جدیدترین‌ها

بازی دور هجدهم مافیا | یک اودیسه زمینی: هرج‌ومرج

رای اعدام

• مجموع رای دهندگان
    5
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
کارکشته مافیا
پسندها
170
من داشتم جواب بالایی امین رو می‌خوندم، یه نکته‌ای در حرفای فری نظرم رو جلب کرد :دی

و تو و رضا هم تو همین پست اولتون گفتید که بیگناهید. (البته رضا گفت گناهکار خفت میکنم و منطقا گناهکار و فرعی میتونن گناهکارای دیگه رو خفت کنن) تو خیلی مستقیم تر گفتی که بیگناهی.

اون قسمت داخل پرانتز که در مورد رضا می‌گه، مگه گناهکار بیشتر از یه گروه داریم که می‌گی «گناهکار و فرعی می‌تونن گناهکارای دیگه رو خفت کنن»؟

----

@امین:

فعلا با جفتتون تعامل میکنم ببینم چی میشه.

تعامل می‌کنم یعنی چه؟ این تعامل کردن، اصولا یه حس ترس رو می‌ده که آدم می‌خواد آتش اتفاقا یهو نگیره بهش و بیخودی تو دعوایی بیفته که اعدام بشه یا توش چشم بیاد. این ترس رو بیشتر گناهکار داره، چون اعدام براش ترسناک‌تره. بی‌گناه هم واضحا دوس نداره این اتفاق بیفته براش، اما بی‌گناه چون تعدادش بیشتره، اگه بتونه بیاد تو بازی و تو چشم باشه که یه چیزی ازش بکشه بیرون، استقبال می‌کنه، حتی اگه خودش در خطر اعدام قرار بگیره و اعدام شه، چون اینجوری می‌شه از برتری عددی استفاده کرد.

بعد، تو با توجه به دقیقا همین پست بالات، ترسی از این قضیه نداری که بازی رو شروع کنی و تو بحث باشی و اتفاقا می‌خوای این کار رو انجام بدی که بحث شکل بگیره و یه چیزی ازش در بیاد. این یهو عقب نشینی‌ت در جمله آخر مشکوکه حقیقتا :دی

آرش
پسندها
337
ظهر پنج‌شنبه‌تون بخیر. :دی

@امین
به نظرم بیگناه واقعی نیازی به چنین پستی نداشت. اگه قصدت ایجاد گفتگو بود خیلی کارهای دیگه هم میتونستی بکنی، به جای اینکه بیای «بگی» من بیگناهم. ضمنا ادعا میکنی که گفتگو رو وارد بازی کردی، اما در حقیقت گفتگو رو کسانی وارد بازی کردن که بهت گیر دادن. اینکه تو بیای یه حرف مشکوک یا حداقل بیهوده بزنی به قصد ایجاد گفتگو، تو رو بیگناه نمیکنه (اشاره به ادعای اینکه گفتی «فکت بازیه».)

@چاوش
امیر گفت کاورم چاوشه تو هم گفتی با اینکه رفتار مشکوکیه ولی حسم مثبته. یه کم حس نمیکنی برای ماهیت بازی مافیا و اعتماد نکردن به هم اون هم فاز معارفه، قضیه نسبتا کشکی پیش رفت؟ اونم چاوشی که مو رو از ماست بیرون می‌کشه معمولا :دی برای من مثل این میمونه که امیر همون اول دست دراز کرده تو هم دست دادی. و این برام تو رو بیشتر منفی می‌کنه تا امیر، چون گناهکاره که این قدر سریع به دوستی و کاور و … تن می‌ده و بیگناه بدبین‌تره حداقل اول بازی.

بازیکنی هم نیستی که سبکت حسی باشه بگیم حست مثبت بوده پس حله :دی

@اشکان
از نفری یک پست چطور به اینقدر قطعیت درباره امین و چاوش و … رسیدی که چنین پستی دادی؟ اگه جدی نبود که هیچی ولی اگه جدی بوده پستت، توضیح بده که چی شد به این نتیجه رسیدی.

@رضا
«با تکنیک‌های روان‌کاوی لکانی مافیا رو خفت می‌کنم». تو اینکه این جمله نمایشی هست فکر نکنم شکی باشه. (اگه مخالفی بگو پوینتش چیه جز نمایش و لاف و کُری :دی) دو سوال:
۱- یک بیگناه چه نیازی به جمله نمایشی و کری خوندن و به قولی tell کردن داره؟
۲- از دید بیرونی، به نظرت چقدر بیان این جمله از سوی رضا عجیب یا بعیده؟

• Thinking
واکنش‌ها[ی پسندها]: Amir
مافیایی
پسندها
309
سلام همگی :دی

@چاوش

بین دوستانی که تا الان صحبت کردند من بیشترین شک رو به چاوش دارم . چرا ؟
اومده میگه شروع پست فری عجیب بود ! کجاش عجیب بود ؟ راست گفته خب . کی تو پست اول میاد بگه دکتر منو سیو کنه ؟
خودم رو میزارم جای دکتر ، قطعا با این پست نمیام امین رو سیو بدم . پس نکته ی عجیبی ندیدم . عجیبش برام این بود که چاوش به حرف فری گیر داد .
گیر فری رو کاملا بجا می دونم . قشنگ پست شو می خوندم حس کردم خودم دارم این پست رو میدم :دی

