کارکشته مافیا
خب اول پستیم که بعد تایم رفته بود و پاک شد رو بفرستم و بعد ادامه بدم پست خوندنم رو و در مورد شب نظر میدم تهش.
====
@مهدی
من نگفتم لباس روز هم نبوده، گفتم لباس شب رو داشته حتما
اون تحلیل ت رو یه جوابی داده بودم بهش که دیدی، یه چیز دیگه هم میخواستم اضافه کنم اونم اینه که سناتور با همین استدلال میتونه رایگیری رو ملغی کنه و بگه اگه سناتور بودم که میگفتم اون یکی بمیره یعنی خیلی استدلال ت رو قبول ندارم، چون سناتور هم میشه ازش سو استفاده کنه.
ولی با حرفت در خصوص نشانهها و اینکه در ادامه بازی میفهمیم واقعا رامتین رو کی کشته موافقم و این خطر رو کم میکنه تا حد خوبی
===
@محمدرضا
توضیح بدی خیلی خوبه، و مرسی بابت ایگنور نکردن پست. همین کارت حس مثبت میده کلی بهم
===
این محمد امین هم یه پست مرموزی داد که تیکه پستای بقیه بود توش و بعد قایم شد بیا بگو چی بود اونا
این تا آخر صفحه ۱۷
- - - Updated - - -
عه شکلکای پستم پریده

====
@مهدی
چاوش
ازکجا معلوم هم لباس روز و هم لباس شب نبوده باشه؟ ضمن اینکه تحلیل من راجع به حرکت و فلسفه نقش شهردار رو چقدر قبول داری؟ تو اگه جای رامتین بودی، ملغی میکردی یا رای خروج میدادی؟ رامتین عین ما ۱۰۰ ها بار مافیا بازی کرده، این دور اولین دوری نبود که یه بی گناه بیاد سه پیچ به یکی همینطوری گیر بده اول بازی. چرا نباید احتمال بی گناه بودن اون فرد رو در نظر گرفت؟ حالا بماند که به طور کلی به نظرم بازی رامتین اصلا بی اشکال نبوده و من هم وقتی بهش رای اعدام دادم یعنی تو ذهنم بی گناه نمی دیدمش.
من نگفتم لباس روز هم نبوده، گفتم لباس شب رو داشته حتما
اون تحلیل ت رو یه جوابی داده بودم بهش که دیدی، یه چیز دیگه هم میخواستم اضافه کنم اونم اینه که سناتور با همین استدلال میتونه رایگیری رو ملغی کنه و بگه اگه سناتور بودم که میگفتم اون یکی بمیره یعنی خیلی استدلال ت رو قبول ندارم، چون سناتور هم میشه ازش سو استفاده کنه.
همونطوری که رامتین رو سناتور در نظر میگیریم الان. اینکه واضحه که، الان ما حس میکنیم رامتین شهردار نبوده، بعدا یه رایگیری بین x و y بشه، x رای ش بیشتر باشه اما رایگیری رو ملغی کنه (یا y اعدام شه). نمییایم بگیم x شهردار بوده احتمال زیاد، چون شهردار بعیده رو کسی جز خودش ریسک کنه؟نه هیچ اطمینانی وجود نداره. من صرفا با توجه به تحلیلم این حرف رو میزنم. ضمن اینکه به فرض سناتور در صورت زنده بودن یا داشتن سهمیه اش از نقشش استفاده کنی، ما از کجا میفهمیم اون کیه که بخوایم شهردار در نظر بگیریمش اصلا؟
ولی با حرفت در خصوص نشانهها و اینکه در ادامه بازی میفهمیم واقعا رامتین رو کی کشته موافقم و این خطر رو کم میکنه تا حد خوبی
===
@محمدرضا
@چاوش
دیشب قبل بسته شدن فاز راجع به تناقضای هادی ی سوال پرسیده بودی اون موقع نرسیدم جواب بدم از این فاز هم که هادی نبود و یادم رفت
الان رفتم پستای امین رو باز بررسی کردم دیدمش یادم اومد
میخوای الان توضیح بدم یا الان برات مهم نیست؟
توضیح بدی خیلی خوبه، و مرسی بابت ایگنور نکردن پست. همین کارت حس مثبت میده کلی بهم
===
این محمد امین هم یه پست مرموزی داد که تیکه پستای بقیه بود توش و بعد قایم شد بیا بگو چی بود اونا
این تا آخر صفحه ۱۷
- - - Updated - - -
عه شکلکای پستم پریده

پست شماره 287 رو بخون. اگر ابهامی بمونه بازم میتونی بپرسی.
بعد گفتی رضا چرا به صدرا رأی داد، ندیدم از اول بازی کاری باهاش داشته باشه.