جدیدترین‌ها

بازی دور اول مافیا در سال 99 | کرونا، بخش نخست: دشمنی ناشناخته

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
کارکشته مافیا
پسندها
25
به نظرم خلفی واقعا ساقی بوده. اگر نگم آرش بیشتر از تو در اعدامش نقش داشت، کمتر از تو هم نداشت! که میبینیم آرش تروریست بوده! پس آرش و خلفی هم تیمی بودن، چطوری انتظار داری همین احتمال رو برای تو در نظر نگیرم؟!

چون همین قضیه باعث میشه احتمال رو برای من کمتر در نظر بگیری. چون مافیا تخم مرغاشو تو یه سبد نمی چینه که به فرض من و آرش از یه تیم مافیا باشیم و دوتایی یکی از اعضای خودمون رو به عنوان اعدامی اول بزنیم. اگه برای تو قابل هضمه این قضیه، اوکی :دی

راستی در مورد تئوری من در مورد مافیا پیدا کردن از بین رای های دیروز محمدرضا هم نظر بده.

Underwood
پسندها
476
رضا و عماد:

رضا در مورد شیطان بودن من چیزی که میگی، اوکی من اشراف دارم به نقشا و می دونم آرش تروریسته، زمانی که رایم رو از روی آرش برداشتم 1:13 بوده، در حالی که قبل من 1:07 دقیقه محمد رضا به آرش رای داده بود و بدون منم اعدام میشد آرش منم رای آخر که نبودم رای اول بودم و سیف ترین فرد بازی. واضحه که دعوت من این بود که "هیچ کدوم اعدام نشن دیروز" نه آرش نه چلنجر" چرا ؟ واضحه چون لباس هنوز تو بازی بود و به اندازه کافی بازی از لباس گیج بود.

اما یه سوال دیگه پیش میومد، نمی ترسیدم از اینکه رایمو بردارم از آرش باعث اعدام چلنجر بشه؟ جواب، منطقا نه، چون با توجه به عملکرد چلنجر در فاز های قبل و جدول رای ها به این نتیجه رسیده بودم چلنجر احتمالا گناه کاره، در واقع الان با توجه به رای های دقیقه 90 ئی میگیم چلنجر مافیا نیست و این لباسه، منطقا اگر دیروز چلنجر اعدام شده بود، اولین نفری که مافیا بودنشو قبول داشت خود من بودم و ذهنم کمتر سمت لباس میرفت (با اینکه من کلا ذهنم پیچیدست هرچی اعلام میشه رو قبول ندارم مگه عکسش اثبات شه ) و مافیاشو می پذیرفتم.

به نظرم عملکرد من به گاد فادر خیلی بعید می خوره، چون منطقی نیست من آرش رو اینطوری قربانی کنم و وقتی می تونستم بین آرش و مهدی برم رو مهدی و با یه لباس تمومش کنم، آرش رو انتخاب نمی کردم.

در مورد شیطان هم لااقل شیطانی بودم که مطلع از نقش آرش نبودم، وگرنه رایمو ازش نمیکشیدم و میزاشتم نفر آخر باهاش نفله شه و البته با اعدامشم اعتبار خریده بودم. و خب اینو اونایی که تو بازین می دونند که همونقدر که احتمال داره من شیطان باشم و آرش رو نپرسیده باشم، احتمالش همونقدره که مثلا یه دوره با چاوش بحث نکنم.

مهدی:

پستت رو خوندم، حس خوب ندارم به نحوه نگاهت به بازی، در واقع باز همون نوع بازیت با محمد با منم تکرار میشه، شبیه کسی که داره احتمال بررسی می کنه برای رسیدن به نتیجه نیست، شبیه کسیه که داره مستندات جمع می کنه برای نتیجه گیری رو یه نفر و این اطمینان با هیچ نقش بیگناهی نمی خونه جز فرشته، که خب خدا رحمتش کنه فرشته رو شیطان زده :دی

اولین کاری که باید در حالت بی طرف می کردی، میگفتی شیطان، به امین و سید و من می خونه، حالا امین نیست، منم به فلان دلیل نیستم پس سید محتمل تره ! بای دیفالت خودت رو از شیطان بودن و گادفادر بودن خلع کردی، امینم که خب منطقی نیست پس سید.

این شیوه شک رو بیشتر ایجاد می کنه که اعدام محمد، حمله متقابل به من تو فاز بعدش و مواردی مثل این مثلا می تونسته برای این باشه که می خواستی کمک کنی مافیا اون موقع که حالا می دونیم سه نفر بودن (تازه من یه حس بد دارم حداقل یعنی میتونستند چهار باشند و الان سه نفرن، شدنیه اما خیلی بد بینانست) سیف اعدام کنند و بیان جلو و البته اینجا عملکردتم تیمی نبوده و انفرادی بوده، چون با توجه به اشراف شیطان می دونستی من گناهکار نیستم و با رای ندادنت به من نمی خواستی پات گیر بیوفته :دی در حالی که آرش نمی دونسته من گناهکار نیستم و احتمال شیطان میداده و با شجاعت بیشتری اومده جلو بهم تا پای اعدام رای داده.

چون دقیقا فاز قبل که می تونستی به عنوان رای چهارم منو اعدام کنی نکردی و دیشب هم از امان استفاده کردی و نبودی، جفتش می تونه هم بخاطر بیگناهیت باشه هم بخاطر کار داشتنت، اما قبول داری عملکرد های منم تو فازا می تونسته برای این باشه ولی تعبیر شیطان هم در موردش هست ؟ عملکرد تو هم هم میتونه بیگناهانه باشه و هم شیطانی !

به هر حال تو خودت همچین مبرا از شیطان بودن نیستی، هم کمک گناهکارا کردی، هم پر و پاچه خودت رو تمیز نگه داشتی از هرگونه حرکت خطرناک احتمالی :دی این بالقوه یه شیطانه.

مضاف بر اینکه من هنوز نوع اعدام محمد رو گناهکارانه می دونم، ابهام ابهام ابهام، بدون پلن مشخص برای بعدش. هنوزم جواب نگرفتم که چرا محمد بدون اینکه پلن مشخصی برای لباسش باشه اعدام شد و رای تورو گرفت.

ضمن اینکه کی می تونه انکار کنه که زدن چاوش فرشته، اگر بیشتر از من برای تو محتمل باشه، کمتر نیست ؟ :دی

-------------------

یه اتد هم در مورد مافیا بگم، کسانی که تا الان مافیا اعلام شدن: صدرا (بازیگر)، امین خلفی (ساقی)، آرش (تروریست)، چلنجر (ساقی) که تقریبا قطعی به این نتیجه رسیدیم آخری 95 درصد به بالا خطاست و خب تو محاسبات نمیاد. آرش هم قطعا درسته و حرفی نمی مونه. اگر تئوری امین تغییری نکرده باشه و صدرا و امین خلفی رو همونطور که هست بپذیریم، تا الان سه مافیا از بین رفتن.

خیاط و گاد فادری در بین مرده ها نبودن، محمد هم خیاط نمی تونسته باشه چون بعدش چلنجر لباس گرفته، در نتیجه اگر محمد گادفادر نبوده باشه که کمی به ذهنم بعیده، خیاط و گادفادر دستکم تو بازی حضور دارند. و اگر قبول کنیم سه نفر قبلی هر سه تاشون مافیا بودن، مافیا 5 نفره بوده.

منم با امین موافقم که مافیای 5 نفره، با خیاط، بازیگر، تروریست و ساقی + شیطان قوی هست. چاره چیه ؟ اینکه بیای با بالانس بازیکن ها یکم ضعیفشون کنی ! اونوقت می تونیم دنبال سید 1 ئی برای گادفادر و خیاط نباشیم و تو سید 2 ئی ها پیداشون کنیم.

و اما یک احتمال کمتر دیگه هم هست و اینکه امین خلفی هم ساقی نبوده باشه و بیگناه بوده باشه. یا حتی صدرا بازیگر نباشه (من اولی رو محتمل تر میدونم) انوقت مافیای 4 نفره ممکن میشه و خب حتما و حتما یه سید 1 دیگه توش هست، ولی سید 2 ئی هم توش هست، در واقع خیاط و گادفادر امکان نداره هر دوشون سید 1 باشند از نظرم، چون آرش هم تقریبا سید 1 ئی بود.

اینو بررسی کنید نظرتون رو بدید. خودمم کامل می کنم میام.

Underwood
پسندها
476
یه چیزی هم در مورد مملگر بگم، من دیروز داشتم رای هارو بررسی می کردم دیدم مملگر از روز قبلش با چلنجر درگیر بود، اولش اومدم اینو بگیرم رو این حسابی که مملگر کمتر می تونیم بگیم از مافیا به چلنجر رای داده باشه با این استنباط که دیروزم روی چلنجر بوده.

اما بعدش فکر کردم، خب اینکه خوبه برای یه مافیا و لباسش، که تو از قبل روش باشی و دقیقا همین نقطه برسی که این فکر رو در موردت کنند.

بخاطر همین به نظرم تو جمیع جوانب باید افراد رای دهنده به محمدرضا بررسی شن، نه فقط موضوع اعدامش. ولی رای دهندگان اعدامش شانس بالایی دارند. عمادم باید بررسی کنم چون پستاشو نسبت به بقیه با دقت کمتری خونده بودم این دور.

