جدیدترین‌ها

بازی دور اول مافیا در سال 99 | کرونا، بخش نخست: دشمنی ناشناخته

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
رئیس جماهیر
پسندها
271
Sadra

مورد دو لزوما باعث نمیشه که بازی از روال منطقی خارج بشه، ممکنه یکی توی دفاع از خودش سوتی بده یا نکته خاصی توی بحثا مشخص بشه

Red Dragon

موافقم حرف زدن در مورد بالانس معمولا بیهوده است
مورد سه هم چیز بدی نیست. از همین حرفای بی ربط ممکنه نکات خوبی به دست بیاد.

و در نهایت بگم از نظرم بازی شروع خوبی داشت و بحثایی که شکل گرفته برای اولِ فازِ اول خوبه. از همین بحثای ابتدایی میشه به مرور نکاتی رو فهمید. پس دیگه زیاد لازم نیست بحث کنیم که بازی چجوری شروع بشه، چون دیگه با این بحثا عملا بازی شروع شده.

مافیایی
پسندها
4
من یه مشکلی از همین اول کار باهات دارم.

چرا سوال بدیهی میپرسی؟نه شبی بوده نه کسی پست خاصی داده که میپرسی ممل فان بود یا جدی بود؟
اگه جدی بوده باشه که با جفتتون کار دارم

هر دور یکی هست که اول کار میگه من بیگناهم به فان و هر دورم یکی میاد این سوالو میپرسه یا میگه حس خوبی نگرفتم.

من ب شخصه هیچ برداشتی ازش ندارم و ارزش پرداختنم بهش نمیبینم مگه اینکه یکی بخواد به جای نکته درست حسابی بازی رو الکی شلوغ کنه

خب این بدیهیه، که هرکسی میگه بی گناهم حس خوبی نباید بگیرن بقیه، مخصوصاً اول بازی.

دوم اینکه سوالم با ممل میخوام ببینم سر حرف هادی بوده یا همین طوری بین خودشون رفاقتی گفته هادی گناهکاره.
اگه یادت باشه همون دور هاوس آو کاردز که خودت بودی یا یک عماد دیگه، گفتید بیاید فلانی رو همون اول اعدام کنیم (نمیدونم فری بود یا یکی دبگه)، و بعد بحث ها با متین و پویا و ال امین شکل گرفت و کلی بحث از توش بیرون اومد.

رئیس جماهیر
پسندها
271
یه چیزی رو درست متوجه نشدم
مناظره رو که تعریف کردی آخرش گفتی ((اگر حق بودن یکی از دو طرف نقیض معلوم شد، طرف مخالف لازمه که به آن اذعان کند ولی من از شما فرهیختگان فن مافیا تقاضا میکنم که نکنید این کارِ ناپسند را))

الان منظورت از کار ناپسند، اعتراف به حق بودن طرف مقابل از طرف شخصیه که ابطال دلیلش مشخص شده؟ اگه منظورت اینه پس چرا دقیقا این کار، ناپسنده؟ یا کلا مناظره رو گفتی ناپسنده؟ اگه مناظره از نظرت ناپسنده چرا گفتی مجادله کنیم نه مناظره؟

جمله آخر رو اصلاح میکنم:
اگه مناظره از نظرت ناپسنده چرا گفتی مناظره کنیم نه مجادله؟

آقا خدایی ویرایش رو برا این غلطای نگارشی باز بزارین :دی

آرش
پسندها
337
استناد به دورهای پرجمعیت گذشته که پویا گاد بوده. :دی. گادفادر و خیاط که داریم. از اونای دیگه هم به نظرم دو تا داریم، به خصوص تروریست که همیشه بوده.

17-18 نفر هم میبودیم بازم چهار تا مافیا مهم می داشتیم به نظرم. حالا که بیش تریم شاید بیش ترم باشیم. البته الان شیطان اضافه شده و این به نفع مافیا هم هست.

مافیای مهم منظورم همین اسم دارهاست و نه مافیای بدون نقش.

حالا سوال من. خواستی همین جوری یک سوالی پرسیده باشی یا چی؟ :دی حرف هام به اندازه کافی شفاف بود تو پست اول. منظور این پستت رو درک نکردم.

همون طور که خلفی هم اومد یه چیزی پروند که اعلام حضور کنه.

اوکی اون ۴ تا که میگی رو فعلا بحثی روش ندارم ولی به نظرم چون همیشه فرقه داشتیم و الان شیطان داریم نمیشه انقدر ریاضی وار مقایسه کرد با ادوار قبلی. کلا ترجیح میدم ادعا نکنم که از کار پویا سردرمی‌آرم :))

ولی نمیدونم چطوری انقدر تاکید داری که وجود شیطان به نفع مافیاست 🤔 چون تا جایی که از نقشش فهمیدم، یه نفر از گروه گناهکاری رو میکشه و خودش بی‌نقش میشه بنابراین تفاوتی ایجاد نمیکنه توی بالانس؟

البته اینم بگم که لزوما imply نمیکنم که حرفات در مورد بالانس ریگی به کفششه :دی صرفا مناظره است به قول فری :)) وگرنه دور اول دوم مافیامون نیست که :دی

جواب سوال: قطعا چیزی نمیپرسم که همین جوری یه چیزی پرسیده باشم :| واضح نبوده حرفات برام که پرسیدم دیگه، مرض ندارم که :))

مافیایی
پسندها
4
الان پست عماد رو دیدم و به نظرم حرف درستی میزنه.
من خودم پست های فازی که فقط برای معرفی هست رو کاری نداشتم هیچوقت. اکثرا جنبه طنز یا همون صرفا اعلام حضور دارن.
@ممد این چه سوالیه میپرسی الان؟ انتظار داری طرف چه جوابی بهت بده؟

انتظار جواب خاصی ندارم. قضاوتش میمونه با خودم و مشاهداتم در ادامه بازی.

Underwood
پسندها
476
سلام.
معمولا شروع کننده خوبی تو مافیا نبودم و البته بالانسم تا حدی با عماد موافقم که صحبت کردن در موردش خیلی وقتا بیهودست، منتها یکی از بزرگترین باگ های مافیا همین شروعشه و اینکه هیچ موضوعی جز بالانس وجود نداره.

به صورت خلاصه بخوام بگم یه تاملی کردم تو نقشا، فرقه حذف شده و یک تیم قدرتمند تر داریم با یک سری نقش فرعی، که تا حدی خلع نبود فرقه رو پر می کنند، اما تهش "تیم" نیستند و البته به هم دیگه هم خوب ضربه می زنند. پویا چینشش رو با نقش معمولا تقویت می کنه، اما هرچی با خودم به عنوان کسی که گاد بوده دو دوتا چهار تا می کنم، 4 تا مافیا به نظرم ضعیف هست و 5 تا قوی ولی اگر درست به حافظم رجوع کنم، به نظرم پویا هم تو همچین موقعیتی 5 تا مافیا رو ترجیح میده.

از طرفی دوستان گفتن شیطان هم هست و این ممکنه ضعیف کنه مافیا رو چون شیطان جذب گروه مافیا میشه تهش، که خب برخوردم به این تبصره و تا حدی مردوده این فرضیه:

نحوه عضویت در گروه گناه‌کاری: از شب چهارم به بعد، شیطان یکی از افراد را تسخیر می‌کند (به غیر از پرسش نقش) و از بی‌گناهی یا گناه‌کاری وی مطلع می‌شود. در آن شب فرد تسخیر شده نمی‌تواند از نقشش استفاده کند؛ ولی در صورت استفاده یا اینکه وی مورد هدف دیگری واقع شود، شیطان دو گزینه پیش رو دارد:
1. کشتن آن فرد بی‌گناه پس از استفاده شیطان از نقش او و کشتن تمام کسانی که او را هدف قرار داده‌اند./ کشتن فرد گناه‌کار (پس از استفاده از نقشش) و بی‌گناهانی که او را هدف قرار داده‌اند و عضویت در گروه گناه‌کاری.
(در این حالت شیطان دیگر نخواهد توانست فردی را تسخیر کند.)
2. صرف نظر از اقدام و تلاش در شب‌های دیگر.

