جدیدترین‌ها

بازی دور دوازدهم مافیا | یک داستانِ کوتاهِ هولناک

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
تازه‌وارد
پسندها
0
پناه بر خدا، الان میفهمم چرا باستر این بالا سرش رو داره میکوبه به دیوار. کاری هم به اتهاماتش اصلاً ندارم، ولی وقتی میگه بازی رو اصلاً بر اساس منطق خاصی دنبال نمیکنید و باری به هر جهت میرید جلو حق داره حرص بخوره. من لااقل وقتی ازم سوال پرسید و الان جوابش رو دادم، اگر غیر منطقی بوده خودش بیاد بزنه تو سر من اصلا.

و اما شما.
به نظرتون اصلاً مهم نیست که پدرخوانده ممکنه توی بازی باشه یا نباشه بعد بر همین اساس از نظرت نحوه ی جواب های من از روی شکم سیری بود؟! خواهشاً پاسخ بفرمایید که چرا از نظرتون مهم نیست که پدرخوانده توی بازی باشه یا نباشه؟ شما مگه ادعای بیگناهی نداری؟ چطور این احتمال از ذهنت عبور نکرده اصلاً؟ گاد جایی اعلام کرده که پدرخوانده حتماً هست؟ اگر اعلام کرده همین الان لینک پست رو در جواب ضمیمه کنید خواهشاً تا متوجه بشیم چه کسی غرض و شکم سیری داره و چه کسی داره واقعاً به احتمالات بازی فکر میکنه. و البته اینکه بصورت کلی اگر حتی اینقدر بالانس احتمالی من برای مافیا مسخره و نوب بنظر میاد، چنین بالانسی از کسی سر میزنه که خودش مافیاست داخل این بازی؟ اصلاً با زبان بررسی احتمالات هم صحبت نمیکنم دیگه. شما میخوای لااقل به این فکر کنی که چنین ناخودآگاهی مافیا بودنش وحشتناک مسخره اس؟ فارغ از این، میشه بصورت کلی به من بگی از چه استراتژی یا رویکردی برای پیدا کردن گناهکار استفاده میکنی؟ اگر حرف هم رو نمیفهمیم من لااقل خودم رو بذارم توی ذهن شما ببینم چه اتفاقی داره می افته واقعا.

الان شمایی که این مدلی مشکوک اتهام میزنی که من حس میکنم اصلاً مسئولیت و فکر و تلاشی پشتش نیست (سیخونک واضح)، اگر بیگناه باشی من چجوری تشخیصت بدم؟ مگه من یه بار در جواب استف نگفتم بیگناه فقط در قبال خودش مسئول نیست، بلکه در قبال همه ی بیگناه ها مسئوله. حتی وقتی اون موقع بهش شک داشتم چنین جملاتی بهش گفتم و سعی کردم بیشتر داخل بازی باشه تا بشه تشخیصش داد. شما هم الان دقیقاً من رو توی چنین شرایطی قرار میدی. تهش هم سناریو اینه که من به شماها رای نمیدم ولی شماها خیلی هم خوب به به من رای میدید. رای مسئولانه همین فاز بازی من بودم، هزاران دلیل هم آوردم. بعد من گناهکارم و شما بیگناه؟ شما اگر بیگناه هم باشی، بیگناهی هستی که نقش گناهکار رو داری بازی میکنی کاملاً.

نمیشه که هم جنگ داخلی رو تحمل کرد هم جنگ خارجی. شب بخیر

جناب کلوین؟ شما که این‌قدر ادعای درستکاری دارید دیگه چرا؟ چرا یه بخش از حرف من رو قرمز می‌کنید و کلیت حرف من رو نادیده می‌گیرید؟

من دارم می‌گم چه احتمال وجود پدرخوانده در بازی باشه و چه نباشه، نحوه‌ی رسیدن شما به این احتمال، بیگناهانه نبود. من از شما خواستم درباره‌ی نقش جسیکا و استف نظر بدهید. شما نظری می‌دهید که هیچ‌جوره با بالانس‌های عادی و معقول نمی‌خواند. اگر این‌قدر باهوش هستید و ذهنتان باز است و چنین بالانسی به ذهنتان رسیده، چرا در پست ۳۰۳ خودتان را به کوچه‌ی علی چپ زدید و در پست ۳۰۸ این بالانس را مطرح کردید؟ اگر معتقدید چنین نکته‌ی عجیب و مهمی را کشف کرده‌اید (عدم حضور پدرخوانده) چرا زودتر و در پروسه‌ی همفکری با بنده آن را اعلام نکردید و بعد از اینکه بنده ثابت کردم حرف‌هایتان تناقض دارد به آن رسیدید؟

شما می‌گویید چرا یک مافیا باید بیاید چنین احتمالی بدهد. این اشتباه است. شما پس و پیش قضیه را در نظر نمی‌گیرید. من از شما تناقضی دریافت کردم که تنها با درنظرگرفتن بالانس بدون پدرخوانده می‌‌شد نفی‌اش کرد. شما در واکنش به حرف من به این بالانس رسیدید، نه در فرآیند کشف و تحلیل یک بیگناه.

بگذریم از این موضوع که فکر کردن به چنین بالانسی بیشتر گناهکارانه‌ست و از علم و اشراف می‌آید، نه بیگناهانه. خصوصا برای شمایی که ادعا دارید تنها ۴ دور بازی کردید و تجربه‌ای در بالانس ندارید.

امکان ندارد یک بیگناه با دادن احتمال بالا به یاکوزا بودن استف و لباس داشتن بلو؛ دو مسئله که یک بیگناه هیچ علمی از آن ندارد؛ به چنین نتیجه‌ی عجیب و دورازذهنی یعنی عدم حضور پدرخوانده برسد و تازه آن را در تاپیک مطرح نکند.

بنده شما رو متهم می‌کنم به اینکه در پست‌های ابتدایی این فازتان تا پست ۳۰۲ من، دید باز و تحلیل‌گر و جستجوگر بیگناهی را کنار گذاشتید. شاید بگویید به خاطر خستگی، اما اگر به‌ خاطر خستگی بود پس چرا جواب سوالات من رو دادید؟ چرا این‌قدر ساده در نظر گرفتید سوالات من رو؟

----------------------------------------------------------------

من به نظرم کلوین و باستر مافیا هستن. کلوین که مشخصه چرا می‌گم. بلو هم سه فاز خودش رو کشت بهمون بفهمونه اینو :)) باستر هم دلیل زیاد آوردم و به نظرم بازیش گناهکارانه‌ست خصوصا در فازهای اخیر. درمورد اینکه چرا به جسیکا هم رای داد اتفاقا نوع رایش به جسیکا بیشتر من رو قلقلک می‌ده که مافیا باشه. خیلی راحت و با اطمینان از نقش اعلامی به جسیکایی که معلوم نبود می‌آد یا نمی‌آد رای داد رای اول رو هم داد. با فرض بر اینکه جسیکا واقعا حالش بد بوده و نمی‌تونسته بازی کنه، این کار به نظرم منطقی‌ترین کاریه که باستر به عنوان مافیا می‌تونسته بکنه. اون «هماهنگ شید جسیکا رو بفرستید» هم به خاطر این بوده که اگه کلوین می‌رفت دفاعیه و جسیکا نمی‌رفت مافیا بدبخت می‌شد :دی

حالا نیاین بگین داری سناریوسازی می‌کنی. من دلایلم برای گناهکار بودن باستر رو گفتم و مستند هم هستند. چیزی که گفتم صرفا یک توضیح بود برای یک احتمال ظاهرا متناقض (اینکه اگه باستر مافیاست چرا به جسیکا رای داد)

جلاد رو هم هرکدوم هست ازش خواهش می‌کنم این دو فاز با بیگناهان رای بده. مافیا رو حذف کنیم تا ۴ نفر هم بری خوبه دیگه بسه، برای ما برنده‌ای :)) ولی اگه با ما رای ندی پیدات می‌کنیم و اعدامت می‌کنیم و برای ما برنده نیستی :)) به قول دوست عزیزی اگر وجدان نداری شرف داشته باش :))

هنوز هم ذهنم به احتمالات دیگه مثلا مافیا بودن جکسون یا دب که بهشون اعتماد دارم کور نشده، منتهی ترجیح می‌دم از اشتباهات گذشته‌ام درس بگیرم و به احتمالات بعید فکر نکنم و ساده نگاه کنم که کی گناهکار بازی کرده کی بیگناه. و اگه بخوام ساده و مستند فکر کنم هرجور نگاه می‌کنم کلوین و باستر گناهکار هستند.

تازه‌وارد
پسندها
0
@ریگان:

در مورد رایم به تو هم می‌تونست سواستفاده صورت بگیره که اصلا همون‌طور که دیدیم صورت گرفت به نوع دیگری

متوجه این تیکه نشدم. ببین تو که با دفاعیه من قانع نشدی، اگر افراد دیگه‌ای هم میومدن به من رای میدادن تو حس بدی نمیگرفتی قاعدتا. میگرفتی؟ یه رایم میتونه سواستفاده انجام بده، مطمئنا نمیان که یکهو 10 تا رای بدن به من در اون لحظه و تو حس سواستفاده بگیری.

اما می‌دونستم بلو داره به چه دلیل به کریستین رای می‌ده.

اینو گفتی، یعنی معتقدی ایراد کریستین به من درسته؟ اگه آره بگو ایرادش به من چی بوده و چرا فکر کردی درسته؟

اولا اینکه جواب سوال من رو ندادی. گفتم فرض کن خودت همچین کاری نکردی و داری از بیرون می‌بینی یک نفر این کار رو کرده. نظرت درباره‌ی اون شخص چیه؟
دارم میگم نمیشه فقط از این فاکتور استفاده کرد و بازی یکیو ارزیابی کرد که. ولی هر کی اینکارو انجام بده من کلا به جنبه فان بهش نگاه میکنم در اون موقعیت.

اما این مورد رو هم اضافه کنم که اون سبک اتهام زدن (تغییر لحن، ناخوداگاه گناهکاری و ...) برای من بیشتر شامل اوایل بازی می‌شه که خیلی ابزار بهتری برای تشخیص گناهکاران نداریم. الان که کلیت بازی شما رو در نظر می‌گیرم، کمی از شکم بهتون کم می‌شه. به نظرم مافیا نیستید و اگر گناهکار باشید جلادید.

جسارتا از این بند منظورت اینه منو فعلا میخوابونی تو آب نمک؟ :دی یعنی چی! چی شد و کدوم جنبه از بازی من شکت رو نسبت بهم کمتر کرد؟

اما یه جمع‌بندی بکنم درباره‌ی بحث لحن کریستین
@جکسون و @مدلین تا جایی که یادم میاد پرسیده بودند که فکر می کنم کریستین در پست اولش ادای چه کسی رو دراورده. برداشت من این بود که کریستین خواسته در پست اولش ادای دوست عزیزمون محمدحسین رو دربیاره؛ با گفتن کلید‌واژه‌هایی مثل «احساس مسئولیت» و «دوگانه‌های موجود در بازی» و .... سایر چیزها از قبیل لحن مودبانه و لفظ قلم رو می‌تونم به پای همون اقتضای یوزر فیک و تجربه‌ی جدید بذارم. اما این دو مورد ذهنم رو قلقلک داد.

:دی:دی:دی نمیدونم چی بگم واقعا! کاش میشد از خود محمدحسین بپرسیم :دی ببین من خیلی محمدحسین و بازیشو دوست دارم، یعنی هممون دوسش داریم. ولی این جسارت که بخوام تقلیدش کنم رو نمیکنم هیچوقت، چون نمیتونم مثلش باشم :دی عجیبه که این حس رو گرفتی. بقیه شاید بهتر بتونن نظر بدن. آها یه چیزی هست، چون محمدحسین خیلی مودب پست میده، شاید خواستم لفظ قلم و مودب باشم، اینطوری برداشت کردی.

یک دلیل می‌تونه فرار از پیش‌فرض و بایاس باشه، که به نظرم با توجه بایاسی که برای محمدحسین داریم و بایاسی که برای شخصی که الان حدس می‌زنم پشت یوزر کریستین باشه داریم، این موضوع محلی از اعراب نداره چون بایاس‌هاشون خیلی فرقی نمی‌کنه به نظرم و هردو ممکن بوده این دور بیگناه یا گناهکار باشند.

