جدیدترین‌ها

بازی دور اول مافیا در سال 99 | کرونا، بخش نخست: دشمنی ناشناخته

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
رئیس جماهیر
پسندها
271
الان توی قوانین دیدم جوکر در صورتی برنده میشه که دو نفر قبلش اعدام شده باشن. ولی چیزی که واضحه اینه که اصلا عادی نیست پستای Fm90
حالا از رو آواتار هم نمیشه قضاوت کرد ولی حتی اونم مشکوکه.

در کل از نظرم یا کلا اعدامش نکنیم و نادیده بگیریمش که تا آخر بازی بمونه (که در اون صورت توی فازهای آخر رایش ممکنه برنده و بازنده رو عوض کنه) یا این که جزو دو اعدامی اول باشه.

مافیا بازی حدس و گمانه، نمیشه مطمئن بود، من تا الان به سحر یه کم مشکوکم و به فری هم خیلی مشکوکم از بحثای بقیه فعلا نتیجه چندانی نگرفتم و باید صبر کنم ببینم در ادامه که گره های بازی باز میشه در مورد بقیه بحثا میشه چه نتیجه گیری ای کرد.

کاربلد مافیا
پسندها
0
واکنشهای زیادی به پست من نشون داده شد.
«سلمبه قلمبه» «عجیییب و غریب» «نامفهوم»
تک تک کوت نمیکنم. فقط همین یک بار هم جواب اینچنین واکنشهایی رو میدم. ببینید بازی مافیا یک بازی کلامیست. مناظره و مجادله هم زیر مجموعه ی کلام محسوب میشوند. اینکه شما با این مفاهیم آشنایی ندارید مشکل من نیست. با این حال اون پست اول بنده شاید صرفا دو سه تا کلمه عربی داخلش بود، کلماتی که توی زبان ما متاسفانه جا هم افتادند. قضاوت نمیکنم ولی تعجب شما عجیب بود. کلام بنده نه تنها در ظاهر بلکه در باطن بیان قضیه ای اصیل و حقیقی بود و در طبقه بندی کلی قضایای با معنی جز دسته ی معلومات متکرر قرار میگیرد. لذا نتیجتا دعوی بنده کاملا موجه بود.

این مسخره بازیا یعنی چی؟فری درست حرف بزن ببینیم چی میگی؟

مافیایی
پسندها
4
سلام دوستان :دی
تا اینجا بیشترین حس بد رو از Donnie و fm90 دارم . گیر دادن های الکی و بیهوده به این و اون از دلایلش بوده . از پست fm90 هم حس خوبی نگرفتم ، بنظرم تا اینجا ۷۰٪ گناهکاره
تا ببینیم چی میشه
ضمنا حرف زدن راجع به بالانس هم مسخرس بنظرم، همیشه هم بحث شو گناهکارا راه میندازن .

با حرفت در مورد فری کاری ندارم. خودش بخواد جواب میده. اما در مورد من، گیر دادن های الکی و بیهوده؟ من وقتی کسی رو خطاب می کنم یا ازش سوال می کنم، مشخصا توی ذهنم هدفی دارم. پس بی دلیل قضاوت نکن راجع به فردی که داره حرف بیهوده میزنه یا نه.

اتفاقاً حرف زدن در مورد بالانس خوبه خیلی وقتا زیاد کمک هم کرده تو ادوار مختلف مافیا. اینکه گناهکاران بحثشو راه میندازن هم همین طوری گفتی که حرفی زده باشی. در حالی که همیشه همه راجع به بالانس صحبت کردن، چه بی گناه چه گناهکار.
تو صحبت بالانس گناهکار همیشه رو شده، اول بازی نبوده، در ادامه مشخصاً کمک کرده.

کاربلد مافیا
پسندها
177
@فری
برای من مایه تاسفه یا برای خودت؟!
خودت گفتی که پستت رو بد نوشتی و بخاطر همین باعث شده بقیه برداشت‌های اشتباه داشته باشن. چطوره محمد و رامتین سوال میکنن اوکیه به من میرسه مایه تاسفه؟ :|

@صدرا
حرف من اینه که این حرفو خود گاد گفته بود. تو فاز اول که عملا داستان هنوز استارت نخورده و اتفاق خاصی هم تو بازی رخ نداده، گفتن این حرف برام عجیب بود و حس خوبی نداد
و در ضمن من از کنار بقیه بحث‌ها بی‌توجه رد نشدم. شاید هنوز نخوندی ولی تو چند بحث دیگه هم شرکت داشتم. اگر خوندی و این حرفو زدی که نمیدونم والا منظورت چیه

@آرش
منظورت چیه که کول‌تر شروع می‌کنه؟ :| انتظار داشتی چی‌کار کنم که نکردم؟

@هادی
داداش چطوری اینقدر مک و سر راست درصد میگیری به ما هم یاد بده؟! ۷۰ درصد گناهکاره تو همین نصف فاز فهمیدی؟

FM

کارنیاموز مافیا
پسندها
195
رضا چرا بهت بر میخوره حالا :دی منظورم این بود که من متاسفم که درست نرسوندم:دی :))

عماد جان. من یه پست اول فاز دادم که مناظره و مجادله رو از هم تشخیص بدین. بعد یه عده از دوستان که مشخصه کین. گفتن وای این پست فری عجیبه چقد!!!! اصن یعنی چی مناظره و مجالده و فلان و بیصار.

منم اومدم چون واکنشا زیاد بود و باعث تعجبم شده بود که باعث تعجبشون شده بودم تو یه پست کلی جواب همه رو دادم که به این دلیل که صحبتای من جز این دسته از علوم تجربی قرار میگیره درسته و موجه می باشد. البته اشتباه از خودم بود و اعتراف میکنم. نباید تو مافیا اصلا اسم منطق و.... اورد. فقط باید راه بری و بخوری:))
خلاصه ماجرا این بود. این عه ناتشل.
ولی در کل بد هم نشد.

کاربلد مافیا
پسندها
177
@رامتین
من فکر نمیکنم فری جوکر باشه. با توجه به همون قانونی که خودت بهش اشاره کردی یه جوکر عاقل اینقدر زود و اینقدر تابلو کار نمیکنه به نظرم!

@فری
برنخورده آخه یه چیزی که خودتم اعتراف کردی بد نوشتی و باعث کژفهمی شده رو بجای جواب دادن میگی متاسفم!

مافیایی
پسندها
73
@ممد
من خیلی دیگه دارم پست میدم. به ماکزیمم میرسم الان.

امین اون جرقه حس باید از یک جمله ای یا چیزی شروع بشه بالاخره. من که نمی تونم بیام سرخود بگم مثلاً حسم میگه سید و آرش و مثلا رامتین حس بدی دارم یا خوبی. این جوری از همون اول بازی ذهن Biased حلو میره.

آره آواتار اوکی شد. برو تو قسمت کنترل پنل، قسمت ویرایش آواتار.
احساس و منطق دو چیزی هستن که ممکنه به هم ربط داشته باشن ممکنه نداشته باشن...
این پست من بود راجع به شما دوتا
ا
صلا از سمت محمد استورارو و ممل گر حس خوبی نمیگیرم...نمیدونم چرا ولی خب گفتم در جریان باشین
وقتی میگم نمیدونم چرا پس فقط حسه و منطقی پشتش نیست و واقعا دلیلی نداره و صرفا حسه عنی sence مطلق...حالا تو این وسط از حس دنبال منطق میگردی چی میشه؟
اتفاقا برعکس سید من نمیگم واکنشت عصبی بود...ولی واکنشت شک برانگیزه به دلیل اینکه بازم میگم از یه حس دنبال منطقی که در بیاری ازش

@فری
خلفی: من نمیدونم اون خاطره تلخت چطور به پست من ربط پیدا میکنه چون نبودم یا یادم نیست. ولی اگراونایی که بهت رای دادن بجای مناظره منطقی به جدل باهات پرداختن و در نهایت حرفای منطقی تو توکتشون نرفته اشتباه کردن ولی اگر تو به جای مناظره منطقی به جدل روی اوردی حقت بوده اعدام شدی و تقصیر اونا نبوده.

