جدیدترین‌ها

بازی دور دوازدهم مافیا | یک داستانِ کوتاهِ هولناک

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
تازه‌وارد
پسندها
0
Regan Lavoie

آها شاید :دی
جسیکا چی؟
اینم بگو بعد برو :دی

جسیکا هم از نظر من نه تنها سبک بازی منفعل اش، بلکه دفاعیه اش هم حس گناهکاری و بی اهمیتی بهم میداد و احتمال لباسش برای من کمه. بر اساس احتمالات البته حرف میزنم و گر نه نوستراداموس که نیستم من :دی

تازه‌وارد
پسندها
0
Regan Lavoie

جسیکا هم از نظر من نه تنها سبک بازی منفعل اش، بلکه دفاعیه اش هم حس گناهکاری و بی اهمیتی بهم میداد و احتمال لباسش برای من کمه. بر اساس احتمالات البته حرف میزنم و گر نه نوستراداموس که نیستم من :دی

اوه اوه.
یعنی الان به نظر شما هم بلو لباس داشته (و مافیا بوده)، هم جسیکا مافیا بوده، هم استف احتمال خوبی برای یاکوزا بودنش وجود داره؟ چطور ممکنه همچین چیزی؟ :دی :دی

تازه‌وارد
پسندها
0
اوه اوه.
یعنی الان به نظر شما هم بلو لباس داشته (و مافیا بوده)، هم جسیکا مافیا بوده، هم استف احتمال خوبی برای یاکوزا بودنش وجود داره؟ چطور ممکنه همچین چیزی؟ :دی :دی

اولاً که خواهش میکنم حرف های من رو تحریف نکن چون میدونی و دیدی که میفهمم این کار رو گناهکار عموماً انجام میده :دی پس چیزی که گفتی نظر قطعی من نبود بلکه بر اساس احتمالات جوابت رو دادم و واضح هم هست. هر چی هم میگم باید بازی رو مرور کنم و بهم اجازه بده فردا دوباره بخونم ببینم چه اتفاقی توی این خراب شده افتاده، داری مثل بازجوها دنبال مچ گیری میگردی. من ریگی به کفش ام نیست خیالت راحت. الان هم بگو حرف حسابت چیه ببینم چرا ممکن نیست تا روش فکر کنم و احتمالات رو بررسی کنم اگر حتی در اشتباهم. چشم

تازه‌وارد
پسندها
0
اولاً که خواهش میکنم حرف های من رو تحریف نکن چون میدونی و دیدی که میفهمم این کار رو گناهکار عموماً انجام میده :دی پس چیزی که گفتی نظر قطعی من نبود بلکه بر اساس احتمالات جوابت رو دادم و واضح هم هست. هر چی هم میگم باید بازی رو مرور کنم و بهم اجازه بده فردا دوباره بخونم ببینم چه اتفاقی توی این خراب شده افتاده، داری مثل بازجوها دنبال مچ گیری میگردی. من ریگی به کفش ام نیست خیالت راحت. الان هم بگو حرف حسابت چیه ببینم چرا ممکن نیست تا روش فکر کنم و احتمالات رو بررسی کنم اگر حتی در اشتباهم. چشم

حرف تو رو کجا تحریف کردم قربونت بشم؟ مگه نمی‌گی بلو لباس داشته؟ پس خیاط تو بازیه. اگه جسیکا اون یکی مافیاست، پس دیگه احتمال خوب یاکوزا بودن استف چیه؟

از هر طرف به این سه تا حرفت نگاه کنی نمی‌خونن با هم :دی یعنی هیچ حالتی وجود نداره که این سه تا احتمال همزمان درست باشن.

نمی‌شه هم بگی که فکر نکردم به این موضوع چون من دقیقا ازت پرسیدم که فکر کنی به نقش‌هاشون دیگه. هیچ کدوم رو هم نگفتی پنجاه پنجاه هستن با هم مثلا.

ذهن یک بیگناه مشخصا بعد از اعلام یک نقش، سعی می‌کنه اطلاعات بازی رو توی ذهنش آپدیت کنه و کنار هم قرار بده دیگه. مطمئنا خودت بهتر از من این رو می‌دونی :دی

- - - Updated - - -

با فرضی داری بر لباس داشتن بلو، اگه جسیکا برات احتمال لباس داشتنش کم می‌بود، یاکوزا بودن استف باید احتمالش کم (و حتی کمتر از کم!) می‌بود. و برعکس.

- - - Updated - - -

با فرضی که داری*

تازه‌وارد
پسندها
0
من شام خوردم و یکم متعادل شدم و الان یچیزایی ک مدنظرمه میگم تا فردا ببینم بعد تایم کاریم چقد جون میمونه تا گرگ‌های عزیز موجود در بازی رو شناسایی کنیم.

من تو این تایم بحث بین باستر و ریگان رو خوندم. بعید می‌دونم دچار خطای شناختی‌ای شده باشم. ریگان تمام برای من بیگناهه
من حس میکنم تو بازی یه بی گناه پیدا کردم و رفتم پستهاشو در این فاز هم ک نبودم خوندم و همچنان مشکلی نمیبینم.

باستر عزیز اعلام کردن بحثشونو برم بخونم و مدی گفت نظر بدم . به وضوح باستر عزیز مرض دارن و من از رای‌م پشیمون نیستم.

@مدی (@بقیم بخونن)
میگی چرا بلو رو اولویت بالاتر دادم؟ چرا نه شما و نه باستر پست اخر منو نخوندین؟ من اونجا نظرمو در مورد افراد نوشتم. ریگان رو از ابتدا مثبت دیدم و خود طرف اون وسطا گفت من تو ترافیکم و درگیر.
اصن اجازه نمیدم باستر رو این قضیه سوار بشه که تو رفتی تو سایه. یکی دیگم بود این وسط گفته بود موافقم رفته تو سایه:)) فک کنم بلو بود متاسفانه.

