اونقدر اطلاعات خاصی از بازی به دست نیاوردیم که تحلیلم از بالانس بخواد تغییر کنه. صرفا اینکه یاسین و ال امین گناهکار بودن باعث میشه یه کم احتمال ۲ مافیا بودن بیشتر شه برام. حسی هم هست این بیشتر، شاید بخشیش به خاطر ترس از تروریست ال امین باشه. خصوصا اینکه ال امین زیاد بازیش به قاتل نمیخورد. یاسین حالا شاید.@همه و (آرش):
بالانس هاتونو الان بیاین بگین: اولا که چند تیم و چند بازیکن و کیا؟
ببین آخه این که میگی راه دررو گذاشتن بهت نمیخوره، مال وقتیه که بیگناه باشی. اگه گناهکار باشی من از کجا بدونم میخوای چیکار کنی. بحث اینه که تو راه برای سواستفاده رو باز گذاشتی و من هم به خاطر عملکرد دیروزت که از دیر جواب دادنم سواستفاده کردی، خیلی نمیتونم بهت اعتماد کنم. حالا با اینکه میگی میخوای به گزینههای دیگه بپردازی اوکیم، ولی دوتا سوال دیگه که پرسیدم رو جواب بده. ۱) چرا تغییر رای دیروزم رو گفتی بیگناهانه بوده و چرا گناهکار چنین کاری نمیکنه؟ ۲) دیروز که من پست ۱۶۱ رو دادم، تو توی پست ۱۶۴ نگفتی جایی از حرفهام رو قبول کردی یا قانع شدی. اما بعد توی پست ۱۷۲ به خلفی گفتی با پست ۱۶۱ برات مثبت شدم@ارش:
اینو بگم و بعد برم بخوابمراه در رویی که میگی گذاشتی برای رای به من اصلا شبیه من هست واقعا؟ لعنتی من این همه باهات بحث منطقی کردم و کلی استدلال کردم که بعد بیام زارت بهت رای بدم؟ چرا انقد از رای من میترسی اخه؟ من انقدر راحت رای میدم، اگر قصدم بهت رای دادنه چرا این همه مدت ندادم چرا میگم فعلا بمونی تا بحث کنیم؟ اینو مطمئن باش اگر در ادامه هم بهت رای بدم اول حسابی باهات سر اون استدلال ترس بحث میکنم. کجای شخصیت بازی من همچین حرکاتی دیدی که الان نگرانشی واقعا؟ نترس، بدون اینکه باهات بحث کنم رای نمیدم بهت. دلیل این که فعلا نمیخوام اقدامی بکنم هم به مسائل دیگه مربوطه، یکیش همین شرایط حال حاضره، تو رو اگرم گناهکار بدونم الان انرژی هدر دادن برات لزومی نداره کلی گناهکار دیگه هست که تو حاشیه بحث من و تو قایم شدن، این غیر منطقیه بخوام برم از بالا نگاه کنم به مسائل بینشون؟ یکم ذهنتو بازتر کن اگر بیگناهی لطفا. الانم مختاری هر تصمیمی بگیری دیدی که رایم که دادی بهت حق دادم بازم میتونی رای بدی ولی بزار من رو اسلوب خودم بازی کنم.
توضیح بده که این چطور تناقض نداره 
نفهمیدم، الان پوینت این حرفت این بود که بگی گیر اول بازی ال امین و رایش نمیتونه زرگری باشه؟ چه ربطی به معرض اعدام و اینا داره این. بعدشم اینکه تو میای میگی «نه پست ال امین زرگری نبوده» حس بدی میده ها.@آرش:
این کار ال امین وقتی فایده داشت که من در معرض اعدام باشم که بخواد خودشو سفید کنه. زوده اول بازی برای همچین کاری به نظرم. چون معلوم نبود قراره چطوری با این موضوع برخورد بشه. در مورد پر رو بودن هم توضیح دادم به خود فری.
