جدیدترین‌ها

بازی دور اول مافیا در سال 99 | کرونا، بخش نخست: دشمنی ناشناخته

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

God

Administrator
گاد
پسندها
961
گاد

پایان فاز روز دوم

بحث نکنید. فاز شب هست.
اونایی که این فاز در بازی بودن، نهایتا حق 1 پست دارین تا ساعت 13 فردا؛ که با داستان شب 2، فاز روز 3 شروع میشه.
کسی که زیاد تو بازی نبوده، می‌تونه تا 3 پست هم بده. بحث نکنید ولی.

اینم لیست بازیکنا:

آرش Arash
آریا Zigh
امیرحسین (سید) Amir
امین Amin
خلفی Amin Khalafi
رابین Rabin
رامتین Ramtin
رضا RezaZ
سحر SahaR
عرفان Erf_Ju
عماد Red Dragon
فری Fm90
ممد Donnie
چاوش Chavosh
محمدامین Mamalgr
محمدرضا Smrs
ممدرضا Challenger
مهدی Mahdi
هادی Franking

تلگرام به @pouyajuve پیام بدین برا هدف. تا 1:30 بامداد وقت دارین.
دیرتر بشه یا به اون یکی شماره پیام بدین انگار ندادین.
هیچ راهنمایی هم نداریم. اصرار کنید زودتر می‌میرید. منم نیستم از 1 تا 1:30؛ تهش میام هدف هاتونُ تایید می‌کنم میرم می‌خوابم.

کاربلد مافیا
پسندها
0
@امیر
متاسفانه قانع نشدم. :دی پستی که دادی با حرفی که الان داری میزنی نمیخونه. شاید برای بقیه اوکی باشه و مشکلی توش نبینن ولی برای من نه. من از کسی سوال میپرسم نمیخوام جایی نگهش دارم ازش میخوام جواب منطقی و درست بده نه این که بگه اگه قانع نشدی نگه دار گوشه ذهنت. :|

@رامتین

این رو در جواب امین گفتی. اول ازت میخوام چند نمونه از این خیلی ها رو نشون بدی. من که الان این پست تو رو میخونم هیچ موردی به ذهنم نمیرسه! هیچی! بعدشم، اون نقشی که تو بهش اشاره داری یکی از مهم ترین و حیاتی ترین نقش های بی گناهیه و حتی اگر خیلی ها هم به بی گناهی افراد مختلف اشاره کرده باشن، اون خیلی ها (!) صرفا به بی گناهی اشاره کردن ولی تو داری مستقیما به یک نقش مهم اشاره میکنی! دلیلی که میاری متناسب نیست با کاری که انجام دادی و من نمیتونم ازت قبول کنم. مشکوک بود این حرفت کاملا برام.

@چلنجر

رضا میاد در حمایت از امین به آرش حمله میکنه؟ :| من گفتم از نظرم به کار بردن یک لقب قدیمی نمیتونه گیر منطقی و قابل بحثی باشه، همونطور که چندین نفر همینجا گفتن ما هنوز امین خلفی رو به امین کاوانی میشناسیم. من به آرش گفتم گیری که میدی الکیه و منطقی نیست و چند نفر هم همین رو گفتن اونوقت عجیبه چطوری تو فقط منو نشونه میگیری؟ بقیه که همین حرفو زدن چی؟
این پستت مصداق بارز جو دادنه و به شدت مشکوک.

@عماد
من همین الان که فکر میکنم چند دور یادمه که من و تو و سحر با هم شرکت کردیم. قطعا باید این سبک بازی رو قبلا عینا از سحر دیده باشی. این حرفت که میگی سبکش واسه من یه جوریه یعنی میخوای گیر بدی هر طور شده. اگه کس دیگه این حرفو بزنه اوکی تره ولی تو نه. کسایی که سابقه بازی با سحر داشتن نمیتونن چنین چیزی بگن.
تو پستی که دادی گفتی همه داشتن درباره فاز شب صحبت میکردن. من بهت میگم کلا یک نفر قبل از سحر درباره فاز شب حرف زده بود، مهم تر از اون که درباره فاز شب حرف زدن چیز عجیبی نیست به خصوص این که گاد گفته بود بحث و گفتگو بمونه واسه شروع فاز... حرف اصلی من اینه که گیر الکی دادی و جو قاطیش کردی. این حرفا رو تقریبا تو پست قبلیم هم گفته بودم که جواب سوال هاییه که الان پرسیدی! پس یا پست رو نخوندی یا قصد نداری منطقی بحث کنی.

ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

میخوام یه جمع بندی کنم تا اینجا.

همونطور که گفتم از نظر من گیری که در ابتدا آرش به امین داده الکی بوده و منطقی نداشته. اگر از این دید بخوام نگاه کنم که آرش خواسته واکنش بگیره، عملکرد موفقی داشته چون اصلا از واکنش های امین خوشم نمیاد. الان سعی کردم یک بار دیگه پست های این دو نفر رو بخونم، به نظرم واکنش امین به آرش خیلی عجولانه، کوبنده و غیر منطقی بود. این که وقتی به کسی گیر میدی، طرف مقابل با اطمینان کامل و اینقدر شدید برگرده بهت بتازه، حرکت گناه کارانه ست. منتها اگر همون دید رو در نظر بگیرم که آرش کلا از اول میخواسته به همه گیر الکی بده (که به خودم هم داد) اینطوری آرش هم بدجوری برام مشکوکه. بیشتر روی مثلث آرش امین محمد فکر میکنم ولی توی این بحث تا اینجا میگم که آرش و امین هر دو برام مشکوکن، محمد خاکستریه.

درباره سید منتظرم جواب درست و حسابی بهم بده. اینطوری جواب دادن حس خوبی بهم نمیده. حرف هایی که فری درباره دیر وارد شدن سید به بحث (و با سوالی که من کردم) زده رو منطقی میدونم. سید میگه به نظرم بحث اون قدر مهم نبود و جای کار نداشت که وارد بشم اما همونطور که فری گفت الان چرا شده؟ چون ازش سوال شد. این حرکت عجیبه. منم از سید انتظار داشتم تو همچین بحثی از اول شرکت کنه. سید برام مشکوکه.

منتظر میمونم تا رامتین جواب سوالم رو بده. سوالی که ازش تو همین پست پرسیدم رو همه خوب بخونن. جوابی که میده تاثیر داره روی طرز فکرم. طبیعتا وقتی این سوالو پرسیدم در حال حاضر حس خوبی به رامتین ندارم و برام مشکوکه.

تا اینجا مشکوک ترین فرد بازی برای من عماده. از همه خواهش میکنم یک دور مکالمه هایی که من و عماد با هم داشتیم رو بخونن. عماد منطقی بازی نمیکنه، تک و توک پست میده و درباره هر چیزی دلش بخواد به صورت گلچین نظر میده. از بازی عماد حس خوبی که نمیگیرم به کنار، منطق درست و حسابی هم تو حرفاش نیست.

رضا من به طور دقیق و کامل و بدون ابهام برات نوشتم و بازم ۱ بار دیگه واسه تو،سحر و هرکس دیگه ای مینویسم.

اولا چه یه نفر چه ۱۰ نفر،وقتی یکی قبل از تو قضیه ای رو گفته و شما بیای همونا رو تکرار کنی میشه تکرار مکررات،،،اصن تا اینجاشم میگیم اوکی مشکل نداره دوباره تحلیل کرده داستانو،،،چرا راجبه بقیه بحثا و افراد نظری نداده،چرا به بحثا ورود نکرده؟چرا سوال نکرده یا ابهامی براش نبوده که سوال کنه،یعنی بعد ۲ـ۳ روز استارت بازی هنوز نقطه ورود ب بحث پیدا نکرده؟کلا فعالیت سحر رو سوای جوابایی ک به گیرایی ک بهش داده شده رو برای من بگو شاید منم توجیه شم که دارم زیاده روی میکنم یا نه

بولشت ترین حرف ممکن رو زدی ک من مشکوک ترین فرد بازیم،ولی از حرفت کاملا استقبال میکنم،از همه میخوام که تمام پستای من،گیرام و مکالمات با تو رو بخونن و قضاوت کنن.
من شاید ۱۵ـ۲۰ تا پست نداده باشم ولی سعی کردم تو همه بحثا شرکت کنم و منفعل نباشم،اگه هم به نظرت گلچین کردم بحث مورد نظرتو کوت کن سوالتو بپرس بسم الله من وسطم

تازه‌وارد
پسندها
0
سلام خدمت همه ی دوستان.من از امروز هستم.ببخشید نشد روز قبل بیام.

کارکشته مافیا
پسندها
25
بیشتر به خودت شک دارم که گیر الکی داری میدی!

رضا

مفهوم این چیه؟ گیر الکی دادن تو فازای اولیه، لزوما کار بدیه؟ دارم سوال می پرسم ازت ها. میخوام ببینم طرز فکرت چی هست درباره این مسئله. بازی به نظرم با همین گیر‌های اولیه شروع میشه و من نظرم اینه که بی‌گناه از شروع نشدن بازی و نبودن بحث نفعی نمی بره که هیچ، ضررم می کنه. و کلا گیر الکی رو در فاز های اولیه اکت گناهکاری نمی بینم. البته بستگی به آدمش و گیرش هم داره مسلما. منتهی اگر حرف من درسته، دلیل شکت با این جمله رو من متوجه نمیشم. اگرم حرفم غلطه، توضیح بده :دی

خدا بده برکت اینجا یعنی "تو تصمیمتو گرفتی باشه من سعی نمیکنم نظرتو عوض کنم دیگه. خود دانی"
فری

اگه من ۱۰ تا مفهوم جداگونه بخوام برای "خدا بده برکت" بنویسم. اینی که تو گفتی ۱۱ امیه. اون عبارت توش یه حس مثبت دیده میشه. یعنی این چیزی که شما فکر می کنین به نفع من میشه. که خب هرچقدر من فکر کردم وقتی بی گناه باشی به نفعت نمیشه اون مسئله. حالا بگذریم. توجیهش کردی به نظرم الکی ولی :دی

نه اینکه مثل روحانی روز جمعه بیای گزارش بگیری بفهمی بنزین گرون شده، بری.