ریگان از پستای بالانس سرنخ های ریز کشیده بیرون و تو بازی بنظر من واقعا موثر بوده و مشکلی در فعالیتش نمی‌بینم. حتی مرضی هم در تقابل هاش حس نکردم. به موقع عقب کشیده. به موقع جلو اومده و تحلیل کرده
من خودم ک میدونم بی گناهم؛ میبینم واقعا هم به موقع گزینه ی شکش بودم هم به موقع براش سفید شدم. دقیقا چیزی ک در مورد باستر بهش ایراد گرفتم و گفتم چرا بیخیالم شدی و به نظرم عجیب اومد. (پست ۱۵۷ رو بخونین در مورد باستر حرف زدم)

من هیچ سناریوسازی در بازی ریگان نمیبینم ولی در رابطه با باستر میبینم(تل).

بنده بلو رو اولویت قرار دادم نسبت به ریگان چون در همون پست اخرم هم گفتم ریگان + تر از بلو هست. بلو در پرونده ‌ی خودش تغییر رای داشت و یه بحثی هم باهاش داشتم ک واکنش جالبی نشون نداد( البته جلوتر گذاشتم پای ردی بودن بازیکن پشت یوزر و ازین گذشتم) و پستش در مورد کلوین هم با اینکه منطقی بود جاهاییش و من خودم پشت دستش رای دادم ولی بخاطر عقبه‌ای ک در ذهنم ازش داشتم و این مواردم در مورد ریگان بهش وارد نبود بلو از ریگان کمتر سفید بود.(با اختلاف کم)

من اگر میخواسم حسی رای بدم و فاز اخرو نخونده رای بدم گزینه های خاکستریم در پست اخرم رو رای میدادم.
گزینه های سفید من رو اوردین دفاعیه من چیکار کنم؟ بالاخره اولویت بین ریگان و بلو برای من نزدیک و سخت بود.

مدی دو سوالی ک پرسیدی نیاز به تحلیل داره و من باید براش فکر کنم.یچیزایی نوشتم رو کاغذ ولی تکمیل ک بشه در قالب پست میارمشون.

اگر ریگان مافیایی هست ک خوب بازی کرده خب خاک بر سر من
و من ترجیح میدم به کشیش عزیزِ داستان ِ بازی؛ ببازم.

اینم ک جکسون و باستر هی به ریگان سیخونک میزنن ک چرا دب برات سفیده رو در پستا دیدم. آقا یعنی شما ندیدین بیگناه ها همو پیدا کنن؟
یعنی به نظر شما چیز بدی‌ه؟ ناراحتین ؟

__
این پست کلوین هم بعد اعدام بلو؛ خیلی یجوری بود و من بنظرم واقعا اشتباه کردیم ک ایشون رو اعدام نکردیم فاز پیش
مشخص شدن ساید اگر قرار بود بین این دو نفر رخ بده باید با اعدام ایشون رخ میداد
اگر اینطوری میشد؛ بلو الان در بازی بود.

تازه‌وارد
پسندها
0
سلام، راستش من قصدم این بود بزارم فردا پست بدم، برای اینکه بتونم یکم به اعصابم مسلط شم، بلکم بتونم به رویه خودم که بیگناه سیاست مدارانه عمل می کنه و ... پای بند بمونم، منتها واقعا نتونستم،صبح ساعت 6 هم باید برم سر کار و نمی دونم چرا الان اینجام، و اینکه من الان واقعا کاری ندارم که دیدتون نسبت به من چیه، و قراره چی بشه و نسبت به ریگان یا دب چیه و چرا، ولی فارغ از دوگانه من و ریگان و من و دب، خودتون تکلیفتون مشخص هست دارید چیکار می کنید ؟ یعنی هر جور به روال رای ها و روند هایی که پی گرفتین فکر می کنم به هیچ تیم و گروه و دسته ای نمیرسم در موردتون.

به بازی راس نگاه می کنم سراسر بیگناهیه و هیچ ربطی هم به رندی اصفهانیش نداره، یعنی حداقل فهم و شعور من به همچین چیزی نمیرسه، بعد به رایش نگاه می کنم سراسر تناقضه، و من نمی فهمم یه نفر که خدای منطقه چرا باید اینطور رای بده آخه تروخدا این رای رو نگاه :

کلوین راس: ۱. بلو بروک ۲. دب جک ۳. ریگان لاووا ۴. باستر سیمز

الان بلو بروک، مگه رایش رو از تو به ریگان تغییر نداد که ریگان بیاد دفاعیه و تو نیای مرد بزرگ ؟ اگر به فرضت بلو مافیا بوده، چرا باید از دفاعیه آوردن تو منصرف بشه و بیاد طرف بحث منو بیاره دفاعیه ؟ جز اینکه هم تیمی منه گفتم برو ریگان رو بیار ؟ منطقت جز این میگه؟ خب باشه اصلا آورده، خب اینطوری چرا باید رای چهارمت باشم. آخه چه منطقی باعث میشه که بلو رو رای اولت نگه داری ولی منو سفید ببینی ؟ نمی فهمم، یعنی نه توقع دارم از یه سریتون اینطور فکر نکردن و نه می فهممتون. این اون یوزریه که 5 فاز پست منو شخم میزنه تا از سه تا جمله به مافیا بودن من برسه ؟

اون یکی جکسون، کسی که حساب می کنم منطق فهمه و منطق سرش میشه، سوال و جوابای من و ریگان رو دیده، قبول داره ریگان بازی دیشبش عجیب بوده، و می بینی از هر دری با ریگان وارد میشم و ازش سوال می پرسم منو میزنه به سقف، بعد خودش تو احتمال بدش منو گذاشته جلاد، بعد تو شبی که ممکن بوده مافیا سه نفر باشه و با اعدام جلاد ببره، منو از ریگان بالاتر قرار داده تو اولویت ! دِ آخه لامصب، ریگان چه ماشین عروسی رو گل زده تو بازی که من نزدم ؟ تفاوت من و ریگان تو اعدام تِل عه ؟ من که رای دفاعیه آوردن تل رو دادم، اگر بیخود کردم، از من بیخود تر اونی کرده که بعدا یه جور اولویت داده به تل که هم اعدام شه هم پاش گیر نکنه ؟ (ریگان رای سوم و کاملا موثر داد، اون یکی دب هم ولش کن، کلا هیچی، رایاش گناهکاری از سر و روش می باره)

خوبمون مادلنه که اینم هنوز گیره اینه که ان دست پیش یه بار گولش زدم، من بگم ماست سفیده، ببینه ماست سفیده، باز مثل تاندول ساعت هی میره رو گناهکاری من و بر می گرده ! دمت گرم عزیزم. واقعا دمت گرم

بعد دردم از اینه یه سری بازی ها از کسائیه که می دونم پست می فهمن، و من شاخ در میارم، مگه واقعا اینقدر پرت باشم همه یوزرا رو روز 5 اشتباه کرده باشم !! جز این هیچ جوره نمیشه ! یعنی عالید به خدا، فقط اون تل اضافی بود که اونم رو بدشانسی عدم شناخت یوزر پشتش نتونستم بفهمم چشه ! اونم بود جمعتون الان جمع بود !

