جدیدترین‌ها

بازی دور ششم مافیا | رئیس زندان، سربازانش، چند جنایت‌کار خرده‌پا و جلاد

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
کاربلد مافیا
پسندها
0
من همه دلایل و توضیحاتی که نیاز بود بدم رو دادم
دوستان عزیز فکر کنم نیاز نباشه یک موضوع رو برای همه افرادی که تو بازی هستن تک تک توضیح بدم
خواهشا پست هام در جواب افراد تو بازی رو بخونین روند بازیم و دلایلم مشخصه
اگه واقعا سوال جدیدی دارین بگین که جواب بدم
انقدر بی اهمیت به پستا رد نشین
چندین نفر یک سوال تکراری رو میپرسن من هی باید بگم لطفا اون پست رو بخون یا اینجا جواب دادم
دقت کنین به بازی خواهشا مخصوصا فاز های اخر که کل بازی نتیجش سریع مشخص میشه
رای به اعدام : مهدی

کاربلد مافیا
پسندها
130
Professor
پسندها
15
سعیدم همین حرف رو میزد مهسا.

کارکشته مافیا
پسندها
25
بخاطر نیرنگ شیطان، نظریه ی آرش منطقی تره برام مهدی از اونجایی که تنها فرار از اتهام جادوگریت رای به خلفی بود، طبیعتا.

من برای آخرین بار میگم اگه خواستی بفهمی که می فهمی اگه نخوای به جهنم.

آرش کسیه که اومد گفت ال امین رو نمی زد چون می دونست تیمی قبول نمی کنه. (یعنی خودش رو از شیطان مبرا کرد)

آرش کسیه که ادعای ضد ضربه بودن کرده (چی از این بهتر برای شیطان که بقیه بزننش بهش شناسونده بشن)

آرش کسیه که تو هیچکدوم از اعدام ها تعیین کننده نبوده

آرش کسیه که فاز قبلی باعث اعدام گادفادر که از تیم مقابل هست شده

آرش کسیه که مکر شیطان رو کلا نادیده گرفت بعد اعدام رضا

آرش هم مثل من به خلفی رای داده. پس اگه من به اون دلیل به نظرت شیطانم آرش هم میتونه.

حالا خودتون دیگه نتیجه بگیرید. عزت زیاد

کاربلد مافیا
پسندها
130
سعیدم همین حرف رو میزد مهسا.

من چون خودم دور قبل یه بار این حرف رو زدم نمیدونم چرا نمیتونم انقدر ساده ازش رد شم.

کارکشته مافیا
پسندها
25
من اگر شیطان بودم فاز قبل آرش رو اعدام نمی کردم که پای خودم گیر باشه. شیطانی که جادوگر شده میاد بیگناه یا گناهکار از تیم مقابل رو اعدام میکنه نه کسی که اگه مشخص شه شیطان نبوده پای خودش گیر باشه

تازه‌وارد
پسندها
0
خب من دسترسیم به کامپیوتر قطع شد و الان دیگه با گوشیم . واقعا انقدر بحث ها پیچیده پیش رفته که اصلا نه میشه نقل قول کرد و نه حرف زد و با گوشی هم نقل قول کردن سختمه . در مورد رای صدرا به خودم فقط میتونم بگم شاخ درآوردم . تنها دلیلی که صدرا میتونه به من رای داده باشه همون فرقه ی جذبی بودنشه و بس . هیچ احتمال دیگه ای وجود نداره . چون من همچنان روی گزینه ی فرقه ی جذبی بودنش اصرار داشتم .

یه سوال مهدی میگه که اگر آرش اعدام شه ، جادوگر اعلام میشه . یعنی اگه شیطان جای جادوگر رو گرفته باشه ، بعد از اعدام شیطان اعلام نمیشه ؟ حالا اومدیم و آرش هر چیزی بود به جز شیطان و جادوگر ، اونوقت چی ؟ البته از مافیا و جلاد استقبال میشه اما مافیا که قطعا نیست ، جلاد شاید .

آرش
پسندها
337
و اینکه جالبه روند عارش که تا دیروز رضا شیطان بود براش و احتمال مکر نمیرفت الان ک میخاد مهدی رو گیر بندازه رضا شیطان نبوده؟

با اعدام گاد فادر اعتبار خریدن لزوما بیگناهی نیست در جریان هستی که؟

الان دیدم عرفان اینو.

دلیل اینکه چرا احتمال فرقه بودن رضا برام برگشت رو گفتم. من فکر میکردم سعید جذبیه ولی وقتی متوجه شدم نیست، به این نتیجه رسیدم که اگه رضا شیطان بوده باشه یعنی مهسا و مهدی جادوگر و جذبی بودن. اینا جفتشون به خلفی رای دادن که بعیده. اما اینکه مهدی شیطان بوده باشه و اون موقع به خلفی رای داده باشه محتمل‌تره. اینجوری بود که شک کردم.

