سلام.
من دیشب تا 6 صبح نخوابیدم و تقریبا از 4 تا 6 داشتم سعی می کردم نکات رو در بیارم و تبدیل به جدول کنم که انجام شد، فعلا همون جدول رای اعدام هارو میزارم و صحبت می کنم در موردش، اما بعد یه ریکاوری و بعد از مطالعه و تطبیق داستان ها اونم میزارم تا حدی گره های بازی باز شه بتونیم تصمیم رو به جلو بگیریم.
این رای های فاز دیروز هست:
همونطور که می بینید، من رای های آرش رو به ترتیب و با تایمشون چیدم، رای هایی که داده شده ساعتشون و ترتیب رایشون. به نظرم دقت به این رای ها یه سری چیزا رو می تونه به صورت قطعی بفهمونه و یه سری چیزا رو احتمالی، اما چی مثلا.
من که تکلیفم مشخصه خیلی زود رای دادم، بعد از من عرفان ساعت 00:20 و سحر ساعت 00:32 به آرش رای دادن، در واقع همونطور که سبز کردم، این دوتا در سیف ساید اعدام آرش قرار می گرفتن، چون هم وقت داشتند که درست فکر کنند، هم وقت داشتند که رای آخر نباشن، این وسط آرش ساعت 00:57 به محمد رضا که مثل خودش 3 تا رای داشته رای میده تا محمد رضا اعدام بشه و البته ایده لباس خودش رو مطرح کرد که هوشمندانه بود، چون اینکار منو میذاشت تو آمپاس، چون اگر رایمو بر نمی گردوندم، فردا باید جواب میدادم که تو خودت سر محمد اون عقیده رو داشتی چرا یه روز برای آرش صبر نکردی و وقتی هم که بر می گردوندم اعدام نمیشد و چلنجر با لباس اعدام میشد. فردا هم اگر آرش اعدام میشد تروریست بود و یکی دیگه رو می برد با خودش ! کارش هوشمندانه بود. بگذریم.
اما همین رای دقیقه نودی به محمد رضا باعث شد امین ساعت 01:01 رایشو به عنوان رای چهارم که رای اعدام بود به آرش برگردونه. این به من چی میگه ؟ امین نمی تونسته مافیا باشه، چون رای چهارم وقتی میدونی هم تیمیت تروریست هست، خیلی ریسکه، اگر سید رایشو بر نداره، اگر بعد من کسی رای نده، اگر ... اونم وقتی تایمی رای میدی که نمی تونی بچرخونیش (البته امین قطعا نمی دونسته 01:01 رای میده، ولی خب احتمالشو قطعا داده و رای داده) به هر حال احتمالش به نظرم زیر 3 درصده، پس میشه فهمید امین مافیا نیست.
اما امین می تونه بیگناه باشه، یا شیطانی که آرش رو نپرسیده، چون از گاد پرسیدم گفت که شیطان نقش گناهکار رو با نقش می فهمه. این از پرونده امین تا اینجا
اما میریم سراغ چلنجر، دوتا چیز کافیه تا با اطمینان بگیم چلنجر ساقی نبوده، اول اینکه چلنجر رای 5 ام به آرش رای داد، اونم با فاصله 6 دقیقه ای با امین که یعنی احتمالا رای امین هم دیده بوده و دوم رای آرش بهش که حتما اعدام شه و این به من میگه می خواسته لباس در دقیقه آخر به نتیجه بشینه.
اما اینکه آرش چرا زودتر به چلنجر رای نداد، یکی اینکه خب با اون حمله من بهش و رای دیروزش قطعا به این راحتی نمی تونسته از من عقب بکشه و بره روی چلنجر، دوم امید داشت با توجه به پست های دیروز من و امین که کارای چلنجر رو عجیب قلمداد کرده بودیم، مخصوصا من اگر دیدم که نمی تونم برای آرش رای جمع کنم، برم سراغ چلنجر و خب اونم مافیا اعدام شه و ما فکر کنیم مافیا رو زدیم.
اما سوال اینه چرا ساقی ؟ جواب، احتمالا بخاطر اینکه لباس امین خلفی رو زیر سوال ببره باهاش ! چراشو هنوز پیدا نکردم.
این تا اینجا، خیلی فکر کردم که این منطق ها چقدر می تونه درست نباشه. فعلا به چیزی نرسیدم، اگر کسی نکته ای داره بگه.
اما بریم سراغ مافیا، مافیا چه کسانی می تونند باشند ؟
مافیا بالقوه سه نفر اول رای دهنده به آرش می تونند باشند، یعنی من، عرفان و سحر. و امین و چلنجر خیر. و البته مهم تر از این با قبول لباس داشتند چلنجر، مافیا می تونه توی رای دهنده های به چلنجر باشه، یعنی مملگر، رضا و عرفان. روی کاغذ مهدی هم می تونه باشه ولی صرفا روی کاغذ.
من یه سری کارای دیگه هم کردم که یکم حذف گزینه های بیشتری رخ داده، ولی فعلا خامه و باید داستان هم باهاش مخلوط شه و موضع گیری هارو با توجه به نقش های احتمالی و داستان ببینم و تشخیص بدم کدوم از افراد قبلی واقعی بودن و کدوم لباس که نظرمو بدم.
به هر حال یافته ها تا الان ایناست
جدول زیرم جدول خلاصه تمام رای ها تا شب قبل: