جدیدترین‌ها

بازی دور هشتم مافیا | داستان یک جلاد - بخش نخست: انتقام برادران میلر

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
کارکشته مافیا
پسندها
265
@آرش
مهسا چرا سفید شد الان نفهمیدم معلوم نیست یه تیم مافیا داشته باشیم یا چندتا، قاتل هم گناهکار اعلام می‌شه تازه. تازه به نظرم احتمال زرگری بودن گیر اول امین به مهسا هم کم نیست. اومده دیده یارش سوتی داده، گفته خودم گیر بدم جا بقیه. اینجوری اون رایش هم برام توجیه می‌شه تازه. حالا نمی‌گم اینه ها، ولی سفید نمیشه مهسا به نظرم که اینجوری گفتی.
اها اینم از فاز قبل تو گلوم مونده بود وقت نشد بگم قبل رای هانیه، مهسا ۳ رای داشت فری ۲ رای. اگه مثلا جفتشون ۲ رای داشتن اون رای هانیه اره می‌تونست خیلی مشکوک باشه منم درجا رای میدادم بهش در این صورت ولی اینجوری که الان بوده به اون اندازه مشکوک نیست تغییر رایه. خود رایه البته ایراد داره که اصلا چرا فری، منظورم اونش نیست.

راستی تغییر رای امین فکر کنم به خاطر تروریست بود. تروریست می‌تونه هرکسی که بهش رای داده رو بزنه. حالا یا ترس از تروریست تیم مقابل بوده، یا خودش قاتل بوده که از تروریست می‌ترسیده، یا خب صرفا می‌خواسته اداش رو دربیاره حیف شد ولی امین مرد، کارش داشتم
برای من به شخصه مهسا مثبت بازی کرده بود تا اونجای بازی و خب وقتی 2 تا از منفی ها بهت رای دادن احتمال منفی بودنت رو کمتر می کنه دیگه نمی کنه؟
آره منم برای همین حرکت هانیه تو کتم نمی رفت گناهکاری باشه و در نهایتم به هادی رای دادم. اما باید سوال ها رو جواب بده ببینیم چی ازش در میاد.
حرف قشنگی از امین زدی. آخه امین مسیر تعیین کن بودن تا حدی. یعنی مثلا زرت شروع کرد به مهسا رای داد فرداش زرت شروع کرد به هادی رای داد. یاسینم کلا یه ور دیگه از بازی بود از نظر من تو یه اتاق دیگه بود انگار درگیر هادی و مهسا بود. ظاهری حداقل امین بیشتر به مافیا می خوره تا یاسین.
این سوال رو که ازشون می‌پرسی، بپرس حالا، ولی به اینم دقت کن که جواب دادن ممل و عرفان، بعد از قضیه‌ی گیر دادن تو به من بوده. یعنی اصلا تو بعدش تو تاپیک گفتی می‌خواستم همه جواب بدن. لزوما به خاطر همون «بقیه» جوابت رو ندادن. من اولین کسی بودم که نمی‌دونستم باید جوابتو بدم
اینو اضافه کنم که من به هر حال جواب می دادم چون فرقی بین همه و بقیه نمی بینم و به هر حالم اگه فری نمی گفت من باز قرار بود بالانس حدسیم رو بگم.
یه سناریوی زیبا دیگه هم اینه که من و مهسا و فری بیگناهیم به جون هم افتادیم گناهکارا دارن تخمه میشکنن ما رو تماشا می‌کنن
یه سناریو ی زیبا تر که همش تو مخمه اینه که گاد همه تازه واردارو گناهکار کرده :)) معینم که گادکش شد گناهکار شد :))
@فری
ممل و عرفان هم یک سوال ازشون پرسیدم که جفتشون ایگنور کردن، هنوز نمیدونین اگر سوال فری و جواب ندین میرین تو گزینه هاش؟
اولا که ای بابا خیلی تلاش کردم تو گزینه هات نرما :))
بعد اینکه کجا سوال پرسیدی ندیدم من.
@ممل و عرفان هم فعالیتشون خیلی زیاد نبوده انصافا، من حس سایه بودن ازشون گرفتم قشنگ، معمولا سایه ها تو فازای آخر گناهکار از آب در میان، به استثنای دور قبل.
:| عرفان رو قبول دارم کم بوده واسه همین به خود من هم حس خوب نمیده ولی جان؟؟؟
فری گیر های بی پایه اساسی که به افراد می دی بعد ازشون رد می شی حیلی ریز بازی جوکر اگه داشت می گفتم جوکری انگار دوس داری اعدامت کنن :|
منظورت چی بود که چون اینجوری پرسیدی رفتم نگاه کردم، اگر چجوری میپرسیدم نگاه نمیکیردی؟ وقتی یه احتمال میدی باید بقیه بهت بگن بری چکش کنی؟
سوالت خیلی حس اینو داشت که انگار پشت زمینش داری می گی "خب احمق بگو ببینم چه احتمالی می دی" :)) برای همین گفتم اجتمالا اشنباه کردم رفتم دوباره بند خیاط رو خوندم. وقتی یه احتمالی می دی بقیه باید بهت بگن بری چکش کنی چه حرفیه؟ یعنی چی؟
@امین خلفی
نظرم با نظر مخالفه صرفا سر اینکه آیا ری اکشن آرش اوکی بوده یا overkill به قول تو...تو هنوزم به این معتقدی که بیش از حد بوده؟ چون اگه قبول کردی و قانع شدی که اوکی بوده ری اکشنش پس ادامه جمله ت بیخودی میشه به نظرم اگه نه هنوز قانع نشدی اون یه بحث دیگه ست
ببین از نظر من اون ری اکشن اوکی نیست و اگه هر کی جز آرش این ری اکشن رو نشون می داد برای من می رفت تو گزینه هام. اما آرش رو می شناسم که بازیش اینجوریه. اما دلیل این که تو از پایه و اساس می گی این ری اکشن مشکلی نداره رو نمی فهمم. من بخاطر شناختم از آرش می گم. تو برای چی میگی؟
@عرفان
خيلي سطحي نگري و ساده انگارانه بود اين پستت ممل! واقعا جالب انگيزناك شد برام ك چطور به اين تحليل رسيدي؟ انگار منتظر بودي يه تقي ب توقي بخوره و اين جمله رو بگي :دي

