جدیدترین‌ها

بازی دور هجدهم مافیا | یک اودیسه زمینی: هرج‌ومرج

رای اعدام

• مجموع رای دهندگان
    5
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
کارکشته مافیا
پسندها
170
@هادی

چطور احتمال لباس فری رو ۵۰ درصد می‌دونی؟ می‌شه یه کم بشکافی؟ کی به نظرت به فری لباس داده؟ چی شده تصمیم گرفته به فری لباس بده با توجه به اتفاقات فاز قبلیش؟

@امین

شلوغ نکن حالا بل نگیر :)) اول بازی هم شبیه همین بود با دوز کمتر، شک منطقی بود. کنار رضا به تو هم رای می‌دما :))

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: Amir
مافیایی
پسندها
309
@چاوش

اول تو جواب بده چطوری اصلا به این قضیه فکر نکردی ؟ یعنی باور کنم تو ذهن چاوش شهروند فری بصورت ۱۰۰ درصد مافیا بوده ؟ خودت جای من بودی باور میکردی ؟
اینکه چرا ۵۰ درصد میدونم هم بخاطر نحوه ی اعدامشه . قشنگ با هل دادن رفت بیرون .
سر همینم به آرش مشکوکم که اخرین رای رو داد .

• Haha
کارکشته مافیا
پسندها
170
من نخواستم در مورد لباسش حرف بزنم، که ببینم بقیه چی می‌گن و با توجه به نوع برخورد با قضیه، یارهای فری رو پیدا کنم. معلومه که به لباس فکر کردم، اصلا رضا، وقتی فری داشت اعدام می‌شد گفت بهش لباس دادین، الان فری اعدام شه فرداش منم اعدام می‌کنین :دی

این خودش برام یه سیگنال بود که رضا می‌دونه فری قراره گناهکار اعلام شه، رضا از همون موقع دنبال سوراخ کندن برای فرار بود. فری کلا روز قبلی گزینه اعدام نبود و شک اول کسی نبود. چرا باید بهش لباس بدن؟

• Like
مافیایی
پسندها
309
@چاوش

اینکه میگم فری هل داده شد دلیلش اینه
من ، فری و رضا امیر جزو گزینه هامون بود
امروزم تقریبا فعال بودیم . حتی به شخصه خود من تلاش کردم رای بخرم برا امیر . چون عمرا شهروند نمیبینمش .
حتی آرش هم تا قبل از پایان فاز بیشتر با فری موافق بود تا امیر !
بعد در یک حرکت رونالدینیویی امیری که اصلا حضور نداشت زنده موند و فری اعدام شد.
چرا به فری لباس بدن ؟ بنظرم جواب واضحه
چون امیر خودشو مبرا کنه و تا ته بازی بیاد جلو . می ارزه به ریسکش نه ؟ قضیه همون ریسک به ریوارده دیگه :دی . ۵ تا رای میخواستیم برا اعدام کلا
با پیشفرض لباس من میگم ۲ تا مافیا حداقل به فری رای دادن و اون ۳ تا رای دیگه هم فرعی و بیگناها دادن .
میخوام بگم مافیا دیشب راحت میتونست هرکیو بخواد اعدام کنه . ۲ تا رای میداد تموم بود نصف بیشتر راهو رفته بود . پس فک نکن لباس دادن به فری و اعدامش اونقدرا کار سخت و عجیب غریبی بوده .

• Haha
کارکشته مافیا
پسندها
170
الان می‌گی امیر مافیاس و به فری لباس داده، درسته؟ سوال من اینه امیر چرا به تو لباس نداده جای فری؟ تنش ش با تو که خیلی بیشتر بود، غیر اینه؟

• Like

AKP

مافیایی
پسندها
208
اون دقایق اخر من و محمدحسین کاسه گرفته بودیم دسته بودیم که رای 5م پیدا شه، خودت گفتی رای نمیدم، ارش هم اولش گفته بود رای نمیدم یهویی رای داد. اگه میخواست هل داده شه دیگه فکر نمیکنم نیاز به این کارا بود.

