جدیدترین‌ها

بازی دور دوازدهم مافیا | یک داستانِ کوتاهِ هولناک

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
تازه‌وارد
پسندها
0
@جکسون

من کلوین رو مافیا میبینم. از هر طرف نگاه میکنم .

و اینکه پست بالا رو بخون.

دوم اینکه تورو جدت از من بیا پایین اینجای بازی :دی
داری واقعا اذیتم میکنی و اگر مرض نداری بفهم منو .
ببین من قبول دارم ک شاید اگر وسواس گونه تر عمل میکردم یجوری که حواسم باشه مو لا درز هیچی نره نگاهت الان بم اینطوری نبود ولی واقعا من اگر گناه کار باشم وصلم به تیمم و قطعا پستامو اونقدری باهاشون چک میکنم و مخصوصا رای هامو، که الان بروبچ نتونن ازشون استفاده کنن و یا توضیحاتمو بیگناهی نبینن.
اتفاقا این قضیه رو @ریگان از ناخوداگاه منم کشید بیرون. وقتی داشتم بهش میگفتم جسیکا بیگناهه چرا باید مافیا بذاره یارش انقد تابلو رای بده و فلان، برگشت گفت تو پس ذهنت اینطوری میبینی ک مافیا همه حرکات و باهم ست میکنن در صورتیکه میتونه اینطوری نباشه. که من اونجا جرقه زد تو ذهنم که راست میگه واقعا ممکنه اینطوری نباشه :دی یعنی دراعماق ذهنم هم اینو نداشتم چون مافیای من خیلی محتاط گونه و وصل به تیمه.
من احتیاط رو از اون فازی ک گفتم تلاشمو میکنم ک شاید موثر واقع شم کنار گذاشتم و با اتکای زیاد به حس و سفیدهای بازیم و تلاش برای درک پیچیدگی بازی اومدم جلو. تو روند پست های منو از همه بهتر دیدی الان اینی ک گفتم خلاف اونیه ک تو ذهنته ؟ خواهشا دست از سر کچل من بردار . در حداقل ترین حالت اینه ک ما هر دو گزینه ی نسبتا سفیدمون ریگانه.

@جسیکا دارم میرم سراغ پست شما. فقط پست قبلیمم بخون شاید از برخی سوالاتت جواب ِ سریع تری بگیری. ولی با این حال من اون پست رو جواب میدم صادقانه.

- - - Updated - - -

@کریستین :))

تازه‌وارد
پسندها
0
@ریگان

ببین، رویکرد باستر و در قبال کلوین تا فاز روز پیش تقریبا با خیلی از ماها یکسان بود و کلوین رو بی گناه میدید. کلوین بی گناه به نظر می رسید و دعوای بین بلو و من میتونه دعوای بی گناهی باشه. هنوز به این نرسیدم که باستر و کلوین، اگر کلوین گناهکار باشه، با هم تیمی باشن بر اساس روند بازی.

@کریستین

پستت تلاشگرانه بود. بیش تر جنبه ی مثبتش رو نگاه می کنم تا جنبه ی منفی که ممکنه پرونده سازی علیه دب تلقی بشه. راجع به بقیه هم صحبت هایی بکن. تو جواب هات به دب، هم مثل دب گزینه هات رو بگو و در مورد بالانس احتمالی یک صحبتی بکن.

تازه‌وارد
پسندها
0
دب استف اگه گناهکار باشه و یار کلوین، چرا باید بین جسیکا و کلوین، در حالتی که جسیکا یه رای کاملا سیفه،‌به کلوین رای بده؟ در حالی که خودش قبلا گفته بوده جسیکا براش مافیاس.

تازه‌وارد
پسندها
0
سلام مجدد خدمت ملحدین عزیز که هیچ کدوم به نظر ایمان نمی‌آورید :)) :دی

@برادر جکسون

خب ببین چجوری دیگه توجیه می کنی این جابجایی بین بلو و استف رو؟ خود استف که در صورت گناهکاری اونی نیست که اسمش رو لوک می دونسته چون لوک باعث به دفاعیه اومدنش شد. و ببین حتی اگه استف اعدام می شد. باز رای لوک تاثیرگذار حساب نمی شد و در صورتی که اسم استف بهش داده شده بود نمی باخت. چون رای تاثیرگذار فقط می شه اینکه از نزدیکترین رقیبش که در رابطه با استف می شد تل، جلوتر باشی. که لوک عقب تر گذاشته بودش پس سیف بود.

قربون شکل ماهت بشم، گفتم نکته‌ت غلط هست، دلیلش هم بخوام بگم الان، اینه که اون مقطع بازی من از کجا می‌دونستم اعدامی بین استف/تل خواهد بود؟ چرا دب نه؟ و اگه دب اعدام می‌شد، من اگه چیزی که شما می‌گی بوده باشم، بازنده می‌شدم :دی اینقد ریسک کردم یعنی؟ :دی

در مورد رای‌های موثر هم اشتباه برداشت کردی به صورت کلی هی به من می‌گی احتمال باختت زیاده، برو با گاد صحبت کن بعد تحریف اذهان عمومی انجام بده، گرچه بنده از این تحریف استقبال می‌کنم :)) :دی

ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

@خواهر کریستین

@لوک:
چرا به ریگان رای ندادی؟ اونطوری که از پستت خوندم هنوز مشکلت باهاش حل نشده.

چون نمی‌خوام ببازم :)) :دی

@همه ب

در خصوص جلاد، هیچ کدوم از افراد تا حالا هر ۳ اولویت اولی که داشتن برای اعدام، اعدام نشده. نزدیک ترین شخص کریستین بوده که ۲ تا اولویت اولش اعدام شده و یک اولویت دومش (تل)، در نتیجه با اعدام جلاد در این فاز، جلاد برنده نخواهد بود. کسی رو به خاطر احتمال جلاد بودن ول نکنین در نتیجه :دی

@جویای حقیقت جان :دی

نون و پنیر و چایی :دی

در مورد موارد مشکوک هم، همون ۳ نفری که عارض بودم خدمتتون رو توجه کنین بهشون. ایرادی که ریگان از کلوین می‌گیره، واضحه که از یه بی‌گناه گیج می‌یاد تا یه گناهکار که پست‌های مهندسی شده می‌ده. ول کنین کلوین رو :دی

البته سخنان رهبر عظیم الشان مقابل هم جدی بگیرین، سخنان گوهرباری عرض می‌کنن که بنده به ضرث قاطع با آن‌ها موافقم. درسته راه ما تفاوت‌هایی داره، اما در نهایت راه‌های رسیدن به خدا هم به تعداد انسان‌هاست، ایشون هم درست می‌فرماین :)) :دی

@رهبر عظیم‌ الشان

اگه احتمال هلن بودن من بیش تر بود در اون بازه، چرا فکر کردی بلو گناهکاره؟ لوک که بهش تک رای داده بود. قابلیت به دفاعیه اومدن و اعدام شدن رو هم داشت.

من کجا به بلو تک رای دادم رهبر عزیز؟ :)) دفاعیه اومد اون موقع که من بهش رای دادم که در نتیجه تک رای نبوده :دی

تازه‌وارد
پسندها
0
دب اینکه می گی دارم اذیتت می کنم. اولا که تو هم هی من رو خاکستری نگه داشتی :دی دوما که درک کن که برای من همه اون مسائلی که صحبت کردیم حل نمیشه. وقتی در نهایت نهایت به اینجا می رسه که نوع بازیت رو باید بشناسم. در نتیجه فعلا بر اساس مشکوکترین فردم جلو می رم و تو رو بیخیال شدم. اما بین تو و کریستین فکر می کنم یه مافیا باشه و انتخاب بینتون سخته برام.
@لوک
آره. ممکنه این که من اون موقع به استف مشکوک بودم کاملا روی برداشت من از اون حرکتت تاثیر گذار باشه. و نکته ی غلطی در آورده باشم. دلیل رایت به من اما چی بوده؟ همین؟
....
لوک بخاطر تو بودن تو، همیشه شک هلن رو بهت دارم که می خواد تنها ببره :)) اما مسیر بازیت برای من مفستوفلیسی بوده.