و نکته دیگه رضا سوال دارم از خودت، از ساعت 01:13 دقیقه که من رایمو از رو آرش برداشتم، تا 01:20 یه خلا بزرگ بود. حتی قبلشم کسی پست نداده بود و پست گاد برای اینکه ته فاز 01:20 هست به خوبی دیده میشد، به نظر خودت یکم بعید نیست بعد اون خلا تازه 01:25 تصمیم گرفتی که رایتو عوض کنی ؟ یعنی اولا برای تصمیم گیری بعد پست من نیاز به 12 دقیقه زمان داشتی تو اوج خلوتی تاپیک و اینقدر بی دقت با پست گاد برخورد کردی ؟

می دونی چرا ؟ روشن بگم به اون حرکتت خیلی مشکوکم، چون سیس مافیا می خوره، من 01:13 رایمو از روی آرش برداشتم و منظورمو فهموندم به بازی، بعد تو یه تایمی اومدی رایت رو حذف کردی که حساب نشه ولی این تو دفترچه افتخاراتت باشه اینکارو کردی :دی و احتمال هست که می خواستین حداقل 50-50 با آرش شه و خب قرعه یا رایزنی یا هرچیزی مثل این باعث اعدام چلنجر بشه جای آرش. ضمن اینکه اینطوری با این ابطال رای باطل بگی من جزو اینا نبودم :دی

این حرکت ها کاملا به مافیا، مخصوصا مافیای آرش می خوره راستش :دی

تحلیلت چیه ؟

کارکشته مافیا
پسندها
25
پستت رو خوندم، حس خوب ندارم به نحوه نگاهت به بازی، در واقع باز همون نوع بازیت با محمد با منم تکرار میشه، شبیه کسی که داره احتمال بررسی می کنه برای رسیدن به نتیجه نیست، شبیه کسیه که داره مستندات جمع می کنه برای نتیجه گیری رو یه نفر و این اطمینان با هیچ نقش بیگناهی نمی خونه جز فرشته، که خب خدا رحمتش کنه فرشته رو شیطان زده

اولین کاری که باید در حالت بی طرف می کردی، میگفتی شیطان، به امین و سید و من می خونه، حالا امین نیست، منم به فلان دلیل نیستم پس سید محتمل تره ! بای دیفالت خودت رو از شیطان بودن و گادفادر بودن خلع کردی، امینم که خب منطقی نیست پس سید.

داداش گلم وقتی من میخوام شیطان پیدا کنم اعدامش کنم خودمم باید بگم؟ :)) خب قدر مسلمه که برا بقیه افراد اگر من تو سید ۱ اشون هستم قطعا منم تو همین دسته قرار می گیرم و باید انتخاب بکنند. لزومی نمی بینم خودم اسم خودمو بین کاندید های شیطان بیارم. که چه خب؟ من برای مبرا کردن خودم از شیطان وقتی خودم دارم در موردش صحبت می کنم نباید دلیلی بیارم که. چون من نقش خودمو میدونم. منتهی اگر یکی به فلان دلیل گفت مهدی می تونه شیطان باشه و ازم جواب خواست، منم اگه دلیلی داشتم بهش میگم. ولی وقتی خودم دنبال شیطانم به نظرم لزومی نداره دیگه خودمم تحلیل و بررسی کنم :)) در واقع من این گیر رو که چرا اسم خودتم بین گناهکارا میذاری رو اصلا خرده می گیرم به بازیکنا. معلومه خودم انجامش نمیدم :دی

این شیوه شک رو بیشتر ایجاد می کنه که اعدام محمد، حمله متقابل به من تو فاز بعدش و مواردی مثل این مثلا می تونسته برای این باشه که می خواستی کمک کنی مافیا اون موقع که حالا می دونیم سه نفر بودن (تازه من یه حس بد دارم حداقل یعنی میتونستند چهار باشند و الان سه نفرن، شدنیه اما خیلی بد بینانست) سیف اعدام کنند و بیان جلو و البته اینجا عملکردتم تیمی نبوده و انفرادی بوده، چون با توجه به اشراف شیطان می دونستی من گناهکار نیستم و با رای ندادنت به من نمی خواستی پات گیر بیوفته در حالی که آرش نمی دونسته من گناهکار نیستم و احتمال شیطان میداده و با شجاعت بیشتری اومده جلو بهم تا پای اعدام رای داده.
چون دقیقا فاز قبل که می تونستی به عنوان رای چهارم منو اعدام کنی نکردی و دیشب هم از امان استفاده کردی و نبودی، جفتش می تونه هم بخاطر بیگناهیت باشه هم بخاطر کار داشتنت، اما قبول داری عملکرد های منم تو فازا می تونسته برای این باشه ولی تعبیر شیطان هم در موردش هست ؟ عملکرد تو هم هم میتونه بیگناهانه باشه و هم شیطانی !

خب، به نظرم یا معنی کمک رو نمی دونی، یا اینکه یه ذره جو می بینم تو حرفت. چرا؟ چون من خودمو از عوامل اصلی اعدام های خلفی و محمد می بینم. نه اینکه کمک کرده باشم. اینیم که میگی من با اشراف شیطان می دونستم تو گناهکار نیستی، یکی اینکه نمیدونم چجوریه این :)) که خب بگذریم. حالا به فرض شیطانم و اشراف هم دارم از تو. اون موقع میام با تو بحث کنم و خودم رو در موقعیت ۱ به ۱ بذارم به صورت هجومی؟ اتفاقا همین کار محتاطانه رو تو بازی تو کردی و من چندبار هم گوشزد کردم بهت. در واقع هم فشار میاوردی و هم کوتاه میومدی. که خب اینا برای من شیطانانس :دی
اینیم که میگی فاز قبلی اعدامت نکردم، خب فاز قبلی اطمینانم به حد کافی نبود. الان مثلا اون قضیه تروریست کمک کرده که بتونم ال امین رو کنار بذارم. فاز قبلی چی؟ و اینکه فاز قبلی از کاندید های شیطان برای من آرش هم بود و نه فقط تو. که خب آرش مشخص شد تروریست بوده و این الان باعث شده احتمال شیطان بودن تو از هر طرف بالا بره برام.

مضاف بر اینکه من هنوز نوع اعدام محمد رو گناهکارانه می دونم، ابهام ابهام ابهام، بدون پلن مشخص برای بعدش. هنوزم جواب نگرفتم که چرا محمد بدون اینکه پلن مشخصی برای لباسش باشه اعدام شد و رای تورو گرفت.

آفرین همین درسته. کوتاه اومدن فاز های قبلیت رو باور کنم یا اینو؟ تو راهکار بهتری داشتی برای پلن و لباس؟ من دلیل رای دادنم احتمال گادفادر و خیاط بودن محمد بود و به نظرم حداقلش این بود که شب ضعیف میشد مافیا.

ضمن اینکه کی می تونه انکار کنه که زدن چاوش فرشته، اگر بیشتر از من برای تو محتمل باشه، کمتر نیست ؟

این خیلی جالب بود ولی :دی اینو من امروز حتما می گفتم در ادامه. چون همین خوردن چاوش یکی از دلیل هایی بوده که ذهن منو نسبت به شیطان بودن تو خیلی سوق داده تو این بازی، منتهی هم برهه ای یادم رفت، هم اینکه وقت نکردم بهش بپردازم اما مرسی که خودت گفتیش :دی حالا اینا هیچی، این سوالی که پرسیدی اصلا درست نیست. به نظرم توی زدن چاوش، هیچکسی با انگیزه تر از سید تو هیچ دوره ای از تاریخ مافیا وجود نداشته. حالا تو می تونی به من این اتهام رو بزنی، اوکیه. منتهی تاریخ رو تحریف نکن. اگر یک نفر قرار باشه جایی چاوش رو تو مافیا بزنه، محتمل ترین مظنون این اتفاق، تویی.

کارکشته مافیا
پسندها
118
سلام. :دی

من موافقم با تحلیل‌هاتون. محمدرضا که لباس داشته قطعا. و به نظرم از مافیا گادفادر و خیاط زنده هستن هنوز.

یک نکته‌ای راجع به دیشب، به نظرم اینه‌که چرا لباس ساقی دادن باز. و ایده‌ای که به ذهنم رسید این بود که مثلا بعدش بیان این سناریو رو مطرح کنن که خلفی لباس داشته و بعدش بخوان مثلا من یا سید رو درگیرش کنن که می‌دونستید لباس داشته و رای دادین. :دی امروز هم منتظر بودم کسی بیاد بگه خلفی لباس داشته تا بهش رای بدم، که به نظرم اومد احمقانه‌ست دیگه توی این برهه مطرح کردن این ایده. :))

به هرحال به نظرم بیشتر از ۳ گناهکار نداریم دیگه. احتمال وجود جوکر هم برام کمتر شده اگر مافیا رو ۵ بگیریم با این ترکیب نقش. اگر هم هست ازش درخواست می‌کنم همکاری کن روی پیدا کردن مافیا، مافیاها رو که زدیم، قبل از شیطان اعدامت می‌کنیم ببری. :)) که شیطان هم شناسایی‌ش راحت‌تر بشه.

یک چیزی فقط به نظرم جالب اومد. به نظرم برای آرش تروریست، بد نبود که بعد از اعدامش من رو هم بکشه. یعنی به نظرم آرشی که گفته بود فردا اعدامش رو قبول می‌کنه، این رو هم اتفاق بدی نمی‌دید. منتها به نظرم بعد که محمدرضا رای داده، برنامه‌های تیم مافیا بهم ریخته، چون آرش که می‌رفته، لباس هم لو می‌رفته. جواب آرش هم که گفته اعدامم رو قبول می‌کنم فردا، به نظرم ناشی از اینه که می‌خواستن هر طوری شده لباس لو نره. سر همین به نظرم حرکت سید و بعد رضا - کمتر از سید - مشکوکه. چون به نظرم اون پست آرش که رای به محمدرضا داد، به شکل ۱۰۰درصد گناهکارانه بود. سر همین اون راه اومدن سید باهاش هم تعجب‌انگیزه برام. :دی

@سید
اون بحث رو اوکی‌ام برای ادامه دادن.

کارکشته مافیا
پسندها
118
حس کردم پاراگراف آخر یکم نا واضح شد. :دی

آرش ۱۲:۵۶ دقیقه اومده رای داده به محمدرضا، که اون اعدام بشه و خودش نشه.

۰۱:۰۱ من رای دادم. و الان آرش می‌دونسته بعد از مرگش، من هم می‌میرم باهاش.