کاربلد مافیا
پسندها
0
@ممدرضا

درست فهمیدم دنبال مافیایی الان؟ فرقه هات کیان؟

و اینکه جالبه روند عارش که تا دیروز رضا شیطان بود براش و احتمال مکر نمیرفت الان ک میخاد مهدی رو گیر بندازه رضا شیطان نبوده؟

با اعدام گاد فادر اعتبار خریدن لزوما بیگناهی نیست در جریان هستی که؟
گفتم که پست هارو کامل بخونین
من حتی احتمال جادوگر بودن مهدی رو هم میدم تو پستام هست
فرقه ها برام علی و صدرا برای فرقه جذبی
برای جادوگر هم احتمال تو و مهدی و مهسا خانوم
ارش از نظرم بیگناهه احتمال زیاد کنارش جلاد
بعد با احتمالی که گفتم شاید بیگناه مکر کرده باشه شیطان
که درصدش کمه
توضیحات کامل هم دادم پست هارو بخون

کارکشته مافیا
پسندها
25
یه سوال مهدی میگه که اگر آرش اعدام شه ، جادوگر اعلام میشه . یعنی اگه شیطان جای جادوگر رو گرفته باشه ، بعد از اعدام شیطان اعلام نمیشه ؟ حالا اومدیم و آرش هر چیزی بود به جز شیطان و جادوگر ، اونوقت چی ؟ البته از مافیا و جلاد استقبال میشه اما مافیا که قطعا نیست ، جلاد شاید .

این رو نمیدونم این رو دقیقش رو گاد اعلام میکنه. ولی فکر کنم طبق نوشته نقش باید نقش اونی که جاش رفته اعلام بشه.

چیزی جز اینا نمی تونه باشه. اگر بود میگم من اعدامم رو می پذیرم دیگه. با این جمله که گفت من جادو کردم و جادوگر اعلام میشه قشنگ تابلو کرد که جادوگر شده. هیچ چیزی دیگه نمی مونه که آرش بتونه اون نقش رو داشته باشه.

آرش
پسندها
337
این رو نمیدونم این رو دقیقش رو گاد اعلام میکنه. ولی فکر کنم طبق نوشته نقش باید نقش اونی که جاش رفته اعلام بشه.

چیزی جز اینا نمی تونه باشه. اگر بود میگم من اعدامم رو می پذیرم دیگه. با این جمله که گفت من جادو کردم و جادوگر اعلام میشه قشنگ تابلو کرد که جادوگر شده. هیچ چیزی دیگه نمی مونه که آرش بتونه اون نقش رو داشته باشه.

بازم میگم من چه جور شیطانی میتونم باشم که وقتی جادوگر شدم از گاد نپرسیدم که جادو دارم یا نه؟ :))

تازه‌وارد
پسندها
0
آره مهدی این نکته آخری که گفتی چیز قابل فکری هست در مورد ادعای جادوگر اعلام شدن .

آرش ، اگر مهدی اون چیزی که تو میگی اعلام نشد چی ؟ تو الان میگی مهدی چیه ؟

کاربلد مافیا
پسندها
130
خب من دسترسیم به کامپیوتر قطع شد و الان دیگه با گوشیم . واقعا انقدر بحث ها پیچیده پیش رفته که اصلا نه میشه نقل قول کرد و نه حرف زد و با گوشی هم نقل قول کردن سختمه . در مورد رای صدرا به خودم فقط میتونم بگم شاخ درآوردم . تنها دلیلی که صدرا میتونه به من رای داده باشه همون فرقه ی جذبی بودنشه و بس . هیچ احتمال دیگه ای وجود نداره . چون من همچنان روی گزینه ی فرقه ی جذبی بودنش اصرار داشتم .

ببین علی فکر میکنم الان رای من و تو عرفان و صدرا خیلی مهمه. نمیدونم مهدی اگر گناهکار باشه چه توضیحاتی باید بدم در قبال رایی که بهش ندادم و شکی که بهش نکردم ولی اینکه محمدرضا چسبیده به آرش و کلا خیلی گل و بلبل بودن از اول فاز. نمیتونم قبول کنم که آرش شیطانی که جادوگر شده و محمدرضا هم فرقه ای که جذب شده اس نباشن. مخصوصا که مهدی هم اعدامی بعد آرش بودن رو قبول کرده. نمیدونم اگر آرش بیگناهه چرا همچین ادعایی رو اون نکرده خب. نظرت در مورد این بحث جادوی جادوگری که بینشون مطرح شد چیه؟

کارکشته مافیا
پسندها
112
من اگر شیطان بودم فاز قبل آرش رو اعدام نمی کردم که پای خودم گیر باشه. شیطانی که جادوگر شده میاد بیگناه یا گناهکار از تیم مقابل رو اعدام میکنه نه کسی که اگه مشخص شه شیطان نبوده پای خودش گیر باشه

این منطقیه بنظرم.

