.در مورد رضا چی از دیروز تا حالا برای تو تغییر کرده که رضا از من برات مشکوک تر شده! دفاعیه اتم که پند و اندرز بود تا دفاع از خود.
@محمدرضا، @عرفان، @رضا و @خلفی و @محمدحسین نظرتونو در مورد این موضوع بگید لطفا
کلا تو جریان بازی هستی؟ محمدحسین گفته بود مملگر براش سفیده و الان بهش رای داده. ابن رای از نظر تو منطقیم هست تازه .
مرگش هم در فاز شب قبلی بهش پرداخته بودیم.)من منظورم این نبود که همه باید به محمدامین تغییر رای میدادن ولی بنظرم اینکه هیچ رایی تغییر نکرده یکم عجیب بودمن دیشب فقط تونستم در ادامه بحثم با فری پستی بدم و برم. ذهنم امادگی درگیری با اتفاقای جدید رو نداشت واقعا. اگر مملگر توی بازی میموند مطمئنا در مورد دلیل این کاری که کرد سوال و جواب میشد، ولی اینکه سر اون بخوام گزینه اصلیمو (فری) بیخیال بشم (که دفاعشم نمیدونم چطوری نظرتو جلب کرده، در موردش توضیح بده لطفا) به مملگر رای بدم که حس بدی بهش نداشتم از نظر شخص خودم غیرمنطقی بود. ترجیح میدادم فری اعدام شه و بعد از مملگر دلیل بخوام برای کارش تا اینکه نشنیده بهش رای بدم. ولی اونهایی که رای پرت دادن، رو باید بررسی کنم، عملا نخواستن کسی اعدام شه و اگر به یکی از این دو نفر مشکوک بوده باشن هم دیگه بدتر. باید بخونم اینو واقعا خاطرم نیست خیلیا به کیا شک داشتن انقدر که بحثای آخر فاز مسخره بود. گفتز این با حرف خودش میخونه متوجه منظورت نشدم. راستی بین دفاع فری و هانیه فرقی نبود، جفتشون تکرار مکررات کرده بودن، البته من از یه جمله هانیه که گفته بود منو اعدان کنین حواستون به رای های من باشه واقعا حس مثبتی گرفتم، به نظرم شو نبود حرفش اونم وقتی که احتمال اعدام فری بالاتر بود. یعنی حالت گول زدن رو حس نکردم که میخواد بقیه ازش کنار بکشن با این حرف.
این حرف محمدامین در مورد رایش به هانیه و اینکه به محمدرضا رای ندادهبرای منم مشکوکه اما از مجمدرضا بیشتر وایب تازه کار نا بلد ر می گیرم تا هانیه. احساس می کنم هانیه تا حد ریزی برنامه ریزی داره کاراش
اینم نظرش در مورد فری یعنی تا اینجا مطمئن نبوده@فری
بحث کم نداشتیم و بیشتر به اون نقطه بر می گرده که دلیل کلر هات می تونه این باشه می تونه اون باشه و کاریش نمی شه کرد و وقتی همه کار هات رو می ذارم کنار هم این مقدار از می تونه این باشه می تونه اون باشه اذیتم می کنه. شاید اصلا بهت رای ندادم. صبر داشته باش
مهسا این حرفت از نظرم عجیبهیه سوال دیگه به نظرت چرا دیشب اعدامی نداشتیم؟ مملگرم که گناهکار دراومد، اگه بیگناه بودی چرا نریختن روی تو که اعدامت کنن، یه نفر دیگه بهت رای میداد اعدام بودی. اصلا خود همین محمدحسین گفت که میتونست بهت رای بده و نداده، خیلیا تو این شرایط بودن که من با مرور پستای دیشب حتما ازشون سوال خواهم کرد. حالا اینکه با مملگر تو یه ساید بودی یا نه رو کاری ندارم که شاید توی یه ساید نباشین به خاطر رای عوض کردن یهوییش به تو، البته میتونسته نقشه باشه این که دیده لب اعدامی خواسته یارفروشی کنه و خودشو سفید کنه. میتونه هم گناهکار گروهی یا انفرادی دیگه ای باشه. فری تو اگه بیگناه بودی به من رای نمیدادی. چون این چیزی که در موردش بهم رای انقدر حاد نبود، اگه بود بقیه هم باید بهش اشاره میکردن، رای های دیگه من به این دلیلی که تو میگی نبود که. قبول کن اگرم نمیکنی وجدان داشته باش و هی نگو دقت نمیکنی تو جملاتت 😂. اگرم نمیخوای بحث کنی دیگه بحث نکن، هی منو سرد و گرم نکن فقط 😂.