که اگر درست فهمیده باشم شیطان برای عضویت در مافیا باید یکی از اعضا مافیا رو بشناسه و بکشه تا جایگزینش شه، پس عملا با جذب شیطان فرق داره و چیزی به مافیا اضافه نمیشه. با این اوصاف کمی به نظرم مافیا ضعیف خواهد بود اگر 4 نفر باشه.

باز شواهد نشون میده خروجی چیه.

و اما تو اظهار نظر هایی که شده، من نظرم کمی به محمد جلب شده، به نظرم سوال آرش خیلی سوال عادی بود و البته خلفی هم برای شروع بازی رفتارش خارج نبوده، محمد کمی به نظرم "عصبی" برخورد می کنه که البته امیدوارم صرفا برای راه اندازی بازی در اول بازی باشه و دلیل دیگه ای پشتش نباشه.

حالا سوال من. خواستی همین جوری یک سوالی پرسیده باشی یا چی؟ :دی حرف هام به اندازه کافی شفاف بود تو پست اول. منظور این پستت رو درک نکردم.

همون طور که خلفی هم اومد یه چیزی پروند که اعلام حضور کنه.

مافیایی
پسندها
4
اوکی اون ۴ تا که میگی رو فعلا بحثی روش ندارم ولی به نظرم چون همیشه فرقه داشتیم و الان شیطان داریم نمیشه انقدر ریاضی وار مقایسه کرد با ادوار قبلی. کلا ترجیح میدم ادعا نکنم که از کار پویا سردرمی‌آرم :))

ولی نمیدونم چطوری انقدر تاکید داری که وجود شیطان به نفع مافیاست ?????? چون تا جایی که از نقشش فهمیدم، یه نفر از گروه گناهکاری رو میکشه و خودش بی‌نقش میشه بنابراین تفاوتی ایجاد نمیکنه توی بالانس؟

البته اینم بگم که لزوما imply نمیکنم که حرفات در مورد بالانس ریگی به کفششه :دی صرفا مناظره است به قول فری :)) وگرنه دور اول دوم مافیامون نیست که :دی

جواب سوال: قطعا چیزی نمیپرسم که همین جوری یه چیزی پرسیده باشم :| واضح نبوده حرفات برام که پرسیدم دیگه، مرض ندارم که :))

اتفاقاً به نظرم در مجموع خیلی به نفع میشه و کفه ی مثبت هاش برای گناهکاران خیلی بیش تر از منفی هاشه. :)

در مورد خط آخر، من پیش زمینه ذهنیم آرشی که میشناسم اینقدر خودش رو به ناآگاه نشون نمیده و حتی حرف های Vague و دو پهلو رو هم می گیره. :دی

مافیایی
پسندها
4
سلام.
معمولا شروع کننده خوبی تو مافیا نبودم و البته بالانسم تا حدی با عماد موافقم که صحبت کردن در موردش خیلی وقتا بیهودست، منتها یکی از بزرگترین باگ های مافیا همین شروعشه و اینکه هیچ موضوعی جز بالانس وجود نداره.

به صورت خلاصه بخوام بگم یه تاملی کردم تو نقشا، فرقه حذف شده و یک تیم قدرتمند تر داریم با یک سری نقش فرعی، که تا حدی خلع نبود فرقه رو پر می کنند، اما تهش "تیم" نیستند و البته به هم دیگه هم خوب ضربه می زنند. پویا چینشش رو با نقش معمولا تقویت می کنه، اما هرچی با خودم به عنوان کسی که گاد بوده دو دوتا چهار تا می کنم، 4 تا مافیا به نظرم ضعیف هست و 5 تا قوی ولی اگر درست به حافظم رجوع کنم، به نظرم پویا هم تو همچین موقعیتی 5 تا مافیا رو ترجیح میده.

از طرفی دوستان گفتن شیطان هم هست و این ممکنه ضعیف کنه مافیا رو چون شیطان جذب گروه مافیا میشه تهش، که خب برخوردم به این تبصره و تا حدی مردوده این فرضیه:

که اگر درست فهمیده باشم شیطان برای عضویت در مافیا باید یکی از اعضا مافیا رو بشناسه و بکشه تا جایگزینش شه، پس عملا با جذب شیطان فرق داره و چیزی به مافیا اضافه نمیشه. با این اوصاف کمی به نظرم مافیا ضعیف خواهد بود اگر 4 نفر باشه.

