مهدی، در مورد نحوه بررسی بازیت من باهات هم عقیده نیستم، حالا اینکه عقیده کدوممون درسته دیگه نظر جمعه، به هر حال من حسمو گفتم که برداشتم از سبک پستات تکمیل کردن پازل بازی نیست، نتیجه گیریه. که خب اینو درست نمی دونم. حالا بگذریم مهم نیست اونقدر.
خب، به نظرم یا معنی کمک رو نمی دونی، یا اینکه یه ذره جو می بینم تو حرفت. چرا؟ چون من خودمو از عوامل اصلی اعدام های خلفی و محمد می بینم. نه اینکه کمک کرده باشم. اینیم که میگی من با اشراف شیطان می دونستم تو گناهکار نیستی، یکی اینکه نمیدونم چجوریه این که خب بگذریم. حالا به فرض شیطانم و اشراف هم دارم از تو. اون موقع میام با تو بحث کنم و خودم رو در موقعیت ۱ به ۱ بذارم به صورت هجومی؟ اتفاقا همین کار محتاطانه رو تو بازی تو کردی و من چندبار هم گوشزد کردم بهت. در واقع هم فشار میاوردی و هم کوتاه میومدی. که خب اینا برای من شیطانانس
اینیم که میگی فاز قبلی اعدامت نکردم، خب فاز قبلی اطمینانم به حد کافی نبود. الان مثلا اون قضیه تروریست کمک کرده که بتونم ال امین رو کنار بذارم. فاز قبلی چی؟ و اینکه فاز قبلی از کاندید های شیطان برای من آرش هم بود و نه فقط تو. که خب آرش مشخص شد تروریست بوده و این الان باعث شده احتمال شیطان بودن تو از هر طرف بالا بره برام.
مهدی بیا یه دفعه بحث کن، توش برچسب نزن باشه ؟

چرا من وقتی یه اتهام یا احتمالی در مورد تو بکار می برم باید بیای بگی جو !
خب باشه اگر اینطوری قراره بازی بشه، منم باید بگم که داری عامدانه با کلمات بازی می کنی، من میگم به گناهکارا کمک کردی، تو میگی من کمک نکردم خودم دوتا از اهداف احتمالیشون رو اعدام کردم
آقا اصلا بحث کلمات نیست، بزار برات سناریو ذهنمو بیشتر توضیح بدم و امیدوار باشم که متوجه جان کلامش بشی و نظرتو بگی، من سناریو ام اینه: خلفی اعدام شد تو هم توش دخیل بودی (عامل اصلی قطعا نبودی و آرش بود ) محمد به شیوه مشکوکی اومد و از لباس داشتن خلفی صحبت کرد. و خب طبیعتا مشکوک ترین گزینه روز بعد بود. تو از همون اول به عنوان عامل اصلی اعدامش وارد میدون شدی، ولی به چه شکلی ؟ در همون پست های اولیه گفتی که احتمال لباس داشتن محمد هست ! اینو هر آدم عاقلی که بهش نگاه کنه اینه که تو با این حرف مسئولیت اعدام محمد رو از خودت برداشتی. ببین این جو نیست اونطور که آرش می گفت، فکت هست. در واقع وقتی من میگم مهدی می تونه لباس داشته باشه و باز اعدامش می کنم، یعنی مهدی اگر بیگناهم باشه من قبول ندارم بیگناهه، یعنی مسئولیتی گردن من نیست. اوکی ؟
در واقع تو تئوری من تو به مافیا کمک کردی با اعدام محمد (کمک به مافیا یعنی یه نفر رو براشون اعدام کردی، نه اینکه تو اعدام محمد کمک کردی) بدون اینکه بشه با اعدام محمد بازی رو روشن کنیم. یعنی از روزی که خلفی اعدام شد تا روزی که محمد با اون وضع و دقیقه 90 اعدام شد، هیچ اطلاعات جدیدی به بازی اضافه نشد. اینو رد می کنی ؟ اگر آره بگو چی به بازی اضافه شد به صورت قطعی یا حتی احتمال قوی ؟
از اون طرف اعدام محمد چیزی هم نبود که بشه باهات متهمت کرد بالقوه، چرا چون تو قبلا گفته بودی محمد لباس داره احتمالا، اوکی ؟
بعد حملات من به تو و آرش شروع شد به شدت، اومدی خیلی محکم جلوی من وایسادی و تقریبا هر جمله منو با یه کنایه و برچسب جواب دادی، البته منم در موردت یه اشتباه کرده بودم که همین باعث میشد احتمالت برام از آرش کمتر باشه که البته درست هم فکر می کردم. و آرش آخر خودشو نشون داد. بگذریم.