۰۱:۰۷ دقیقه محمدرضا رای داده به آرش. این‌جا مافیا فهمیده که اگر آرش بمیره، لباس‌شون هم لو می‌ره. این بده، چون بالاخره فاز روز سناریو زدن روی محمدرضا.

حالا سید یک پستی داده که ظاهرا حذف شده و ساعتش خیلی مهمه. که بعد از پست محمدرضا بوده یا نه. :دی توش ایده‌ی لغو اعدام آرش رو مطرح کرده.

۰۱:۰۹ آرش گفته من می‌پذیرم فردا اعدامم رو. که هوشمندانه‌ست.

۰۱:۱۳، سید رایش رو از آرش برداشته.

درواقع من می‌گم اگر تلاش دیشب مافیا اعدام نشدن آرش و لو نرفتن لباس بوده باشه، اون لحظات سید نقش خوبی ایفا کرده. همچنین تا حدی رضا. اون ساعت پست سید هم اگر مشخص بشه، بهتر می‌شه دید ماجرا رو. :دی

یک پست از سید اون وسط هست، که نمی‌دونیم ساعتش رو و این مهمه که

Underwood
پسندها
476
مهدی، در مورد نحوه بررسی بازیت من باهات هم عقیده نیستم، حالا اینکه عقیده کدوممون درسته دیگه نظر جمعه، به هر حال من حسمو گفتم که برداشتم از سبک پستات تکمیل کردن پازل بازی نیست، نتیجه گیریه. که خب اینو درست نمی دونم. حالا بگذریم مهم نیست اونقدر.

خب، به نظرم یا معنی کمک رو نمی دونی، یا اینکه یه ذره جو می بینم تو حرفت. چرا؟ چون من خودمو از عوامل اصلی اعدام های خلفی و محمد می بینم. نه اینکه کمک کرده باشم. اینیم که میگی من با اشراف شیطان می دونستم تو گناهکار نیستی، یکی اینکه نمیدونم چجوریه این که خب بگذریم. حالا به فرض شیطانم و اشراف هم دارم از تو. اون موقع میام با تو بحث کنم و خودم رو در موقعیت ۱ به ۱ بذارم به صورت هجومی؟ اتفاقا همین کار محتاطانه رو تو بازی تو کردی و من چندبار هم گوشزد کردم بهت. در واقع هم فشار میاوردی و هم کوتاه میومدی. که خب اینا برای من شیطانانس
اینیم که میگی فاز قبلی اعدامت نکردم، خب فاز قبلی اطمینانم به حد کافی نبود. الان مثلا اون قضیه تروریست کمک کرده که بتونم ال امین رو کنار بذارم. فاز قبلی چی؟ و اینکه فاز قبلی از کاندید های شیطان برای من آرش هم بود و نه فقط تو. که خب آرش مشخص شد تروریست بوده و این الان باعث شده احتمال شیطان بودن تو از هر طرف بالا بره برام.

مهدی بیا یه دفعه بحث کن، توش برچسب نزن باشه ؟ :دی چرا من وقتی یه اتهام یا احتمالی در مورد تو بکار می برم باید بیای بگی جو !

خب باشه اگر اینطوری قراره بازی بشه، منم باید بگم که داری عامدانه با کلمات بازی می کنی، من میگم به گناهکارا کمک کردی، تو میگی من کمک نکردم خودم دوتا از اهداف احتمالیشون رو اعدام کردم :))

آقا اصلا بحث کلمات نیست، بزار برات سناریو ذهنمو بیشتر توضیح بدم و امیدوار باشم که متوجه جان کلامش بشی و نظرتو بگی، من سناریو ام اینه: خلفی اعدام شد تو هم توش دخیل بودی (عامل اصلی قطعا نبودی و آرش بود ) محمد به شیوه مشکوکی اومد و از لباس داشتن خلفی صحبت کرد. و خب طبیعتا مشکوک ترین گزینه روز بعد بود. تو از همون اول به عنوان عامل اصلی اعدامش وارد میدون شدی، ولی به چه شکلی ؟ در همون پست های اولیه گفتی که احتمال لباس داشتن محمد هست ! اینو هر آدم عاقلی که بهش نگاه کنه اینه که تو با این حرف مسئولیت اعدام محمد رو از خودت برداشتی. ببین این جو نیست اونطور که آرش می گفت، فکت هست. در واقع وقتی من میگم مهدی می تونه لباس داشته باشه و باز اعدامش می کنم، یعنی مهدی اگر بیگناهم باشه من قبول ندارم بیگناهه، یعنی مسئولیتی گردن من نیست. اوکی ؟

در واقع تو تئوری من تو به مافیا کمک کردی با اعدام محمد (کمک به مافیا یعنی یه نفر رو براشون اعدام کردی، نه اینکه تو اعدام محمد کمک کردی) بدون اینکه بشه با اعدام محمد بازی رو روشن کنیم. یعنی از روزی که خلفی اعدام شد تا روزی که محمد با اون وضع و دقیقه 90 اعدام شد، هیچ اطلاعات جدیدی به بازی اضافه نشد. اینو رد می کنی ؟ اگر آره بگو چی به بازی اضافه شد به صورت قطعی یا حتی احتمال قوی ؟
از اون طرف اعدام محمد چیزی هم نبود که بشه باهات متهمت کرد بالقوه، چرا چون تو قبلا گفته بودی محمد لباس داره احتمالا، اوکی ؟

بعد حملات من به تو و آرش شروع شد به شدت، اومدی خیلی محکم جلوی من وایسادی و تقریبا هر جمله منو با یه کنایه و برچسب جواب دادی، البته منم در موردت یه اشتباه کرده بودم که همین باعث میشد احتمالت برام از آرش کمتر باشه که البته درست هم فکر می کردم. و آرش آخر خودشو نشون داد. بگذریم.

سر من، آرش با سحر با چلنجر به من رای دادن، اما تو رای ندادی، با اینکه خیلی به من مشکوک بودی، در حالی که با رای تو من اعدام بودم، چرا ؟ این تئوری وجود داره که تو شیطان بودی، منو پرسیده بودی و به شیطان بیگناه و گناهکار درست گفته میشه، این اون تئوری اشراف هست که امین مطرح کرده، وقتی من گناهکار اعلام نشدم، نیومدی سمت من و نخواستی رای دهنده اعدام من باشی (اینجا صرفا به مافیا کمک کردی و دخیل نبودی) در حالی که آرش مافیا اومد چون فرضش این بوده من شیطانم و می تونه با اعدام شیطان حالا که شیطان اومده روش اعتبار کسب کنه. ولی تو که می دونستی نیومدی.

ببین این سناریو یه احتمال هست، احتمالاتشم می خونه، حالا من پیشنهادم به تو اینه جای گارد گرفتن مقابل من و برچسب زدن و ...، بیا احتمالات رو در مورد هم بررسی کنیم. چون تمام این حرکاتی که گفتم هم می تونه از شیطان سر بزنه هم از یه بیگناه.

آفرین همین درسته. کوتاه اومدن فاز های قبلیت رو باور کنم یا اینو؟ تو راهکار بهتری داشتی برای پلن و لباس؟ من دلیل رای دادنم احتمال گادفادر و خیاط بودن محمد بود و به نظرم حداقلش این بود که شب ضعیف میشد مافیا.

بله راهکار بهتری داشتم، من اگر فرض می کردم محمد لباس داره، کل بازی رو براش به سوال و جواب می کشیدم تا واکنش هاشون رو ببینم، نوع رای دادن، زمان رای دادن، تغییر رای و ... کما اینکه اینکارو دیروز سر آرش انجام دادم. من می خواستم آرش اعدام شه، اما باز هم با همه مسائل روش مطمئن نبودم پس اومدم سوال و جواب کردم همه و از همه واکنش گرفتم، مثالش ؟ سحر پریوز به من رای داده بود، دیروز به آرش، در حین اینکه می تونست سوالم باعث برگشتن رای خودش یا تردید بقیه روی رای دادن به آرش بشه، ازش سوال کردم : " تو که میگی با دقت نخوندی" از کجا میگی آرش گناهکاره و بهش رای میدی.

من به نظرم یه بیگناهی که از بازی اطلاع نداره، دیمی و زیر شیکمی اعدام نمی کنه به هر قیمتی مگه اونقدر مورد حاد باشه که فقط کندن شر طرف واجب تر باشه که اینم خیلی بعید رخ میده. از یه اعدام کمک می گیره تو باز شدن گره، اعدام محمد هیچ کمکی به بازی نمی کرد، یه نفر حذف می شد که امکان داشت گناهکار باشه یا بیگناه لباس داشته باشه یا نداشته باشه، اون مدل اعدام کردنش فقط نفر کم کردن بود.

رای دقیقه 12:59، 1:00 به کسی که نمیشه فهمید چیه و بقیه رو باهاش شناسائی کرد، هیچ جوره تو کت من نمیره. اگر تو کت بقیه میره بگن.
--------------

اما میگی اگر من شیطان بودم میومدم بصورت یک به یک روی تو :دی به نظرم یکم فرض رو اشتباه در نظر گرفتی، تو دعوای من و تو اولین کسی که حمله جدی و غیر محتاطانه کرد من بودم که اینکارو به صورت مشترک به تو و آرش کردم تا حدی که عرفان صداش در اومد که اینکار قلدر بازیه و منم معتقد بودم اون زمان جز قلدر بازی نمی تونست گناهکار رو از بین افرادی که محمد رو اونطور اعدام کردن بکشه بیرون، چون از نظرم مدل اعدام محمد گناهکارانه بود و فعلا تا اینجا تئوریم هم درست بوده. در واقع منم می تونم استدلال خودت رو استفاده می کنم، من اگر شیطان بودم میومدم اونطوری حمله کنم 1 به 1 که با یه رای تو اعدام شم ؟

اما نکته بعدی اینکه چرا الان از موضع اون روزم اومدم پائین، طبیعیه، من از بین تو و آرش حداقل یه گناهکار میدیدم و شاید جفتتون و بخاطر همین به جفتتون توپیدم، دلایلم برای آرش بیشتر از تو شد (رای ندادن به خودم، اینکه تو رایتو نچرخونده بودی و ... ) آرش اعدام شد و مافیا بود. الان تو هستی، تو حرکاتی رو تو اون روز بحث سنگین با من داشتی که همشون دو وجهی اند هم می تونند گناهکارانه باشند هم بیگناهانه.

