@عرفانسپر بلای صدرا وارد میشود
دید با خودش مذاکره نمیکنم تورو فرستاد جلو؟
من به بیگناهی خودم 100% اطمینان دارم. اما این که تو از بیگناه یا گناهکار بودن من مطمئن نیستی و میخوای منو اعدام کنی و اگه به فرض فرقه باشم صدرا برات سفید میشه دقیقا چه معنی میده؟ یه توضیح درست حسابی بده راجع بش. و اینکه چرا منو میخوای قربانی کنی؟ اگه نیتت خیره امروز بیا اجماع کنیم رو صدرا. اگه بیگناه بود فاز بعدی خودمو گادکش میکنم نیاز به اعدامم نیست اصن.
ها؟؟؟؟؟؟؟من هنوزم از نظرم مهدی بیشتر از سعید گناهکار میاد و دلایلم رو گفتم
چون گاد گفت تا ۶.۳۰ رای بدین فعلا رایم رو به مهدی میدم
رای به اعدام : مهدی
مگه فقط به حالته؟ من سعید بازیش برام کاملا گناهکار بوده و صدرا بیگناه. باید از روی جایگشت رای بدم مگه؟ از حرفهای سعید گناهکاری داره میریزه من نگفتم بیاین به سعید رای بدین که صدرا سفید شه. گفتم اگه سعید اعدام شه و جذبی باشه صدرا سفید میشه. تو برو بیار من یه جا گفتم باشم بیاین به سعید رای بدین صدرا سفید شه. مگه من مطمئنم که نقش سعید چیه که همچین حرفی بزنم؟ خرم؟
با حرف سعید هم مشخصا موافق نیستم چون بدیهیه که نباید یه کسی که بیگناه بازی کرده رو جای یه گناهکار اعدام کرد. بعد اصلا صدرا بیگناه دربیاد بعدش، چه تضمینی وجود داره سعید بعدش اعدام خودشو قبول کنه؟ بعد لابد میاد میگه اگه گناهکار بودم همچین حرفی نمیزنم، همین کاری که تو داری براش میکنی از الان دیگه
سوال جواب الان منم باهاش بخون ببین چه جوابی داده لامصب 
@عارش
نگفتی مگه باید جار بزنی داری میگی به صدرا نمیدم بیگناه منه اگه سعید جذبی باشه(1 حالت از اون 3 حالت) صدرا برا من سفید میشه. درسته به نظر تو سعید سیاهتره به نظر من صدرا ،ولی اینکه چشمتو رو فعالیت صدرا خصوصا رای ندادن دیروز در حالیکه تو اون فاز صحبت کرده رو نمیخای ببینی جالبهسوال جواب الان منم باهاش بخون ببین چه جوابی داده لامصب
خب ما خیاریم اینجا اگه صدرا بیگناه شد ولش کنیم به امون خدا؟ حرفا میزنی.

شما خیار نیستین عزیز من، شما گناهکارین. یه بیگناه اعدام شه میمونه ۲ بیگناه تو ۷ نفر. گناهکارا میان به خاطر روی اون ۲ بیگناه سعید رو اعدام کنن آخه؟ چرا باید همچین کاری کنیم آخه. اینجاست که میگم دستت رو از منطق شستی![]()
بازم میگم من با امثال علی و ارش و صدرا کاری ندارم که گناهکارن.محمدرضا به پست قبلی من دقت کن خواهشا. نصف بازی گناهکارن اونش که شکی نیست ولی همجهت بازی کردن با جلاد مهمه الان.
این سومین باره که دارم میگم فکر کنم. کی گفته من دیگه به سعید مشکوک نیستم و نمیخوام رای بدم؟یا براتون سودی داره که این همه حالات گناهکاری سعید رو نبینید ، یا اینکه حقیقتا سعید با این مدل حرفا شما رو خام کرده .

حرفای فاز قبل رو خوندی؟ اگر بودی به کی رای میدادی؟مهسا : بازیش غیر قابل پیش بینی بوده برام، میتونه گناهکار تیمی باشه میتونه هم نباشه ! فرعی فکر نکنم. میتونه جذبی فرقه باشه میتونه مافیا باشه میتونه هم بیگناه باشه.
محمدرضا و آرش قبلتر از صدرا وآرش دل و قلوه میدادن به قول خودت. چرا هیچ چیزی اونجا نگفتی؟ کلا خیلی زود گزینه رای عوض میکنی و از این حس خوبی نمیگیرم و متوجه نمیشم دلیل کارهاتو.این مدل هندونه قرض دادنای ارش و صدرا خیلی کول و فان هست تو این فاز. تو شرایطی که من خودمو 100% بیگناه میدونم و از بین عرفان و مهسا و مهدی و درصدناچیزی علی احتمال بیگناهیشون بیشتر هست، ارش و صدرا دارن میمیرن برای هم و همدیگرو کامل سفید میدونن. چرا خب؟
چی میگی کلا؟تو اعدام شی نقشت چیه که صدرا جادوگر نمیشه اون موقع. تو جادوگر باشی صدرا جادوگر نمیشه فقط؟ قبول داری جادوگری یعنی؟الانم تلاشش بر اینه که منو اعدام کنه تا معلوم شه صدرا جادوگر نیست.

