جدیدترین‌ها

بازی دور اول مافیا در سال 99 | کرونا، بخش نخست: دشمنی ناشناخته

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
Underwood
پسندها
476
رای به اعدام باطل: آرش

رای به اعدام: امین

صرفا به عنوان یه رای پرت، فردا بی لباس اعدام شه به نفع همست.

God

Administrator
گاد
پسندها
961
گاد

آرا:

آرش: عرفان، سحر، امین، محمدرضا
محمدامین: مهدی
ممدرضا: محمدامین، رضا، عماد، آرش
امین: امیر

عرفان، محمدامین، رضا و عماد حق تغییر دارن. بقیه نه.

کاربلد مافیا
پسندها
177
من از ممد رضا برمیدارم یکی از آرش برداره.
رای به اعدام باطل: ممدرضا

God

Administrator
گاد
پسندها
961
من از ممد رضا برمیدارم یکی از آرش برداره.
رای به اعدام باطل: ممدرضا

دیر بود این. محاسبه نمیشه.

God

Administrator
گاد
پسندها
961
نتیجه تا 3 دقیقه دیگه اعلام میشه.

بعدش فاز شب نداریم.

تا ساعت 13:30 فردا، نفری 1 پست. بیشتر بدین پاک میشه.

God

Administrator
گاد
پسندها
961
آرش اعدام میشه چون دلم میخواد و چون بیشرف بود.:دی
هیچ اعتراضی هم پذیرفته نیست.

مافیا و تروریست بود.

بنابراین نفر آخر که بهش رای داده هم می‌میره. که ممدرضا بود. مافیا و ساقی بود.

فقط نفری 1 پست تا فردا ظهر.

کاربلد مافیا
پسندها
0
آرش اعدام میشه چون دلم میخواد و چون بیشرف بود.:دی
هیچ اعتراضی هم پذیرفته نیست.

مافیا و تروریست بود.

بنابراین نفر آخر که بهش رای داده هم می‌میره. که ممدرضا بود. مافیا و ساقی بود.

فقط نفری 1 پست تا فردا ظهر.

وقتی ممدرضا مرده پس قطعا نقش ارش درسته،درست میگم؟

ممدرضا احتمالا خیلی بالا لباس داشته و حتم داشتن که امروز اعدام میشده...و گرنه مگه مریضه به یارش رای بده.
نمیدونم من خوابم میاد شاید الان دارم اشتباه میکنم،ولی حالت دیگه ای ممکنه اصلا؟
(گاد این کوتاهه اگه راه داشت یه پست دیگم بدم لطفا)

Underwood
پسندها
476
خوشحال شدم ولی خوشحال نشدم :| :)) گره بازی چی میگه !!!

آرش که قطعا مافیا بوده چون لباس تروریست نمی تونه کسی رو بکشه !! میمونه محمد رضا و ساقی ! خلفی هم ساقی ! حالا باید ببینیم این لباس بود یا اون لباس :|

بعد حالا حداقل یکیشون لباس هست دیگه لااقل، که اگر هست پس خیاط کو، گاد فادر کو، شیطان کو =))

لعنت بهت پویا :دی

فردا بازی رو تحلیل می کنم الان ذهنم نمیکشه، ولی خب لباس خیلی پیچیده شد بحثش

امین بیا کمک واقعا، ذهنتو می خوایم :دی

پی نوشت: در آخرین لحظه های ارسال پست، دوتا ساقی می تونیم داشته باشیم ؟ :| :دی

God

Administrator
گاد
پسندها
961
خفه شین نفله ها!!

کارکشته مافیا
پسندها
25
:|

یه شب نبودما. الان خب از این مرگ محمدرضا به نظر آرش که همون تروریست بوده. این محمدرضام لباسه به نظرم، واسه همینم آرش بهش رای داده فکر کنم.

الان گادفادر و خیاط هنوز تو بازین یعنی؟ الان شیطان جای اینا میره مافیا یا چی میشه؟ حجم اطلاعات زیادی یهو وارد شده هنگ کردم من :)) راستی من پستارو یه جا خوندم. اگه کسی مسئله حل نشده ای با من داره و سوالی داره، بی زحمت دوباره بپرسه.