---------------------
@امین کی پی

در مورد خود امین اما ، پست اولش که حس شهروندی بهم نداد ، ولی اصلا ازش می گذرم، چون گفتنیا رو تقریبا گفتند بچه ها . چیزی که بیشتر آزارم داد پست دومش بود .
کلا این جمله ی " من اگر مافیا بودم ... " بهم حس شهروندی نمیده ، به هیچ عنوان . چرا ؟ میای کارتو می کنی حرفتو میزنی بعد میای روضه می خونی برا ما که آره من اگر فلان بودم بیسار می کردم و این حرفا .
خب بیا برعکس شو فرض کن ، شما مافیا باشی ، شروع پستت چالش برانگیز باشه ، بعدم بیای با این حرفا خودتو تبرعه کنی که آره من اگر مافیا بودم اینجوری نمیومدم وارد بازی بشم و خودمو تو چالش بندازم و این حرفا .
میبینی ؟ از اون طرف قضیه هم بهش نگاه کنیم منطقی بنظر میاد .
فعلا کفه ترازوی شما رو سمت منفی میبینم تا اینجا :دی

---------------------
@امیر
در مورد مافیای دارو، آقای امیر :دی حسم بهش خوب نیست . چرا ؟ چون امیر شهروند از لحظه ی شروع بازی مو رو از ماست میکشه بیرون :دی ولی هیچ حرفی در مورد تنها پست محتوا دارِ بازی، یعنی پست کی پی نزد .

فعلا به فری حسم مثبته فقط . اونم چون حرف خودمو زده .
سلام همگی :دی

@چاوش

بین دوستانی که تا الان صحبت کردند من بیشترین شک رو به چاوش دارم . چرا ؟
اومده میگه شروع پست فری عجیب بود ! کجاش عجیب بود ؟ راست گفته خب . کی تو پست اول میاد بگه دکتر منو سیو کنه ؟
خودم رو میزارم جای دکتر ، قطعا با این پست نمیام امین رو سیو بدم . پس نکته ی عجیبی ندیدم . عجیبش برام این بود که چاوش به حرف فری گیر داد .
گیر فری رو کاملا بجا می دونم . قشنگ پست شو می خوندم حس کردم خودم دارم این پست رو میدم :دی

---------------------
@امین کی پی

در مورد خود امین اما ، پست اولش که حس شهروندی بهم نداد ، ولی اصلا ازش می گذرم، چون گفتنیا رو تقریبا گفتند بچه ها . چیزی که بیشتر آزارم داد پست دومش بود .
کلا این جمله ی " من اگر مافیا بودم ... " بهم حس شهروندی نمیده ، به هیچ عنوان . چرا ؟ میای کارتو می کنی حرفتو میزنی بعد میای روضه می خونی برا ما که آره من اگر فلان بودم بیسار می کردم و این حرفا .
خب بیا برعکس شو فرض کن ، شما مافیا باشی ، شروع پستت چالش برانگیز باشه ، بعدم بیای با این حرفا خودتو تبرعه کنی که آره من اگر مافیا بودم اینجوری نمیومدم وارد بازی بشم و خودمو تو چالش بندازم و این حرفا .

---------------------
@امیر
در مورد مافیای دارو، آقای امیر :دی حسم بهش خوب نیست . چرا ؟ چون امیر شهروند از لحظه ی شروع بازی مو رو از ماست میکشه بیرون :دی ولی هیچ حرفی در مورد تنها پست محتوا دارِ بازی، یعنی پست کی پی نزد .

فعلا به فری حسم مثبته فقط . اونم چون حرف خودمو زده .

AKP

مافیایی
پسندها
208
تعامل می‌کنم یعنی چه؟ این تعامل کردن، اصولا یه حس ترس رو می‌ده که آدم می‌خواد آتش اتفاقا یهو نگیره بهش و بیخودی تو دعوایی بیفته که اعدام بشه یا توش چشم بیاد. این ترس رو بیشتر گناهکار داره، چون اعدام براش ترسناک‌تره.

رفتار شهروندی میشه اینکه با اولین کسی که بهت گفته مشکوک (یه مشکوک ساده تازه) وارد دعوا و گردن گیری بشی؟ بعد جای مکالمه رو باز گذاشتن ترس مافیایی میشه؟

به نظرم بیگناه واقعی نیازی به چنین پستی نداشت. اگه قصدت ایجاد گفتگو بود خیلی کارهای دیگه هم میتونستی بکنی، به جای اینکه بیای «بگی» من بیگناهم. ضمنا ادعا میکنی که گفتگو رو وارد بازی کردی، اما در حقیقت گفتگو رو کسانی وارد بازی کردن که بهت گیر دادن. اینکه تو بیای یه حرف مشکوک یا حداقل بیهوده بزنی به قصد ایجاد گفتگو، تو رو بیگناه نمیکنه (اشاره به ادعای اینکه گفتی «فکت بازیه».)

