جدیدترین‌ها

بازی دور هشتم مافیا | داستان یک جلاد - بخش نخست: انتقام برادران میلر

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

FM

کارنیاموز مافیا
پسندها
195
چی کشکه؟

- - - Updated - - -

مهسا خانوم از دفاعیه من چی برداشت کردین جدی؟ قسمت شما پتد و اندرز بود، از قسمت اولش جی برداشت کردین؟

تازه‌وارد
پسندها
0
‎@فری
خب مملگر گناهکار اعلام شد و الان کار بقیه ی گناهکارا چیه؟؟!! اینه که بیان تغییر رای مملگر از من به فری رو علم کنن و ازش سو استفاده کنن حالا به هرنحوی که شده..
این که به تو رای داده بنظر من تورو اصلا سفید نمیکنه (میتونس در صورت اعدام تو که احتمالش کمم نبود خودشو سفید کنه یا اینکه بخواد گناهکار ساید دیگرو به اعدام ببره):33:

کاربلد مافیا
پسندها
0
راستش نمیخواستم امشب پست بدم چون خیلی خسته بودم ولی این چنتا پست رو خوندم گفتم بگم بد نیست
من بعد دفاعیه و مخصوصا پستی که محمدامین داد و بعد تغییر رایش به فری برام عجیب بود چرا رای های بیشتری سمت محمدامین نرفت
دیگه کاملا تو پستش گفت که حس میکنه کار های هانیه رو برنامه ریزیه و با محمدرضا فرق داره و کلی دلیل اورد چرا بیشتر مشکوکه
بعد با دفاع هانیه که گفت من دفعه اولمه و از بی تجربگیمه قانع شد؟
اینو که قبل دفاع همه میگفتن این همه اصرار برای بردنش به دفاع چی بود پس؟
بعد گفت همه منتظرن موج سواری کنن و داشت توضیح میداد که هانیه ممکنه چی فکر کرده باشه و رای داده باشه که روش موج سواری بشه
تا اونجا که یادمه فری اخر فاز یهو ۲ ۳ تا رای اورد
الان پس این با همون حرف خودش بیشتر میخونه ک
بعد بنظرم دفاع فری حداقل از دفاع هانیه منطقی تر بود
رایش برخلاف همه چیزایی که گفت بعد تمدید شدن رای گیری اولین نفر به فری تغییر کرد
چجوری اخه؟
بعد برای هیچکدومتون سوال نشد این حرکتش؟
نمیدونم شاید من این فاز اهمیت بیشتری رو دفاعیه دادم برام خیلی عجیب اومد

Wooden
پسندها
146
در مورد رضا چی از دیروز تا حالا برای تو تغییر کرده که رضا از من برات مشکوک تر شده! دفاعیه اتم که پند و اندرز بود تا دفاع از خود.
@محمدرضا، @عرفان، @رضا و @خلفی و @محمدحسین نظرتونو در مورد این موضوع بگید لطفا
.

فری توی پست 236، از ممل، رضا، و عرفان بعنوان سه نفری نام برد که بیشترین شک رو بهشون داره و دوست داشت باهاشون وارد بحث بشه. امروز دیتایی از رضا وارد بازی نشد. بدیهیه که شک رو از قبل داره هنوز. تا جایی که حواسم بود تناقضی توی روند بازیش از این نظر ندیدم و گر نه قطعا جزو گزینه های رای ام میبود. اتفاقا این پست فری و نزدیکی ذهنی ای که باهاش داشتم باعث شده هنوز با قطعیت در مورد منفی بودنش حرف نزنم. روند بازیم هم این رو ثابت میکنه و نیازی به توضیح اضافه ندارم.

کلا تو جریان بازی هستی؟ محمدحسین گفته بود مملگر براش سفیده و الان بهش رای داده. ابن رای از نظر تو منطقیم هست تازه .

اتفاقا ذهنی که نچرخه مشکل داره از نظر من. مگر اینکه دنبال کره گیری باشه اون ذهن. ممکنه با یه پست من شک ام کمتر و زیادتر بشه و این طبیعیه. از دو روز قبل تا نیم ساعت قبل دفاعیه گفتم فری و آرش + مهسا گره بازی هستند برام. بعنوان بیگناه من دنبال این نیستم که فقط از خودم دفاع کنم، بلکه حواسم هست که کسی بدون قطعیت زیر دست و پای دیگران له نشه و پوش نشه از بازی بیرون. دور قبل وسط بازی بودی و همه بهت گیر میدادن ولی من یاسین که تو رو زده بود رو یقه اش رو گرفتم چون گیر دادنش به تو منطقی به نظر نمیرسید. و البته بعدش هم بهت گفتم این به این معنی نیست که سفیدت کردم، بلکه تا یه جایی صبر میکنم ببینم گره ات باز میشه یا نه.

در مورد رای امشب. صادقانه میگم قرار هم نیست قهرمان بازی در بیارم و ذکاوت خاصی از رای به محمد امین کسب کرده باشم. چون خیلی شک داشتم هدف ام این بود که رای پرت بدم تا دور بعدی و رای ام به رضا هم کاملا منطبق بر شکی بود که از قبل نسبت بهش داشتم. هر سه نفری که دفاعیه رفتند رو هم سفید میدیدم ولی در پایان دفاعیه فری و هانیه برام سفیدتر بودند. دلیل رای دادنم در لحظه آخر به محمد امین هم این نبود که اطمینان داشتم، بلکه این بود که حس کردم فری داشت پوش می شد و مسئولیت شهروندی بهم اجازه نمیداد تو اون لحظه رای پرت ام رو تغییر ندم. حالا هم مثل دور قبلی تکرار میکنم که این به این معنی نیست که فری رو سفید کردم. بلکه منتظرم باز تا جایی مدارا کنم ببینم گره اش باز میشه یا نه. و گر نه که کاری نداشت کسی که اکثریت روش هستند رو منم بفرستم زیر تریلی. رای ام هم شانسی گناهکار از آب در اومد که بازم میگم این اعتباری به من نمیده. اتفاقا محمد امین رو من منفی نمیدیدم در طول بازی و روند نوشته هام هم این رو ثابت میکنه.

کاربلد مافیا
پسندها
130
@ فری: اینکه آرش به تو رای نده و به مملگر رای بده. میگم مگه کشکه که با اینکه تو تدی گزینه هاش بودی به مملگر که تو گزینه هاش نبود رای بده! یه سوال از خودت دارم، قبول داری قسمتی که برای من نوشتی پند و اندرز بوده دیگه؟ اصلا به قول تو من بدتر از بازی قبلم بازی میکنم الان( که اصلا توی این بازی قبول ندارم اینو 😁)، بلاخره من یه رایم برای تو دیگه، چرا فکر کردی با اون دفاعیه ات باید رایمو عوض کنم! اون دفاعیه همون حرفاییه که توی کل بحثت با آرش تکرارشون کردی که داری سبک عوض میکنی و نمیخوای دوباره گول بخوری و ... یه سوال دیگه به نظرت چرا دیشب اعدامی نداشتیم؟ مملگرم که گناهکار دراومد، اگه بیگناه بودی چرا نریختن روی تو که اعدامت کنن، یه نفر دیگه بهت رای میداد اعدام بودی. اصلا خود همین محمدحسین گفت که میتونست بهت رای بده و نداده، خیلیا تو این شرایط بودن که من با مرور پستای دیشب حتما ازشون سوال خواهم کرد. حالا اینکه با مملگر تو یه ساید بودی یا نه رو کاری ندارم که شاید توی یه ساید نباشین به خاطر رای عوض کردن یهوییش به تو، البته میتونسته نقشه باشه این که دیده لب اعدامی خواسته یارفروشی کنه و خودشو سفید کنه. میتونه هم گناهکار گروهی یا انفرادی دیگه ای باشه. فری تو اگه بیگناه بودی به من رای نمیدادی. چون این چیزی که در موردش بهم رای انقدر حاد نبود، اگه بود بقیه هم باید بهش اشاره میکردن، رای های دیگه من به این دلیلی که تو میگی نبود که. قبول کن اگرم نمیکنی وجدان داشته باش و هی نگو دقت نمیکنی تو جملاتت 😂. اگرم نمیخوای بحث کنی دیگه بحث نکن، هی منو سرد و گرم نکن فقط 😂.

@محمدرضا:
من دیشب فقط تونستم در ادامه بحثم با فری پستی بدم و برم. ذهنم امادگی درگیری با اتفاقای جدید رو نداشت واقعا. اگر مملگر توی بازی میموند مطمئنا در مورد دلیل این کاری که کرد سوال و جواب میشد، ولی اینکه سر اون بخوام گزینه اصلیمو (فری) بیخیال بشم (که دفاعشم نمیدونم چطوری نظرتو جلب کرده، در موردش توضیح بده لطفا) به مملگر رای بدم که حس بدی بهش نداشتم از نظر شخص خودم غیرمنطقی بود. ترجیح میدادم فری اعدام شه و بعد از مملگر دلیل بخوام برای کارش تا اینکه نشنیده بهش رای بدم. ولی اونهایی که رای پرت دادن، رو باید بررسی کنم، عملا نخواستن کسی اعدام شه و اگر به یکی از این دو نفر مشکوک بوده باشن هم دیگه بدتر. باید بخونم اینو واقعا خاطرم نیست خیلیا به کیا شک داشتن انقدر که بحثای آخر فاز مسخره بود. گفتز این با حرف خودش میخونه متوجه منظورت نشدم. راستی بین دفاع فری و هانیه فرقی نبود، جفتشون تکرار مکررات کرده بودن، البته من از یه جمله هانیه که گفته بود منو اعدان کنین حواستون به رای های من باشه واقعا حس مثبتی گرفتم، به نظرم شو نبود حرفش اونم وقتی که احتمال اعدام فری بالاتر بود. یعنی حالت گول زدن رو حس نکردم که میخواد بقیه ازش کنار بکشن با این حرف.