تازه‌وارد
پسندها
0
سلام.
وقار (Dignity)، چیزی که خیلی وقت ها، شاید تنها مواجهه ما باهاش یه ماشین شاسی بلند به این اسم باشه، اما می خوام یه خاطره تعریف کنم که تنها کسی که باهاش مواجهه داشته تو این جمع، ویکتور و هیوگو بودند. حتما داستان دور وکیل و روئین تن به گوشتون خورده، این دور یک دور مشترک به عنوان تنها گادی رابین و اولین گادی پویا بود که با 27 بازیکن شروع شد، وکیل نقش تازه اضافه شده ای بود رهبر گناهکاران بود با دو رای و داخل بازی که گناهکاران رو میشناخت، وقتی این نقش رو به من دادند و لیست گناهکاران رو در اختیارم گذاشتند، با شناختی که از اسامی داشتم، مطمئن بودم امکان برد وجود نداره، ناآشنایی پویا با بازیکنا و نا آشنایی رابین همچین چیزی رو رقم زده بود، اما به هر حال این بازی یه چالش بود، چاوش که بعدا مشخص شد روئین تن بازی بود، تا اون لحظه اعدام نشده بود و غول بلامنازع بازی، چیزی شبیه پویا در شرایط فعلی. شروع بازی چاوش با ایده ای در مورد پیدا کردن وکیل بود، که گرچه اجرای سختی داشت، اما کار وکیل با اون تیم گناهکار فشل رو سخت تر از قبل می کرد، مخصوصا با بازیکنانی که در جبهه مقابل قرار داشتند، اونجا من سه راه برای خودم میدیدم، بازی رو رها کنم، خودمو به جریان بازی بسپرم یا کاری ورای این دو انتخاب انجام بدم.

اون چیزی که من همیشه توی تصمیماتم انتخاب می کنم، وقار هست، به نظر من اونقدر مهم نیست یک راه یا تصمیم چقدر به برد ختم میشه، اما مهمه که باحفظ وقار رخ بده. در نتیجه تصمیمم بر این شد که تمام انرژیم رو بزارم تا بتونم کاری که تا اون لحظه انجام نشده رو انجام بدم. همین هم شد، روئین تن اعدام شد، و وکیل به خاطر تیری که داشت، متین که از بازیکن های خوب اون دوران و اولین گاد بازی بود رو هم بیرون کشید، بعد از اون، در اولین پست فاز جدید، منتظر رای اعدام خودم شدم و از بازی خارج شدم، اما هنوزم اون بازی رو با اختلاف بهترین بازی خودمو می دونم بای اینکه فقط دو یا سه فاز طول کشید.

علی رغم اینکه می دونم گفتن یک خاطره از دور گناهکار می تونه چه اثر ثانویه ای روی دید بازی از من بزاره، این خاطره رو گفتم و پستم رو طولانی کردم تا توضیح بدم، که بیشتر از نتیجه، برای من وقار کاری که توی بازی انجام میدم اهمیت داره و این فارغ از نقشمه. در نتیجه ترجیح میدم خیلی وقت ها نتیجه با من نباشه، اما اون کاری که از نظرم "درست" هست رو انجام بدم.

پستمو با خلاصه ای از عملکرد و رای های خودم شروع می کنم، کاری که از ریگان خواستم و اینکارو به ماشین تایپ شدن تشبیه کرد و از انجامش طفره رفت.

من بازی رو با یک پست نسبتا طولانی برای تحلیل بالانس شروع کردم که توش ضمن تشریح تمام چیز هایی که از بلانس به ذهنم میرسید، با هشدار در مورد خطری به نام جلاد شروع کردم، چون معتقد بودم جلادی که توی نقش های این دور هست و ساختار بازی، علیه بیگناهاست و لازم دیدم که مهمترین بخش از تحلیل بالانسمو در این مورد بدم، میدونستم که بعدتر ممکنه متهم بشم به جلاد بودن، اما اینکارو کردم، چون از نظرم دغدغه بود. اینکارو از منطق خودم بیگناهی می دونم، چون اینقدر قدرت پست در من هست که پست طولانی ای بدم و هیچ چیز نگم یا طوری بگم که هیچ چیز قابل پیگیری ای نداشته باشه، اما چون برام دغدغه بود گفتم. تو اون پست اشاره کردم که چیز هایی در مورد رهبرگناهکاران به ذهنم میرسه اما نمی تونم بگم، با اینکه می دونستم خب لازم نیست به این اشاره کنم و می تونم از کنارش رد شم، و یا غیر مسئولانه در "وقت نا مناسب" بیانش کنم. اما با اینحال اون کاری که فکر کردم درست هست انجام دادم.

در فاز بعد، در مورد نکات تحلیل "تک تک" افراد بازی اظهار نظر کردم و ازشون سوال کردم یا حسمو گفتم، چیزی که بیش از همه می دونم چه تاثیراتی می تونه داشته باشه، مخصوصا با اجرایی که دوست اصفهانیمون در بازی قبلی روی این موضوع داشت. با این حال لازم دیدم که بازی رو به جریان بندازم تا بلکم بتونم از بین گفته های افراد به دیالوگی برسم که تاثیر گذار باشه. بود و دیالوگ هایی در مورد این شکل پیدا کرد. و حتی چیز هایی هم در موردم وارد شد، مثل حسی که جکسون یا بلو بخاطر نکته بینیم در مورد مسائل نسبت به من پیدا کردن، ولی ارزشش رو داشت و دیالوگ در بازی صورت گرفت.

در فاز بعد، چون حس کردم، رفتار تِل در نوع اتهام زنی به خودم و افراد دیگه "مسئولانه" نیست، شروع به بحث باهاش کردم، قطعا لحن خاص و واکنشش رو نسبت به بحث خاطرتون هست و حتما توضیحاتی که کلوین راس بعد از اعدام از من خواست و به تک تکش جواب دادم رو هم. من در بازی در اون فاز گزینه ای جز کسی که بهش مشکوک بودم رو نمی تونستم به دفاعیه بیارم، و وقتی از دفاعیه تهاجمیش قانع نشدم، جز به گزینه ای که باهاش درگیر بودم رای دیگه ای نمی تونستم بدم که بخواین از این رای به یک رای گناهکارانه تعبیر کنید، در واقع سوالم از بازی اینه که تعریفتون از رای گناهکارانه چیه ؟ رای مستقیمی که پیشینه و اهداف مشخصی داره، یا رای مخفی و مستتر اما موثری که به دور از هرگونه مسئولیته ؟ بازی به نظرم باید به این سوال پاسخ جدی بده چون من و ریگان در مورد تل در این جایگاه قرار داریم.

