جدیدترین‌ها

بازی دور هشتم مافیا | داستان یک جلاد - بخش نخست: انتقام برادران میلر

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
کارکشته مافیا
پسندها
112
@مهسا

اونقدر طولانيه و فاصله انداختي موقع خوندن فك كردم اين جواب نقل قول يكي ديگس و نديدم اين تيكه رو

وقتی پست دیروزت رو خوندم به ذهنم رسید که میتونستی به امیر و محمدی رضا رای بدی چون برات مشکوک بودن و میخواستم ازت سوال کنم چرا به ال امین دادی. که الان اینو جواب دادی. از محمدی رضا و امیر چه سو استفاده ای میشد کرد که بهشون رای ندادی؟ تشخیص این قضیه سو استفاده رو یکم توضیح میدی که از کجا فهمیدی از کی میشه سواستفاده کرد و از کی نمیشه؟ در مورد احتمالم اگه پستای قبلیم رو خونده باشی گفتم که پیش فرضمو روی اون احتمال گرفتم و جلو میرم و اتفاقی نیفتاده که اون احتمال رو برام کمرنگتر بکنه. پس طبیعیه که با حساب اون احتمال حرف بزنم. اینکه گفتم یکیش مافیاست و یکیش قاتل هم بر اساس تحلیل داستان گفتم. میتونه درست باشه میتونه نباشه. توی پست تحلیلم گفتم که اونی که در حال ورداشتن اسلحه بوده و صدای چوب و آهن میومده ورودش به داستان شبیه اونیکی کشته نیست. به نظرم اگه مافیا بود لزومی نداشت انقدر تفاوت توی مدل مردنشون باشه مثلا اونم میتونست تو یکی دیگه از کوچه های اونیکی دروازه بمیره. دو مافیا یا دو قاتل به ذهنم نیومد چون مدل مردنشون و داستانی که در موردشون گفته گاد متفاوت بوده و همین میتونه نشونه باشه برای تفاوت نقششون. حالا شایدم این نباشه این تحلیل من از داستانه. فری که با عرفان موافقی اگه در این مورد موافقی بخون توام.

هر كي رو نيم خط تو پستم بگم مشكوكم ميشه گزينه راي؟ كي انقد يلخي شدم من؟؟ ذهن خوني نكن بنظرم
جاييم نگفتم ك سواستفاده مربوط ب راي روي امير و محمدرضاس. از طرف من ميبري و ميدوزي. مشخصا رايهاي اون فاز روي فري و يكي ديگه بود و چن نفر راي داشتن ، منظورم اين بود ك ب هيچ كدوم ازونا راي ندادم چون نتيجه گيري نكرده بودم و ساعت ده و نيم ميشد و ميخاستم فقط راي ثبت كنم . ال امين يا عرفان يا عارش يا هر اسمي فرقي نميكنه چون كانسپت اون راي مشخصه كه براي هيچيه! نميدونم تو و خلفي اصرارتون ب اين مورد رو رو چ حساب بزارم. چون واضح توضيح دادم. در مورد سو استفاده و موج سواري هم بيام توضيح بدم بهت الان؟ خيلي نيازه؟

در مود بخش اولت . دارم ميگم من حس كردم تو رو حساب اون حرف عارش اومدي با من كانتكت كني و نگفتم اين كار بيگناهيه و گناهكاري. اينو بيگناهم ميتونه انجام بده و من مشخص نكردم ك تو ب عنوان گناهكار اين حركتو زدي ...بعد تو اومدي رو اين حرف من توضيح دادي و دفاع كردي از حركتت و گفتي صنم نداشتم فلان .... من حرفم اينه چرا ناخوداگاهت رفت سمت اينكه من رو حساب گناهكاري گذاشتم اين حرفتو؟؟؟ چرا يه درصد احتمال بيگناهي بودن حركتت رو ندادي و خودتو ملزم كردي ك بياي ب حس من(فقط حس بود) توضيح بدي؟ :دي من ازت جواب نخاسته بودم و مشخصا اتهام گناهكاريم نزدم . ولي تو اومدي و جنبه گناهكاري حرفت رو بيس گرفتي ناخوداگاه، و از روي اون ب من توضيح دادي. اوكييه الان؟

رو اين چه استدلالي داري ميشنوم. فقط خواهشا سر راست بحث كنيم

مافیایی
پسندها
73
@مهسا
متپجه حرفت نمیشم
تو میگی چرا رای پرت دادی جواب دادم
بعد بهت میگم هدفت از این سوال چیه
یا یه فرضی تو ذهنت داری و سوال رو مطرح کردی یا هدفی داری دیگه؟ جوابمو خوندی؟
قرضت اینه فری گناهکاره و من یارش که رای ندادم؟
متوجه نمیشم واقعا اگه میتونی بهتر تپضیح بده تا جواب بدم :دی

- - - Updated - - -

قرض چیه فرض :))

- - - Updated - - -

تپضیح؟؟؟ توضیح =))
با گوشیم ببخشید

Wooden
پسندها
146
بچه ها ببخشید من خونه نیستم و دیر میرسم احتمالا. چون احتمال میدادم دیر برسم هم این فاز دو تا پست دادم که با تقریب خوبی موضع ام رو تا اینجای بازی مشخص میکنه. در مورد جمع بندیم تا اینجا نسبت به رای احتمالیم: امشب به خلفی، محمدرضا (سفیدهای ذهنیم) + فری رای نخواهم داد.