تازه «این کار ال امین وقتی فایده داشت که من در معرض اعدام باشم که بخواد خودشو سفید کنه» مگه تو گناهکار اعلام میشی که با اعدام تو ال امین سفید بشه؟
از نظر عرفان بیگناه بودی دیگه، که اون حرف رو زده. یعنی x اگه گناهکار باشه احتمال میده که y بیگناه باشه، میآد ازش دفاع میکنه که اعتمادش رو بخره. «از هر طرف یه اتهام ریز و درشتی بهت زده میشد» هم هم اغراقه، هم با اینکه گفتی حس سیبل شدن نداشتی تناقض داره کاملا@آرش:
اینکه میگی عرفان خواسته خودش رو بچسبونه به من، به نظرت اونجا که عرفان اینو گفته، من سفید بودم یعنی تو بازی؟ چون حس سفید بودن از نظر دیگران رو نداشتم اونجا و از هر طرف یه اتهام ریز و درشتی بهم زده میشد.

چیز منفیای ازش ندیدم تا اینجا، بعضی حرکاتی که دیدم هم به پای وقت نداشتن و فاصله افتادن تو بازیش میذارم فعلا. خنثی کمی متمایل به مثبت بوده فعلا.
ولی دیروز اوکی بود پستهاش و میتونه بیگناه باشه.
بازیش «باگ» خاصی نداشته، ولی کلا حسم بهش مثبت نیست اندازهی بقیه.
احتمالاتی که براش تو ذهنمه جوریه که احتمالات نزدیک گناهکاریه و احتمالات بعید بیگناهی. جزو گزینههای گناهکاریمه فعلا. حالا باید بازی امروزش رو ببینم.
ولی به نظرم اون تمرکز و هدفمندی و بهینه بودن بازی بیگناهیش رو نداره توی پستهاش. نمیتونم بگم گناهکار بوده بازیش، اما درمقایسه با استانداردهای محمدرضا دوز بیگناهیش کمتر بوده.
نمیدونم من رو یادش میآد یا نه 
کلا از اوناست که باید شخصیتش رو بشناسی تا سایدش رو بفهمی. بین تازهواردها خنثیترین بوده برام قضاوت خاصی نتونستم بکنم.
ندوست 

چیز منفیای ازش ندیدم تا اینجا، بعضی حرکاتی که دیدم هم به پای وقت نداشتن و فاصله افتادن تو بازیش میذارم فعلا. خنثی کمی متمایل به مثبت بوده فعلا.
ولی دیروز اوکی بود پستهاش و میتونه بیگناه باشه.
بازیش «باگ» خاصی نداشته، ولی کلا حسم بهش مثبت نیست اندازهی بقیه.
احتمالاتی که براش تو ذهنمه جوریه که احتمالات نزدیک گناهکاریه و احتمالات بعید بیگناهی. جزو گزینههای گناهکاریمه فعلا. حالا باید بازی امروزش رو ببینم.
ولی به نظرم اون تمرکز و هدفمندی و بهینه بودن بازی بیگناهیش رو نداره توی پستهاش. نمیتونم بگم گناهکار بوده بازیش، اما درمقایسه با استانداردهای محمدرضا دوز بیگناهیش کمتر بوده.
نمیدونم من رو یادش میآد یا نه 
کلا از اوناست که باید شخصیتش رو بشناسی تا سایدش رو بفهمی. بین تازهواردها خنثیترین بوده برام قضاوت خاصی نتونستم بکنم.
