من خیلی خیلی به این خندیدمگاو و گوسفند میخوای قربونی کنی مگه ؟
انقدر که خواستم بدونی چقدر بامزه بوده
اینو که فهمیدم خوندم از نوشته هات، میگم چرا بیگناه تر شده؟ دلیلبعد هم گفتم بعد از شیطان بودن بیگناهی و مافیا بودنش تو یک حدود عه خب وقتی شیطان بودنش رد شده مشخصه درصد هردوتا بیشتر میشه و خب درصد بیگناه بودنش برام بیشتره

اینو علی پرسیده با توجه به شرایط الان من دلیل رای ندادن این فازت به سعید رو هم میخوام بدونم.4 - بنفش : دلیل رایتون به سعید ؟ دلیل تغییر رایتون به خلفی ؟ دلیل رایتون به چاوش ؟ همه ی این 3 تا رو پاسخ بدید به ترتیب و دقیق ، من حرفتون رو قبول میکنم
چرا میزنی به اون راه خودتو؟چی میگی مهسا. اگه من شیطان بوده باشم و خواستم نیرنگ رو روی رضا پیاده کنم، چرا بهش رای ندادم؟
سوال من واضحه. میگم از کجا گفتی که شیطان باید حتما به رضا رای میداد که بتونه بره جاش؟دیگه واضح تر از این در مورد شیطان گفتی اینو. این توی بند توضیحات شیطان نیست من رفتم خوندم. از کجا میگی اینو؟
اگر بیگناهت اینایین که گفتی این چیه تو دفاعیه ات گفتی؟بیگناههای من توی بازی شمایین. سوالی ازم دارین بپرسین. من تا قبل ۶:۳۰ رای میدم به سعید.
@آرش@مهسا، عرفان، مهدی
هرکدوم که بیگناهین
اگه بیگناهی برای یک لحظه هم که شده بیا با دید باز و کلی نگاه کن.
اینجا هم خیلی یهو عرفان میشه گناهکار! نمیفهمم واقعا! چون از نظرت منطقی نمیگه میشه گناهکار؟بیگناه امکان نداره منطقی نگه و اشتباه بکنه؟که البته این نیست در مورد عرفان اعتقادم که اشتباه میگه. کلی گفتم.شما خیار نیستین عزیز من، شما گناهکارین. یه بیگناه اعدام شه میمونه ۲ بیگناه تو ۷ نفر. گناهکارا میان به خاطر روی اون ۲ بیگناه سعید رو اعدام کنن آخه؟ چرا باید همچین کاری کنیم آخه. اینجاست که میگم دستت رو از منطق شستی

این نکته که خودت ذکر کردی یعنی اینایی که رای عوض کردن و حس بیگناهی بیشتری از حرفا ودلایل یه نفر دیگه گرفتن از این شاخه به اون شاخه پریدن؟متوجه نمیشم. این اصرارت بر اینکه کلا تو رایت ثابته فرضیه جلاد بودنت رو برام مطرح میکنه.توضیحی داری در موردش؟از این شاخه به اون شاخه نمیپرم . ما که الان چند روزه صبح تا شب داریم باهم حرف میزنیم ، این رو باید کامل در مورد من بهش ایمان پیدا کرده باشید .
@محمدرضا و @همه@صدرا
من خیلی خیلی به این خندیدمانقدر که خواستم بدونی چقدر بامزه بوده
@محمدرضا
اینو که فهمیدم خوندم از نوشته هات، میگم چرا بیگناه تر شده؟ دلیل
اینو علی پرسیده با توجه به شرایط الان من دلیل رای ندادن این فازت به سعید رو هم میخوام بدونم.