در فاز بعدی، هیچ گزینه جدی و مدللی در بازی وجود نداشت، در نتیجه در این مواقع منطقی هست که کسانی از بازی خارج شن، که رفتار گناهکارانه دارند، و به بازی هم پاسخگو، هیچ گزینه ای به اندازه جسیکا شامل این شرایط نبود، و من اولین رای رو به اون دادم، چون گزینه ای گناهکار تر از اون وجود نداشت و جالبه این رای رو به اون دادم چون شب قبلش به همین آقای ریگان پست بی دلیل داده بود و یکی از افراد دخیل در اعدام تل بدون یک خط درگیری بود. اونوقت منطقیه که یه نفر فقط بر اساس حدس این شائبه رو ایجاد کنه که به نظر روش مطمئن بودی که رای دادی ؟ سوال من نه از ریگان که از بازی اینه، اگر مثلا رای وسط یا آخر میدادم، نمیشد بهانه گرفت یارت بوده و بهت رای نداده ؟ آیا منطقیه که من مافیا باشم و فرضا اولین جمله در مورد جسیکا رو وارد بازی کنم با فرض اینکه اصلا می دونم که اون شب نمیاد؟ جکسون در جریان بازی بودی، اولین جمله در مورد جسیکا مربوط به من نبود ؟ آیا من همیشه نگفتم بازی نباید اسیر شرایط بازیکنان بی مسئولیت بشه ؟ این کار با روند همیشگی من اختلاف داشته ؟

وارد فاز دیروز شدیم، من باز تحلیل کردم و رای هارو بررسی کردم و سوال و جواب کردم، دو رای و بازی از نظر من نیاز به توضیح داشت، از دو نفر یعنی ریگان و دب سوال کردم و جواب ریگان رو در دفاعیه خودم گذاشتم، من ماشین تایپ نیستم ! لازم نیست بگم چرا این افراد در فاز قبل مثبت و منفی من بودن ! واقعا این جواب های یک آدم مثبته ؟ :دی واقعا نمی فهمم این رویکرد بازیو. به هر حال من بر اساس شک و تردیدم دو گزینه مطرح کردم و به این دو نفر رای دادم، در حالی که برای من اصلا سخت نبود که از آب گل آلود کلوین راس و بلو ماهی بگیرم، تهش تمام مسئولیت این موضوع هم به گردن کلوین راس بود و منم میگفتم از نظرم بین این دو نفر این بیگناه تر بود، همین ! دلیل برای گناهکاری بلو هم به اندازه کافی بود و در یکی دو سوال و جوابی که ازش داشتم پاسخ منطقی هم به صحبت من نداشت که اگر خاطرتون نیستم می تونم پستشو بیارم !

من تا به حال عملکرد خودم رو اینقدر شفاف ندیدم و به خاطر همینم نمی تونم قبول کنم، از نظر مقبولیت در بازی در کنار کسی قرار بگیرم که خودش رو ملزم به جواب دادن به خیلی از سوال ها در طول بازی نکرده. در نتیجه یه رویکرد بیشتر برای خودم نمیشناسم، این فاز به هر سوال یا ابهامی که در مورد عملکرد من دارید جواب میدم، به هر کسی جز ریگان، من نمی فهمم بازی چطور به کسی که فاز پیش اینقدر غیر مسئول بود اینطور مجال داده، ولی حداقل من برای حفظ شخصیت خودم، تا زمانی که به همین شکلی که من خودم رو در برابر بازی پاسخگو کردم، خودش رو پاسخگو نکنه و به اون دو سوال من، به شکلی که ازش خواسته شده جواب نده، مجبورم پست هاشو ایگنور کنم. بازی هم چه الان چه بعد بازی می تونه قضاوت های مختلفی نسبت به من داشته باشه، من دو سوالم رو دوباره تکرار می کنم، چون سر کار بودم نتونستم تا اینجا پست هارو بخونم، اگر در حین بررسی ببینم ریگان جواب اون سوال هارو متقاعد شده بده که اگر جایی نیاز به بحث باشه باهاش بحث می کنم، وگرنه امیدوارم تو مسیر بازی موفق باشه . در مورد دب اما پست هاشو بررسی می کنم و نظر میدم.

1- لیستی دادی در مورد وضعیت بازیکنانت تا انتهای فاز پیش که فقط لیسته:

بیگناهان من جکسون، بلو و دب هستن. می‌مونه یک بیگناه دیگه که نمی‌شناسمش هنوز. یکی از بین کریستین، جسیکا، باستر، کلوین، استف بیگناهه. شکم به گناهکاریشون هم به همین ترتیبی هست که نوشتم.

دوست دارم بدونم جکسون، بلو، دب چرا بیگناه تو بودن و ترتیب لیستی که دادی بر چه مبنی ای هست، در مورد هر نفر یک خط توضیح جایگاهی که در لیستت دارند رو بگو.

2- در حد دو پاراگراف، خلاصه فعالیتت در سه فاز رو، به جهت سمت و سوی فعالیت، و اینکه دقیقا تو بازی دنبال چه چیزی بودی و رای هات در هر دو مرحله بر چه اساسی داده شده رو بیان کن.

-----------------------------
فقط یه نکته رو بگم:

تا این لحظه بدون در نظر گرفتن پست های این فاز که نخوندم، به جکسون و کلوین، رای نمیدم و به ریگان و دب، رای میدم. در مورد کریستین فعلا نظری ندارم، چون عملکردش از نظرم خنثی بود تا فاز قبل. رایاشو باید دوباره بررسی کنم. و من کلا از این نوع از عملکردا میترسم. منتها این ترس باید منطقی باشه. منتها به نظرم ریگان و دب خیلی گناهکار تر از هر اقدامی اقدام کردن.

پی نوشت: من هنوز لباسمم عوض نکردم، یه استراحتی می کنم و بر می گردم.

تازه‌وارد
پسندها
0
@دب

ببین اینی که میگی هم ممکنه باشه. یه چیزی هم با اجازه‌ات من بهش اضافه می‌کنم و می‌گم جسیکا اگه مافیایی بوده که سرش درد می‌کرده و بازیش روال نبوده و نمی‌تونسته بیاد، چرا گزینه‌ی اعدام خود مافیا نباشه؟ به نظرم اینم محتمله. چون حس می‌کنم باستر توی رای دادن به جسیکا یه حس اطمینانی از نقش اعلامی داشت.
ولی کلا اینکه میگی استف رو پرسیدن به نظرم ممکنه. اولش زیاد احتمال نمی‌دادم پلیس پرسیده باشه اما الان که بیشتر دقت می‌کنم می‌بینم غیرممکن نیست استف رو پرسیده باشن.
و اینکه این احتمال رو هم باید داد که هم استف یاکوزا باشه هم جسیکا مافیا بی‌نقش. چون منافاتی ندارن و استف هم به جسیکا رای نداده. در این صورت کی اون یه مافیای دیگه‌ست به نظرت؟ نمی‌گم طبق یک مافیا پیش بریم ولی باید گوشه‌ی ذهنمون باشه که گزینه‌ هامون رو پوشش بده.

تازه‌وارد
پسندها
0
اصلاح : همین آقای ریگان پست بی دلیل داده بود = رای بی داد داده بود.

تازه‌وارد
پسندها
0
@لوک
آره. ممکنه این که من اون موقع به استف مشکوک بودم کاملا روی برداشت من از اون حرکتت تاثیر گذار باشه. و نکته ی غلطی در آورده باشم. دلیل رایت به من اما چی بوده؟ همین؟

بیشتر فکر کن، اگه نفهمیدی به وقتش می‌گم :دی :))

تازه‌وارد
پسندها
0
یه مواقعی هست که واقعاً هر چقدر هم زور بزنی انگار داری خودت رو مسخره میکنی. الان حکایت حال بنده اینه توی این بازی. یک ذره هم دیگه به قول شما احساسی صحبت نمیکنم که برداشت بد نکنید.
من جویای حقیقت نبودم؟ بعد از بازی متوجه میشید که چقدر من داخل این بازی تاثیر مستقیم در پیشبرد اهداف بیگناه ها داشتم. در این مورد هم دیگه هیچی نمیگم و فقط صبر میکنم بازی تموم بشه. هیچ اهمیتی هم برام نداره که از من خوشتون بیاد یا بدتون بیاد. همتون بهم رای بدید یا ندید. اگر برام اهمیت داشت، اول این فاز چنین پستی نمیدادم، چون بعضی مسائل برام اهمیت بیشتری از برد و باخت دارند. بنظرم مافیا "مستحق" برد داخل این بازی هست دیگه از اینجا به بعد، وقتی یکی از سفیدترین بازیکن های بازی اشتباهاً به من اتهام مافیا بودن میزنه.

