جدیدترین‌ها

بازی دور هشتم مافیا | داستان یک جلاد - بخش نخست: انتقام برادران میلر

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
کاربلد مافیا
پسندها
130
من خیلی منتظر شدم بیاین ولی نمیدونم چرا هیشکی هیچی نمیگه :( میرم بیرون و اگه بتونم عصر یه سر میزنم ولی اگه نتونم شب میام.

آرش
پسندها
337
فری
@همه و (آرش):

بالانس هاتونو الان بیاین بگین: اولا که چند تیم و چند بازیکن و کیا؟
اونقدر اطلاعات خاصی از بازی به دست نیاوردیم که تحلیلم از بالانس بخواد تغییر کنه. صرفا اینکه یاسین و ال امین گناهکار بودن باعث میشه یه کم احتمال ۲ مافیا بودن بیشتر شه برام. حسی هم هست این بیشتر، شاید بخشیش به خاطر ترس از تروریست ال امین باشه. خصوصا اینکه ال امین زیاد بازیش به قاتل نمی‌خورد. یاسین حالا شاید.

@ارش:

اینو بگم و بعد برم بخوابم:)) راه در رویی که میگی گذاشتی برای رای به من اصلا شبیه من هست واقعا؟ لعنتی من این همه باهات بحث منطقی کردم و کلی استدلال کردم که بعد بیام زارت بهت رای بدم؟ چرا انقد از رای من میترسی اخه؟ من انقدر راحت رای میدم، اگر قصدم بهت رای دادنه چرا این همه مدت ندادم چرا میگم فعلا بمونی تا بحث کنیم؟ اینو مطمئن باش اگر در ادامه هم بهت رای بدم اول حسابی باهات سر اون استدلال ترس بحث میکنم. کجای شخصیت بازی من همچین حرکاتی دیدی که الان نگرانشی واقعا؟ نترس، بدون اینکه باهات بحث کنم رای نمیدم بهت. دلیل این که فعلا نمیخوام اقدامی بکنم هم به مسائل دیگه مربوطه، یکیش همین شرایط حال حاضره، تو رو اگرم گناهکار بدونم الان انرژی هدر دادن برات لزومی نداره کلی گناهکار دیگه هست که تو حاشیه بحث من و تو قایم شدن، این غیر منطقیه بخوام برم از بالا نگاه کنم به مسائل بینشون؟ یکم ذهنتو بازتر کن اگر بیگناهی لطفا. الانم مختاری هر تصمیمی بگیری دیدی که رایم که دادی بهت حق دادم بازم میتونی رای بدی ولی بزار من رو اسلوب خودم بازی کنم.
ببین آخه این که میگی راه دررو گذاشتن بهت نمی‌خوره، مال وقتیه که بیگناه باشی. اگه گناهکار باشی من از کجا بدونم می‌خوای چیکار کنی. بحث اینه که تو راه برای سواستفاده رو باز گذاشتی و من هم به خاطر عملکرد دیروزت که از دیر جواب دادنم سواستفاده کردی، خیلی نمی‌تونم بهت اعتماد کنم. حالا با اینکه میگی می‌خوای به گزینه‌های دیگه بپردازی اوکیم، ولی دوتا سوال دیگه که پرسیدم رو جواب بده. ۱) چرا تغییر رای دیروزم رو گفتی بیگناهانه بوده و چرا گناهکار چنین کاری نمی‌کنه؟ ۲) دیروز که من پست ۱۶۱ رو دادم، تو توی پست ۱۶۴ نگفتی جایی از حرف‌هام رو قبول کردی یا قانع شدی. اما بعد توی پست ۱۷۲ به خلفی گفتی با پست ۱۶۱ برات مثبت شدم :دی توضیح بده که این چطور تناقض نداره :دی

مهسا
@آرش:
این کار ال امین وقتی فایده داشت که من در معرض اعدام باشم که بخواد خودشو سفید کنه. زوده اول بازی برای همچین کاری به نظرم. چون معلوم نبود قراره چطوری با این موضوع برخورد بشه. در مورد پر رو بودن هم توضیح دادم به خود فری.
نفهمیدم، الان پوینت این حرفت این بود که بگی گیر اول بازی ال امین و رایش نمی‌تونه زرگری باشه؟ چه ربطی به معرض اعدام و اینا داره این. بعدشم اینکه تو میای می‌گی «نه پست ال امین زرگری نبوده» حس بدی می‌ده ها. :دی تازه «این کار ال امین وقتی فایده داشت که من در معرض اعدام باشم که بخواد خودشو سفید کنه» مگه تو گناهکار اعلام می‌شی که با اعدام تو ال امین سفید بشه؟ :دی

@آرش:
اینکه میگی عرفان خواسته خودش رو بچسبونه به من، به نظرت اونجا که عرفان اینو گفته، من سفید بودم یعنی تو بازی؟ چون حس سفید بودن از نظر دیگران رو نداشتم اونجا و از هر طرف یه اتهام ریز و درشتی بهم زده میشد.
از نظر عرفان بیگناه بودی دیگه، که اون حرف رو زده. یعنی x اگه گناهکار باشه احتمال می‌ده که y بیگناه باشه، می‌آد ازش دفاع می‌کنه که اعتمادش رو بخره. «از هر طرف یه اتهام ریز و درشتی بهت زده می‌شد» هم هم اغراقه، هم با اینکه گفتی حس سیبل شدن نداشتی تناقض داره کاملا :دی

------------------
من یه دور پست‌های افراد حاضر در بازی رو مرور کنم، یه پست کلی می‌دم. همه‌تون تمیز بازی کردین ماشالا :دی

- - - Updated - - -

ضمیمه به تیکه‌ی دوم @فری
خصوصا وقتی که پست ۱۶۱ من در رد اتهام و دلایل شکت به من بوده. و تو دلایل من برای رد شکت رو قبول نکردی. چطوری شکت کم شد پس :دی

- - - Updated - - -

@عرفان
پست دیشبت درباره‌ی رایت به صدرا رو یادم رفت ریپلای کنم. خوندم اوکی بود. دلیل سوال پرسیدنم هم این بود که می‌خواستم باهات دیالوگ بیشتری برقرار کنم ببینم چند چندی، چون سر پست قبلی که داده بودم بهت شک داشتم.

آرش
پسندها
337
محمدامین (Mamalgr): خوب و منطقی و گره‌گشا بازی کرده تا این‌جا خصوصا دیشب. فعلا برام مثبت بوده. سعی می‌کنم این دور رو الکی بهش نپرم ببینم چی می‌شه :))
رضا (RezaZ): من کلا دلم برای رضای سابق که مثل خودم تو تاپیک ولو بود تنگ شده :( چیز منفی‌ای ازش ندیدم تا اینجا، بعضی حرکاتی که دیدم هم به پای وقت نداشتن و فاصله افتادن تو بازیش می‌ذارم فعلا. خنثی کمی متمایل به مثبت بوده فعلا.
عرفان (
Erf_ju): طبق معمول شروعش رو دوست نداشتم و شاخکام رو تیز کرد :)) ولی دیروز اوکی بود پست‌هاش و می‌تونه بیگناه باشه.
مهسا (Moonsa): حرف‌ها و رفتارهای گناهکارانه‌اش از دور قبل بیشتره به نظرم. دیگه آدم تا یه حد اینو می‌تونه پای شخصیت و اینا بذاره :دی بازیش «باگ» خاصی نداشته، ولی کلا حسم بهش مثبت نیست اندازه‌ی بقیه.
خلفی (Amin Khalafi): خلفی هم مثل محمدامین. حس خوبی به بازیش دارم و بازی بیگناهیشه کاملا.
فری (FM90): از دیروز حسم بهش منفی شد. حالا نمی‌دونم رفتارهاش رو تا چه حد می‌تونم پای هیجانات بذارم. خودش که میگه نذار :دی احتمالاتی که براش تو ذهنمه جوریه که احتمالات نزدیک گناهکاریه و احتمالات بعید بیگناهی. جزو گزینه‌های گناهکاریمه فعلا. حالا باید بازی امروزش رو ببینم.
محمدرضا (Smrs): در مورد محمدرضا من عمدا چندفاز صبر کردم تا اون bias اینکه «دیگه این‌دور نوبت گناهکار بودنشه» از بین بره تو ذهنم. سخته تحلیل بازیش، چون کلا بازی تمیزی داره فارغ از نقش. با دور فرقه‌اش که اصلا نمی‌تونم مقایسه کنم بهش فکر میکنم ptsd ام برمی‌گرده :)) ولی به نظرم اون تمرکز و هدفمندی و بهینه بودن بازی بیگناهیش رو نداره توی پست‌هاش. نمی‌تونم بگم گناهکار بوده بازیش، اما درمقایسه با استانداردهای محمدرضا دوز بیگناهیش کمتر بوده.
محمدحسین (Atomic Ant): پست‌هاش رو دوست داشتم و کمک‌کننده بوده. یه سری حرف‌هایی می‌زنه که شاید توی جمع مافیایی ما رسم نباشه و گناهکارانه محسوب شه (مثلا یه جا گفت عمدا محافظه‌کارانه حرف زده یا چنین چیزی) اما خب چون اونقدر شخصیتش و دیدش به بازی رو نمی‌شناسم، نمی‌شه نتیجه‌گیری خاصی کرد. قابل درک هم هست البته. درمجموع مثبت بوده. عرض ارادت هم می‌کنم بهش
:گل::دی نمی‌دونم من رو یادش می‌آد یا نه :))
ممدرضا (Mammad7Reza): در کنار هانیه بین تازه‌واردها گنگ‌ترین بوده، ولی خب توی پست‌هاش محافظه‌کاری‌ای حس کردم که توی پست‌های هانیه نبوده. برام بعید نیست که گناهکار باشه.
هانیه (Haniemdi): هانیه هم گنگ بوده حرکاتش و هنوز باید در مورد رایش به فری توضیح بده، اما کلا حرکاتش و پست‌هاش بولد و شجاعانه بوده و برای یه تازه‌وارد حس مثبتی می‌ده.
امیررضا (Amir khosrowshahi): پست‌هاش هیجان خاصی داره، هی چشمک می‌زنه اینا :))‌ کلا از اوناست که باید شخصیتش رو بشناسی تا سایدش رو بفهمی. بین تازه‌واردها خنثی‌ترین بوده برام قضاوت خاصی نتونستم بکنم.