بلی من اگر فقط برای رو کم کنی قرار بود بازی کنم میومدم امروز تو هم اعدام می کردم جمع می کردم میرفتم. ولی خب چنین قصدی ندارم. البته می پذیرم این حرکت منم هم شیطان انجام میده هم بیگناهی که دنبال شکافتن بازیه.

پس بهتره جای اتهام متقابل و برچسب زدن به هم سناریو های هم دیگه رو نقض کنیم.

مرسی.

این خیلی جالب بود ولی اینو من امروز حتما می گفتم در ادامه. چون همین خوردن چاوش یکی از دلیل هایی بوده که ذهن منو نسبت به شیطان بودن تو خیلی سوق داده تو این بازی، منتهی هم برهه ای یادم رفت، هم اینکه وقت نکردم بهش بپردازم اما مرسی که خودت گفتیش حالا اینا هیچی، این سوالی که پرسیدی اصلا درست نیست. به نظرم توی زدن چاوش، هیچکسی با انگیزه تر از سید تو هیچ دوره ای از تاریخ مافیا وجود نداشته. حالا تو می تونی به من این اتهام رو بزنی، اوکیه. منتهی تاریخ رو تحریف نکن. اگر یک نفر قرار باشه جایی چاوش رو تو مافیا بزنه، محتمل ترین مظنون این اتفاق، تویی.

اینو دیگه واضحا می تونم بگم فضا سازیه، چاوش دوست مشترک و نزدیک من و تو همزمان هست، جفتمونم می تونیم زننده اش باشیم. ضمن اینکه این بدیهیه که من لذتی که بحث تو بازی و شکست دادنش می برم، تو زدنش ندارم :دی

ولی خب شیطان و فرشته با هم این حرفا رو ندارند. به هر حال ما جفتمون ممکنه ذهنمون رو فرشته بودن چاوش بره. ولی این به این مفهوم نیست که ذهن امین نمی تونه بره :))

ضمن اینکه چاوش با بحثش در مورد آرش اون فاز می تونست به من کمک کنه، قبول دارم که شیطان نمیزاره فرشته یه روزم بیشتر تو بازی بمونه، اما به هر حال چاوش تو بازی اون روز به نفع من بود بودنش چون راحت تر آرش و تورو محکوم می کردم :دی

Underwood
پسندها
476
یک چیزی فقط به نظرم جالب اومد. به نظرم برای آرش تروریست، بد نبود که بعد از اعدامش من رو هم بکشه. یعنی به نظرم آرشی که گفته بود فردا اعدامش رو قبول می‌کنه، این رو هم اتفاق بدی نمی‌دید. منتها به نظرم بعد که محمدرضا رای داده، برنامه‌های تیم مافیا بهم ریخته، چون آرش که می‌رفته، لباس هم لو می‌رفته. جواب آرش هم که گفته اعدامم رو قبول می‌کنم فردا، به نظرم ناشی از اینه که می‌خواستن هر طوری شده لباس لو نره. سر همین به نظرم حرکت سید و بعد رضا - کمتر از سید - مشکوکه. چون به نظرم اون پست آرش که رای به محمدرضا داد، به شکل ۱۰۰درصد گناهکارانه بود. سر همین اون راه اومدن سید باهاش هم تعجب‌انگیزه برام. :دی

@سید
اون بحث رو اوکی‌ام برای ادامه دادن.

امین در مورد حرکتم در مورد آرش توضیح دادم بالاتر، دوتا مورد بود که تصمیم گرفتم اینطوری شه.

1- آرش ادعای لباس کرده بود، اگر آرش با اون ادعا اعدام میشد، من فردا باید میومدم اثبات می کردم که لباس نبوده و از طرفی تئوری خودم رو زیر سوال می بردم. من تمام بحثم با مهدی روی این استدلال سوار هست که وقتی اعتقاد جدی هست که یه نفر می تونه لباس داشته باشه، اعدامش بدون اینکه آورده ویژه ای بیاره اشتباهه، مخصوصا تو بازی های که پویا گاد هست و همه چی به اندازه کافی پیچیدست. ضمن اینکه علم به غیب هم وجود نداشت که بدونم آرش نقشیه که بعد اعدامش این اطمینان پیش میاد که لباس نداره. در نتیجه منطقی بود که یک روز در موردش صبر کنم و اعدامش کنم که دیگه کسی نگه لباس داره.

2- حتی برای خودم هم واضح نبود تو اون صورت که آرش لباس داره یا نه.

اما اتفاقا خودت پست منو مطرح کردی که پاک شد، دلیل اینه که من دنبال لو نرفتن لباس نمی تونستم باشم، چون تو اون پست گفته بودم :

خب مثل که اونی که اول رای بیاره اعدام میشه.

عماد رایتو بردار، و سوال از گاد، با این وضعیت میشه امشب اعدام نکنیم ؟ یعنی نه محمدرضا نه آرش

و دوم سوال از آرش، با این وضعیت اعدام میشی، اگر اصرار داری که لباس داری، فردا اعدام رو بدون لباس قبول می کنی ؟ اگر آره من رایمو پس میگیرم که فردا که کلا لباسی نمی تونه تو بازی باشه اعدام شه. اینطوری بازی باز میشه تکلیف روشن میشه.

- - - Updated - - -

ندیدم،گاد الهی علف !

اینجا مشخصه که این ایده به ذهنم رسیده هیچ کس اعدام نشه، نه محمدرضا و نه آرش و از اون ندیدم، گاد الهی علف آخرش که آپدیت شده مشخصه که پست بعد از ساعت 01:00 ( حوالی همون 01:00 چون نمی تونسته خیلی بعدش باشه نهایت 2 یا 3 دقیقه از همون گاد ببخشید بعدش معلومه، و البته قطعا قبل از پست آرش یعنی 01:09 ارسال شده. دقیقترشو نمی دونم که قبل از پست تو بود یا بعدش، به هر حال پست تورو هم که به آرش رای داده بودی ندیده بودم اون تایم که این پست رو دادم چون تایپ این پست حداقل 2-3 دقیقه ای زمان می بره.

در واقع تمهید من مشخص بوده، اعدام نشدن هیچ کس.

کاربلد مافیا
پسندها
0
@مهدی
به نظرم خلفی واقعا ساقی بوده. اگر نگم آرش بیشتر از تو در اعدامش نقش داشت، کمتر از تو هم نداشت! که میبینیم آرش تروریست بوده! پس آرش و خلفی هم تیمی بودن، چطوری انتظار داری همین احتمال رو برای تو در نظر نگیرم؟!

@عماد
سید وقتی این حرف رو زد رای ها 4-3 بود و محمدرضا اعدام میشد. مساوی 3-3 با مساوی 4-4 فرق داره خب. تو مساوی 3-3 کسی به حد نصاب 4 رای برای اعدام نرسیده و کسی اعدام نمیشه ولی تو مساوی 4-4 چی؟!

تو خودت از بیرون نگاه کن. الان قبول داری که هیستوری درگیری من و مملگر با محمدرضا بیشتر از خودت بوده دیگه؟ تو به کسی که از قبل با محمدرضا بیشتر بحث داشته بیشتر شک میکنی برای مافیا بودن یا به کسی که یک فاز دیرتر اضافه میشه و همون شب معلوم میشه محمدرضا لباس داشته؟

هیچ ربطی نداره،من با دلایل الکی و گیر مسخره به چلنجر گیر ندادم که بخوای بگی مشکوکم.
هیستوری و درگیری بیشتر به هیچ عنوان معنی سفید بودن و بیگناه بودن و یا مشکوک نشدن نمیده،این چ منطقیه؟

- - - Updated - - -

در مورد حرفی که میزنی،واسه همین از سید سوال کردم،میخواستم ببینم منظورش چیه،الان که مساوی شده اوکیه یا نه

Underwood
پسندها
476
در مورد حرفی که میزنی،واسه همین از سید سوال کردم،میخواستم ببینم منظورش چیه،الان که مساوی شده اوکیه یا نه

عماد من هنوزم که هنوزه نفهمیدم از چه نظری اوکیه یا نه، اون موقع پستت رو دیدم نفهمیدم، خواستم واکنش نشون بدم نشد :)) چیش اوکی بود یا نه؟ موضع من مشخص بود دیگه قرار نبود آرش اعدام نشه، ولی ممدرضا باشه. واضحم بود حرفم :دی. چیز مبهمی نداشت که.

تو باید رایتو در هر صورت بر می گردوندی که چلنجر اعدام نشه. وقتی گفتم رایتو برگردون یعنی می خوام چلنجر از رای بیوفته. این به اینکه آرش رای امین رو گرفته بود ربطی نداشت مطلقا :دی پستم تو اون مقطع بیش از حد واضح بوده.

کاربلد مافیا
پسندها
177
@مهدی
به هر حال این هم یه احتماله نمیتونی منطقی بودنش رو زیر سوال ببری. درسته با توجه به حرف خودت احتمالش کمه ولی بعید نیست.
درباره این که بین رای دهندگان به محمدرضا بجز آرش، بازم مافیا هست، خیلی کامل و نفر به نفر صحبت و تحلیل کردم که تو همون پست اول فازم. دوباره ببین.

