جدیدترین‌ها

بازی دور ششم مافیا | رئیس زندان، سربازانش، چند جنایت‌کار خرده‌پا و جلاد

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
آرش
پسندها
337
@آرش

آرش انقدر حسی و با واکنش متقابل گناهکار حدس میزنی که هی لیستت تغییر میکنه و من تو هر لیست یه جایگاه مختلف دارم دیگه:))

چیش تغییر میکنه؟ من الان صدفازه دارم میگم مهدی مهسا گناهکارن دیگه. وقتی ۲۰۰ تا گناهکار تو بازی ریخته تشخیص اینکه کی کدومه سخته قطعا.

کاربلد مافیا
پسندها
0
@علی
@همه
اونایی که بحث من با مهدی رو نخوندین بخونین

شماره پستش رو بگو ، اگر دلیل قانع کننده ای داری که به درد این فاز میخوره به شدت استقبال میشه .
پست شماره ۶۵۳ پست اولیه و اصلی من
جوابای مهدی و من هم
مهدی ۶۵۶ و 683 و 706
من 681 و 698
بعد از این پستا رای دادم

کارکشته مافیا
پسندها
25
اره الان از گاد پرسیدم گفت فرقش با دور‌های قبل توی قضیه‌ی سهمیه‌ست. من اونجوری تو ذهنم مونده بود چون حتی یادمه یه دور امین توی فازهای سرعتی اعدام شد و جادوگر اعلام شد (فاز جادو شده بود)
پس این فاز روز جادو نداریم. با خیال راحت می‌تونیم تو رو اعدام کنیم :))

:)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):))

خیلی پر روییییییییییییییی. خیلی

اول اومده میگه معلومه که من جادوگر اعلام میشم چون تو فاز رو جادو کردی. بعد میگی خب از گاد پرسیدم نمیشه با خیال راحت میتونیم تو رو اعدام کنیم؟؟

@عرفان @صدرا @مهسا @علی
آقا به نظرم دیگه بحث تمومه. کاملا مشخصه همه چی. اگر بی گناه هستید خواهشا بخونید.

- - - Updated - - -

@علی
@همه
اونایی که بحث من با مهدی رو نخوندین بخونین

پست شماره ۶۵۳ پست اولیه و اصلی من
جوابای مهدی و من هم
مهدی ۶۵۶ و 683 و 706
من 681 و 698
بعد از این پستا رای دادم

الان دیدی آرش گفت که جادوگر اعلام میشه چون من فاز رو جادو کردم؟؟؟؟؟ نظرت چیه؟ :))

God

Administrator
گاد
پسندها
961
گاد

گفتم سهمیه و فاز شب نداریم دیگه.

جادوی جادوگر یا کلا نبوده یا انجام شده و نگرفته (چون جادوگر اعلام نشد کسی) یا انجام نشده و سوخته محسوب میشه. جادو نداریم دیگه پس.
شیطانم یا رضا بوده یا یک نفر نیرنگ انجام داده.
اینا همه مال فاز شب بوده در این دور. تنها نقشی که فاز روز هدف میده جلاد هست.

Professor
پسندها
15
علی ح
الان از اون لیستی که به چاوش رای دادن فقط من موندیم و تو. چقدر احتمال میدی خودت جذبی فرقه باشی ؟ چی ؟ ببخشید نشنیدم ! صفر درصد ؟ بله که صفر درصد.
بنظرم زیاد از حد ساده بهش نگاه کردی، شاید اگه خودت رو تو اون لیست نمیذاشتی جواب میداد : ))

مهدی
وقتی بهت گفتم که احتمال جادوگریت برای من از همه بالاتره در جواب به من گفتی که نه من اگه جادوگر باشم چطور ممکنه به خلفی رای بدم ؟ و با این نظریه خودت رو تبرئه کردی ! اما آرش بنظرم حرف جالبی زد. نمیگم درسته حرفش ولی احتمالش هم هست ! ولی تو در جواب آرش چی گفتی ؟ اومدی همون حرفا و نظریه های آرش و برا خودش کپی کردی و فقط اسم آرش و محمدرضا رو جایگذاری کردی. احتمالش هست اما نمیگم درسته ! اگه جواب بهتری داری میشنوم. پس بنظرم اگه رضا جادوگر بوده باشه احتمال شیطان بودن تو هست ! اما اگه رضا واقعا شیطان بوده من بخاطر قضیه ی جادوی فاز قبل که احتمالش رو برا خودم میدادم، نظرم سمت عرفان میره برا جادوگر !

آرش
داشتم شام میخوردم :| نمیدونم آرش حالا که فاز شب نداریم ممکنه بخاطر تموم شدن سهمیه ها باشه ! منتهی از یه طرفی جادوگر جادوش رو روز انجام میده بعید نیست که پویا نگهش داشته باشه.
احتمالش رو صفر نمیدونم ولی زیاد هم نمیدونم !! بیشتر تو فاز قبلی برای خودم بهش مشکوک بودم که نکنه منم جادو کرده باشن که سعید انقدر دست و پا میزنه و جذبی فرقه باشه ولی خب اینجوری نبود.
از اونجاییم که تو با سعید رفتی دفاعیه و احتمال اعدام شدنت بوده بعید نیست جادو شده باشی.