نه دیگه وارد جاده خاکی شدی شما :دی بازی رو من شروع کردم چون اولین کسی بودم که تارگت زدن رو توی بازی شروع کردم (با اینکه چون 4 نفر قبلی خودم چیزی وارد نکرده بودن صرفا تارگت رندوم و حسی بوده)، نه اینکه چون قبلا گفتم شهروندم و دکتر سیو بده. بعد اینکه شما بیای بگی نه بازی رو نفرات بعدی که به من گیر دادن شروع کردن در عین حال هم وارد کردن فکت غلط توی بازیه (چون بازی رو من شروع کردم نه بقیه حالا چه شما خوشتون بیاد یا نیاد) هم وارد کردن دروغ توی بازی (چون من نگفتم چون گفتم دکتر منو سیو بده و بقیه حرفای پاراگراف پست اول شهروندم). این چیزا هم انقدر ساده و بدیهیاته که نیاز به توضیح نداره واقعا.

فرقش این بود که الان به جای اینکه شما زرنگا منو گرفته باشید یه گوشه برای خودم نشسته بودم داشتم نگاهتون میکردم:)) نیاز نبود خودمو بندازم وسط بعد بیام دو شب انرژی بزارم خودمو تبرئه کنم.

برنامه امروزتون هم اینه. 13 نفر توی بازی هستن. برای اعدام به 6 رای نیازه. تا الان 6 نفر به من گفتن مافیا و مشکوک و یه نفرم با اینکه درباره من حرفی نزده به پست هام دیسلایک میده که یعنی احتمالا براش مشکوکم (شایدم نیستم چون توی مشکوک هاش اسم منو نیاورد). یعنی همین الان رای گیری کنید من 6 یا 7 رای دارم که برای اعدام بیش از رای های لازم هست (بقیه هم فکر نکنم از الان تا شب توی مکالمات شرکت به خصوصی داشته باشن. اونایی که وارد بحث میشن همینایی هستن که تا الان پست دادن و همشون فهمیدن من مافیام) از اون جایی که شما این دور زرنگ شدید و در لحظه فهمیدید من مافیام رای میدید من میرم بیرون، مافیا از فردا دو نفره بازی رو ادامه میده:29dz8zk: منم وصیت خاصی نمیکنم نهایتا میگم از توی همینایی که رای دادن فردا دنبال مافیا بگردید.

• Like
آرش
پسندها
337
نه دیگه وارد جاده خاکی شدی شما :دی بازی رو من شروع کردم چون اولین کسی بودم که تارگت زدن رو توی بازی شروع کردم (با اینکه چون 4 نفر قبلی خودم چیزی وارد نکرده بودن صرفا تارگت رندوم و حسی بوده)، نه اینکه چون قبلا گفتم شهروندم و دکتر سیو بده. بعد اینکه شما بیای بگی نه بازی رو نفرات بعدی که به من گیر دادن شروع کردن در عین حال هم وارد کردن فکت غلط توی بازیه (چون بازی رو من شروع کردم نه بقیه حالا چه شما خوشتون بیاد یا نیاد) هم وارد کردن دروغ توی بازی (چون من نگفتم چون گفتم دکتر منو سیو بده و بقیه حرفای پاراگراف پست اول شهروندم). این چیزا هم انقدر ساده و بدیهیاته که نیاز به توضیح نداره واقعا.
بدتر شد که :))

این اون بخش «تارگت» پستته:

برای اینکه بازی هم شروع بشه به تمامی افراد قبل از خودم تارگت میزنم. اسماتون رو بلدیم یه چیز دیگه بگید:)) از حرف نزده ها هم به محمد حسین تارگت میزنم ببینیم چی میشه

که بیشتر به شوخی شبیهه و هیچ ارزش مافیایی نداره واقعا. اتفاقا دقیقا اولین تارگت‌های واقعی و معنی‌دار بازی به تو زده شد.

حالا اینکه ادعا می‌کنی با این تارگت‌های آبکی و شوخی‌وار «بازی رو تو شروع کردی» و «فکت شهروندیته» حقیقتا قضیه جوک‌تر از چیزی شد که من فکر می‌کردم توی پست قبلم :دی

واضح کنم که من با بقیه حرف‌هات مشکلی ندارم ها، فقط با این که میگی چون اون پست رو دادی شهروند هستی :دی اگه شهروند هستی بازی‌تو بکن گناهکار دربیار، نه که توی پست دوم بازی دنبال اثبات شهروندیت باشی. اینکه یکی خیلی آبکی‌وار بیاد توی پست دومش بگه پست اولم فکت شهروندیمه، برای من جالب نمی‌شینه.

AKP

مافیایی
پسندها
208
که بیشتر به شوخی شبیهه و هیچ ارزش مافیایی نداره واقعا. اتفاقا دقیقا اولین تارگت‌های واقعی و معنی‌دار بازی به تو زده شد.