يكي ديگم پرسيد اينو فك كنم جالبه منتظر جوابتم

اها و اينكه اون پستت در مورد احتمال لباس يكم زيادي فيك نشست برام . هر چي خواستم نتونستم حس خب بگيرم ازين ك واقعا اشنا نيستي ب قوانين و بندهاي نه چندان پيچيده اين دور! يا رند بازي خواستي دربياري . گوشه ذهن ميمونه چون استدلالي روش نميشه كرد فعلا :دي
به به آقای پیچیده انگار و عمقی نگر :)) عرفان جان خیلی مشخصه وقتی 2 تا منفی به یکی می خواستن رای بدن حتی اگه ما ندونیم اون دو منفی مافیا بودن یا قاتل از نظر من احتمال منفی بودن اون شخص رو میاره پایین. سفید صدش نمی کنه اما احتمالش رو میاره پایین.
راجع به احتمال لباس هم اوکیه. گوشه ذهنت نگه دار. به هر حال من حواسم نبود.

Wooden
پسندها
146
دوستان عزیز منم عذر میخوام چون گرفتار بودم و بعد از پست دیشب قبل خواب دیگه نرسیدم بیام. به خصوص از بچه هایی که فعال هستند تواما هم ممنونم و هم تقاضای بخشش دارم. چون الان فقط با تلاش امروزی که شماها داشتید شاید بازی کمی پیش بره. به خصوص که رای دادن در این فاز سخت شده ولی خب اجباری هست.