.

کاملا طبیعیه بله. ولی اگه سوال من در رابطه با رای هات رو به منزله شروع سوال و جواب برای جلب نظر آرش در نظر میگیری باید بگم اشتباهه. البته که من با تو صنمی ندارم ولی چرا باید بخوام اینو بگم؟ مگه کاری کردم که شبیه صنم داشتن با تو به نظر بیاد؟ که الان بخوام برای حذفش از نظرها باهات سوال و جواب کنم. آرشم نگفت باهم صنم داریم تا جایی که متوجه شدم. در مورد اون پستی هم که دادم دیشب و ازت سوال کردم، بعدا دیدم پست دادی در مورد هادی و من اینو اون لحظه ندیده بودم کلا. کلا دیروز چند تا پست رو ندیدم. ولی بعدا که پستتو خوندم یه سوال دیگه توی ذهنم ایجاد شد و منتظر شدم بیای که بپرسم و بگم که پستتو نخونده بودم. رای به هادی ندادی تا حدی برام قابل قبوله دلیلت.
نمیدونم چرا این ور قضیه رو در نظر گرفتی و این حرفمو دال بر گناهکاری خودت گذاشتیش قبل اینکه من بگم . من فقط گفتم جالبه 
چندتا نکته
1- اینکه اوکی رایت به ال امین رو قبول کردم با توجه به اینکه گاد هم اشاره به رای پرت کرد
2- اگه حرفتم قبول کنم راجع به بیس و اینها باز هم نمیخونه...چرا؟ چون تو میای به دو سه دلیل به صدرا اتهام میزنی...تو اینا فقط یکیش اونم کره گیری بوده که با ال امین یکسان نبوده...بعد تو بقیه رو فاکتور گرفتی و اومدی صدرا رو کوبیدی ولی امین رو نوازش کردی دو حالت داره یا امین مافیایی بوده که یارت بوده نخواستی خیلی سریع باهاش وارد دعوا بشی...یا گناهکاری بودی که ترسیدی از امین (فارغ از نقشش) هیچ چیز دیگه ای نمیتونم برداشت کنم...اگه چیز دیگه ای هست بگو
3-این لحنی که دوباره چیزی میپرونی و میذارم به یادگار بمونه و این حرفا هم فرار رو به جلو هست تا حدی توش هم از بیس سوال رو مسخره جلوه دادن
آها یه نکته ی دیگه در مورد رایت به ال امین
منم رای نداشتم چرا به من رای ندادی؟ فک کنم ممل هم نداشت چرا به اون ندادی؟ چرا امین ؟ اینکه رای بدی به امین با اونیکی چیزی که بالا گفتم فرضیه ی هم تیمی بودن تو و امین رو یه کوچولو تقویت میکنه تو ذهنم وگرنه هزار نفر دیگه بودن که رای نداشتن چرا به اونا نه؟ اتفاقا امین شاید یکی دو نفر بهش شک هم داشتن و ممکن بود سو استفاده هایی بشه از رایی که دادی ( با توجه به ذهنیت دیروزت میگم)
خلاصه به شدت داری این دور عجیب بازی میکنی
@عرفان: درمورد سوال بالانس که جواب بده، یه سوال دیگم ازت پرسیده بودم که چطور شد که به این نتیجه رسیدی اون سوال اولم درباره بالانس تیم تک نفره رو جواب بدی؟ چون به زعم آرش اون بقیه چندان مهم نبوده و اگر کسی و میخواستم اسمشو می آوردم. اینو جواب بده که ذهنیت تو رو مقایسه کنم با ذهنیت آرش
[/quote]quote]@ممل و عرفان هم فعالیتشون خیلی زیاد نبوده انصافا، من حس سایه بودن ازشون گرفتم قشنگ، معمولا سایه ها تو فازای آخر گناهکار از آب در میان، به استثنای دور قبل.