@محمدحسین:
نگفتم در مورد رای فری به رضا نظرتو بگو، در مورد بحث من و فری که سر برلین شکل گرفته نظرتو خواستم و اینکه فری به من رای اعدام داده بود، یا باید برای اون رای دلیل قانع کننده بیاره یا باید دلیل قانع کننده بیاره که چرا رایشو امشب از من گرفت (یعنی براش سفید شدم نسبت به شب قبل دیگه ولی فری که حرفای منو در مورد بحث برلین قبول نکرده و من چه جوری سفید شدم؟) و داد به رضا 😂. اینکه رضا جز گزینه هاش بود رو دیدم. مهم انتخاب اولویتش بوده که وقتی هنوز شکش روی من پابرجاست و حرفمو قبول نداره و رضا هم همون رضای دیشبه و نبوده که چیزی اضافه کنه چطوری اولویت فری امشب رضا بوده تا من. با اصل حرکت چرخش تو فعلا کاری ندارم چون خودتو اونجا خطاب قرار ندادم، گفتم بالاتر هم باید این رای های دیشب و دلیل هاشو بخونم کامل، سوالم بیشتر از فری بوده تا شما. میخوام ببینم طبق چه استدلالی محمدرضا و شما از نظر فری کار درستی کردین. اگه مملگر نقشش مشخص نمیشد فری بازم همینو میتونست بگه؟ اینکه فری شما رو توجیه کرده و کارتونو درست میدونه برام جای سواله. منظورت از اینکه برلین منو زده بود چیه؟ 😁 راستی در مورد اینکه گفتم فری اگه بیگناه بود باید بهش حمله میشد اونجا که فقط یه رای میخواست که بره بیرون هم نظرتو بگو.

God

Administrator
گاد
پسندها
961
داستان فاز شب پنجم

شنبه شب - در سطح شهر

برای کمک به بازی، این فاز و فاز بعد خیلی صریح‌تر داستان شب می‌نویسم و احتمالا گره‌هایی از بالانس ابتدای بازی گشوده خواهد شد:

دیشب حوالی یا نزدیک دروازه جنوبی هیچ خبری نبوده و از خود شهر خلوت‌تر بوده. (یعنی چی این؟ یعنی کسی که اونجا فعالیت داشته، دیگه نداره.:دی مرگش هم در فاز شب قبلی بهش پرداخته بودیم.)

در نزدیکی دروازه‌ شمالی هم ظاهرا همه‌چیز آروم بوده، ولی تو یکی از کوچه‌های نزدیک اونجا، صدای درگیری و فحش و دری‌وری شنیده شده. منتهی تا معاون‌ها رفتن ببینن چه خبره، همه‌چیز به حالت عادی درومده. در چنتا خونه رو هم زدن و چیز مشکوکی ندیدن. یکی از خونه‌ها هم فردی داخلش نبوده یا ترجیح داده درُ باز نکنه. (برداشت آزاد)

کلنل به یکی از افرادی که برای شام به رستوران اومدن شک می‌کنه. بعد شام اون فرد به سمت اتاقش که در طبقه پایین و دقیقا زیر اتاق کلنل مورتیمر بوده میره. کلنل صدایی مشابه دیشب می‌شنوه و وارد اتاق میشه. فرد اعلام می‌کنه که تسلیم شده و قصد مقابله نداره؛ اما کلنل متوجه میشه که اون فرد یکی از تبهکارای بدنام به نام جانی میلرـه. میگه باید ببرمت پیش کلانتر تا ببینم اینجا چه غلطی می‌کنی. جانی میلر که قصد نداره با کلنل بیاد، میخواد اسلحه‌ای که روی میزه رو برداره و شلیک کنه که کلنل زودتر شلیک می‌کنه و جانی می‌میره. کلنل اتاقُ بازرسی می‌کنه و 3 سکه طلا تو جیب جانی میلر پیدا می‌کنه. سکه‌ها دقیقا مشابه سکه‌هایی هستن که دیشب تو جیب ادوارد ویلسن پیدا کرده بود و البته چیزی هم به کسی نگفته بود. کلنل جسد جانیُ به کلانتر تحویل میده. (یعنی ویلسن و میلر مربوط به یک گروه هستن.)

اتفاق خاص دیگه‌ای دیشب تو شهر نیفتاد.

زیادی واضح نوشتم و راه‌نمایی هم به حد کافی کردم؛ تا فردا که تکمیل‌تر بشه این بخش و نشانه‌هاش. در این رابطه با گاد صحبت نکنید.

کاربلد مافیا
پسندها
130
@محمدحسین:
یادمه یه جا اگه گره برات حل نشه در مورد یه نفر اینطوری نیستی که بهش رای بدی؟ اگه درسته ادامه رو بخون. گفتی گره فری و آرش رو نتونستی حل بکنی و بهشون رای نمیدی. در دو گانه منو برلین هم طرف منو گرفتی و حس میکردی داره از من کره میگیره 😂 که برلین گناهکار هم بوده، مسئله من باهات حل نشده ولی. دیروز که این پستو دادی بعدش یه پست دادم که وارد بحث بشین با من و بگید چیه حرف حسابتون ولی چیزی نگفتی. امروز هم اینو بگو هم اینو که چه فرقی بین گره من و گره فری و آرش بود برات که تصمیم گرفتی به اونا رای ندی و به من در صورت لزوم رای بدی؟ چون نه سوالی کردی ازم نه بحثی داشتیم باهم با اونا هم همینطور. یه کم این قضیه گره هات رو توضیح بده و بگو که کلا سر چی بوده و چرا حل نشده. در مورد دلیل شکت به رضا هم یه توضیح بده لطفا، گشتم ولی چیز خیلی خاصی ندیدم که در حد رای باشه مخصوصا در مورد تو که هر چیزی رو فکت به حساب نمیاری. یه جا تو رای گیری هادی گفتی تصمیم گرفتی با بقیه اجماع کنی چون تازه کاری و ممکن بود اشتباه کنی اگه ریسک کنی. چی شد سر فری این تصمیمو نگرفتی؟ راستی یه چیز دیگه گفتی تقریبا سر رضا با فری هم نظر بودی یه همچین چیزی ولی فری رایش به رضا رو هم نگه نداشت و تغییرش داد به محمدی رضا، اینو چی میگی؟ کجای این کار رو میشه توجیه کرد؟

@همه:
پستای مملگرو کا میخوندم حس کردم بدش نمیاد به محمدرضا رای بده ولی یه ترسی از این رای داره و نمیتونه این کارو بکنه. کلا دلیلی هم برای محمدرضا نیاورده تو اون پستش که گفتع رایم بین فری و محمدرضاس. باید به پستای قبلش برگردم. این موضوع محمدرضا رو برای من سفیدتر میکنه.
@خلفی:
رای اولیت برام قابل قبوله چون از بدو ورودت با عرفان و رضا بحث داشتی، ولی چرا تصمیم گرفتی رای پرت بدی؟
@عرفان:
اومدی عصبانی شدی رای دادی به هانیه و رفتی؟😁 چطوری قبول کنم این عرفان بیگناهه که تو شرایط حساس بعیده از این کارا بکنه؟

@آرش:
لطفا در مورد اینکه چرا تو دفاعیه بین فری و هانیه به هانیه رای دادی و به فری نه یه توضیح بده که بتونم قبول کنم 😁.

- - - Updated - - -

@در مورد داستان:
فقط اون تحلیلی که من از داستان داشتم😂😂😂 احساس میکنم گاد غیرمستقیم با این کار (اشاره نسبتا مستقیم تو داستان) میخواسته به من بگه تو دیگه تحلیل نکن لطفا😂
فقط من متوجه نشدم تو هر دروازه فقط یه نفر فعالیت داشته یا اینکه توی جنوبی یه نفر فعالیت داشته فقط؟ جنوبی که احتمال بالا قاتل بوده با این حساب چون گاد نوشته کسی که اونجا فعالیت داشته نه کسایی که. این باز نکردن در هم اشاره به نقش بیگناها داره به نظرم مثلا پلیس یا کاراگاه اشتباه پرسیده یا اینکه طرفی که پرسیده غیرقابل استعلام بوده. که بیشتر به دومی احتمال میدم. قاتل به نظرم بین ال امین و برلین، برلین میتونه باشه، و ال امین و مملگر هم تیمی بودن در این صورت.
کلا از این حرکت پویا این حسو میگیرم که تا اینجا گند زدیم 😂