- - - Updated - - -

عه چرا وسط چین شد :| ندوست :دی

محمدامین (
Mamalgr): خوب و منطقی و گره‌گشا بازی کرده تا این‌جا خصوصا دیشب. فعلا برام مثبت بوده. سعی می‌کنم این دور رو الکی بهش نپرم ببینم چی می‌شه :))
رضا (RezaZ): من کلا دلم برای رضای سابق که مثل خودم تو تاپیک ولو بود تنگ شده :( چیز منفی‌ای ازش ندیدم تا اینجا، بعضی حرکاتی که دیدم هم به پای وقت نداشتن و فاصله افتادن تو بازیش می‌ذارم فعلا. خنثی کمی متمایل به مثبت بوده فعلا.
عرفان (
Erf_ju): طبق معمول شروعش رو دوست نداشتم و شاخکام رو تیز کرد :)) ولی دیروز اوکی بود پست‌هاش و می‌تونه بیگناه باشه.
مهسا (Moonsa): حرف‌ها و رفتارهای گناهکارانه‌اش از دور قبل بیشتره به نظرم. دیگه آدم تا یه حد اینو می‌تونه پای شخصیت و اینا بذاره :دی بازیش «باگ» خاصی نداشته، ولی کلا حسم بهش مثبت نیست اندازه‌ی بقیه.
خلفی (Amin Khalafi): خلفی هم مثل محمدامین. حس خوبی به بازیش دارم و بازی بیگناهیشه کاملا.
فری (FM90): از دیروز حسم بهش منفی شد. حالا نمی‌دونم رفتارهاش رو تا چه حد می‌تونم پای هیجانات بذارم. خودش که میگه نذار :دی احتمالاتی که براش تو ذهنمه جوریه که احتمالات نزدیک گناهکاریه و احتمالات بعید بیگناهی. جزو گزینه‌های گناهکاریمه فعلا. حالا باید بازی امروزش رو ببینم.
محمدرضا (Smrs): در مورد محمدرضا من عمدا چندفاز صبر کردم تا اون bias اینکه «دیگه این‌دور نوبت گناهکار بودنشه» از بین بره تو ذهنم. سخته تحلیل بازیش، چون کلا بازی تمیزی داره فارغ از نقش. با دور فرقه‌اش که اصلا نمی‌تونم مقایسه کنم بهش فکر میکنم ptsd ام برمی‌گرده :)) ولی به نظرم اون تمرکز و هدفمندی و بهینه بودن بازی بیگناهیش رو نداره توی پست‌هاش. نمی‌تونم بگم گناهکار بوده بازیش، اما درمقایسه با استانداردهای محمدرضا دوز بیگناهیش کمتر بوده.
محمدحسین (Atomic Ant): پست‌هاش رو دوست داشتم و کمک‌کننده بوده. یه سری حرف‌هایی می‌زنه که شاید توی جمع مافیایی ما رسم نباشه و گناهکارانه محسوب شه (مثلا یه جا گفت عمدا محافظه‌کارانه حرف زده یا چنین چیزی) اما خب چون اونقدر شخصیتش و دیدش به بازی رو نمی‌شناسم، نمی‌شه نتیجه‌گیری خاصی کرد. قابل درک هم هست البته. درمجموع مثبت بوده. عرض ارادت هم می‌کنم بهش

:گل::دی نمی‌دونم من رو یادش می‌آد یا نه :))
ممدرضا (Mammad7Reza): در کنار هانیه بین تازه‌واردها گنگ‌ترین بوده، ولی خب توی پست‌هاش محافظه‌کاری‌ای حس کردم که توی پست‌های هانیه نبوده. برام بعید نیست که گناهکار باشه.
هانیه (Haniemdi): هانیه هم گنگ بوده حرکاتش و هنوز باید در مورد رایش به فری توضیح بده، اما کلا حرکاتش و پست‌هاش بولد و شجاعانه بوده و برای یه تازه‌وارد حس مثبتی می‌ده.

امیررضا (Amir khosrowshahi): پست‌هاش هیجان خاصی داره، هی چشمک می‌زنه اینا :))‌ کلا از اوناست که باید شخصیتش رو بشناسی تا سایدش رو بفهمی. بین تازه‌واردها خنثی‌ترین بوده برام قضاوت خاصی نتونستم بکنم.

کاربلد مافیا
پسندها
130
@ آرش:
ببین آرش اینکه ال امین هدفش از گیر به من چی بود منم نمیدونم واقعا ولی اینکه بعد مرگ ال امین و منفی اعلام شدنش به این قضیه فکر کنی که بحثش با من زرگری بوده نهایت بدبینیه تو و بدشانسیه منه واقعا. چون واقعا بحث ما زرگری نبوده و من هر جوابی دادم از ته دلم دادم و حس قوی به گناهکاری ال امین هم نداشتم حتی. وقتی حین بحث بینمون صحبتی از زرگری نکردی الان که ال امینم نیست و گیر وارده از طرف اون هم بوده انتظار داری من چی بگم در جواب این؟ خودت جای من بودی چه جوابی به این میدادی؟ در معرض اعدام بودن هم میگم اگه حدست درست باشه و من و ال امین هم تیمی بودیم ال امین اول بازی با این کارش چه هدفی میتونه داشته باشه خب؟ مثلا میخواد این شک هم تیمی بودنمون رو از بین ببره دیگه بین بقیه؟ خب اول باید شکی باشه که بخواد از بین ببره دیگه. این که گفتم من اعدام شم و خودش سفید شه رو با پیشفرضی که تو مطرح کردی(هم تیمی هستیم و بحثمون زرگری عه) گفتم. منظورم اینه فرض میکنی هم تیمی هستیم با من بحث زرگری میکنه و به اصطلاح تو سوتی میگیره ازم که چیکار کنه؟ در اینصورت بلاخره باید نقش من مشخص میشد که در صورت منفی بودنم ال امین سفید میشد دیگه و نقشم فقط با ‌کشته شدنم مشخص میشده. اول بازی به این امید عمل کردن خیلی خیال پردازیه. هر چند من که میدونم بحثمون زرگری نیست و میدونم اگه من اعدام میشدم ال امین پاش گیر بود با این رای اول عجیبش. خب یه طرف بحث من بودم آرش، چرا نباید بگم بحثمون زرگری نبوده! وقتی میدونم این فکر داره به اشتباه میندازتت باید چیکار کنم!
از نظر عرفان نگفتم، از نظر شهر گفتم. عرفان اگه منو سفید ببینه و بخواد به من بچسبه به تنهایی هیچ سودی براش نداره که، اول باید شهر منو سفید بدونن که عرفان اقدام به این کار بکنه. درست نمیگم؟ سیبل رو اینطوری معنی میکنم که در معرض رای بودم نه در معرض سوال و جواب و اتهام و دفاع. سیبل نبودم ولی خب مورد سوال و جواب خیلی بودم اون فازها. اغراق هم نیست ال امین صدرا خودت فری برلین مگه سوال و جواب نداشتیم با هم؟ اتهام ریز و درشت مظلوم نمایی نبود که بگی اغراق میکنم. برای حس مثبت نداشتنت به من هم اگه سوال و جواب حلش میکنه من در خدمتم.

