جدیدترین‌ها

بازی دور اول مافیا در سال 99 | کرونا، بخش نخست: دشمنی ناشناخته

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
کاربلد مافیا
پسندها
0
خب. بسم الله الرحمن الرحیم :دی
گاد عزیز اشاره‌ای داشتن که توجهمون به رای‌ها باشه. به نظر من هم از آرای قبلی و آرایی که از این به بعد داده میشه، میشه نتایج قابل توجهی گرفت :دی

با توجه به این پست دیروزم، سعی کردم که افراد مختلف بازی رو توی حالت‌های مختلف قرار بدم و رفتاشون رو با توجه به احتمال بیگناهی و گناهکاری بسنجم و ببینم کدوم منطقیه. به یه نتایجی رسیدم اما تحلیلم کمی زیاد و سخت فهم شده، به خاطر همین الان اینجا نمی‌‌ذارم اما اگه کسی خواست بدونه بگه که بذارم.
دلیل دیر رای دادن عرفان و مهدی و تا حدی عماد با بازبینی پستهاش، برام قابل توجیه شد. اما تا این لحظه، چند تا سناریو درباره‌ی چند نفر داره من رو اذیت می‌کنه:
۱) سید:
------موضع دیروز سید در قبال اعدام ممد. دو مورد هست. یکی اینکه بعد از اعدام ممد بدون هیچ توجیهی درمورد بیگناه بودن واقعی محمد یا نبودنش، اونم وقتی که ممد جراح اعلام شده که ممکنه بیشتر از یکی توی بازی باشه و گزینه‌ی خیلی خوبی برای لباس دادنه و اصولا احتمال لباس داشتنش رو نمی‌شه به راحتی ازش چشم پوشی کرد به خاطر اتفاقات، می‌آد کدخدا بازی درمیاره و شمشیر رو از رو می‌بنده برای مثلا گرفتن حق ممد از کسایی که بهش رای دادن. توی لحن و همه چیزش هم این رو نشون میده، از این که مسئولیت اعدامش رو کی می‌پذیره، تا این‌که ذبحش کردین و فلان. این یه مورد خیلی من رو اذیت کرد درمورد سید. این حجم از قطعیت درباره‌ی چیزی که قطعی نیست نمی‌تونه بیگناهانه باشه و بیگناه به نظرم همه جوانب رو درنظر می‌گیره. این از این.

------مورد بعدی هم همون دلیل رای ندادنش به ممده. سید توی همون فاز اعدام ممد، دلیل رای ندادن بهش رو نبودنش اعلام کرد درحالی که شب قبلش به امین همین‌طوری رای داده بود :دی

------مورد سوم و مهم تر، اینکه توی اون فاز اعدام ممد، تا یه جایی به دلیل ورود اریا و احتمال جوکر بودنش و لازم بودن اعدامش به عنوان نفر دوم، برای کسایی که می‌خواستن به ممد رای بدن (من، مهدی، عرفان) شک به وجود اورد که شاید به ممد رای ندن و به آریا رای بدن. سید اما در اون لحظات حساس :دی می‌آد و پیشنهاد استفاده از نقش جوکر برای پیدا کردن گناهکارا رو میده که به خودی خود پیشنهاد خوبی بود، اما این باعث شد که رای بقیه از روی آریا برگرده و دوباره افرادی که می‌خواستن به ممد رای بدن، به ممد رای بدن. این حس رو برام به وجود می‌آره که سید می‌خواسته ممد اعدام شه اما خودش بهش رای نده. از طرفی ورود آریا براش غیرمنتظره بوده و درصورتی که آریا اون فاز اعدام می‌شد و ممد نمیشد، از نظر خود سید این امکان وجود داشته که ممد فاز بعد بیاد و دفاع کنه یا حالا هراتفاق دیگه ای بیافته و ممد فاز بعدش رای نیاره. جالب اینجاست که خود سید فاز بعد از اعدام ممد میاد و اون پیشنهاد اعدام جوکر رو به خاطر تعدد گادکش‌ها پس می‌گیره، درحالی که افرادی که گادکش شدن شب قبلش هم تا حدی مشخص بود که گادکش می‌شن و قضیه فرقی نکرده بود.

دو دلیل اول رو دیروز هم گفتیم اما با مرور اتفاقات اون فاز این سناریو سوم هم درمورد سید اضافه شد برام که به نظرم واقعا جای شک داره. در کل تا به این لحظه شکم روی سیده به خصوص به خاطر نحوه‌ی حمله‌ی دیروزش به من که کاملا مشخص بود داره از هر استدلالی که به ذهنش می‌رسه استفاده می‌کنه، مثلا درجواب من میگه که «اگه مافیا بودم فلان کار رو نمی‌کردم چون به ضررم بود» منسوخ شده اما خودش از همین استدلال برای رد احتمالاتی که من درموردش داده بودم صحبت می‌کنه :دی

۲) عماد: عماد کاملا به اعدام امین بی توجه بود و درگیر بحثش با رضا بود که به هیچ جایی نرسیده (که این ایراد به رضا هم وارد هست و می‌تونه زرگری باشه بحثشون) اما بعد که امین اعدام می‌شه، میاد روی ممد در عرض یک فاز و اگه اشتباه نکنم آخرین رای به اعدامش رو هم میده. بقیه کسایی که به ممد رای دادن یعنی من، مهدی، عرفان و ممدرضا، از فازهای قبلش ممد جزو گزینه‌هاشون بود اما عماد توی همون فاز از رضا می‌آد روی ممد و بهش رای میده (درحالی که رضا هم همچنان براش مشکوکه به نظر). این قضیه برام مورد ۲-ج رو تقویت می‌کنه که مافیا فکر می‌کرده به ممد بیگناه لباس داده اما نگهبان از ممد محافظت کرده و ممد بی‌لباس اعدام شده. شکم به عماد روی روندش بازیش خیلی زیاده و برام بیشتر گناهکاره تا بیگناه.

۳) مهدی: چیزی که درمورد مهدی من رو اذیت می‌کنه، مورد ۲-ج هست. مهدی توی فاز اعدام ممد، با لحن اینکه ممد قطعی گناهکاره و خب دیگه اعدامه و اینا، اومد و با ممد صحبت کرد. سید و من درجواب از این لحنش ایراد گرفتیم که سید متهمش کرد تا حدی و من نه که البته مهدی بعد از حرف ما اون لحنش رو عوض کرد و حق رو به ما داد. اما بعد از اعدام محمد و بیگناه اعلام شدنش، اون احتمال که نگهبان ممد رو سیو کرده باشه و ممد لباس نگرفته باشه، برام منطقی به نظر اومد. به نظرم ممکنه که مهدی به ممد لباس داده باشه و به خاطر همین اونقدر رو اعدامش مطمئن بوده اما بیگناه دراومدن ممد نقشه‌اش رو خراب می‌کنه :دی این رو میتونم متصور بشم برای مهدی اما فعلا شکم به مهدی کمتر از سید و عماده چون از فاز‌های قبلتر هم به ممد شک داشت.

------

و اینکه در کل تا اینجا حسم روی بیگناه بودن ممد هست تا گناهکار بودنش اما هنوز برام کامل رفع نشده قضیه.

اما اتهام سید به من. تا جایی که از حرفاش فهمیدم، اتهامی که به من می‌زنه که چرا رایم رو عوض کردم و به ممد رای دادم. درحالی که من کاملا توضیح دادم که اون شب چه فکری کردم که ابتدا می‌خواستم به ممد رای بدم، چه فکری کردم که به آریا رای دادم و چه فکری کردم که رایم رو از آریا دوباره برگردوندم روی محمد، و درنهایت چه فکری کردم که اون پست تعجبم از اومدن رای‌ها روی ممد رو درلحظات پایانی فاز دادم. به هر کدوم از اینا اگه ایرادی وارده، بگید تا صحبت کنیم. :دی

فکر کنم تا ساعتی دیگه بیاد سید و منتظر حرفاش می‌مونم و به نظرم اگه حقی باهاش باشه مثل دیروز دفاع نمی‌کنه از خودش :دی خودم هم احتمالا همون ۱۰-۱۱ بیام.

@ارش

««۲) عماد: عماد کاملا به اعدام امین بی توجه بود و درگیر بحثش با رضا بود که به هیچ جایی نرسیده (که این ایراد به رضا هم وارد هست و می‌تونه زرگری باشه بحثشون) اما بعد که امین اعدام می‌شه، میاد روی ممد در عرض یک فاز و اگه اشتباه نکنم آخرین رای به اعدامش رو هم میده. بقیه کسایی که به ممد رای دادن یعنی من، مهدی، عرفان و ممدرضا، از فازهای قبلش ممد جزو گزینه‌هاشون بود اما عماد توی همون فاز از رضا می‌آد روی ممد و بهش رای میده (درحالی که رضا هم همچنان براش مشکوکه به نظر). این قضیه برام مورد ۲ءج رو تقویت می‌کنه که مافیا فکر می‌کرده به ممد بیگناه لباس داده اما نگهبان از ممد محافظت کرده و ممد بی‌لباس اعدام شده. شکم به عماد روی روندش بازیش خیلی زیاده و برام بیشتر گناهکاره تا بیگناه.»»

اینکه بحث من و رضا به جایی نرسیده ۲ دلیل داره:۱ـرضا و نفهمیدن ها و ندیده گرفتن های عامدانه جواب های من و تکرار حرفاش عین یه نوار کاست ۲ـخود شما پلیرها که هیچ توجهی به بحث ما نکردین در حالی که منو رضا بارها نظر بقیه رو خواستیم،،،اصرار رضا هم به بحث بی نتیجه و بی پایان هم برای من مشکوکه،به نظرم میخواد منو عصبی کنه و توی لوپ بی پایان نگه داره و از جریان اصلی و طبیعی بازی خارجم کنه.

من به اعدام امین بی توجه نبودم،من یه پست طولانی دادم و از تو و امین سوال هایی رو مطرح کردم،امین کلا نبود،تاکید میکنم کلا نیومد و جواب نداد،من به عنوان یه پرسشگر که توی همون فاز اینا رو پرسیدم اگه رای اعدام میدادم خود شما ها اینو به عنوان تناقض نمیکردین تو حلقم؟درست بود این کار به نظرت؟کسی که سوال بپرسه و منتظر جواب نشه و رای اعدام بده؟من خودم اینو تناقض میبینم.
اما ممد اینطوری نبود،من گفتم ممد با حرفاش اگه توضیح نده گزینه اولمه(پست ۳۸۹)در ادامه توی پست ۴۵۸ هم با حرفاش قانع نشدم و اینو از حرفام میشه به راحتی فهمید،،،بر خلاف امین ممد بود،حضور داشت و جواب داد و من قانع نشدم،رای دادم...چیزی واسه نفهمیدن یا پنهان کردن یا ماست مالی کردن وجود نداره.خیلی واضحه.