من چیزی که احتمالش برام بیشتره جذبی فرقه بودن علی ح هست و بنظرم دست به نقد تره تا نظریه ای که در مورد مهدی داده شد.

رای به اعدام: علی ح

آرش
پسندها
337
من اگه جادوگر بودم قطعا می‌دونستم که قضیه‌ی جادوی این دور چطوریه دیگه :دی چرا باید بیام همچین حرفی بزنم بعد گاد ضایعم کنه :)) صرفا بر اساس تجربه‌ام از جادو‌های قبلی گفتم.

Professor
پسندها
15
خب گادهم که گفته جادو نداریم پس هیچی.

آرش
پسندها
337
صدرا اعدامی بین من و مهدیه. الکی رای پرت نده.

Professor
پسندها
15
آرش نظرت در مورد جذبی فرقه بودن علی ح چیه ؟ احتمالش از شیطان بودن مهدی بیشتر نیست ؟
اگه تا آخر بازی رایم پرت بود به مهدی عوض میکنم ولی باید با دقت بیشتری رای داد.

کارکشته مافیا
پسندها
25
من اگه جادوگر بودم قطعا می‌دونستم که قضیه‌ی جادوی این دور چطوریه دیگه :دی چرا باید بیام همچین حرفی بزنم بعد گاد ضایعم کنه :)) صرفا بر اساس تجربه‌ام از جادو‌های قبلی گفتم.

:|:|:|:|:|

کی گفته تو جادوگری؟؟ بابا من میگم تو شیطانی. رفتی جای جادوگر.

عجباااااااا.

- - - Updated - - -

آرش نظرت در مورد جذبی فرقه بودن علی ح چیه ؟ احتمالش از شیطان بودن مهدی بیشتر نیست ؟

الان این بحث جادو رو خوندی؟ این وسط نتیجه گرفتی باید به من عوض کنی؟

دمت گرم.

آرش
پسندها
337
:|:|:|:|:|

کی گفته تو جادوگری؟؟ بابا من میگم تو شیطانی. رفتی جای جادوگر.

عجباااااااا.
من اگه شیطانی باشم که رفتم جای جادوگر الان نقشم جادوگره دیگه. خب چه جوری جادوگری‌ام که از گاد نپرسیدم که جادو دارم یا ندارم؟

کاربلد مافیا
پسندها
0
@محمدرضا
داداش من انتظار ندارم نظر تو برگرده. تو بچسب به شیطان و هم تیمیت.
ندیدم جواب هم تیمی بودن من با ارش رو بدی
الان تو کامل مطمئنی که ارش شیطان بوده اومده جا رضا من فرقه جذبی بودم و رضا جادوگر؟
بعد من هم ارش رو میشناسم؟
چجوری ارش شیطان که جا جادوگر اومده رو شناختم
توضیح میدی؟

@برای همه کسانی که من رو با ارش هم تیمی میدونن
میشه یک نفر توضیح بده؟

آرش
پسندها
337
نه مهدی برام گناهکارتره. علی اگه هم بیگناه نباشه احتمالا جلاده. مهدی نمیتونه جلاد باشه چون ۳ تا اعدامی اول رو کسی اعدام شده که مهدی بهش رای داده و اگه جلاد بود میبرد از بازی میرفت بیرون.

Professor
پسندها
15
بخاطر نیرنگ شیطان، نظریه ی آرش منطقی تره برام مهدی از اونجایی که تنها فرار از اتهام جادوگریت رای به خلفی بود، طبیعتا.

کارکشته مافیا
پسندها
25
من اگه شیطانی باشم که رفتم جای جادوگر الان نقشم جادوگره دیگه. خب چه جوری جادوگری‌ام که از گاد نپرسیدم که جادو دارم یا ندارم؟

تو گفتی تو جادوگر اعلام میشی چون مهدی فاز رو جادو کرده. یعنی تو ناخودآگاهت می دونستی که جادوگر اعلام میشی وگرنه چرا باید اینو بگی؟

منم میگم تو اگه جادوگر اعلام نشدی. من رو اعدام کنن.

Professor
پسندها
15
علی ح خیلی تک بعدی رفته جلو ! یه بیگناه معمولا نگاه کلی داره.

کارکشته مافیا
پسندها
112
واقعا جا خوردم با گاد فادر شدن سعید. نیاز به ریست کردن اطلاعاتم داشتم.

اون حرفش در مورد گاد کش برا گاد فادر تنها توجیهش همونی میتونه باشه که چون سهمیه داشتن میخاستن اخرین تیرو بزنن و جذبی یا یه یار غیر ض ض بیگناها رو بزنن ، بیشتر نظرم رو جذبی زدن هست.

