کاربلد مافیا
خب. بسم الله الرحمن الرحیم
گاد عزیز اشارهای داشتن که توجهمون به رایها باشه. به نظر من هم از آرای قبلی و آرایی که از این به بعد داده میشه، میشه نتایج قابل توجهی گرفت
با توجه به این پست دیروزم، سعی کردم که افراد مختلف بازی رو توی حالتهای مختلف قرار بدم و رفتاشون رو با توجه به احتمال بیگناهی و گناهکاری بسنجم و ببینم کدوم منطقیه. به یه نتایجی رسیدم اما تحلیلم کمی زیاد و سخت فهم شده، به خاطر همین الان اینجا نمیذارم اما اگه کسی خواست بدونه بگه که بذارم.
دلیل دیر رای دادن عرفان و مهدی و تا حدی عماد با بازبینی پستهاش، برام قابل توجیه شد. اما تا این لحظه، چند تا سناریو دربارهی چند نفر داره من رو اذیت میکنه:
۱) سید:
------موضع دیروز سید در قبال اعدام ممد. دو مورد هست. یکی اینکه بعد از اعدام ممد بدون هیچ توجیهی درمورد بیگناه بودن واقعی محمد یا نبودنش، اونم وقتی که ممد جراح اعلام شده که ممکنه بیشتر از یکی توی بازی باشه و گزینهی خیلی خوبی برای لباس دادنه و اصولا احتمال لباس داشتنش رو نمیشه به راحتی ازش چشم پوشی کرد به خاطر اتفاقات، میآد کدخدا بازی درمیاره و شمشیر رو از رو میبنده برای مثلا گرفتن حق ممد از کسایی که بهش رای دادن. توی لحن و همه چیزش هم این رو نشون میده، از این که مسئولیت اعدامش رو کی میپذیره، تا اینکه ذبحش کردین و فلان. این یه مورد خیلی من رو اذیت کرد درمورد سید. این حجم از قطعیت دربارهی چیزی که قطعی نیست نمیتونه بیگناهانه باشه و بیگناه به نظرم همه جوانب رو درنظر میگیره. این از این.
------مورد بعدی هم همون دلیل رای ندادنش به ممده. سید توی همون فاز اعدام ممد، دلیل رای ندادن بهش رو نبودنش اعلام کرد درحالی که شب قبلش به امین همینطوری رای داده بود![]()
------مورد سوم و مهم تر، اینکه توی اون فاز اعدام ممد، تا یه جایی به دلیل ورود اریا و احتمال جوکر بودنش و لازم بودن اعدامش به عنوان نفر دوم، برای کسایی که میخواستن به ممد رای بدن (من، مهدی، عرفان) شک به وجود اورد که شاید به ممد رای ندن و به آریا رای بدن. سید اما در اون لحظات حساسمیآد و پیشنهاد استفاده از نقش جوکر برای پیدا کردن گناهکارا رو میده که به خودی خود پیشنهاد خوبی بود، اما این باعث شد که رای بقیه از روی آریا برگرده و دوباره افرادی که میخواستن به ممد رای بدن، به ممد رای بدن. این حس رو برام به وجود میآره که سید میخواسته ممد اعدام شه اما خودش بهش رای نده. از طرفی ورود آریا براش غیرمنتظره بوده و درصورتی که آریا اون فاز اعدام میشد و ممد نمیشد، از نظر خود سید این امکان وجود داشته که ممد فاز بعد بیاد و دفاع کنه یا حالا هراتفاق دیگه ای بیافته و ممد فاز بعدش رای نیاره. جالب اینجاست که خود سید فاز بعد از اعدام ممد میاد و اون پیشنهاد اعدام جوکر رو به خاطر تعدد گادکشها پس میگیره، درحالی که افرادی که گادکش شدن شب قبلش هم تا حدی مشخص بود که گادکش میشن و قضیه فرقی نکرده بود.
دو دلیل اول رو دیروز هم گفتیم اما با مرور اتفاقات اون فاز این سناریو سوم هم درمورد سید اضافه شد برام که به نظرم واقعا جای شک داره. در کل تا به این لحظه شکم روی سیده به خصوص به خاطر نحوهی حملهی دیروزش به من که کاملا مشخص بود داره از هر استدلالی که به ذهنش میرسه استفاده میکنه، مثلا درجواب من میگه که «اگه مافیا بودم فلان کار رو نمیکردم چون به ضررم بود» منسوخ شده اما خودش از همین استدلال برای رد احتمالاتی که من درموردش داده بودم صحبت میکنه
۲) عماد: عماد کاملا به اعدام امین بی توجه بود و درگیر بحثش با رضا بود که به هیچ جایی نرسیده (که این ایراد به رضا هم وارد هست و میتونه زرگری باشه بحثشون) اما بعد که امین اعدام میشه، میاد روی ممد در عرض یک فاز و اگه اشتباه نکنم آخرین رای به اعدامش رو هم میده. بقیه کسایی که به ممد رای دادن یعنی من، مهدی، عرفان و ممدرضا، از فازهای قبلش ممد جزو گزینههاشون بود اما عماد توی همون فاز از رضا میآد روی ممد و بهش رای میده (درحالی که رضا هم همچنان براش مشکوکه به نظر). این قضیه برام مورد ۲-ج رو تقویت میکنه که مافیا فکر میکرده به ممد بیگناه لباس داده اما نگهبان از ممد محافظت کرده و ممد بیلباس اعدام شده. شکم به عماد روی روندش بازیش خیلی زیاده و برام بیشتر گناهکاره تا بیگناه.
