@فری
در مورد قسمت جوابات با امیر، راستش دقیق نفهمیدم چی میگی، دو بار هم خوندم، عذرخواهی میکنم پیشاپیش از عقل ناقصم

مثلا نفهمیدم اونجا که گفتی فقط نقش خودم رو خوندم چه ربطی به بقیه چیزا داره. جدای اینکه اون جمله «فقط نقش خودم رو خوندم» هم جمله مشکوکی هست
چاوش:
شاید واضح و مستقیم نگفته باشم ولی صدرا از پستام منظورمو گرفت و ازم پرسید و اونجا چون ذهنیتم همین بود نگفتم من که نگفتم تیر رندوم نمیزنه گفتم بله اعتقادم اینه که مافیا شب اول تیر رندوم زدن براش ریسکیه. پست صدرا بلافاصله بعد پست امیر بود دیگه.
امیر و چاوش، بخصوص امیر، اتهام شفاف نمیزنید، پستاتون حس فیشینگ به آدم میده.
«شاید واضح و مستقیم نگفته باشم» که قطعا نیس، پستات رو آوردم دیدی اصلا واضح و مستقیم نگفته بودی. اینکه صدرا منظورت رو گرفته بیشتر از اینکه تو رو مبرا کنه برام، صدرا رو هم تیمی ت میکنه
این فیشینگ و اینا هم که میگی و این که اتهام شفاف نیس، واقعا عجیبه. شفاف تر از این اتهام بزنم؟
حقیقتش من با جوابهایی که دادی دیگه بیگناه نمیبینمت، گناهکار/دلقک هستی که خب رفتم خوندم دیدم دیگه دلقک ضرری نداره اعدامش، در نتیجه مشکلی برای اعدامت اگه دلقک باشی هم نیست.
فعلا رای رو بدم
رای به اعدام:
فری
===
@همه
دیدم در مورد اون پست من که ۵ نفر رو گفتم ممکنه فرقه باشن زیاد صحبت شده، یه توضیحی بدم
این قسمت پست آرش رو ببینین:
این از پستهای فاز اول. یه نکتهای که به ذهنم رسید، اینه که خودم رو گذاشتم جای گناهکار تیمی تا ببینم دیدش نسبت به بالانس چی میتونه باشه. قطعا چیزی که فرد توی تاپیک میگه با توجه به دقت و هوش و تجربهاش ممکنه با دید حقیقیش به بازی فرق کنه، اما به نظرم بررسی این موضوع میتونه کمک کنه:
۱) مافیا اگه تعداد خودش رو کم ببینه، احتمالا فکر میکنه فرقه+قاتل توی بازی هست یا حداقل فرعیها زیادن. چنین شخصی به دلیل گناهکار بودن اصلا به مجموع گناهکاران و بیگناهان دقت نمیکنه (مثلا کسایی که گفتن هر سه گروه هست ولی تعداد مجموعی که پیشنهاد کرده بودن اصلا نمیخوند )
۲) مافیا اگه تعداد خودش رو زیاد ببینه، احتمال بیشتری به حذف یکی از دو گروه فرقه و قاتل میده. (مثلا کسایی که خیلی راحت فرقه رو گفتن نیست.)
۳) فرقه اگه توی بازی باشه، تقریبا مثل مورد ۱ میشه، چون مافیا که قطعا هست و قاتلان هم با توجه به جدید بودنشون بهش میخوره که باشه. شاید صرفا تعداد مافیا رو کمتر از بقیه ببینه.
۴) قاتلان اگه تو بازی باشن نقطه نظرشون تقریبا نباید با بیگناهان فرق خاصی بکنه چون تقریبا همه اتفاق نظر داشتن که قاتلان توی بازی هستن و اگه باشن تعدادشون هم که مشخصه.
پست من دقیقا با همین ایده پست آرش بوده، صرفا علاوه بر فکر به این قضیه که فلان تیم اگه باشه چه کار میکنه، رفتم مصداق کار مد نظرم رو توی پستها دیدم و مطرح هم کردم

یه سوالی دارم اونم اینه که پست آرش هم مشکل دارین باهاش یا نه؟ به نظرم پست من به مراتب پست مفیدتری هست، پست آرش (چه این قسمتش چه بقیه پستش)، تقریبا به کلش میشه گفت «که چی» و اینکه صرفا داره نوار خالی پر میکنه

