@مملگر
ببین من اون ایگنور کردن اولی رو کاری نداشتم به کل و فقط از تفاوت ری اکشن تو و محمد صحبت کردم این وسط...که اون دنبال منطق بود تو به خیال خودت ایگنور کردی...در حالیکه ایگنور کردنت مصلحتی بود

... تو پستم توضیح دادم...کلیت داستان خلاصه ش اینه...من یه حس منفی به تو داشتم و اعلام کردم...تو از کنارش رد شدی ولی اومدی خیلی طوری که ریسک اینا نداشته باشه برات مثلا یه زخمی اومدی منو بزنی...که گفتی تو داستان ذکر شده خلفی مریضه پس میشه اشاره کرد بهش...در صورتیکه گاد صراحتا گفته هینت نمیده تو داستان مگه اینکه اشاره کنه به اون هینت.
بعد خیلی به صورت نمیدونم چی اسمشو بذارم همین اتهام میاد نادیده گرفته میشه...دلیلش؟ نمیدونم
تو اومدی یه پست منو نقل قول کردی و به قضیه من و آرش پرداختی در حالیکه تو همون پست من اتهامم رو کامل بیان کرده بودم(همینیکه الان گفتم بازی

) و تو اصلا اونو ندیدی یا نخواستی ببینی
اسم اینو چی میذاری تو؟
کجای حرفم من 0 و 100 بوده؟ هنوزم جز آرش کسی رو من 100 گناهکار در نظر نگرفتم...تو من و بازیم رو شاید نشناسی...اتفاقا گناهکار بودن فرد به من دیر اثبات میشه ولی اگه اثبات بشه عمرا ازش نمیام پایین

جز عرش که کاملا خودشو زده به فراموشی کس دیگه ای برای من هنوز 100 گناهکار نیست...همون آرشم 90درصدیه نه 100
هر شکیم کردم جز اون حس اولیه منطقی بوده و باید شک میکردم

حالا شما اگه منطقی جواب منو داری بده که هیچی نداری برو تو لیست
من صفحه اخرو باز میکنم و پستا رو یکی یکی میخونم نظری هست مینویسم و معمولا ادیت اینا نمیکنم و پست رو میدم شاید برا همینه که یه سری پستام طولانی اینا بشه
داشتم میخوندم رسیدم به این پست خیلی برام جالب بود
اینو مملگر گفته در حالیکه اون پستی که راجع به من و آرش گفته بود تو همون پست من ازش سوال کردم و اتهام زده بودم بهش

الان میگه نرسیده بودم به پستت!!!!!بعد میگه چرا 0و 100 میگیری...آدم وقتی یه سری چیزا رو میبینه شکش به یکی بیشتر میشه دیگه...پست به پست داره شکم بهت بیشتر میشه ممل
@ممدرضا
یعنی اگه میگفتم ممد نیویورکی حل بود؟
جالبه که فقط تو و آرش میگین من از این لقب تا حالا استفاده نکردم...نمیدونم اینو بذارم رو چه حسابی واقعا...درصد گناهکاری تورو ببرم بالا تو ذهن خودم یا درصد بیگناهی عرشو.
این تیکه پایین که برا امیر نوشتم رو تو هم بخون
@امیر
یه بار برای همیشه من این بحث اسم ممد رو بگم
بیبن وقتی چند نفر از یه اسم تو بازی هستن طبیعیه بیای با لقب اینا رو از هم دیگه تمییز بدی اینکه مشخصه و تا اینجا حرفی نیست...من به محمد گفتم استورارو و با لقب استورارو صداش زدم...تا اینجا هم بحثی نیست باز به نظرم...اما آرش میاد میگه چرا بهش میگی استورارو؟ در صورتی که تو اصلا نمیگفتی بهش و واسه 100سال پیشه و مثل اینه من بهت بگم کاوانی...اینم باز میشه به عنوان یه گیر الکی بهش اشاره کرد که همه کردن...اما برای من یکی این گیر الکی بودنه نیست که مشکوکه...اینه که بارها من محمد رو با این اسم خطاب کردم...نه تنها استورارو بلکه صد مدل لقب دیگه...حالا اینکه آرش کلا میاد کتمان میکنه و کلا از بیخ قضیه رو تکذیب میکنه و میگه کلا تو استورارو صدا نکردی محمد رو و خودش رو به فراموشی میزنه این برا من دیگه نمیشه اتهام الکی...اونم از آرش

قطعا یه فکر پلید و کثیف پشت این ذهن خرابش هست

اگه فراموش کنی آره میشه فراموشی ولی وقتی از قصد نخوای یادت بیاد چی میشه؟
پست جامعی که مثلا آرش به خیال خودش داده بود رو هم الان رسیدم بهش
دلیل اینکه بهت مشکوک شدم رو گفتم عزیزم توهم بخون این بالا رو @آرش
این حرف از یکی دیگه زده میشد که یووه ای نبود یا مثلا از کسی که یه کم حافظه ش ضعییفه(مثل خودم

) زده میشد اصلا مشکلی نبود برام ولی تو؟ اصلا نمیتونم بپذیرم
@ممد
اتمام بحث
@رضا
تو هم این تیکه که خطاب به امیر بود رو بخون باز تا متوجه شی گیر من به آرش رو