- - - Updated - - -

در کل این روند بازیه منه و به نظرم اصلا گناهکاری نیست،من هرجا ازم سوالی شده واضح جواب دادم و سعی کردم منطقی و فعال باشم.این روند بازیه گناهکار نیست ارش

کارکشته مافیا
پسندها
25
۳) مهدی: چیزی که درمورد مهدی من رو اذیت می‌کنه، مورد ۲-ج هست. مهدی توی فاز اعدام ممد، با لحن اینکه ممد قطعی گناهکاره و خب دیگه اعدامه و اینا، اومد و با ممد صحبت کرد. سید و من درجواب از این لحنش ایراد گرفتیم که سید متهمش کرد تا حدی و من نه که البته مهدی بعد از حرف ما اون لحنش رو عوض کرد و حق رو به ما داد. اما بعد از اعدام محمد و بیگناه اعلام شدنش، اون احتمال که نگهبان ممد رو سیو کرده باشه و ممد لباس نگرفته باشه، برام منطقی به نظر اومد. به نظرم ممکنه که مهدی به ممد لباس داده باشه و به خاطر همین اونقدر رو اعدامش مطمئن بوده اما بیگناه دراومدن ممد نقشه‌اش رو خراب می‌کنه این رو میتونم متصور بشم برای مهدی اما فعلا شکم به مهدی کمتر از سید و عماده چون از فاز‌های قبلتر هم به ممد شک داشت.

خیلی خب. حالا یه سوال دارم. میشه بگی این سناریو که توضیحش دادی چه نفعی می تونسته برام داشته باشه؟ ما که تو فازی که محمد اعدام شد کامل بحث لباس و ایناشو آچارکشی کردیمش که. همه هم اومدن تو بحث و همه هم خبر داشتن از حالت های مختلف. این سناریو که میگی مال وقتیه که یه چیزی گنگ باشه و کسی ندونه یا توجه نکرده باشه، بعد من مثلا لباس بدم و یارو رو اعدامش کنم و بازی رو به هرج و مرج بکشونم. وقتی خودم اصلا بحثشو پیش کشیدم و اونقدر سرش صحبت شده؟ دقیقا یه اعدام محمد برای من مافیا چی داره تو اون فاز؟ :دی تازه اونم منی که اگه بحث های کل بازیمو مرور کنی، نصف بیشتر با محمد بوده و حتی فاز قبلیش هم رای اعدام من محمد می تونست باشه ولی چون اجماع نمیشد روش من به کسی رای دادم که حس کردم هم تیمیشه.

اون تحلیلتم که گفتی بذار. لازمه اتفاقا تو این برهه.

کاربلد مافیا
پسندها
177
@عماد
سلام،اول از همه یه عذرخواهی،من چند روز بود خواب نداشتم یا اگه داشتم افتضاح بود،دیروز عملا باطری خالی کردم و اصلا نمیتونستم هیچی بفهمم دیگه از سر درد و حالت بد بیخوابی،حتی الارمم گذاشتم که ۱۰ و نیم ۱۱ بیام ولی بیدار که شدم حالم خیلی بد بود و کلا دیروزو از پویا امان گرفتم.

پستا رو طبیعتا کامل نخوندم،سعی کردم ببینم کجاها دیروز بهم اشاره شده،بهم ایراد گرفتین که چرا به ممد رای دادم.
توی پست ۳۸۹ گفتم که باید بیاد توضیح بده و گرنه گزیه اول اعداممه،توضیحاتشم قانعم نکرد،توی پست ۴۵۸ هم این موضوع رو اشاره داشتم،اخر فاز یکم شلوغ شد ولی ترجیح دادم ۲ به شک نشم و رایم رو دادم.

ضمنا،ممد بر خلاف امین خلفی بود و توضیح هم داد،اینکه بگین نبود و چرا تو به امین با اون دلیل رای ندادی ولی اینجا رای دادی حرف اشتباهیه.

عماد تو این پستی که پایین آوردم محمد میگه بحث داره هنوز و میخواد صحبت کنه. اینو دیده بودی یا نه؟
جدا از این، فاز قبل هم نبودی که نظر بدی، الان نظرت درباره نقش اعلامی محمد چیه؟ واقعا بی گناه و جراح بوده یا لباس گرفته؟ نظرت درباره اتفاقاتی که 5 دقیقه آخر افتاد چیه؟

من دو تا موضوع جامونده دارم. یکی همین بحث سید و امین، یکی از احتمالات مافیا تا به اینجای کار در مورد سوال مهدی که ازم پرسید. الان باید برم و دوباره سعی می کنم برگردم که باشم.

اما یادم نرفته یه چیزی در مورد محمدرضا(چنلجر) بگم. رایش مشخصه که منم. بیام هزار تا دلیل و استدلال براش بیارم. باهاش فاشیست/لیبرال بازی کردم. اگر واقعاً بی گناهه و داره این پستم رو میخونه بره و پست های امروزم رو بخونه بعد کنار هم بذاره با رویه بازیم. به بقیه ی بحث ها هم رچوع کنه و نظرت رو در مورد اونا بگه. من دو بار ازش خواستم این کار رو بکنه ولی نکرده.

یه چیزی که خیلی ذهنم رو مشغول می کنه استفاده از لفط «دفاع زیرپوستی» که تو پستش که خیلی قبل تر تو فاز اشاره کرد به نظر من از جانب خود چلنجر نمیتونه باشه. در واقع این طور حس می کنم بهش یک داستانی گفته شده و اومده همون رو نقل قول کرده.

این پست محمد که به چشمم خورد کلا جالب به نظر رسید. بقیه هم بد نیست نگاهی بهش بندازن.

کارکشته مافیا
پسندها
25
بقیه هم میتونن درباره این حرفی که "نه بیرون نه داخل" به من نسبت دادی، نظر بدن. اما خودم مخالفم. همونطور که گفتم تو همه بحث ها شرکت کامل داشتم و خودم هم بحث های خودمو داشتم، خودم رو داخل میدونم. علاوه بر این، به قول خودت اگر من تریپ "سایه نه بیرون نه داخل دارم"، ال امین چطور بوده؟ عماد چطور بوده؟ عرفان چطور بوده؟ جالبه برام که همچین سبک بازی ای رو به من نسبت میدی، در حالی که افرادی به مراتب سایه تر از من تو بازی هستن. مهدی تو برای جواب ندادن به سوال ها، اتهام متقابل زدی الان. خیلی جالبه که برداشتید تو 5 دقیقه بازیکن اعدام کردید بعد که کسی میاد بابت حرکت مشکوک توت ازتون سوال میکنه طلبکار هم هستید و میگید اصلا تو خودت مشکوکی تو حق نداری سوال بپرسی! این روند بی گناهی نیست، اون هم از بازیکنی مثل تو. گارد گرفتن و اتهام متقابل زدن!

ال امین اونطوری نبوده. عرفان بوده بله.

تو ۵ دقیقه بی مقدمه اعدام شده کسی؟ الان اگه طرف حسابت منم، که خب من ۲ فاز بحث داشتم روی رای ام. پس حرف از دقیقه و ثانیه نزن. اما اینکه کسای دیگه این کارو کردن من نمی دونم. من نگفتم سوال نپرسید :دی من گفتم حق به جانب نیاید وسط و استیل بازپرس نگیرید. فرق کسی که سوال می پرسه برای ارزیابی با کسی که بازپرسی می کنه مشخصه. دقیقا مثل رفتار دیروز سید مثلا :دی ضمن اینکه من حداقل در قبال تو گاردی نمی بینم که گرفته باشم. یادمه اولین باری که در مورد رای ام تو کل این بازی صحبت کردم هم اسم تو رو آورده بودم. اینم دیگه حالا به ارزیابی های شخصیم از سلسله مراتب و حدسیات بالانسی داره که احتمال میدم اگه یکی از اعضای مافیا تو باشی. ولی خب صرفا احتماله. حتما در موردش حرف می زنیم :دی

Underwood
پسندها
476
سلام. وقت بخیر.

قابل توجه عماد، رضا، ممدگیرل :دی، شاید سحر، شاید عرفان. امینم که خودش پستارو می خونه بعد میاد تو بازی. چلنجرم فکر کنم هیچی،

خلاصه ای از بازی:

آرش به شکل سیخ واری، بخاطر یه لقب خاص که امین کاوانی به محمد Donnie داد، باهاش وارد چلنج جدی شد، استدلالش خوب بود، امین کاوانی هم حضور نداشت و دفاع نمی کرد و دفاع هایی هم که می کرد رو باید می کرد ...، یه نصف فاز غیب شد و اون فاز داشت تموم میشد، که یهو ساعت 11:30 اومد یه چرت و پرتی گفت و رفت، محمد هم یهو همون ساعت 11:30 تا 12 اومد گفت کاوانی احتمالا لباس داره و بازم غیب شد. همین باعث شد، که یه سری افراد خنثی در این بحث که نمی دونستیم آرش دروغ میگه یا امین کاوانی و بازی هم تا حد زیادی گره خورده بود به مثلث این سه نفر، به همراه کسایی که معتقد بودن کاوانی گناهکاره، برای باز شدن گره بازی به کاوانی رای بدیم. کاوانی اعدام شد و مافیا و ساقی اعلام شد.

فرداش مهدی با توپ پر اومد برای محمد، به قدری که من با توجه به شناختی که از لحن ها دارم، حس در من وجود اومد که مهدی اومده برای اعدام محمد، چون از نظرم فاصله هست بین پرسیدن و بحث کردن و مجادله کردن (یاد مرحوم فری بخیر) و لحن مهدی باز هم از نظر من قاطعیت مجادله برای اعدام داشت. مهدی همون موقع اشاره کرد که محمد ممکنه لباس داشته باشه، من این سوال رو از مهدی پرسیدم خب تو که میگی محمد ممکنه لباس داشته باشه، الان محمد رو اعدام کنیم چی میشه ؟ بعدش دقیقا چی ؟ بیگناه باشه تو زیر بار نمیری، گناه کار باشه کسی باهاش در ارتباط نبوده، خب که چی، که جوابش بود: نمی دونم محمد تا آخر وقت تقریبا نیومد تازه 12:45 اومد گفت بحثارو می خونم و نظر میدم.

موج حملات و رای ها روی محمد تقریبا قطع بود و جز چلنجر که تنها پست اون روزش رای به محمد بود تو حدود ساعت 9 کسی دیگه رای نداده بود. گزینه اعدام هم آریا بود به خاطر پست عجیبش. عرفان با محمد بحث داشت، عمادم داشت که البته جزئیات ریز بحث هاشون رو در جریان نبودم اما بحث بود، اما به هر حال رای صادر نشده بود. این وسط من یه پیشنهادی به ذهنم رسید که اگر آریا جوکر باشه، بیاین به جور رای ندیم تا با اعدامش بعد نفر دوم، یه گناهکار رو باهاش بکشیم با توجه به برتری عددی بیگناها، که چاوش هم موافقت کرد علی رغم بحثی که با من داشت و رایمون رو به رابین دادیم.