- - - Updated - - -

الان از یه سمت فکرم اینه که نمیشه هم خلفی و هم آرش و هم محمد که بحث اصلی بازی حول اینا بوده هر ۳ شون مافیا بوده باشن.

از اینورم چون گادفادر و خیاط رو هنوز ندیدیم فکر می کنم یکی از اینا همون محمد بوده :| خیاط که نمی تونه باشه چون دیشب محمدرضا با لباس مرده به نظر. الان یا محمدگادفادر بوده، یا اینکه الان گادفادر و خیاط و شیطان داریم هنوز.

- - - Updated - - -

یعنی وقتی ۱۰-۱۱ نفر موندن، گادفادر و خیاط و تروریست تو بازی باشن +‌ شیطان. می مونه ۶ ۷ نفر که یکیشونم جوکره. این بالانس چجوری یه ذره به نفع بی گناها میشه که پویا گفت اول فاز قبلی؟

کارکشته مافیا
پسندها
25
بعد تازه یه چیزی، الان وقتی تروریست مافیا آرش باشه، گادفادر و خیاطش یعنی قوی ترن؟ :)))) بعد شیطانم مونده آخه لامصب. نقشای کلفت بی گناهی هم مونده. اول بازی هم انقدر سید ۱ نداشتیم که همه این نقشارو پر کنن بابا =))

God

Administrator
گاد
پسندها
961
داستان روز هفتم:

تست کرونای آرش مثبت اعلام می‌شود. او در حالی که چوب مخصوص فرماندار را در دست دارد، از بیمارستان فرار می‌کند و قصد خروج از شهر را دارد. ممدرضا او را در ورودی جنوب غربی شهر دستگیر کرده و برای قرنطینه به بیمارستان می‌آورد. سرهنگ حامدی بلافاصله از قضیه مطلع شده و به‌همراه دستیارش عرفان به بیمارستان می‌آید.

مهدی: ثابت کردی سرباز حقی هستی.
ممدرضا: قربان من خیلی تیز و مسئولیت‌پذیرم. یه مقداری گشادم فقط.:))
عرفان: منظورش فراخ هست سرهنگ.:دی
مهدی: نه. فراخ نیس. همون گشاد درسته.
ممدرضا: مخلصیم قربان. تشویقی اگه بدین ممنون میشم.
عرفان: ما مث سگ صب تا شب، خروس‌خون تا بوق سگ جون می‌کنیم، تفم کف دستمون نمی‌ندازن. آقا تشویقیم میخواد. پررو.
مهدی: میندازم.
عرفان: چی شده قربان؟
:13:
مهدی: تف.
عرفان: بله واقعا تف به این زندگی.
مهدی: نه. گفتی تف نمیندازن کف دستت. میندازم.
عرفان: من غلط کردم. منظورم این بود...
مهدی: ساکت. جوابتُ گرفتی.
ممدرضا: یه دستخوش بدین حداقل.
مهدی: برو آرشُ بیار میخوام به چارمیخ بکشمش.

ممدرضا که آرش را با دستبند به یکی از تخت‌های بیمارستان بسته، به سمت او می‌رود. می‌بیند که دستبند باز شده. ناگهان چوبی محکم به سر او برخورد می‌کند و داد می‌زند: ای .... نامرد!

مهدی: برو ببین چه گهی خوردن باز.
عرفان. چشم قربان.:دی

عرفان اسلحه خود را درمی‌آورد و چاقوی مخصوصش را هم در دست چپش می‌گیرد تا در صورت لزوم استفاده شود. به اتاق نزدیک می‌شود. ناگهان صدای تیر می‌آید. وارد می‌شود. ممدرضا را می بیند که سرش خونی است و جنازه آرش هم کف زمین است، در حالی که تیری به مغزش اصابت کرده؛ آرش در حالی که با خنده می‌گوید: "زندگی تو هم تموم شد. زندگی همه‌تون..." جان می‌دهد.