باز شواهد نشون میده خروجی چیه.

و اما تو اظهار نظر هایی که شده، من نظرم کمی به محمد جلب شده، به نظرم سوال آرش خیلی سوال عادی بود و البته خلفی هم برای شروع بازی رفتارش خارج نبوده، محمد کمی به نظرم "عصبی" برخورد می کنه که البته امیدوارم صرفا برای راه اندازی بازی در اول بازی باشه و دلیل دیگه ای پشتش نباشه.

درود پسرعمو.

اول اینکه تبصره یک و دو شیطان رو خوندی؟
دوم اینکه خود پویا میگه رهبر گناهکاران هست، نقشش به هر حال مهمه حالا بخوایم بگیم با عضویتش هیچ فرقی ایجاد نمی کنه از اون حرفاست. غیرمستقیم که کلی نفع میرسونه و کلی ضرر و گنگی به بی گناهان.

در مورد واکنش من به آرش و بعدش خلفی:

کاملاً شرایط رو درک کردم و گفتم. به نظرم عصبی نبود واکنشم. مخصوصاً آرش که خودت میدونی درجه گیرایش خوبه، خلفی رو هم نکته مثبتی تو حرفاش ندیدم و تا حدودی یک جهته به پست رامتین نگاه کرد (اینو مبنای قضاوتم نمیذارم فعلاً)

مافیایی
پسندها
73
@محمد
اره دیگه استورارو تویی :دی ببین یه سری وقتا از یه پست یا یه حرف و اینا حس خوبی ادم نمیگیره ولی بعضی وقتا از اول بازی حس منفی داره آدم...و من طبیعتا اول بازی حسم مورد دوم بوده و دلیلی نداره واقعا حسم...حسه دیگه حس مگه دلیل میخواد؟:| اینکه دنبال دلیلی برای حسی که دارم جالبه...اگه هرچیز دیگه ای میگفتی اوکی بود ولی اینکه دنبال منطقی توی حس یه کم بیشتر منو مشکوک میکنه که خودتو سریعا بردی تو فاز دفاع از خودت

@رامتین
متوجه شدم حرفتو الان...حالا من یه سوال میکنم ازت..به نظرت کسی که ریسک نمیکنه و بقول تو کانتر پانچر بازی در میاره بیشتر گناهکارا انجام میدن یا بیگناها؟
[MENTION=8]Fm90[/MENTION]

همون سوالی که رامتین ازت پرسید رو منم دارم نیاز به تکرار مکررات نیست فقط یه مثالی رو بهش اضافه کنم...یه دوری من یادمه رویین تن بودم و واقعا اول بازی یه استدلال مسخره ازم دیدن بیگناها و ریختن سر همون منو اعدام کردن...80درصدشون با اینکه قانع شده بودن صرفا از روی صداقت اون حرف از طرف من زده شد ولی باز رای به اعدام من دادن و رویین تن بازی که یکی از نقشای مهم بازی هست رو انداختن بیرون...حالا این وسط تو میگی این کار ناپسنده؟ دنبال چی هستی دقیقا هانی؟ :دی

پ.ن: آواتار باز شد بالاخره؟

مافیایی
پسندها
5
پست هارو خوندم.

تا اینجا
پست عجیب غریب فری در مورد مجادله و مناظره که هیچی ازش نمیشد فهمید !
و کلا به محمد :))
حس خوبی نداشتم.
حالا تا بریم جلو ببینیم چی میشه.

خلفی
آری، آواتار باز شد

Underwood
پسندها
476
درود پسرعمو.

اول اینکه تبصره یک و دو شیطان رو خوندی؟
دوم اینکه خود پویا میگه رهبر گناهکاران هست، نقشش به هر حال مهمه حالا بخوایم بگیم با عضویتش هیچ فرقی ایجاد نمی کنه از اون حرفاست. غیرمستقیم که کلی نفع میرسونه و کلی ضرر و گنگی به بی گناهان.

