جدیدترین‌ها

بازی دور دهم مافیا | داستان یک جلاد - بخش دوم

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
مافیایی
پسندها
73
آخیش
گاد عزیز ممنون که با درایت تمام عمل میکنی در قبال افرادی مثل امیر و آرش :دی (خسگ :)) )

@رضا
درسته حرفت... اشتباه از من بود...من فکر کردم تو پست اولم به تو هم اشاره کردم در ارتباط با وایب منفی گرفتن... از اونجایی که با گوشی پست رو داده بودم اسم تو از قلم افتاده بود ... اینکه اومدم گفتم فرار رو به جلو و اینا رو با این ذهنیت بود که به تو هم گیر داده بودم ولی خب الان دیدم از قلم افتاده بودی :دی پس فرار رو به جلو و اینا کنسله سو تفاهم بوده

@لوتوس
الان رای به اعدام چاوش و رای چلنجر به خودی خود مشکوک هست یا نیست؟ اگه نیست پس نباید بگی امین چرا گیر ندادی به رایش و اینا :دی اگه هست پس خودت چرا گیر ندادی؟ اگه دادی و من ندیدم بیار مرسی

Wooden
پسندها
146
@ رضا

از شما هم خواهش می‌کنم سؤالی که از خود چاوش پرسیدم تو این پست رو جواب بدید لطفاً.
این رأی به اعدام دقیقاً چه فایده‌ای داشت؟
و زاویه‌ی دید متفاوت؟! چیزی که من دیدم این بود که چاوش بیش‌تر همون حرف‌های سید رو با یه لحن دیگه بیان کرد. چاوش چه زاویه دید متفاوتی وارد کرده به بازی؟

رضا جان منظورم از زاویه ی دید متفاوت مدل بازی چاووش بود که بواسطه ی سبک ریسکی که داره جهت و نگاه دیگه ای رو به مخاطب اضافه میکنه. چه گناهکار باشه و چه بیگناه بخاطر گره هایی که ایجاد کرده حتی اگر تعمد گناهکارانه ای در کارش باشه بهتر از اینه که هیچ دیتایی وارد بازی نشه و وظیفه ی واکاوی این بیگناهی یا گناهکاری بر عهده ی مخاطبه. من نه اون پست رو تایید کردم و نه رد کردم. و اما رای به اعدام هم من نباید پاسخگو باشم که فایده ای داشته یا نه چون من اون رای رو ندادم. منتهی چون خودت این عمل رو از منطق سود و زیان داری بررسی میکنی و داری باهاش منظق قسمتی از بازیت رو شکل میدی، میشه بگی چرا بر اساس همین چارچوب فکری رای به اعدام ممدرضا برات قابل سوال نیست و مفید فایده بودنش رو در جریان بازی بررسی به چالش نمیکشی؟ من اگر جای شما بودم و با این منطق پیش میرفتم، قطعا به پست ممدرضا هم گیر میدادم و چون از من دفاع کرده بود و سریع هم رای اعدام به دیگری داده بود اتفاقا گیر اول رو احتمالا به اون میدادم که چرا؟ این برات جای سوال نداشت اصلا؟ ممنون میشم توضیح بدی.

@ امیر

محمدحسین عزیز، خیلی خوشحالم که باهات بازی می کنم. متاسفانه تا الان قسمت نشده بود که تو بازی مستقیم جدی با هم بازی کنیم، ولی دور قبلی که بازیت رو از بیرون دیدم به شدت تحسینت کردم و اینو به پویا هم ابلاغ کردم بازی تمیز و منطقیت واقعا خوشحال کننده است.
در مورد اون چیزی هم که در موردم گفتی نظر لطفته و یه چیزی بهش اضافه کنم که تو بازی مافیا، اعتماد کلا مفهومی نداره از نظرم (درست مثل زندگی)، در واقع ما قراره اینو یاد بگیریم، که حرف همه رو بشنویم، نقششون رو در بازی بپذیریم، هرجا که حس می کنیم اون نقش فارغ از سایدی که دارن بازی می کنند، به نفعمون هست ازش استفاده کنیم و هرجا که شکل مخرب گرفت تلاش کنیم حذفشون کنیم. به این مفهوم که اگر از نظرمون یکی می تونه مافیا باشه، اما داره مثلا در جهت حذف فرقه کار می کنه، اجازه بدیم به بازی کمک کنه و هرجا هم که داره روند تخریبی عمل می کنه بهش حمله کنیم و محدودش کنیم تا حذف شه.

با این فلسفه به نظرم می تونه در مورد من یا هر کس دیگه قضاوت درستی داشته باشی، یعنی تا زمانی که من در راستای منطقت بازی می کنم باهام همراهی و هرجا که حس می کنی دارم کج میرم حذفم کنی. این از نظرم یه بازی تمیزه. مخلصم.

بابت صحبت های خوب و راهنماییت ممنونم سید عزیز. و اینکه باعث افتخارم هست که باهات بازی میکنم :گل:

به تحلیل اکثریت از گزاره ها و همچنین اتهاماتی که به همدیگه زدید تا حدود زیادی دقت کردم و متوجه شدم به نسبت خیلی خوبی به حضور یا عدم حضور فرقه در بازی پرداخته شده و حتی بر اساس همین مسئله اتهامات جدی هم در بازی شکل گرفته. این رو گوشه ی ذهنم نگه داشتم و سعی کردم اون رو در گزاره های دو شب اخیر بر اساس احتمالات بررسی کنم. به نظرم با همه ی دعواهایی که وجود داره اتفاقا با توجه به گزاره ها احتمال خیلی خوبی وجود داره که فرقه توی بازی نباشه و من ایرادی در طرح این مسئله نمیبینم مادامی که منطقی باشه و حس سوء استفاده نده. به گزاره ها دقت کنید:

1. روان‌پریش قتل موفق داشت.
جاسوس از نقشش استفاده نکرد.
دکتر جان یک نفر را نجات داد.

2. مافیا اقدام به قتل داشت.
جنگیر فعالیتی نداشت.
کاراگاه هدفی نداشت.

3. شازده کسی را زندانی نکرد.
جادوگر اقدام به جذب انجام نداد.
دکتر از کسی حفاظت نکرد.

1. مافیا اقدام به قتل کرد.
دکتر لکتر یا شازده اعمال نقش کردند.
جنگیر نفوذی را شناسایی نکرد.
سم‌شناس اقدام به قتل کرد.
دکتر یا جراح نجات موفق داشتند.
کاراگاه چیزی دست‌گیرش نشد.

2. مافیا اقدام به قتل ناموفق داشت.
شازده بی‌گناهی را زندانی نکرد.
جادوگر جذبی انجام نداد.
روان‌پریش یا سم‌شناس اقدام به قتل یک بی‌گناه نکردند.
شکارچی و جراح اعمال نقش کردند.
کاراگاه هدفی نداشت.
دکتر از خودش حفاظت نکرد.

3. پدرخوانده کسی را نکشت.
شازده یک بی‌گناه را زندانی کرد.
جنگیر نفوذی را هدف قرار داد.
روان‌پریش اقدام به قتل نکرد.
دکتر و کاراگاه خودشان را هدف قرار دادند.
جراح حفاظت موفق داشت.

گزاره هایی که رنگی کردم قراره در مورد فرقه به ما اطلاعات بده. جالب اینجاست که کمترین میزان گزاره ی مثبت در این بازی مربوط به فرقه هست. 4 گزاره ی منفی و یک گزاره ی مثبت. قبلا بررسی کردیم که گزاره ی منفی احتمال پرت و پلا بودنش بیشتره. حالا اگر کمی بیشتر دقت کنید، تنها گزاره ی مثبتی که در مورد فرقه آورده شده، گزینه ی 3 در فاز شب اخیر هست که در قیاس با دو گزینه ی دیگه فاز خودش کمترین احتمال درست بودن رو داراست. چرا؟ چون در این گزینه پدر خوانده کسی رو نکشته، و روان پریش هم اقدام به قتل نکرده در حالی که جراح حفاظت موفق داشته. این سه اتفاق به احتمال بالا با هم تناقض دارند و تنها چیزی که محتملش میکنه اینه که یا سم شناس اقدام به قتل کرده باشه که گزاره ی قاتل ها درست در بیاد، و یا اینکه پویا با استفاده از واژه های "پدرخوانده" بصورت خاص و نه "گروه مافیا"، و همچنین فعل "نکشت" به جای "اقدام به قتل" اذیتمون کرده باشه. احتمال این دو مورد آخر روی کاغد کمتره پس سعی میکنم ساده تر به قضیه نگاه کنم. بنابراین تنها جایی که گزاره ی مثبت در مورد فرقه به کار برده شده، در گزینه ای هست که احتمال غلط بودنش بالاست. روی کاغذ و تا اینجا بر اساس داده هایی که داریم اتفاقا احتمال وجود گروه فرقه پایین تره.