@امیر
والا من واقعا فکر میکردم فاز تا 1:30 هست بخاطر این که این پست رو دیده بودم و تو ذهنم مونده بود:http://mafiaia.ir/showthread.php?3-...-نخست-دشمنی-ناشناخته&p=812&viewfull=1#post812

وقتی که دیدم گاد نوشته این رای حساب نیست هم رفتم ازش پرسیدم هنوز 1:30 نشده که، که فهمیدم 1:20 بوده.

بعدش هم امیر، تو طبق ادعای خودت، که همین دور هم از اول بازی تا الان چند دفعه اشاره کردی، سبک بازی من رو آشنایی داری و احتمالا میدونی تو لحظات حساس بازی معمولا نمیتونم در لحظه تصمیم سریع و منطقی ای بگیرم. چندین بار شده که سرنوشت بازی به رای من بسته بوده و با یک رای اشتباه جای برنده و بازنده رو عوض کردم. بنابراین این که میگی خیلی طول کشیده تا تصمیم بگیری، استدلال محکمی نیست که بخوای باهاش اتهام مافیا بودن بهم بزنی. با این تصور که تا 1:30 وقت هست داشتم پست ها رو میخوندم و فکر میکردم و اون پست رو دادم.

در مورد شیطان هم لااقل شیطانی بودم که مطلع از نقش آرش نبودم، وگرنه رایمو ازش نمیکشیدم و میزاشتم نفر آخر باهاش نفله شه و البته با اعدامشم اعتبار خریده بودم. و خب اینو اونایی که تو بازین می دونند که همونقدر که احتمال داره من شیطان باشم و آرش رو نپرسیده باشم، احتمالش همونقدره که مثلا یه دوره با چاوش بحث نکنم.

اولا که این رو اعصابه که میگی من اگر شیطان باشم هم از نقش آرش خبر نداشتم! خودتم داری میگی همچین چیزی بعیده! یعنی یه فرض غلط درست کردی و باهاش نتیجه گیری میکنی. تو اگر شیطان باشی قطعا از نقش آرش خبر داشتی! خودت داری میگی رای از رو آرش برداشتم تاثیری رو اعدام شدن یا نشدنش نداشت:
مانی که رایم رو از روی آرش برداشتم 1:13 بوده، در حالی که قبل من 1:07 دقیقه محمد رضا به آرش رای داده بود و بدون منم اعدام میشد آرش منم رای آخر که نبودم رای اول بودم و سیف ترین فرد بازی.
پس چرا میگی میتونستم رایمو از آرش نمیکشیدم بیرون و میذاشتم نفله شه؟! بدون رای تو هم اعدام شد بعد میگی اگر میدونستم تروریسته رایم رو نمیکشیدم بیرون؟! این یعنی چی خب؟!

@عماد
سوالی که من ازت داشتم رو سید با لحن و گیرایی بهتر ازت پرسید الان دوباره. اونو جواب بده.

بقیه پستا رو میرم بخونم.
یا تا قبل 9 میام یا میره برا 11.

کاربلد مافیا
پسندها
0
عماد من هنوزم که هنوزه نفهمیدم از چه نظری اوکیه یا نه، اون موقع پستت رو دیدم نفهمیدم، خواستم واکنش نشون بدم نشد :)) چیش اوکی بود یا نه؟ موضع من مشخص بود دیگه قرار نبود آرش اعدام نشه، ولی ممدرضا باشه. واضحم بود حرفم :دی. چیز مبهمی نداشت که.

تو باید رایتو در هر صورت بر می گردوندی که چلنجر اعدام نشه. وقتی گفتم رایتو برگردون یعنی می خوام چلنجر از رای بیوفته. این به اینکه آرش رای امین رو گرفته بود ربطی نداشت مطلقا :دی پستم تو اون مقطع بیش از حد واضح بوده.

من برداشتی که کردم این بود که رای ها باید مساوی بمونه،برای همین سوال کردم وقتی امین رایو مساوی کرد.
من دیروز رای اعدام رو چلنجر داشتم و به نظرم گناهکار بود،قصد صرف نظر از اعدام چلنجر نداشتم.

Underwood
پسندها
476
من برداشتی که کردم این بود که رای ها باید مساوی بمونه،برای همین سوال کردم وقتی امین رایو مساوی کرد.
من دیروز رای اعدام رو چلنجر داشتم و به نظرم گناهکار بود،قصد صرف نظر از اعدام چلنجر نداشتم.

اون پستی که آرش از من نقل قول کرده، من گفتم:

عماد رایتو بردار، و سوال از گاد، با این وضعیت میشه امشب اعدام نکنیم ؟ یعنی نه محمدرضا نه آرش

حتی قبل و بعدشم فحوای کلام اینه که من کلا دنبال تعلیق یه روزه بازی هستم که لباسی در کار نباشه، فکر نمی کنی با این سوالی که از گاد پرسیدم برداشت تو خیلی خیلی بعید به نظر میاد ؟ :دی چون دقیقا این جمله هم بعد جمله ای گفتم که به تو گفتم رایتو بردار :دی

در واقع نقض قرضه اگر بگی ازش این برداشت رو نکردی :دی

بعدش هم امیر، تو طبق ادعای خودت، که همین دور هم از اول بازی تا الان چند دفعه اشاره کردی، سبک بازی من رو آشنایی داری و احتمالا میدونی تو لحظات حساس بازی معمولا نمیتونم در لحظه تصمیم سریع و منطقی ای بگیرم. چندین بار شده که سرنوشت بازی به رای من بسته بوده و با یک رای اشتباه جای برنده و بازنده رو عوض کردم. بنابراین این که میگی خیلی طول کشیده تا تصمیم بگیری، استدلال محکمی نیست که بخوای باهاش اتهام مافیا بودن بهم بزنی. با این تصور که تا 1:30 وقت هست داشتم پست ها رو میخوندم و فکر میکردم و اون پست رو دادم.

رضا تو خیلی واضح منظور منو فهمیده بودی از اون چیزی که به عماد گفته بودم، چون امروز خودت اومدی به عماد ایراد میگیری که چرا خودتو زدی به نفهمی و رایتو بر نداشتی، یعنی اون تایم قطعا فهمیده بودی من چی میگم و چی میخوام از بازی و منطقشو، اینقدرم برات منطقش وارد بوده که ایراد میگیری به عماد که تو چرا بر نداشتی. خب به نظرم این نمی تونه دلیل خوبی باشه که لحظه حساس خوب تصمیم نمیگیرم.

البته این چیزی که از خودت گفتی رو تائید می کنم. ولی قطعی نیست استدلالت برای رد این.

اولا که این رو اعصابه که میگی من اگر شیطان باشم هم از نقش آرش خبر نداشتم! خودتم داری میگی همچین چیزی بعیده! یعنی یه فرض غلط درست کردی و باهاش نتیجه گیری میکنی. تو اگر شیطان باشی قطعا از نقش آرش خبر داشتی! خودت داری میگی رای از رو آرش برداشتم تاثیری رو اعدام شدن یا نشدنش نداشت:
پس چرا میگی میتونستم رایمو از آرش نمیکشیدم بیرون و میذاشتم نفله شه؟! بدون رای تو هم اعدام شد بعد میگی اگر میدونستم تروریسته رایم رو نمیکشیدم بیرون؟! این یعنی چی خب؟!

رضا تو خودت با سوالت خودتو نقض می کنی. میگی تو هم که رایتو از آرش برداشتی آرش اعدام شد، خب پس مرض من چی بوده که رایمو از آرش برداشتم ؟ :دی بلاخره من می خواستم آرش اعدام بشه یا نه ؟ :دی

اگر آره چرا رایمو برداشتم و اگر نه، چرا تلاش کردم که رای از چلنجر برداشته شه ؟ :دی چون الان استدلالی که می کنند اینه که من می خواستم لباس چلنجر لو نره که رایمو از آرش برداشتم. :دی

اینو باز کن بهت جواب بدم.

- - - Updated - - -

پی نوشت: در حال مطالعه بحث امین و رامتین و بحث خودم و امین هستم که یه خلاصه ای ازش در بیارم و ادامه بدیم.

چون 3 فاز ازش گذشته جزئیات موضوع فراموش شده. ضمن اینکه همون موقع هم رفت تو تعلیق چون گفتم باید بحث امین و رامتین رو که دقیق نخونده بودم بررسی کنم.

کارکشته مافیا
پسندها
112
سلام پستارو خوندم با این اتفاقای دیشب همه برا من مشکوکن ، از رای برداشتن سید تا حرکت عماد و رضا

خوندم که سید گفت بخاطر ترس از لباس رایو از ارش برداشتم که فردا بی لباس اعدام شه و مجبور نباشم به همه اثبات کنم که این گناهکاره واقعا و لباس احیانا بیگناهی داره ....من اینو میگم با اون حرکت تابلوی ارش سر برگردوندن رای که برا فرار از اعدام به یکی دیگه رای داد که اون بجاش اعدام شه و نه اینکه کسی اعدام نشه! چیزی جز گناهکاری و دست و پا زدن برا به ثمر رسیدن لباس میشه برداشت کرد؟ هممون خداقل 10 دور بازی کردیم و هر بچه ای رو بگیری تو کوچه این حرکتو نشون بدی بهش میگه تابلوعه که گناهکاره ، پس این نیازی به اثبات نداشت که سید! اگر به تنهایی اعدام میشد و تروریستم نبود با اون حرکت تابلو همه ما دیفالت میگفتیم که لباسه صد در صد! همونطور که الان نسبت به ممدرضا تقریبا قطعی هستیم که مافیا نمیتونسته باشه و لباسه!

@عماد
وقتی ارش اون پست تابلو رو داد سید گفت رایو از رو ممدرضا برداره یکی که اعدام نشه چون اون جرکت تیپیکال گناهکاری بود و نیازی نبود تارگت این گناهکار تیپیکال همچنان در معرض خطر باشه! کاملا واضحه ولی تو با گفتن اینکه امین به ارش داد حالا مساوی شدن اوکیه الان؟ چی اوکیه مساوی 3-3 نبودن که بنا به قرعه یا نظر گاد یکیشون قطعی اعدام بود برادر ،من شاخ دراوردم با این حرف منتهی چیزی نمیشد گفت این ایده تو ذهنم اومد بعد تروریست شدن ارش که چون میدونستی تروریسته و اگه برگردونی ممکنه اخرین نفر باشی این کارو نکردی!