نقش صدرا رو میدونی مگهبیا با اعدام صدرا اینو بهت ثابت کنم.
چیه نقشش از نظرت؟این حست به من همون حسی که اصرار داشتم رضا رو دور پیش اعدام کنم رو میده سعید. یه درصد فکر کن صدرا هم بیگناه باشه. چه فایده ای برای بیگناها داره این کار آخه! اون اعدام شه بیگناه باشه بعد توام با این همه ادعا اعدام کنیم و بیگناه باشی. منو به شک میندازی در مورد خودت و این همه دست و پا زدن طبیعی نیست واقعا سری قبل که مافیا بودنت لو رفته بود این همه دست و پا نمیزدیمن به بیگناهی خودم 100% اطمینان دارم. اما این که تو از بیگناه یا گناهکار بودن من مطمئن نیستی و میخوای منو اعدام کنی و اگه به فرض فرقه باشم صدرا برات سفید میشه دقیقا چه معنی میده؟ یه توضیح درست حسابی بده راجع بش. و اینکه چرا منو میخوای قربانی کنی؟ اگه نیتت خیره امروز بیا اجماع کنیم رو صدرا. اگه بیگناه بود فاز بعدی خودمو گادکش میکنم نیاز به اعدامم نیست اصن.
اینو چطوری نتیجه گرفتی؟چرا سعید اعدام شه و بیگناه باشه صدار اعدامه؟اگه هم تو بیگناه باشی و من و صدرا فرقه طبق حرفت، بعد از اعدامت با این حرکت من که قطعا صدرا اعدامه،
بالا مطرحش کردم و منم شک کردم واقعا به بیگناه بودن سعید ولی اگه صدرا بیگناه باشه چی؟ نمیدونم حسم میگه کلا این دوتا بازیچه شدنمن با این ادعای سعید موافقم که صدرا اعدام بشه و بیگناه باشه خودشو اعدام کنیم. استقبال میکنم از این. ثانیا بنظر تو و اکثر ما سعید جذبی فرقست بیشتر دیگه؟ و با یه روز موندن تو بازی هم کار خاصی نمیتونه بکنه. چه نقشی میتونه داشته باشه که اینجوری شجاعانه این درخواستو داد بدون اینکه مجبورش کنن؟ خوبه نظر بدین.

حداقلش این بود بحثی که با علی داشتی سر اینکه چرا اصرار داره فرقه اعدام کنه نقض نمیشدبعد من باید رای میدادم چون امان نداشتم یعنی الان اگه به رضا و مهدی بدون یک پست کامل مشخص رای میدادم مشکلی نداشتی؟

مکر فقط برا گناهکاره مگه؟ این چه منطق ایه که میگی. بعدم نمی فهمم چرا میگی اگه سعید اعدام می شد کسی قبول نمی کرد شیطان سعیده. چرا نمیشه؟
شما خیار نیستین عزیز من، شما گناهکارین. یه بیگناه اعدام شه میمونه ۲ بیگناه تو ۷ نفر. گناهکارا میان به خاطر روی اون ۲ بیگناه سعید رو اعدام کنن آخه؟ چرا باید همچین کاری کنیم آخه. اینجاست که میگم دستت رو از منطق شستی

ای گاد بزرگوار در صورت اعدام صدرا تو این فاز و بیگناه بودنش اول فاز بعدی منم باهاش بکش. با تشکر
@علی
بله سعید برای فاز دیروز از نظرم مشکوک بود و در حال پست دادن بودم و پستی که داشتم رو کپی کردم و هنوز دارم بعد این پست میفرستم
ولی من از نقش سعید مطمئن نیستم و احتمال میدم درسته؟
وقتی یک نظریه با احتمال بیشتر به نظرم رسیده نباید بگم و با همون حرف فاز قبلی باید حتما جلو برم؟
الان از نظر من احتمال گناهکار بودن مهدی بیشتر از سعیده
ببین میگی درصد خطای کمتر
تو رای های چاوش دوتا گناهکار بودن ۴ نفر میمونن درسته؟
بگیم دوتا فرقه بهش رای داده باشن پس ۵۰ درصد
بعد الان شما شکت رو اوردی رو من که به امین رای دادم برای فرقه
پس یعنی یک فرقه مونده دیگه درسته؟
یک نفر از بین ۴ نفر رو تو میگی با درصد خطای کمتر؟
۲۵ درصد برات درصد خطای کمتره؟
بعد مافیا که مشخص شد ۳ نفر بودن و تو ۶ تا رای امین به جز امیر و چاوش هستن برات درصل خطاش بالاست؟
در مورد رای به امین هم شما میگین که برای سفید شدن دادم
بنظرتون برای سفید شدن بود نباید زودتر میدادم؟
ضمن اینکه تو فاز بعدش یک نفر از گاد پرسید که ایا کسی میدونست ۷ ۷ چه کسی اعدام میشه گاد گفته نه پس چجور برنامه ریزی ای میتونه باشه؟
اینکه بعد زمان رای دادم که حساب نشه ینی منو یار درنظر گرفتین بعد بنظرتون اگه همچین برنامه ای باشه نباید با گاد هماهنگ کنم که حساب میشه یا نه؟
یعنی گاد تو روند بازی دخالت کرده؟
درک نمیکنم این منطق دیر رای دادنم رو
این که میگی گناهکار یک به یک نمی کنه و اعدام خودش رو قبول نمی کنه رو قبول دارم ولی سعید چطوری از گناهکاری صدرا مطمئنه که همچین چیزی رو میگی؟ اینو نفهمیدم الان