جدیدترین‌ها

بازی دور هشتم مافیا | داستان یک جلاد - بخش نخست: انتقام برادران میلر

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

FM

کارنیاموز مافیا
پسندها
195
من رایم بین فری و ممرضاس. ممرضا منو یاد حرف رضا راجع به خودم میندازه که می گفت "محمدامین اون حضور مختصر و مفید همیشگی رو نداره".
اما حاضرم به ممرضا فرصت بدم بیاد باشه لا اقل. فری هم اما اونقد مطمئن نیستم واقعا این فاز خیلی سخت شده.

من چرا؟ :دی اصلا بحثی درمورد گناهکاری من نداشتیم، اتهامم و تفهیم کن بعد رای بده:دی

کاربلد مافیا
پسندها
130
این رو میتونی به پای تجربه دور قبل بزاری

آقا برو پست اصیلمو بخون و جواب بده :دی الان میخوای باز رای بدی بگی ندیدم؟ :دی

تازه‌وارد
پسندها
0

رای به اعدام: امیر خسروشاهی

موج نیاین مثل دیشب :)) عوض می‌شه.

@مهسا
آخه مشکل اینجاست که بقیه دارن با لحن حس خوب می‌دن فقط تو حس بد می‌دی :)) ولی کلا شکم به فری بیشتر از توئه دیگه گفتم چندبار که.

آرش و فری گاها با هم بحث میکنن ولی حس میکنم سر بزنگاه پشت هم هستن
فری که رای دادم امیدوارم بره دفاعیه
در مورد آرش اگه فری گناهکار بود شک میکنم بهش :دی

مافیایی
پسندها
73
@فری

امین این که کنجکاوی کردی توی این بحث ما باعث شد حس مثبت بهم بدی فارغ از این که با آرش موافق بودی کلا، اما تلاشت برای به حقیقت رسیدن و دیدم واقعا، اما از این به بعدش که بخوای بیشتر زوم کنی فایده ای نداره، تنها قطعیتی که میتونم بهت بدم توی این بحث اینه که جفتمون 100 درصد گناهکار نیستیم، و اگر میخوای بفهممی من گناهکارم یا نه از این بحث، بهت میگم که در ادامه مشخص میشه و به همون چیزی که به ارش گفتم به تو هم میگم صبر کن فعلا، یا بحث ناتماممو با آرش تموم میکنم و بهش رای میدم که اون موقع میتونی تصمیم بگیری خودت، یا بحث تموم میکنیم و بهش رای نمیدم مگر اتفاق عجیبی بیوفته و حرکات غیر معقول ازش ببینم. در هر دو صورت میتونی این ختامی که میخوای و بدست بیاری.
میدونی باگ توی ذهن من چیه؟ باگ توی ذهن من اینه فری از اون کار هدف داشته یا نه...اگه هدف داشته حالا هرچی نتیجه ش باشه اوکیه..با اینکه بای دیفالت با این حرکت مخالفم ولی میپذیرم...ولی این حرفایی که آخر آوردم با هدف داشتنت از این حرکت میتونه در تضاد باشه...اینو من نمیتونم بپذیرم که فری بیگناه حرکت بیهوده ای زده باشه...الانم بحث داریم میکنیم سر اینکه من به این نتیجه برسم که هدف دار بوده حرکتت

رای به اعدامم فعلا یکی از بین عرفان و رضاست تا ببینم جوابی چیزی میدن یا نه

تازه‌وارد
پسندها
0
@هانیه

کجای کار من شبیه تو بود؟ تو رو هوا به عارش رای دادی بعد رو هوا پس گرفتی و به فری دادی ! گفتی میخام حرفاشو بشنوم. جواب سوال منم ندادی مگه چه سوال یا اتهامی بهش داشتی که منتظر جوابش بودی؟ چه جوابی باید تولید میکرد برای تو تو دفاعیه؟ چرا این بخش سوالمو اسکیپ کردی؟

الکی بهت رای دادم وقتی بهت شک نداشتم؟ حالت خوبه یا منو دست انداختی؟ برو دقت کن ببین رای به اعداممو در ریپلای به کدوم پست تو دادم...دلیلش همونجا خوابیده...ولی تو دوس نداری متوجه بشی و داری منو میپیجونی و این اذیتم میکنه! واقعا نفهمیدی که رای خودت که رو هواااا بود با رای من که بخاطر تغییر رای و رو هوا بودن رایت داده شده با هم تفاوت دارن؟ این دوتارو یکی گرفتی؟

سو استفاده چی کنن اخه : )))) بجای دفاع کردن داری حمله رو به جلو میکنی اونم بدون منطق : ))) فری و مهسا که هرکدوم 2-3 رای داشتن رو با خودت که رای نداشتی یکی کردی . ازینحا تا کربلا پرانتز ))))