کارکشته مافیا
پسندها
170
@فری

در مورد قسمت جوابات با امیر، راستش دقیق نفهمیدم چی می‌گی، دو بار هم خوندم، عذرخواهی می‌کنم پیشاپیش از عقل ناقصم :دی مثلا نفهمیدم اونجا که گفتی فقط نقش خودم رو خوندم چه ربطی به بقیه چیزا داره. جدای اینکه اون جمله «فقط نقش خودم رو خوندم» هم جمله مشکوکی هست :دی

چاوش:
شاید واضح و مستقیم نگفته باشم ولی صدرا از پستام منظورمو گرفت و ازم پرسید و اونجا چون ذهنیتم همین بود نگفتم من که نگفتم تیر رندوم نمیزنه گفتم بله اعتقادم اینه که مافیا شب اول تیر رندوم زدن براش ریسکیه. پست صدرا بلافاصله بعد پست امیر بود دیگه.

امیر و چاوش، بخصوص امیر، اتهام شفاف نمیزنید، پستاتون حس فیشینگ به آدم میده.

«شاید واضح و مستقیم نگفته باشم» که قطعا نیس، پستات رو آوردم دیدی اصلا واضح و مستقیم نگفته بودی. اینکه صدرا منظورت رو گرفته بیشتر از اینکه تو رو مبرا کنه برام، صدرا رو هم تیمی ت می‌کنه :))

این فیشینگ و اینا هم که می‌گی و این که اتهام شفاف نیس، واقعا عجیبه. شفاف تر از این اتهام بزنم؟ :دی

حقیقتش من با جواب‌هایی که دادی دیگه بی‌گناه نمی‌بینمت، گناهکار/دلقک هستی که خب رفتم خوندم دیدم دیگه دلقک ضرری نداره اعدامش، در نتیجه مشکلی برای اعدامت اگه دلقک باشی هم نیست.

فعلا رای رو بدم :دی

رای به اعدام: فری

===

@همه

دیدم در مورد اون پست من که ۵ نفر رو گفتم ممکنه فرقه باشن زیاد صحبت شده، یه توضیحی بدم :دی

این قسمت پست آرش رو ببینین:

این از پست‌های فاز اول. یه نکته‌ای که به ذهنم رسید، اینه که خودم رو گذاشتم جای گناهکار تیمی تا ببینم دیدش نسبت به بالانس چی می‌تونه باشه. قطعا چیزی که فرد توی تاپیک می‌گه با توجه به دقت و هوش و تجربه‌اش ممکنه با دید حقیقیش به بازی فرق کنه، اما به نظرم بررسی این موضوع می‌تونه کمک کنه:
۱) مافیا اگه تعداد خودش رو کم ببینه، احتمالا فکر می‌کنه فرقه+قاتل توی بازی هست یا حداقل فرعی‌ها زیادن. چنین شخصی به دلیل گناهکار بودن اصلا به مجموع گناهکاران و بیگناهان دقت نمی‌کنه (مثلا کسایی که گفتن هر سه گروه هست ولی تعداد مجموعی که پیشنهاد کرده بودن اصلا نمی‌خوند )
۲) مافیا اگه تعداد خودش رو زیاد ببینه، احتمال بیشتری به حذف یکی از دو گروه فرقه و قاتل می‌ده. (مثلا کسایی که خیلی راحت فرقه رو گفتن نیست.)
۳) فرقه اگه توی بازی باشه، تقریبا مثل مورد ۱ می‌شه، چون مافیا که قطعا هست و قاتلان هم با توجه به جدید بودنشون بهش می‌خوره که باشه. شاید صرفا تعداد مافیا رو کمتر از بقیه ببینه.
۴) قاتلان اگه تو بازی باشن نقطه نظرشون تقریبا نباید با بیگناهان فرق خاصی بکنه چون تقریبا همه اتفاق نظر داشتن که قاتلان توی بازی هستن و اگه باشن تعدادشون هم که مشخصه.

پست من دقیقا با همین ایده پست آرش بوده، صرفا علاوه بر فکر به این قضیه که فلان تیم اگه باشه چه کار می‌کنه، رفتم مصداق کار مد نظرم رو توی پست‌ها دیدم و مطرح هم کردم :دی یه سوالی دارم اونم اینه که پست آرش هم مشکل دارین باهاش یا نه؟ به نظرم پست من به مراتب پست مفیدتری هست، پست آرش (چه این قسمتش چه بقیه پستش)، تقریبا به کلش می‌شه گفت «که چی» و اینکه صرفا داره نوار خالی پر می‌کنه :دی پست من ولی مصداق هم داره که می‌شه باهاش واکنش گرفت و دید آدما چی کاره‌ن.

حالا ایراداتی که به پست من وارد می‌دونین چیه؟

۱- خواستم یه بذری/حبابی چیزی بکارم که بعدا استفاده کنم.
۲- سر نخ بدم به فرقه، چون توجه بیشتری به فرقه هم داشتم به طور خاص و نرفتم مثل آرش :دی

ایراد اول رو خیلی وارد نمی‌دونم، چون اگه بخوام از این بذر استفاده کنم، سراغ هر کدوم از ۵ نفر لیست صرفا مبتنی بر این استدلال برم، ۴ تای دیگه فکر می‌کنن که نفر بعدی دنبال ما میاد و ناخودآگاه علیه من گارد می‌گیرن و کارم سخت تر هم می‌شه. ولی خب هنوز می‌تونه به عنوان بذر دیده بشه که کنار یه سری دلیل دیگه بعدا هم آورده بشه، در نتیجه تا حدی وارده :دی

ایراد دوم بیشتر وارده، پاسخ دارم براش ولی همونطور که گفتم صلاح نمی‌دونم صحبت کنم فعلا راجع بهش. حالا در ادامه بریم جلو هم ممکنه فرقه نباشه در نتیجه مهم نباشه، اگه فرقه وجود داشته باشه هم جوابم رو می‌تونن استفاده کنن در بازی :دی

===

@مهسا خانوم

دکتر یه بند داره که اگه از پدرخوانده و قاتلا هنگام اقدام به قتل حمایت کنه خودش میمیره،به نظرم طبیعیه اگه شب اول نخواد کاری بکنه.
آها، خب منطقی هست اینم کاملا. در کنار محدودیت روی فرد، اینم بذاری بیشتر و بیشتر منطقی می‌شه :دی

در مورد بقیه پستتون که بالاتر گفتم، در مورد قسمتی که پرسیدین:

الان مطرح کردنش چه منفعتی داره دقیقا؟

منفعتش:

۱- اینه که فرقه از دید مخفی نمونه و بازی با این حس که فرقه وجود نداره پیش نره :دی به نظرم تو صحبتای بالانس بازی به اون سمت داشت سوق داده می‌شد.
۲- اینکه همینقدر سرش بحث می‌شه و واکنش افراد مختلف رو بهش می‌شه دید :دی

به نظرم پست ها و حرفای خیلی کم منفعت تری تو بازی وجود داشته اگه بخوایم منفعت یه جمله رو مد نظر قرار بدیم :دی

===

@رضا

واقعا از چاوش بعیده این‌طوری پست دادن.
دارم می‌گم چیزی که فری گفته اینه که اگر فرض کنیم از سه جمله‌ی گزاره‌های اول ممکنه یه جمله‌ی درست هم توش باشه؛ می‌تونیم مثلاً اون جمله رو برای انتخاب بین درستی گزاره‌های دوم و سوم استفاده کنیم و ازش کمک بگیریم. که خودش هم می‌گه این موضوع خیلی بعیده و وقتی من می‌گم حرف فری از نظرم منطقیه یعنی از نظر منم این حالت بعیده!
حالا این رو چطوری تبدیل کردی به این چیزی که نوشتی من واقعاْ نمی‌فهمم! هیچ ربطی به هم ندارن!