مافیایی
پسندها
73
@عرفان
جایی جواب منو دادی و ندیدم؟ یا جواب ندادی؟

آرش
پسندها
337
@آرش:
میگی خودت گفتی بهم حق میدی بهت رای بدم، درسته خودم گفتم، ولی رایت وقتی منجر به حذفم از بازی میشه وقتی ازت زمان خواستم فرق میکنه با اینکه نفر اول بیای رایتو بدی، اونم زمانی که ممل با اون حرکت تغییر رایش شک همه رو برخواستوند : ) دو شرایط کاملا متفاوتن. نمیدونم تفاوته رو نمیبینی یا نادیده میگیری، اگر امید داری که من برات روشن بشم دیگه دلیلی نداره از بازی حذفم کنی، اگر امید نداری که همون اول باید رای میدادی. غیر منطقیه؟

- - - Updated - - -

وقتی خودمو با تو مقایسه میکنم تو اون شرایط میبینم من اگر کسی برام قطعیت نداشته باشه به دفاعیش نگاه میکنم و به تغییر رای ها، بخاطر این میگم قابل درک نیست.
ببین بحث اینه که بین رای دادن به تو و وارد کردن اطلاعات به بازی، تا منفعل بودن و رای به محمدامین دادن (یا رای ندادن)، اولی رو انتخاب کردم دیگه. یعنی ریسک و بنفیت قضیه رو با احتمال گناهکاری تو کنار هم گذاشتم و بهت رای دادم.

@آرش، عرف، ممرضا، محمد حسین، خلفی، رضا(؟)

اگر من امشب اعدام بشم و بی گناه معرفی بشم، چه کمکی میتونه به بازی بکنه؟ چه گرهی از بازیتون وا میکنه؟ بعدش گزینه هاتون کیا میشن؟ بهتره از همین الان برای فاز بعد برنامه بچینین(اوناییتون که بیگناهید) و همینجا بگید که گناهکاری بینتون هست فاز بعد نتونه با خیال راحت برنامه دیگه ای بچینه.
بعد از اتفاقات دیشب، تا وقتی این گره باز نشه که چرا گل خالی رو گل نکردن با این حال محمدامین رای داده، گزینه‌ی اولم نیستی فعلا. منتظرم ببینم بحث با محمدرضا به کجا می‌رسه.
ولی اتفاقا اگه اعدام بشی بیگناهیت خیلی چیزا رو مشخص می‌کنه که. الان نصف گرهی که سر گل خالی گل نکردن هست، به خاطر اینه که نقش تو رو نمی‌دونیم. بعدش خب مثلا با احتمال بیشتری می‌شه گفت اونایی که می‌تونستن بهت رای بدن و رای ندادن مافیا نیستن. بالطبع شک می‌ره روی کسایی که فاز قبل اومدن از هوا بهت رای دادن + کسایی که رای دادنشون به تو تابلو می‌شده.

- - - Updated - - -

@فری
این حالت که میگم رای دادن به تو اطلاعات وارد بازی می‌کرد، وقتی دفاعیه ۳ نفره بود وجود نداشت. ولی توی دفاعیه ۲ نفره و بعد اینکه گاد گفت ۷ رای لازمه، وجود داشت.

FM

کارنیاموز مافیا
پسندها
195
@ارش:
منطقی بود، گرفتم.

- - - Updated - - -

محمرضا7:
کسی باید از فایده حرف بزنه که خودش مفید بوده باشه، دو سه فازه میای یک خط مینویسی و یک رای میدی خداحافظ تا مراسم بعدی، اینی ک شما بازی میکنید مافیا نیست.

Off topic: بهتر نیست ازین به بعد بازیکن جدید میاد اول برن اورینتیشن؟ چارتا ریهرسال برن بفهمن چی به چیه؟

کاربلد مافیا
پسندها
0
ببین کسایی که به فری رای دادن مشخصا فکر میکردن گناهکاره دیگه؟ حالا محمدامین هم می‌آد یه حرکت عجیب می‌زنه اینجا. بر فرض اصلا با اون حرکت محمدامین گناهکار محسوب بشه (که خب نمیشه لزوما و منطقیه که برای توضیحش صبر کرد، شاید توضیح قانع‌کننده‌ای می‌داشت) ولی حتی اگه گناهکار بشه محمدامین، چرا باید رای از فری برداریم؟ مگه نمی‌شه جفتشون گناهکار باشن؟ از یه تیم یا دو تیم یا به قول خودت قاتل؟ :دی یعنی نمی‌فهمم چرا تو ذهنت حرکت مشکوک محمدامین به شک برای بیگناهی فری می‌رسیده :دی

واضح نبود کدومش منظورته، گفتم بعدشم بگم محکم‌کاری شه :))