پست من ولی مصداق هم داره که میشه باهاش واکنش گرفت و دید آدما چی کارهن.
حالا ایراداتی که به پست من وارد میدونین چیه؟
۱- خواستم یه بذری/حبابی چیزی بکارم که بعدا استفاده کنم.
۲- سر نخ بدم به فرقه، چون توجه بیشتری به فرقه هم داشتم به طور خاص و نرفتم مثل آرش
ایراد اول رو خیلی وارد نمیدونم، چون اگه بخوام از این بذر استفاده کنم، سراغ هر کدوم از ۵ نفر لیست صرفا مبتنی بر این استدلال برم، ۴ تای دیگه فکر میکنن که نفر بعدی دنبال ما میاد و ناخودآگاه علیه من گارد میگیرن و کارم سخت تر هم میشه. ولی خب هنوز میتونه به عنوان بذر دیده بشه که کنار یه سری دلیل دیگه بعدا هم آورده بشه، در نتیجه تا حدی وارده
ایراد دوم بیشتر وارده، پاسخ دارم براش ولی همونطور که گفتم صلاح نمیدونم صحبت کنم فعلا راجع بهش. حالا در ادامه بریم جلو هم ممکنه فرقه نباشه در نتیجه مهم نباشه، اگه فرقه وجود داشته باشه هم جوابم رو میتونن استفاده کنن در بازی
===
@مهسا خانوم
دکتر یه بند داره که اگه از پدرخوانده و قاتلا هنگام اقدام به قتل حمایت کنه خودش میمیره،به نظرم طبیعیه اگه شب اول نخواد کاری بکنه.
آها، خب منطقی هست اینم کاملا. در کنار محدودیت روی فرد، اینم بذاری بیشتر و بیشتر منطقی میشه
در مورد بقیه پستتون که بالاتر گفتم، در مورد قسمتی که پرسیدین:
الان مطرح کردنش چه منفعتی داره دقیقا؟
منفعتش:
۱- اینه که فرقه از دید مخفی نمونه و بازی با این حس که فرقه وجود نداره پیش نره

به نظرم تو صحبتای بالانس بازی به اون سمت داشت سوق داده میشد.
۲- اینکه همینقدر سرش بحث میشه و واکنش افراد مختلف رو بهش میشه دید
به نظرم پست ها و حرفای خیلی کم منفعت تری تو بازی وجود داشته اگه بخوایم منفعت یه جمله رو مد نظر قرار بدیم
===
@رضا
واقعا از چاوش بعیده اینطوری پست دادن.
دارم میگم چیزی که فری گفته اینه که اگر فرض کنیم از سه جملهی گزارههای اول ممکنه یه جملهی درست هم توش باشه؛ میتونیم مثلاً اون جمله رو برای انتخاب بین درستی گزارههای دوم و سوم استفاده کنیم و ازش کمک بگیریم. که خودش هم میگه این موضوع خیلی بعیده و وقتی من میگم حرف فری از نظرم منطقیه یعنی از نظر منم این حالت بعیده!
حالا این رو چطوری تبدیل کردی به این چیزی که نوشتی من واقعاْ نمیفهمم! هیچ ربطی به هم ندارن!
منم حقیقتا نمیفهمم چی میگی

بذار یه لحظه برگردیم به اول بحث. من برداشتم از پست تو این بوده:
۱- درسته که گزاره اول غلطه، اما ممکنه جمله «نجات دکتر» ش درست باشه.
۲- اگه نجات دکتر درست باشه، پس مافیا باید تیر زده باشه، در نتیجه حالت ۲ درسته.
۳- چون بعیده دکتر و مافیا همزمان یه نفر رو زده باشن، پس بعیده حالت ۲ درست باشه و حالت ۳ درسته.
آیا من برداشتم درسته؟ با فرض برداشت بالا، جواب من اینه:
جمله شماره ۲ در مسیر بالا، جمله غلطی هست از نظر منطقی. چرا؟ چون به فرض نجات دکتر هم درست باشه، گزارههای دسته سوم هیچ کدوم توش گفته نمیشه مافیا تیر نزده که، در نتیجه دسته سوم هنوز میتونه درست باشه.
جمله شماره ۳ هم غلطه، چون فرض میشه تنها حالت نجات کسی از تیر مافیا، نجات توسط دکتر هستش و با این قضیه تیر مافیا رو نفی میکنه.
اوکی؟
@چاوش الآن شما رأی دادی به من در راستای پیشبرد بازی. بازی پیشبرد داشت؟ تونستی چیزی دربیاری از تو این رأی دادن هول هولکی فاز اول؟
به فرض پیشبردی نداشته (که به نظرم داشته و بحثا جدیتر شده)، ضرری داشت رای من؟ چه مشکلی هست/به وجود اومد الان با رای دادن من؟
===
@مهدی داویدز
این نوع جسارت و رو حرف گاد حرف زدن رو دوس داشتم .
چه چسارتی داره این جمله زیر و چه حرفی رو حرف گاد زده دقیقا؟
بعید میدونم توی این جمع کسی تسلطش روی منطق کامل باشه ولی دلیل نمیشه نظر ندیم و منطق و به چالش بکشیم
====
خب این تا آخر صفحه ۳. در مورد اطلاعات گاد هم نظرم رو بدم، الان دیگه هیچ کدومش بدیهی اشتباه نیس طبق اتفاقات و جز خود نقشا، کسی نمیتونه گزینهای رو حذف کنه. یه سری اتفاقا هست که در شبای آتی میتونیم بفهمیم، مثلا مورد ۳ گفته که «جنگیر نفوذی رو هدف قرار داد». اگه شب بعدی جذب نفوذی رو نبینیم، در نتیجه غلط بوده و گزینه ۳ حذف میشه.
میشه یه مقداری صحبتای احتمالی کرد که فلان کار بعید تره در نتیجه فلانی احتمال درست بودنش بیشتره، اما حتی اگه بدونیم کدوم دقیقا درسته، خیلی اطلاعات خاصی نمیده به نظرم، سر همین شلوغ نمیکنم الکی بحث رو