سلام و آرزوی توفیق روز افزون و مرض و سید
املاکی ای ؟ میگم چرا اینقدر مافیات خوب شده

اوه اوه اوه خدا به پلیر ها برسه
دیالوگ دومت هم که نقل کردی خیلی تاثیر گذار بود، نگاهم به خوشبختی عوض شد. احسنت.
ششم. با توجه به اینکه گفتی عشقولانه و اینا تعطیلی این سوال ازت راحت تره (

) یک نفر رو که تو زندگیت خیلی قبولش داری و بهش کراش عاطفی هم نداری، یعنی میگی این دیگه "خداس" بین آدمایی که من میشناسم. لازم نیست نامش ببری، فقط توصیفش کن، یعنی از نظر شخصیتی، موفقیت های زندگی شخصی یا اقتصادی و ... بگو دقیقا چه ویژگی هایی داره و تو جلب کدوماش شدی
هفتم. رابطه ات با مرگ چطوریه ؟ اگر فردا یهو بهت بگن یه بیماری داری، تا آخر هفته بیشتر مهمون ما نیستی (خدا نکنه نداره، چند روز هم بهت فرصت دادم تازه :

) اولا چه حسی بهت دست میده و دوما تا آخر هفته چیکار می کنی ؟

(شوخی کردم، شغال هستی، ولی راضی به مرگت نیستم

)
هشتم. فرض کن تو منطقه ای که داری کار املاک می کنی، من یه خونه کلنگی دارم، بعد این خونه موقعیت تاپ داره، ولی من خودم نمی دونم و قشنگ معلومه گاگولم و اولین املاک اومدم پیش شما

میگم مثلا می خوام مشارکت ببندم 50-50، متریالشم مهم نیست

واکنشت چیه ؟ میری با اون سازنده هه می بندی و یه چیزی ازش کمیسیون بیشتر میگیری، یا آگاهم می کنی نسبی ؟

مخصوصا هم گفتم مشارکت چون میدونی که قراره همونجا بمونم و این احتمال هست که بفهمم کردی تو پاچم

اینو که جواب دادی، همین سوال رو برای فروش ملک و رفتنم از کل قم در نظر بگیر

یعنی دیگه تا آخر عمرت قرار نیست منو ببینی در حالت دوم.
نهم. گفتی که انسان حریصه، و ممکن یه میلیارد دلار هم راضیش نکنه، به نظرت اونی که 1800 تا ملک داره و داره اجاره میده و تخمینا داره ماهی حداقل 7-8 میلیارد تومن اجاره جمع می کنه، و حدود 3-4 هزار میلیارد هم داراییشه، اگر فرض کنیم که ماهی 1 میلیارد خالصم خرجش باشه (30-35 هزار دلار)، و هفت و هشت تا ملک هم تو جاهای مختلف ایران و دنیا داره، بقیه اش رو دقیقا می خواد چیکار ؟

یعنی مثلا فرض کن تورو گذاشتن جای اون، تهش به نظرت قراره به چی برسه این حرص ؟

شعاری نمی خوام برخورد کنما، می خوام ببینم از نظر هادی تهش چیه ؟
ده. یه غول چراغ جادو داری، میاد میگه من تو کار ملک و پول نیستم (

) ولی یکی از این سه امکان رو داری: 1- پرواز کنی ، 2- ذهن بقیه رو بخونی، 3- تا دنیا برقراره سالم و سلامت بدون هیچ کاستی، زندگی کنی وبا اینکه فیلدش پول نیست، ولی یه رفاه نسبی نسبتا خوبم برات تضمین کنه. کدومش رو انتخاب می کنی ؟
چایی هم که بهمون ندادی، از شما املاکی ها چیزی برای آدم در نمیاد

فعلا تا بعد