در مورد واکنش من به آرش و بعدش خلفی:

کاملاً شرایط رو درک کردم و گفتم. به نظرم عصبی نبود واکنشم. مخصوصاً آرش که خودت میدونی درجه گیرایش خوبه، خلفی رو هم نکته مثبتی تو حرفاش ندیدم و تا حدودی یک جهته به پست رامتین نگاه کرد (اینو مبنای قضاوتم نمیذارم فعلاً)

مخلصم.

بله خوندم. منتها چیزی که واضح هست اینه که گروه های گناهکاری نیاز به عدد دارند. در واقع برتری عددیشونه که آخر باعث بردشون میشه و این عدد باید یه منطق خاصی داشته باشه. وقتی 20 نفر هستی، اگر با 4 تا شروع می کنی یعنی بازی رو در حالت آرمانی باید به 8 برسونی. اینجا شیطان هم کمکی بهشون نمی کنه، چون یا در صورت اعدام بهشون اضافه میشه، یا کشته شدن یک عضو گروهشون باعث جذبش میشه.

در لفظ شیطان خیلی موثره برای گناهکاران و واقعا هم هست، ولی در ریاضیات و اعداد، شیطان کمکی بهشون نمی کنه. و خب با وجود شیطان هم منطقم میگه مافیا 5 بودنش محتمل تر هست، مخصوصا که فرعی ها هم جز پلیس و کارآگاه دشمن مافیا هستند.

اما در مورد خلفی و آرش، من درک کردم واکنشت رو و با توجه به افراد روبروت حس عصبی بودن گرفتم، حالا این می تونه واکنش کسی باشه که می خواد بازی رو راه بندازه و خب توقع داره جو بازی در اداره کنه که خب حقشه و البته می تونه دلایل دیگه داشته باشه.

منتها به نظرم شدت عکس العملت متناسب با عمل نیست.

مافیایی
پسندها
4
@محمد
اره دیگه استورارو تویی :دی ببین یه سری وقتا از یه پست یا یه حرف و اینا حس خوبی ادم نمیگیره ولی بعضی وقتا از اول بازی حس منفی داره آدم...و من طبیعتا اول بازی حسم مورد دوم بوده و دلیلی نداره واقعا حسم...حسه دیگه حس مگه دلیل میخواد؟:| اینکه دنبال دلیلی برای حسی که دارم جالبه...اگه هرچیز دیگه ای میگفتی اوکی بود ولی اینکه دنبال منطقی توی حس یه کم بیشتر منو مشکوک میکنه که خودتو سریعا بردی تو فاز دفاع از خودت

@رامتین
متوجه شدم حرفتو الان...حالا من یه سوال میکنم ازت..به نظرت کسی که ریسک نمیکنه و بقول تو کانتر پانچر بازی در میاره بیشتر گناهکارا انجام میدن یا بیگناها؟
[MENTION=8]Fm90[/MENTION]

همون سوالی که رامتین ازت پرسید رو منم دارم نیاز به تکرار مکررات نیست فقط یه مثالی رو بهش اضافه کنم...یه دوری من یادمه رویین تن بودم و واقعا اول بازی یه استدلال مسخره ازم دیدن بیگناها و ریختن سر همون منو اعدام کردن...80درصدشون با اینکه قانع شده بودن صرفا از روی صداقت اون حرف از طرف من زده شد ولی باز رای به اعدام من دادن و رویین تن بازی که یکی از نقشای مهم بازی هست رو انداختن بیرون...حالا این وسط تو میگی این کار ناپسنده؟ دنبال چی هستی دقیقا هانی؟ :دی

پ.ن: آواتار باز شد بالاخره؟

من خیلی دیگه دارم پست میدم. به ماکزیمم میرسم الان.

امین اون جرقه حس باید از یک جمله ای یا چیزی شروع بشه بالاخره. من که نمی تونم بیام سرخود بگم مثلاً حسم میگه سید و آرش و مثلا رامتین حس بدی دارم یا خوبی. این جوری از همون اول بازی ذهن Biased حلو میره.

آره آواتار اوکی شد. برو تو قسمت کنترل پنل، قسمت ویرایش آواتار.