کاربلد مافیا
پسندها
0
@مهسا
من دیشب فقط تونستم در ادامه بحثم با فری پستی بدم و برم. ذهنم امادگی درگیری با اتفاقای جدید رو نداشت واقعا. اگر مملگر توی بازی میموند مطمئنا در مورد دلیل این کاری که کرد سوال و جواب میشد، ولی اینکه سر اون بخوام گزینه اصلیمو (فری) بیخیال بشم (که دفاعشم نمیدونم چطوری نظرتو جلب کرده، در موردش توضیح بده لطفا) به مملگر رای بدم که حس بدی بهش نداشتم از نظر شخص خودم غیرمنطقی بود. ترجیح میدادم فری اعدام شه و بعد از مملگر دلیل بخوام برای کارش تا اینکه نشنیده بهش رای بدم. ولی اونهایی که رای پرت دادن، رو باید بررسی کنم، عملا نخواستن کسی اعدام شه و اگر به یکی از این دو نفر مشکوک بوده باشن هم دیگه بدتر. باید بخونم اینو واقعا خاطرم نیست خیلیا به کیا شک داشتن انقدر که بحثای آخر فاز مسخره بود. گفتز این با حرف خودش میخونه متوجه منظورت نشدم. راستی بین دفاع فری و هانیه فرقی نبود، جفتشون تکرار مکررات کرده بودن، البته من از یه جمله هانیه که گفته بود منو اعدان کنین حواستون به رای های من باشه واقعا حس مثبتی گرفتم، به نظرم شو نبود حرفش اونم وقتی که احتمال اعدام فری بالاتر بود. یعنی حالت گول زدن رو حس نکردم که میخواد بقیه ازش کنار بکشن با این حرف.
من منظورم این نبود که همه باید به محمدامین تغییر رای میدادن ولی بنظرم اینکه هیچ رایی تغییر نکرده یکم عجیب بود
فقط محمد حسین بود و بنظرم حرکت محمدامین تو دفاع بعد رایش مقداری عجیب بود و این ثابت بودن همه رای ها یکم منطقی بنظر نمیاد
در مورد دفاع فری که گفتی چجوری نظرم رو جلب کرده، بگم که این حرف من نبود
من گفتم بنظرم دفاع فری حداقل از دفاع هانیه منطقی تر بود.
دلیلم هم اینه که تو دفاع فری اومده دلیل بازیش و اینکه چرا اینطوری پیش رفته توضیح داده و اینکه چرا از اواسط سعی کرده تغییر رویه بده
البته اینم بگم که تو طول بازی چندبار دیدم ازش سوال شده بود چرا مثل دور قبل نیستی چرا فرق کردی و من با توضیحش موافق بودم
اصلا شرایط دو بازی فرق داره نقشا متفاوته ادما متفاوتن شروع شدن بازی متفاوت بود چجوری میشه مثل هم بازی کرد؟
اصلا دور قبل رویین تن بود نوع بازی جدایی میطلبه الان مگه شما بازی دور قبلتون مثل الانه؟
ارش بازی دور قبلش و الانش شبیهن؟
مورد بعدی که چون به اخر فاز نرسیدم و همه پستا رو مرور نکرده بودم بیشترین میزان تمرکز رو روی دفاعیه گذاشتم
ولی دفاع هانیه صرفا دفاع عادی و استفاده از اینکه من دور اولمه و اشتباهم برای اونه بود خب این چندان قانع کننده نیست
اینکه گفتین تو دفاعیش گفت بعد اعدامم به رای ها توجه کنین که خیلی ابتدایی و سادس این حرف از خیلی وقت پیش به طور معمول اونایی که میرن دفاع میگن معمولا هم جمله گناهکاراس واسه اخرین تلاشا
اصلا از کجا معلوم بیگناها بهش رای نداده باشن؟
از کجا معلوم رای دهنده ها به فری گناهکارا نباشن؟
ولی خب راجع به هانیه همچین حسی نگرفتم ولی چیزی هم نبود که اگه ادم شک داره قانع بشه
موردی که بیشترین تاثیر تو رای داشت حرکت محمدامین بود توضیحم دادم ولی گفتین متوجه نشدین
اول اینکه
برای منم مشکوکه اما از مجمدرضا بیشتر وایب تازه کار نا بلد ر می گیرم تا هانیه. احساس می کنم هانیه تا حد ریزی برنامه ریزی داره کاراش
این حرف محمدامین در مورد رایش به هانیه و اینکه به محمدرضا رای نداده
@فری
بحث کم نداشتیم و بیشتر به اون نقطه بر می گرده که دلیل کلر هات می تونه این باشه می تونه اون باشه و کاریش نمی شه کرد و وقتی همه کار هات رو می ذارم کنار هم این مقدار از می تونه این باشه می تونه اون باشه اذیتم می کنه. شاید اصلا بهت رای ندادم. صبر داشته باش
اینم نظرش در مورد فری یعنی تا اینجا مطمئن نبوده
بعد رفته تو دفاع ها من بنظرم دفاع فری منطقی تر بود حتی تو نظر شمام دوتاشون دفاعشون تکرار مکررات بود خودتون ی چیز راجع به هانیه تو جواب محمدامین قبل بسته شدن فاز گفتین که شبیه دفاعیه هانیه بوده پس چیز جدیدی هم نبود که قانع شده باشه
بعد تو قسمت پست دفاعش هم در مورد دلایل شکش به هانیه گفت
گفت رای هانیه جوری بوده که بعدش روش موج سواری بشه خب تا اونجا که یادمه اخر فاز همین شد یهو فری شد گزینه اول مخصوصا رای امیررضا و محمدرضا
بعد وقتی رای گیری تمدید شد اولین نفر رایشو برگردوند به فری
بنظرم با حرفاش و دلیلاش و دفاع های انجام شده نمیخوند و بنظرم حرکت عجیبی بود
دلیل رایم به محمدامین این بود نه اینکه دفاع های فری و هانیه باعث شده باشن بیشتر سفید بشن

- - - Updated - - -

یه سوال دیگه به نظرت چرا دیشب اعدامی نداشتیم؟ مملگرم که گناهکار دراومد، اگه بیگناه بودی چرا نریختن روی تو که اعدامت کنن، یه نفر دیگه بهت رای میداد اعدام بودی. اصلا خود همین محمدحسین گفت که میتونست بهت رای بده و نداده، خیلیا تو این شرایط بودن که من با مرور پستای دیشب حتما ازشون سوال خواهم کرد. حالا اینکه با مملگر تو یه ساید بودی یا نه رو کاری ندارم که شاید توی یه ساید نباشین به خاطر رای عوض کردن یهوییش به تو، البته میتونسته نقشه باشه این که دیده لب اعدامی خواسته یارفروشی کنه و خودشو سفید کنه. میتونه هم گناهکار گروهی یا انفرادی دیگه ای باشه. فری تو اگه بیگناه بودی به من رای نمیدادی. چون این چیزی که در موردش بهم رای انقدر حاد نبود، اگه بود بقیه هم باید بهش اشاره میکردن، رای های دیگه من به این دلیلی که تو میگی نبود که. قبول کن اگرم نمیکنی وجدان داشته باش و هی نگو دقت نمیکنی تو جملاتت 😂. اگرم نمیخوای بحث کنی دیگه بحث نکن، هی منو سرد و گرم نکن فقط 😂.
.
مهسا این حرفت از نظرم عجیبه
اول اینکه میگین چرا اعدام نشدی :|
فری 6 تا رای اورد تو 12 نفر که رضا کلا نبود و رای نداد یعنی تو 11 نفر 6 تا رای اورد بعد میگین اگه بیگناه بودی چرا گناهکارا نریختن؟
توضیح بدین که فکر میکنین بین این 12 نفر چنتا گناهکار هست از نظرتون؟
که 6 تا رای رو گناهکار ندیدین توش و گناهکارا نرفتن که اعدامش کنن؟
و اینکه خودتونم گفتین محمد امینم گناهکار بود پس اینجوری نبوده که نیومده باشن برام عجیب بود این جملتون و تعجب اینکه چرا اعدام نشده

کارکشته مافیا
پسندها
112
کاملا طبیعیه بله. ولی اگه سوال من در رابطه با رای هات رو به منزله شروع سوال و جواب برای جلب نظر آرش در نظر میگیری باید بگم اشتباهه. البته که من با تو صنمی ندارم ولی چرا باید بخوام اینو بگم؟ مگه کاری کردم که شبیه صنم داشتن با تو به نظر بیاد؟ که الان بخوام برای حذفش از نظرها باهات سوال و جواب کنم. آرشم نگفت باهم صنم داریم تا جایی که متوجه شدم. در مورد اون پستی هم که دادم دیشب و ازت سوال کردم، بعدا دیدم پست دادی در مورد هادی و من اینو اون لحظه ندیده بودم کلا. کلا دیروز چند تا پست رو ندیدم. ولی بعدا که پستتو خوندم یه سوال دیگه توی ذهنم ایجاد شد و منتظر شدم بیای که بپرسم و بگم که پستتو نخونده بودم. رای به هادی ندادی تا حدی برام قابل قبوله دلیلت.