مهدی یه چیزی عین خوره افتاده تو وجودم. اگه تو جادوگر ابتدایی باشی و مهسا رو جذب کرده باشی چی؟

عملا دو تیم شده بازی عارش و صدرا و ممدرضا ....مهدی و مهسا

علی نمیدونم کدوم سمتیه

این گیج میکنه منو پستا زیاده فرصت فکر کردن رو از ادم میگیره گاد تروخدا محدودیت پست بزار

آرش
پسندها
337
آره مهدی این نکته آخری که گفتی چیز قابل فکری هست در مورد ادعای جادوگر اعلام شدن .

آرش ، اگر مهدی اون چیزی که تو میگی اعلام نشد چی ؟ تو الان میگی مهدی چیه ؟
من می‌گم فرقه‌ست و شیطانیه که نقش رضا رو گرفته حالا یا جادوگر یا جذبی. دلایلم رو هم گفتم. قطعا یه بیگناه وقتی کلا ۳ تا بیگناه تو بازی‌ان نمی‌آد بگه اگه اشتباه کردم منو بکشید. اونم توی بازی‌ای که نمیشه از نقش کسی اطمینان ۱۰۰ (یا ۹۹ :))) درصدی داشت. گناهکار‌ها از این کارها می‌کنن اواخر بازی فقط چون تیم دارن.

تازه‌وارد
پسندها
0
مهسا ، جادوی جادوگری رو که گاد رد کرد فک کنم . این بحث تموم شده ست . در مورد فرقه بودن محمدرضا هم که من گفتم اون قضیه ی برگردوندن رایش از خلفی خیلی واسه م مشکوک بود و حس میکنم فرقه ست . در کل منم حس میکنم که آرش رایم باشه اما نظر قطعی ندارم واقعا چون همه دارن میبینن که بازی چطور داره پیش میره !

آرش
پسندها
337
مهسا ، جادوی جادوگری رو که گاد رد کرد فک کنم . این بحث تموم شده ست . در مورد فرقه بودن محمدرضا هم که من گفتم اون قضیه ی برگردوندن رایش از خلفی خیلی واسه م مشکوک بود و حس میکنم فرقه ست . در کل منم حس میکنم که آرش رایم باشه اما نظر قطعی ندارم واقعا چون همه دارن میبینن که بازی چطور داره پیش میره !
اگه جایی از حرفام سوال داری بپرس علی. کدوم یک از دفاعیاتم رو قبول نداری آخه.

کارکشته مافیا
پسندها
112
@مهدی

احتمال اینکه عارش جلاد باشه رو چقد میبینی؟ بخاطر رای اول فاز و اصرارش رو سعید میگم. شاید جلادیه که باید سعیدو اعدام میکرده. به بازیشم میخوره به روحیاتشم میخوره. این در صورتیه که رضا شیطان باشه

اگه عارش جلاد اعلام شه چیکار میکنی؟

و یه سوال دیگه اگه رضا شیطان قطعی بوده باشه. عارش برات جادوگره؟ اگه نه کی جادوگره؟

کارکشته مافیا
پسندها
25
مهدی یه چیزی عین خوره افتاده تو وجودم. اگه تو جادوگر ابتدایی باشی و مهسا رو جذب کرده باشی چی؟

عرفان تو یعنی میگی جادوگر فازی که چاوش می تونه اعدام بشه که یکی از خطرناکترین بازیکن های بازیه، میاد هم تیمیش و جنگیر رو اعدام کنه؟ واقعا اگه خودزنی کردن مهدی رو اینطوری شناخته باشی که تو اون فاز و اونجا جنگیر خودش رو اعدام کنه و عملا تیم رو فلج. باشه پس من جادوگرم.

ضمن اینکه یادت نره من یکی از مسببین اصلی اعدام مملگر که سامورایی بود بودم. بعدش تو اعدام خلفی هم خیلی نقش زیادی داشتم. تو اعدام رضا هم و همچنین فاز قبل آرش. تو دور های گناهکاری من رو دیدی. اگه من سبکم اینطوریه و میفتم نفر اول برا همه آدم اعدام کنم. من کلا یک بار همچین کاری کردم اونجا هم نقشم جوکر بود که مهم نبود براش اعدام میشه یا نه پس آزادی عمل داشت. اگه فکر می کنی من جادوگر اینقدر بی محابا بازی میکنم، باشه پس من جادوگرم.

بین من و آرش کی تعیین کننده نبوده تو اعدام ها؟ کی یکی به نعل یکی به میخ زده؟ کی تناقض بیشتری داشته؟

تازه‌وارد
پسندها
0
فرقه بودن مهدی ؟ اگر مهدی فرقه باشه پس یعنی چن تا بی گناه هست الان ؟ دو تا ؟ احتمالات فرقه رو با فرض جذبی بودن مهسا یکی بچینه . اینکه عرفان میگه مهدی فرقه ی ابتدایی بوده ! مهدی واسه من یا جلاده یا مافیا . واقعا فرقه بودنش خیلی عجیبه .

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
دستیار مافیاییا

تاس

+
اتصال به گوگل

کاربران آنلاین

هیچ کاربری آنلاین نیست.

یافتن کاربر

اتصال به گوگل

کاربران آنلاین

هیچ کاربری آنلاین نیست.

یافتن کاربر

بالا پایین