این رو ممنون میشم ساده‌تر توضیح بدی. میگی محمدحسین دور قبل گناهکار بود و این دور احتمال داشته بیگناه باشه؟ و من بیگناه بودم و احتمال داشته گناهکار بدن بهم؟ و من خواستم اداشو دربیارم که فکر کنن محمدحسینم و بیگناه؟ اگه اینه منظورت خب یه درصد به این فکر کن من اگر بخوام ادای محمدحسین رو به این دلیل دربیارم، تا آخر پاره میشم که :دی محمدحسینی نوشتن خیلی سخته. متوجهی چی میگم؟

مورد بعدی که در ذهنم بود این بود که شخص بخواد با وانمود کردن به اینکه محمدحسینه، تاثیر خودش رو در بازی بیشتر کنه، پست‌هاش بیشتر خونده شن و ... اما الان که بهش فکر می‌کنم این بیگناهانه هم می‌تونه باشه. اگه گناهکارانه باشه هم بیشتر به جلاد می‌خوره، درحالی که علیه شخص محمدحسین بایاس جلاد نبودن خاصی وجود نداره و این به نفع کسی که بخواد وانمود کنه محمدحسینه نیست. اگه حالت دیگه‌ای به ذهنتون می‌رسه بگید.

وای اگه ادعا میکنی منو میشناسی، باید اینم بدونی من نمیتونم مثل محمدحسین پست بدم :دی چه برسه مثل اون تاثیرگذاری کنم. واقعا عجیب بود. پرهام :دی

از اون طرف اینکه کریستین اومد گفت سعی نکرده ادای کسی رو دربیاره، بیشتر اذیتم می‌کنه. چون اون کلیدواژه‌ها که اشاره کردم مشهوده برام و نمی‌تونم تصور کنم که کریستین در ذهنش نبوده که با گفتن این کلیدواژه‌ها، شبیه به چه کسی به نظر خواهد اومد. این رو دوست دارم خود @کریستین هم جواب بده که به نظرش قبول داره که کسی از این کلمات و اون لحن استفاده می‌کنه، شبیه به محمدحسین به نظر خواهد اومد یا خیر.

ببین دوست عزیزم من حافظه به شدت ضعیفی دارم. در این حد که الان جز دو - سه نفر اینجا شخص خاصی رو نتونستم حدس بزنم :)) بعد بیام کلیدواژه‌های محمدحسین رو عمدی تو جملاتم استفاده کنم :دی الان که بهش فکر میکنم کنترل بازی از دستم درمیره کلا، انقدر که این کار سخته.
رفتم پست اولمو خوندم. چون برام پیش زمینه ایجاد کردی که پستم شبیه کیه، فقط از روی ادب و متانتی که خرج دادم میتونم شبیه محمدحسین باشم :دی لحن مودب رو قبول دارم ولی خب من چیکار کنم اینجا تنها مودبتون محمدحسینه :)) ولی کلمات رو نمیدونم واقعا. نمیخوام به زور مقاومت کنم. شاید شبیه بوده. اونی که از روبرو میخونه میتونه بهتر نظر بده.

تازه‌وارد
پسندها
0
@کلوین

اگه احتمال هلن بودن من بیش تر بود در اون بازه، چرا فکر کردی بلو گناهکاره؟ لوک که بهش تک رای داده بود. قابلیت به دفاعیه اومدن و اعدام شدن رو هم داشت.

بعد میگی اگه من هلن باشم هیچ قطعیتی/عدم قطعیتی بهت نمیده. اصن انتظار این جمله رو حداقل از یک بی گناه ندارم. نوع رای هایی که هلن و لوک میدن خیلی خیلی مهمه.

در مورد کشته شدن در شب، مورد زیاد داشتیم. که تا شب های آخر مافیا هیچ نفری رو نزده و یا فرقه جذب نکرده. این دلیل بر نداشتن گادفادری که تو احتمال می کنی نیست. با این همه نقش مهم بی گناهی ممکنه به در و دیوار زده باشن.

تازه‌وارد
پسندها
0
@کریستین

متوجه این تیکه نشدم. ببین تو که با دفاعیه من قانع نشدی، اگر افراد دیگه‌ای هم میومدن به من رای میدادن تو حس بدی نمیگرفتی قاعدتا. میگرفتی؟ یه رایم میتونه سواستفاده انجام بده، مطمئنا نمیان که یکهو 10 تا رای بدن به من در اون لحظه و تو حس سواستفاده بگیری.
سواستفاده‌ای که ازش صحبت کردم این نبود، سواستفاده‌ای که ازش صحبت کردم این بود که اگه فردی که بهش رای می‌دم بیگناه باشه، بعدا گناهکاران از رایی که دادم سواستفاده نکنن و بگن برفرض مثال من و نفر اولی که رای داده، نقشه‌ای داشتیم و مافیا هستیم. در اون لحظه احتمال این سواستفاده درصورت رای دادن به تو کمتر به نظرم اومد تا رای دادن به دب، چون تو رای اولت رو زودتر و در ذهن من مستدل‌تر گرفته بودی و احتمال سواستفاده کمتر بود.

اینو گفتی، یعنی معتقدی ایراد کریستین به من درسته؟ اگه آره بگو ایرادش به من چی بوده و چرا فکر کردی درسته؟

منظور بنده این بود که در اون لحظه دلیل رای بلو به شما رو خونده بودم و می‌دونستم داره با دلیل رای می‌ده، اما دلیل رای جکسون به دب رو ندیده بودم.

جسارتا از این بند منظورت اینه منو فعلا میخوابونی تو آب نمک؟ یعنی چی! چی شد و کدوم جنبه از بازی من شکت رو نسبت بهم کمتر کرد؟
ینی چی؟ شما مگه به عنوان یک بیگناه، معتقد نیستی که بیگناهانه بازی کردی؟ من دیدم بازی شما اونقدر گناهکارانه نیست؛ به این فکر کردم که شاید درمورد شما اشتباه می‌کنم و بعد نشستم فکر کردم دیدم دلیلی که برای شما داشتم دلیل کافی‌ای نبوده و احتمالات دیگه هم هست. دیگه منِ بیگناه جز این چطور می‌تونم بفهمم اشتباه کردم و ذهنم رو به احتمالات درست‌تر باز کنم :| آیا این می‌شه آب نمک؟؟

این رو ممنون میشم ساده‌تر توضیح بدی. میگی محمدحسین دور قبل گناهکار بود و این دور احتمال داشته بیگناه باشه؟ و من بیگناه بودم و احتمال داشته گناهکار بدن بهم؟ و من خواستم اداشو دربیارم که فکر کنن محمدحسینم و بیگناه؟ اگه اینه منظورت خب یه درصد به این فکر کن من اگر بخوام ادای محمدحسین رو به این دلیل دربیارم، تا آخر پاره میشم که محمدحسینی نوشتن خیلی سخته. متوجهی چی میگم؟
اصلا کاری به این موضوع که می‌تونستی یا نه هم ندارم چون قابلیت‌های تقلید لحنت رو نمیدونم. حرف من این بود که به نفعت هم نیست که چنین کاری کنی اصلا از نظر بایاسی. دارم اتهام خودم رو رد می‌کنم قربانت شوم :))

ببین دوست عزیزم من حافظه به شدت ضعیفی دارم. در این حد که الان جز دو - سه نفر اینجا شخص خاصی رو نتونستم حدس بزنم بعد بیام کلیدواژه‌های محمدحسین رو عمدی تو جملاتم استفاده کنم الان که بهش فکر میکنم کنترل بازی از دستم درمیره کلا، انقدر که این کار سخته.
رفتم پست اولمو خوندم. چون برام پیش زمینه ایجاد کردی که پستم شبیه کیه، فقط از روی ادب و متانتی که خرج دادم میتونم شبیه محمدحسین باشم لحن مودب رو قبول دارم ولی خب من چیکار کنم اینجا تنها مودبتون محمدحسینه ولی کلمات رو نمیدونم واقعا. نمیخوام به زور مقاومت کنم. شاید شبیه بوده. اونی که از روبرو میخونه میتونه بهتر نظر بده.

اوکی حله منطقیه حرفت. مرسی که به زور مقاومت نمی‌کنی :دی

-------
یک سوال از همه دارم؛ یا حداقل اگه جواب نمی‌دین می‌خوام بهش فکر کنین.
برای شما عجیب نیست که کلوین؛ وارد بحث لحن پست ابتدایی کریستین نشده و نظری نداده؟ با اینکه نظر همه رو پرسیده بودم. خیلی برام عجیبه که شخص کلوین این بحث رو که الان دو فازه در تاپیک در جریانه، دیده باشه و واکنشی نشون نداده باشه. :|

تازه‌وارد
پسندها
0
Madelon Paget

اگه احتمال هلن بودن من بیش تر بود در اون بازه، چرا فکر کردی بلو گناهکاره؟ لوک که بهش تک رای داده بود. قابلیت به دفاعیه اومدن و اعدام شدن رو هم داشت.
بعد میگی اگه من هلن باشم هیچ قطعیتی/عدم قطعیتی بهت نمیده. اصن انتظار این جمله رو حداقل از یک بی گناه ندارم. نوع رای هایی که هلن و لوک میدن خیلی خیلی مهمه.
در مورد کشته شدن در شب، مورد زیاد داشتیم. که تا شب های آخر مافیا هیچ نفری رو نزده و یا فرقه جذب نکرده. این دلیل بر نداشتن گادفادری که تو احتمال می کنی نیست. با این همه نقش مهم بی گناهی ممکنه به در و دیوار زده باشن.

درود مدلن جان. خواهش میکنم اگر عوض شدی، به روند بازی از ابتدا دقت کن و مرور کن چون ممکنه قسمت اعظمی از بازی رو شما در جریانش نباشی و به اشتباه بیفتی. کادوی متاهلی شما با من :دی:گل:

و اما جواب سوالاتت. این بندهای هلن و مفیستوفلیس هست:

هلن

رهبر بی‌گناهان است. ضد ضربه است، و همچنین لباس و رای اعدام نمی‌پذیرد.

با برد بی‌گناهان برنده‌ی بازی می‌شود.

در صورتی که به ۳ بی‌گناه رای دهد بازنده‌ست و در پایان بازی از بازی خارج می‌شود.

در ابتدای بازی جزو رهبران بازی معرفی می‌شود اما بازیکنان از هلن بودن او مطلع نیستند.

مفیستوفلس

رهبر گناهکاران است. ضد ضربه است، و همچنین لباس و رای اعدام نمی‌پذیرد.

با برد گناهکاران برنده‌ی بازی می‌شود.

در ابتدای بازی یک یا چند نام از غیر بی‌گناهان (مافیا و جلاد) به او معرفی می‌شود؛ در صورت رای دادن به یکی از این نام‌ها بازنده‌ است (حتی در صورت برد گناهکاران) و در پایان بازی از بازی خارج می‌شود. (مفیستوفلس از نقش دقیق اسامی اعلامی باخبر نیست.)

در ابتدای بازی جزو رهبران بازی معرفی می‌شود اما بازیکنان از مفیستوفلس بودن او مطلع نیستند.

اگر دقت کنی در قسمتی که قرمز کردم، مفیستوفلیس اول بازی لیستی از مافیا/جلاد رو در اختیار داره ولی هلن هیچ لیستی از افراد بیگناه توسط گاد دریافت نمیکنه. در واقع مفیستوفلیس آگاهی محدود داره، ولی هلن آگاهی نداره و شرایطش در بازی کاملاً شبیه بیگناهیه که باید خودش گناهکار پیدا کنه. پس شما ممکنه اشتباه کنی، و من هم ممکنه اشتباه کنم چون هر دو نا آگاهیم. قطعیتی وجود نداره.

قسمت دوم صحبتت رو هم میپذیرم و احتمالش هست چیزی که میگی درست باشه. از طرف دیگه احتمال چیزی که من گفتم هم غیرممکن نیست. ولی حتماً که امروز سعی میکنم ذهن ام رو آپدیت کنم چون اصلاً ادعا نکردم که اون بالانس قطعیه.