5 بازیکن هستید اینجا. خلاصه نگرش من به شما داخل این بازی این بوده:

- باستر: یکی از مهمترین شک های من بود و بازی شاهد بود در یک فاز بالغ بر 100 خط با هم مکالمه کردیم تا بتونیم نقش همدیگه رو کشف کنیم. بی دلیل برای من سفید نشد داخل این بازی. هر کسی نفهمه یا از روی تنبلی نخونده باشه، خودش قطعاً این رو فهمیده و میدونه چی میگم.

- کریستین: اوایل بازی یه من اعلام حس مثبت کرد، که جای اینکه ذوق کنم اتفاقاً ازش جویا شدم چرا من برات سفید هستم؟ در ادامه، روند آراء و پست هاش رو که دیدم برام نسبتاً سفید شد و حس بهتری پیدا کردم.

- جکسن: دو فاز اول بازی من فرصت کافی نداشتم و گرفتار بودم. همینجوری شلخته که پست ها رو میخوندم بصورت حسی برام منفی تر از همه بود. بعد یه پست داد و به من اتهام زد، که از "نحوه اتهامش" فهمیدم بیگناهه و بهم برنخورد. بازیکن ناآگاه داخل بازی با اتهام یا حس مثبت الکی بهش برنمیخوره یا ذوق نمیکنه. بلکه نحوه ی هر دو رو بررسی میکنه تا بفهمه چه کسی قصد و غرض داره و چه کسی نداره. به جرئت میگم تنها بازیکنی بودم داخل این بازی که این بازیکن رو ذره ای داخل آب نمک نگذاشتم.

- ریگان: در شروع حس ام بهش کاملاً مثبت بود. در ادامه فعالیتش تاثیر قبل رو نداشت ولی نسبت بهش خنثی بودم. این فاز اومده با انواع فریب ها یا لااقل برداشت های اشتباهش به بازی القاء میکنه که من مافیا هستم و با این وجود ده بار بهش میگم من مافیا نیستم و اگر بیگناه هستی من رو به غلط ننداز. باز انگار گل شوت میکردم و با این تلاشش برای نفهمیدن، لااقل اجازه نمیده من بفهمم نقش خودش چیه و غرض داره یا نه. کدوم مافیایی بعد از این همه اتهام اشتباه یک نفر نسبت به خودش، بهش فرصت میده و بهش میگه من رو به غلط ننداز. مسخره کردید منو؟

- دب: ایشون کلاً بطور موثر نیست توی بازی. هر از چندی میاد و میره. فاز قبلی از بین رای هایی که به من داده شده بود، فکر میکردم بیگناهه و کارهاش از سر عمد نیست. حتی این رو به مدلن هم گفتم. الان با این نگرش و عجله ای که توی این فاز پیدا کرده دیگه نمیدونم چی باید بگم. براش من و بلو گناهکار بودیم، بعد پشت دست بلو هم بازی میکرده همزمان. اینقدر واضحه بعضی چیزا که من نمیدونم باید تخته سیاه بیارم برای رسم و توضیح بدم؟

نگرش های بالا از نظر شما از یک گناهکار برمیاد داخل بازی؟ شما یا واقعاً وقت برای خوندن پست ها نمیگذارید، یا واقعاً ذره ای خجالت در وجودتون نیست.

این رو فقط مینویسم که چیزی که به عقل ام از این فاز رسیده رو بگم و برم شاید به دردتون خورد اگر ذره ای داخل بازی فکر میکنید واقعاً:

الان 6 نفر هستیم. من هر اشتباه یا کار درستی داخل این بازی انجام دادم، حس میکنم موفق شدم حداقل یک گناهکار از بازی خارج کنم. در بدترین حالت فکر میکنم یک نفرشون خارج شده اگر حتی من خیلی تو دیوار بوده باشم. امکان دومی هم هست که دو مافیا خارج شده باشه، و احتمال کمتری هم هست که هر 3. اگر 2 مافیا الان در بازی باشند، متوجه هستند که اعدام این فاز چقدر اهمیت داره برای بردشون و باید بر خلاف فازهای قبلی فعالانه تر عمل کنند و به بازی جهت بدن. اتفاق جالبی که این فاز می افته اینه که ریگان و بلو با قطعیت خاصی شروع به جهت دهی برای بازی میکنند (بر خلاف روند بازیشون در فازهای قبلی)، و سعی دارند دیگران رو متقاعد کنند و دل بدست بیارند که به گزینه هاشون رای داده بشه، و بصورت قلمبه ای هم گزینه اعدامشون با اطمینان من هستم. این دو نفر یا هر دو مافیا هستند یا یکیشون بیگناهه و داره در و دیوار رو میزنه. اونی که داره در و دیوار رو میزنه هم احتمالاً ریگان هست، چون هر چقدر هم که الان خودش رو زده باشه به نفهمی، فازی که من دفاعیه بودم لااقل از دفاعیه ام متوجه شده نباید به من رای بده ولی دب بین من و جسیکا به من رای داده که دیگه الان برام واضحه که رای گناهکاری بوده.

و در پایان،

1. غلط میکنید اگر از نوشته های من تحت تاثیر احساسات به من رای ندید. من فیلم هندی نیستم و وقت ام رو از سر راه نیاوردم. یا منطق و دلایل من درسته و بر این اساس بهم رای ندید، یا قطعاً باید رای بدید.
2. من همیشه یک قدم جلوتر از خودم رو میبینم، پس خواهشاً بعد از خوندن این پست پیش خودتون فکر نکنید اراده ی من در برداشت شما تاثیرگذار نیست.

تازه‌وارد
پسندها
0
@لوک
فهمیدنو که فهمیدم. می خوایتم ببینم خودت چی میگی :دی
@ریگان
استف یاکوزا باشه جسیکا مافیا، استف چرا باید به کلوین که احتمال بالا پدرخواندشه رای بده در حالی که رای به جسیکا خیلی سیف تره و بعدا خرش رو نمی گیرن؟
@باستر
پست های امروز کلوین رو بخون و بعد نظرت رو بگو.
.......
بچه ها شما جوری که اطمینان دارید واقعا منو می ترسونه. اما به چیزی به ذهنم رسید، شما هر نقشی دارید، اگر از نقش کسی که میگید مثبته مطمئنید، یعنی اگه ریگان از مثبت بودن دب مطمئنه یا احتمال بالا می ده و باستر و ‌کلوبن رو گناهکار می بینه، یا اگه باستر از بیگناه بودن کلوین مطمئنه یا احتمال بالایی می ده و ریگان و دب رو گناهکار می بینه، آیا بین من و کریستین یه گناهکار نباید باشه به احتمال زیاد بر این اساس؟
@ریگان
@باستر
@کلوین
نظر بدید

تازه‌وارد
پسندها
0
یه توضیحم تا یادم نرفته امروز داشتم فکر می کردم که به نظرم امروز وقتشه، میدم، دیگه میرم پست هارو می خونم.