خودت گفتی من اگه شهر به اجماع برسه جلوی شهر رو نمیگیرم و رای میدم ولی رای ندادی:دی آیا ما حق نداریم بهت بگیم مشکوک؟ :دی حالا یه درصدم بخوای بگی به خاطر امیر رای ندادی ما تو شرایطی میتونیم قبولش کنیم که فری رو امیر پوش کرده باشه که اصلا اینجوری نبود. یه رای اوایل روز داده بود فقط. میتونست خیلی فعال تر رای جمع کنه:دی

حالا اینکه آرش چرا اولش رای نداد هم باید بیاد بگه. واضحا شهروند باید رای میداد اونجا.

حالا اینا رو ول کن. الان به نظرت ما به کی باید رای بدیم؟:دی راهی جز رای دادن به رضا داریم واقعا؟ :دی حتی اگه تئوری هات درست باشه :دی

مافیایی
پسندها
309
@چاوش

همین که دیشب امیر اعدام نشد دیگه حجت برام تموم شد .
واقعا اگه شهروند بود دیشب هرجوری شده مافیا میومد برا اعدامش . اخرشم مینداختن گردن من میگفتن بفرمایید این هادی و این رد خون . بزنید جرش بدید .
البته این اگاهی ای که من دارمو تو نداری، چون من میدونم خودم چه نقشی ام ولی تو نمیدونی :دی
اینکه چرا به من لباس نداد ؟ اولا که همون لحظه ی شروع بازی به جفتمون رای داد .
و اگه دقت کنی حتی فری رو لایق تر میدونست برای اعدام تا من .
سوما من برا اکثریت بازی شهورند تر بودم تا فری .
چهارما ریوارد فری مافیا با ارزش تره تا هادی مافیا .
اینا دلایلیه که میگم به فری لباس دادن .
@امین

این که حقیقت رو جور دیگه ای نشون میدی اصلا به مزاقم خوش نمیاد .
جالبه که پست منو مثال میزنی ولی اصن نمیبینی توش چی گفتم !
من نه یکبار، بلکه دوبار گفتم اگه اجماع شهر روی گزینه ای باشه که بهش مشکوکم رای میدم . در مورد تمام افرادم نظر دادم که ایا رای میدم بهشون اگه اجماع بشه یا نه .
که در مورد فری گفتم رای نمیدم‌! پس جواب سوالت که میگی ایا حق داریم بهت مشکوک بشیم باید بگم خیر ، حق ندارید .

آخرین ویرایش:
  • Haha

AKP

مافیایی
پسندها
208
@چاوش
بیا اون لوسیفری رو که به خاطرش میخواستی بیای سراغ من رو هم بلند کرد هادی :دی
@امین

این که حقیقت رو جور دیگه ای نشون میدی اصلا به مزاقم خوش نمیاد .
جالبه که پست منو مثال میزنی ولی اصن نمیبینی توش چی گفتم !
من نه یکبار، بلکه دوبار گفتم اگه اجماع شهر روی گزینه ای باشه که بهش مشکوکم رای میدم . در مورد تمام افرادم نظر دادم که ایا رای میدم بهشون اگه اجماع بشه یا نه .
که در مورد فری گفتم رای نمیدم‌! پس جواب سوالت که میگی ایا حق داریم بهت مشکوک بشیم باید بگم خیر ، حق ندارید .

خوب اوکیه من فکر کردم منظورت این بوده حتی اگه موافق نباشی جلوی شهر نمی‌ایستی. :دی
ولی جواب اینو ندادی که خودت رو بزار جای ما که نااگاهیم، آیا منطق بازی میگه ما جز رضا به کس دیگه ای رای بدیم؟ :دی اینکه تو چیزی میدونی که ما میدونیم رو نمیگم، با دیتای موجود کف بازی.

آخرین ویرایش:
مافیایی
پسندها
309
@امین

منطق من میگه شهروند به این راحتی نمیتونه دو تا مافیا گیر بندازه به نوبت اعدامشون کنه و روی شنای ساحل لش کنه و ابمیوه شو بخوره و بعدم بازیو ببره :دی
منطق من میگه انقدر سطحی نگاه نکنیم به وقایع .