آرش جان از شما هم ممنونم و ارادتمندت هستم. بله که یادم میاد :گل:

من چون نتونستم قطعیتی از بین حرف هاتون بکشم بیرون، فعلا سعی ام بر اینه که با همون نگرش گذشته و دو پست قبل ام پیش برم. حرفای اخیر البته باعث شد درصد شک ام به بعضی ها بیاد پایین تر و کارم رو برای رای دادن خیلی سخت تر کرده. فعلا ولی خلفی و محمدرضا برام سفید هستند. گره فری و آرش رو هنوز نتونستم حل بکنم و این فاز بهشون رای نمیدم. محمد امین تا حدودی برام سفیده. عرفان رو با شروعش مشکل داشتم ولی در ادامه حس ام بهش مثبت تر شد. البته هنوز برام حل نشده باقی میمونه. در دوگانه ی مهسا و یاسین من دور قبل طرف مهسا رو گرفتم چون حس میکردم یاسین داشت ازش کره گیری میکرد، ولی مسئله ی مهسا برام حل نشده با وجود اینکه بهش رای ندادم فاز قبلی. این فاز ممکنه بهش رای بدم. هنوز معلوم نیست. این دور به احتمال زیاد رای من از بین کسانی هست که اسمشون رو الان نبردم + مهسا + با احتمال کمتری عرفان. ممکنه باز حرفاتون رو بخونم و نظراتم عوض بشه البته این دقایق آخر :گل:

کارکشته مافیا
پسندها
265
من رایم بین فری و ممرضاس. ممرضا منو یاد حرف رضا راجع به خودم میندازه که می گفت "محمدامین اون حضور مختصر و مفید همیشگی رو نداره".
اما حاضرم به ممرضا فرصت بدم بیاد باشه لا اقل. فری هم اما اونقد مطمئن نیستم واقعا این فاز خیلی سخت شده.

کاربلد مافیا
پسندها
130
بله :)) خیلی ممنون مورچه اتمی. :دی کلا دوست دارم وقتی خیلی اسمم وسطه :))

- - - Updated - - -

فقط بگید من تو دفاعیه ام از چی دفاع کنم بعد رای بدید. وجدان داشته باشید یه کم:دی

کارکشته مافیا
پسندها
265
فری هم گزینه های شکش رو بگه. یعنی می دونم مهسا، عرفان، من و رضا مشکوک بوده اما خیلی تو لاک دفاعی بوده این دور و 2 تا ایراد به من هم وارد کرد که یکیشون حداقل اگه دروغ نبوده اشتباه بوده حداقل :دی

- - - Updated - - -

این یه ساعت رو زیاد باشید بچه ها. منم راستی عذر می خوام کم بودم.

تازه‌وارد
پسندها
0
اینجوری که مشخصه همه صبر کردن تا یکی دیگه رای بده تا موج سواریشون شروع بشه
میبینم که خودم باید پیش قدم بشم:)

رای به اعدام: فری

آرش
پسندها
337
@مهسا
دلیل شک خودم رو که گفتم، شمار حرف‌های گناهکارانه‌ات واقعا داره زیاد می‌شه برام. خصوصا وقتی می‌بینم با وجود دور پیش و حتی اوایل این دور، بازم انگار برات مهم نیست که چه برداشتی از حرفات دارن، وگرنه از یه نقطه‌ای به بعد بیشتر دقت می‌کردی خب :|

ولی درمورد رای فری به تو حق می‌دم بیشتر. خصوصا که اینجوری نبود تو یه رای داشته باشی. یعنی اون رای فری ممکن بود باعث شه تو اعدام بشی.

تو چقدر احتمال می‌دی هر سه تامون (من تو فری) بیگناه باشیم؟

- - - Updated - - -

@هانیه
یه جا گفتی بر اساس حرف‌های بقیه داری به فری رای میدی. جز من کی دلیل برای شک به فری آورده؟ خب من که دارم خودم رای نمی‌دم به فری هنوز :|

- - - Updated - - -

فقط بگید من تو دفاعیه ام از چی دفاع کنم بعد رای بدید. وجدان داشته باشید یه کم:دی

یاد «شرف نداری وجدان داشته باش» افتادم ها :))

تازه‌وارد
پسندها
0
@آرش
خب شاید منظورم خودت باشی
بحثایی که کلا دوتایی داشتین
بعدم من نگفتم پشت سر تو بازی میکنم ک با رای تو بخوام به کسی رای بدم

