جدیدترین‌ها

بازی دور هشتم مافیا | داستان یک جلاد - بخش نخست: انتقام برادران میلر

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
کارکشته مافیا
پسندها
112
پیشنهاد تو چیه؟
از اول بازی چه پیشنهاد مفیدی برا بیگناها داشتی؟
شب به من رای دادی بنظرت چه اتفاقی میفته من نباشم؟
چه گناهکار چه بیگناه تاثیر چندانی به بازی نمیکرد..روی آرش و مهسا هم هی نظرت عوض میشه
بعنوان بیگناه فعال و با تجربه بگو چیکار کنیم؟😁

خب همین دیگه رای دادی و هدفی نداشتی، خب من اگه بخوام تو اسن شرایط رای بدم به یکی که باهاش دیالوگ دارم رای میدم که اینطوری سوال و جواب نشم. انقدر دیر جواب دادی که کلا یادم رفته چی ازت پرسیدم 😁. باید برم پست خودمو بخونم موج سواری یادم بیاد که چی بوده.
خب من با این قسمت که گفتی اومدی دیالوگ برقرار کنی که از نظر آرش و بقیه اوکی بشه این قضیه، مخالفت کردم و گفتم هدفم این نبوده کلا و اشتباه حس کردی، این چه ربطی به گناهکار بیگناه داره؟ من دفاع نکردم، فقط گفتم این کاری که تو فکر میکنی رو نکردم من. این دفاعه؟ بحث ناخوداگاه رو اینجا نمیفهمم! و بعدم به صنم واکنش دادم که آرش کلا صحبت از صنم نکرده.

ببین بخش اول رو کاری ندارم بهش من هرچقد بگم تو قانع نمیشی که رای پرت اسمش روشه رای پرت!اوکی؟ سوال و جوابیم نباید بشم و این سوال و جواب رو موردی که توضیحش دادم و واضحه از بیس غلطه حالا اینو میزارم کنار کاریش ندارم فعلا

نمیدونم با چه زبونی بگم....خب همین که گفتی "با این قضیه مخالفت کردی و گفتی هدفت این نبوده " رو دارم میگم که این یه توضیحه درسته؟ خب

تو نیاز دیدی این توضیح رو بدی به حسی که من تو پستم اشاره کرده بودم و توضیح نخاسته بودم و گیر هم نداده بودم بهت.

من حرفم اینه : اون حرف و حسی که من ازش صحبت کردم ، لزوما عمل گناهکارانه نیست! یعنی اینکه تو بیای به خاطر حرف عارش با منی که ازت حمایت کرده بودم کانتکت داشته باشی و سوال جواب کنی و اکتیو تر باشی با من ، این هم میتونه یه بیگناهی باشی که این کارو میکنی هم میتونی گناهکار باشی و من تو اون جملم که حسمو گفتم حرف از بیگناهی و گناهکاری نزدم و گفتم جالبه!

الان لپ مطلبم اینه : تو چرا جنبه بیگناهی اون حس منو در نظر نگرفتی و مستقیم رفتی جنبه گناهکار بودن و ایراد داشتن اون جرکتت رو در نظر گرفتی ...سپس روش توضیح دادی و مخالفت کردی و دلیل اوردی براش که ردش کنی.

سوتی ناخوداگاه گناهکاری که میگن اینه! که تو گناهکاری و قبول داری تو ذهن خودت...من که یه حرف بهت گفتم و دو جنبه داره هم مثبت هم منفی ...تو با پیش فرض ذهنیت اومدی بدون در نظر گرفتن چنبه بیگناهی ماجرا . رو همون بیس گناهکار بودن این حرکت استدلال کردی

از این بهتر نمیتونستم توضیح بدم خدایی . از @همه میخام این بخش صحبتای من با مهسا رو بخونن و قضاوت کنن ببینن منطقیه یا نه. این مورد رو وقتی پیش مواردی که از اول بازی بوده . ( تحلیل هات ، رای امین بهت ) میزارم . شکم به گناهکاریت میره بالا. رای اولیه مو میدم تا وقت نگذره. بیا بحث کنیم شاید به نتیجه رسیدیم .همه لطفا نظر بدین مهمه این بخش

رای به اعدام: مهسا

God

Administrator
گاد
پسندها
961
شرایط آرا و اعدام دقیقا مشابه فاز قبل هست.

آرا تا این لحظه:

فری 1 رای: مهسا
رضا 1 رای: محمدحسین
محمدرضا 1 رای: آرش
مهسا 1 رای: عرفان

تا ساعت 22:30 کسی بیش از 1 رای نداشته.

