جدیدترین‌ها

بازی دور ششم مافیا | رئیس زندان، سربازانش، چند جنایت‌کار خرده‌پا و جلاد

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

God

Administrator
گاد
پسندها
961
گاد

آرا اولیه با حذف رای‌های پرت:

سعید 3 رای: صدرا - علی - آرش
آرش 4 رای: مهدی - مهسا - عرفان - سعید

محمدرضا رای نداده که بعد از دفاع باید رای بده. بقیه هم حق تعویض دارن. فقط رای. کسی پست نده جز آرش و سعید.

تازه‌وارد
پسندها
5
من دیروزم اومدم به مرحله دفاع چون این حاصل رای های گناهکارهای بازی بوده. ارش و علی اصرار دارن منو اعدام کنن و جفتشون سیاه ترین بازیکن های بازی هستن در کنار صدرا.
در ادامه بازی و فازهای پایانی به رای یه بیگناه احتیاج دارید. من بیگناهم. نه شیطانم نه مافیا نه فرقه. بهم اعتماد کنید لطفا

آرش
پسندها
337
محمدرضا
خوب به حرف‌هام دقت کن خواهشا. می‌دونم که منظورم رو می‌فهمی اگه بیگناه باشی. فاز قبل که نمی‌تونستم شیطان باشم طبق چیزی که خودت هم باهاش موافق بودی. جلاد هم که میگی علیه ولی اگه هم من باشم فعلا خطری برات ندارم و گناهکار‌هان که باید دنبال بیرون انداختن من باشن. به مافیا و فرقه بودنم که جایی ندیدم شک داشته باشی. امیدوارم به سعید رای بدی.

@مهسا، عرفان، مهدی
هرکدوم که بیگناهین
اگه بیگناهی برای یک لحظه هم که شده بیا با دید باز و کلی نگاه کن. شکت به شیطان بودنمه درست؟ من از اول فاز قبل می‌خواستم به سعید رای بدم و توی اولین پستم بهش رای دادم! فرض بگیریم من شیطانم و اون فاز می‌خواستم نیرنگ اجرا کنم، قاعدتا باید برم رو گزینه‌ای که فکر می‌کنم شیطانه و شیطان بودنش برای بقیه هم قابل توجیه دیگه؟ وگرنه مثلا سعید اعدام بشه و شیطان باشه و من هم بهش رای داده باشم، همه میان رو من که. اونم منی که از قبل شک شیطان بودن روم بوده. چرا باید همچین کاری کنم اگه شیطان بودم. اصلا هم کاری ندارم که شیطان بودن سعید قابل باور بوده از نظر سیدبندی و این‌ها یا نه.

کاربلد مافیا
پسندها
0
رای به اعدام : سعید

God

Administrator
گاد
پسندها
961
ساکت. بقیه گفتن تعویض نمی‌کنن.

God

Administrator
گاد
پسندها
961
گاد
آرا نهایی فاز 8:

سعید 4 رای: صدرا - علی - آرش - محمدرضا
آرش 4 رای: مهدی - مهسا - عرفان - سعید

این فاز هم مساوی شد! تو روح هر 8 نفرتون. بر اساس قانون در این فاز، کسی که رای آخرُ آورده اعدام میشه.

پایان فاز روز 8
سعید اعدام میشه. مافیا و پدرخوانده بود.

تا قبل از این فاز، فاز شب داشتیم. از الان به بعد دیگه نداریم و فقط فاز روز داریم.

فاز روز 9 را شروع کنید.

فاز تا ساعت 11 هست برای رای اولیه (و اگه بخوام تغییرش بدم زودتر میگم.)؛ مگر اینکه کسی 4 رای بیاره که درجا بسته میشه و میریم فاز بعدی.

آرش
پسندها
337
هوفففف. خدایا حکمتت رو شکر.

یه کم استراحت کنم می‌آم.

تازه‌وارد
پسندها
0
خب خدا رو شکر که شاه ماهی شکار شد . با این حال که مسیر تحلیل ها درست پیش نرفت ، اما خوبه که بر خلاف اعدام سامورایی نتیجه ی عالی ای داشت . الان اگر برگردیم به لیست رای دهندگان به خلفی ، شاید بشه فرقه ای رو حدس زد ، مگر اینکه با فرض محالی ، هیچ فرقه ای بهش رای نداده باشه .