این حرفیه که زدی
جالب این‌که اگر حق بودن یکی از دو طرف نقیض معلوم شد، طرف مخالف لازمه که به آن اذعان کند ولی من از شما فرهیختگان فن مافیا تقاضا میکنم که نکنید این کارِ ناپسند را.
چیزی که من برداشت کردم از حرفت بخصوص جمله آخرت این بود که اذعان نکنین به اینکه متوجه شدین حق با طرف مقابلتونه...شاید من اشتباه برداشت کردم اما این توضیحی که دادی ادیت میخواستم بکنم و اشتباه نگارشی بوده قبول کن نباید اونقدرا هم قابل پذیرش باشه...فعلا دارمت تو ذهنم
ها راستی واکنشت هم به اینکه گفتن مشکوکی و اینا یه مقداری دور از بیگناهی میخوره...فعلا بولدی تو پس ذهنم
@رامتین

خلفی

وقتی اون پست رو میدادم اصلا به این که این کارو گناهکارا بیشتر انجام میدن یا بیگناها فکر نکردم و کلا یه نوع محتمل از کلیت بازی رو بیان کردم و اینو گفتم: ((معمولا مبارزه دو تا کانتر پانچر هر چقدر هم عالی باشن خیلی حوصله سر بر میشه.))

و منظورم این بود که اگه اکثریت قریب به اتفاق بازیکن ها، زیاد وارد بحثا نشن، بازی لوس میشه که تا اینجا به نظر میرسه بازی اینجوری نشده.

اما الان که پرسیدی نشستم فکر کردم. خب اوایل که مافیا بازی میکردیم یکی از تکنیکای گناهکارا همین بود که زیاد وارد بحثا نمیشدن و ریسک نمیکردن و معمولا هم این تکنیک جواب میداد، اما الان دیگه انقدر بازی کردیم و با تجربه شدیم فکر نکنم خیلی جواب بده این کار.
اما در مجموع، گناهکارا طبیعتا ریسک گریز تر از بیگناهان چون یه تعهدی به گروه دارن. پس هنوزم احتمال این که گناهکارا به این سبک بازی کنن بیشتره. اما بازم دلیل قطعی نمیشه. ممکنه طرف گناهکار باشه ولی خیلی تو بحقا شرکت کنه و ممکنه طرف بیگناهم باشه اما ریسک نکنه اصلا.
جمع بندی بخوام کنم اینه که یه باکسر پانچر مثلا شصت درصد ممکنه گناهکار باشه، نه بیشتر.
حله گرفتم منظورتو
هرچند شاید یه کم هنوز باورم نشه که بی ربط اون حرف و جرقه ی کانتر پانچر رو برای شروع بازی زدی ولی تا اینجا حله فعلا

@عماد

خلفی
طبیعیه که وقتی میگی حس بد دارم طرف بیاد دلیلش رو بپرسه،والا ما اینجا کسی داریم از پست معارفه حس بد گرفته و بحث سرش شکل گرفته،پس به نظرم سوالش همچین بیجا هم نبوده
حس...حس رو تعریف کن برام...حس گرفتن از یک فرد...ممکنه کاری کرده باشه که دلیلی پشت این حسه یا اینکه نه کلا یه حس منفی از یه فرد میگیری...تا حالا چنین اتفاقی نیفتاده برات؟پستی که دادم رو اول بازی بیار و سوال محمد رو ببین یه بار دیگه

@عرفان
بنظرم هرچی متمرکزتر جلو بریم و موضوعات مختلفو با هم باز نکنیم نتیجه بهتری میشه گرفت
الان کلا سه چهارتا بحث این وسط هست :دی کی بحث مختلف باز کرده؟ :دی خوندی پستارو؟ یا فقط اومدی یه چی بگی و بری؟

@عرش

+ یه چیزی که یکم تعجب کردم، این بود که امین خلفی به محمد گفت محمد استورارو ینی خب گذشته از اینکه مدت زیادی از استورارو بودن محمد میگذره، یکم عجیب بود اینطوری صدا کردنش مثلا میتونست بگه ممد خودمون و اینا بعد از اونجایی که من خودم عوضی ام و قبلا این تریک ها رو پیاده کردم این به ذهنم رسید که شاید عمدا میخواد بگه من حواسم به ممد نیست یا ارتباطی باهاش ندارم و اینا. نمیدونم کلا حس خوبی نگرفتم
اوردن حرف خارج از بازی جرمه ولی راجع بهش حرف زدن فکر نمیکنم جرم باشه:دی اگه یکی دیگه این حرفو میزد من تعجب نمیکردم اصلا...ولی اینکه تو میای این حرفو میزنی خیییییییییلی جای حرف داره به نظرم :| تو گروه تلگرام من ممد رو چی صدا میکنم؟:)) تو ندیدی تا حالا؟:| قطعا دیدی...حالا اینکه دیدی و میای اینرو مطرح میکنی پس ذهن کثیفت چی میگذره الله اعلم...ولت نمیکنم آرش بد سوتی دادی :))

پ.ن: این دوستمون چلنگر رو یکی معرفی میکنه کیه؟ :))

رئیس جماهیر
پسندها
271
@رامتین
من فکر نمیکنم فری جوکر باشه. با توجه به همون قانونی که خودت بهش اشاره کردی یه جوکر عاقل اینقدر زود و اینقدر تابلو کار نمیکنه به نظرم!

@فری
برنخورده آخه یه چیزی که خودتم اعتراف کردی بد نوشتی و باعث کژفهمی شده رو بجای جواب دادن میگی متاسفم!

آره منم که قانون رو دیدم همین به ذهنم رسید. بعیدم هست آدم قوانین مرتبط با نقش خودش رو نخونده باشه.
یه احتمالی هست که گناهکار باشه و ادای جوکر دربیاره.
احتمال جوکر بودنش هم البته منتفی نمیدونم هنوز. امکان داره غیر منطقی بازی کرده باشه یا حتی درست قوانین نقش خودشو نخونده باشه.
اگه اون پست توضیح مجادله و مناظره اش رو هم نادیده بگیریم، تکرار اون ادبیات توی یه پست دیگه خیلی کار غیر عادی ای بود. اصلا از قصد از کلمات تخصصی منطق و فلسفه و کلام توی پستاش استفاده کرد و کارش (مخصوصا تکرارش) یه جور مضحکه بود از نظرم ! یه سوتی هم که توی پست اولش داد که خب گفت فراموشی ویرایش بود و قبولم کردیم
ولی کلا پستاش اصلا عادی نبوده.حالا هدفش چیه رو نمیدونم!
حالا الانم نمیدونم چرا میاد خیلی کول میگه فکر کن جوکرم خدا بده برکت، بعد میگه این قضایا بد هم نشد که دلیل این حرفاشم نمیدونم.
خوشبینانه ترین حالت اینه که الکی خواسته مسخره بازی در بیاره.

God

Administrator
گاد
پسندها
961
گاد

پایان فاز روز اول

بحث نکنید. فاز شب هست.
اونایی که این فاز در بازی بودن، نهایتا حق 1 پست دارین تا ساعت 13 فردا؛ که با داستان شب 1، فاز روز 2 شروع میشه.
کسی که تو بازی نبوده امروز، می‌تونه تا 3 پست هم بده.
فردا صبح بیام ببینم کسی زیادی پست داده گادکش میشه. ببینم دونفری بحث کردین که اسنپ می‌گیرم میام دم خونه‌هاتون خفه‌تون می‌کنم.:))

اینم لیست بازیکنا:

آرش Arash
آریا Zigh
امیرحسین Amir
امین Amin
امین Amin Khalafi
رابین Rabin
رامتین Ramtin
رضا RezaZ
سحر SahaR
صدرا Sadra
عرفان Erf_Ju
عماد Red Dragon
فری Fm90
محمد Donnie
محمد چاوش Chavosh
محمدامین Mamalgr
محمدرضا Smrs
محمدرضا Challenger
مهدی Mahdi
هادی Franking

تلگرام به @pouyajuve پیام بدین برا هدف. تا 1:30 بامداد وقت دارین.
دیرتر بشه یا به اون یکی شماره پیام بدین انگار ندادین.
هیچ راهنمایی هم نداریم. اصرار کنید زودتر می‌میرید. منم نیستم از 1 تا 1:30؛ تهش میام هدف هاتونُ تایید می‌کنم میرم می‌خوابم.