الله اکبر. الله اکبر. چه عجب :12:

به نظرم از این جمعی که توش درگیر هستیم یک و با احتمال خیلی زیاد دو تا گناهکار تیمی به راحتی میشه پیدا کرد. من/آرش/خلفی/محمدرضا/رضا

این وسط هم عرفان و مهدی خیلی رند به بحثمون وارد شدن و میتونن به صورت کمرنگ بهمون لینک بشن. مهدی معمولاً حرفه ای بازی می کنه و سعی می کنه دو جانبِ ماجرا رو در نظر بگیره تا اگه گناهکار باشه بعداً به حرفش استناد کنه. عرفان سر پست اول محمدرضا(چلنجر) میتونم در نظر داشته باشمش. چون اونجا محمدرضا یه جز من و فری در مورد عرفان و آرش صحبت کرد.
محمد
به احتمال خیلییییی زیاد از یه جمع ۵ نفره ۲ نفر گناهکار میشه پیدا کرد اونم به راحتی؟ :| اینو اخرای بازی هم نمیشه با این قدرت گفت چه برسه به الان. مگه چند تا گناهکار میتونیم داشته باشیم کلا تو این بازی :)) اونم با این فرض که بگیم صدرا واقعا بازیگر بوده مثلا که خب قطعا اینو فراموش نکردی و تو ذهنت داشتی. و بعد تازه نکته اصلیش اینه که ۵ نفر هم نیست. ۴ نفره. چون خودتم نوشتی :دی قاعدتا خودت که گناهکار نیستی نه؟ چرا شاخک های منو با این جملات اذیت می کنین آخه شما. اسم خودتم میاری که چی بشه آخه؟

اون جمله ات هم که درباره من گفتی خب به نظرم چه بی گناه چه گناهکار باید تا وقتی چیزی مسلم و یا نزدیک به مسلم نشده همینطوری باشن. حرفه ای هم لطف داری :دی

[/vote][/vote][/vote][/vote]

در مورد بحث های رامتین و امین. من احساسی که از پست های امین گرفتم مثبت بوده تا اینجا. از رامتین هم منفی ولی نه دقیقا قرینه و هم اندازه هم. حرف هایی که امین زد و ایراداتی که گرفت هم به نظرم وارده تو اون بحث. یه چیزی هم که در مورد رامتین تا اینجا دوست نداشتم چندبار گلایه اش از پیچیدگی و نقش های زیاد (به خصوص نقش های شیطان و فرشته) بوده. دلیل دوست نداشتنم هم اینه: یکی اینکه وجود بعضی نقشارو احمقانه خطاب کنی، یکی هم اینکه بگی برای هر پست باید هزار تا احتمال در نظر بگیری (حالا البته جمله دقیقش نمیدونم همین بود یا نه چیزی که تو ذهنم هست رو میگم الان). اینا یه ذره به من حس اینکه "من از اینا نیستم میده". و اینکه چون نقش این شکلی ندارم، مسلط هم نیستم کاملا بهشون و هر سری باید تبصره ها و احتمال هارو بررسی کنم.
در ضمن، اینیم که خواستی وسط بازی کنی دردسر شده خب طبیعیه. ولی بد نیست اصلا برای بازی. بی گناه باید ازت ممنون باشه :دی

مافیایی
پسندها
73
@مملگر
صحبت ایگنور نیست امین، صحبت ابنه که تو فازای اولی که من کمتر از ۲ ۳ تا پست گذاشتم وقتی یکی حس میگیره نمی شه کاریش کرد. چون "حس" ا، من در ادامه با حرفام و بازیم باید ثابت کنم خودم رو، اگه توضیح منطقی ای خواسته شد توضیح بدم تا سوء تفاهم نشه که مافیا بخواد سوء استفاده کنه.
ببین من اون ایگنور کردن اولی رو کاری نداشتم به کل و فقط از تفاوت ری اکشن تو و محمد صحبت کردم این وسط...که اون دنبال منطق بود تو به خیال خودت ایگنور کردی...در حالیکه ایگنور کردنت مصلحتی بود :دی... تو پستم توضیح دادم...کلیت داستان خلاصه ش اینه...من یه حس منفی به تو داشتم و اعلام کردم...تو از کنارش رد شدی ولی اومدی خیلی طوری که ریسک اینا نداشته باشه برات مثلا یه زخمی اومدی منو بزنی...که گفتی تو داستان ذکر شده خلفی مریضه پس میشه اشاره کرد بهش...در صورتیکه گاد صراحتا گفته هینت نمیده تو داستان مگه اینکه اشاره کنه به اون هینت.
بعد خیلی به صورت نمیدونم چی اسمشو بذارم همین اتهام میاد نادیده گرفته میشه...دلیلش؟ نمیدونم
تو اومدی یه پست منو نقل قول کردی و به قضیه من و آرش پرداختی در حالیکه تو همون پست من اتهامم رو کامل بیان کرده بودم(همینیکه الان گفتم بازی:دی ) و تو اصلا اونو ندیدی یا نخواستی ببینی
اسم اینو چی میذاری تو؟ :دی
در مورد اشتباهم سر داستان هم توضیح دادم بالاتر. در ضمن به این نمی گن حمله ی غیر مستقیم که. من مستقیما بر اساس داستان بهت شک کردم و مستقیما بیانش کردم ?????? اما این ۰ یا ۱۰۰ بودنت نسبت به آدما من رو بهت مشکوک می کنه. با هر کی صحبت می کنی (مخصوصا اگه بهت ایرادی وارد کرده باشه) جوری صحبت می کنی که انگار خود گادفادر و پیدا کردی و امکان اشتباه نداره. من تعداد نسبتا کمی اینجا بازی کردم ولی تو بازی حضوری این کار به شدت منفیه.
کجای حرفم من 0 و 100 بوده؟ هنوزم جز آرش کسی رو من 100 گناهکار در نظر نگرفتم...تو من و بازیم رو شاید نشناسی...اتفاقا گناهکار بودن فرد به من دیر اثبات میشه ولی اگه اثبات بشه عمرا ازش نمیام پایین :))
جز عرش که کاملا خودشو زده به فراموشی کس دیگه ای برای من هنوز 100 گناهکار نیست...همون آرشم 90درصدیه نه 100
هر شکیم کردم جز اون حس اولیه منطقی بوده و باید شک میکردم :دی حالا شما اگه منطقی جواب منو داری بده که هیچی نداری برو تو لیست :دی

من صفحه اخرو باز میکنم و پستا رو یکی یکی میخونم نظری هست مینویسم و معمولا ادیت اینا نمیکنم و پست رو میدم شاید برا همینه که یه سری پستام طولانی اینا بشه
داشتم میخوندم رسیدم به این پست خیلی برام جالب بود :|
امیدوارم متوجه شده باشی که هنوز نرسیده بودم به پستت، گفتم دارم می خونم میام پایین که، این که باز احتمال خطا نمی دی و همه چی رو می خوای یه نقشه جلوه بدی باز برای من مشکوکتره.
اینو مملگر گفته در حالیکه اون پستی که راجع به من و آرش گفته بود تو همون پست من ازش سوال کردم و اتهام زده بودم بهش:| الان میگه نرسیده بودم به پستت!!!!!بعد میگه چرا 0و 100 میگیری...آدم وقتی یه سری چیزا رو میبینه شکش به یکی بیشتر میشه دیگه...پست به پست داره شکم بهت بیشتر میشه ممل :دی

@ممدرضا
من به عنوان یه یوونتوسی معتقدم امین خلاف یه جای کارش ایراد داره و به حد زیادی برام گناهکاره. از ممد استورارو خیلی وقته تو گروهمون استفاده نکرده (شاید در حد ۲-۳ سال) و معمولا از واژه ممد نیویورکی استفاده میکنه یا ممد. به منم که میگه مملی! بعدشم که رضا میاد در حمایت از امین به ارش حمله میکنه خیلی مشکوکه، چون خود رضا هم تو گروهه و میدونه که امین خیلی وقته از این لقب استفاده نکرده.
یعنی اگه میگفتم ممد نیویورکی حل بود؟ :))
جالبه که فقط تو و آرش میگین من از این لقب تا حالا استفاده نکردم...نمیدونم اینو بذارم رو چه حسابی واقعا...درصد گناهکاری تورو ببرم بالا تو ذهن خودم یا درصد بیگناهی عرشو.
این تیکه پایین که برا امیر نوشتم رو تو هم بخون

@امیر
یه بار برای همیشه من این بحث اسم ممد رو بگم

معنی دوما من این نیست که نمیشه، گفتم منطقی نیست.

5 تا محمده، یکی همگروه توئه، میای رو اون 1 نفر اسم میزاری برای جدا کردنش یا میری رو 4 تای دیگه اسم میزاری ؟ کدوم منطقی تر و راحت تر و رایج تر می تونه باشه؟ قطعا میشه رو کل اون 4 نفر اسم گذاشت، ولی خب منطق میگه 1 نفر رو از 4 نفر دیگه جدا کن قاطی نکنی، نه 4 نفر رو از اون 1 نفر.
بیبن وقتی چند نفر از یه اسم تو بازی هستن طبیعیه بیای با لقب اینا رو از هم دیگه تمییز بدی اینکه مشخصه و تا اینجا حرفی نیست...من به محمد گفتم استورارو و با لقب استورارو صداش زدم...تا اینجا هم بحثی نیست باز به نظرم...اما آرش میاد میگه چرا بهش میگی استورارو؟ در صورتی که تو اصلا نمیگفتی بهش و واسه 100سال پیشه و مثل اینه من بهت بگم کاوانی...اینم باز میشه به عنوان یه گیر الکی بهش اشاره کرد که همه کردن...اما برای من یکی این گیر الکی بودنه نیست که مشکوکه...اینه که بارها من محمد رو با این اسم خطاب کردم...نه تنها استورارو بلکه صد مدل لقب دیگه...حالا اینکه آرش کلا میاد کتمان میکنه و کلا از بیخ قضیه رو تکذیب میکنه و میگه کلا تو استورارو صدا نکردی محمد رو و خودش رو به فراموشی میزنه این برا من دیگه نمیشه اتهام الکی...اونم از آرش:دی قطعا یه فکر پلید و کثیف پشت این ذهن خرابش هست:دی اگه فراموش کنی آره میشه فراموشی ولی وقتی از قصد نخوای یادت بیاد چی میشه؟

پست جامعی که مثلا آرش به خیال خودش داده بود رو هم الان رسیدم بهش :دی

قبل از هر چیز در مورد قضیه امین خلفی و ممد «استورارو» یه نکاتی رو بگم و جمعش کنم چون داره همین جوری شاخه می‌زنه و نمی‌تونم تک تک ریپلای کنم همه رو. لطفا بعد این پست سوالات تکراری نپرسید در این باره

امین یه حرفی اومد زد و ممد رو استورارو خطاب کرد که برای من عجیب به نظر رسید، حالا اینکه واقعا عجیبه یا نه رو شاید بقیه یووه‌ای ها بتونن تایید یا رد کنن اما قضیه خیلی استاندارد نیست و نمی‌شه روی خلوص نیت تک تک پلیرهای یوونتوسیمون حساب کرد چون ممکنه بیگناه نباشن و کلا یه قضیه‌ی نسبیه ینی برای من عجیب بوده این قضیه و شاید با داده‌های یکسان برای یه نفر دیگه عجیب نباشه اونقدر. از اون سمت دفاع امین هم شامل همین قضیه میشه ینی امین میاد میگه که همیشه از این لفظ استفاده می‌کنه و این موضوع توی تاپیک حداقل، قابل اثبات نیست. اما نکته‌ای که مهمه، رفتار و عملکرد و واکنشه. من اون قضیه رو به عنوان یه موضوع که ذهنم رو قلقلک داده مطرح کردم و اون حرف امین که ممدرضا رو نشناخت شکم رو بیشتر کرد اما به هیچ وجه یک طرفه سمت قاضی نرفتم و نتیجه گیری خاصی نداشتم و صرفا داشتم احتمالات رو بررسی می‌کردم. اما واکنش امین واقعا عجیبه به حدی که نه تنها دفاعش برای من کاملا زیر سواله (البته با داده‌های خارج از بازی و سرچ در گروه ) بلکه یک راست میاد و ضدحمله می‌زنه و بر اساس همون دفاع غیرقابل اثباتش من رو متهم می‌کنه. این روند به خودی خود برام خیلی گناهکارانه است مشخصا، حالا جوسازی و شلوغ بازی های پستش رو هم درنظر بگیرم که دیگه فبها. اگه خودش توضیحی برای این موضوع داره که می‌شنوم اگر نه که به یقین می‌رسم ضدحمله‌ای بوده برای متهم کردن من، با پیش زمینه‌ی این که می‌دونسته گیرم بهش به نظر بقیه اونقدر ولید نبوده و فرصت خوبی دیده به خیال خودش .
(بازم یادآوری می‌کنم، Valid بودن گیر من به امین و دفاع اون در مقابل گیر من، در تاپیک قابل اثبات نیست اما واکنش و رفتار هر دومون قابل تحلیل هست )
دلیل اینکه بهت مشکوک شدم رو گفتم عزیزم توهم بخون این بالا رو @آرش
این حرف از یکی دیگه زده میشد که یووه ای نبود یا مثلا از کسی که یه کم حافظه ش ضعییفه(مثل خودم :))) زده میشد اصلا مشکلی نبود برام ولی تو؟ اصلا نمیتونم بپذیرم

