جدیدترین‌ها

بازی دور هفتم مافیا | Unfinished

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
کارکشته مافیا
پسندها
170
خب اول پستیم که بعد تایم رفته بود و پاک شد رو بفرستم و بعد ادامه بدم پست خوندنم رو و در مورد شب نظر می‌دم تهش.

====

@مهدی

چاوش

ازکجا معلوم هم لباس روز و هم لباس شب نبوده باشه؟ ضمن اینکه تحلیل من راجع به حرکت و فلسفه نقش شهردار رو چقدر قبول داری؟ تو اگه جای رامتین بودی،‌ ملغی می‌کردی یا رای خروج می‌دادی؟ رامتین عین ما ۱۰۰ ها بار مافیا بازی کرده، این دور اولین دوری نبود که یه بی گناه بیاد سه پیچ به یکی همینطوری گیر بده اول بازی. چرا نباید احتمال بی گناه بودن اون فرد رو در نظر گرفت؟ حالا بماند که به طور کلی به نظرم بازی رامتین اصلا بی اشکال نبوده و من هم وقتی بهش رای اعدام دادم یعنی تو ذهنم بی گناه نمی دیدمش.

من نگفتم لباس روز هم نبوده، گفتم لباس شب رو داشته حتما
اون تحلیل ت رو یه جوابی داده بودم بهش که دیدی، یه چیز دیگه هم می‌خواستم اضافه کنم اونم اینه که سناتور با همین استدلال می‌تونه رای‌گیری رو ملغی کنه و بگه اگه سناتور بودم که می‌گفتم اون یکی بمیره یعنی خیلی استدلال ت رو قبول ندارم، چون سناتور هم می‌شه ازش سو استفاده کنه.

نه هیچ اطمینانی وجود نداره. من صرفا با توجه به تحلیلم این حرف رو می‌زنم. ضمن اینکه به فرض سناتور در صورت زنده بودن یا داشتن سهمیه اش از نقشش استفاده کنی،‌ ما از کجا می‌فهمیم اون کیه که بخوایم شهردار در نظر بگیریمش اصلا؟
همونطوری که رامتین رو سناتور در نظر می‌گیریم الان. اینکه واضحه که، الان ما حس می‌کنیم رامتین شهردار نبوده، بعدا یه رای‌گیری بین x و y بشه، x رای ش بیشتر باشه اما رای‌گیری رو ملغی کنه (یا y اعدام شه). نمی‌یایم بگیم x شهردار بوده احتمال زیاد، چون شهردار بعیده رو کسی جز خودش ریسک کنه؟
ولی با حرفت در خصوص نشانه‌ها و اینکه در ادامه بازی می‌فهمیم واقعا رامتین رو کی کشته موافقم و این خطر رو کم می‌کنه تا حد خوبی

===

@محمدرضا

@چاوش
دیشب قبل بسته شدن فاز راجع به تناقضای هادی ی سوال پرسیده بودی اون موقع نرسیدم جواب بدم از این فاز هم که هادی نبود و یادم رفت
الان رفتم پستای امین رو باز بررسی کردم دیدمش یادم اومد
میخوای الان توضیح بدم یا الان برات مهم نیست؟

توضیح بدی خیلی خوبه، و مرسی بابت ایگنور نکردن پست. همین کارت حس مثبت می‌ده کلی بهم

===

این محمد امین هم یه پست مرموزی داد که تیکه پستای بقیه بود توش و بعد قایم شد بیا بگو چی بود اونا

این تا آخر صفحه ۱۷

- - - Updated - - -

عه شکلکای پستم پریده :( :دی

کاربلد مافیا
پسندها
0
من دارم نقشا رو میخونم دوباره ، ولی حسم بهش خیلی مثبت بود بعید میدونم لباس بوده باشه البته این نظر مهندسی شده نیست باید اول برم احتمالات و بررسی کنم، نکته دیگه اینکه توی داستان خبری از ربدوشامبر و اینا نبود. اینم باید بررسی بشه

راست میگی به این روبدوشامبر توجه نکرده بودم
یکی از گزینه هام لباس داشتنش بود چون بعید میدونم بی گناه بی نقش داشته باشیم اونم مهدی
حدس اول خب اینه که مهدی شهردار بوده باشه
این قسمت هم تو داستان بود
یه جوری بهش نگاه می کنند انگار مهدی باعث شده که جای رامتین، هادی از ویلا خارج بشه،
تو نقش های دیگه تا اونجا که ذهنم یاری میکنه بیگناه بی نقش معرفی نمیشن
گزینه دیگه هم که لباس گرفته باشه
اکه روبدوشامبر نشونه لباس باشه این منتفی میشه
گزینه اخر بیگناه بی نقش بوده باشه که گفتم از نظرم خیلی بعیده

@چاوش
جواب اون سوال رو میدم احتمالا فردا تا ظهر این حدودا
الان یکم دیره حوصلش نیست درگیر داستانم

- - - Updated - - -

ی چیزی
مهدی به رامتین رای داد جز اولین نفرا هم بود
اگه درست یادم باشه درباره این ایده که رامتین شهردار باشه و رای به رفتن هادی داده هم نظرش این بود که با توجه به شناخت از رامتین احتمالا رای رو ملغی میکرد
اگه فرض بگیریم مهدی شهردار باشه پس سعی داشت ایده شهردار بودن رامتین و اینکه شهردار رای رو عوض کرده رو غیر مستقیم نفی کنه
با فرض شهردار بودن مهدی احتمال تغییر رای سناتور خیلی خیلی زیاد میشه و از اونور احتمال مافیا بودن رامتین

کارکشته مافیا
پسندها
170
@مملگر
@چاوش
دلیلی داره که به حرف محمد استورارو صرفا خندیدی اما انقد کانتکت با برلین داشتی؟

چون پست یاسین تناقض داشت توش و شوخی نبود، اما پست محمد برای من واضح بود که شوخیه :دی

===

هول نشو. جالبه بازیت ولی.

مهدی که دار فانی رو وداع گفته، این پستش عجیب بود واسم ولی بعد رای اعدامش به معین :دی اگه هدف واکنش گرفتنه مثلا، هول نشو رو نباید گفت. نمی‌دونم هدفش چی بوده از این جمله.

===

@رضا

چی شد که یهو به صدرا رای دادی؟ ندیدم حرفی بزنی بهش. رای فاز قبلت هم به هادی جای رامتین همونطور که بچه‌ها گفتن مشکوک بود.

مهدی هم ازش سوال رو داشتم که دیگه نیس، ولی اون یه کم صحبت داشت و شاید می‌خواست صدرا بره تو ۲ نفر. نمی‌دونم :دی

@محمد امین (مملگر)
شما نیز. چی شد به صدرا رای دادی بین خلفی و صدرا؟

====

در مورد داستان، اینکه پویا رفته اداره گاز و مشکل حل شده و مصادف شدن این با قتل خلفی، نشون می‌ده که قتل یاسین که با گازگرفتگی بوده کار خلفی بوده.

مرگ مهدی ولی خیلی با مرگ رامتین متفاوته، اون تو استخر افتاده بود ولی مهدی تصادف کرده با درخت. اگه یادتون باشه، شب اول هم داستان همچین چیزی داشت که «یه درختی افتاد که داشت یه نفر رو می‌کشت و به خیر گذشت». البته شب دوم هم دوباره چک کردم طوفان رو داشتیم. شاید طوفان به صورت کلی نشونه قتل مافیاس و این طوفانا اقدام به قتل ۳ شب مافیاس، که شب اول ناموفق بوده، دوم رامتین، سوم مهدی. اینجوری باشه یعنی رامتین رو مافیا زده و بهش لباس شهردار داده که خب یعنی مافیا نیس؟ نمی‌دونم. شایدم اون مقدار تفاوتی که هست معنیش اینه که رامتین رو یکی دیگه زده (مثلا حرفه‌ای، کارآگاهی که شب اول رامتین رو پرسیده بوده (چون شب دوم لباس داشته) یا مستشار با نقش حرفه‌ای) و طوفان شب دوم هم به کاهدون خورده چون درختی نداریم :دی
در کل ولی این رو می‌تونیم مطمئن شیم که رامتین رو قاتل نزده.