آرش
پسندها
337
@آرش
خب شاید منظورم خودت باشی
بحثایی که کلا دوتایی داشتین
بعدم من نگفتم پشت سر تو بازی میکنم ک با رای تو بخوام به کسی رای بدم

اگه پشت دست کسی بازی نمی‌کنی، دلیل بیار پس برای رای به فری. چون الان دقیقا داری پشت دست من بازی می‌کنی. خودت گفتی حرف‌های بقیه رو خوندم رای دادم. من خودم توی حرف‌هام به دلیل برای رای دادن به فری نرسیدم با این اطمینانی که شما می‌گی. شما بیا بگو چی از نظرت مشکوک‌تر بوده که من توجه نکردم مثلا.

----------
راستی اینکه محمدامین میگه حواسش نبود به لباس روز نداشتن خیاط و این‌ها، تایید می‌کنم که من هم حواسم نبود تا وقتی که خودش گفت.

کاربلد مافیا
پسندها
130
@آرش:
ببین آرش توام با لحن مشکل داری ولی مثل فری عمل نکردی! نمیدونم اینو بقیه چقدر قبول دارن. حس میکنم گناهکار نمیتونی پیدا کنی چون بازی واقعا گره خورده و تنها دلیلی که برای من داری همین لحنمه. انصافه آخه؟ :دی در مورد تو ولی حس بدی نگرفتم ازت اگه گناهکاری حلال اولسون :)) اشکالی هم توی حرفات ندیدم تا اینجا ولی حس بازی قبل تو رو دقیقا دارم از فری میگیرم الان. نه به اون اندازه اطمینان حسی که به تو داشتم ولی خب انقدری هست که بشه اسمشو شک گذاشت. مثل برلین نمیخواد قبول کنه و حرف خودشو تکرار میکنه. حالا کاری با نقش برلین و فری ندارم. ولی این سبک بازی خیلی ظالمانه اس، اون طرفی که داره توضیح میده پاره میشه عملا :دی. یه حس کوتاه اومدن در مقابل خودم هم گرفتم ازش که فری بازی قبل نداشت کلا. نمیدونم اینو به پای چی بذارم.

FM

کارنیاموز مافیا
پسندها
195
یه سناریوی زیبا دیگه هم اینه که من و مهسا و فری بیگناهیم به جون هم افتادیم گناهکارا دارن تخمه میشکنن ما رو تماشا می‌کنن

اصلا بعید نیست :))

کاربلد مافیا
پسندها
130
یاد «شرف نداری وجدان داشته باش» افتادم ها
باهوش :)) اتفاقا همونو نوشتم اول ولی گفتم شاید ناراحت شی به این شکل تغییرش دادم.:))

آرش
پسندها
337

رای به اعدام: امیر خسروشاهی

موج نیاین مثل دیشب :)) عوض می‌شه.

@مهسا
آخه مشکل اینجاست که بقیه دارن با لحن حس خوب می‌دن فقط تو حس بد می‌دی :)) ولی کلا شکم به فری بیشتر از توئه دیگه گفتم چندبار که.

مافیایی
پسندها
73
@فری
پیش فرض ها چه ربطی به احساسات دارن؟
خب تو داری میگی نمیتونی بدون پیش فرض خودت رو جای آرش بذاری درسته؟ پس نتیجه ای که از ری اکشنش میگیری هم قابل اتکا نیست دیگه با این تفاسیر...پس هدفت این وسط که ری اکشن گرفتن بوده زیر سوال میره دیگه :دی

@آرش
اگه به بحث تو و عرفان کمک میکنه باید بگم منم از پستای صدرا خطاب به مهسا حس گیر دادن رو گرفتم تا اینکه بخواد به مهسا بگه درست بازی کن :دی فک کنم تو مکالماتم با صدرا هم اشاره کردم اینو

@عرفان

بحث بيس يا تاپ نيس اصلا . من يه سري موارد مطرح كردم و با جمع بنديشون نسبت ب صدرا و بازيش موضع گرفتم . اين نبود ك بيس فلان باشه تاپ بيسار! واقعا توام جزو كسايي هستي ك منطقشون ب من نميخوره و حرف همو نميفهميم انگار . كامل توضيح دادم ك چرا صدرا اونطور و چرا امين اينطور! ربطي ب هم نداشتن زور ميزني ك ربط بدي ك گيرت معني پيدا كنه ولي متاسفانه راه ب جايي نميبري .

