کارکشته مافیا
@آرش
آره منم برای همین حرکت هانیه تو کتم نمی رفت گناهکاری باشه و در نهایتم به هادی رای دادم. اما باید سوال ها رو جواب بده ببینیم چی ازش در میاد.
حرف قشنگی از امین زدی. آخه امین مسیر تعیین کن بودن تا حدی. یعنی مثلا زرت شروع کرد به مهسا رای داد فرداش زرت شروع کرد به هادی رای داد. یاسینم کلا یه ور دیگه از بازی بود از نظر من تو یه اتاق دیگه بود انگار درگیر هادی و مهسا بود. ظاهری حداقل امین بیشتر به مافیا می خوره تا یاسین.
معینم که گادکش شد گناهکار شد 
@فری
بعد اینکه کجا سوال پرسیدی ندیدم من.
عرفان رو قبول دارم کم بوده واسه همین به خود من هم حس خوب نمیده ولی جان؟؟؟
فری گیر های بی پایه اساسی که به افراد می دی بعد ازشون رد می شی حیلی ریز بازی جوکر اگه داشت می گفتم جوکری انگار دوس داری اعدامت کنن
برای همین گفتم اجتمالا اشنباه کردم رفتم دوباره بند خیاط رو خوندم. وقتی یه احتمالی می دی بقیه باید بهت بگن بری چکش کنی چه حرفیه؟ یعنی چی؟
@امین خلفی
@عرفان
عرفان جان خیلی مشخصه وقتی 2 تا منفی به یکی می خواستن رای بدن حتی اگه ما ندونیم اون دو منفی مافیا بودن یا قاتل از نظر من احتمال منفی بودن اون شخص رو میاره پایین. سفید صدش نمی کنه اما احتمالش رو میاره پایین.
راجع به احتمال لباس هم اوکیه. گوشه ذهنت نگه دار. به هر حال من حواسم نبود.
برای من به شخصه مهسا مثبت بازی کرده بود تا اونجای بازی و خب وقتی 2 تا از منفی ها بهت رای دادن احتمال منفی بودنت رو کمتر می کنه دیگه نمی کنه؟مهسا چرا سفید شد الان نفهمیدم معلوم نیست یه تیم مافیا داشته باشیم یا چندتا، قاتل هم گناهکار اعلام میشه تازه. تازه به نظرم احتمال زرگری بودن گیر اول امین به مهسا هم کم نیست. اومده دیده یارش سوتی داده، گفته خودم گیر بدم جا بقیه. اینجوری اون رایش هم برام توجیه میشه تازه. حالا نمیگم اینه ها، ولی سفید نمیشه مهسا به نظرم که اینجوری گفتی.
اها اینم از فاز قبل تو گلوم مونده بود وقت نشد بگم قبل رای هانیه، مهسا ۳ رای داشت فری ۲ رای. اگه مثلا جفتشون ۲ رای داشتن اون رای هانیه اره میتونست خیلی مشکوک باشه منم درجا رای میدادم بهش در این صورت ولی اینجوری که الان بوده به اون اندازه مشکوک نیست تغییر رایه. خود رایه البته ایراد داره که اصلا چرا فری، منظورم اونش نیست.
راستی تغییر رای امین فکر کنم به خاطر تروریست بود. تروریست میتونه هرکسی که بهش رای داده رو بزنه. حالا یا ترس از تروریست تیم مقابل بوده، یا خودش قاتل بوده که از تروریست میترسیده، یا خب صرفا میخواسته اداش رو دربیاره حیف شد ولی امین مرد، کارش داشتم
آره منم برای همین حرکت هانیه تو کتم نمی رفت گناهکاری باشه و در نهایتم به هادی رای دادم. اما باید سوال ها رو جواب بده ببینیم چی ازش در میاد.
حرف قشنگی از امین زدی. آخه امین مسیر تعیین کن بودن تا حدی. یعنی مثلا زرت شروع کرد به مهسا رای داد فرداش زرت شروع کرد به هادی رای داد. یاسینم کلا یه ور دیگه از بازی بود از نظر من تو یه اتاق دیگه بود انگار درگیر هادی و مهسا بود. ظاهری حداقل امین بیشتر به مافیا می خوره تا یاسین.