مهدی: چه خبرتونه؟ این چاقو چیه دستت؟
عرفان: هر دو مردن قربان متاسفانه. برای حفاظت شخصی از عوامل پفیوز بیگانه.
مهدی: عه. ندیده بودم. ببینم.
عرفان: بفرمایید. قابل نداره.:دی
مهدی: چه خوش‌دسته. این سایز تو نیس. به خودم بیشتر میاد.
عرفان: عرض کردم که قابل نداره قربان.:دی
مهدی: نمی‌گفتی هم برش می‌داشتم.
ممدرضا: من زنده‌م بابا!
مهدی: کرونا داری متاسفانه. باید بستری بشی.
عرفان: به نظرتون می‌میره سرهنگ.
مهدی: نمیره باید تشویقی و مدال افتخار بدیم به خاطر این حرکتش. ولی مدال نداریم. مدالا رو دادم به خودم قبلا.
عرفان: یدونه‌م به من دادین.:دی
مهدی: خب. یک مدال داریم.
عرفان: نهههههه.

کات:دی

یک هفته بعد: ممدرضا به دلیل ابتلا به کرونا می‌میرد. همه در بیمارستان قرنطینه هستند، چون تست همه مثبت شده. سرهنگ و دستیارش عرفان از ممدرضا مبتلا شدن. فرماندار از آرش. دکتر مازوچ‌فر از جلسه‌ای که با فرماندار داشته و دکتر جلالی، عماد، محمدامین و رضا در جلسه پزشکی بیمارستان با دانشجوها از طریق خود مازوچ‌فر. سید هم که مسئول آوردن غذا بوده، یک بار سُر خورده و فرماندار سریع میاد دستشُ می‌گیره که بلند شه و:

سید: می‌دونستم فقط تو به دردم می‌خوری فرماندار.
فرماندار: کاری نکردم.
امین: خب. سید هم مبتلا شد.
سید: شت.:)) آقا این عمدا دستمُ گرفت. قبول نیست. من رعابت کردم.
فرماندار: به جان سید اگه حواسم بود.
امین: ویروس، عمد یا سهو نمی‌فهمه. مبتلا شدی.
سید: کاری نمیشه کرد؟
امین: چرا. بستری میشی. خوب میشی. میری.
سید: خب شاید خوب نشدم.:))
امین: میشی.
سید: آقا شاید نشدم.
امبن: من دکترم یا تو؟
سید: شما. ولی حالا یه درصد شاید نشدم.
امین: خب می‌میری.:|

سید در جا غش می‌کند. فرماندار جلسه‌ای را ترتیب می‌دهد و می‌گوید اطلاعاتی را از نامه آریا بدست آورده. سرهنگ هم می‌گوید در صورتی که فرماندار اطلاعاتش را در اختیار قرار دهد، او هم از حقایقی که محرمانه‌ست، صحبت خواهد کرد.

ادامه دارد...

ادامه‌ش شب ایشالا.

زمان اتمام فاز: ساعت 00:00 بامداد
یک ساعت زودتر فاز بسته میشه از امشب. یعنی رای قابل تعویض میشه تا ساعت 23:30، فاز لحظاتی قبل 00:00 بسته میشه و در صورت تمدید هم زمانش گفته میشه.
از فردا دو فاز داریم که اتمامشون 23 و بامداد خواهد بود. بازی هم تا یکشنبه تموم میشه.

بازیکنان حاضر در بازی: 8 نفر
حداقل رای مورد نیاز برای اعدام: 4 رای
رای به اعدام اجباریه. هرکی می‌دونه ته فاز نیست، اولش رای بده.

امیر (سید) Amir
امین Amin
رضا RezaZ
سحر SahaR
عرفان Erf_Ju
عماد Red Dragon
محمدامین Mamalgr
مهدی Mahdi

8 نفر در بازی حضور دارن. هرکس امروز حداقل 4 رای بیاره اعدامه. در مورد نحوه آرا هم توضیح دادم کامل. هرچند ثابت کردین واقعا بیشعورین. خاک در دهانتان.:دی

فاز روز هشتم شروع شد.

توضیح:
با اعدام جوکر، در صورتی که یک گناهکار و 2 بیگناه اعدام هم بعدش بمیرن، تعداد میشه 4 و اگر 2 گناهکار توشون باشه، به احتمال 90 درصد بازی تمام میشه. ضمن اینکه اگه جوکرُ شناسایی کنید، گادکش و از بازی حذف میشه. بنابراین به فکر خودتون باشین.