@ممد
الان داشتم پست ها رو میخوندم. یک جا سوال پرسیدی پیداش نکردم. بله، قبلاً منو صدا می کردی با این اسم.
اتمام بحث :دی

@رضا
همونطور که گفتم از نظر من گیری که در ابتدا آرش به امین داده الکی بوده و منطقی نداشته. اگر از این دید بخوام نگاه کنم که آرش خواسته واکنش بگیره، عملکرد موفقی داشته چون اصلا از واکنش های امین خوشم نمیاد. الان سعی کردم یک بار دیگه پست های این دو نفر رو بخونم، به نظرم واکنش امین به آرش خیلی عجولانه، کوبنده و غیر منطقی بود. این که وقتی به کسی گیر میدی، طرف مقابل با اطمینان کامل و اینقدر شدید برگرده بهت بتازه، حرکت گناه کارانه ست. منتها اگر همون دید رو در نظر بگیرم که آرش کلا از اول میخواسته به همه گیر الکی بده (که به خودم هم داد) اینطوری آرش هم بدجوری برام مشکوکه. بیشتر روی مثلث آرش امین محمد فکر میکنم ولی توی این بحث تا اینجا میگم که آرش و امین هر دو برام مشکوکن، محمد خاکستریه.
تو هم این تیکه که خطاب به امیر بود رو بخون باز تا متوجه شی گیر من به آرش رو

آرش
پسندها
337
@آرش
میگم لحن فری غیر معمول بود. سبک بازیم ممکنه باز نسبت به خودم غیر معمول باشه. این که دور اول به یکی بگی جوکر شاید غیر معمول باشه ولی ربطی به لحن غیر معمول و از نظرم اون مسخره بازیها که فری دراورد نداره
به خدا چیز پیچیده ای نیست که همش میپرسی و ادعا میکنی نمیفهمی.

اینو که خودم هم فهمیدم. :دی منتهی make sense نمی‌کنه برام حرفت. یعنی حتی به نظرم حرکت غیرمعمول تو خیلی بدتر و غیرقابل درک تر از حرکت فری بود نمیدونم چطور میگی حتی ربط هم نداره :دی چیزی که درباره‌ی واکنش تو به حرفای فری برای من غیرمعمول بود، نه فقط سریع رسیدن به نتیجه‌ی این‌که فری جوکره، بلکه نحوه و لحنش بود. یعنی همون که میای ادای حرکت فری رو درمیاری تا مسخره اش کنی یا یهو و کاملا یهو شمشیر رو از رو می‌بندی و میگی که رای بهت نمی‌دم آقای جوکر و اینا. :دی یعنی دارم میگم ایراد لحن و رفتار عجیب دقیقا به خودت هم وارده.
این ول کردن بحثت با امین و «وسط بازی بودن برام دردسر شد» و اینا هم به نظر تیپیک مظلوم نمایی گناهکارا بود به نظرم :دی شکم تا این‌جا همچنان روی جوکر بودنت هست و بعد گناهکار تکی (شیطان یا قاتل) بودنت و با درصد کمتری گناهکار تیمی یا بیگناه بودنت.
حقیقتا به نظرم از این لفظای جمع موقع تحلیل و بالانس و داستان چیزی در نمیاد،به نظرم بحثا رو بخون و سعی کن یه کمکی توی بحثای در جریان بکنی،،،از غلطای نگارشی این مدلی چیزی در نمیاد
این رو اصلا دوست نداشتم :دی چون به نظرم گیر محمدرضا به محمد یه گیر کاملا درست بود و محمد مشخصا توی پستش خودش رو با مافیا جمع بسته بود و کمترینش اینه که واکنشش در این باره سنجیده بشه (که البته تا اینجا به نظر تفهیم اتهام نشده یا خودش رو به اون راه زده) و این‌که توی عماد می‌آی و می‌خوای قضیه رو برای محمد ماسمالی کنی اصلا حس خوبی بهم نمی‌ده حقیقتا :دی
آرش هم یه دفاع ریزی از فری کرد یه جایی، جالب بود واسم. کلا مثلث آرش، فری، محمد استورارو به قول امین جالبه. دعوای آرش و امین خلفی هم حول اسم استورارو پتانسیل زرگری داره :دی
اینو الان دیدم :دی من کجا یه دفاع ریزی کردم از فری که جالب بوده برات؟ :دی و اینکه لحنت توی این پست تا حدی دوپهلو و غیرمستقیم بود که انگار خودت می‌خوای درگیر نشی و صرفا یه چیزی بندازی و بری و به قولی imply کنی، که برام حرکت مثبتی نیست اصلا.
دید منی که اسمم توی بحث هست قطعاٌ میتونه کمک کنه. من از کجا بدونم امین گناهکاره یا بی گناه؟ "تنها" نظرم رو در این بحث گفتم.
و اصلاً این مدل صحبتت توی کتم نمیره. خیلی شیک داری به حمله ادامه میدی و من هر چی جواب میدم انگار نه انگار. این "بدتر" و "شخصیت مثبتی نیستی" هم گفتی که از موضعت عقب نیای. احتملاً با معیار شما صحبت کردن راجع به یک نفر دیگه توی پست جرمه از این به بعد.
ببین من میام یه گیری به امین میدم که خیلی اتفاقی اسم تو هم توشه. حالا تا حدی که تو بیای بگی امین به من می‌گفته/نمی‌گفته استورارو هم برام قابل قبوله، اما این‌که واضحا بخوای بیای و من رو متقاعد کنی که قضیه رو از جنبه‌ی مثبت بودن امین ببینم، و حتی توی نشناختن یوزر ممدرضا هم ازش دفاع می‌کنی، قطعا حرکت گناهکارانه‌ایه و کاملا می‌تونم تصور کنم که گناهکاری باشی که تو اون لحظه فکر کردی امین بی‌گناهه و خواستی با این حرکت اعتمادش رو جلب خودت بکنی :دی وگرنه توجیه دیگه‌ای نمی‌بینم توی اینکه یه نفر بیاد و وارد دعوای دو نفر دیگه بشه و از شخص اتهام‌زننده بخواد که قضیه رو جور دیگه‌ای ببینه. درواقع توی مافیا ما نیازی به میانجی در دعواها و بحث ها نداریم به هیچ وجه و یه بیگناه می‌شینه ببینه بحث ازش چی در میاد و واکنش ها چیه. کسی که میاد ادای میانجی رو دربیاره قطعا به دنبال کسب اعتماد شهروندهاست و درنتیجه گناهکاره.

بین رامتین و امین مخصوصا بعد از این واکنش رامتین احتمال منفی بودن رو به رامتین بیشتر میدم. اما بیشتر هدفم از بلد کردن این موضوع راحت کردن کار فرشته بود، فرشته در شب های 4 و 5 و 6 می تونه انتخاب کنه، احتمال می دم رامتین یا بعدش امین شیطان باشن. از نگاه objective نگاه کنیم منم ممکنه این کار رو کرده باشم که شیطانی رو بندازم رو اینا و خودم رو مبرا کنم. پس من هم می تونه به عنوان نفر سوم بررسی کنه اما سوخت میده. تا اینجای کار بیشترین شک رو به رامتین، و بعدش به خلفی دارم.
این یعنی چی ممدامین؟ :دی یعنی چطوری توی فاز روز دوم می‌تونی تعیین کنی که گزینه‌های مشکوک به مهم‌ترین نقش گناهکارا کیان؟ :دی خیلی پستت ساده انگارانه بود به نظرم و ازت چنین انتظاری ندارم قطعا. تا این‌جای کار مثبت بودی برام ولی این پستت یکم ذهنم رو قلقلک داد :دی
:what:
تا ندونم چه خبره چطوری میتونم وارد بازی شم؟ اگرم فک کردی میرم 9 صفحه میخونم که زهی خیال باطل
یه مومن بیاد خلاصه وار توضیح بده. من بعید میدونم تو این 2 روز اتفاق مهمی افتاده باشه احتمالا همش اتهامات بی اساس و ایناس مثل همیشه. اونارو نمیخوام حرفای حسابیو بگین :45:

پ.ن: ضمنا برداشتی 4 تا گیفی که خودت دوست داری اضافه کردی...آپلود معمولیو درست کن اگه مَردی :23:
:gtfo:
عجیبه برام این حرفت آریا چون خودت هم می‌دونی قطعا که توضیح و خلاصه‌ی هیچ کسی نمی‌تونه قابل اعتماد باشه توی مافیا. این اصرارت بر عدم مشارکت و اهمیت ندادن به بازی کاملا من رو یاد ادوار قاتل بودنت می‌ندازه، اگه تغییر رویه ندی قطعا نمی‌ذارم اشتباهات اون سریمون تکرار بشه :دی
میخوام یه جمع بندی کنم تا اینجا.

بخش قرمز: می‌شه دقیقا با ذکر مثال توضیح بدی که کجا به همه گیر الکی دادم رضا جان؟ :دی یعنی اوکی قبول می‌کنم که شاید گیر اولیه‌ام به امین از نظر شما الکی محسوب بشه، و حرفم هم درباره‌ی تو یه چیز حسی بود و همون موقع هم گیر حسابش نکردم ولی حالا این رو هم گیر حسابش کنیم، چطور با ۲ تا گیر به قول تو الکی، می‌شم آدمی که «به همه گیر الکی میده»؟؟ قطعا خوب می‌دونی که روی این جور وارونه نشون دادن حقیقت خیلی حساسم :دی

آرش کمی با این بخش پستت مشکل دارم. اینکه ممکنه یوونتوسی ها بی طرف نباشن و قابل اثبات نیست از دید من یعنی بیرون کشیدن خودت از موضوع ! بلاخره مافیا نهایتا 4-5 نفر هست، دوتا فرعی هم بگیری 6-7 نفر، نمی خوای بگی تنها یوونتوسی بیگناه احتمالا تو هستی ؟

ضمن اینکه ریسک دروغ گفتن یوونتوسی ها بجز امین هم خیلی بالاست چون اگر شهادت غلط بدن و کسی علیه شهادتشون حرفی بزنه قطعا زیر سوال میرن و خیلی براشون خطرناک میشه.

به نظرم بحثو بدون اینکه دو طرفه بشه، ادامه بده، نه اینکه "جمعش" کن. قبول داری ؟

درباره‌ی بخش اول که باید بگم کلا از اون گروه کذایی :دی ۵ نفر توی این بازی هستن: من، امین، محمد، عرفان، رضا، و محمدرضا (چلنجر). من و امین که نظرمون در این باره مشخصه و هیچی. از بین ۴ نفر دیگه اصلا بعید نیست که مثلا ۲ نفرشون بی‌گناه نباشن و همین کافیه که «همه‌پرسی» رو زیر سوال ببره. کما اینکه توی پستمم گفتم که ممکنه یه نفر بیگناه باشه اما به دلیل تفاوت دیدش به بازی با دید من، این مسئله براش اونقدر «عجیب» نباشه. چون من قضیه رو از بعد روانشناسی و ... دیدم و ممکنه بقیه اینجوری نگاه نکرده باشن. اما چیزی که میشه توش راستی آزمایی کرد اینه که آیا امین مکرراً و اخیراً، از این لقب مذکور استفاده می‌کرده یا نه. اگه کسی در این باره مثل خود امین دروغ بگه و ادعا کنه که امین اخیراً و مکرراً از این لقب استفاده می‌کرده، مشخصا کلاهم با کلاهش می‌ره تو هم :دی و خب این قضیه از «عجیب» بودن که یه چیز حسیه جداست.