این قرصا رو هم مهسا خانوم فک کنم یه بار گفتن می‌تونه به دکتر لکتر برگرده، که خب دفعه پیش رامتین قرص خورده بود و این سری من. جالبه که آدمش عوض شده، مثلا سر آنتن و اینا همیشه به رضا اشاره می‌شه :دی

قسمت عرفان هم جدید بود (یادم نیس قبلا شبیهش رو داشتیم)، شبیه اینه که یه بی‌گناهی خواسته کار خوبی بکنه و جلوش گرفته شده (مثلا توسط هوکر)

===

اینا در مورد داستان. در مورد نقش خود مهدی هم، اگه لباس نباشه (که بعیده لباس بودنش به نظرم)، یا شهرداره، یا فدایی هست و یا واقعا بی‌نقش. با توجه به اصراری که داشت که رامتین نمی‌تونه شهردار باشه، نظرم به شهردار بودنش بیشتره متاسفانه.

- - - Updated - - -

@فری

قبول دارم شاید تو هم توی لیست قرار بگیری، ولی احتمالا آخرای لیست باشی، ایده از جانب خودت بوده دیگه قطعا تاثیر ذهنی خودشو میزاره، کسیم چیزی بگه میگی بابا من خودم این ایده رو دادم تازه اگر بگیم فرقه نیستی فرقه باشی و حس کنی مافیا قوین یا احساس خطر کنی بخاطر جذبای ناموفق میتونی رو این قضیه کار کنی. نمیتونی؟ حد اقل برای اعتبار خریدن

موافقم که می‌تونه کمکم کنه ایده‌هه و احتمال مافیا بودنم رو کم کنه، ولی کلا طبق تجربه اگه من بگم که «بابا من خودم این ایده رو دادم»، می‌گین از کجا معلوم که این ایده رو ندادی که بعدا این رو بگی :)) :دی
تیکه فرقه بودن رو نفهمیدم ولی چه ربطی داشت؟ کلا ذی نفعی من در این قضیه این می‌شد که حس کنین مافیا نیستم دیگه و مافیا بودن رو سوق بدم سمت بقیه بازیکنای بزرگ جز خودم، هوم؟ منظورم اینه که چه بی‌گناه باشم چه فرقه چه حتی فرعی، این ایده که به ذهنم رسیده رو باید مطرح کنم دیگه چون همشون هدف پیدا کردن مافیا رو دارن، نه؟ :دی

کاربلد مافیا
پسندها
130
@عماد:
اره به نظرم مناسبه....شما گلوتون رو جر دادین من تازه به بازی وارد شدم و دارم با خیلیاتون واسه بار اول مستقیم اینتراکشن برقرار میکنم...من حس میکنم تو خیلی دوس داری بازی رو شلوغ کنی...حراف هستی...هرچی به ذهنت میرسه رو درجای میریزی بیرون و بارش افکار میکنی...لپ کلام جای ساده کردن بازی بیشتر شلوغش کردی به نظر من....نمیگم بیگناه نمیتونه اینطوری بازی کنه ولی من ازت بیشتر فکر میکنم بیگناه نیستی با توجه به حرفام
کاش نقل قول کنین:( دقیقا منم بار اولمه با شما وارد بحث میشم، بازی های قبلی زود ترکمون کردی:دی آره من بازی رو شلوغ میکنم، خودمم متوجه این شدم، ولی دوس ندارم اینو متاسفانه:دی در واقع مدلم اینطوریه و کاریش نمیتونم بکنم. به نظرم تجربه باید کسب بشه که این چیزا رو کنترل کرد، هرچند ضرری به روند بازی نزدم، حداقل حس خودم اینطوریه. اتفاقا به نظر من کسی که هر چیزی به ذهنش میرسه رو میاد میگه تو دنیای واقعی هم بیخطره چه برسه به این جا:)) این نمیتونه نشونه گناهکاری باشه، برعکس بیگناهی باشه شاید بعضا. دوستان نظر بدن اینو بهتره. خودتم گفتی این دلیل نمیشه و من این نتیجه رو میگیرم که حسی داری عمل میکنی نسبت بهم. فعلا بگذره. اکتیو تر شدی حداقل:دی

@مملگر:
توضیحات مفصل رو می تونی اعدادشون رو بفرستی من بخونم؟ ممکنه ندیده باشم.
خیلی کار سختی بود:45: پست شماره 287 رو بخون. اگر ابهامی بمونه بازم میتونی بپرسی.
رایت به ندا هم در نوع خودش جالب بود! وقتی کسی باهاش کار چندانی نداره این فکر به ذهنت نیومد که ممکنه کلا نره دفاعیه! ندا خیلی نبود کلا، من حس خنثی داشتم بهش و بیشتر یه نابلد که اینجا کسیو نمیشناسه، رای مملگر باتجربه رو چطوری میشه در این مورد هضم کرد؟
رای مهدی به معین هم جالب بوده در نوع خودش!

@صدرا:
ادا یعنی این که بیای اول بازی بگی حواستون جمع باشه، تکراری نگین، نمیدونم یه سری سخنرانی این مدلی، ولی واقعی بودن یعنی بیای مثل بقیه وارد بحثا بشی، دنبال هدفت باشی تو بازی(سوای این که چه سمتی هستی)، بازی این مدلی تو هیچ کمکی به هیچ کسی نکرده مطمئنم:دی یه نمونه بیار که از حرفت استفاده شده یه جا در جهت باز شدن گره های بازی. این به کار که اینطوری نبودی کلا، بعد میای وارد همین بحث ریش سفیدی میشی، ادعا میکنی خیلی برات مهمه کلا سرنوشت شهر و هشدار میدی که مثلا حواستون باشه چیکار کنین چیکار نکنین، بعد ضروری ترین کار ممکن رو نمیکنی تو بازی(رای دادن)! دور پیش هم امان گرفتی تو، کلی آسیب دید روند بازی ساید مخالفت، الان چرا باید باور کنم که از روی این رای ندادی که نمیدونستی چی به چیه؟:دی اصلا چرا نباید بدونی چی به چیه؟:دی کلا مگه چقدر وقت گذاشتی برای این قضیه که بین رامتین و هادی اگه بودی کیو انتخاب میکردی؟ حالا امان گرفتنت رو میذاریم کنار، چون تنها شما نبودی، ولی صدرا همش در حال رفت امدی و اون بین یه چیزی تایید میکنی و یه چیزیو رد شاید. اون چیزی که از شهروند انتظار میره در شما نمیبینم. حالا میخوای قبول کن، به شوخی بگیر یا هر چی. به نظرم وقتشه که جدی تر در موردش توضیح بدی:دی
و اینکه بحث بینمون چطوری شروع شد شروع کننده من بودم:دی در مورد رای ندادنت و دم از مهم بودن شهر برات و ریش سفیدیت زدم و گفتم چطور اینا با هم میخونن. یادت که نرفته؟:دی بعد شما گفتی میتونستی زودتر بپرسی چرا وایسادی فری بگه بعد و ...! پس اگه کسی شروع کننده بوده من بودم:دی اصلا بابت این جملت زورم اومد کجا تو اول مشکوک شدی؟ بیار نشون بده ببینم:دی همین حرف جدیدی داری با کمال میل درخدمتم که گفتی یعنی منم که با تو کار دارم و تو هیچ کاری با من نداری کلا:دی