@مهسا

من که گفتم فقط یه حسیه که اون لحظه ایجاد شد و دلیلی براش ندارم و بازخواستت نکردم . کاری نکردی شبیه صنم داشتن باشه ولی عارش که پرسید حس کردم سعی کردی بیشتر کانتکت داشته باشی باهام ناخوداگاه.... دلیل بر گناهکاری نیست این :دی نمیدونم چرا این ور قضیه رو در نظر گرفتی و این حرفمو دال بر گناهکاری خودت گذاشتیش قبل اینکه من بگم . من فقط گفتم جالبه :دی

@خلفی

چندتا نکته
1- اینکه اوکی رایت به ال امین رو قبول کردم با توجه به اینکه گاد هم اشاره به رای پرت کرد
2- اگه حرفتم قبول کنم راجع به بیس و اینها باز هم نمیخونه...چرا؟ چون تو میای به دو سه دلیل به صدرا اتهام میزنی...تو اینا فقط یکیش اونم کره گیری بوده که با ال امین یکسان نبوده...بعد تو بقیه رو فاکتور گرفتی و اومدی صدرا رو کوبیدی ولی امین رو نوازش کردی دو حالت داره یا امین مافیایی بوده که یارت بوده نخواستی خیلی سریع باهاش وارد دعوا بشی...یا گناهکاری بودی که ترسیدی از امین (فارغ از نقشش) هیچ چیز دیگه ای نمیتونم برداشت کنم...اگه چیز دیگه ای هست بگو
3-این لحنی که دوباره چیزی میپرونی و میذارم به یادگار بمونه و این حرفا هم فرار رو به جلو هست تا حدی توش هم از بیس سوال رو مسخره جلوه دادن
آها یه نکته ی دیگه در مورد رایت به ال امین
منم رای نداشتم چرا به من رای ندادی؟ فک کنم ممل هم نداشت چرا به اون ندادی؟ چرا امین ؟ اینکه رای بدی به امین با اونیکی چیزی که بالا گفتم فرضیه ی هم تیمی بودن تو و امین رو یه کوچولو تقویت میکنه تو ذهنم وگرنه هزار نفر دیگه بودن که رای نداشتن چرا به اونا نه؟ اتفاقا امین شاید یکی دو نفر بهش شک هم داشتن و ممکن بود سو استفاده هایی بشه از رایی که دادی ( با توجه به ذهنیت دیروزت میگم)
خلاصه به شدت داری این دور عجیب بازی میکنی

2) چی میگی امین. مگه قراره رفتارمون با همه یکی باشه یا حسمون یکی باشه؟ رباتیم مگه اینطور برنامه ریزی شده باشیم؟...من اون برایند پستا و لجن صدرا و گیر الکیش مد نظرم بود و به اون دلیل اونطور مکالمه برقرار کردم باهاش ...دلیل پشت پست ال امین رو شاید میتونستم درک کنم و ازشم خواستم توضیحم بده و اونطور مثل صدرا یلخی و بی منطق نبود و میتونستم بفهمم چون امینه و کلا ناخوداگاه و سوتی این شکلی براش جذابه اون حرکت ازش سر بزنه. نوازش نکردم کسی رو. با هرکسی مثل خودش و حس خودش باید برخورد کرد نمیفهمم چیش سواله الان که الکی داری کشش میدی؟

3)الان گه چی چون یه اسم اینطوری نوشتم برای رای پرت اومدی منو بازخواست کنی؟ الان بجای امین عارش مینوشتم میومدی میگفتی چرا امینو ننوشتی یا فلانی؟ متوجه میشی چقد مسخرس گیرت؟؟ نخیر سو استفاده نمیشد نمیزاشتم که بشه مگه کجم؟ عجبببب

در مورد اون پستتم که هی تکرار میکنی جواب ندادی جواب ندادی من این پست رو دیشب ندیده بودم و شرایطمو توضیح دادم بعد پست طولانیم که دو ساعت و نیم کشید ارسالش کنم بعد که رسیدم خونه سر درد شدید داشتم گذری نگاه کردم دیدم هانیه با اون وضع جواب منو داده دیگه فشارم رفت رو صد و بقیه ماجرا

[@فری

@عرفان: درمورد سوال بالانس که جواب بده، یه سوال دیگم ازت پرسیده بودم که چطور شد که به این نتیجه رسیدی اون سوال اولم درباره بالانس تیم تک نفره رو جواب بدی؟ چون به زعم آرش اون بقیه چندان مهم نبوده و اگر کسی و میخواستم اسمشو می آوردم. اینو جواب بده که ذهنیت تو رو مقایسه کنم با ذهنیت آرش

بالانسی که دیروز میخاستم بدم و وقت نشد : از نظر من دو گروه مافیا نداریم. چرا؟ جون ببینین دو گروه اگه باشه چه تعداد دارن؟ نرمالش رو میگیریم 4 ...3 که نمیشه خدایی مسخرس برای برد باید نخورن هیچکدوم در شب و بازیو بکشن تو 6 تا ...این رده از نظرم...5 هم که بیگ بنگ میشه حالا میگم چرا...نرمالش 4 بگیریم حالا. باید هیجکدوم نخورن اولا که غیر ممکنه..ثانیا باید کل 4 نفر تیم حریفو بزنن/اعدام کنن ، ثالثا باید بیگناها رو بزنن اعدام کنن و بازیو بمشونن تو 8 تا .. تازه قاتل هم که باشه دیگه بیگ بنگ تر. بنظرت بازی تا الان اینجوری پیش رفته و منطقیه این بالانس؟ من میگم نه

حالا بالانس احتمالی من و با توجه به چیزی که پویام الان گفت یه گروه مافیاس ..احتمالا 5 یا 6 نفر باشن. و قاتل یا قاتل ها که یکیشون اون شب کشته شده. تازه من معین هم شک دارم به کاراگاهیش چون نقششو نگفت. نمیدونم قاتل باز هست بینمون یا نه ... ممکنه باشه واقعا. ولی تیم همون یک تیم هست بنظرم که 2 نفرشون به ظاهر مردن.

در مورد بخش دوم. من اون لحظه که بقیه رو دیدم گفتی جواب بدن احساس کردم که باید جواب بدم همین. میخاستم ورود کنم به این بحث و حس کردم مفیده نظر بدم و بقیه هم نظر بدن...حالا عارش که میگه از من نپرسیدی و بقیه با همه فرق داره شاید چون میشناسمش و غد بازی هاش رو میدونم برام زیاد غریب نیست این جواب . و اینکه اره قبول دارم کلمه همه یکم بار تاکیدی بیشتر و مسعولیت بیشتری داره تا بقیه. این نظر منه

و اما چیزی که ناراحت و اذیتم کرد اینه فری

quote]@ممل و عرفان هم فعالیتشون خیلی زیاد نبوده انصافا، من حس سایه بودن ازشون گرفتم قشنگ، معمولا سایه ها تو فازای آخر گناهکار از آب در میان، به استثنای دور قبل.
[/quote]

واقعا واقعا واقعا وقتی دارم اینجوری حین کار و استراحتم مثل همه شما وقت میزارم و پست میخونم و تو بحثا دخیلم و بحثی نبوده که راجبش نظر نداده باشم و با اکثر بازیکنا کانتکت داشتم و سوال جواب....اینج.ری از من یاد میکنی خصوصا اینکه در پستهام همیشه تکرار کردم وضعیتمو ، برام به حد مرگ عذاب اوره و حس بدی بهم دست میده. این در سایه بودن برا من فوشه فری تو که منو میشناسی همه منو میشناسن اینجا که من بازی رو برای بردش بازی نمیکنم و اولویتم فقط برد نیست. برد دوس دارم ولی نه به هر قیمت. تویی که میدونی و میشناسی منو بعد داری با توجه به این فعالیتم و دخالتم تو بازی و بحثا سایه خطاب میکنی بهم برمیخوره و حس میکنم مرضی توش هست. واقعا نا امیدم میکنی

تو رو با این میشناختم که حرف رو هوا نمیزنی و منطقی هستی. الان به من قشنگ توضیح بده که بازی تو سایه چطوریه و ایا واقعا معتقدی من در سایه بودم؟ کسی که تو بحثا دخالت مستقیم میکنه و پرسشگری داره و تو متن بازیه چطور تو سایس؟ یا فک میکنی من اینا نبودم؟؟ این واقعا بهم برخورده نظرتو بگو تا صحبت کنیم

بقیه صجبتام بمونه عصر ایشالا میزنم الان دیرم شده .