خب اوکی اگه به نظرت احتمال قاتل بودن فری هست، چرا به خاطر حرکت مشکوک یه نفر دیگه رای رو ازش برمیداشتیم خب؟ :دی اتفاقا طبق حرف الان خودت، اگه حرکت محمدامین نمی‌‌تونسته به خاطر این باشه که فکر می‌کرده فری بیگناهه، پس احتمال اینکه دلیل حرکتش هم‌گروهی بودنشون باشه هم بیشتر می‌شد دیگه :دی یعنی مثلا تو دیشب به این فکر نکردی که شاید محمدامین داره به همگروهش که در شرف اعدامه رای می‌ده؟

کلا نمی‌فهمم چطور تو ذهنت ما بعد از حرکت محمدامین نباید به فری رای می‌دادیم :دی حس می‌کنم این از اطلاع از نقش‌ها و بالانس ریشه گرفته تو ذهنت.

حالا این الان حاشیه‌ی قضیه‌ست. حرکت محمدامین برای من اونقدر که تو میگی مشکوک و عجیب نبوده، ولی این صحبت‌های بالا رو عوض نمی‌کنه :دی
اما اگه برات سواله، دارم می‌گم این قضیه که «چرا فری پوش نشده» بعد از «ممکنه بهت رای ندم» به ذهن محمدامین رسیده. تقدم تاخر قضیه مهمه ینی. مشخصا وقتی محمدامین چنین حرفی می‌زنه، یعنی طرف شده گزینه‌ی اولش دیگه. حداقل من چنین برداشتی کردم از حرفش دیشب. اینکه بگی «طرف اگه بیگناه بود راحت پوش می‌شد» اصلا اتهام کوچیکی نیست و خیلی بزرگ‌تر از اون اتهاماتیه که به هانیه زد مثلا. بعدشم گفت ترجیح می‌دم فری با فلانی بره دفاعیه به جای فلانی. یعنی فریه این وسط براش ثابت بوده دیگه. به خاطر این برداشتم این بود که همچنان گزینه اولش فریه. منم نفهمیدم چرا براش مهم بود کی با فری بره دفاعیه، اما این قضیه فرق داره با اینکه رای نهاییش فری بوده مثلا.
بابا من همینو میگم
الان اونایی که فری براشون گناهکار بوده به قطعیت رسیدن؟ مطلق شده؟
الان مثلا با توجه به اون حرکت شک کنن و فکر کنن جفتشون گناهکارن ، این حالت که فری ممکنه بیگناه باشه وجود نداره؟
تنها حالت اونه؟
اصلا این که به حرکت شک کنی باعث نمیشه به این فکر کنی؟
بعد اینقدر شک زیاد بوده که اصلا احتمال بیگناهی فری برای هیچکدوم از اونا پیش نیومده؟
ضمن اینکه اینو چند بار گفتی و کم کم خیلی داری درصدش رو زیاد میکنی
نگفتم باید میرسیدن که بیگناهه گفتم حداقل برای یک نفر نباید این شک پیش بیاد که فری بیگناهه؟
اینا فرق دارن باهم

بابا تو الان که نقش محمدامین رو دیدی تو ذهنت برات منطقی تره شاید هم تیمی باشن تو اون فاز وقتی حرکت مشکوکه و رای اخر اعدام نیست به ذهنت میاد ممکنه هم تیمی باشن یا به ذهنت میاد فقط میخواد یک نفر اعدام بشه و ممکنه اون بیگناه هم باشه؟
من خودم تو اون زمان احتمال هم گروهیشونو نمیدادم حرکتش عجیب بود و با توجه به دفاع فری از نظرم همخونی نداشت رایش با حرفش
بعد اینکه فقط حرفو زمین ننداز ببینی چی میشه
خب منظورت از این اطلاع از نقش ها و بالانس که گفتی ریشه گرفته تو ذهنم چیه؟
منو چی درنظر گرفتی؟ کامل توضیح بده
حرف نزن در برو :دی

بابا میگی قضیه چرا فری پوش نشده تو ذهنش بوده
رضا نبود تو اون فاز
به جز رای تو و محمدامین که با فری زیاد بحث داشته ۴ تا رای اورده تو ۱۱ نفر و رفته دفاع
الان با منطق تو طرف پوش نشده؟
بعد این باعث میشه بره دنبال گزینه دوم؟
نمیدونم پوش شدن رو چی معرفی میکنی
بعد اینکه گفت میخواد هانیه با فری بره دفاع پس فری گزینه اولشه
فری رفته بود دفاع اینجوری نبود فری رو انتخاب کرده باشه که
اتفاقا اینجام برام سواله طرف گزینه اصلیشه ۴ تا رای رفته دفاع میگه پوش نشده میره گزینه دوم بعد با اولین بازیمه دوباره قانع میشه
نمیدونم چرا انقدر برا همه عادیه این حرکت

