جدیدترین‌ها

بازی دور اول مافیا در سال 99 | کرونا، بخش نخست: دشمنی ناشناخته

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
کارآموز مافیا
پسندها
0
رای به اعدام رضا

کارکشته مافیا
پسندها
25
اقا من یخورده توضیح بدم در مورد خودم.
من کلا دقعه اولمه دارم بازی میکنم، پس کارامو به دید یه ادم اماتور بش نگاه کنید. رای شب اولم به امین به خاطر دروغگوییش بود که میدونستم داره دروغ میگه، رای شب دومم که به ممد دادم به خاطر دفاعش از امین بود چون اونم میدونست که امین داره دروغ میگه ولی هی میگفت بذارید امین بیاد توضیح بده و دروغگوییشو تایید نکرد.
این از دو شب اولم.

در مورد ارش و عرفان تو پست اولم قبلا گفتم بازم میگم نسبت به اینا کلا حس منفی دارم، که تو طول بازی برام مشخص میشه حسم درسته یا نه. هیچ دلیلی نداشت.

در مورد رایم به امیر، چون باید رای بدم، یه رایی دادم، اگه میدیدم با رای من به عنوان رای چهارم قراره اعدام بشه رایمو عوض میکردم. در حقیقت امشب میخواستم یه رایی داده باشم که خنثی باشه.

الان که کلا هنوز به اونجا نرسیده میخوام رایمو عوض کنم، رایم رضاس، چون میدونه من تو این بازی نوبم، گیر بیخودی بهم داده. به نظرم کاملا گناهکارانه داره عمل میکنه. رایمو عوض میکنم

یه نفذ بعد من پست بده تا رایمو اپدیت کنم.

آها من حواسم به دور اولی بودن نبود. منتهی دلیلم نمیشه. من خودمم سابقه بازی به جای یکی از دور اولی ها رو داشتم تو یه دوری. الان تو این بچه هارو میشناسی یا نه؟ چون تو رای اعدامت گفتی سید و نگفتی امیر برام جالبه یه ذره :دی

کارآموز مافیا
پسندها
0
آها من حواسم به دور اولی بودن نبود. منتهی دلیلم نمیشه. من خودمم سابقه بازی به جای یکی از دور اولی ها رو داشتم تو یه دوری. الان تو این بچه هارو میشناسی یا نه؟ چون تو رای اعدامت گفتی سید و نگفتی امیر برام جالبه یه ذره :دی
نه نمیشناسم
من گاد و ارش و ممد نیویورکی و رضا و عرفان و امین مرحومو میشناسم. دیدم همه دارن میگن سید منم گفتم سید :)) الان فهمیدم سید امیره :35:

Underwood
پسندها
476

God

Administrator
گاد
پسندها
961
فاز تمومه. اعدامی نداریم.

God

Administrator
گاد
پسندها
961
هدف بدین.

God

Administrator
گاد
پسندها
961
کسی جای کسی پست نداده و نمیده این بازی. بده گادکشه. برای دوستانی که سوال داشتن.

God

Administrator
گاد
پسندها
961
این گیر از نظر من بهش وارد نیست 10 بار اسم سید به کار برده شده. چیزی که به محمد رضا وارده این بازی در سایش، "دیدم رای سید بیشتره بهش رای دادم" (یعنی واسش مهم نیست که کی بوده یکی فقط حذف می شد حل بود)، و الان هم "من نوبم بازی بلد نیستم هر کی بهم شک کنه مافیاست" شه. چلنجر برای من شماره ی یک شد با این اتفاقات. راستی من از کلمات انگلیسی زیاد استفاده می کنم. منظورم از questionable، بد بود ولی با ادبانه. چیزای جالبی واست جالبه :دی

لال شو.

کاربلد مافیا
پسندها
0
سلام،اول از همه یه عذرخواهی،من چند روز بود خواب نداشتم یا اگه داشتم افتضاح بود،دیروز عملا باطری خالی کردم و اصلا نمیتونستم هیچی بفهمم دیگه از سر درد و حالت بد بیخوابی،حتی الارمم گذاشتم که ۱۰ و نیم ۱۱ بیام ولی بیدار که شدم حالم خیلی بد بود و کلا دیروزو از پویا امان گرفتم.

پستا رو طبیعتا کامل نخوندم،سعی کردم ببینم کجاها دیروز بهم اشاره شده،بهم ایراد گرفتین که چرا به ممد رای دادم.
توی پست ۳۸۹ گفتم که باید بیاد توضیح بده و گرنه گزیه اول اعداممه،توضیحاتشم قانعم نکرد،توی پست ۴۵۸ هم این موضوع رو اشاره داشتم،اخر فاز یکم شلوغ شد ولی ترجیح دادم ۲ به شک نشم و رایم رو دادم.

ضمنا،ممد بر خلاف امین خلفی بود و توضیح هم داد،اینکه بگین نبود و چرا تو به امین با اون دلیل رای ندادی ولی اینجا رای دادی حرف اشتباهیه.

سعی میکنم تا قبل شروع فاز پستا رو بررسی کنم،امروز هستم دیگه انشالله اگه مشکلی پیش نیاد.

- - - Updated - - -

@ارش

««عماد چرا رای دادی اصلا؟ تو که بحث خاصی با ممد نداشتی و بیشترین گزینه‌ی شکت به رضا بود؟»»زمان بندی رو حواست هست؟بیشترین شکم به رضا بود مال فاز اعدام امین خلفی بود،نه بعدش که ممد اون حرفا رو زد و امین اعدام شد و مافیا در اومد.