خوب انتظار داری چی بگم دقیقا؟ بگم لحن سلام کردن آرش رو از سلام کردن هادی بیشتر دوست داشتم پس هادی مافیاست :)) نفر اولی که تارگت میزنه طبیعتا فکت خاصی نداره، برای ران شدن بازی تارگتشو میزنه. Mafia 101 :دی

واضح کنم که من با بقیه حرف‌هات مشکلی ندارم ها، فقط با این که میگی چون اون پست رو دادی شهروند هستی :دی

به کلمات و بار معناییشون توجه نمیکنید تقصیر من نیست. :دی من نگفتم چون اون پست رو دادم شهروند هستم، گفتم توی روز معارفه اگه یک نفر اکت شهروندی نشون داده باشه منم، الان نمیتونید به من بگید مافیا. جلوتر فکت ها و پوینت های بازی زیادتر میشه اگر پوینت منفی پیدا کردید میتونید بگید. این مال وقتیه که تارگتی که زده میشه اساسش منطق و فکت باشه وگرنه اگه شما بر اساس حست میخوای تارگت بزنی بزن. من هم از محمدحسین انتظار دارم تارگتی که میزنه براساس منطق و فکت باشه. از همه هم انتظار ندارم به یک شکل بازی کنن، همون پست دوم رو بری ببینی جوابی که به فری و محمدحسین دادم دوتا چیز مختلف براساس دو نوع مختلف بازی‌ای هست که انجام میدن.
تاپیکش رو پیدا نکردم ولی توی یکی از این بازیای اخری دقیقا همینجوری چند نفر صرفا اومدن خودشون رو معرفی کردن رفتن از قضا محمد حسین اومد بازی رو ران کرد من گفتم محمدحسین اگر مافیا هم باشه (که بود:))) من توی معارفه بهش نمیتونم بگم مافیا چون تنها کسی بوده که یه چیزی رو وارد بازی کرده.
فلذا همونجوری که توی همون جواب به محمدحسین گفتم اصلا من مافیام، شهروندنمایی کردم، امتیاز شهروندیم از بقیه بیشتره، امروز نمیتونید بهم بگید مافیا.

اگه شهروند هستی بازی‌تو بکن گناهکار دربیار، نه که توی پست دوم بازی دنبال اثبات شهروندیت باشی. اینکه یکی خیلی آبکی‌وار بیاد توی پست دومش بگه پست اولم فکت شهروندیمه، برای من جالب نمی‌شینه.

اومده به من گفته مشکوک، من باید اون چیزی که براش مشکوک بوده رو براش مشکلش رو برطرف کنم و نشونش بدم شهروندم. بگم افرین تارگت درستی زدی؟ :دی اگه همه اینا جالب نمیشینه هم گفتم دیگه تعداد رای های لازم رو دارم رای بدید میرم بیرون مشکلی نیست :دی اینکه بیاید فکتای شهروندیم رو بیارید بعدش با همونا بهم بگید مافیا رو زیاد حوصلش رو ندارم. یک گره از بازیتون هم باز میشه.

• Like
کاربلد مافیا
پسندها
177
آقا درود و پیش از شروع می‌خواستم بپرسم این قالب جدید، مثل قبلی قبلیت این رو نداره که یه صفحه جدا باز کنیم بشینیم بنویسیم؟

@امین کی‌پی
تا قبل از من 4 نفر پست داده بودن که هیچ چیزی وارد بازی نکرده بود و فقط خودشون رو معرفی کرده بودن. من اگه مافیا بودم مثل قبلیای خودم فقط اسمم رو میگفتم و میرفتم. نمیومدم بازی رو شروع کنم، میزاشتم همون روند سلام من فلانی هستم ادامه پیدا کنه. اگه میذاشتم اون روند ادامه پیدا کنه شمای شهروند چطوری میخواستی بفهمی مافیا کیه؟ حداقلش این بوده که گفت و گو رو وارد بازی کردم تا بازی ران بشه و بازی یه روز افتاده جلو. میزاشتم یه روز دیرتر بازی شروع شه تا شما بخوای بفهمی مافیا کیه یکی رو هم شات کرده بودم. اینا فکت بازیه، من از محمدحسین انتظار دارم فکت بازی رو متوجه بشه. اصلا من مافیا، ولی فکت بازی میگه روز معارفه یه شهروند داشته باشه منم.

امین جان یعنی شما الآن ادعا داری که بازی رو شروع کردی.
تا جایی که من برداشت کردم، داستان این بوده که از سه‌شنبه ظهر تا چهارشنبه شب قرار بوده که هر کدوم از ما اعلام حضور داشته باشیم و حتی فاز یک هم اسمش نبوده، فاز معارفه بوده. بنابراین من جالب نمی‌بینم که الآن می‌خوای اقدام خودت رو ارزشمند، هدف‌مند و مهم جلوه بدی. :دی فاز معارفه روند عادیش سلام من فلانی هستمه. :دی بعید هم می‌دونم با این که بیای تو فاز معارفه بگی من بی‌گناهم به حرفم گوش بدید، هیکدوم از اعضای حاضر در این بازی متقاعد بشن به نیت خیر کسی و پشت حرف ایشون، مافیا پیدا کنن.

در مجموع تظاهر به دغدغه‌مندی می‌بینم در این پست. حالا بذار برم جلوتر ببینم چی گفتید دیگه. :دی

آقا این‌جا چاوش تقریباً در تکمیل حرف من چیزای خوبی گفته:
تعامل می‌کنم یعنی چه؟ این تعامل کردن، اصولا یه حس ترس رو می‌ده که آدم می‌خواد آتش اتفاقا یهو نگیره بهش و بیخودی تو دعوایی بیفته که اعدام بشه یا توش چشم بیاد. این ترس رو بیشتر گناهکار داره، چون اعدام براش ترسناک‌تره. بی‌گناه هم واضحا دوس نداره این اتفاق بیفته براش، اما بی‌گناه چون تعدادش بیشتره، اگه بتونه بیاد تو بازی و تو چشم باشه که یه چیزی ازش بکشه بیرون، استقبال می‌کنه، حتی اگه خودش در خطر اعدام قرار بگیره و اعدام شه، چون اینجوری می‌شه از برتری عددی استفاده کرد.