خوب الان من از رو چی باید قضاوت کنم دقیقا؟
گفتم فکر نکن همه چی تموم شده و دیگه رای بهت نمیدم باید برم بخونم پستتو. این کجاش میشه سو استفاده؟ خودت بی محابا پست میدی و انواع و اقسام اشتباهات رو توی بازیت انجام می دی بعد یکی بهت رایم میده بهش میگی پر رو؟ این چه منطقیه آخه؟ من چطور میتونم با همچین منطقی مقابله کنم؟ دور قبل باز بهتر بودی، روی حس اتهام میزدی و توی بحثا آروم بودی به نسبت، اما این دور اشتباهاتت بیشتر و جدی تر بود.نظرم با نظر مخالفه صرفا سر اینکه آیا ری اکشن آرش اوکی بوده یا overkill به قول تو...تو هنوزم به این معتقدی که بیش از حد بوده؟ چون اگه قبول کردی و قانع شدی که اوکی بوده ری اکشنش پس ادامه جمله ت بیخودی میشه به نظرمنظرت با نظر من مخالفه راجع به بحثشون. آرش رو چون می شناسم می تونم درک کنم که این ری اکشن واسش اوکی باشه. تو رو اونقد نمی شناسم. باید ببینم مرض نباشه تو این جهت گیریت.
اگه نه هنوز قانع نشدی اون یه بحث دیگه ست 
تو که میدونی دیگه سخت اعتماد میکنم بهت باید صبر کنی، دیگه سریع نمیام تو رو مثبت بگیرم و پیش فرضم و بهت مثبت کنم.@فری
نمیدونم چرا نمیفهمم هدفت از ری اکشن گرفتن از آرش رو...خودت داری میگی تو اینجور مواقع بحث وقتی احساسی میشه کدر میشه و نمیشه به نتیجه رسید...از اونور میگی نمیتونستی خودت رو بدون توجه به پیش فرض ها جای آرش قرار بدی...خب وقتی به همه اینا واقفی به نظرم اونوقت حرکتت تا حد زیادی بی هدف میشه...
@ممل
نظرم با نظر مخالفه صرفا سر اینکه آیا ری اکشن آرش اوکی بوده یا overkill به قول تو...تو هنوزم به این معتقدی که بیش از حد بوده؟ چون اگه قبول کردی و قانع شدی که اوکی بوده ری اکشنش پس ادامه جمله ت بیخودی میشه به نظرماگه نه هنوز قانع نشدی اون یه بحث دیگه ست
کماکان منتظرم رضا و عرفان بیان جواب سوالام رو بدن ولی گزینه های مشکوک من این دو + تا حدود کمی فری هست
نتوپید به نظرم، اگه هم لحنش جدی و توپان () بوده باشه خود نوع گیر دادنش مشخص بود که به گناهکاری مهسا نیست و به نحوهی درست بازی کردنه. حالا تا حدی حق میدم که تو چنین دریافتی نکرده باشی، ولی دیگه «تشر»و اینا هم بزرگنمایی بود برا قضیه.
اتفاقا از نظر بار، بار پستت کاملا سمت بیگناهی مهسا بود و از شجاعت بیگناهانهش تعریف کردی و اینها. یعنی این کنار اون جملهی سیبل، مفهومش میشه همون جملهای که من گفتم.
نمیگم ۱۸ نفر، ولی آخه دو نفر به یه نفر گیر بدن که نمیشه سیبل. اینم در نظر بگیر که تو اون نقطه از بازی، دو سه نفر کلا پست داده بودن و اونقدر موضوع زیادی نبود تو بازی که صدرا بخواد به چیز دیگهای بپردازه. حالا من زیاد مشکلی با اینکه به صدرا بدبین بودی ندارم، بیشتر در مورد مهساست مشکلم. حس چسبیدن و جلب اعتماد گرفتم ازت یه کم زود بود اون نقطه از بازی که چنین قضاوتی دربارهی پست اول بازی مهسا بکنی. نگفتم قطعیت داشتی البته.
پستت خوب بود حالا، حسابه
و اینکه تو نظرت دربارهی ریکشن مهسا چیه؟ اوکی بودی که واکنشی نشون نداد به دفاعت؟ مهسایی که به همهچیز بدبینه و واکنش نشون میده یه جورایی انگار راضی بود که تو گفتی بیگناهه.