وات د فاک فریآرش مشکلی با دفاعیه ام داشتی؟ چرا انقدر عجله داشتی من از بازی برم بیرون؟، مگه نگفتم فرصت بده فعلا؟ نظرت درباره محمد امین چی بود کلا؟ صادقانه بگم تغییر رایت به من و درک نکردم، از این نظر که تغییر رای ممل خیلی خیلی مشکوک تر بود.
من اگه عجله داشتم تو از بازی بری بیرون، همون فاز اعدام هادی رایم رو برنمیداشتم خب. یا دیروز همون اول رای میدادم دیگه. فرصت هم بهت دادم، خیلی بیگناهانه بازی نکردی دیروز یا من حسی نکردم. دفاعیهات هم حرف جدیدی نزدی. با این حال اولش که نمیخواستم بهت رای بدم، بین تو و محمدامین ترجیح دادم به گزینهی مشکوکترم رای بدم دیگه. محمدامین رایش عجیب بود ولی خواستم توضیحش رو بشنوم. خصوصا چون که تو گزینهی اولش بودی از قبل، صرفا بحثش این بود که کی بره دفاع باهات. بعدشم محمدامین ۳ رای داشت، حتی اگه من رای میدادم خیلی بعید بود رایهاش به ۷ یا حتی ۶ برسه. حالا منم میتونستم از سهمیه رای پرتم استفاده کنم، منتهی اتفاقا الکی رای ندادم کلی فکر کردم
به نظرم رایم خیلی اطلاعات به بازی اضافه کرد.برای اینکه اعدام میشدی، باید عرفان/خلفی/محمدرضا/محمدحسین رایشون رو میآوردن روت. این که تو اون یه رای آخر رو نیاوردی، برمیگرده به همون قضیه گل خالی نزدنفری 5 رای: هانیه، ممدرضا، مهسا، امیررضا، محمدامین
هانیه 2 رای: عرفان، آرش
عرفان 1 رای: خلفی
ممدرضا 1 رای: فری
محمدامین 2 رای: محمدرضا، محمدحسین
یعنی یا بیگناه/قاتلی هستی که تمام مافیاها بهت رای دادن (محتمله چون محمدامین بهت رای داد، با توجه به داستان مافیا بوده نه قاتل) و از بین اون ۴ نفر که گفتم هیچ کدوم مافیا نیست، خصوصا عرفان و خلفی که راحت میتونستن بهت رای بدن و پاشون هم گیر نبود اونقدر. البته این با فرض یک گروه بودن مافیاست که پایینتر میگم چرا احتمالش برام بالا رفته. گرچه اگه تو بیگناه باشی و مافیا ۲ تا باشن باز هم همینه به نظرم. الان اگه بیگناه هستی باید عرفان و خلفی و محمدرضا و محمدحسین برات از مافیا بودن و حتی قاتل بودن تقریبا مبرا بشن به نظرم.
حالاتشم زیاده چون معلوم نیست مثلا فری اگه مافیا باشه عضو مافیای محمدامین و یارش که مردهست، یا اون یکی مافیا. ولی اگه تحلیل کنین شاید به درد بخوره.
مثلا خلفی بیشتر مبرا میشه تا عرفان، چون فری اصلا جزو گزینههای عرفان نبود و شاید مشکوک میشد اگه یهو رای میداد. یا محمدحسین بیشتر از محمدرضا مبرا میشه به نظرم، چون رایش به محمدامین مهمتر بود. چون حس کردم توی دفاع نوشتن بهش کمک کردن@آرش:
لطفا در مورد اینکه چرا تو دفاعیه بین فری و هانیه به هانیه رای دادی و به فری نه یه توضیح بده که بتونم قبول کنم 😁.
هانیهای که قبلش پست دو خطی مینوشت و این همه خودمون رو جر دادیم یه دلیل برای رای دادن به فری نگفت، از کجا چنین دفاعی دراورد
کلا دفاعش خیلی با پستهاش فرق داشت از نظرم. حالا شاید اشتباه کرده باشم ولی اون لحظه دلیلم این بود.
