@عرش
اینو من بگم چون مملگر هم اشاره کرد...حمله چیه برادر من؟
وقتی ی نفر خودش رو میزنه به فراموشی ینی چی؟ اینو تو به من بگو...حداقل برای من یکی تو ذهنم 99درصد گناهکاری...حالا باید به بقیه بفهمونم چرا تو ذهنم گناهکاری یا نه؟ حالا چون دارم میام توضیح میدم میشه جو؟
برای خیلیا این قضیه یه گیر الکی بوده صرفا...ولی برای من این گیر الکی نیست

این یه سناریوی کثیف پس ذهن کثیفته عرش

چون من کاملا میشناسمت دیگه
پس این جو نیست
از عرش که بگذریم نکته ی قابل تامل تر مملگره

من حسی بهش اتهام میزنم ایگنور میکنه...میام به اینگورش گیر میدم میام به ضد حمله ریزش گیر میدم باز ایگنور میشم

اینو من نمیدونم اسمشو چی بذارم
اینهمه من راجع بهش صحبت کردم میاد دو خط جواب پرت میده و بیشتر سعی میکنه زوم کنه رو قضیه من و آرش
جواب اتهام من چی شد؟
مگه خود نمیگی کسب و جلب اطمینان؟ خب چرا وقتی بهت اتهامی وارد میشه ایگنور میکنی؟
بیش از پیش مشکوک شدی برام جدی ممل
@امیر
ببین منظور من از مهم نبودن این بود که من خود عرشو صد مدل صدا میکنم...از عرش و آرش بگیر بیا تا پیوند حتی

خود توروهم امیر و سید و امیرحسین و ابطحی و از این دست صدا کردم متفاوت
محمدم از این قائده مستثنی نیست...اونم ممدی که هزار مدل لقب داره...به قول خود آرش...دونی فلورین نیویورکی و...
حالا اگه من میومدم محمدو ممد دونی صدا میکردم آرش آیا چنین چیزی میومد تو ذهنش؟ دونی هم منسوخ شده به قول تو...ولی آرشی که منو میشناسه و میدونه به انواع و اقسام حالات یه نفرو صدا میکنم به خصوص محمد و میخواد بیاد از این قضیه سو استفاده کنه با توجه به ذهنیتی که از عرش دارم این چیو میرسونه؟
این از آرش
هم از تو هم از همه میخوام ری اکشن های محمد و مملگر رو نسبت به اون پست که گفتم از این دو نفر حس خوبی نمیگیرم رو قیاس کنن با همدیگه...پستای مملگر رو هم بخونید...چیزی دستگیرتون نمیشه؟