بعد، تو با توجه به دقیقا همین پست بالات، ترسی از این قضیه نداری که بازی رو شروع کنی و تو بحث باشی و اتفاقا می‌خوای این کار رو انجام بدی که بحث شکل بگیره و یه چیزی ازش در بیاد. این یهو عقب نشینی‌ت در جمله آخر مشکوکه حقیقتا

@آرش
«با تکنیک‌های روان‌کاوی لکانی مافیا رو خفت می‌کنم». تو اینکه این جمله نمایشی هست فکر نکنم شکی باشه. (اگه مخالفی بگو پوینتش چیه جز نمایش و لاف و کُری :دی) دو سوال:
۱- یک بیگناه چه نیازی به جمله نمایشی و کری خوندن و به قولی tell کردن داره؟
۲- از دید بیرونی، به نظرت چقدر بیان این جمله از سوی رضا عجیب یا بعیده؟
اولاً به قول فری گفتم گناه‌کار رو خفت می‌کنم، نه فقط مافیا. :دی یک فرعی گناه‌کار داریم. اینو می‌گم چون بالاتر از تو هم پرسیده بودن.

جمله می‌تونه نمایشی باشه، بسته به این که چه تعریفی از نمایشی داشته باشی؛ مثلا نمایشی لزوماً هم‌معنی لاف و کری نیست به نظر من. می‌تونه نمایش غم و ترومای من بر اثر مرگ دیوید لینچ باشه. :دی به زبان ساده‌تر، هر جمله‌ای که ما می‌گیم می‌تونه نمایشی باشه ولی این که داره چه چیزی رو نمایش می‌ده، مخاطب نمی‌تونه با قطعیت بیان کنه و اسم بذاره روش. :دی در نتیجه این الفاظ لاف و کری رو الآن خودت چسبوندی به من. :دی

1. سؤال معنایی نداره. مگه گناه‌کار به جمله نمایشی نیاز داره؟ که تو می‌خوای بدونی نیازش برای بی‌گناه چیه؟ :دی
2. از دید بیرونی شما باید بگید. من درونِ سوژه‌ی رضا قرار دارم؛ اگر از حاشیه‌های سوژه‌ی رضا به این جمله نگاه کنم، چیز عجیبی نیست.

@امین کی‌پی
فرقش این بود که الان به جای اینکه شما زرنگا منو گرفته باشید یه گوشه برای خودم نشسته بودم داشتم نگاهتون میکردم:)) نیاز نبود خودمو بندازم وسط بعد بیام دو شب انرژی بزارم خودمو تبرئه کنم.
از چه تبرئه می‌کنی خودت رو برادر؟ :دی
فاز قبل که معارفه بود الآن فاز یکه اتهام (حداقل سنگینی) هم روت نیست از نظر من.
چرا مظلوم‌نمایی می‌کنی؟ :دی
پست آخر هادی از ابتدا تا انتها موج‌سواری بود. :دی

FM

کارنیاموز مافیا
پسندها
195
@چاوش:
آها آره این خیلی بهتر شد، سوالم تقریبا رفع شد :دی

صرفا خب گفتن این، لااقل امین رو در ذهن دکتر می‌آره و احتمال سیو شدنش رو ممکنه اندکی بیشتر کنه، موافقی یا نه؟ اگه با این موافق باشی، باز خیلی جمله‌ت پوینتی نداشته، ولی خب به قول خودت برای شروع بازی و گیرای اولیه اوکی بوده :دی
گفتم که درصد موفقیتش اینقدر پایینه که در نهایت اگر سیوی صورت بگیره میشه گفت دلیلش چیز دیگه ای بوده در ادامه.

اون قسمت داخل پرانتز که در مورد رضا می‌گه، مگه گناهکار بیشتر از یه گروه داریم که می‌گی «گناهکار و فرعی می‌تونن گناهکارای دیگه رو خفت کنن»؟

اینجا منظورم جنگ زرگریه دیگه، البته واضحا رضا منظورش این نبوده. ولی روی کاغذ به اندازه امین مستقیم به بیگناهی خودش اشاره نکرده که بحث من سر همین بود. «من گناهکاریم که میخوام هم تیمیام اگر اشتباهی کردن خودم اولین نفر خفتشون کنم» مصداق بارزش پویاست دیگه😂

@امین:
باز گیر الکی دادی؟ :دی خوب چیکار کنم که تاثیری نداره؟ گفتم شهروند هرکسی خواست به حرفام گوش بدن، هرکسی هم خواست گوش نده چیکار کنم :دی دکتر هم اگه خواست سیو بده اگه نخواست سیو نده. بیگناهم هر فکری میخواد بکنه. تجربه نشون داده هر موقع گیر الکی دادی بیگناه نبودی. این هم یک نمونه کلاسیک گیر الکی دادن بود.
اینجا حس میکنم واکنشت یه مقدار تندتر از چیزی که لازمه بود. تا اینجای بازی کسی چیز خاصی دربارت نگفته بود فقط من گفته بودم حس خوبی نگرفتم. سوالی که من پرسیده بودم سوال الکی ای نبود. میخواستم ببینم فکرت چطور کار کرده که بتونم درک کنم چنین پستی و جواب تو اینه که هر فکری میخواد بکنه بیگناه. این شیوه درست تعامل نیست. و تو گفتی تعامل میکنی.