Regan Lavoie

جناب کلوین؟ شما که این‌قدر ادعای درستکاری دارید دیگه چرا؟ چرا یه بخش از حرف من رو قرمز می‌کنید و کلیت حرف من رو نادیده می‌گیرید؟

من دارم می‌گم چه احتمال وجود پدرخوانده در بازی باشه و چه نباشه، نحوه‌ی رسیدن شما به این احتمال، بیگناهانه نبود. من از شما خواستم درباره‌ی نقش جسیکا و استف نظر بدهید. شما نظری می‌دهید که هیچ‌جوره با بالانس‌های عادی و معقول نمی‌خواند. اگر این‌قدر باهوش هستید و ذهنتان باز است و چنین بالانسی به ذهنتان رسیده، چرا در پست ۳۰۳ خودتان را به کوچه‌ی علی چپ زدید و در پست ۳۰۸ این بالانس را مطرح کردید؟ اگر معتقدید چنین نکته‌ی عجیب و مهمی را کشف کرده‌اید (عدم حضور پدرخوانده) چرا زودتر و در پروسه‌ی همفکری با بنده آن را اعلام نکردید و بعد از اینکه بنده ثابت کردم حرف‌هایتان تناقض دارد به آن رسیدید؟

شما می‌گویید چرا یک مافیا باید بیاید چنین احتمالی بدهد. این اشتباه است. شما پس و پیش قضیه را در نظر نمی‌گیرید. من از شما تناقضی دریافت کردم که تنها با درنظرگرفتن بالانس بدون پدرخوانده می‌‌شد نفی‌اش کرد. شما در واکنش به حرف من به این بالانس رسیدید، نه در فرآیند کشف و تحلیل یک بیگناه.

بگذریم از این موضوع که فکر کردن به چنین بالانسی بیشتر گناهکارانه‌ست و از علم و اشراف می‌آید، نه بیگناهانه. خصوصا برای شمایی که ادعا دارید تنها ۴ دور بازی کردید و تجربه‌ای در بالانس ندارید.

امکان ندارد یک بیگناه با دادن احتمال بالا به یاکوزا بودن استف و لباس داشتن بلو؛ دو مسئله که یک بیگناه هیچ علمی از آن ندارد؛ به چنین نتیجه‌ی عجیب و دورازذهنی یعنی عدم حضور پدرخوانده برسد و تازه آن را در تاپیک مطرح نکند.

بنده شما رو متهم می‌کنم به اینکه در پست‌های ابتدایی این فازتان تا پست ۳۰۲ من، دید باز و تحلیل‌گر و جستجوگر بیگناهی را کنار گذاشتید. شاید بگویید به خاطر خستگی، اما اگر به‌ خاطر خستگی بود پس چرا جواب سوالات من رو دادید؟ چرا این‌قدر ساده در نظر گرفتید سوالات من رو؟

خیلی جالبی شما. دیشب میگم بذار من استراحت کنم الان خسته ام بعد میخونم جوابت رو میدم، پدر من رو در آوردی از بس گفتی جواب بده و برو. حالا برگشتی میگی اگر خسته بودی چرا اصلاً دیشب جواب من رو دادی؟ =)) تو هم جزو اون دسته ای هستی که پشت لحن قایم شدی و نشناختمت هنوز. این بازی که تموم میشه بالاخره، ولی من بعد بازی پوست شما رو هم میکنم تا دیگه مرض این سبکی روی من سوار نکنی :دی (شوخی. مخلصم :گل:)

من نه نکته ای رو کشف کرده بودم، نه به چیزی قطعیت دادم. این تویی که از دیشب واضحاً داری سعی میکنی حرف بذاری توی دهن من که به یه مقصود نامعلوم برسی. چی شده اینقدر از لباس استف اطمینان داری تو الان؟ اتفاقاً من در یکی از ادوار پیشین مافیا بودم، و با همین اطمینان زیرپوستی شما دقیقاً استف رو بیگناه اعلام کرده بودم و با سودجویی از این مسئله، پاچه ی بیگناه ها رو میگرفتم. پست های این فازت هم که سرشار از مرض بود و کاملاً مشخصه داری بازی رو سوق میدی به سمت خاصی. دلیلش رو هم میدونم چون خودت رو لو دادی، ولی صبر میکنم بیشتر لو بدی که زود قضاوت نکرده باشم. من مثل شما نیستم برادر من :دی اگر اطمینان ام کم باشه زود قضاوت نمیکنم، ولی اگر اطمینانم زیاد بشه یهو میبینی از پنجره پرتت میکنم بیرون :دی موقعی که بیگناه باشم با پدرم هم شوخی ندارم. پس مرض سر من نریز.

یک سوال از همه دارم؛ یا حداقل اگه جواب نمی‌دین می‌خوام بهش فکر کنین.
برای شما عجیب نیست که کلوین؛ وارد بحث لحن پست ابتدایی کریستین نشده و نظری نداده؟ با اینکه نظر همه رو پرسیده بودم. خیلی برام عجیبه که شخص کلوین این بحث رو که الان دو فازه در تاپیک در جریانه، دیده باشه و واکنشی نشون نداده باشه.

در مورد کریستین احتمالاً این فاز با توجه به تعداد نفرات، نیاز به رای اش پیدا کردی که یهویی باهاش مهربون شدی. چون تویی که خیلی به تقلید لحن در این بازی دقت کردی، برام جالبه که در همون مقطع به لحن کریستین دقت داشتی ولی به لحن جسیکا نه. این پست معارفه جسیکاست:

سلام ، فین هستم . جسیکا فین ، میتونین گیگیلی هم صدام کنین

پستای اخر این فازو نخوندم و الان رسیدم خونه و گاد رو خواستم تست کنم ببینم تا چه حد منعطف هست که به بن بست عاطفی خوردم و تهدید به گادکش شدم متاسفانه

در مورد بالانس مختصر بگم که با وجود 2 لیدر و 1 فاوست و احتمالا 1 جلاد ( که با توجه به بند و تبصره هاش و اینکه اون باشه بقیه نمیبرن و تغییر نقشی که براش داده شده ، فکر میکنم در بازی باشه ) کلا 9 نفر میمونن که من بین این 9 نفر 4 مافیا قطعا نمیبینم. 2 هم وقتی بیشتر نگاه میکنم اووووم نه بازم نمیبینم 2 در 9 بالانس نیست برا من. ینی فک کن باید 5 نفرو حذف کنن بجز جلاد. یه مقدار برای تیم 2 نفره هر چقدم تیراشون بشینه سخته و به اما و اگر میرسه.

در مقابل وقتی 3 در 9 در نظر بگیریم ینی مافیا با 3 اعدام/قتل درست تعدادش با بیگناها برابر میشه و میمونه اعدام جلاد...اینم آنچنان بالانس نیست آخه. ینی فرض کنیم فقط یه تیر شبشون بخابه و 2 اعدام بکنن کار میرسه به اعدام جلاد فقط. ولی ازون طرف ممکنه با نقشها بالانس شده باشه و مثلا بیگناها ضد ضربه های خوبی داشته باشن و مافیا مثلا یکی از بین خیاط یا تروریست/یاکوزا رو داشته باشه و اون یکی مافیا ساده باشه.

برای حالت 2 مافیا ولی این رو کمتر محتمل میبینم که با نقش بشه جبرانش کرد. چون هم خیاط هم تروریست/یاکوزا تقریبا به یه اندازه و در یک اشل به نظرم قرار میگیره قدرتشون و اینطور نیست که بشه مثلا با یکی از این دو تیپ نقش به اندازه ای مافیا رو قوی کرد که 2 نفره بتونن حریف 7 بیگناه +جلاد باشن... حالا مگه اینکه شهر پر باشه از شهروند ساده از 7 تا حداقل 3 تاش ساده باشن اینارو بزنن بعد دو تام ضدضربه اعدام کنن و یه جلاد روش یه نوشابه هم تهش برن بالا و تازه خودشونم چیزیشون نشه.

با توجه به این نشخوارهای فکری که من ریختن این وسط با این شکم گرسنه نظرم بیشتر سمت 3 مافیا بودنه که یکیش ساده هست در مورد خیاط یا ترور نظری ندارم

برای بیگناها هم رویین تن و پلیس و دکتر و مستشار و فدایی و ساده از هر کدوم یدونه . ست هم میشن دل هیچکدوم از نقشا هم نمیشکنه.. چون ذاتا دکتر با حفاظت هر شبیش ضد ضدربه محسوب میشه . مستشار هم فک کنم میتونه رویین بشه و دکتری که خودشو سیو کنه اونم بیشتر از 1 شب تازه! میمونه فدایی که تو شب بخوره بلای جون مافیاس تیر شب بعدیشونم میپرونه! بنابراین برای مافیا یه شهروند ساده میمونه برا زدن در شب و یه مستشاری که رویین و دکتر نشده و نمیدونم چی قراره بزنه که شهروند ساده و فدایی انتخاب کنه یه شب. اینا به نظرم با 3 تا بودن مافیا بالانس میشه هیچ یچیزیم میره اونورتر

پیش بینیم هم از روند بازی اینه که بازی ،بازی روز هست. دمم گرم فعلا

لحن این پست تو رو یاد کی میندازه؟ مگه اون آدم الان داخل بازی نیست هنوز؟ چرا همون موقع به جسیکا نگفتی چرا داره از یک نفر دیگه تقلید میکنه که داخل بازی هست ولی به کریستین گفتی؟ فرقی بین این دو نفر بود برات؟ :دی حواست هم به جواب سوالم باشه، چون چیزی که میخوای در توجیه بگی رو پیشاپیش بگم که ما خودمون دور یازدهم در راستای این تکنیک اُستاد بودیم! :)) فکر نکن بنده حواسم به بازی نیست یا بالای سرم دو تا گوش قرار داره. بعضی مواقع فقط صبر میکنم و زود قضاوت نمیکنم، چون هم میخوام از اطلاعات خودم اطمینان حاصل کنم هم اینکه گناهکار عموماً خودش میزنه بیرون. کاری هم من واقعاً باهاتون نداشتم توی این بازی و خودم گیج بودم. خودتون میریزید وسط یهو :))

تازه‌وارد
پسندها
0
رهروان خلف و ناخلف، متاسفانه امروز من با گوشی احتمالا پست میدم و مشارکت کامل در بازی ندارم. سعی می کنم سر فرصت همه پست ها رو بخونم و همراهی کنم.

@کلوین

خودت هم داری میگی. منم حرفم همینه. مفیستوفلس یک سری آگاهی داره از بازی که بر اساسش میتونه رای هاشو تنظیم کنه. من دارم بر اساس رای لوک (که تو اون بازه بیش تر تصور می کردی بیش تر مفیستوفلس باشه) حرف میزنم مفیستوفلس اگه بلو گناهکار بوده باشه خب رای دادن بهش خیلی ریسکی بوده. چون بلو یکی از افراد در متن بازی بود و امکان به دفاعیه رفتنش زیاد بود.

فکر کنم این فازی باشه که گفتن این اوکی باشه. من راجع به اینکه مفیستوفلس چطوری میتونه هلن رو گمراه کنه فکر کردم. یکی از راه هاش چی میتونه باشه؟ اینکه بیاد: ۱. تو شکیاتش یکی از کسانی که بهش گناهکار اعلام شدن رو بگنجونه که هلن / یا بقیه بی گناهانی که به درک هلن و مفیستوفلس رسیدن رو گمراه کنه، ۲. بیاد رای به یک نفر بده، ولی لزوما اون یک نفر به دفاعیه نره ۳. اولویت هاش رو طوری تنظیم کنه که گناهکاران توی لیستش باشن، اولویت هاشون طوری باشه که زیاد در معرض خطر اعدام نباشن و در عین حال بالاتر از یک سری دیگه باشن.

من جسیکا رو من با احتمال خوبی گناهکار می بینم. چون فکر می کنم لوک اون اسم رو از عمد با بلو و یکی دیگه آورد (گه یادم نیست کی بود).

بعد ذات بازی بلو بی گناهی بود و داشت تمام تلاششو در همه جوانب می کرد. اینکه میگی گناهکار بوده رو کاملا تو دو وجه ماجرا هستیم و تا الان هم فکر می کنم بلو بی گناه بوده باشه حداقل با بازی که انجام داد و حرف هایی که در دفاعیه زد.

@ کلوین در ادامه:
در راستای حرفم در مورد بلو. بعد من یادمه تو اومدی بخش کوچیکی از دفاعیه بلو رو قرمز کردی (همون جایی که گفت اگه گناهکار یا بی گناه باشم) و بهش استناد کردی در حالی که Holistic به کل دفاعیه اش نگاه نکردی. همین روندی که الان داری که تصور کردم در مورد @ریگان هم در پیش می گیری و کل پست هاش رو در نظر نمی گیری حرف حسابش چیه. یعنی داری دست آویز یک سری دیتیل میشی که عموما به نتیجه ی بد منجر نمیشه اگر با بحث های قبل و بعدش دیده بشه. این نحوه بازی برای من گناهکارانه هست تا بی گناهی.

تازه‌وارد
پسندها
0
در راستای حرفم با @لوک در مورد رویکرد مفیستوفلس و هلن:

@جکسون
رای لوک به خودت رو چطوری تفسیر می کنی؟
اولویت های لوک تو اعدام ها هم اگه میتونی نظری بده.