لیست : خلفی - سعید - صدرا - علی - برلین - رضا .

از این لیست فقط صدرا باقی میمونه که دیروز تحلیل اولیه م در مورد ایشون بود و شاید بشه گفت با اون فرضیه ای که مهدی مطرح کرد ، احتمال وجود شیطان توی بازی به شدت بالا رفت ، که حالا شاید بشه گفت رضا هم اینجا فرقه بود . با این حال اون رای لحظه آخری محمدرضا رو هم نمیشه نادیده گرفت . واقعا میتونم بگم این فاز به شدت مغز رو خسته کرده که اصلا مجال فکر کردن نیست . کسی اگر تحلیل یا نظری داره بگه .

کاربلد مافیا
پسندها
130
@صدرا
گاو و گوسفند میخوای قربونی کنی مگه ؟
من خیلی خیلی به این خندیدم:))انقدر که خواستم بدونی چقدر بامزه بوده:))
@محمدرضا
بعد هم گفتم بعد از شیطان بودن بیگناهی و مافیا بودنش تو یک حدود عه خب وقتی شیطان بودنش رد شده مشخصه درصد هردوتا بیشتر میشه و خب درصد بیگناه بودنش برام بیشتره
اینو که فهمیدم خوندم از نوشته هات، میگم چرا بیگناه تر شده؟ دلیل:دی
4 - بنفش : دلیل رایتون به سعید ؟ دلیل تغییر رایتون به خلفی ؟ دلیل رایتون به چاوش ؟ همه ی این 3 تا رو پاسخ بدید به ترتیب و دقیق ، من حرفتون رو قبول میکنم
اینو علی پرسیده با توجه به شرایط الان من دلیل رای ندادن این فازت به سعید رو هم میخوام بدونم.

@آرش
چی میگی مهسا. اگه من شیطان بوده باشم و خواستم نیرنگ رو روی رضا پیاده کنم، چرا بهش رای ندادم؟
چرا میزنی به اون راه خودتو؟:دی سوال من واضحه. میگم از کجا گفتی که شیطان باید حتما به رضا رای میداد که بتونه بره جاش؟دیگه واضح تر از این در مورد شیطان گفتی اینو. این توی بند توضیحات شیطان نیست من رفتم خوندم. از کجا میگی اینو؟:دی
@صدرا @محمدرضا
بیگناه‌های من توی بازی شمایین. سوالی ازم دارین بپرسین. من تا قبل ۶:۳۰ رای میدم به سعید.
اگر بیگناهت اینایین که گفتی این چیه تو دفاعیه ات گفتی؟
@مهسا، عرفان، مهدی
هرکدوم که بیگناهین
اگه بیگناهی برای یک لحظه هم که شده بیا با دید باز و کلی نگاه کن.
@آرش
شما خیار نیستین عزیز من، شما گناهکارین. یه بیگناه اعدام شه میمونه ۲ بیگناه تو ۷ نفر. گناهکارا میان به خاطر روی اون ۲ بیگناه سعید رو اعدام کنن آخه؟ چرا باید همچین کاری کنیم آخه. اینجاست که می‌گم دستت رو از منطق شستی
اینجا هم خیلی یهو عرفان میشه گناهکار! نمیفهمم واقعا! چون از نظرت منطقی نمیگه میشه گناهکار؟بیگناه امکان نداره منطقی نگه و اشتباه بکنه؟که البته این نیست در مورد عرفان اعتقادم که اشتباه میگه. کلی گفتم.:دی

@علی
از این شاخه به اون شاخه نمیپرم . ما که الان چند روزه صبح تا شب داریم باهم حرف میزنیم ، این رو باید کامل در مورد من بهش ایمان پیدا کرده باشید .
این نکته که خودت ذکر کردی یعنی اینایی که رای عوض کردن و حس بیگناهی بیشتری از حرفا ودلایل یه نفر دیگه گرفتن از این شاخه به اون شاخه پریدن؟متوجه نمیشم. این اصرارت بر اینکه کلا تو رایت ثابته فرضیه جلاد بودنت رو برام مطرح میکنه.توضیحی داری در موردش؟

اینا صحبتای من تا فاز قبل که فرصت نشد همشو بفرستم. اگر تغییری با توجه به اتفاقات افتاده ببینم مطرح میکنم. شک اول من همچنان آرشه.این فاز مگر اینکه توضیح قابل قبولی بهم بده در رابطه با مواردی که مطرح کردم در موردش. در مورد اعدام سعید و گادفادر بودنش باید بیشتر فکر کنم و حالت ها رو بررسی کنم. در پست بعدی نظرم رو میگم و اگر تغییری توی نظرم اتفاق بیفته میگم.