و محمدامین مافیا و همتیمی بودن طبق گفتهی گاد. نحوهی مرگشون کاملا شبیهه (تا بیان تیر بزنن تیر خوردن). این ذهنم رو اول میبره سمت سامورایی، یعنی جفتشون آدمکش شدن و سامورایی زدن. احتمالات دیگه هم ممکنه البته، از قبیل شعبدهباز و تیر کاراگاه/پلیس/قاتل، ولی احتمالش رو کم میبینم و به داستان هم نمیخوره. اون یکی قتل شب ۴ که نیتن کشت هم به نظرم توی داستان اینکه تعقیب شده و طرف شبیه معاونها نبوده و... بیشتر به تیر کاراگاه/پلیس میخورد. اگه بگیم اینی که نیتن کشت همتیمی محمدامین و ادوارد نیست با توجه به داستان، یا یه مافیا از یه تیم دیگه بوده، یا قاتل بوده، یا احتمال دیگه اینه که سم قاتل رو خورده باشه. اینم نباید یادمون بره. خصوصا اینکه گفته صدای تیر از یه جای دیگه اومده.
از طرفی ادوارد و محمدامین یه تیم بودن و اگه ادوارد ال امین باشه، از نظر بالانس بازیکنها به نظرم باز میشه گفت یه مافیا داریم، چون دیگه نمیشه یه مافیای دیگه هم با این وزن (ال امین و محمدامین!) وجود داشته باشه و بیگناهها هم توی وزن بازیکنها کم نیارن
البته الان از گاد پرسیدم اونی که نیتن کشته چرا معرفی نشده، گفت تو داستان روز بهش میپردازه. حالا وقتی پرداخت بهشون بهتر میشه تصمیم گرفت که کدوم کی بوده 
اونم اضافه کنین به قضیه چون راحت میتونست به فری رای بده 
راستش نمیخواستم امشب پست بدم چون خیلی خسته بودم ولی این چنتا پست رو خوندم گفتم بگم بد نیست
من بعد دفاعیه و مخصوصا پستی که محمدامین داد و بعد تغییر رایش به فری برام عجیب بود چرا رای های بیشتری سمت محمدامین نرفت
دیگه کاملا تو پستش گفت که حس میکنه کار های هانیه رو برنامه ریزیه و با محمدرضا فرق داره و کلی دلیل اورد چرا بیشتر مشکوکه
بعد با دفاع هانیه که گفت من دفعه اولمه و از بی تجربگیمه قانع شد؟
اینو که قبل دفاع همه میگفتن این همه اصرار برای بردنش به دفاع چی بود پس؟
بعد گفت همه منتظرن موج سواری کنن و داشت توضیح میداد که هانیه ممکنه چی فکر کرده باشه و رای داده باشه که روش موج سواری بشه
تا اونجا که یادمه فری اخر فاز یهو ۲ ۳ تا رای اورد
الان پس این با همون حرف خودش بیشتر میخونه ک
بعد بنظرم دفاع فری حداقل از دفاع هانیه منطقی تر بود
رایش برخلاف همه چیزایی که گفت بعد تمدید شدن رای گیری اولین نفر به فری تغییر کرد
چجوری اخه؟
بعد برای هیچکدومتون سوال نشد این حرکتش؟
نمیدونم شاید من این فاز اهمیت بیشتری رو دفاعیه دادم برام خیلی عجیب اومد
حالا کاری ندارم که رای دادی، ولی اینکه میای میگی برام عجیبه محمدامین بیشتر رای نیاورد و اینا، سواستفاده از نقش اعلامی محمدامین و رایی که دادیه به نظرم.