- - - Updated - - -

اون منشن اولی @کلوین هست نه @لوک.

تازه‌وارد
پسندها
0
من پست های این اخر فازی ک داده بودمو میارم :دی
با این حال اینارو اوردم چون دیدم جکسون هم براش سوال بود و کلا کنار هم بیینیید و در مورد جو دادن های دوست عزیزمون باستر هم خودتون قضاوت کنید:

-----------------
سوال باستر:

5- دب بر اساس چه داده ای تل از کریستین گزینه بهتری برای اعدام بود ؟

جواب من در پست 148:

باستر
5- دب بر اساس چه داده ای تل از کریستین گزینه بهتری برای اعدام بود ؟
ببین اخرین پستی که کریستین با من داشت من حس منفیم بهش کم شد. البته بهش گفتم یه قسمتشو جواب ندادی گفت کدوم قسمت ؟ هنوز بحث و ادامه ندادم. واقعیت بی فایده هم دیدمش. باهاش در اون گفت وگو اکی شدم و مرض دار هم کلا حرف نمیزد. تل هم که تو بحث استف و خودش، من استف رو گناه کار تر میدیدم و تل رو سفیدتر.
انتخاب و اولویت دهی بین این دو هم سخت بود. از طرفی از روی پست خب تل رو سفیدتر میدیدم ولی از روی اینکه بگی اعدام کدوم ساید تعیین میکنه شاید تل گزینه ی بهتری بود.
خیلی با فاصله ی نزدیکی این اولویت رو دادم که خب من برای اولویت هام چون تو دفاعیه هم بودم یکم مغزهنگی داشتم وگرنه برگردم عقب بنظرم اون 4 باشه منطقی تره

فیدبکی به این پاسخ از سمت باستر : null
-----------

پست 142 من در مورد باستر-جسیکا و سوالهایی از دو سه نفر در ادامه ک نیاوردم تو این نقل قول:

اگر تیم مافیای سه نفره باشید که همزمان میخواید یک بیگناه رو بیرون کنید و هم لو نرید چطوری رای میدین ؟ شاید یک نفر رو خیلی دقیق و با برنامه ریزی و طراحی پست سمت طرف بفرستین و بقیه اعضا هم تو اولویت های پایین تر به طرف رای بدن که شو نشن. من از بین کسایی که اولویت یک به تل رای دادن جسیکا و باستر رو حرف دارم در موردشون. جسیکا یک رای بسیار مشکوک داد و باستر یک رای کاملا با پشتوانه ای که نشه بهش چیزی گفت. (طی چند مرحله اتهام به تل و نتیجه ی گیری گناهکاری ازش). توضیحاتشونو هنوز نخوندم و اگر لازم دونستم باهاشون بحث خواهم کرد. ولی فعلا اینارو میذارم کنار.اگر تیم مافیای سه نفره باشید که همزمان میخواید یک بیگناه رو بیرون کنید و هم لو نرید چطوری رای میدین ؟ شاید یک نفر رو خیلی دقیق و با برنامه ریزی و طراحی پست سمت طرف بفرستین و بقیه اعضا هم تو اولویت های پایین تر به طرف رای بدن که شو نشن. من از بین کسایی که اولویت یک به تل رای دادن جسیکا و باستر رو حرف دارم در موردشون. جسیکا یک رای بسیار مشکوک داد و باستر یک رای کاملا با پشتوانه ای که نشه بهش چیزی گفت. (طی چند مرحله اتهام به تل و نتیجه ی گیری گناهکاری ازش). توضیحاتشونو هنوز نخوندم و اگر لازم دونستم باهاشون بحث خواهم کرد. ولی فعلا اینارو میذارم کنار

-----------
در ادامه پست 157 عه من :

گفته بودم چن چیز رو در مورد جسیکا و باستر ک اولویت رای دومشون به تل بوده میگم. جسیکا الان نمیخوام بهش بپردازم چون رای بسیار تابلویی داد ندیدم هم توضیحی بده. ولی چون کلا نیست بنظرم اولویت نیست.

این بود:

پستش در مورد اتهام به تل روند منطقی ای داشته. ولی حس میکنم کلا با نگاه برم یچیزی از این بازیکن در بیارم و رای مو بهش بدم بوده. باستر یه بازیکن خیلی خوبه که من واقعا سختمه از پست هاش چیزی استخراج کنم. فعلا شکی که بهش دارم اینه که میتونم جلاد ببینمش. سر همون پست اولیه ش تو فاز معارفه. جلادی که اومده پستی طراحی کرده جهت ایراد گیری به تل و بعد اعدامش. گزینه ی خوبی هم هست. از ابتدای فاز خیلی ریز جلو اومده و از اتهام به خیاط شروع کرده و بعد 2 پهلو بودن رو مطرح کرده و ازش استفاده کرده و در نهایت نتیجه گیری اینکه دنبال حقیقت نیست. میشه این نگاه رو فهمید. ولی خیلی به من احساس برنامه ریزی شده میده بدون عقب کشیدن . شما رای یک میدی به طرف و بعد رای دو. از طرفی ادمی با این نکته سنجی که از پست هایی ک بنظر من گیری بهشون وارد نیست، سوال و جواب در میاره خیلی برام عجیبه که چطور انقد نسبت به من اکی برخورد کرد. الان که فکر میکنم نسبت به حرفای من سریع اکی شد و دیگه هم سمت من نیومد. پست های من جا برای گیر دادن توسط هر کیو نداشت، توسط ایشون رو تو این سبک بازی داشت. انگار که چون حدسش من نبودم ترجیح میداد به مساله ی من نپردازه تا رای ها روی من اجماع نشه و به مساله ی تل طی چند مرحله پرداخت و رای داد. اصن اتهامش به تل رو هم اکی بگیرم ادمی انقد نکته سنج ، سراغ من نیومده و این عجیبه. بهرحال اتهام از جنس مافیایی هم میتونه باشه اگر جلاد هم نباشه. طبق همون چیزی ک گفتم در پست قبل (عضوی از مافیا ک رای با پشتوانه ی قوی میده )

لازم به ذکره باستر منو سفید بازی کرده. بنظرم هم بسیار فعالیت خوب داشته تو بازی. ولی هرجور فکر میکنم امتیاز اعدام دکتر بازی در دو مرحله رو روی دوش خودش داره حمل میکنه و با تمام زیرکی یه مرض هایی هم ریخته. نمیدونم اولویت رای م باشه یا نه البته (در این فاز. )

@باستر به من حق میدی اینطوری فک کنم ؟

@ریگان میشه از وسط ترافیک نظرتو درین مورد بگی؟؟؟
@بلو نظرت چیه ؟
--------------

پاسخ باستری ک خب تا قبل این حرفا با من درگیر نبود و اکی بود :‌null
پست 159 اومد به جسیکا رای داد البته و چند تا منشن هم به بقیه داد :دی

--------------
پست 198 در مورد استف و جسیکا:

من فقط تا یادم نرفته چند نکته رو بگم.

1- من موافق جسیکا رو اعدام کردن در وهله ی اول نبودم. نه به این خاطر که جسیکا بازیش نکته‌ی منفی نداشته که اونو همه می‌دونیم داشته و قابل توجیه هم نبوده. به این خاطر که اگر مافیاست چطور تیمش بهش نگفتن نره سراغ سفیدترین بازیکن (ریگان) و بعدِ یه اتهام ریز ک ناشی از نخوندن پستاشه؛ بهش رای هم بده و بعد تو رای دوم تو اولویت یک بره سراغ تل؛ که علم دارن به این موضوع ک بیگناهه.و میتونه خفت کننده باشه. ینی یه بازیکن انقد ناشی داریم؟ و یا تیم ناشی؟ آخه تو جمع ما این افراد از زیر اعدام اصولا در نمیرن. چرا چنین ریسکی باید بکنن.

یعنی مافیا علنا بوقه و یه مهرش رو سوزونده؟ این ذهن منو درگیر می‌کنه. اگر بیگناهی باشه ک واقعا به این بازی نرسیده؛ و واقعا حالش بد بوده چی؟
گزینه ی خوبی هم برای لباس بوده. بهرحال اگر از بی گزینه ای میمردیم ته تهش این گزینه رو میز بوده برای همه ک بخوان بهش رای بدن. به علت نبودن و رای های عجیبش. باید برم یه دور روند رای دهی بهشو نگاه کنم
تا جاییکه یادمه مدی و باستر شروع کننده ی قضیه بودن روی جسیکا. جکسون هم گفت نیاد رای میدم و اینا. کار اشتباهی که نبوده
ولی چرا بحث لباس مطرح نشد توسط این افراد پیش از رای دادن
نمیدونم واقعا.

۲-استف یاکوزایی که فدا شده یا یاکوزایی ک تارگت اشتباه زده؟ استف به گناهکارا میخورد. اینم حتی توسط مدی فک کنم اواخر فاز مطرح و یاداوری شد. ولی آخه استف یجایی میدیدم ک یه سری میگفتن دو تا بیگناه انگار بهم خوردن و اینطوری شده و منم رو این فرضیه شل شدم حقیقتا. الان استف بیگناهیه که لباس داشته؟ یا یاکوزایی بوده که فدا شده و یا تارگت اشتباه زده؟ و یا پلیس پرسیده و کشتتش ؟( حالت دیگم داره اگر دیگه ذهنم نکشیده)

از روی فکت واقعا بیگناه نباید باشه. و منطقیم هست پلیس اینجا بپرستش و اکر گناهکار اعلام شده بزنتش.
گزینه ی تیر مافیا در صورت بیگناهی‌ام میتونست باشه برا همین با لباسم بزننش؛ منطقیه.
فعلا بلند بلند فک کردم فردا میام صحبت هاتونو میخونم و امیدوارم با هم فکری شما به نتیجه برسم
ولی رو اعلام نقش این دو نفر بنظرم جای بحث همگانی داریم

----
پست 225 باستر ک هی بهش ارجاع میکنه هم ک میدونین کدومه :
@دب: مسیر رای های تو بشدت برای من نا مشخص هست، تو در هر دو فاز، دو نفر یعنی استف و کوین راس رو به دفاعیه آوردی، اما در زمان رای دادن، رایت رو به یکی دیگه از افراد در دفاعیه تغییر دادی. لطفا خیلی خلاصه بگو که در بازی هر کدوم چه چیزی دیدی که گفتی باید بیان دفاعیه در وهله اول و چی تو دفاعیه هاشون دیدی که نظرت تغییر کرده. در واقع می خوام بدونم چی توی "تک پست دفاعیه" افراد بوده که توی روند بازیشون نبوده. اگر در مورد تل اینو ازت پرسیدم، یک بار دیگه با دیدگاه امروزت که ازش یه فاز گذشته بگو مرسی
----

من در پست 229 اینارو گفته بودم در پاسخ به جکسون که پست بازگشتم به بازی در این فاز بود:

ببین کاری که استف کرد تو اون فاز خیلی هیجانی بود و بی منطق. من تو اون درگیری کلا بنظرم تل بی گناه تر بود. و اینو اعلام هم کرده بودم. و برای همین به استف گفتم مظلوم نما و رای دادم و فلان. بعد دفاعیه دیگه از شخص پشت یوزر و ردی بودنش مطمن شدم و حس کردم شاید واقعا بیگناه باشه و اولویت رایمم بهش یدونه اوردم پایین. البته فقط یدونه. اما باستر پستاشو که خوندم طبق همون روندی که تو 157 گفتم خیلی دقیق و ریز شروع کرده اتهام زنی و در پایان هم رای شو داده. ایراد منطقی نمیشه بهش گرفت ولی خیلی شبیه تارگت کردن بود. نمیدونم کنار هم گذاشتی ببینی پستاشو یانه. برای همین من حسم میگه یه مرضی وجود داشته
با این حال دو تا فرضیه ست: استف مافیا بوده با همین سناریو عمل کرده چون کلا چسبید به یه نفر - و ازونور باستر جلاده.
و یا اینکه استف همون بی گناه ردی هست ک هیجانی شده و کنترل نکرده و ازونور باستر مافیا.
یا باستر یه بیگناهیه ک خیلی راهگشا عمل کرده و واقعا تل رو گناهکار دیده ولی عقب گرد نسبت بهش چون نداشت یکم برام تو بازیکنی در این سطح کرم داشتن تلقی میشه
البته پستای جدیدشم هنوز نخوندم الان یکی دو صفحه عقبم.