- - - Updated - - -

@صدرا

من خیلی خیلی به این خندیدم:))انقدر که خواستم بدونی چقدر بامزه بوده:))
@محمدرضا

اینو که فهمیدم خوندم از نوشته هات، میگم چرا بیگناه تر شده؟ دلیل:دی

اینو علی پرسیده با توجه به شرایط الان من دلیل رای ندادن این فازت به سعید رو هم میخوام بدونم.

@آرش

چرا میزنی به اون راه خودتو؟:دی سوال من واضحه. میگم از کجا گفتی که شیطان باید حتما به رضا رای میداد که بتونه بره جاش؟دیگه واضح تر از این در مورد شیطان گفتی اینو. این توی بند توضیحات شیطان نیست من رفتم خوندم. از کجا میگی اینو؟:دی
@صدرا @محمدرضا

اگر بیگناهت اینایین که گفتی این چیه تو دفاعیه ات گفتی؟

@آرش

اینجا هم خیلی یهو عرفان میشه گناهکار! نمیفهمم واقعا! چون از نظرت منطقی نمیگه میشه گناهکار؟بیگناه امکان نداره منطقی نگه و اشتباه بکنه؟که البته این نیست در مورد عرفان اعتقادم که اشتباه میگه. کلی گفتم.:دی

@علی

این نکته که خودت ذکر کردی یعنی اینایی که رای عوض کردن و حس بیگناهی بیشتری از حرفا ودلایل یه نفر دیگه گرفتن از این شاخه به اون شاخه پریدن؟متوجه نمیشم. این اصرارت بر اینکه کلا تو رایت ثابته فرضیه جلاد بودنت رو برام مطرح میکنه.توضیحی داری در موردش؟

اینا صحبتای من تا فاز قبل که فرصت نشد همشو بفرستم. اگر تغییری با توجه به اتفاقات افتاده ببینم مطرح میکنم. شک اول من همچنان آرشه.این فاز مگر اینکه توضیح قابل قبولی بهم بده در رابطه با مواردی که مطرح کردم در موردش. در مورد اعدام سعید و گادفادر بودنش باید بیشتر فکر کنم و حالت ها رو بررسی کنم. در پست بعدی نظرم رو میگم و اگر تغییری توی نظرم اتفاق بیفته میگم.
@محمدرضا و @همه
ضمنا در مورد این رای محمدرضا به مهدی هم یاد رای رضا به امیر افتادم. احتمال اعدامش رو نمیدیم این فاز بین پست های بقیه. چرا رای پرت؟:دی

کارکشته مافیا
پسندها
25
سعید گادفادر میگه صدرا اگه گناهکار نبود من رو گادکش کنین. چقدر عجیب :))
@عرفان
برداشتت چیه الان؟

- - - Updated - - -

همه نظر بدین. گادفادر چرا تک به تک باید بگه یکی گناهکار نبود من رو اعدام یا گادکش کنین؟

God

Administrator
گاد
پسندها
961
گاد

میگن که گفتی اطلاعات از بالانس اولیه میدی و ندادی! حس کردم نیاز نیست با توجه به بحثا. ولی برا اینکه نگن گاد بدقول هست:

اطلاعات: مافیا و فرقه بازیُ با 5 و 2 نفر شروع کردن و 1 قاتل داشتیم. :استیکر روباه پشت پیشخوان:

Professor
پسندها
15
مهسا
اول فاز گفتم سعید نمیتونه بیگناه باشه.
اولش به مهدی شک کردم و میخواستم به مهدی رای بدم اما توضیحی که مهدی داد تا حدودی خودش رو کشید پایین.
گزینه ی بعدیم سعید بود و خب با پستای امروزش بیشتر بهش مشکوک شدم و بهش رای دادم.