درباره بخش دومت هم من منظورم این نبود که بحث رو جمع کنم، گفتم که چون چند شاخه شده، جوابا رو یک جا می‌دم و «جمع» می‌کنم [توی یه پست.] و بعد هم گفتم که سوال تکراری نپرسید و اینا. وگرنه این بحث کاملا یک کانفلیکت مشخص بین من و امین به وجود آورده و اثراتی داشته که قطعا تا آخر بازی هم «جمع» نمیشه.
ـــــــــــ

یه جمع بندی بزنم تا اینجای کار

امین که تصمیم گرفته فکت حرفم رو دروغ خطاب کنه و یه کانفلیکت تمام عیار بینمون به وجود اومده و برام اگه نخوام بگم حتمی، با درصد بالایی گناهکاره، نقشش رو نمی‌دونم اما چیزی که مشخصه اینه که تصمیم به انتحار گرفته واضحا، و ممکنه یه نقش انتحاری مثل جوکر یا یاکوزا و ... داشته باشه، یا عضو دیگه‌ای مافیا باشه و به قضیه لباس دل خوش کرده باشه :دی در هر صورت اگه عمری باقی باشه رایم تو فاز بعدی امینه.
بعد میمونه محمد که حرکاتش برام کاملا گناهکارانه است بخصوص اون ورودش به بحث بین من و امین، گرچه برام بعیده که با امین عضو یه تیم باشن و به نظرم یکی مافیا و یکی فرعی، یا هردو فرعی هستن.
بعد از محمد هم بیشترین شک رو روی رامتین دارم که اصلا صحبت‌هاش و رفتارش بیگناهانه نبوده و چه گیرش به فری و چه بحثش با امین من رو از این تصور که شاید بیگناه باشه دورتر و دورتر می‌کنه.

حس می‌کنم بازم حرف داشتم ولی یادم نمیاد چار صبحی. اه. تا فردا :دی

آرش
پسندها
337
آپدیت: ۵ نفر ====> ۶ نفر :دی بقیه‌اش درسته.

مافیایی
پسندها
4
می دونی محمد تو خودت استاد بازی هستی، وقتی رشته فکری استدلال توی حتی یک پست واحد با هم تضاد داره، این شائبه رو ایجاد می کنه که توجیه هست، در واقع همینطور که خودت در پاراگراف دوم پذیرفتی، اگر می گفتی بله این محمد می تونه منم باشه، این ایراد گرفته نمی شد که چرا تو خط اول گفته وارد نشدم و تو ذهن خودم نگه داشتم ولی تا پاش وسط کشیده میشه میاد میگه می تونه باشه اما من نیستم. در واقع دید بی طرفانت رو توی تحلیل موضوع امین و آرش تا حدی اثبات می کرد. ولی الان حتی اگر دلیل اتهام به خودت در نظر نگیریم اینو، دوتا اتفاق میوفته.

اول اینکه در صورتی که مضنون اصلی یعنی امین گناهکار باشه، باید اثبات کنی تو اون "محمد" ناخودآگاهش نیستی. دوم اینکه سخته دید بی طرفانت رو قبول کردن و شهادتت رو در مورد موضوع آرش باور کردن.

به هر حال با توجه به نحوه پیگیری بازیت، به نظرم اونقدر حاد نیست که به خودی خود قرار باشه عامل حمله باشه، دیدت تو بقیه مسائل می تونه ملاک باشه.

اما سوالی که ازت دارم، با توجه به پیشرفت مسائل، نگاهت در مورد بحث امین و آرش چیه، چون دو طرف خیلی جدی همو دارن متهم می کنند. و تو به عنوان یه یوونتوسی می تونی شدت اتهاماتی که به هم وارد می کنند رو تحلیل کنی.

بله؛ اگر امین گناهکار باشه قطعاً میشه صحبت کرد در مورد محمد ناخودآگاهش و پتانسیل هم گروه بودنمون. ادامه بازی هم قطعاً کمک می کنه به ماهیت نقشم.

در مورد سوالت راجع به امین و آرش:

دعوا بین امین و آرش میتونست یک دعوای زرگری باشه، ولی الان برام کمرنگ تر شده با این شیوه ای که بازی پیش رفته.

اینکه سه نفر بی گناه باشیم که توی یک مثلث افتاده باشیم احتمالش صفر نیست ولی خیلی ضعیفه. در مورد امین/آرش: پست هاشون رو که میخونم نظرم اینه که از بین آرش و امین یکیشون نسبت به دیگری آگاهی نقش (گناهکاری/بی گناهی) داره و اون یکی قاعدتاً میخواد از موضع خودش پایین نیاد. این آگاهی نقش هم احتمالاً از اتقاقات شب پیش بوده و میتونه جنبه گناهکاری داشته باشه یا بی گناهی. یعنی به فرض توی شب پیش ممکن هست یکیشون یکی دیگه رو هدف قرار داده باشه و نتونسته اون نقش رو روش اعمال کنه و یا بی گناه باشه و پرسیده باشه.

این پست آخر آرش اون احتمالاتی که تا قبلش راجع به گناهکاری امین یا آرش داشتم رو کمی تغییر داد و استدلالی که تا قبل در موردش داشتم رو زیر کمی سوال میبره. نمیدونم میتونم در ادامه دیتیل رو بگم یا نه به نفع یک سری دیگه میشه.

اگر گنگ هست بیش تر توضیح میدم. میتونیم هم در ادامه روی پتانسیل اینکه میتونیم همگروه باشیم یا اینکه چطور با فرضیه من محمدرضا، عرفان و رضا بهمون لینک میشن بحث کنیم.

محمد

به احتمال خیلییییی زیاد از یه جمع ۵ نفره ۲ نفر گناهکار میشه پیدا کرد اونم به راحتی؟ :| اینو اخرای بازی هم نمیشه با این قدرت گفت چه برسه به الان. مگه چند تا گناهکار میتونیم داشته باشیم کلا تو این بازی :)) اونم با این فرض که بگیم صدرا واقعا بازیگر بوده مثلا که خب قطعا اینو فراموش نکردی و تو ذهنت داشتی. و بعد تازه نکته اصلیش اینه که ۵ نفر هم نیست. ۴ نفره. چون خودتم نوشتی :دی قاعدتا خودت که گناهکار نیستی نه؟ چرا شاخک های منو با این جملات اذیت می کنین آخه شما. اسم خودتم میاری که چی بشه آخه؟

اون جمله ات هم که درباره من گفتی خب به نظرم چه بی گناه چه گناهکار باید تا وقتی چیزی مسلم و یا نزدیک به مسلم نشده همینطوری باشن. حرفه ای هم لطف داری :دی

آره به نظرم. فرضیه خوبی هست و میشه روش بحث کرد و گناهکار از توش بیرون کشید. اسم خودمم باید باشه که تمام احتمالات رو در نظر بگیریم. دلیل اینکه خودم رو هم حذف نکردم، یکی اینکه سید میگه اون "محمد ناخودآگاه" تو ذهن امین (در صورتی که گناهکار و نقش مافیا داشته باشه) میتونه من باشم. یکی هم آرش معتقده که ورود من به بحث خودش و امین ورود خوبی نبوده و گناهکارانه تلقی میشه براش. اگر من بیام بگم که بی گناهم پس بین اینا نیستم حرکت درست نیست. این برای افرادی که خارج از این Circle ما هستن کمک می کنه قطعاً.

با این حرفت چندان موافق نیستم. بی گناه خیلی رو بازی می کنه و تا حد زیادی کانسیستنته بازیش. مگر اینکه تحت فشار قرار بگیره و مثلا از سر عصبانیت حرف هایی بزنه که با حرف های قبلیش در یک راستا نباشه و مغایرت داشته باشه. این رویه کمک می کنه بی گناهان بازی درک بهتری از همدیگه پیدا کنن در ادامه.

ببین من میام یه گیری به امین میدم که خیلی اتفاقی اسم تو هم توشه. حالا تا حدی که تو بیای بگی امین به من می‌گفته/نمی‌گفته استورارو هم برام قابل قبوله، اما این‌که واضحا بخوای بیای و من رو متقاعد کنی که قضیه رو از جنبه‌ی مثبت بودن امین ببینم، و حتی توی نشناختن یوزر ممدرضا هم ازش دفاع می‌کنی، قطعا حرکت گناهکارانه‌ایه و کاملا می‌تونم تصور کنم که گناهکاری باشی که تو اون لحظه فکر کردی امین بی‌گناهه و خواستی با این حرکت اعتمادش رو جلب خودت بکنی :دی وگرنه توجیه دیگه‌ای نمی‌بینم توی اینکه یه نفر بیاد و وارد دعوای دو نفر دیگه بشه و از شخص اتهام‌زننده بخواد که قضیه رو جور دیگه‌ای ببینه. درواقع توی مافیا ما نیازی به میانجی در دعواها و بحث ها نداریم به هیچ وجه و یه بیگناه می‌شینه ببینه بحث ازش چی در میاد و واکنش ها چیه. کسی که میاد ادای میانجی رو دربیاره قطعا به دنبال کسب اعتماد شهروندهاست و درنتیجه گناهکاره.

---
درباره‌ی بخش اول که باید بگم کلا از اون گروه کذایی :دی ۵ نفر توی این بازی هستن: من، امین، محمد، عرفان، رضا، و محمدرضا (چلنجر). من و امین که نظرمون در این باره مشخصه و هیچی. از بین ۴ نفر دیگه اصلا بعید نیست که مثلا ۲ نفرشون بی‌گناه نباشن و همین کافیه که «همه‌پرسی» رو زیر سوال ببره. کما اینکه توی پستمم گفتم که ممکنه یه نفر بیگناه باشه اما به دلیل تفاوت دیدش به بازی با دید من، این مسئله براش اونقدر «عجیب» نباشه. چون من قضیه رو از بعد روانشناسی و ... دیدم و ممکنه بقیه اینجوری نگاه نکرده باشن. اما چیزی که میشه توش راستی آزمایی کرد اینه که آیا امین مکرراً و اخیراً، از این لقب مذکور استفاده می‌کرده یا نه. اگه کسی در این باره مثل خود امین دروغ بگه و ادعا کنه که امین اخیراً و مکرراً از این لقب استفاده می‌کرده، مشخصا کلاهم با کلاهش می‌ره تو هم :دی و خب این قضیه از «عجیب» بودن که یه چیز حسیه جداست.