تا پست بعدی من باستر دو تا پست دیگم داد ولی خب نخونده بود پستای منو گویا.
-----------------------
پست 245 خطاب به کریس و توضیح رای یک و دو به کلوین:

ببخشید که ترجیح دادم پشت دست بلو رای بدم
من تو اون فاصله رفتم پستش رو خوندم در رابطه با کلوین. یه قسمتی از پستش هم به چشم خودم اومده بود همون جایی ک گفت بنظرم اینا دوگانشون واقعیه و رای به استف داد.
و بله بلو رو در مجموع تا اونجای بازی مفید دیدم و سفیدتر. در کنار ریگان.
اگرچه ک اون پست هم شبیه پرونده سازی بود ولی چون گیر منطقی هم داخلش بود من اجازه داشتم کلوین رو جز گزینه هام بیارم .
پیش ازون هم ک رای های به تل رو بررسی کردم و اولویت بندی هارو، اعلام کرده بودم قطعا اعضایی از مافیا هستن که رای شون به تل رو با اولویت وسط تر اعلام کردن و طبق اون مواردی که اعلام کرده بودم . کلوین برام بُلد بود از اونجا و نحوه ی رای دادنش.
من پشت دست بلو رای دادم کلوین بیاد دفاعیه و اونم اومد و بعد بنظرم جسیکا میتونست بی گناهی باشه ک نرسیده به بازی و البته که چرا اگر تیمی داره گذاشتن اینطوری بازی کنه و تابلو بشه ؟ چرا علنا یه یارشونو گذاشتن بسوزه ؟ باستری که بهش شک داشتم باز شروع کننده ی رای به جسیکا بود و در کل اولویت کلوین بالاتر اومد.

در اددامه ش نظرمو در مورد افراد بازی خیلی مختصر دادم و گزینه های خاکستریم هم اعلام کردم که کریس و جکسونن و باستر مشکوکه و بلو مثبته و ریگان + تر از بلوعه. جسیکا هم یبار دیگه تَکرار کردم.کلوین هم گفتم خاکستری فعلا
------

پست 246ــه باستر:
@دب: جواب سوالات منو در پست 225 دادی ؟ ندیدم من، اگر ندادی بده و اگر دادی شماره پست بگو لطفا تا هستی.

من اول باید برم بگردم ببینم 225 چیه بعد باید برم بهش بگم سوالاشو از کدوم پست هام جواباشو برداره. و من اون لحظه توانشو نداشتم و وقت کم هم بود. :دی حالا من اینجا ایا از چیزی در رفتم ؟ ایا کم کاری کردم ؟ خیر! من موظف نبودم گلچین حرفامو بیارم در چند مین مانده به رای گیری برای کسی که در بازی حضور داشته
واقعا اونم وقتی دیر رسیدم. با این حال نرفت ببینه من تو همین 2 پست اخر چی گفتم اصن ؟ نشسته تو تاپیک جو میده:

عه ؟ دب جک ؟ گزینه سفید آقای ریگان رای دادن به من ؟ چه خوب مریضم هم هستن جواب نمیدن.

ممنونم از روندتون کاملا هم بیگناه عالی.

-------
بخشی از پست دفاعیه ش:
چند سوال ساده پرسیدم از ریگان و دب و نتیجه این سوال ها این بوده که بیان و من رو بیارند دفاعیه یکیشون به بهانه حال بد جواب نداد

حداقل من حالم بد بود. تو که حالت بد نبود و جواب سوالاتت هم خیلی مهم بود که یهو بخوای اینطوری ازش استفاده کنی و بابت جواب ندادنش به من رای بدی،‌ چرا یه پست از من رو نخوندی؟
در دفاعیه هم نمیتونی حس خوب از خودت ساطع کنی تو واقعا ؟ اقای بی گناه ِ (بعید بدونم) سیاستمدار (صد در صد).
---------

در ادامه بخشایی از این پستش که با من بود:

من منطق زیاد آوردم تو این بازی، در مورد ریگانم حرف هست، منتها وقتی یه دیالوگ ساده رو تو وصیت که مهم ترین جای بازیه درست نمی خونید، یا می خونید و بی توجهید، به نظرم من تاپیک رو بزارم در اختیار ریگان و دب بهتره، الحمدالله دفاعیه جفتشون رو شفا داد، هر دوشون حالشون بد بود، ریگان که الان 3 صبح اومده رجز می خونه، اون یکی هم جواب سوال منو نمیده و ازش میپرسم جواب سوال 225 منو دادی، میگه نه حالم بده بعدا میدم،و این فاز رو نخوندم، بعد ده دقیقه قبل پست داده میگه من تو پست 150 و چند گفتم چرا به نظرم باستر گناه کاره، یعنی انرژی داره بره ببینه کدوم پست علیه من جو داده ! بعدم میاد دفاعیه میگه عه نه جوابتو دادم دقت نکردی !

(ریگان رای سوم و کاملا موثر داد، اون یکی دب هم ولش کن، کلا هیچی، رایاش گناهکاری از سر و روش می باره)

کسی که یه جور رای میده که مسئولیتشو قبول نمی کنه هر فاز مدعیه ! یکی که، یکی دیگه رو میاره دفاعیه هر فاز به یکی دیگه رای میده (جز این فاز) کی گناهکاره ؟ راس ؟

دفاع از راس که قشنگ بود این اخرش. این هیچی. من مسوولیت کدوم رای رو قبول نکردم ؟ دوست عزیز ِ‌اگاه ِ من :دی
من پشت دست بلوی سفید، کلوین رو اوردم دفاعیه و بعد هم به کلوین رای دادم ( به عکس خودت حداقل رجوع کن ک ارسال کردی)
من این فاز به شما رای دادم و اولویتم هم شما بودی.
من در رابطه با تل و کریستین هم جوابت رو دادم و تو پاسخ دیگه ای ندادی اگر برات سوال مونده بود چرا بحث رو ادامه ندادی؟ چرا الان داری سعی میکنی توام با جو اینو بیاری علیه من استفاده کنی؟‌اونم کسی که علنا خودش جریان سازی علیه تل کرده :))

بعد چرا تمام قد و یکهویی منو ریگان رو میکوبی ولی با احتیاط سمت جکسون و کلوین میری؟ تو که انقد نایس سوال می کردی از من و حتی جواب های منم نمیخوندی :)) کلا من برات بی گناه بودم و الی اخر
یهو انقد هارش چرا عمل میکنی ؟ تاپیک و بدم دست ریگان و دب چیه دیگه ؟

جو خالص از این پست میباره اقای باستر.

---------

تازه‌وارد
پسندها
0
Madelon Paget

خودت هم داری میگی. منم حرفم همینه. مفیستوفلس یک سری آگاهی داره از بازی که بر اساسش میتونه رای هاشو تنظیم کنه. من دارم بر اساس رای لوک (که تو اون بازه بیش تر تصور می کردی بیش تر مفیستوفلس باشه) حرف میزنم مفیستوفلس اگه بلو گناهکار بوده باشه خب رای دادن بهش خیلی ریسکی بوده. چون بلو یکی از افراد در متن بازی بود و امکان به دفاعیه رفتنش زیاد بود.

عزیز من، مگه گاد لیستی از کل گناهکاران بازی رو در اختیار لوک قرار داده؟ ممکنه اصلاً 1 نفر رو فقط گفته باشه. ما که اطلاع نداریم از این قضیه. پس شاید اصلاً اگر بلو گناهکار هم بوده باشه، لوک از گناهکار بودنش اطلاعی نداشته که بخواد بهش رای بده یا نده.

در راستای حرفم در مورد بلو. بعد من یادمه تو اومدی بخش کوچیکی از دفاعیه بلو رو قرمز کردی (همون جایی که گفت اگه گناهکار یا بی گناه باشم) و بهش استناد کردی در حالی که Holistic به کل دفاعیه اش نگاه نکردی. همین روندی که الان داری که تصور کردم در مورد @ریگان هم در پیش می گیری و کل پست هاش رو در نظر نمی گیری حرف حسابش چیه. یعنی داری دست آویز یک سری دیتیل میشی که عموما به نتیجه ی بد منجر نمیشه اگر با بحث های قبل و بعدش دیده بشه. این نحوه بازی برای من گناهکارانه هست تا بی گناهی.

مدلن جان، جان من الان جای من بودی سر خودت رو نمیکوبیدی توی دیوار؟ :دی
من فقط به یک جمله از دفاعیه بلو استناد کردم که گناهکارم شد؟ قبل از رای گیری هزارتا دلیل آوردم که با احتمال خوبی از نظر من گناهکاره با توجه به روند بازیش. خب چرا باید توی دفاعیه رای ام رو از روی کسی که خیلی از نظرم گناهکاری بازی کرده بردارم، و به بقیه بدم که از نظرم بیگناه تر بنظر میرسیدند؟ پست های فاز قبلی رو خوندی؟ :29: بعد اینکه در مورد ریگان من حرف حسابش رو در نظر نمیگیرم؟! :29: میشه تمنا کنم یه بار دقیق پست های من و ریگان رو از دیشب بخونی و به من بگی از نظر تو کی مرض بیشتری داشته؟ یه بار دقیق بخون فقط.

تازه‌وارد
پسندها
0
@کلوین
خیلی جالبی شما. دیشب میگم بذار من استراحت کنم الان خسته ام بعد میخونم جوابت رو میدم، پدر من رو در آوردی از بس گفتی جواب بده و برو. حالا برگشتی میگی اگر خسته بودی چرا اصلاً دیشب جواب من رو دادی؟ تو هم جزو اون دسته ای هستی که پشت لحن قایم شدی و نشناختمت هنوز. این بازی که تموم میشه بالاخره، ولی من بعد بازی پوست شما رو هم میکنم تا دیگه مرض این سبکی روی من سوار نکنی (شوخی. مخلصم )

من نه نکته ای رو کشف کرده بودم، نه به چیزی قطعیت دادم. این تویی که از دیشب واضحاً داری سعی میکنی حرف بذاری توی دهن من که به یه مقصود نامعلوم برسی. چی شده اینقدر از لباس استف اطمینان داری تو الان؟ اتفاقاً من در یکی از ادوار پیشین مافیا بودم، و با همین اطمینان زیرپوستی شما دقیقاً استف رو بیگناه اعلام کرده بودم و با سودجویی از این مسئله، پاچه ی بیگناه ها رو میگرفتم. پست های این فازت هم که سرشار از مرض بود و کاملاً مشخصه داری بازی رو سوق میدی به سمت خاصی. دلیلش رو هم میدونم چون خودت رو لو دادی، ولی صبر میکنم بیشتر لو بدی که زود قضاوت نکرده باشم. من مثل شما نیستم برادر من اگر اطمینان ام کم باشه زود قضاوت نمیکنم، ولی اگر اطمینانم زیاد بشه یهو میبینی از پنجره پرتت میکنم بیرون موقعی که بیگناه باشم با پدرم هم شوخی ندارم. پس مرض سر من نریز.

حرف من اینه که اگه بیگناه بودید و از قبل توی تحلیل‌هات با فرض گناهکار گرفتن جسیکا، استف و بلو، به چیز عجیب و نامحتملی مثل عدم حضور پدرخوانده در بازی رسیده بودید؛ چرا اینقدر راحت و آسوده جوابم رو دادید و حتی به این احتمال بعید اشاره‌ای هم نکردید. مگر یک بیگناه چقدر می‌تونه به گناهکاری اون سه نفر خصوصا استف و بلو مطمئن باشه؟ اگر بیگناه جستجوگر بودید و چنین احتمال بعیدی ذهنتون رو درگیر کرده بود، زودتر بیانش می‌کردید.

من رو تهدید هم نکنید که از پنجره می‌ندازمت بیرون و این‌ها! من مرضی ندارم این شمایی که تناقض داری و از اون مهم‌تر؛ در قبال سوال‌هایی که دیشب ازتون پرسیدم و ابهامی که مطرح کردم یکهو گارد گرفتید و من رو گناهکار دونستید، الان هم که دارید این‌طور رفتار می‌کنید.