این عارش رو از شیطان بودن مبرا نمیکنه فقط تنها چیزی که قطعی شد اینه که اگر شیطان ، عارش هست هست الان عضو فرقست . یا جادوگر ابتدایی فرقست یا جلاده یا بیگناه

@عارش الان وقت صحبت در مورد مافیا نیست ولی این اتهامی که زدی رو یه جمله به تو نه به بازی میگم که خوب فک کنین بهش.....سعید گادفادر برا موندن تو بازی و زدن یه شات اخر دست و پا میزنه که اعدام نشه. من شازده ام میام همراه با اون دست و پا میزنم که این اعدام نشه تا بتونیم یه تیر بزنیم که ایا بخوره ایا نخوره.....این تیر لعنتی مگه چقد ارزش داره که دو نفرمون سیاه بشیم تو بازی؟ اگه تیر اخر بازی بود و 5 نفر بودیم تو بازی و با اون تیر میبردیم حرفت صحیح ولی اخه لامصب به خاطر یه تیر کور زدن تو شب گاد فادر و شازده هر دو میان دست و پا زدن که چه؟ :دی منی که تا اون موقع سفید ترین فرد بازیم چه مغز خری خوردم اخه به شعور ادم احترام بزار :دی

لامصب انقد دوگانه نباش دل و قلوه هایی که با ممدرضا و صدرا از اول فاز میدی رو نمیبینی بعد اومدی یه حرف مسخره میندازی وسط که بعدا کره بگیری ازش؟ اخه چی بهت بگم سنگ پا

الان باید به دنبال فرقه باشیم حالا چه با نیرنگ چه بی نیرنگ شیطان و فرقه یکی شدن. گاد فادری که سعید بود ، تروریستی که امیر بود رو صدرا و اینکه فرقه هس اتفاق نظر دارن ینی کل مافیا از اول بازی به این نتیجه رسیدن که تیم رقیب یکیشون صدراست. میدونیم که اطلاعات زیادی از شب دارن و همدیگه گروهای گناهکاری ، حالا اعمال رفتار صدرا هیچ. دفاع تمام قد ارش ازونم هیچ

ولی الان کلی فرضیه میاد تو ذهنم. همین احتمال شیطانی عارش که رفته چای رضای جادوگر و ممدرضا هم جذبیشه و یجوری بهم فهموندن که هم تیمی ان

فرضیه دوم جادوگر بودن مهدی و جذبی بودن مهساست

در مورد مافیای دوم به نتیجه نرسیدم و الان جاش نیست ولی برای جذبی از بین صدرا و ممدرضا و علی و مهسا واقعا نمیدونم به کدوم احتمال بیشتر بدم
++++++++++++++++++++

@مهدی

انقدر با این جمله آخرت مطمئن شدم از شیطان بودنت که میگم تو اگه شیطان نباشی (که احتمالا باید جادوگر اعلام شی)، من اعدامم رو فاز بعد قبول می کنم. حتی یک جمله هم نمیگم.

خودت فازو جادو کرده باشی چی؟ احتمالش هس از تو چیزی بعید نیست

ببین الان حتی ممکنه رضا بیگناه بوده باشه و شیطان صرفا از نیرنگ استفاده کرده باشه
یعنی ممکنه الان ۲ تا بیگناه باشه
یعنی ۲ تا بیگناه
۲ تا فرقه
۱ مافیا
ی شیطان
ی جلاد
فاز قبلی حتی بدتر بود و ۶ گناهکار و ۲ تا بیگناه
الان برای من رای های به ارش بیشتر منطقی در میاد
۲ تا مافیا و یک شیطان اگه رای داده باشن ۳ تا رای فقط همینجا داشته و عجیب نیست این رای جمع شده روش
بنظرم نکته مهمیه و باید بهش توجه بشه
برای همین تو رای های به ارش به احتمال زیاد میشه مافیا بعدی و تا درصد خوبی شیطان رو پیدا کرد

@ممدرضا

درست فهمیدم دنبال مافیایی الان؟ فرقه هات کیان؟

و اینکه جالبه روند عارش که تا دیروز رضا شیطان بود براش و احتمال مکر نمیرفت الان ک میخاد مهدی رو گیر بندازه رضا شیطان نبوده؟

با اعدام گاد فادر اعتبار خریدن لزوما بیگناهی نیست در جریان هستی که؟

آرش
پسندها
337
حتی اگه دفاعیه‌ی من برای شیطان نبودن رو قبول ندارین اینو دیگه برای جادوگر نبودنم باید قبول داشته باشید دیگه.

کارکشته مافیا
پسندها
112
جادوی جادوگر یا کلا نبوده یا انجام شده و نگرفته (چون جادوگر اعلام نشد کسی) یا انجام نشده و سوخته محسوب میشه. جادو نداریم دیگه پس.
شیطانم یا رضا بوده یا یک نفر نیرنگ انجام داده.

خب حله این خوب شد

آرش
پسندها
337
@عرفان
حرفت درمورد گادفادر میتونه درست باشه باید فکر کنم دوباره. تا قبل اون برام مافیا نبودی. ولی فعلا تمرکزم روی فرقه‌ست.

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
دستیار مافیاییا

تاس

+
اتصال به گوگل

کاربران آنلاین

هیچ کاربری آنلاین نیست.

یافتن کاربر

اتصال به گوگل

کاربران آنلاین

هیچ کاربری آنلاین نیست.

یافتن کاربر

بالا پایین