بعد خیلی جالبه، همین آقای ریگان عزیز، میاد میگه عه، تو گفتی هماهنگ باشید از نظرم فیک !! بوده همین رو می کنه دلیل گناهکاری من، بد خودش نایس میاد میگه مادلن عزیزم، دلم شکست به من رای دادی، چرا دادی ؟ باشه من فیک تو واقعی، دلت چند تیکه شد.

واقعا نمی تونید تشخیص بدین کی داره مرحله به مرحله با منطق و احترام به بازی جلو میره، یا من سرکارم الکی دارم وقت خودمو تلف می کنم ؟ من نمی دونم بلو چی بود، اصلا هم قصد ندارم اینجا براش ترحیم بگیرم، ولی با هیچ منطقی نباید بین من و ریگان دب، بلو اعدام میشد، طرف دوگانه بلو نیومده بود دفاعیه، طرف دوگانه من دفاعیه بود، شما دقیقا می خواستین به چی بلو رای بدین ؟ بلو دقیقا توی دفاعیه چی می نوشت بهش رای نمیدادین ؟ واقعا اونایی که رای دادن تو اولویت 2 و 1 نگاهی بندازن، ببینند دقیقا پلنشون برای بیگناه اعدام شدن بلو چی بود ؟ می خواستین خرِ راس رو بگیریم ؟ خب بیاین بگیرید، الان بگه لباس داشته چی می خواین بگین ؟ پلنتون چی بوده واقعا ؟

بعد اونوقت مدلن میگه به نظرت کی گناهکار تر بوده! من گناهکار تر بودم! خب معلومه، کسی که یه جور رای میده که مسئولیتشو قبول نمی کنه هر فاز مدعیه ! یکی که، یکی دیگه رو میاره دفاعیه هر فاز به یکی دیگه رای میده (جز این فاز) کی گناهکاره ؟ راس ؟

الان فرضا از بین من و ریگان و دب یکی رو اعدام کردین این فاز، خب باشه، فردا طرف مقابل بیاد بگه فلانی لباس داشته می تونید بگید نه ؟ خب یعنی چی ؟ اصلا. دوگانه بی احتمال لباس رو با اثرات کارای گناهکاری ول کردین رفتین بلو رو پیدا کردین رای دادین ؟ الان مثلا امروز از بحث ریگانی که کلا عارش میاد جواب هیوگو رو هم بده و میگه فردا اگر صلاح بدونم جواب میدم دوباره بپرس !!! و منی که تا الان یه نکته تاریک تو منطقم پیدا نکردین می خواین به چی برسید که مطمئن باشید تو حرکت بعدیش بازی تموم نمیشه ؟

اصلا همه اینایی که من میگم و لحنشو و خودم و همه چی فیک، شما درست میگید، یه نگاه به عملکرد رای دادنتون بکنید، ببینید کدوم از جملات بالا درست نیست ؟

من منطق زیاد آوردم تو این بازی، در مورد ریگانم حرف هست، منتها وقتی یه دیالوگ ساده رو تو وصیت که مهم ترین جای بازیه درست نمی خونید، یا می خونید و بی توجهید، به نظرم من تاپیک رو بزارم در اختیار ریگان و دب بهتره، الحمدالله دفاعیه جفتشون رو شفا داد، هر دوشون حالشون بد بود، ریگان که الان 3 صبح اومده رجز می خونه، اون یکی هم جواب سوال منو نمیده و ازش میپرسم جواب سوال 225 منو دادی، میگه نه حالم بده بعدا میدم،و این فاز رو نخوندم، بعد ده دقیقه قبل پست داده میگه من تو پست 150 و چند گفتم چرا به نظرم باستر گناه کاره، یعنی انرژی داره بره ببینه کدوم پست علیه من جو داده ! بعدم میاد دفاعیه میگه عه نه جوابتو دادم دقت نکردی !

چی بگم والا ! شاید من دارم اشتباه بازی می کنم !

تازه‌وارد
پسندها
0
اینم ک جکسون و باستر هی به ریگان سیخونک میزنن ک چرا دب برات سفیده رو در پستا دیدم. آقا یعنی شما ندیدین بیگناه ها همو پیدا کنن؟
یعنی به نظر شما چیز بدی‌ه؟ ناراحتین ؟
چی می گی خدایی دب؟ پست ها رو خواهش می کنم. خواهش می کنم کامل بخون. فردا بعد کارت بیا پست ها رو دوباره بخون. اینجور ریپلای ها مشخصا از ناکامل خوندن پست ها میاد.

تازه‌وارد
پسندها
0
حرف تو رو کجا تحریف کردم قربونت بشم؟ مگه نمی‌گی بلو لباس داشته؟ پس خیاط تو بازیه. اگه جسیکا اون یکی مافیاست، پس دیگه احتمال خوب یاکوزا بودن استف چیه؟

از هر طرف به این سه تا حرفت نگاه کنی نمی‌خونن با هم :دی یعنی هیچ حالتی وجود نداره که این سه تا احتمال همزمان درست باشن.

نمی‌شه هم بگی که فکر نکردم به این موضوع چون من دقیقا ازت پرسیدم که فکر کنی به نقش‌هاشون دیگه. هیچ کدوم رو هم نگفتی پنجاه پنجاه هستن با هم مثلا.