God

Administrator
گاد
پسندها
961
شرایط آرا و اعدام دقیقا مشابه فاز قبل هست.

آرا:

هیچی.:دی

گادکش‌: همه، به جز عرفان، مهسا و رضا.:دی
برای رای در دفاعیه هم همه به غیر عرفان و رضا می‌تونن یک بار رای پرت بدن.

هرجا تو این پست‌ها اشتباهی دیدین سریع اطلاع بدین تا بررسی و اصلاح بشه.

FM

کارنیاموز مافیا
پسندها
195
شط از دیشب تا الان 4 تا پست دادین کلا؟:دی خوب الان من از رو چی باید قضاوت کنم دقیقا؟:دی

کارایی که باید تا اخر این فاز بکنم اینان: برم اون پست مهسا رو پیدا کنم بخونم، بعد اگر قانع کننده نبود از آرش بپرسم چطوری قانع شده؟ چون توی پست کلیش ندیدم اشاره ای بکنه. بعد پست و احتمالات بالانسم رو بگم. بعدم با رضا و ممل و عرفان صحبت کنم. رضا سر اون دو تا تناقض و رای یهوییش به من، تا قبل اینکه من بگم به رضا مشکوکم خیلی آروم بود یهو دیدم اومده تو تاپیک فکر کنم بعد از یک پست مثلا توضیحی درباره تغییر سبک من فکر کنم تو پست بعدیش بهم رای داد. ضمن این که آرشم باید نظر جامع تری بده درباره این رفتارای رضا. ممل و عرفان هم یک سوال ازشون پرسیدم که جفتشون ایگنور کردن، هنوز نمیدونین اگر سوال فری و جواب ندین میرین تو گزینه هاش؟

الانم برم یه چی بخورم گشنمه.

@مهسا:

پستی که دیشب دادی و خوندم، با همین لحن بیا جلو من همه پستاتو میخونم مشکلی نداره که. هدف من از بازی لذت بردنه و از اون لحن که انتخاب کرده بودی توی بحث لذتی نمیبرم، ضمنا ناراحتی نداره بازیه دیگه، اینکه گفتم هادی خیلی بی گناه تر میزد نسبت به تو ناراحتیش چیه؟ خودت میدونی با سبکت مشکل دارم پس تعجب و ناراحتی نداره. سو استفاده چی؟ بعد اینکه مشخص شد اون دوتا گناهکار بودن و ممل و من اوومدیم گفتیم که میتونه احتمال گناهکاریت بیاد پایین اومدی با اون لحن به من گفتی پر رو:| گفتم فکر نکن همه چی تموم شده و دیگه رای بهت نمیدم باید برم بخونم پستتو. این کجاش میشه سو استفاده؟ خودت بی محابا پست میدی و انواع و اقسام اشتباهات رو توی بازیت انجام می دی بعد یکی بهت رایم میده بهش میگی پر رو؟ این چه منطقیه آخه؟ من چطور میتونم با همچین منطقی مقابله کنم؟ دور قبل باز بهتر بودی، روی حس اتهام میزدی و توی بحثا آروم بودی به نسبت، اما این دور اشتباهاتت بیشتر و جدی تر بود.

@ممل و عرفان هم فعالیتشون خیلی زیاد نبوده انصافا، من حس سایه بودن ازشون گرفتم قشنگ، معمولا سایه ها تو فازای آخر گناهکار از آب در میان، به استثنای دور قبل.

مافیایی
پسندها
73
@فری
نمیدونم چرا نمیفهمم هدفت از ری اکشن گرفتن از آرش رو...خودت داری میگی تو اینجور مواقع بحث وقتی احساسی میشه کدر میشه و نمیشه به نتیجه رسید...از اونور میگی نمیتونستی خودت رو بدون توجه به پیش فرض ها جای آرش قرار بدی...خب وقتی به همه اینا واقفی به نظرم اونوقت حرکتت تا حد زیادی بی هدف میشه...

@ممل

نظرت با نظر من مخالفه راجع به بحثشون. آرش رو چون می شناسم می تونم درک کنم که این ری اکشن واسش اوکی باشه. تو رو اونقد نمی شناسم. باید ببینم مرض نباشه تو این جهت گیریت.
نظرم با نظر مخالفه صرفا سر اینکه آیا ری اکشن آرش اوکی بوده یا overkill به قول تو...تو هنوزم به این معتقدی که بیش از حد بوده؟ چون اگه قبول کردی و قانع شدی که اوکی بوده ری اکشنش پس ادامه جمله ت بیخودی میشه به نظرم :دی اگه نه هنوز قانع نشدی اون یه بحث دیگه ست

کماکان منتظرم رضا و عرفان بیان جواب سوالام رو بدن ولی گزینه های مشکوک من این دو + تا حدود کمی فری هست

FM

کارنیاموز مافیا
پسندها
195
@آرش:

فرضا گناهکاری تو، با تغییر رای تو اون لحظه میخوای چیو ثابت کنی؟ یا چیو تغییر بدی؟ قطعا قصدت این نبوده که اعتماد منو جلب کنی؟ چون رایت من بودم. سایر بازیکنا هم کسی بهت شک نداشته به اونصورت که بخوای مثلا ادای بیگناهی دراری، درثانی حتی اگر عوضم نمیکردی هیچ تغییری روی نظر بقیه ایجاد نمیشد، چون رایت به من کاملا قابل توجیه بود. پس وقتی اون حرکت هانیه رو دیدی حس سو استفاده از رایت بهت دست داد و عوض کردی. اگر به نظرت اشتباه میکنم و بی گناهی نبود دلایلتو برای گناهکاریت میشنوم:))

این پست 161 که میگی کدوم بود یادم نیست باید برم بخونم. ولی یادم نمیاد توی بحث با خلفی گفته باشم که برام مثبت شدی، یه جارو یادمه پرسید گفت الان مثبته یا منفی آرش؟ گفتم هی مثبت و منفی میشه، اول منفی بود، با پستای خوبش در جواب استدلالا مثبت شد، بعد دوباره در پستاش با ممل منفی شد و دوباره امروز مثبت شده، یادم نمیاد به پست خاصی اشاره کرده باشم ولی اگرم کردم حتما یه تیکه از یکی از پستات حرف خوبی زدی یا منطقم بهت خورده اونو گفتم. نمیدونم چرا انقدر برای برداشت نهایی من از خودت عجله داری واقعا؟:)) تو که میدونی دیگه سخت اعتماد میکنم بهت باید صبر کنی، دیگه سریع نمیام تو رو مثبت بگیرم و پیش فرضم و بهت مثبت کنم.

- - - Updated - - -

فکر کنم مشکلت اینه آرش وقتی من میگم ارش مثبت شد یا منفی خیلی فاینال بهش نگاه میکنی، من ممکنه از یه لحنت خوشم بیاد بهت بگم مثبت، ممکنه از یه کنایه ات بدم بیاد بهت بگم منفی.

- - - Updated - - -

@فری
نمیدونم چرا نمیفهمم هدفت از ری اکشن گرفتن از آرش رو...خودت داری میگی تو اینجور مواقع بحث وقتی احساسی میشه کدر میشه و نمیشه به نتیجه رسید...از اونور میگی نمیتونستی خودت رو بدون توجه به پیش فرض ها جای آرش قرار بدی...خب وقتی به همه اینا واقفی به نظرم اونوقت حرکتت تا حد زیادی بی هدف میشه...