• Haha

AKP

مافیایی
پسندها
208
خوب پیچیدش رو توضیح بده که چطور ازش به مافیایی امیر میرسی :دی چون همونطور که گفتم اگه تئوری لباست هم درست باشه قاعدتا شک اولت باید به محمدحسين بره که یهو اومد و گفت رای نمیدم ولی یهو رای داد به فری. لحظات آخر هم داشت سعی میکرد بقیه رو مجاب کنه رای 5 بدن.

• Like
Wooden
پسندها
146
فارغ از اینکه بنظرم فری لااقل گزینه منطقی و اونقدر محتملی برای لباس نبود کلا اتفاقات هم طوری پیش رفت که شبهه ای در جبهه ی مسلمین نمیتونه ایجاد بشه به اون صورت. چون در صورت فرضیه لباس باید بیش از همه به من مشکوک بشید که اینجوری از غیب نازل شدم. ولی مسأله اینجاست که با وجود اینکه من امروز عصر بعد از خوندن اکثر پست ها به شدت به فری مشکوک بودم اصلا قرار نبود رای بدم و توی پست اول امشبم این مسأله خیلی واضحه اگر آزاده باشید :دی اومدم صرفا یه سری توصیه فقیهانه کردم و دایره مشرکین رو تنگ کردم :دی چون صادقانه دوست نداشتم بدون توضیح به کسی رای بدم. بعد دیدم چاوش بهش میرسید بهم ایراد بگیره بدلیل همسنگری در جنگ بدر و حرفش هم در جواب پست من منطقیه پس درست نیست منفعل بمونم. لکن پس از ذکر بارک الله دعوتش رو لبیک گفتم و وقتی رسیدم خونه بلافاصله نشستم به نوشتن و رای دادن به مشکوک ترین گزینه ام. حتی از تفاوت ایموجی های دو تا پست میتونید بفهمید یکیش رو با گوشی در مسیر و دیگری رو در خانه با لپ تاپ فرستادم و یاوه نمیگم :دی

حالا اگر در نظرتون مثلا من و چاوش با هم مافیا هستیم و به فری لباس دادیم و همچین یک و دوی مینیاتوری خوشگلی توی صفحات ۹ و ۱۰ انجام دادیم که فارغ از سطح شدید پارانویاتون بپذیرید که بهمون میرسه این بازی رو ببریم :)) امین هم که اصرارش به رای پنجم رو به چشم دیدم و بنظرم کلا شهروند موظف بود دیروز رای بده تا یه گره ای باز بشه و امین خودش رو خیلی خوب ثابت کرد و بعد از فاز یک عالی به بازی برگشت. امیر هم الان بیشتر احساس میکنم درگیر بدبینی نسبت بهش هستید که خب منم هستم اگه بخوام صادقانه بگم و این fair نیست :دی متن بازیش رو هم من خوندم انصافا به جز یک مورد (که البته بارش توی ذهن من سنگین بود) از نظر من باگ منطقی و شناختی نداشت و تمیز بود. فعلا ترجیح میدم لااقل ساده بازی کنم و فرض رو بر این بذارم که لباسی در کار نبوده.

من حس کلیم به رای گیری و مدل تعلیقش یه جوری بود که بنظرم فری واقعا مافیا بود و باید بر همون اساس بازی کرد این فاز. بیخود هم گیج نکنید چیزی رو اینجای بازی. حالت خیلی بدبینانه توی ذهن من برعکس فرضیه ی لباس اتفاقا اینه که بین کسایی که به فری رای دادن یار وجود داشته باشه. در این صورت من به امیر و آرش مشکوک تر هستم تا امین و چاوش. چون امین و چاوش مدل بازیشون توی نوشته هاشون در تقابل مستقیم و مشت زنی با فری بوده به خصوص اواخر فاز و صرفا رای نبوده. ولی فعلا اصلا نمیخوام اونقدر پارانویید بازی کنم تا دوباره پست ها رو بخونم ببینم لینک واضح یا مشخصی پیدا میکنم یا نه.