کارکشته مافیا
پسندها
265
خب من دیروز کلا خواب بودم :دی نصفه شب اومدم کانتر بازی کردم بعد نشستم پستارو خوندم. چون خیلی تعداد پست ها زیاد بود و من هم یه پست بیشتر نمی تونم بذارم تو فاز شب نخواستم دونه دونه کووت کنم. چیزایی که یادمه رو می نویسم.
در مورد حرفم در مورد هادی باید بگم که all work and no play makes jack a dull boy :دی حالا مسئله ی من این نیست که یکی بیاد بگه شوخی نکن تو بازی یا به چه دلیل این حرف رو می زنی. مسئله ی من زمانیه که یه حرکتی زده می شه که انگار هم موافق من و هم مخالف منه. "حرفت فان بود یا چی؟" این جور حرفا حس بد در مورد من به بقیه می ده در حالی که خود اون شخص نگفته مخالف منه. دارم در مورد محمد صحبت می کنو. دور قبل البته دقیقا همینکار رو آرش با من کرد و من تا 5 دور بازیو ول کردم و چسبیدم به آرشی که بی گناه بود اصلا. اشتباه اون دور رو نمی کنم ولی حواسم بهت هست donnie.
در مورد صحبت های فری هم برای من مشخص بود که داره می گه دنبال حقیقت باشید نه دنبال به کرسی نشوندن حرف خودتون. یعنی احساس می کنم اصل حرفش همینه. برای همین این همه ری اکشن رو متوجه نشدم. حالا اگه چیزی از حرفاش رو جا انداختم ممنون می شم بهم یاد آوری کنین.
در مورد داستان هم بخوام صحبت کنم باید 2 تا چیز بگم. 1 این که اگه ابتلا به کرونا نشان از مافیا بودن باشه خلفی به شدت می ره زیر سوال و 2 این که بر همین اساس، می گه دمای سید چنده؟ میگه 36.94. بعد سید می گه خودم فکر نمی کردم انقدر دقت داشته باشم. این جواب سید تو داستان جواب معقول و معمولی نیست. احساس می کنم هینته ولی هنوز نمی دونم معنیش چی می تونه باشه.

آرش
پسندها
337
از اونجایی که امروز دیگه تعطیله بازی، این پست رو بدم تا از دهن نیافتاده :دی

@رضا، کار خاصی که نه، حس کردم قبلا مثلا یکم خنده و شوخی توی حرفات بیشتر بود، نمیدونم شاید هم اشتباه یادمه ولی حس کردم یکم سفت گرفتی. چیز خاصی نیست :دی

@امین خلفی
تو کی توی گروه گفتی ممد استورارو؟! :دی حداقل یکسال اخیر یادم نمیاد کسی با این اسم صداش کرده باشه در حدی که خود ممد هم تعجب کرد :)) مثل این میمونه من بیام به تو بگم امین کاوانی :دی اگه مثلا ۳-۴ سال پیش بود اوکی ولی الان دیگه با چنین لقبی صدا کردن خیلی یه جوری بود برام. حالا به قول خودت خارج از بازیه و اینا ولی به نظرم خود ممد میتونه تایید کنه استورارو صدا کردنت عادی بوده یا نه :دی.

ضمن اینکه چلنجر هم ممدرضاست، ینی تو نمیدونستی! :دی خودش توی تاپیک گفت و به نظرم هیچ دلیلی نداره نفهمی کدوم ممدرضاست :)) حس کردم میخوای با این حرفت بیشتر هم بزنی قضیه ممد استورارو رو و بگی آره خیلی در جریان اسم و اینا نیستی :))

@ممدامین
خوبه خود گاد گفته داستان ربطی به بازی نداره. نمیدونم دقت نکردی یا نادیده گرفتیش :دی
----
در مورد فری هم اون پستش جدل و مناظره اش برای من اونقدر عجیب نبود و کلا به نظرم دفعه‌ی اولی نیست که فری سعی میکنه کارای جدید امتحان کنه تو مافیا و به اشتباه فهمیده شدن هم عادت داره :)) رامتین یکم عجولانه بحث رو برد سمت جوکر که اولش به ذهن شکاکم رسید که شاید یارن و میخواد یه جورایی با گفتن اینکه فری جوکره، ازش محافظت کنه ولی بعد به این نتیجه رسیدم که خیلی زوده برای این حرکات و عملا فری رو مهره سوخته میکنه اگه بخواد جو جوکر بودن روش بندازه. مورد بعدی هم که به ذهنم رسید این بود که شاید رامتین خودش جوکر باشه که هم حواسش به جوکر بوده، هم دنبال یکی بوده که بگه جوکره و خودش از جوکر بودن مبرا بشه. فعلا ترجیح میدم قضاوت سختی نکنم و ببینم چی میشه :دی

سر اون قضیه شوخی ممل و هادی هم چیز خاصی ازش درنمیاد به نظرم. معمولا این حرفا رندوم تر از اینن که بشه استدلالی کرد.
همین دیگه تا اینجای کار چیز دیگه ای یادم نمیاد. سال نوتون هم مبارک.

مافیایی
پسندها
4
خب من دیروز کلا خواب بودم :دی نصفه شب اومدم کانتر بازی کردم بعد نشستم پستارو خوندم. چون خیلی تعداد پست ها زیاد بود و من هم یه پست بیشتر نمی تونم بذارم تو فاز شب نخواستم دونه دونه کووت کنم. چیزایی که یادمه رو می نویسم.
در مورد حرفم در مورد هادی باید بگم که all work and no play makes jack a dull boy :دی حالا مسئله ی من این نیست که یکی بیاد بگه شوخی نکن تو بازی یا به چه دلیل این حرف رو می زنی. مسئله ی من زمانیه که یه حرکتی زده می شه که انگار هم موافق من و هم مخالف منه. "حرفت فان بود یا چی؟" این جور حرفا حس بد در مورد من به بقیه می ده در حالی که خود اون شخص نگفته مخالف منه. دارم در مورد محمد صحبت می کنو. دور قبل البته دقیقا همینکار رو آرش با من کرد و من تا 5 دور بازیو ول کردم و چسبیدم به آرشی که بی گناه بود اصلا. اشتباه اون دور رو نمی کنم ولی حواسم بهت هست donnie.
در مورد صحبت های فری هم برای من مشخص بود که داره می گه دنبال حقیقت باشید نه دنبال به کرسی نشوندن حرف خودتون. یعنی احساس می کنم اصل حرفش همینه. برای همین این همه ری اکشن رو متوجه نشدم. حالا اگه چیزی از حرفاش رو جا انداختم ممنون می شم بهم یاد آوری کنین.
در مورد داستان هم بخوام صحبت کنم باید 2 تا چیز بگم. 1 این که اگه ابتلا به کرونا نشان از مافیا بودن باشه خلفی به شدت می ره زیر سوال و 2 این که بر همین اساس، می گه دمای سید چنده؟ میگه 36.94. بعد سید می گه خودم فکر نمی کردم انقدر دقت داشته باشم. این جواب سید تو داستان جواب معقول و معمولی نیست. احساس می کنم هینته ولی هنوز نمی دونم معنیش چی می تونه باشه.

خب یک طرز فکر و استراتژی که توی یک دور بوده و به یک نتیجه ای منتهی شده، لزوماً تو دورهای دیگه مافیا برقرار نیست. چه بسا که با همون شرایط نتیجه عکس اتفاق بیفته. ممکنه من گناهکار باشم برخلاف آرشِ بی گناه. :دی
چیزی که فهمیدم منظور اون جملت اینه که میخواستی فان به قضیه نگاه کنی، بالاخره پشت هر پستی یک هدفی هست :دی حواست هم بهم باشه.

داستان ربطی به بازی نداره. تو شب های آینده گاد اتفاقات بازی رو به صراحت اعلام می کنه.

از اونجایی که امروز دیگه تعطیله بازی، این پست رو بدم تا از دهن نیافتاده :دی

@رضا، کار خاصی که نه، حس کردم قبلا مثلا یکم خنده و شوخی توی حرفات بیشتر بود، نمیدونم شاید هم اشتباه یادمه ولی حس کردم یکم سفت گرفتی. چیز خاصی نیست :دی

@امین خلفی
تو کی توی گروه گفتی ممد استورارو؟! :دی حداقل یکسال اخیر یادم نمیاد کسی با این اسم صداش کرده باشه در حدی که خود ممد هم تعجب کرد :)) مثل این میمونه من بیام به تو بگم امین کاوانی :دی اگه مثلا ۳-۴ سال پیش بود اوکی ولی الان دیگه با چنین لقبی صدا کردن خیلی یه جوری بود برام. حالا به قول خودت خارج از بازیه و اینا ولی به نظرم خود ممد میتونه تایید کنه استورارو صدا کردنت عادی بوده یا نه :دی.