FM

کارنیاموز مافیا
پسندها
195
با توجه به اینکه همچنان کسی اتهام خاصی نزده به من احتمالا دفاعیم همون دفاعیه دیروزو کپی کنم با این پست امروزم، اگر موضوعی میخواید ک تو دفاعیم باشه بگید روش کار کنم، اینکه از رای هانیه و مهسا و ممرضا7 و امیر خسرو مطمئنم تقریبا، البته قطعیتی ک وجود نداره کلا قابل پیش بینی نیستن، با توجه به اینکه اصلا بازی نمیکنن گفتم، اگر بیگناها به اجماع رسیدن ک منو نگه دارن باید همه رو یه گزینه اجماع کنن، بهتره به فکر اون گزینه هه باشن از همین الان، که موقع مراسم یکی به شهرام نده یکی به بهرام یکی مهرام؟ اگرم تصمیم گرفته شد من رفتنم به نفع بیگناهاست میپذیرم دیگه نیازی به دفاعیه هم نیست، منتهی قبلش باید با پویا مشورت کنم ببینم چطور میشه در چارچوب قانون و اخلاقیات بازی بتونم از حذفم نفع برسونم. من برم فعلا.

آرش
پسندها
337
بابا من همینو میگم
الان اونایی که فری براشون گناهکار بوده به قطعیت رسیدن؟ مطلق شده؟
الان مثلا با توجه به اون حرکت شک کنن و فکر کنن جفتشون گناهکارن ، این حالت که فری ممکنه بیگناه باشه وجود نداره؟
تنها حالت اونه؟
اصلا این که به حرکت شک کنی باعث نمیشه به این فکر کنی؟
بعد اینقدر شک زیاد بوده که اصلا احتمال بیگناهی فری برای هیچکدوم از اونا پیش نیومده؟
ضمن اینکه اینو چند بار گفتی و کم کم خیلی داری درصدش رو زیاد میکنی
نگفتم باید میرسیدن که بیگناهه گفتم حداقل برای یک نفر نباید این شک پیش بیاد که فری بیگناهه؟
اینا فرق دارن باهم

بابا تو الان که نقش محمدامین رو دیدی تو ذهنت برات منطقی تره شاید هم تیمی باشن تو اون فاز وقتی حرکت مشکوکه و رای اخر اعدام نیست به ذهنت میاد ممکنه هم تیمی باشن یا به ذهنت میاد فقط میخواد یک نفر اعدام بشه و ممکنه اون بیگناه هم باشه؟
من خودم تو اون زمان احتمال هم گروهیشونو نمیدادم حرکتش عجیب بود و با توجه به دفاع فری از نظرم همخونی نداشت رایش با حرفش
بعد اینکه فقط حرفو زمین ننداز ببینی چی میشه
خب منظورت از این اطلاع از نقش ها و بالانس که گفتی ریشه گرفته تو ذهنم چیه؟
منو چی درنظر گرفتی؟ کامل توضیح بده
حرف نزن در برو :دی

حرف نزدم در برم. دارم ازت سوال می‌پرسم هنوز دیگه. حرف نزن در برو چیه :| تازه اشاره هم کردم تو پست قبل‌تر.

در مورد اصل قضیه: چرا داریم دور باطل می‌زنیم :)) تو داری می‌گی چرا از حرکت مشکوک محمدامین، کسی به این شک نکرد که فری شاید بیگناهه؟ من می‌گم برای کسایی که از قبل فکر می‌کردن فری گناهکاره، حرکت مشکوک محمدامین چرا باید به شک برای بیگناه بودن فری برسه؟ اصلا بر فرض محمدامین گناهکار بوده حرکتش. به ذهنمون هم بیاد که با اون حرکت صرفا می‌خواد یه نفر رو اعدام کنه. چه ربطی به نقش فری داره الان؟ مگر فری نمی‌تونه مافیای تیم مقابل/قاتل باشه؟ که محمدامین صرفا می‌خواد اعدامش کنه و این‌ها؟ حالا بگذریم از اینکه حرکت محمدامین شبیه این هم بود که انگار می‌خواد صرفا به یکی که در شرف اعدامه رای بده و شاید یار باشن مثلا.

ریشه‌ای هم که گفتم شاید گرفته، اینه که تو مافیا باشی و بدونی که مافیا یک تیمه، وقتی برات همچین چیزی عجیب بوده که چرا ما از اون حرکت به بیگناهی فری شک نکردیم، به خاطر این بوده که حواست نبوده از نظر بیگناه مافیا می‌تونه ۲ تا باشه مثلا و فری از تیم مقابل باشه. یا همون قاتل باشه مثلا. یا حداقلش این که خودت می‌دونستی محمدامین به خاطر این به فری رای داده که صرفا یه بیگناه رو اعدام کنه، به خاطر همین از اینکه ما چنین برداشتی نکردیم تعجب کردی.