@ممل

نظرم با نظر مخالفه صرفا سر اینکه آیا ری اکشن آرش اوکی بوده یا overkill به قول تو...تو هنوزم به این معتقدی که بیش از حد بوده؟ چون اگه قبول کردی و قانع شدی که اوکی بوده ری اکشنش پس ادامه جمله ت بیخودی میشه به نظرم :دی اگه نه هنوز قانع نشدی اون یه بحث دیگه ست

کماکان منتظرم رضا و عرفان بیان جواب سوالام رو بدن ولی گزینه های مشکوک من این دو + تا حدود کمی فری هست

پیش فرض ها چه ربطی به احساسات دارن؟

- - - Updated - - -

من میرم بر میگردم، برای رای هم اگر پست مهسا رو پیدا کردم و خوندم و با آرش صحبت کردم و حرفای اونم قانع کننده بود، بعدش میرم روی رضا. البته رضا کلا نیست ظاهرا.

کارکشته مافیا
پسندها
112
@عارش

نتوپید به نظرم، اگه هم لحنش جدی و توپان () بوده باشه خود نوع گیر دادنش مشخص بود که به گناهکاری مهسا نیست و به نحوه‌ی درست بازی کردنه. حالا تا حدی حق می‌دم که تو چنین دریافتی نکرده باشی، ولی دیگه «تشر»‌و اینا هم بزرگنمایی بود برا قضیه.
اتفاقا از نظر بار، بار پستت کاملا سمت بیگناهی مهسا بود و از شجاعت بیگناهانه‌ش تعریف کردی و این‌ها. یعنی این کنار اون جمله‌ی سیبل، مفهومش می‌شه همون جمله‌ای که من گفتم.
نمی‌گم ۱۸ نفر، ولی آخه دو نفر به یه نفر گیر بدن که نمیشه سیبل. اینم در نظر بگیر که تو اون نقطه از بازی، دو سه نفر کلا پست داده بودن و اونقدر موضوع زیادی نبود تو بازی که صدرا بخواد به چیز دیگه‌ای بپردازه. حالا من زیاد مشکلی با اینکه به صدرا بدبین بودی ندارم، بیشتر در مورد مهساست مشکلم. حس چسبیدن و جلب اعتماد گرفتم ازت یه کم زود بود اون نقطه از بازی که چنین قضاوتی درباره‌ی پست اول بازی مهسا بکنی. نگفتم قطعیت داشتی البته.
پستت خوب بود حالا، حسابه
و اینکه تو نظرت درباره‌ی ریکشن مهسا چیه؟ اوکی بودی که واکنشی نشون نداد به دفاعت؟ مهسایی که به همه‌چیز بدبینه و واکنش نشون می‌ده یه جورایی انگار راضی بود که تو گفتی بیگناهه.

بابا توپيد ديگه اون نوع برخورد و گير بني اسراعيلي رو من ميگم توپيدن . گيرش به گناهكاري نبود و ب نحوه درست بازي كردن برد داري ميگي ... منم ميگم همين گيرهاي الكي و بي منطق اول بازي كار دست ادم ميدن اخر بازي ! اگه منطقي بود قبول ولي يه چيزايي ميگف ك اصلا نميگنجيد و تو جواب ب خودشم گفتم ك باز نتونست منو قانع كنه و اصلا وارد نبود اون صحبتش .
نه جمله اي ك تو گفتي و ب من نسبت دادي بارش مثبت تر و لحنش قطعي تر بود من اصلا چيز قطعي نگفتم . ضمنا گناهكار مگه نميتونه حركت بيگناهي داشته باشه؟ كوته بينيه اگه بگيم با يه حركت بيگناهي تو فلاني رو قطعا بيگناه گرفتي . منظور من كاملا مشخص بود و كل بازي مهسا رو قضاوت نكردم در اون مقطع . صرفا اين حركتش رو بيگناهي دونستم و گير بيخود صدرا رو بهش توپيدم . حالا بيش از اين پوينتي نداره رو بحثاي تاريخ گذشته وقت گذاشتن

در مورد مهسا و راضي بودنش از به اصطلاح حمايت من . بنظرم طبيعيه ادم خوشش بياد ولي اره منم برام جالب بود ك مهسا بعد از حرف تو در اين رابطه يكم احساس ميكنم ك ميخاد با من هم سوال جواب كنه و درگير بحث بشه و بگه ك نه من با اين صنمي ندارم و فلان :دي اين البته حس منه ولي جالب بود

اها ضمنا چيزي براي چسبيدن وجود نداشت و اول بازي معمولا اينطوره ك تو يا به يك بازيكن مثل پويا سيد مهدي چاوش يا امين ميچسبي و سعي در جلب نظرش رو دازي يا اينكه به بازيكني ك طي بازي سفيد شده .... بنابراين اين فرضيت اشتباهه چون هيچكدوم ازين حالات اتفاق نيفتاده

—————————————
@ممل

با توجه به این که دو تا منفی (اگه لباس نداشتن) یکیشون رای به مهسا رو شروع کرد و اون یکی اصرار بهش داشت مهسا برام سفید تر هم شد حتی. الان دارم استاروارز می بینم. تموم شد میام دوباره

خيلي سطحي نگري و ساده انگارانه بود اين پستت ممل! واقعا جالب انگيزناك شد برام ك چطور به اين تحليل رسيدي؟ انگار منتظر بودي يه تقي ب توقي بخوره و اين جمله رو بگي :دي

يكي ديگم پرسيد اينو فك كنم جالبه منتظر جوابتم

اها و اينكه اون پستت در مورد احتمال لباس يكم زيادي فيك نشست برام . هر چي خواستم نتونستم حس خب بگيرم ازين ك واقعا اشنا نيستي ب قوانين و بندهاي نه چندان پيچيده اين دور! يا رند بازي خواستي دربياري . گوشه ذهن ميمونه چون استدلالي روش نميشه كرد فعلا :دي

@فري هم همچين چيزي بود نميدونم جوابي ب اين داده يا نه دارم تك تك پستارو ميخونم تموم نكردم هنوز . اگه جواب ندادي اينو جواب بده فري

—————————-
@هانيه

من واقعا نميفهمم . تو دليل رايت ب فري گفتي ميخاستم صحبتاشو بشنوم كه راي دادم . لامصب اگه بيگناهي طرفو داري ميفرستي پاي دار ممكنه موج سواري شه روش ممكنه كلي سو استفاده شه . اين چ استدلالي بود ك ميخام صحبت بشنوم ؟ انتظار چه جوابي داشتي ازش ؟ چه سوال جديدي پرسيدي ازش؟ اصلا جديد نه چه سوالي پرسيدي ازش! يهو از در اومدي راي دادي ميگي خاستم جواب بشنوم!
اصلا درك نميكنم اينجور حركتا رو . درسته تازه كار هستي ولي ما ضربه زياد خورديم ازين مبحث ب اين خاطر تا عمر دارم اعتماد نميكنم ب اين حس ها .

بعد اومدي ميگي نميدونم چرا ب من راي دادي يهو با من ك ديالوگ نداشتي!!! خندت نگرفت اينو نوشتني؟
————————

@خلفي

تو پست #51 ت تیکه ی آخرش رو کره گیری رو اشاره کردی و بیس گیرت به صدرا کره گیری نبوده و گیریه که صدرا به مهسا داده...تو ادامه ی پستت کره گیری رو اضافه کردی به گیرت...پس بیس وقتی کره گیری نبوده باید به ال امین هم همین گیر رو میدادی دیگه؟
بعد بحث ترس و اینا میشه میگی نه نترسیدم و یهو به ال امین رای میدی دیروز؟ دلیل رایت به امین رو بهم بگی ممنون میشم

بحث بيس يا تاپ نيس اصلا . من يه سري موارد مطرح كردم و با جمع بنديشون نسبت ب صدرا و بازيش موضع گرفتم . اين نبود ك بيس فلان باشه تاپ بيسار! واقعا توام جزو كسايي هستي ك منطقشون ب من نميخوره و حرف همو نميفهميم انگار . كامل توضيح دادم ك چرا صدرا اونطور و چرا امين اينطور! ربطي ب هم نداشتن زور ميزني ك ربط بدي ك گيرت معني پيدا كنه ولي متاسفانه راه ب جايي نميبري .

ضمنا رايم ب ال امين وااااقعا مشخص نبود ك در اون لحظه راي براي راي دادن بود فقط؟؟ اخرش نگفتم راي اوليه ميدم ك جا نمونم؟ من هانيه ام ك از در بيام تو ب كسي ك شك ندارم و بحث نكردم راي بدم؟ يا رضاي قديم ك با اقا رسول بحث ميكرد به من راي ميداد ثانيه اخر؟

يبار ديگه با دقت بخوني متوجه ميشي . همچنان دومين پستيه خطاب ب من ك اومدي صرفا نقل قول بگيري يچي بپروني ...اينها ميمانن ب يادگار ايشالا .
————————
@مهسا
گزینه های رای شب قبلت صدرا و هادی بودن. چی شد رای دادی به ال امین؟ و بعد هانیه! تغییری توی سبک بازی هادی نبود واقعا که بهش رای ندی.