تنها نفری که یه مقدار برام سفید شد دیشب امین بود با اون برگردوندن رایش به ارش که کاملا محتمل بود نفر اخر بمونه و قابل پیش بینی نبود که بعدش کسی رای میده یا نه و در لحظه بود ، مافیا نمیتونه باشه و اگر شیطان باشه برام کمه احتمالش که ارشو نپرسیده باشه ، و شیطانی که پرسیده ارشو هم نمیتونه اونطور ریسکی رای بده به تروریست پس احتمالش کمه شیطانم باشه...اکر باشه و این ریسکو کرده ک اینطوری فک کنیم و مطمعن بوده که ممدرضا که رای ارشو گرفت عصبانی میشه و تو دفاع رای به اعدام متقابل میده با توجه به دور اولی بودنش و امین از نفر اخری درمیاد و همینطور از شک و اتهاما، نوش جونش اگه ببره : ||

کارکشته مافیا
پسندها
112
با توجه به اینکه خیاط و گادفادر اعلام نشده کسی و به 3 مافیا که مردن اعتقاد داریم هنوز این دو تا موندن ، اگر ممد گاد فادر بوده باشه که کمه احتمالش و امینم درست بوده باشه میمونه 1 خیاط که این احتمالش کمه و من همون 2 تارو قبول دارم که با توجه به صدرا و خلفی و ارش که نیمچه سید یکی بگیرمش من دنبال یه سید یک خفن هستم (نه لزوما برا گاد فادر) و یه سید دو ، به نظرم این بالانس خوبی میتونه باشه هم از لحاظ نقش هم بازیکن ؛ چرا میگم یه سید یکی حتما هس الان چون باید نقطه مقابلم ببینیم ، رابین سامور چاوش فرشته رامتین پلیس اریا(اگه درست بازی میکرد غولیه برا بیگناها) اگه امینم احتمال بالا به بیگناهیش بدیم اینور گناهکارا نمیتونن خالی از سید یکی باشن و با سید یک بودن شیطان و یه مافیا +ارش بالانس خوبی ایجاد بشه ، این دید منه از بازی

Underwood
پسندها
476
خوندم که سید گفت بخاطر ترس از لباس رایو از ارش برداشتم که فردا بی لباس اعدام شه و مجبور نباشم به همه اثبات کنم که این گناهکاره واقعا و لباس احیانا بیگناهی داره ....من اینو میگم با اون حرکت تابلوی ارش سر برگردوندن رای که برا فرار از اعدام به یکی دیگه رای داد که اون بجاش اعدام شه و نه اینکه کسی اعدام نشه! چیزی جز گناهکاری و دست و پا زدن برا به ثمر رسیدن لباس میشه برداشت کرد؟ هممون خداقل 10 دور بازی کردیم و هر بچه ای رو بگیری تو کوچه این حرکتو نشون بدی بهش میگه تابلوعه که گناهکاره ، پس این نیازی به اثبات نداشت که سید! اگر به تنهایی اعدام میشد و تروریستم نبود با اون حرکت تابلو همه ما دیفالت میگفتیم که لباسه صد در صد! همونطور که الان نسبت به ممدرضا تقریبا قطعی هستیم که مافیا نمیتونسته باشه و لباسه!

عرفان من این پستت رو با تمام زمان بندی و بحث هایی که با امین شده مطرح کردن و جواب ندادن به اون سوال ها، ندیدن بخشی از واقعیت می بینم یکم راستش. ولی خب خوش بینانه یه بار سناریو رو می چینم.

00:56: آرش سه رای داره، محمدرضا هم سه رای، آرش به عنوان رای چهارم به محمدرضا رای میده در این زمان، محمد رضا 4 رای میشه.
01:01: امین به آرش رای میده، محمدرضا چهار رای میشه، آرش هم چهار رای، امین نمی تونه رایشو از آرش برداره و رای آخر هست، منم یا مافیام که می دونم آرش تروریسته پس هیچی برام مهمتر از خوردن امین نخواهد بود در این لحظه، مخصوصا لباس گرفتن محمدرضا که اصلا لو هم نمیره.
01:01 لغایت 01:09 (که البته با توجه به نوع پست و زمان پاک شدنش احتمالا زیر 01:05 هست ولی خیلی فرق نمی کنه): پست میدم عماد رایتو بردار، سوال می کنم از گاد که میشه هیچ کسو اعدام نکرد ؟
01:07: محمد رضا به آرش رای میده به عنوان رای پنجم
01:13 من رایمو از آرش بر میدارم.

خب عرفان من کی متوجه میشدم که با اعدام آرش لباس محمدرضا لو میره ؟ 01:07 که محمدرضا به آرش رای داد، من کی رایمو برداشت 01:13، جز این بود لباس محمدرضا لو نمیرفت. محمدرضا رای چندم بود ؟ رای پنجم، رای ندادن من می تونست باعث شه که آرش اعدام نشه ؟ نه ؟

من کی دعوت کردم رای از محمدرضا برداشته شه ؟ 01:01 تا 01:09، چه فایده ای داشت برام اعدام نشدن محمدرضا وقتی 10-20 مین فرصت تصمیم گیری میدادم به بازی ؟

به نظرم خیلی اظهر من الشمسه این حرکت، مخصوصا سر برداشتن رای از آرش وقتی نفر 5 ام بهش رای داده و با برداشتن رای من آرش نجات پیدا نمی کرد و البته هر لحظه رضا یا مملگر ممکن بود دعوت منو لبیک بگن و رایشون رو بردارن.

حداقلش این بود که من یا باید خیلی بیشتر تلاش می کردم برای اعدام نشدن آرش که سختم نبود سحر گفت امیر می خوای رای ندم یا به کی رای بدم، یا اینکه میزاشتم رای خودمو کمی دیرتر برمیداشتم ببینم بین تو و سحر کسی دیگه رای رو بر میداره یا نه.

به نظرم این نوع مدیریت کردن با این همه ریسک، مدیریت کردن نیست حماقته، منم احمق نیستم. میگم تایم ها واضحه. اگر از لحن ها و شرایط و بازی های روز قبل چیزی نگیم.

اما عرفان یه سوال، تو چرا به آرش رای دادی ؟ و وقتی گفت لباس چرا رایتو ازش بر نداشتی ؟ تو نعل و میخ خوبی تو بحث من و آرش داشتی، اگر اینقدر رو آرش مطمئن بودی که رای بدی و بعد لباس رای بر نداری چرا هیچ همکاری تو اعدامش نکرده بودی ؟

نمیشه گفت که این رایت برای این بود که تو گروه محمدرضا قرار نگیری و تو سیف ساید رای به آرش باشی که اگر آرش اعدام شد، مبرا شی ؟ و اگرم نشد (مافیا احتمال نمیداد اعدام بشه چون بین سحر و عرفان یکیشون مهمون ناخونده بوده تو رای ها که حسابش نکرده بودن)

پی نوشت: از سوال و جواب من حس اتهام متقابل نگیر، چون من جواب سوال تورو دادم و استدلال کردم، بعد حالا اونی که تو ذهن خودم بود رو مطرح کردم. :دی نخواستم پوششی قرار بدم این اتهام رو که خودمو توجیه کنم.

- - - Updated - - -

این کدو حلوایی چی میگه وسط پست من اون ساعت 56 : 00 هست برای آرش

Underwood
پسندها
476
با توجه به اینکه خیاط و گادفادر اعلام نشده کسی و به 3 مافیا که مردن اعتقاد داریم هنوز این دو تا موندن ، اگر ممد گاد فادر بوده باشه که کمه احتمالش و امینم درست بوده باشه میمونه 1 خیاط که این احتمالش کمه و من همون 2 تارو قبول دارم که با توجه به صدرا و خلفی و ارش که نیمچه سید یکی بگیرمش من دنبال یه سید یک خفن هستم (نه لزوما برا گاد فادر) و یه سید دو ، به نظرم این بالانس خوبی میتونه باشه هم از لحاظ نقش هم بازیکن ؛ چرا میگم یه سید یکی حتما هس الان چون باید نقطه مقابلم ببینیم ، رابین سامور چاوش فرشته رامتین پلیس اریا(اگه درست بازی میکرد غولیه برا بیگناها) اگه امینم احتمال بالا به بیگناهیش بدیم اینور گناهکارا نمیتونن خالی از سید یکی باشن و با سید یک بودن شیطان و یه مافیا +ارش بالانس خوبی ایجاد بشه ، این دید منه از بازی

قطعی نیست، اما تو مافیای 5 نفره که خیاط و بازیگر و ساقی و مخصوصا تروریست داره، اگر آرش باشه، امین خلفی باشه، صدرا باشه، احتمالا باید دنیال یه سید 3 ئی دیگه باشیم و یه سید 2 ئی، چون دوتا سید 1 ئی با این نقشا و تعداد نفرات بیش از حد زیاد میشه.

مگه امین خلفی یا صدرا مافیا نبوده باشن. اونوقت آره باید دنبال سید یکی دیگه ای گشت.

ضمن اینکه تا دوتا گاد کش رو پویا به گفته خودش فکر کرده و احتمالا حداقل یکیش توی اون سید 1 ئی های اونور بوده که البته تو واقعیت دوتا اتفاق افتاد.

با توجه به فراری و شیطان و قاتل و هزار تا کوفت و مزخرف دیگه، مافیا بیش از حد قدرتمند میشه اونطوری که میگی.

