کارآموز مافیا
رای به اعدام رضا
اقا من یخورده توضیح بدم در مورد خودم.
من کلا دقعه اولمه دارم بازی میکنم، پس کارامو به دید یه ادم اماتور بش نگاه کنید. رای شب اولم به امین به خاطر دروغگوییش بود که میدونستم داره دروغ میگه، رای شب دومم که به ممد دادم به خاطر دفاعش از امین بود چون اونم میدونست که امین داره دروغ میگه ولی هی میگفت بذارید امین بیاد توضیح بده و دروغگوییشو تایید نکرد.
این از دو شب اولم.
در مورد ارش و عرفان تو پست اولم قبلا گفتم بازم میگم نسبت به اینا کلا حس منفی دارم، که تو طول بازی برام مشخص میشه حسم درسته یا نه. هیچ دلیلی نداشت.
در مورد رایم به امیر، چون باید رای بدم، یه رایی دادم، اگه میدیدم با رای من به عنوان رای چهارم قراره اعدام بشه رایمو عوض میکردم. در حقیقت امشب میخواستم یه رایی داده باشم که خنثی باشه.
الان که کلا هنوز به اونجا نرسیده میخوام رایمو عوض کنم، رایم رضاس، چون میدونه من تو این بازی نوبم، گیر بیخودی بهم داده. به نظرم کاملا گناهکارانه داره عمل میکنه. رایمو عوض میکنم
یه نفذ بعد من پست بده تا رایمو اپدیت کنم.

نه نمیشناسمآها من حواسم به دور اولی بودن نبود. منتهی دلیلم نمیشه. من خودمم سابقه بازی به جای یکی از دور اولی ها رو داشتم تو یه دوری. الان تو این بچه هارو میشناسی یا نه؟ چون تو رای اعدامت گفتی سید و نگفتی امیر برام جالبه یه ذره![]()
الان فهمیدم سید امیره 
چون تو رای اعدامت گفتی سید و نگفتی امیر برام جالبه یه ذره![]()

این گیر از نظر من بهش وارد نیست 10 بار اسم سید به کار برده شده. چیزی که به محمد رضا وارده این بازی در سایش، "دیدم رای سید بیشتره بهش رای دادم" (یعنی واسش مهم نیست که کی بوده یکی فقط حذف می شد حل بود)، و الان هم "من نوبم بازی بلد نیستم هر کی بهم شک کنه مافیاست" شه. چلنجر برای من شماره ی یک شد با این اتفاقات. راستی من از کلمات انگلیسی زیاد استفاده می کنم. منظورم از questionable، بد بود ولی با ادبانه. چیزای جالبی واست جالبه![]()

اینجوری (با پا درب را از پایین باز میکند و به دستگیره دست نمیزند).

من از اتاق در نمیام اصلا.

کاملا از کودکی بررسیش کردی؟

بازی همچنان بالانس هست و شانسها تقریبا برابر. داستان هم بخش تکراریش تموم شد و به مرور از اتفاقات رمزگشایی میشه در شبهای آینده.
منم جاش بودم همین کارو میکردم. تقریبا جواب سوالاتو دیشب تو یه پست دادم، بخونش، اگه سوالی داشتی بگو.
ضمن اینکه به اندازه کافی دیروز صحبت کردم و و موضع دهی و موضع کشی کردم و تکرار مکرراته. رایمو دادم مواضع و تشخیص هام هم تو بازی با توجه به اتفاقا بازی خیلی واضحه.
تف تو ذاتت بیشرف 
اما از یه طرف میشه اینطور فکر کرد که شاید 1 ئه و گاد نخواسته شیطان جایگزین همون یه نفر شه.
عاقلان دانند به هر حال. در کل خطر شیطان برداشته شد.من صدای خانواده بخاطر وقت ویژه که ای که برای بازی گذاشتم در اومده، صدای خانواده ام، و خانوادمضمن اینکه به اندازه کافی دیروز صحبت کردم و و موضع دهی و موضع کشی کردم و تکرار مکرراته. رایمو دادم مواضع و تشخیص هام هم تو بازی با توجه به اتفاقا بازی خیلی واضحه.
امروز یکم فعالیتم رو محدود می کنم و به خانواده میرسم، ساعت 7 تا 10 میام که اگر سوالی از من مونده یا اگر چیز جدیدی تو پست ها بود نظرمو در موردش بگم.
ضمن اینکه امروز فقط تو اجماعی که روی آرش و چلنجر باشه شرکت می کنم و مطلقا در اجماع روی سحر شرکت نمی کنم،بقیه هم بعیده، چون باز همون شناخته که اول بازی گفتم، حس به من میده جوکره، البته این می تونه تغییر کنه ولی نه برای امروز.
و یه چیز دیگه، اینکه گاد تسخیر رو از شیطان گرفته، این فکر رو تو سر من کمی بلد می کنه، که مافیا 1 نفر نیست و 2 هم شاید نباشه. پس رو یه سری چیزا میشه فکر کرداما از یه طرف میشه اینطور فکر کرد که شاید 1 ئه و گاد نخواسته شیطان جایگزین همون یه نفر شه.
عاقلان دانند به هر حال. در کل خطر شیطان برداشته شد.
مهدی هم احتمالش بخاطر فرض اشتباهی که داشتم خیلی کم شد، در واقع من دیروز ذهن شکاکم بین آرش و مهدی در نوسان بود و ترس داشتم از اینکه اشتباهی بیگناه بزنم، بعد که مهدی یاد آوری کرد و البته نحوه یاد آوریش با اون کلمات کش دار، و اینکه فهمیدم اشتباه ذهنیمو، اتهام ذهنیم بهش رفع نشد ولی خیلی کم شد و از جایگاه اعدام اومد پائین. فقط برام جالبه این همه من بال بال زدم رایتو چرخوندی میمرد زودتر بگه من نچرخوندم دیر رای دادمتف تو ذاتت بیشرف
![]()
من نه به سیدی که خودشو به خریت میزنه حسم خوبه نه به سیدی که اینطوری غیرمستقیم با یکی دوست میشه. حالا شایدم قصدت این نیس ولی من که قشنگ این حسو می گیرم.