پستاي منو اسكيپ ميكني؟

در مورد هادي ديشب انقد فك زدم تو پستم . بنظرت يكي از اول بازي بيفته رو يكي امكان نداره شرايط بازي طور ديگه پيش بره براش ك اون فرد اولويتش نباشه؟ واقعا ب اين مورد فك نكردي تو؟ سوال بي موردي بود با نهايت احترام . بخش دوم هم به خلفيم گفتم واقعا دقت نميكنين ب پستا و همين بلاي جون ميشه! اون پستم راس ده و نيم سند شد و مشخصا توضيح دادم ك راي ميدم برا اينكه تو كورس باشم و تا اون موقع اسمي ك گذرا ديدم راي نداره و نميشه روش سو استفاده كرد امين بود . راي دادم تا بيام اخر فاز و بقيه پستارو بخونم.

حالا من يه سوال مهم دارم . توي پستت امروز در جواب يكي احتمال دو مافيا بودن رو همچنان بهش باور داشتي و در جواب ايراد يكي اين رو گفته بودي و هنوز اين احتمال برات رد نشده بود. ب دنبال همين پستت يه تحليل شب داشتي و احتمال دادي كشته هاي شبمون يكيش مافياس و يكيش قاتل. اين واقعا جاي كار داره! رو چه حساب اين حرفو زدي؟ تو ك ب احتمال دو مافيايي قبل اين باور داشتي همچنان ، چرا اولين احتمالي ك ب ذهنت اومد مثلا دو مافيا نبود؟ يا اصلا ٢ قاتل؟ يا ازون جالبتر ، اگر يك گروهم در نظر گرفته باشي چرا دو مافيا نيستن اينا؟ چرا حتما قاتل رو گنجوندي اونجا :دي جواب قانع كننده ميخام مرسي

از ساعت ٦ دارم اين پست رو مينويسم و الان تونستم ارسالش كنم . واقعا مافيا تو شرايط سخت ك ميگن اينه . اينا بمونه بقيه پستارو نهوندم شب احتمالا بيام و جمعبندي اين فازو بگم . فعلا گزينه در حد اعدام ندارم منتظر نتيجه بحثاي الانم هستم

- - - Updated - - -

@فري
جواب سوال بالانستم شب اگه رسيدم ميدم و اميدوارم تا شب بقيه هم گذاشته باشن چون كمك كنندس

تازه‌وارد
پسندها
0
شط از دیشب تا الان 4 تا پست دادین کلا؟:دی خوب الان من از رو چی باید قضاوت کنم دقیقا؟:دی

کارایی که باید تا اخر این فاز بکنم اینان: برم اون پست مهسا رو پیدا کنم بخونم، بعد اگر قانع کننده نبود از آرش بپرسم چطوری قانع شده؟ چون توی پست کلیش ندیدم اشاره ای بکنه. بعد پست و احتمالات بالانسم رو بگم. بعدم با رضا و ممل و عرفان صحبت کنم. رضا سر اون دو تا تناقض و رای یهوییش به من، تا قبل اینکه من بگم به رضا مشکوکم خیلی آروم بود یهو دیدم اومده تو تاپیک فکر کنم بعد از یک پست مثلا توضیحی درباره تغییر سبک من فکر کنم تو پست بعدیش بهم رای داد. ضمن این که آرشم باید نظر جامع تری بده درباره این رفتارای رضا. ممل و عرفان هم یک سوال ازشون پرسیدم که جفتشون ایگنور کردن، هنوز نمیدونین اگر سوال فری و جواب ندین میرین تو گزینه هاش؟

@مهسا:

پستی که دیشب دادی و خوندم، با همین لحن بیا جلو من همه پستاتو میخونم مشکلی نداره که. هدف من از بازی لذت بردنه و از اون لحن که انتخاب کرده بودی توی بحث لذتی نمیبرم، ضمنا ناراحتی نداره بازیه دیگه، اینکه گفتم هادی خیلی بی گناه تر میزد نسبت به تو ناراحتیش چیه؟ خودت میدونی با سبکت مشکل دارم پس تعجب و ناراحتی نداره. سو استفاده چی؟ بعد اینکه مشخص شد اون دوتا گناهکار بودن و ممل و من اوومدیم گفتیم که میتونه احتمال گناهکاریت بیاد پایین اومدی با اون لحن به من گفتی پر رو:| گفتم فکر نکن همه چی تموم شده و دیگه رای بهت نمیدم باید برم بخونم پستتو. این کجاش میشه سو استفاده؟ خودت بی محابا پست میدی و انواع و اقسام اشتباهات رو توی بازیت انجام می دی بعد یکی بهت رایم میده بهش میگی پر رو؟ این چه منطقیه آخه؟ من چطور میتونم با همچین منطقی مقابله کنم؟ دور قبل باز بهتر بودی، روی حس اتهام میزدی و توی بحثا آروم بودی به نسبت، اما این دور اشتباهاتت بیشتر و جدی تر بود.

@ممل و عرفان هم فعالیتشون خیلی زیاد نبوده انصافا، من حس سایه بودن ازشون گرفتم قشنگ، معمولا سایه ها تو فازای آخر گناهکار از آب در میان، به استثنای دور قبل.

من در مورد خودم بگم چون دور اولمه مجازی مافیا میزنم زیاد نمیتونم وارد بحثا بشم ترجیح میدم از حرفای بقیه استفاده کنم.
@فری
دیشب خودت به مهسا گفتی منو خطاب قرار نده.امروزم تا یکم پیش پستی نداده بودی بعد الان میگی به بقیه میگی از رو چی قضاوت کنم؟
بعد کلا طرز حرف زدنت طوریه که انگار همه قبول کردن بیگناهی از دیشب بیشتر مشکوک شدی بنظرم بهتره خودت بیشتر حرف بزنی تا بقیه قضاوت کنن:دی

FM

کارنیاموز مافیا
پسندها
195
عرفان: اینو باهات موافقم، دیشبم اتفاقا برای خودم سوال شد ولی توی سوال و جوابامون یادم رفت بهش بگم. @ممل : منظورت چی بود که چون اینجوری پرسیدی رفتم نگاه کردم، اگر چجوری میپرسیدم نگاه نمیکیردی؟ وقتی یه احتمال میدی باید بقیه بهت بگن بری چکش کنی؟

@عرفان: درمورد سوال بالانس که جواب بده، یه سوال دیگم ازت پرسیده بودم که چطور شد که به این نتیجه رسیدی اون سوال اولم درباره بالانس تیم تک نفره رو جواب بدی؟ چون به زعم آرش اون بقیه چندان مهم نبوده و اگر کسی و میخواستم اسمشو می آوردم. اینو جواب بده که ذهنیت تو رو مقایسه کنم با ذهنیت آرش.

ممدرضا7:

دیشب خودت به مهسا گفتی منو خطاب قرار نده.امروزم تا یکم پیش پستی نداده بودی بعد الان میگی به بقیه میگی از رو چی قضاوت کنم؟
بعد کلا طرز حرف زدنت طوریه که انگار همه قبول کردن بیگناهی از دیشب بیشتر مشکوک شدی بنظرم بهتره خودت بیشتر حرف بزنی تا بقیه قضاوت کنن

شما علاوه براین که کلا نیستی وقتیم هستی پستا رو خوب نمیخونی؟ به مهسا گفتم تا وقتی آروم نشدی منو خطاب قرار نده، پست بعدش لحنش اوکی شد و منم مشکلی ندارم الان. درباره مشکوک شدن هم اگر مطلب خاصی مدنظرت هست بگو ؟ من که نمیدونم چرا مشکوکم، درباره چی حرف بزنم؟ :|

- - - Updated - - -

عرفان: درباره مهسا، قاعدتا اولین افکاری که به ذهنت میاد بعد از فاز شب و مرگ دو گناهکار که به یک نفر رای دادن که اعدام نشده اینه که اونا به بیگناه رای میدن، ساده ترین فکر اولین فکریه که به ذهن ادم خطور میکنه، اما بعدش که فکر کردم خودم متوجه شدم و به خود مهسا هم گفتم اگر دقت کنی، البته خودش کمک زیادی کرد به این قضیه با اون پستای لحن دارش.