@آرش
چرا میزنی به اون راه خودتو؟سوال من واضحه. میگم از کجا گفتی که شیطان باید حتما به رضا رای میداد که بتونه بره جاش؟دیگه واضح تر از این در مورد شیطان گفتی اینو. این توی بند توضیحات شیطان نیست من رفتم خوندم. از کجا میگی اینو؟
@صدرا @محمدرضا
اگر بیگناهت اینایین که گفتی این چیه تو دفاعیه ات گفتی؟
@آرش
اینجا هم خیلی یهو عرفان میشه گناهکار! نمیفهمم واقعا! چون از نظرت منطقی نمیگه میشه گناهکار؟بیگناه امکان نداره منطقی نگه و اشتباه بکنه؟که البته این نیست در مورد عرفان اعتقادم که اشتباه میگه. کلی گفتم.
@علی
این نکته که خودت ذکر کردی یعنی اینایی که رای عوض کردن و حس بیگناهی بیشتری از حرفا ودلایل یه نفر دیگه گرفتن از این شاخه به اون شاخه پریدن؟متوجه نمیشم. این اصرارت بر اینکه کلا تو رایت ثابته فرضیه جلاد بودنت رو برام مطرح میکنه.توضیحی داری در موردش؟
اینا صحبتای من تا فاز قبل که فرصت نشد همشو بفرستم. اگر تغییری با توجه به اتفاقات افتاده ببینم مطرح میکنم. شک اول من همچنان آرشه.این فاز مگر اینکه توضیح قابل قبولی بهم بده در رابطه با مواردی که مطرح کردم در موردش. در مورد اعدام سعید و گادفادر بودنش باید بیشتر فکر کنم و حالت ها رو بررسی کنم. در پست بعدی نظرم رو میگم و اگر تغییری توی نظرم اتفاق بیفته میگم.

@علی
این نکته که خودت ذکر کردی یعنی اینایی که رای عوض کردن و حس بیگناهی بیشتری از حرفا ودلایل یه نفر دیگه گرفتن از این شاخه به اون شاخه پریدن؟متوجه نمیشم. این اصرارت بر اینکه کلا تو رایت ثابته فرضیه جلاد بودنت رو برام مطرح میکنه.توضیحی داری در موردش؟
ولی من از نقش سعید مطمئن نیستم و احتمال میدم درسته؟
وقتی یک نظریه با احتمال بیشتر به نظرم رسیده نباید بگم و با همون حرف فاز قبلی باید حتما جلو برم؟
الان از نظر من احتمال گناهکار بودن مهدی بیشتر از سعیده
همه نظر بدین. گادفادر چرا تک به تک باید بگه یکی گناهکار نبود من رو اعدام یا گادکش کنین؟
اگه رضا شیطان نباشه و فرقه باشه، شیطان یا مهدیه یا مهسا که به رضا رای داده دیگه. به خاطر خود رای و نقش شیطان نمیگم، به خاطر این میگم که شیطان از نظر منطقی باید به کسی رای میداد که میخواسته به عنوان شیطان اعدام بشه. من اگه میخواستم رضا اعدام شه به عنوان شیطان، خب بهش رای میدادم وقتی که رایها اونقدر نزدیکه و ممکنه اعدام نشه (و اصلا در وهلهی اول روی سعید نمیرفتم از اول فاز. تو پست اولم به سعید رای دادم من!) اگه هم میخواستم سعید به عنوان شیطان اعدام بشه، بعدش چی خب؟ شما قبول می کردین سعید شیطانه منم میرفتم پی کارم؟
اگه حتی یکی از کسایی که به من رای دادن بیگناهن به این دقت کنن.