@چاوش:
اینکه دو بار مختلف اشاره کردین به خودزنی رو من بهش می‌گم مقداری تاکید، ولی آره اونقد زیاد نیس. و بله، اگه نمی‌مرد می‌تونست بازی کنه، چرا نتونه؟ بی‌گناها چرا باید جرات می‌کردن یکی که ۵۰ درصد شهرداره رو اعدام کنن؟
چرا 50 درصد؟ نخوندی مگه اون پستی که حرفای برلین رو آوردم؟ اونجا گفتم دیگه کامل! اگه نخوندی تو همین پست شماره اشو به مملگر گفتم برو بخون. رایم به هادی هم که دلیلش دفاع رامتین بود و پستای قبلی که وجود داشت. جالبه خودتم بین این دو تا هادی رو انتخاب کردی فکر کنم تا جایی که یادمه و بازم میپرسی دلیل اینو! در مورد اینکه پستارو نخوندم هم توضیح اضافه ای نیاز نباشه فک کنم چون واقعا نخونده بودم، خسته بودم و کلا دوست داشتم کشف کنم اون لحظه یه چیزی رو خودم تا این که حرفای بقیه رو بخونم:دی راستی اون قضیه دکتر لکتر هم من یه صفحه مخصوص از نقشا رو همیشه باز میکنم کنار این صفحه اصلی، حفظ که نکردم ولی خونده بودم اینو، چند تا تئوری اشتباه دیگه هم دادم و میرفتم بررسی میکردم خودم میومدم اشتباه بودنشون رو میگفتم. این از دستم در رفته واقعا:)) دلیل خاصی نداره، کلا من زیاد حواس جمع نیستم، نمیدونم چرا انقدر بعیده بعیده میبینم در این مورد:))

در کل رای مهدی به صدرا عجیب بود. من بحثی ندیدم بینشون! شاید هم بوده و ندیدم. اما دفاعیه صدرا! از خودت دفاع کردی یا منو تخریب کردی؟:))4 بار اسم منو آوردی:دی چرا واقعا؟ این تعجب مسخره چیه که بروز دادی جالبه مهسا رای نداده! من مگه جایی گفتم رای من صدراس؟ من گفتم خلفی برام اولویت داره و بقیه در حد شکن فعلا. درک نمیکنم این اسم بردنتو! یه جوری میگه از مهسا پرسیدم جواب نداد انگار ازش ترسیدم که جواب ندادم:دی جوابتو دادم برو بخون:دی
خلفی هم که رفت و دیگه نیومد:)) به نظرم نمونه بارز حرکت گناهکارانه اس. ندا:45: نبودن محمد هم جای بسی تعجب داره. مشتاقانه منتظرم بیاد و به ابهاماتم پاسخ بده.
این تا قبل داستان.

مافیایی
پسندها
4
سلام دوستان. بابت غیبت یه روزه ام از گاد عزیز و دوستان عذر میخوام. امروز به اندازه ی پنج نفر میز و صندلی آزمایشگاه جابه جا کردم.

من فعلا تا صفحه ی 14 اومدم. بقیه رو هم بخونم و بعد بیام راجع به روند بازی صحبت کنم.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

اول این داستان شب رو یک نگاهی بکنم:

- پویا و محمد امین شاکی از ماجرا با اداره گاز صحبت کردن، مشکل گاز قرار شده حل بشه.

- امین خلفی داشت با خودش ور می رفت و می خندید.

- دعوای آرش و ندا.

- این طوفانی که شب اول و دم شده بود اینجا هم شده. شب اول عماد درگیرش شد. شب دوم هیچی نشده بود ظاهراً. شب سوم مهدی رو اسیر کرده بود.

گاد اینجا میگه که همه فکر می کردن مهدی این کار رو کرده و از اتفاقات ناراحت بوده. مهدی تو مردن هادی کاره ای نبوده. به نظرم با نقشی که اینجا گفته شده از مهدی، مهدی میتونه شهردار باشه. :(

- تلاش ناموفق برای تماس.

- قرص خوردن دوباره

- ماجرای چمدونی که عرفان باز کرده بود و با خبر مرگ مهدی محتویاتش یادش رفته بود. اینو یادم نمیاد تو شب های اول و دوم تکرار شده.

مهم هاش که تو شب های دیگه هم اتفاق افتاده رو بولد کردم.

کاربلد مافیا
پسندها
130
من متاسفانه فردا از 7 صبح تا احتمالا 7،8 شب لپتاپ نخواهم داشت. با گوشی هم خیلی سخت میشه کار کردن و پشت دادن و ... . سعیمو میکنم بقیه حرفامم بزنم بعد برم بخوابم و فردا هم سعی میکنم بخونم بحثارو.
سه نفر مرده بودند که به ظاهر جزو قاتل های امیر به شمار نمیومدن و این تازه دشمنی بین بچه ها رو بیشتر کرد.
از این تیکه داستان به نظرم نباید ساده گذشت، سه نفری که مردن هادی و رامتین و برلینو میگه، به ظاهر جز قاتلها به شمار نمیومدن یعنی جز قاتل ها به شمار میان در واقعیت! من اینجا مجددا همین حس مافیا بودن رامتین به ذهنم میاد. به ظاهر مافیا نبوده یه همچین چیزی منظورشه شاید.
چون محمد امین رو صدا کرد و باهاش به اداره گاز شهر رفت و مشکل گاز منطقه رو غیر خونسردانه مطرح کرد و به نظر میاد تیمی که اداره گاز فرستاده بتونه مشکل گاز رو به کلی مرتفع کنه.
اگه گاز رو تیر قاتل در نظربگیریم اینجا میشه این نتیجه رو گرفت که قاتل به صورت کلی مرتفع شده؟:دی
به نظر میاد که افراد ویلا از اینکه دیروز پویا برای بیرون انداختن هادی از ویلا، با مهدی مشورت کرده بود، ازش دلخورن،
مهدی تو مردن هادی کاره ای نبود بیچاره !
گادم تو داستانش تناقض داره:)) بیچاره به نظرم اشاره به بیگناها داره مثلا شهردار، شاید خواسته بگه شهردار تو مرگ رامتین کاره ای نبوده:دی البته با در نظرگرفتن حرفای مهدی اینو نتیجه گرفتم من، شاید مهدی شهردار بوده:دی
فرقه هم جذب نداشته ظاهرا:دی
قرص رو هم اینسری یکی دیگه خورده و شاید میخواد بگه لکتر یکی دیگه رو سیو کرده.
ولی این عرفان عالیه
و حس میکنم یه موفقیت دیگه از شهروندا:دی ولی در ادامه یه چیزی مانعش میشه!
بیگناه بی نقش اعلام شدم مهدی خیلی برام عجیبه!مخصوصا که حرفی از لباس تو داستان نشده. پس احتمالا نقش خودش بوده. که یا واقعا همین بوده(دور از تصور بود برام، حس میکردم نقش مهمتری داشته باشه کلا)، یا شهردار بوده(من بیشتر به این احتمال میدم چون خیلی درگیر بحث شهردار شده بود، در اینصورت باید دو بار تیر میخورد، باید بررسی کنم ببینم چقدر احتمال داره که دوبار تیر بخوره تا اینجا). حالت دیگه ای هم هست که فدایی باشه که اینم تقریبا مثل همون بیگناه بی نقشه:دی

مافیایی
پسندها
4
پست ها رو طولانی نمی کنم. تیکه تیکه تو بحث ها میارمشون.

@مهسا

برای اینکه شلوغ نشه نقل قول نمی کنم. ببین یک نکته ای هست. با گناهکارها کاری ندارم چون بی شرفن :)). ولی به نظرم از دید بی گناه بعضی وقتا بعضی بی گناه ها سریع میتونن شناسایی بشن. نمونش همین هادی. از همه جا بهش سیخونکی وارد شد ولی با قاطعیت در جواب هاش بی گناه بودن رو نشون می داد. اون بند ضدضربه ی یک شب راهب هم بهش اجازه می داد مانور بده رو حرف هاش. اینکه احساسات رو هم ملغمه استدلال هاش کرده بود رو قبول دارم. ولی قسمت بی گناهی هادی خیلی بولد بود. برای همین به نظرم عملاً با روند بازی نباید رایی می داشت و یا حتی به رای گیری نهایی فرستاده می شد.

رامتین رو که خیلی راجع بهش زدن. نقطه ی برعکسِ هادی بود. یاد دوری که سامورایی بودم و رامتین قاتل بود برام زنده شد. دیگه مشخص شده بود گناهکاره و عملاً خودش رو پس کشید از بازی. اینجا هم همون اتفاق افتاد با شدت کم تر.
اینکه مافیا از اول تصمیم بگیره سناتور میتونه نجاتش بده راحت میشه باگش رو روزهای آیندش درآورد که سناتور این تصمیم رو گرفته یا شهردار. برای همین به نظرم توی رای های متفرقه ای که این ور اون ور داده شده میشه گناهکار درآورد.