جلو تر که رفتیم حس کردم بیشتر از اون چه که باید فشار اومده روت و اینو نادیده نمیگیرم مطمئن باش.

تا آخر شب یه پست دیگه حداقل میدم.

کارآموز مافیا
پسندها
162
امین عملا اعتراف کرد که گناهکاره. فقط مشکلش اینکه شانسی و با فکت های ناکافی گرفتیمش. داره ازمون تقاضا میکنه که در ادامه با فکت های بیشتری بهش رای بدیم.
تک تک جواب های امین احتمال گناهکار بودنش رو بیشتر کرد. الان به حدی رسیده که میخوام واسش اجماع کنم.
رای من امین هست. از شما هم میخوام به امین رای بدید.

• Dislike

God

Administrator
گاد
پسندها
961
جوکر صحبت می‌کنه. نظرسنجی آرا در بالای تاپیک ایجاد شد.

تعداد رای آزاد هست و آرا قابل مشاهده.
به زمانش هم توجه نکنید. همون ساعت ۲۳ که گفتم، تمومه. و برای این‌که رای‌تون حساب بشه حتما باید تا ساعت ۲۲ رای اولیه بدید.

در پست‌هاتون هم با قرمز بنویسید.

کارآموز مافیا
پسندها
162
رای من: امین

کارکشته مافیا
پسندها
170
سلام خدمت همگی :دی

من اول جواب چیزایی که به خودم وارد شده رو بدم، بعد ادامه چیزا :دی

@آرش:

جواب چیزی که بهم گفتی رو قبل از پست ۱۹ به صدرا و محمدحسین داده بودم، چون تکرار مکررات کردی و چیز جدیدی اضافه نکردی هم برخلاف محمدحسین بهت امتیاز مثبت نمی‌دم و بارک الله نمی‌گم بهت :)) :دی

@هادی:

اگه مکالمه من و فری رو دنبال می‌کردی، می‌دیدی که خود فری قبول داشت اگه جمله‌ش رو جور دیگه‌ای می‌گفت، مشکلم باهاش کمتر می‌شد، و مسئله رو با هم صحبت کردیم :دی

@فری:

اینجا منظورم جنگ زرگریه دیگه، البته واضحا رضا منظورش این نبوده. ولی روی کاغذ به اندازه امین مستقیم به بیگناهی خودش اشاره نکرده که بحث من سر همین بود. «من گناهکاریم که میخوام هم تیمیام اگر اشتباهی کردن خودم اولین نفر خفتشون کنم» مصداق بارزش پویاست دیگه😂

ببین حرفت رو می‌فهمم و درسته. مشکل منطقی خاصی باهاش ندارم :دی ولی اینکه یه چیزی رو اولش ناقص می‌گی، بعدش که سوال ازت می‌پرسم، کاملش می‌کنی و می‌گی که «منظورم فلان چیز بود»، یه کم بهم حس ماست‌مالی کردن می‌ده صادقانه :))

این حس رو دارم در لحظه که یه گیری پیدا کردی که به امین بدی، بعد دیدی عه گیر عه به رضا هم صادقه اما می‌خواستی یه جوری توجیه کنی که به رضا گیر ندی (رضا یارت هست در این سناریو)، یه دلیلی جور کردی براش که بگی چرا به امین گیر می‌دی، به رضا نه و پستت رو دادی :دی

====

@امین:

رفتار شهروندی میشه اینکه با اولین کسی که بهت گفته مشکوک (یه مشکوک ساده تازه) وارد دعوا و گردن گیری بشی؟ بعد جای مکالمه رو باز گذاشتن ترس مافیایی میشه؟

نه، رفتار شهروندی این نیس که سر کوچک‌ترین چیزی وارد دعوا و درگیری دو قطبی بشی و کوتاه نیای از چیزی. اما از نظر من رفتار شهروندی اینه که از بحث و مکالمه نترسی، بذاری تا جای ممکن جدی و درست پیش بره، بعد اگه نتیجه رسیدی که طرف مقابل گناهکار نیس (یا احتمالش کمه)َ، بی‌خیال شی. مشکلی که با اون حرفت داشتم این بود که انگار خیلی زود دستت رو بردی بالا، گفتی که من کاری به شما ندارم، ولم کنین گیر ندین بهم. این ترس گناهکاری هست برای من :دی
اینکه گفتی ترس مافیایی و نه گناهکاری هم جالبه، چون بالاخره لوسیفر هم داریم تو بازی به عنوان گناهکار. البته این رو می‌تونم به حساب این بذارم که گناهکار تو ذهنت به صورت دیفالت مافیاس، صرفا نکته قابل توجهی بود :دی

---

به صورت کلی، من الان حسم به امین منفی هستش و جدای صحبتای انجام شده، این پستش هم خیلی برای من شک برانگیزه:

برنامه امروزتون هم اینه. 13 نفر توی بازی هستن. برای اعدام به 6 رای نیازه. تا الان 6 نفر به من گفتن مافیا و مشکوک و یه نفرم با اینکه درباره من حرفی نزده به پست هام دیسلایک میده که یعنی احتمالا براش مشکوکم (شایدم نیستم چون توی مشکوک هاش اسم منو نیاورد). یعنی همین الان رای گیری کنید من 6 یا 7 رای دارم که برای اعدام بیش از رای های لازم هست (بقیه هم فکر نکنم از الان تا شب توی مکالمات شرکت به خصوصی داشته باشن. اونایی که وارد بحث میشن همینایی هستن که تا الان پست دادن و همشون فهمیدن من مافیام) از اون جایی که شما این دور زرنگ شدید و در لحظه فهمیدید من مافیام رای میدید من میرم بیرون، مافیا از فردا دو نفره بازی رو ادامه میده:29dz8zk: منم وصیت خاصی نمیکنم نهایتا میگم از توی همینایی که رای دادن فردا دنبال مافیا بگردید.

بی‌گناه خیلی جلز و ولز بیشتری می‌زنه برای اعدام نشدن اصولا، رو این قضیه که بی‌گناهای دیگه مرض ندارن که اعدامش نکنن حساب می‌کنه و امیدواره که بتونه نظرشون رو برگردونه، اما امین اینجا خیلی راحت پذیرفته که قراره رای بیاره، انگار ملت مرض دارن بهش رای بدن :))

تنها شکی که دارم برای رای دادن بهش، اینه که هیچکی نیومده ازش دفاع کنه. یه راه راحت‌ برای دفاع ازش هم این بود که بیای بگی امین این وسط سیبل شده و داره روش موج می‌گیره. اینجوری پای دفاع‌کننده هم اونقد گیر نمی‌افته بعد اعدامش. (کاری که ممکنه بگین خودم دارم الان می‌کنم :)) :دی)

البته خب ممکنه مافیا مهره سوخته دیده باشدش و بی‌خیال شده باشه و گفته به ریسکش نمی‌ارزه، یا لوسیفر باشه :دی

اما به نظرم در نهایت، برآیند همه چیز منطقی هست برام که بهش رای داده بشه، و اعدامش هم کمک به پیشبرد بازی می‌کنه.

رای به اعدام: امین کی‌پی
تو پست بالا، این تیکه هم باید تو نقل قول امین باشه، افتاد بیرون :دی

مافیایی
پسندها
173
سلام، من این دو روز مهمونی بودم و الان می‌خوام پست‌ها رو بخونم. یک ساعت و ربع تا مهلت رای‌دهی باقی مونده؛ گمون نکنم من امشب رای بدم.
نکته‌ی مشکوکی هم ببینم، ترجیح می‌دم خودم جداگونه با اون فرد حداقل چند جمله‌ای وارد مکالمه بشم و بعد اگه قانع نشدم رای بدم که امشب وقت نمی‌شه احتمالا.

قبل اینکه پست‌ها رو بخونم؛ پیشنهاد می‌کنم به این سرعت در فاز اول اعدامی نداشته باشیم. چشمی دیدم چاوش رای داده، مطمئن نیستم چرا عجله داریم برای اعدام. خوشحال می‌شم تا پست‌ها رو می‌خونم یه توضیحی بهم بدید که دلیل سرعت گرفتن روند بازی اون هم در فاز اول چیه و چقدر به نفع بیگناهان و چقدر به نفع گناهکارانه.
لطفا هرکس می‌خواد رای بده امشب، به این سوال من هم پاسخ بده تا نقطه نظرتون رو ببینم.

• Like
کارآموز مافیا
پسندها
162
اگه ترسا امشب به امین رای نده، رای فردا شب من ترسا میشه.

AKP

مافیایی
پسندها
208
کسایی که میخوان رای بدن همین امشب رایشون رو بدن که هنوز لباس وارد بازی نشده، وقتی ساید رو خوند دیگه شک و شبهه ای نباشه تو بازیتون:دی

آرش
پسندها
337
@رضا
در هر صورت اون جمله‌ات خارج از کانتکست برام لاف و کُری می‌شینه فکر نکنم کسی با این مخالف باشه. ولی الان اگه توی کانتکست غمت برای لینچ نگاه کنیم می‌تونم باز بپذیرم.

نمیدونم خلاصه، هوش مصنوعی گفت این جمله رضا مشکوکه (تمام پست‌ها رو دادم بهش :))) پس حتما یه چیزیت هست :)) ولی خب نگاه من هم مثل هوش مصنوعی خارج از کانتکست بود قبول دارم :دی

@چاوش
عامو :دی من مشکلم دقیقا با جوابت به صدراست شاید بهتر بود نقل قول میکردم. یه ایکسی اومده بدون دلیل گفته چاوش این دور برام مثبته فلان، قاعدتا چاوش باید بیاد به اون ایکس شک کنه یا حداقل جوانبشو بسنجه. حالا اگر قصد داری به شناخت تکیه کنی، منم میگم چاوش با شناختی که ازش داریم اینقدر راحت بر اساس حس و شناخت چنین سوژه‌ای رو ول نمی‌کنه.