کاربلد مافیا
پسندها
0
@چلنجر

پستات یه جورین،احساس میکنم چون بار اولته تا اینجای کار دووم اوردی

- - - Updated - - -

@رضا

رضا به قول خارجیا عین یه نوار کاست شکسته(صدمه دیده)هستی این دور،۵۰۰ بار دیگم بگی منم ۵۰۱ بار دیگه میگم حرف تو دهنت نزاشتم،چند بار برات توضیح دادم،نمیخوای بفهمی بحث دیگس،بعدم گفتم دیگه از حد اون بحث گذشت،تا زمانی که بقیه به بحثمون ورود نکنن دیگه حرفی برای گفتن بهم نداریم.

جواب بقیه حرفات رو توی اولین پست دادم.

کاربلد مافیا
پسندها
0
بچه ها من بازم پست دارم منتها نمیدونم تا قبل شروع فاز چقدر حق پست دادن دارم...گفتم شاید چون فاز قبل نبودم حق دارم ولی الان شک دارم و پویا هم هنوز جواب نداده،بقیش بمونه واسه شروع فاز

God

Administrator
گاد
پسندها
961
داستان شب 6: خداحافظ ضیغی ها.

بیمارستان ساعت 12 ظهر.

فرماندار به طبقه بالا مراجعه می‌کند تا از جواب تست آرش مطمئن شود. آرش را می‌بیند که دارد نامه‌ای را باز می‌کند.

فرماندار: اون چیه پسر؟ بده بینم.
آرش: هیچی. این پروفسوره رفته انگار کلا. نوشته که شما نه درک دارین نه لیاقت. من همین کارا که کردمم نباید می‌کردم ولی دلم به حالتون...
فرماندار: بده من نمیخواد بخونی. شاید محرمانه باشه. تا تهشُ نخوندی که؟
آرش: نه مگه ندیدی الان بازش کردم؟ صرفا زیرش بزرگ نوشته خداحافظ ضیغی‌ها!
فرماندار: خب. بده من بسته. جواب تستت کو.
آرش: منفی بود.
فرماندار: از کجا فهمیدی؟
آرش: دیروز گفت دیگه.
فرماندار: تست دوم چی؟
آرش: نمی‌دونم کدومه. بذار ببینم چی هست اینجا.
فرماندار: دست نزن پاشو برو بیرون. به اندازه کافی خراب‌کاری کردی.

فرماندار خودش هم پایین می‌رود و صداهایی از اتاق دوم می‌شنود که دو نفر در حال بحث و جدل هستند. درب را می‌زند. محمدامین درب را باز می‌کند. رضا در گوشه‌ای با استرس مشغول مطالعه است.

محمدامین: سلام فرماندار. محمدامین هستم.
فرماندار: می‌دونم. سلام. چرا اینجایی؟
محمدامین: داشتم آموزش می‌دادم بهش. الان تموم شد. در خدمتم.:دی
فرماندار: آموزش چی؟
محمدامین: رعایت نکات ایمنی در شرایط حساس کنونی.
فرماندار: مگه خودش دانشجو پزشکی نیس؟ دکتر گفته بود دانشجو خوبیه که!
محمدامین: بله. ولی به هر حال خودتون می‌دونید که سطح آموزش اینجا بالا نیست جناب.
فرماندار: جایی که تو خوندی بالاس؟
محمدامین: ادینبورگ مشخصه دیگه به هر حال. ولی هرچی شما بگین.
فرماندار: منم آکسفورد خوندم.
محمدامین: من جدی عرض کردم جناب فرماندار.
فرماندار: مگه من شوخی کردم بیشرف؟:)):|
محمدامین: عه واقعا عذرخواهی می‌کنم. از صمیم قلب.
فرماندار: خب. آموزش چی دادی. دقیق بگو منم یاد بگیرم. بیشعور اینجا زیاده. کسی رعایت نکرد، بگم حامدی بیاد توجیهش کنه.
محمدامین: حامدی کیه؟
فرماندار: سرهنگ حامدی!
محمدامین: بله بله. آوازه ایشون به گوش بنده هم خورده حتی. انسان بسیار...
فرماندار: آموزشُ بگو.
محمدامین: خب. فرض کنید شما از بیرون وارد خانه شدید. چه کار می‌کنید. به ترتیب توضیح بدین لطفا.
فرماندار: دستکشُ در میارم میندازم سطح آشغال.
محمدامین: دقیق‌تر.
فرماندار: ها. این دستکش. بیا. درش آوردم. اینم سطح آشغال.
محمدامین: مرحله بعدی چیه؟:دی
فرماندار: دست شستن.
محمدامین: دقیق‌تر.
فرماندار: باز کردن در منظورته؟:دی اینجوری (با پا درب را از پایین باز می‌کند و به دستگیره دست نمی‌زند).
محمدامین: درود بر شما. ادامه بدید من ببینم.:دی
فرماندار: خب این از شستن دست (1 دقیقه به طول می‌انجامد). اینم در (دوباره از پایین). خلاص.
محمدامین: رضا یاد بگیر.
فرماندار: منُ با اینا مقایسه کردی الان؟:|
محمدامین: نه جسارت نکردم جناب. دارم آموزش میدم بهش.:دی
رضا: بابا منم همین کارا رو کردم.:|
محمدامین: نه. درُ با دستت باز کردی. بعد دوباره بهش دست زدی. اینجوری از دستشویی نباید خارج بشی.:دی
رضا: خب در ضد عفونی نیس مگه؟:|
محمدامین: قبلش بگو. وقتی دست کثیفتُ زدی بهش، با کثافت یکی شد همون لحظه.
رضا: :|:| من از اتاق در نمیام اصلا.:|
فرماندار: راست میگه دیگه گوش بده. برا خودته.
رضا: بعدم رئیس، این با من اصلا اینجوری حرف نزد. لحنش خیلی بد بود. توهین می‌کرد بهم.:|
فرماندار: حتما حقت بوده.
محمدامین: به هر حال روش‌های متفاوتی برای آموزش وجود داره.:دی

در همین لحظه دکتر جلالی و دکتر مازوچ‌فر وارد بیمارستان میشن.