با توجه به این که دو تا منفی (اگه لباس نداشتن) یکیشون رای به مهسا رو شروع کرد و اون یکی اصرار بهش داشت مهسا برام سفید تر هم شد حتی. الان دارم استاروارز می بینم. تموم شد میام دوباره
تو پست #51 ت تیکه ی آخرش رو کره گیری رو اشاره کردی و بیس گیرت به صدرا کره گیری نبوده و گیریه که صدرا به مهسا داده...تو ادامه ی پستت کره گیری رو اضافه کردی به گیرت...پس بیس وقتی کره گیری نبوده باید به ال امین هم همین گیر رو میدادی دیگه؟
بعد بحث ترس و اینا میشه میگی نه نترسیدم و یهو به ال امین رای میدی دیروز؟ دلیل رایت به امین رو بهم بگی ممنون میشم
گزینه های رای شب قبلت صدرا و هادی بودن. چی شد رای دادی به ال امین؟ و بعد هانیه! تغییری توی سبک بازی هادی نبود واقعا که بهش رای ندی.
شط از دیشب تا الان 4 تا پست دادین کلا؟خوب الان من از رو چی باید قضاوت کنم دقیقا؟
کارایی که باید تا اخر این فاز بکنم اینان: برم اون پست مهسا رو پیدا کنم بخونم، بعد اگر قانع کننده نبود از آرش بپرسم چطوری قانع شده؟ چون توی پست کلیش ندیدم اشاره ای بکنه. بعد پست و احتمالات بالانسم رو بگم. بعدم با رضا و ممل و عرفان صحبت کنم. رضا سر اون دو تا تناقض و رای یهوییش به من، تا قبل اینکه من بگم به رضا مشکوکم خیلی آروم بود یهو دیدم اومده تو تاپیک فکر کنم بعد از یک پست مثلا توضیحی درباره تغییر سبک من فکر کنم تو پست بعدیش بهم رای داد. ضمن این که آرشم باید نظر جامع تری بده درباره این رفتارای رضا. ممل و عرفان هم یک سوال ازشون پرسیدم که جفتشون ایگنور کردن، هنوز نمیدونین اگر سوال فری و جواب ندین میرین تو گزینه هاش؟
الانم برم یه چی بخورم گشنمه.
@مهسا:
پستی که دیشب دادی و خوندم، با همین لحن بیا جلو من همه پستاتو میخونم مشکلی نداره که. هدف من از بازی لذت بردنه و از اون لحن که انتخاب کرده بودی توی بحث لذتی نمیبرم، ضمنا ناراحتی نداره بازیه دیگه، اینکه گفتم هادی خیلی بی گناه تر میزد نسبت به تو ناراحتیش چیه؟ خودت میدونی با سبکت مشکل دارم پس تعجب و ناراحتی نداره. سو استفاده چی؟ بعد اینکه مشخص شد اون دوتا گناهکار بودن و ممل و من اوومدیم گفتیم که میتونه احتمال گناهکاریت بیاد پایین اومدی با اون لحن به من گفتی پر روگفتم فکر نکن همه چی تموم شده و دیگه رای بهت نمیدم باید برم بخونم پستتو. این کجاش میشه سو استفاده؟ خودت بی محابا پست میدی و انواع و اقسام اشتباهات رو توی بازیت انجام می دی بعد یکی بهت رایم میده بهش میگی پر رو؟ این چه منطقیه آخه؟ من چطور میتونم با همچین منطقی مقابله کنم؟ دور قبل باز بهتر بودی، روی حس اتهام میزدی و توی بحثا آروم بودی به نسبت، اما این دور اشتباهاتت بیشتر و جدی تر بود.
@ممل و عرفان هم فعالیتشون خیلی زیاد نبوده انصافا، من حس سایه بودن ازشون گرفتم قشنگ، معمولا سایه ها تو فازای آخر گناهکار از آب در میان، به استثنای دور قبل.