اینو اضافه کنم که من به هر حال جواب می دادم چون فرقی بین همه و بقیه نمی بینم و به هر حالم اگه فری نمی گفت من باز قرار بود بالانس حدسیم رو بگم.این سوال رو که ازشون میپرسی، بپرس حالا، ولی به اینم دقت کن که جواب دادن ممل و عرفان، بعد از قضیهی گیر دادن تو به من بوده. یعنی اصلا تو بعدش تو تاپیک گفتی میخواستم همه جواب بدن. لزوما به خاطر همون «بقیه» جوابت رو ندادن. من اولین کسی بودم که نمیدونستم باید جوابتو بدم
یه سناریو ی زیبا تر که همش تو مخمه اینه که گاد همه تازه واردارو گناهکار کردهیه سناریوی زیبا دیگه هم اینه که من و مهسا و فری بیگناهیم به جون هم افتادیم گناهکارا دارن تخمه میشکنن ما رو تماشا میکنن
معینم که گادکش شد گناهکار شد 
@فری
اولا که ای بابا خیلی تلاش کردم تو گزینه هات نرماممل و عرفان هم یک سوال ازشون پرسیدم که جفتشون ایگنور کردن، هنوز نمیدونین اگر سوال فری و جواب ندین میرین تو گزینه هاش؟
بعد اینکه کجا سوال پرسیدی ندیدم من.
@ممل و عرفان هم فعالیتشون خیلی زیاد نبوده انصافا، من حس سایه بودن ازشون گرفتم قشنگ، معمولا سایه ها تو فازای آخر گناهکار از آب در میان، به استثنای دور قبل.
عرفان رو قبول دارم کم بوده واسه همین به خود من هم حس خوب نمیده ولی جان؟؟؟فری گیر های بی پایه اساسی که به افراد می دی بعد ازشون رد می شی حیلی ریز بازی جوکر اگه داشت می گفتم جوکری انگار دوس داری اعدامت کنن
سوالت خیلی حس اینو داشت که انگار پشت زمینش داری می گی "خب احمق بگو ببینم چه احتمالی می دی"منظورت چی بود که چون اینجوری پرسیدی رفتم نگاه کردم، اگر چجوری میپرسیدم نگاه نمیکیردی؟ وقتی یه احتمال میدی باید بقیه بهت بگن بری چکش کنی؟
برای همین گفتم اجتمالا اشنباه کردم رفتم دوباره بند خیاط رو خوندم. وقتی یه احتمالی می دی بقیه باید بهت بگن بری چکش کنی چه حرفیه؟ یعنی چی؟@امین خلفی
ببین از نظر من اون ری اکشن اوکی نیست و اگه هر کی جز آرش این ری اکشن رو نشون می داد برای من می رفت تو گزینه هام. اما آرش رو می شناسم که بازیش اینجوریه. اما دلیل این که تو از پایه و اساس می گی این ری اکشن مشکلی نداره رو نمی فهمم. من بخاطر شناختم از آرش می گم. تو برای چی میگی؟نظرم با نظر مخالفه صرفا سر اینکه آیا ری اکشن آرش اوکی بوده یا overkill به قول تو...تو هنوزم به این معتقدی که بیش از حد بوده؟ چون اگه قبول کردی و قانع شدی که اوکی بوده ری اکشنش پس ادامه جمله ت بیخودی میشه به نظرم اگه نه هنوز قانع نشدی اون یه بحث دیگه ست
@عرفان
به به آقای پیچیده انگار و عمقی نگرخيلي سطحي نگري و ساده انگارانه بود اين پستت ممل! واقعا جالب انگيزناك شد برام ك چطور به اين تحليل رسيدي؟ انگار منتظر بودي يه تقي ب توقي بخوره و اين جمله رو بگي :دي
يكي ديگم پرسيد اينو فك كنم جالبه منتظر جوابتم
اها و اينكه اون پستت در مورد احتمال لباس يكم زيادي فيك نشست برام . هر چي خواستم نتونستم حس خب بگيرم ازين ك واقعا اشنا نيستي ب قوانين و بندهاي نه چندان پيچيده اين دور! يا رند بازي خواستي دربياري . گوشه ذهن ميمونه چون استدلالي روش نميشه كرد فعلا :دي
عرفان جان خیلی مشخصه وقتی 2 تا منفی به یکی می خواستن رای بدن حتی اگه ما ندونیم اون دو منفی مافیا بودن یا قاتل از نظر من احتمال منفی بودن اون شخص رو میاره پایین. سفید صدش نمی کنه اما احتمالش رو میاره پایین. راجع به احتمال لباس هم اوکیه. گوشه ذهنت نگه دار. به هر حال من حواسم نبود.

کلا دوست دارم وقتی خیلی اسمم وسطه