لپ کلامم اینه که حرکتت بیشتر شبیه گناهکاری بود که از اینکه امیر بهش حس مثبت داره و قراره به پر و پاش نپیچه خوشحاله، تا شبیه بیگناه، که با احتیاط بیشتری درباره‌ی چنین چیزی نظر میده و سریع اعتماد (ولو در مقیاس چنین کوچک) نمی‌کنه.

حدودا ۴۰ دقیقه برا رای وقت دارم ولی هنوز مطمئن نیستم. راستش تنها چیزی که باعث میشه نظرم به رای دادن به امین منفی باشه اینه که سابقه شخصی خوبی در تشخیص‌های فاز اول و رای‌هام نداشتم :دی یعنی برام رویاییه که مافیا دربیاد واقعا.

Underwood
پسندها
476
سلام خسته نباشید همگی :دی

به نسبت نرمال امیر، خیلی پست خوندم، به نسبت نرمال سید، خیییییییلی پست خوندم :دی

خلاصه بخوام برداشتم رو بگم، کی پی بیش از حدی که مستحقش بوده رفته زیر ضرب، در واقع اون چیزی که هادی بهش گفته پست محتوی دار، نشون میده یا هادی محتوی نمیدونه چیه، یا تا حالا محتوی ندیده :)) ایشاالله یه فرصتی یه محتوی بدم دستش با مفهوم محتوی آشنا شه. با این حال چون تو معارفه چیز خاصی گفته نمیشه، اینکه یکی دوتا پست در موردش داده میشد عادی بود، اما این موج یکم برام غیر عادیه.

یکم شک دارم اینو بگم یا نه، چون آرش ذاتا گربه است، دست بکشی سرش چنگ میزنه، حوصله ندارم الان بیاد بگه بهم چسبیدی پس مرض داری :)) ولی راستش تنها چیز بدرد بخوری که در مورد کی پی خوندم، اون بخش از پست آرش بود که به این مضمون گفت: "برای اینکه بری تو موضع دفاع و بجای پیدا کردن گناه کار از بین استدلال ها و پستای روی خودت رفتی تو موضع دفاع از خودت خیلی زود بود. " یکم چیز دندون گیریه، در واقع رو این استدلال منم یکم قلقلک شدم در مورد امین، جز اون هرچی بوده چرت و پرت بوده راستش از نظرم با کمال احترام و ادب مخصوصا خدمت چاوش جان عزیز دلم :دی

در مورد گزینه هام، حسم در مورد فری محافظه کاریه، پس تو تارگت هام میمونه، در مورد اشکان جنگ روانیه، با اینکه تیپیکال بازیشه، ولی به گزینه هام اضافه میشه، هادی به نظرم داره بازی شغالشو می کنه که هنوز درکش نکردم با نقشای موجود پس تو لیستم میمونه.

امشبم برای رای دادن زوده از نظر من، ولی اگر رای رو کی پی جمع شه و کی پی مطابق چیزی که الان در این لحظه ازش برداشت کردم که بیشتر بیگناهه، بیگناه باشه، رد خونشو از اشکان میگیرم در وهله اول. با فری که داره مدل فری سوسه میاد و قائدتا کسی از این جمع رد خون ازش نباید بگیره، اما من میگیرم :دی

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: Sadra
کارآموز مافیا
پسندها
162
امیر اگه در صورت گناهکار بودن امین، کردیتشو به من میدی، قبول میکنم که در صورت بی‌گناه بودنش رد خونش رو از من بگیری.

قبول؟

AKP

مافیایی
پسندها
208
من بازم میگم اگه میخواید رای بدید تو این ده دقیقه باقی رایتون رو بدید که بدون لباس از بازی برم بیرون، نه اینکه امشب لباس بزارید روم فردا 10 تا رای بدید:))

اگه امشب رای ندادید فردا علی الحساب توپتون رو برمیدارید میرید در خونه یکی دیگه بازی میکنید:دی

کارآموز مافیا
پسندها
162
امشب دقیقا بهترین شب ممکن واسه رای دادنه!

سرنوشت و روند بازی راحت مشخص میشه.

اصلا نمیفهمم چرا میگید امشب واسه رای دادن زوده! چرا زوده دقیقا؟

حتما باید شب شه مافیا یه نفر رو بکشه، بعدش هم لباس وارد بازی شه؟ بعد اون موقع میشه زمان خوب واسه رای دادن؟ 🤣

واضحا باید امشب یه نفر بره بیرون. پس اگه بیشترین شکتون به امین هست، اما رای ندادن رو ترجیح میدید، یه ارور بزرگ در بازیتونه اگه بی‌گناه هستید.

بی‌گناه بایددددددد به شک شماره یکش رای بده. واضحه. رای ندادن چیه دیگه!
امین شک شماره یکت کیه؟

اگه بی‌گناه هستی، باید الان شک شماره یکت رو بگی. مهم نیست درصدش چقدره، باید تلاش کنی شک‌ شماره یکت رای بیاره.

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
دستیار مافیاییا

تاس

+
اتصال به گوگل

کاربران آنلاین

هیچ کاربری آنلاین نیست.

یافتن کاربر

اتصال به گوگل

کاربران آنلاین

هیچ کاربری آنلاین نیست.

یافتن کاربر

بالا پایین