این رای دیشبت چی بود؟ چطوری به محمد رای دادی؟ تو فاز قبلش اومدی گفتی چون حرف های امین خلفی رو نشنیدم، به رضا رای میدم چون برای من از همه مشکوک تره:
حالا سوالی که ازت دارم اینه که. چطور وقتی نوبت خلفیه، بهش زمان میدی و هنوز منتظری که قانعت کنه، اما وقتی به محمد میرسه همچین کاری نمیکنی؟ طی این ۲۴ ساعتی که گذشت قاعدتا هنوز من باید برات مشکوک ترین فرد بازی باشم! من ندیدم سوال و جواب مستقیمی با محمد داشته باشی و اتهامت بهش اونقدر جدی باشه! به نظرم همچنان مشکوک ترین گزینه تو دیشب من بودم! این چیزی که از روند بازی نتیجه گرفتم. چطور اون فرصت رو به محمد ندادی و منتظر نموندی که قانعت کنه؟ اونم همچین رای لحظه آخری؟ چهارمین رای رو به محمد دادی و محمد در آستانه اعدام قرار گرفت!
ولی هیچ دلیلی جز گناهکار بودن رضا و مملگر نمیبینم که بیان بیخودی به من گیر بدن؟ چی کار کردم دقیقا که دارید الکی گیر میدین؟ امینم دیشب دقیقا اومد عین من رای داد ولی کسی بش گیر نداد. عوضش همتون به من گیر بیخودی دادین به صورت هماهنگ تا نظر بقیه رو هم نسبت به من عوض کنید.
از نظر من رضا قطعا گناهکاره از همین الانم رای امشبمو رضا اعلام میکنم. بالا بری پایین بیاید رضا به نظرم گناهکاره چون از بقیتون بهتر منو میشناسه داره خیلی قشنگ نگاهها رو به سمت من میچرخونه.
چرا همچین واکنشی نسبت به امین نداشت؟
تو که به عماد رای دادی، مگه نمیگفتی که رای دادن به کسی که نیست نامردیه و اینا؟
یه سوال نیت دار ازش پرسیدم و واکنش خوبی هم نگرفتم به نظر خودم ازش. همون تریپ سایهی نه بیرون نه داخل یکی از اعضای هر مافیایی می تونه باشه این سبک بازی.