درباره بخش دومت هم من منظورم این نبود که بحث رو جمع کنم، گفتم که چون چند شاخه شده، جوابا رو یک جا می‌دم و «جمع» می‌کنم [توی یه پست.] و بعد هم گفتم که سوال تکراری نپرسید و اینا. وگرنه این بحث کاملا یک کانفلیکت مشخص بین من و امین به وجود آورده و اثراتی داشته که قطعا تا آخر بازی هم «جمع» نمیشه.
ـــــــــــ

یه جمع بندی بزنم تا اینجای کار

امین که تصمیم گرفته فکت حرفم رو دروغ خطاب کنه و یه کانفلیکت تمام عیار بینمون به وجود اومده و برام اگه نخوام بگم حتمی، با درصد بالایی گناهکاره، نقشش رو نمی‌دونم اما چیزی که مشخصه اینه که تصمیم به انتحار گرفته واضحا، و ممکنه یه نقش انتحاری مثل جوکر یا یاکوزا و ... داشته باشه، یا عضو دیگه‌ای مافیا باشه و به قضیه لباس دل خوش کرده باشه :دی در هر صورت اگه عمری باقی باشه رایم تو فاز بعدی امینه.
بعد میمونه محمد که حرکاتش برام کاملا گناهکارانه است بخصوص اون ورودش به بحث بین من و امین، گرچه برام بعیده که با امین عضو یه تیم باشن و به نظرم یکی مافیا و یکی فرعی، یا هردو فرعی هستن.
بعد از محمد هم بیشترین شک رو روی رامتین دارم که اصلا صحبت‌هاش و رفتارش بیگناهانه نبوده و چه گیرش به فری و چه بحثش با امین من رو از این تصور که شاید بیگناه باشه دورتر و دورتر می‌کنه.

حس می‌کنم بازم حرف داشتم ولی یادم نمیاد چار صبحی. اه. تا فردا :دی

ببین آرش اول اینکه من اگه بخوام توی این جمع بیست نفره اعتماد یک نفر (امین) رو جلب کنم به نظرم حرکت غیرعاقلانه و به قول خودمون خزی هست. و اینکه چرا امین؟ که 50% شک منقی خودم هم بود که چرا من رو بعد مدت ها با لفظ "استورارو" صدا زد. میتونیم به اصل فکر من راجع به امین رجوع کنیم و در موردش بحث کنیم. ممکنه بک شاخه زائد ایجاد کنه و این مسیر رو به حاشیه ببره ممکنه هم خوب باشه.

ورود به بحث و ابراز دیدگاه و زاویه فکری حرکت منفی نیست. مثال خودمون رو بزنم که جای دوری نریم. اینکه من اومدم دو تا احتمال ممکن رو متصور شدم میتونه به تو و بقیه این امکان رو بده که از زاویه ی دیگه ای به این موضوع نگاه کنی. و اینکه چرا به اون ور قضیه نگاه نکنیم. به نظرت، وارد نشدن به بحثی که من توش هستم به مرور زمان این شائبه رو ایجاد نمی کنه که من میخوام وارد درگیری نشم بلکه بتونم خودم رو از این ماجرا سیف نگه دارم؟ این حرکت به نظرم گناهکارانه بود تا حرکتی که من بیام و وارد بحث بشم و نظرم رو خیلی صادقانه بگم.

هر حرفی زده بشه به دید گناهکاری/بی گناهی بهش نگاه میشه و تو بازی مافیا نمیشه دیدِ همه رو مثبت نگه داشت. به نظرم این روند بازی هست و فراز و فرودهای افراد بازی توی بحث کردن هست که به قضاوت صحیح کمک می کنه.
مثلاً همین حرفی که بالاتر زدم. قطعاً این احتمال تو ذهن هم میتونه ایجاد بشه که من به عنوان یک گناهکار با خودم فکر کردم که وارد شدنم به ماجرا آسیب کم تری بهم میزنه تا وارد نشدنم به ماجرا. پس بهتره وارد بشم بلکه بتونم راه در رویی داشته باشم.

در مورد گناهکار بودنم و یا فرعی بودنم هم میتونیم صحبت کنیم در ادامه. به نظرم این بحث میتونه کلید خوبی باشه طبق فرضیه ای که بالاتر متصور شدم و خودت هم توی همین پستت بهش اشاره کردی.

کارکشته مافیا
پسندها
265
@مملگر

ببین من اون ایگنور کردن اولی رو کاری نداشتم به کل و فقط از تفاوت ری اکشن تو و محمد صحبت کردم این وسط...که اون دنبال منطق بود تو به خیال خودت ایگنور کردی...در حالیکه ایگنور کردنت مصلحتی بود :دی... تو پستم توضیح دادم...کلیت داستان خلاصه ش اینه...من یه حس منفی به تو داشتم و اعلام کردم...تو از کنارش رد شدی ولی اومدی خیلی طوری که ریسک اینا نداشته باشه برات مثلا یه زخمی اومدی منو بزنی...که گفتی تو داستان ذکر شده خلفی مریضه پس میشه اشاره کرد بهش...در صورتیکه گاد صراحتا گفته هینت نمیده تو داستان مگه اینکه اشاره کنه به اون هینت.
بعد خیلی به صورت نمیدونم چی اسمشو بذارم همین اتهام میاد نادیده گرفته میشه...دلیلش؟ نمیدونم
تو اومدی یه پست منو نقل قول کردی و به قضیه من و آرش پرداختی در حالیکه تو همون پست من اتهامم رو کامل بیان کرده بودم(همینیکه الان گفتم بازی:دی ) و تو اصلا اونو ندیدی یا نخواستی ببینی
اسم اینو چی میذاری تو؟ :دی

کجای حرفم من 0 و 100 بوده؟ هنوزم جز آرش کسی رو من 100 گناهکار در نظر نگرفتم...تو من و بازیم رو شاید نشناسی...اتفاقا گناهکار بودن فرد به من دیر اثبات میشه ولی اگه اثبات بشه عمرا ازش نمیام پایین :))
جز عرش که کاملا خودشو زده به فراموشی کس دیگه ای برای من هنوز 100 گناهکار نیست...همون آرشم 90درصدیه نه 100
هر شکیم کردم جز اون حس اولیه منطقی بوده و باید شک میکردم :دی حالا شما اگه منطقی جواب منو داری بده که هیچی نداری برو تو لیست :دی

من صفحه اخرو باز میکنم و پستا رو یکی یکی میخونم نظری هست مینویسم و معمولا ادیت اینا نمیکنم و پست رو میدم شاید برا همینه که یه سری پستام طولانی اینا بشه
داشتم میخوندم رسیدم به این پست خیلی برام جالب بود :|

اینو مملگر گفته در حالیکه اون پستی که راجع به من و آرش گفته بود تو همون پست من ازش سوال کردم و اتهام زده بودم بهش:| الان میگه نرسیده بودم به پستت!!!!!بعد میگه چرا 0و 100 میگیری...آدم وقتی یه سری چیزا رو میبینه شکش به یکی بیشتر میشه دیگه...پست به پست داره شکم بهت بیشتر میشه ممل :دی

@ممدرضا

یعنی اگه میگفتم ممد نیویورکی حل بود؟ :))
جالبه که فقط تو و آرش میگین من از این لقب تا حالا استفاده نکردم...نمیدونم اینو بذارم رو چه حسابی واقعا...درصد گناهکاری تورو ببرم بالا تو ذهن خودم یا درصد بیگناهی عرشو.
این تیکه پایین که برا امیر نوشتم رو تو هم بخون

@امیر
یه بار برای همیشه من این بحث اسم ممد رو بگم

بیبن وقتی چند نفر از یه اسم تو بازی هستن طبیعیه بیای با لقب اینا رو از هم دیگه تمییز بدی اینکه مشخصه و تا اینجا حرفی نیست...من به محمد گفتم استورارو و با لقب استورارو صداش زدم...تا اینجا هم بحثی نیست باز به نظرم...اما آرش میاد میگه چرا بهش میگی استورارو؟ در صورتی که تو اصلا نمیگفتی بهش و واسه 100سال پیشه و مثل اینه من بهت بگم کاوانی...اینم باز میشه به عنوان یه گیر الکی بهش اشاره کرد که همه کردن...اما برای من یکی این گیر الکی بودنه نیست که مشکوکه...اینه که بارها من محمد رو با این اسم خطاب کردم...نه تنها استورارو بلکه صد مدل لقب دیگه...حالا اینکه آرش کلا میاد کتمان میکنه و کلا از بیخ قضیه رو تکذیب میکنه و میگه کلا تو استورارو صدا نکردی محمد رو و خودش رو به فراموشی میزنه این برا من دیگه نمیشه اتهام الکی...اونم از آرش:دی قطعا یه فکر پلید و کثیف پشت این ذهن خرابش هست:دی اگه فراموش کنی آره میشه فراموشی ولی وقتی از قصد نخوای یادت بیاد چی میشه؟

پست جامعی که مثلا آرش به خیال خودش داده بود رو هم الان رسیدم بهش :دی

دلیل اینکه بهت مشکوک شدم رو گفتم عزیزم توهم بخون این بالا رو @آرش
این حرف از یکی دیگه زده میشد که یووه ای نبود یا مثلا از کسی که یه کم حافظه ش ضعییفه(مثل خودم :))) زده میشد اصلا مشکلی نبود برام ولی تو؟ اصلا نمیتونم بپذیرم

@ممد

اتمام بحث :دی

@رضا

تو هم این تیکه که خطاب به امیر بود رو بخون باز تا متوجه شی گیر من به آرش رو

امین، بیشتر مطالبی رو که دوباره تکرار کردی رو من قبلا توضیح دادم. یک بار دیگه توضیح می دم اگه نخوای متوجه بشی دیگه بحث خودا بده برکت فری استایل میاد وسط.
می گی ایگنور من مصلحتی بوده، اون نظر تو ا و ربط به طرز دیدت به بازی من داره، اگه من از نظرت مثبت بازی کرده بودم این حرف رو نمی زدی، در نتیجه من نمی تونم حرفی در موردش بزنم، همونطور که نمی تونستم حرفی در مورد حست بزنم. میگی اومدم غیر مستقیم بهت زخم بزنم در حالی که گاد صراحتا گفته هینت نداریم، یک بار توضیح دادم که گاد گفت اتفاقا صراحتا بیان می شن و ربطی به بازی نداره. من فکر کردم "اتفاقا" بیان می شن اما هنوز راجع به افراد هینت داده می شه. که بعد گاد تو آخر داستان بعدش گفت شخصیت ها تو داستان لو نمی رن و من هم گفتم اشتباه کردم. اگه ندیدی یه بحثه، اگه دیدی و باز داری میاریش وسط به عنوان گیر به من یه بحث دیگهس.
وقتی میگم حرفت 0 تا 100 بوده معنیش این نیست که بر می گردی به زبون میاری "تو قطعا گناهکاری" منظورم لحن صحبتته. جوری صحبت می کنی انگار کسی که داری باهاش صحبت می کنی قطعا مافیاس، صحبت هایی از قبیل "بد جور سوتی دادی آرش ولت نمی کنم." یا حتی "ایگنور کردنت مصلحتی بوده". اگه سبک بازیت اینجوریه و من باهاش آشنا نیستم این رو می تونم بفهمم و به همین دلیل هم تو صدر شک هام نیستی و الی این نوع بازی کردن و صحبت کردن رو من تو بازی حضوری مافیا بدون درنگ رای میدم.
اگر هم سبک بازیت اینه، از نظر من فوق العاده اشتباهه. توی دور قبل همین انتقاد رو به آرش کردم. این نوع بازی و لحن صحبت باعث می شه مثبت ها نتونن بهت اعتماد کنن. از نظر من این بازی بیشتر از این که بازی مچگیری باشه بازی اعتماده، چون تعداد مثبت ها بیشتر از منفی هاس، اول باید مثبت ها جاشون سفت بشه و به هم اعتماد کنن و بعد منفی هارو بندازن بیرون. این مسئله رو قطعا تو نقد بازی می گم. الان که تا اینجا نوشتم چون حق یه پست دارم نمی تونم برم بالا. بعد این می رم بالا ببینم این پستی که داری در موردش حرف می زنی کدومه شاید من ندیدم واقعا. میام دوباره بعد 1 بحث می کنیم.
@آرش
نتونستم نقل قول چندگانه بزنم همینجا جوابتو می دم. ببین من با نقش شیطان آشنا نیستم اونقدر. اما مقایسه کردم این داستانی که پیش اومده رو با نقش سایلنسر تو مافیا. تو مافیا یک شخص یه چیزی رو متوجه می شه و میاد می گه، در حالی که می تونست نگه داره زمانی که نیازه بگه، زمانی که اون شخص کار خودش رو کرده باشه. بعد می تونه بیاد بگه آقا فلانی کارآگاه بود یا هست، روز اول اومد این حرف رو زد. رامتین همون اول اومد گفت و از نظر من حرکت اشتباهیه. مگر این که سایلنسر (شیطان) باشه. از اونور امین اومد مسئله رو بولد کرد که بازم به نفع مافیاس، یعنی رامتین می تونست بی گناه بوده باشه و امین سایلنسر که اومد از این اشتباه رامتین سوء استفاده کرد و هم هینتی که می خواست رو به مافیا بده و هم یه بی گناه رو ببره زیر سوال. هر دوش ممکنه. به همین دلایل من سایلنسری رو حداقل فعلا بین این دو می بینم و معقول ترین ها اینان از نظر من. ما اینجای بازی میگیم کارآگاه بین این دو یه استعلام بگیری قطعا سوخت نمیدی. 90 درصد موارد هم سایلنسر بین همون 2 شخص بوده. به همین دلیل من هم گفتم فرشته بین این 2 استعلام بگیره سوخت نمیده.