لحن این پست تو رو یاد کی میندازه؟ مگه اون آدم الان داخل بازی نیست هنوز؟ چرا همون موقع به جسیکا نگفتی چرا داره از یک نفر دیگه تقلید میکنه که داخل بازی هست ولی به کریستین گفتی؟ فرقی بین این دو نفر بود برات؟ حواست هم به جواب سوالم باشه، چون چیزی که میخوای در توجیه بگی رو پیشاپیش بگم که ما خودمون دور یازدهم در راستای این تکنیک اُستاد بودیم! فکر نکن بنده حواسم به بازی نیست یا بالای سرم دو تا گوش قرار داره. بعضی مواقع فقط صبر میکنم و زود قضاوت نمیکنم، چون هم میخوام از اطلاعات خودم اطمینان حاصل کنم هم اینکه گناهکار عموماً خودش میزنه بیرون. کاری هم من واقعاً باهاتون نداشتم توی این بازی و خودم گیج بودم. خودتون میریزید وسط یهو

به نظرم هر کسی که عقل و انصاف داشته باشه می‌دونه که فرق این مورد با موردی که من مطرح کردم چیه.
اول اینکه جسیکا کاملا از لحنش تو همون پست اول مشخص بوده که چه بازیکنیه و در ادامه تغییر لحن نداشته، اما کریستین در ابتدای بازی لحن یوزر فیک داشته و بعد تغییر داده که خودش هم اقرار کرد.
ثانیا، اون جمله‌ای که شما قرمز کردی، مربوط به امیر عزیز هست، اما در این مدت تبدیل به یک میم شده و خارج بازی هم زیاد گفتیم و کسی با گفتنش یکهو امیر نمی‌شه. چنین چیزی درباره‌ی اون دو عبارت که توی پست کریستین هست وجود نداشته.
ثالثا اینکه کلیت پستش و لحنش به هیچ وجه شبیه به امیر نبوده، اما کلیت لحن پست اول کریستین تا حدی شبیه به محمدحسین بوده.

بنابراین چنین مغلطه‌‌ و قیاس مع‌الفارقی در جواب سوال من به عنوان یک عمل گناهکارانه‌ی دیگه، به پرونده‌ی شما اضافه می‌شه.

تازه‌وارد
پسندها
0
@دب

ممنون از پست هایی که آوردی. یک سوال هم راجع به پست هات، چرا به نظرت ریگان اون موقع سفیدترین فرد بازی بود و مثلا از این جنبه از جکسون یا بلو هم بالاتر بود؟

الان با حرفی که زدی کلوین و باستر رو هم تیمی می بینی؟ :دی اون پست باستر به کلوین رو ندیدی در مورد اولویت های کلوین؟

@همه

در حین بحث هاتون گزینه های مشکوکتون این فاز رو هم بگید. یعنی بگین کی جلاد محتمل تره، مافیا محتمل تر یا بی گناه محتمل تر. این قسمت رو هم بولد یا رنگی کنید که تو چشم باشه همه ببینن.

بهونه ای که استف برای نگفتن گزینه هاش داد رو هم نیارید. چند فاز گذشته دیگه باید به یک نتیجه هایی رسیده باشین.

تازه‌وارد
پسندها
0
M Sh:
من نیاز دیدم بازی چند نفر رو از اول یک دور دیگه بررسی کنم، امیدوارم امروز فرصت بکنم و حتما این کارو انجام بدم.

@ دب:
شما در پست اولی که در بازی دادین، یک بالانس ارائه دادین و گفتن اون رو بیشتر از بقیه محتمل میدونین. 3 مافیا، 6 بیگناه و 1 جلاد. اگر جلاد نباشه 7 بیگناه و 3 مافیا.

برای جلاد فقط این به ذهنم رسید که اگر حضور داشته باشه و بخواد موج ایجاد کنه که بعد روی حدس اعدامش خوب عمل کنه خیلی ریسکی خواهد بود و طبیعتا چیزی که باستر گفت منطقیه که اولش کنار باشه و اگر میخواد حدس بزنه هم از جریان بازی استفاده کنه.

این جمله در پست اولتون توجه من رو به خودش جلب کرد. که در مورد استراتژی‌ها چرا استراتژی جلاد برای شما جالب به نظر اومده؟ چون گفتین در مورد بقیه نظر خاصی ندارم بریم جلو ببینیم چی پیش میاد. جملتون رو در پایین میارم.

حالا فعلا نرسیدم خیلی فکر کنم از بالا به استراتژی تیم ها، بریم جلو در ادامه عمیق تر نگاش کنیم.

در پست دوم شما به سوالات هیوگو و ریگان پاسخ دادین و حتی بعد از اعلام بالانس هم هیچ سوال یا موردی در مورد بقیه مطرح نکردین.
در پست سوم گفتین که سلام من هنوز کامل نخوندم برم بخونم و بیام و یک سوال از بلو پرسیدین در رابطه با همون مورد یاکوزا که برای منم سوال شده بود.
در پست بعدیت که ظاهرا رفتی و خوندی و اومدی به سوال ریگان در رابطه با اینور و اونور جواب دادی و از بلو این سوالو پرسیدی که گیر مرض‌دار باستر چی بوده که باسترو آورده تو شکهاش و یک سوال تکراری که فکر میکنم قبل تو چند نفر پرسیدن از من در رابطه با استراتژی‌هایی که مطرح کردم پرسیدی و گفتی حس خوبی بهم نداری و به سوالات هیوگو جواب دادی. و البته در ادامه گفتی نرسیدم پستها رو کامل بخونم.
این نشون میده شما در مورد تا پست اعلام بالانس من رو خوندین قطعا و حتی تا پست 46 بلو رو هم خوندین که در موردش براتون سوال مطرح شده و از بلو پرسیدین. درسته؟ یعنی این بین فقط 16 پست باقی مونده که شما نتونستین بخونین. یک چیزی رو متوجه نشدم. شما پستها رو به صورت سلکتیو خوندین؟ یا پستهای همه رو تو این 46 پست خوندین؟ اگر به صورت سلکتیو خوندین دلیلت رو بگو. و اگر همه رو خوندی، چطوری بین این همه پست فقط دو تا نکته تو ذهنت جای سوال داشته؟ (که یکیش هم تکراری بوده سوال از من در رابطه با پست بالانس)

در پست بعدیت در مورد جوابی که من و بلو بهت دادیم، نظر دادی. و اعلام کردی از پاسخ بلو اصلا حس خوبی نگرفتی و با پاسخی که من بهت دادم موافقت کردی. پست شماره 68. و مجددا هیچ چیزی در مورد بقیه نگفتی.
در پست بعدیت (72) در مورد بحث تل و استف نظر دادی و اعلام کردی با این پاسخ‌ها استف رو مثبت نمیبینی. و پاسخ یک سوال رو که باستر ازت پرسیده دادی.
در پست 89 پاسخاستف رو نپذیرفتی یه جورایی و اعلام کردی برات از همه منفی‌تره. و به جکسون در رابطه با نبودنت و محافظه‌کار نبودنت پاسخ دادی. و این رو نوشتی در انتهای پستت. و گفتی بین بلو و استف برای رای مردد هستی.

استف - بلو - کریستین
به ترتیب گزینه هایی هستن که برای من منفی بودن. از زیاد به کم اسم بردم. کریستین بعد جواب دادن در مورد تروریست و یاکوزا جوابش بخشی قانع کننده بود ولی بخشی دیگرو بی پاسخ گذاشت ولی بهرحال اولویتش پایین تر اومد برام. استف مظلوم نمایی توام با جو تو پستش داره که باهاش اکی نیستم اصلا.

تل و ریگان : تقریبا مثبت. بحث ها منطقی پیش رفته از سمتشون و نکته ی خاصی تو صحبتهاشون نبوده تا اینجا که توجهمو جلب کنه و نشونه ی منفی باشه. خیلی تو ماچ پیش نرفتن بنظرم.

کلوین و جسیکا و باستر و جکسون متاسفانه فعلا نظری ندارم. نیاز به بررسی بیشتر در فازهای اتی هست.

و در پست 115 دفاعیه دادی و اعلام تعجب کردی از رایی که توسط مدی و جکسون بهت داده شده. توی دفاعیه هم گفتی من کلا همینه سبک بازیم و چیز زیادی ندارم وارد بازی کنم.

این اولویت شماست در رای‌گیری:
دب جک: ۱. بلو بروک ۲. استف بون ۳. تل پول ۴. کریستین بارلو ۵. دب جک

بالاتر آوردم که شما گفتی مشکوک‌هات بلو و استف و کریستین هستن و حتی گفتی ریگان و تل برات تقریبا مثبتن. این اولویت با چیزی که گفتین همخوانی نداره! و چرا جای من و تل تغییر کرده؟

پست بعدی شما (142) تقریبا همون چیزایین که در دفاعیه گفتین. من محافظه کار نیستم و بازی گره‌گشا نداشتم و ... و در مورد رایت صحبت کردی اما اشاره‌ای به اینکه چرا جای من و تل برات عوض شده نکردی! و با جدیت تمام اعلام کردی منتظری من به سوال باستر پاسخ بدم. و در مورد اولویت بقیه هم سوالاتی پرسیدی.

در پست 148 شما به باستر در مورد این سوالی که پرسیدم پاسخ دادین. ولی من این پاسخ شما رو قبول نمیکنم. وقتی شما تل رو تقریبا مثبت تلقی میکنید و من رو مشکوک، برای باز شدن ساید بازی حاضری یک تقریبا مثبت به جای مشکوک رو بدی بیرون؟! و گفتی که در دفاعیه بودی و تمرکز کافی نداشتی و ... و اگه برگردی عقب تل رو میبری آخر. من بلاخره متوجه نشدم چی بود هدفت.
در ادامه پستت به سوالات هیوگو پاسخ دادی و یک سوال در مورد اولویت ریگان پرسیدی و مشخصه که حضور کافی رو برای خوندن پستا نداشتی.
در ادامه پست 157 رو دادی و در مورد باستر صحبت کردی که به تل رای داده و گفتی روندش منطقی بوده ولی غیر منطقی بوده :دی متوجه نمیشم اگر ایراد باستر به تل رو منطقی میدونی بقیه جملت چی میگه دیگه! اگر هم منتطقی نمیدونی اول جملت چی میگه؟ و ادعا کردی باستر میتونه جلاد باشه.
و از ریگان هم در این مورد نظر خواستی! جالب شد برام. دقیقا چی بازی ریگان شما رو اینطور مطمئنت کرده که حاضر بودی پشت دستش رای بدی؟ @ ریگان نظر تو در این مورد چیه که اونجا گفته حاضره پشت دستت رای بده؟

در پست 181 به کلوین رای دادی و گفتی پشت دست بلو این کارو میکنی! حقیقا من این پشت دست بازی کردن رو درک نمیکنم! شما پشت دست بلویی رای دادی که فاز بعد خودش دیگه به کلوین رای نداد! چه توضیحی برای این داری؟ و سوال دیگرم اینه که در کمتر از یک ساعت چرا تصمیم گرفتی از پشت دست ریگان بیای پشت دست بلو؟ بلویی که فاز قبل اولویت اولت بود! اینهمه تغییر رو درک نمیکنم. و گفتی متوجه حرفای کریستین هم نمیشی :دی متوجه کدوم حرفم نشدی دقیقا؟ نیاز بو توضیح بیشتر نداشته؟ از جکسونم خواستی رایش به کلوین رو دست نزنه. انقدر مطمئن بودی از گناهکاری کلوین؟ یا جکسون رو میخواستی ببری پشت دست بلو؟ :))

اینم اولیتت:

دب جک: ۱. کلوین راس ۲. جسیکا فن

واقعا دفاعیه کلوین اینجا خیلی بیگناهانه‌تر از جسیکا بود. جدای از این فکر میکنم شما کلا ترجیح میدی افراد ساید باز کن رو اعدام کنی نه افرادی که مشکوکن رو.

در پست 198 گفتی که موافق اعدام جیسکا در وهله اول نبودی و این یعنی هر چند نفر در دفاعیه بوده باشن باز هم جسیکا اولویت آخر شما بود؟
بعد اینطوری گفتی:

یعنی مافیا علنا بوقه و یه مهرش رو سوزونده؟ این ذهن منو درگیر می‌کنه. اگر بیگناهی باشه ک واقعا به این بازی نرسیده؛ و واقعا حالش بد بوده چی؟
گزینه ی خوبی هم برای لباس بوده. بهرحال اگر از بی گزینه ای میمردیم ته تهش این گزینه رو میز بوده برای همه ک بخوان بهش رای بدن. به علت نبودن و رای های عجیبش. باید برم یه دور روند رای دهی بهشو نگاه کنم
تا جاییکه یادمه مدی و باستر شروع کننده ی قضیه بودن روی جسیکا. جکسون هم گفت نیاد رای میدم و اینا. کار اشتباهی که نبوده
ولی چرا بحث لباس مطرح نشد توسط این افراد پیش از رای دادن
نمیدونم واقعا.
من اینطوری فهمیدم که بیشتر معتقدی جسیکا لباس بوده و گزینه خوبی هم برای لباس بوده؟ طبق این ایده‌ای که دادی به نظرت چرا مافیا به جسیکا لباس داده؟

این رو هم در مورد استف گفتی:

۲-استف یاکوزایی که فدا شده یا یاکوزایی ک تارگت اشتباه زده؟ استف به گناهکارا میخورد. اینم حتی توسط مدی فک کنم اواخر فاز مطرح و یاداوری شد. ولی آخه استف یجایی میدیدم ک یه سری میگفتن دو تا بیگناه انگار بهم خوردن و اینطوری شده و منم رو این فرضیه شل شدم حقیقتا. الان استف بیگناهیه که لباس داشته؟ یا یاکوزایی بوده که فدا شده و یا تارگت اشتباه زده؟ و یا پلیس پرسیده و کشتتش ؟( حالت دیگم داره اگر دیگه ذهنم نکشیده)

از روی فکت واقعا بیگناه نباید باشه. و منطقیم هست پلیس اینجا بپرستش و اکر گناهکار اعلام شده بزنتش.