اما در مورد نقش ممد، من از امروز ظهر دارم فکر میکنم که چه اتفاقاتی از لحاظ تئوری ممکنه افتاده باشه. یه سری حالات وجود داره بر اساس اینکه لباس داشته یا نه و مافیا چه موضعی رو پیش گرفته دیشب:
حالت کلی ۱: ممد گناهکار باشه، در نتیجه مافیا بوده و دیشب لباس داشته.
در این حالت، چند زیرحالتدیگه نیز داریم:
----------الف) با علم برلباس داشتنش، بقیهی اعضای مافیا خودشون رو کنار نگه داشته باشن یا به هر نحوی جلوی اعدامش رو گرفته باشن، تا امروز بیان و کسایی که ممد رو اعدام کردن، متهم کنن و دست بالا رو داشته باشن. زیرحالت ساده و محتملی به نظر میاد در صورت صحت حالت کلی ۱.
---------- ب) با علم بر اینکه احتمال لباس داشتن ممد وجود داشته، بقیهی اعضای مافیا با لباس بیگناهی اعدامش کنن و بعد بگن لباس داشته. این احتمال مسخره به نظر میاد اما باید درنظر بگیریمش چون اگه درنهایت فرض برگناهکاری ممد بگیریم، کسایی که بهش رای دادن میتونن از مافیا بودن مبرا باشن و نقشهی خوبی میتونه باشه برای رسیدن یک مافیا به نفرات پایانی. چون در این حالت کلی۱،در فاز قبل امین و صدرا، یعنی احتمالا ۲ نفر از مافیا از بین رفته و روی محمد هم اتهام جدی هست، یعنی یک یا دو نفر باقی مونده (بیشتر بعیده). میتونه منطقی باشه که همدیگه رو قربانی کنن که تا آخر بازی برن. اونقدر محتمل نیست اما باید در طولانی مدت در نظر داشتش.
---------- ج) اگه مافیا بیشتر از یک نفر باشه درحال حاضر، ممکنه یکیشون در حالت الف عمل کرده باشه و یکی در حالت ب، که تحت شرایط مختلف حداقل یکیشون دست بالا رو داشته باشه. این گزینه از زیرحالت ب محتمل تره.
حالت کلی ۲: ممد بیگناه باشه، در نتیجه لباس نداشته.
---------- الف) مافیا عمدا لباس نداده به ممد (سهمیه نداشته یا به کس دیگه ای داده) و خودش رو خارج از افراد رای دهنده به ممد نگه داشته تا بعد بیاد و کسایی که به ممد رای دادن رو متهم کنه.
---------- ب) مافیا عمدا لباس نداده به ممد، اما خودش اومده رای داده به محمد که بعد بگه لباس داشته. این هم تو مایه های مورد ۱-ب هست اما از اون محتمل تره به نظرم چون یارشون رو اعدام نکردن. مورد ترکیبی الف و ب (مثل ۱-ج) هم وجود داره که دوباره بازش نمیکنم.
---------- ج) مافیا به ممد لباس داده و اومده اعدامش کرده اما ممد به هر دلیلی لباس رو نپذیرفته. توی نقش ها حالاتی وجود داره که خیاط نقشش رو از دست میده، مثلا اینکه قاتل بزندش اما در این صورت نمیدونم که خود خیاط باخبر میشه از این موضوع یا خیر. احتمال دیگه اینه که نگهبان از ممد محافظت کرده باشه شب قبلش. این رو من خیلی نامحتمل نمیبینم چون اعدام ممد محتمل بود و تصور میکنم برای نگهبان گزینهی منطقیای میةونسته باشه که از ممد محافظت کنه تا لباس خیاط روش اعمال نشه و بدون لباس اعدام شه. نمیدونم در این حالت موضع خود نگهبان درقبال اعدام کردن یا نکردن ممد چی میشه اما قطعا نمیآد بگه که ممد امروز لباس نداره. جای فکر و باگگیری داره باز این احتمال.
فعلا با تغییر متغیر همینا به ذهنم رسیده، اگه حالت دیگهای به ذهنتون رسید حتما بگین.
میآد و پیشنهاد استفاده از نقش جوکر برای پیدا کردن گناهکارا رو میده که به خودی خود پیشنهاد خوبی بود، اما این باعث شد که رای بقیه از روی آریا برگرده و دوباره افرادی که میخواستن به ممد رای بدن، به ممد رای بدن. این حس رو برام به وجود میآره که سید میخواسته ممد اعدام شه اما خودش بهش رای نده. از طرفی ورود آریا براش غیرمنتظره بوده و درصورتی که آریا اون فاز اعدام میشد و ممد نمیشد، از نظر خود سید این امکان وجود داشته که ممد فاز بعد بیاد و دفاع کنه یا حالا هراتفاق دیگه ای بیافته و ممد فاز بعدش رای نیاره. جالب اینجاست که خود سید فاز بعد از اعدام ممد میاد و اون پیشنهاد اعدام جوکر رو به خاطر تعدد گادکشها پس میگیره، درحالی که افرادی که گادکش شدن شب قبلش هم تا حدی مشخص بود که گادکش میشن و قضیه فرقی نکرده بود. 
این رو میتونم متصور بشم برای مهدی اما فعلا شکم به مهدی کمتر از سید و عماده چون از فازهای قبلتر هم به ممد شک داشت.
خودم هم احتمالا همون ۱۰-۱۱ بیام.