کارآموز مافیا
پسندها
9
یکی از بحث های مهم بازی مثلث من و امین خلفی و آرش هست. بحث ها رو خوندین و در جریانش هستید احتمالاً. از اون ور محمدرضا (چلنجر)، سید و تا حدودی رضا به این مثلث وصلن.

:thankyou:

سوال من یه جواب ساده مثل این داشت بعد دوست عزیزمون نشسته داستان سازی میکنه براش آخرشم جواب نمیده :23:
بنده دنبال اینکه بشینین بحثا رو لیست کنین نبودم. صرفا میخواستم ببینم چی مهمه برم دنبالش. ضمنا شاید از همون جوابایی که به این سوال داده میشد، میشد دیدِ ملتو نسبت به اتفاقات دید.

نمیفهمم که چه اشکال و ایرادی به همچین سوالی میتونین بگیرین وقتی باعث میشه تو وقت یکی مثل من که تعدادمونم کم نیست تو این دور صرفه جویی بشه و به بحت های مهمتر که از توش یه چیز درست حسابی واقعا درمیاد برسیم. واقعا قک میکنین اگه مثلا من ندونم کجا بحث به درد بخور شده میرم همرو میشینم میخونم؟ خیر. به ضرر خودتونه چون اصلا نمیرم دنبالش. ضمن اینکه اصلا من برم بحثای بیهوده رو بخونم چه سودی به شما میرسه غیر از اینکه دیرتر به بحث اصلی وارد میشم!

God

Administrator
گاد
پسندها
961
داستان شب 2:

ساعت 9 صبح - فرمانداری

فرماندار: مهدی جان وضعیت خیلی خطرناکه. دیشب یه دانشجو جلو چشمام مرد؛ درحالی که دکتر می‌گفت وضعیتش خوبه.
مهدی: نصفه‌شب داشتیم همونُ بررسی می‌کردم. این از اوباش دانشگاه بوده و بدون اجازه دیروز از شهر خارج شده. حقش بود بمیره اصلا. عبرت میشه برا بقیه.
فرماندار: خبرش که زود پخش شد و کسی اصلا بیرون نیومده امروز. ترس می‌تونه راه‌گشا باشه خیلی وقتا.
مهدی: تو زیادی نگرانی. من و تو که داریم رعایت می‌کنیم. بقیه‌م هرکی آدم باشه رعایت می‌کنه. نکرد هم حقشه بمیره. سرایتشم مهم نیس برا ما. من که بدنم قویه. خانواده‌م که قرنطینه‌ن. بقیه به تخمم. مشکل خودشونه.
فرماندار: اومدیم و یه آدم درست حسابی که رعایت هم می‌کرد، رو خریت یکی دیگه گرفت و بدنش ضعیف بود مرد. اون‌وقت چی؟
مهدی: گفتم که. میخوای دوباره بگم؟:دی
فرماندار: نه. بذار بعدا بیشتر لازمت میشه.:))
مهدی: به یه اطلاعاتی رسیدیم دیشب، ولی هنوز به نتیجه قطعی نرسیدیم. یکی داره موش می‌دوونه این وسط. امروز خیلی سخت نگیر به شهر. راحت‌تر کارمُ بکنم. می‌دونمم سختته. ولی سخت نگیر.
فرماندار: باشه. سخت نمی‌گیرم.

در همین لحظه آرش وارد اتاق می‌شود.

فرماندار: چرا در نزدی گستاخ؟
مهدی: .... کارش همینه.
آرش: عه. چرا فحش میدین؟ رابین اومده بود خواستم سریع خبر بدم.
مهدی: اینا فحش نیس.
آرش: می‌دونم. آبنبات دوست ندارم.:دی
مهدی: چه حاضرجوابیه این .... .
فرماندار: گفتی رابین؟ سریع ببرش قرنطینه تا بیام.
مهدی: الان گفتم سخت نگیر ها.:))
فرماندار: با رعایت احترام و ایمنی ببرش پیوندی. از همین ماسک و دستکش گرونا که من دارم بده بهش، نری ازین دوزاریا که خودت و بقیه می‌بندین بدی بهش آبرومون بره.
مهدی: بیشرف ماسک دوزاری دادی به من؟
فرماندار: تو بدنت قویه. ویرویسه تا بیاد تو فرار کرده رفته.:))
مهدی: یکی طلبت.:دی

شهر امروز در سکوت مطلق بود و با خبر مرگ اولین فرد مبتلا، خفقان و هراس شدیدی حاکم شده بود.

========================================================

ساعت 8 شب - کلانتری مرکزی

سرهنگ مهدی: اون 4 حالت و 5 دقیقه‌ها یادتون نره. برین سر پستاتون. سرگرد تو بمون کارت دارم.
عرفان: چه کاری دارینم؟:دی
مهدی: به طور نامحسوس امشب میری اینا رو می‌پایی. کلانتری امشب خالی باشه مهم نیس. خودم با دوربینا کنترل می‌کنم.
عرفان: من نگرانم اینجوری. نمی‌تونم کارمُ درست انجام بدم.:دی
مهدی: به درک!
عرفان: آها.:دی درک سمت راست بود؟:دی
مهدی: چپ، لاشی!
عرفان: نه اینجوری باز نگرانم.:دی نمی‌تونم...
مهدی: به جهنم.
عرفان: آها.:دی حل شد.:دی
مهدی: اگه بازم نگرانی، چیزی دیدم میگم برگردی سریع.
عرفان: نه ممنونم. راه طولانیه.:دی

============================

ساعت 1 بامداد - ورودی شرقی

فری (Fm90) یک ماشین را متوقف می‌کند. به سرهنگ زنگ می‌زند. سرهنگ جواب نمی‌دهد.
ناگهان صدایی از نزدیک گوشش می‌آید: بمیر عوضی!
تیری به مغز فری اصابت می‌کند و او در جا می‌میرد. فرد قاتل در چشم‌بهم زدنی ناپدید می‌شود. مسافر، در حالی که به تجیزات ایمنی مجهز است، از ماشین پیاده شده، تفی روی صورت مقتول انداخته و می‌رود.

===============================================
ساعت 1:08 بامداد - ورودی شمال غربی

ممد به سرهنگ زنگ می‌زند. جوابی در کار نیست. بار دوم زنگ می‌زند.

مهدی: خب؟
ممد: پرخاشگر بود.
مهدی: وایسا اومدم.
ممد: بله متوجه شدم. دیدین چه خوب یاد گرفتم علامت بدم؟
تلفن 10 ثانیه پیش قطع شده بود.

=============================

ساعت 1:11 بامداد - ورودی جنوب غربی

ممدرضا بازهم زیردستش را مرخص کرده و به جای او با دختری زیباهیکل در اتاق دژبانی شب را به صبح می‌رساند. او احتمالا صداهایی شنیده، اما اهمیت نداده.
=================================

ساعت 1:20 - ورودی شمال غربی
مهدی: چه خبره اینجا!! این رد ترمزا چیه. این جنازه کیه؟ چرا نگفتی بهم؟
ممد: زنگ زدم بهتون قربان. جواب ندادید.
مهدی: پشت فرمون بودم خب ابله. انتظاری چی داشتی؟
ممد: خب چجوری منتقل می‌کردم بهتون؟
مهدی: وقتی توبیخ شدی، خودت تو انفرادی فکر می‌کنی راهش دستت میاد.
ممد: :|
مهدی: خب بگو بینم چی شده حالا.
ممد: یه کامیون از حمل‌ونقل خلفی اومد. مسافرم همون لحظه پیاده شد و بهم فحش داد. همینجوری داشت فحش می‌داد که حق نداری منُ متوقف کنی اصلا. سرخ شدم واقعا. خیلی بی‌ادب بود. همینجوری داشت فحش می‌داد که کامیون اومد از روش رد شد. بعدم راننده‌ش اومد پایین گفت برو به جهنم! و رفت.
مهدی: خلفی بود راننده؟
ممد: نه قربان. صدای امین خلفی نبود. ولی نشناختم. دیشب هم گفتم بود یکی از کامیون‌هاشُ دزدیدن.
مهدی: گه خورده لاشی. پیش پیش راپورت داده برام. فردا سرویسش می‌کنم.
سرهنگ حامدی به جنازه نزدیک می‌شود. عه! این که معاون فرمانداره!!
ممد: داشتم می‌گفتم نذاشتین.
مهدی: جونت بالا بیاد! حالا فردا بساط داریم با این فرماندار لعنتی!

اتفاقات قابل بازگویی:
رامتین بی‌گناه و پلیس بود.
فری گناه‌کار فرعی و قاتل بود.

بازیکنان حاضر در بازی:

آرش Arash
آریا Zigh
امیرحسین (سید) Amir
امین Amin
خلفی Amin Khalafi
رابین Rabin
رضا RezaZ
سحر SahaR
عرفان Erf_Ju
عماد Red Dragon
ممد Donnie
چاوش Chavosh
محمدامین Mamalgr
محمدرضا Smrs
ممدرضا Challenger
مهدی Mahdi
هادی Franking

در رابطه با تعداد پست‌ها و نحوه اعدام:
حداقل پست هر دو فاز 4 عدد، هرکس هم یک فاز می‌تونه امان بگیره.
حداکثر هم همون 20. به استثنای 1 فاز که قبلش باید بگه.
اعدامم اختیاری و با 9 رای از 17 تا.

داستان هم در بیمارستان ادامه داره که شب منتشر میشه.:دی

فاز روز سوم شروع شد.

Underwood
پسندها
476
سلام. بررسی اول وقایع دو شب بدون استناد به داستان. دوستان کاملش کنند. خودمم بررسی مجدد می کنم.