دیشب خودت به مهسا گفتی منو خطاب قرار نده.امروزم تا یکم پیش پستی نداده بودی بعد الان میگی به بقیه میگی از رو چی قضاوت کنم؟
بعد کلا طرز حرف زدنت طوریه که انگار همه قبول کردن بیگناهی از دیشب بیشتر مشکوک شدی بنظرم بهتره خودت بیشتر حرف بزنی تا بقیه قضاوت کنن

@فری
نمیدونم چرا نمیفهمم هدفت از ری اکشن گرفتن از آرش رو...خودت داری میگی تو اینجور مواقع بحث وقتی احساسی میشه کدر میشه و نمیشه به نتیجه رسید...از اونور میگی نمیتونستی خودت رو بدون توجه به پیش فرض ها جای آرش قرار بدی...خب وقتی به همه اینا واقفی به نظرم اونوقت حرکتت تا حد زیادی بی هدف میشه...
@ممل
نظرم با نظر مخالفه صرفا سر اینکه آیا ری اکشن آرش اوکی بوده یا overkill به قول تو...تو هنوزم به این معتقدی که بیش از حد بوده؟ چون اگه قبول کردی و قانع شدی که اوکی بوده ری اکشنش پس ادامه جمله ت بیخودی میشه به نظرماگه نه هنوز قانع نشدی اون یه بحث دیگه ست
کماکان منتظرم رضا و عرفان بیان جواب سوالام رو بدن ولی گزینه های مشکوک من این دو + تا حدود کمی فری هست
@هانيه
من واقعا نميفهمم . تو دليل رايت ب فري گفتي ميخاستم صحبتاشو بشنوم كه راي دادم . لامصب اگه بيگناهي طرفو داري ميفرستي پاي دار ممكنه موج سواري شه روش ممكنه كلي سو استفاده شه . اين چ استدلالي بود ك ميخام صحبت بشنوم ؟ انتظار چه جوابي داشتي ازش ؟ چه سوال جديدي پرسيدي ازش؟ اصلا جديد نه چه سوالي پرسيدي ازش! يهو از در اومدي راي دادي ميگي خاستم جواب بشنوم!
اصلا درك نميكنم اينجور حركتا رو . درسته تازه كار هستي ولي ما ضربه زياد خورديم ازين مبحث ب اين خاطر تا عمر دارم اعتماد نميكنم ب اين حس ها .
بعد اومدي ميگي نميدونم چرا ب من راي دادي يهو با من ك ديالوگ نداشتي!!! خندت نگرفت اينو نوشتني؟
تا کی من بیام تو بازی و کل بازیو درگیر این باشم که به اتهام اینو اون جواب بدم در حالی ک بیگناهم؟ نمیدونم والا چی بگم؟
ینی فایدهای داشته نمیشه گفت فایدهای نداشته این کار. حالا من نمیگم حتما یارین و زرگری بوده که. اصلا اگه گناهکار باشی احتمال اینکه تو و ال امین دو تیم باشین یا یه مافیا و یه قاتل هم هست. پوینت حرفم این بود که با این اتفاقا مهسا سفید نمیشه.اگر به نظرت اشتباه میکنم و بی گناهی نبود دلایلتو برای گناهکاریت میشنوم![]()
خوب بود.خب همین دیگه، چون هیچجا نگفتی حرفم رو قبول کردی یا مثلا از لحنم خوشت اومده یا چی. صرفا گفتی آرش برام مثبتتر شد. برام سواله که وقتی توی بحث هیچی رو قبول نمیکنی چطور برات مثبتتر شدمفکر کنم مشکلت اینه آرش وقتی من میگم ارش مثبت شد یا منفی خیلی فاینال بهش نگاه میکنی، من ممکنه از یه لحنت خوشم بیاد بهت بگم مثبت، ممکنه از یه کنایه ات بدم بیاد بهت بگم منفی.