متوجه از این شاخه به اون شاخه پردین تو حرفت نشدم هنوزم. سوال منو جواب ندادی در رابطه با اینکه اینایی که رای عوض کردن از این شاخه به اون شاخه پریدن؟از این شاخه به اون شاخه پریدن یه جوریه حس خوبی ازش نمیگیزم کلا. بله اینی که پایین آوردم رو در ادامه متوجه شدم و منم همین سوال رو ازش پرسیدم و منتظرم دلیل بیاره. توی پستمم هست حتی. من اینو مطرح نکردم که شما رایت چرا ثابته کلا حتی جملم رو هم با این شروع نکردم. صرفا خواستم اطلاع بدم اگر رایی عوض شده از جانب من از این شاخه به اون شاخه پریدن نیست. بلاخره همه دارن خودشون و رفتارشون و دلیل حرفاشون رو توضیح میدن. از نظرم اینکه رای کسی عوض شه از این شاخه به اون شاخه پریدن نیست. نمیدونم تونستم منظورمو برسونم یا نه؟ایشون دارن میگن که دیروز به سعید مشکوک بودن ، امروز به مهدی مشکوک شدن ( البته هیچ دلیلی هم برای هیچ کدوم نیاوردن ) ، من در جواب ایشون این نقل قولی که شما گرفتید رو دادم . بهشون گفتم من دیروز دو گزینه بررسی کردم که نفر سوم لیستم رضا بود که مهدی بررسی کرد ، امروز هم خود محمدرضا رو بررسی کردم ، وقتی من به نکات درست و کاملی از این ها رسیدم ، چرا باید نظرم رو عوض کنم ؟ وقتی من از شواهد و مخصوصا از نوع دفاع سعید در هر 2 فاز به این نتیجه رسیدم که گناهکاره ، چه دلیلی داره که به یکی دیگه رای بدم ؟ من پشت رای هام ادله و مدارک هست ، وقتی دلیل و مدرک برای اثبات حرفام دارم چرا باید رایم رو تغییر بدم ؟ یعنی همه ی افرادی که رای ثابت در طول بازی میدن به جلاد بودن مشکوک هستن ؟ جلاد رو باید از این روش شناخت ؟ چه کسی به اندازه ی من تلاش و توان برای بازی گذاشته ؟ اینکه هنوز به شهروند بودن من شک هست ، خودش جالبه ، البته اگه شک از سوی شهروند باشه !
ایشون دارن میگن که دیروز به سعید مشکوک بودن ، امروز به مهدی مشکوک شدن ( البته هیچ دلیلی هم برای هیچ کدوم نیاوردن )
من اگه میخواستم رضا اعدام شه به عنوان شیطان، خب بهش رای میدادم وقتی که رایها اونقدر نزدیکه و ممکنه اعدام نشه
@آرش
چرا پستای منو نمیبینی؟
@عرفان@صدرا@علی@مهدی@محمدرضا
نمیدونم نخوندین یا توجه نکردین کلا. نظرتون راجع به اینکه آرش ادعا کرده شیطان باید به رضا رای میداد که میتونست بره جاش چیه؟ این تو هیچ جای بند شیطان آورده نشده تا اونجا که من خوندم. از کجا این حرف رو زدی آرش و اینکه میگی سعید شیطان اعلام میشد کسی باور نمیکرد. یه نفر میتونه گادفادر باشه ولی نمیتونه شیطان باشه؟ من متوجه نمیشم واقعا. دقیقا گفتی یه بار دیگه این جمله رو تو این فاز.
واقعا تهی از فکر و ایده هستم ، شروع هر فاز با ساعت های استراحت قبلش مجال آمادگی ذهنی خوبی میداد برای ایده پردازی ، اما هر چی فکر میکنم ، نظری برای این فاز ندارم .
7 نفر حاضر در بازی ، شاید شیطان ، قطعا جلاد ، شاید دو فرقه ( در صورت نبودن شیطان با این حال یک فرقه ی قطعی ) . اهمیت پیدا کردن فرقه از اوجب واجبات هست ، اما چطور میشه پیداش کرد ؟ طبق نفراتی که بالاتر گفتم آیا میشه از اون لیست به یک نفر فرقه رسید ؟ اگر اینطور باشه پس صدرا می شود فرقه ی جذبی . اگر رضا شیطان نباشه ، پس فرقه ی دیگری میشه در لیست رای دهندگان به خلفی . واقعا شرایط گیج کننده ست ، فقط چیزی که میشه گفت ، این بده بستون های عرفان و مهسا و سعید باهمدیگه در پایان فاز بود . از این 2 نفر به مافیای باقی مونده میشه رسید ؟
مهدی هم شیطانه که انقدر اصرار داره اگه یار خلفی بود اینجوری اعدامش نمیکرد. چون اون موقع یار خلفی نبوده. نهایتش برعکس این قضیه باشه. همچنان احتمال فرقه بودن صدرا برام در ردههای بعدیه.واقعا تهی از فکر و ایده هستم ، شروع هر فاز با ساعت های استراحت قبلش مجال آمادگی ذهنی خوبی میداد برای ایده پردازی ، اما هر چی فکر میکنم ، نظری برای این فاز ندارم .