عصر یه توضیحاتی در مورد بالانس میدم. شایدم شب.

کارکشته مافیا
پسندها
25
آقا ۲ تا بی گناه چرا می میرن؟ :| مگه یکی نبود؟

- - - Updated - - -

خب رفتم دیدم نوشته ۲ تا که. کی بود می گفت یکی از گناهکارا میمیره یکی از بی گناها؟

الان با این توضیحی که گاد داده خب ۹۰ درصد ۳ تا گناهکار داریم دیگه. ۲ تا اعدام اشتباه هم بازی تمومه :دی

Underwood
پسندها
476
سلام.

من دیشب تا 6 صبح نخوابیدم و تقریبا از 4 تا 6 داشتم سعی می کردم نکات رو در بیارم و تبدیل به جدول کنم که انجام شد، فعلا همون جدول رای اعدام هارو میزارم و صحبت می کنم در موردش، اما بعد یه ریکاوری و بعد از مطالعه و تطبیق داستان ها اونم میزارم تا حدی گره های بازی باز شه بتونیم تصمیم رو به جلو بگیریم.

این رای های فاز دیروز هست:

همونطور که می بینید، من رای های آرش رو به ترتیب و با تایمشون چیدم، رای هایی که داده شده ساعتشون و ترتیب رایشون. به نظرم دقت به این رای ها یه سری چیزا رو می تونه به صورت قطعی بفهمونه و یه سری چیزا رو احتمالی، اما چی مثلا.

من که تکلیفم مشخصه خیلی زود رای دادم، بعد از من عرفان ساعت 00:20 و سحر ساعت 00:32 به آرش رای دادن، در واقع همونطور که سبز کردم، این دوتا در سیف ساید اعدام آرش قرار می گرفتن، چون هم وقت داشتند که درست فکر کنند، هم وقت داشتند که رای آخر نباشن، این وسط آرش ساعت 00:57 به محمد رضا که مثل خودش 3 تا رای داشته رای میده تا محمد رضا اعدام بشه و البته ایده لباس خودش رو مطرح کرد که هوشمندانه بود، چون اینکار منو میذاشت تو آمپاس، چون اگر رایمو بر نمی گردوندم، فردا باید جواب میدادم که تو خودت سر محمد اون عقیده رو داشتی چرا یه روز برای آرش صبر نکردی و وقتی هم که بر می گردوندم اعدام نمیشد و چلنجر با لباس اعدام میشد. فردا هم اگر آرش اعدام میشد تروریست بود و یکی دیگه رو می برد با خودش ! کارش هوشمندانه بود. بگذریم.

اما همین رای دقیقه نودی به محمد رضا باعث شد امین ساعت 01:01 رایشو به عنوان رای چهارم که رای اعدام بود به آرش برگردونه. این به من چی میگه ؟ امین نمی تونسته مافیا باشه، چون رای چهارم وقتی میدونی هم تیمیت تروریست هست، خیلی ریسکه، اگر سید رایشو بر نداره، اگر بعد من کسی رای نده، اگر ... اونم وقتی تایمی رای میدی که نمی تونی بچرخونیش (البته امین قطعا نمی دونسته 01:01 رای میده، ولی خب احتمالشو قطعا داده و رای داده) به هر حال احتمالش به نظرم زیر 3 درصده، پس میشه فهمید امین مافیا نیست.

اما امین می تونه بیگناه باشه، یا شیطانی که آرش رو نپرسیده، چون از گاد پرسیدم گفت که شیطان نقش گناهکار رو با نقش می فهمه. این از پرونده امین تا اینجا

اما میریم سراغ چلنجر، دوتا چیز کافیه تا با اطمینان بگیم چلنجر ساقی نبوده، اول اینکه چلنجر رای 5 ام به آرش رای داد، اونم با فاصله 6 دقیقه ای با امین که یعنی احتمالا رای امین هم دیده بوده و دوم رای آرش بهش که حتما اعدام شه و این به من میگه می خواسته لباس در دقیقه آخر به نتیجه بشینه.

