كه نفوذي باشه و اين نخ باشه حالا يا حدس زده چاوش رو كه خيلي سخته و برام كمتره احتمالش ، يا يا يا اين رو يه كانسپت كلي در نظر گرفته براي نخ دادن به مافيا! ميفهمبن چي تو ذهنمه؟

كانسپت "دست دوستي دادن" با يك نفر رندوم ، كه القا كنه به مافيا كه با شما ميخوام دست بدم بفهمين خواهشا :دي

پشمام واقعا اين تئوري همين الان حين نوشتن زد به سرم و چقدر هم زيركانه ميتونه باشه ، جالبه واقعا ، اين اتهام رو به امير وارد ميكنم رسما.

البته قبل اومدن اين ايده به ذهنم امير رو فرعي ميديدم حسي! بيگناه يا گناهكاريش رو زوم نبودم روش تا ببينم بازيش چطور پيش ميره.

حسم به فري مثبته ، به عارش مثبتم فعلا ، محمد حسين سو سو ، رضا سوسو ، ترسا سوسو به مثبت ،هادي سوسو صدرام نبوده همون سوسو

تا بخونم ببينم چطور پيش ميره ، خدايي بيش فعال نباشين با ديدن ٤ صفحه تو فاز اول داشتم كنار ميكشيدم و عطاشو ب لقاش ميبخشيدم :)) ولي گفتم بيام كه زير قولم نزده باشم . منتظر واكنش ها به پستم هستم طبيعتا دوس دارم واكنش و نظر تك به تكتون رو ببينم ولي كوتاه و واضح و مستقيم :دي ممنون
چقد غلط املايي دارم ، بگيرين منظورمو خواهشا كيبوردم از عربي رفت رو فارسي همه پ ها و هستن :))

آخرین ویرایش:
آرش
پسندها
337
@امین
شما خودت هم دیشب به طرز عجیبی نبودی:دی
من پست اخرم ۲۱:۳۰ اینا بود و گفتم رای نمیدم دیگه، چیو نبودم؟ فری پست اخرش ساعت ۷ بود و گفته بود بازم پست میده نداد. از این نقل قولت خوشمان نیامد واقعا :دی

ولی با بقیه پستت موافقم چون دقیقا داشتم همچین چیزی درباره چاوش می‌نوشتم خودم :))
دقیقا باگ حرف‌های چاوش همینه که خودش مافیا باشه، هم از لحاظ اینکه اونجوری نیروی کافی برای رای دادن منجر به اعدام نداشتن (۳ رای میخواستن و یه رایشون رو حداقل داده بودن) و هم اینکه نخواسته باشن رد خون بیگناه روی چاوش بیفته.

ولی پستمو پاک کردم دلیلشو بعدش از دفاع چاوش میگم :دی ببینم چی میگه :دی

@فری
اگر قرار باشه بخاطر ترس از لباس رای ندیم باید تنها فازی که اعدام میکنیم فاز 1 باشه.
خیر. کافیه به کسی رای ندیم که از فاز قبل میشده حدس زد که تنها فرد در شرف اعدامه. :دی یعنی وقتی بازی فقط یک تارگت اصلی داشته و بعدش شب شده، خیلی منطقیه که فاز بعدش نیای همون فرد رو اعدام کنی. فازهای بعد تارگت‌های اصلی دیگه می‌شن چندتا و این قضیه دیگه خیلی مهم نیست.

برم رمزگشایی کنم ببینم عرفان چی گفته :))

• Like

AKP

مافیایی
پسندها
208
من پست اخرم ۲۱:۳۰ اینا بود و گفتم رای نمیدم دیگه، چیو نبودم؟ فری پست اخرش ساعت ۷ بود و گفته بود بازم پست میده نداد. از این نقل قولت خوشمان نیامد واقعا :دی
رفتم دیدم اون پست رو دیده بودم فکر کرده بودم هادی ارسال کرده :دی

حس میکنم داری از قضیه لباس برای ایمن کردن خودت استفاده میکنی. من اگه تصمیم بگیرم مستحق اعدامی لباس داشتن نداشتنت برام مهم نیست
چیز جدیدی وارد بازی شده نسبت به دیروز؟ کاراگاهی وایسادی شب استعلام بگیری مثلا؟:دی رای میدادی. دیگه به چه زبونی باید میگفتم رای بدید؟ رای میدادی میرفتم.

