کارکشته مافیا
@یاسین
آخ جون تناقض

اگه میگی هادی نقشش رو نمیدونسته چون گاد گفته پست رو بدین بعد نقشا رو بدم، پس من هم نقشم رو نمیدونستم، چطوری میتونی از پست یه نفر که نقشش رو نمیدونسته حس منفی بگیری یاسین جان؟
البته بگم که من نقشم رو میدونستم ها، من همیشه نقشم رو قبل بازی گادها بهم گفتن و هادی هم ممکن بود بدونه یا ندونه پیشاپیش و پست رو دادم که قلقلکی بشه ببینیم چه خبره. اتفاقا اینکه هیچ کس به اون پست تا اون موقع واکنشی نشون نداد واسم عجیب تر بود راستش. البته چون ممکنه فکر کرده باشن نقشش رو نمیدونه خیلی اتهام اضافی وارد نمیکنم
ولی تناقض داری یاسین
===
در مورد هادی، فعلا بازی عجیبی رو شروع کرده. یه سری نقشا واسه این سبک بازیش به ذهنم میرسه که نقشای گناهکاری نیستن غالبا، در نتیجه فعلا دیدم بهش منفی نیس اونقد
رامتین رو من دورهای پیش هم توجه کردم زیاد تو تاپیک و سایت میچرخه نسبتا و پست اینا نمیده، حتی وقتی تو بازی نیس هم تو سایت میاد
کسایی که با رامتین بازی کردن این عصبانی به نظر اومدن پستا هم باید بدونن چیز معمولی هست و خیلی نگرانش نباید بود
همین این هم تناقض داره باز. اگه رامتین بازیکن آماتوری نیس، چرا با کوچکترین اتهام مزخرفی که هیچ پایه و اساسی نداره باید عصبانی شه و آتو بده دست ملت؟ ضمنا، الان که نقشا معلوم شده دیگه، چرا باز رامتین گفتی رامتین میشینه مافیا نه فرقه؟ وقتی مخصوصا یه بار هم صحبتش شده؟ اینا سوتیهای ناخودآگاه هست به نظرم
این وقتی یه بار قبل ترش هم بهش اشاره شده، عجیبه توجه نکردن بهش.
===
@آرش
اما کلا اینکه حس کنی به یکی گیر مزخرف دادن و بخوای ازش دفاع کنی که الکی جو نیفته به خاطر گیر مزخرف، کار خوبیه و موافقم خیلی باهاش. اگه گناهکار باشی و طرف همتیمیت نباشه ممکنه نخوای اینکار رو بکنی، میگی حالا یکی کم میشه بهتر، ولی یه بیگناه این کار رو بکنه خیلی پسندیدس.
@محمد

چاوش عزیزم پست اول رو وقتی ملت دادن تازه گاد بهشون نقش ها رو میگه ، هادی نقشش رو نمیدونسته اون موقع تو چطور به این نتایج رسیدی ؟
این رای دادن سریعت اصلا خوشم نمیومد و حس خوبی بهم دست نداد
آخ جون تناقض

اگه میگی هادی نقشش رو نمیدونسته چون گاد گفته پست رو بدین بعد نقشا رو بدم، پس من هم نقشم رو نمیدونستم، چطوری میتونی از پست یه نفر که نقشش رو نمیدونسته حس منفی بگیری یاسین جان؟

البته بگم که من نقشم رو میدونستم ها، من همیشه نقشم رو قبل بازی گادها بهم گفتن و هادی هم ممکن بود بدونه یا ندونه پیشاپیش و پست رو دادم که قلقلکی بشه ببینیم چه خبره. اتفاقا اینکه هیچ کس به اون پست تا اون موقع واکنشی نشون نداد واسم عجیب تر بود راستش. البته چون ممکنه فکر کرده باشن نقشش رو نمیدونه خیلی اتهام اضافی وارد نمیکنم

ولی تناقض داری یاسین

===
در مورد هادی، فعلا بازی عجیبی رو شروع کرده. یه سری نقشا واسه این سبک بازیش به ذهنم میرسه که نقشای گناهکاری نیستن غالبا، در نتیجه فعلا دیدم بهش منفی نیس اونقد

راجع به بقیه هم به Ramtin حسِ خوبی ندارم،دیشب 2 ساعت تو تاپیک آنلاین بود ولی نه پستی نه تشکری نه هیچی، احتمالا داشته تو گروه تلگرمی خودشون سناریو میچیده ، بنظرم از بین اون و چاوش هم حداقل یه گناهکار در میاد
رامتین رو من دورهای پیش هم توجه کردم زیاد تو تاپیک و سایت میچرخه نسبتا و پست اینا نمیده، حتی وقتی تو بازی نیس هم تو سایت میاد
کسایی که با رامتین بازی کردن این عصبانی به نظر اومدن پستا هم باید بدونن چیز معمولی هست و خیلی نگرانش نباید بود

حقیقتش تارگتی که زدم کاملا حسی بود، واکنش رامتین بسیار عجیب بود با این که کلا 6-7 خط صحبت کرد اما من کوچک ترین پالس شهروندی ازش نگرفتم . حرفاش پر از عصبانیت، فشار و تناقص بود .
بازیکن آماتورم نیست که بگیم اشتباه کرده، پس برای من قطعا میشینه مافیا
همین این هم تناقض داره باز. اگه رامتین بازیکن آماتوری نیس، چرا با کوچکترین اتهام مزخرفی که هیچ پایه و اساسی نداره باید عصبانی شه و آتو بده دست ملت؟ ضمنا، الان که نقشا معلوم شده دیگه، چرا باز رامتین گفتی رامتین میشینه مافیا نه فرقه؟ وقتی مخصوصا یه بار هم صحبتش شده؟ اینا سوتیهای ناخودآگاه هست به نظرم

پ.ن: راجع به این قضیه که چرا فرقه رو نمیگم منظورم از مافیا گروه های گناهکاری هست پس شلوغش نکنید الکی .
این وقتی یه بار قبل ترش هم بهش اشاره شده، عجیبه توجه نکردن بهش.
===
@آرش
زبون دارم خوبم دارمچاوش خودش زبون نداره خب؟ دقیقا با دوتا پستی که چاوش داده از کجا "حس کردی بیگناهه" که بخوای ازش دفاع کنی؟
اما کلا اینکه حس کنی به یکی گیر مزخرف دادن و بخوای ازش دفاع کنی که الکی جو نیفته به خاطر گیر مزخرف، کار خوبیه و موافقم خیلی باهاش. اگه گناهکار باشی و طرف همتیمیت نباشه ممکنه نخوای اینکار رو بکنی، میگی حالا یکی کم میشه بهتر، ولی یه بیگناه این کار رو بکنه خیلی پسندیدس.@محمد
چاوش عزیز هم ماهیت اون رایش رو مشخص کنه ممنون میشم.

من فکر میکنم این عدد 5 اشاره به یه گروه خاص داره که با چیزایی که توی بالانس دیدم میشه ربطش داد به گروه مافیا. مجموع گناهکارا و فرعی های قطعی رو 9 تا دیدم. من از بالانس و اینا زیاد سردرنمیارم، دوستانی که متخصصن بفرماین ایده بدن ببینیم چی به چیه.