کاربلد مافیا
پسندها
130
@آرش:
مافیا ۱ گروه اگه باشه فری گزینه مشکوکشون باشه که بهش گیر دادن و در معرض اعدام احتمالی باشه مملگر نمیتونه یارفروشی کنه و خودشو سفید کنه حداقل؟ در مورد بقیه اشون واقعا دلیلی نمیتونم پیدا کنم به جز گیج کردن من😂. آرش راستی یه سوال فنی، در مورد این چیزی که گفتی گره باز میشه با حذف فری، قضیه خیاط رو نادیده میگیری و یا وجود پدرخوانده رو؟
@عرفان:
خب همین دیگه رای دادی و هدفی نداشتی، خب من اگه بخوام تو اسن شرایط رای بدم به یکی که باهاش دیالوگ دارم رای میدم که اینطوری سوال و جواب نشم. انقدر دیر جواب دادی که کلا یادم رفته چی ازت پرسیدم 😁. باید برم پست خودمو بخونم موج سواری یادم بیاد که چی بوده.
خب من با این قسمت که گفتی اومدی دیالوگ برقرار کنی که از نظر آرش و بقیه اوکی بشه این قضیه، مخالفت کردم و گفتم هدفم این نبوده کلا و اشتباه حس کردی، این چه ربطی به گناهکار بیگناه داره؟ من دفاع نکردم، فقط گفتم این کاری که تو فکر میکنی رو نکردم من. این دفاعه؟ بحث ناخوداگاه رو اینجا نمیفهمم! و بعدم به صنم واکنش دادم که آرش کلا صحبت از صنم نکرده.

@خلفی:
توهم توطئه داری؟ 😁 من این فرض رو دارم که فری گناهکاره و به خاطر همین اعدام نشد دیشب. چون یاراش نیومدن رای بدن. همون گل خالی و اینا که چرا گل نشده. مملگر هم که بهش رای داده و گناهکار بوده رو میشه اینجوری توجیه کرد که یا یار خودشه میخواسته با بیرون رفتن فری و گناهکار اعلام شدنش سفید شه که بهش رای داده، ، یا یه گروه دیگه اس که براش فرقی نمیکرد کی بره بیرون، فقط میخواست یکی بره بیرون. که اتفاقا مملگر همینطوری هم بود و براش فرقی نمیکرد کی بره بیرون، رای به هانیه، گیر به فری، محمدرضا و محمدی رضا. این فرضم بوده و کلا اونایی که به فری رای ندادن رو ازشون سوال کردم که چرا ندادن و ممکنه بین اینا یار فری باشه دیگه طبق این فرض. صرفا همین. ولی نگفتم اون تویی حتما.

تازه‌وارد
پسندها
0
@ارش:
منطقی بود، گرفتم.

- - - Updated - - -

محمرضا7:
کسی باید از فایده حرف بزنه که خودش مفید بوده باشه، دو سه فازه میای یک خط مینویسی و یک رای میدی خداحافظ تا مراسم بعدی، اینی ک شما بازی میکنید مافیا نیست.

Off topic: بهتر نیست ازین به بعد بازیکن جدید میاد اول برن اورینتیشن؟ چارتا ریهرسال برن بفهمن چی به چیه؟

من حرف از بازی مفید نزدم اول تو تیکه انداختی دیشب که تازه واردا بازی مفیدی نمیکنن..
من از اول هم ادعایی نداشتم تو که هی دم از تجربه و.. میزنی ازت خواستم یه جهتی به بیگناها و تازه واردا بدی
دلیل رای یهوییت به من رو هم بگو
از اینکه کسی بهت چیزی میگه یهو انقد محکم گارد میگیریم حس خوبی نمیگیرم.

آرش
پسندها
337
@مهسا
پدرخوانده رو که نمی‌شه کاریش کرد به فری هم نمی‌خوره، حس میکنم پویا به این جدیدا پدرخوانده می‌ده :)) ولی خیاط رو خب به دلیل همین این فاز نمی‌خوام به فری رای بدم دیگه. چرا گفتم تا گرهه باز نشه رای نمی‌دم بهش پس :دی

مافیایی
پسندها
73
@مهسا
آره اگه فری برات مافیا باشه شکت درسته بهم
ولی رو چه حساب میگی فری مافیاست؟ چون پوش نشده؟ یعنب با ممل همتیمی بودن؟ اگه فرض آرش از مافیا بودن محمدامین از داستان رو بگیریم چطوری توجیه میشه هم تیمی بودنشون؟ اگه جایی اشاره دادی ندیدم بگو برم بخونم

کاربلد مافیا
پسندها
0
حرف نزدم در برم. دارم ازت سوال می‌پرسم هنوز دیگه. حرف نزن در برو چیه :| تازه اشاره هم کردم تو پست قبل‌تر.

در مورد اصل قضیه: چرا داریم دور باطل می‌زنیم :)) تو داری می‌گی چرا از حرکت مشکوک محمدامین، کسی به این شک نکرد که فری شاید بیگناهه؟ من می‌گم برای کسایی که از قبل فکر می‌کردن فری گناهکاره، حرکت مشکوک محمدامین چرا باید به شک برای بیگناه بودن فری برسه؟ اصلا بر فرض محمدامین گناهکار بوده حرکتش. به ذهنمون هم بیاد که با اون حرکت صرفا می‌خواد یه نفر رو اعدام کنه. چه ربطی به نقش فری داره الان؟ مگر فری نمی‌تونه مافیای تیم مقابل/قاتل باشه؟ که محمدامین صرفا می‌خواد اعدامش کنه و این‌ها؟ حالا بگذریم از اینکه حرکت محمدامین شبیه این هم بود که انگار می‌خواد صرفا به یکی که در شرف اعدامه رای بده و شاید یار باشن مثلا.

