- نوشتهها
- 1,375
- پسندها
- 961
با سلام و خسته نباشید به همه دوستان.
اهداف شب بدین شکل بود:
مافیا:
چاوش پدرخوانده بود با مجموعا 5 سهمیه: شب 1 تیر نزدن و بعدش به ترتیب امین، مهدی، مهسا، ترسا و آرش هدف قتل بودن. مهدی و مهسا اون شب اقدام به قتل نکردن. آرش هم حفاظت داشت.
شازده با 4 سهمیه و 1 سم: شب 5 ترسا رو زندانی کرد و شب 6 عرفان. سم هم بهش دادن از طریق غذا؛ که عرفان یه لگد زد زیر ظرف. کادوی شازده و رئیسش هم سهمیه بود.
رضا خیاط بود و شب 3 به امین لباس شازده داد! شب 4 به مهسا لباس نفوذی. شب 5 به ترسا لباس سمشناس و شب 6 به مهسا لباس دکتر لکتر. به چاوش هم که لباس دکتر دادن در روز.
امیر دکتر لکتر بود و کلا هدفش چاوش بود تا اینکه زدنش و بینقش شد. جاسوس هم بیشترشُ رو خودشون زدن و چیز خاصی دستگیرشون نشد. یک جاسوس خوب روی ترسا داشتن که فهمیدن دو هدف داده و دکتر هست. غیر اون صدرا و امین هدف قرار گرفتن اگه اشتباه نکنم.
امیر شب چهارم توسط مهدی زخمی و بلافاصله درمان شد. شب 5 مجددا توسط مهدی زخمی و شب 6 هم مهسا بهش سم داد که با کادو درمان شد. رضا هم شب 5 مهسا بهش سم دادو شب 6 مهدی زخمیش کرد که اونم با کادو درمان شد.
قاتلها:
پرسشها: امیر-چاوش-آرش-رضا-محمدحسین-عرفان-محمدامین.
اقدام به قتل مهدی: شب 4 و 5 امیر. شب 6 رضا (که زخمی و سپس درمان شدن). اقدام به قتل مهسا: شب 3 محمدامین (مسموم نشد). شب 5 رضا. شب 6 امیر (مسموم و سپس درمان شدن).
پیوند سمی در شب 6 برقرار شد و شب 7 هم از کادو استفاده کردن.
فرعیها:
وکیل که پالیزوان بود، امیر، محمدحسین و چاوش و مهدی رو پرسید اگر اشتباه نکنم. خلفی هم که جلاد بود و قبل فاز 4 هدف نداشت. بعدش هم هر دو بار محمدامین!
سحر که دلقک بود هیچی. سامان هم تکتیرانداز و فراری بود. اینم هیچی.
بیگناهان:
ممدرضا شکارچی بود و کلا تله نذاشت. فری هم شب 2 و 6 و 7 تله گذاشت.
صدرا هم غارتگر بود و فقط یک بار مافیا هدفش داد.
ترسا دکتر بود و اهدافش: شب 2 خلفی!، شب 3 محمدحسین، شب 4 خودش و مهدی!!!! و شب 5 امین. خیلی شانس آورد که نمرد؛ البته شانسش دیری نپایید.
محمدحسین هم دکتر بود و اهدافش: شب 2 مهسا!! شب 4 و 6 و 7 هم خودش که آخریش کادو بود. ایشونم شانس آورد تا حدی که نمرد. فدایی هم بودن هر دو که هیچی.
آرش جراح بود و اهدافش: شب 2 امین!! شب 3 محمدحسین، شب 5 یاسین، شب 6 فری و شب 7 مهدی! که تنها هدف بدش بود. آفرین.
شب 6 هم کادو زد رو خودش.
یاسین کاراگاه بود و اهدافش شب 3 امیر و شب 4 تا 6 هم خودش. کادوی حفاظت هم شب آخر استفاده کرد.
محمدامین هم کاراگاه بود و اهدافش شب 4 خودش، شب 6 مهدی و شب 7 آرش بودن.
عرفان سامورایی بود و امین رویینتن که هدف نداشتن. کادوی امین هم یک بار نرفتن به دفاعیه بود که استفاده هم نشد. آفرین.
تحلیل در حد چند خط در مورد خودتون بنویسید حتما. در مورد گاد و بازی هم اگه نوشتید خیلی خوبه. در مورد بازیکنا اختیاری هست. اگه دوست داشتین بنویسین.
تحلیل گاد هم احتمالا آخر هفته یا اول هفته بعد منتشر خواهد شد.
اهداف شب بدین شکل بود:
مافیا:
چاوش پدرخوانده بود با مجموعا 5 سهمیه: شب 1 تیر نزدن و بعدش به ترتیب امین، مهدی، مهسا، ترسا و آرش هدف قتل بودن. مهدی و مهسا اون شب اقدام به قتل نکردن. آرش هم حفاظت داشت.
شازده با 4 سهمیه و 1 سم: شب 5 ترسا رو زندانی کرد و شب 6 عرفان. سم هم بهش دادن از طریق غذا؛ که عرفان یه لگد زد زیر ظرف. کادوی شازده و رئیسش هم سهمیه بود.
رضا خیاط بود و شب 3 به امین لباس شازده داد! شب 4 به مهسا لباس نفوذی. شب 5 به ترسا لباس سمشناس و شب 6 به مهسا لباس دکتر لکتر. به چاوش هم که لباس دکتر دادن در روز.
امیر دکتر لکتر بود و کلا هدفش چاوش بود تا اینکه زدنش و بینقش شد. جاسوس هم بیشترشُ رو خودشون زدن و چیز خاصی دستگیرشون نشد. یک جاسوس خوب روی ترسا داشتن که فهمیدن دو هدف داده و دکتر هست. غیر اون صدرا و امین هدف قرار گرفتن اگه اشتباه نکنم.
امیر شب چهارم توسط مهدی زخمی و بلافاصله درمان شد. شب 5 مجددا توسط مهدی زخمی و شب 6 هم مهسا بهش سم داد که با کادو درمان شد. رضا هم شب 5 مهسا بهش سم دادو شب 6 مهدی زخمیش کرد که اونم با کادو درمان شد.
قاتلها:
پرسشها: امیر-چاوش-آرش-رضا-محمدحسین-عرفان-محمدامین.
اقدام به قتل مهدی: شب 4 و 5 امیر. شب 6 رضا (که زخمی و سپس درمان شدن). اقدام به قتل مهسا: شب 3 محمدامین (مسموم نشد). شب 5 رضا. شب 6 امیر (مسموم و سپس درمان شدن).
پیوند سمی در شب 6 برقرار شد و شب 7 هم از کادو استفاده کردن.
فرعیها:
وکیل که پالیزوان بود، امیر، محمدحسین و چاوش و مهدی رو پرسید اگر اشتباه نکنم. خلفی هم که جلاد بود و قبل فاز 4 هدف نداشت. بعدش هم هر دو بار محمدامین!
سحر که دلقک بود هیچی. سامان هم تکتیرانداز و فراری بود. اینم هیچی.
بیگناهان:
ممدرضا شکارچی بود و کلا تله نذاشت. فری هم شب 2 و 6 و 7 تله گذاشت.
صدرا هم غارتگر بود و فقط یک بار مافیا هدفش داد.ترسا دکتر بود و اهدافش: شب 2 خلفی!، شب 3 محمدحسین، شب 4 خودش و مهدی!!!! و شب 5 امین. خیلی شانس آورد که نمرد؛ البته شانسش دیری نپایید.
محمدحسین هم دکتر بود و اهدافش: شب 2 مهسا!! شب 4 و 6 و 7 هم خودش که آخریش کادو بود. ایشونم شانس آورد تا حدی که نمرد. فدایی هم بودن هر دو که هیچی.
آرش جراح بود و اهدافش: شب 2 امین!! شب 3 محمدحسین، شب 5 یاسین، شب 6 فری و شب 7 مهدی! که تنها هدف بدش بود. آفرین.
شب 6 هم کادو زد رو خودش.یاسین کاراگاه بود و اهدافش شب 3 امیر و شب 4 تا 6 هم خودش. کادوی حفاظت هم شب آخر استفاده کرد.
محمدامین هم کاراگاه بود و اهدافش شب 4 خودش، شب 6 مهدی و شب 7 آرش بودن.
عرفان سامورایی بود و امین رویینتن که هدف نداشتن. کادوی امین هم یک بار نرفتن به دفاعیه بود که استفاده هم نشد. آفرین.