• Thinking
Underwood
پسندها
476
امین کی پی، من هنوز نظرم در موردت بیشتر به سمت بیگناهیه، ولی خیلی لج درار پست میدی :دی این فرمون رو ادامه بدی بازی منطق رو ول می کنه سرتو در یک لحظه می کنه زیر آب، اونوقت بعد بازی هرچی بیای به هرکی فحش بدی، اون فحشا بر می گرده به خودت :)) اینقدر هل من مبارز نکش وسط تاپیک :دی نه به اون دفاعیه های زود هنگام دیروزت، نه به این قلدری کردن های ته فاز دیروز و کل فاز امروزت :دی لحنت خیلی بده مراقب خودت باش :))

عرفان سناریویی که نوشتی هوشمندانه است :دی اگر نفوذی می بودم حتما بهش فکر می کردم و حتما اجراش می کردم، منتها چون نیستم، فکر نکرده بودم وگرنه شاید با چاوش یه جور دیگه صلح می کردم :دی در مورد صلح با چاوش و تا حد زیادی هم آرش، چون این دو نفر فارغ از نقششون، باز کننده بازین، یعنی اگر بهشون میدون بدی، بازی رو باز می کنند، درست مثل نقشی که خود من دارم. تو جهان بینی امروزم، لازم نمی بینم مثل قبل همه گره های بازی رو خودم باز کنم یه تنه. ترجیح میدم دیگران هم اینکارو کنند، برای همین با کسایی که این قدرت رو دارن، ترجیح میدم صلح کنم.

با این حال اینا همه حرفه، سناریوت قشنگ و منطقیه و باید روش بمونی و عملکرد قضاوت کنی :دی

FM

کارنیاموز مافیا
پسندها
195
امشبم برای رای دادن زوده از نظر من، ولی اگر رای رو کی پی جمع شه و کی پی مطابق چیزی که الان در این لحظه ازش برداشت کردم که بیشتر بیگناهه، بیگناه باشه، رد خونشو از اشکان میگیرم در وهله اول. با فری که داره مدل فری سوسه میاد و قائدتا کسی از این جمع رد خون ازش نباید بگیره، اما من میگیرم :دی

@امیر:

سوسه اومدن چطوریه؟ اول بازی پستی داد که حس خوبی بهش نداشتم و گفتم و در جواب من هم سریع رفت گوشه رینگ و فاز دفاعی گرفت. شاید اگه اونجوری نمیرفت زیر فشار و خودم به اندازه باهاش صحبت میکردم بهش رایم میدادم. من درسته اولین گیر و دادم بهش اما عامل اعدام احتمالی و فشاری که اومد روش نبودم و اولین کسی بودم که گفتم داره فشار میاد روش، طبیعیه که بخوام شک کنم به این روند و از زاویه دیگه ای نگاه کنم. اگر منظورت از رد خون پذیرفتن مسئولیته که چیز عجیبی نیست مسئولیت تمام تصمیماتم توی بازی گردن خودمه. ولی اگه بخوای سید بازی دربیاری و مسئولیت بقیه رو به پای من بنویسی کوتاه نمیام : ))

دیشب به طرز عجیبی نبودی :دی اگه امین مافیا باشه ظن من برای یارش می‌ره سمت تو. خصوصا چون گیر اولیه رو به امین دادی بعد تقریبا پا پس کشیدی با این بهونه که روش موج اومده. موضعت رو درقبال اتفاقات دیشب مشخص کن. ضمنا قرار بود تا آخر شب یه پست دیگه بدی و ندادی :دی

@آرش:

نرسیدن به بازی بخاطر مسائل بیرونی چیز عجیبی نیست. چه دلیلی داشت بخوام نیام؟ وقتی گفتم میام و نیومدم یعنی نرسیدم. اینمه روش موج اومده بهانه نبود واقعیت بود جوابم به امیرو بخون.