سحر: پوکیدیم دیگه. لنتیا. خونه. بیمارستان. خونه. بیمارستان. تو خونه ویدئو کال در مورد کرونا. اینجا درگیری با کرونا. پس فردا م لابد باید باش ازدواج کنیم.
امین: حالا عصبی نشو. تموم میشه به زودی.
سحر: به زوووووووودییییی؟ کدوم زودی؟ با این دقت و اهمیتی که مردم دارن به خرج میدن، تا همه نگیرن نمیره پی کارش این ویروس پدسگ.
امین: پدرشُ از کجا تشخیص دادی حالا؟:دی کاملا از کودکی بررسیش کردی؟
سحر: آره. مادرشم گرازه. با من ور نرو امین یه چیزی بهت میگما. اصاب نررررم اصن.
امین: بگو.
سحر: چیز.
امین: :|

سحر: عه سلام پویا. بیا بالا تست بگیرم ازت.:))
فرماندار: چی؟ (به شکل استیکر روباه متعجب در می‌آید)
سحر: دستکش نداری.
فرماندار: تا الان داشتم. الانم دست شستم.
سحر: زود.
فرماندار(رو به محمدامین): چی میگه این؟
محمدامین: بنده دخالت نمی‌کنم.
سحر: زود لنتی. الان مریضا می‌ریزن اینجا.
فرماندار: خب الان دکتر و این دو دانشجو هم دستکش ندارن.
امین: من پزشکم.:)
فرماندار: مصونیت دارین یعنی؟:))
امین: بدنم آموزش دیده طی این سال‌ها.
سحر: همه‌تون باید بیاین تست بدین اصن. ویروس جهش داشته.
فرماندار: ای بر پدر و مادر هرچی چینیه لعنت!

============================
اواخر شب، سرهنگ حامدی پیامی را به زیردستانش می‌فرستد:

همون غلطی که دیشب کردین، امشبم بکنین نفله‌ها. فردا یه گزارش جمع‌بندی می‌خوام. خودمم میرم ببینم این صداهای کامیونا چیه پفیوزا.

============================

ساعت 1 بامداد - ورودی شرقی

هیچ ماشینی تردد نمی‌کند. عرفان دیگر به شرایط مشکوک نیست ولی باز مواردی را برای تکمیل پرونده، گزارش می‌کند.
===============================================
ساعت 1:19 بامداد - ورودی شمال غربی

سرهنگ به داستان کامیون‌ها مشکوک شده و خودش در محل حضور دارد. ابتدا شروع می‌کند به فحش‌دادن به ممد و هادی که چرا گزارش چرت می‌دادن؛ 2 دقیقه بعد که همچنان مهدی در حال فحش‌دادن هست و هنوز به وسط دایره المعارف فحش خود هم نرسیده، ناگهان صدایی مبهم از دور می‌شنود. او منتظر است صدا نزدیک‌تر شود ولی نمی‌شود. سپس می‌گوید: "بر پدر خودت لعنت پفیوز ِ ....."
اگه شما متوجه این نوع فحش‌دادن سرهنگ شدین، ما هم شدیم.:دی
=============================

ساعت 1:26 بامداد - ورودی جنوب غربی

ممدرضا تک و تنها تا صبح تخت می‌خوابد و ظاهرا هیچ صدایی نمی‌شنود.
=========================

اتفاقات قابل بازگویی:
هیچی.

بازیکنان حاضر در بازی: 10 نفر
حداقل رای مورد نیاز برای اعدام: 4 رای
رای به اعدام اجباری

آرش Arash
امیر (سید) Amir
امین Amin
رضا RezaZ
سحر SahaR
عرفان Erf_Ju
عماد Red Dragon
محمدامین Mamalgr
ممدرضا Challenger
مهدی Mahdi

در رابطه با تعداد پست‌ها و نحوه اعدام:
حداقل پست دیگه نداریم. گادکش فقط عدم رای دادن بازیکن هست. از فعالیت کسی ناراضی هستین، خودتون باهاش برخورد کنین.
حداکثر هم همون 20. به استثنای 1 فاز که قبلش باید بگه. زیادم هست.

رای به اعدام اجباریه. رای به خود باطل هست و انگار رای ندادین. هرکس یک فاز حق داره رای نده؛ غیر اون مجازاتش گادکش در پایان فاز شب بعد خواهد بود. اگه حس می‌کنید ممکنه ته فاز نباشید اول فاز رای بدین. 1 روز هم استثناء کردم. هیچ بخششی در این مورد هم درکار نیست.

10 نفر در بازی حضور دارن. هرکس امروز حداقل 4 رای بیاره اعدامه. در مورد نحوه آرا هم توضیح دادم کامل.

فاز روز هفتم شروع شد.

توضیح: دیگه فاز شب نداریم. آریا بی‌گناه بی‌نقش بوده گویا. باتوجه به گادکش‌ها و خصوصا سامورایی، امکان تسخیر در شب آخر از شیطان گرفته شد.:دی بازی همچنان بالانس هست و شانس‌ها تقریبا برابر. داستان هم بخش تکراریش تموم شد و به مرور از اتفاقات رمزگشایی میشه در شب‌های آینده.
حضور داشته باشین در بازی. حرف‌ها اکثرا زده شده ولی جای بحث همیشه باز هست. بیشتر به آرا نگاه کنید. بعد اتمام فاز شب، بیشتر تصمیم‌گیری اهمیت داره. موفق باشید.:دی

Underwood
پسندها
476
سلام

رای به اعدام: آرش

کارآموز مافیا
پسندها
0
خب‌ دیشب سه نفر به من گیر دادن که فقط به امیر حق میدم. امیر یه پست زده بود در مورد من و من متاسفانه نخونده بودم که جواب بدم، و‌ یهو هم اومدم گفتم رای به‌ اعدام سید :دی منم جاش بودم همین کارو میکردم. تقریبا جواب سوالاتو دیشب تو یه پست دادم، بخونش، اگه سوالی داشتی بگو.