در همین حال سه تا اتفاق افتاد، که از 12:54 تا 1 به طول انجامید، 1- آرش رایشو به عنوان نفر دوم از آریا چرخوند به محمد، مهدی بعد ساعت 12:30 به محمد رای داد و عرفان و عماد یک نفر دیگه که خاطرم نیست هم به صورت رگباری رایشون رو برگردوند به محمد و محمد تو کمتر از 5 دقیقه اعدام شد و چون آرش تغییر رای بود و بقیه بعد 12:30 رای دادن به طور کلی امکان عوض کردن رای با هر دفاعی از محمد ازشون سلب بود، محمد هم اعدام شد و جراح اعلام شد.

من فرداش با توپ پر اومدم، و مهدی و آرش رو به چالش کشیدم، نه بخاطر اعدام محمد که بیگناه اعلام شده! بخاطر اعدام محمد بیگناه اعلام شده تو ساعت 12:55 تا 1 صبح، به شکلی که محمد چون پست نداده بود و آقایون هم از 1 یا دو ساعت زودتر فرآیند اعدامش رو برای بحث شدن توی بازی شروع نکرده بودن، بدون هیچ آورده ای اعدام شد. در واقع دوستان میگن چرا سید سوار موج میشه رو کسی که ما مطمئن نیستیم بیگناه بوده یا نه ! من میگم سلمنا، قبول، من اصلا برام مسئله این نیست که محمد بیگناه بوده یا نبوده، برام مسئله است که وقتی محمد رو شروع کردید، ازتون پرسیدم که اگر لباس داشته باشه چی و هیچ پلنی نداشتید، چرا هیچ حرکتی نکردید که از قِبَل اعدام محمد، چیزی دستگیر بازی بشه ؟ اونم محمدی که در حد شک بود نه گناهکاری قطعی

نکته جالب اینه الان آرش لابه لای حرفاش میگه نوع واکنش سید به اعدام "کسی که معلوم نبوده واقعا بیگناه باشه، گناهکارانه است، چون یه بیگناه جوانب کارشو میسنجه" سوالم از آرش اینه وقتی که ساعت 12:55 دقیقه رایشو عوض می کرد، جوانب کارشو سنجیده بود ؟ از گناهکاری محمد اطمینان داشت ؟ آیا احتمال موج سواری رو رایشو داده بود ؟ آیا تونسته بود بفهمه کی با محمد هست و کی نیست ؟

به هر حال من دیروز مفصل بحث کردم و سوال و جواب، کمی تند رفتم چون لازم بود، چون در جواب هر سوال و احتمال من، دوستان به جای جواب دادن میگفتن تو خودت فلان کارت فلانه ! در حالی که براش استدلال نداشتن و از حس صحبت می کردن.

به هر حال مشی رفتاری من تو این چند روز مشخصه، بحث کردم که از بینش واکنش بگیرم و گرفتم، مهدی و آرش هر دوشون متهم اصلی این موضوع بودند و هستند اما رفتار ها و واکنش های آرش مخصوصا رای دیشبش به من، وقتی که دیده بود که با رای عجیب و غریب سحر و چلنجر روبرو شده بود که بی هیچ توضیحی به من رای داده بودند ! و براش حتی سوال نشد دیشب چرا، (در مقابل مهدی که علی رغم حملات تند تر من ولی با اینکه با یه رای میتونست منو اعدام کنه اما وایساد تا امروز بیاد ) منو قانع کرد که از بین این دو نفر و رفتار عجیبشون، آرش رو انتخاب کنم و به این انتخاب اصرار دارم، چون نوع تعویض رایش به محمد کاملا گناهکارانه بود.

پیشنهادم اینه بازی های دیروز و پریوز رو بخونید.

یه سوال هم مهدی کرده بود که سحر چه اجماعی، من نگفتم رو سحر اجماعی هست، گفتم اگر به هر دلیلی رو سحر اجماع شه من رای نمیدم بهش !

God

Administrator
گاد
پسندها
961
گاد

در مورد جوکر سوالاتی هست، اولا اعدامش در شرایط فعلی به ضرر بیگناهاس. ثانیا اگه کسی به عنوان جوکر معرفی بشه (یعنی برای بقیه از حرفا و اشاراتش تقریبا مشخص باشه جوکره) که اعدام نیس دیگه. گادکش میشه.

کارکشته مافیا
پسندها
265
خب‌ دیشب سه نفر به من گیر دادن که فقط به امیر حق میدم. امیر یه پست زده بود در مورد من و من متاسفانه نخونده بودم که جواب بدم، و‌ یهو هم اومدم گفتم رای به‌ اعدام سید :دی منم جاش بودم همین کارو میکردم. تقریبا جواب سوالاتو دیشب تو یه پست دادم، بخونش، اگه سوالی داشتی بگو.

ولی هیچ دلیلی جز گناهکار بودن رضا و مملگر نمیبینم که بیان بیخودی به من گیر بدن؟ چی کار کردم دقیقا که دارید الکی گیر میدین؟ امینم دیشب دقیقا اومد عین من رای داد ولی کسی بش گیر نداد. عوضش همتون به من گیر بیخودی دادین به صورت هماهنگ تا نظر بقیه رو هم نسبت به من عوض کنید.
از نظر من رضا قطعا گناهکاره از همین الانم رای امشبمو رضا اعلام میکنم. بالا بری پایین بیاید رضا به نظرم گناهکاره چون از بقیتون بهتر منو میشناسه داره خیلی قشنگ نگاهها رو به سمت من میچرخونه.
چرا همچین واکنشی نسبت به امین نداشت؟

سلام، دلیل شک و رای من به تو بازی خودم در 3 دور پیشه. در 3 دور پیش هم که پویا گاد بود و من اولین دور داشتم بازی می کردم دقیقا به من پیشنهاد شد تو سایه باشم چون کسی فکر نمی کرد کسی که اولین دور بازیشه رو منفی کنه پویا و پویا دقیقا برای همین من رو منفی کرده بود، با همین بازی تا 3 نفر آخر اومدم تا این که صدرا سر یک شک 50 50 بهم رای داد و بی گناها بردن. این دست حرکات تو مصاق بارز همون دست منه. کسی که بار اولش هم بازی می کنه تو این بازی دلیل نمی شه جوری بازی کنه که بقیه فکر کنن بلد نیست اصلا و به همین دلیل بهش توجه نکنن. اما تو به نظر از این داستان راضی هستی، میای می گی من دور اولمه و نوبم پس هرکی به من شک کنه منفیه. اینا تیپیک یک مافیاست که داره سوء استفاده می کنه از تفکری که بقیه روش دارن.
این گیر از نظر من بهش وارد نیست 10 بار اسم سید به کار برده شده. چیزی که به محمد رضا وارده این بازی در سایش، "دیدم رای سید بیشتره بهش رای دادم" (یعنی واسش مهم نیست که کی بوده یکی فقط حذف می شد حل بود)، و الان هم "من نوبم بازی بلد نیستم هر کی بهم شک کنه مافیاست" شه. چلنجر برای من شماره ی یک شد با این اتفاقات.
این هم در جواب به مهدی بعد 1 گفتم که گاد پاکشی کرد. بدجوری من بهت مشکوکم چلنجر و از اونجایی که خودم 3 دست قبل همین نقاب تورو داشتم هر کاری انجام می دی پازل من کامل تر می شه.

Underwood
پسندها
476
سلام مجدد

من چون می تونم امروز یکم از بحث روز فاصله بگیرم ( چون حرفام با آرش و مهدی تکراریه و همه رو گفتم و خلاصشم تو پست 685 میارم) فعلا تا گره فعلی بازی هست، میرم عقب بررسی می کنم چیزایی که تا الان گذشته، نتیجشو برای شما هم میزارم شاید بدرد بخوره

الان رفتم رای اعداما رو در آوردم، با ساعت، با توضیح، یه جمع بندی هم خودم کردم ته هر فاز، اونشو می تونید اختیاری قبول کنید یا نه. ولی سعی کردم دقیقا مثل واقعیت باشه تحلیل نباشه.

کارکشته مافیا
پسندها
265
سلام، دلیل شک و رای من به تو بازی خودم در 3 دور پیشه. در 3 دور پیش هم که پویا گاد بود و من اولین دور داشتم بازی می کردم دقیقا به من پیشنهاد شد تو سایه باشم چون کسی فکر نمی کرد کسی که اولین دور بازیشه رو منفی کنه پویا و پویا دقیقا برای همین من رو منفی کرده بود، با همین بازی تا 3 نفر آخر اومدم تا این که صدرا سر یک شک 50 50 بهم رای داد و بی گناها بردن. این دست حرکات تو مصاق بارز همون دست منه. کسی که بار اولش هم بازی می کنه تو این بازی دلیل نمی شه جوری بازی کنه که بقیه فکر کنن بلد نیست اصلا و به همین دلیل بهش توجه نکنن. اما تو به نظر از این داستان راضی هستی، میای می گی من دور اولمه و نوبم پس هرکی به من شک کنه منفیه. اینا تیپیک یک مافیاست که داره سوء استفاده می کنه از تفکری که بقیه روش دارن.
این گیر از نظر من بهش وارد نیست 10 بار اسم سید به کار برده شده. چیزی که به محمد رضا وارده این بازی در سایش، "دیدم رای سید بیشتره بهش رای دادم" (یعنی واسش مهم نیست که کی بوده یکی فقط حذف می شد حل بود)، و الان هم "من نوبم بازی بلد نیستم هر کی بهم شک کنه مافیاست" شه. چلنجر برای من شماره ی یک شد با این اتفاقات.
این هم در جواب به مهدی بعد 1 گفتم که گاد پاکشی کرد. بدجوری من بهت مشکوکم چلنجر و از اونجایی که خودم 3 دست قبل همین نقاب تورو داشتم هر کاری انجام می دی پازل من کامل تر می شه.

من دوباره با گوشی اومدم، از بین بحث تو و مهدی، من تا اونجایی که خوندم اما زوم نشدم که پشت هم بخونم ببینم چیه، کار تو از نظر من تو رایت به رابین منطقی بوده و تو اینجای بازی من دنبال اینم که حرکات منطقی بوده یا نه. رای آرش به محمد از نظر من منطقی نبود مگر این که به این سوالم جواب بده.
@آرش
به من گفتی وقتی رای دادی به محمد فکر نمی کردی اعدام شه. دقیقا پس برای چی بهش رای دادی؟
جدا از این بحث. بعید می دونم آرش و امین با هم مافیا باشن، دعوای زرگری تا اونجایی که من دیدم از همون اول بازی پیش نمیاد و اگرم پیش بیاد دو طرف یا قانع می شن یا هم رو ول می کنن. مثل رضا و عماد یا تو و امین (فعلا) اما آرش و امین به قصد اعدام تا تهش اومدن و هیچ دلیلی نمی بینم جوری دو مافیا بازی کنن همون اول یکیشون حذف شه. در نتیجه اگه مافیا بودن امین رو قبول کنم (که احتمالش برای من بیشتره). به آرش تا جایی اعتمادم بیشتر می شه. حرکت چلنجر تا اینجای کار برای من خیلی مشکوک تر و غیر منطقی تر و حتی ترسناکتر بوده. در نتیجه امشب به احتمال زیاد رایم تا اینجای کار اونه. تا ببینیم این فاز چی پیش میاد.