در مورد اینکه گفتی هادی رو ازش دفاع نکردی. من اگر فرصت کنم تو متن بازی همیشه هستم و بیش تر صحبت می کنم. امیر و پویا میدونن با چه مشقتی خسته و کوفته بعد کارم میام پست میدم. هر چند اون یک خطم راجع بهش کامل در موضعِ دفاع از هادی بود. همون جا که گفتم موج بی گناهی ازش ساطع میشه. رامتین در ادامه روز به نظرم قبول کرده بود گناهکاریشو. حتی دفاعیه ای که داد دفاعیه ای نبود که رای ها رو برداره.

اون توضیحت راجع به چاوش و یاسین تو توضیحات به من یا بقیه رو خوندم. یک سوال. یک جا گفتی که حس می کنی یک نفر مشکوکه بهش رای میدی، یا واقعیه یا غیر واقعی که ریکیشن بگیری. الان اینی که به چاوش زدی از جنس کدوم بود؟
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
@پویا

البته شما استادِ بالانس هستید :)). ولی مثلاً اینی که در پایین میگم توی ذهنم میک سنس می کنه:

20 نفر بازیکن. اون پنج تایی که از مافیا تو بالانس اولیه ات گفتی توش بذار + جاسوس (یاکوزا مثلاً باشه این طوری بالانس سنگینی میشه به نفع مافیا) = 6
اگر ستون پنجم قطعی تو بازی باشه یکی از این بالایی ها رو میشه کم تر کرد. چون با احتمال جذب شدنش عملاً بالانس به هم میخوره.
سه تا فرعی: قاتل، دو تای دیگه هوکر یا جلاد یا جوکر مثلاً.
دو تا فرقه جادوگر و جن گیر رو بذار با سهمیه ای معقول (ِیادم نیست مکانیزم تعداد این سهمیه چطور بود، مهدی یه توضیح این طوری داد که با جذبشون میتونن با تعداد اعضای مافیا برابر بشن.)

من تو بالانسم این حساب رو هم میذارم که مثلاً قاتل یا جادوگر هم میتونن از مافیا بزنن لت و پار کنن. اگر امیر مثلاً دو تا نقش مهم بی گناهی مثل سامورایی یا رویین تن طوری به بی گناهان داده باشه این بالانس اوکی میشه.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
یکی از دوستان وسط بحث هاش بی زحمت توضیح بده چطور میشه به یک پاراگراف یا خط نقل قول کرد و همه ی پست رو نقل قول نکرد.

مافیایی
پسندها
4
هوووووووووف. رسیدم پست ها رو بخونم تا اینجا.

یک سری نوت برداشتم. نکات کلی رو میگم و بینش هم بعضی یوزرها رو خطاب می کنم. و بعد گزینه های مشکوکم و رای به اعدام امروزیم رو میگم.

به نظرم تا اینجای بازی فری، آرش، محمدرضا و تا حدی سعید مثبت بودن و سعی در موشکافی قضایا داشتن. نظرم بهشون فعلاً مثبته، چون تا الان از نظرم تا اینجا To the Point وارد بحث ها شدن. مرض هم ندیدم تو پست هاشون تا اینجا. مخصوصاً فری.

----------------------------

چاوش چاوشِ کلاسیک و نکته بین رو برام تداعی می کنه. خوب تحلیل می کنه ولی خب بعضی وقتا منحرف میشه از چاوش. حس می کنم بعضی گیرهایی که به بازیکن ها میده اغراق توشون هست که توی چاوش های اخیر ندیدم :)).

@چاوش

پستت در مورد شهردار بودن رامتین جالب بود. ولی به دو نکته دقت نکردی که آرش هم به یکیشون اشاره کرد. ببین اون تحلیلت در صورتی درسته که مافیا بدونه که قبلاً قاتل تیر زده. وگرنه بین این همه یوزر بازی به نظرم جای ریسک نیست برای این طور انتخابی. به فرض خود مافیا شب اول زده باشه. نمیتونه دوباره توی شب دوم بزنه، توی بند گادفادر گفته شده. امیر واضح نگفته که این بند مهم مافیا (بمب گذاری) میتونه همزمان روی یک نفر اتفاق بیفته یا نه. نمیدونم قانون تو این مورد چیه. اگر هم این اتفاق بیفته به نظرم مافیا دو تیرش رو برای کسی که لب مرز اعدام هست نمی کنه. دوم اینکه بازی رامتین به شهردار نمی خورد به نظرم. حداقل نقش شهردار باید مسئولیت بیش تری در قبال نقشش و توی بازی داشته باشه.
درسته این بحث نسبتاً منسوخ شده ولی دونستنش به نظرم خوبه برای ادامه بازی. یک تیکه به مهسا در مورد فرستادن هادی به آرای نهایی گفتی. من نتونستم بفهمم اون تیکه رو. دوباره توضیح میدی؟

پویای این دور مثل پویای فراری هست و به همه بحث ها ورود کرده. این خوبه، ولی به نظرم پویای این دور رند هست :)). بحث هاش با مهدی جالب بودم برام. صرفاً حسی هست که از پست هاش برداشت کردم و الان نمی تونم راجع بهش تصمیم بگیرم، ولی حس، حسِ خوبی نیست.

رضا و عرفان هم بهتره بیان اینجا. بهشون دوگانه ام. رضا رو اوایل حس کردم مارموز وارد شد :دی، ولی بعد دیدم از مشکلات وقت و مشغله و اینا گفت و خوب درگیر شد. در مورد عرفان: سوای از نقش خلفی اون حرکت عرفان و بولد کردن اون متنش رو دوست نداشتم، حس کردم جو پست هاش دورهای قبل کم تر شده، ولی دوباره برگشته :)). در ادامه بهتر به ماهیت این دو نفر پی می برم.

--------------------------

مهسا رو بهش منفی بودم و جزو گزینه های مشکوکم دو فاز قبل بود. الان بهتر شده واسم. اونجا که تفسیر می کرد و خودش رو اصلاح می کرد رو دوست داشتم. :)) ولی خب هنوز سایه هایی اطرافش می بینم که برام روشن نشدن و توی بحث هامون سعی می کنم روشن تر کنم.

-------------------------
اما گزینه های مشکوکم تو این فاز: صدرا، عماد و معین

با ورود صدرا و اون ریش سفیدی که رضا گفت خرده نمی گیرم. ولی با این احتیاط و ترس توی پست هاش مشکل دارم. مثلاً یک جا منو خطاب کرد که به نظرم جمله ی خیلی بدی بود. گفت: "با اینکه رای ندادم، ولی هادی استدلال قوی بی گناهی نداشت". توی بحث های پیش اومده هم موضعی مشخص نکرده. رای به اعدام هم تا یک بازه ای کلاً نداشت که فکر کنم مهسا بهش اشاره کرد. در مورد اون رای آخری که داد، بازم مشکل توش می بینم. به نظرم صدرا نمی تونه بی گناه باشه. برای همین رای امروزم همین صدراست.

گزینه مشکوک دومم عماده. نمیدونم چرا وقتی تم محافظه کاری این طوری تو عماد می بینم قشنگ منو یاد دورهای گناهکاریش میندازه. :)). یک جا به مهدی گفت: "انتظار دارم بقیه بهم حس گناهکاری داشته باشن به جز مهدی". این جمله رو از هر طرف بهش نگاه کردم درست نبود :)). چرا مهدی؟ چرا پویا نه؟ چرا چاوش و آرش نه؟ چرا اصن بقیه باید بهت حس گناهکاری داشته باشن؟
حالا در ادامه چند جا ورود کرد و کمی بهتر شد ولی به نظرم از مرز مشخصی عبور نکرد که مثبتش رو زیادتر کنه.

صدرا و عماد یک حرکت مشترک داشتن که محمدرضا هم اشاره کرد. اینکه بعد از مشخص شدن نقش طرف بیان بگن نظرشون رو و رایشون رو. مهدی می گفت در ادامه کمک می کنه این جور نظراتی. به نظرم اگر گوینده اش گناهکار باشه میشه راحت با نظرات این طوری گمراه کنه بقیه کنه.