آرش
پسندها
337
آرش مشکلی با دفاعیه ام داشتی؟ چرا انقدر عجله داشتی من از بازی برم بیرون؟، مگه نگفتم فرصت بده فعلا؟ نظرت درباره محمد امین چی بود کلا؟ صادقانه بگم تغییر رایت به من و درک نکردم، از این نظر که تغییر رای ممل خیلی خیلی مشکوک تر بود.
وات د فاک فری :)) من اگه عجله داشتم تو از بازی بری بیرون، همون فاز اعدام هادی رایم رو برنمی‌داشتم خب. یا دیروز همون اول رای میدادم دیگه. فرصت هم بهت دادم، خیلی بیگناهانه بازی نکردی دیروز یا من حسی نکردم. دفاعیه‌ات هم حرف جدیدی نزدی. با این حال اولش که نمی‌خواستم بهت رای بدم، بین تو و محمدامین ترجیح دادم به گزینه‌ی مشکوک‌ترم رای بدم دیگه. محمدامین رایش عجیب بود ولی خواستم توضیحش رو بشنوم. خصوصا چون که تو گزینه‌ی اولش بودی از قبل، صرفا بحثش این بود که کی بره دفاع باهات. بعدشم محمدامین ۳ رای داشت، حتی اگه من رای میدادم خیلی بعید بود رایهاش به ۷ یا حتی ۶ برسه. حالا منم می‌تونستم از سهمیه رای پرتم استفاده کنم، منتهی اتفاقا الکی رای ندادم کلی فکر کردم :دی به نظرم رایم خیلی اطلاعات به بازی اضافه کرد.
وقتی من بهت رای دادم، قبلش رای‌ها اینطوری بود:
فری 5 رای: هانیه، ممدرضا، مهسا، امیررضا، محمدامین
هانیه 2 رای: عرفان، آرش
عرفان 1 رای: خلفی
ممدرضا 1 رای: فری
محمدامین 2 رای: محمدرضا، محمدحسین
برای این‌که اعدام می‌شدی، باید عرفان/خلفی/محمدرضا/محمدحسین رایشون رو می‌آوردن روت. این که تو اون یه رای آخر رو نیاوردی، برمی‌گرده به همون قضیه گل خالی نزدن :دی یعنی یا بیگناه/قاتلی هستی که تمام مافیاها بهت رای دادن (محتمله چون محمدامین بهت رای داد، با توجه به داستان مافیا بوده نه قاتل) و از بین اون ۴ نفر که گفتم هیچ کدوم مافیا نیست، خصوصا عرفان و خلفی که راحت می‌تونستن بهت رای بدن و پاشون هم گیر نبود اونقدر. البته این با فرض یک گروه بودن مافیاست که پایین‌تر می‌گم چرا احتمالش برام بالا رفته. گرچه اگه تو بیگناه باشی و مافیا ۲ تا باشن باز هم همینه به نظرم. الان اگه بیگناه هستی باید عرفان و خلفی و محمدرضا و محمدحسین برات از مافیا بودن و حتی قاتل بودن تقریبا مبرا بشن به نظرم.
یا اینکه مافیایی خودت و با توجه به رای محمدامین، می‌خواستن فدات کنن با توجه به شکی که روت اومده بود. در این صورت بازم اگه مافیا یه گروه باشه اون ۴ نفر مافیا نیستن احتمال زیاد، چون رای میدادن بهت دیگه، وگرنه چرا محمدامین رای داده و اونا نه. بنابراین اگه مافیا یه گروه باشه، از این دو حالت خارج نیست به نظرم و احتمالات دیگه خیلی بعید و نامعقوله. حالا از همه می‌خوام اگه تحلیل جدیدی در این رابطه به ذهنشون میرسه بگن. خصوصا در مورد دو مافیا بودن اگه کسی تونست تحلیل کنه، من چون ذهنم رفته سمت یه مافیا نمی‌تونم فعلا :دی حالاتشم زیاده چون معلوم نیست مثلا فری اگه مافیا باشه عضو مافیای محمدامین و یارش که مرده‌ست، یا اون یکی مافیا. ولی اگه تحلیل کنین شاید به درد بخوره.

اینم بگم که میزان مبرا شدنه فرق داره بین اون ۴ نفر :)) مثلا خلفی بیشتر مبرا میشه تا عرفان، چون فری اصلا جزو گزینه‌های عرفان نبود و شاید مشکوک می‌شد اگه یهو رای میداد. یا محمدحسین بیشتر از محمدرضا مبرا میشه به نظرم، چون رایش به محمدامین مهم‌تر بود.

@آرش:
لطفا در مورد اینکه چرا تو دفاعیه بین فری و هانیه به هانیه رای دادی و به فری نه یه توضیح بده که بتونم قبول کنم 😁.
چون حس کردم توی دفاع نوشتن بهش کمک کردن :دی هانیه‌ای که قبلش پست دو خطی می‌نوشت و این همه خودمون رو جر دادیم یه دلیل برای رای دادن به فری نگفت، از کجا چنین دفاعی دراورد :))‌ کلا دفاعش خیلی با پست‌هاش فرق داشت از نظرم. حالا شاید اشتباه کرده باشم ولی اون لحظه دلیلم این بود.

در مورد داستان و بالانس. بازیکن نقش ادوارد افعی :دی و محمدامین مافیا و هم‌تیمی بودن طبق گفته‌ی گاد. نحوه‌‌ی مرگشون کاملا شبیهه (تا بیان تیر بزنن تیر خوردن). این ذهنم رو اول می‌بره سمت سامورایی، یعنی جفتشون آدمکش شدن و سامورایی زدن. احتمالات دیگه هم ممکنه البته، از قبیل شعبده‌باز و تیر کاراگاه/پلیس/قاتل، ولی احتمالش رو کم می‌بینم و به داستان هم نمیخوره. اون یکی قتل شب ۴ که نیتن کشت هم به نظرم توی داستان این‌که تعقیب شده و طرف شبیه معاون‌ها نبوده و... بیشتر به تیر کاراگاه/پلیس می‌خورد. اگه بگیم اینی که نیتن کشت هم‌تیمی محمدامین و ادوارد نیست با توجه به داستان، یا یه مافیا از یه تیم دیگه بوده، یا قاتل بوده، یا احتمال دیگه اینه که سم قاتل رو خورده باشه. اینم نباید یادمون بره. خصوصا اینکه گفته صدای تیر از یه جای دیگه اومده.
ضمنا اونی که نیتن کشت توی دروازه جنوبی بود و گاد گفته دیگه تو دروازه جنوبی کسی نیست. این یعنی مال قاتل بوده به نظرم. اینجوری می‌شه دروازه جنوبی قاتل و دروازه شمالی مافیا(اون سروصدا و در باز نکردن و اینا هم که ۲ شب توی دروازه شمالی رخ داده بیشتر به اعمال نقش‌های مافیا می‌خوره). پس احتمال زیاد به نظرم ۱ مافیا داریم و ۱ قاتل.
از بین یاسین و ال امین، به نظرم یاسین بیشتر بازیش به قاتل می‌خورد. ال امین هم به ادوارد و افعی و اینا می‌خوره کاملا، خصوصا چون اون یکی گناهکار رو گاد اصلا تو داستان معرفی نکرده و نمی‌تونم تصور کنم پویا تو داستان به ال امین نپردازه :)) از طرفی ادوارد و محمدامین یه تیم بودن و اگه ادوارد ال امین باشه، از نظر بالانس بازیکن‌ها به نظرم باز می‌شه گفت یه مافیا داریم، چون دیگه نمی‌شه یه مافیای دیگه هم با این وزن (ال امین و محمدامین!) وجود داشته باشه و بیگناه‌ها هم توی وزن بازیکن‌ها کم نیارن :دی البته الان از گاد پرسیدم اونی که نیتن کشته چرا معرفی نشده، گفت تو داستان روز بهش می‌پردازه. حالا وقتی پرداخت بهشون بهتر میشه تصمیم گرفت که کدوم کی بوده :))

- - - Updated - - -

اوه تازه رضا هم جزو کسایی بود که رای نداد :)) اونم اضافه کنین به قضیه چون راحت می‌تونست به فری رای بده :دی

- - - Updated - - -

راستش نمیخواستم امشب پست بدم چون خیلی خسته بودم ولی این چنتا پست رو خوندم گفتم بگم بد نیست
من بعد دفاعیه و مخصوصا پستی که محمدامین داد و بعد تغییر رایش به فری برام عجیب بود چرا رای های بیشتری سمت محمدامین نرفت
دیگه کاملا تو پستش گفت که حس میکنه کار های هانیه رو برنامه ریزیه و با محمدرضا فرق داره و کلی دلیل اورد چرا بیشتر مشکوکه
بعد با دفاع هانیه که گفت من دفعه اولمه و از بی تجربگیمه قانع شد؟
اینو که قبل دفاع همه میگفتن این همه اصرار برای بردنش به دفاع چی بود پس؟
بعد گفت همه منتظرن موج سواری کنن و داشت توضیح میداد که هانیه ممکنه چی فکر کرده باشه و رای داده باشه که روش موج سواری بشه
تا اونجا که یادمه فری اخر فاز یهو ۲ ۳ تا رای اورد
الان پس این با همون حرف خودش بیشتر میخونه ک
بعد بنظرم دفاع فری حداقل از دفاع هانیه منطقی تر بود
رایش برخلاف همه چیزایی که گفت بعد تمدید شدن رای گیری اولین نفر به فری تغییر کرد
چجوری اخه؟
بعد برای هیچکدومتون سوال نشد این حرکتش؟
نمیدونم شاید من این فاز اهمیت بیشتری رو دفاعیه دادم برام خیلی عجیب اومد

یه کم منطقت رو نمی‌فهمم محمدرضا. فرض کن نقش محمدامین اعلام نشده. یعنی تو به عنوان یه بیگناه، هیچ احتمالی ندادی که اون تغییر رای محمدامین توضیح منطقی‌ای داشته باشه؟ اصلا نخواستی توضیحی ازش بشنوی مثلا، درجا اعدام؟ :دی حالا کاری ندارم که رای دادی، ولی اینکه میای میگی برام عجیبه محمدامین بیشتر رای نیاورد و اینا، سواستفاده از نقش اعلامی محمدامین و رایی که دادیه به نظرم.