گادکش‌ احتمالی: همه جز مهسا، محمدحسین، آرش و عرفان.

برای رای در دفاعیه هم همه به غیر عرفان و رضا و خلفی می‌تونن یک بار رای پرت بدن. عرفان و رضا دو بار رای پرت دادن یا بدون رای بودن که امان رای‌شون رفت به‌جاش. کلا هم فقط مهسا امان رای داره.

هرجا تو این پست‌ها اشتباهی دیدین سریع اطلاع بدین تا بررسی و اصلاح بشه.

کاربلد مافیا
پسندها
0
من چمیدونم تو گروهتون چه اتفاقی افتاده. لابد هماهنگ نکردین دیگه :دی
من حس نمی‌کنم همه چیو دارم به زور می‌چسبونم بهت. تو می‌گی چرا کسایی که به فری رای دادن احتمال بیگناهیش رو بررسی نکردن که رایشون رو بردارن. من میگم با حرکت محمدامین، احتمال بیگناهی فری برای کسی بالا پایین نمی‌شد، حداقل نه اونقدر که بخواد رایش رو برداره، وقتی که ممکنه یار باشن مثلا یا ۲ تا مافیا داشته باشیم. تویی که احتمالات رو بررسی کردی، چرا فقط بیگناهیش رو بررسی کردی و این احتمالات رو بررسی نکردی :دی

من مجبورم رای بدم دیگه. کسی هم اگه بدون نظر دادن در این مورد بیاد رای خالی بده به محمدرضا، درجا به خودش رای می‌دم :دی

رای به اعدام: محمدرضا
حله منم مشکلی ندارم
با این وضع و دلیل هات اگه تو زمان باقی مونده پیشرفتی رخ نده احتمالا رای منم تو باشی
با این وضع بازی بقیه بعید میدونم کسی وارد بشه
خیلی خنثی این جدا
من خودم حس بازی نداشتم ولی شما از منم بدترین با اون وضع اعلام امادگی اول بازی =))

کارکشته مافیا
پسندها
112
عه اون نقل قول اولم به @ممد7رضاس

شب به من رای دادی بنظرت چه اتفاقی میفته من نباشم؟
چه گناهکار چه بیگناه تاثیر چندانی به بازی نمیکرد

اینو من نفهمیدم ینی چی این؟ چرا اگه گناهکار نباشی تاصیری نداره تو بازی؟ الان اومدی اهمیت زدایی کردی از گناهکار بودنت؟ توضیح بده.

آرش
پسندها
337
من کجا گفتم فری فقط بیگناه گرفتم و بقیه حالتا رو درنظر نگرفتم؟
خودت نگفتی احتمال یار بودن فری و محمدامین رو در نظر نگرفتی؟ :دی یا مثلا اگه واقعا قاتل و ۲ مافیا رو در نظر گرفتی، چرا باید احتمال بیگناهی فری برات بره بالا آخه. تازه اینا همه با فرض بر اینه که حرکت محمدامین اونقدراون لحظه برامون گناهکاری بوده که بخوایم بر اساسش این استنباط‌ها رو بکنیم اصلا :دی نمی‌فهمم :دی

تازه‌وارد
پسندها
0

رای به اعدام: فری

آرش
پسندها
337
@مهسا
از آخر بخونی بهتره احتمالا :دی مختصر و مفید‌تر حرف‌هامون رو زدیم جفتمون.

تازه‌وارد
پسندها
0
@آرش
اصن توجه نکردم که زیرش چی نوشتی،اره من یدونه دلیل هم برای محمد امین اوردم ولی دیگه بیتجربگی اصن تا حد رای واینا نرفتم،وایسادم بقیه نظر بدن.اره دلیل خاصی به فری نداشتم میخواستم از مشخص شدن نقش فری شاید به نتیجه ای رسیدم اونم نرف بیرون😂😂ولی امروز بادلیل به ایشون رای میدم البته بانهایت احترام
@فری
به نظرم،محمد امین احتمال زیاد میداد تو میری بیرون واگه رایش روی هانیه میموند بعد رفتن تو واعلام گناه کاریت کارش سخت میشد بابت رای ندادن به تو ولی بد شانسی آورد تو بیرون نرفتی،یه دلیلم دارم شاید برای بعضی از شما منطقی نباشه ولی من دیدم یه بار تو یه بازی والانم اون صحنه رو حس کردم،فری تو یه پستش نوشته من بافلانی بتث داشتم اونو قانع کردم،دلیل ادامه ندادن بحثم بافلانی رو توضیح دادم،فلان کارم رو توضیح دادم و...وآخرش میگه ،من تو بازیم نقطه ی سیاهی نمیبینم که برای اون بهم رای میدین،من از پستش این حس رو گرفتم که فری قبول داره گناه کاره ولی براش دلیل میخواد ،میگه آخه هیچ دلیلی نمیبینم که به من رای میدیگ من بازیمو تمیز انجام دادم.😉البته من این حس رو میگیرم شایدم اشتباه باشه،شاید بقیه دلیلمو قبول نکنن،ولی رای امشبم بانهایت احترام به آقا فری عزیز هس