گزینه سومم معینه. یک نکته ای که تو بازیش می بینم اینه که در عین حالی که بازیکن حرفه ای هست، سعی می کنه آماتور هم جلوه بده. از بحث هاش با پویا فهمیدم پست رو خوب و دقیق می خونه. اون بحثش در مورد حس مثبت و منفی با پویا رو قبول داشتم ولی تنها چسبیدنش به پویا و سرک نکشیدن در مورد بحث های دیگه رو دوست نداشتم. خلفی رو یادمه یک بحث کوتاهی کرد در موردش.
یک جا گفت من توصیه ای دارم به بقیه اینکه من بعد از هر شب برگردم به پست های گذشته و بعد بیام تحلیل کنم. دنبال پست های بعدش گشتم ولی از تحلیل کلی بازی خبری نبود و صرفاً یکی دو زاویه از بازی رو گرفته بود. اگر جایی گفته و ندیدم امیدوارم این تیکه رو ببینه و منشن کنه.

همین جا رای به اعدام رو بدم.

رای به اعدام: صدرا

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
من سعی می کنم در ادامه فاز بیش تر پست بدم و بحث ها رو دنبال کنم که عقب نیفتم. به نظرم میشه با همین رای هایی که این یکی دو شب دراومده یک تحلیل هایی کرد. مثلاً اون پست شماره ی 326 مهدی عالی بود. منم سعی می کنم توضیحاتی راجع به این بدم. الان ساعت ده شب توی دانشگاه، ذهنم نمی کشه.

@رضا

فکر کنم دو جا منشنم کردی. هر دو تا رو سر فرصت جواب میدم.

- - - Updated - - -

ممل گر رو یادم رفت بگم. ممل گر هم ورودش بد بود به نظرم. اینقدر بد یک پست بلند بالا رو نوشت نتونستم بفهمش. باید دوباره رجوع کنم به پست هاش. ولی موج بی گناهی نمی فرسته تا اینجا :)).

کارآموز مافیا
پسندها
0
گزینه سومم معینه. یک نکته ای که تو بازیش می بینم اینه که در عین حالی که بازیکن حرفه ای هست، سعی می کنه آماتور هم جلوه بده. از بحث هاش با پویا فهمیدم پست رو خوب و دقیق می خونه. اون بحثش در مورد حس مثبت و منفی با پویا رو قبول داشتم ولی تنها چسبیدنش به پویا و سرک نکشیدن در مورد بحث های دیگه رو دوست نداشتم. خلفی رو یادمه یک بحث کوتاهی کرد در موردش.
یک جا گفت من توصیه ای دارم به بقیه اینکه من بعد از هر شب برگردم به پست های گذشته و بعد بیام تحلیل کنم. دنبال پست های بعدش گشتم ولی از تحلیل کلی بازی خبری نبود و صرفاً یکی دو زاویه از بازی رو گرفته بود. اگر جایی گفته و ندیدم امیدوارم این تیکه رو ببینه و منشن کنه.

)).

چه تو روز روشن حرف میذاری دهن من؟
من کی گفتم میخونم میام تحلیل میدم؟ گفتم برید بخونید چیزای خوبی از توش درمیاد!

ببین اینکه حرف منو تغییر میدی بعد از توش شک و شبهه پیدا میکنی زیاد جالب نیست دید خوبی نمیده!

درمورد تحلیل کلی بازی اگه منظورت فاز شب و داستانه، نه تحلیل نکردم چون به عقیده من، تحلیل کردن همیشه به نفع بیگناها تموم نمیشه ..
میتونی این حرفه منو بپذیری میتونی رد کنی ولی بازیه من اینطوریه به هرحال.
اون یکی دوتا زاویه ای هم که ازش حرف میزنی، من محتمل ترین حالت رو که از نظرم منطقی بودو درنظر گرفتم.

کلا درمورد ورود کردنه به بحثا، علاقه ندارم یسری جملاتو بشینم تکرار کنم و یسری دفاعیه های تکراری رو بشنوم.

و اما درمورد پویا:

اینکه بحث بین منو پویاست.
ولی واکنش بقیه هم خیلی مهمه نه؟؟
یکی مثل آرش و مهدی براشون سوال میشه و شاید حتی بررسی هم کنن که اقا جریان چیه انقدر معین میگه پویا؟؟ اسکل که نیست شاید چیزی این وسط هست ! خلاصه میخوام بگم یه طرفه رد نمیکنن، چرا یه طرفه رد نمیکنن، چون قطعی خبر ندارن از چیزی.

ولی برای من کسایی که یه طرفه میان وسطو سعی میکنن جوری دفاع کنن که به چشم نیاد دفاعه ، این خیلی جالب تر میکنه بازی رو ‌.. ،
به جای اینکه بگی چسبیده به پویا، به خودت بگو چرا چسبیده به پویا؟
اگه چراییش برات مهم نیست، خب من حرفی ندارم دیگه!

کاربلد مافیا
پسندها
177
آقا من گذری اتفاقات رو یک نگاهی انداختم. فعلاً این رو بگم درباره‌ی نقش مهدی، علاوه بر نکاتی که چاوش گفت، این‌که دیشب مهدی اومد گفت گزینه‌ی دوم‌تون رو هم بگید و وقتی دید من به صدرا رأی دادم خودش هم همین‌کار رو کرد، کاملاً ذهنم رو می‌بره سمت این‌که مهدی شهردار بوده و خواسته دیشب گزینه‌ی اعمال قدرت رو داشته باشه. :دی

@چاوش
احساس می‌کنم پست‌های من رو نمی‌خونی. :دی
موضوع رأی به هادی رو دیروز مفصل توضیح دادم برای فری و مملگر و فکر می‌کنم قانع شدن، حالا اگه نشدن بیان بگن که صحبت کنیم. تو چرا ندیده و نخونده دست می‌گیری می‌گی رأی رضا به هادی مشکوک بود باید بیاد توضیح بده؟ :| بعد گفتی رضا چرا به صدرا رأی داد، ندیدم از اول بازی کاری باهاش داشته باشه. :| خب این دیگه مشخصه پست‌هام رو نخوندی. :دی

برمی‌گردم

Professor
پسندها
15
واقعا دیگه خیلی مسخرس که من هرچی میگم بدون منطق ازش حس منفی برداشت میکنید، کاش حدقل یه منطقی پشتش بود ادم زورش نمیومد.
جالبش اینه که ممل و محمد تا من وارد دفاعیه شدم به من رای دادین بدون اینکه حتی 2 تا سوال جواب کنین بدتر از مهدی، واقعا من دارم قربانی میشم چون گزینه ی دومی ندارین و دم دست ترین گزینه برای اعدام با احتمال بالا منم. نمیدونم این سلاطین مافیا سلاطین مافیا و رتبه های برتر سیدبندی که ازش صحبت میکنن شمایین ؟ البته از اینکه این همه مدال آویزونه رو پروفایلتون باید فهمید که همه چی کشکی و حسیه اینجا و خب اشتباه از منه که هر سری این داستان هست ولی باز دور بعدی رو میام : ))
محمد، مهسا، رضا !
هر سه تاتون که دارین میگین تو که ادای ریش سفیدی در میاری چرا رای ندادی ؟ تو دفاعیه سوال پرسیدم ! چرا جواب نمیدین ؟ قبلش از مهسا پرسیدم هیچ جوابی براش نداشت.
شما بودین چیکار میکردین ؟ سه باره این سوال و دارم تکرار میکنم هیچکی به هیچ جاش نمیگیره بعد میاین میگین صدرا ترس از صحبت کردن داره، واقعا صحبت کردن با قوم نوح چه فایده داره ؟
خیلی مسخرس که دارین رو امان گرفتن من مانور میدین. بقیه خودتون قضاوت کنید.