ولی هیچ دلیلی جز گناهکار بودن رضا و مملگر نمیبینم که بیان بیخودی به من گیر بدن؟ چی کار کردم دقیقا که دارید الکی گیر میدین؟ امینم دیشب دقیقا اومد عین من رای داد ولی کسی بش گیر نداد. عوضش همتون به من گیر بیخودی دادین به صورت هماهنگ تا نظر بقیه رو هم نسبت به من عوض کنید.
از نظر من رضا قطعا گناهکاره از همین الانم رای امشبمو رضا اعلام میکنم. بالا بری پایین بیاید رضا به نظرم گناهکاره چون از بقیتون بهتر منو میشناسه داره خیلی قشنگ نگاهها رو به سمت من میچرخونه.
چرا همچین واکنشی نسبت به امین نداشت؟

Underwood
پسندها
476
من صدای خانواده بخاطر وقت ویژه که ای که برای بازی گذاشتم در اومده، صدای خانواده ام، و خانوادم :دی ضمن اینکه به اندازه کافی دیروز صحبت کردم و و موضع دهی و موضع کشی کردم و تکرار مکرراته. رایمو دادم مواضع و تشخیص هام هم تو بازی با توجه به اتفاقا بازی خیلی واضحه.

امروز یکم فعالیتم رو محدود می کنم و به خانواده میرسم، ساعت 7 تا 10 میام که اگر سوالی از من مونده یا اگر چیز جدیدی تو پست ها بود نظرمو در موردش بگم.

ضمن اینکه امروز فقط تو اجماعی که روی آرش و چلنجر باشه شرکت می کنم و مطلقا در اجماع روی سحر شرکت نمی کنم،بقیه هم بعیده، چون باز همون شناخته که اول بازی گفتم، حس به من میده جوکره، البته این می تونه تغییر کنه ولی نه برای امروز.

مهدی هم احتمالش بخاطر فرض اشتباهی که داشتم خیلی کم شد، در واقع من دیروز ذهن شکاکم بین آرش و مهدی در نوسان بود و ترس داشتم از اینکه اشتباهی بیگناه بزنم، بعد که مهدی یاد آوری کرد و البته نحوه یاد آوریش با اون کلمات کش دار، و اینکه فهمیدم اشتباه ذهنیمو، اتهام ذهنیم بهش رفع نشد ولی خیلی کم شد و از جایگاه اعدام اومد پائین. فقط برام جالبه این همه من بال بال زدم رایتو چرخوندی میمرد زودتر بگه من نچرخوندم دیر رای دادم :دی تف تو ذاتت بیشرف :دی

و یه چیز دیگه، اینکه گاد تسخیر رو از شیطان گرفته، این فکر رو تو سر من کمی بلد می کنه، که مافیا 1 نفر نیست و 2 هم شاید نباشه. پس رو یه سری چیزا میشه فکر کرد :دی اما از یه طرف میشه اینطور فکر کرد که شاید 1 ئه و گاد نخواسته شیطان جایگزین همون یه نفر شه. :دی عاقلان دانند به هر حال. در کل خطر شیطان برداشته شد.

کارکشته مافیا
پسندها
25
من صدای خانواده بخاطر وقت ویژه که ای که برای بازی گذاشتم در اومده، صدای خانواده ام، و خانوادم :دی ضمن اینکه به اندازه کافی دیروز صحبت کردم و و موضع دهی و موضع کشی کردم و تکرار مکرراته. رایمو دادم مواضع و تشخیص هام هم تو بازی با توجه به اتفاقا بازی خیلی واضحه.

امروز یکم فعالیتم رو محدود می کنم و به خانواده میرسم، ساعت 7 تا 10 میام که اگر سوالی از من مونده یا اگر چیز جدیدی تو پست ها بود نظرمو در موردش بگم.

ضمن اینکه امروز فقط تو اجماعی که روی آرش و چلنجر باشه شرکت می کنم و مطلقا در اجماع روی سحر شرکت نمی کنم،بقیه هم بعیده، چون باز همون شناخته که اول بازی گفتم، حس به من میده جوکره، البته این می تونه تغییر کنه ولی نه برای امروز.

و یه چیز دیگه، اینکه گاد تسخیر رو از شیطان گرفته، این فکر رو تو سر من کمی بلد می کنه، که مافیا 1 نفر نیست و 2 هم شاید نباشه. پس رو یه سری چیزا میشه فکر کرد :دی اما از یه طرف میشه اینطور فکر کرد که شاید 1 ئه و گاد نخواسته شیطان جایگزین همون یه نفر شه. :دی عاقلان دانند به هر حال. در کل خطر شیطان برداشته شد.

صبر کن ببینم، پیاده شو با هم بریم :دی

اولا که اجماع روی سحر رو از کجات در آوردی؟ اصلا صحبت سحر بوده؟

مهدی هم احتمالش بخاطر فرض اشتباهی که داشتم خیلی کم شد، در واقع من دیروز ذهن شکاکم بین آرش و مهدی در نوسان بود و ترس داشتم از اینکه اشتباهی بیگناه بزنم، بعد که مهدی یاد آوری کرد و البته نحوه یاد آوریش با اون کلمات کش دار، و اینکه فهمیدم اشتباه ذهنیمو، اتهام ذهنیم بهش رفع نشد ولی خیلی کم شد و از جایگاه اعدام اومد پائین. فقط برام جالبه این همه من بال بال زدم رایتو چرخوندی میمرد زودتر بگه من نچرخوندم دیر رای دادم :دی تف تو ذاتت بیشرف :دی

من چند بار گفتم، تو نفهمیدی چون خودتو به خریت زده بودی. الانم از این چسبوندن خودت به من اصلا احساس خوبی ندارم. چی شد اصلا تو با من پسرخاله شدی الان؟ :)) من نه به سیدی که خودشو به خریت میزنه حسم خوبه نه به سیدی که اینطوری غیرمستقیم با یکی دوست میشه. حالا شایدم قصدت این نیس ولی من که قشنگ این حسو می گیرم.