مافیایی
پسندها
309
@امین

من محمدحسین رو بیشتر فرعی میبینم . چرا شک اولم اون نیست ؟ چون محمدحسین نمیتونست به فری لباس بده و این نقشه رو اجرا کنه .
چون سودی براش نداشت ، مگه جهت خاصی داشت با فری ؟
پوینت مثبتی هم نمیگرفت وقتی فری بره بیرون و اسمشم مافیا در بیاد .
اما وقتی امیر رو در نظر میگیرم، منطقی میاد برام سناریو لباس .

• Haha
Underwood
پسندها
476
یعنی ما یه یه ربع اومدیم دراز بکشیم از سر کار برگشتیم، پاشیم نماز مغرب بخونیم، هم نماز قضا شد، هم فری :)) مهدی کروبی خوابش اینقدر موثر نبود که من :))

@چاوش: ببین یه چیزی، اینکه میگی کی پی رو چرا بیگناه گرفتی و این باگه و بخاطر این پوینت مثبت نمیدم بهت دو تا وجه داره، اول اینکه پوینت مثبتی که من گفتم باید به من بدی، مال این نبود که کی پی بیگناهه قطعی، مال این بود اینکه من نمی ترسم کی پی که مستعد 5-6 تا رای بود رو برم پشتش وایسم، در واقع اگر منو بیش از حد "دارا" فرض نکنی، این یعنی احتمال خیلی بالا علم به گناهکاریش ندارم (دقیقا عکس چیزی که در مورد فری می گفتم) و نمی ترسم ازش دفاع کنم و اعدام شه و گناهکار در بیاد. مگه بگی خیلی دارایی که یارت بوده اومدی پیشت در اومدی و حفظش کردی. گزینه است اما من اول بازی یار نیمه سوخته رو اینجوری نجات نمیدم اگر مافیا باشم :دی

ضمن اینکه به نظرم خیلی شاش داری تو :دی اینقدر اصرار به زدن اون فرضیه خودش عجله است. یه موقع هایی باید بزاری یه فرض غیر قطعی، قطعی در نظر گرفته بشه تو بازی تا یه سری نقشا خودش بریزه وسط تاپیک، جز اون چیزی که از فری گرفته بودم این پست رضا رو که خودت بهش گیر داده بودی رو ببین :

"منطقی بیار که چرا من باید جزء گزینه‌های مشکوک تو باشم؟ چرا به این راحتی تو این مقطع از بازی چند تا پلیر خفن رو می‌ذاری کنار و تو بقیه دنبال یکی می‌گردی گیر بدی بهش؟ کاملاً چرته که می‌گی فقط سید سعی کرد فشار از روت برداشته بشه. من سعی کردم و از همه مهم‌تر، حتی بیشتر از سید، فری کرد."

اون مقطع از بازی یه جا رضا علمش رو بیگناهی (غیر مافیا بودن) کی پی از نظرم ریخت وسط تاپیک، یعنی برای جذب اعتمادش و فاصله دادن کی پی از من، گفت سید غلط کرده گفته کی پی رو من کشیدم بیرون از فشار، من کشیدم بیرون هیچ بیشتر از سید اصلا فری ! کشیدت بیرون :))

می بینی اینجا هم داره ناخودآگاه از علم بیگناهی کی پی میریزه بیرون و بعدش که تو اشاره می کنی به اینکه کی پی قطعی بیگناه نیست، یهو تمام پست های رضا میشه وصل کردن من و کی پی و تو به من :)) اصلا اتاق فرمانشونم میشه گیر بدید چرا امیر از چاوش لب گرفته :))

یکم کمتر شاش داشته باش، همه چیو نه تو باید حل کنی وسط بازی، نه من، زمان هم لازمه :))

اما بعد خب بزارید یکم شفاف تر شیم در مورد بازی، واقعیت بازی اینقدر استدلال نداره که ما بخوایم روی استدلال ها سوار شیم، بیشتر باید روی کنش واکنش ها و البته همون حس ها سوار شیم. و به نظرم قطعی ترین چیزی که می تونیم داشته باشیم در مورد این کنش و واکنش ها رای هاست.