موضعم اینه که پست اول امین نکته ی شدیدی نداشت که بخاطرش اعدام شه 1رفا جای بحث داشت. واکنشهاش بد بود. حالا من اینجا یه دوراهی دارم. اولین واکنشش به پست من بود که بد بود اگر همونجوری ادامه پیدا میکرد بهش رای میدادم به شرطی که فشار مضاعفی روش نبود اما متاسفانه فشار از کل بازی اومد روش و تصمیم گیری رو برای من سخت کرد، با عرفان موافقم که یک بیگناهم تو چنین شرایطی چنین پستهایی میده حتی بدتر نمیتونم اینا رو نادیده بگیرم.

در ادامه باید بررسی کنم ببینم چرا اعدام نشد و چرا انقدر فشار اومد روش.

• Smile
Underwood
پسندها
476
سوسه اومدن چطوریه؟ اول بازی پستی داد که حس خوبی بهش نداشتم و گفتم و در جواب من هم سریع رفت گوشه رینگ و فاز دفاعی گرفت. شاید اگه اونجوری نمیرفت زیر فشار و خودم به اندازه باهاش صحبت میکردم بهش رایم میدادم. من درسته اولین گیر و دادم بهش اما عامل اعدام احتمالی و فشاری که اومد روش نبودم و اولین کسی بودم که گفتم داره فشار میاد روش، طبیعیه که بخوام شک کنم به این روند و از زاویه دیگه ای نگاه کنم. اگر منظورت از رد خون پذیرفتن مسئولیته که چیز عجیبی نیست مسئولیت تمام تصمیماتم توی بازی گردن خودمه. ولی اگه بخوای سید بازی دربیاری و مسئولیت بقیه رو به پای من بنویسی کوتاه نمیام : ))

به لحاظ فلسفی چیزی که واقع نشده، مسئولیتی نداره که مسئولیت "کار تو" یا "بقیه" موضوعیت داشته باشه که حالا بخوای بخاطرش با من بجنگی. در واقع من گفتم رد خون امین رو بخوام بگیرم از تو میگیرم. امین که هنوز خونش ریخته نشده که مشخص بشه بیگناه بوده یا گناه کار، که حالا رد خون داشته باشه یا کردیت خون :دی. این واکنش با توجه به چیزی که رخ داده تو ماچ نبود به نظر خودت ؟ :دی

راستش از واکنشت حس علم به بیگناهی امین گرفتم :دی

• Dislike
واکنش‌ها[ی پسندها]: Arsonist
Underwood
پسندها
476
به لحاظ فلسفی چیزی که واقع نشده، مسئولیتی نداره که مسئولیت "کار تو" یا "بقیه" موضوعیت داشته باشه که حالا بخوای بخاطرش با من بجنگی. در واقع من گفتم رد خون امین رو بخوام بگیرم از تو میگیرم. امین که هنوز خونش ریخته نشده که مشخص بشه بیگناه بوده یا گناه کار، که حالا رد خون داشته باشه یا کردیت خون :دی. این واکنش با توجه به چیزی که رخ داده تو ماچ نبود به نظر خودت ؟ :دی

توماچ نبود آرش ؟ :دی

FM

کارنیاموز مافیا
پسندها
195

منم دارم درباره اون احتمال صحبت میکنم اگر بیگناه اعدام میشد مسئولیت گیر خودمو قبول میکردم و دلایلش هم واضحه نه بیشتر. نوشتم اعدام احتمالی.

• Like
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
دستیار مافیاییا

تاس

+
اتصال به گوگل

کاربران آنلاین

هیچ کاربری آنلاین نیست.

یافتن کاربر

اتصال به گوگل

کاربران آنلاین

هیچ کاربری آنلاین نیست.

یافتن کاربر

بالا پایین