بعد حالا احساست درباره آرش چیه که بهش رای دادی؟ و یه چیزی هم اینکه طبق سیدبندی های خودت و اینا، الان جدای من و آرش که بررسی کردی یه امین هم بیرون هست. اون همه هم بحث کردی باهاش و قرار بود جمعش کنی؟ چی شد نتیجه اون بحثا الان؟ کلا الان رو آرشی و با منم که دوست شدی امینم که دایورت شد. بقیه هم دور هم هستن دیگه :دی

شیطانم متوجه نیستم چرا میگی خطرش رفع شد. و البته اصلا نفهمیدم چجوری مافیا رو ۱ در نظر گرفتی. چیزی که از داستان ها و اعدام فهمیدیم احتمالا مرگ ۲ مافیا بوده. اینکه بگی الان یه نفره، یعنی اینکه اول بازی ۳ در نظرشون گرفتی (چون محمدم که قبول نداری مافیا بوده باشه) و خودت از اونور کسی بودی که استدلال کردی وجود شیطان برتری عددی نمیده به مافیا. پس به نظر خودت ۳ و یا شاید ۴ تعداد مناسبی برای مافیا نبوده و کم بوده. ضمن اینکه اصلا ما می دونیم خیاط هست و خیاطی ندیدیم که مرده باشه و گادفادرم ندیدیم. چجوری میگی ۱ ئه شاید آخه لامصب.

کلا احساس خوبی بهت ندارم الان :دی

- - - Updated - - -

راستی، طبق چیزی که خود گاد گفت، تحلیل من و حس من اینه که الان احتمالا ۳ مافیا داریم. (گادفادر + خیاط +‌شیطان)

- - - Updated - - -

مگه اینکه تئوری من در مورد لباس محمد درست بوده باشه و همون گادفادر و خیاط که میگم یکیشون همون محمد بوده باشه که الان نیس. در صورت مافیا بودن محمد و لباس داشتنش یا میشن ۲ مافیا که یکیشون شیطانه. یا همون ۳ که خب در این صورت مافیا از اول ۵ نفر بوده :دی

کاربلد مافیا
پسندها
177
@عماد
اینا تکراری نیستن. کاملا حرف های جدیدی هستن. سعی نکن از زیر جواب دادن در بری:

این رای دیشبت چی بود؟ چطوری به محمد رای دادی؟ تو فاز قبلش اومدی گفتی چون حرف های امین خلفی رو نشنیدم، به رضا رای میدم چون برای من از همه مشکوک تره:

حالا سوالی که ازت دارم اینه که. چطور وقتی نوبت خلفیه، بهش زمان میدی و هنوز منتظری که قانعت کنه، اما وقتی به محمد میرسه همچین کاری نمیکنی؟ طی این ۲۴ ساعتی که گذشت قاعدتا هنوز من باید برات مشکوک ترین فرد بازی باشم! من ندیدم سوال و جواب مستقیمی با محمد داشته باشی و اتهامت بهش اونقدر جدی باشه! به نظرم همچنان مشکوک ترین گزینه تو دیشب من بودم! این چیزی که از روند بازی نتیجه گرفتم. چطور اون فرصت رو به محمد ندادی و منتظر نموندی که قانعت کنه؟ اونم همچین رای لحظه آخری؟ چهارمین رای رو به محمد دادی و محمد در آستانه اعدام قرار گرفت!

____________________________________________________________________________________

@محمدرضا
ولی هیچ دلیلی جز گناهکار بودن رضا و مملگر نمیبینم که بیان بیخودی به من گیر بدن؟ چی کار کردم دقیقا که دارید الکی گیر میدین؟ امینم دیشب دقیقا اومد عین من رای داد ولی کسی بش گیر نداد. عوضش همتون به من گیر بیخودی دادین به صورت هماهنگ تا نظر بقیه رو هم نسبت به من عوض کنید.
از نظر من رضا قطعا گناهکاره از همین الانم رای امشبمو رضا اعلام میکنم. بالا بری پایین بیاید رضا به نظرم گناهکاره چون از بقیتون بهتر منو میشناسه داره خیلی قشنگ نگاهها رو به سمت من میچرخونه.
چرا همچین واکنشی نسبت به امین نداشت؟

دقیقا موضوع اینه که هیچکاری نکردی. الان "همه" کین که بهت گیر بیخودی دادن؟ "همه" رو نام ببر ببینم. امین عین تو رای داد؟ امین برای رای دادنش دلیل و منطق داشت نه این که بیاد بگه "دیدم سید رای داره گفتم منم رای بدم"!!! چطوری رای دادن خودت رو با امین یکی میکنی؟ :|

از اول بازی کارت همین بود. "امین قطعا گناهکاره"، "محمد قطعا گناهکاره"، "رضا قطعا گناهکاره"... بابا همه ما یه روزی دور اولمون بوده! من تو رو میشناسم و دقیقا بخاطر این که میشناسمت تو کتم نمیره اینطوری بازی کردن. یعنی چی که به بهانه دور اولی بودن بیای از اول تا آخر بازی حکم قطعی صادر کنی؟ دور اولی که بی گناهه قاعدتا باید بیشتر از این ها ابهام داشته باشه و خیلی کمتر از این ها با قطعیت بازی کنه! دور اولی بی گناه چقدر مگه از بازی خبر داره که راه افتادی هی فلانی قطعا گناهکاره؟ درباره محمد هم همین رو میگفتی الان بگو ببینم نظرت چیه درباره بی گناه اعلام شدنش؟