ربطی به فاینال اینا نداره.خوندم. اونقدر که تو میگی بولد نیست قضیه و جوابای رضا رو هم تا حدی قبول دارم. ایرادت ایراد درستی هم هست با این حال حس میکنم بخشیش به خاطر پراکندگی بازی رضا و فاصله افتادن و عدم تمرکزشه. ینی مبنا رو بر درک گذاشتم به خاطر این. یه چیز دیگه هم که هست، مثلا دور قبل هم من چنین بحثی با رضا داشتم سر اینکه چرا رفتار رامتین رو درک کرده رفتار صدرا رو درک نکرده. که خوب توضیحاتی داد تو همون بازی و درسته که جلاد بود ولی توضیحاتش genuine بود دروغ نبود ینی. به خاطر همین با این درکه که از دیدگاهش دارم، در مورد تناقضی که از قضیهی هادی بهش گرفتی حق میدم.ضمن این که آرشم باید نظر جامع تری بده درباره این رفتارای رضا
@عرفان: درمورد سوال بالانس که جواب بده، یه سوال دیگم ازت پرسیده بودم که چطور شد که به این نتیجه رسیدی اون سوال اولم درباره بالانس تیم تک نفره رو جواب بدی؟ چون به زعم آرش اون بقیه چندان مهم نبوده و اگر کسی و میخواستم اسمشو می آوردم. اینو جواب بده که ذهنیت تو رو مقایسه کنم با ذهنیت آرش.

عجب!!!! اتفاقا برای منم یه چیزی عجیبه اونم اینکه چرا فعالیت خودت امروز به نسبت روزای قبل کمتر شده؟ از این جمله این حس رو گرفتم که میگی بیگناهی و سردرگم که چیکار باید بکنی، ولی حس مصنوعی. البته تصمیم داشتم اصلا خطاب قرارت ندم ولی خودت منو دعوت کردی به گفتگو و البته لطف کردی بهم که گفتی همه پستاتو میخونمشط از دیشب تا الان 4 تا پست دادین کلا؟ خوب الان من از رو چی باید قضاوت کنم دقیقا؟
. اول یه چیزی بگم، لحن دیشب من توی پستام هیچ تفاوتی نداشته از نظر خودم. اینکه اصرار داری من عصبانی بودم و آروم شدم رو قبول ندارم. این یاداشتی هم که نوشتی و کارای روزمره ات رو توش لیست کردی چه لزومی داشت که ما بدونیم قراره چیکار کنی؟
میخوای چیو بهمون بفهمونی؟ و اینکه کی میخوای همه این کارا رو بکنی؟
یه کم دیگه باید رای بدیا
. کلا همه هم باید بهت جواب بدن
یه من بیگناهم تصنعی اینجا هم به چشمم خورد. واقعیتو بگم، احساسم اینه میخوای بگی کلا شرایطتت اوکیه و کارات رو به راه رو طبق برنامه.الانم برم یه چی بخورم گشنمه.
هدف شما شاید فقط لذت بردن باشه ولی برای من فقط این نیست، در کنارش تلاش میکنم به بیگناه رای ندم و گناهکارم پیدا کنم و این وسطا لذتم میبرم. ناراحت نیستم گفتی هادی بیگناهه و من نه. ازت دلیل میخوام برای این. هادی چه حرکتی زده که بیگناه تر میزده برات و من چه کردم که گناهکارتر شدم برات. نمیشه که این همه آدم الکی به هادی رای بدن. قطعا یه چیزی این وسط بوده، حس بد، بد بازی کردن، کوتاه اومدن و هر چیز دیگه ای. اینکه هادی نیومد دفاع کنه حتی! کاری به نقشش ندارم اصلا. چون دیشب نمیدونستیم هادی چه نقشی داره. الانم مطمئن نیستیم. دلیل پر رو گفتن رو گفتم، البته پررو یه کم بی ادبانه تره، من گفتم خیلی رو داری و به اشتباه پررو رو به کار بردم بعدا. مگه من گفتم همه چی تمومه؟ مگه من گفتم نباید به من رای بدی؟ چرا میزنی جاده خاکی؟الان بی محابا پست دادن و اشتباه توی پستم منظورت به کدوم پستمه دقیقا؟ وقتی این تو ذهنته یعنی من کلی پست اشتباه دادم و جمع شده روی هم و تو بابت این بهم رای دادی. اگه اینطوریه بیار پستهارو. اگه اینطوری نیست و سر قضیه ی آرش رای دادی فقط چرا الان میگی بی محابا پست دادن؟ اینم به نظرم اسکی رفتن از حرفیه که آرش بهم گفته. قبول ندارم. چون من آرومم کاملا و منتظرم اشتباهات بیشتر و جدی ترم رو بیاری.دور قبل باز بهتر بودی، روی حس اتهام میزدی و توی بحثا آروم بودی به نسبت، اما این دور اشتباهاتت بیشتر و جدی تر بود.