منم حقیقتا نمی‌فهمم چی می‌گی :دی بذار یه لحظه برگردیم به اول بحث. من برداشتم از پست تو این بوده:

۱- درسته که گزاره اول غلطه، اما ممکنه جمله «نجات دکتر» ش درست باشه.
۲- اگه نجات دکتر درست باشه، پس مافیا باید تیر زده باشه، در نتیجه حالت ۲ درسته.
۳- چون بعیده دکتر و مافیا همزمان یه نفر رو زده باشن، پس بعیده حالت ۲ درست باشه و حالت ۳ درسته.

آیا من برداشتم درسته؟ با فرض برداشت بالا، جواب من اینه:

جمله شماره ۲ در مسیر بالا، جمله غلطی هست از نظر منطقی. چرا؟ چون به فرض نجات دکتر هم درست باشه، گزاره‌های دسته سوم هیچ کدوم توش گفته نمی‌شه مافیا تیر نزده که، در نتیجه دسته سوم هنوز می‌تونه درست باشه.
جمله شماره ۳ هم غلطه، چون فرض می‌شه تنها حالت نجات کسی از تیر مافیا، نجات توسط دکتر هستش و با این قضیه تیر مافیا رو نفی می‌کنه.

اوکی؟

@چاوش الآن شما رأی دادی به من در راستای پیش‌برد بازی. بازی پیش‌برد داشت؟ تونستی چیزی دربیاری از تو این رأی دادن هول هولکی فاز اول؟
به فرض پیش‌بردی نداشته (که به نظرم داشته و بحثا جدی‌تر شده)، ضرری داشت رای من؟ چه مشکلی هست/به وجود اومد الان با رای دادن من؟ :دی

===
@مهدی داویدز

این نوع جسارت و رو حرف گاد حرف زدن رو دوس داشتم .

چه چسارتی داره این جمله زیر و چه حرفی رو حرف گاد زده دقیقا؟ :دی

بعید میدونم توی این جمع کسی تسلطش روی منطق کامل باشه ولی دلیل نمیشه نظر ندیم و منطق و به چالش بکشیم

====

خب این تا آخر صفحه ۳. در مورد اطلاعات گاد هم نظرم رو بدم، الان دیگه هیچ کدومش بدیهی اشتباه نیس طبق اتفاقات و جز خود نقشا، کسی نمی‌تونه گزینه‌ای رو حذف کنه. یه سری اتفاقا هست که در شبای آتی می‌تونیم بفهمیم، مثلا مورد ۳ گفته که «جنگیر نفوذی رو هدف قرار داد». اگه شب بعدی جذب نفوذی رو نبینیم، در نتیجه غلط بوده و گزینه ۳ حذف می‌شه.

می‌شه یه مقداری صحبتای احتمالی کرد که فلان کار بعید تره در نتیجه فلانی احتمال درست بودنش بیشتره، اما حتی اگه بدونیم کدوم دقیقا درسته، خیلی اطلاعات خاصی نمی‌ده به نظرم، سر همین شلوغ نمی‌کنم الکی بحث رو :دی

FM

کارنیاموز مافیا
پسندها
195
اشاره شد که این نتیجه گیری خیلی سطحی بود و دخیل نکردن نقشای ایجابی و فقط نام بردن از دکتر برای جلوگیری از قتل مافیا یه مقدار سر سری جلوه کرد توی این تحلیل و منم موافقم و ایراد دارم به نوع واکنشت ، جوابهات به ایراد امیر و چاوش رو خوندم ، نمیخوام با سوال و جوابهای تکراری فشار مضاعف روت ایجاد بشه و ریتم بازیت به هم بخوره (با احتمال بیگناهیت) ، دوست دارم بدون فشار بحث ادامه دارت با امیر و چاوش رو بخونم و چواب سوالامو اونجا پیدا کنم و نهایتا نتیجه گیری کنم.

مرسی از فهمت:دی امیدوارم تا آخر فاز امشب این بحث با امیر و اون مثال رو ببندم. و به بقیه بازیم بپردازم.

@امیر:

فری دلقکی جدی ؟ اصلا دو خط اول این پستت چه ربطی داشت به حرف من ؟ قشنگ داری می بافی از نظرم، من میگم تو یه مثالی میاری که واضحه مثال بیخودیه، چند بارم گفتم چرا، تو توی مثالت آوردی که اگر تنها راه جلوگیری از تیر مافیا دکتر باشه، بعیده دکتر با مافیا شب اول یکی رو بزنند، در نتیجه اونکه مافیا اقدام به قتل کرده غلطه احتمالا در نتیجه حسم اینه گزینه 3 درسته، این دیگه با ترتیب جملاتت کاملا مشخصه. من میگم یکی از مهمترین راه های جلوگیری از برخورد تیر نقش های سلبیه ! یعنی روئین تن. وقتی نقشایی مثل روئین تن توی بازی هست، و تو میای همچین مثالی میزنی، یعنی داری از قصد خودتو میزنی به نفهمیدن نقش ها، در حالی که برای همچین نکته بدیهی ای نیاز به خوندن نقشا هم نداشتی اصلا. جدای از اینکه کسی که داره زدن یا نزدن مافیا رو تحلیل می کنه وظیفشه نقشا رو بخونه بعد تحلیل کنه و این توقع من نیست.فکته، چون کسی که بدون داشتن دانش در مورد ابعاد یه موضوع اونو تحلیل کنه، یا قصد تجاهل (خودشو به نفهمی زدن) داره، یا نیت بدی داره، یا احمقه، تو قطعا احمق نیستی از باهوش ترین افراد جمع حاضری، پس برای من راهی جز اون دوتا نمیمونه. و هرچی بیشتر هم متن می نویسی اینو داری بدتر میکنی، قشنگ سنس اون دور شازده که با من بودی رو دارم ازت میگیرم. من از فری که ازش بازی روئین تن رو دیدم انتظار بافتن اینطوری ندارم راستش!

در واقع از نظر من خودِ مثاله غلط بود، اما اینقدر حاد نبود، در واقع اگر با یه دقت نکردم، یا ... میگذروندی مثل چاوش می گفتم خب بیگناهانه بوده پیش میاد، منتها این نوع پست های بعدش اصلا قابل درک نیست.

اون مظلوم نمایی های با کلمات چالشی منم که جواب نداره، 20 دوره با من بازی می کنی، میدونی که این کلمات سبک بازی من برای تحت فشار گذاشتن مخاطبه که اون شکل درونی خودشو نشون بده، حالا با جو جو گفتن اگر چیزی عایدت میشه، باشه من جو دادم، خب که چی ؟ جواب موارد رو بدون بافتن و درست بده من جو کل بازی رو اصلا برات گردن میگیرم.

فکر کنم بالاخره دارم میفهمم مشکلت چی بود با اون پست :)) شاید ایراد از من بود باید فاصله مینداختم بین پستم. حس و از مثاله جدا میکردم. اون مثالی که بهش گیر دادی صرفا برای معرفی یک روش تحلیل برای مکانیسم اون گروه ها بوده و ارزش مادی و معنوی دیگری نداشته. اوکی؟ حس من به تیر نزدن مافیا جدا از اون مثالست نه که بخوام به اون استناد کنم، اگر از طریق اون پست من شما رو گمراه کردم من عذر میخوام. اگرم این کافی نیست میریم از اول پستای منو تحلیل و تفکیک میکنیم. اما فهوای کلام من این نبوده که پس چون دکتر اینجاست و مافیا تیر نزده پس گزینه 3 درسته. درستش اینه:

یک راهنمایی:
برای حذف گزینه کردن از این گروه ها باید گزینه های نقضشونو با توجه به نقش ها پیدا کنیم: برای مثال : اگر دکتر رو تنها نقش ممانعت از قتل فرض کنیم. توی گزینه ها دکتر محافظت نکرده باشه و کسی نمرده باشه یعنی مافیا تیر نزده.