- - - Updated - - -

@فری
اینی هم که میگی چرا به تو رای دادم و به محمدامین رو نمی‌فهمم اصلا. تو خودت دیروز گفتی اصلا بهم حق می‌دی بهت رای بدم :)) تو دفاعیه‌ات هم که حرف جدیدی نزدی بخواد نظرم رو عوض کنه. توقع داشتی سر یه تغییر رای تو رو ول کنم به محمدامین رای بدم؟ :دی اینم باز سواستفاده از نقش اعلامی محمدامین دیدم :دی

Wooden
پسندها
146
@ مهسا

یادمه یه جا اگه گره برات حل نشه در مورد یه نفر اینطوری نیستی که بهش رای بدی؟

گفتم تا جایی که میشه صبر میکنم ببینم گره برام باز میشه یا نه. البته تا جایی که بتونم، چون نمیتونم همش صبر کنم و رای ندم تا گادکش بشم. در مورد سه تا گره ام هم دلیل اینکه بینتون دور قبل گفتم به فری و آرش رای نمیدم این بود که از بازی اونا چیزی رو نمیتونم بکشم بیرون و بصورت منطقی بهشون رای ندادم. در مورد تو از روی اخوت رای ندادم تا حالا و حسی پیش رفتم چون توی بازیت مثل فازهای قبلی تناقض وجود داره. یکیش رو توی همین صفحه فقط میشه دید و محمدرضا هم بهش اشاره کرد. توی شبی که عملا 11 بازیکن وجود داشتند، فری 6 تا رای آورده. فقط کافی بود یکی از بین من، محمدرضا، یا مثلا خلفی، لحظه ی آخر موج سواری کنند تا فری از بازی خارج بشه. خیلی تیر و مویی توی بازی موند. اونوقت شما میگی اگر بیگناه بود پوش میشد؟! تازه فارغ از اینکه کسی که مستقیم باهاش توی دفاعیه بوده هم گناهکار از آب در اومده...

در مورد دلیل شکت به رضا هم یه توضیح بده لطفا، گشتم ولی چیز خیلی خاصی ندیدم که در حد رای باشه مخصوصا در مورد تو که هر چیزی رو فکت به حساب نمیاری. یه جا تو رای گیری هادی گفتی تصمیم گرفتی با بقیه اجماع کنی چون تازه کاری و ممکن بود اشتباه کنی اگه ریسک کنی. چی شد سر فری این تصمیمو نگرفتی؟ راستی یه چیز دیگه گفتی تقریبا سر رضا با فری هم نظر بودی یه همچین چیزی ولی فری رایش به رضا رو هم نگه نداشت و تغییرش داد به محمدی رضا، اینو چی میگی؟ کجای این کار رو میشه توجیه کرد؟

دلیل شک ام به رضا به موقعی هست که توی کانتکست مشابه، از تو نکته گیری کرد، به صدرا اتهام ریش سفیدی زد، ولی به ال امین گفت بازیت رو قبول دارم و توضیح بیشتری نداد. شک ام هست ولی خیلی محکم نیست برام. دیشب برای رای پرت منطقی ترین گزینه بود برام. بعدش هم که کلا تصمیم گرفتم رای پرت ندم لحظه آخر. در مورد قیاس دفاعیه هادی و فری و رای هام هم، هادی خودش بد بازی کرد و حرفاش تناقض داشت، پس در لحظه ی اجماع من احتمال بالایی میدادم گناهکار باشه و اکثرا هم چنین نظری داشتند. منتهی فری به نظر من بد بازی نکرد و من نمیتونستم از بازیش تناقض بکشم بیرون که بهش رای بدم. اتفاقا فکر میکنم تصمیم درستی گرفتم که بر اساس منطق خودم اون لحظه موج سواری نکردم. به خصوص که رک و راست گفتم که تا لحظات آخر اون دور تصمیم داشتم رای پرت بدم.

تا اینجای بازی با خلفی و محمدرضا بازی میکنم تا ببینم برام سفید باقی میمونند در ادامه یا نه. فعلا بازی این دو نفر و ذهنشون رو نزدیک به خودم دیدم و برآیند بازیشون هم به ضرر گناهکارهایی بوده که از بازی خارج شدند. تا شب باز حرفاتون رو خواهم خوند :گل:

مافیایی
پسندها
73
دوستان من بیرونم متاسفانه امروز خیلی کمتر میتونم باشم ولی شعیمو میکنم که پست هارو بخونم حدالامکان و تو بحث ها شرکت داشته باشم...از اونجایی که با گوشیم هستم اگه ایراد نگارشی یا غلط املایی دیدین ببخشید :))

@مهسا
رای پرت رو به هرحال باید استفاده کرد...من هم با فری هم با ممل بحث داشتم ولی شک و اینا در حد رای دادن نبوده...الان داری میگی چرا رای ندادی همراه ما تا فری بره بیرون؟ :دی متوجه نشدم هدفت از سوالو

@محمدرضا
درست میگی حرفی که راجع به دفاعیه ممل میزنی ولی اون لحظه دقت نکردم بهش... ولی به نظرم بازم دلیل نمیشه یهو بیای رای بدی بهش..شاید بهتر میبود توضیح ازش خواست...که خب خداروشکر مرد شب کار به اونجا نکشید :))

@عرفان
الان داری حرف رضا رو میزنی تازه...که من میشناسم امین رو و امین حتما تریک و اینا داشته
ببین فک کنم امین رای داد بعد صدرا ی چیزی نوشت نهایت یه پست دیگه داد دوباره امین پست داد و تو بعدش پست دادی...چطوری برایند حساب کردی انقد سریع؟ البته مطمئن نیستم اینو باید برم چک کنم بیرونم فعلا
در مورد رای دادنت به امین...ببین بحث دقیقا سر همینه... تو میگی به کسی رای دادی که سو استفاده نشه و رای نداشته باشه...منم گفتم نه امین اتفاقا شک روش بوده ولی مثالآوزدم چند نفر بودن که شکی روشون نبوده میتونستی اونارو بگی...حالا چرا نگفتی؟ گفتم این حس رو میکنم برای فرار از پاسخگویی واینا به هم تیمیت رای دادی که داستان نشه :دی
وگرنه مطمئنا اگه به من رای میدادی من پاسخ میخواستم ازت...یا آرش یا هرکس دیگه ای

@آرش
میخواستم بهت بگم بیا بررسی کنیم رای های به فری رو که خودت انجام دادی :))جایی رو اگه اشتباه گقتم با کم فگتم اضاقه کن
اگه فرض رو بر داشتن یک گروه مافیا بگیریم و ممل رو مافیا...به نظرم حداقل از مافیا بودن فری مبرا میشه...چون هم تیمیا یه کم قشنگ تر نمیتونستن رای هارو بالانس کنن تا فری دم اعدام نره؟ دی
قاتل و بیگناهی مخشص نمیشه
اگه امین قاتل بوده باشه اینو باید بررسی کرد اونوقت چرا فری اعدام نشده...مافیا بوده فری که یاراش رای رو پخش کردن؟ یا بیگناهی بوده که تموم مافیاها بهش رای دادن؟ یا بیگناهی بوده که گناهمارا گل خالی نزدن؟
یه کم اینو بررسی کن به یه نتیجه ای برسیم سر این من مغزم رده الان کار نمیکنه :))

آرش
پسندها
337
@خلفی
اون که گفتی اگه فری مافیا باشه یاراش رای رو بالانس میکنن، منظورم این بود که دیدن دو فازه فری داره رای میاره و کلا روش رای هست، گفتن رای بدیم اعتماد بخریم دیگه. ولی اره قبول دارم اگه یه مافیا باشه احتمال مافیا بودن فری کم میشه. چون حداقل محمدامین اونجوری تابلو بهش رای نمیداد اگه قصدشون خریدن اعتبار بوده درحالی که رای‌هاشون پخش بوده احتمالا. مگر اینکه مثلا جز محمدامین از بین ۵ نفر دیگه ۳ نفر مافیا باشن (درمجموع ۵ تا) مثلا که بازم بعیده همچین حرکتی کنن روی یارشون.

پس در مجموع میشه گفت اگه یه مافیا داشته باشیم، دیشب رای‌هاشون پخش بوده دیگه؟ حالا فری هر نقشی داشته باشه. پس در این صورت اگه فری بیگناه باشه، چرا یکی از افرادی که به فری رای نداده بود، رای ۷ام رو بهش نداد؟ مگر اینکه خیلی ضایع بوده اگه رای میداده. مثلا رضا بوده که کلا نبوده :-؟ بازم به نظرم رای میداد یه جوری چون رای قبلیشم فری بود. یا مثلا محمدرضا/محمدحسین بوده که دیگه نمیتونسته رایش رو بذاره رو فری. خصوصا محمدرضا، چون رای محمدحسین به ممل خیلی مهم‌تر بود. یا خود عوضیت بودی میخواستی اعتماد بخری؟ :))

حالتی که برا قاتل بودن امین گفتی رو نفهمیدم اصلا. واضح‌تر بگو :دی ال‌امین منظورت بود؟ چه ربطی به این قضیه داشت؟

- - - Updated - - -

شایدم ممل و فری یار باشن و ممل به هوای اینکه فری اعدام میشه و گناهکار بودنش مشخص میشه اونجوری رای داده :-؟

هرچی میخواستم شاید شاید نکنم، نمی‌ذارین که :))