عرفان
من جوابت و دادم ولی تو ترجیحت رو قبلش داده بودی، من رو الکی به پیچوندن متهم نکن ولی اگه فکر میکنی سوالت رو متوجه نشدم میتونی دوباره بپرسی !

دو فرقه، یه مافیا، یه جلاد و سه تا بیگناه !! به همه شک دارم ! تصمیم گیری خیلی سخته.

تازه‌وارد
پسندها
0
@علی

این پست رو محمدرضا داد :

ولی من از نقش سعید مطمئن نیستم و احتمال میدم درسته؟
وقتی یک نظریه با احتمال بیشتر به نظرم رسیده نباید بگم و با همون حرف فاز قبلی باید حتما جلو برم؟
الان از نظر من احتمال گناهکار بودن مهدی بیشتر از سعیده

ایشون دارن میگن که دیروز به سعید مشکوک بودن ، امروز به مهدی مشکوک شدن ( البته هیچ دلیلی هم برای هیچ کدوم نیاوردن ) ، من در جواب ایشون این نقل قولی که شما گرفتید رو دادم . بهشون گفتم من دیروز دو گزینه بررسی کردم که نفر سوم لیستم رضا بود که مهدی بررسی کرد ، امروز هم خود محمدرضا رو بررسی کردم ، وقتی من به نکات درست و کاملی از این ها رسیدم ، چرا باید نظرم رو عوض کنم ؟ وقتی من از شواهد و مخصوصا از نوع دفاع سعید در هر 2 فاز به این نتیجه رسیدم که گناهکاره ، چه دلیلی داره که به یکی دیگه رای بدم ؟ من پشت رای هام ادله و مدارک هست ، وقتی دلیل و مدرک برای اثبات حرفام دارم چرا باید رایم رو تغییر بدم ؟ یعنی همه ی افرادی که رای ثابت در طول بازی میدن به جلاد بودن مشکوک هستن ؟ جلاد رو باید از این روش شناخت ؟ چه کسی به اندازه ی من تلاش و توان برای بازی گذاشته ؟ اینکه هنوز به شهروند بودن من شک هست ، خودش جالبه ، البته اگه شک از سوی شهروند باشه !

آرش
پسندها
337
همه نظر بدین. گادفادر چرا تک به تک باید بگه یکی گناهکار نبود من رو اعدام یا گادکش کنین؟

سعید دیر یا زود اعدام بود. به نظرم میخواستن یه فاز دیگه بمونه که تیر بزنه شب. هیچ توجیه دیگه‌ای نداره. عرفان هم به نظرم یارشه و شازده‌ست که اینجوری دست‌وپا میزد برا اعدام نشدنش. وگرنه مافیا که لزوما نمیتونه قطعا مطمئن باشه یه نفر گناهکاره. این هیچی. فعلا باید دنبال فرقه باشیم. الان به جز عرفان که مافیاست همه می‌تونن فرقه باشن برام.

و اگه صدرا و محمدرضا بیگناه نیستن و حداقل یه بیگناه یه نفر دیگه‌ست، نمی‌تونم درک کنم که یه بیگناه چرا نمی‌تونه درک کنه که من نمی‌تونم شیطان باشم و رو رضا نیرنگ زده باشم بعد بهش رای نداده باشم :| اگه رضا شیطان نباشه و فرقه باشه، شیطان یا مهدیه یا مهسا که به رضا رای داده دیگه. به خاطر خود رای و نقش شیطان نمی‌گم، به خاطر این میگم که شیطان از نظر منطقی باید به کسی رای میداد که میخواسته به عنوان شیطان اعدام بشه. من اگه می‌خواستم رضا اعدام شه به عنوان شیطان، خب بهش رای میدادم وقتی که رای‌ها اونقدر نزدیکه و ممکنه اعدام نشه (و اصلا در وهله‌ی اول روی سعید نمی‌رفتم از اول فاز. تو پست اولم به سعید رای دادم من!) اگه هم میخواستم سعید به عنوان شیطان اعدام بشه، بعدش چی خب؟ شما قبول می کردین سعید شیطانه منم می‌رفتم پی کارم؟ :)) اگه حتی یکی از کسایی که به من رای دادن بیگناهن به این دقت کنن.