من به نظرم بین من و امین و مهدی یه شیطان هست، شاید یه جوکر و حتما یه روئین تن. گاد فادر رو محتمل نمی دونم. بازیامونم اونطور که تحلیل کردم خیلی به تیمی نمی خوره، امین که معلومه، منم فشار بیش از حدم رو آرش در حالی که میشد برم سمت مهدی و البته کلیه وقایع رخ داده که بالا گفتم، مهدی هم می تونست به من رای بده و همون فاز منو اعدام کنه که نکرد.

Underwood
پسندها
476
خلاصه بحث با امین سر رامتین.

من بحث امین با رامتین رو پیگیری کردم. طولانیه، برای اینکه دستمون بیاد به صورت دیالوگ با سعی در حفظ اصالت بیانش می کنم:

پست 107 رامتین: احتمالا صدرا واقعا مافیا بوده و احتمالا توسط کارآگاه یا قاتل کشته شده، من کلمه صدرا رو سرچ کردم، تنها کسی که با صدرا درگیر بوده رضا بوده. منم به صدرا حس خوبی نداشتم و تکرار گفته های گاد به نظرم گناهکارانه بوده (اینجا الان که می دونیم رامتین پلیس بوده این احتمال رو داره اشاره می کنه من میدونم این واقعا گناهکار بوده که قطعا خب اون موقع کسی نباید می دونست این مفهوم رو میده مگه خیلی دقیق بود)

پست 114 امین: چه نکتی ای در میاد از اینکه رضا به صدرا گیر داده ؟

پست 129 رامتین: صریح تر نمی تونم بگم ولی ممکنه در ادامه ربطی داشته باشه.

پست 130 امین: بعد اون کار سناریو گرا دادن اومد تو ذهنم

پست 131 رامتین: مگه اشتباه گفتم ؟ چرا بیگناهانه نیست و گرای چی ؟

پست 135 امین: تو اول گفتی کارآگاه و قاتل زده و گفتی اولین کسی که به صدرا گیر درست داده رضا بوده، اولین برداشتی که ازش میشه میشه که در واقع گفتی رضا کارآگاه هست و خواستی گرا کارآگاه رو به مافیا بدی و خودتم بهش بشناسونی و احتمال دومم اینه که می خوای تیم رضا رو مد نظر قرار بدی که اونم نمیشه خیلی بهش استناد کرد با وجود فرعی و نکته جالب اینه که تو وسطی، و شیطان دقیقا وسط بازی می کنه ! (چرا آخه ؟ :)) )

پست 141 امین در جواب امیر که پرسیده بود داستان تیم رضا چیه: رامتین از گیر رضا به صدرا و مردن صدرا در همون شب، یک نکته‌ی مهم برداشت کرده، که من دارم سعی می‌کنم حالت‌های مختلف اون نکته راجع به رضا حدس بزنم و ببینم هدف از گفتن‌ش چی بوده، منظورم از تیم رضا، بی‌گناهی، مافیا یا فرعی بودن‌ش بود. عین جمله.

پست 143 رامتین: من فقط میگم که دونستن این روابط کمک می کنه الان ایده ای ندارم که دقیقا چی می تونه باشه.

پست 146 امین: آره اینکه ارتباط موثره رو موافقم اون اوخر اینا گره باز می کنه، فقط چیزی که تو ذهن من اینه تو گفتی قاتل زده و کارآگاه، بعد گفتی کارآگاه چطور اومده فهمیده صدرا، پس پرسیده و رضا کسیه که می تونه اون کارآگاه باشه. پس بدم شاید یکی استفاده کرد.

پست 151 رامتین: من هدفم رو گفتم و نکته جالب اینه که کسی به اون قسمت از حرفم توجه نکرد جز خودت، اول خواستم بلدش نکنم اما اصرار کردی ولی تو با بلد کردن این قضیه بیشتر داری به مافیا کمک می کنی (البته تو صریح گفتی من صریح نمیگم ) الان بلد کردن این به نفع کیه ؟ مافیا یا بیگناها ؟ شایدم خودت شیطانی که داری اینو بلد می کنی که مافیا ببینه. و سوال دیگه اینکه چطور می تونستم تیم رضا رو بفهمم اصلا

پست 168 رامتین: تمام موارد پست 151 + اینکه این نقشا اینقدر زیاد هستند که وجودش از نظرم احمقانست و آدم هر پستی میده قبلش باید 200 تا احتمال در موردش بده، منم این دور اومدم تو بازی و دردسر شده برام !! ( من دقیقا این جمله رو که خوندم متوجه کلافگی عمیق رامتین شدم، قشنگ مستعد بود امین و پویا رو با هم بکوبه تو دیوار :)) میشناسمش )

پست 170 امین: خب جالب شد، اینکه میگی چرا بلدش می کنی، تو اگر نمی خواستی بلد بشه چرا اون پست رو دادی، اتفاقا نخ که همه بفهمن نخ نیست، یه بار چاوش به من نخ داد فقط من فهمیدم (راست میگه :)) ) و در مورد نقش رضا هم در واقع ایده ام اینه که ممکنه بخوای بگی که رضا که به صدرا گیر داده خودش مافیا نیست، ضمن اینکه من فکر نمی کنم که رضا کارآگاه باشه و صرفا این کار تو این برداشت رو میده که داری نخ میدی

پست 173 رامتین: می خواین قبول کنید یا نه من هدفم همون بود.

شب میشه رامتین میمیره و پلیس اعلام میشه.

امین این خلاصه بحث تو و رامتینه، من تو بحثم گفته بودم که احتمال داره خود تو شیطان باشی و مطرح کردن رامتین به عنوان شیطان خودش گرا در مورد شیطان باشه که یه سری استدلال کرده بودی که اونم تو پست بعدی میارم و ادامه میدیم.

اما سوال رامتین سوال منم هست، اولا چرا به نظرت رضا کارآگاه نبود و ثانیا اگر یه درصد رضا کارآگاه بود، این بحث تو این تایم بازی جون کارآگاه رو بخطر نمیداخت ؟ بلد شدن این موضوع و نخ رامتین واقعا به نفع کی بود ؟ بیگناها که اون فاز شیطان احتمالی رو بشناسن، یا مافیا که شاید کارآگاه رو بزنه ؟ :دی

اینو بیشتر از این بابت می پرسم چون یه جا به من گفتی که اینکه رو شیطان بودن من مانور میدی شاید به این دلیله که خودت شیطان باشی و من گفتم که این دقیقا ایرادی بود که به خودت هم وارد بود سر رامتین، اونم اون تایم و گفتی فرق می کنه، وجه تمایز این دوتا رو بگو :دی

- - - Updated - - -

من میرم نقی ببینم، بعد پست های امین و خودم و بحث جفتمون رو می خونم و میام.

اگر امین به دوتا سوال من جواب بده ممنونش میشم و اینکه اگر جایی اشتباه روایت کردم بحثشو با رامتین رو بگه. سعی کردم امانت دارانه بگم و البته شماره پستشم هست. ولی خلاصه کردم چون خیلی طولانی بود.

کاربلد مافیا
پسندها
177
@امیر
رضا تو خیلی واضح منظور منو فهمیده بودی از اون چیزی که به عماد گفته بودم، چون امروز خودت اومدی به عماد ایراد میگیری که چرا خودتو زدی به نفهمی و رایتو بر نداشتی، یعنی اون تایم قطعا فهمیده بودی من چی میگم و چی میخوام از بازی و منطقشو، اینقدرم برات منطقش وارد بوده که ایراد میگیری به عماد که تو چرا بر نداشتی. خب به نظرم این نمی تونه دلیل خوبی باشه که لحظه حساس خوب تصمیم نمیگیرم.

البته این چیزی که از خودت گفتی رو تائید می کنم. ولی قطعی نیست استدلالت برای رد این.

مگه من گفتم نفهمیدم؟ حرف من بیشتر مبنی بر این بود که زمان لازم داشتم برای فکر کردن و تصور میکردم که این زمان رو دارم که خب اشتباه میکردم. اگر حواسم میبود که زمان اعلام شده ساعت 1:20ه و نه 1:30، زودتر پست میدادم.

رضا تو خودت با سوالت خودتو نقض می کنی. میگی تو هم که رایتو از آرش برداشتی آرش اعدام شد، خب پس مرض من چی بوده که رایمو از آرش برداشتم ؟ بلاخره من می خواستم آرش اعدام بشه یا نه ؟

اگر آره چرا رایمو برداشتم و اگر نه، چرا تلاش کردم که رای از چلنجر برداشته شه ؟ چون الان استدلالی که می کنند اینه که من می خواستم لباس چلنجر لو نره که رایمو از آرش برداشتم.

اینو باز کن بهت جواب بدم.

من گفتم اگر گادفادر (یا مافیا کلا) میبودی، میتونستی خیلی راحت همون اول با رای به محمدرضا حد نصاب 4 روی رو براش ایجاد کنی. این حرف من درباره احتمال گادفادر بودن تو:

درباره سید، اگر مافیا بود میتونست قبل از این که کار پیچیده بشه به محمدرضا رای بده و 4 رای رو تکمیل کنه و کار به اونجاها نکشه. اگر از این دید نگاه کنیم سید نمیتونه مافیا باشه، اما از یک دید دیگه هم میشه نگاه کرد، سید اولین نفر به آرش تروریست رای داد. آخرش که دید هم آرش داره اعدام میشه و هم محمدرضا، اومد از آرش برداشت، شاید نمیخواسته که با اعدام هم زمان این دو نفر کاملا مشخص بشه که محمدرضا لباس داشته! من فعلا دید اول رو محتمل تر میدونم...

اینجا مشخصا گفتم که برای من حالت اول احتمالش بیشتره، یعنی حالتی که تو عضو مافیا نیستی. من سر شیطان بودن تو بحث داشتم بیشتر که تو در جواب پستم اینو گفتی:

رضا در مورد شیطان بودن من چیزی که میگی، اوکی من اشراف دارم به نقشا و می دونم آرش تروریسته، زمانی که رایم رو از روی آرش برداشتم 1:13 بوده، در حالی که قبل من 1:07 دقیقه محمد رضا به آرش رای داده بود و بدون منم اعدام میشد آرش منم رای آخر که نبودم رای اول بودم و سیف ترین فرد بازی. واضحه که دعوت من این بود که "هیچ کدوم اعدام نشن دیروز" نه آرش نه چلنجر" چرا ؟ واضحه چون لباس هنوز تو بازی بود و به اندازه کافی بازی از لباس گیج بود.