ذهن یک بیگناه مشخصا بعد از اعلام یک نقش، سعی می‌کنه اطلاعات بازی رو توی ذهنش آپدیت کنه و کنار هم قرار بده دیگه. مطمئنا خودت بهتر از من این رو می‌دونی :دی

- - - Updated - - -

با فرضی داری بر لباس داشتن بلو، اگه جسیکا برات احتمال لباس داشتنش کم می‌بود، یاکوزا بودن استف باید احتمالش کم (و حتی کمتر از کم!) می‌بود. و برعکس.

- - - Updated - - -

با فرضی که داری*

در مورد چیزی که میگی باید فکر کنم واقعاً ولی اینکه انتظار داری بشینم الان اطلاعاتم رو آپدیت کنم خیر. من کم تلاش نکردم در طول فاز که الان هم میگی نخواب بشین آپدیت کن :دی فرار که نمیکنم فردا هم میخونم، هم جواب میدم بهتون.
نکته بعدی اینکه من واقعاً بر اساس بازی افراد و احتمال گناهکاری فردی بهت جواب دادم. اجازه بررسی تیمی اصلاً دادی به من؟
بصورت ضمنی چرا اصلاً احتمال خیاط بودن خود بلو رو در نظر نگرفتی؟ مگه جایی عنوان شده کلاً ترکیب خیاط، یاکوزا، مافیای بی نقش غیر ممکنه؟ توی ذهن من این یکی از احتمالات بود.

تازه‌وارد
پسندها
0
@باستر
اون یکی جکسون، کسی که حساب می کنم منطق فهمه و منطق سرش میشه، سوال و جوابای من و ریگان رو دیده، قبول داره ریگان بازی دیشبش عجیب بوده، و می بینی از هر دری با ریگان وارد میشم و ازش سوال می پرسم منو میزنه به سقف، بعد خودش تو احتمال بدش منو گذاشته جلاد، بعد تو شبی که ممکن بوده مافیا سه نفر باشه و با اعدام جلاد ببره، منو از ریگان بالاتر قرار داده تو اولویت ! دِ آخه لامصب، ریگان چه ماشین عروسی رو گل زده تو بازی که من نزدم ؟ تفاوت من و ریگان تو اعدام تِل عه ؟ من که رای دفاعیه آوردن تل رو دادم، اگر بیخود کردم، از من بیخود تر اونی کرده که بعدا یه جور اولویت داده به تل که هم اعدام شه هم پاش گیر نکنه ؟ (ریگان رای سوم و کاملا موثر داد، اون یکی دب هم ولش کن، کلا هیچی، رایاش گناهکاری از سر و روش می باره)
راجع به تو و ریگان. من واقعا گیج شدم و نمی تونم بگم حتما یکیتون گناهکارید. خیلی هم فکر کردم کدومتون رو بیارم بالاتر از اون یکی. که به دلیل رای لوک به ریگان و رای تو به تل، تو اومدی بالاتر. ورای هر بحثی این تصمیم رو گرفتم.

- - - Updated - - -

کلوین
آقا تو که تو تاپیکی. داستان تسیو کالامانزا خیلی طول می کشه؟

- - - Updated - - -

در مورد چیزی که میگی باید فکر کنم واقعاً ولی اینکه انتظار داری بشینم الان اطلاعاتم رو آپدیت کنم خیر. من کم تلاش نکردم در طول فاز که الان هم میگی نخواب بشین آپدیت کن :دی فرار که نمیکنم فردا هم میخونم، هم جواب میدم بهتون.
نکته بعدی اینکه من واقعاً بر اساس بازی افراد و احتمال گناهکاری فردی بهت جواب دادم. اجازه بررسی تیمی اصلاً دادی به من؟
بصورت ضمنی چرا اصلاً احتمال خیاط بودن خود بلو رو در نظر نگرفتی؟ مگه جایی عنوان شده کلاً ترکیب خیاط، یاکوزا، مافیای بی نقش غیر ممکنه؟ توی ذهن من این یکی از احتمالات بود.

یعنی مافیا گادفادر نداشته؟ می شه مگه؟

تازه‌وارد
پسندها
0

لعنتی، خیاط+یاکوزا+مافیای بی‌نقش؟ پدرخوانده نداریم یعنی؟ :دی

@جکسون
تو هم گیر دادی تسیو کلمنزا :)) نظرت درباره‌ی این بحث چیه؟

تازه‌وارد
پسندها
0
لعنتی، خیاط+یاکوزا+مافیای بی‌نقش؟ پدرخوانده نداریم یعنی؟ :دی

@جکسون
تو هم گیر دادی تسیو کلمنزا :)) نظرت درباره‌ی این بحث چیه؟

:))
میگم.

تازه‌وارد
پسندها
0
@باستر

من تو پست اخرم اومدم نوشتم ۱۵۷ سر همون یادم بود ک ۱۵۷ عه و در دفاعیه نوشتم. پست اخر منو ک نمیخونی هیچ؛ سر اینکه عدد دادم هم شاکی میشی؟
ولم کن خداوکیلی :))
ایا الان تو فک میکنی من از جمله ی« حالم بده» استفاده کردم ک پاسخ سوال خیلی سخت تو رو ندم؟ خب این خیلی بده.
ولی من حالم بد بود و درخواست امان هم کرده بودم منتها نمیشد.

با این حال اومدم و جوابهای جکسون رو دادم و کریس. خیلی تایم برد و دیگه اگر برات مهم بود اون پستای منو میخوندی چون جواب توام داخلش بود. منم نرسیدم سوال تورو اون وسط ببینم ک کدومه واقعا هم صد بار صفحات رو ورق زدم ک اون پست رو پیدا کنم ولی وقت کم آوردم

علت اینکه این ساعت تو تاپیکم و نخوابیدم. رفرش شدن خودم از لحاظ فکری-جسمی هست و اینکه با اعدام بلو خودمو موظف دونستم بیام و باشم
چون فردا تایم کاری ممکنه نباشم و میره تا عصر.
ک نمیدونستم بابت این مواردم باید انگ بخورم و یا توضیح بدم.