واااای دارم دیوونه میشم . الان دیگه مطمعن شدم برای قانع شدن و استدلال کردن بازی نمیکنی و کارت پیجوندنه.... 30 ثانیه اگه وقت کیزاشتی همین پست قبل منو میخوندی کامل این رو توضیح دادم که رایم به ال امین برا چی بود. واقعا این سبک بازی رو مخ منه و متفرم ازینکه یکی پستمو و حرفامو نخونه و یا بپیجونه چون به شعورم توهین میکنه. رای امشبم قطعا تویی چون بیگناهی که ذهن جستچوگر داره و دنبال جواب برا پرسشای ذهنیشه و دنبال گره گشایی. حتی حتی اگه تازه واردم باشه.(کم ندیدیم . همین مهسا دور اولش) با منطق جلو میره و خوب میخونه و به دنبال پیچوندن و حمله متقابل بی منطق نیست. قطع به یقین ریکی به کفشته و اینطوریام نیست که چیزای به این واضحی رو نادیده بگیری.! رایم حتما تویی تا وقتی از این موضع پایین نیای

رای به اعدام: هانیه

چرا اینقد عصبی؟؟؟

کارکشته مافیا
پسندها
112
@فری و بقیه

من تازه رسیدم و هنوز شام نخوردم و سرم داره میترکه. اون پست هانیه واقعا فشار اورد بهم و نمیتونستم بی جواب بزارمش. جواب سوالاتون رو فاز بعد اگر بودم میدم! فک نکنم رایم عوض بشه بخاطر اینکه با گزینه های دیگه نشد دیالوگ کنم

FM

کارنیاموز مافیا
پسندها
195
مخلص همه تازه واردا هم هستیم :)) خوشبختم، فری هستم:)) با محمد حسین نیستم البته اون در نوع خودش مفید بوده.

رای به اعدام: رضا

کارکشته مافیا
پسندها
112
@خلفی

نا مسلمون بخون پستمو بخون بخون انقد اسکیپ نکنین حرفای منو

کاربلد مافیا
پسندها
130
این رو میتونی به پای تجربه دور قبل بزاری

راستی اینو اون زمانی میتونم به پای تجربه دور قبل بذارم که تو دفاعیه یا قبلش رایتو تغییر میدادی. کلا این لحن منو برداشتی مثل پتک میکوبی توی سرم از اول بازی.:دی

FM

کارنیاموز مافیا
پسندها
195
@فری

میدونی باگ توی ذهن من چیه؟ باگ توی ذهن من اینه فری از اون کار هدف داشته یا نه...اگه هدف داشته حالا هرچی نتیجه ش باشه اوکیه..با اینکه بای دیفالت با این حرکت مخالفم ولی میپذیرم...ولی این حرفایی که آخر آوردم با هدف داشتنت از این حرکت میتونه در تضاد باشه...اینو من نمیتونم بپذیرم که فری بیگناه حرکت بیهوده ای زده باشه...الانم بحث داریم میکنیم سر اینکه من به این نتیجه برسم که هدف دار بوده حرکتت

امین این تصویرایی که داری میسازی خیلی ذهنین و ریز طبیعتا نمیتونم تو یکی دو خط پروسه ذهنمو برات توضیح بدم که بفهمی، اینکه بخوام بگم چه مسیری رو طی کردم و چه احتمالاتی رو در نظر گرفتم و چه افکاری رو نقض کردم و چه نتایجی رو بهش تو ذهنم رسیدم میدونی چقدر پیچیدست؟ :دی بخاطر همین میگم بصبر، چون راه و عوض کردم و مسیر بررسیمو عوض کردم:دی بیش از این چیزی نمیتونم اضافه کنم برای ارضای پرسشگریت.

کاربلد مافیا
پسندها
130
عرفان پست من بخون وجواب بده لطفا :))

FM

کارنیاموز مافیا
پسندها
195
راستی اینو اون زمانی میتونم به پای تجربه دور قبل بذارم که تو دفاعیه یا قبلش رایتو تغییر میدادی. کلا این لحن منو برداشتی مثل پتک میکوبی توی سرم از اول بازی.:دی

به دفاعیه نرسیدم ولی خوب بیگناهی هادی و سبک بی گناهیش خیلی تابلو تره تا تو، تو سبکت با اینکه منطق نداره پیچیدست، هرج و مرجه، هضم هرج و مرج خیلی سخت تره خوب طبیعتا تا سبک باد هوایی هادی:دی

