M Sh:
من نیاز دیدم بازی چند نفر رو از اول یک دور دیگه بررسی کنم، امیدوارم امروز فرصت بکنم و حتما این کارو انجام بدم.
@ دب:
شما در پست اولی که در بازی دادین، یک بالانس ارائه دادین و گفتن اون رو بیشتر از بقیه محتمل میدونین. 3 مافیا، 6 بیگناه و 1 جلاد. اگر جلاد نباشه 7 بیگناه و 3 مافیا.
برای جلاد فقط این به ذهنم رسید که اگر حضور داشته باشه و بخواد موج ایجاد کنه که بعد روی حدس اعدامش خوب عمل کنه خیلی ریسکی خواهد بود و طبیعتا چیزی که باستر گفت منطقیه که اولش کنار باشه و اگر میخواد حدس بزنه هم از جریان بازی استفاده کنه.
این جمله در پست اولتون توجه من رو به خودش جلب کرد. که در مورد استراتژیها چرا استراتژی جلاد برای شما جالب به نظر اومده؟ چون گفتین در مورد بقیه نظر خاصی ندارم بریم جلو ببینیم چی پیش میاد. جملتون رو در پایین میارم.
حالا فعلا نرسیدم خیلی فکر کنم از بالا به استراتژی تیم ها، بریم جلو در ادامه عمیق تر نگاش کنیم.
در پست دوم شما به سوالات هیوگو و ریگان پاسخ دادین و حتی بعد از اعلام بالانس هم هیچ سوال یا موردی در مورد بقیه مطرح نکردین.
در پست سوم گفتین که سلام من هنوز کامل نخوندم برم بخونم و بیام و یک سوال از بلو پرسیدین در رابطه با همون مورد یاکوزا که برای منم سوال شده بود.
در پست بعدیت که ظاهرا رفتی و خوندی و اومدی به سوال ریگان در رابطه با اینور و اونور جواب دادی و از بلو این سوالو پرسیدی که گیر مرضدار باستر چی بوده که باسترو آورده تو شکهاش و یک سوال تکراری که فکر میکنم قبل تو چند نفر پرسیدن از من در رابطه با استراتژیهایی که مطرح کردم پرسیدی و گفتی حس خوبی بهم نداری و به سوالات هیوگو جواب دادی. و البته در ادامه گفتی نرسیدم پستها رو کامل بخونم.
این نشون میده شما در مورد تا پست اعلام بالانس من رو خوندین قطعا و حتی تا پست 46 بلو رو هم خوندین که در موردش براتون سوال مطرح شده و از بلو پرسیدین. درسته؟ یعنی این بین فقط 16 پست باقی مونده که شما نتونستین بخونین. یک چیزی رو متوجه نشدم. شما پستها رو به صورت سلکتیو خوندین؟ یا پستهای همه رو تو این 46 پست خوندین؟ اگر به صورت سلکتیو خوندین دلیلت رو بگو. و اگر همه رو خوندی، چطوری بین این همه پست فقط دو تا نکته تو ذهنت جای سوال داشته؟ (که یکیش هم تکراری بوده سوال از من در رابطه با پست بالانس)
در پست بعدیت در مورد جوابی که من و بلو بهت دادیم، نظر دادی. و اعلام کردی از پاسخ بلو اصلا حس خوبی نگرفتی و با پاسخی که من بهت دادم موافقت کردی. پست شماره 68. و مجددا هیچ چیزی در مورد بقیه نگفتی.
در پست بعدیت (72) در مورد بحث تل و استف نظر دادی و اعلام کردی با این پاسخها استف رو مثبت نمیبینی. و پاسخ یک سوال رو که باستر ازت پرسیده دادی.
در پست 89 پاسخاستف رو نپذیرفتی یه جورایی و اعلام کردی برات از همه منفیتره. و به جکسون در رابطه با نبودنت و محافظهکار نبودنت پاسخ دادی. و این رو نوشتی در انتهای پستت. و گفتی بین بلو و استف برای رای مردد هستی.
استف - بلو - کریستین
به ترتیب گزینه هایی هستن که برای من منفی بودن. از زیاد به کم اسم بردم. کریستین بعد جواب دادن در مورد تروریست و یاکوزا جوابش بخشی قانع کننده بود ولی بخشی دیگرو بی پاسخ گذاشت ولی بهرحال اولویتش پایین تر اومد برام. استف مظلوم نمایی توام با جو تو پستش داره که باهاش اکی نیستم اصلا.
تل و ریگان : تقریبا مثبت. بحث ها منطقی پیش رفته از سمتشون و نکته ی خاصی تو صحبتهاشون نبوده تا اینجا که توجهمو جلب کنه و نشونه ی منفی باشه. خیلی تو ماچ پیش نرفتن بنظرم.
کلوین و جسیکا و باستر و جکسون متاسفانه فعلا نظری ندارم. نیاز به بررسی بیشتر در فازهای اتی هست.
و در پست 115 دفاعیه دادی و اعلام تعجب کردی از رایی که توسط مدی و جکسون بهت داده شده. توی دفاعیه هم گفتی من کلا همینه سبک بازیم و چیز زیادی ندارم وارد بازی کنم.
این اولویت شماست در رایگیری:
دب جک: ۱. بلو بروک ۲. استف بون ۳. تل پول ۴. کریستین بارلو ۵. دب جک
بالاتر آوردم که شما گفتی مشکوکهات بلو و استف و کریستین هستن و حتی گفتی ریگان و تل برات تقریبا مثبتن. این اولویت با چیزی که گفتین همخوانی نداره! و چرا جای من و تل تغییر کرده؟
پست بعدی شما (142) تقریبا همون چیزایین که در دفاعیه گفتین. من محافظه کار نیستم و بازی گرهگشا نداشتم و ... و در مورد رایت صحبت کردی اما اشارهای به اینکه چرا جای من و تل برات عوض شده نکردی! و با جدیت تمام اعلام کردی منتظری من به سوال باستر پاسخ بدم. و در مورد اولویت بقیه هم سوالاتی پرسیدی.
در پست 148 شما به باستر در مورد این سوالی که پرسیدم پاسخ دادین. ولی من این پاسخ شما رو قبول نمیکنم. وقتی شما تل رو تقریبا مثبت تلقی میکنید و من رو مشکوک، برای باز شدن ساید بازی حاضری یک تقریبا مثبت به جای مشکوک رو بدی بیرون؟! و گفتی که در دفاعیه بودی و تمرکز کافی نداشتی و ... و اگه برگردی عقب تل رو میبری آخر. من بلاخره متوجه نشدم چی بود هدفت.
در ادامه پستت به سوالات هیوگو پاسخ دادی و یک سوال در مورد اولویت ریگان پرسیدی و مشخصه که حضور کافی رو برای خوندن پستا نداشتی.
در ادامه پست 157 رو دادی و در مورد باستر صحبت کردی که به تل رای داده و گفتی روندش منطقی بوده ولی غیر منطقی بوده