- - - Updated - - -

یاسین ممکنه قانل بوده باشه و امین مافیای تیم 1 و مهسا مافیای تیم 2، از این قبیل احتمالات وقتی پای کیبورد نیستی به ذهنت خطور میکنه.

- - - Updated - - -

@فری

@ممل

امین این که کنجکاوی کردی توی این بحث ما باعث شد حس مثبت بهم بدی فارغ از این که با آرش موافق بودی کلا، اما تلاشت برای به حقیقت رسیدن و دیدم واقعا، اما از این به بعدش که بخوای بیشتر زوم کنی فایده ای نداره، تنها قطعیتی که میتونم بهت بدم توی این بحث اینه که جفتمون 100 درصد گناهکار نیستیم، و اگر میخوای بفهممی من گناهکارم یا نه از این بحث، بهت میگم که در ادامه مشخص میشه و به همون چیزی که به ارش گفتم به تو هم میگم صبر کن فعلا، یا بحث ناتماممو با آرش تموم میکنم و بهش رای میدم که اون موقع میتونی تصمیم بگیری خودت، یا بحث تموم میکنیم و بهش رای نمیدم مگر اتفاق عجیبی بیوفته و حرکات غیر معقول ازش ببینم. در هر دو صورت میتونی این ختامی که میخوای و بدست بیاری.

- - - Updated - - -

ادیت: جفتمون با هم 100 درصد گناهکار نیستیم.

تازه‌وارد
پسندها
0
@هانيه

من واقعا نميفهمم . تو دليل رايت ب فري گفتي ميخاستم صحبتاشو بشنوم كه راي دادم . لامصب اگه بيگناهي طرفو داري ميفرستي پاي دار ممكنه موج سواري شه روش ممكنه كلي سو استفاده شه . اين چ استدلالي بود ك ميخام صحبت بشنوم ؟ انتظار چه جوابي داشتي ازش ؟ چه سوال جديدي پرسيدي ازش؟ اصلا جديد نه چه سوالي پرسيدي ازش! يهو از در اومدي راي دادي ميگي خاستم جواب بشنوم!
اصلا درك نميكنم اينجور حركتا رو . درسته تازه كار هستي ولي ما ضربه زياد خورديم ازين مبحث ب اين خاطر تا عمر دارم اعتماد نميكنم ب اين حس ها .

بعد اومدي ميگي نميدونم چرا ب من راي دادي يهو با من ك ديالوگ نداشتي!!! خندت نگرفت اينو نوشتني؟

خودت میگی تازه واردی و بکار من ایراد میگیری در حالکیه خودتم همون کارو انجام میدی !! جالبه
خیلیا بعد رای تو به من هم میتونستن سواستفاده کنن.چرا الکی ب من رای دادی وقتی خودت حتی بهم شکم نداشتی؟

@آرش
خب اول از همه یادآوری میکنم که این بازی بازی اولمه و من تاحالا تجربه بازی مافیا بصورت غیرحضوری نداشتم و درکل برام گنگه اما خب دقیقا مثل بازی حضوری که آدم تا یه حرفایی رو میبینه و میشنوه و ممکنه شاخکاش تیز بشه (بقول شما) و من نسبتا به رضا و فری این حسو داشتم و سوالایی که بقیه از فری پرسیدن و فری بهشون جواب داده تو ذهن منم بود ولی اینقد پست زیاده ک سخته برام بیام دقیق نشون بدم کجا از فری حس بیگناهی گرفتم
مهسا برام نسبتا سفید تره تا فری پس ترجیح دادم رای مو به فری بدم ک اگه هم به فری نمیدادم به رضا میدادم
البته اینم بگم که بعد اتفاقای شب فری در مقابل سوالای مهسا تفره رفت و نتوست جواب بده و از این کارش باز حس بدی گرفتم
و اینکه عرفان که رای اولش ال امین بود و حس میکنم دنبال بهانه ای بود نزدیک رای گیری یجوری هدفشو تغییر بده و اون لحظه به من رای داد
قطعا رای من فری یا عرفان خواهد شد.

FM

کارنیاموز مافیا
پسندها
195
آرش:
آقا لحن پستای برلین رو برو نگاه کن، از این لحن چه حسی میگیری کلا؟ گفته نگران گناهکارایی، من توضیح دادم که چرا اونطوری نوشتم و وقتی توضیح میدم یا توضیح رو قبول میکنن یا اگه قبول نمیکنن دلیل میارن براش که به این دلیل قبول نمیکنم. ولی برلین رفته همون پستای اولیه منو آورده میگه اینجا قشنگ مشخصه دیگه نگران گناهکارایی! بی تفاوت به توضیحاتی که براش دادم! در مورد بحث گیرش به هانیه هم خودش قبول کرد که حق بیشتر با منه تا اون و جوابی که داده تحریک برانگیز بوده. میگی برلین نگفته گناهکاری یا بیگناه بله مستقیم نگفته ولی اگه از نظر برلین بیگناهم چرا نگران گناهکارا باید باشم؟ پس این یعنی گناهکارم. و وقتی بی توجه به توضیحاتم حرف اولیه خودش رو تکرار میکنه یعنی گناهکارشو پیدا کرده و کلا نمیخواد گوش بده. دلیل رایم به هادی اینه که هادی از نظرم گناهکاره . رای متقابلش به من هم یه دلیل محکم دیگه میشه برام. چون اینطوری نبوده که من بحثی باهاش نداشته باشم و بهش رای بدم(قضیه رونالدینیو که مطرح کرد). هادی توی پست اولش حسای خوب و بدش رو مشخص کرد من بدترین حسش تو بازی بودم تقریبا تا اونجا. چرا با من وارد بحث و گفتگو نشد و دنباله باد هوا رو گرفت و برلین رو که کلا تو بازی نبود دعوت کرد. وقتی اینو ازش پرسیدم طفره رفت و گفت تو وسط بودی دیگه ولی برلین نبود خواستم اون بیاد. وسط بودی یعنی چی؟ تو به یکی شک کنی نمیری باهاش وارد بحث بشی؟ میذاریش اونور کسی که تو بازی نیست رو دعوت میکنی برای گفتگو؟ بعدم که پستهای بعدیش که نه درست و حسابی جواب داده و نه خوب بازی کرده به قول خودش. الانم که با این دفاع زیبا تکمیل کرد این قضیه رو. اگه هادی بیگناهه از ما میخواد بهش رای ندیم چون قراره گادکش بشه ولی به یکی دیگه رای بدیم؟ این چه حساب و کتابیه؟ بعدم قرار نیست دلیل رای دادن برای همه در یه حد باشه. اتفاقا عجیب اینه که تو هیچ مشکلی با این بازی که هادی کرده نداری!

@مهسا: اینه جوابتون به ارش که میگید؟ خوندم لحنت بیگناهانه بود توی دفاع، اما چرا وقتی یکی مثل یاسین بهتون اونجوری گیر داده گفتین این گناهکار خودشو پیدا کرده؟ یاسین براتون تو اون مقطع چی بود؟ چرا مثلا نگفتی این گناهکاریه که بیگناه خودشو پیدا کرده؟ :/ مگه از خودت مطمئن نیستی که بیگناهی؟ من اگه یکی مثل یاسین اونجوری باهام بحث میکرد نمیومدم بگم این گناهکار خودشو پیدا کرده میگفتم این گناهکار لعنتی قفل کرده رو من بیگناه میخواد اعدامم کنه، ولی الان که دیدم لحن این پستت مثل لحن دور پیشت بود و بنظرم بازم این اشتباهات ازتون بر می اد، ولی شما از خودت نمیپرسی تا کی خدایی؟ :دی تا کی من بیام تو بازی و کل بازیو درگیر این باشم که به اتهام اینو اون جواب بدم در حالی ک بیگناهم؟ نمیدونم والا چی بگم؟

کاربلد مافیا
پسندها
0
سلام خدمت همه
اول عذرخواهی کنم از همه چون این فاز و اخر فاز قبل نبودم کلا
من همون دیشب که گفتم بعد پستی که توش رای دادم کاری پیش اومد و بیرون بودم الان تازه برگشتم خونه
به جز نیم ساعت که تقریبا فقط تونستم پستای قبل فاز شب رو بخونم زمانی نداشتم که بخوام دنبال کنم
برای همین در جریان بحث این فاز نیستم
از پویا پرسیدم که ممکنه من این فاز رای ندم گفت چون یک بار رای ندادی کاری نمیشه کرد
برای همین سعی میکنم تا زمان برای رای اولیه حداقل برسم پستا رو بخونم و رای بدم ولی خب سعی میکنم این فاز چون خودم هیچ بحث و صحبتی با کسی نداشتم بیشتر تمرکزم روی دفاع ها باشه
بازم از همه اونایی که وقت گذاشتن عذرمیخوام که فعالیت درستی نداشتم
سعی میکنم از این به بعد جبران کنم

FM

کارنیاموز مافیا
پسندها
195
@مهسا: الان قبول داری این حرفی که زدی خودش گناهکارانست و طبیعیه بقیه واکنش نشون بدن؟ یا نه کلا میگی این حرف من درسته و برگردم عقب همین حرفو باز میزنم؟ اگر دومیه که هیچ، اگر اولیه و بیگناهی واقعا یه راه حلی نشونم بده که هضمش کنم اون جملتو.