کارکشته مافیا
پسندها
112
سلام به ترتیب میام پایین
@ممدرضا

اون رای به اعدام دیشبت و اون توجیه بدتر از گناهت که گفتی میخاستم رای پرت بدم و دیدم سید بیشتر داده به اون دادم یکم اذیتم کرد ، میدونم دور اولته و سخته بازی تو این سطح ولی خب بچه که نیستی :دی رای پرت رو به نفری میدن که خارج جریان بازی باشه هر کاری کردی تا الان تو رو بیگناه دور اولی حساب میکردم و حق میدادم بهت اما با این کارت تصوراتمو بهم ریختی!

ممکنه در اون لحظه تو جو بازی قرار گرفته باشی ممکنم هست عضوی باشی که به بهانه دور اولی بودنت کسی بهت توجهی نکنه و برتری عددی و رایی بده صرفا چراغ خاموش! نمیدونم کدوم در نظر بگیرم
------------------------------------------------------

@سید
و یه چیز دیگه، اینکه گاد تسخیر رو از شیطان گرفته، این فکر رو تو سر من کمی بلد می کنه، که مافیا 1 نفر نیست و 2 هم شاید نباشه. پس رو یه سری چیزا میشه فکر کرد اما از یه طرف میشه اینطور فکر کرد که شاید 1 ئه و گاد نخواسته شیطان جایگزین همون یه نفر شه. عاقلان دانند به هر حال. در کل خطر شیطان برداشته شد.

سید همونطورم که قبل من مهدیم گفت مافیا ممکن نیس 1 مونده باشه! ینی 4 بودن به فرض 3 تا مافیا رفته تا الان؟ صدرا اوکی ولی از بین ممد و امین امکان نداره 2 تاشونم مافیا باشن با عقل من که جور در نمیاد خصوصا بعد داستان دیروز ، تازه حالا توافقم نکردیم که 4 بودن از اول و کاملا محتمله 5 بودنشون با توجه به سیدبندی بازیکنا ، و به نظرم خطر شیطانم برداشته نشده و اونطور که فهمیدم میتونه جادو کنه هنوز!

به قول خودت اگر من تریپ "سایه نه بیرون نه داخل دارم"، ال امین چطور بوده؟ عماد چطور بوده؟ عرفان چطور بوده؟ جالبه برام که همچین سبک بازی ای رو به من نسبت میدی، در حالی که افرادی به مراتب سایه تر از من تو بازی هستن

رضا این تیکه حرفتو اصلا دوس نداشتم برای فرار از شک و اتهام یه سری دیگه رو میکشی وسط که بی اساسه ادعات ، با بقیه کار ندارم اما توضیح میدی من چطور تو سایه بودم ؟ و اینکه سایه نبودن چطوریه از نظر تو واضح بگو اینو

و جالبتر اینه که اولش میگی "جالبه برام این سبکو به من نسبت میدی ینی انکار شوکه شدی که یکی بهت بگه سایه چون فعالیتت خوب بوده از نظرت ، ولی جمله بعد در عین قبول کردن ناخوداگاه این سبک و اتهام از طرف مهدی داری میگی " از من سایه تر هستن به اونا گیر بده" این یه حس بدی بهم داد و یجور شونه خالی کردن از جواب بود.

و یه چیز مهم دیگه که الان نظرم جلب شد از نفراتی که اسم بردی این گزینشی انتخاب کردنت بود! خیلیی جالبه که سحر و مملگر رو نگفتی (ممدرضا بخاطر دور اولیش ب کنار حالا) چرا گزینشی انتخاب کردی؟ خودم هیچ ولی امین ثطع به یقین از سحر و مملگر فعالتر بوده دلیل این اسماتو بگو بهم که بدجوری مشکوک بود این پستت!!
____________________________________________-

@آرش
یا اجازه میون صحبت تو با سید یه چیزایی تو پستت دیدم که نتونستم نگم و امیدوارم متهم نشم به هواخواهی! چون به عنوان کسی که از بیرون بجثو میبینه، با این دقتی که تو داری برام عجیبه که چطور ممکنه ارش اینارو نفهمیده باشه یا بهش توجه نکنه:

سید توی همون فاز اعدام ممد، دلیل رای ندادن بهش رو نبودنش اعلام کرد درحالی که شب قبلش به امین همین‌طوری رای داده بود
بارها تو بازی و حتی تو همون شب اعدام هم گفته شد که دلیل اصلی رای اوردن امین اون ورود شکوهمندانه بود که 3 رای انداخت تو دامنش ، سیدم توضیح داده بود که با اون اومدنه مشکل داشت وگرنه قبلش رایش امین نبود و این تناقضی نداره برا منی که بحثا رو خوندم!

این حس رو برام به وجود می‌آره که سید می‌خواسته ممد اعدام شه اما خودش بهش رای نده. از طرفی ورود آریا براش غیرمنتظره بوده و درصورتی که آریا اون فاز اعدام می‌شد و ممد نمیشد، از نظر خود سید این امکان وجود داشته که ممد فاز بعد بیاد و دفاع کنه یا حالا هراتفاق دیگه ای بیافته و ممد فاز بعدش رای نیاره. جالب اینجاست که خود سید فاز بعد از اعدام ممد میاد و اون پیشنهاد اعدام جوکر رو به خاطر تعدد گادکش‌ها پس می‌گیره، درحالی که افرادی که گادکش شدن شب قبلش هم تا حدی مشخص بود که گادکش می‌شن و قضیه فرقی نکرده بود.
با شناختی که هممون داریم از سید میدونیم که اگه بخاد یکیو با منطقش اعدام کنه و شکست بده راحت بلده چه گناهکار چه بیگناه پس اینکه بگیم نمیخاسته اعدام کنه و دست به دامن بقیه و تقدیر شده برا من حداقل دور از ذهنه مورد دوم اینکه چرا مگه ممد چه تارگت جذابی بوده برا سید که حتما بخاد اعدامش کنه اونم غیابی و چه مهره ارزشمندی بوده ینی؟ اگر اینقد ارزشمند بوده اعدامش چرا با تمام قوا نیومده که شانس شکست رو صفر کنه؟ این برام ابهامه لطفا جواب بده بنظرت چی حدس زده بوده نقش ممدو که باید اعدام میکرده؟

ولی در مورد قسمت اخرت موافقم و این سوالم دارم از @سید که توضح بده به نظر منم گادکش ها مشخص بودن و تریک زدن چه اونشب چه الان با علم به اینکه گادکش هست مگه انجام نگرفته بود که الان میگی ملغی شده؟؟

_ببخشید پریدم وسط حرفتون_______________________

@عماد

من رفتم پست 458 رو خوندم و دیدم که قانع نشده بودی خب این از این قبول میکنیم که رایت هرجایی و یهویی نبوده ، اینو میخام بپرسم که تو که این پستو دادی حدود یه کم مونده به 12 بود تاا ده دیقه به 1 گه گفتی نمیدونم رایم ممده ولی بحثای اریا و جوکر چین چیکار کنیم؟؟ رای به ممد ندادی و اومدی 6 دیقه مونده رای دادی بهش؟ میدونی من خودمم متهمم به دیر رای دادن ولی توضیح دادم که درگیر بحثای جوکری اریا و سوال جوابا در مورد ایده های جوکر بودیم و بعدش لغو شدن اون که باعث شد دیر رای بدیم.....سوالم اینه تو که 1 ساعت بین اون اعلام شک نهایی به ممد و رایت فاصله بود و تو بحثای در جریانم نبودی که بگیم داشتی پست میدادی و نرسیدی زود تصمیم بگیری! اینو توضیح بده قانعم کن بیزحمت

اینو بیشتر بشکاف برام که چطوری اون تریپ بودم من

کارآموز مافیا
پسندها
0
سلام. من درگیر بودم، هنوز هم هستم و مشکل رفع نشده. و از این بابت عذرخواهم کاملا. برای این‌که گادکش نشم، و با توجه به این‌که پست‌ها رو نخوندم، به آریا رای می‌دم. چون امان هم ندارم دیگه. اگر زنده بودم، فاز بعدی حضور کامل خواهم داشت.

[MENTION=18]RezaZ[/MENTION] این الان فرقش با پست من چیه؟ تفاوتش اینه که من هنوز فرصت دارم که رای ندم ولی دادم که اگه موندم تا روزای آخر فرصت داشته باشم.

کارکشته مافیا
پسندها
265
من دوباره با گوشی اومدم، از بین بحث تو و مهدی، من تا اونجایی که خوندم اما زوم نشدم که پشت هم بخونم ببینم چیه، کار تو از نظر من تو رایت به رابین منطقی بوده و تو اینجای بازی من دنبال اینم که حرکات منطقی بوده یا نه. رای آرش به محمد از نظر من منطقی نبود مگر این که به این سوالم جواب بده.
@آرش
به من گفتی وقتی رای دادی به محمد فکر نمی کردی اعدام شه. دقیقا پس برای چی بهش رای دادی؟
جدا از این بحث. بعید می دونم آرش و امین با هم مافیا باشن، دعوای زرگری تا اونجایی که من دیدم از همون اول بازی پیش نمیاد و اگرم پیش بیاد دو طرف یا قانع می شن یا هم رو ول می کنن. مثل رضا و عماد یا تو و امین (فعلا) اما آرش و امین به قصد اعدام تا تهش اومدن و هیچ دلیلی نمی بینم جوری دو مافیا بازی کنن همون اول یکیشون حذف شه. در نتیجه اگه مافیا بودن امین رو قبول کنم (که احتمالش برای من بیشتره). به آرش تا جایی اعتمادم بیشتر می شه. حرکت چلنجر تا اینجای کار برای من خیلی مشکوک تر و غیر منطقی تر و حتی ترسناکتر بوده. در نتیجه امشب به احتمال زیاد رایم تا اینجای کار اونه. تا ببینیم این فاز چی پیش میاد.

در ظمن داستان امین خلفی و محمد فرق داره، در مافیا بودن محمد شک بود، به دلیل اینکه امین خلفی به طرز عجیبی همون حرفای محمد رو تکرار می کرد و اگه یار بودن همچین کاری نمی کردن خب.