اما اینکه آرش چرا زودتر به چلنجر رای نداد، یکی اینکه خب با اون حمله من بهش و رای دیروزش قطعا به این راحتی نمی تونسته از من عقب بکشه و بره روی چلنجر، دوم امید داشت با توجه به پست های دیروز من و امین که کارای چلنجر رو عجیب قلمداد کرده بودیم، مخصوصا من اگر دیدم که نمی تونم برای آرش رای جمع کنم، برم سراغ چلنجر و خب اونم مافیا اعدام شه و ما فکر کنیم مافیا رو زدیم.

اما سوال اینه چرا ساقی ؟ جواب، احتمالا بخاطر اینکه لباس امین خلفی رو زیر سوال ببره باهاش ! چراشو هنوز پیدا نکردم.

این تا اینجا، خیلی فکر کردم که این منطق ها چقدر می تونه درست نباشه. فعلا به چیزی نرسیدم، اگر کسی نکته ای داره بگه.

اما بریم سراغ مافیا، مافیا چه کسانی می تونند باشند ؟

مافیا بالقوه سه نفر اول رای دهنده به آرش می تونند باشند، یعنی من، عرفان و سحر. و امین و چلنجر خیر. و البته مهم تر از این با قبول لباس داشتند چلنجر، مافیا می تونه توی رای دهنده های به چلنجر باشه، یعنی مملگر، رضا و عرفان. روی کاغذ مهدی هم می تونه باشه ولی صرفا روی کاغذ.

من یه سری کارای دیگه هم کردم که یکم حذف گزینه های بیشتری رخ داده، ولی فعلا خامه و باید داستان هم باهاش مخلوط شه و موضع گیری هارو با توجه به نقش های احتمالی و داستان ببینم و تشخیص بدم کدوم از افراد قبلی واقعی بودن و کدوم لباس که نظرمو بدم.

به هر حال یافته ها تا الان ایناست

جدول زیرم جدول خلاصه تمام رای ها تا شب قبل:

Underwood
پسندها
476
اما دو سه تا موردم بگم به عنوان مشی بازیم تو این فاز.

1- امین به نظرم وقتش رسیده که در مورد شیطان، رامتین و مواردی که تو اون فاز نیمه کاره ول کردیم صحبت کنیم. دیگه الان وقتشه، اگر یه تایم می تونی باشی بگو اگر نه شروع کنیم.

2- من دو فاز قبل یعنی بعد از اعدام محمد، باید با لحن تند بازی می کردم، چون داشتم به دوتا از سر سخت ترین بازیکنای مافیا اتهام میزدم. ناچار بودم که هم به قول عرفان قلدر معاب باشم هم قاطع. جز این بود بازی از دست همه رفته بود. طبیعی هم بود و طبیعت مافیاست، گناهکار ها پلن دارن، بیگناها گیجن و خب بازی راحت از دست در میره، ایراد های مربوط به اون فاز که نسبت به افراد گرفتم پا برجاست اما بررسیش از این فاز تو موضع برابر انجام میشه چون اون روش و اقدامش نتیجش حاصل شد :دی

3- مهدی اونجایی که میگی خیاط و گاد فادر پس قوی ترن، May be but not necessary، خیلی دورا بوده که بازیکن سید 1 رو گاد فادر نذاشتن گادا و نقش های ضعیف تر دادن. مخصوصا که الان با اون تئوری سید 1 الان سه نفریم، حداقل چهارتا نقش خالی: شیطان، گادفادر، خیاط، روئین تن.

من یه جدول درست کردم توش نقشایی که تا الان اعلام شده رو آورده، منتها باید کامل شه. شاید با اون بتونیم به کانفیگ بازی و بالانس برسیم. تو این زمینه منتظر امینم هستم البته، دیدش از هممون تو این زمینه ها وسیع تره.

من میرم یکم بخوابم و استراحت کنم میام.

کاربلد مافیا
پسندها
177
منطقی ترین حالت اینه که محمدرضا دیروز لباس داشته، چون در غیر این صورت نمیومد با علم به این که آرش تروریسته، اون موقع، رای عوض کنه.
ال امین هم احتمال زیاد مافیا نیست چون خیلی ریسک داره به تروریست رای بدی به امید این که بعد از تو یک نفر دیگه هم رای بده.