ضمن اینکه چلنجر هم ممدرضاست، ینی تو نمیدونستی! :دی خودش توی تاپیک گفت و به نظرم هیچ دلیلی نداره نفهمی کدوم ممدرضاست :)) حس کردم میخوای با این حرفت بیشتر هم بزنی قضیه ممد استورارو رو و بگی آره خیلی در جریان اسم و اینا نیستی :))

@ممدامین
خوبه خود گاد گفته داستان ربطی به بازی نداره. نمیدونم دقت نکردی یا نادیده گرفتیش :دی
----
در مورد فری هم اون پستش جدل و مناظره اش برای من اونقدر عجیب نبود و کلا به نظرم دفعه‌ی اولی نیست که فری سعی میکنه کارای جدید امتحان کنه تو مافیا و به اشتباه فهمیده شدن هم عادت داره :)) رامتین یکم عجولانه بحث رو برد سمت جوکر که اولش به ذهن شکاکم رسید که شاید یارن و میخواد یه جورایی با گفتن اینکه فری جوکره، ازش محافظت کنه ولی بعد به این نتیجه رسیدم که خیلی زوده برای این حرکات و عملا فری رو مهره سوخته میکنه اگه بخواد جو جوکر بودن روش بندازه. مورد بعدی هم که به ذهنم رسید این بود که شاید رامتین خودش جوکر باشه که هم حواسش به جوکر بوده، هم دنبال یکی بوده که بگه جوکره و خودش از جوکر بودن مبرا بشه. فعلا ترجیح میدم قضاوت سختی نکنم و ببینم چی میشه :دی

سر اون قضیه شوخی ممل و هادی هم چیز خاصی ازش درنمیاد به نظرم. معمولا این حرفا رندوم تر از اینن که بشه استدلالی کرد.
همین دیگه تا اینجای کار چیز دیگه ای یادم نمیاد. سال نوتون هم مبارک.

با حرفت در مورد فری تا حدودی موافقم ولی در مورد رامتین به نظرم این طور نیست. رامتین تا به اینجای کار خوب بازی کرده و به نظرم جوکر (اصلی) نمیاد این کار رو بکنه.

در مورد خلفی. حرف خوبی زدی و اون موقع به ذهنم رسید ولی خب نمیخواستم بگم. :دی ولی یک موضوع دوپهلوئه.
احتمالش هست که خلفی با یک محمد دیگه تو بازی همگروه باشه (لزوماً درست نیست) و اون موقع که پست رو نوشته میخواسته خیلی واضح اشاره کنه که منو باهاش اشتباه نکنه و تو اون لحظه استورارو به ذهنش رسیده. البته قدیما منو محمد استورارو هم صدا میزد. اون ور قضیه هم همینه و ممکنه واقعاً غریزی میخواسته تفاوت ایجاد کنه. :دی چون محمد زیاد تو بازی داریم.

در مورد پست امین در مورد یوزر محمدرضا، امین خیلی وقتا پست ها رو سرسریع می خونه و من فعلاً اینو به همون حساب میذارم. مثل دوری که آنتونی (رویین تن) بود و پست ها رو دقیق نخوند و یک نقش رو ایگنور کرد (البته سر بحث با فری هم خودش به اون دور اشاره ای داشت).

Underwood
پسندها
476
سلام. این روش فاز نباشه ولی یه پست رو بشه داد یه حس جالبیه داره، یه تعهد بی تعهدی به بازیه :)) پویائه دیگه کارش درسته :)) الان خانواده ها استوار در کنار هم قرار گرفتند.

اما بعد نمی دونم چرا همه راه ها به محمد ختم میشه این دور، هرچی دارم تلاش می کنم مثبت فکر کنم نمیشه. ماجارا استورارو که احتمالا مربوط به یووه ای هاست در شروع یه مسئله خانوادگی به نظر میومد. اما تو سوال و جواب ها به نقطه جالبی رسیده.

من اینطور فهمیدم که خلفی یه لقب منسوخ شده محمد رو به زبون آورده و از طرفی آرش ادعا می کنه این لقب یه سالی هست منسوخ شده، بعد در این حال خلفی ادعا می کنه که نه من همیشه به کار می بردم تو گروهشون که البته راه حل اینه که لغت سرچ بشه معلوم شه آخرین بار کی به کار برده شده تا این مسئله دو سرش حل شه. تا اینجا نا غیر یووه ای ها نمی تونیم قضاوت کنیم. ولی، توصیف محمد از نظر من جالبه.

محمد میگه:

در مورد خلفی. حرف خوبی زدی و اون موقع به ذهنم رسید ولی خب نمیخواستم بگم. :دی ولی یک موضوع دوپهلوئه.
احتمالش هست که خلفی با یک محمد دیگه تو بازی همگروه باشه (لزوماً درست نیست) و اون موقع که پست رو نوشته میخواسته خیلی واضح اشاره کنه که منو باهاش اشتباه نکنه و تو اون لحظه استورارو به ذهنش رسیده. البته قدیما منو محمد استورارو هم صدا میزد. اون ور قضیه هم همینه و ممکنه واقعاً غریزی میخواسته تفاوت ایجاد کنه. :دی چون محمد زیاد تو بازی داریم.

در مورد پست امین در مورد یوزر محمدرضا، امین خیلی وقتا پست ها رو سرسریع می خونه و من فعلاً اینو به همون حساب میذارم. مثل دوری که آنتونی (رویین تن) بود و پست ها رو دقیق نخوند و یک نقش رو ایگنور کرد (البته سر بحث با فری هم خودش به اون دور اشاره ای داشت).

اولا توضیح بده که چرا نمی خواستی بگی ؟
ثانیا اینکه فکر نمیکنی این تحلیل آدم رو یاد داستان های علمی و تخیلی میندازی ؟ به قول خودت محمد زیاد تو بازی داریم (5 تا) بعد بخاطر اینکه بیاد یار احتمالیشو از تو جدا کنه میاد لقبی که احتمالا یه ساله به کار نبرده استفاده می کنه ؟ بعد فرضا تورو با این مشخصه جدا کرد، اون 3 تای دیگه رو می خواد چطوری از یارش جدا کنه ؟

به نظر نمیاد که اگر قرار باشه محمدی رو از محمد های دیگه بازی جدا کنه منطقا اون باید یارش باشه ؟ و به نظرت این توجیه در عین پذیرش امکان سوتی برای امین خلفی اونم زمانی که نمی خواستی بگی صرفا برای اینه که دامن خودت رو از همگروهی امین بودن پاک کنی در صورتی که امین گناه کار اعدام شه ؟!

مشکوکه حرکتت محمد جان.

God

Administrator
گاد
پسندها
961
داستان شب 1:

ساعت 5 بعدازظهر - فرمانداری

فرماندار: مهدی می‌گفت اینا شعور ندارن. ولی به نظر من الاغ هم تو این جلسه بود متوجه می‌شد شرایط چیه با توضیحاتی که دادم. همه چیُ گفتم بهشون دیگه. نظر شما چیه؟
رامتین: من با سرهنگ حامدی موافقم.
آرش (Arash روابط عمومی فرمانداری): الاغ خوبیش اینه که عیددیدنی نمیره مثلا. دیگه، بزنی تو کونش متوجه میشه اشتباه کرده. دیگه، دیگه اینکه مرض نداره. رو هم هست. زیر نداره.
فرماندار: اینجوری فایده نداره پس. من میرم بیمارستان. به دکتر گفتم میام برای هماهنگی و نظارت. قراره زیرزمینش قرنطینه بشه. یه اتاق اونجا هست می‌مونم همون جا. آرش تو هماهنگی‌ها رو انجام بده. مسئولیت فرمانداری هم با خودته رامتین. قاطعانه رفتار کن. هرکس تخطی کرد گزارش بده به من و سرهنگ. کوتاهم نیا به هیچ وجه.
رامتین: اصلا بلد نیستم کوتاه بیام.
فرماندار: بهتر! آرش کسی بود امروز غایب باشه؟
آرش: بله.
فرماندار: کدوم بیشرفی؟
آرش: رابین.
فرماندار: عه. بی‌ادب درست صحبت کن. از بزرگای شهره ناسلامتی. نصف مغازه‌های اینجا مال رابینـه. دیشب جریانُ که بهش گفتم، گفت اجاره این ماهُ نمی‌گیرم ازشون.
آرش: آقا خودت گفتی کدوم...
فرماندار: ادامه نده. بدترش نکن! صد بار گفتم بهت وقتی یه اشتباهی می‌کنی دیگه ادامه‌ش نده. چرا نیومده بود حالا؟
آرش: :| تهران بوده. گفتم باید بیای. گفت نمی‌رسم. فرماندارم در جریانـه.
فرماندار: به موت قسم اگه در جریان باشم!! (آرش دستی به موهایش می‌کشد.) به شهر برگشت حتما قرنطینه بشه. که بفهمن برای ما هیچ فرقی نداره یک فرد پست و جایگاهش چی باشه. یه چیز دیگه. دژبانی‌ها رو من از سرم باز کردم. به سرهنگ گفتم در حوزه اختیارات خودشـه.
رامتین: بله در جریانم.
فرماندار: از کجا فهمیدی؟
رامتین: خود سرهنگ صبح گفت بهم که رئیست خیلی زرنگـه. گفتم از نظر اینجوریه؟ بعد اینُ گفت.
فرماندار: گفت زرنگ؟:دی
رامتین: در واقع یه فحشی داد که منظورش همین بود. اگه میخواین دقیقا بگم چی گفته.
فرماندار: نه. لازم نیست. برین به کارتون برسین. منم برم دیگه.
رامتین: براتون به صورت پیام می‌فرستم.
فرماندار: نمیخواد!