ضمنا رايم ب ال امين وااااقعا مشخص نبود ك در اون لحظه راي براي راي دادن بود فقط؟؟ اخرش نگفتم راي اوليه ميدم ك جا نمونم؟ من هانيه ام ك از در بيام تو ب كسي ك شك ندارم و بحث نكردم راي بدم؟ يا رضاي قديم ك با اقا رسول بحث ميكرد به من راي ميداد ثانيه اخر؟

يبار ديگه با دقت بخوني متوجه ميشي . همچنان دومين پستيه خطاب ب من ك اومدي صرفا نقل قول بگيري يچي بپروني ...اينها ميمانن ب يادگار ايشالا .
چندتا نکته
1- اینکه اوکی رایت به ال امین رو قبول کردم با توجه به اینکه گاد هم اشاره به رای پرت کرد
2- اگه حرفتم قبول کنم راجع به بیس و اینها باز هم نمیخونه...چرا؟ چون تو میای به دو سه دلیل به صدرا اتهام میزنی...تو اینا فقط یکیش اونم کره گیری بوده که با ال امین یکسان نبوده...بعد تو بقیه رو فاکتور گرفتی و اومدی صدرا رو کوبیدی ولی امین رو نوازش کردی :دی دو حالت داره یا امین مافیایی بوده که یارت بوده نخواستی خیلی سریع باهاش وارد دعوا بشی...یا گناهکاری بودی که ترسیدی از امین (فارغ از نقشش) هیچ چیز دیگه ای نمیتونم برداشت کنم...اگه چیز دیگه ای هست بگو
3-این لحنی که دوباره چیزی میپرونی و میذارم به یادگار بمونه و این حرفا هم فرار رو به جلو هست تا حدی توش هم از بیس سوال رو مسخره جلوه دادن
آها یه نکته ی دیگه در مورد رایت به ال امین
منم رای نداشتم چرا به من رای ندادی؟ فک کنم ممل هم نداشت چرا به اون ندادی؟ چرا امین ؟ :دی اینکه رای بدی به امین با اونیکی چیزی که بالا گفتم فرضیه ی هم تیمی بودن تو و امین رو یه کوچولو تقویت میکنه تو ذهنم وگرنه هزار نفر دیگه بودن که رای نداشتن چرا به اونا نه؟ اتفاقا امین شاید یکی دو نفر بهش شک هم داشتن و ممکن بود سو استفاده هایی بشه از رایی که دادی ( با توجه به ذهنیت دیروزت میگم)
خلاصه به شدت داری این دور عجیب بازی میکنی

این تا پست 269 عرفان

FM

کارنیاموز مافیا
پسندها
195
@آرش:
ببین آرش توام با لحن مشکل داری ولی مثل فری عمل نکردی! نمیدونم اینو بقیه چقدر قبول دارن. حس میکنم گناهکار نمیتونی پیدا کنی چون بازی واقعا گره خورده و تنها دلیلی که برای من داری همین لحنمه. انصافه آخه؟ :دی در مورد تو ولی حس بدی نگرفتم ازت اگه گناهکاری حلال اولسون :)) اشکالی هم توی حرفات ندیدم تا اینجا ولی حس بازی قبل تو رو دقیقا دارم از فری میگیرم الان. نه به اون اندازه اطمینان حسی که به تو داشتم ولی خب انقدری هست که بشه اسمشو شک گذاشت. مثل برلین نمیخواد قبول کنه و حرف خودشو تکرار میکنه. حالا کاری با نقش برلین و فری ندارم. ولی این سبک بازی خیلی ظالمانه اس، اون طرفی که داره توضیح میده پاره میشه عملا :دی. یه حس کوتاه اومدن در مقابل خودم هم گرفتم ازش که فری بازی قبل نداشت کلا. نمیدونم اینو به پای چی بذارم.