فردا اگر کمتر عصبانی بودی؛ بیا حرف بزنیم !

تازه‌وارد
پسندها
0
@باستر

من تو پست اخرم اومدم نوشتم ۱۵۷ سر همون یادم بود ک ۱۵۷ عه و در دفاعیه نوشتم. پست اخر منو ک نمیخونی هیچ؛ سر اینکه عدد دادم هم شاکی میشی؟
ولم کن خداوکیلی :))
ایا الان تو فک میکنی من از جمله ی« حالم بده» استفاده کردم ک پاسخ سوال خیلی سخت تو رو ندم؟ خب این خیلی بده.
ولی من حالم بد بود و درخواست امان هم کرده بودم منتها نمیشد.

با این حال اومدم و جوابهای جکسون رو دادم و کریس. خیلی تایم برد و دیگه اگر برات مهم بود اون پستای منو میخوندی چون جواب توام داخلش بود. منم نرسیدم سوال تورو اون وسط ببینم ک کدومه واقعا هم صد بار صفحات رو ورق زدم ک اون پست رو پیدا کنم ولی وقت کم آوردم

علت اینکه این ساعت تو تاپیکم و نخوابیدم. رفرش شدن خودم از لحاظ فکری-جسمی هست و اینکه با اعدام بلو خودمو موظف دونستم بیام و باشم
چون فردا تایم کاری ممکنه نباشم و میره تا عصر.
ک نمیدونستم بابت این مواردم باید انگ بخورم و یا توضیح بدم.

فردا اگر کمتر عصبانی بودی؛ بیا حرف بزنیم !

جواب سوالای 225 باستر رو دادی؟

تازه‌وارد
پسندها
0
Buster Simms

الان بلو بروک، مگه رایش رو از تو به ریگان تغییر نداد که ریگان بیاد دفاعیه و تو نیای مرد بزرگ ؟ اگر به فرضت بلو مافیا بوده، چرا باید از دفاعیه آوردن تو منصرف بشه و بیاد طرف بحث منو بیاره دفاعیه ؟ جز اینکه هم تیمی منه گفتم برو ریگان رو بیار ؟ منطقت جز این میگه؟ خب باشه اصلا آورده، خب اینطوری چرا باید رای چهارمت باشم. آخه چه منطقی باعث میشه که بلو رو رای اولت نگه داری ولی منو سفید ببینی ؟ نمی فهمم، یعنی نه توقع دارم از یه سریتون اینطور فکر نکردن و نه می فهممتون. این اون یوزریه که 5 فاز پست منو شخم میزنه تا از سه تا جمله به مافیا بودن من برسه ؟

باستر جان، من همون فاز قبل از ذهنیتت داخل بازی فهمیدم مافیا نیستی. مرضی ندیدم. از نظرم بلو مافیا بود و نفرات بعدی رو هم صرفاً بر اساس همون درجه گناهکاری که خودت هم گفتی نوشتم چون باید انتخاب میکردم. در مورد اینکه بلو رای اش رو از روی من برداشت هم، بلو یادمه دقیقاً وقتی رای اش رو از روی من برداشت که جکسن برداشته بود و همون لحظه بلو سعی کرد از روی فرصت طلبی یک نفر دیگه رو بیاره دفاعیه تا آراء بیشتر پخش بشه و شانس اعدام خودش رو کاهش بده در اون لحظه. تو اگر اعتقاد داشته باشی کسی 90 درصد گناهکاره (که بلو اعتقاد داشت من هستم)، رای ات رو همینطوری بر اساس موج شرایط برمیداشتی میدادی به یکی دیگه؟ چرا نباید صبر میکرد؟ شاید با رای کس دیگه ای بالاخره من به دفاعیه میرفتم.

Regan Lavoie

لعنتی، خیاط+یاکوزا+مافیای بی‌نقش؟ پدرخوانده نداریم یعنی؟

کی گفته حتماً داریم؟ :دی خیلی هم ماشالله این بازی کشته شب داشته که اینقدر با اعتماد به نفس من رو مسخره میکنی :fp: :دی درسته دور چهارم منه و شاید اندازه شماها از بالانس سر در نیارم، ولی واقعاً از نظر من این بالانس ممکن بود باشه توی بازی. نمیفهمم چرا نباید کلاً این رو در نظر گرفت؟

Jaxon Keen

:))
بصورت خلاصه بخوام برات بگم، شما عامدانه یه چیزی رو میندازی وسط، صاحبش خودش میاد برمیداره :دی بعد بازی برات بیشتر توضیح میدم حتماً :دی

تازه‌وارد
پسندها
0
@جکسون
این پست باستره:
مسیر رای های تو بشدت برای من نا مشخص هست، تو در هر دو فاز، دو نفر یعنی استف و کوین راس رو به دفاعیه آوردی، اما در زمان رای دادن، رایت رو به یکی دیگه از افراد در دفاعیه تغییر دادی. لطفا خیلی خلاصه بگو که در بازی هر کدوم چه چیزی دیدی که گفتی باید بیان دفاعیه در وهله اول و چی تو دفاعیه هاشون دیدی که نظرت تغییر کرده. در واقع می خوام بدونم چی توی "تک پست دفاعیه" افراد بوده که توی روند بازیشون نبوده. اگر در مورد تل اینو ازت پرسیدم، یک بار دیگه با دیدگاه امروزت که ازش یه فاز گذشته بگو مرسی.
_____
من جواب اینکه چیشد کلوین رو اوردم دفاعیه ندادم؟ من اصن در پاسخ به خودت فک کنم گفتم اینو.
البته ک کلوین رو به دفاعیه آوردم و کلوین رو هم رای دادم (علتش تو اون پست بی صاحاب هست)
نمیدونم چرا میگه به یکی دیگه رای دادم؟؟؟؟

استف هم من رای دادم. بعد دفاعیه ش واقعا فرضیه‌ی اینکه بیگناهیه ک رد داده واقعا یکم بیشتر شد و اولویتش رو یکی اوردم پایین نسبت به بلو ک اونجا بهش مشکوک بودم. (کلا همین دو گزینه رو بهشون شک داشتم اونجای بازی- بلو هم قبل رای گیری یه حرکتی زد ک من پای تل پل هستم و فلان و اون هم به چشمم اومد همزمان)