مهسا
این آسیبی که در موردش حرف میزنی چی هست ؟؟ تو که تکلیفت مشخصه من برای تغییر باور تو که اصلا هیچ حرکتی نمیزنم و انتظاری هم ندارم باور کنی، اگه دارم صحبت باهات و ادامه میدم فقط برای اینه که بقیه هم ازش بتونن نتیجه گیری کنن.
اصلا چرا نباید بدونی چی به چیه؟:دی کلا مگه چقدر وقت گذاشتی برای این قضیه که بین رامتین و هادی اگه بودی کیو انتخاب میکردی؟ حالا امان گرفتنت رو میذاریم کنار
میگی در مورد اینکه من چیکار میکردم جواب دادم، تنها صحبتت این بوده و خب این کجاش جواب سوال منه ؟؟ خب وقت نداشتم که بذارم و قطعا من مثل تو نمیام برای رای دادن تاس بندازم پس طبیعیه وقتی تو جریان نبودم بیام امان بگیرم، چرا انقدر این امان گرفتن واستون عجیبه ؟ اصلا منی که تو میگی چقدر باهوشی مرض دارم مگه اولش بیام ادعای دلسوزی فیک برای شهر کنم ولی بعدش بیام عمدا رای ندم که خودم و اینجوری بندازم وسط ؟ با کدوم منطق جور در میاد ؟
انتظارت از شهروند چیه ؟ اینکه بیام وسط و فقط حرفای تکراری ای که بقیه زدن و تکرار کنم ؟ آخه اکثرا همین کار و دارین میکنین، مفیدترین بازیکنایی که تو بازی بودن چاوش و آرش و فری بودن بقیتون که باز تاییدی و ردی بودین تهش یه چیزیم شاید گفته باشین حالا. منم بلدم اینجوری باشم ولی خوشم نمیاد از ریتوییت کردن صحبتای بقیه وگرنه بیا انقدر بازی رو برات میپیچونم و حرف تو حرف میارم که این حرفا حرف بقیه رم گمراه کنه یا این حرف باعث تکرار حرف 6 بار تو جمله شه ؟ فایدش چیه ؟ همونقدر فایده داره که صحبتای بعضیاتون و اما بریم سر مسئله ی مهم تر.
و اینکه بحث بینمون چطوری شروع شد شروع کننده من بودم:دی در مورد رای ندادنت و دم از مهم بودن شهر برات و ریش سفیدیت زدم و گفتم چطور اینا با هم میخونن. یادت که نرفته؟:دی بعد شما گفتی میتونستی زودتر بپرسی چرا وایسادی فری بگه بعد و ...! پس اگه کسی شروع کننده بوده من بودم:دی اصلا بابت این جملت زورم اومد کجا تو اول مشکوک شدی؟
خب مرسی که خودت مشخص کردی از اول هدفت گرفتن رو من بوده وگرنه من هنوز فکر میکردم صحبتای اولیه ت بدون هدف بوده :دی مرسی.

کاربلد مافیا
پسندها
177
@محمد
به نظرم از دید بی گناه بعضی وقتا بعضی بی گناه ها سریع میتونن شناسایی بشن. نمونش همین هادی. از همه جا بهش سیخونکی وارد شد ولی با قاطعیت در جواب هاش بی گناه بودن رو نشون می داد. اون بند ضدضربه ی یک شب راهب هم بهش اجازه می داد مانور بده رو حرف هاش. اینکه احساسات رو هم ملغمه استدلال هاش کرده بود رو قبول دارم. ولی قسمت بی گناهی هادی خیلی بولد بود. برای همین به نظرم عملاً با روند بازی نباید رایی می داشت و یا حتی به رای گیری نهایی فرستاده می شد.
آقا یعنی چی این آخه؟ :| چرا اون‌موقع که هادی و رامتین وسط بحث بودند و همه بهشون شک داشتند کسی نیومد چنین چیزی بگه؟ از وقتی هادی بی‌گناه اعلام شده تو و عماد فاز عالمانه گرفتید که آره بابا از بازی‌ش معلوم بود بی‌گناهه! تو که می‌گی بی‌گناهی‌ش خیلی بولد بود دیگه. :| بعد اصلاً این چه منطقیه که می‌گی به‌نظرم کلاً هادی نباید رأیی می‌داشت؟ بی‌گناه هم باشه بالأخره دو تا گناه‌کار بدشون نمیاد از آب گل‌آلود ماهی بگیرن و یکی رو بندازن بیرون. خیلی بی‌معنی و عجیبه این حرفت. :|
به‌طور کلی اصلاً حس اون محمد بی‌گناه همیشگی رو ازت نمی‌گیرم و فاز به فاز مشکوک‌تر می‌شی برام.

رامتین رو که خیلی راجع بهش زدن. نقطه ی برعکسِ هادی بود. یاد دوری که سامورایی بودم و رامتین قاتل بود برام زنده شد. دیگه مشخص شده بود گناهکاره و عملاً خودش رو پس کشید از بازی. اینجا هم همون اتفاق افتاد با شدت کم تر.
اتفاقاً کسی که خودش رو از بازی پس کشید و جواب پست‌های من رو نمی‌داد هادی بود. رامتین کاملاً سعی کرد اون پست عصبی و پرخاش‌گرانه‌ی خودش رو توجیه کنه و حتی دفاعیه درست‌وحسابی‌تری هم داشت. موافق نیستم اصلاً با حرفت.

@معین
اینکه بحث بین منو پویاست.
ولی واکنش بقیه هم خیلی مهمه نه؟؟
یکی مثل آرش و مهدی براشون سوال میشه و شاید حتی بررسی هم کنن که اقا جریان چیه انقدر معین میگه پویا؟؟ اسکل که نیست شاید چیزی این وسط هست ! خلاصه میخوام بگم یه طرفه رد نمیکنن، چرا یه طرفه رد نمیکنن، چون قطعی خبر ندارن از چیزی.
برادر تو چرا جواب منو نمی‌دی کلا؟ :دی یک پست طویل دادم دیشب که قسمت اولش چند خط درباره‌ی تو بود؛ لطفاً بخونش و جواب بده.

@صدرا
نمیدونم این سلاطین مافیا سلاطین مافیا و رتبه های برتر سیدبندی که ازش صحبت میکنن شمایین ؟ البته از اینکه این همه مدال آویزونه رو پروفایلتون باید فهمید که همه چی کشکی و حسیه اینجا و خب اشتباه از منه که هر سری این داستان هست ولی باز دور بعدی رو میام : ))
بله مشاهده می‌کنید ایشون همونیه که فاز اول سخن‌وری می‌کرد ای شهروندان بیایید مفید باشیم و بازی رو گره نزنیم. :)) یک مثال بارز از پستی که مفیده و گره‌گشا. :))

رأی امشب من بین محمد، صدرا، عماد و معین خواهد بود.

Professor
پسندها
15

God

Administrator
گاد
پسندها
961
علی رغم قوانین واضح و صریحی که در مورد ادعای نقش بود، ولی مثل که هرچیم تذکر میدی، باز وقتی توان اداره بازی از دست میره، دست به کارای عجیبی زده میشه که من واقعا نمی تونم تعجب خودمو مخفی کنم.

قانون:
8- هر گونه، ادعای و اشاره نقش، به درست یا غلط و ادعا نسبت به علم در مورد بازی و نقش دیگران، به صورت مستقیم، غیر مستقیم و اشاره به ادوار دیگه مطلقا ممنوعه. به شدت رو این موضوع حساسم و در واقع اگر کسی به هر طریقی علمی در مورد نقش بقیه داشته باشه، قطعا بهش ابزار هم دادم، پس مدعی گاد کش هم نمیشه، سنگسار میشه

این جمله از معین ادعای غیر مستقیم نقش به حساب میاد و سنگسار میشه.

سنگسارم به این مفهومه که نقشش اعلام نمیشه.

ادامه بازی با 13 نفر

پی نوشت: یکم حالم نا مساعده و تمرکز کافی ندارم به نظر میاد نمی تونم امروز داستان اصلی رو برسونم. با عذرخواهی، فردا فصل 6 و 7 داستان با هم منتشر میشه.