من نمیفهمم تو که برای توجیه کارات میای میگی دور اولمه، چطوری میتونی از بین بحث "ال امین" با "عرفان" درباره "محمد" یه تیکه جدا کنی و بگی امین به من گیر داده بود، اون وقت این هم پستی که ازت مستقیما نام برده شده و سوال شده رو نمیبینی؟ دیروز محمد بی گناه اعلام شده اومدی میگی من ساعت 12:30 میخواستم رایم رو عوض کنم! خب چرا نکردی؟ نیم ساعت وقت داشتی! چه منطقی داره این کارت؟

جواب این سوال هایی که بالا پرسیدم رو درست و حسابی میخوام. دوباره بیای بگی من دور اولمه اصلا توجیه خوبی نیست و من یکی که قبول نمیکنم.

___________________________________________________________________________________

من هنوز منتظرم بحث سید و ال امین جمع بشه!

___________________________________________________________________________________

@آرش
تو که به عماد رای دادی، مگه نمی‌گفتی که رای دادن به کسی که نیست نامردیه و اینا؟

الان شرایط این رای من با شرایطی که امین و محمد رای گرفتن و اعدام شدن یکیه؟ واقعا این سوال رو جدی پرسیدی یا فقط خواستی یه چیزی گفته باشی؟!

من تاپیک رو باز کردم و گفتم رایم رو همین الان میدم که اگر لازم شد بتونم عوض کنم، که مثل دیشب نشه. پست ها رو تا آخر خوندم، عماد هیچ رایی نداشت و همچنان هم شما دوستان گرامی به خودتون زحمت نمیدید بحث من و عماد رو دنبال کنید. عماد حتی نزدیک به اعدام هم نبود دیشب.

@مهدی
یه سوال نیت دار ازش پرسیدم و واکنش خوبی هم نگرفتم به نظر خودم ازش. همون تریپ سایه‌ی نه بیرون نه داخل یکی از اعضای هر مافیایی می تونه باشه این سبک بازی.

بقیه هم میتونن درباره این حرفی که "نه بیرون نه داخل" به من نسبت دادی، نظر بدن. اما خودم مخالفم. همونطور که گفتم تو همه بحث ها شرکت کامل داشتم و خودم هم بحث های خودمو داشتم، خودم رو داخل میدونم. علاوه بر این، به قول خودت اگر من تریپ "سایه نه بیرون نه داخل دارم"، ال امین چطور بوده؟ عماد چطور بوده؟ عرفان چطور بوده؟ جالبه برام که همچین سبک بازی ای رو به من نسبت میدی، در حالی که افرادی به مراتب سایه تر از من تو بازی هستن. مهدی تو برای جواب ندادن به سوال ها، اتهام متقابل زدی الان. خیلی جالبه که برداشتید تو 5 دقیقه بازیکن اعدام کردید بعد که کسی میاد بابت حرکت مشکوک توت ازتون سوال میکنه طلبکار هم هستید و میگید اصلا تو خودت مشکوکی تو حق نداری سوال بپرسی! این روند بی گناهی نیست، اون هم از بازیکنی مثل تو. گارد گرفتن و اتهام متقابل زدن!

کاربلد مافیا
پسندها
0
@رضا
پست ۶۶۹ جواب دادم رضا،زحمت بکش کامل بخون

@سید
سید من الان نفهمیدم چرا به ارش رای دادی و دلایلت چی بوده یه توضیح ریز یا ادرس میدی برم بخونم؟

@چلنجر
««دیدم انگار رای سید بیشتره گفتم سید!حالا اگه به نظرم رسید اشتباهه وقت دارم که عوض کنم»»
««در مورد رایم به امیر، چون باید رای بدم، یه رایی دادم، اگه میدیدم با رای من به عنوان رای چهارم قراره اعدام بشه رایمو عوض میکردم. در حقیقت امشب میخواستم یه رایی داده باشم که خنثی باشه.»»

دیدی انگار رای سید بیشتره گفتی سید؟کسی که میخواد رای خنثی بده به کسی که رای بیشتر داشته رای میده؟
این تناقض نیست؟نوب،اماتور هرچی اصن قبول،ولی منطق که هست،کسی که میخواسته رای خنثی بده چرا باید به کسی که دیده رایش بیشتره رای بده؟توضیح میخوام

آرش
پسندها
337
خب. بسم الله الرحمن الرحیم :دی
گاد عزیز اشاره‌ای داشتن که توجهمون به رای‌ها باشه. به نظر من هم از آرای قبلی و آرایی که از این به بعد داده میشه، میشه نتایج قابل توجهی گرفت :دی
اما در مورد نقش ممد، من از امروز ظهر دارم فکر می‌کنم که چه اتفاقاتی از لحاظ تئوری ممکنه افتاده باشه. یه سری حالات وجود داره بر اساس اینکه لباس داشته یا نه و مافیا چه موضعی رو پیش گرفته دیشب:
حالت کلی ۱: ممد گناهکار باشه، در نتیجه مافیا بوده و دیشب لباس داشته.
در این حالت، چند زیرحالت :دی دیگه نیز داریم:
----------الف) با علم برلباس داشتنش، بقیه‌ی اعضای مافیا خودشون رو کنار نگه داشته باشن یا به هر نحوی جلوی اعدامش رو گرفته باشن، تا امروز بیان و کسایی که ممد رو اعدام کردن، متهم کنن و دست بالا رو داشته باشن. زیرحالت ساده و محتملی به نظر میاد در صورت صحت حالت کلی ۱.
---------- ب) با علم بر اینکه احتمال لباس داشتن ممد وجود داشته، بقیه‌ی اعضای مافیا با لباس بیگناهی اعدامش کنن و بعد بگن لباس داشته. این احتمال مسخره به نظر میاد اما باید درنظر بگیریمش چون اگه درنهایت فرض برگناهکاری ممد بگیریم، کسایی که بهش رای دادن می‌تونن از مافیا بودن مبرا باشن و نقشه‌ی خوبی می‌تونه باشه برای رسیدن یک مافیا به نفرات پایانی. چون در این حالت کلی۱،در فاز قبل امین و صدرا، یعنی احتمالا ۲ نفر از مافیا از بین رفته و روی محمد هم اتهام جدی هست، یعنی یک یا دو نفر باقی مونده (بیشتر بعیده). می‌تونه منطقی باشه که همدیگه رو قربانی کنن که تا آخر بازی برن. اونقدر محتمل نیست اما باید در طولانی مدت در نظر داشتش.
---------- ج) اگه مافیا بیشتر از یک نفر باشه درحال حاضر، ممکنه یکیشون در حالت الف عمل کرده باشه و یکی در حالت ب، که تحت شرایط مختلف حداقل یکیشون دست بالا رو داشته باشه. این گزینه از زیرحالت ب محتمل تره.