آرش
پسندها
337
واقعا اینجوری حال نمی‌ده. کلا 4-5 نفر پست دادن از دیشب. نه به اون استقبال بی سابقه قبل بازی نه به این.

@مهسا
زرگری بودن ربطی به در معرض اعدام بودن نداره که. فرضی که گرفتم اینه که ال امین یارت باشه،‌اومده دیده تو یه سوتی دادی، خب بقیه هم ممکنه به این سوتیت گیر بدن، چه کاری بهتر از اینکه خودش گیر بده و بعدا مثلا عقب بکشه یا حتی بهت رای بده و اگه یکیتون مردین یا اعدام شدین، اون یکی سفید بشه. الان مثلا با مرگ ال امین، تو داشتی سفید می‌شدی دیگه پیش ممل و فری، تا من چی‌شد چی‌شد گویان وارد شدم :)) ینی فایده‌ای داشته نمیشه گفت فایده‌ای نداشته این کار. حالا من نمی‌گم حتما یارین و زرگری بوده که. اصلا اگه گناهکار باشی احتمال اینکه تو و ال امین دو تیم باشین یا یه مافیا و یه قاتل هم هست. پوینت حرفم این بود که با این اتفاقا مهسا سفید نمیشه.

@فری
اگر به نظرت اشتباه میکنم و بی گناهی نبود دلایلتو برای گناهکاریت میشنوم:))
=)) :)) خوب بود.

فکر کنم مشکلت اینه آرش وقتی من میگم ارش مثبت شد یا منفی خیلی فاینال بهش نگاه میکنی، من ممکنه از یه لحنت خوشم بیاد بهت بگم مثبت، ممکنه از یه کنایه ات بدم بیاد بهت بگم منفی.
خب همین دیگه، چون هیچ‌جا نگفتی حرفم رو قبول کردی یا مثلا از لحنم خوشت اومده یا چی. صرفا گفتی آرش برام مثبت‌تر شد. برام سواله که وقتی توی بحث هیچی رو قبول نمی‌کنی چطور برات مثبت‌تر شدم :دی ربطی به فاینال اینا نداره.

ضمن این که آرشم باید نظر جامع تری بده درباره این رفتارای رضا
خوندم. اونقدر که تو می‌گی بولد نیست قضیه و جوابای رضا رو هم تا حدی قبول دارم. ایرادت ایراد درستی هم هست با این حال حس می‌کنم بخشیش به خاطر پراکندگی بازی رضا و فاصله افتادن و عدم تمرکزشه. ینی مبنا رو بر درک گذاشتم به خاطر این. یه چیز دیگه هم که هست، مثلا دور قبل هم من چنین بحثی با رضا داشتم سر اینکه چرا رفتار رامتین رو درک کرده رفتار صدرا رو درک نکرده. که خوب توضیحاتی داد تو همون بازی و درسته که جلاد بود ولی توضیحاتش genuine بود دروغ نبود ینی. به خاطر همین با این درکه که از دیدگاهش دارم، در مورد تناقضی که از قضیه‌ی هادی بهش گرفتی حق می‌دم.

- - - Updated - - -

@فری
@عرفان: درمورد سوال بالانس که جواب بده، یه سوال دیگم ازت پرسیده بودم که چطور شد که به این نتیجه رسیدی اون سوال اولم درباره بالانس تیم تک نفره رو جواب بدی؟ چون به زعم آرش اون بقیه چندان مهم نبوده و اگر کسی و میخواستم اسمشو می آوردم. اینو جواب بده که ذهنیت تو رو مقایسه کنم با ذهنیت آرش.

این سوال رو که ازشون می‌پرسی، بپرس حالا، ولی به اینم دقت کن که جواب دادن ممل و عرفان، بعد از قضیه‌ی گیر دادن تو به من بوده. یعنی اصلا تو بعدش تو تاپیک گفتی می‌خواستم همه جواب بدن. لزوما به خاطر همون «بقیه» جوابت رو ندادن. من اولین کسی بودم که نمی‌دونستم باید جوابتو بدم :))