- - - Updated - - -

حله منم مشکلی ندارم
با این وضع و دلیل هات اگه تو زمان باقی مونده پیشرفتی رخ نده احتمالا رای منم تو باشی
با این وضع بازی بقیه بعید میدونم کسی وارد بشه
خیلی خنثی این جدا
من خودم حس بازی نداشتم ولی شما از منم بدترین با اون وضع اعلام امادگی اول بازی =))

تازه‌وارد
پسندها
0

کاربلد مافیا
پسندها
0
خودت نگفتی احتمال یار بودن فری و محمدامین رو در نظر نگرفتی؟ :دی یا مثلا اگه واقعا قاتل و ۲ مافیا رو در نظر گرفتی، چرا باید احتمال بیگناهی فری برات بره بالا آخه. تازه اینا همه با فرض بر اینه که حرکت محمدامین اونقدراون لحظه برامون گناهکاری بوده که بخوایم بر اساسش این استنباط‌ها رو بکنیم اصلا :دی نمی‌فهمم :دی
من گفتم که یار بودنشون رو درنظر نگرفتم کجا گفتم دوتا بودن مافیا رو درنظر نگرفتم؟ یا قاتل بودنش رو؟
به طور واضح گفتم فری گناهکار باشه بیشتر از نظرم قاتل هست تا مافیا و اینکه با بازیش هم تا حدودی میخونه
ضمن اینکه بیگناهیش هم جز گزینه هاس چرا فقط باید گناهکاریش تو ذهنم باشه؟
در مورد اینکه چرا دفاع فری برام منطقی تر بود و حس کردم با بازیش تا حدودی میخونه و اون گیر عوض شدن نحوه بازیش که بهش گیر داده میشد صحبت کردم

الان اینجا به طور واضح حرفمو عوض نکردی که با فرضت همراه کنی؟
علی رغم اینکه واضحا برات توضیح دادم و یکبار هم گفتم حرفمو عوض نکن دوباره اینکارو کردی

بعد اینکه چرا از حرکت محمدامین نباید به بیگناهی فری بیشتر قانع بشم؟
تو بحث دونفر رو دنبال میکنی از حرکات و بحثاشون راجع بهشون حس نمیگیری و ذهنیتت شکل نمیگیره؟
وقتی یکی حرکتش از نظرم عجیب و مشکوکه چرا وقتی نفر مقابل بنظرم دفاعش منطقی تر هم بوده نباید به بیگناهیش احتمال بدم؟
کلا منطقت اشتباهه

کارکشته مافیا
پسندها
112
@خلفی

@عرفان
جایی جواب منو دادی و ندیدم؟ یا جواب ندادی؟

جوابتو دادم تو پست اول این فازم ساعت 4 اینای بعد از ظهر شمارشو نمیدونم

@عارش

در مورد بخش اول واقعا نمیدونم . نمیتونم منطقی پیدا کنم براش و الان که رفتم خوندم پستمو و بیشتر فک کردم دیدم اصلا منطقی نیست واقعا نمیتونم بفهمم اون حرکت بیگناهی فریو بیشتر مشخص میکنه یا گناهکاریشو

در مورد اینکه اونایی که ندادن کدوم میتونه مافیا باشه . واقعا نمیدونم من بودم و خلفی و ممد حسین و ممدرضا و رضا دیگه؟ واقعا الان یادم نیست رایای پریشب کی رو فری بود و هزینه ای نداشت براش . یه رضا رو یادمه فک کنم خلفیم بود که میتونست بده راحت من هنوز بحث در جریان داشتم باهاش و در حد رای نبودم ممد حسین و ممدرضا رو نمیدونم....چه انتظاری داری بیام حدس بزنم کی مافیا بوده از بین اینا؟ غیب میگم مگه هر کسی میتونه باشه : ))