شب اول: صدرا مرد و مافیا و بازیگر اعلام شده

شب دوم: رامتین مرد بیگناه و پلیس اعلام شده
فری مرد و قاتل اعلام شده

و داریم
قاتل برای 1 مرتبه می تواند از تیر مافیا فرار کند. بدین صورت که اگر پدرخوانده او را هدف قرار دهد، قاتل زنده خواهد ماند و اقدام به قتلش نیز انجام نخواهد شد (در صورتی که در آن شب اقدام به قتل نکرده باشد، خواهد مرد).

در نتیجه سه تا تا نتیجه عمده میشه گرفت،

1- روز اول فری اقدام به قتل داشته، مافیا فری رو میزنه، نمی میره و هدفش انجام نمیشه و از طرفی تیر مافیا هم نا موفق میشه، کارآگاه هم صدرا رو می پرسه و همون شب میزنه، پس نقش صدرا درسته
روز دوم مافیا مجدد فری رو میزنه، فری اینبار می میره پس فری نفش درسته و فری هم رامتین رو میزنه پس نقش رامتین هم احتمالا درسته. مگه اینکه رامتین هم مافیا بوده باشه و بهش لباس دادن اگر اعدام شد در بحثا با توجه به بی حوصلگیش که از نظرم احتمالش خیلی قوی نیست.

2- روز اول مافیا با لباس صدرا رو میزنه، نقش صدرا اشتباهه، تیر قاتل علامت سوال
روز دوم مافیا با لباس فری رو میزنه، نقش فری اشتباهه، قاتل هم رامتین رو میزنه پس نقش رامتین درسته.

3- روز اول فری اقدام به قتل داشته، مافیا فری رو میزنه، نمی میره و هدفش انجام نمیشه و از طرفی تیر مافیا هم نا موفق میشه، کارآگاه هم صدرا رو می پرسه و همون شب میزنه، پس نقش صدرا درسته
روز دوم کارآگاه فری رو می پرسه و میزنه، فری یا مافیا رامتین رو میزنند، که اگر مافیا زده باشه نقشش درسته و اگر قاتل زده باشه باز احتمالات مورد 1 در مورد نقش رامتین هست. تیر مافیا یا قاتل یکیشون باز علامت سواله.

این سه مورد احتمالاتیه که با توجه به پازل بازی میشه در نظر گرفت. در مورد 2 و 3 یه ایراد داره تو نظریه اونم اینه که یه تیر رو در دو شب نمی تونیم پیدا کنیم و برامون علامت سواله. مورد 1 نظریه کامل تریه، ولی احتمال اینکه مافیا دو شب پیاپی فری رو زده باشه در موردش ایراد جدی هست.

قطعا داستان کمک می کنه باز نظریه محدود تر و به نتیجه قطعی تر برسیم.

کاربلد مافیا
پسندها
0
این رو اصلا دوست نداشتم :دی چون به نظرم گیر محمدرضا به محمد یه گیر کاملا درست بود و محمد مشخصا توی پستش خودش رو با مافیا جمع بسته بود و کمترینش اینه که واکنشش در این باره سنجیده بشه (که البته تا اینجا به نظر تفهیم اتهام نشده یا خودش رو به اون راه زده) و این‌که توی عماد می‌آی و می‌خوای قضیه رو برای محمد ماسمالی کنی اصلا حس خوبی بهم نمی‌ده حقیقتا :دی

در مورد بخش اول،ببین ارش به نظر من این گیر و گیرای از این قبیل درست نیستن و بیشتر جنبه رفع تکلیفی و رفع کتی دارن بیشتر،غلطای مصطلح نگارشی موقع تحلیل بالانس و داستان و اینا پیش میاد،حتی اگه واقعا طرف گناهکار باشه نمیتونی با همچین گیری به چیز خاصی برسی و چیزی اثبات کنی و در ضمن من نظرمو راجبه مسائل میدم،کلا ترجیح میدم بارش افکار کنم و چیزی به ذهنم میاد سریع بگم،بعید هم میدونم گیر محمدرضا انقدر گیر خاصی بوده باشه یا محمد انقدر بی عرضه باشه که من بخوام بیام ماسمالی کنم و در ضمن ماسمالی انقدر واضح،رک و دایرکت نیست،من عملا حرف رو محکم و مستقیم خطاب به ممدرضا زدم پس نمیتونی انگ ماسمالی بزنی

در مورد بخش دومت من میخوام یه چیز جنرال راجبه خودم بگم،کاری به بقیه ندارم شاید یکی اینطوری باشه شاید نباشه ولی من اگه بر فرض ببینم ۲ تا بیگناه به جون هم افتادن یا یه گناهکاری که بهش مطمئنم سعی داره این وسط از این قضیه استفاده کنه به هر نحوی یا قایم بشه سعی در میانجی گری یا جمع کردن حواس اون ۲ نفر یا هرچی که میخوای اسمشو بزاری خواهم داشت.
یعنی میخوام بگم این حرکتی که میگی لزوما یه حرکت گناهکاری بای دیفالت نیست(بازم میگم این دفاع از کسی نیست،من نظرمو به طور کلی و جنرال راجبه این قضیه دادم)

کارکشته مافیا
پسندها
265
بر اساس اتفاقات:
1. صدرا توسط مافیا لباس پوشونده شده و به قتل رسیده (نقشش اشتباه اعلام شده)
2. صدرا توسط قاتل کشته شده (نقشش درست اعلام شده.)
3. صدرا توسط کارآگاه یا پلیس کشته شده (نقشش درست اعلام شده.)
از بین این 3 بعید می دونم مافیا خودش لباس پوشونده باشه زده باشه چون در داستان اشاره ای به خیاط نشد در حالی که در قوانین گفته شده که اشاره می شه در داستان های بعد اگه همچین اتفاقی بیفته.
در حالت اول تیر قاتل علامت سوال،
در حالت دوم تیر مافیا علامت سواله و در حالت سوم هر دو. در حالت سوم البته ممکنه مافیا قاتل رو زده باشن.
برای همین بر اساس احتمالات دومی رو در نظر می گیرم.
امروز که رامتین مرد و پلیس اعلام شد و فری هم مرد و قاتل اعلام شد.
1. رامتین با تیر مافیا و با لباس خیاط کشته شده. (نقشش الکی اعلام شده)
2.رامتین با تیر مافیا بدون لباس خیاط کشته شده. (نقشش درسته)
3 رامتین با تیر قاتل کشته شده. (نقشش درسته.)
در میون این احتمالات باید ببینیم در داستان بعد اشاره ای به خیاط می شه یا نه.
در مورد فری:
1. فری قاتل هست و کارآگاه یا مافیا یا پلیس کشتنش. (نقشش درست اعلام شده) مگر این که مافیا لباس پوشونده باشه که باز هم در داستان های بعد مشخص می شه.
2. فری با زهر قاتل کشته شده و نقشش اشتباهه.
از میون این احتمالات واقعا بعید می دونم قاتل انقدر زود از زهرش استفاده کرده باشه. از طرفی بعید هم می دونم که مافیا بخواد دو بار قاتل رو بزنه. با توجه به داستان که یکی فری رو می کشه و یکی دیگه تف میندازه روش هم احساس می کنم که استعلامش توسط کسی که تف انداخت گرفته شده بود. من بالاترین احتمال رو این می بینم یا کارآگاه و یا پلیس فری رو زده باشن.
در نتیجه من تا اینجای کار احساس می کنم همه ی نقش ها درست اعلام شدن مگر اینکه در داستان بعد اشاره ای به خیاط بشه.

کاربلد مافیا
پسندها
0
سلام. بررسی اول وقایع دو شب بدون استناد به داستان. دوستان کاملش کنند. خودمم بررسی مجدد می کنم.

شب اول: صدرا مرد و مافیا و بازیگر اعلام شده

شب دوم: رامتین مرد بیگناه و پلیس اعلام شده
فری مرد و قاتل اعلام شده

و داریم

در نتیجه سه تا تا نتیجه عمده میشه گرفت،

1- روز اول فری اقدام به قتل داشته، مافیا فری رو میزنه، نمی میره و هدفش انجام نمیشه و از طرفی تیر مافیا هم نا موفق میشه، کارآگاه هم صدرا رو می پرسه و همون شب میزنه، پس نقش صدرا درسته
روز دوم مافیا مجدد فری رو میزنه، فری اینبار می میره پس فری نفش درسته و فری هم رامتین رو میزنه پس نقش رامتین هم احتمالا درسته. مگه اینکه رامتین هم مافیا بوده باشه و بهش لباس دادن اگر اعدام شد در بحثا با توجه به بی حوصلگیش که از نظرم احتمالش خیلی قوی نیست.

2- روز اول مافیا با لباس صدرا رو میزنه، نقش صدرا اشتباهه، تیر قاتل علامت سوال
روز دوم مافیا با لباس فری رو میزنه، نقش فری اشتباهه، قاتل هم رامتین رو میزنه پس نقش رامتین درسته.

3- روز اول فری اقدام به قتل داشته، مافیا فری رو میزنه، نمی میره و هدفش انجام نمیشه و از طرفی تیر مافیا هم نا موفق میشه، کارآگاه هم صدرا رو می پرسه و همون شب میزنه، پس نقش صدرا درسته
روز دوم کارآگاه فری رو می پرسه و میزنه، فری یا مافیا رامتین رو میزنند، که اگر مافیا زده باشه نقشش درسته و اگر قاتل زده باشه باز احتمالات مورد 1 در مورد نقش رامتین هست. تیر مافیا یا قاتل یکیشون باز علامت سواله.

این سه مورد احتمالاتیه که با توجه به پازل بازی میشه در نظر گرفت. در مورد 2 و 3 یه ایراد داره تو نظریه اونم اینه که یه تیر رو در دو شب نمی تونیم پیدا کنیم و برامون علامت سواله. مورد 1 نظریه کامل تریه، ولی احتمال اینکه مافیا دو شب پیاپی فری رو زده باشه در موردش ایراد جدی هست.

قطعا داستان کمک می کنه باز نظریه محدود تر و به نتیجه قطعی تر برسیم.

با توجه به احتمالات نیازه که داستان تحلیل بشه بازم بازم بقیه بیان تحلیل کنن چون جای تحلیل داره واقعا دیگه ولی من صرفا بخوام حسمو بگم،من خصوصا بعد اون پست ۱۶۸ رامتین حسم نسبت بهش به سمت مثبت رفت،یه کلافگی و اعصاب خوردی بی گناهی توش حس کردم،فکر میکنم احتمالا نقشش درست اعلام شده.

دوستان راجبه بحث دیروز امین و رامتین به نظرم باید صحبت بشه.

منتظر رضا هستم کاملا توی این فاز چون از حرف فاز قبلش نمیگذرم.

اونایی که تا الان کم فعالیت بودن یا نبودن یا تو سایه بودن این فاز باید بیان تو بازی جدا دیگه.