من می خوام یه نظریه ای رو اینجا برای بازی باز کنم، که یکی از استراتژی هایی بود که روز اول به ذهنم رسید و از گفتنش طفره رفتم و اونم برداشت من از این دو بند از رهبران هست:

توضیحات
: بعد از حذف آخرین غیر بی‌گناه (مافیا و جلاد) از بازی، بی‌گناهان باید یکی از رهبران بازی را اعدام کنند. در صورت اعدام مفیستوفلس بی‌گناهان برنده‌ی بازی خواهند شد و در صورت اعدام هلن، گناهکاران برنده‌ی بازی خواهند شد.
توضیحات ۲
: در صورتی که مافیا برنده بازی شود، باید مفیستوفلس را حدس بزند. در صورت حدس درست، برنده‌ی بازی خواهند شد. در غیر این صورت هم مافیا و هم بی‌گناهان بازنده و هلن به تنهایی برنده بازی خواهد بود.

در واقع همونطور که می دونید، برد و باخت بیگناه و مافیا وابسته به تشخیص این دو نقش هست، اینو نمی شد تو پست تحلیل گفت و الان میشه، چون رای هایی که رهبران می تونستند بنا به استراتژیشون بدن رو تا الان دادن و من دقیقا منتظر این نقطه بودم، تا این مورد رو برای بازی توضیح بدم. و بعدا هم توضیح میدم این توضیح من می تونه تو گیج نشدن ما از روی رای های دو رهبر کمک کنه، اما نمی تونه به حدس صحیح مافیا در صورت در مرحله برد قرار گرفتن کمک کنه، چون اینا که میگم ممکنه باشه یا نباشه ! در نتیجه اونا تو برزخ می مونند ولی ما بر اساس رای اونا گمراه نمیشیم. و چون می دونم یه آقای شیرینی هم تو جمع هست خیلی دوست داره موش منطقی بدوئونه، باید پیش یپش بهش جواب بدم که عزیزم، من اگر مافیا بودم و می خواستم نیاز نداشت اینا رو کف تاپیک بگم، تو گروهم می گفتم :دی

دوستان یه چیز خیلی واضح اینه که نه هلن و نه مفیستوفلس، دوست ندارند شناخته بشن، مفیستوفلس برای جلوگیری از اعدام شدنش در فاز نهایی اگر بیگناهان دست برتر رو داشتن و هلن هم به عنوان نخ اشتباه به مافیا برای جلوگیری از حدس صحیح مافیا نسبت به مفیستوفلس اگر مافیا دست برتر رو داشت، پس بدیهی هست که هر کدوم از این دو رهبر استراتژی های مختلفی رو انتخاب می کنند تا گروه مقابل رو به اشتباه بندازن.

از این چه برداشتی می کنیم:

1- هلن ممکنه در فاز های اولیه در مواقعی تشخیص بده که گناهکار بازی کنه و حتی برای این رای به بیگناه قطعی خودش بده چون تا سه تا گزینه جا داره و پرداخت این هزینه به تشخیص اشتباه مافیا میارزه، یعنی من هلن بودم حتما اینکارو می کردم. (تازه اگر اشتباه هلن رو نادیده بگیریم)
2- مفیستوفلس ممکنه در فاز های اولیه گناهکاری که بهش اعلام نشده ولی تشخیصش اینه مافیاست رو بهش رای اعدام بده.

و نکته ای هم که هست من همیشه تو زندگیم یاد گرفتم نسبت به چیزی که رایگان بهم داده شده باشه بدبین باشم. رک بگم، رفتار ویکتور به شدت گناهکارانه و رفتار مدلل به شدت بیگناهانست و این نیاز به تشخیص دادن هم نداره و خیلی ساده در اختیار ما قرار گرفته، و این اتحاد رفتار منو به این باور میرسونه که احتمالا با شناختی که از یوزر پشت دو رهبر دارم، ممکنه این استراتژی در حال اجرا باشه و البته ممکنه هم نباشه، این شکی که در این لحظه دارم ایجاد می کنمرعکس همه شک های تو بازی مافیا، به نفع ما بیگناهان و به ضرر مافیاست چون مافیا رو گیج می کنه و مارو آگاه :دی

ما از چی آگاه میشیم؟ اینکه تو رای های موثر رهبر ها (مخصوصا آرای اولیه) دنبال بیگناهی و گناهکاری افراد نگردیم، به عنوان مهم ترین آیتم بلکه که تو رای های غیر موثر رهبران دنبال این بگردیم. یعنی مفیستوفلس با توجه به اینکه تعدادی گزینه داره که نباید بهش رای بده، احتمال زیاد گناهکار اعلامیشو در هر فاز جزو دو نفر آخر میزاره. و میشه با بررسی این در رفتار دو رهبر در مورد نقش افراد یک نتیجه گیری هایی کرد. و اینم بگم من الان تنها چیزی که از آرا رهبر ها خاطرم هست اینه که خودم در رای هر دو رهبر نفر سوم بودم و این برام بده. ولی به نظرم میارزه به اینکه یه استراتژی به ما بده بازی رو از مافیا/جلاد ببریم.

به این توجه کنید. ممنون.

تازه‌وارد
پسندها
0
@برادر جکسون :دی

بچه ها شما جوری که اطمینان دارید واقعا منو می ترسونه. اما به چیزی به ذهنم رسید، شما هر نقشی دارید، اگر از نقش کسی که میگید مثبته مطمئنید، یعنی اگه ریگان از مثبت بودن دب مطمئنه یا احتمال بالا می ده و باستر و ‌کلوبن رو گناهکار می بینه، یا اگه باستر از بیگناه بودن کلوین مطمئنه یا احتمال بالایی می ده و ریگان و دب رو گناهکار می بینه، آیا بین من و کریستین یه گناهکار نباید باشه به احتمال زیاد بر این اساس؟

ذهنت رو دوست دارم حقیقتا، ولی به نظرت چندتا مافیا در لحظه مونده تو بازی که به خودت/کریستین طبق این این حرفا؟ چقد اشتباهی آخه :))

تازه‌وارد
پسندها
0
@جکسون:

اینو الان چشمم خورد می گم، فکر کنم سو تعبیر شده، من وقتی بیگناهم، از بیگناهی هیچ کس جز خودم مطمئن که هیچی، محتمل بالای 70 درصد هم نیست برام :دی تجربه ام اینو میگه، منتها بحث تحلیل رفتاره، تا این فاز پستای کلوین رو خوندم، تمام چیز هایی که در مورد بلو گفته بود منطق داشت، شیطنت نداشت، تشخیص اشتباه داده ؟ ممکنه، مگه ما هیچ کدوم زمان بیگناهیمون تشخیص اشتباه ندادیم یا بیگناه اعدام نکردیم ؟ خود منم که همین بازی به نظرم اینکارو کردم. مسئله اینه که اعدام بیگناه چطور بوده ؟ با کولی بازی ؟ با جو سازی ؟ با دلایل غیر منطقی ؟ با رای های مخفی بی مسئولیت ؟

من کلوین برام بازیش به مراتب از ریگان و دب تا فاز پیش بیگناهانه تر بوده، همینطور که بازی تو بوده، اما الان به نظرم تو بیگناه 100 درصدی ؟ نه نیستی، چون ممکنه جلاد باشی، یا حتی مافیا که شایسته بهترین بازیکن شدنی، منتها من باید بر اساس فکت و واقعیت و عملکرد تصمیم بگیرم، نه بر اساس احتمالات و حس صرف.

اوکی جکسون ؟

فقط یه خواهش دارم، تو که از نظرت ریگان مثبت بوده می تونی در حد چند خط بگی چرا مثبت بوده و تو بازی دنبال چی بوده که باهاش اوکی ای ؟ :دی

بر می گردم.