تو دفاعیهات هم که حرف جدیدی نزدی بخواد نظرم رو عوض کنه. توقع داشتی سر یه تغییر رای تو رو ول کنم به محمدامین رای بدم؟
اینم باز سواستفاده از نقش اعلامی محمدامین دیدم 
یادمه یه جا اگه گره برات حل نشه در مورد یه نفر اینطوری نیستی که بهش رای بدی؟
در مورد دلیل شکت به رضا هم یه توضیح بده لطفا، گشتم ولی چیز خیلی خاصی ندیدم که در حد رای باشه مخصوصا در مورد تو که هر چیزی رو فکت به حساب نمیاری. یه جا تو رای گیری هادی گفتی تصمیم گرفتی با بقیه اجماع کنی چون تازه کاری و ممکن بود اشتباه کنی اگه ریسک کنی. چی شد سر فری این تصمیمو نگرفتی؟ راستی یه چیز دیگه گفتی تقریبا سر رضا با فری هم نظر بودی یه همچین چیزی ولی فری رایش به رضا رو هم نگه نداشت و تغییرش داد به محمدی رضا، اینو چی میگی؟ کجای این کار رو میشه توجیه کرد؟

متوجه نشدم هدفت از سوالو

جایی رو اگه اشتباه گقتم با کم فگتم اضاقه کن
الامین منظورت بود؟ چه ربطی به این قضیه داشت؟
ببین اولا من نگفتم محمد امین باید اعدام میشد حتی نگفتم باید تعداد زیاد روش میومدن و رای میدادنیه کم منطقت رو نمیفهمم محمدرضا. فرض کن نقش محمدامین اعلام نشده. یعنی تو به عنوان یه بیگناه، هیچ احتمالی ندادی که اون تغییر رای محمدامین توضیح منطقیای داشته باشه؟ اصلا نخواستی توضیحی ازش بشنوی مثلا، درجا اعدام؟حالا کاری ندارم که رای دادی، ولی اینکه میای میگی برام عجیبه محمدامین بیشتر رای نیاورد و اینا، سواستفاده از نقش اعلامی محمدامین و رایی که دادیه به نظرم.
خب همین نمیفهمم چیش عجیبه برات که محمدامین رای نیاورده. بیگناه که از نقش محمدامین خبر نداره، صرفا نمیاد با همون یه تغییر رایش بهش رای بده. تو رای دادی محمدحسین هم رای داد، بقیه هم رای میدادن محمدامین اعدام میشد بدون اینکه توضیحی بده دربارهی رایش؟ببین اولا من نگفتم محمد امین باید اعدام میشد حتی نگفتم باید تعداد زیاد روش میومدن و رای میدادن
ضمن اینکه خودمو مثبت نکردم بی تفاوتی رای دهنده هارو گفتم
من گفته بودم که بیشترین اهمیت رو روی دفاع میدم تو دفاع ها بین هانیه و فری دفاع فری برام منطقی تر و بهتر بود نه کاملا منطقی که قانع بشم
بعد پست و حرکت محمدامین اومد و اون تغییر رای سریعش
یعنی بدون هیچی از هانیه قانع شد به فری که خودش دلیل خاصی نداده بود رای داد
فرقش این بود باید تصمیم میگرفتم بین فری که رای بدم و امکانش بود اعدام بشه با توجه به تعداد رایی که داشت
و امین که برام عجیب بود طبق توضیحی که دادم و رایی هم نداشت که بخواد اعدام بشه ، ولی میخواستم رایم نشون دهنده نظرم راجع به اتفاقای افتاده تو اون زمان دفاع و قبلش باشه
الان فری اعدام میشد و گناهکار بود خیلی شک کمتری سمت محمدامین میرفت و شاید بهش حس مثبت هم پیدا میشد واسه این حرکتش
اگه فری بیگناه بود گیر دادن بهش سخت میشد اگه خودمم به فری رای داده بودم
سوال پرسیدن از یک نفر دیگه وقتی خودتم رای دادی و قانع نشدی از دفاع طرف خیلی سخت تره
خیلی راحت تر میشه اینو رد کرد و دفاع کرد
اینکه میگم بقیه رای ندادن واسم عجیب بود یعنی واسه هیچکدوم از رای دهنده های فری این ذهنیت پیش نیومد این تغییر رای مشکوکه و شاید فری بیگناهه یا برعکس محمدامین گناهکاره و فقط اومده روش که اعدام بشه بدون ذکر کردن دلیل خاصی؟
برای همه حرکتش قانع کننده بود و با اعدام فری اوکی بودن؟
این ثابت موندن رای همه برام عجیب بود
اصلا نمیفهمم چرا اصرار داری که عجیبه محمدامین رای نیاورده. اگه محمدامین نقشش تو شب معلوم نمیشد بازم میاومدی چنین حرفی بزنی؟
خب رای میدادیم که اعدام میشد.