اما یه سوال دیگه پیش میومد، نمی ترسیدم از اینکه رایمو بردارم از آرش باعث اعدام چلنجر بشه؟ جواب، منطقا نه، چون با توجه به عملکرد چلنجر در فاز های قبل و جدول رای ها به این نتیجه رسیده بودم چلنجر احتمالا گناه کاره، در واقع الان با توجه به رای های دقیقه 90 ئی میگیم چلنجر مافیا نیست و این لباسه، منطقا اگر دیروز چلنجر اعدام شده بود، اولین نفری که مافیا بودنشو قبول داشت خود من بودم و ذهنم کمتر سمت لباس میرفت (با اینکه من کلا ذهنم پیچیدست هرچی اعلام میشه رو قبول ندارم مگه عکسش اثبات شه ) و مافیاشو می پذیرفتم.

به نظرم عملکرد من به گاد فادر خیلی بعید می خوره، چون منطقی نیست من آرش رو اینطوری قربانی کنم و وقتی می تونستم بین آرش و مهدی برم رو مهدی و با یه لباس تمومش کنم، آرش رو انتخاب نمی کردم.

زمانی که رایم رو از روی آرش برداشتم 1:13 بوده، در حالی که قبل من 1:07 دقیقه محمد رضا به آرش رای داده بود و بدون منم اعدام میشد آرش منم رای آخر که نبودم رای اول بودم و سیف ترین فرد بازی.
در مورد شیطان هم لااقل شیطانی بودم که مطلع از نقش آرش نبودم، وگرنه رایمو ازش نمیکشیدم و میزاشتم نفر آخر باهاش نفله شه و البته با اعدامشم اعتبار خریده بودم.

این قسمت کلا داری درباره شیطان بودنت صحبت میکنی. یه جا میگی من رایمو از آرش برداشتم تاثیری تو اعدامش نداشت، یجا دیگه میگی اگه شیطان بودم رایمو ازش نمیکشیدم بیرون و میذاشتم نفله بشه! این دو تا حرف به طور واضحی نقض میکنن هم دیگه رو!

تو زمانی رایت رو از روی آرش برداشتی که با انجام این کار، رای ها 4-4 شد، خب اینطوری که باز هر دو اعدام میشدن! چطوری میخواستی به هدفت برسی؟

یه چیز دیگه. امیر، طبق همون منطقی که گفتیم ال امین نمیتونه مافیا باشه (بخاطر رایی که دیشب داد) میشه گفت که شیطان هم نیست با احتمال بالا! گفته بودیم که با توجه به حجم بحث و شکی که روی آرش بود خیلی بعیده شیطان تا دیروز نقش آرش رو نفهمیده باشه. مخالفی با این؟

به نظر من شیطان نقش آرش رو میدونسته.

منم تا حدود یک ساعت دیگه میام.

کارکشته مافیا
پسندها
112
@سید

ببین من اصن سر این موضوع سوال نپرسیدم چون هنوز تو مرحله پردازششونم تو ذهنم ... فقط وقتی گفتی رایمو بخاطر احتمال لباس ورداشتم که فرداش هی نیفتیم به دنبال این که من اثبات کنم ارش گناهکار بوده و این لباس بیگناهی که اعلام شده نادرسته! من اینو دارم میگم که با توجه به تابلو بودن اون حرکت که از یه گناهکار فقط سر میزنه تو نیازی به اثبات اون لباس محتمل بیگناهی نداشتی و اوکی بود میفهمیدیم ارش گناهکاره!

اما عرفان یه سوال، تو چرا به آرش رای دادی ؟ و وقتی گفت لباس چرا رایتو ازش بر نداشتی ؟ تو نعل و میخ خوبی تو بحث من و آرش داشتی، اگر اینقدر رو آرش مطمئن بودی که رای بدی و بعد لباس رای بر نداری چرا هیچ همکاری تو اعدامش نکرده بودی ؟

نمیشه گفت که این رایت برای این بود که تو گروه محمدرضا قرار نگیری و تو سیف ساید رای به آرش باشی که اگر آرش اعدام شد، مبرا شی ؟ و اگرم نشد (مافیا احتمال نمیداد اعدام بشه چون بین سحر و عرفان یکیشون مهمون ناخونده بوده تو رای ها که حسابش نکرده بودن)

دیروزم گفتم تو پستم مافیا یه جاییش حسی میشه و نظرمو درمورد ارش و بقیه کامل گفتم ، گفتم با توجه به واکنشا و حسی که به بازی ارش دارم و همونطور بحثایی که ازش با بقیه و قویترینش با تو رو دنبال میکردم و بنظرم نعل و میخ نمیشه گذاشت اسمشو و داشتم سبک سنگین میکردم و شبهه هایی که به بازی و دید ارش وارده رو از ذهن خودم میگفتم با توجه به چیزایی که گفتم شک بالا پیدا کردم به گناهکاریش _ فک کنم همه قبول داشته باشن من ارشو اینجا از همه بهتر میشناسم و بلدمش به نوعی اونم همینطوره متقابله :دی_، و رایمو دادم بهش قبل 12.5 بعدش دیدم اجماع رو چلنجر شکل گرفت و توجه عماد رضا و مملگر رو به پستی که بالانس بررسی کرده بودم و ازونجا احتمال کمی به مافیا بودن چلنجر داده بودم ارجاع دادم که بخونن و از طرفی یه پست دادم نظر ارشو پرسیدم که خیلیی عجیب بود تا الان راجب پستای ممدرضا اطهار نظر نکرده بود ، این خیلی عجیبه از نظر من! ما 6 نفر ازون گروه اومدیم و تک تک بازیکنا راجب ممدرضا و نحوه بازی و نوب بودنش حرف زدن مخالف یا موافق ولی ارش لام تا کام نگفته بود انگار ایگنور کرده بود این منو رو رایم مطمعن تر کرد که اومد 4 دیقه مونده اون پستو داد که کامل مطمعن شدم رو رایم

چرا وقتی گفت لباس رایمو برنداشتم؟ خب معلومه که ورنمیدارم بزارم یه گناهکاری که تا اون زمان قزعی شده بود برام بخاطر یه ادعای مسخره تو بازی بمونه؟ اون حرکت و رایش که همون لحظه ام واکنش داشتم بهش به هیچ وجه بیگناهی نبود برام که به بهونه لباس عقبش بندازم ، تابلو بود که ممدرضا لباس داره و باید اعدام شه اون فاز ازون رای ارش!

ببین بیا احتمالای مافیا بودن منو بررسی کنیم حالا که نوشتی :

الان قبول داری ممدرضا بیگناهه دیگه؟ و قبول داری اون فاز ارش نباید اعدام میشده دیگه؟ چون با توجه به بال بال زدن و رایش این قطعیتو به من یکی میده که نمیخام این فاز اعدام شم و این نفر تیم داره پشتش پس اعدام نشدن ارش به نفع تیمم بوده چون احتمالا درد بردشون پایین میاد . این از این

مافیا نقشش چیه؟ به ممدرضا لباس داده و اون تارگتی هست که باید قبل از ارش اعدام شه و مافیا اعلام شه اتفاقا که شک برانگیز نباشه ، تا یه بیگناه کم شه از بازی و ارش فرداش اگه اعدام شد بشه که یه بیگناهم ازونجا بگیره و این بهترین دستاورده و باید به دنبال این باشن! پس ینی به هر قیمت ارش نباید اعدام شه و لباسم حیفه بسوزه پس ممدرضا باید اعدام شه !

رویکرد دیشب من چی بوده حالا؟ اولا به ارش رای دادم ، حالا مثلا هر هم تیمی میتونه رای بده به یارش و این مبرا نمیکنه کسیو!

ثانیا با دیدن هجمه علیه ممدرضا رای دهنده هاشو به دیدن دوباره و تصمیم گیری و فکر مجدد در مورد نقش ممدرضا دعوت کردم که عماد گفت راس میگی منطقیه رضا گفت میخونم نظر میدم نداد ، نمیدونم ازین حرکت رای جم کردن برا ممدرضایی که باید توسط تیمم اعدام میشده برداشت میکنی یا گفتن غیر مستقیم اینکه از نظر بالانسی و عقلی ممدرضا نمیتونه مافیا باشه و بیشتر فک کنین!

حالا من برا اینکه مشکوک نشم به ارش گفتم گناهکار و تو سیف تایمم رای دادم که تابلو نباشه و اونور تیمم نمیخان که ارش اعدام شه چون لباس به فاک میره و ازون مهمتر به هدفشون که کم کردن بازیکن بیشتر از بازیه نمیرسن پس بهتره دنبال پربازده ترین حرکت باشن و ارش اعدام نشه ، اون لحظه که تو رایتو از ارش برداشتی و مساوی بود من تنها نفری بودم که میتونستم ارشو از اعدام نجات بدم! با ورداشتنممم اب از اب تکون نمیخورد و استناد میکردم به حرف تو که میخام بی لباس اعدام شه و هیچ خرده ای گرفته نمیشد قبول داری؟ چرا نکردم؟ و شانس این که تروریستمون بجای یه نفر دو نفرو از بازی بندازه بیرونو از دست دادم؟

واضحه کاملا امیدوارم منظورو رسونده باشم

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
دستیار مافیاییا

تاس

+
اتصال به گوگل

کاربران آنلاین

هیچ کاربری آنلاین نیست.

یافتن کاربر

اتصال به گوگل

کاربران آنلاین

هیچ کاربری آنلاین نیست.

یافتن کاربر

بالا پایین