ساعت 8 شب - کلانتری مرکزی

سرهنگ مهدی: شهر 3 ورودی اصلی داره. ورودی شرقی، ورودی شمال غربی و جنوب غربی. به ترتیب فری، ممد و ممدرضا میرین اونجا یه سربازم با خودتون می‌برین. هرکی اومد رد بشه به من زنگ می‌زنین. من جواب نمیدم. 5 دقیقه بعد دوباره زنگ می‌زنین. بازم ممکنه جواب ندم. اگه جواب دادم، اسم و رفتارش طی 5 دقیقه قبل رو گزارش میدین. استرس داشت، پرخاشگر بود، ترسیده بود، به تخمش بود، هر مرگیش بود اطلاع میدین. یکی از این 4 حالت باید باشه. اگرم جواب ندادم 5 دقیقه بعد زنگ می‌زنین دوباره. رفتارشُ تو دوتا 5 دقیقه گزارش میدین. عرفانم می‌مونه پاسگاه کلا.
عرفان (Erf_Ju معاون سرهنگ مهدی حامدی): اگه بار سوم جواب ندادین چی؟:دی
مهدی: جواب میدم سرگرد.
عرفان: حالا اگه ندادین. به هر حال پیش میاد.:دی
مهدی: یعنی دارم میام پاره‌ت کنم.
عرفان: آها.:دی

============================

ساعت 1 بامداد - ورودی شرقی

فری (Fm90) یک ماشین را متوقف می‌کند. به سرهنگ دو بار به فاصله 5 دقیقه زنگ می‌زند. سرهنگ بار دوم جواب می‌دهد.

فری: سلام جناب سرهنگ.
مهدی: خب؟
فری: استرس داره.
مهدی: بیمارستان.
فری: با کی بفرستمش؟ الو؟ الو؟
تلفن قطع شده. فری فرد مورد نظر را با سرباز به بیمارستان می‌فرستد.

===============================================
ساعت 1:08 بامداد - ورودی شمال غربی

ممد (Donnie) به سرهنگ زنگ می‌زند. جوابی در کار نیست. بار دوم زنگ می‌زند.

مهدی: خب؟
ممد: سلام جناب سرهنگ.
مهدی: میگم خب! یعنی سلام. کی بود. حالتش چی بود.
ممد: بله متوجه شدم.
مهدی: خب لامصب!
ممد: یه صداهایی میومد از دور. انگار یه کامیونی خاوری چیزی بخواد بیاد. ولی نیومد.
مهدی: برا این زنگ زدی وقت منُ بگیری بی‌وجود؟
ممد: فکر کردم شاید مهم باشه قربان.
مهدی: بیخود فکر کردی ... . تو کاری که گفتم انجام میدی. من فکر می‌کنم.
ممد: چشم. ببخشید. فحش ندین.
مهدی: اینا فحش نیس. آبنباتـه. دفعه بعدی یه چیزی میگم گوشات سرخ بشه.
ممد: ببخشید. معذرت میخوام. یه سوال جناب سرهنگ. اگر این صداها ادامه داشت... الو؟ الو جناب سرهنگ؟
تلفن 20 ثانیه پیش قطع شده بود.

=============================

ساعت 1:11 بامداد - ورودی جنوب غربی

ممدرضا (Challenger) سرباز زیردستش را مرخص کرده و به جای او با دختری زیباهیکل در اتاق دژبانی شب را به صبح می‌رساند. او هم احتمالا صداهایی شنیده، اما اهمیت نداده.

تلفن زنگ می‌خورد.
ممدرضا: یه لحظه صبر کن عزیزم تلفنُ جواب بدم. میام پیشت الان. دژبانی شماره 3، به گوشم.
مهدی: چیزی نشد؟
ممدرضا: عه سلام قربان. نه اگه میشد اطلاع می‌دادم حتما.
مهدی: مطمئنی نشده؟ یه گزارشایی دادن.
ممدرضا: بله قربان. شما مگه به من اطمینان ندارین؟
مهدی: به خودت چرا. به تخمت نه.
ممدرضا: دست شما درد نکنه. من بهترین افسر شمام.
مهدی: حواستُ جمع کن پس نفله.

ممدرضا: بیا عزیزم. از یه جایی آوردیم... .

=================================

ساعت 1:13 - بیمارستان

فرماندار متوجه ورود یک ماشین می‌شود. عماد (مسئول پذیرش Red Dragon)، بیمار را تحویل گرفته و به بخش می‌برد.

فرماندار: صبر کن بینم این کی بود؟
عماد: اسمش صدراست. دانشجوی رشته مهندسی کامپیوتر. Sadra
فرماندار: اصول ایمنیُ رعایت کردی که؟
عماد: بله دستکش استاندارد داشتم (دستکش‌ها را به فرماندار نزدیک می‌کند).
فرماندار (داد می‌زند): نزدیک نیا پفیوز. بنداز دور بره. برو سر پستت. شاید باز بیمار اومد. پزشک شیفت کیه؟
عماد: باشه حالا نترس. پزشک شیفت هم، بذار ببینم؛ چهارشنبه اون بود. دیشبم که ...، آها. سحر.
فرماندار: از شماها باید ترسید. گستاخ! خانم دکتر جلالی.
عماد: خودش میگه بم بگین سحر.
فرماندار: گمشو.

فرماندار که یک ماسک 800 هزارتومنی و ۲ جفت دستکش لوکس پوشیده و لباس مخصوصی به تن داشت، به بخش رفت.

فرماندار: چی شده خانم دکتر؟
سحر (SahaR): عه. پویا چرا اینجوری شدی. اینا چیه وصل کردی به خودت؟:))
فرماندار: :|
سحر: چیزی نبود. کرونا داشت دیگه.
فرماندار: یه‌جوری میگی کرونا انگار آدامسـه! الان در چه وضعیتیه؟
سحر: بستری. خوب میشه.
فرماندار: عه. مگه کرونا نداره؟
سحر: بابا همه نمی‌میرن که پویا. اینقدر نترس. مردمم نترسون. تو جلسه چیزی نگفتم بهت برنخوره.:))
فرماندار: عجب. هیچیش نمیشه یعنی؟ ریه‌ش هم از کار نمیفته حتی؟
سحر: ریه به فاک بره که بیمارم به چیز میره.:))
فرماندار: :|
سحر: اونجوری نگا نکن. کسی نیس الان تو بیمارستان. بیمارم بیهوشه. حوصله رسمی ج دادن نیس.
فرماندار: کجاست الان؟
سحر: بیا بریم تو اتاق ببینیش که خیالت راحت بشه.
فرماندار (با عصبانیت): نمیام من!
سحر: جذام نداره که. چیزی نیس؛ کرونا س.
فرماندار: :| آخه اینجوری نمیشه که. من فردا برم بگم یه بیمار داشتیم که خوب میشه؛ اینا دیگه خدا رم بنده نیستن. نمیشه جمعشون کرد از تو شهر. بشقابای رستوران سیدم می‌لیسن.
سحر: وا! یعنی می‌مرد خوب بود؟ بیا بریم ببینی چیزی نیس.

فرماندار جوابی نمی‌دهد. هر دو برای بررسی به اتاق می‌روند.

فرماندار از دور به بیمار نگاه می‌کند: این الان بیهوشه؟ شبیه زنده‌ها نیس به جان پیوندی.
سحر به بیمار نزدیک می‌شود: وااای! مرد:)) بیا اونی که خواستی شد.:))
فرماندار دوان دوان از بیمارستان خارج می‌شود.
سحر: چقدر می‌ترسه این فرماندارتون صدرا.:)) ای بابا تو که مردی.:)) برم بخوابم. خسته‌م کردن امشب این پرستارا نکبتا.:|

اتفاقات قابل بازگویی:
صدرا مافیا و بازیگر بود.

بازیکنان حاضر در بازی:

آرش Arash
آریا Zigh
امیرحسین (سید) Amir
امین Amin
خلفی Amin Khalafi
رابین Rabin
رامتین Ramtin
رضا RezaZ
سحر SahaR
عرفان Erf_Ju
عماد Red Dragon
فری Fm90
ممد Donnie
چاوش Chavosh
محمدامین Mamalgr
محمدرضا Smrs
ممدرضا Challenger
مهدی Mahdi
هادی Franking

اسما رم جوری نوشتم کامل متوجه بشین کی به کیـه.:دی

فاز دوم هنوز آغاز نشده. فردا ساعت 13 آغاز میشه. منتهی چون امروز فاز نداشتیم، از الان تا اون موقع نفری 1 پست می‌تونین بدین. کسی که فعالیت نداشته، تا 3 پست. حالا میخواد تحلیل داستان باشه یا هرچی. بحث نکنید ولی باهم تا فردا ظهر.