@فری

با توجه به اینکه همچنان کسی اتهام خاصی نزده به من احتمالا دفاعیم همون دفاعیه دیروزو کپی کنم با این پست امروزم، اگر موضوعی میخواید ک تو دفاعیم باشه بگید روش کار کنم، اینکه از رای هانیه و مهسا و ممرضا7 و امیر خسرو مطمئنم تقریبا، البته قطعیتی ک وجود نداره کلا قابل پیش بینی نیستن، با توجه به اینکه اصلا بازی نمیکنن گفتم، اگر بیگناها به اجماع رسیدن ک منو نگه دارن باید همه رو یه گزینه اجماع کنن، بهتره به فکر اون گزینه هه باشن از همین الان، که موقع مراسم یکی به شهرام نده یکی به بهرام یکی مهرام؟ اگرم تصمیم گرفته شد من رفتنم به نفع بیگناهاست میپذیرم دیگه نیازی به دفاعیه هم نیست، منتهی قبلش باید با پویا مشورت کنم ببینم چطور میشه در چارچوب قانون و اخلاقیات بازی بتونم از حذفم نفع برسونم. من برم فعلا.

این پست حس خوبی داره و صادقانست به نظرم... لعنت بهتون -_-

God

Administrator
گاد
پسندها
961
شرایط آرا و اعدام دقیقا مشابه فاز قبل هست.

آرا تا این لحظه:

فری 4 رای: مهسا، هانیه، امیررضا، ممدرضا
رضا 1 رای: محمدحسین
محمدرضا 1 رای: آرش
مهسا 1 رای: عرفان

تا ساعت 22:30 کسی بیش از 1 رای نداشته.

گادکش‌ احتمالی: رضا، خلفی، فری، محمدرضا.

برای رای در دفاعیه هم همه به غیر عرفان و رضا و خلفی می‌تونن یک بار رای پرت بدن. عرفان و رضا دو بار رای پرت دادن یا بدون رای بودن که امان رای‌شون رفت به‌جاش. کلا هم فقط مهسا امان رای داره.

هرجا تو این پست‌ها اشتباهی دیدین سریع اطلاع بدین تا بررسی و اصلاح بشه.

کاربلد مافیا
پسندها
0
اقا این رای های فری چی میگه؟:))
بعد میگن فری پوش نشد

رای به اعدام: آرش
واقعا هنوز نظرم رو ارش نیست و برای را اولیس
ترجیح میدم بحث ادامه پیدا کنه و همه نظرشونو بگن
خیلی بازی ساکن و الکی بود این فاز

کاربلد مافیا
پسندها
130
@عرفان:
اگه بیگناهی اینکه مجبوری رای بدی و به من رای میدی بدترین اتفاقیه که میتونه بیفته. من الان فرصت بحث ندارم عرفان واقعا، این اولین بارم تو کل این مدتیه که در مقابل کسی که بهم اتهام داره اینو میگم. پس به هیچ وجه اینو پای طفره رفتن نذار لطفا. اگه عمری باشه فردا در مورد این موضوع باهات بحث میکنم. فقط دقت کن روی رایت موج سواری نشه. اگرم که گناهکاری هیچی.

آرش
پسندها
337
من گفتم که یار بودنشون رو درنظر نگرفتم کجا گفتم دوتا بودن مافیا رو درنظر نگرفتم؟ یا قاتل بودنش رو؟
به طور واضح گفتم فری گناهکار باشه بیشتر از نظرم قاتل هست تا مافیا و اینکه با بازیش هم تا حدودی میخونه
ضمن اینکه بیگناهیش هم جز گزینه هاس چرا فقط باید گناهکاریش تو ذهنم باشه؟
در مورد اینکه چرا دفاع فری برام منطقی تر بود و حس کردم با بازیش تا حدودی میخونه و اون گیر عوض شدن نحوه بازیش که بهش گیر داده میشد صحبت کردم

الان اینجا به طور واضح حرفمو عوض نکردی که با فرضت همراه کنی؟
علی رغم اینکه واضحا برات توضیح دادم و یکبار هم گفتم حرفمو عوض نکن دوباره اینکارو کردی

بعد اینکه چرا از حرکت محمدامین نباید به بیگناهی فری بیشتر قانع بشم؟
تو بحث دونفر رو دنبال میکنی از حرکات و بحثاشون راجع بهشون حس نمیگیری و ذهنیتت شکل نمیگیره؟
وقتی یکی حرکتش از نظرم عجیب و مشکوکه چرا وقتی نفر مقابل بنظرم دفاعش منطقی تر هم بوده نباید به بیگناهیش احتمال بدم؟
کلا منطقت اشتباهه