این کار خوبی نیست واقعا اگه بیگناهی. اینکه با یه حرف یا جمله یکی برات هی مثبت و منفی میشه و کلیت بازی طرف رو در نظر نمیگری.فکر کنم مشکلت اینه آرش وقتی من میگم ارش مثبت شد یا منفی خیلی فاینال بهش نگاه میکنی، من ممکنه از یه لحنت خوشم بیاد بهت بگم مثبت، ممکنه از یه کنایه ات بدم بیاد بهت بگم منفی.
اینکه برنامه ها تو اعلام میکنی دفعه اولته یا قبلا هم اینطوری بودی؟ برای من خیلی جالبه این قضیهمن میرم بر میگردم، برای رای هم اگر پست مهسا رو پیدا کردم و خوندم و با آرش صحبت کردم و حرفای اونم قانع کننده بود، بعدش میرم روی رضا. البته رضا کلا نیست ظاهرا.

کاملا طبیعیه بله. ولی اگه سوال من در رابطه با رای هات رو به منزله شروع سوال و جواب برای جلب نظر آرش در نظر میگیری باید بگم اشتباهه. البته که من با تو صنمی ندارم ولی چرا باید بخوام اینو بگم؟ مگه کاری کردم که شبیه صنم داشتن با تو به نظر بیاد؟ که الان بخوام برای حذفش از نظرها باهات سوال و جواب کنم. آرشم نگفت باهم صنم داریم تا جایی که متوجه شدم. در مورد اون پستی هم که دادم دیشب و ازت سوال کردم، بعدا دیدم پست دادی در مورد هادی و من اینو اون لحظه ندیده بودم کلا. کلا دیروز چند تا پست رو ندیدم. ولی بعدا که پستتو خوندم یه سوال دیگه توی ذهنم ایجاد شد و منتظر شدم بیای که بپرسم و بگم که پستتو نخونده بودم. رای به هادی ندادی تا حدی برام قابل قبوله دلیلت.در مورد مهسا و راضي بودنش از به اصطلاح حمايت من . بنظرم طبيعيه ادم خوشش بياد ولي اره منم برام جالب بود ك مهسا بعد از حرف تو در اين رابطه يكم احساس ميكنم ك ميخاد با من هم سوال جواب كنه و درگير بحث بشه و بگه ك نه من با اين صنمي ندارم و فلان :دي اين البته حس منه ولي جالب بود
وقتی پست دیروزت رو خوندم به ذهنم رسید که میتونستی به امیر و محمدی رضا رای بدی چون برات مشکوک بودن و میخواستم ازت سوال کنم چرا به ال امین دادی. که الان اینو جواب دادی. از محمدی رضا و امیر چه سو استفاده ای میشد کرد که بهشون رای ندادی؟ تشخیص این قضیه سو استفاده رو یکم توضیح میدی که از کجا فهمیدی از کی میشه سواستفاده کرد و از کی نمیشه؟ در مورد احتمالم اگه پستای قبلیم رو خونده باشی گفتم که پیش فرضمو روی اون احتمال گرفتم و جلو میرم و اتفاقی نیفتاده که اون احتمال رو برام کمرنگتر بکنه. پس طبیعیه که با حساب اون احتمال حرف بزنم. اینکه گفتم یکیش مافیاست و یکیش قاتل هم بر اساس تحلیل داستان گفتم. میتونه درست باشه میتونه نباشه. توی پست تحلیلم گفتم که اونی که در حال ورداشتن اسلحه بوده و صدای