تازه‌وارد
پسندها
0
@جکسون

استف یاکوزا باشه جسیکا مافیا، استف چرا باید به کلوین که احتمال بالا پدرخواندشه رای بده در حالی که رای به جسیکا خیلی سیف تره و بعدا خرش رو نمی گیرن؟
اگه هم جسیکا و هم استف مافیا باشن؛ اگه کلوین مافیا باشه خب شاید توی ذهن داشتن که شبش استف رو فدا کنن تا کلوین سفید بشه اما بعد مثلا استف پرسیده شده و جلوی نقشش گرفته شده. (شایدم پرسیده نشده و فدا کرده)
نمی‌دونم یه جا گفتم یا نگفتم قبلا، ولی کلوین بیشترین سود رو از مافیا و یاکوزا اعلام شدن استف می‌برده حالا چه لباس باشه چه خواسته باشن فدا کنن.
بعد خب شاید کلوین مافیا نباشه در این حالت و جلاد باشه مثلا. اما کلا منم فکر می‌کنم مافیاست خصوصا به خاطر قضیه پست بالانسش.

درمورد سوال آخر پستت هم خب آره دیگه؛ منم گفتم کلوین و باستر مافیان یکی از بین شما سه نفر جلاد. حدسم رو هم دارم فعلا ولی نمی‌گم کدوم :دی اگه هم مافیا فقط کلوین باشه باز باستر جزو گزینه‌های جلادم هست. و حتی از نظر من ممکنه کلوین و کریستین یار مافیا باشن و یکی از بین باستر جکسون دب جلاد.

من کار دارم یه کم carry کن بازیو تا بیام :)) سوالی داشتی منشن کن جواب می‌دم.

تازه‌وارد
پسندها
0
آقا نه یه لحظه دقت کنید. سوالم رو اینجوری می پرسم. بین باستر، کلوین، ریگان و دب، از اونجایی که انقد این دو گروه مخالف هم هستن. می شه گفت ۲ گناهکار وجور داره دیگه؟ نه بیشتر نه کمتر. البته الان که دارم می گمش به این فکر کردم که یه طرف دو مافیا می تونن باشن و یه طرف یه جلاد و یه بیگناه. برای اینا رای ها رو نگاه کنم می تونم دقیق تر بگم. اما در صورت تئوری دو گناهکار. بین من و کریستین احتمال بالا و بر اساس تمام تحلیل های شما که کدوم رو محتمل تر گرفتید (جز کلوین)، ۳ گناهکار تو بازیه. وقتی ۲ تا بین شما چهار تاس. یکی باید بین کریستین و من باشه دیگه درست نیست؟
حالا یه مسئله دیگه. از نظرتون کسی به یارش توی مرحله رایگیری های فاز پیش اولویت اول یا دوم می ده؟ همه جز ریگان به دب اولویت اول و دوم دادن. پس یا دب بیگناهه یا یار ریگانه دیگه غیر اینه؟ حتی اگه غیر این بود، امروز کریستین یه پرونده آورده برای گناهکاری دب. اون که یارش نیست. باستر و کلوین هم که جفت به گناهکاری هم دب هم ریگان باور دارن. از اونور دب بین جسیکا و کلوین به کلوین رای داد.
خب یکم بلند بلند فکر کردم نتیجه ایم نداشت :))
یکم گیج شدم. لپتاپم ندارم که بخوام درست حسابی بررسی کنم. لعنت.

تازه‌وارد
پسندها
0
@کریستین
این جمله در پست اولتون توجه من رو به خودش جلب کرد. که در مورد استراتژی‌ها چرا استراتژی جلاد برای شما جالب به نظر اومده؟ چون گفتین در مورد بقیه نظر خاصی ندارم بریم جلو ببینیم چی پیش میاد. جملتون رو در پایین میارم.

ببین خب واقعا ایده ای از استراتژی مافیا نداشتم. در مورد جلاد ولی یچیزی به ذهنم رسید و گفتم. چه ایرادی داره بنظرت؟ من نقش های هلن و مفس هم دیر درک کردم حقیقت اونجا ته تهش میتونستم در مورد رهبرا نظر بدم ولی واقعیت همونطور ک دیدی پست بالانسمو دقیقه 99 دادم و زیاد نرسیدم به این قضایا فک کنم. و کلا هم باالانسم ضعیفه :دی یکی از دلایلی ک فازهای اول هم شوت بودم تا اعدامی ِ اول همین بود که من نگاه از بالا و بالانس دیدن یه ترکیب رو سخت میتونم پیدا کنم. یعنی باید خیلی فک کنم. همینطوریش هم وزن بازی برام سنگین بود و نمیتونستم بیگناه از گناهکار تشخیص بدم و حقیقت هم فک نمیکردم بازی رو بالانس انقد بچرخه و صحبت ها حول اون باشه. قطعا برای بالانس نیاز داشتم بخونم و فکر کنم. نمیتونسم از بیس بهش فک کنم.
------------
در پست دوم شما به سوالات هیوگو و ریگان پاسخ دادین و حتی بعد از اعلام بالانس هم هیچ سوال یا موردی در مورد بقیه مطرح نکردین.
در پست سوم گفتین که سلام من هنوز کامل نخوندم برم بخونم و بیام و یک سوال از بلو پرسیدین در رابطه با همون مورد یاکوزا که برای منم سوال شده بود.
در پست بعدیت که ظاهرا رفتی و خوندی و اومدی به سوال ریگان در رابطه با اینور و اونور جواب دادی و از بلو این سوالو پرسیدی که گیر مرض‌دار باستر چی بوده که باسترو آورده تو شکهاش و یک سوال تکراری که فکر میکنم قبل تو چند نفر پرسیدن از من در رابطه با استراتژی‌هایی که مطرح کردم پرسیدی و گفتی حس خوبی بهم نداری و به سوالات هیوگو جواب دادی. و البته در ادامه گفتی نرسیدم پستها رو کامل بخونم.
این نشون میده شما در مورد تا پست اعلام بالانس من رو خوندین قطعا و حتی تا پست 46 بلو رو هم خوندین که در موردش براتون سوال مطرح شده و از بلو پرسیدین. درسته؟ یعنی این بین فقط 16 پست باقی مونده که شما نتونستین بخونین. یک چیزی رو متوجه نشدم. شما پستها رو به صورت سلکتیو خوندین؟ یا پستهای همه رو تو این 46 پست خوندین؟ اگر به صورت سلکتیو خوندین دلیلت رو بگو. و اگر همه رو خوندی، چطوری بین این همه پست فقط دو تا نکته تو ذهنت جای سوال داشته؟ (که یکیش هم تکراری بوده سوال از من در رابطه با پست بالانس)

سلکتیو نبود تا جایی ک خاطرمه. ولی هر پست که میخوندم دیتای جدید وارد ذهنم میشد و با گوینده ذهنم همراه میشد و بعد تو پست بعدی اون مساله ی مطرح شده با پاسخ طرف برام حل میشد.
واقعا بیرون کشیدن چیزی از پست ها توسط گناهکار یا بی گناهی که پرسشگری بلده و تجربه داره اتفاق میفته. مثلا تو این قضیه بنظرم تل و ریگان قوی بودن و خب طبیعتا باستر. من اینجای بازی دقیقا در وسط یه جمع بودم و اشفتگی زیادی از لحاظ ذهنی/تمرکزی داشتم و اگر میخواستم بالانس اعلام کنم باید تو یه اتاق در بسته با کاغذ خودکار میشستم احتمالات رو دونه دونه مباوردم . اون دو نکته هم که به ذهنم اومد خب ذهنم اومد. شاید بخوای بگی خیلی سطحی یا هرچیزی ولی واقعا اونجا بازی خیلی گیر بود همه چی و اتفاقا منم در شرایط مناسبی نبودم و ذهنم هم کاملا بسته. سوال تکراری ِ شما ک میگی ازت پرسیدم رو فقط بهم بگو پیش از من کی پرسیده بود ؟ چون یادمه اولین جواب رو به من دادی و بعد بقیه رو هم ارجاع میدادی به جوابی که به من دادی. درسته ؟ بعد یه چیزی ممکنه تکراری باشه ولی تو اون حالت اولی ک گفتم نگنجه یعنی مساله برام تا اون لحظه، حل نشه خب اونجا میام میپرسم. من بنظرم ذات این کار گناهکاری نیست لزوما.

