من شام خوردم و یکم متعادل شدم و الان یچیزایی ک مدنظرمه میگم تا فردا ببینم بعد تایم کاریم چقد جون میمونه تا گرگهای عزیز موجود در بازی رو شناسایی کنیم.
من تو این تایم بحث بین باستر و ریگان رو خوندم. بعید میدونم دچار خطای شناختیای شده باشم. ریگان تمام برای من بیگناهه
من حس میکنم تو بازی یه بی گناه پیدا کردم و رفتم پستهاشو در این فاز هم ک نبودم خوندم و همچنان مشکلی نمیبینم.
باستر عزیز اعلام کردن بحثشونو برم بخونم و مدی گفت نظر بدم . به وضوح باستر عزیز مرض دارن و من از رایم پشیمون نیستم.
@مدی (@بقیم بخونن)
میگی چرا بلو رو اولویت بالاتر دادم؟ چرا نه شما و نه باستر پست اخر منو نخوندین؟ من اونجا نظرمو در مورد افراد نوشتم. ریگان رو از ابتدا مثبت دیدم و خود طرف اون وسطا گفت من تو ترافیکم و درگیر.
اصن اجازه نمیدم باستر رو این قضیه سوار بشه که تو رفتی تو سایه. یکی دیگم بود این وسط گفته بود موافقم رفته تو سایه

فک کنم بلو بود متاسفانه.
ریگان از پستای بالانس سرنخ های ریز کشیده بیرون و تو بازی بنظر من واقعا موثر بوده و مشکلی در فعالیتش نمیبینم. حتی مرضی هم در تقابل هاش حس نکردم. به موقع عقب کشیده. به موقع جلو اومده و تحلیل کرده
من خودم ک میدونم بی گناهم؛ میبینم واقعا هم به موقع گزینه ی شکش بودم هم به موقع براش سفید شدم. دقیقا چیزی ک در مورد باستر بهش ایراد گرفتم و گفتم چرا بیخیالم شدی و به نظرم عجیب اومد. (پست ۱۵۷ رو بخونین در مورد باستر حرف زدم)
من هیچ سناریوسازی در بازی ریگان نمیبینم ولی در رابطه با باستر میبینم(تل).
بنده بلو رو اولویت قرار دادم نسبت به ریگان چون در همون پست اخرم هم گفتم ریگان + تر از بلو هست. بلو در پرونده ی خودش تغییر رای داشت و یه بحثی هم باهاش داشتم ک واکنش جالبی نشون نداد( البته جلوتر گذاشتم پای ردی بودن بازیکن پشت یوزر و ازین گذشتم) و پستش در مورد کلوین هم با اینکه منطقی بود جاهاییش و من خودم پشت دستش رای دادم ولی بخاطر عقبهای ک در ذهنم ازش داشتم و این مواردم در مورد ریگان بهش وارد نبود بلو از ریگان کمتر سفید بود.(با اختلاف کم)
من اگر میخواسم حسی رای بدم و فاز اخرو نخونده رای بدم گزینه های خاکستریم در پست اخرم رو رای میدادم.
گزینه های سفید من رو اوردین دفاعیه من چیکار کنم؟ بالاخره اولویت بین ریگان و بلو برای من نزدیک و سخت بود.
مدی دو سوالی ک پرسیدی نیاز به تحلیل داره و من باید براش فکر کنم.یچیزایی نوشتم رو کاغذ ولی تکمیل ک بشه در قالب پست میارمشون.
اگر ریگان مافیایی هست ک خوب بازی کرده خب خاک بر سر من
و من ترجیح میدم به کشیش عزیزِ داستان ِ بازی؛ ببازم.
اینم ک جکسون و باستر هی به ریگان سیخونک میزنن ک چرا دب برات سفیده رو در پستا دیدم. آقا یعنی شما ندیدین بیگناه ها همو پیدا کنن؟
یعنی به نظر شما چیز بدیه؟ ناراحتین ؟
__
این پست کلوین هم بعد اعدام بلو؛ خیلی یجوری بود و من بنظرم واقعا اشتباه کردیم ک ایشون رو اعدام نکردیم فاز پیش
مشخص شدن ساید اگر قرار بود بین این دو نفر رخ بده باید با اعدام ایشون رخ میداد
اگر اینطوری میشد؛ بلو الان در بازی بود.