کاربلد مافیا
پسندها
130
سلام مجدد دوستان. من الان رسیدم خونه میخونم و نظر میدم تک تک.
شط از دیشب تا الان 4 تا پست دادین کلا؟ خوب الان من از رو چی باید قضاوت کنم دقیقا؟
عجب!!!! اتفاقا برای منم یه چیزی عجیبه اونم اینکه چرا فعالیت خودت امروز به نسبت روزای قبل کمتر شده؟ از این جمله این حس رو گرفتم که میگی بیگناهی و سردرگم که چیکار باید بکنی، ولی حس مصنوعی. البته تصمیم داشتم اصلا خطاب قرارت ندم ولی خودت منو دعوت کردی به گفتگو و البته لطف کردی بهم که گفتی همه پستاتو میخونم :)). اول یه چیزی بگم، لحن دیشب من توی پستام هیچ تفاوتی نداشته از نظر خودم. اینکه اصرار داری من عصبانی بودم و آروم شدم رو قبول ندارم. این یاداشتی هم که نوشتی و کارای روزمره ات رو توش لیست کردی چه لزومی داشت که ما بدونیم قراره چیکار کنی؟ :دی میخوای چیو بهمون بفهمونی؟ و اینکه کی میخوای همه این کارا رو بکنی؟ :دی یه کم دیگه باید رای بدیا :)). کلا همه هم باید بهت جواب بدن :دی یه من بیگناهم تصنعی اینجا هم به چشمم خورد.
واقعیتو بگم، احساسم اینه میخوای بگی کلا شرایطتت اوکیه و کارات رو به راه رو طبق برنامه. :)) هدف شما شاید فقط لذت بردن باشه ولی برای من فقط این نیست، در کنارش تلاش میکنم به بیگناه رای ندم و گناهکارم پیدا کنم و این وسطا لذتم میبرم. ناراحت نیستم گفتی هادی بیگناهه و من نه. ازت دلیل میخوام برای این. هادی چه حرکتی زده که بیگناه تر میزده برات و من چه کردم که گناهکارتر شدم برات. نمیشه که این همه آدم الکی به هادی رای بدن. قطعا یه چیزی این وسط بوده، حس بد، بد بازی کردن، کوتاه اومدن و هر چیز دیگه ای. اینکه هادی نیومد دفاع کنه حتی! کاری به نقشش ندارم اصلا. چون دیشب نمیدونستیم هادی چه نقشی داره. الانم مطمئن نیستیم. دلیل پر رو گفتن رو گفتم، البته پررو یه کم بی ادبانه تره، من گفتم خیلی رو داری و به اشتباه پررو رو به کار بردم بعدا. مگه من گفتم همه چی تمومه؟ مگه من گفتم نباید به من رای بدی؟ چرا میزنی جاده خاکی؟الان بی محابا پست دادن و اشتباه توی پستم منظورت به کدوم پستمه دقیقا؟ وقتی این تو ذهنته یعنی من کلی پست اشتباه دادم و جمع شده روی هم و تو بابت این بهم رای دادی. اگه اینطوریه بیار پستهارو. اگه اینطوری نیست و سر قضیه ی آرش رای دادی فقط چرا الان میگی بی محابا پست دادن؟
دور قبل باز بهتر بودی، روی حس اتهام میزدی و توی بحثا آروم بودی به نسبت، اما این دور اشتباهاتت بیشتر و جدی تر بود.
اینم به نظرم اسکی رفتن از حرفیه که آرش بهم گفته. قبول ندارم. چون من آرومم کاملا و منتظرم اشتباهات بیشتر و جدی ترم رو بیاری.
این کار خوبی نیست واقعا اگه بیگناهی. اینکه با یه حرف یا جمله یکی برات هی مثبت و منفی میشه و کلیت بازی طرف رو در نظر نمیگری.
من میرم بر میگردم، برای رای هم اگر پست مهسا رو پیدا کردم و خوندم و با آرش صحبت کردم و حرفای اونم قانع کننده بود، بعدش میرم روی رضا. البته رضا کلا نیست ظاهرا.
اینکه برنامه ها تو اعلام میکنی دفعه اولته یا قبلا هم اینطوری بودی؟ برای من خیلی جالبه این قضیه :دی
@عرفان:
در مورد مهسا و راضي بودنش از به اصطلاح حمايت من . بنظرم طبيعيه ادم خوشش بياد ولي اره منم برام جالب بود ك مهسا بعد از حرف تو در اين رابطه يكم احساس ميكنم ك ميخاد با من هم سوال جواب كنه و درگير بحث بشه و بگه ك نه من با اين صنمي ندارم و فلان :دي اين البته حس منه ولي جالب بود
کاملا طبیعیه بله. ولی اگه سوال من در رابطه با رای هات رو به منزله شروع سوال و جواب برای جلب نظر آرش در نظر میگیری باید بگم اشتباهه. البته که من با تو صنمی ندارم ولی چرا باید بخوام اینو بگم؟ مگه کاری کردم که شبیه صنم داشتن با تو به نظر بیاد؟ که الان بخوام برای حذفش از نظرها باهات سوال و جواب کنم. آرشم نگفت باهم صنم داریم تا جایی که متوجه شدم. در مورد اون پستی هم که دادم دیشب و ازت سوال کردم، بعدا دیدم پست دادی در مورد هادی و من اینو اون لحظه ندیده بودم کلا. کلا دیروز چند تا پست رو ندیدم. ولی بعدا که پستتو خوندم یه سوال دیگه توی ذهنم ایجاد شد و منتظر شدم بیای که بپرسم و بگم که پستتو نخونده بودم. رای به هادی ندادی تا حدی برام قابل قبوله دلیلت.
مشخصا توضيح دادم ك راي ميدم برا اينكه تو كورس باشم و تا اون موقع اسمي ك گذرا ديدم راي نداره و نميشه روش سو استفاده كرد امين بود
وقتی پست دیروزت رو خوندم به ذهنم رسید که میتونستی به امیر و محمدی رضا رای بدی چون برات مشکوک بودن و میخواستم ازت سوال کنم چرا به ال امین دادی. که الان اینو جواب دادی. از محمدی رضا و امیر چه سو استفاده ای میشد کرد که بهشون رای ندادی؟ تشخیص این قضیه سو استفاده رو یکم توضیح میدی که از کجا فهمیدی از کی میشه سواستفاده کرد و از کی نمیشه؟ در مورد احتمالم اگه پستای قبلیم رو خونده باشی گفتم که پیش فرضمو روی اون احتمال گرفتم و جلو میرم و اتفاقی نیفتاده که اون احتمال رو برام کمرنگتر بکنه. پس طبیعیه که با حساب اون احتمال حرف بزنم. اینکه گفتم یکیش مافیاست و یکیش قاتل هم بر اساس تحلیل داستان گفتم. میتونه درست باشه میتونه نباشه. توی پست تحلیلم گفتم که اونی که در حال ورداشتن اسلحه بوده و صدای چوب و آهن میومده ورودش به داستان شبیه اونیکی کشته نیست. به نظرم اگه مافیا بود لزومی نداشت انقدر تفاوت توی مدل مردنشون باشه مثلا اونم میتونست تو یکی دیگه از کوچه های اونیکی دروازه بمیره. دو مافیا یا دو قاتل به ذهنم نیومد چون مدل مردنشون و داستانی که در موردشون گفته گاد متفاوت بوده و همین میتونه نشونه باشه برای تفاوت نقششون. حالا شایدم این نباشه این تحلیل من از داستانه. فری که با عرفان موافقی اگه در این مورد موافقی بخون توام.
@فری:
البته خودش کمک زیادی کرد به این قضیه با اون پستای لحن دارش.
اصرارت برای لحن دار بودن پستام داره میره رو مخم :دی لزومش برای این همه تکرار چیه؟
یاسین ممکنه قانل بوده باشه و امین مافیای تیم 1 و مهسا مافیای تیم 2، از این قبیل احتمالات وقتی پای کیبورد نیستی به ذهنت خطور میکنه.
کلا دوست داری من گناهکار باشم دیگه :)). این ممکنه ها خیلی چیزا ممکنه در کنارشون. چرا فقط اینو نوشتی؟
الان که میبینم رفتی جوابم به آرش رو خوندی یه سوال ازت میکنم. جواب من به آرش و جوابی که به تو دادم در این زمینه که بعدا رفتی خوندی گفتی بحثاتو با برلین آوردی چقدر با هم فرق دارن و چقدر به شبیهن؟ اینکه واژه گناهکار شو پیدا کرده چرا استفاده کردم رو هم توضیح دادم. نمیخونی که :دی. فری تو به من رای دادی سر این موضوع گیر آرش. چرا برات انقدر مهم نبوده که ببینی در جواب آرش چی گفتم؟ میخواستی رای بدی فقط؟! متوجه نمیشم. نگران بازی منم نباش کلا. هرجا ایرادی به جملاتم وارده بگیر. یه جوری صحبت میکنی انگار زیرسیبیلی رد کردی حرفای منو!
الان قبول داری این حرفی که زدی خودش گناهکارانست و طبیعیه بقیه واکنش نشون بدن؟ یا نه کلا میگی این حرف من درسته و برگردم عقب همین حرفو باز میزنم؟ اگر دومیه که هیچ، اگر اولیه و بیگناهی واقعا یه راه حلی نشونم بده که هضمش کنم اون جملتو.
اینو در مورد کدوم حرفم میگی؟
@آرش:
منم نگفتم من سفید میشم. صرفا خواستم با اون احتمال خودتو گیج نکنی.

آرش
پسندها
337
آقا یه ساعت دیگه فاز تمومه ها :| بیاین گزینه‌هاتون رو بگین حداقل و بگین به کی می‌خواین رای بدین. گزینه‌های من فری و مهسان فعلا ولی واقعا بینشون موندم :))‌ با این وضع بازی اگه تهش به آقا رسول رای دادم تعجب نکنید :)) به ممد۷رضا هم ممکنه رای بدم اصلا حس خوبی بهش ندارم. :دی

- - - Updated - - -

@مهسا @فری
بحث رو ول کنین یه لحظه. کلی نگاه کنین به بازی. گزینه‌هاتون رو بگین برا امشب.

- - - Updated - - -

یه سناریوی زیبا دیگه هم اینه که من و مهسا و فری بیگناهیم به جون هم افتادیم گناهکارا دارن تخمه میشکنن ما رو تماشا می‌کنن :))

کاربلد مافیا
پسندها
130
آقا یه ساعت دیگه فاز تمومه ها :| بیاین گزینه‌هاتون رو بگین حداقل و بگین به کی می‌خواین رای بدین. گزینه‌های من فری و مهسان فعلا ولی واقعا بینشون موندم :))‌ با این وضع بازی اگه تهش به آقا رسول رای دادم تعجب نکنید :)) به ممد۷رضا هم ممکنه رای بدم اصلا حس خوبی بهش ندارم. :دی

- - - Updated - - -

@مهسا @فری
بحث رو ول کنین یه لحظه. کلی نگاه کنین به بازی. گزینه‌هاتون رو بگین برا امشب.

- - - Updated - - -

یه سناریوی زیبا دیگه هم اینه که من و مهسا و فری بیگناهیم به جون هم افتادیم گناهکارا دارن تخمه میشکنن ما رو تماشا می‌کنن :))

آرش چرا نظر نمیدی در مورد همین بحث؟ رای من مهسا و فری ان رو میگی برای من دلیل داری ؟ اگه لطف کنی بگی خیلی ممنون میشم. دم آخر رای داده میشه و من میبینم همه دلشون میخواسته به من رای بدن ولی حرفی نداشتن تو بازی باهام بزنن. و واقعا تو دفاعیه دیروز نمیدونستم از چی باید دفاع کنم :دی

آرش
پسندها
337
ای تیر غیب بخوره تو کله‌تون بیاین دیگه :))

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
دستیار مافیاییا

تاس

+
اتصال به گوگل

کاربران آنلاین

هیچ کاربری آنلاین نیست.

یافتن کاربر

اتصال به گوگل

کاربران آنلاین

هیچ کاربری آنلاین نیست.

یافتن کاربر

بالا پایین