در پست بعدیت در مورد جوابی که من و بلو بهت دادیم، نظر دادی. و اعلام کردی از پاسخ بلو اصلا حس خوبی نگرفتی و با پاسخی که من بهت دادم موافقت کردی. پست شماره 68. و مجددا هیچ چیزی در مورد بقیه نگفتی.
در پست بعدیت (72) در مورد بحث تل و استف نظر دادی و اعلام کردی با این پاسخ‌ها استف رو مثبت نمیبینی. و پاسخ یک سوال رو که باستر ازت پرسیده دادی.
در پست 89 پاسخاستف رو نپذیرفتی یه جورایی و اعلام کردی برات از همه منفی‌تره. و به جکسون در رابطه با نبودنت و محافظه‌کار نبودنت پاسخ دادی. و این رو نوشتی در انتهای پستت. و گفتی بین بلو و استف برای رای مردد هستی.
و در پست 115 دفاعیه دادی و اعلام تعجب کردی از رایی که توسط مدی و جکسون بهت داده شده. توی دفاعیه هم گفتی من کلا همینه سبک بازیم و چیز زیادی ندارم وارد بازی کنم.
درسته این هارو گفتم
این اولویت شماست در رای‌گیری:
دب جک: ۱. بلو بروک ۲. استف بون ۳. تل پول ۴. کریستین بارلو ۵. دب جک
بالاتر آوردم که شما گفتی مشکوک‌هات بلو و استف و کریستین هستن و حتی گفتی ریگان و تل برات تقریبا مثبتن. این اولویت با چیزی که گفتین همخوانی نداره! و چرا جای من و تل تغییر کرده؟

پست بعدی شما (142) تقریبا همون چیزایین که در دفاعیه گفتین. من محافظه کار نیستم و بازی گره‌گشا نداشتم و ... و در مورد رایت صحبت کردی اما اشاره‌ای به اینکه چرا جای من و تل برات عوض شده نکردی! و با جدیت تمام اعلام کردی منتظری من به سوال باستر پاسخ بدم. و در مورد اولویت بقیه هم سوالاتی پرسیدی.

در پست 148 شما به باستر در مورد این سوالی که پرسیدم پاسخ دادین. ولی من این پاسخ شما رو قبول نمیکنم. وقتی شما تل رو تقریبا مثبت تلقی میکنید و من رو مشکوک، برای باز شدن ساید بازی حاضری یک تقریبا مثبت به جای مشکوک رو بدی بیرون؟! و گفتی که در دفاعیه بودی و تمرکز کافی نداشتی و ... و اگه برگردی عقب تل رو میبری آخر. من بلاخره متوجه نشدم چی بود هدفت.
در ادامه پستت به سوالات هیوگو پاسخ دادی و یک سوال در مورد اولویت ریگان پرسیدی و مشخصه که حضور کافی رو برای خوندن پستا نداشتی.
در ادامه پست 157 رو دادی و در مورد باستر صحبت کردی که به تل رای داده و گفتی روندش منطقی بوده ولی غیر منطقی بوده متوجه نمیشم اگر ایراد باستر به تل رو منطقی میدونی بقیه جملت چی میگه دیگه! اگر هم منتطقی نمیدونی اول جملت چی میگه؟ و ادعا کردی باستر میتونه جلاد باشه.
و از ریگان هم در این مورد نظر خواستی! جالب شد برام. دقیقا چی بازی ریگان شما رو اینطور مطمئنت کرده که حاضر بودی پشت دستش رای بدی؟ @ ریگان نظر تو در این مورد چیه که اونجا گفته حاضره پشت دستت رای بده؟

در پست 181 به کلوین رای دادی و گفتی پشت دست بلو این کارو میکنی! حقیقا من این پشت دست بازی کردن رو درک نمیکنم! شما پشت دست بلویی رای دادی که فاز بعد خودش دیگه به کلوین رای نداد! چه توضیحی برای این داری؟ و سوال دیگرم اینه که در کمتر از یک ساعت چرا تصمیم گرفتی از پشت دست ریگان بیای پشت دست بلو؟ بلویی که فاز قبل اولویت اولت بود! اینهمه تغییر رو درک نمیکنم. و گفتی متوجه حرفای کریستین هم نمیشی متوجه کدوم حرفم نشدی دقیقا؟ نیاز بو توضیح بیشتر نداشته؟ از جکسونم خواستی رایش به کلوین رو دست نزنه. انقدر مطمئن بودی از گناهکاری کلوین؟ یا جکسون رو میخواستی ببری پشت دست بلو؟

اشتباه اولم : نحوه ی رای گیری رو درست نفهمیده بودم
اشتباه دومم : دفاعیه بودم - ناراحت بودم - و توی اولویت هام بی دقتی کردم قطعا و تمرکزم اون لحظه هم روی خودم و هم روی بلو و استف رو جا به جا کردن بود.
از فیدبک شما به سوالات حس مثبت و گارد نگرفتن گرفتم ولی با این حال تو اون جای بازی و گیج کننده بودنش من روی استف و بلو بعنوان گزینه های بیشتر مشکوک بودم و برای شما کمتر. و قبول دارم تل هم برام بیشتر سفید بود ولی تنها چیزی ک فک کردم این بود که حداقل تل سایدی شاید از بازی روشن کنه و شما نه. شمارو کلا گوشه موشه میدیدم. این فکر من در چند ثانیه رخ داد و انقد ذهنم درگیر نوشتن دفاعیه، خوندن دفاعیه ها و اتفاقات استف و بلو بود که تمرکزم از اولویت های بعدی پایین اومد
در کل این بی احتیاطی رو میپذیرم ولی واقعا به خودم حق میدم در اون شرایط و اون زمان اشتباه بکنم. اگر انقد بی احتیاط نبودم هر پنج دقیقه به خودم صد افرین میگفتم بابت بازیم. ولی من اوایل بازی کلا با اینکه بودم در تاپیک ولی قدرت تحلیل اتفاقات رو نداشتم و برای همین هم خودمو سرزنش کردم جلوتر.

هدفم هم نمیفمم چیشو نمیفمی وقتی الان تل با درصد بالا بیگناه اعلام شده خب ملومه میگم برگردم عقب میذارمش عقب تر. دوم اینکه من اون لحظه بعلت عدم تمرکز نتونستم درست فک کنم و اگر درست فک میکردم این غلط اضافه رو نمیکردم .

ایراد باستر به تل منطقی بودم یعنی من نمیتونم بگم چرا این جمله رو گفتی چون اون فکر تک تک کلمات رو کرده ولی
ولی حسم به اون پست اینه که طرف اگاهه و رفته از بازیش یچیزی بکشه بیرون و خیلی مطمن پست طراحی کرده برای اعدامش. در چند مرحله که بعدا هم کسی نتونه بگه چرا. فارغ از هر نقشی ک داره. و بله این جا فک کردم اون جلاد میتونه ایشون باشه چون حس کردم هدفمند حرکت کرده.