7 نفر حاضر در بازی ، شاید شیطان ، قطعا جلاد ، شاید دو فرقه ( در صورت نبودن شیطان با این حال یک فرقه ی قطعی ) . اهمیت پیدا کردن فرقه از اوجب واجبات هست ، اما چطور میشه پیداش کرد ؟ طبق نفراتی که بالاتر گفتم آیا میشه از اون لیست به یک نفر فرقه رسید ؟ اگر اینطور باشه پس صدرا می شود فرقه ی جذبی . اگر رضا شیطان نباشه ، پس فرقه ی دیگری میشه در لیست رای دهندگان به خلفی . واقعا شرایط گیج کننده ست ، فقط چیزی که میشه گفت ، این بده بستون های عرفان و مهسا و سعید باهمدیگه در پایان فاز بود . از این 2 نفر به مافیای باقی مونده میشه رسید ؟
خب سعید که یه پای ثابت اعدام بود از رای ها مشخص بود به نظرت چرا باید با کسی که احتمال اعدامش بالاست بده بستون داشته باشم. اگر دلایلم و سوالاتی که از آرش پرسیدم و در مورد گفتم رو خونده باشی حداقل اسم منو در کنار بده بستون نمیاوردی!اگه رضا شیطان نباشه و فرقه باشه، شیطان یا مهدیه یا مهسا که به رضا رای داده دیگه. به خاطر خود رای و نقش شیطان نمیگم، به خاطر این میگم که شیطان از نظر منطقی باید به کسی رای میداد که میخواسته به عنوان شیطان اعدام بشه. من اگه میخواستم رضا اعدام شه به عنوان شیطان، خب بهش رای میدادم وقتی که رایها اونقدر نزدیکه و ممکنه اعدام نشه (و اصلا در وهلهی اول روی سعید نمیرفتم از اول فاز. تو پست اولم به سعید رای دادم من!) اگه هم میخواستم سعید به عنوان شیطان اعدام بشه، بعدش چی خب؟ شما قبول می کردین سعید شیطانه منم میرفتم پی کارم؟ اگه حتی یکی از کسایی که به من رای دادن بیگناهن به این دقت کنن.
تو اون لیست تو یا تو فرقه هستی یا صدرا. از اونجایی که سعید سر جونش داشت قمار می کرد رو صدرا. من به نظرم راست می گفته.نفر حاضر در بازی ، شاید شیطان ، قطعا جلاد ، شاید دو فرقه ( در صورت نبودن شیطان با این حال یک فرقه ی قطعی ) . اهمیت پیدا کردن فرقه از اوجب واجبات هست ، اما چطور میشه پیداش کرد ؟ طبق نفراتی که بالاتر گفتم آیا میشه از اون لیست به یک نفر فرقه رسید ؟ اگر اینطور باشه پس صدرا می شود فرقه ی جذبی . اگر رضا شیطان نباشه ، پس فرقه ی دیگری میشه در لیست رای دهندگان به خلفی . واقعا شرایط گیج کننده ست ، فقط چیزی که میشه گفت ، این بده بستون های عرفان و مهسا و سعید باهمدیگه در پایان فاز بود . از این 2 نفر به مافیای باقی مونده میشه رسید ؟
مهدی هم شیطانه که انقدر اصرار داره اگه یار خلفی بود اینجوری اعدامش نمیکرد. چون اون موقع یار خلفی نبوده. نهایتش برعکس این قضیه باشه. همچنان احتمال فرقه بودن صدرا برام در ردههای بعدیه.