بیان حس1:
حسم میگه مافیا شب اول تیر نمیزنه

بیان حس 2:
حسم میگه گزینه 3 همش درسته

هان بعد یه چیزی فری گفت، هی می خواستم یکم درشت بارش کنم، کظم غیظ کردم، فیشینگ ؟؟؟؟؟ من اتهام واضح نزدم ؟ دیگه اتهام از این واضح تر که تو توی ناخودآگاهت می دونستی که مافیا نزده و صرفا خواستی توجیهش کنی ؟ خدا وکیلی دارم مطمئن میشم دلقکی

خوب طبیعتا وقتی من نمیفهمم چه ایرادی گرفتی و واضح حرف نمیزنی به فیشینگ شک میکنم دیگه :)) مثلا چاوش اول اومد گفت با امیر موافقم ولی اشتباه فری بیگناهانه بوده، بعد یک پست در جواب تو دادم با چاوش اومد گفت خوب اول فکر میکردم بی گناهی الان این گناهکاریه چون تو حرفی از تیر رندوم نزده بودی :دی در حالی که من در جواب صدرا گفته بودم اینو. وقتی اینطوری اتهام میزنن به آدم شبیه فیشینگه دیگه. نیست؟

- - - Updated - - -

چاوش:

«شاید واضح و مستقیم نگفته باشم» که قطعا نیس، پستات رو آوردم دیدی اصلا واضح و مستقیم نگفته بودی. اینکه صدرا منظورت رو گرفته بیشتر از اینکه تو رو مبرا کنه برام، صدرا رو هم تیمی ت می‌کنه

میگی کی گفتی تیر رندوم نمیزنه مافیا؟ میگم در جواب سوال صدرا گفتم . مشکلش چیه؟ چطور ندیدی جوابم به صدرا رو؟ چواب من به صدرا قبل از اون پست که توش از تیر رندوم حرف زدم بوده.

کارکشته مافیا
پسندها
170
@مهدی

یک چیزی که در مورد اون ۳ حالت داستان به ذهنم می‌رسه اینه که آیا این شماره‌ها دنباله هم هستن؟ یعنی با توجه شب اول که حالت ۱ رو فهمیدیم غلطه چون مرگی اتفاق نیفتاده بود می‌تونیم نتیجه بگیریم در داستان شب دوم هم حالت ۱ حداقل یک غلط داره؟ (درواقع همیشه حالت ۱ یک غلط خواهد داشت حداقل؟) نظر؟

چرا باید همچین چیزی درست باشه؟ :دی همونی که ال امین هم اشاره کرد بعدش :دی

پست ۵۵ از آرش پست شجاعانه‌ای بود. تشکر.

شجاعانه؟ چه شجاعتی داشت؟ :دی

===

@ال امین

در مورد بخش دوم، اتفاقا گفتنش تو بعدا فایده‌ای نداره چندان. نه معلومه بازی به چه سمتی رفته و نه این‌که خود من اصلا هستم یا نه که بخوام اشاره کنم به‌ش. نکته‌ی الانش بیشتر اینه‌که خب الان اگر جذبت هم کنن دیگه حداقل یک عضو بی‌گناه تغییر مسیر داده شده نیستی. از همون اول این حس که ممکنه فرقه باشی وجود داره برات و خب این به ضرر فرقه‌ست.

قسمت اولت که خودت ممکنه نباشی درسته و می‌پذیرم، اما در مورد تیکه دوم، درسته که از همون اول حس فرقه ممکنه داشته باشم (با فرض نفوذی بودنم)، ولی مگه جادوگر/جن‌گیر رو می‌شناسم؟ خیر، در نتیجه تغییر رویه نسبت اونا می‌تونه تو بازیم باشه :دی

===

@برلین

چرا اسم محمد حسین رو نیاوردی ؟! اونم به حضور فرقه اشاره ای نکرده بود.

جوابش دقیقا تو همون تیکه متنم هست که آوردی:

به نظرم کسایی که راحت‌تر فرقه رو گذاشتن کنار ولی در عین حال به امکان حضورش اشاره کردن (که می‌شن امیر، آرش، رضا، ترسا، امین)، احتمال ربط داشتنشون به فرقه (چه به عنوان عضو اصلی چه به عنوان نفوذی) بیشتره.

گفتم که گذاشتن کنار، ولی به امکان حضورش اشاره کردن. کسی که کلا به امکان حضورش اشاره نکرده تو این تعریف نمی‌گنجه :دی

===

@فری

در جواب به آرش گفتی:

سلام. چرا فکر میکنی طراحی کردم اون پست رو؟

حرف آرش اینه که یا پستت صادقانه‌س، یا خوب طراحی شده. یعنی آرش ۲ حالت ممکن رو برای پستت میاره. چرا یهو قسمت طراحی ش بولد می‌شه واست؟ این گیرت شبیه این بود که می‌گن فحش رو بندازی زمین صاحبش بر می‌داره :))

===

چرا سایر گزینه هاش از اعتبار ساقط میشن؟ گاد واضحا گفته حد اقل یک گزاره اشتباه توی بقیه گروه ها هست، این یعنی ممکنه دو گزاره باقی مونده درست باشند.

اینکه ممکنه درست باشن یعنی از اعتبار ساقطن. هر اتفاقی تو شب ممکنه درست باشه، وقتی می‌دونیم حتما درست نیس، دیگه بودنش تو اون ۳ حالت با نبودنش فرقی نداره. یعنی اگه جمله این بود که «دکتر نجات نداده» جای اینکه «دکتر نجات داده» هیچ فرقی حاصل نمی‌شد :دی

===

@امیر

در مورد اون تیکه تناقض، فهمیدم منظورت رو، اما اگه فرض رو بذاری روی جذب شب‌های آخر فرقه، مخفی کردنش به عنوان یه تیم هم کاملا شدنی هست. گفتی که فرقه اینجوری بازی نباید بکنه، با این مخالفم، ولی توضیح بیشتری نمی‌دم :دی

===

@خلفی

اینجوری منم باز همین حرفو بهت میزنم و یه لوپ بی انتها میشه این داستان ولی اگه لوپش نکنیم لایه ی دوم نهایتا لایه ی سوم درسته و میشه تا حدودی راجع بهش حرف زد
اینکه قبول کردی میتونه بذر باشه خیلی خوب بود خوشم اومد ولی اینکه بعدش برگشتی گفتی منم اینو میگم و خواستی ببری داستان رو تو یه لوپ بی انتها جالب نبود برام اصلا
مثلا میخوای بگی خب منم میتونم اینو بگم پس کنسله؟

نوکرم که خوشت اومد :دی
نه بابا کنسل چیه، خواستم بگم پای خودت هم گیر می‌تونه باشه :))
و اتفاقا بذر پاشیدن روی فرد خاص کار منطقی تره تا بذر پاشیدن روی ۵ نفر (کاری که تو کردی در مقابل کاری که من کردم :دی)

===

@ال امین

دوتایی که گفتم جنگیر، جادوگر بود. نفوذی‌ها رو حساب نمی‌کنم تو بالانس شروع بازی.
چرا نمی‌کنی؟ خودت در جواب به من گفتی نفوذی از ابتدا به عنوان فرقه بازی می‌کنه و بی‌گناهی نیس که تغییر جهت بده. ضمنا گاد گفته تو شمارش بازی هم جز فرقه حساب می‌شن. چرا نباید حسابشون کرد؟

من توی پستم گفتم که احتمال حضوری یکی از این دوتا رو بیشتر می‌دم اما استراتژی‌م فعلا حضور همه‌شونه مگر خلافش ثابت بشه. درواقع کسی زور نکرده اما خب دید من اینه.الان مشکلت اینه‌که تعداد گناهکارها زیاده؟ خب چه مشکلی داره که تعداد گناهکارها رو زیاد در نظر بگیرم؟ اتفاقا می‌تونی به کسی گیر بدی چرا کم گرفتی گناهکارها رو، اما زیاد گرفتنش بد نیست.
حالا تو می‌گی دیدت فلانه. به نظر من ایده‌ت کار نمی‌کنه چندان. چون من دلقک هم باشم فکر کردن به جزئیات تیم‌ها برام مهمه. و اتفاقا می‌تونم آنتی‌تزش رو بدم که مثلا گناهکارها چون اتفاقا این جزئیات رو می‌دونن و روش بحث گروهی کردن چندان نمی‌رن وارد بحث جزئی بشن روی تعداد که اطلاعات ناخودآگاه ندن. ها؟

زیاد فرض کردن گناهکارا، به خودی خود مشکلی نداره، مشکلش از اینجاس که تو اگه فرض می‌کنی گناهکارا زیادن، احتمالا خودت گناهکاری یا اطلاعاتی داری که می‌تونی اون فرض رو بکنی. یه دوری بود سید همه رو مافیا گذاشته بود، متین اومد گفت که نکنه همه مافیا باشن. تو فقط این حرف رو وقتی می‌تونی بزنی که خودت مافیایی :دی

با حرفت در خصوص دید آرش موافقم ولی :دی

===

@فری

میگی کی گفتی تیر رندوم نمیزنه مافیا؟ میگم در جواب سوال صدرا گفتم . مشکلش چیه؟ چطور ندیدی جوابم به صدرا رو؟ چواب من به صدرا قبل از اون پست که توش از تیر رندوم حرف زدم بوده.