ترتیب اجرای نقش‌ها هم به این صورت هست:

گروه مافیا
بیگناهان جز ناجی‌ها
قاتل یا قاتلین در صورت وجود
پدرخوانده
ناجی‌ها مانند دکتر و جراح
شیطان

داستان و اسامی هم کاملا بی‌ربط به اتفاقات روز و شب هست. از اتفاقات و اطلاعات می‌تونید یه نتایجی بگیرید که "چی شده" احتمالا؛ ولی به شخصی نمی‌تونید ربط بدید. هیچ فرد یا نقشی در داستان لو نمیره.

در رابطه با تعداد پست‌ها و نحوه اعدام هم فردا با پست شروع فاز 2، توضیح میدم.

FM

کارنیاموز مافیا
پسندها
195
من چون ذهنم تک بعدیه وقتی درگیر یک موضوعی میشم نمیتونم زیاد رو مساعل دیگه تمرکز کنم. بنابراین امیدوارم قضیه مربوط به خودم رو تا حدودی فیصله بدم که بتونم رو سایر پلیرا تمرکز کنم.
بنابراین یک بار بطور کلی کنش و واکنش هایی که صورت گرفته حول محور من رو بطور خلاصه توضیح میدم که شاید سایرین هم وارد بحث شوند اگر لازم دیدن.
اول کسانی که بنظرشون من گناهکار یا نقش منفی یا هرچی بیان دلایلشونو بگند چون من نمیتونم صرفا به حساتون جواب بدم. بنظر خودم من تا اینجا به غیر از یک اشتباه نگارشی اشتباه دیگه ای نداشتم. حتی فکرشم نمیکردم به اون اشتباه نگارشی واکنشی نشون داده بشه. اگر کسی با مفهوم اون دوتا پست من مشکل داره یعنی عملا نمیفهمه من دارم چی میگم(:/) بگه تا با یک زبون ساده تر منظورمو توضیح بدم. اگر با اون مفاهیم مشکل داره بگه تا تجزیه تحلیل کنم تا جایی که سوادم قد میده.
اما کسایی که با رویکرد و اپروچ من به شروع بازی مشکل دارن یعنی معتقدن من نباید اون لحن کتابی و بقول رامتین "ثقیل" رو انتخاب میکردم باید بگم قطعا از نظر خودم اونقد ثقیل و سنگین نبودن. اینکه چرا این لحنو انتخاب کردم باید بگم که وقتی شما تو زمین فوتبالید با زبون فوتبال حرف میزنید. اگه تعمیرکار باشید در حال تعمیر ماشین با زبون تعمیرکارا حرف میزنید. مافیا هم اصولا یک بازی کلامیه که اساسش معمولا باید منطقی باشه یعنی تو تجزیه کنی تحلیل کنی و به نتیجه برسی. این چیزیه که لا اقل من تا حالا فکر میکردم. دلیل دوم اینه که من اون جملات رو از خودم در نیاوردم که صرفا بیام یه بار فلسفی بهش اضافه کنم و به اصطلاح شماها رو "بول شط" کنم. اینها رو اگر کلمه به کلمه اش رو یادم میبود و منبعش رو اصولا باید نقل قولشون میکردم چون متعلق به نویسندگان بزرگین. تعریف مجادله اگر اشتباه نکنم تعریف بو علی سینا بود خیر سرم:|
بنابراین این نظریه رامتین که من دارم دلقک بازی در میارم و رد میکنه کسی که میخواد دلقک نشون بده نمیره سخن بزرگان و نقل کنه غیر مستقیم. ضمنا من اصولا حافظه تصویریم خوبه بخاطر همین اصولا مطالبی که میخونم کم و بیش میتونم بدون تغییر زیاد بیارم روی کاغذ، بر عکسش برام خلاصه نویسی و ابسترکت نوشتن سخته. خوب حالا من از منتقد نامبر وانم رامتین میپرسم آیا اگر من قصدم دلقک بازی بود همه پستام این شکلی نبود؟ چرا فقط بحثای منطقیمو اون شکلی نوشتم؟ واضحه چون واقعا به اون چیزی که گفتم اعتقاد داشتم. وگر نه مثل همون پست تو که جملات عادی و با واژگان "ثقیل" نوشتی مینوشتم.
حالا اشاره ای هم بکنم به بدیهیات که نیازی هم نیست زیاد چون مشخصه که من اگر جوکر میبودم یا حتی ادای جوکر بودن میخواستم در بیارم انقد سریع وارد بازی نمیشدم. چرا عجله کنم؟ چه اولتیماتومی رو سرمه؟ قضاوت اینکه من سوتی دادم و نقشارو نخوندم میزارم به عهده خودتون دیگه. با این همه دوره بازی کردن؟ اصلا فرض کنیم من نوبم بنظرتون تیمم و گادفادرم اجازه میده همچین سوتی ای بدم؟
فارغ از این بحثا توی مافیا کامن سنس این هست که گناهکار جماعت مخصوصا از نوع تیمیش توی متن قرار نمیگیرن اول بازی. خصوصا توی این دور با این تعداد پلیر با تجربه و سایر مساعل ک خودتون استادید.
همه اینا رو گفتم که بگم من به شعورتون توهین نمیکنم که بگم من بی گناهم یا گناهکار اما امیدوارم توی طول بازی روند بازیم این رو نشون بده که بود و نبودم به نفع کیاست و به ضرر کیا. من توی مافیا زیاد اهل احتیاط نیستم اگرم گناهکار باشم و نیازمند احتیاط طوری احتیاط میکنم که واضح نباشه.
درباره بازیکنا:
رامتین: با وجود اینکه برای زدن "برند" جوکر به من خیلی عجله کردی (شایدم میخواستی واکنشمو ببینی) که یک نکته منفی بود توی بازیت. البته نشون یک بیگناهم هست این عجله اما خوب میدونیم که تو تجربه ات بیشتر از این حرفاست. با وجود اینا حس بدی به بازیت ندارم چون تو هم بی احدیاط بودی. حالا من سبکت یادم رفته چون خیلی وقته نبودی ولی مطمعنن از این بی پرواییت حس گناهکاری نمیگیرم. توصیه ام به تو اینه که انقد عجول نباشی. حتی اگر فکر کنی که یک گناهکار و گیر انداختی (کلی دارم میگم) انقد برای بستن پرونده اش عجله نکن اول فازی.
اما یک سوال ازت دارم برای خودم مهمه جوابش: چرا انقد لحن من بهت برخورد؟ یه جوری جبهه گرفتی که انگار خدایی نکرده تو حرفام فحشی چیزی دادم. از فلسفه و منطق بدت میاد یا چی؟ چون اگر معتقدی محتوای حرفام تو اون دو پست چرند محض بوده و به نحوی به شعورتو و بقیه توهین شده بخاطر شعور خودمم که شده دوست دارم بیشتر ازشون دفاع کتم. من تو پست اولم مناظره و مجادله رو توضیح دادم. بنابراین مطمعن باش نمیخوام باهات جدل کنم. اگر از نظر محتوایی هم اشتباهی کردم صرفا یک اشتباه بوده و خودم متوجهش نشدم ازت انتظار دارم اشتباهمو تصحیح کنی نه سریع قضاوت کنی. من نمیگم استاد فلسفه منطقم ولی دوست داشتم اون چیزی که بلدم وبگم.
محمد سحر هادی چلنگر: تنها نکته جالب محمد این بود که سه نفر من و اونو با هم خطاب کردن و طبق "حسشون" ما رو گناهکار دونستن. راجع به بازی محمد نکته خاصی مد نظرم نیست فعلا. اما سحر که پست اولش خودش اعتراف کرد از روی رفع تکلیف بوده. رفع تکلیف برای بیگناه وقتی که بحثای خوبی تو بازی درجریانه یک اشتباهه و برای یک گناهکار یک تاکتیک نخ نما. برای قضاوتش باید منتظر موند اما امسدوارم تو متن باشه نه حاشیه. و اینکه قبول دارم سحر و به عنوان یک معتقد به "حس".
اما هادی و چلنجر حستون منفیه اوکی. اما هادی، چطور از یک حس تو فاز اول 70 درصد گناهکاری یک نفرو تشخیص دادی دقیقا؟ من از هادی و چلنگر حس موج سواری بهم ست داد. شباهت من و محمد این بود که جفتمون تو متن بازی بودیم دو یکی دونفر حد اقل منتقد جدی داشتیم. حالا بیشتر از این مانور نمیدم چون وقت فعلا هست که دلایلشونو بشنوم ولی این حرکتشون جالب نبود اصلا.
آرش: آرش از اوناست که توی مافیا پوکر فیسش خیلی قویه برای من و گناهکاری و بیگناهیشو سخت میتونم تشخیص بدم. تنها مسعله ای که الان باعث میشه برام یک وجهه ی مثبت نداشته باشه اینه که توی ادوار قبلی با وجودی که بازی منو میشناخته اما همیشه از لحنم ایراد گرفته. جالبه که بعد از بازیم ازش میپرسیدم یا میگفت میخواستم بازی و شروع کنم یا واکنش بگیرم یا.... بنابراین متاسفانه نمیتونم این بی تفلوت رد شدنش و از روی پستای "ثقیلم" نادیده بگیرم. اکثرا یه ایرادی از من گرفتن به غیر آرش و ممل که البته ممل گفت زیاد در جریان نبوده. برام عجیبه دوست دارم توضیح بده آرش.
اینا موضوعاتی بوده که به چشمم اومده فعلا