من برم احتمالات فرقه رو بررسی کنم. معادلاتم به هم ریخت با وجود مافیا بودن سعید. البته این اواخر احتمالش رو دادم ولی مغزم کار نمی‌کرد که ببینم بعدش چی میشه اگه سعید مافیا باشه :))

الان اگه صدرا و محمدرضا بیگناه باشن، منطقی‌ترین حالت برای من اینه که مهدی شیطان باشه و رضا فرقه بوده باشه. مهسا هم اون یکی فرقه.

Professor
پسندها
15
مهدی
واقعا نمیدونم ولی من بیشترین احتمال رو برای جلب اعتماد میدم ! حالا بقیه هم نظر بدن

آرش

در مورد همسو شدن عرفان با سعید نظرت چیه ؟؟

کاربلد مافیا
پسندها
130
@علی
ایشون دارن میگن که دیروز به سعید مشکوک بودن ، امروز به مهدی مشکوک شدن ( البته هیچ دلیلی هم برای هیچ کدوم نیاوردن ) ، من در جواب ایشون این نقل قولی که شما گرفتید رو دادم . بهشون گفتم من دیروز دو گزینه بررسی کردم که نفر سوم لیستم رضا بود که مهدی بررسی کرد ، امروز هم خود محمدرضا رو بررسی کردم ، وقتی من به نکات درست و کاملی از این ها رسیدم ، چرا باید نظرم رو عوض کنم ؟ وقتی من از شواهد و مخصوصا از نوع دفاع سعید در هر 2 فاز به این نتیجه رسیدم که گناهکاره ، چه دلیلی داره که به یکی دیگه رای بدم ؟ من پشت رای هام ادله و مدارک هست ، وقتی دلیل و مدرک برای اثبات حرفام دارم چرا باید رایم رو تغییر بدم ؟ یعنی همه ی افرادی که رای ثابت در طول بازی میدن به جلاد بودن مشکوک هستن ؟ جلاد رو باید از این روش شناخت ؟ چه کسی به اندازه ی من تلاش و توان برای بازی گذاشته ؟ اینکه هنوز به شهروند بودن من شک هست ، خودش جالبه ، البته اگه شک از سوی شهروند باشه !
متوجه از این شاخه به اون شاخه پردین تو حرفت نشدم هنوزم. سوال منو جواب ندادی در رابطه با اینکه اینایی که رای عوض کردن از این شاخه به اون شاخه پریدن؟از این شاخه به اون شاخه پریدن یه جوریه حس خوبی ازش نمیگیزم کلا. بله اینی که پایین آوردم رو در ادامه متوجه شدم و منم همین سوال رو ازش پرسیدم و منتظرم دلیل بیاره. توی پستمم هست حتی. من اینو مطرح نکردم که شما رایت چرا ثابته کلا حتی جملم رو هم با این شروع نکردم. صرفا خواستم اطلاع بدم اگر رایی عوض شده از جانب من از این شاخه به اون شاخه پریدن نیست. بلاخره همه دارن خودشون و رفتارشون و دلیل حرفاشون رو توضیح میدن. از نظرم اینکه رای کسی عوض شه از این شاخه به اون شاخه پریدن نیست. نمیدونم تونستم منظورمو برسونم یا نه؟
ایشون دارن میگن که دیروز به سعید مشکوک بودن ، امروز به مهدی مشکوک شدن ( البته هیچ دلیلی هم برای هیچ کدوم نیاوردن )

@آرش
چرا پستای منو نمیبینی؟
@عرفان@صدرا@علی@مهدی@محمدرضا
نمیدونم نخوندین یا توجه نکردین کلا. نظرتون راجع به اینکه آرش ادعا کرده شیطان باید به رضا رای میداد که میتونست بره جاش چیه؟ این تو هیچ جای بند شیطان آورده نشده تا اونجا که من خوندم. از کجا این حرف رو زدی آرش و اینکه میگی سعید شیطان اعلام میشد کسی باور نمیکرد. یه نفر میتونه گادفادر باشه ولی نمیتونه شیطان باشه؟ من متوجه نمیشم واقعا. دقیقا گفتی یه بار دیگه این جمله رو تو این فاز.
من اگه می‌خواستم رضا اعدام شه به عنوان شیطان، خب بهش رای میدادم وقتی که رای‌ها اونقدر نزدیکه و ممکنه اعدام نشه

تازه‌وارد
پسندها
0
واقعا تهی از فکر و ایده هستم ، شروع هر فاز با ساعت های استراحت قبلش مجال آمادگی ذهنی خوبی میداد برای ایده پردازی ، اما هر چی فکر میکنم ، نظری برای این فاز ندارم .