چند تا موضوع هست الان:

قبل از این که فاز روز دیروز شروع بشه، چند تا گزینه بیشترین شک روشون بود از طرف بازیکن ها به توجه به پست ها، به نظرم یکیشون آرش بود، یکیشون محمدرضا. بعد از اون ها سید و مهدی و عماد. لباس دادن به آرش تروریست که فکر نمیکنم فایده ای داشته باشه، وقتی اعدام بشه و یکی باهاش بره معلوم میشه لباس داشته. بنابراین احتمال خوبی وجود داره که به محمدرضا لباس داده شده، با علم به این که من، سید، مملگر و عماد (توی اون فاز کمتر از فاز دیروز) شک داشتیم بهش.

سناریویی که تو ذهن من هست اینه که مافیا اومده به محمدرضا لباس داده و منتظر مونده تا "حداقل" این 4 نفر بهش رای بدن، اما سید این کار رو نکرده، یکی از اعضا که خودش هم در آستانه اعدام بود، یعنی آرش تروریست میاد و رای چهارم رو میده تا نقشه شون اجرا بشه. اما بعد از این کار، ال امین میاد رای ها رو 4-4 میکنه، اینجا عماد گفت میخواستم رایم رو از رو ممدرضا بردارم اما حالا که ال امین رای داد اوکیه؟ و بعد از اون خود محمدرضا رای ها رو 5-4 کرد. بعد سید رایش رو از رو آرش برداشت و 4-4 شد. من از محمدرضا برداشتم به امید این که یک نفر هم از آرش برداره و 3-3 بشه ولی فکر میکردم فاز تا 1:30 تمدید شده، بعد از گاد پرسیدم گفت تو یه پستم گفتم 1:20.

خب، ال امین رو که گفتم احتمال خیلی زیاد مافیا نیست. سوالی که از عماد دارم، سید گفت یک نفر از روی محمدرضا برداره، که طبیعتا میشه 3 رای و اعدام نمیشه، عماد اومد گفت میخواستم بردارم ولی حالا که ال امین به آرش داده اوکیه؟! به نظر من ربطی نداره! عماد اگر میخواستی برداری باید برمیداشتی! 4-4 شد و همچنان احتمال اعدام محمدرضا بود. من این احتمال رو میدم که عماد ممکنه مافیا باشه و با خودشون بگن خب با این وضعیت آرش اگر اعدام بشه آخرین نفری که بهش رای داده، یعنی ال امین هم میمیره! اما بازم تغییر کرد و محمدرضا رایش رو از رو من عوض کرد به آرش، اینطوری شد 5-4، حتی اگر عماد از محمدرضا برمیداشت هم فرقی نمیکرد. سید از آرش برداشت شد 4-4، بازم اگر عماد از محمدرضا بر میداشت فرقی نمیکرد چون آرش اعدام میشد و محمدرضا رو با خودش میبرد. از این رو به عماد شک زیادی دارم، حرکت دیشبش به شدت مشکوک بود.

درباره سید، اگر مافیا بود میتونست قبل از این که کار پیچیده بشه به محمدرضا رای بده و 4 رای رو تکمیل کنه و کار به اونجاها نکشه. اگر از این دید نگاه کنیم سید نمیتونه مافیا باشه، اما از یک دید دیگه هم میشه نگاه کرد، سید اولین نفر به آرش تروریست رای داد. آخرش که دید هم آرش داره اعدام میشه و هم محمدرضا، اومد از آرش برداشت، شاید نمیخواسته که با اعدام هم زمان این دو نفر کاملا مشخص بشه که محمدرضا لباس داشته! من فعلا دید اول رو محتمل تر میدونم...

میمونه عرفان و سحر که به آرش رای دادن، مملگر که به محمدرضا رای داد، مهدی که رای پرت داد. با توجه به حرف هایی که بالا زدم بین این 4 نفر میتونه حداقل 1 مافیا وجود داشته باشه.مملگر جز کسایی بود که به محمدرضا رای دادن، مثل خودم. بنابراین هم به مملگر هم به عماد مشکوکم برای مافیا بودن، اما شکم به عماد بیشتره، بالاتر توضیح دادم، مملگر از روز قبلش هم با محمدرضا بحث داشت اما عماد بیشتر همون فاز روی محمدرضا تمرکز کرد، بین این دو نفر، سبک بازی عماد بیشتر به مافیایی میخورد که بعد از لباس دادن بیشتر زوم کرده روی هدف!