کارآموز مافیا
پسندها
0
@محمدرضا

دقیقا موضوع اینه که هیچکاری نکردی. الان "همه" کین که بهت گیر بیخودی دادن؟ "همه" رو نام ببر ببینم. امین عین تو رای داد؟ امین برای رای دادنش دلیل و منطق داشت نه این که بیاد بگه "دیدم سید رای داره گفتم منم رای بدم"!!! چطوری رای دادن خودت رو با امین یکی میکنی؟ :|

از اول بازی کارت همین بود. "امین قطعا گناهکاره"، "محمد قطعا گناهکاره"، "رضا قطعا گناهکاره"... بابا همه ما یه روزی دور اولمون بوده! من تو رو میشناسم و دقیقا بخاطر این که میشناسمت تو کتم نمیره اینطوری بازی کردن. یعنی چی که به بهانه دور اولی بودن بیای از اول تا آخر بازی حکم قطعی صادر کنی؟ دور اولی که بی گناهه قاعدتا باید بیشتر از این ها ابهام داشته باشه و خیلی کمتر از این ها با قطعیت بازی کنه! دور اولی بی گناه چقدر مگه از بازی خبر داره که راه افتادی هی فلانی قطعا گناهکاره؟ درباره محمد هم همین رو میگفتی الان بگو ببینم نظرت چیه درباره بی گناه اعلام شدنش؟

من نمیفهمم تو که برای توجیه کارات میای میگی دور اولمه، چطوری میتونی از بین بحث "ال امین" با "عرفان" درباره "محمد" یه تیکه جدا کنی و بگی امین به من گیر داده بود، اون وقت این هم پستی که ازت مستقیما نام برده شده و سوال شده رو نمیبینی؟ دیروز محمد بی گناه اعلام شده اومدی میگی من ساعت 12:30 میخواستم رایم رو عوض کنم! خب چرا نکردی؟ نیم ساعت وقت داشتی! چه منطقی داره این کارت؟

جواب این سوال هایی که بالا پرسیدم رو درست و حسابی میخوام. دوباره بیای بگی من دور اولمه اصلا توجیه خوبی نیست و من یکی که قبول نمیکنم.

QUOTE]

اولا که اگه دلم نخواد به ادم گناهکار جواب نمیدم. سر تا پات برای من به شخصه گناهکار بودن داره میریزه. همه منظورم شخص تو و مملگر و امیره که ذهن همرو دارید به سمت من منحرف میکنید. حالا امیر به خاطر رای دیشبم کاملا حق داره ولی تو و مملگر رو جز گناهکاری به هیچ حساب دیگه ای نمیتونم بذارم.

هم رای امینو گفتم چرا هم رای ممدو. امین دروغ گفت و ممد هم از دروغگوییش حمایت کرد. هنوزم معتقدم ممد گناهکار بوده. دیروزم اگه اون پستو در مورد گاد دادم میخواستم بیشتر دقت کنه. اگه نمیگفت تعویض رای تاثیری نداره شاید یه نفر رایشو عوض میکرد. تا همون ۱۲:۳۰ هم بری ببینی ممد رای نداشت. یهو همه رایا برگشت بهش که عجیبه برام ولی از گناهکار بودن ممد چیزی کم نمیشه.
تو هم با توجه اینکه میدونستی امین خیلی وقته از این لقب استفاده نمیکنه ولی نیومدی اینو تایید کنی که این لقب منسوخ شده. همین قضیه خودش جای حرف و حدیث داره. حالام که اومدی بیخود و بیجهت به من گیر میدی. هر چیم توضیح میدم بازم میگی جواب میخوام جواب میخوام. با دو سه نفر دیگه هم همین کارو کردی که ذهنا بره سمتشون. هرچیم که بقیه بت جواب میدن باز میای میگی جواب جواب. فقط عین طوطی تکرار میکنی این کلمرو. خود همین حرکتت کاملا مشکوکه.

بعدشم اگه میخوای منشن کنی یوزرم منشن کن تا حتما جوابتو بدم. من کل پستا رو نمیخونم. هرجا ممدرصا به چشمم بخوره اگه مهم باشه جواب میدم.

در آخر بازم میگم رای امشب من رضاس.

کارآموز مافیا
پسندها
0

سلام

در مورد طرز فکرت کاری از دست من برنمیاد چون اگه منم بودم همینجوری فکر میکردم.

در مورد رای دیشبم من اومدم دیدم همه رایا به سمت یه نفره در اون لحظه. خودم که میدونم بیگناهم. همه ایناییم که به یه نفر رای دادن نمیتونن گناهکار باشن. گفتم فعلا بهش رای میدم اگر رایم در اعدام شدن یا نشدنش تاثیر گذار بود وقت دارم که رایمو عوض کنم.به هر کس دیگه ایم رای میدادم همین بحثا پیش میومد. مثلا میگفتم رای به اعدام مملگر. همین بحثا پیش نمیومد؟ بعد دیدم تعداد رایا لب مرزه و رضا شروع کرد به گیر دادن به من. رایمو عوض کردم به رضا
[MENTION=4]Erf_Ju[/MENTION] این تقریبا جواب سوال تو هم هست

- - - Updated - - -

تهشم اگه خواستین اعدام کنین بکنید. یه بیگناه کم میشه فقط. هیچ تلاشیم دیگه نمیکنم که خودمو بیگناه نشون بدم.

Underwood
پسندها
476
سید همونطورم که قبل من مهدیم گفت مافیا ممکن نیس 1 مونده باشه! ینی 4 بودن به فرض 3 تا مافیا رفته تا الان؟ صدرا اوکی ولی از بین ممد و امین امکان نداره 2 تاشونم مافیا باشن با عقل من که جور در نمیاد خصوصا بعد داستان دیروز ، تازه حالا توافقم نکردیم که 4 بودن از اول و کاملا محتمله 5 بودنشون با توجه به سیدبندی بازیکنا ، و به نظرم خطر شیطانم برداشته نشده و اونطور که فهمیدم میتونه جادو کنه هنوز!

شیطان رو که از گاد پرسیدم بخاطر ابهامی که رو متن هاش هست و از شب 4 شروع میشه ولی پایان روزش معلوم نیست، تا دیشب می تونسته کاری کنه که اونم گاد ازش گرفته کار دیگه ای نمی تونه کنه. وقتی پستمو دادم اینو پرسیده بودم.

این از شیطان

میمونه، احتمالات مافیا

نقش های اعلام شده تا الان:

صدرا: بازیگر
رامتین: پلیس
امین خلفی: ساقی (ادعا: راهب)
محمد: جراح (ادعا: جراح)
فری: قاتل

اینا کسانی بودند که به واسطه بازی حذف شدن (اگر حضور ذهنم درست باشه اینو جدول می کنم.

اما طبق صخبت ها یا ادعا هایی که تا الان شده:

امین: اگر خیاط و بازیگر با هم باشند مافیا 4 نفره با وجود شیطان در مورد صدرا هم احتمال لباس کمه، در مورد امین خلفی هم مخالف نبوده. در مورد محمد اظهار نظر نکرده.
مهدی و آرش: احتمالا محمد گناهکار (مافیا) بوده و هم تیمی خلفی

پس ضرب حالات اینه میشه این :

1- مافیا 5 نفره بوده، پس خیاط و بازیگر اگر همزمان نباشن، پس محمد درست اعدام شده و بیگناه بوده پس الان 3 نفر از 5 نفر باقی مونده مافیا.
2- مافیا 4 نفره بوده، خیاط و بازیگر می تونسته همزمان باشه، محمد احتمالا گنهکاره، پس اگر امین خلفی هم قبول کنیم 1 نفر از 5 نفر باقی مونده مافیا در غیر این صورت یا محمد واقعا بیگناه بوده، یا امین خلفی اونی که اعلام شده نبوده یا صدرا

اینا حالاتی هست که تا حالا باهاش مخالفت نشده، به لحاظ جهان شمولی

اما نظر خودم: مافیا بازیگر و خیاط با هم داشته، 4 نفره بوده (10 درصد 5 نفره)، که یه نفر از سید 1 توش هست حتما (بخاطر 4 نفره بودن می تونه سید 2 هم داشته باشه هنوز ) و الان احتمالا 2 نفر (20 درصد 3 نفر) تو بازی هستند از مافیا که این یعنی بین یا بین خلفی و صدرا یکیشون لباس داشتند (قوی تر خلفی بخاطر آرش) و یا محمد نقشش درست اعلام شده و لباس نداشته (یا هر دوش که اونوقت سه نفره اند)

و به نظر من 1 نفر اصلا نمی تونه باشه.

ولی در مورد قسمت اخرت موافقم و این سوالم دارم از @سید که توضح بده به نظر منم گادکش ها مشخص بودن و تریک زدن چه اونشب چه الان با علم به اینکه گادکش هست مگه انجام نگرفته بود که الان میگی ملغی شده؟؟

عرفان، رای به گاد کش یعنی رای خنثی، طبیعیه وقتی نخوام به کسی که فکر می کنم جوکره (آریا) رای بدم و گزینه قطعی اعدام یا کسی که گره بازی رو باز کنه نداشته باشم، خنثی رای میدم. انتظارت این بود رای من کی باشه ؟

کارآموز مافیا
پسندها
0
رای به اعدام رضا

آخرین پستم بود تا فردا اگه زنده موندم.

- - - Updated - - -

رای به اعدام رضا

آخرین پستم بود تا فردا اگه زنده موندم.

کاربلد مافیا
پسندها
177
@مهدی

تو ۵ دقیقه بی مقدمه اعدام شده کسی؟ الان اگه طرف حسابت منم، که خب من ۲ فاز بحث داشتم روی رای ام. پس حرف از دقیقه و ثانیه نزن. اما اینکه کسای دیگه این کارو کردن من نمی دونم. من نگفتم سوال نپرسید من گفتم حق به جانب نیاید وسط و استیل بازپرس نگیرید. فرق کسی که سوال می پرسه برای ارزیابی با کسی که بازپرسی می کنه مشخصه. دقیقا مثل رفتار دیروز سید مثلا ضمن اینکه من حداقل در قبال تو گاردی نمی بینم که گرفته باشم. یادمه اولین باری که در مورد رای ام تو کل این بازی صحبت کردم هم اسم تو رو آورده بودم. اینم دیگه حالا به ارزیابی های شخصیم از سلسله مراتب و حدسیات بالانسی داره که احتمال میدم اگه یکی از اعضای مافیا تو باشی. ولی خب صرفا احتماله. حتما در موردش حرف می زنیم

خب اگر عرفان اونطوری بوده، چه دلیلی داره فقط از من نام میبری؟ این که عرفان هم به محمد رای داده بود و من نداده بودم ربطی داشته؟

اگر برگردی پست دیروز من رو نگاه کنی، فکر میکنم از همه کسایی که به محمد رای داده بودن سوال هایی داشتم، حالا از یک عده کمتر از یک عده بیشتر. (با توجه به سابقه بحث باهاشون از اول بازی تا الان) اما این وسط فقط تو بودی که لحن طلبکارانه داشتی و به قولی واکنش اگرسیو نشون دادی.