متوجه نمیشم اگر ایراد باستر به تل رو منطقی میدونی بقیه جملت چی میگه دیگه! اگر هم منتطقی نمیدونی اول جملت چی میگه؟ و ادعا کردی باستر میتونه جلاد باشه.
و از ریگان هم در این مورد نظر خواستی! جالب شد برام. دقیقا چی بازی ریگان شما رو اینطور مطمئنت کرده که حاضر بودی پشت دستش رای بدی؟ @ ریگان نظر تو در این مورد چیه که اونجا گفته حاضره پشت دستت رای بده؟
در پست 181 به کلوین رای دادی و گفتی پشت دست بلو این کارو میکنی! حقیقا من این پشت دست بازی کردن رو درک نمیکنم! شما پشت دست بلویی رای دادی که فاز بعد خودش دیگه به کلوین رای نداد! چه توضیحی برای این داری؟ و سوال دیگرم اینه که در کمتر از یک ساعت چرا تصمیم گرفتی از پشت دست ریگان بیای پشت دست بلو؟ بلویی که فاز قبل اولویت اولت بود! اینهمه تغییر رو درک نمیکنم. و گفتی متوجه حرفای کریستین هم نمیشی

متوجه کدوم حرفم نشدی دقیقا؟ نیاز بو توضیح بیشتر نداشته؟ از جکسونم خواستی رایش به کلوین رو دست نزنه. انقدر مطمئن بودی از گناهکاری کلوین؟ یا جکسون رو میخواستی ببری پشت دست بلو؟
اینم اولیتت:
دب جک: ۱. کلوین راس ۲. جسیکا فن
واقعا دفاعیه کلوین اینجا خیلی بیگناهانهتر از جسیکا بود. جدای از این فکر میکنم شما کلا ترجیح میدی افراد ساید باز کن رو اعدام کنی نه افرادی که مشکوکن رو.
در پست 198 گفتی که موافق اعدام جیسکا در وهله اول نبودی و این یعنی هر چند نفر در دفاعیه بوده باشن باز هم جسیکا اولویت آخر شما بود؟
بعد اینطوری گفتی:
یعنی مافیا علنا بوقه و یه مهرش رو سوزونده؟ این ذهن منو درگیر میکنه. اگر بیگناهی باشه ک واقعا به این بازی نرسیده؛ و واقعا حالش بد بوده چی؟
گزینه ی خوبی هم برای لباس بوده. بهرحال اگر از بی گزینه ای میمردیم ته تهش این گزینه رو میز بوده برای همه ک بخوان بهش رای بدن. به علت نبودن و رای های عجیبش. باید برم یه دور روند رای دهی بهشو نگاه کنم
تا جاییکه یادمه مدی و باستر شروع کننده ی قضیه بودن روی جسیکا. جکسون هم گفت نیاد رای میدم و اینا. کار اشتباهی که نبوده
ولی چرا بحث لباس مطرح نشد توسط این افراد پیش از رای دادن
نمیدونم واقعا.
من اینطوری فهمیدم که بیشتر معتقدی جسیکا لباس بوده و گزینه خوبی هم برای لباس بوده؟ طبق این ایدهای که دادی به نظرت چرا مافیا به جسیکا لباس داده؟
این رو هم در مورد استف گفتی:
۲-استف یاکوزایی که فدا شده یا یاکوزایی ک تارگت اشتباه زده؟ استف به گناهکارا میخورد. اینم حتی توسط مدی فک کنم اواخر فاز مطرح و یاداوری شد. ولی آخه استف یجایی میدیدم ک یه سری میگفتن دو تا بیگناه انگار بهم خوردن و اینطوری شده و منم رو این فرضیه شل شدم حقیقتا. الان استف بیگناهیه که لباس داشته؟ یا یاکوزایی بوده که فدا شده و یا تارگت اشتباه زده؟ و یا پلیس پرسیده و کشتتش ؟( حالت دیگم داره اگر دیگه ذهنم نکشیده)