گزینه ی تیر مافیا در صورت بیگناهی‌ام میتونست باشه برا همین با لباسم بزننش؛ منطقیه.

فعلا بلند بلند فک کردم فردا میام صحبت هاتونو میخونم و امیدوارم با هم فکری شما به نتیجه برسم

پست بعدی شما (229) هیچ نشانی از همفکری که در پست قبلیت گفتی ندیدم. عملا این حس رو کردم که اصلا احتمالات بقیه رو نخوندی حتی! درسته؟ اگر باستر انقدر برات جدی بود چرا به جای کلوین به باستر رای ندادی؟

توی پست 245 اومدی اون بحث یاکوزا رو دوباره مطرح کردی :دی بحثی که یه جا خودت گفتی زیادم مهم نیست یه همچین چیزی. دقیقا یادم نیست. چی شد دوباره مهم شد برات؟ احساس میکنم چون پستهای منو کلا نخوندی و حرف یا سوالی نداشتی که به من مربوط باشه مجددا رفتی سر اون بحث. در پاسخ به اینکه ازت پرسیدم چرا پشت دست بلو رای دادی این رو گفتی:

ببخشید که ترجیح دادم پشت دست بلو رای بدم
من تو اون فاصله رفتم پستش رو خوندم در رابطه با کلوین. یه قسمتی از پستش هم به چشم خودم اومده بود همون جایی ک گفت بنظرم اینا دوگانشون واقعیه و رای به استف داد.
و بله بلو رو در مجموع تا اونجای بازی مفید دیدم و سفیدتر. در کنار ریگان.
اگرچه ک اون پست هم شبیه پرونده سازی بود ولی چون گیر منطقی هم داخلش بود من اجازه داشتم کلوین رو جز گزینه هام بیارم .
پیش ازون هم ک رای های به تل رو بررسی کردم و اولویت بندی هارو، اعلام کرده بودم قطعا اعضایی از مافیا هستن که رای شون به تل رو با اولویت وسط تر اعلام کردن و طبق اون مواردی که اعلام کرده بودم . کلوین برام بُلد بود از اونجا و نحوه ی رای دادنش.
من پشت دست بلو رای دادم کلوین بیاد دفاعیه و اونم اومد و بعد بنظرم جسیکا میتونست بی گناهی باشه ک نرسیده به بازی و البته که چرا اگر تیمی داره گذاشتن اینطوری بازی کنه و تابلو بشه ؟ چرا علنا یه یارشونو گذاشتن بسوزه ؟ باستری که بهش شک داشتم باز شروع کننده ی رای به جسیکا بود و در کل اولویت کلوین بالاتر اومد.

سوال بالاییم رو مجددا تکرار میکنم. توی اون فاز در عرض کمتر از یک ساعت چرا بلو از گزینه اول شک شما تبدیل به سفید بازی شد برات و حاضر شدی پشت دستش رای بدی؟ داینجا گفتی اولویت کلوین بالاتر بوذ. هرچند من اصلا این پاسخ رو و پشت دست رای دادن رو مثبت نمیبینم. توی همون پست 245 نظرت رو نسبت به افراد آپدیت کردی و بلو و ریگان برات مثبتن و ریگان مثبتتر. من و جکسون خاکستری هستیم :دی و دلیلی هم برامون ننوشتی کلا. کلوین برات مشکوکه ولی گفتی نظری که بهش خواهی داد منوط به استفه. باستر برات مشکوکه به دلایل فاز قبلی که برام سواله چرا هون فاز رای ندادی! بعد از این نظرات اینو گفتی:

کلوین و و کریستین هم در هاله ای از ابهامن برام هنوز. نیاز دارم مواردی ک ذکر کردینو بخونم تا بفهمم دیگه این تایم چیا تغییر کرده تو ذهنتون و به سمت چی رفتین در مورد استف و جسیکا. کامل نخوندم
جکسون کجا رفت؟ :دی احتمالا جکسون خاکستری روشن بوده من تیره :)) به نظرت وقتش کی هست که در مورد این ابهامات با هم صحبت کنیم و من حداقل بدونم این ابهامات چین :دی ؟
بعدم که رای دادی به باستر و کلوین رو ول کردی. حقیقتا من خودم گیج شدم که چی داره میشه در روند پستای تو. به باسترم گفتی جوابتو بعدا میدم الان حال ندارم بعد بهش رای میدی که بره بیرون از بازی!

مدی ازت یک سوال کرده در رابطه با نخاخوداگاه گناهکاری برای تقدم تاخر یاکوزا و ترویست. و گفته این میتونه مربوط به این باشه که توی گروهتون بیشتر در مورد یاکوزا صحبت شده و تو به همین خاطر یاکوزا رو جلوتر از تروریست آوردی. بعد تو در جواب اینو گفتی:

مدی جان اگر تو با اولویت کلمه حس ناخوداگاه گناهکاری در میاری از ادما من واقعا الان چه جواببی باید به شما بدم ؟
من تو این دورها نبودم ک تروریست بوده. من کلا نبودم ولم کن تورو جدت. من تو پستا فرضیه حضور یاکوزا/تروریست رو بدین شکل اوردم . تروریست/یاکوزا قشتگ تر بود و بی گناهانه تر؟ الان من یاکوزا شدم ؟)

مگه مدی جایی به تو گفت تو یاکوزایی؟!

در پست 283 دفاعیه دادی و گفتی رایت باستر خواهد بود چون پستا رو نخوندی و ریگان اومده دفاعیه و تو نمیدونی چیکار کنی. اگر پستا رو نخوندی چطور انقدر در مورد ریگان مطمئنی که به اشتباه دفاعیه رفته و علیهش هجمه وارد شده؟
در پست 305 حتی درصدی به لباس داشتن بلو نمیدی! چطور اینقدر با قطعیت میتونی صحبت کنی آخه! خیلی هم حس بدی گرفتم از این سنگ بلو رو بعد از اعدامش به سینه زدنت.

دوست عزیز در کل براورد من از بازی شما بیگناهانه نیست. منتظر جواب کامل و جامعت هستم. امیدوارم احساس مسئولیت کنی و این پست من رو کامل بخونی.
من برای این پست زحمت زیادی کشیدم، لطفا با دقت بخونید و در موردش نظر بدین.

نظرم رو در مورد بحثای امروز و سوالاتی که ازم پرسیده شده میدم در پست بعدی. و اگر در ادامه وقت کردم حتما اون چیزی که گفتم رو انجام میدم.

- - - Updated - - -

اون M sh اول پستم اضافه‌ هست.

تازه‌وارد
پسندها
0
Regan Lavoie

اولاً که من هیچ تناقضی نداشتم، و اینکه نمیتونی این رو ثابت کنی و جور دیگه ای این مسئله رو به خرد بازی میدی برام نشونه خوبی نیست. پس اگر نیت بدی نداری از کلمات درست تر استفاده کن تا لااقل من بفهمم حرف حساب تو چیه. ثانیاً وقتی من نقش خودم رو میدونم، و اول این فاز با موج اتهامات اشتباه از طرف تو مواجه میشم فقط 2 احتمال بر اساس صحبت هات برای من باقی میمونه:

1. یا مافیا/جلاد هستی و به نفع ات هست که این کار رو انجام بدی به هر دلیلی.
2. یا بیگناه هستی که به طرز افتضاحی در اشتباهی، چون دیگه خودم که از نقش خودم آگاه ام.

بدتر اینکه بیگناه باید شک داشته باشه که آیا درست اتهام زده یا نه، ولی تو انگار اصلاً حرفای من رو نمیخونی، و دنبال اینی که بهانه تکمیل کنی و تازه از لغت پرونده هم استفاده میکنی. اگر نخوام گیر الکی بدم لااقل یه 10 درصد از ناخودآگاهت ممکنه ساطع شده باشه این کلمه. کاری با این هم اصلاً ندارم و بعنوان کلام آخر بهت میگم، در مورد من در اشتباهی، پس اگر واقعاً بیگناه هستی من رو هم به غلط ننداز مگر نه بازی رو تباه میکنی این دم آخر و حتماً که بعد از بازی باید پاسخگو باشی.

تازه‌وارد
پسندها
0
@مدلن
من گزینه‌هام برای مافیا رو گفتم. گزینه‌ی جلادم رو ترجیح می‌دم این فاز نگم چون اولویت اعدام مافیاست به نظرم و جلاد باید باهامون همراه شه.
حرفی زدی که معنی ضمنیش این بود که کلوین و باستر رو یار نمی‌بینی، دلیلش چیه؟ متوجه نشدم.

@کریستین
درمورد دب اینکه پشت دست من بازی می‌کنه، یه احتمال کوچیکی میدم که جذبی باشه؛ منتهی باز هم فکر نمی‌کنم جایگاه من توی بازی اونقدر محکم بوده باشه که بخواد خودش رو بچسبونه به من. ثانیا اگر مافیا کسی رو جذب کرده باشه بیشتر نظرم سمت کسانیه که به جسیکا رای دادن تا به کلوین. به نظرم دب واقعا از بازیم فهمیده که من بیگناهم. منم از وقتی بازیکن پشت یوزرش رو تقریبا شناختم بیشتر حس کردم که بیگناهه. در ذهنم بعید نیست که اون هم شناخته باشه من رو. جز این هم همونطور که گفتم نمی‌خوام طبق احتمالات بعید بازی کنم و می‌خوام مستند بازی کنم. برداشت من از بازی دب بیشتر سمت بیگناه هست با تمام کم و کاستی‌هاش، و افراد دیگه‌ای رو گناهکارتر می‌بینم. اما یه سری سوالاتت به جا هست و منتظر جواب دب هستم.

تو الان نظرت راجع به کلوین و باستر چیه؟

@کلوین
درمورد لغت پرونده بیخودی جوسازی و مظلوم‌نمایی نکن، مشخصا منظورم کارنامه و مجموع اعمال یک فرد بوده. به نظرم بحثی بین من و شما نمی‌مونه. صرفا از بقیه بیگناهان و جلاد می‌خوام که پست‌های ما دوتا از اواخر صفحه‌ی ۱۵ تا الان رو نگاه بندازن و ببینن رفتار چه کسی گناهکارانه و رفتار چه کسی بیگناهانه بوده، چه کسی دنبال فهمیدن نقش طرف مقابل و پیدا کردن گناهکار بوده و چه کسی گارد گرفته و به جای توضیح دادن و بحث منطقی، حرف‌هاش رو توجیه کرده و اتهام متقابل زده.