کاربلد مافیا
پسندها
0
یه کم منطقت رو نمی‌فهمم محمدرضا. فرض کن نقش محمدامین اعلام نشده. یعنی تو به عنوان یه بیگناه، هیچ احتمالی ندادی که اون تغییر رای محمدامین توضیح منطقی‌ای داشته باشه؟ اصلا نخواستی توضیحی ازش بشنوی مثلا، درجا اعدام؟ :دی حالا کاری ندارم که رای دادی، ولی اینکه میای میگی برام عجیبه محمدامین بیشتر رای نیاورد و اینا، سواستفاده از نقش اعلامی محمدامین و رایی که دادیه به نظرم.
ببین اولا من نگفتم محمد امین باید اعدام میشد حتی نگفتم باید تعداد زیاد روش میومدن و رای میدادن
ضمن اینکه خودمو مثبت نکردم بی تفاوتی رای دهنده هارو گفتم
من گفته بودم که بیشترین اهمیت رو روی دفاع میدم تو دفاع ها بین هانیه و فری دفاع فری برام منطقی تر و بهتر بود نه کاملا منطقی که قانع بشم
بعد پست و حرکت محمدامین اومد و اون تغییر رای سریعش
یعنی بدون هیچی از هانیه قانع شد به فری که خودش دلیل خاصی نداده بود رای داد
فرقش این بود باید تصمیم میگرفتم بین فری که رای بدم و امکانش بود اعدام بشه با توجه به تعداد رایی که داشت
و امین که برام عجیب بود طبق توضیحی که دادم و رایی هم نداشت که بخواد اعدام بشه ، ولی میخواستم رایم نشون دهنده نظرم راجع به اتفاقای افتاده تو اون زمان دفاع و قبلش باشه
الان فری اعدام میشد و گناهکار بود خیلی شک کمتری سمت محمدامین میرفت و شاید بهش حس مثبت هم پیدا میشد واسه این حرکتش
اگه فری بیگناه بود گیر دادن بهش سخت میشد اگه خودمم به فری رای داده بودم
سوال پرسیدن از یک نفر دیگه وقتی خودتم رای دادی و قانع نشدی از دفاع طرف خیلی سخت تره
خیلی راحت تر میشه اینو رد کرد و دفاع کرد
اینکه میگم بقیه رای ندادن واسم عجیب بود یعنی واسه هیچکدوم از رای دهنده های فری این ذهنیت پیش نیومد این تغییر رای مشکوکه و شاید فری بیگناهه یا برعکس محمدامین گناهکاره و فقط اومده روش که اعدام بشه بدون ذکر کردن دلیل خاصی؟
برای همه حرکتش قانع کننده بود و با اعدام فری اوکی بودن؟
این ثابت موندن رای همه برام عجیب بود

تازه‌وارد
پسندها
0
درود دوستان
@فری جان
یه پستی دادی راجب تغییر رای محمد امین ،محمد امین تو پستش یه حرف جالب زد ،گفت به نظرم بین هانیه وفری یه مافیا وجود داره،اول رایش رو به هانیه بعد عوض کرد،اینجا هانیه ای که برای من مشکوک بودواسه تغییر رای در رای گیری قبل تر ودلیل منطقی نیاوردن واسش،الان کاملا برام سفید شده،به نظرم محمد امین این کارو کرد چون حس میکرد تو میری بیرون ومافیا میخونه وبعدش ما میتونیم یقشو بگیریم که چرا به هانیه رای دادی وبه فری رای ندادی،واسه اون رایشو عوض کرد،از کجا میدونست که گاد میگه با7رای فرد اعدام میشه،فکر میکرد بارای بیشتر تو میری بیرون.نظر من اینه.😁
من یه جا گفتم محمد امین کسی که از شات شب صحبت میکنه احتمالا این کار کار خودشه ولی حیف بعد صحبتمو دنبال نکردم😂
ویه سوال دیگه از آرش عزیز،آرش شاید نوشتی ومن ندیدم میشه دلیل رایت رو که بهم دادی بگی؟ینی به نظرت من از هانیه وفری که دیروز رفتن دفاعیه مشکوک تر بودم رای دادی بهم؟😉

- - - Updated - - -

@محمد حسین
تو پست 282،نوشتی که دونفر برام سفیده بااون کاری ندارم،نوشتی محمد امین برام تاحدودی سفیده.به نظر من این تاحدودی یعنی بهش شک نداری چه برسه بهش رای بدی،میشه یه راهنمایی کنی که کدوم پست هایا حرکات محمد امین ،اونو برات مشکوک کرده وبهش رای دادی.بی زحمت یه توضیحی بده😆من اینجا یه زر گری ریز میبینم😉

- - - Updated - - -

صفحه ی اخر رو نخونده بودم،الان دیدم پستت رو توضیح دادی،حله

آرش
پسندها
337
ببین اولا من نگفتم محمد امین باید اعدام میشد حتی نگفتم باید تعداد زیاد روش میومدن و رای میدادن
ضمن اینکه خودمو مثبت نکردم بی تفاوتی رای دهنده هارو گفتم
من گفته بودم که بیشترین اهمیت رو روی دفاع میدم تو دفاع ها بین هانیه و فری دفاع فری برام منطقی تر و بهتر بود نه کاملا منطقی که قانع بشم
بعد پست و حرکت محمدامین اومد و اون تغییر رای سریعش
یعنی بدون هیچی از هانیه قانع شد به فری که خودش دلیل خاصی نداده بود رای داد
فرقش این بود باید تصمیم میگرفتم بین فری که رای بدم و امکانش بود اعدام بشه با توجه به تعداد رایی که داشت
و امین که برام عجیب بود طبق توضیحی که دادم و رایی هم نداشت که بخواد اعدام بشه ، ولی میخواستم رایم نشون دهنده نظرم راجع به اتفاقای افتاده تو اون زمان دفاع و قبلش باشه
الان فری اعدام میشد و گناهکار بود خیلی شک کمتری سمت محمدامین میرفت و شاید بهش حس مثبت هم پیدا میشد واسه این حرکتش
اگه فری بیگناه بود گیر دادن بهش سخت میشد اگه خودمم به فری رای داده بودم
سوال پرسیدن از یک نفر دیگه وقتی خودتم رای دادی و قانع نشدی از دفاع طرف خیلی سخت تره
خیلی راحت تر میشه اینو رد کرد و دفاع کرد
اینکه میگم بقیه رای ندادن واسم عجیب بود یعنی واسه هیچکدوم از رای دهنده های فری این ذهنیت پیش نیومد این تغییر رای مشکوکه و شاید فری بیگناهه یا برعکس محمدامین گناهکاره و فقط اومده روش که اعدام بشه بدون ذکر کردن دلیل خاصی؟
برای همه حرکتش قانع کننده بود و با اعدام فری اوکی بودن؟
این ثابت موندن رای همه برام عجیب بود
خب همین نمی‌فهمم چیش عجیبه برات که محمدامین رای نیاورده. بیگناه که از نقش محمدامین خبر نداره، صرفا نمیاد با همون یه تغییر رایش بهش رای بده. تو رای دادی محمدحسین هم رای داد، بقیه هم رای می‌دادن محمدامین اعدام می‌شد بدون اینکه توضیحی بده درباره‌ی رایش؟ :دی اصلا نمی‌فهمم چرا اصرار داری که عجیبه محمدامین رای نیاورده. اگه محمدامین نقشش تو شب معلوم نمی‌شد بازم می‌اومدی چنین حرفی بزنی؟ :دی
و اینکه اوکی بین دفاع هانیه و فری دفاع فری منطقی‌تر بوده برات و به دلایلی که گفتی نمی‌خواستی به فری رای بدی. چرا به هانیه رای ندادی پس؟
میگی محمدامین رایی نداشت بخواد اعدام شه به خاطر همین رای دادم، ولی از اون طرف میگی چرا بهش رای ندادین؟ :| خب رای میدادیم که اعدام میشد.:|
و یه چیز دیگه. محمدامین دیشب قبل بسته شدن فاز اومد گفت اگه فری بیگناه بود راحت پوش می‌شد و دلایل برای هانیه هم که توی دفاعیه‌اش اورد، برای انتخابش بین هانیه و ممد۷رضا بود نه هانیه و فری. به این توجه نکردی ینی؟ چون به نظرم واضح بود گزینه اول محمدامین طبق حرف‌هاش فریه در هر صورت. رایش برا این بود که هانیه بره دفاع. چطوری از این موضوع به شک به این رسیدی که فری بیگناهه و محمدامین گناهکار؟‌ طبق این شکی که میگی اون لحظه به حرکت محمدامین کردی، چرا باید محمدامین هانیه رو بفرسته دفاع؟ بعد اونجوری عوض کنه به فری رای بده؟ یعنی این قضیه رو چجوری گذاشتی کنار اون قضیه تغییر رایش؟

ویه سوال دیگه از آرش عزیز،آرش شاید نوشتی ومن ندیدم میشه دلیل رایت رو که بهم دادی بگی؟ینی به نظرت من از هانیه وفری که دیروز رفتن دفاعیه مشکوک تر بودم رای دادی بهم؟😉
نه دیگه مشکوک‌تر نبودی 😉😉😉 صرفا خواستم رای اولیه پرت بدم توی دفاعیه عوض کردم. اگه یه رای دیگه می‌اوردی برش میداشتم 😉😉😉 :|

بعد اصلا تو رای من رو دیدی ولی جمله‌ی زیرش رو ندیدی؟ که گفتم: «موج نیاین مثل دیشب :)) عوض می‌شه.» چه سوالی بود پرسیدی آخه :))