آرش
پسندها
337
در مورد خط آخر، من پیش زمینه ذهنیم آرشی که میشناسم اینقدر خودش رو به ناآگاه نشون نمیده و حتی حرف های Vague و دو پهلو رو هم می گیره. :دی

ها؟ :دی اول گفتی حرفت واضح بوده، بعد میگی حرف ناواضح و دوپهلو هم آرش سوال نمیپرسه؟ الان ینی قبول کردی که حرفت دوپهلو بوده ولی من نباید سوال بپرسم چون آرشم؟ :| :دی

FM

کارنیاموز مافیا
پسندها
195
اوه اوه.... نه که تعداد زیاده بعد قرار باشه هر 20 نفرم فعال باشن آدم یهو استرس خوندن میگیره:دی

محمدو رامتین. اون تیکه ی آخر پاراگراف اول پستم منظورم این بود(که اتفاقا آخر پاراگراف دوم تکرارش کردم) به جای جدل مناظره کنیم و اول قرار نبود مناظره رو تعریف کنم ولی گفتم شاید بدرد بخوره بخاطر همین فراموش کردم که دوباره ادیت کنم و اینجوری بنظر میاد که تعریف مناظره جمله اول رو به دوقسمت تقسیم کرده و اخر جمله اول چسبیده به اخر تعریف مناظره. بنابراین پیام اون پست این بود که
جدل=بد/نکنیم
مناظره=خوب/بکنیم

رضا: اینکه متوجه نشدی محتوای پستمو مایه تاسفه ولی کاری از دستم جز ابراز همدردی بر نمیاد.
اما هدفم از بیانشون این بود که جدل و مناظره رو بفهمیم و فرقشونو بدونیم و ادمی که میخواد عقاید باطل خودشو با جدل به بقیه بخورونه رو بشناسیم و به عنوان کسی که به عنوان یک مناظره کننده خودشو جا زده قبولش نکنیم.
حالا اگر لازم دیدم در ادامه به اقتضای نیاز و روند بازی باز هم بسط میدم مخصوصا اگر مجادله کننده(جادل؟ :دی) دیدم.

خلفی: من نمیدونم اون خاطره تلخت چطور به پست من ربط پیدا میکنه چون نبودم یا یادم نیست. ولی اگراونایی که بهت رای دادن بجای مناظره منطقی به جدل باهات پرداختن و در نهایت حرفای منطقی تو توکتشون نرفته اشتباه کردن ولی اگر تو به جای مناظره منطقی به جدل روی اوردی حقت بوده اعدام شدی و تقصیر اونا نبوده.

رئیس جماهیر
پسندها
271
خلفی

وقتی اون پست رو میدادم اصلا به این که این کارو گناهکارا بیشتر انجام میدن یا بیگناها فکر نکردم و کلا یه نوع محتمل از کلیت بازی رو بیان کردم و اینو گفتم: ((معمولا مبارزه دو تا کانتر پانچر هر چقدر هم عالی باشن خیلی حوصله سر بر میشه.))

و منظورم این بود که اگه اکثریت قریب به اتفاق بازیکن ها، زیاد وارد بحثا نشن، بازی لوس میشه که تا اینجا به نظر میرسه بازی اینجوری نشده.

اما الان که پرسیدی نشستم فکر کردم. خب اوایل که مافیا بازی میکردیم یکی از تکنیکای گناهکارا همین بود که زیاد وارد بحثا نمیشدن و ریسک نمیکردن و معمولا هم این تکنیک جواب میداد، اما الان دیگه انقدر بازی کردیم و با تجربه شدیم فکر نکنم خیلی جواب بده این کار.
اما در مجموع، گناهکارا طبیعتا ریسک گریز تر از بیگناهان چون یه تعهدی به گروه دارن. پس هنوزم احتمال این که گناهکارا به این سبک بازی کنن بیشتره. اما بازم دلیل قطعی نمیشه. ممکنه طرف گناهکار باشه ولی خیلی تو بحقا شرکت کنه و ممکنه طرف بیگناهم باشه اما ریسک نکنه اصلا.
جمع بندی بخوام کنم اینه که یه باکسر پانچر :دی مثلا شصت درصد ممکنه گناهکار باشه، نه بیشتر.

مافیایی
پسندها
4
مخلصم.

