یعنی ما یه یه ربع اومدیم دراز بکشیم از سر کار برگشتیم، پاشیم نماز مغرب بخونیم، هم نماز قضا شد، هم فری

مهدی کروبی خوابش اینقدر موثر نبود که من
@چاوش: ببین یه چیزی، اینکه میگی کی پی رو چرا بیگناه گرفتی و این باگه و بخاطر این پوینت مثبت نمیدم بهت دو تا وجه داره، اول اینکه پوینت مثبتی که من گفتم باید به من بدی، مال این نبود که کی پی بیگناهه قطعی، مال این بود اینکه من نمی ترسم کی پی که مستعد 5-6 تا رای بود رو برم پشتش وایسم، در واقع اگر منو بیش از حد "دارا" فرض نکنی، این یعنی احتمال خیلی بالا علم به گناهکاریش ندارم (دقیقا عکس چیزی که در مورد فری می گفتم) و نمی ترسم ازش دفاع کنم و اعدام شه و گناهکار در بیاد. مگه بگی خیلی دارایی که یارت بوده اومدی پیشت در اومدی و حفظش کردی. گزینه است اما من اول بازی یار نیمه سوخته رو اینجوری نجات نمیدم اگر مافیا باشم
ضمن اینکه به نظرم خیلی شاش داری تو

اینقدر اصرار به زدن اون فرضیه خودش عجله است. یه موقع هایی باید بزاری یه فرض غیر قطعی، قطعی در نظر گرفته بشه تو بازی تا یه سری نقشا خودش بریزه وسط تاپیک، جز اون چیزی که از فری گرفته بودم این پست رضا رو که خودت بهش گیر داده بودی رو ببین :
"منطقی بیار که چرا من باید جزء گزینههای مشکوک تو باشم؟ چرا به این راحتی تو این مقطع از بازی چند تا پلیر خفن رو میذاری کنار و تو بقیه دنبال یکی میگردی گیر بدی بهش؟ کاملاً چرته که میگی فقط سید سعی کرد فشار از روت برداشته بشه. من سعی کردم و از همه مهمتر، حتی بیشتر از سید، فری کرد."
اون مقطع از بازی یه جا رضا علمش رو بیگناهی (غیر مافیا بودن) کی پی از نظرم ریخت وسط تاپیک، یعنی برای جذب اعتمادش و فاصله دادن کی پی از من، گفت سید غلط کرده گفته کی پی رو من کشیدم بیرون از فشار، من کشیدم بیرون هیچ بیشتر از سید اصلا فری ! کشیدت بیرون
می بینی اینجا هم داره ناخودآگاه از علم بیگناهی کی پی میریزه بیرون و بعدش که تو اشاره می کنی به اینکه کی پی قطعی بیگناه نیست، یهو تمام پست های رضا میشه وصل کردن من و کی پی و تو به من

اصلا اتاق فرمانشونم میشه گیر بدید چرا امیر از چاوش لب گرفته
یکم کمتر شاش داشته باش، همه چیو نه تو باید حل کنی وسط بازی، نه من، زمان هم لازمه
اما بعد خب بزارید یکم شفاف تر شیم در مورد بازی، واقعیت بازی اینقدر استدلال نداره که ما بخوایم روی استدلال ها سوار شیم، بیشتر باید روی کنش واکنش ها و البته همون حس ها سوار شیم. و به نظرم قطعی ترین چیزی که می تونیم داشته باشیم در مورد این کنش و واکنش ها رای هاست.
بیایم اول یه آنالیز رای بریم در مورد فری
به فری اینا رای دادن:
امیر، چاوش، محمدحسین، کی پی، و آرش
من که تکلیفم با فری روشن بوده هیچی، چاوش هم که گروپ زده با یه سری، ولی بنظرم با کلیت روند بازیش میخورد از بین گزینه های موجود فری هم جزو گزینه هاش باشه، محمدحسین کم پست داده بود، اما تو پستی که داده بود استدلال کرده بود. کی پی هم سوار اعتمادش به من شده و قابل درکه. این وسط آرش تو رای به فری سواله.
بخوام به روش خود آرش پیش برم آرش پست زیر رو سر شب میده که توش چاوش و امیر مشکوکشن و هادی و رضا و فری مثبت هاش، بعد اتفاق ویژه ای رخ نمیده جز اینکه از اون پست های @اشکان پسند میده که کار دارم نیستم و یهو میاد خلق الساعه رای میده به فری. با توجه به اینکه بازی آرش از اول برام مثبت بوده روند و حسش، حتما برام خیلی مهمه که چه کشف و شهودی برای آرش رخ داده که شده رای اعدام فری. این به نظرم از یقه کردن رضا و هادی خیلی واجب تره که وسط تاپیک شهید شدن که منو بفرستند بالا درخت و فری رو نجات بدن. اینو حل کنیم اول.
رای من احتمال زیاد از بین اشکان و محمدحسینه. با این تفاوت که دیگه مراعات نبودن محمدحسین رو نخواهم کرد.