ریشه‌ای هم که گفتم شاید گرفته، اینه که تو مافیا باشی و بدونی که مافیا یک تیمه، وقتی برات همچین چیزی عجیب بوده که چرا ما از اون حرکت به بیگناهی فری شک نکردیم، به خاطر این بوده که حواست نبوده از نظر بیگناه مافیا می‌تونه ۲ تا باشه مثلا و فری از تیم مقابل باشه. یا همون قاتل باشه مثلا. یا حداقلش این که خودت می‌دونستی محمدامین به خاطر این به فری رای داده که صرفا یه بیگناه رو اعدام کنه، به خاطر همین از اینکه ما چنین برداشتی نکردیم تعجب کردی.

ارش :))
جدی بین این همه فکر نمیکردم با تو به مشکل بخورم منطق و حرف همو نفهمیم :دی
خودت داری میگی فری میتونسته قاتل یا مافیا باشه اره درست میگی
اینم هست که میتونسته بیگناه باشه دیگه؟
چرا کلا اینو حذف میکنی انگار نباید درنظر گرفته بشه؟
بعد میگی چرا اونایی که فری براشون گناهکار بوده باید به بیگناهی فری برسن
اقا شما به فری شک داری شکت ۱۰۰ درصده؟
از ۵۱ شروع میشه تا ۹۹ دیگه حالا دقیق بگیم
وقتی حرکت مشکوک میبینی تو ی بحث تو ی رای اصلا احتمالا رو بررسی نمیکنی؟
اصلا بیگناهی فری هیچ احتمالی نداشته؟
بعد یعنی برای همه این احتمال مهم نبوده تو رایشون تاثیر بذاره؟
پس اصلا واسه چی رفتن دفاع وقتی همچین حرکتی هم احتمال بیگناهیشو هیچی بیشتر نمیکنه و نمیخواین درنظر بگیرین
یعنی چه اخه نباید درنظر بگیرن
واقعا نمیدونم چرا منطق باید سر این فرق بکنه

راجع به این که گفتم حرف نزن در برو منظورم تو اون پست بود
تو سر ی قضیه شک داری سوال بپرس درست ولی همه تو ذهن تو نیستن
وقتی ی تیکه رو میگی تو ذهنت این ریشه گرفته و اینا همه دارن پستا رو میخونن
این حرفت حس انتقال دادنه ولی کامل نگفتی و من نمیتونم توضیح بدم و جواب فرضیتو بدم
پس این حرکت مناسب نیست اگه بیگناهی :دی
متوجه هستی؟

خب فرضت این بوده ک مافیا ی گروهه و من حواسم نبوده این تو ذهنم بوده قبول
خب اونوقت این فرضیت با رای من چه همخونی داره؟
بنظرت اگه اینجوری بود من چه استفاده ای از رای به محمدامین میتونم داشته باشم و به قول خودت گل خالی فری رو نزنم و بهش رای ندم؟
حالا فری نه هانیه
رای دادن به محمد امین کلا چه منطقی داره تو این حالت و چه سودی داره؟

آرش
پسندها
337
ارش :))
جدی بین این همه فکر نمیکردم با تو به مشکل بخورم منطق و حرف همو نفهمیم :دی
خودت داری میگی فری میتونسته قاتل یا مافیا باشه اره درست میگی
اینم هست که میتونسته بیگناه باشه دیگه؟
چرا کلا اینو حذف میکنی انگار نباید درنظر گرفته بشه؟
بعد میگی چرا اونایی که فری براشون گناهکار بوده باید به بیگناهی فری برسن
اقا شما به فری شک داری شکت ۱۰۰ درصده؟
از ۵۱ شروع میشه تا ۹۹ دیگه حالا دقیق بگیم
وقتی حرکت مشکوک میبینی تو ی بحث تو ی رای اصلا احتمالا رو بررسی نمیکنی؟
اصلا بیگناهی فری هیچ احتمالی نداشته؟
بعد یعنی برای همه این احتمال مهم نبوده تو رایشون تاثیر بذاره؟
پس اصلا واسه چی رفتن دفاع وقتی همچین حرکتی هم احتمال بیگناهیشو هیچی بیشتر نمیکنه و نمیخواین درنظر بگیرین
یعنی چه اخه نباید درنظر بگیرن
واقعا نمیدونم چرا منطق باید سر این فرق بکنه

راجع به این که گفتم حرف نزن در برو منظورم تو اون پست بود
تو سر ی قضیه شک داری سوال بپرس درست ولی همه تو ذهن تو نیستن
وقتی ی تیکه رو میگی تو ذهنت این ریشه گرفته و اینا همه دارن پستا رو میخونن
این حرفت حس انتقال دادنه ولی کامل نگفتی و من نمیتونم توضیح بدم و جواب فرضیتو بدم
پس این حرکت مناسب نیست اگه بیگناهی :دی
متوجه هستی؟