سر من، آرش با سحر با چلنجر به من رای دادن، اما تو رای ندادی، با اینکه خیلی به من مشکوک بودی، در حالی که با رای تو من اعدام بودم، چرا ؟ این تئوری وجود داره که تو شیطان بودی، منو پرسیده بودی و به شیطان بیگناه و گناهکار درست گفته میشه، این اون تئوری اشراف هست که امین مطرح کرده، وقتی من گناهکار اعلام نشدم، نیومدی سمت من و نخواستی رای دهنده اعدام من باشی (اینجا صرفا به مافیا کمک کردی و دخیل نبودی) در حالی که آرش مافیا اومد چون فرضش این بوده من شیطانم و می تونه با اعدام شیطان حالا که شیطان اومده روش اعتبار کسب کنه. ولی تو که می دونستی نیومدی.
ببین این سناریو یه احتمال هست، احتمالاتشم می خونه، حالا من پیشنهادم به تو اینه جای گارد گرفتن مقابل من و برچسب زدن و ...، بیا احتمالات رو در مورد هم بررسی کنیم. چون تمام این حرکاتی که گفتم هم می تونه از شیطان سر بزنه هم از یه بیگناه.
آفرین همین درسته. کوتاه اومدن فاز های قبلیت رو باور کنم یا اینو؟ تو راهکار بهتری داشتی برای پلن و لباس؟ من دلیل رای دادنم احتمال گادفادر و خیاط بودن محمد بود و به نظرم حداقلش این بود که شب ضعیف میشد مافیا.
بله راهکار بهتری داشتم، من اگر فرض می کردم محمد لباس داره، کل بازی رو براش به سوال و جواب می کشیدم تا واکنش هاشون رو ببینم، نوع رای دادن، زمان رای دادن، تغییر رای و ... کما اینکه اینکارو دیروز سر آرش انجام دادم. من می خواستم آرش اعدام شه، اما باز هم با همه مسائل
روش مطمئن نبودم پس اومدم سوال و جواب کردم همه و از همه واکنش گرفتم، مثالش ؟ سحر پریوز به من رای داده بود، دیروز به آرش، در حین اینکه می تونست سوالم باعث برگشتن رای خودش یا تردید بقیه روی رای دادن به آرش بشه، ازش سوال کردم : " تو که میگی با دقت نخوندی" از کجا میگی آرش گناهکاره و بهش رای میدی.
من به نظرم یه بیگناهی که از بازی اطلاع نداره، دیمی و زیر شیکمی اعدام نمی کنه به هر قیمتی مگه اونقدر مورد حاد باشه که فقط کندن شر طرف واجب تر باشه که اینم خیلی بعید رخ میده. از یه اعدام کمک می گیره تو باز شدن گره، اعدام محمد هیچ کمکی به بازی نمی کرد، یه نفر حذف می شد که امکان داشت گناهکار باشه یا بیگناه لباس داشته باشه یا نداشته باشه، اون مدل اعدام کردنش فقط نفر کم کردن بود.