بیایم اول یه آنالیز رای بریم در مورد فری

به فری اینا رای دادن:
امیر، چاوش، محمدحسین، کی پی، و آرش

من که تکلیفم با فری روشن بوده هیچی، چاوش هم که گروپ زده با یه سری، ولی بنظرم با کلیت روند بازیش میخورد از بین گزینه های موجود فری هم جزو گزینه هاش باشه، محمدحسین کم پست داده بود، اما تو پستی که داده بود استدلال کرده بود. کی پی هم سوار اعتمادش به من شده و قابل درکه. این وسط آرش تو رای به فری سواله.

بخوام به روش خود آرش پیش برم آرش پست زیر رو سر شب میده که توش چاوش و امیر مشکوکشن و هادی و رضا و فری مثبت هاش، بعد اتفاق ویژه ای رخ نمیده جز اینکه از اون پست های @اشکان پسند میده که کار دارم نیستم و یهو میاد خلق الساعه رای میده به فری. با توجه به اینکه بازی آرش از اول برام مثبت بوده روند و حسش، حتما برام خیلی مهمه که چه کشف و شهودی برای آرش رخ داده که شده رای اعدام فری. این به نظرم از یقه کردن رضا و هادی خیلی واجب تره که وسط تاپیک شهید شدن که منو بفرستند بالا درخت و فری رو نجات بدن. اینو حل کنیم اول.

رای من احتمال زیاد از بین اشکان و محمدحسینه. با این تفاوت که دیگه مراعات نبودن محمدحسین رو نخواهم کرد. :دی
بعد از اون به چاوش و امیر بیشتر از همه مشکوکم. چاوش به خاطر رویکردش در قبال امین، امیر به خاطر رویکردش در قبال هادی و فری و هر دوشون به خاطر رویکردشون در قبال هم :)) به نظرم احتمالش زیاده که یک مافیا یک فرعی از توشون دربیاد.
نسبت به ترسا خاکستری هستم و مبهمه برام، منتظر بیاد و بازیش رو ادامه بده ببینم چی میگه و چه موضعی می‌گیره.
امین هم تقریبا به همین شکل، خیلی دوگانه‌ام نسبت بهش. از یه طرف بیگناهانه بازی نمی‌کنه از یه طرف گناهکار هم به اون صورت بهش نمی‌خوره. فرعی هم هنوز چیزی حس نکردم به طور خاص.
هادی درمجموع رو به مثبت هست برام و بیگناهی تیپیکال هادی بوده تقریبا. منتهی حجم اطلاعاتش کمه هنوز برای اینکه بگم بیگناهمه.
رضا و فری هم بازیشون تو این فاز خیلی بهتر و مثبت‌تر شد و این فاز کاری باهاشون ندارم.
صدرا هم که هیچ :دی

و مورد دوم. من نه علم غیب دارم، نه احتمالات ریاضی بلدم که در مورد لباس یا عدم لباس فری حرف بزنم. فقط اینجا هرکی که حتی 1 درصد و نه بیشتر ( 50 درصد وقاحتی بیش نیست :دی اصلا ارزش خبری هم نداره :)) ) معتقده که فری لباس بوده :دی سوال اینه، فری چرا باید لباس میداشته ؟

چون لباس دادن اونم تک لباس، نیاز نداره که احتمال بدی، نیاز داره که بیای سناریو بدی در موردش، من باید ببینم خلاقان این سناریو که فری ممکنه لباس گرفته باشه، سناریویی که براش میارن و منطقشون روش چیه :دی بعد حالا بیایم در موردش صحبت کنیم. وگرنه تا سناریو تایید شده ای روش نیار زر مفته :))

و اما @محمدحسین بهم ایراد گرفته که جمله رد خون فلانی مال اشکان، مال امیر نیست و نباید از این حرفا میزدم. ضمن اینکه تشکر می کنم از محمدحسین بابت اینکه به لشکر تعیین تکلیف کنندگان برای امیر که چی باید بگه و چی نباید بگه اضافه شده :)) الان میشه گفت که اون یه تهدید بوده برای اینکه بعدا بنا به ری اکشن اشکان بتونم بفهمم که میتونم سفیدش کنم یا نه، یعنی اگر جا میزد، از نظرم سیاه بود و چون نزده بنا به استدلال هایی که قبل کردم تا حد زیادی سفید شده.