کارآموز مافیا
پسندها
0
فری من دفعه اوله که دارم باهات بازی میکنم، پس نه پیش زمینه ذهنی دارم نسبت بهت نه میدونم چه جوری بازی‌ میکنی. صرفا حس خوبی ازت نگرفتم به خاطر طرز شروعت و این حس منفیم با این دست و پا زدنات هر لحظه داره بیشتر میشه. همین حسو نسبت به ممد هم دارم که هی داره دست و پا میزنه و میاد وسط هی.

ارشم نکته قشنگیو در مورد امین گفت. اصلا اخرین باریو که به ممد گفتیم ممد استورارو یادم نمیاد. اینم که نمیدونست من کیم جالب بود!

رئیس جماهیر
پسندها
271
آرش
من هنوز به فری شک دارم و کلا کاراش از نظرم عجیب بود. حالا خودش میگه عادی بود و کلی هم برای توجیهش مینویسه. دیگه بقیه قضاوت میکنن.
اما وقتی قانونو خوندم دیدم منطقی نیست دلقک انقدر سریع خودشو لو بده.
در مورد حدسات در مورد خودم. حدس اولتو که خودت تقریبا رد کردی
اما این که حدس زدی خودم ممکنه جوکر باشم و بخوام حواسا رو از خودم پرت کنم، فقط یه نکته بگم اصلا قانون جوکر رو درست نخونده بودم و این از پستای قبلم مشخصه!
این گیری که به امین خلفی به خاطر نوع بیان دادی هم از نظرم خیلی بیخوده :دی اتفاقا من شخصا یه بار نزدیک بود بهش بگم امین کاوانی :)) چیز عجیبی نیست که یکیو با یه اسم خاص که قدیم بهش معروف بوده صدا بزنه.

فری:
در مورد توصیه هات و قضاوتت در مورد سبک بازیم و حست به خودم حرفی نمیزنم. این که چه سبک بازی خوبه و چی نکته منفیه و این صحبتا، به خود بازیکن مربوطه.
اما در مورد سوالت که جوابش برات مهمه
لحنت بهم برنخورد. گفتم لحن اون دو تا پستت متناسب بازی مافیا نبود (توضیح مجادله و مناظره و توضیح ِ این که مافیا یک بازی کلامی است و...) و اصولا بازیکن ها توی مافیا با این لحن حرف نمیزنن. حالا هر چقدر هم توجیهش کنی بازم میگم اون مدلی حرف زدن توی مافیا کار عادی ای نیست، حالا نمیشناسمت شاید هم اصلا کلا زیاد با لحن کتابی و فلسفی دوست داری حرف بزنی، من خودمم توی پست اول اصطلاح کانتر پانچر رو گفتم که اصطلاح بوکسه، چون کلا بوکس دوست دارم و همون هم باعث شد امین خلفی بهم گیر بده.
مشکلم با محتوای پستات فقط همونی بود که ادعا کردی اشتباه نگارشی بوده و قبول کردم، مشکل اصلیم با لحن بود که برای بازی مافیا عجیب بود اون لحن و یک آن حس کردم داری مسخره بازی در میاری.

خب فعلا همینا تا شروع فاز اصلی.

مافیایی
پسندها
4
در مورد داستان بازی.

خب من حدسم اینه اون سه تا گزارش از فری و محمدرضا و من میتونه سه تا نشونه خوب بده.

از طرف من (و داستان اشاره می کنه احتمالاً از سمت محمدرضا هم بوده) صداهایی میومده ولی اتفاقی نیفتاده. ممکنه که دو تا اتفاق شب رو به تصویر بکشه که ناموفق بوده باشن یا تاثیراتشون شب های آینده مشخص میشه.

در مورد گزارش فری. سوال من اینجاست که اون فردی که استرس داره و فری با سرباز میفرسته بیمارستان، همون صدرا هست که در ادامه میمیره؟ یا از صدرا از یک جای دیگه آورده میشه؟ اگه صدرا باشه پس فرضیه ای که بالا گفتم میتونه تا حد زیادی درست باشه و اتفاقات شب های آینده از سمت من و محمدرضا و فری احتمالا نشون از اقدامات مختلفی باشه.

یک جا سحر با حالت اطمینان میگه چیزی نیست حالش خوب میشه، در حالی که با فرماندار وارد میشن میبینن فوت شده. احتمالش هست اتفاقات توی بیمارستان نشونه ای برامون باشه.

در مورد صدرا:

1- بازیگر واقعی بوده: 1. از طرف قاتل تیر خورده یا از طرف کاراگاه (کاراگاه برخلاف پلیس همون شب میتونه بکشه در صورت گناهکاری) 2. جوکر هدف قرارش داده، تیر مافیا/قاتل به جوکر خورده که بعد کمونه کرده و خورده به هدف جوکر(صدرا).

2- بازیگر نبوده: خیاط یک لباس به بی گناه داده کشتنش (به نظرم تو شب اول خیلی خیلی احتمالش کمه).

حالا بیش تر نقش ها رو میخونم اگه حالت های دیگه ای هم هست رو هم مدنظر بگیریم.

سلام. این روش فاز نباشه ولی یه پست رو بشه داد یه حس جالبیه داره، یه تعهد بی تعهدی به بازیه :)) پویائه دیگه کارش درسته :)) الان خانواده ها استوار در کنار هم قرار گرفتند.

اما بعد نمی دونم چرا همه راه ها به محمد ختم میشه این دور، هرچی دارم تلاش می کنم مثبت فکر کنم نمیشه. ماجارا استورارو که احتمالا مربوط به یووه ای هاست در شروع یه مسئله خانوادگی به نظر میومد. اما تو سوال و جواب ها به نقطه جالبی رسیده.

من اینطور فهمیدم که خلفی یه لقب منسوخ شده محمد رو به زبون آورده و از طرفی آرش ادعا می کنه این لقب یه سالی هست منسوخ شده، بعد در این حال خلفی ادعا می کنه که نه من همیشه به کار می بردم تو گروهشون که البته راه حل اینه که لغت سرچ بشه معلوم شه آخرین بار کی به کار برده شده تا این مسئله دو سرش حل شه. تا اینجا نا غیر یووه ای ها نمی تونیم قضاوت کنیم. ولی، توصیف محمد از نظر من جالبه.

محمد میگه:

اولا توضیح بده که چرا نمی خواستی بگی ؟
ثانیا اینکه فکر نمیکنی این تحلیل آدم رو یاد داستان های علمی و تخیلی میندازی ؟ به قول خودت محمد زیاد تو بازی داریم (5 تا) بعد بخاطر اینکه بیاد یار احتمالیشو از تو جدا کنه میاد لقبی که احتمالا یه ساله به کار نبرده استفاده می کنه ؟ بعد فرضا تورو با این مشخصه جدا کرد، اون 3 تای دیگه رو می خواد چطوری از یارش جدا کنه ؟

به نظر نمیاد که اگر قرار باشه محمدی رو از محمد های دیگه بازی جدا کنه منطقا اون باید یارش باشه ؟ و به نظرت این توجیه در عین پذیرش امکان سوتی برای امین خلفی اونم زمانی که نمی خواستی بگی صرفا برای اینه که دامن خودت رو از همگروهی امین بودن پاک کنی در صورتی که امین گناه کار اعدام شه ؟!

مشکوکه حرکتت محمد جان.

برای لاین قرمز. جوابش خیلی سرراسته. من همیشه تو بازی مافیا همیشه چند تا مورد رو کنار هم میذارم و بعد تصمیم می گیرم. اینو برای خلفی در نظر داشتم، همون طور که برای افراد دیگه بازی در نظر دارم یک سری موارد رو.