تازه‌وارد
پسندها
0
من دیشب چون تا صبح نخوابیدم و امروز تا ۳ دانشگاه داشتم. اومدم خونه خوابیدم تا ۷ امروز. البته واقعا به خواب بیشتر نیاز دارم و خیلی منگم الان. با گوشی اومدم پستم رو بدم و نظرم رو بگم.
برای من اینجا ۲ تا ساید وجود داره، باستر و کلوین، ریگان و دب کریستین هم بیشتر به سمت کلوین و باستر دیده می شه به دلیل این پرونده ای که الان راجع به دب آورد. کار بدی نیستا حس بد نگیر دب برای خود منم مشکوکه و کار خوبی کردی.
حالا تو این ۲ ساید، ریگان مقبت و دب مشکوکه برای من. اما ریگان باور داره دب مثبته. اون ساید باستر مثبت و کلوین منفیه برای من. اما باستر باور داره که کلوین مثبته.
ببینید ۶ نفر موندیم. اگر بین جسیکا و استف، فقط استف منفی بوده و جذب موفق داشته، یا جفت بیگناه بودن، الان باخته بودیم مشخصا یا حداقل این دوگانگی پیش نمیومد. اگر جسیکا منفی بوده باشه و استف با لباس کشته شده باشه، که الان برای من محتمل تره، الان ۲ مافیا ۱ جلاد و ۳ بیگناه توی بازین. به قول مهدی به شدت وقت hold the line کردنه.
از بین این دو ساید. معروفترین بازیکن برای من کلوینه.
کلوین جان، حس می کنم نیاز به یه پست هندی داری :)) کلوین تو این بازی کوچیکترین وجهه این از "جویای حقیقت" بودن توی این بازی نداشته. تنها پست مثبتش که اتهام متقابل نبوده. همون ۱ پستیه که بهش ارجاع می ده ما رو. کل بازیش جز اون پست اتهام متقابل بوده. دلایلم برای منفی بودنش تو پست ۷۹ بوده، بعد از اون اما کلوین سنگ تموم می ذاره واقعا. و هر فاز بدتر می شه. پست های این فازش مرض دار ترین پست های کل تاریخ مافیا برام بودن. نه فقط این دور. من نمی تونم قبول کنم کلوین نابغه ای که همه می شناسیمش، اون اومم نه بازم نه رو به عنوان دلیل آورده باشه. یا اولین جوابی که در سوال های ریگان می ده اینه که چرا گفتی پدرخوانده باشه نباشه مهم نیست. یا اینکه بلو گفته چه گناهکار باشم چه بیگناه به عنوان اعتراف بلو برداشت کرده باشه. انگار این فاز برای کلوین یه کلاس درس بوده و ایشون استاد بوده برای یاد دادن مرضی که خودش راجع بهش تو فاز قبل صحبت کرد :دی این فاز صحبت هایی که کرد هم همون حذف کردن یا بی اعتبار یا کوچک نشون دادن بخشی از پست یه نفر و بلد کردن بخش های دیگر و بحث کل به جزء بوده.
من حتی انقدی که از پست های امروزش متعجب شدم، فکر کردم شاید جلاده می خواد اعدام شه. اما اینکه تل رو درست حدس زده باشه واقعا بعیده.
اگه سوالی از من پرسیده شده، شرمنده. خونه رفتم با لپتاپ جواب می دم. فعلا وضعیتم نا مشخصه. اما از همه می خوام پست های کلوین رو بخونن. من احتمال ۹۹ درصد رای امروزم کلوین هست.
کلوین جان فقط خواهشا در جواب این پست من نه سر خودتو به دیوار بکوب نه بعد بازی پوست من رو بکن :)) چون هم تو رو دوس دارم و تحت تاثیر می گیرم با گفتن این حرف. هم خودم رو دوس دارم و می ترسم پوستم رو بکنی :دی
همون حرف نزنیم راجع به دور دوازدهم بهتره.

تازه‌وارد
پسندها
0
از بیگناهان خواهش می کنم، که هماهنگ شن با من. نمی دونم دب یا کریستین یا باستر کدوم بیگناهه. ریگان رو حداقل الان بیگناه می گیرم چون در مقابل کلوینه. هر کدوم بیگناهه خواهش می کنم راجع به کلوین دوباره نظر بده.
کریستین من با گوشیم و یادم نمیاد این فاز راجع به کلوین صحبت کرده باشی. دب رو منفی داری قبول. اما فعلا اونطور که می بینی من و ریگان راجع به گناهکاری دب تردید داریم. نظرت راجع به کلوین چیه؟

تازه‌وارد
پسندها
0
و حقیقتا بین باستر و کلوین، اولا حس می کنم جفتشون اسمایین که به لوک گفته شدن که این فقط حسه. دوما اینکه حس می کنم باهم یار نیستن، و یکیشون می تونه جلاد باشه اونیکی مافیا که الان چون بازی بین گناهکارا و غیر گناهکارا برابر شده، به روش همون داستان راسل کرو می خوان الان پشت هم باشن. برای جفتشون هم خوبه این الان. در صورتی که ریگان مثبت باشه و الان می گه دب بیگناهه. الان ممکنه ۳ بیگناه همین ما سه تا باشیم. و چون هم رو شناختیم بالاخره بازی بعد از اعدام کلوین می رسه به اعدام باستر. در نتیجه با هم تیم شدن.
البته بگم باستر برای من هنوز از لحاظ منطقی موردی نداره. کاملا می تونه بیگناه باشه. من مسئلم الان باهاش اینه که کلوین رو بیگناه می بینه و ریگان رو گناهکار‌. یعنی حتی اگه این رو ببینه، ایرادات کلوین امکان نداره به چشمش نیومده باشه. حداقل این فاز. در نتیجه @باستر نظرت راجع به کلوین چیه؟

تازه‌وارد
پسندها
0
نوشتم معروفترین بازیکن برام کلوینه :)) منظورم مشکوکترین بود.

تازه‌وارد
پسندها
0
کلمه دیگه از بیگناهان جا موند* با گوشیم، پیش میاد.

تازه‌وارد
پسندها
0
@کریستین

امیدوارم واقعا فرصت بکنی بقیه هم در این حد بررسی کنی. اول فک کردم این پست در خطاب به چند نفره. بعد دیدم نه همش خطاب به منه :دی بهرحال ممنون بابت وقتی ک گذاشتی (که در فازهای قبل هم جا داشت این وقت رو بذاری )
و من سعی میکنم جوابت رو بدم فقط ازین میترسم انقدری از من وقت بگیره که جواب های بقیه و فکر کردن به اینکه کیارو دقیقا میتونم "گروه مافیا" ببینم و "جلاد" بگذره.(مثل اتفاقی که در پاسخ به سوالات جکسون در فاز پیش افتاد) و موقع رای گیری اذیت شم. پس اگر جسارت نیست من پست شمارو بعد از کمی هم فکری در رابطه با گزینه های مافیا، میخونم که این فازم کلا در موضع "پاسخگویی به سوالات" نگذره و بقیه هم ازین مساله استفاده نکنن :دی. ممنون بابت اینکه اگر بیگناهی، منو درک میکنی.

@ریگان
یه سوال پرسیدی و گفتی همه بهش فکر کنن.
من در مورد موضع کلوین در رابطه با کریستین سوال کردم . البته در مورد رای ش :

"سوال من : چرا بلو برات اولویت بالاتری نسبت به من داشت ؟ چیشد تل نسبت به کریستین اولویت بالاتری گرفت؟

جواب:دیشب بعد دفاعیه ها بیشتر حس ام بهش منفی شد چون با اعتماد به نفس خاصی هم صحبت میکرد و گویا میدونست پشتوانه رای داره. الان که البته کاملاً راضی ام و گویا حدس ام درست بوده. در مورد تل و کریستین هم هر دو برای من بین اون افراد احتمال بیگناهی بیشتری داشتند و کریستین کمی بیشتر بود. همین."
--------------
بازیکن بیگناهش هست تقریبا. با همون تقریبی ک با من درگیر نشده با خودش هم درگیر نشده :دی
--------------
--------------
-------------
@ریگان @مدی @جکسون @کریس

من در تحلیل بالانس و نگاه از بالا واقعا ضعیفم :دی برای همین خیلی نیاز دارم کمک کنین تا نه خیلی پیچیده فک کنم و نه خیلی ساده لوحانه و یچیزی که تقریبا میتونه درست باشه رو در بیاریم و از طرفی منطق های خبره ی بازی هم بهم حمله نکنن

باستر
کلوین
استف یاکوزا
جسیکا بی گناه(؟)

این ترکیب از نظر شما چقد محتمله؟

استفی که با تل درگیر شد، یاکوزای واقعی باشه

باستری که تل رو به دردسر انداخت و خب بعدش رای اول داد به جسیکا (در رابطه با احتمال مافیا بودن/نبودن جسیکا اخر پستم یه توضیح میدم**)

شما وقتی نتونین اعدامی بعدی رو حدس بزنین و خیلی براتون راحت نباشه این موضوع، گزینه ی سایه ک تو بازی ِ‌ ما قطعا بهش رحم نخواهد شد رو میتونین در نهایت بندازین وسط و خب با لباسی که بهش بیاد :دی اعدام کنید. عایدیش اینه خب یکم پیچیدگی ِ تعدادی ک ایجاد میکنه و همینطور خب بالاخره یه دکتر اعدام کردیم یه مافیا هم اعدام کنیم اون یکی کاور بشه.
جسیکا در حدی در بازی نبود که حتی رای ش به ریگان رو دو خط توضیح نداد. واقعا من خودم هم حسی که میگرفتم این نبود که ایشون قراره به بازی برگرده.
و به شخصه اگر قرار بود لباسی هم در رابطه باهاش باور کنیم همین بی نقش بود.

در اصل من دارم فرض میکنم از سه مافیای در بازی یکیشون خارج شده. و اون استف بوده. استفی که احتمالا پلیس پرسیده و زدتش. (جذب رو بررسی نکردم الان به نافم جذبی نبندین صلوات )

استراتژی ِ این تیم : استف درگیر با تل - باستر جریان سازی و طراحی پست علیه تل و خب کلا سبک بیگناهی و جستو جوگرانه بازی کردن که مو لا درزش نره - کلوین هم که با بلو درگیر بود :)
درگیری فرد به فرد برای دو نفر و بازی ازادانه تر برای دیگری.

علت اینکه اول اینا به ذهنم رسید طبیعتا اینه ک باستر واسم مشکوکه. با صحبتای اخر ریگان و کلوین فکر نمیکنم کلوین بیگناه باشه و یا بلو لباس داشته باشه(اخه جنس بازی بیگناه بوده و من واقعا به این بیشتر متمایلم) . باستر و کلوین رو هم میتونم بهم مرتبط بدونم. استف و جسیکا رو هم میشه هم بیگناه دید هم گناهکار ولی تو این فرضیه طبیعتا استف باید گناهکار باشه(از روی رای رهبرها هم در این که کدوم میتونه باشه چیزی دستگیرم نشد مدی اولویت یک گذاشته و لوک اولویت دو. لوک رای تاثیر گذار برای به دفاعیه فرستادنش نداده و در ادامه هم اینطور)

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

اگر جسیکا اون مافیای سوخته باشه. ینی الان ما باید استف رو بیگناه بگیریم که لباس داشته و زدنش.
پس اینجا مافیای بی نقش داریم و خیاط و گادفادر.
پس جسیکا مافیا اگر باشه و استف بیگناه من باستر رو مافیا نبینم احتمالا و جلادش پررنگ تر شه :((
نمیخوام به اینابپردازم چون هم ذهنم میسوزه هم فک کنم خیلی گزینه ی مناسبی برای صحبت در مورد بالانس و حالات مختلف و غیره با این وضع تمرکزم نیستم :)) و احتمال اینکه بپرن رو پستام هم زیاده.
فقط فرضیه ای که تو ذهنم محکم تر دیدم رو بیان کردم و دلم میخواد به چالش بکشیدش چون روی قضاوتم در مورد نقش باستر تاثیر میذاره.
---------------------------------------------

** / جسیکا حتی از روی رای هاش هم نتونسم چیزی بفهمم نه از روی رهبرا نه بقیه طرف دیگه مهره سوخته بوده اگرم مافیا بوده. یا واقعا نبوده و خب بخاطر همون سوتی ها اکثریت نظرشون روش بوده - دفاعیه ش حرفی برای گفتن نداشت و آش دهن سوزی نبود ولی من واقعا نسبت به یچیزی خیلی حساسم اونم یچیزی تو مایه های مظلوم نماییه. یه چیز کاملا حسیه و تشریحش سخته. کلوین کلا این حس رو به من میده دفاعیه ش هم همینطور. جسیکا ولی شبیه یه بازیکن بی تیم بود که جا مونده از بازی و یا مافیایی ک دایورته و سوخته ولی اولی محتمل تر برای من. برای استف هم همین حس رو گرفتم و خب کلا منطق هم نداشت بهش رای دادم بیاد دفاعیه ولی تو دفاعیه حس کردم یوزر رو شناختم و شاید واقعا رد داده و تنها یک اولویت اوردمش عقب تر و بلویی ک برام مشکوک بود و یهو از سر جاش بودن تل حرف زد رو اوردم اول )

--------------------
در انتها همه ی اینها میتونه توهمات من باشه و ساده انگاری و یا هرچیزی ولی با تمام دست پا شکستگی حرفام نیازه که بلند بلند فک کنم:)))

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
دستیار مافیاییا

تاس

+
اتصال به گوگل

کاربران آنلاین

هیچ کاربری آنلاین نیست.

یافتن کاربر

اتصال به گوگل

کاربران آنلاین

هیچ کاربری آنلاین نیست.

یافتن کاربر

بالا پایین