حالت کلی ۲: ممد بیگناه باشه، در نتیجه لباس نداشته.

---------- الف) مافیا عمدا لباس نداده به ممد (سهمیه نداشته یا به کس دیگه ای داده) و خودش رو خارج از افراد رای دهنده به ممد نگه داشته تا بعد بیاد و کسایی که به ممد رای دادن رو متهم کنه.
---------- ب) مافیا عمدا لباس نداده به ممد، اما خودش اومده رای داده به محمد که بعد بگه لباس داشته. این هم تو مایه های مورد ۱-ب هست اما از اون محتمل تره به نظرم چون یارشون رو اعدام نکردن. مورد ترکیبی الف و ب (مثل ۱-ج) هم وجود داره که دوباره بازش نمی‌کنم.
---------- ج) مافیا به ممد لباس داده و اومده اعدامش کرده اما ممد به هر دلیلی لباس رو نپذیرفته. توی نقش ها حالاتی وجود داره که خیاط نقشش رو از دست می‌ده، مثلا اینکه قاتل بزندش اما در این صورت نمی‌دونم که خود خیاط باخبر می‌شه از این موضوع یا خیر. احتمال دیگه اینه که نگهبان از ممد محافظت کرده باشه شب قبلش. این رو من خیلی نامحتمل نمی‌بینم چون اعدام ممد محتمل بود و تصور می‌کنم برای نگهبان گزینه‌ی منطقی‌ای می‌ةونسته باشه که از ممد محافظت کنه تا لباس خیاط روش اعمال نشه و بدون لباس اعدام شه. نمی‌دونم در این حالت موضع خود نگهبان درقبال اعدام کردن یا نکردن ممد چی میشه اما قطعا نمی‌آد بگه که ممد امروز لباس نداره. جای فکر و باگ‌گیری داره باز این احتمال.

فعلا با تغییر متغیر همینا به ذهنم رسیده، اگه حالت دیگه‌ای به ذهنتون رسید حتما بگین.

با توجه به این پست دیروزم، سعی کردم که افراد مختلف بازی رو توی حالت‌های مختلف قرار بدم و رفتاشون رو با توجه به احتمال بیگناهی و گناهکاری بسنجم و ببینم کدوم منطقیه. به یه نتایجی رسیدم اما تحلیلم کمی زیاد و سخت فهم شده، به خاطر همین الان اینجا نمی‌‌ذارم اما اگه کسی خواست بدونه بگه که بذارم.
دلیل دیر رای دادن عرفان و مهدی و تا حدی عماد با بازبینی پستهاش، برام قابل توجیه شد. اما تا این لحظه، چند تا سناریو درباره‌ی چند نفر داره من رو اذیت می‌کنه:
۱) سید:
------موضع دیروز سید در قبال اعدام ممد. دو مورد هست. یکی اینکه بعد از اعدام ممد بدون هیچ توجیهی درمورد بیگناه بودن واقعی محمد یا نبودنش، اونم وقتی که ممد جراح اعلام شده که ممکنه بیشتر از یکی توی بازی باشه و گزینه‌ی خیلی خوبی برای لباس دادنه و اصولا احتمال لباس داشتنش رو نمی‌شه به راحتی ازش چشم پوشی کرد به خاطر اتفاقات، می‌آد کدخدا بازی درمیاره و شمشیر رو از رو می‌بنده برای مثلا گرفتن حق ممد از کسایی که بهش رای دادن. توی لحن و همه چیزش هم این رو نشون میده، از این که مسئولیت اعدامش رو کی می‌پذیره، تا این‌که ذبحش کردین و فلان. این یه مورد خیلی من رو اذیت کرد درمورد سید. این حجم از قطعیت درباره‌ی چیزی که قطعی نیست نمی‌تونه بیگناهانه باشه و بیگناه به نظرم همه جوانب رو درنظر می‌گیره. این از این.