بله خوندم. منتها چیزی که واضح هست اینه که گروه های گناهکاری نیاز به عدد دارند. در واقع برتری عددیشونه که آخر باعث بردشون میشه و این عدد باید یه منطق خاصی داشته باشه. وقتی 20 نفر هستی، اگر با 4 تا شروع می کنی یعنی بازی رو در حالت آرمانی باید به 8 برسونی. اینجا شیطان هم کمکی بهشون نمی کنه، چون یا در صورت اعدام بهشون اضافه میشه، یا کشته شدن یک عضو گروهشون باعث جذبش میشه.

در لفظ شیطان خیلی موثره برای گناهکاران و واقعا هم هست، ولی در ریاضیات و اعداد، شیطان کمکی بهشون نمی کنه. و خب با وجود شیطان هم منطقم میگه مافیا 5 بودنش محتمل تر هست، مخصوصا که فرعی ها هم جز پلیس و کارآگاه دشمن مافیا هستند.

اما در مورد خلفی و آرش، من درک کردم واکنشت رو و با توجه به افراد روبروت حس عصبی بودن گرفتم، حالا این می تونه واکنش کسی باشه که می خواد بازی رو راه بندازه و خب توقع داره جو بازی در اداره کنه که خب حقشه و البته می تونه دلایل دیگه داشته باشه.

منتها به نظرم شدت عکس العملت متناسب با عمل نیست.

در مورد ریاضیات بازی حرفت درسته. ولی به نظرم اگه جانب قضیه رو بی گناهان در نظر بگیری، حضور یعضی از نقش های فرعی به ضررشون هست و به گنگ کردنشون کمک می کنه بیش تر وقتا.
حالا این برداشتی بود که از پست من داشتی و خلافش رو اثبات کنم. بازیم امیدوارم در ادامه کمک کنه.

پست هارو خوندم.

تا اینجا
پست عجیب غریب فری در مورد مجادله و مناظره که هیچی ازش نمیشد فهمید !
و کلا به محمد :))
حس خوبی نداشتم.
حالا تا بریم جلو ببینیم چی میشه.

خلفی
آری، آواتار باز شد

مرسی از مشارکتت. :دی

ها؟ :دی اول گفتی حرفت واضح بوده، بعد میگی حرف ناواضح و دوپهلو هم آرش سوال نمیپرسه؟ الان ینی قبول کردی که حرفت دوپهلو بوده ولی من نباید سوال بپرسم چون آرشم؟ :| :دی

نه دیگه. بذار Paraphrase کنم: میگم که حرف من کاملاً شفاف بود. تو این شفافیت حرفم، انتظار دارم دارم آرشی که حرف دو پهلو رو هم خوب می گیره، اینو خوب بفهمه.

Professor
پسندها
15
@صدرا
این جمله که گفتی چیزی که مشخصه اینه که اتفاقات بازی کاملا از داستان جداست، رو اعصابم رفت! اینو گاد خودش گفته بود. کلا گفتنش، اونم الان تو فاز اول، با این لحن، حس خوبی بهم نداد.
متوجه اون قسمت که میگی اونم الان تو فاز اول ، با این لحنت نمیشم !
میتونی برا من بگی لحنم چجوری بوده اصلا ؟؟؟ و اینکه اگه این حرف تو فاز بعدی بیان میشد تفاوتش چی بود ؟
حرف من تاکیدی بر حرف گاد بود فقط. ولی اینکه تو به عنوان اولین پستت تو این فاز میای به این حرف من گیر میدی خودش جای بحث داره.
بنظرم صحبت های مهم تری بود که بی توجه بهش رد شدی.
...................................................................................
در مورد حرف محمد در مورد هادی و ممل جی ار بنظرم قصد محمد فقط گرفتن ری اکشنه !
بوده تو بازی های قبل هم که از همین صحبتا بحث باز شده اونقد جای گیر نداره که بخوای روش زوم کنی.
...................................................................................
حرف فری حرف بدی نبود منتهی با بیان ساده تر هم میشد بیان کرد این رو و نیاز به این همه قلمبه سلمبه بازی نبود اگه هدفت از این قلمبه سلمبه حرف زدن
کشوندن بازی به یه سمت نباشه !
Sadra

مورد دو لزوما باعث نمیشه که بازی از روال منطقی خارج بشه، ممکنه یکی توی دفاع از خودش سوتی بده یا نکته خاصی توی بحثا مشخص بشه

لزوما نه ولی احتمال بالاست...!