باز تناقض شد که :دی

تو گفتی به خاطر این حالت ۳ رو رد کردی که گفتی مافیا تیر رندوم نمی‌زنه. حالت ۳ رو قبل از پست صدرا رد کردی، نه بعدش که :دی

کارکشته مافیا
پسندها
112
خلف

الان تو مانوری دیدی؟
مانور رو دقیقا تو کدوم قسمت حرفای من دیدی؟ چون قاعدتا یه پست بیشتر ندادم من و تو همون پست قسمتیش راجع به لوتوس بود...

قشنگ بخون عزیزم :دی نگفتم این کارو کردی منظورم این بود مشخصا که اگر بکنی نمیپسندم

منظور ترستا رو فهمیدی. منظورش چی بود؟

از دید من منظورش مشخص بود . یه احتمالی داد به نبود فرقه بعد اومد خود انتقادی بکنه که حرکت جالبی نیست خودمم گفتم ولی گناهکاری ندیدمش من با شناختی که دارم ازش. واکنش ترس بود مشخصا ولی من بیگناهی گرفتمش. به نظرم تو انتخاب کلمات دقت نکرده بود که اونجا از کلمه مطمعن استفاده کرد. برداشت من این بود. اینکه تو توی سوالت این کلمه اطمینان رو باهاش بازی کردی یکم قلقلکم داد حس کردم میشد برداشت سر راست تری از این حرف ترسا کرد. شاید من زیادی خوشبینانه در نظر گرفتم ولی بنظر من مشخص بود که اون اطمینانی که تو میگی رو در اصل حرفش نداشت.(با اینکه در پیشگوییش :دی از از کلمه مطمعنم استفاده کرده)

دومین منظوری که میگم در نگاه اول فهمیدم و انتظار داشتم هر انسان آزاده ای :دی بفهمتش همون سوال اولت بود که " چطور کسی که با اطمینان بگه فرقه وجود نداره خودش فرقست" معلومه خب کسی که فرقه باشه میاد در جهت نبود فرقه تحلیل میکنه دیگه. پس در نتیجه کسی که بگه فرقه نیست میشه خودش فرقه باشه به همین سادگی :دی جای سوال نداشت بنظرم.

ماشالا اونقد بحث ها و نفرات زیاده آدم وقت نمیکنه تک تک نظر جزیی بده در مورد بازیکنا. رای اجباری هست من گزینه قطعی ندارم این فاز و منتظرم بحثایی که بهشون ایراد دارم رو بخونم و نتیچه بگیرم. یه رای اولیه پرت میدم که تو بازی بمونم بعد میرم صفحه 5 رو بخونم تا اخر فاز میام باز اگه محدودیت نداشته باشم :33:

رای به اعدام: سامان

مافیایی
پسندها
73
یحتمل تا آخر فاز نباشم
رایم رو میدم
دوس دارم بحثم با چاوش رو ادامه بدم فاز بعدی ببینم به کجا میرسه

رای به اعدام: چاوش

کارکشته مافیا
پسندها
265
یعنی من واقعا انتظار نداشتم بیام ۵ صفحه ببینم :دی
دارم می خونم‌ که برسم بهتون

Underwood
پسندها
476
سلام.
بحثم با فری جمع نشده و با پست آخرش وارد فاز جدیدی شده. چون پست ندارم به جمع بندی نمیرسه در نتیجه رای پرت میدم.

رای به اعدام: امین خلفی

کارکشته مافیا
پسندها
25
@مهدی

چرا باید همچین چیزی درست باشه؟ :دی همونی که ال امین هم اشاره کرد بعدش :دی

شجاعانه؟ چه شجاعتی داشت؟ :دی

که بازیکن‌های بدبخت خیلی تو فشار نیفتن. نه خب چیزی که تو ذهنم بود این بود که کلا بخواد یه چیز مجهول دوطرفه باشه در نهایت ولی خب همونطوری که یه نفر اشاره کرد که یادم نیست کی بود اگه قرار بود اینطوری باشه از همون اول ۲ حالت مطرح می‌شد. یا اینکه حداقل تو شب اول یکیشون به صورت مطلق زیر سوال نمی‌رفت.

شجاعتش به این بود که به تک تک پست‌ها حتی اون سلام و احوالپرسی ها هم ری‌اکت داد و اینکه مکالمه برقرار کرد با همه. وقتی می‌خوای یه چیزی حتما دربیاری از تمام پست‌ها ممکنه ناخواسته یک گیر بیخود بدی که درادامه برای خودت بد بشه، اینکه به این فکر نکنی و بخوای مکالمه مستقیم و نظر مستقیم در مورد هر پست بدی شجاعانه‌ست. ربطی هم به نقش نداره ها. ممکنه شجاعت ساختگی گناهکاری باشه. یعنی این برداشت رو نکن که تعریف کردم که بگم ایول چه بی‌گناه شجاعی. اما خب پستش مفید بود چون به اکثر اتفاقات بازی لینک داشت.

---------

خیلی جای اظهار نظر درمورد بحث‌های درجریان بازی ندیدم. یعنی اگرم چیزی بخوام بگم دیدم که از طرف طرفین گفته شده در خلال بحث و منم نیاز به تکرار نمی‌بینم. منتهی حسم به افراد رو تا اینجای بازی بگم. در مورد همه هم نظر نمی‌دم البته.

ترسا می‌تونه یه ریگی به کفشش باشه، برام جالب بود که در مورد اون قسمت خاص پستش با تمام افراد مکالمه داشته منتهی با اینکه پست من رو خوند و خودشم گفت که پست مهدی رو خوندم ولی هیچ حرفی در مورد اشکالی که من به حرفش گرفتم نزد. می‌تونه اینو بگه که خب من با همه در مورد همون عبارت داشتم صحبت می‌کردم و تکراری بود ولی خب بازم من از اینکه ایگنور شدم خیلی راحت نیستم. اما روند پست‌ها و توضیح‌هاش برام مشکوک نیست به طور کلی.

فری به نظرم بی‌گناه نیست. هیچ خودآگاه و ناخودآگاه بی‌گناهی تو حرفاش و استایل صحبت کردنش حس نکردم تا اینجا. رای ام هم فری‌ئه. از اونجایی که شدیدا درگیر هستم هم ممکنه زود بدم رای‌ام رو اگر حس کنم که به ادامه فاز نمی‌رسم.

رضا فعلا حس بد بهش ندارم و بیشتر حس گوشه رینگ بودن ازش می‌گیرم. مثبت فعلا.

بقیه رو خیلی حس خاصی ندارم که قابل بیان کردن باشه.