راجع اولویت کریستین نسبت به تل هم توضیح داده بودم ک چرا اینجوری نوشتم.
من اینارو پستاشو میارم فردا و اگر توضیح تکمیلی نیاز بود میدم بهت ولی واقعا مطمنی من پست هارو نخوندم؟:))

تازه‌وارد
پسندها
0
کی گفته حتماً داریم؟ خیلی هم ماشالله این بازی کشته شب داشته که اینقدر با اعتماد به نفس من رو مسخره میکنی درسته دور چهارم منه و شاید اندازه شماها از بالانس سر در نیارم، ولی واقعاً از نظر من این بالانس ممکن بود باشه توی بازی. نمیفهمم چرا نباید کلاً این رو در نظر گرفت؟
به نظرم اصلا مهم نیست که پدرخوانده ممکنه باشه یا نباشه. نحوه‌ی جواب‌هایی که به من دادید کاملا از سر شکم سیری بود؛ نه ذهن شکاک یه بیگناه. یعنی شما اونقدر به مافیا بودن بلو، جسیکا و استف شک بالایی داشتید که ترجیح دادید بالانس رو چنین عجیب غریب و بدون حضور پدرخوانده ببینید؟ :دی دیگه هرچقدر هم بگیم تجربه‌ی کم و این‌ها، هم توی نقش پدرخوانده نوشته همه‌کاره‌ی مافیاست، هم در تمام تحلیل‌های ابتدای بازی حضور پدرخوانده قطعی در نظر گرفته شد. قاعدتا اگه شما ذهن شکاک و بی‌خبر یک بیگناه رو داشتید، باید براتون سوال می‌شد که چطوری ممکنه هر سه این افراد مافیا باشند و این‌قدر راحت اون سه احتمال رو کنار هم نیارید؛ چون علم غیب به نقششون ندارید. یا اینکه براتون سوال می‌شد که چقدر احتمال داره که پدرخوانده نداشته باشیم؛ که به نظر سوال نشده :دی

تازه‌وارد
پسندها
0
چندجا جواب جو دادن‌های باستر رو بدم :))

تفاوت من و ریگان تو اعدام تِل عه ؟ من که رای دفاعیه آوردن تل رو دادم، اگر بیخود کردم، از من بیخود تر اونی کرده که بعدا یه جور اولویت داده به تل که هم اعدام شه هم پاش گیر نکنه ؟ (ریگان رای سوم و کاملا موثر داد، اون یکی دب هم ولش کن، کلا هیچی، رایاش گناهکاری از سر و روش می باره)

لعنتی :)) منی که اون فاز تل برام خنثی، استف خنثی رو به مثبت و بلو مثبت بوده، چجور دیگه باید رای می‌دادم تو دفاعیه؟ خودش طرف رو فرستاده دفاعیه بعد به من می‌گه چرا اولویت سوم دادی بهش. خوب چی‌کار می‌کردم اولویت ششم می‌ساختم؟ :)) آیا من تلاش نکردم گزینه‌ی مشکوکم رو در اون فاز ببرم دفاعیه؟ کردم! چه کار دیگه‌ای باید می‌کردم آخه! تازه استف خودت می‌گی لباس داشته و بلو هم که می‌گی بیگناه بوده.

الحمدالله دفاعیه جفتشون رو شفا داد، هر دوشون حالشون بد بود،
من کجا گفتم حالم بده باستر جان؟ چرا اینقدر جو می‌دی چرا چرا :دی

دیگه واقعا شکی هم اگه داشتم به بیگناه بودنت داره برطرف می‌شه. :))

تازه‌وارد
پسندها
0
به نظرم اصلا مهم نیست که پدرخوانده ممکنه باشه یا نباشه. نحوه‌ی جواب‌هایی که به من دادید کاملا از سر شکم سیری بود؛ نه ذهن شکاک یه بیگناه. یعنی شما اونقدر به مافیا بودن بلو، جسیکا و استف شک بالایی داشتید که ترجیح دادید بالانس رو چنین عجیب غریب و بدون حضور پدرخوانده ببینید؟ :دی دیگه هرچقدر هم بگیم تجربه‌ی کم و این‌ها، هم توی نقش پدرخوانده نوشته همه‌کاره‌ی مافیاست، هم در تمام تحلیل‌های ابتدای بازی حضور پدرخوانده قطعی در نظر گرفته شد. قاعدتا اگه شما ذهن شکاک و بی‌خبر یک بیگناه رو داشتید، باید براتون سوال می‌شد که چطوری ممکنه هر سه این افراد مافیا باشند و این‌قدر راحت اون سه احتمال رو کنار هم نیارید؛ چون علم غیب به نقششون ندارید. یا اینکه براتون سوال می‌شد که چقدر احتمال داره که پدرخوانده نداشته باشیم؛ که به نظر سوال نشده :دی

پناه بر خدا، الان میفهمم چرا باستر این بالا سرش رو داره میکوبه به دیوار. کاری هم به اتهاماتش اصلاً ندارم، ولی وقتی میگه بازی رو اصلاً بر اساس منطق خاصی دنبال نمیکنید و باری به هر جهت میرید جلو حق داره حرص بخوره. من لااقل وقتی ازم سوال پرسید و الان جوابش رو دادم، اگر غیر منطقی بوده خودش بیاد بزنه تو سر من اصلا.