مافیایی
پسندها
73
این پست قبل از دیدن داستانه

@مملگر

توضیح داده بودی قبلا اینارو؟ :| بیار خب...اگه یه پست اوردی که اینا رو جواب دادی اتهام منو قبول میکنم...ولی اگه نیاوردی...؟
ببین یه حس و شک چطوری تبدیل میشه به یقین؟ پله پله و مرحله مرحله (مگه اینکه یه سوتی ای چیزی بده طرف همون اول برام شکه به یقین تبدیل شه)...نمیگم به یقین رسیدم...این لحن من اگه اذیتت میکنه من کلا اینجوری حرف میزنم :دی کنار بیا باهاش
بیا خودت بررسی کن پستامون رو...و خودت رو بذار جای من...اونوقت تازه متوجه حرف من میشی...من یه حس منفی ای به هر دلیلی(اصلا ممکنه الکی این حرفو زده باشم تا ری اکشن بگیرم) زدم...تو ایگنور کردی محمد دنبال منطق میگشت توش...این تفاوت تو ری اکشنا بود که شاخکای منو تکون داد...حالا ایگنور کردن این اولی هیچی اصلا مهم نیست به اونصورت فقط میگم که شاخکامو تکون داد...این که تو میای استفاده میکنی از یه چیز تو داستان برای ضربه زدن و بعدش عقب نشینی ازش رو هم حالا گیریم بپذیریم(هرچند اون سناریو که گفتم ایگنور مصلحتی کاملا محتمله) ولی خب اینم میذاریم کنار...از ایگنور کردن دومی نمیتونم بگذرم :| که تو یه پست من میام بهت یه اتهامی میزنم...اصلا هرچی...هرچی که باشه...بعد تو از اونور همون پست رو نقل قول میکنی اما به جای اینکه به اون اتهام پاسخ بدی کلا ندیده میگیری...خب اینو چی بذارم من؟ ندیدی؟ نمیخواستی ببینی؟ چی؟
بعد تازه میای میگی که من قبلا جوابت رو داده بودم :| خب کجاست بیار دیگه کجا جواب منو داده بودی..دقت کن...جواب اتهام دوم رو منظورمه نه اون حسه...شایدم واقعا من ندیدم پستو...اگه بیاری که تا حد قابل قبولی شکم بهت کم میشه(جز اون شکی که دارم سر ایگنور مصلحتی و اینا :دی ) ولی اگه نیاری دیگه واویلا :دی

@آرش
یه جا گفته بودی که من ضد حمله زدم و جو دادم آره؟ حمله متقابل کردم یا جو دادم کدوم؟ :دی

در مورد داستان یه سری احتمالات سید بررسی کرد یه سری مملگر اما واقعا انقد بعضی از نقشا پیچیده ست که حداقل من یکی شاید از پس تحلیل داستان بر نیام...اما به نظرم در کل روش مملگر یه کم بهتر باشه شاید تو تحلیل...که مثلا تیر قاتل باشه تیر مافیا میشه علامت سوال...و اون علامت سوال رو بعد باید بریم در بیاریم.

مافیایی
پسندها
73
اون تیکه آخر پست قبل رو بعد دیدن داستان و تحلیل ها اضافه کردم و بعد پست رو ارسال کردم :دی
تیکه اولش رو فراموش کردم بردارم دیگه
ادیتم که نداریم

مافیایی
پسندها
5
اگه بخوام از داستان استنباطی بکنم سه نوع مرگ داشتیم یکی با ویروس(صدرا) یکی با تیر(فری) یکی کلا مجهول(رامتین)
پس احتمالا تو این مرگا هم کاراگاه هم مافیا هم قاتل سه تاشون نقش داشتن.

در مورد مرگ دو مرحله ای ِ صدرا، آخه چرا کاراگاه باید همون شب اول صدرارو بپرسه و بزنه !؟ :/
این برای من احتمالش پایینه !
چیزیم تو بازیش مشهود نبود از طرفی ! برای همین حس میکنم این دو مرحله ای بودنش و حضور سرباز و اینا قابل استناد نیست اونقدر.

کلا نظریه ی لباس هم برای شب اول بررسی کردیم که احتمالش پایین بود.
نظر منم همینه که نقش فری و صدرا و رامتین درست اعلام شده.فیلینگی هم بخوام نگاش کنم
رامتین برای من تنها فرد سفید بازی بود و برای خیلی ها هم فک کنم بی گناه بود بازیش، پس اینکه پلیس باشه غیر منطقی نیست.
فری هم کلا آشفته بازی میکرد و یه جای کارش میلنگید و باز بنظرم نقش فرعی ب مدل بازیش میخورد.

اینکه فری ِ "قاتل" شب اول صدرارو بزنه برام محتمل تره (ربط دادن نشونه ی ویروس به تیر قاتل)

اینکه چرا شب اول مافیا تیر نداشته ممکنه هدف ِ ضدضربه رو زده باشه یا هزار تا احتمال دیگه ک مطرح شد.

قاتل هم در هر صورت به کاراگاه/پلیس گناه کار اعلام میشه پس این تیر دیشب میتونه برای کاراگاه/پلیس باشه و منطقیم هست که فری رو با اتفاقات ِ روز گذشته بخواد بپرسه و بزنه.
(ربط دادن ِ تیر به هدف ِ کاراگاه/پلیس)

این قسمت تو نقش کاراگاه اومده:
کاراگاه هر گناه‌کاری را که شناسایی کند، می‌تواند در همان فاز شب یا فازهای بعدی او را بکشد (از این جهت بر پلیس برتری محسوسی دارد) و نقش فرد گناه‌کار نیز در آن شب انجام نخواهد شد.
پس اگه کاراگاه قاتل رو زده منطقیه ک دیشب تیری برای قاتل با نشونه ی کرونا وجود نداشته . ینی هدفش انجام نشده.

میمونه رامتین ک مجهوله ، ک دیگه باید ربطش بدیم ب مافیا. (ربط دادن ِ مرگ مجهول ب مافیا)

فک کنم این سناریو با عقل جور در میاد و زیادم پیچیده نیست.
-------------
@آرش
در جواب رامتین اون قسمت ِ "پیچیدش نکنیم" رو توضیح دادم. حالا تو اگه مایلی ب پیچیده کردن بازی این سبک جالبی نیست بنظرم و ب مشام من بوی بازی گناهکاری داره ولی حالا خواستی اونو بخون و بعد بگو نظرتو :))

مافیایی
پسندها
5
در مورد اتفاقات فاز روز ایشالا شب میام مفصل نظرمو راجع این بحثایی ک صورت گرفته میگم.

کارکشته مافیا
پسندها
265
این پست قبل از دیدن داستانه

@مملگر

توضیح داده بودی قبلا اینارو؟ :| بیار خب...اگه یه پست اوردی که اینا رو جواب دادی اتهام منو قبول میکنم...ولی اگه نیاوردی...؟
ببین یه حس و شک چطوری تبدیل میشه به یقین؟ پله پله و مرحله مرحله (مگه اینکه یه سوتی ای چیزی بده طرف همون اول برام شکه به یقین تبدیل شه)...نمیگم به یقین رسیدم...این لحن من اگه اذیتت میکنه من کلا اینجوری حرف میزنم :دی کنار بیا باهاش
بیا خودت بررسی کن پستامون رو...و خودت رو بذار جای من...اونوقت تازه متوجه حرف من میشی...من یه حس منفی ای به هر دلیلی(اصلا ممکنه الکی این حرفو زده باشم تا ری اکشن بگیرم) زدم...تو ایگنور کردی محمد دنبال منطق میگشت توش...این تفاوت تو ری اکشنا بود که شاخکای منو تکون داد...حالا ایگنور کردن این اولی هیچی اصلا مهم نیست به اونصورت فقط میگم که شاخکامو تکون داد...این که تو میای استفاده میکنی از یه چیز تو داستان برای ضربه زدن و بعدش عقب نشینی ازش رو هم حالا گیریم بپذیریم(هرچند اون سناریو که گفتم ایگنور مصلحتی کاملا محتمله) ولی خب اینم میذاریم کنار...از ایگنور کردن دومی نمیتونم بگذرم :| که تو یه پست من میام بهت یه اتهامی میزنم...اصلا هرچی...هرچی که باشه...بعد تو از اونور همون پست رو نقل قول میکنی اما به جای اینکه به اون اتهام پاسخ بدی کلا ندیده میگیری...خب اینو چی بذارم من؟ ندیدی؟ نمیخواستی ببینی؟ چی؟
بعد تازه میای میگی که من قبلا جوابت رو داده بودم :| خب کجاست بیار دیگه کجا جواب منو داده بودی..دقت کن...جواب اتهام دوم رو منظورمه نه اون حسه...شایدم واقعا من ندیدم پستو...اگه بیاری که تا حد قابل قبولی شکم بهت کم میشه(جز اون شکی که دارم سر ایگنور مصلحتی و اینا :دی ) ولی اگه نیاری دیگه واویلا :دی

@آرش
یه جا گفته بودی که من ضد حمله زدم و جو دادم آره؟ حمله متقابل کردم یا جو دادم کدوم؟ :دی

در مورد داستان یه سری احتمالات سید بررسی کرد یه سری مملگر اما واقعا انقد بعضی از نقشا پیچیده ست که حداقل من یکی شاید از پس تحلیل داستان بر نیام...اما به نظرم در کل روش مملگر یه کم بهتر باشه شاید تو تحلیل...که مثلا تیر قاتل باشه تیر مافیا میشه علامت سوال...و اون علامت سوال رو بعد باید بریم در بیاریم.

نگاه کن امین، بزار اتفاقا رو بازگو کنم، ببین درسته.
من تو پست معرفی یک پست می زارم، بعد من میای می گی به من و محمد حس خوبی نداری. من ایگنور کردم. بعد تو یه پستی که اولش آرش رو @ کردی من هم @ کردی و گفتی چرا ایگنور کردم، من در مورد آرش بهت اتهام زدم اما اتهامی که به من وارد کردی رو ندادم. الان این برات جای سوال شده؟
خب ببین بزار من همه رو توضیح بدم. اول گفتی حس خوبی نداری در حالی که من یه پست بیشتر نذاشته بودم از نظرم صحبت در مورد اون حس بیهوده اس و من باید با نوع بازیم نشون بدم که حست غلطه یا درست و هر حرفی بزنم نمی تونه اون رو تغییر بده. در مورد داستان هم در پست 126 ام قبل این که تو به من اتهام بزنی هم گفتم که چرا فکر کردم در داستان افراد ممکنه لو داده بشن. برای همینه که من می گم قبلا جواب دادم که داستان ربطی به ضد حمله نداشت ولی تو هی تکرارش می کنی. لین تا این جای کار. بعد تو یه پستی دادی که اولش آرش رو تگ کرده بودی و وسطاش من رو. من اون پست رو تا آخر نخوندم، اول نقل قولت کردم اون موقع که واکنشت به آرش پر جوه. بعدش گوشیم خاموش شد. رفتم دوباره گوشی و اوکی کردم و بعد جواب اتهاممو دادم. من نمی دونستم که بین پستی که در مورد واکنشت به آرش گذاشتی و پستی که جواب اتهامت رو دادم یه پست دیگه دادی که جواب اتهام من چی شد. برای همین از پست واکنش آرش که رد شدم پست تو رو دیدم که گفتی جواب اتهام من چی شد و اونجا بهت گفتم که من نرسیده بودم به بخش اتهامم. الان همه چی برات روشنه؟
در مورد این که من باید طرزبازی تو رو تحمل کنم هم اصلا قبول ندارم. اگه مثبتی باید به مثبت ها کمک کنی که بازی رو ببریم نه این که بازیتو همینجوری نگه داری با این که بهش اشتباه وارده. من فکر می کنم همه چی رو واست توضیح داده باشم. باز اگه فکر می کنی من مصلحتی ایگنور کردم، از عمد با داستان تو رو زیر سوال بردم، از عمد حرف دومتو ایگنور کردم. اون دیگه یا مثبتی و تصمیم اشتباه توه و یا منفی ای و تصمیم درستت :دی این که کدومی بستگی به جوابت به این پست داره.

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
دستیار مافیاییا

تاس

+
اتصال به گوگل

کاربران آنلاین

هیچ کاربری آنلاین نیست.

یافتن کاربر

اتصال به گوگل

کاربران آنلاین

هیچ کاربری آنلاین نیست.

یافتن کاربر

بالا پایین