@امیر
اول این که به نظر من عماد با محمد بحث نداشت. حداقل من چیزی ندیدم که بشه اسمش رو "بحث" گذاشت.
بین 5 نفری که به محمد رای دادن، میتونم حداقل رای عرفان، آرش و مهدی رو با این استدلال که از قبل باهاش بحث داشتن، منطقی در نظر بگیرم. میمونه رای محمدرضا و عماد. درباره هر کدوم این دو نفر هم فاز قبل هم این فاز توضیح دادم و گفتم که چرا بهشون شک دارم. رای عماد و محمدرضا منطقی نبودن، در نتیجه در حال حاضر درصد گناهکاری این دو نفر از سه نفر دیگه برای من بیشتره. بین اون سه نفر، چون کمابیش سبک بازی عرفان رو میدونم، رایش رو میتونم منطقی تر از دو نفر دیگه در نظر بگیرم. میمونه آرش و مهدی، چیزی که درباره مهدی دوست نداشتم واکنشی بود که دیروز به حرفای من داشت، که هنوزم داریم درباره ش صحبت میکنیم. آرش استدلال هایی میاره که تقریبا درستن اما وقتی میدونی طرف مقابل آرشه سخته قبول کردنش! مثلا میگه اون موقع که میخواستم رای بدم فکر نمیکردم موج سواری بشه! سر همین بین این دو نفر شکم تقریبا برابره و البته کمتر از محمدرضا و عماد. سید تو خودت نظرت درباره واکنش پرخاشگرانه :دی مهدی چیه؟

@عرفان
رضا این تیکه حرفتو اصلا دوس نداشتم برای فرار از شک و اتهام یه سری دیگه رو میکشی وسط که بی اساسه ادعات ، با بقیه کار ندارم اما توضیح میدی من چطور تو سایه بودم ؟ و اینکه سایه نبودن چطوریه از نظر تو واضح بگو اینو

و جالبتر اینه که اولش میگی "جالبه برام این سبکو به من نسبت میدی ینی انکار شوکه شدی که یکی بهت بگه سایه چون فعالیتت خوب بوده از نظرت ، ولی جمله بعد در عین قبول کردن ناخوداگاه این سبک و اتهام از طرف مهدی داری میگی " از من سایه تر هستن به اونا گیر بده" این یه حس بدی بهم داد و یجور شونه خالی کردن از جواب بود.

و یه چیز مهم دیگه که الان نظرم جلب شد از نفراتی که اسم بردی این گزینشی انتخاب کردنت بود! خیلیی جالبه که سحر و مملگر رو نگفتی (ممدرضا بخاطر دور اولیش ب کنار حالا) چرا گزینشی انتخاب کردی؟ خودم هیچ ولی امین ثطع به یقین از سحر و مملگر فعالتر بوده دلیل این اسماتو بگو بهم که بدجوری مشکوک بود این پستت!!

"فرار از شک و اتهام"؟! چرا جو میدی برادر من؟ خود مهدی داره میگه این صرفا یک "احتماله" که درباره ش صحبت میکنیم، بعد تو یکاره میای میگی فرار از شک و اتهام؟! اتهام؟! بعدش، میشه بگی من کجا گفتم عرفان تو سایه بوده؟ مهدی به من میگه رضا تریپ "سایه نه بیرون نه داخل داره". بهش میگم اگر سبک بازی من رو میخوای "نه بیرون نه داخل" در نظر بگیری هستن علاوه بر من هم که میتونستی همین حس رو بهشون داشته باشی ولی اسمی نبردی. کمااین که مهدی حرف من رو درباره تو تایید هم کرد و هنوز داریم بحث میکنیم با هم. من اصلا نگفتم این 3 نفر تو سایه بودن، حرفم یه چیز دیگه بوده. درست و شمرده بخون. سایه بودن رو هم قبول نکردم، دارم میگم اگر سبک بازی من که به نظر خودم اصلا سایه نبوده رو بخوای سایه در نظر بگیری کسای دیگه ای هم هستن که طبق حرف خودت "سایه نه بیرون نه داخل" هستن و ممکنه اون یکی عضو مافیا باشن و باعث تعجبه که مهدی فقط از من نام میبره. اول همین پستم ازش سوال کردم، ببین.

بخاطر این که سحر و مملگر به نظر من نسبت بیرون بودن شون خیلی بیشتر از داخل بودن شون بوده. مهدی گفت "نه بیرون نه داخل". به نظر من این دو نفری که میگی خیلی بیشتر "بیرون" بودن تا "داخل باشن". متوجه منظورم میشی؟

@محمدرضا
فرقش اینه که ال امین داره میگه من کار داشتم و نمیرسم بخونم بحثارو و اگر رای ندم گادکش میشم. تو از اون سوالی که از امین کردی مشخصه که به اندازه ای که پست ها رو بخونی وقت داری و در ضمن فرصت رای ندادن هم داری. بعدشم آدم میاد در این شرایط رای پرت میده! سید رای پرته؟ بعدم میگی دیدم سید رای داره رای دادم بهش. :| رای دیروزتم بماند که بعد بی گناه اعلام شدن محمد میگفتی من میخواستم 12:30 تغییر بدم. :|

هم رای امینو گفتم چرا هم رای ممدو. امین دروغ گفت و ممد هم از دروغگوییش حمایت کرد. هنوزم معتقدم ممد گناهکار بوده. دیروزم اگه اون پستو در مورد گاد دادم میخواستم بیشتر دقت کنه. اگه نمیگفت تعویض رای تاثیری نداره شاید یه نفر رایشو عوض میکرد. تا همون ۱۲:۳۰ هم بری ببینی ممد رای نداشت. یهو همه رایا برگشت بهش که عجیبه برام ولی از گناهکار بودن ممد چیزی کم نمیشه.

خب یهو رایا برگشت به ممد که برات عجیبه. بسیار خب. چیش عجیبه؟ میشه توضیح بدی چرا عجیبه؟ در واقع از این اتفاقی که تو 5 دقیقه آخر افتاد، چه نتیجه ای میتونی بگیری؟ از اون اتفاقات نتیجه گرفتی من گناهکارم؟!

تو هم با توجه اینکه میدونستی امین خیلی وقته از این لقب استفاده نمیکنه ولی نیومدی اینو تایید کنی که این لقب منسوخ شده.

پست اوایل بازی تو:
من به عنوان یه یوونتوسی معتقدم امین خلاف یه جای کارش ایراد داره و به حد زیادی برام گناهکاره. از ممد استورارو خیلی وقته تو گروهمون استفاده نکرده (شاید در حد ۲-۳ سال) و معمولا از واژه ممد نیویورکی استفاده میکنه یا ممد. به منم که میگه مملی! بعدشم که رضا میاد در حمایت از امین به ارش حمله میکنه خیلی مشکوکه، چون خود رضا هم تو گروهه و میدونه که امین خیلی وقته از این لقب استفاده نکرده.

جواب من:
رضا میاد در حمایت از امین به آرش حمله میکنه؟ من گفتم از نظرم به کار بردن یک لقب قدیمی نمیتونه گیر منطقی و قابل بحثی باشه، همونطور که چندین نفر همینجا گفتن ما هنوز امین خلفی رو به امین کاوانی میشناسیم. من به آرش گفتم گیری که میدی الکیه و منطقی نیست و چند نفر هم همین رو گفتن اونوقت عجیبه چطوری تو فقط منو نشونه میگیری؟ بقیه که همین حرفو زدن چی؟
این پستت مصداق بارز جو دادنه و به شدت مشکوک.

میتونی خودت هم برگردی تمام پست هامو درباره بحث امین و آرش بخونی. چندین و چند بار گفتم که استفاده کردن از لقب قدیمی برای من چیز مشکوکی نیست. از قول من حرف میزنی نتیجه گیری هم میکنی؟ :|

بعدشم اگه میخوای منشن کنی یوزرم منشن کن تا حتما جوابتو بدم. من کل پستا رو نمیخونم. هرجا ممدرصا به چشمم بخوره اگه مهم باشه جواب میدم.
اولا که اگه دلم نخواد به ادم گناهکار جواب نمیدم. سر تا پات برای من به شخصه گناهکار بودن داره میریزه.

:|

از اول بازی کارت همین بود. "امین قطعا گناهکاره"، "محمد قطعا گناهکاره"، "رضا قطعا گناهکاره"... بابا همه ما یه روزی دور اولمون بوده! من تو رو میشناسم و دقیقا بخاطر این که میشناسمت تو کتم نمیره اینطوری بازی کردن. یعنی چی که به بهانه دور اولی بودن بیای از اول تا آخر بازی حکم قطعی صادر کنی؟ دور اولی که بی گناهه قاعدتا باید بیشتر از این ها ابهام داشته باشه و خیلی کمتر از این ها با قطعیت بازی کنه! دور اولی بی گناه چقدر مگه از بازی خبر داره که راه افتادی هی فلانی قطعا گناهکاره؟

کاربلد مافیا
پسندها
177
رضا شروع کرد به گیر دادن به من. رایمو عوض کردم به رضا

بله هر کس به من گیر بده و سوال بپرسه قطعا گناهکاره و رای به اعدامش میدم. :|

آرش
پسندها
337
@آرش
الان شرایط این رای من با شرایطی که امین و محمد رای گرفتن و اعدام شدن یکیه؟ واقعا این سوال رو جدی پرسیدی یا فقط خواستی یه چیزی گفته باشی؟!

من تاپیک رو باز کردم و گفتم رایم رو همین الان میدم که اگر لازم شد بتونم عوض کنم، که مثل دیشب نشه. پست ها رو تا آخر خوندم، عماد هیچ رایی نداشت و همچنان هم شما دوستان گرامی به خودتون زحمت نمیدید بحث من و عماد رو دنبال کنید. عماد حتی نزدیک به اعدام هم نبود دیشب.
اوکی، منتهی وقتی من نوعی رو متهم می‌کنی که در نبود ممد بهش رای دادم، خودت به نظرم نباید این کار رو بکنی چون ممکن بود مثل اتفاقات فاز اعدام ممد، عماد تو عرض ۴ دقیقه ۳ تا رای بیاره و اعدام شه :دی دقیقا همون اتفاقی که برای من افتاد و من رو باهاش متهم دارن می‌کنن الان :دی اوکی؟
@ارش

««۲) عماد: عماد کاملا به اعدام امین بی توجه بود و درگیر بحثش با رضا بود که به هیچ جایی نرسیده (که این ایراد به رضا هم وارد هست و می‌تونه زرگری باشه بحثشون) اما بعد که امین اعدام می‌شه، میاد روی ممد در عرض یک فاز و اگه اشتباه نکنم آخرین رای به اعدامش رو هم میده. بقیه کسایی که به ممد رای دادن یعنی من، مهدی، عرفان و ممدرضا، از فازهای قبلش ممد جزو گزینه‌هاشون بود اما عماد توی همون فاز از رضا می‌آد روی ممد و بهش رای میده (درحالی که رضا هم همچنان براش مشکوکه به نظر). این قضیه برام مورد ۲ءج رو تقویت می‌کنه که مافیا فکر می‌کرده به ممد بیگناه لباس داده اما نگهبان از ممد محافظت کرده و ممد بی‌لباس اعدام شده. شکم به عماد روی روندش بازیش خیلی زیاده و برام بیشتر گناهکاره تا بیگناه.»»

اینکه بحث من و رضا به جایی نرسیده ۲ دلیل داره:۱ـرضا و نفهمیدن ها و ندیده گرفتن های عامدانه جواب های من و تکرار حرفاش عین یه نوار کاست ۲ـخود شما پلیرها که هیچ توجهی به بحث ما نکردین در حالی که منو رضا بارها نظر بقیه رو خواستیم،،،اصرار رضا هم به بحث بی نتیجه و بی پایان هم برای من مشکوکه،به نظرم میخواد منو عصبی کنه و توی لوپ بی پایان نگه داره و از جریان اصلی و طبیعی بازی خارجم کنه.