و اما شما.
به نظرتون اصلاً مهم نیست که پدرخوانده ممکنه توی بازی باشه یا نباشه بعد بر همین اساس از نظرت نحوه ی جواب های من از روی شکم سیری بود؟! خواهشاً پاسخ بفرمایید که چرا از نظرتون مهم نیست که پدرخوانده توی بازی باشه یا نباشه؟ شما مگه ادعای بیگناهی نداری؟ چطور این احتمال از ذهنت عبور نکرده اصلاً؟ گاد جایی اعلام کرده که پدرخوانده حتماً هست؟ اگر اعلام کرده همین الان لینک پست رو در جواب ضمیمه کنید خواهشاً تا متوجه بشیم چه کسی غرض و شکم سیری داره و چه کسی داره واقعاً به احتمالات بازی فکر میکنه. و البته اینکه بصورت کلی اگر حتی اینقدر بالانس احتمالی من برای مافیا مسخره و نوب بنظر میاد، چنین بالانسی از کسی سر میزنه که خودش مافیاست داخل این بازی؟ اصلاً با زبان بررسی احتمالات هم صحبت نمیکنم دیگه. شما میخوای لااقل به این فکر کنی که چنین ناخودآگاهی مافیا بودنش وحشتناک مسخره اس؟ فارغ از این، میشه بصورت کلی به من بگی از چه استراتژی یا رویکردی برای پیدا کردن گناهکار استفاده میکنی؟ اگر حرف هم رو نمیفهمیم من لااقل خودم رو بذارم توی ذهن شما ببینم چه اتفاقی داره می افته واقعا.

الان شمایی که این مدلی مشکوک اتهام میزنی که من حس میکنم اصلاً مسئولیت و فکر و تلاشی پشتش نیست (سیخونک واضح)، اگر بیگناه باشی من چجوری تشخیصت بدم؟ مگه من یه بار در جواب استف نگفتم بیگناه فقط در قبال خودش مسئول نیست، بلکه در قبال همه ی بیگناه ها مسئوله. حتی وقتی اون موقع بهش شک داشتم چنین جملاتی بهش گفتم و سعی کردم بیشتر داخل بازی باشه تا بشه تشخیصش داد. شما هم الان دقیقاً من رو توی چنین شرایطی قرار میدی. تهش هم سناریو اینه که من به شماها رای نمیدم ولی شماها خیلی هم خوب به به من رای میدید. رای مسئولانه همین فاز بازی من بودم، هزاران دلیل هم آوردم. بعد من گناهکارم و شما بیگناه؟ شما اگر بیگناه هم باشی، بیگناهی هستی که نقش گناهکار رو داری بازی میکنی کاملاً.

نمیشه که هم جنگ داخلی رو تحمل کرد هم جنگ خارجی. شب بخیر

تازه‌وارد
پسندها
0
@باستر

اول بیا اولویت های من رو نگاه کن، بعد سرزنش کن پسر عمو :)). در ضمن هیچ وقت این رویکردی که میگی رو به کار نبردم و Biased نبودم بهت، جدی هم میگم اینو. اگر حرف هایی هم در مورد نحوه ی بازیت تو پست های قبل زدم رو میگی، جنرال در مورد یوزرهای تاپ اکثر مواقع میزنم، در مورد ال امین هم گفتم قبلاً این مساله رو، در مورد چاوش و پویا و مهدی هم گفتم. حتی پس از این همه دور که بازی کردیم، برگردیم به همون دوری که اشاره می کنی، بازم همون تصمیمی که گرفتم می گیرم، چون همیشه نکاتی که بازی بهم میده پیش میرم. دیگه خودت این همه بازی منو دیدی میدونی. حتی چند دور پیش که رویین تن بودی تا حد امکان ازت حمایت کردم و که شبش توسط مافیای ناخلف کشته شدم. دوری که آرش گاد بود پارامترهای زیادی دخیل بود در تصمیمم که در نهایت کفه ی گناهکاری سمت تو افتاد. این خیلی مهم بود که در جوابت بگم.

و این رو صرفاً به همه میگم. واقعاً از من انتظار نداشته باشید اشتباه کنم و گیج نباشم تو بازی. منم یکیم مثل شما، فقط یک نفر رو تو بازی می شناسم. کورم نسبت به یوزرها عملاً مثل بقیه.

@کلوین

من دورهای خیلی مافیای قدیم نبودم ببینم این طور بازی هایی بدون گادفادر برگزار شده یا نه. اصن همچنین چیزی داشتیم تو تاریخ مافیا که داری این ادعا رو می کنی :دی؟! پناه بر گادها.

@جکسون

فاز قبل، یک جا گفتی که یه چیزی رو تا آخر فاز میخوای بگی؟ چی بود که فرصت نکردی بهش بپردازی؟ یا گفتی و من ندیدم؟

@کریستین

اینکه به جز ریگان کسی باهات بحث مستقیم نکرده. بلو رو فقط حضور ذهن دارم که در نهایت بهش هم رای دادی. چند جا هم با بازیکنان بازی در مورد بالانس مافیا صحبت کردی.

تازه‌وارد
پسندها
0
دیگه الان که بیدار موندم جواب ها رو کامل کنم که عدالت رعایت بشه.

Jaxon Keen

یه مسئله ای یادم اومد. تکنیک تسیو کالامانزا رو سرچ کردم دیدم دو تا شخصیت فیلم پدرخوانده ان که من ندیدم. تکنیکش برای پیدا کردن مافیاست؟ توضیحش می دی؟
الان دنبال جلاد می گردی دیگه؟

ارادتمند دوست.
بله اون دو نفر دو شخصیت داخل فیلم پدرخوانده هستند که یکی خیانتکار و دیگری وفادار هست. اینجا برای من تشبیه اش گناهکار و بیگناه میشه، و گاهی من یه چیزی رو خیلی پراکنده لابلای صحبت هام میگم، یا اصلاً بسته به شرایط نمیگم، و منتظر میمونم ببینم بین مثلاً 2 نفر که در بازی روی گناهکاریشون شک دارم ببینم کدوم سیگنال گناهکاری و ناخودآگاه خودش رو به بازی میده. اعتقاد دارم خیلی از مواقع (همیشه نه البته)، گناهکار خودش در موقعیت مناسب بسته به شرایط و ناخودآگاهانه خودش رو لو میده و این گاهی با بررسی نوشته های افراد قابل رد یابی هست. ربطی هم به مافیا بودن یا نبودن فرد نداره و ممکنه برای هر نقش و ناخودآگاه گناهکاری استفاده بشه، ولی ناخودآگاه مافیا همیشه بخاطر تعدد نفرات و میزان آگاهی آسیب پذیرتر هست.