بعد از اون به چاوش و امیر بیشتر از همه مشکوکم. چاوش به خاطر رویکردش در قبال امین، امیر به خاطر رویکردش در قبال هادی و فری و هر دوشون به خاطر رویکردشون در قبال هم

به نظرم احتمالش زیاده که یک مافیا یک فرعی از توشون دربیاد.
نسبت به ترسا خاکستری هستم و مبهمه برام، منتظر بیاد و بازیش رو ادامه بده ببینم چی میگه و چه موضعی میگیره.
امین هم تقریبا به همین شکل، خیلی دوگانهام نسبت بهش. از یه طرف بیگناهانه بازی نمیکنه از یه طرف گناهکار هم به اون صورت بهش نمیخوره. فرعی هم هنوز چیزی حس نکردم به طور خاص.
هادی درمجموع رو به مثبت هست برام و بیگناهی تیپیکال هادی بوده تقریبا. منتهی حجم اطلاعاتش کمه هنوز برای اینکه بگم بیگناهمه.
رضا و فری هم بازیشون تو این فاز خیلی بهتر و مثبتتر شد و این فاز کاری باهاشون ندارم.
صدرا هم که هیچ
و مورد دوم. من نه علم غیب دارم، نه احتمالات ریاضی بلدم که در مورد لباس یا عدم لباس فری حرف بزنم. فقط اینجا هرکی که حتی 1 درصد و نه بیشتر ( 50 درصد وقاحتی بیش نیست

اصلا ارزش خبری هم نداره

) معتقده که فری لباس بوده

سوال اینه، فری چرا باید لباس میداشته ؟
چون لباس دادن اونم تک لباس، نیاز نداره که احتمال بدی، نیاز داره که بیای سناریو بدی در موردش، من باید ببینم خلاقان این سناریو که فری ممکنه لباس گرفته باشه، سناریویی که براش میارن و منطقشون روش چیه

بعد حالا بیایم در موردش صحبت کنیم. وگرنه تا سناریو تایید شده ای روش نیار زر مفته
و اما @محمدحسین بهم ایراد گرفته که جمله رد خون فلانی مال اشکان، مال امیر نیست و نباید از این حرفا میزدم. ضمن اینکه تشکر می کنم از محمدحسین بابت اینکه به لشکر تعیین تکلیف کنندگان برای امیر که چی باید بگه و چی نباید بگه اضافه شده

الان میشه گفت که اون یه تهدید بوده برای اینکه بعدا بنا به ری اکشن اشکان بتونم بفهمم که میتونم سفیدش کنم یا نه، یعنی اگر جا میزد، از نظرم سیاه بود و چون نزده بنا به استدلال هایی که قبل کردم تا حد زیادی سفید شده.
این چیزیه که از تو که کلام متوجه میشی توقع داشتم درکش کنی چون توضیح تلویحیشم داده بودم. منتها چون پست اصلیت خیلی پست خوبی بود، اشکال نداره، هرکی رد شد یه لگدی به ما زد، تو هم بزن
چاوش و امیر راه میرن از هم لب میگیرن هیچکس به یه ورش نیست.
اما در مورد این گفته مرحوم باید بگم که : ایییییح بابا ایییییییییییح
ولی خداییش ولی اگر من و چاوش از هم لب گرفتیم تو این بازی، چاوش دوست دختر من بوده، نه برعکس، چون من دستمو تا آرنج عسل می کنم می کنم تو حلقش، تهش گاز میگیره