این رو میتونی به پای تجربه دور قبل بزاری

Wooden
پسندها
146

رای به اعدام: رضا

تازه‌وارد
پسندها
0
@آرش
با مهسا هم بحث داشته
و اون رای یهوییش که الانم میگه جواب مهسا رو نخونده کلا
مگه آدم بیگناه اینطوری رای میده؟

تازه‌وارد
پسندها
0

رای به اعدام: فری

تازه‌وارد
پسندها
0
مخصوصا این که اولا الکی به ویرگول و اینجور چیزا گیر بیخود به مهسا داده بود
کلا بازی میکشونه به حاشیه:دی

کارکشته مافیا
پسندها
112
@هانیه

خودت میگی تازه واردی و بکار من ایراد میگیری در حالکیه خودتم همون کارو انجام میدی !! جالبه
خیلیا بعد رای تو به من هم میتونستن سواستفاده کنن.چرا الکی ب من رای دادی وقتی خودت حتی بهم شکم نداشتی؟

کجای کار من شبیه تو بود؟ تو رو هوا به عارش رای دادی بعد رو هوا پس گرفتی و به فری دادی ! گفتی میخام حرفاشو بشنوم. جواب سوال منم ندادی مگه چه سوال یا اتهامی بهش داشتی که منتظر جوابش بودی؟ چه جوابی باید تولید میکرد برای تو تو دفاعیه؟ چرا این بخش سوالمو اسکیپ کردی؟

الکی بهت رای دادم وقتی بهت شک نداشتم؟ حالت خوبه یا منو دست انداختی؟ برو دقت کن ببین رای به اعداممو در ریپلای به کدوم پست تو دادم...دلیلش همونجا خوابیده...ولی تو دوس نداری متوجه بشی و داری منو میپیجونی و این اذیتم میکنه! واقعا نفهمیدی که رای خودت که رو هواااا بود با رای من که بخاطر تغییر رای و رو هوا بودن رایت داده شده با هم تفاوت دارن؟ این دوتارو یکی گرفتی؟

سو استفاده چی کنن اخه : )))) بجای دفاع کردن داری حمله رو به جلو میکنی اونم بدون منطق : ))) فری و مهسا که هرکدوم 2-3 رای داشتن رو با خودت که رای نداشتی یکی کردی . ازینحا تا کربلا پرانتز ))))

و اینکه عرفان که رای اولش ال امین بود و حس میکنم دنبال بهانه ای بود نزدیک رای گیری یجوری هدفشو تغییر بده و اون لحظه به من رای داد
قطعا رای من فری یا عرفان خواهد شد.

واااای دارم دیوونه میشم . الان دیگه مطمعن شدم برای قانع شدن و استدلال کردن بازی نمیکنی و کارت پیجوندنه.... 30 ثانیه اگه وقت کیزاشتی همین پست قبل منو میخوندی کامل این رو توضیح دادم که رایم به ال امین برا چی بود. واقعا این سبک بازی رو مخ منه و متفرم ازینکه یکی پستمو و حرفامو نخونه و یا بپیجونه چون به شعورم توهین میکنه. رای امشبم قطعا تویی چون بیگناهی که ذهن جستچوگر داره و دنبال جواب برا پرسشای ذهنیشه و دنبال گره گشایی. حتی حتی اگه تازه واردم باشه.(کم ندیدیم . همین مهسا دور اولش) با منطق جلو میره و خوب میخونه و به دنبال پیچوندن و حمله متقابل بی منطق نیست. قطع به یقین ریکی به کفشته و اینطوریام نیست که چیزای به این واضحی رو نادیده بگیری.! رایم حتما تویی تا وقتی از این موضع پایین نیای

رای به اعدام: هانیه

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
دستیار مافیاییا

تاس

+
اتصال به گوگل

کاربران آنلاین

هیچ کاربری آنلاین نیست.

یافتن کاربر

اتصال به گوگل

کاربران آنلاین

هیچ کاربری آنلاین نیست.

یافتن کاربر

بالا پایین