رای عرفان و سحر، همونطور که سید هم گفت با توجه به تروریست بودن آرش تو "سیف تایم" بوده و قابل بحث. وضعیت رای دادن سحر که مشخصه، سید هم اشاره کرد، بدون داشتن بحث خاص این چند شب آخر زرتی میای یه رای به اعدام میدی به یه نفر میری! این وضعیت رای دادن سحر کاملا مشکوکه. عرفان هم مشکوکه ولی نه به اندازه سحر.

میمونه مهدی. اگر قرار باشه طی حرفایی که میزدیم و سید بحثشو شروع کرد، یک بازیکن سید یکی گادفادر باشه، اون بازیکن مهدیه. بالا توضیح دادم که ال امین خیلی احتمالش کمه و سید هم احتمال کمی میدم. مهدی از روز قبلش هم اومد به من گفت که تو سبک بازیت یجوری بوده که میخوره اون یکی مافیای جدا از سید یکی، تو باشی، برام بعید نیست که با گفتن این حرف خواسته شک ها رو بندازه روی من.

جمع بندی:
فکر میکنم 2 تا مافیا باقی مونده و یک شیطان. حالاتی که به نظرم برای 2 مافیا محتمل بود رو گفتم. اگر قرار باشه گادفادر سید یکی باشه مهدیه و خیاط برای من یک نفره از بین عرفان و سحر و مملگر و عماد. اگر مهدی گادفادر نباشه، هر دو مافیا بین اون 4 نفری هستن که گفتم. اما شیطان، با توجه به دو احتمالی که برای سید بالاتر توضیح دادم، بیشترین شکم برای شیطان بودن روی سیده. شیطان بازیکن های مافیا رو با نقش متوجه میشه، بنابراین با توجه به این حجم از بحث و شکی که از ابتدای بازی روی آرش بود، به احتمال زیاد تا فاز قبل میدونسته آرش تروریسته! و شاید چون نمیدونست برنامه مافیا چی بوده (به محمدرضا لباس دادن تا اعدام شه) بهش رای نداد! اولین نفر به آرش رای داد تا آخرش آرش با اعدام، آخرین نفری که بهش رای داده رو هم ببره. (طبیعتا گادفادر و خیاط حواسشون بوده که آخرین نفر به آرش رای ندن)

کارکشته مافیا
پسندها
25
خب با تشکر از سید بابت پست مفیدش.

من یه اعتقادی دارم تو این بازی، اونم اینکه شیطان قطعا هیچ بازیکنی نیس که سید ۱ نباشه، از این جهت بین ال امین و سید خیلی وقته که شک دارم و هی اینور اونور میشم. اما، طبق توضیحاتی که خود سید داده :دی الان شکم به شیطان و مافیا بودن ال امین خیلی کمتر شده با این رایش به تروریست. پس گزینه دیگه ای برای شیطان جز سید نمی مونه برای من.

در مورد مافیا هم اون ایده رای سیف به نظرم جالبه و میشه استناد کرد، منتهی تو رای هایی که محمدرضا گرفته هم باید دنبال مافیا بود و قطعا مافیا می بینم جز آرش تو اون رای ها، مملگر رو نمیدونم، عماد حسم بی گناه بوده تا اینجا بهش. می مونه رضا.