۳) مهدی: چیزی که درمورد مهدی من رو اذیت میکنه، مورد ۲-ج هست. مهدی توی فاز اعدام ممد، با لحن اینکه ممد قطعی گناهکاره و خب دیگه اعدامه و اینا، اومد و با ممد صحبت کرد. سید و من درجواب از این لحنش ایراد گرفتیم که سید متهمش کرد تا حدی و من نه که البته مهدی بعد از حرف ما اون لحنش رو عوض کرد و حق رو به ما داد. اما بعد از اعدام محمد و بیگناه اعلام شدنش، اون احتمال که نگهبان ممد رو سیو کرده باشه و ممد لباس نگرفته باشه، برام منطقی به نظر اومد. به نظرم ممکنه که مهدی به ممد لباس داده باشه و به خاطر همین اونقدر رو اعدامش مطمئن بوده اما بیگناه دراومدن ممد نقشهاش رو خراب میکنهاین رو میتونم متصور بشم برای مهدی اما فعلا شکم به مهدی کمتر از سید و عماده چون از فازهای قبلتر هم به ممد شک داشت.
------
و اینکه در کل تا اینجا حسم روی بیگناه بودن ممد هست تا گناهکار بودنش اما هنوز برام کامل رفع نشده قضیه.
اما اتهام سید به من. تا جایی که از حرفاش فهمیدم، اتهامی که به من میزنه که چرا رایم رو عوض کردم و به ممد رای دادم. درحالی که من کاملا توضیح دادم که اون شب چه فکری کردم که ابتدا میخواستم به ممد رای بدم، چه فکری کردم که به آریا رای دادم و چه فکری کردم که رایم رو از آریا دوباره برگردوندم روی محمد، و درنهایت چه فکری کردم که اون پست تعجبم از اومدن رایها روی ممد رو درلحظات پایانی فاز دادم. به هر کدوم از اینا اگه ایرادی وارده، بگید تا صحبت کنیم.
فکر کنم تا ساعتی دیگه بیاد سید و منتظر حرفاش میمونم و به نظرم اگه حقی باهاش باشه مثل دیروز دفاع نمیکنه از خودشخودم هم احتمالا همون ۱۰-۱۱ بیام.
@ارش
««۲) عماد: عماد کاملا به اعدام امین بی توجه بود و درگیر بحثش با رضا بود که به هیچ جایی نرسیده (که این ایراد به رضا هم وارد هست و میتونه زرگری باشه بحثشون) اما بعد که امین اعدام میشه، میاد روی ممد در عرض یک فاز و اگه اشتباه نکنم آخرین رای به اعدامش رو هم میده. بقیه کسایی که به ممد رای دادن یعنی من، مهدی، عرفان و ممدرضا، از فازهای قبلش ممد جزو گزینههاشون بود اما عماد توی همون فاز از رضا میآد روی ممد و بهش رای میده (درحالی که رضا هم همچنان براش مشکوکه به نظر). این قضیه برام مورد ۲ءج رو تقویت میکنه که مافیا فکر میکرده به ممد بیگناه لباس داده اما نگهبان از ممد محافظت کرده و ممد بیلباس اعدام شده. شکم به عماد روی روندش بازیش خیلی زیاده و برام بیشتر گناهکاره تا بیگناه.»»
اینکه بحث من و رضا به جایی نرسیده ۲ دلیل داره:۱ـرضا و نفهمیدن ها و ندیده گرفتن های عامدانه جواب های من و تکرار حرفاش عین یه نوار کاست ۲ـخود شما پلیرها که هیچ توجهی به بحث ما نکردین در حالی که منو رضا بارها نظر بقیه رو خواستیم،،،اصرار رضا هم به بحث بی نتیجه و بی پایان هم برای من مشکوکه،به نظرم میخواد منو عصبی کنه و توی لوپ بی پایان نگه داره و از جریان اصلی و طبیعی بازی خارجم کنه.
من به اعدام امین بی توجه نبودم،من یه پست طولانی دادم و از تو و امین سوال هایی رو مطرح کردم،امین کلا نبود،تاکید میکنم کلا نیومد و جواب نداد،من به عنوان یه پرسشگر که توی همون فاز اینا رو پرسیدم اگه رای اعدام میدادم خود شما ها اینو به عنوان تناقض نمیکردین تو حلقم؟درست بود این کار به نظرت؟کسی که سوال بپرسه و منتظر جواب نشه و رای اعدام بده؟من خودم اینو تناقض میبینم.
اما ممد اینطوری نبود،من گفتم ممد با حرفاش اگه توضیح نده گزینه اولمه(پست ۳۸۹)در ادامه توی پست ۴۵۸ هم با حرفاش قانع نشدم و اینو از حرفام میشه به راحتی فهمید،،،بر خلاف امین ممد بود،حضور داشت و جواب داد و من قانع نشدم،رای دادم...چیزی واسه نفهمیدن یا پنهان کردن یا ماست مالی کردن وجود نداره.خیلی واضحه.
- - - Updated - - -
در کل این روند بازیه منه و به نظرم اصلا گناهکاری نیست،من هرجا ازم سوالی شده واضح جواب دادم و سعی کردم منطقی و فعال باشم.این روند بازیه گناهکار نیست ارش

تعجبت در قبال واکنش چاوش چی میگه