تحلیل در حد چند خط در مورد خودتون بنویسید حتما. در مورد گاد و بازی هم اگه نوشتید خیلی خوبه. در مورد بازیکنا اختیاری هست. اگه دوست داشتین بنویسین.
تحلیل گاد هم احتمالا آخر هفته یا اول هفته بعد منتشر خواهد شد.
آخرین ویرایش:

... به ممل میگفتم اینه سوالم متوجه نمیشد... به عرفان هزار بار توضیح دادم تا آخرش متوجه حرفم شد... روی این دوتا مقوله باید تمرین بکنم خصوصا عصبانیته که خودش عاملی بر نرسوندن واضح منظوره
پویا هم طبق معمول استیکر روباه پوکرفیس بعدی رو روانه میکرد
چقدر منتظر این لحظه بودم که باهات صحبت کنم. اولاً که ببخشید که با رای من از بازی خارج شدی، و بالاتر هم گفتم که تنها پشیمونی من از بازیم هم همینه. روز آخر من خونه نبودم و نتونستم درست پست ها رو بخونم، که اگر خونه بودم واقعاً شاید بعد از نوشتن آخرین پستت رای ام رو عوض میکردم. آخر بازی وقتی خوندم خیلی ناراحت شدم. فقط اینکه من روی حساب بازی قبلی بهت رای نداده بودم اصلا، و دلیل ام در اون لحظه بیشتر این بود که وقتی خودت هم اطلاع داری محمدرضا مافیاست، شاید قاتل باشی. ارتباط من با محمدامین در این بازی ارتباط شیرینی بود، گر چه خیلی با رای هام و تغییر رای هام اذیتش کردم و بابت این بی دقتی ها همین جا ازش عذرخواهی میکنم. شاید این تجربه ی بازی و شناخت بیشتری که ازت پیدا کردم، کمک بخش باشه تا در موردت کمتر اشتباه کنم در آینده. بنظرم خیلی خوب بازی کردی، و تنها ایرادی که میتونم بگیرم اینه که یه مقداری روی اتهامات و رای دادن هان ثابت قدم تر یا بر اساس خط قبلی بازیت عمل کن تا شک بیجا روی خودت ایجاد نکنی. در واقع اول دلایل اتهام ات رو بگو و رای بده تا به خطر نیفتی. یه جورایی حس میکردم اول اتهام میزدی، بعد میرفتی داخل دفاعیه تازه دلایل اتهاماتت رو میگفتی و این باعث میشه خیلی خودت رو به خطر بندازی در بازی. خیلی مخلصم و باز هم صمیمانه بابت اشتباهاتم در این بازی عذرخواهی میکنم.

فقط یه دور قاتل باختم اونم به پویا گفتم حسم میگه نمیبرم و آخرم نبردم