- - - Updated - - -

گزاره هایی که رنگی کردم قراره در مورد فرقه به ما اطلاعات بده. جالب اینجاست که کمترین میزان گزاره ی مثبت در این بازی مربوط به فرقه هست. 4 گزاره ی منفی و یک گزاره ی مثبت. قبلا بررسی کردیم که گزاره ی منفی احتمال پرت و پلا بودنش بیشتره. حالا اگر کمی بیشتر دقت کنید، تنها گزاره ی مثبتی که در مورد فرقه آورده شده، گزینه ی 3 در فاز شب اخیر هست که در قیاس با دو گزینه ی دیگه فاز خودش کمترین احتمال درست بودن رو داراست. چرا؟ چون در این گزینه پدر خوانده کسی رو نکشته، و روان پریش هم اقدام به قتل نکرده در حالی که جراح حفاظت موفق داشته. این سه اتفاق به احتمال بالا با هم تناقض دارند و تنها چیزی که محتملش میکنه اینه که یا سم شناس اقدام به قتل کرده باشه که گزاره ی قاتل ها درست در بیاد، و یا اینکه پویا با استفاده از واژه های "پدرخوانده" بصورت خاص و نه "گروه مافیا"، و همچنین فعل "نکشت" به جای "اقدام به قتل" اذیتمون کرده باشه. احتمال این دو مورد آخر روی کاغد کمتره پس سعی میکنم ساده تر به قضیه نگاه کنم. بنابراین تنها جایی که گزاره ی مثبت در مورد فرقه به کار برده شده، در گزینه ای هست که احتمال غلط بودنش بالاست. روی کاغذ و تا اینجا بر اساس داده هایی که داریم اتفاقا احتمال وجود گروه فرقه پایین تره.

این تحلیل خوب بود.

در مورد صحبتت هم اونجا که می‌گی شاید سم‌شناس اقدام به قتل کرده باشه تا اون گزاره جراح درست دربیاد که خب آره درسته و همچنین اینکه نکشت کاملا می‌تونه این‌ معنی‌ رو بده که اقدام کرده، اما موفق نبوده. اتفاقا نکته این تحلیل‌ها تو همین کلمات هست که باید مثل پازل کنار هم بذاریم و از نظر منطقی هم ارزیابیشون کنیم. هیچ مشکلی منطقی نداره استفاده کلمه نکشت برای کسی که اقدام به قتل ناموفق کرده. بنابراین احتمال رو به نظرم کم نگیر. کاملا محتمله. یعنی من هرچقدر تو بالانس دوست دارم همه چیز رو ساده بگیرم، تو تحلیل این اتفاقات با این سبک جدید اتفاقا ساده گرفتن بده. چون اگر ساده بود احتمالا همچین روشی به کار گرفته نمی‌شد. اما خب در کل نوع نگاهت خوب و مفید بود. مرسی.

پ.ن: این قسمت قرار بود قسمت اول پست بالاییم باشه. متاسفانه در دو تب جداگانه داشتم می‌نوشتم پستم رو و حواسم نبود.

- - - Updated - - -

سلام.
بحثم با فری جمع نشده و با پست آخرش وارد فاز جدیدی شده. چون پست ندارم به جمع بندی نمیرسه در نتیجه رای پرت میدم.

رای به اعدام: امین خلفی

خلفی هیچ‌ دوره‌ای، هیچ زمانی و هیچ فازی از کل دوران مافیایی که باهم بازی کردیم رای پرت محسوب نمیشه :دی رای پرت می‌خوای بدی به اینایی باید بدی که کمتر تو بازی بودن یا کمتر آشنان برای بچه‌ها. خلفی حتی کنتاکت هم داشته داخل بازی. انتخابت برای رای پرت رو جالب ندیدم.

- - - Updated - - -

من دو دفعه‌است اومدم کلاس بذارم بند‌های جداگونه از صحبت یک نفر رو با رنگ جدا مشخص کنم و جوابم رو هم رنگ کنم که راحت‌تر باشه برای خواننده‌ها ولی هر سری یادم می‌ره قسمت مربوط به جواب خودم رو رنگ کنم. یکی نیست بگه بلد نیستی کلاس نذار دیگه :)):دی

- - - Updated - - -

خب ۱۰ ۲۰ دقیقه شد کسی‌ام نیومد. برم به کارام برسم.

رای به اعدام: فری

کاربلد مافیا
پسندها
177
@محمد حسین
به‌خاطر شناختی که من از چاوش و محمدرضا چنلجر دارم. برای من عجیب بود که چاوشِ نکته‌سنج و ریزبین بیاد پشت دست سید بگه عه آره رضا فلان چیز رو گفته؛ رأی به اعدام. :| محمدرضا اگر اشتباه نکنم یک دور دیگه باهاش بازی کردیم اون موقع هم همین‌طوری حسی رأی می‌داد و بازی می‌کرد بیش‌تر. حالا از نظر منطقی هم بخوایم نگاه کنیم، محمدرضا اومد گفت جوی که یهو اومد رو رضا براش مشکوکه و به چاوش رأی داد.

@چاوش
جمله شماره ۲ در مسیر بالا، جمله غلطی هست از نظر منطقی. چرا؟ چون به فرض نجات دکتر هم درست باشه، گزاره‌های دسته سوم هیچ کدوم توش گفته نمی‌شه مافیا تیر نزده که، در نتیجه دسته سوم هنوز می‌تونه درست باشه.
منم نگفتم با درست بودن جمله‌ی شماره‌ی 2 دسته‌ی سوم غلط می‌شه. من گفتم اگر بخوایم این فرض رو در نظر بگیریم، احتمال درست بودن دسته‌ی دوم می‌ره بالاتر. این به این معنی نیست که احتمال درست بودن دسته‌ی سوم می‌شه صفر. چیزی که باهاش داری استدلال می‌کنی رو اصلاً من نگفتم!
جمله شماره ۳ هم غلطه، چون فرض می‌شه تنها حالت نجات کسی از تیر مافیا، نجات توسط دکتر هستش و با این قضیه تیر مافیا رو نفی می‌کنه.
این رو متوجه نشدم. فکر می‌کنم لازمه برای بار صدم ذکر کنم که من تمام تمرکزم روی گزاره‌های گاد بوده نه همه‌ی احتمالات. این رو اول سعی کن مفهوم بشی خواهشاً!

به فرض پیش‌بردی نداشته (که به نظرم داشته و بحثا جدی‌تر شده)، ضرری داشت رای من؟ چه مشکلی هست/به وجود اومد الان با رای دادن من؟
قطعاً وقتی فاز اول میای اولین رأی به اعدام رو ثبت می‌کنی نظر بقیه هم جلب می‌شه؛ غیر از اینه؟ کمااین‌که از اون‌جا به بعد تقریباً هر کسی خواست وارد بازی بشه یا پست جدید بده اومد رو این موضوع هم نظر داد.
حالا قبل از این‌که بگی مگه جلب شدن نظر بقیه چه ایرادی داره من خودم جواب می‌دم. :دی ایرادش اینه که شما با یه فرض اشتباه، یک نتیجه‌گیری انجام دادی و بر اساس اون رأی دادی و به دنبال نتیجه‌گیری و رأی شما جو منفی ایجاد می‌شه روی من در حالی که متأسفانه اکثریت نمی‌رن ببینن اون فرض اولیه اشتباه بوده و همین نتیجه‌گیری و رأی رو می‌بینن فقط. این ضررشه!

@امین
حالت دوم، من از پست خلفی خواستم سوء‌استفاده کنم: فقط در صورتی می‌تونه درست باشه که سوالی که پرسیدم چرت باشه. که فعلا نیست و بالا توضیح دادم که چرا نیست.
من مد نظرم همین حالت بود. حالا هم هم‌چنان معتقدم اون پستت گیر الکی بود. بعد یعنی چی که "فعلا" چرت نیست؟ :دی مثلاً ممکنه یکم بگذره چرت بشه؟ :دی این رو می‌شه توضیح بدی؟ :دی
توجیه‌هاتت درباره‌ی پستت خطاب به ترسا قانع‌کننده نیست برام. :دی

رای به اعدام: امین

مافیایی
پسندها
173
نیم ساعت از فاز مونده و تو این همه مهمونی که تو خونمون ریخته تمرکز کافی ندارم اصلا :دی پوزش می طلبم. امین خلفی، ال امین و بقیه‌ی دوستان اگه شب در شروع فاز جدید بیدار بودم صحبت رو ادامه میدم.