7 نفر حاضر در بازی ، شاید شیطان ، قطعا جلاد ، شاید دو فرقه ( در صورت نبودن شیطان با این حال یک فرقه ی قطعی ) . اهمیت پیدا کردن فرقه از اوجب واجبات هست ، اما چطور میشه پیداش کرد ؟ طبق نفراتی که بالاتر گفتم آیا میشه از اون لیست به یک نفر فرقه رسید ؟ اگر اینطور باشه پس صدرا می شود فرقه ی جذبی . اگر رضا شیطان نباشه ، پس فرقه ی دیگری میشه در لیست رای دهندگان به خلفی . واقعا شرایط گیج کننده ست ، فقط چیزی که میشه گفت ، این بده بستون های عرفان و مهسا و سعید باهمدیگه در پایان فاز بود . از این 2 نفر به مافیای باقی مونده میشه رسید ؟

آرش
پسندها
337
@آرش
چرا پستای منو نمیبینی؟
@عرفان@صدرا@علی@مهدی@محمدرضا
نمیدونم نخوندین یا توجه نکردین کلا. نظرتون راجع به اینکه آرش ادعا کرده شیطان باید به رضا رای میداد که میتونست بره جاش چیه؟ این تو هیچ جای بند شیطان آورده نشده تا اونجا که من خوندم. از کجا این حرف رو زدی آرش و اینکه میگی سعید شیطان اعلام میشد کسی باور نمیکرد. یه نفر میتونه گادفادر باشه ولی نمیتونه شیطان باشه؟ من متوجه نمیشم واقعا. دقیقا گفتی یه بار دیگه این جمله رو تو این فاز.

تو مگه پست‌های منو می‌خونی؟ سه بار توضیح دادم اینی که میگی رو.
-----
@محمدرضا
فاز قبل تو هم گفتی که به نظرت شیطان رضا بوده. الان چی؟ به نظرت مهدی/مهسا نمی‌تونن شیطان باشن و رضا فرقه؟

- - - Updated - - -

واقعا تهی از فکر و ایده هستم ، شروع هر فاز با ساعت های استراحت قبلش مجال آمادگی ذهنی خوبی میداد برای ایده پردازی ، اما هر چی فکر میکنم ، نظری برای این فاز ندارم .

7 نفر حاضر در بازی ، شاید شیطان ، قطعا جلاد ، شاید دو فرقه ( در صورت نبودن شیطان با این حال یک فرقه ی قطعی ) . اهمیت پیدا کردن فرقه از اوجب واجبات هست ، اما چطور میشه پیداش کرد ؟ طبق نفراتی که بالاتر گفتم آیا میشه از اون لیست به یک نفر فرقه رسید ؟ اگر اینطور باشه پس صدرا می شود فرقه ی جذبی . اگر رضا شیطان نباشه ، پس فرقه ی دیگری میشه در لیست رای دهندگان به خلفی . واقعا شرایط گیج کننده ست ، فقط چیزی که میشه گفت ، این بده بستون های عرفان و مهسا و سعید باهمدیگه در پایان فاز بود . از این 2 نفر به مافیای باقی مونده میشه رسید ؟

چقدر احتمال می‌بینی که فرقه تمام نیروش رو گذاشته باشه برای اعدام نشدن خلفی؟ به نظرم حداقل جادوگر هم توی رای دهندگان خلفی میتونه باشه. زیادی داری ساده نگاه می‌کنی به این. به نظرم از بین مهدی و مهسا یکیشون جادوگره یکیشون شیطان.

از نظر بالانس و سیدبندی هم وقتی سعید گادفادر بوده چرا مهسا جادوگر نباشه؟ کاملا متناظره :)) مهدی هم شیطانه که انقدر اصرار داره اگه یار خلفی بود اینجوری اعدامش نمی‌کرد. چون اون موقع یار خلفی نبوده. نهایتش برعکس این قضیه باشه. همچنان احتمال فرقه بودن صدرا برام در رده‌های بعدیه.

