کارکشته مافیا
پیشنهاد تو چیه؟
از اول بازی چه پیشنهاد مفیدی برا بیگناها داشتی؟
شب به من رای دادی بنظرت چه اتفاقی میفته من نباشم؟
چه گناهکار چه بیگناه تاثیر چندانی به بازی نمیکرد..روی آرش و مهسا هم هی نظرت عوض میشه
بعنوان بیگناه فعال و با تجربه بگو چیکار کنیم؟😁
خب همین دیگه رای دادی و هدفی نداشتی، خب من اگه بخوام تو اسن شرایط رای بدم به یکی که باهاش دیالوگ دارم رای میدم که اینطوری سوال و جواب نشم. انقدر دیر جواب دادی که کلا یادم رفته چی ازت پرسیدم 😁. باید برم پست خودمو بخونم موج سواری یادم بیاد که چی بوده.
خب من با این قسمت که گفتی اومدی دیالوگ برقرار کنی که از نظر آرش و بقیه اوکی بشه این قضیه، مخالفت کردم و گفتم هدفم این نبوده کلا و اشتباه حس کردی، این چه ربطی به گناهکار بیگناه داره؟ من دفاع نکردم، فقط گفتم این کاری که تو فکر میکنی رو نکردم من. این دفاعه؟ بحث ناخوداگاه رو اینجا نمیفهمم! و بعدم به صنم واکنش دادم که آرش کلا صحبت از صنم نکرده.
ببین بخش اول رو کاری ندارم بهش من هرچقد بگم تو قانع نمیشی که رای پرت اسمش روشه رای پرت!اوکی؟ سوال و جوابیم نباید بشم و این سوال و جواب رو موردی که توضیحش دادم و واضحه از بیس غلطه حالا اینو میزارم کنار کاریش ندارم فعلا
نمیدونم با چه زبونی بگم....خب همین که گفتی "با این قضیه مخالفت کردی و گفتی هدفت این نبوده " رو دارم میگم که این یه توضیحه درسته؟ خب
تو نیاز دیدی این توضیح رو بدی به حسی که من تو پستم اشاره کرده بودم و توضیح نخاسته بودم و گیر هم نداده بودم بهت.
من حرفم اینه : اون حرف و حسی که من ازش صحبت کردم ، لزوما عمل گناهکارانه نیست! یعنی اینکه تو بیای به خاطر حرف عارش با منی که ازت حمایت کرده بودم کانتکت داشته باشی و سوال جواب کنی و اکتیو تر باشی با من ، این هم میتونه یه بیگناهی باشی که این کارو میکنی هم میتونی گناهکار باشی و من تو اون جملم که حسمو گفتم حرف از بیگناهی و گناهکاری نزدم و گفتم جالبه!
الان لپ مطلبم اینه : تو چرا جنبه بیگناهی اون حس منو در نظر نگرفتی و مستقیم رفتی جنبه گناهکار بودن و ایراد داشتن اون جرکتت رو در نظر گرفتی ...سپس روش توضیح دادی و مخالفت کردی و دلیل اوردی براش که ردش کنی.
سوتی ناخوداگاه گناهکاری که میگن اینه! که تو گناهکاری و قبول داری تو ذهن خودت...من که یه حرف بهت گفتم و دو جنبه داره هم مثبت هم منفی ...تو با پیش فرض ذهنیت اومدی بدون در نظر گرفتن چنبه بیگناهی ماجرا . رو همون بیس گناهکار بودن این حرکت استدلال کردی
از این بهتر نمیتونستم توضیح بدم خدایی . از @همه میخام این بخش صحبتای من با مهسا رو بخونن و قضاوت کنن ببینن منطقیه یا نه. این مورد رو وقتی پیش مواردی که از اول بازی بوده . ( تحلیل هات ، رای امین بهت ) میزارم . شکم به گناهکاریت میره بالا. رای اولیه مو میدم تا وقت نگذره. بیا بحث کنیم شاید به نتیجه رسیدیم .همه لطفا نظر بدین مهمه این بخش
رای به اعدام: مهسا

بحثمون رو خوندی اصلا؟ من حرفام اصلا ربطی به رای محمدرضا به محمدامین نداره.