کاربلد مافیا
پسندها
130
به دفاعیه نرسیدم ولی خوب بیگناهی هادی و سبک بی گناهیش خیلی تابلو تره تا تو، تو سبکت با اینکه منطق نداره پیچیدست، هرج و مرجه، هضم هرج و مرج خیلی سخت تره خوب طبیعتا تا سبک باد هوایی هادی:دی

پست اصلی منو چرا جواب نمیدی واقعا؟ :13:

- - - Updated - - -

رای به اعدام: فری

FM

کارنیاموز مافیا
پسندها
195
آقا برو پست اصیلمو بخون و جواب بده :دی الان میخوای باز رای بدی بگی ندیدم؟ :دی

دیگه کدوم پست؟:/ تا حالا به دوتا پست ارجاعم دادی و جوابی نگرفتم اینو دیگه خودت بیار، اینجور که بوش میاد باید برم دفاعیه بنویسم :))

کارکشته مافیا
پسندها
265
هانیه الان اذیت داره می کنه منو. احساس می کنم از وقتی آرش گفت شجاع بوده شجاع تر شده با این رای اولیش.
من یکم دیرتر رای می دم. دلیل دارم که می گم.

- - - Updated - - -

@فری
بحث کم نداشتیم و بیشتر به اون نقطه بر می گرده که دلیل کلر هات می تونه این باشه می تونه اون باشه و کاریش نمی شه کرد و وقتی همه کار هات رو می ذارم کنار هم این مقدار از می تونه این باشه می تونه اون باشه اذیتم می کنه. شاید اصلا بهت رای ندادم. صبر داشته باش :)

God

Administrator
گاد
پسندها
961
شرایط آرا و اعدام دقیقا مشابه فاز قبل هست.

آرا تا این لحظه:

فری 3 رای: هانیه، ممدرضا، مهسا
امیررضا 1 رای: آرش
رضا 2 رای: محمدحسین، فری
هانیه 1 رای: عرفان

تا ساعت 22:30 فقط فری 2 رای داشته. بقیه حداکثر 1 رای.

گادکش‌ احتمالی: محمدامین، خلفی، محمدرضا، امیررضا.

برای رای در دفاعیه هم همه به غیر عرفان و رضا می‌تونن یک بار رای پرت بدن.

هرجا تو این پست‌ها اشتباهی دیدین سریع اطلاع بدین تا بررسی و اصلاح بشه.

مافیایی
پسندها
73
@عرفان
نا مسلمون بخون پستمو بخون بخون انقد اسکیپ نکنین حرفای منو
بعد پستی که دادم و باز راجع بهت حرف زدم توش پستی رو ندیدم که منو منشن کنی و جوابی بدی...اگه کردی عذر میخوام بیار :دی چون من هرچی میگردم یدونه فقط خطاب به هانیه چیزی گفتی
من رایم رو میدم چون ممکنه یهو فاز بسته شه

رای به اعدام: عرفان

کاربلد مافیا
پسندها
130
@فری:
شماره 277

FM

کارنیاموز مافیا
پسندها
195
آرش و فری گاها با هم بحث میکنن ولی حس میکنم سر بزنگاه پشت هم هستن
فری که رای دادم امیدوارم بره دفاعیه
در مورد آرش اگه فری گناهکار بود شک میکنم بهش :دی

:)))))))))))) تا بین الحرمین

رای به اعدام باطل: رضا

رای به اعدام: ممدرضا7

- - - Updated - - -

یه حرفی مهسا درباره ممدرضا7 زد دیشب توی پست پر از جوش که نظرمو جلب کرد، گفتش که ممدرضا7 گفته وقتی دوتا مافیا به مهسا رای دادن تو چرا رای دادی فری، تو از کجا میدونی جفتشون مافیا بودن ممدرضا7؟ شاید یکیشون قاتل بوده باشه.ها؟

تازه‌وارد
پسندها
0
مخلص همه تازه واردا هم هستیم :)) خوشبختم، فری هستم:)) با محمد حسین نیستم البته اون در نوع خودش مفید بوده.

رای به اعدام: رضا

ارادت فری عزیز
من همگی رو بار اولمه بازیشونو میبینم پس همه یکسان هستن برام ولی متاسفانه از تو حس مثبتی نگرفتم از اول بازی از جواب دادن طفره رفتی. رو همه هم هی مثبت و منفی میشی
نمیدونم مفید بودن رو چجوری معنی میکنی ولی من هم بازی مفیدی( به نفع بیگناها) ازت ندیدم

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
دستیار مافیاییا

تاس

+
اتصال به گوگل

کاربران آنلاین

هیچ کاربری آنلاین نیست.

یافتن کاربر

اتصال به گوگل

کاربران آنلاین

هیچ کاربری آنلاین نیست.

یافتن کاربر

بالا پایین