در مورد لاین سبز و بعدش: خب مشخصه از دید خودم و با توجه به نقشی که دارم موضوع رو شکافتم و احتمالات رو مطرح کردم. بله، این ور قضیه هم میتونه درست باشه که من همدستش باشم و بخوام خودم رو (در صورت گناهکار بودن خلفی) مبرا کنم که میتونه در ادامه مطرح بشه و در موردش بحث کنیم.
از منطق بازی خودم که نگاه کنم (که شما یا افراد دیگه میتونید قبول نداشته باشید) اگر من همدستش بودم خودم رو وارد این بحث نمی کردم. حتی بالاتر جواب خلفی رو نمی دادم.
از اون ور هم مسیر فکری خیلی کمرنگی تو ذهنم دارم که آرش هم میتونه از این قضیه سوءاستفاده کنه و خلفی رو باهاش متهم کنه.

اینکه همه راه ها به من ختم میشه رو توضیح میدی؟ خوشحال میشم در موردش بحث کنیم.

فری من دفعه اوله که دارم باهات بازی میکنم، پس نه پیش زمینه ذهنی دارم نسبت بهت نه میدونم چه جوری بازی‌ میکنی. صرفا حس خوبی ازت نگرفتم به خاطر طرز شروعت و این حس منفیم با این دست و پا زدنات هر لحظه داره بیشتر میشه. همین حسو نسبت به ممد هم دارم که هی داره دست و پا میزنه و میاد وسط هی.

ارشم نکته قشنگیو در مورد امین گفت. اصلا اخرین باریو که به ممد گفتیم ممد استورارو یادم نمیاد. اینم که نمیدونست من کیم جالب بود!

حرفت در مورد دست و پا زدن به نظرم خیلی مضحکه. یک جا رو نشونم بده دارم دست و پا میزنم. میخوای بشینم یک گوشه اصن حرف نزنم؟ :دی

مافیایی
پسندها
5
خب خب
صدرا مرد و نقش اعلام شده اش بازیگره.
من همه ی نقش هارو دقیق نخوندم ولی اونایی ک میدونسم قابلیت تیر زدن دارن و بررسی کردم و همین احتمالات ب نظرم رسیده :

صدرا بی گناه باشه و لباس بازیگر داشته باشه و مورد هدف پدرخوانده قرار گرفته باشه.
بی گناه باشه و لباس داشته باشه و قاتل بهش تیر زده باشه.
مافیا و بازیگر باشه و قاتل بهش تیر زده باشه.
ازونجایی که پلیس نمیتونه تو شب اول بپرسه و درجا هم تیر بزنه پس با تیر پلیس نمرده.
نمیدونم نقش تیر دار دیگه ای رو جا انداختم یا نه . گیر بیخود ندین کل تحلیلم همین بود.

حالا اینجا دو تا بحث پیش میاد:

لباس دادن خیاط تو فاز یک به یه بی گناه اونم بی هدف مسخره س بنظرم.
احتمال اینکه اونا بی هدف لباس بدن و قاتل بش تیر بزنه ک درجا هم همون نقش لباس اعلام بشه باز حس میکنم کمه
تا اینکه "خودشون لباس بدن و بکشن" یا لباسی در کار نباشه و "صدرا واقعا مافیا و بازیگر باشه و مورد هدف قاتل قرار گرفته باشه"

رو مواردی که من بالا نوشتم بنظرم بیشترین درصد برای اون احتمالیه که مافیا بوده باشه و قاتل زده باشتش. منطقی تره و کم تر پیچیده.
چرا حالا احتمال اینو بالاتر دونستم ؟ چون اینکه بخوان لباس بدن و همون اول بکشن با توجه ب تبصره ی نقش خیاط بنظرم تو اینجای بازی شاید زود و مسخره باشه.چون فقط یبار میتونن اینکارو بکنن.

پس پیچیدش نمیکنم نظر من همونه فعلا ک احتمال زیاد مافیا بوده. و میشه ب این "فعلا" دلخوش بود.
تو پست روز صدرا هم یه ترسی دیدم (بازیش یادم نیست ک بتونم مقایسه کنم چ فرقی با صدرای دور های قبل داره ) ولی خب اون گیری ک رضا بش داد زیادم بی راه نبود هیمن فرضیه رو فعلا نگه میدارم واسه خودم :دی

------
در مورد صحبت هاتونم راجع فاز روز ، تو مکالمات رامتین و نسبت دادن نققش جوکر به فری نمیدونم یجور مسخره ای بود این حرف:))
یک اینکه من حتی اگه حس میکردم طرف جوکره همین اول زارت نمیومدم بگم یکم بیشتر بازیشو تحت نظر میگرفتم حالا با پست آخر رامتین فعلا کمی توجیه شدم که گیج بوده و نقشو نخونده و فلان.
اون حسی ک آرش نسبت ب محافظت رامتین از فری گرفته بود با نسبت دادن ِ جوکر بهش، منم گرفتم !(قبل اینکه پست آرشو بخونم) ولی خب پستای بعدی رو خوندم بنظرم احمقانست و گره الکی زدن ب بازیه بسط دادن این تصورات. همه میدونیم برای فاز یک احتمال این چیزا پایینه و منطقی نیست. رامتین فعلا سفیده.
---

کاربلد مافیا
پسندها
177
هیچوقت تو تحلیل داستان خوب نبودم، مخصوصا داستان های پویا :| حس میکنم اون 3 تا ورودی شهر میتونن اطلاعات به درد بخوری داشته باشن، ولی الان نمیدونم چی، شاید اگه بیشتر بگذره بفهمم. در مورد صدرا به نظرم محتمل ترین سناریو اینه که واقعا مافیا بوده و توسط قاتل یا کاراگاه کشته شده، سحر توضیح داد اینارو به خوبی. فقط ممد یه چیزی رو اشاره کرد و اون این که ممکنه صدرا همون آدم مشکوکی باشه که فری دیده و با "سرباز" منتقل کرده، از این یجورایی این برداشت رو میکنم که کار کاراگاه بوده. نظر شما چیه؟

درباره چند نفر میخوام نظرم رو بگم تا اینجای بازی. بحث و سوال و جواب بمونه برای وقتی که فاز شروع شد...

@آرش
احساس میکنم کلا اومدی که گیر الکی بدی به همه. اون از گیر بیخودی که به امین دادی، اینم از گیر بیخودتری که به من میدی :| سر قضیه ممد استورارو من واقعا مشکلی نمیبینم! اصلا نمیدونم به چیه این ماجرا گیر دادی، اگه میشه توضیح بده قشنگ. گیری که به من دادی هم نمیدونم چی بگم! شاید ادوار قبلی فازهای اول اینقدر سریع بازی استارت نمیخورد و جلو نمیرفت و نه فقط من، خیلی ها مون کول تر بازی میکردیم!

@محمد
دقیق یادم نیست ولی قبلا این سبک بازی رو از ممد کاملا یادمه. اکثر حرف هایی که میزنه برام آشناست و قبلا دیدم. این که وسط بازی میکنه و میگه من دارم یه سری سوال جواب میکنم که واکنش بگیرم و اطلاعات جمع کنم تا خودم به جمع بندی برسم. یعنی این چیزا تا الان برام عجیب نبوده و قبلا دیدم ازش. اما...

@امیر
اما بعد نمی دونم چرا همه راه ها به محمد ختم میشه این دور
از سیدی که من میشناسم بعیده همچین حرفی یکم. تا الان چند تا بحث بوده تو بازی، یکی از اصلی ترین هاش پیرامون فری و پست های معروفش و جوکر بودنش که رامتین مطرح کرد که به طور واضحی این به ممد ختم نشده، حداقل تا الان! این جمله یک مقدار "جو"ش زیادیه. اصلا حس خوبی نگرفتم از این جمله‌ت سید.

@چلنجر
ممدرضا هم اصلا از پستاش خوشم نمیاد. دست و پا زدن؟ خیلی عبارت زیادیه واسه وضعیت الان فری و ممد.

کلا یه جوی آروم آروم داره از طرف چند نفر روی ممد شکل میگیره!

@فری
از اون پست زیباش فعلا صرف نظر میکنم و مایه تاسفه که نتونستم هنوز منظورش رو از اون پست بفهمم. ولی خب منتظرم تا ببینم در ادامه میخواد چیکار کنه...

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
دستیار مافیاییا

تاس

+
اتصال به گوگل

کاربران آنلاین

هیچ کاربری آنلاین نیست.

یافتن کاربر

اتصال به گوگل

کاربران آنلاین

هیچ کاربری آنلاین نیست.

یافتن کاربر

بالا پایین