و یه چیز دیگه. خود شما دلیل رایت به فری چی بود؟ هیچ شکی نداشتی که، تا دیروز کلا صحبت نکرده بودی درباره‌اش، یهو آخر فاز اومدی بهش رای دادی. تا جایی که پست‌ها رو خوندم شک اصلیت به محمدامین بود. چرا به اون رای ندادی؟

FM

کارنیاموز مافیا
پسندها
195
@ مهسا

گفتم تا جایی که میشه صبر میکنم ببینم گره برام باز میشه یا نه. البته تا جایی که بتونم، چون نمیتونم همش صبر کنم و رای ندم تا گادکش بشم. در مورد سه تا گره ام هم دلیل اینکه بینتون دور قبل گفتم به فری و آرش رای نمیدم این بود که از بازی اونا چیزی رو نمیتونم بکشم بیرون و بصورت منطقی بهشون رای ندادم. در مورد تو از روی اخوت رای ندادم تا حالا و حسی پیش رفتم چون توی بازیت مثل فازهای قبلی تناقض وجود داره. یکیش رو توی همین صفحه فقط میشه دید و محمدرضا هم بهش اشاره کرد. توی شبی که عملا 11 بازیکن وجود داشتند، فری 6 تا رای آورده. فقط کافی بود یکی از بین من، محمدرضا، یا مثلا خلفی، لحظه ی آخر موج سواری کنند تا فری از بازی خارج بشه. خیلی تیر و مویی توی بازی موند. اونوقت شما میگی اگر بیگناه بود پوش میشد؟! تازه فارغ از اینکه کسی که مستقیم باهاش توی دفاعیه بوده هم گناهکار از آب در اومده...

دلیل شک ام به رضا به موقعی هست که توی کانتکست مشابه، از تو نکته گیری کرد، به صدرا اتهام ریش سفیدی زد، ولی به ال امین گفت بازیت رو قبول دارم و توضیح بیشتری نداد. شک ام هست ولی خیلی محکم نیست برام. دیشب برای رای پرت منطقی ترین گزینه بود برام. بعدش هم که کلا تصمیم گرفتم رای پرت ندم لحظه آخر. در مورد قیاس دفاعیه هادی و فری و رای هام هم، هادی خودش بد بازی کرد و حرفاش تناقض داشت، پس در لحظه ی اجماع من احتمال بالایی میدادم گناهکار باشه و اکثرا هم چنین نظری داشتند. منتهی فری به نظر من بد بازی نکرد و من نمیتونستم از بازیش تناقض بکشم بیرون که بهش رای بدم. اتفاقا فکر میکنم تصمیم درستی گرفتم که بر اساس منطق خودم اون لحظه موج سواری نکردم. به خصوص که رک و راست گفتم که تا لحظات آخر اون دور تصمیم داشتم رای پرت بدم.

تا اینجای بازی با خلفی و محمدرضا بازی میکنم تا ببینم برام سفید باقی میمونند در ادامه یا نه. فعلا بازی این دو نفر و ذهنشون رو نزدیک به خودم دیدم و برآیند بازیشون هم به ضرر گناهکارهایی بوده که از بازی خارج شدند. تا شب باز حرفاتون رو خواهم خوند :گل:

پستای تو رو خیلی دوست دارم جدی، فارغ از اینکه چی هستی.

ضمنا باهاتم موافقم، سفیدای من تو و ممدرضا و خلفی هستین و تا حدیم عرفان.

@همه: پستاتونو میخونم اما چیزی به ذهنم نمیرسه که بخوام اضافه کنم، اگر سوال یا شبهه ای دارید بپرسید ببینم جواب میدم. ولی به نظر خودم روند بازیمو و دلیل شروع بحثام با آرش و توضیح دادم توی دفاعیه و حتی توضیح دادم که چرا بحثمو باهاش ادامه ندادم تو اون مقطع. به نظر خودم یه گناهکار این کار و نمیکنه که من کردم، که بیام با وجود اینکه توی استدلال ارش برای ترس چند تا خلل هرچند کوچیک دیدم اونا رو اعلام نکنه و بهش رای نده حتی با وجود بالا رفتن شکش به من. اینو اگر گناهکاری می دونید دلیل بیارید برام. یه نکته دیگه که رضا و خلفی مطرح کردن سبک دور قبل و الانه، که گفتم :1-من آدمی نیستم دو دور پشت سر هم و یه جور بازی کنم.2-شرایط بازی با بازی فرق داره.3-تجربیات دور قبل باعث شد به راه های دیگه ای فکر کنم برای گناهکار یابی. اینا هم اگه منطقی نیست سوال بپرسید. از هیچ بحثی طفره نرفتم، اصرار بر گناهکاری یا بیگناهی هیچکسی نداشتم در هیچ مقطعی از بازی، دنبال شواهد و سوال پیچ کردن بازیکن ها بودم. دیگه چیز دیگه ای به ذهنم نمیرسه واقعا، یعنی خودم نقطه تاریکی توی بازیم نمیبینم که بخوام شفاف سازی کنم. بقیه اش و تصمیم گیری با خودتونه. در مورد دیشبم اصلا فکر نمیکردم توی بازی بمونم، یعنی گفتم دیگه گناهکارا فرصتی از این بهتر پیدا نمیکنند و من میرم بیرون، دیگه نمیدونم چی شد که نشد، یا رای کم اوردن و کلشون رای دادن، یا یکیشون نیومده گند زدن تنبلی کردن، یا کسی از توی اونا که رای نداد از ترس لو رفتن رای نداده، ولی به نظرم این اخری احتمالش کمتره چون از فاز دیروز و حتی شاید پریروز زمینه سازی برای رای و میتونستن انجام بدن که بنظرم رضا تا حدودی انجام داد و رایم داد البته.

@عرفان:

سایه بودنت به طور کلی منظورم نبود با توجه به استانداردهای خودت گفتم، وگرنه تو رو که با هانیه و این تازه واردا مقایسه نکردم که بخواد بهت بربخوره، گفتم اگر بیگناهی انتظار جدیت بیشتری ازت داشتم، ولی همین که تا همین حدم بودی دمت گرم، ضمن اینکه رای هات برام بی گناهانه بوده تا اینجا، میتونستی اگر بخوای سو استفاده بیشتری بکنی از جو دیشب و پریشب.:گل:

آرش: اگر به ممل رای می دادی اعدام که نمیشد، میشد؟ پس چرا رای ندادی که جفتمون تو بازی بمونیم؟ هم میتونستی دلیل رایشو بپرسی هم اینکه از من به اطمینان بیشتری برسی، ضرر یا هزینه این رای و برام توضیح بده.

مافیایی
پسندها
73
@آرش
قاتل بودن محمد امین...محمدش جا افتاده :))

آرش
پسندها
337

رای به اعدام: آرش: اگر به ممل رای می دادی اعدام که نمیشد، میشد؟ پس چرا رای ندادی که جفتمون تو بازی بمونیم؟ هم میتونستی دلیل رایشو بپرسی هم اینکه از من به اطمینان بیشتری برسی، ضرر یا هزینه این رای و برام توضیح بده.
به قول مهسا واقعا خیلی رو داری :))‌ تو دو فازه برام گناهکاری، فاز دیروز هم گفتی بهم فرصت بده به بقیه بپردازم این‌ها، ولی هیچی به بازی اضافه نکردی. به بقیه پرداختن منظورت اون مدل پرداختن به مهسا بود مثلا؟ :دی تو دفاعت هم که حرف‌های تکراری زدی. هرچی ازت سوال می‌پرسم جواب نمی‌دی به بعد موکول می‌کنی میگی من اینطوری نیستم فلان، بعد توقع داری بهت رای ندم فرصت بدم؟ :دی رایم ضرر یا هزینه نداشته؟ اگه بیگناهی چطور می‌گی برام هزینه نداشته وقتی با رایم تا دم اعدام بردمت؟ قطعا اگه بیگناه میبودی و اعدام میشدی شک میومد رو من دیگه با رایی که دادم. چطور می‌گی هزینه نداشته :)) بعد مگه سود شخصی‌ای توی رایم بوده که لازم باشه ضرر یا هزینه بدم؟ اتفاقا رایم به باز شدن بازی کمک کرد دیگه. اگه مثلا رایتون ۵-۴ می‌شد یا ۵-۳، چی به بازی اضافه می‌شد؟ هیچی.
بعدش من دارم می‌گم می‌خواستم از محمدامین توضیح بشنوم و به خاطر این رای ندادم. اگه مثلا محمدامین بیگناه درمیومد، چه فرقی با اونایی داشتم که بدون توضیح به محمدامین رای دادن؟ وقتی یه حرکت به نظرم اشتباهه خودم قطعا چنین کاری نمی‌کنم.

@خلفی
نه قاتل که نمی تونه باشه چون یار داشته دیگه. طبق داستان. چی میگی :دی

- - - Updated - - -

چرا به جای نقل قول دکمه رای اعدام رو زدم =))))))))))) نقل قول از فریه اون :))))

God

Administrator
گاد
پسندها
961
@آرش

گاد لعنتت کنه.

گفتم خدایا چیه این.

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
دستیار مافیاییا

تاس

+
اتصال به گوگل

کاربران آنلاین

هیچ کاربری آنلاین نیست.

یافتن کاربر

اتصال به گوگل

کاربران آنلاین

هیچ کاربری آنلاین نیست.

یافتن کاربر

بالا پایین