رضا تو که میگی گادفادر میتونم من باشم، یه سوال دارم ازت. به نظرت امین خلفی نقش واقعیش چی بوده؟ و کیا تو اعدام امین خلفی نقش داشتن؟ اگه نقش منو قبول داری تو اعدام امین خلفی، چجوری منو گادفادر می تونی بدونی :)) اگه نداری که خب هیچی :دی

کاربلد مافیا
پسندها
0
@رضا

««خب، ال امین رو که گفتم احتمال خیلی زیاد مافیا نیست. سوالی که از عماد دارم، سید گفت یک نفر از روی محمدرضا برداره، که طبیعتا میشه ۳ رای و اعدام نمیشه، عماد اومد گفت میخواستم بردارم ولی حالا که ال امین به آرش داده اوکیه؟! به نظر من ربطی نداره! عماد اگر میخواستی برداری باید برمیداشتی! ۴ء۴ شد و همچنان احتمال اعدام محمدرضا بود. من این احتمال رو میدم که عماد ممکنه مافیا باشه و با خودشون بگن خب با این وضعیت آرش اگر اعدام بشه آخرین نفری که بهش رای داده، یعنی ال امین هم میمیره! اما بازم تغییر کرد و محمدرضا رایش رو از رو من عوض کرد به آرش، اینطوری شد ۵ء۴، حتی اگر عماد از محمدرضا برمیداشت هم فرقی نمیکرد. سید از آرش برداشت شد ۴ء۴، بازم اگر عماد از محمدرضا بر میداشت فرقی نمیکرد چون آرش اعدام میشد و محمدرضا رو با خودش میبرد. از این رو به عماد شک زیادی دارم، حرکت دیشبش به شدت مشکوک بود.»»

من نفهمیدم گیرت به من رو یه بار کوتاه و صریح بنویس جواب بدم

کاربلد مافیا
پسندها
0
منطق گیرت به حرف من در جواب سید رو نمیفهمم اصن.هی دارم میخونم متوجه نمیشم چرا برحسب اون حرف احتمال گناهکاری به من میدی.

سید گفت یکی برداره, ارش صرفا میخواد یکی اعدام شه ولی بعد سریع امین رای داد و مساوی شد،،،سید میخواست مساوی نگه داره این برداشت من بود از حرفش،اگه من بعد امین عوض میکردم دوباره از حالت مساوی خارج میشد.

- - - Updated - - -

««مملگر از روز قبلش هم با محمدرضا بحث داشت اما عماد بیشتر همون فاز روی محمدرضا تمرکز کرد، بین این دو نفر، سبک بازی عماد بیشتر به مافیایی میخورد که بعد از لباس دادن بیشتر زوم کرده روی هدف!»»

این دقیقا همون منطق ارشه،ارش دقیقا با همین منطق به من اتهام زد و منم در جوابش گفتم مگه حتما باید از قبل درگیری و هیستوری طولانی داشت که به کسی شک کنی و سوال جواب کنی و رای بدی؟

کاربلد مافیا
پسندها
177
@مهدی
به نظرم خلفی واقعا ساقی بوده. اگر نگم آرش بیشتر از تو در اعدامش نقش داشت، کمتر از تو هم نداشت! که میبینیم آرش تروریست بوده! پس آرش و خلفی هم تیمی بودن، چطوری انتظار داری همین احتمال رو برای تو در نظر نگیرم؟!

@عماد
سید وقتی این حرف رو زد رای ها 4-3 بود و محمدرضا اعدام میشد. مساوی 3-3 با مساوی 4-4 فرق داره خب. تو مساوی 3-3 کسی به حد نصاب 4 رای برای اعدام نرسیده و کسی اعدام نمیشه ولی تو مساوی 4-4 چی؟!

این دقیقا همون منطق ارشه،ارش دقیقا با همین منطق به من اتهام زد و منم در جوابش گفتم مگه حتما باید از قبل درگیری و هیستوری طولانی داشت که به کسی شک کنی و سوال جواب کنی و رای بدی؟
تو خودت از بیرون نگاه کن. الان قبول داری که هیستوری درگیری من و مملگر با محمدرضا بیشتر از خودت بوده دیگه؟ تو به کسی که از قبل با محمدرضا بیشتر بحث داشته بیشتر شک میکنی برای مافیا بودن یا به کسی که یک فاز دیرتر اضافه میشه و همون شب معلوم میشه محمدرضا لباس داشته؟

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
دستیار مافیاییا

تاس

+
اتصال به گوگل

کاربران آنلاین

هیچ کاربری آنلاین نیست.

یافتن کاربر

اتصال به گوگل

کاربران آنلاین

هیچ کاربری آنلاین نیست.

یافتن کاربر

بالا پایین