------مورد بعدی هم همون دلیل رای ندادنش به ممده. سید توی همون فاز اعدام ممد، دلیل رای ندادن بهش رو نبودنش اعلام کرد درحالی که شب قبلش به امین همین‌طوری رای داده بود :دی

------مورد سوم و مهم تر، اینکه توی اون فاز اعدام ممد، تا یه جایی به دلیل ورود اریا و احتمال جوکر بودنش و لازم بودن اعدامش به عنوان نفر دوم، برای کسایی که می‌خواستن به ممد رای بدن (من، مهدی، عرفان) شک به وجود اورد که شاید به ممد رای ندن و به آریا رای بدن. سید اما در اون لحظات حساس :دی می‌آد و پیشنهاد استفاده از نقش جوکر برای پیدا کردن گناهکارا رو میده که به خودی خود پیشنهاد خوبی بود، اما این باعث شد که رای بقیه از روی آریا برگرده و دوباره افرادی که می‌خواستن به ممد رای بدن، به ممد رای بدن. این حس رو برام به وجود می‌آره که سید می‌خواسته ممد اعدام شه اما خودش بهش رای نده. از طرفی ورود آریا براش غیرمنتظره بوده و درصورتی که آریا اون فاز اعدام می‌شد و ممد نمیشد، از نظر خود سید این امکان وجود داشته که ممد فاز بعد بیاد و دفاع کنه یا حالا هراتفاق دیگه ای بیافته و ممد فاز بعدش رای نیاره. جالب اینجاست که خود سید فاز بعد از اعدام ممد میاد و اون پیشنهاد اعدام جوکر رو به خاطر تعدد گادکش‌ها پس می‌گیره، درحالی که افرادی که گادکش شدن شب قبلش هم تا حدی مشخص بود که گادکش می‌شن و قضیه فرقی نکرده بود.

دو دلیل اول رو دیروز هم گفتیم اما با مرور اتفاقات اون فاز این سناریو سوم هم درمورد سید اضافه شد برام که به نظرم واقعا جای شک داره. در کل تا به این لحظه شکم روی سیده به خصوص به خاطر نحوه‌ی حمله‌ی دیروزش به من که کاملا مشخص بود داره از هر استدلالی که به ذهنش می‌رسه استفاده می‌کنه، مثلا درجواب من میگه که «اگه مافیا بودم فلان کار رو نمی‌کردم چون به ضررم بود» منسوخ شده اما خودش از همین استدلال برای رد احتمالاتی که من درموردش داده بودم صحبت می‌کنه :دی

۲) عماد: عماد کاملا به اعدام امین بی توجه بود و درگیر بحثش با رضا بود که به هیچ جایی نرسیده (که این ایراد به رضا هم وارد هست و می‌تونه زرگری باشه بحثشون) اما بعد که امین اعدام می‌شه، میاد روی ممد در عرض یک فاز و اگه اشتباه نکنم آخرین رای به اعدامش رو هم میده. بقیه کسایی که به ممد رای دادن یعنی من، مهدی، عرفان و ممدرضا، از فازهای قبلش ممد جزو گزینه‌هاشون بود اما عماد توی همون فاز از رضا می‌آد روی ممد و بهش رای میده (درحالی که رضا هم همچنان براش مشکوکه به نظر). این قضیه برام مورد ۲-ج رو تقویت می‌کنه که مافیا فکر می‌کرده به ممد بیگناه لباس داده اما نگهبان از ممد محافظت کرده و ممد بی‌لباس اعدام شده. شکم به عماد روی روندش بازیش خیلی زیاده و برام بیشتر گناهکاره تا بیگناه.

۳) مهدی: چیزی که درمورد مهدی من رو اذیت می‌کنه، مورد ۲-ج هست. مهدی توی فاز اعدام ممد، با لحن اینکه ممد قطعی گناهکاره و خب دیگه اعدامه و اینا، اومد و با ممد صحبت کرد. سید و من درجواب از این لحنش ایراد گرفتیم که سید متهمش کرد تا حدی و من نه که البته مهدی بعد از حرف ما اون لحنش رو عوض کرد و حق رو به ما داد. اما بعد از اعدام محمد و بیگناه اعلام شدنش، اون احتمال که نگهبان ممد رو سیو کرده باشه و ممد لباس نگرفته باشه، برام منطقی به نظر اومد. به نظرم ممکنه که مهدی به ممد لباس داده باشه و به خاطر همین اونقدر رو اعدامش مطمئن بوده اما بیگناه دراومدن ممد نقشه‌اش رو خراب می‌کنه :دی این رو میتونم متصور بشم برای مهدی اما فعلا شکم به مهدی کمتر از سید و عماده چون از فاز‌های قبلتر هم به ممد شک داشت.

------

و اینکه در کل تا اینجا حسم روی بیگناه بودن ممد هست تا گناهکار بودنش اما هنوز برام کامل رفع نشده قضیه.

اما اتهام سید به من. تا جایی که از حرفاش فهمیدم، اتهامی که به من می‌زنه که چرا رایم رو عوض کردم و به ممد رای دادم. درحالی که من کاملا توضیح دادم که اون شب چه فکری کردم که ابتدا می‌خواستم به ممد رای بدم، چه فکری کردم که به آریا رای دادم و چه فکری کردم که رایم رو از آریا دوباره برگردوندم روی محمد، و درنهایت چه فکری کردم که اون پست تعجبم از اومدن رای‌ها روی ممد رو درلحظات پایانی فاز دادم. به هر کدوم از اینا اگه ایرادی وارده، بگید تا صحبت کنیم. :دی

فکر کنم تا ساعتی دیگه بیاد سید و منتظر حرفاش می‌مونم و به نظرم اگه حقی باهاش باشه مثل دیروز دفاع نمی‌کنه از خودش :دی خودم هم احتمالا همون ۱۰-۱۱ بیام.

کاربلد مافیا
پسندها
0
من احساس میکنم رضا عمدا حرفای منو ایگنور یا ندیده میگیره و سعی داره من عصبی کنه و از جریان بازی طبیعی خارج کنه.
اینکه کسی یه حرف رو قبول نکنه یا قانع نشه مشکلی نداره ولی اینکه حرفا رو نبینه و درخواست جواب بکنه همش به نظرم نرمال نیست.

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
دستیار مافیاییا

تاس

+
اتصال به گوگل

کاربران آنلاین

هیچ کاربری آنلاین نیست.

یافتن کاربر

اتصال به گوگل

کاربران آنلاین

هیچ کاربری آنلاین نیست.

یافتن کاربر

بالا پایین