آخرین ویرایش:
Thomas Shelby
پسندها
648
درود دوباره. من اول صبح پستای فاز قبلُ یه مرور کردم. منتهی سرم سرد می کرد و نشد که پست بدم. یه چرت زدم بهتر بشه، بدتر شد.
یه قرص می خورم می خوابم. بعدش به تناوب هستم امروز.

پ.ن. : نهایت تعجب خودمُ از معین اعلام می کنم.

- - - Updated - - -

سرم درد می کرد.*

کارکشته مافیا
پسندها
265
راجع به داستان. یه چیزی ذهن من رو درگیر کرده اونم اینه که نمی تونم قبول کنم سید بی دلیل 2 بخش امیر و فروغ برای داستانش گذاشته. بعضی اتفاق ها هم اخه یه بار تو این بیان می شن یه بار تو اون. مثلا معین اول تو بخش امیر قرص می خوره بعد چاوش تو بخش دوم.
همونطور که پویا از نوزده نفر دیگه خواسته بود، همه امشب همین اطراف موندن، پویا، عرفان، محمد امین، رامتین و معین، به ویلای من رفتن و آرش، رضا رو به ویلای خودش در نزدیکی جنگل های نور برد و بقیه هر کدام در ویلاهای خودشون ساکن شدند و سه نفر از بچه ها، یعنی یاسین، عماد و ندا هم که ویلایی در شمال نداشتد، ویلاهای جداگانه ای در نزدیکی رویان اجاره کردند و موندگار شدند.
فکر می کنم این بخش سید به بالانس بازی اشاره کرده باشه. 5 مافیا 2 فرقه و 3 فرعی؟ این که علامت سوال گذاشتم واسه اینه که تو ذهن من منطقی تر بود سید فرعی ها رو بگه ویلای خودشون رو داشتن و شهروندا ویلا اجاره کنن. واسه همین ممکنه این 3 نفر به 3 فرد مثبت شهروند هایی که تو شب اعمال نقش دارن باشه. مثلا دکتر، کاراگاه و پلیس (+)
من بوی خون حس می کنم
این جمله چندبار زده شده و می تونه به معنی تیر داشتن تو شب باشه.
اینجا رو باش رضا چقدر عصبی شده، دلم براش میسوزه، اومد زنگ بزنه، دید کلا آنتن نداره، زد یه شیشه ویلای آرش رو شیکست و گرفت خوابید. لعنتی خب الان تا صبح از سرما یخ میزنید که. گازم قعطه آخه
تماس که از نظر من هم فرقه اس.
اما ادامه ی این سطر نظر من رو جلب کرده. می گه گاز قطعه اما فردا یاسین به خاطر گاز گرفتگی می میره. می دونم ویلا ها متفاوته و یاسین تو ویلای امیر گاز می گیردش. اما بازم نمی تونم بی دلیل ببینم این بخش رو. شاید اشاره به این داشته که قاتل سهمیه نداشته شب اول. که با توجه به این طوفان که باعث شد درخت رو خونه عماد بیوفته می تونه کار مافیا باشه. اگه این رو برداشت کنیم پس طوفان باید نشونه ی مافیا باشه.
با توجه به این بخش، به این می رسیم که کشته شدن رامتین توی استخر کار مافیا نبوده. از اونجاییم که گاز یاسین رو گرفته کار قاتل نبوده. یا کار بی گناهان بوده یا کار فرقه.
..............
یه بخش دیگه ی داستان هم هست شاید مهم نباشه اما ذهن من رو مشغول کرده از دوستان می خوام بیان نظر بدن مخصوصا آرش با اون فکر مریض داستان خونش :))
پویا هی دست محمد امین رو ور می گیره می بره اینور اونور. این باید نشونه از چیزی باشه که نمی فهمم اصلا حتی حدسم ندارم واسش.
.........
عرفان فکر می کنم نشون دهنده ی افراد مثبت باشه. مثلا تو داستان اول گفت عرفان ایول بهش قاتل رو پیدا کرد اما جربزه نداشت و نکشت. شاید این اشاره به پلیس داشته که نمی تونسته همون روز بکشه.

- - - Updated - - -

فکر می کنم این که تو داستان تاکید کرده که مهدی تو مرگ هادی کاره ای نبوده و این که مهدی بیگناه بی نقش اعلام شده باشه شهردار بوده مهدی. اما این به این معنیه که دو بار تیر خورده. بر اساس داستان اینطوری اونجا که عماد نزدیک بود بمیره سوء قصد مافیا برای مهدی بوده، اون شب قاتل سهمیه نداشته چون گاز قطع بوده. فرداش رامتین کشته شده توسط بیگناهان یا فرقه. یاسینم قاتل زده و تیر مافیا گمه. فرداش طوفان مهدی رو می کشه. یعنی تو 2 شب مهدی رو زدن. این که انقدر مصمم بودن رو مرگ مهدی از شب اول باعث می شه ببینم مهدی به کیا گیر داده بوده از شب اول و شک هاش کیا بودن.

آرش
پسندها
337
چاوش
@آرش

اوکی حالا شاید اشتباه خوندی واقعا، ولی من ۲ تا سوال دارم:
۱- در این نوع اشتباهی که تو خوندی، صفحه ۱۳ چه نقشی داره؟ یعنی با خودت فکر کردی منظورم از صفحه ۱۳ چیه در اون جمله؟ :)) هیچ معنی ای نمی‌ده در این نوع خوندن تو :دی
۲- چرا اینقد واکنش شدید داشتی بهش؟ یه پست رو نخوندن اینقد واکنش شدید نداره به نظرم و از مرض میاد این :دی
مورد 1) دیدی میگن آدم موقع خوندن کلمه فقط اول و آخرش رو می خونه وسطش رو حدس می زنه؟ :)) همچین چیزی شد. «از اول از صفحه ۱۳» اینطوری. چون کلا سریع می‌خونم این مکافات هم داره :))
مورد ۲) «واکنش شدید» که اغراقه :دی حساس شدم چون تا قبل از پستت حس کرده بودم هیچکی به اون پست من (که کلی وقت گذاشته بودم براش) توجهی نکرده و هیچکی کلا واکنشی نشون نداد زیاد. بعد که فکر کردم تو پستم رو نخوندی و اومدی یه حرفی زدی که من رد کرده بودم، بم برخورد واقعا :)) چون مثلا از تو و مهدی حداقل انتظار داشتم به اون پستم توجه کنین :دی ولی واکنش شدید که می‌گی اغراقه. :دی

---------------------------

در مورد مهدی، در کنار بی‌گناه بی‌نقش، شهردار و فدایی هم ممکنه که با توجه به اصرارش بر لباس داشتن رامتین و رای عوض کردن دیشبش به صدرا (که بتونه از قابلیت‌هاش استفاده کنه در صورتی که اتفاق عجیبی افتاد) به نظرم همون شهردار بود. البته فدایی هم نقشیه که پویا داشته قبلا و بعید نیست مهدی بگیره ولی خب بازیش شهردار بود. توی فاز شب هم به لباس اشاره‌ای نشده حالا توی تحلیل داستان می‌پردازم.

رای‌های دیشب محمدامین هم عجیب بود. حس کردم از رای مهدی به صدرا اسکی رفت، حالا باید بیاد دلیلش رو توضیح بده. ولی بدتر از اون، رایش به ندا بود :دی کاری به نقش ندا که بعدش مشخص شد ندارم ولی رای پرت و محافظه کارانه‌ی بدی می‌تونست باشه. منتظرش توضیحاتش هستم.

در ادامه یه پست تحلیل داستان و یه پست نظر کلی به بازیکنان می‌دم. کلا این فاز بعد از اعدام رامتین و امین، حس گناهکاریابیم خسته شده نشسته یه گوشه :)) از این وقفه در پست‌های رگباری مهسا استفاده می‌کنم و پست‌ها رو دوباره می‌خونم. :)) حساب شده پست بدین خدایی.

-----------
آهان در مورد معین، من وقتی پستش رو خوندم هیچ برداشت ادعای نقشی نکردم. بی‌رحمانه بود به نظرم :دی زهر چشم سنگینی بود و رعایت می‌شه :)) ضمن این‌که طبق تجربه می‌گم، از این اتفاق (مثلا در مورد نقش پویا) چیزی در نمیاد، بیخودی ذهنتون رو درگیر نکنین.