من به اعدام امین بی توجه نبودم،من یه پست طولانی دادم و از تو و امین سوال هایی رو مطرح کردم،امین کلا نبود،تاکید میکنم کلا نیومد و جواب نداد،من به عنوان یه پرسشگر که توی همون فاز اینا رو پرسیدم اگه رای اعدام میدادم خود شما ها اینو به عنوان تناقض نمیکردین تو حلقم؟درست بود این کار به نظرت؟کسی که سوال بپرسه و منتظر جواب نشه و رای اعدام بده؟من خودم اینو تناقض میبینم.
اما ممد اینطوری نبود،من گفتم ممد با حرفاش اگه توضیح نده گزینه اولمه(پست ۳۸۹)در ادامه توی پست ۴۵۸ هم با حرفاش قانع نشدم و اینو از حرفام میشه به راحتی فهمید،،،بر خلاف امین ممد بود،حضور داشت و جواب داد و من قانع نشدم،رای دادم...چیزی واسه نفهمیدن یا پنهان کردن یا ماست مالی کردن وجود نداره.خیلی واضحه.

- - - Updated - - -

در کل این روند بازیه منه و به نظرم اصلا گناهکاری نیست،من هرجا ازم سوالی شده واضح جواب دادم و سعی کردم منطقی و فعال باشم.این روند بازیه گناهکار نیست ارش
ببین این «سوالیه» که از ممد پرسیدی:
در مورد ممد بقیه گفتن منم میگم،پستای اخر فاز دیشبش خیلی عجیب بود و اون احتمال خیاط مطرح کردن اخرشم و رفتنش حتی عجیب ترشم کرد.
امروز باید بیاد توضیح بده و گرنه گزینه اول اعدامم واسه امروز میتونه ممد باشه.

حرف من هم دقیقا همین بود عماد :دی بقیه‌ی کسایی که به ممد رای دادن از قبل از اون حرف ممد بهش شک داشتن و باهاش بحث داشتن. توی فاز اعدام امین، هم من هم عرفان هم مهدی هم ممدرضا به ممد ابراز شک جدی کرده بودیم و طبیعی بود که بخوایم فاز‌های بعدتر بهش رای بدیم، و تنها دلیلمون برای گناهکاری ممد این نبود که درمورد لباس داشتن امین حرف زده. منتهی تو صرفا از روی همون حرکت ممد اومدی روش و رای دادی که برام احتمال اینکه توی حالت ۲-ج (مافیا به ممد لباس داده و می‌خواسته اعدامش کنه اما ممد لباس نپذیرفته) قرار بگیری رو بالا می‌بره برام :دی

خیلی خب. حالا یه سوال دارم. میشه بگی این سناریو که توضیحش دادی چه نفعی می تونسته برام داشته باشه؟ ما که تو فازی که محمد اعدام شد کامل بحث لباس و ایناشو آچارکشی کردیمش که. همه هم اومدن تو بحث و همه هم خبر داشتن از حالت های مختلف. این سناریو که میگی مال وقتیه که یه چیزی گنگ باشه و کسی ندونه یا توجه نکرده باشه، بعد من مثلا لباس بدم و یارو رو اعدامش کنم و بازی رو به هرج و مرج بکشونم. وقتی خودم اصلا بحثشو پیش کشیدم و اونقدر سرش صحبت شده؟ دقیقا یه اعدام محمد برای من مافیا چی داره تو اون فاز؟ :دی تازه اونم منی که اگه بحث های کل بازیمو مرور کنی، نصف بیشتر با محمد بوده و حتی فاز قبلیش هم رای اعدام من محمد می تونست باشه ولی چون اجماع نمیشد روش من به کسی رای دادم که حس کردم هم تیمیشه.

اون تحلیلتم که گفتی بذار. لازمه اتفاقا تو این برهه.
ببین بقیه حرفات برام منطقیه اما این‌که میگی چون بحث لباس داشتن محمد توی بازی بود و خودم مطرحش کردم پس لباس ندادم بهش رو قبول ندارم :دی چون حتی اگه تو مطرح نکرده باشی شرایط اون فاز جوری بود که احتمال لباس داشتن ممد در هر صورت مطرح می‌شد و دلیلی که احتمال می‌دم که شاید نگهبان از ممد محافظت کرده همین بود. منتهی می‌گم دلیل رای دادن و اینات برام منطقی بود، تنها دلیلی که باعث می‌شه شک کنم همون لحنت توی پستات به ممد بود.
اون تحلیلم رو توی پست جدا می‌ذارم، این پست جوابه.
من فرداش با توپ پر اومدم، و مهدی و آرش رو به چالش کشیدم، نه بخاطر اعدام محمد که بیگناه اعلام شده! بخاطر اعدام محمد بیگناه اعلام شده تو ساعت 12:55 تا 1 صبح، به شکلی که محمد چون پست نداده بود و آقایون هم از 1 یا دو ساعت زودتر فرآیند اعدامش رو برای بحث شدن توی بازی شروع نکرده بودن، بدون هیچ آورده ای اعدام شد. در واقع دوستان میگن چرا سید سوار موج میشه رو کسی که ما مطمئن نیستیم بیگناه بوده یا نه ! من میگم سلمنا، قبول، من اصلا برام مسئله این نیست که محمد بیگناه بوده یا نبوده، برام مسئله است که وقتی محمد رو شروع کردید، ازتون پرسیدم که اگر لباس داشته باشه چی و هیچ پلنی نداشتید، چرا هیچ حرکتی نکردید که از قِبَل اعدام محمد، چیزی دستگیر بازی بشه ؟ اونم محمدی که در حد شک بود نه گناهکاری قطعی

نکته جالب اینه الان آرش لابه لای حرفاش میگه نوع واکنش سید به اعدام "کسی که معلوم نبوده واقعا بیگناه باشه، گناهکارانه است، چون یه بیگناه جوانب کارشو میسنجه" سوالم از آرش اینه وقتی که ساعت 12:55 دقیقه رایشو عوض می کرد، جوانب کارشو سنجیده بود ؟ از گناهکاری محمد اطمینان داشت ؟ آیا احتمال موج سواری رو رایشو داده بود ؟ آیا تونسته بود بفهمه کی با محمد هست و کی نیست ؟

:دی جالبه که هنوز داری روی تعویض رای من مانوور می‌دی درحالی که کاملا توضیح دادم و به نظرم نقطه‌ی سیاهی توش نمونده. من از یکی دو ساعت قبل از پایان فاز اعلام کرده بودم که رایم محمده اگه اتفاق خاصی پیش نیاد (و حتی روز قبلش هم گفته بودم که بهش شک جدی دارم) اما آریا با اون پستش اومد تو بازی و ایده‌ی این‌که جوکر رو نفر دوم اعدام کنیم که نبره، باعث شد که رایم بیاد رو آریا. بعد ایده ی استفاده از اعدام جوکر مطرح شد و رایم برگشت روی محمد. یه alibi کاملا واضح و مشخصه و تک تک این حرف‌ها توی تاپیک توی همون فاز هست و می‌شه رفت دید :دی واقعا فکر نمی‌کنم درک این موضوع اینقدر سخت باشه هی داری دور سرت می‌چرخونیش :دی ضمن اینکه آدم همیشه نمی‌تونه از گناهکاری کسی که بهش رای میده «مطمئن» باشه. من فکر می‌کنم فلانی یه درصدی گناهکاره، رای میدم و بازی با احتمالاتی که تو سرمه جلو می‌ره.

@آرش
:| توی پست قبلی هم دقیقا همین رو پرسیدی و گفتم. این که توی اون پست اخر فاز گفتم «فکر نمی‌کردم اینجوری شه» منظورم رای های سریع و یهویی تو ۴ دقیقه آخر بوده. مشخصا وقتی که من رای به اعدام محمد دادم، «می‌خواستم» اعدام شه وگرنه رای پرت می‌دادم، منتهی «حدس» نمیزدم که توی ۴ دقیقه ۳ تا رای بیاره، درنتیجه تعجب کردم و حس کردم داره روی رایم موج سواری میشه بنابراین اون پست رو دادم. خودت رو تصور کن جای من، ممد یه رای داشت تا ۱۲:۵۵، تو بهش رای میدی و یهو ۳ نفر دیگه توی اون ۵ دقیقه میان و رای می‌دن. تعجب نمی‌کنی؟ واکنشت چیه؟ :دی

____________________________________________-

@آرش
یا اجازه میون صحبت تو با سید یه چیزایی تو پستت دیدم که نتونستم نگم و امیدوارم متهم نشم به هواخواهی! چون به عنوان کسی که از بیرون بحث رو میبینه، با این دقتی که تو داری برام عجیبه که چطور ممکنه ارش اینارو نفهمیده باشه یا بهش توجه نکنه:

بارها تو بازی و حتی تو همون شب اعدام هم گفته شد که دلیل اصلی رای اوردن امین اون ورود شکوهمندانه بود که 3 رای انداخت تو دامنش ، سیدم توضیح داده بود که با اون اومدنه مشکل داشت وگرنه قبلش رایش امین نبود و این تناقضی نداره برا منی که بحثا رو خوندم!

با شناختی که هممون داریم از سید میدونیم که اگه بخاد یکیو با منطقش اعدام کنه و شکست بده راحت بلده چه گناهکار چه بیگناه پس اینکه بگیم نمیخاسته اعدام کنه و دست به دامن بقیه و تقدیر شده برا من حداقل دور از ذهنه مورد دوم اینکه چرا مگه ممد چه تارگت جذابی بوده برا سید که حتما بخاد اعدامش کنه اونم غیابی و چه مهره ارزشمندی بوده ینی؟ اگر اینقد ارزشمند بوده اعدامش چرا با تمام قوا نیومده که شانس شکست رو صفر کنه؟ این برام ابهامه لطفا جواب بده بنظرت چی حدس زده بوده نقش ممدو که باید اعدام میکرده؟

ببین در مورد اول، حرف من اینه که در مورد رای سید به امین، اگه قصدش سوال و جواب باشه (اونجوری که براش درمورد اعدام ممد بود)، می‌تونست همون رویه رو هم درمورد رای دادن به امین پیش بگیره و اعدامش رو به فردا موکول کنه که بتونه باهاش سوال و جواب بکنه. صرف «اومدن» امین به بازی کافی نبوده ینی برای رد این استدلال که چرا نذاشتین ممد جواب بده و رای دادین بهش. اینه که من رو اذیت می‌کنه.

در مورد دوم، بحث همینه که می‌دونسته ممد به احتمال زیاد رای من، تو و مهدی و ممدرضا رو داره و نیازی نمیدیده که وارد شه برای اعدامش، و خب توی احتمالاتی که گفتم بهش اشاره کردم، ایده ام اینه که سید بیرون مونده از اعدام ممد که بذاره ما بهش رای بدیم و فرداش بیاد و کدخدا بازی و مثبت بازی دربیاره (ممد بدبخت ذبح کردین و برا اعدامش مسئولیت بپذیرین و اینا)

--------------

در کل رای من تا این لحظه همون سیده.