نه دیگه مشکوکتر نبودی 😉😉😉 صرفا خواستم رای اولیه پرت بدم توی دفاعیه عوض کردم. اگه یه رای دیگه میاوردی برش میداشتم 😉😉😉ویه سوال دیگه از آرش عزیز،آرش شاید نوشتی ومن ندیدم میشه دلیل رایت رو که بهم دادی بگی؟ینی به نظرت من از هانیه وفری که دیروز رفتن دفاعیه مشکوک تر بودم رای دادی بهم؟😉

عوض میشه.» چه سوالی بود پرسیدی آخه 
@ مهسا
گفتم تا جایی که میشه صبر میکنم ببینم گره برام باز میشه یا نه. البته تا جایی که بتونم، چون نمیتونم همش صبر کنم و رای ندم تا گادکش بشم. در مورد سه تا گره ام هم دلیل اینکه بینتون دور قبل گفتم به فری و آرش رای نمیدم این بود که از بازی اونا چیزی رو نمیتونم بکشم بیرون و بصورت منطقی بهشون رای ندادم. در مورد تو از روی اخوت رای ندادم تا حالا و حسی پیش رفتم چون توی بازیت مثل فازهای قبلی تناقض وجود داره. یکیش رو توی همین صفحه فقط میشه دید و محمدرضا هم بهش اشاره کرد. توی شبی که عملا 11 بازیکن وجود داشتند، فری 6 تا رای آورده. فقط کافی بود یکی از بین من، محمدرضا، یا مثلا خلفی، لحظه ی آخر موج سواری کنند تا فری از بازی خارج بشه. خیلی تیر و مویی توی بازی موند. اونوقت شما میگی اگر بیگناه بود پوش میشد؟! تازه فارغ از اینکه کسی که مستقیم باهاش توی دفاعیه بوده هم گناهکار از آب در اومده...
دلیل شک ام به رضا به موقعی هست که توی کانتکست مشابه، از تو نکته گیری کرد، به صدرا اتهام ریش سفیدی زد، ولی به ال امین گفت بازیت رو قبول دارم و توضیح بیشتری نداد. شک ام هست ولی خیلی محکم نیست برام. دیشب برای رای پرت منطقی ترین گزینه بود برام. بعدش هم که کلا تصمیم گرفتم رای پرت ندم لحظه آخر. در مورد قیاس دفاعیه هادی و فری و رای هام هم، هادی خودش بد بازی کرد و حرفاش تناقض داشت، پس در لحظه ی اجماع من احتمال بالایی میدادم گناهکار باشه و اکثرا هم چنین نظری داشتند. منتهی فری به نظر من بد بازی نکرد و من نمیتونستم از بازیش تناقض بکشم بیرون که بهش رای بدم. اتفاقا فکر میکنم تصمیم درستی گرفتم که بر اساس منطق خودم اون لحظه موج سواری نکردم. به خصوص که رک و راست گفتم که تا لحظات آخر اون دور تصمیم داشتم رای پرت بدم.
تا اینجای بازی با خلفی و محمدرضا بازی میکنم تا ببینم برام سفید باقی میمونند در ادامه یا نه. فعلا بازی این دو نفر و ذهنشون رو نزدیک به خودم دیدم و برآیند بازیشون هم به ضرر گناهکارهایی بوده که از بازی خارج شدند. تا شب باز حرفاتون رو خواهم خوند![]()

تو دو فازه برام گناهکاری، فاز دیروز هم گفتی بهم فرصت بده به بقیه بپردازم اینها، ولی هیچی به بازی اضافه نکردی. به بقیه پرداختن منظورت اون مدل پرداختن به مهسا بود مثلا؟
تو دفاعت هم که حرفهای تکراری زدی. هرچی ازت سوال میپرسم جواب نمیدی به بعد موکول میکنی میگی من اینطوری نیستم فلان، بعد توقع داری بهت رای ندم فرصت بدم؟
رایم ضرر یا هزینه نداشته؟ اگه بیگناهی چطور میگی برام هزینه نداشته وقتی با رایم تا دم اعدام بردمت؟ قطعا اگه بیگناه میبودی و اعدام میشدی شک میومد رو من دیگه با رایی که دادم. چطور میگی هزینه نداشته
بعد مگه سود شخصیای توی رایم بوده که لازم باشه ضرر یا هزینه بدم؟ اتفاقا رایم به باز شدن بازی کمک کرد دیگه. اگه مثلا رایتون ۵-۴ میشد یا ۵-۳، چی به بازی اضافه میشد؟ هیچی.
))))))))) نقل قول از فریه اون
))