این چیزی هست ک خب فکر میکنم احتمالش به ذهن ادم میرسه و بارها هم گناهکارا ازین استفاده کردم و مخصوصا وقتی یوزر پشتش رو بشناسی :دی خب ؟

راجع چرا حس بی گناهی به ریگان گرفتم توضیح دادم. و ببخشید من اونجای بازی با گیجی شدیدم نیاز داشتم اعتماد کنم.
چون با این ک اون وسط معلق بمونم و کاری از دستم بر نیاد و اخر به جرم سایه اعدام بشم و یه بی گناه کم بشه از بازی، مخالف بودم. شما وقتی کاری از دستت در فاز روز میون گرگ ها بر نمیاد چیکار میکنی؟ ریگان به من حس مرض نمیداد. رای درست داده بود و جست و جو گریش حتی در رابطه با خودم + بود. البته نگفتم تا اخر بازی سفید میمونه و این وابسته به ادامه ی فعالیتش بود ک گفتم ادامه ی فعالیتش هم مثبت دیدم.

تغییر ندادم. بلو و ریگان هم راستا بود. علت سفید شدن بلو هم این بود ک اصن پستای ریگان باعث شد از وجه دیگه ای ببینمش و فکر کنم بیگناهه و ردی :دی مگه ساید بلو و ریگان متفاوت بوده ک میگی من از پشت این پریدم پشت اون ؟ :|
بلو رو اسم بردم چون رفتم پستش در مورد کلوین رو خوندم عزیز من و منطقی بود. اینو هم توضیح داده بودم قبل تر. اون لحظه هم یه حرف یکم نصفه بین ما مونده بود ک من اینو نقل قول کردم برات در همین فاز پیش در ابتدای پستم همراه با منشن. گفته بودم ک شما تاثیر یاکوزا در فاز روز رو در نظر نگرفتی و بدون درنظر گرفتن این تروریست رو قوی دیدی. با منطقی ک در مورد قوی تر بودن تروریست دادی اکی شدم ولی پرسیدم ک اینو چرا در نظر نگرفتی جواب ندادی . جکسون رو خواستم ببرم پشت دست بلو چه سوالیه دیگه ؟ الان ینی جکسون برای شما گناهکاره ؟ یا بلو ؟ چی ِ این حرکت گناهکارانست؟ اون لحظه میخواسیم دو نفر بیان دفاعیه و تقریبا هر ادمی ک مرض نداشته باشه اونجا شاهد این قضیه بود. جکسون خودش گفت برای دفاعیه رای شو ابطال کرده و منم بهش گفتم الان دفاعیه ست ک برگرده به همون قبلی. اون وسط من نه رایی تغییر دادم و نه جهت دهی ای داشتم و نمیفهمم مشکلی ک در اون لحظه با من داری رو ؟

من تا همینجا فرصت پاسخگویی داشتم. نیازه باز اولویتم رو خوندن جواب های بچه ها به پستم بذارم و بعد برگردم به ادامه ی پست شما.

God

Administrator
گاد
پسندها
961
گاد
یادتون نره رای بفرستید. تا ۱۰:۳۰ وقت دارید.

تازه‌وارد
پسندها
0
ببین اینی که میگی هم ممکنه باشه. یه چیزی هم با اجازه‌ات من بهش اضافه می‌کنم و می‌گم جسیکا اگه مافیایی بوده که سرش درد می‌کرده و بازیش روال نبوده و نمی‌تونسته بیاد، چرا گزینه‌ی اعدام خود مافیا نباشه؟ به نظرم اینم محتمله. چون حس می‌کنم باستر توی رای دادن به جسیکا یه حس اطمینانی از نقش اعلامی داشت.
ولی کلا اینکه میگی استف رو پرسیدن به نظرم ممکنه. اولش زیاد احتمال نمی‌دادم پلیس پرسیده باشه اما الان که بیشتر دقت می‌کنم می‌بینم غیرممکن نیست استف رو پرسیده باشن.
و اینکه این احتمال رو هم باید داد که هم استف یاکوزا باشه هم جسیکا مافیا بی‌نقش. چون منافاتی ندارن و استف هم به جسیکا رای نداده. در این صورت کی اون یه مافیای دیگه‌ست به نظرت؟ نمی‌گم طبق یک مافیا پیش بریم ولی باید گوشه‌ی ذهنمون باشه که گزینه‌ هامون رو پوشش بده.

اره میتونه اون حالت هم. جلاد بودن ِ باستر نباید بلد باشه در این حالت؟
اونو نمیدونم واقعا الان :))

دب استف اگه گناهکار باشه و یار کلوین، چرا باید بین جسیکا و کلوین، در حالتی که جسیکا یه رای کاملا سیفه،‌به کلوین رای بده؟ در حالی که خودش قبلا گفته بوده جسیکا براش مافیاس.
برای دفاعیه اوردنش اول رای داد به کلوین درسته ؟ یا من اشتباه میکنم
شاید واقعا حس کرده جسیکا دیگه اعدامه با اون دفاعیه و میخواسته رای پرت بده که کسی ردی بین این دو پیدا نکنه و همینطور هم راستایی با باستر دیده نشه (اینطوری هم در تل هم راستا بودن هم در اعدامی بعدی)
نمیدونم واقعا حس میکنم اینو زیادی پیچیده دیدم.

@ریگان
@باستر
@کلوین
نظر بدید

همواره دارم فک میکنم بعد بازی به غلط کردن نیفتم از اعتمادم و استرس دارم :)) ولی سعی میکنم اونو ایگنور کنم و به غریضه و روند بازی ای که دیدم اعتماد کنم . :دی
چرا. و اون میتونه واقعا کریستین باشه.
اگر باستر و کلوین مافیا باشن و استف. باستر الان حق داره کلوین رو سفید کنه چون از لحاظ تعدادی مهم میشه براش. اینجا برای گزینه ی جلاد بین تو و کریس میشه فک کرد.
اگر باستر جلاد باشه - کلوین کریستین میتونن مرتبط باشن

الان دقیقه نود وقت ِ این سوالاس ؟ من تو هر سناریو ک دیدم کلوین میتونست مافیا باشه برای همین فعلا این گزینه ی اصلیمه.پستشم خوندم البته ولی واقعا سرعت من پایینه و نمیرسم هم جواب بدم هم فک کنم هم پستای جدید رو همرو پیش ببرم سعی کردم این فاز با اولویت پیش برم مثل فاز پیش نشم. امیدوارم ناراحت نشین. متاسفانه باستر هم دیر رسید به بازی.

تازه‌وارد
پسندها
0
ریگان لاووا: ۱. کریستین بارلو ۲. دب جک ۳. تل پول ۴. استف بون ۵. بلو بروک
در رای های فازی که تل اعدام شد، ریگان دب رو رای دوم گذاشته. پس دب با هیچکس نمی تونه یار باشه، یا بیگناهه یا جلاد. در نتیجه @باستر و @کلوین در هر صورت کریستین باید براتون گناهکار بشه. نظرتون چیه؟

- - - Updated - - -

من به کریستین‌رای‌می‌دم. تغییر رای می تونم بدم و نیاز به فکر بیشتر دارم.

- - - Updated - - -

حتی در صورت مافیا بودن ریگان، یارش چون دب نمی تونه باشه، برای باستر و کلوین، یارش باید کریستین باشه. غیر از اینه؟

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
دستیار مافیاییا

تاس

+
اتصال به گوگل

کاربران آنلاین

هیچ کاربری آنلاین نیست.

یافتن کاربر

اتصال به گوگل

کاربران آنلاین

هیچ کاربری آنلاین نیست.

یافتن کاربر

بالا پایین