Underwood
پسندها
476
@امیر
اول این که به نظر من عماد با محمد بحث نداشت. حداقل من چیزی ندیدم که بشه اسمش رو "بحث" گذاشت.
بین 5 نفری که به محمد رای دادن، میتونم حداقل رای عرفان، آرش و مهدی رو با این استدلال که از قبل باهاش بحث داشتن، منطقی در نظر بگیرم. میمونه رای محمدرضا و عماد. درباره هر کدوم این دو نفر هم فاز قبل هم این فاز توضیح دادم و گفتم که چرا بهشون شک دارم. رای عماد و محمدرضا منطقی نبودن، در نتیجه در حال حاضر درصد گناهکاری این دو نفر از سه نفر دیگه برای من بیشتره. بین اون سه نفر، چون کمابیش سبک بازی عرفان رو میدونم، رایش رو میتونم منطقی تر از دو نفر دیگه در نظر بگیرم. میمونه آرش و مهدی، چیزی که درباره مهدی دوست نداشتم واکنشی بود که دیروز به حرفای من داشت، که هنوزم داریم درباره ش صحبت میکنیم. آرش استدلال هایی میاره که تقریبا درستن اما وقتی میدونی طرف مقابل آرشه سخته قبول کردنش! مثلا میگه اون موقع که میخواستم رای بدم فکر نمیکردم موج سواری بشه! سر همین بین این دو نفر شکم تقریبا برابره و البته کمتر از محمدرضا و عماد. سید تو خودت نظرت درباره واکنش پرخاشگرانه مهدی چیه؟

رضا ببین من بحث عماد و محمد رو خوب پی نگرفته بودم اون شب بیشتر درگیر بحثم با چاوش بودم و البته بررسی شرایط آریا و ... می تونم برم دقیق تر بررسی کنم. ولی من یه چیزی میگم، تو وقتی می خوای در مورد یه موضوعی تحلیل کنی، باید نگاهتو خیلی بیاری از اون ماجرا بیرون و از بالا به موضوعات نگاه کنی تا بتونی پازل حرکات رو حل کنی.

یعنی به صرف اینکه یه تک رای درست بوده یا نه، با بحث بوده یا نه و با دقت بوده یا نه، فقط ملاک نیست، باید اومد و نشست توی بحث ها. سیر رای ها، زمان رای ها، بحث هایی که شده اینا همه پالس داره و حتی موضع گیری ها در مورد لباس ها.

عماد به نظرم می تونه گزینه باشه، اما به نظرم جمیع جهات به لحاظ رفتاری، الان حول دو نفر می چرخه تو دید من، آرش و چلنجر، سحر میگم نه چون حسی که میگیرم جوکره (فعلا) وگرنه از قضا تو اون جدولی که تو پست 688 دادم رفتارش دقیقا مثل چلنجر بوده! بدون درگیری در بحثا یهو شب اومدن، به خلفی و محمد و من رای دادن رفتن. هیچ کاری نکردن عملا جز رسیدن به حد نصاب پست !

در مورد مهدی هم من اول برداشتم این بود رفتار پرخشاگرانش گناهکاریه، به واسطه اتفاقات اون شب، اما دوتا چیز بود. یکی اینکه رفتار مهدی، یه پله و فقط یه پله از آرش کمتر کناهگارانه بود. یعنی رایشو نگه داشته بود دقیقه آخر به محمد داد و رایشو عوض نکرد به محمد رای بده و بعدشم نگفت : " عه این چرا اعدام شد ؟ " دوم هم اینکه دیشب به من رای نداد در حالی که با یه رای میتونست منو حذف کنه از بازی اما آرش رایشو نگه داشت انگار مطمئنه من گناهکارم.

آرش بیگناه باشه این رفتارو به خرج نمیده.

اما اینکه چرا رفتار پرخشگرانه مهدی از نظرم گناهکاری نیست بر می گرده به یه سابقه بازی که جفتمون با هم داشتیم، من راهب بودم، اونم راهب بود، من بهش گیر دادم یکم شبیه همین دور، اونم با تمام قوا اومد رو من، کلا مهدی اینطوریه یکی بهش بپره تا پارش نکنه ولش نمی کنه، منم البته تا حدی همینطورم، ولی این دور سعی کردم خونسرد تر باشم. مثلا در مقابل خود تو. به خاطر همین الان "فعلا" نه با مهدی کاری دارم، نه خطاب قرارش میدم. الان فعلا رو اون موضعیه که میگم.

من فعلا بهش حس بدی ندارم بخاطر رفتار دیشبش.

اما آرش نه.

- - - Updated - - -

@امیر
بین 5 نفری که به محمد رای دادن، میتونم حداقل رای عرفان، آرش و مهدی رو با این استدلال که از قبل باهاش بحث داشتن، منطقی در نظر بگیرم. میمونه رای محمدرضا و عماد. درباره هر کدوم این دو نفر هم فاز قبل هم این فاز توضیح دادم و گفتم که چرا بهشون شک دارم. رای عماد و محمدرضا منطقی نبودن، در نتیجه در حال حاضر درصد گناهکاری این دو نفر از سه نفر دیگه برای من بیشتره. بین اون سه نفر، چون کمابیش سبک بازی عرفان رو میدونم، رایش رو میتونم منطقی تر از دو نفر دیگه در نظر بگیرم. میمونه آرش و مهدی، چیزی که درباره مهدی دوست نداشتم واکنشی بود که دیروز به حرفای من داشت، که هنوزم داریم درباره ش صحبت میکنیم. آرش استدلال هایی میاره که تقریبا درستن اما وقتی میدونی طرف مقابل آرشه سخته قبول کردنش! مثلا میگه اون موقع که میخواستم رای بدم فکر نمیکردم موج سواری بشه! سر همین بین این دو نفر شکم تقریبا برابره و البته کمتر از محمدرضا و عماد. سید تو خودت نظرت درباره واکنش پرخاشگرانه مهدی چیه؟

رضا ببین من بحث عماد و محمد رو خوب پی نگرفته بودم اون شب بیشتر درگیر بحثم با چاوش بودم و البته بررسی شرایط آریا و ... می تونم برم دقیق تر بررسی کنم. ولی من یه چیزی میگم، تو وقتی می خوای در مورد یه موضوعی تحلیل کنی، باید نگاهتو خیلی بیاری از اون ماجرا بیرون و از بالا به موضوعات نگاه کنی تا بتونی پازل حرکات رو حل کنی.

یعنی به صرف اینکه یه تک رای درست بوده یا نه، با بحث بوده یا نه و با دقت بوده یا نه، فقط ملاک نیست، باید اومد و نشست توی بحث ها. سیر رای ها، زمان رای ها، بحث هایی که شده اینا همه پالس داره و حتی موضع گیری ها در مورد لباس ها.

عماد به نظرم می تونه گزینه باشه، اما به نظرم جمیع جهات به لحاظ رفتاری، الان حول دو نفر می چرخه تو دید من، آرش و چلنجر، سحر میگم نه چون حسی که میگیرم جوکره (فعلا) وگرنه از قضا تو اون جدولی که تو پست 688 دادم رفتارش دقیقا مثل چلنجر بوده! بدون درگیری در بحثا یهو شب اومدن، به خلفی و محمد و من رای دادن رفتن. هیچ کاری نکردن عملا جز رسیدن به حد نصاب پست !

در مورد مهدی هم من اول برداشتم این بود رفتار پرخشاگرانش گناهکاریه، به واسطه اتفاقات اون شب، اما دوتا چیز بود. یکی اینکه رفتار مهدی، یه پله و فقط یه پله از آرش کمتر کناهگارانه بود. یعنی رایشو نگه داشته بود دقیقه آخر به محمد داد و رایشو عوض نکرد به محمد رای بده و بعدشم نگفت : " عه این چرا اعدام شد ؟ " دوم هم اینکه دیشب به من رای نداد در حالی که با یه رای میتونست منو حذف کنه از بازی اما آرش رایشو نگه داشت انگار مطمئنه من گناهکارم.

آرش بیگناه باشه این رفتارو به خرج نمیده.

اما اینکه چرا رفتار پرخشگرانه مهدی از نظرم گناهکاری نیست بر می گرده به یه سابقه بازی که جفتمون با هم داشتیم، من راهب بودم، اونم راهب بود، من بهش گیر دادم یکم شبیه همین دور، اونم با تمام قوا اومد رو من، کلا مهدی اینطوریه یکی بهش بپره تا پارش نکنه ولش نمی کنه، منم البته تا حدی همینطورم، ولی این دور سعی کردم خونسرد تر باشم. مثلا در مقابل خود تو. به خاطر همین الان "فعلا" نه با مهدی کاری دارم، نه خطاب قرارش میدم. الان فعلا رو اون موضعیه که میگم.

من فعلا بهش حس بدی ندارم بخاطر رفتار دیشبش.

اما آرش نه.

- - - Updated - - -

جالبه که هنوز داری روی تعویض رای من مانوور می‌دی درحالی که کاملا توضیح دادم و به نظرم نقطه‌ی سیاهی توش نمونده. من از یکی دو ساعت قبل از پایان فاز اعلام کرده بودم که رایم محمده اگه اتفاق خاصی پیش نیاد (و حتی روز قبلش هم گفته بودم که بهش شک جدی دارم) اما آریا با اون پستش اومد تو بازی و ایده‌ی این‌که جوکر رو نفر دوم اعدام کنیم که نبره، باعث شد که رایم بیاد رو آریا. بعد ایده ی استفاده از اعدام جوکر مطرح شد و رایم برگشت روی محمد. یه alibi کاملا واضح و مشخصه و تک تک این حرف‌ها توی تاپیک توی همون فاز هست و می‌شه رفت دید واقعا فکر نمی‌کنم درک این موضوع اینقدر سخت باشه هی داری دور سرت می‌چرخونیش ضمن اینکه آدم همیشه نمی‌تونه از گناهکاری کسی که بهش رای میده «مطمئن» باشه. من فکر می‌کنم فلانی یه درصدی گناهکاره، رای میدم و بازی با احتمالاتی که تو سرمه جلو می‌ره.

باشه تو خوبی، رایتُ بده بابا :دی خودتو میزنی به نفهمی کاریت نمیشه کرد :دی درست مثل خودم :دی

فقط یه سوال، اگر از دو ساعت قبل تارگتش کرده بودی، چرا گفتی : عه چرا اعدام شد ؟ خب رایت بوده گناهکارم بوده دیگه :)) تعجبت در قبال واکنش چاوش چی میگه :دی

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
دستیار مافیاییا

تاس

+
اتصال به گوگل

کاربران آنلاین

هیچ کاربری آنلاین نیست.

یافتن کاربر

اتصال به گوگل

کاربران آنلاین

هیچ کاربری آنلاین نیست.

یافتن کاربر

بالا پایین