کارکشته مافیا
پسندها
265
@مهسا: پست 287 ات خوندم. با طرز فکرت مخالفم. من اگه الان بگم با قیافه مهسا حال نمی کنم رای می دم بهش چیکار می کنی؟ بهم رای نمی دی؟ بعد اون رایت مقابله به مثل حساب می شه و منفی ای؟
منطق برلین هم همین بوده از نظر من. گفت دلیل رایت به من بیخود بود. و برای همین گناهکار شد واسش. این رو متوجه نشدی یعنی؟
راجع به رایم به ندا هم توضیح دادم. شما شک دوم من بودی اما اگه راجع به شما اشتباه می کردم هزینه زیادی داشت. یعنی هم شما می مردی و هم ندا گادکش می شد. اینجوری اگه من راجع به شما اشتباه کرده بودم 2 تا مثبت می مردن. ترجیح دادم این کار رو انجام ندم و ریسک نکنم. به مهدی هم توضیح دادم انتظار داشتم کار من رو انجام بده.
.........................
@محمد
ازت انتظار دارم با این حرفی که الان زدی که بیگناهیه هادی مشخص بود برای من پست بیاری که توش بتونی بگی هادی بیگناهیش مشخصه. اینجوری می شه گفت داری سوء استفاده نمی کنی. در غیر این صورت این حرفت برای من خیلی بوی این رو می ده که می هوای بگی از اون شهروند های دلسوز بودی که نرسیدی به قافله و الا از هادی دفاع می کردی. اگه منفی باشی یعنی هم از بیگناه احتمالی دفاعی نکردی و الان می هوای سود کسیو که دفاع کرده از هادیم ببری. این دیگه یکم زیاده خواهیه. نیست؟ :دی
@آرش
خندت نگیره ولی بر اساس سبک بازیت که هی سوراخ پیدا می کنه تو استدلال طرف انگشت می کنه، این دست خیلی ملایم تر بازی کردی برای همین برای اولین بار حس مثبت دارم بهت.
@چاوش، فری و صدرا
دلیل رای دادنم به صدرا خودخواهی محض بود. با دفاع امین قشنگ این حس رو گرفتم که واسش مهم نیست. در نتیجه نخواستم ریسک کنم تروریست باشه من رو با خودش ببره ترجیح دادم صدرا که فکر کنم رای آخر بهش بود رو ببره :)) ببخشید صدرا :))

- - - Updated - - -

ولی بدتر از اون، رایش به ندا بود کاری به نقش ندا که بعدش مشخص شد ندارم ولی رای پرت و محافظه کارانه‌ی بدی می‌تونست باشه. منتظرش توضیحاتش هستم.
چی می گی آرش کار من و تو یکی بود که. تو گفتی کسی غیر خلفی نیاد. من گفتم یکی که به هر حال برامون مفید نیست بیاد. به عنوان گناهکار نباید بخوام افراد مهمتری جز اونی که داره گادکش می شه بیاد؟ نباید به عرفان یا صدرا رای می دادم؟

- - - Updated - - -

@فری
این حرف آرشه در قبال پست 125 تو:
منتهی فکر کنم یه جا رو اشتباه متوجه شدی. من دوتا مورد داشتم با رامتین، یکی «چرا من؟» یکی «حس کردم چاوش بیگناهه». اون هم‌تیمی داشتن و اینا به دومی مربوط می‌شه.
ببین زیاد موافق نیستم که یه بیگناه شاید چنین حرفی بزنه. شاید به قول خودت «از خودش بپرسه» منتهی یه بیگناه دلیلی نداره از روی ترس یا تعجب لحظه‌ای چنین حرفی بزنه. ترس که نباید داشته باشه مشخصا، اون هم توی پست اول. کلا گناهکاره که از مطرح شدن اسمش ترس داره، نه بیگناه حتی بیگناه نقش‌دار. اون هم وقتی که کاملا مشخص بود حرف هادی برای واکنش گرفتنه و مطمئنم رامتین این رو متوجه می‌شه. بنابراین مشکلش اتهام خوردنه نبودنه، مشکلش توجهی بوده که سمتش اومده. درواقع ذهنیته این بوده که «چرا بین این همه از من واکنش گرفتی؟». همین‌طور بیگناه به جای تعجب از اتفاقی که براش افتاده، به کسی که اتهام بی‌خود بهش زده مشکوک می‌شه
این اصلا همون حرف تو نیست با کلمات متفاوت این مخالفت با حرف توئه. منم دیدم دلایل من و آرش واسه مخالفت باهات یکیه گفتم تکرار بی خود نکنم گفتم با آرش موافقم درست جواب تو رو داد.

- - - Updated - - -

در نهایت:
@صدرا
این حرف اینه مدالاتونو فلان و بصار اصلا بهم حس خوبی نمی ده. یعنی بحث تو با مهسا عجیبه اصلا واسه من.
از یه طرف حرف مهسا رو قبول ندارم که میگه ااا تو که دلسوزی چرا رای ندادی و هی تکرار می کنه این قضیه رو. حس این رو بهم می ده که یه دیوار کوتاه و یه بهونه پیدا کرده همون رو چسبیده.
اما واکنش های تو هم تا به اینجا چیز خوبی ازش در نمیاد. حرف منطقیت رو قبول دارم چون من هم با همون منطق امان گرفتم اما این که اینجوری مثل اینکه سعی در این داری که بی گناه بی اعصاب که از طعنه زدن نمی ترسه خودت رو جا بزنی هم اصلا جالب نیست.

کارکشته مافیا
پسندها
265
خب رفتم پست های مهدی رو خوندم. جالب شد.
مهدی خیلی کم پست داده اما بیشتر رو دو نفر مشکوک بوده. مهسا و رامتین.
رامتین که تو ذهن من مافیاس.
مهسا اما وقتی چنتا چیز رو می ذارم کنار هم می تونه یارش باشه که وقتی دیده مهدی هم رو رامتین هم رو مهسا دست گذاشته تصمیم به زدنش از فاز یک گرفتن.
1- اینکه به هادی رای داد.
گفته خودش یه همچین چیزی بوده:
هادی برای من فرعی بیشتر نشسته رامتین رو نمی دونم.
این حرف معمولا مافیاییه که نمی خواد تابلو از یارش دفاع کنه. جدا از این اول به چاوش، بعد به برلین و در نهایت به هادی رای داد. من رو یاد اون دور خودم انداخت که مهدی رای داشت من به زور می خواستم بهش رای ندم 10 بار رای عوض کردم.
2- اینکه بعد از رای دادن به هادی این جملرو گفت که:
از نظر من مافیایی که می دونستن سناتور قراره رای رو تغییر بده به خود رامتین رای میده که کمتر تو چشم باشه. هنوز می گم، حرفش غلط نیست اما این که خودش این حرف رو زده این حس رو برای من ایجاد می کنه که رای به هادی داده که بتونه این حرف رو بزنه.
این ها رو می ذارم کنار این که یه دیوار کوتاه از صدرا پیدا کرده هی داره تکرارش می کنه من رو بهش مشکوک تر می کنه. این رو بگم که صدرا هم با اون ادا اطفارای این که من مثبت بی اعصابم هم برام مشکوکه. 2 تا منفی ممکنه به جون هم افتاده باشن.
بقیه نظر بدن خواهشن راجع به این قضیه.

- - - Updated - - -

رای به اعدام: مهسا

- - - Updated - - -

باشه تا بعد :)

FM

کارنیاموز مافیا
پسندها
195
@ممل: اصلا قانع کننده نبود برام که با دفاع امین نفهمی فرعی(و احتمال بالا) قاتل بوده. اصلا بدردتون میخورم جمله معروف قاتلاست، بعد تو فکر کردی تروریست بوده؟ :/

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
دستیار مافیاییا

تاس

+
اتصال به گوگل

کاربران آنلاین

هیچ کاربری آنلاین نیست.

یافتن کاربر

اتصال به گوگل

کاربران آنلاین

هیچ کاربری آنلاین نیست.

یافتن کاربر

بالا پایین