در مورد جلاد هم گفتم که از فاز قبلی برام مافیا و جلاد اولویتی بر هم ندارند، و اگر بتونم جلاد رو پیدا کنم به بازی اعلام میکنم حتماً. البته قبلش باید دوباره بازی رو مرور کنم و ببینم چقدر فرضیات ام از خروجی های مافیا محتمل هست واقعاً. ببخشید جوابت دیر شد :گل:

Madelon Paget

کلوین شما دیدی بلو از رای شما برگشت و اذعان کرد ممکنه اشتباه کرده باشه. چرا بهش دوباره رای دادی؟ دفاعیه اش رو اصن خوندی؟ بعد یک مساله دیگه کلوین، اینکه میگی دب لباس داشته و بعد میای گزینه ی دوم قرارش میدی رو اصن نمی تونم قبول کنم. چرا آخه؟ الان میخوای دلیل بیاری بلو لباس بی گناهی داشته؟ تو هم مثل کریستن، چرا اون سوالم به خودت رو ندیدی و وقتی مساله لباس رو مطرح کردم سریع جواب دادی؟

قسمتی از جوابت داخل پست 314 و در جواب باستر هست که ارجاع میدم بخونی.
در مورد اولویت ها اگر میشه خودت رو بگذار جای من. یک گناهکار با احتمال بالا داری که بلو هست. سه نفر دیگه هم در دفاعیه هستند که منطق بازی روز به من میگفت باستر بیگناهه، ریگان کمتر بیگناهه، و دب کمتر از اون دو نفر بیگناه. بین این سه تا هم منفعل ترین بازیکن دب بود. چه کسی رو باید میگذاشتم اولویت دوم؟

سوالت رو واقعاً فراموش کردم و ببخشید:

در ضمن یک جا میای میگی هلنی، بعد تو بحث با جکسون میای و میگی هنوز به قطعیتی در مورد هلن و مفیستوفلس نرسیدی. چه قطعیتی در مافیا بودن بلو هست اگر به فرض مدلن، هلن بازی باشه؟

در مورد قسمت اول که خب حق داشتم احتمال بدم که ممکنه مفیستوفلیس هم باشی ولی مشخصاً احتمال هلن بودنت برام بیشتر بود. الان هم که خیلی بیشتر شده، و در مورد بروک هم حس میکنم در اشتباهی. امیدوارم من اشتباه نکرده باشم و بعد بازی شرمنده بشم. اگر شما هلن بازی باشید هم هیچ قطعیتی یا عدم قطعیتی در مورد مافیا بودن بلو به من نمیده چون برعکس مفیستوفلیس، هلن لیستی از گاد نگرفته. معیار من بازی روز خود هلن بود که اعتقاد دارم مافیا بود.

وافعاً درک نمی کنم الان. با این صحبتی که تو این پست آخرت کردی عملاً بحث های بین تو و بلو رو یک دوئل دو نفره، فارغ از نتیجه ای که برای بی گناهان تصور کردی و اصن تو کتم نمیره که یک بی گناه چرا باید رویکردش در قبال بازی دوئل دو نفره باشه، نه دغدغه برای برد بی گناهان؟!
چرا همه ی پست هات رو با شیوه ی احساس آمیخته می کنی که دل بقیه به درد بیاد؟ میخوای سبک و سیاق جدیدی از بازی رو امتحان کنی؟

در مورد این قسمت یه چیزی رو رک بگم، اگر اساس ات در مورد من بر بی اطمینانی باشه، من واقعاً نمیتونم کاری کنم چون کاری از دستم برنمیاد. حرفام از سر بهانه نیست. خودت دیدی دفاعیه ی دور یازدهم من دو خط بود کلاً. این حرف اول این فازم در مورد بلو بروک هم که تماماً ستایش بازیش بود و به تک تک حرف هایی که زدم اعتقاد داشتم، برای همین هم گفتم برام مهم نیست بهم شک داشته باشید. اتفاقاً خیلی خوشحال خواهم شد اگر من رو بدلیل اون پست از بازی بدید بیرون، ولی بر اساس بقیه ی بازیم که توش کلی دلیل و تلاش بوده نه. این وقعاً من رو عصبانی میکنه و حس میکنم درست خونده نشده نوشته هام :دی

مسئله ی من و بلو هم اصلاً دوئل دو نفره نبود. روندی بود که از پست 131 من شروع شد. من اونجا به 4 نفر شک وارد کردم و صبر کردم تا از نحوه ی پاسخ شون بفهمم کدوم غیر بیگناه و کدوم بیگناه هستند. و ادامه ی ماجرا رو هم که خودت دیدی.

من دورهای خیلی مافیای قدیم نبودم ببینم این طور بازی هایی بدون گادفادر برگزار شده یا نه. اصن همچنین چیزی داشتیم تو تاریخ مافیا که داری این ادعا رو می کنی ؟! پناه بر گادها.

ادعا نکردم، گفتم احتمالش هست. گاد نگفته بود همه نقش ها هستند. پدرخوانده هم یکی از نقش هاست. من کلاً چهار دور اینجا بازی کردم که داخل یکیش مافیا بودم. چقدر مگه از بالانس اطلاعات دارم؟ همین نقش یاکوزا رو تازه وقتی گاد فاز قبلی اعلام کرد رفتم دقیق تر خوندم روش تسلط بهتری پیدا کنم، چون اصلاً داخل بازی های قبلی نبود. اگر دقت کنی داخل پست معارفه ام (پست 18) هم داخل بالانس اصلاً اسم یاکوزا رو نیاوردم چون نه باهاش آشنا بودم و نه بنظرم محتمل بود که بخوام برم بشینم وقت بگذارم روش. از تو هم بابت تاخیر در پاسخ ها عذر میخوام :گل:

دیگه واقعاً شب بخیر

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
دستیار مافیاییا

تاس

+
اتصال به گوگل

کاربران آنلاین

هیچ کاربری آنلاین نیست.

یافتن کاربر

اتصال به گوگل

کاربران آنلاین

هیچ کاربری آنلاین نیست.

یافتن کاربر

بالا پایین