کاربلد مافیا
پسندها
130

بده بستون:دی خب سعید که یه پای ثابت اعدام بود از رای ها مشخص بود به نظرت چرا باید با کسی که احتمال اعدامش بالاست بده بستون داشته باشم. اگر دلایلم و سوالاتی که از آرش پرسیدم و در مورد گفتم رو خونده باشی حداقل اسم منو در کنار بده بستون نمیاوردی!

کارکشته مافیا
پسندها
25
اگه رضا شیطان نباشه و فرقه باشه، شیطان یا مهدیه یا مهسا که به رضا رای داده دیگه. به خاطر خود رای و نقش شیطان نمی‌گم، به خاطر این میگم که شیطان از نظر منطقی باید به کسی رای میداد که میخواسته به عنوان شیطان اعدام بشه. من اگه می‌خواستم رضا اعدام شه به عنوان شیطان، خب بهش رای میدادم وقتی که رای‌ها اونقدر نزدیکه و ممکنه اعدام نشه (و اصلا در وهله‌ی اول روی سعید نمی‌رفتم از اول فاز. تو پست اولم به سعید رای دادم من!) اگه هم میخواستم سعید به عنوان شیطان اعدام بشه، بعدش چی خب؟ شما قبول می کردین سعید شیطانه منم می‌رفتم پی کارم؟ اگه حتی یکی از کسایی که به من رای دادن بیگناهن به این دقت کنن.

برا خودت فکت ساختی تو بازی؟ یعنی چی چون تو به رضا رای ندادی شیطان نمی تونی باشی؟ بعدم مهدی که میگه رضا جادوگره شیطانه تو نیستی؟ من اگه شیطان باشم چرا باید بگم رضا فرقه اس؟ مگه مرض دارم خب میگم رضا شیطان بود دیگه.

نفر حاضر در بازی ، شاید شیطان ، قطعا جلاد ، شاید دو فرقه ( در صورت نبودن شیطان با این حال یک فرقه ی قطعی ) . اهمیت پیدا کردن فرقه از اوجب واجبات هست ، اما چطور میشه پیداش کرد ؟ طبق نفراتی که بالاتر گفتم آیا میشه از اون لیست به یک نفر فرقه رسید ؟ اگر اینطور باشه پس صدرا می شود فرقه ی جذبی . اگر رضا شیطان نباشه ، پس فرقه ی دیگری میشه در لیست رای دهندگان به خلفی . واقعا شرایط گیج کننده ست ، فقط چیزی که میشه گفت ، این بده بستون های عرفان و مهسا و سعید باهمدیگه در پایان فاز بود . از این 2 نفر به مافیای باقی مونده میشه رسید ؟
تو اون لیست تو یا تو فرقه هستی یا صدرا. از اونجایی که سعید سر جونش داشت قمار می کرد رو صدرا. من به نظرم راست می گفته.
آرش تو میگی شاید هدف سعید این بوده یه شب زنده بمونه تیر بزنه. خب اینطوری چرا میگه صدرا اعدام بشه؟ تو اگه تو بازی تیر داشته باشی سعی می کنی اونی که به نظرت به نمیر تر میخوره رو اعدام کنی یا اونی که به نظرت تو شب شاید بخوره رو؟
به نظرم صدرا می تونه فرقه باشه با توجه به کنتاکتش با سعید.

مهدی هم شیطانه که انقدر اصرار داره اگه یار خلفی بود اینجوری اعدامش نمی‌کرد. چون اون موقع یار خلفی نبوده. نهایتش برعکس این قضیه باشه. همچنان احتمال فرقه بودن صدرا برام در رده‌های بعدیه.

منی که احتمال مکر شیطان رو مطرح می کنم شیطانم ولی تویی که اومدی رضا رو شیطان گرفتی و بندری زدی شیطان نیستی. دقیقا با چه منطقی مهدی شیطانه آرش شیطان نیست؟؟؟
رضا چیه این وسط پس؟ اگه من شیطان باشم رضا چی بوده به نظرت؟

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
دستیار مافیاییا

تاس

+
اتصال به گوگل

کاربران آنلاین

هیچ کاربری آنلاین نیست.

یافتن کاربر

اتصال به گوگل

کاربران آنلاین

هیچ کاربری آنلاین نیست.

یافتن کاربر

بالا پایین