البته پست ها رو تا الان خوندم و فقط یک نکته‌ی کوچیک عرض کنم

@مهدی عزیز :دی من منظورم از پست مهدی که خوندم قبل شما یعنی پالیزوان بود :دی چون هنوز پستت نیومده بود همون مهدی خالی گفتم بعدش متوجه شدم که شاید اشتباه گرفته بشه ولی حس نکردم مهم باشه زیاد.
ضمنا بعدش هم که خوندم پست‌ها رو شما به اون صورت به من حرفی نزده بودی که خب. فقط در جهت حرف خلفی و ال امین بود و یک جا هم به رضا گفتی نه جالب نیست که بعدش دوباره گفتی بله ال امین شاید گیر بیخود داده من هم ورود نکردم. قصد ایگنور کردن نداشتم :دی فردا اگر تمایل یا سوالی از سمتتون هست در خدمتم :دی

من هم فعلا رای پرت میدم.

رای به اعدام: چاوش :دی

FM

کارنیاموز مافیا
پسندها
195
@ چاوش:

من کی گفتم گزینه 3 رو رد میکنم؟ اونم بخاطر تیر رندوم؟ چی میگی خدایی؟ :))

بعد از اول بازی هی میگی دلقک دلقک، دقیقا چرا دلقک؟ خودت بیشتر شبیه دلقکی هستی که اسید زده، اخر هر پستتم به یکی رای میدی. قطعا بیگناه نیستی.

کارکشته مافیا
پسندها
118
سلام. من تازه رسیدم. رایم رو پرت می‌دم تا بعدش پست‌ها رو جواب بدم.

رای به اعدام: محمد حسین

Wooden
پسندها
146

کارکشته مافیا
پسندها
118
چاوش

چرا نمی‌کنی؟ خودت در جواب به من گفتی نفوذی از ابتدا به عنوان فرقه بازی می‌کنه و بی‌گناهی نیس که تغییر جهت بده. ضمنا گاد گفته تو شمارش بازی هم جز فرقه حساب می‌شن. چرا نباید حسابشون کرد؟

قراره در جهت فرقه بازی کنن و حذف‌شون برای شهروندها قبل از جذب هم خوبه؛ منتها جذب‌شون صد در صد نیست و نوع بازی‌شون هم در نهایت صد در صد به نفع فرقه نیست. فرقش اینه‌که مثل مافیا و قاتل نیست مثلا که با پلن مشخص شروع کنه و برتری عددی‌ش به کار بیاد تا قبل از جذب.

زیاد فرض کردن گناهکارا، به خودی خود مشکلی نداره، مشکلش از اینجاس که تو اگه فرض می‌کنی گناهکارا زیادن، احتمالا خودت گناهکاری یا اطلاعاتی داری که می‌تونی اون فرض رو بکنی. یه دوری بود سید همه رو مافیا گذاشته بود، متین اومد گفت که نکنه همه مافیا باشن. تو فقط این حرف رو وقتی می‌تونی بزنی که خودت مافیایی :دی

یک چیزی که تو داری در نظر نمی‌گیری اینه‌که ایده‌ی من این بوده که یکی از دو گروه فرقه و قاتل هستن احتمالا اما استراتژی شروعم اینه که فرض کنم همه هستن. دلیلش هم اینه‌که سود و زیانش برام به احتمالش می‌چربه. و روی اون فرض من داره تعداد گناهکارها زیاد می‌شه.
حالا تو می‌گی اطلاعات داری، من می‌گم ترجیحم اینه‌که این‌طوری فکر کنم چون سیف‌تره. کما این‌که تمام کسانی که حضور تمام گروه‌ها رو در نظر گرفتن دارن این رو می‌پذیرن که تعداد گناهکارها زیاده.

دومین منظوری که میگم در نگاه اول فهمیدم و انتظار داشتم هر انسان آزاده ای :دی بفهمتش همون سوال اولت بود که " چطور کسی که با اطمینان بگه فرقه وجود نداره خودش فرقست" معلومه خب کسی که فرقه باشه میاد در جهت نبود فرقه تحلیل میکنه دیگه. پس در نتیجه کسی که بگه فرقه نیست میشه خودش فرقه باشه به همین سادگی :دی جای سوال نداشت بنظرم.

آقا اتفاقا کسی مطمئن بگه فرقه نیست، احتمال مافیا بودنش بیشتره. چون فقط مافیا با دونستن تعداد خودش - مثلا ۶ تا یا بیشتر - می‌تونه بیاد مطمئن بگه فرقه نیست. وگرنه یک فرقه چرا باید چنین چیزی بگه وقتی تهش با اولین جذب لو می‌ره؟ چرت گفتن در بازی پوینت داره برای بازیکن در فازهای آخر. هر چه‌قدر بیشتر چرت و پرت گفته باشی، یا در اعدام بازیکن‌های بی‌گناه بیشتر شریک باشی، احتمال این‌که حسی بگیرن اعدامت کنن می‌ره بالا. سر همین احتمالش کمه یک آدم عاقل بیاد یک چرت کوتاه مدت بگه که مثلا چی عایدش بشه؟ :دی
تو ذهن من اون جمله این‌طوری تفسیر می‌شه که: «حالا فاز بعد نیاین بگی گناهکاری، که ناخودآگاهش فرقه رو گذاشته اون‌جا.»

@امین
من مد نظرم همین حالت بود. حالا هم هم‌چنان معتقدم اون پستت گیر الکی بود. بعد یعنی چی که "فعلا" چرت نیست؟ :دی مثلاً ممکنه یکم بگذره چرت بشه؟ :دی این رو می‌شه توضیح بدی؟ :دی
توجیه‌هاتت درباره‌ی پستت خطاب به ترسا قانع‌کننده نیست برام. :دی

رای به اعدام: امین

فعلا چرت نیست یعنی دلیلی اقامه نشده که چرته. وگرنه به نظر خودم که معلومه چرت نیست.
رای‌ت هم خوبه. :دی

@ چاوش:

من کی گفتم گزینه 3 رو رد میکنم؟ اونم بخاطر تیر رندوم؟ چی میگی خدایی؟ :))

بعد از اول بازی هی میگی دلقک دلقک، دقیقا چرا دلقک؟ خودت بیشتر شبیه دلقکی هستی که اسید زده، اخر هر پستتم به یکی رای میدی. قطعا بیگناه نیستی.

فری من یک سوال دارم؛ تو چرا این‌قدر عصبی هستی از این‌که به‌ت گفتن ممکنه دلقک باشی؟

کاربلد مافیا
پسندها
130
@مهدی:
بعد از ارسال با پستت موافق نبودی یعنی دقیقا چه زمانی؟ یعنی بعد ارسالش دوباره خوندیش و دیدی ناقص گفتی؟ خب چرا همون موقع نیومدی بگی که ملت من اینو ناقص گفتم، کاملش اینه؟
ننوشتم ملت من اینو ناقص نوشتم کاملش اینه ولی اگه پستا رو بخونی، میبینی در ادامه چی گفتم. میخونی؟:دی یا سرکارم؟:دی من نگفتم که در کل بازی در مورد بند 2 هیچ نظری نداشتم و کاملا بی دلیل ردش کردم! در ادامه همون پستا اومدم نظرمو در مورد اینکه چرا 2 رو کمتر احتمال میدم گفتم. تو که گفتی موافقم، رفتم ببینم اونجا چی گفتم و با چی موافقی، دیدم عه موافقت با این پست اولیه من بدون در نظر گیری پستای بعدی عجیبه. سوال کردم ببینم با چی موافقی دقیقا. و این طور که شواهد و قرائن نشون میدن تو اصلا پستای بعدی رو نخوندی، اگه میخوندی این سوالو نمیپرسیدی! موافقت بوداری بود :دی

اما اینکه من با چی موافق بودم، من با اینکه ۱ یا ۳ همزمان هیچ رقمه نمی‌تونن درست باشن موافق بودم. متوجه این نشدم که ۲ رو به کل درنظر نگرفتی. بعد اینکه پست یاسین و این پست خودت رو الان خوندم متوجه شدم.
.خب دستت درد نکنه که موافق بودی با این! ولی چرا برات سوال نشد عه 2 چی شد پس؟! الان که خودت گفتی من متوجه شدم که تو اصلا صحبتام در مورد بند 2 رو ندیدی. موافقتت شبیه موافقت کلی بود بیشتر تا موافقت با یه تیکه از پستم.

@همه:
یه آدم خیر پیدا میشه یه خلاصه از اون بحث فری و رضا و سید و چاوش و... بنویسه :)). من کل بحث از دستم در رفت واقعا! حس فرسودگی داره بهم دست میده:( احساس میکنم اونا یه چیز دیگه میگن و اینا یه چیز دیگه جواب میدن:دی گیج شدم واقعا.