از روی فکت واقعا بیگناه نباید باشه. و منطقیم هست پلیس اینجا بپرستش و اکر گناهکار اعلام شده بزنتش.
گزینه ی تیر مافیا در صورت بیگناهیام میتونست باشه برا همین با لباسم بزننش؛ منطقیه.
فعلا بلند بلند فک کردم فردا میام صحبت هاتونو میخونم و امیدوارم با هم فکری شما به نتیجه برسم
پست بعدی شما (229) هیچ نشانی از همفکری که در پست قبلیت گفتی ندیدم. عملا این حس رو کردم که اصلا احتمالات بقیه رو نخوندی حتی! درسته؟ اگر باستر انقدر برات جدی بود چرا به جای کلوین به باستر رای ندادی؟
توی پست 245 اومدی اون بحث یاکوزا رو دوباره مطرح کردی

بحثی که یه جا خودت گفتی زیادم مهم نیست یه همچین چیزی. دقیقا یادم نیست. چی شد دوباره مهم شد برات؟ احساس میکنم چون پستهای منو کلا نخوندی و حرف یا سوالی نداشتی که به من مربوط باشه مجددا رفتی سر اون بحث. در پاسخ به اینکه ازت پرسیدم چرا پشت دست بلو رای دادی این رو گفتی:
ببخشید که ترجیح دادم پشت دست بلو رای بدم
من تو اون فاصله رفتم پستش رو خوندم در رابطه با کلوین. یه قسمتی از پستش هم به چشم خودم اومده بود همون جایی ک گفت بنظرم اینا دوگانشون واقعیه و رای به استف داد.
و بله بلو رو در مجموع تا اونجای بازی مفید دیدم و سفیدتر. در کنار ریگان.
اگرچه ک اون پست هم شبیه پرونده سازی بود ولی چون گیر منطقی هم داخلش بود من اجازه داشتم کلوین رو جز گزینه هام بیارم .
پیش ازون هم ک رای های به تل رو بررسی کردم و اولویت بندی هارو، اعلام کرده بودم قطعا اعضایی از مافیا هستن که رای شون به تل رو با اولویت وسط تر اعلام کردن و طبق اون مواردی که اعلام کرده بودم . کلوین برام بُلد بود از اونجا و نحوه ی رای دادنش.
من پشت دست بلو رای دادم کلوین بیاد دفاعیه و اونم اومد و بعد بنظرم جسیکا میتونست بی گناهی باشه ک نرسیده به بازی و البته که چرا اگر تیمی داره گذاشتن اینطوری بازی کنه و تابلو بشه ؟ چرا علنا یه یارشونو گذاشتن بسوزه ؟ باستری که بهش شک داشتم باز شروع کننده ی رای به جسیکا بود و در کل اولویت کلوین بالاتر اومد.
سوال بالاییم رو مجددا تکرار میکنم. توی اون فاز در عرض کمتر از یک ساعت چرا بلو از گزینه اول شک شما تبدیل به سفید بازی شد برات و حاضر شدی پشت دستش رای بدی؟ داینجا گفتی اولویت کلوین بالاتر بوذ. هرچند من اصلا این پاسخ رو و پشت دست رای دادن رو مثبت نمیبینم. توی همون پست 245 نظرت رو نسبت به افراد آپدیت کردی و بلو و ریگان برات مثبتن و ریگان مثبتتر. من و جکسون خاکستری هستیم