رای دقیقه 12:59، 1:00 به کسی که نمیشه فهمید چیه و بقیه رو باهاش شناسائی کرد، هیچ جوره تو کت من نمیره. اگر تو کت بقیه میره بگن.
--------------
اما میگی اگر من شیطان بودم میومدم بصورت یک به یک روی تو

به نظرم یکم فرض رو اشتباه در نظر گرفتی، تو دعوای من و تو اولین کسی که حمله جدی و غیر محتاطانه کرد من بودم که اینکارو به صورت مشترک به تو و آرش کردم تا حدی که عرفان صداش در اومد که اینکار قلدر بازیه و منم معتقد بودم اون زمان جز قلدر بازی نمی تونست گناهکار رو از بین افرادی که محمد رو اونطور اعدام کردن بکشه بیرون، چون از نظرم مدل اعدام محمد گناهکارانه بود و فعلا تا اینجا تئوریم هم درست بوده. در واقع منم می تونم استدلال خودت رو استفاده می کنم، من اگر شیطان بودم میومدم اونطوری حمله کنم 1 به 1 که با یه رای تو اعدام شم ؟
اما نکته بعدی اینکه چرا الان از موضع اون روزم اومدم پائین، طبیعیه، من از بین تو و آرش حداقل یه گناهکار میدیدم و شاید جفتتون و بخاطر همین به جفتتون توپیدم، دلایلم برای آرش بیشتر از تو شد (رای ندادن به خودم، اینکه تو رایتو نچرخونده بودی و ... ) آرش اعدام شد و مافیا بود. الان تو هستی، تو حرکاتی رو تو اون روز بحث سنگین با من داشتی که همشون دو وجهی اند هم می تونند گناهکارانه باشند هم بیگناهانه.
بلی من اگر فقط برای رو کم کنی قرار بود بازی کنم میومدم امروز تو هم اعدام می کردم جمع می کردم میرفتم. ولی خب چنین قصدی ندارم. البته می پذیرم این حرکت منم هم شیطان انجام میده هم بیگناهی که دنبال شکافتن بازیه.
پس بهتره جای اتهام متقابل و برچسب زدن به هم سناریو های هم دیگه رو نقض کنیم.
مرسی.
این خیلی جالب بود ولی اینو من امروز حتما می گفتم در ادامه. چون همین خوردن چاوش یکی از دلیل هایی بوده که ذهن منو نسبت به شیطان بودن تو خیلی سوق داده تو این بازی، منتهی هم برهه ای یادم رفت، هم اینکه وقت نکردم بهش بپردازم اما مرسی که خودت گفتیش حالا اینا هیچی، این سوالی که پرسیدی اصلا درست نیست. به نظرم توی زدن چاوش، هیچکسی با انگیزه تر از سید تو هیچ دوره ای از تاریخ مافیا وجود نداشته. حالا تو می تونی به من این اتهام رو بزنی، اوکیه. منتهی تاریخ رو تحریف نکن. اگر یک نفر قرار باشه جایی چاوش رو تو مافیا بزنه، محتمل ترین مظنون این اتفاق، تویی.
اینو دیگه واضحا می تونم بگم فضا سازیه، چاوش دوست مشترک و نزدیک من و تو همزمان هست، جفتمونم می تونیم زننده اش باشیم. ضمن اینکه این بدیهیه که من لذتی که بحث تو بازی و شکست دادنش می برم، تو زدنش ندارم
ولی خب شیطان و فرشته با هم این حرفا رو ندارند. به هر حال ما جفتمون ممکنه ذهنمون رو فرشته بودن چاوش بره. ولی این به این مفهوم نیست که ذهن امین نمی تونه بره
ضمن اینکه چاوش با بحثش در مورد آرش اون فاز می تونست به من کمک کنه، قبول دارم که شیطان نمیزاره فرشته یه روزم بیشتر تو بازی بمونه، اما به هر حال چاوش تو بازی اون روز به نفع من بود بودنش چون راحت تر آرش و تورو محکوم می کردم