من نمی‌گم که چرا به فری رای ندادی به محمدامین رای دادی که. می‌گم چرا انتظار داشتی بقیه احتمال بیگناهی فری براشون بالا بره، در حدی که رایشون رو از فری بردارن؟ مگه حرکت محمدامین، حتما ربطی به نقش فری داشته؟ حتی اگه محمدامین با اون حرکت برا کسی گناهکار شده باشه، ربطی به نقش فری نداره چون فری می‌تونه مافیای تیم مقابل، قاتل یا هم‌تیمی خود محمدامین باشه (در کنار بیگناه بودن). پس چطوری حرکت محمدامین، وقتی برای تمام این حالات محتمل و صادقه، احتمال بیگناهی فری رو بیشتر می‌کنه؟؟ وقتی تو این حرف رو زدی، یعنی این احتمالات رو در نظر نگرفتی دیگه.

@مهسا اینه خلاصه اش :))

کاربلد مافیا
پسندها
0
آقایونی که تو بازی هستن
اون چیزی که راجع دوتا بودن مافیا گفته بودم خوندین؟
کلا براتون منطقی بود نبود یه حرفی میزدین حداقل

FM

کارنیاموز مافیا
پسندها
195
@آرش و ممدرضا:من توی این بحثتون بایسم، و بایسم باعث میشه که ممدرضا برام منطقی تر باشه، و اینکه اگرم دفاعیم نبودم بازم احتمال خیلی زیاد به ممل رای می دادم مث ممد رضا، بنابراین نمیتونم نظر منطقی ای بدم، اما اینکه بگیم صرفا با یک تغییر رای بخوای کسیو اعدام کنی که قبلش شکی نداشتی بهش هم زیاده رویه به نظرم، اما بحث من سر اینه که خیلی بعید بود محمد امین تو اون فاصله رایاش از من بیشتر میشد و کسی که دنبال حقیقت بود قطعا ترجیح میداد جفتشون تو بازی بمونن.

کاربلد مافیا
پسندها
0
من نمی‌گم که چرا به فری رای ندادی به محمدامین رای دادی که. می‌گم چرا انتظار داشتی بقیه احتمال بیگناهی فری براشون بالا بره، در حدی که رایشون رو از فری بردارن؟ مگه حرکت محمدامین، حتما ربطی به نقش فری داشته؟ حتی اگه محمدامین با اون حرکت برا کسی گناهکار شده باشه، ربطی به نقش فری نداره چون فری می‌تونه مافیای تیم مقابل، قاتل یا هم‌تیمی خود محمدامین باشه (در کنار بیگناه بودن). پس چطوری حرکت محمدامین، وقتی برای تمام این حالات محتمل و صادقه، احتمال بیگناهی فری رو بیشتر می‌کنه؟؟ وقتی تو این حرف رو زدی، یعنی این احتمالات رو در نظر نگرفتی دیگه.

@مهسا اینه خلاصه اش :))

جدی ارش من فکر میکنم به اندازه کافی صحبت شد
دوباره برگشتی سر همین چندبار توضیح دادم دیگه توضیحی به ذهنم نمیرسه که واضح تر بکنه حرفمو
حالا بقیه نظرشونو بگن

FM

کارنیاموز مافیا
پسندها
195
ببینید بازم گند زدید و رو یه گزینه اجماع نکردین، ارش و ممد رضا اگر بیگناهید این بحثتونو موکول کنید ب بعد و به گزینه مشابهی رای بدید

آرش
پسندها
337
@آرش و ممدرضا:من توی این بحثتون بایسم، و بایسم باعث میشه که ممدرضا برام منطقی تر باشه، و اینکه اگرم دفاعیم نبودم بازم احتمال خیلی زیاد به ممل رای می دادم مث ممد رضا، بنابراین نمیتونم نظر منطقی ای بدم، اما اینکه بگیم صرفا با یک تغییر رای بخوای کسیو اعدام کنی که قبلش شکی نداشتی بهش هم زیاده رویه به نظرم، اما بحث من سر اینه که خیلی بعید بود محمد امین تو اون فاصله رایاش از من بیشتر میشد و کسی که دنبال حقیقت بود قطعا ترجیح میداد جفتشون تو بازی بمونن.

تغییر رای چیه :| بحثمون رو خوندی اصلا؟ من حرفام اصلا ربطی به رای محمدرضا به محمدامین نداره.

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
دستیار مافیاییا

تاس

+
اتصال به گوگل

کاربران آنلاین

هیچ کاربری آنلاین نیست.

یافتن کاربر

اتصال به گوگل

کاربران آنلاین

هیچ کاربری آنلاین نیست.

یافتن کاربر

بالا پایین