چوب و آهن میومده ورودش به داستان شبیه اونیکی کشته نیست. به نظرم اگه مافیا بود لزومی نداشت انقدر تفاوت توی مدل مردنشون باشه مثلا اونم میتونست تو یکی دیگه از کوچه های اونیکی دروازه بمیره. دو مافیا یا دو قاتل به ذهنم نیومد چون مدل مردنشون و داستانی که در موردشون گفته گاد متفاوت بوده و همین میتونه نشونه باشه برای تفاوت نقششون. حالا شایدم این نباشه این تحلیل من از داستانه. فری که با عرفان موافقی اگه در این مورد موافقی بخون توام.مشخصا توضيح دادم ك راي ميدم برا اينكه تو كورس باشم و تا اون موقع اسمي ك گذرا ديدم راي نداره و نميشه روش سو استفاده كرد امين بود
اصرارت برای لحن دار بودن پستام داره میره رو مخمالبته خودش کمک زیادی کرد به این قضیه با اون پستای لحن دارش.
لزومش برای این همه تکرار چیه؟کلا دوست داری من گناهکار باشم دیگهیاسین ممکنه قانل بوده باشه و امین مافیای تیم 1 و مهسا مافیای تیم 2، از این قبیل احتمالات وقتی پای کیبورد نیستی به ذهنت خطور میکنه.
. این ممکنه ها خیلی چیزا ممکنه در کنارشون. چرا فقط اینو نوشتی؟
. فری تو به من رای دادی سر این موضوع گیر آرش. چرا برات انقدر مهم نبوده که ببینی در جواب آرش چی گفتم؟ میخواستی رای بدی فقط؟! متوجه نمیشم. نگران بازی منم نباش کلا. هرجا ایرادی به جملاتم وارده بگیر. یه جوری صحبت میکنی انگار زیرسیبیلی رد کردی حرفای منو! اینو در مورد کدوم حرفم میگی؟الان قبول داری این حرفی که زدی خودش گناهکارانست و طبیعیه بقیه واکنش نشون بدن؟ یا نه کلا میگی این حرف من درسته و برگردم عقب همین حرفو باز میزنم؟ اگر دومیه که هیچ، اگر اولیه و بیگناهی واقعا یه راه حلی نشونم بده که هضمش کنم اون جملتو.
بیاین گزینههاتون رو بگین حداقل و بگین به کی میخواین رای بدین. گزینههای من فری و مهسان فعلا ولی واقعا بینشون موندم
با این وضع بازی اگه تهش به آقا رسول رای دادم تعجب نکنید
به ممد۷رضا هم ممکنه رای بدم اصلا حس خوبی بهش ندارم. 

آقا یه ساعت دیگه فاز تمومه هابیاین گزینههاتون رو بگین حداقل و بگین به کی میخواین رای بدین. گزینههای من فری و مهسان فعلا ولی واقعا بینشون موندم
با این وضع بازی اگه تهش به آقا رسول رای دادم تعجب نکنید
به ممد۷رضا هم ممکنه رای بدم اصلا حس خوبی بهش ندارم.
- - - Updated - - -
@مهسا @فری
بحث رو ول کنین یه لحظه. کلی نگاه کنین به بازی. گزینههاتون رو بگین برا امشب.
- - - Updated - - -
یه سناریوی زیبا دیگه هم اینه که من و مهسا و فری بیگناهیم به جون هم افتادیم گناهکارا دارن تخمه میشکنن ما رو تماشا میکنن![]()