رئیس جماهیر
پسندها
271
Fm90
اوکی میپذیرم که اون اشتباه، صرفا مشکل نگارشی بود.
ولی کلا پستت عجیب بود :دی از نظرم ایجاد جدل توی مافیا اصلا عجیب نیست، چون اینجا که بحث علمی نیست که صرفا بخوایم به حقیقت برسیم. نمیشه از گناهکار توقع داشت که هدفش کشف حقیقت باشه. کلا پست عجیب غریب و فلسفی ای دادی.

سحر
الان پستا رو خوندی و بعد این بحثا حرفت فقط همین بود که از پست فری چیزی نمیشه فهمید و آواتار باز شد و به محمد حس خوبی نداشتی؟
در مورد سه موضوع حرف زدی که دو موضوع کلا بیهوده بود و دلیل موضوعی که مرتبط به بحث بود (حس خوب نداشتن به محمد) هم نگفتی.

پستت تیپیکال جوری بود که فقط یه پستی دادی باشی و رفع تکلیف کرده باشی.

مافیایی
پسندها
5
Fm90
اوکی میپذیرم که اون اشتباه، صرفا مشکل نگارشی بود.
ولی کلا پستت عجیب بود :دی از نظرم ایجاد جدل توی مافیا اصلا عجیب نیست، چون اینجا که بحث علمی نیست که صرفا بخوایم به حقیقت برسیم. نمیشه از گناهکار توقع داشت که هدفش کشف حقیقت باشه. کلا پست عجیب غریب و فلسفی ای دادی.

سحر
الان پستا رو خوندی و بعد این بحثا حرفت فقط همین بود که از پست فری چیزی نمیشه فهمید و آواتار باز شد و به محمد حس خوبی نداشتی؟
در مورد سه موضوع حرف زدی که دو موضوع کلا بیهوده بود و دلیل موضوعی که مرتبط به بحث بود (حس خوب نداشتن به محمد) هم نگفتی.

پستت تیپیکال جوری بود که فقط یه پستی دادی باشی و رفع تکلیف کرده باشی.

رامتین
آره دیگه اگه بحث دیگه ای داشتم ک اونارو هم تو هموون پست جا میدادم :دی ولی حق باتوعه
میخواستم فقط یچیزی گفته باشم و وسط باشم تا گفت و گویی صورت بگیره.
من بالانسم ضعیفه :دی و هیچ دوری نبوده ک در مورد بالانس بتونم اظهار نظر کنم.
پس چیزی برای ارایه نداشتم بجز بیان ِ حس نسبت ب صحبتهایی ک اون ها هم تا حدی بیهوده بودن ولی خب فقط شکل و شمایل و کلمات قشنگ تری داشتن بنظرم.

حالا اگه پست اولم تو بازی خیلی بیهوده بود من عذر خواهم از جمع :))
ولی خب مطمنا تا اخر بازی بیهوده نیستم و سعی میکنم گره از بازی ، باز کنم.
من از بیان حس اونم بی دلیل نمیترسم و برام عجیبم نیست "تو فاز یک بازی" یکی فقط حسشو بگه.
همین یعنی نمیخوام فقط نظاره گر باشم.

God

Administrator
گاد
پسندها
961
گاد

در مورد تعداد پست سوال زیاده.

فعلا سقف تعداد پست بشه 20 تا.

از فاز بعدی قبلش اعلام می کنم.

خیلی بیشتر نمیشه ولی. حرف به دردنخور نزنید.:)) پست یکی دو خطی یا رای، جز اون تعداد محاسبه نمیشه البته.

نه به ادوار قبلی که تا فاز 3 لال بودین نه به الان که بلبل شدین.
:45:

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
دستیار مافیاییا

تاس

+
اتصال به گوگل

کاربران آنلاین

هیچ کاربری آنلاین نیست.

یافتن کاربر

اتصال به گوگل

کاربران آنلاین

هیچ کاربری آنلاین نیست.

یافتن کاربر

بالا پایین