و دلیلی هم برامون ننوشتی کلا. کلوین برات مشکوکه ولی گفتی نظری که بهش خواهی داد منوط به استفه. باستر برات مشکوکه به دلایل فاز قبلی که برام سواله چرا هون فاز رای ندادی! بعد از این نظرات اینو گفتی:
کلوین و و کریستین هم در هاله ای از ابهامن برام هنوز. نیاز دارم مواردی ک ذکر کردینو بخونم تا بفهمم دیگه این تایم چیا تغییر کرده تو ذهنتون و به سمت چی رفتین در مورد استف و جسیکا. کامل نخوندم
جکسون کجا رفت؟

احتمالا جکسون خاکستری روشن بوده من تیره

به نظرت وقتش کی هست که در مورد این ابهامات با هم صحبت کنیم و من حداقل بدونم این ابهامات چین

؟
بعدم که رای دادی به باستر و کلوین رو ول کردی. حقیقتا من خودم گیج شدم که چی داره میشه در روند پستای تو. به باسترم گفتی جوابتو بعدا میدم الان حال ندارم بعد بهش رای میدی که بره بیرون از بازی!
مدی ازت یک سوال کرده در رابطه با نخاخوداگاه گناهکاری برای تقدم تاخر یاکوزا و ترویست. و گفته این میتونه مربوط به این باشه که توی گروهتون بیشتر در مورد یاکوزا صحبت شده و تو به همین خاطر یاکوزا رو جلوتر از تروریست آوردی. بعد تو در جواب اینو گفتی:
مدی جان اگر تو با اولویت کلمه حس ناخوداگاه گناهکاری در میاری از ادما من واقعا الان چه جواببی باید به شما بدم ؟
من تو این دورها نبودم ک تروریست بوده. من کلا نبودم ولم کن تورو جدت. من تو پستا فرضیه حضور یاکوزا/تروریست رو بدین شکل اوردم . تروریست/یاکوزا قشتگ تر بود و بی گناهانه تر؟ الان من یاکوزا شدم ؟)
مگه مدی جایی به تو گفت تو یاکوزایی؟!
در پست 283 دفاعیه دادی و گفتی رایت باستر خواهد بود چون پستا رو نخوندی و ریگان اومده دفاعیه و تو نمیدونی چیکار کنی. اگر پستا رو نخوندی چطور انقدر در مورد ریگان مطمئنی که به اشتباه دفاعیه رفته و علیهش هجمه وارد شده؟
در پست 305 حتی درصدی به لباس داشتن بلو نمیدی! چطور اینقدر با قطعیت میتونی صحبت کنی آخه! خیلی هم حس بدی گرفتم از این سنگ بلو رو بعد از اعدامش به سینه زدنت.
دوست عزیز در کل براورد من از بازی شما بیگناهانه نیست. منتظر جواب کامل و جامعت هستم. امیدوارم احساس مسئولیت کنی و این پست من رو کامل بخونی.
من برای این پست زحمت زیادی کشیدم، لطفا با دقت بخونید و در موردش نظر بدین.
نظرم رو در مورد بحثای امروز و سوالاتی که ازم پرسیده شده میدم در پست بعدی. و اگر در ادامه وقت کردم حتما اون چیزی که گفتم رو انجام میدم.
- - - Updated - - -
اون M sh اول پستم اضافه هست.