@ال امین:
ترسا گفته که «فردا شما گیر می‌دین که تو مطمئنی فرقه نیست، پس خودت فرقه‌ای.» من می‌گم چرا اگر کسی قاطعانه بگه فرقه نیست، اون‌وقت فرقه می‌شه خوش؟
خب طبیعیه که بگن! چرا نباید بگن؟ همون حرف چاوشه که گفت اونایی که سعی دارن نشون بدن فرقه نیست یا نمیدونم کمه و فلان، بعدا اگه باشه من برمگیردم بهشون، یه همچین چیزی. قبول نداری اینو؟ کلا به نظر من برای فرقه خوبه که بقیه فکر کنن نیست. گنگ کردن بازی و عدم اطلاع از این که کی هست و کی نیست و ارائه اطلاعات غلط و هل دادن بازی به جلو با همین اطلاعات به نفع گناهکاره دیگه.

تو بخش دوم سوالم هم نکته‌ش اینه‌که اگر اون حرف تو می‌تونه منجر به این سوء‌برداشت بشه، پس چرا پایینش حالت نبودش رو هم بررسی کردی؟
خب آقا حدسش اینه که احتمالا فرقه نیست. طبیعیه آدم در مورد چیزی که بیشتر بهش احتمال میده حرف بزنه دیگه. ببین فرض کن الان من میام میگم به نظر من کلا فلان نقشو نداریم :)) چون بقیه نقشا خیلی شاخن دیگه احتمالش کمه گاد این نقش فلان رو بذاره تو بازی. بعد میگم حالا من اینو گفتم یکی برمیگرد میگه خودت همون نقش فلانو داری که اینو گفتی. :دی خیلی طبیعیه این حرف به نظر من ولی حرفیه که اگه زده بشه نمیشه گفت طرف گناهکاره یا بی‌گناه و آدمای سودجو میتونن ازش استفاده کنن و بگن تو که اینطوری فکر کردی یعنی همینی و ناخوداگاهت اینو گفته اگه بیگناه بودی نمیگفتی و ... . بعد که اینا رو گفتم میام در ادامه در مورد چیزی که همون اول احتمالشو دادم یکی دو جمله هم بیشتر مینویسم که آره به نظر من واقعا احتمالش کمه فلان نقش باشه تو بازی. کجای این مورد داره؟ متوجه نمیشم واقعا:دی اصلا به نظر من اون جمله داخل پارانتز ربطی به این نداره که طرف معتقده فرقه هست یا معتقده شانس کمی هست که فرقه تو بازی باشه.

اون فعلا که گفتم منظورم در ادوار مافیا بود. در حالتی تغییر می‌کنه که یک دور ببینم تو ۲۰ نفر ۳ تا مافیا گذاشته پویا. وگرنه این دور که محاله از نظرم.
یعنی معتقدی با 3 نفر مافیا ضعیفن؟ به همین خاطر محاله؟

@خلفی:
درسته حرفت... اشتباه از من بود...من فکر کردم تو پست اولم به تو هم اشاره کردم در ارتباط با وایب منفی گرفتن... از اونجایی که با گوشی پست رو داده بودم اسم تو از قلم افتاده بود ... اینکه اومدم گفتم فرار رو به جلو و اینا رو با این ذهنیت بود که به تو هم گیر داده بودم ولی خب الان دیدم از قلم افتاده بودی پس فرار رو به جلو و اینا کنسله سو تفاهم بوده
الان حل شد وایب منفیت یا چی؟:دی مار رو هم روشن کن بیزحمت.:دی و رایت به کی خواهد بود؟

@چاوش:
به نظرم پست ها و حرفای خیلی کم منفعت تری تو بازی وجود داشته اگه بخوایم منفعت یه جمله رو مد نظر قرار بدیم
جمله که جمله ساده‌ای نیست:دی بلاخره اتهام وارد کردی به اشخاصی:دی نمیشه بی تفاوت از کنارش رد شد که. کدوم جملات همین مدلین و از کنارشون ساده رد شدیم، من متوجه نشدم اگه بوده. شماره پست بگی میرم میخونم.

من تا اینجا به زور تونستم بخونم یه رای پرت خانمانه میدم:دی

رای به اعدام: سحر

کاربلد مافیا
پسندها
63
چون مسافرت هستم و خیلی درگیر هستم. همین الان رسیدم فقط رای اعدام بدم.

رای کاملا پرت

کارکشته مافیا
پسندها
112
سلام من اومدم دارم پستا رو میخونم فقط یه چیزی

ترسا

من هم فعلا رای پرت میدم.

چرا رای پرت تو انقدرام پرت نیست به نظرم؟ :دی پرت معمولا به کسایی که کمتر دخیل بودن تو بازی میگن

- - - Updated - - -

امین

آقا اتفاقا کسی مطمئن بگه فرقه نیست، احتمال مافیا بودنش بیشتره. چون فقط مافیا با دونستن تعداد خودش - مثلا ۶ تا یا بیشتر - می‌تونه بیاد مطمئن بگه فرقه نیست. وگرنه یک فرقه چرا باید چنین چیزی بگه وقتی تهش با اولین جذب لو می‌ره؟ چرت گفتن در بازی پوینت داره برای بازیکن در فازهای آخر. هر چه‌قدر بیشتر چرت و پرت گفته باشی، یا در اعدام بازیکن‌های بی‌گناه بیشتر شریک باشی، احتمال این‌که حسی بگیرن اعدامت کنن می‌ره بالا. سر همین احتمالش کمه یک آدم عاقل بیاد یک چرت کوتاه مدت بگه که مثلا چی عایدش بشه؟
تو ذهن من اون جمله این‌طوری تفسیر می‌شه که: «حالا فاز بعد نیاین بگی گناهکاری، که ناخودآگاهش فرقه رو گذاشته اون‌جا.»

درسته مافیا هم میتونه باشه از این منظر نگاه نکردم من. ولی در مورد اون چرت گفتن ف من درستی یا نادرستی اون چرت گفتن رو تایید یا عدم تایید نکردم صرفا اینی که باب هست رو گفتم عین قانون نانوشته هست که مثلا بیان اول کار روی نبودن نقش یا تیم خودشون تحلیل عامدانه کنن حالا بعدا مشخصم شد شد :دی اینکه حرکت چرتیه یا نه رو بحثی ندارم

اینی که میگی شاید ناخوداگاهش بحای گناهکار فرقه گذاشته رو نمیتونم حرفی براش داشته باشم و مشکل خودشه :دی من صرفا برام سوال شد که چرا سوال بدیهی پرسیده بودی که با این توضیح رفع شد.

- - - Updated - - -

فک کنم دیگه لیمیتم داره رد میشه بعد از فاز اگه عمری بود به بقیه بحثا میرسم

God

Administrator
گاد
پسندها
961
فاز روز سوم تمومه. اعدامی نداریم.

فاز شبه. هدف بدین سریع.

ضمنا من فردا نیستم و ناچارا بازی معلق هست و فاز چهارم، روز پنجشنبه خواهد بود. تاپیکُ باز می‌ذارم البته که بندگانی که به هر دلیلی عقب هستن و نرسیدن، بتونن پست بدن و به بازی برسن. در واقع فرصتی هم هست برای گادکش نشدن. بقیه نهایتا یک پست 20 خطی خواهند داد، البته قبلش باید با گاد هماهنگ کنن. بنابراین به مدت 24 ساعت بحث نداریم در تاپیک. صرفا اگه حس می‌کنید جوابی لازمه به کسی بدید، قبلش با من هماهنگ می‌کنید و بعد پست ارسال می‌کنید. رای هم ندید.

فاز بعدی از بامداد پنج‌شنبه شروع می‌شه. جزئیاتشُ فردا آخر شب می‌گم. اتفاقات امشب هم صبح می‌نویسم ولی آخر شب منتشر می‌شه.

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
دستیار مافیاییا

تاس

+
اتصال به گوگل

کاربران آنلاین

هیچ کاربری آنلاین نیست.

یافتن کاربر

اتصال به گوگل

کاربران آنلاین

هیچ کاربری آنلاین نیست.

یافتن کاربر

بالا پایین