خب فرضت این بوده ک مافیا ی گروهه و من حواسم نبوده این تو ذهنم بوده قبول
خب اونوقت این فرضیت با رای من چه همخونی داره؟
بنظرت اگه اینجوری بود من چه استفاده ای از رای به محمدامین میتونم داشته باشم و به قول خودت گل خالی فری رو نزنم و بهش رای ندم؟
حالا فری نه هانیه
رای دادن به محمد امین کلا چه منطقی داره تو این حالت و چه سودی داره؟

بابا بخدا همش داریم یه حرف رو تکرار می‌کنیم هی. حرکت محمدامین چرا باید احتمال بیگناهی فری رو تو ذهنمون بیشتر کنه؟ اونقدر بیشتر که مثلا رایمون رو برداریم؟ وقتی ممکنه دوتا مافیا داشته باشیم، احتمال بیگناهی فری بیشتر نمی‌شه که با اون حرکت محمدامین. حرفت وقتی درسته که بدونیم یه مافیا داریم دیگه. یا منطقت رو نمی‌فهمم واقعا یا داری می‌پیچونی. :|

جواب تیکه‌ی آخرتم مشخصه خب اگه تو مافیا باشی. به نظر تو حرکت یارت محمدامین فول بوده، تابلو گناهکارانه بوده و اینا. بهش رای می‌دی دیگه. اتفاقا یارها تو این مواقع راحت به هم رای می‌دن، چون می‌دونن طرف گناهکاره و حرکتش به خاطر گناهکار بودنش بوده. طرف رو سریع لو رفته می‌بینن یه جورایی. یعنی به این فکر نکردی که شاید از نظر بقیه حرکتش اونقدر فول نباشه مثلا. اون موقعی که به محمدامین رای دادی هم معلوم نبود فری با ۵-۶ رای اعدام نمی‌شه. بعدش هم می‌خواستی عوض کنی که خب ضایع بود دیگه.

از بقیه هم می‌خوام نظر بدن در این مورد بگن کدوممون اشتباه می‌کنیم. دو نفری بحث کنیم که فایده‌ای نداره.

- - - Updated - - -

تازه حتی اگه یه مافیا باشه هم حرکت محمدامین از نظر یه بیگناه می‌تونسته رای به یار در شرف اعدامش هم باشه دیگه. من که خودم به شخصه این احتمال از ذهنم گذشت دیشب. اینکه صرفا از نظر تو محمدامین می‌خواسته یه بیگناه اعدام کنه و حالات ۲ مافیا بودن یا یار بودنشون رو درنظر نگرفتی، یعنی یه چیزی می‌دونستی دیگه.

- - - Updated - - -

این که همه ساکت شدن هم زیباست :))

کاربلد مافیا
پسندها
0
بابا بخدا همش داریم یه حرف رو تکرار می‌کنیم هی. حرکت محمدامین چرا باید احتمال بیگناهی فری رو تو ذهنمون بیشتر کنه؟ اونقدر بیشتر که مثلا رایمون رو برداریم؟ وقتی ممکنه دوتا مافیا داشته باشیم، احتمال بیگناهی فری بیشتر نمی‌شه که با اون حرکت محمدامین. حرفت وقتی درسته که بدونیم یه مافیا داریم دیگه. یا منطقت رو نمی‌فهمم واقعا یا داری می‌پیچونی. :|

جواب تیکه‌ی آخرتم مشخصه خب اگه تو مافیا باشی. به نظر تو حرکت یارت محمدامین فول بوده، تابلو گناهکارانه بوده و اینا. بهش رای می‌دی دیگه. اتفاقا یارها تو این مواقع راحت به هم رای می‌دن، چون می‌دونن طرف گناهکاره و حرکتش به خاطر گناهکار بودنش بوده. طرف رو سریع لو رفته می‌بینن یه جورایی. یعنی به این فکر نکردی که شاید از نظر بقیه حرکتش اونقدر فول نباشه مثلا. اون موقعی که به محمدامین رای دادی هم معلوم نبود فری با ۵-۶ رای اعدام نمی‌شه. بعدش هم می‌خواستی عوض کنی که خب ضایع بود دیگه.

از بقیه هم می‌خوام نظر بدن در این مورد بگن کدوممون اشتباه می‌کنیم. دو نفری بحث کنیم که فایده‌ای نداره.
من در مورد قسمت اول دیگه حرفی ندارم صرفا باهات موافق نیستم و توضیح هم دادم که چرا

در مورد قسمت دوم
یعنی ما تو گروه برنامه ریزی کردیم فری اعدام کنیم بعد تو قسمت قبل به محمدرضا رای دادم محمدامین رفت دنبال هانیه اینجام باهم هماهنگ نکردیم بعد تو دفاع من رای ندادم و راجع به رای محمدامین که میخواد عوض کنه صحبت نکردیم و یهو اومد عوض کرد و هیچکدوم از این دلیل ها که بنظرت به ذهن هم تیمی ها راحت تر میرسه و راحت رای میدن رو داشتم و تو گروه به خودش نگفتم؟
و بعدش بنظرم خیلی ضایع بود و قبل همه اول بهش رای دادم؟
اصلا همه فرض هات قبول چه عجله ای بود؟
یعنی اصلا اینو تو گروه بررسی نکردیم و سریع رای دادم؟
حس نمیکنی همه چیو به زور داری بهم میچسبونی فقط؟

- - - Updated - - -

تازه حتی اگه یه مافیا باشه هم حرکت محمدامین از نظر یه بیگناه می‌تونسته رای به یار در شرف اعدامش هم باشه دیگه. من که خودم به شخصه این احتمال از ذهنم گذشت دیشب. اینکه صرفا از نظر تو محمدامین می‌خواسته یه بیگناه اعدام کنه و حالات ۲ مافیا بودن یا یار بودنشون رو درنظر نگرفتی، یعنی یه چیزی می‌دونستی دیگه.