این چیزیه که از تو که کلام متوجه میشی توقع داشتم درکش کنی چون توضیح تلویحیشم داده بودم. منتها چون پست اصلیت خیلی پست خوبی بود، اشکال نداره، هرکی رد شد یه لگدی به ما زد، تو هم بزن :( :))

چاوش و امیر راه میرن از هم لب میگیرن هیچکس به یه ورش نیست.

اما در مورد این گفته مرحوم باید بگم که : ایییییح بابا ایییییییییییح

ولی خداییش ولی اگر من و چاوش از هم لب گرفتیم تو این بازی، چاوش دوست دختر من بوده، نه برعکس، چون من دستمو تا آرنج عسل می کنم می کنم تو حلقش، تهش گاز میگیره :))

کارآموز مافیا
پسندها
162
آدم ظهر شنبه (روز تعطیل) بیدار شه ببینه شهر بازی رو در اورده 😍
داشتن هم تیمی های خوب نعمته.
همه پست هارو سریع و بدون دقت خوندم. امیدوارم چیز مهمی رو از دست نداده باشم.
تا آخر بازی پشت دست چاوش و محمدحسین رای میدم.
به نظر میاد رای بعدی رضا باشه، درسته؟

• Like
Underwood
پسندها
476
آهان، من رای فردامم (امروزم) رو هم فعلا به هادی، آرش و رضا (به ترتیب) میدم، که اگر باز به هر دلیلی نبودم، از دست نرن :))

رضا رو در موردش یکم دو به شکم. واقعیت از نظر من علم به بیگناهی داده برای کی پی، اما از اونور یه جاهایی یه ادا هایی در آورده برام قابل باوره که واقعا یه لیگ دیگه داره بازی می کنه. چون رضا واقعا هم یه لیگ دیگه بازی کرده همیشه و در همه حال.

برای همین بخوام اعدام کنم، اول هادی رو اعدام می کنم، بعد آرش رو (که البته پست خوب بده میتونه کلا خارج شه، فعلا مشکل رای باهاش دارم در مورد فری ) و بعد رضا رو :دی

AKP

مافیایی
پسندها
208
@امین

من محمدحسین رو بیشتر فرعی میبینم . چرا شک اولم اون نیست ؟ چون محمدحسین نمیتونست به فری لباس بده و این نقشه رو اجرا کنه .
چون سودی براش نداشت ، مگه جهت خاصی داشت با فری ؟
پوینت مثبتی هم نمیگرفت وقتی فری بره بیرون و اسمشم مافیا در بیاد .
اما وقتی امیر رو در نظر میگیرم، منطقی میاد برام سناریو لباس .

لباس دادن جز اینکه مافیا رو سفید و شهروند رو سیاه کنه چه پوینت دیگه ای میتونه داشته باشه؟ :دی الآن محمدحسین برای من سفید شده، اگه مافیا بوده تمام پوینت های مثبت ممکن رو گرفته :دی حالا فرض کنیم امیر مافیا بوده لباس داده، چه پوینت مثبتی گرفته که محمدحسین

• Like
مافیایی
پسندها
309
@امیر

مگه نمیگی من مافیام ؟ یار فری ؟ چرا جرئت نداری اینو کف تاپیک جار بزنی ؟ چرا تو این ۳۸۲۹۳ پستت یبار فقط مطرح کردی ؟ که این سنس بهت دست داده منو فری یاریم :))
مگه مافیا نگرفتی ؟ خب چرا پااررم نمی کنی ؟
من به هادی رای میدم و بای ؟ از تو بعیده . نکنه مهره ی مار داری ؟ :)) جرئت نداری رگ بزاری رو من ؟ چون دیگه لباسم نداری ، میدونی بیگناه خونده میشم :دی .
@امین

اگه محمدحسین رو فرعی در نظر بگیری، میبینی خیلی منطقی بوده رای دادن به فری براش . سود دو سر برد . چه شهر میرفته بیرون چه مافیا .
من تو ذهنم فرعی دارمش .