- - - Updated - - -

این که همه ساکت شدن هم زیباست :))
ارش دیگه خیلی داری تکرار میکنی :دی
این چندمین باره داری حرفمو عوض میکنی
من کجا گفتم فری فقط بیگناه گرفتم و بقیه حالتا رو درنظر نگرفتم؟
بابا اصلا من همگروهی محمدامین مگه میشه از قاتل نبودن فری مطمئن باشم؟
اینو چند بار تکرار کردیا ی بار تذکر هم دادم حرفمو تغییر نده که به زور با فرضت هماهنگ کنی

Wooden
پسندها
146

رای به اعدام: رضا

آرش
پسندها
337
من در مورد قسمت اول دیگه حرفی ندارم صرفا باهات موافق نیستم و توضیح هم دادم که چرا

در مورد قسمت دوم
یعنی ما تو گروه برنامه ریزی کردیم فری اعدام کنیم بعد تو قسمت قبل به محمدرضا رای دادم محمدامین رفت دنبال هانیه اینجام باهم هماهنگ نکردیم بعد تو دفاع من رای ندادم و راجع به رای محمدامین که میخواد عوض کنه صحبت نکردیم و یهو اومد عوض کرد و هیچکدوم از این دلیل ها که بنظرت به ذهن هم تیمی ها راحت تر میرسه و راحت رای میدن رو داشتم و تو گروه به خودش نگفتم؟
و بعدش بنظرم خیلی ضایع بود و قبل همه اول بهش رای دادم؟
اصلا همه فرض هات قبول چه عجله ای بود؟
یعنی اصلا اینو تو گروه بررسی نکردیم و سریع رای دادم؟
حس نمیکنی همه چیو به زور داری بهم میچسبونی فقط؟

من چمیدونم تو گروهتون چه اتفاقی افتاده. لابد هماهنگ نکردین دیگه :دی
من حس نمی‌کنم همه چیو دارم به زور می‌چسبونم بهت. تو می‌گی چرا کسایی که به فری رای دادن احتمال بیگناهیش رو بررسی نکردن که رایشون رو بردارن. من میگم با حرکت محمدامین، احتمال بیگناهی فری برای کسی بالا پایین نمی‌شد، حداقل نه اونقدر که بخواد رایش رو برداره، وقتی که ممکنه یار باشن مثلا یا ۲ تا مافیا داشته باشیم. تویی که احتمالات رو بررسی کردی، چرا فقط بیگناهیش رو بررسی کردی و این احتمالات رو بررسی نکردی :دی

من مجبورم رای بدم دیگه. کسی هم اگه بدون نظر دادن در این مورد بیاد رای خالی بده به محمدرضا، درجا به خودش رای می‌دم :دی

رای به اعدام: محمدرضا

کاربلد مافیا
پسندها
0
یعنی یکی از خنثی ترین مافیا هایی که بازی کردم داریم میگذرونیم :دی
کلا ۲۰ صفه رفته جلو تا الان بیشتر وقتام که کل فاز کسی نیست و اخر فاز یادشون میاد باید بحث و رای بدن

کاربلد مافیا
پسندها
130
@خلفی:
شک ندارم بهت، دارم بررسی میکنم صرفا. چون تعداد نفرات تو شرایطِ تو زیاده و ممکنه اولویت هم بشه براشون در نظر گرفت. فری هم فقط با این موضوع برام گناهکار نشده البته خب من به مافیایش یقین ندارم، میگم خیلی احتمال میدم گناهکاره. فری برام گناهکاره و دیشب احساس کردم بقیه نمیخوان فری اعدام شه، همین موضوع شک مافیا بودنش رو آورد تو ذهنم. حالا اینکه با مملگر هم تیمیه یا نه میتونه باشه یا نباشه دیگه. ارشم میگه این قضیه بسته اس به تعداد گروه مافیا که چندتاس.
@ارش:
میشه کل بحثتون با محمدرضا رو توی چند خط دوباره بگی. گیج شدم واقعا. خیلی زیاده و من مهمونم. نمیتونم خط به خط بخونم.

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
دستیار مافیاییا

تاس

+
اتصال به گوگل

کاربران آنلاین

هیچ کاربری آنلاین نیست.

یافتن کاربر

اتصال به گوگل

کاربران آنلاین

هیچ کاربری آنلاین نیست.

یافتن کاربر

بالا پایین