• Haha

AKP

مافیایی
پسندها
208
آهان، من رای فردامم (امروزم) رو هم فعلا به هادی، آرش و رضا (به ترتیب) میدم، که اگر باز به هر دلیلی نبودم، از دست نرن :))

حالا آرش رو میزاریم بیاد توضیح بده، ولی در راستای وفاق غیرمافیایی و اعتمادهای انجام شده اولویت هادی و رضا رو عوض کن به نظرم :دی

• Like
مافیایی
پسندها
309
امین کی پی اگه شهروند باشی نمره ت ۰ عه .
رسما برده ی امیر شدی :))

امیر میاد میگه مهم ترین مسئله براش در حال حاضر اینه که بفهمه چه فکری تو ذهن آرش میگذشته که اومده رای داده . و حتی مهم تر از روشن شدن تکلیف من و رضا

بعد همزمان معتقد هم هستش که من مافیام .
فری هم که قطعی میگه مافیا بوده و گزینه ی لباس رو محتمل نمی دونه .
خب سلطان :دی چرا الان باید مسئله آرش برات مهم ترین مسئله باشه ؟ خب یه مافیا از نظرت بیرون رفته و یه مافیای دیگه که میگی منم شما پیدا کردی . یعنی میگی روشن شدن وضعیت آرش از بیرون انداختن یه مافیای قطعی واجب تره ؟ =))

• Haha
Underwood
پسندها
476
@امیر

مگه نمیگی من مافیام ؟ یار فری ؟ چرا جرئت نداری اینو کف تاپیک جار بزنی ؟ چرا تو این ۳۸۲۹۳ پستت یبار فقط مطرح کردی ؟ که این سنس بهت دست داده منو فری یاریم :))
مگه مافیا نگرفتی ؟ خب چرا پااررم نمی کنی ؟
من به هادی رای میدم و بای ؟ از تو بعیده . نکنه مهره ی مار داری ؟ :)) جرئت نداری رگ بزاری رو من ؟ چون دیگه لباسم نداری ، میدونی بیگناه خونده میشم :دی

خسته نشدی واقعا توی این بازی هادی ؟ :دی از اول بازی فتیش گرفتی من پارت کنم، میخاری قشنگ، ولی من نمی کنم :)) میدونی چرا ؟ بقای سبک بازی تو وقتی گناهکاری، درگیریه و جنگ روانی، بازم ارجاع میدم به دور اول سرعتی که تو آرشیو هست. تو این قدرتت به بی نهایت میل می کنه، واقعا هم حریفت منم تو این نوع وقاحت، درست میگی :)) اما بالاتر از اون وقتی اینو ازت بگیرن، بشدت ضعیف میشی :دی منم به عنوان یه پسر بالای 30 سال :)) ازم گذشته "وقیحانه" زور آزمایی کنم :)) حالا تو هی آویزون شو. این امام زاده شفا نمیده پسر :))

راستش به نظرم بازیکن های خوب، مثل خودت، تئوری هایی که وسط بازی میدن رو خیلی باید جدی گرفت. اونجایی که تئوری بازی وقیحانه رو مطرح کردی، مطمئن شدم انرژی خودت و تیمت رو گذاشتی برای اینکه وقیحانه قدرت نمایی کنی. و مطمئن شدم باید تمرکزم رو بازی باشه و کشف و به جای دستکاری بازی بزارم بازی راه خودشو بره :دی

از من به بحث دو نفره نمیرسی این دور، سعی نکن :))

@امین: در مورد رضا گفتم چرا. میگم یه سری سنس ها دارم از پستاش که میتونه واقعا خارج از لیگ باشه. با این حال به سه تاشون رای دادم. خواستین اجماع بگیرید رو رضا تک رای منو دارید. ولی من هادی رو بیشتر دارم فعلا :دی

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
دستیار مافیاییا

تاس

+
اتصال به گوگل

کاربران آنلاین

هیچ کاربری آنلاین نیست.

یافتن کاربر

اتصال به گوگل

کاربران آنلاین

هیچ کاربری آنلاین نیست.

یافتن کاربر

بالا پایین