جدیدترین‌ها

بازی دور دوم مافیا | House of Cards S02 , Freddy's Return

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
آرش
پسندها
337
@پویا
در مورد اون پست اول اخه وقتی بازپرس توی بازیه و با یه پرسش میتونه قضیه رو بفهمه، اونجور نخ دادنه اصلا منطقی نیست. ینی خیلی زیادی تو چشمه کما اینکه خودت هم اشاره کردی. اگه مثلا بقیه اشاره میکردن به جای تو، میتونستی بگی که توی چشم نبوده. حرفمم این نیست که چون اون حرف رو زدم ستون پنجم نیستم، حرفم اینه که کلا به خاطر وجود بازپرس منطقی نیست که اون حرف نخ بوده باشه، حالا هرکسی گفته باشه.

@عرفان
محمد چیه الان به نظرت که رای دادی بهش؟

Thomas Shelby
پسندها
648
@پویا
در مورد اون پست اول اخه وقتی بازپرس توی بازیه و با یه پرسش میتونه قضیه رو بفهمه، اونجور نخ دادنه اصلا منطقی نیست. ینی خیلی زیادی تو چشمه کما اینکه خودت هم اشاره کردی. اگه مثلا بقیه اشاره میکردن به جای تو، میتونستی بگی که توی چشم نبوده. حرفمم این نیست که چون اون حرف رو زدم ستون پنجم نیستم، حرفم اینه که کلا به خاطر وجود بازپرس منطقی نیست که اون حرف نخ بوده باشه، حالا هرکسی گفته باشه.

@عرفان
محمد چیه الان به نظرت که رای دادی بهش؟

توضیحاتت قابل قبول نیست برام. حرف منم عوض کردی. من گفتم تو چشم نبود، اگه بود هم بقیه دقت می کردن. من فقط گیر دادم و بقیه اگه دادن بعد از حرف من بوده.
ولی لحنت مظلومانه بود. در نظر می گیرم.:دی

مافیایی
پسندها
4
خب. الان رامتین و صدرا دو رای دارن. بین اینا من نظرم صدرا س.

صدرا اگر بی گناه باشه چی پویا؟ فرض رو فرض عرفان و 4 نفر بی گناه گرفتی.

سر پست هاش اشتباه زیاد داشت، ولی حسم بهش مثل حس های خودم تو دورهای اول بی گناهیمه.

@ عرفان

رایت رو دیدم. دوست داشتم :دی. به نظر خودت تا به اینجای بازی من چه نفشی میتونم داشته باشم؟

کارکشته مافیا
پسندها
112
اول اینکه اصلا مشخص نیست که بی نقش شدن خیاط توی داستان بیاد. به نظرم کاملا ممکنه نیاد، خصوصا اگه قرار باشه لباس هم توی داستان هیچ اشاره‌ای بهش نشه. اگه قرار باشه به لباس اشاره نشه، به بی نقش شدن خیاط هم نباید اشاره بشه چون بیس قضیه یه چیزه.
خب منم نگفتم تحلیلم وحی منزله! گفتم بیسم اینه اگه مشکل داره اصلاحش کنین نه اینکه به قصد سوتی گیری بیاین بررسی کنین چون گفتم وحیه هیچ ایرادی نداره پستم. این دیدتو دوس نداشتم وقتی خودم میگم این نظر منه ممکنه اشتباه باشه بیاین منطقیش کنیم من یه دید جامع به خودم و بازی سعی کردم بدم بدون غرض و مرضی امیدوارم بفهمی اینو

۲ اینکه در مورد رضا کسی از گناهکار اعلام شدنش سودی نمیبرد ولی در مورد ترسا چرا. ضمن اینکه من نگفتم تو به ترسا لباس دادی و زدی. گفتم به ترسا لباس دادی و کاراگاه زدتش

خب لباس بدم برای روز بعدش؟ اره این ممکنه کاملا احتماله دیگه دروغ چرا
یه احتمالم هست تو لباس داده باشی به ترسا چون تو اتفاقا زودتر از من گیر دادی بهش. رامتینم رای داد میتونست لباس بده به ترسا و نفعم ببره. اره اینا هست واقعا کتمان نمیکنم.

ضمن اینکه اکه تو مافیا باشی و طبق اون سناریو که گفتم و به نظرم با بازیت میخونه، یعنی مافیا ۲ نفره. اگه مافیا ۲ نفر باشه هم خطرناکه الان به نظرم. یعنی تفاوتش با قاتل و هوکر اونقدر نیست برام که بیخیال یه مافیا بشم و برم دنبال هوکرها و قاتلهای با احتمال پایین تر. برای اینکه هوکر توی ۵ نفر ببره، باید با ۳ یا ۴ نفر از اعضای حاضر در بازی خوابیده باشه. یکم بعید میبینم با توجه به مرگ‌های متعدد در شب. ممکنه هم با همه خوابیده باشه، ولی بلاخره احتماله دیگه.

اره اگه مطمعنی من مافیام باید رای بدی درسته.

ممد رو برا قاتل بودنش رای دارم یکمم ستون پنجمی جذب شده شاید. بین تو و ممد دیدم تو پست دادی باید جوابتو میدادم بعد به ممد دادم که بشه عوض کنم. دارم میخونم پستا رو شاید عوض کردم رایمو

Thomas Shelby
پسندها
648
صدرا اگر بی گناه باشه چی پویا؟ فرض رو فرض عرفان و 4 نفر بی گناه گرفتی.

سر پست هاش اشتباه زیاد داشت، ولی حسم بهش مثل حس های خودم تو دورهای اول بی گناهیمه.

@ عرفان

رایت رو دیدم. دوست داشتم :دی. به نظر خودت تا به اینجای بازی من چه نفشی میتونم داشته باشم؟

آرش هم وقتی رای دادم این اومد تو ذهنم که اگه بیگناه باشه چی. همه ممکنه بیگناه باشن و اونجوری نباید رای داد.
صدرا هم گفتم ممکنه اشتباه بیگناهانه کرده باشه، ولی شک زیادتری بهش دارم در کنار آرش و تو. شما که رای نمیارین ظاهرا. به خودم رای بدم؟:دی تو جای من.

مافیایی
پسندها
4
خب منم نگفتم تحلیلم وحی منزله! گفتم بیسم اینه اگه مشکل داره اصلاحش کنین نه اینکه به قصد سوتی گیری بیاین بررسی کنین چون گفتم وحیه هیچ ایرادی نداره پستم. این دیدتو دوس نداشتم وقتی خودم میگم این نظر منه ممکنه اشتباه باشه بیاین منطقیش کنیم من یه دید جامع به خودم و بازی سعی کردم بدم بدون غرض و مرضی امیدوارم بفهمی اینو

خب لباس بدم برای روز بعدش؟ اره این ممکنه کاملا احتماله دیگه دروغ چرا
یه احتمالم هست تو لباس داده باشی به ترسا چون تو اتفاقا زودتر از من گیر دادی بهش. رامتینم رای داد میتونست لباس بده به ترسا و نفعم ببره. اره اینا هست واقعا کتمان نمیکنم.

اره اگه مطمعنی من مافیام باید رای بدی درسته.

ممد رو برا قاتل بودنش رای دارم یکمم ستون پنجمی جذب شده شاید. بین تو و ممد دیدم تو پست دادی باید جوابتو میدادم بعد به ممد دادم که بشه عوض کنم. دارم میخونم پستا رو شاید عوض کردم رایمو

اوکی. یک سوال. نظرت در مورد صدرا چیه؟ چون فازهای قبل خیلی بازخواستش کرده بودی.

کارکشته مافیا
پسندها
112
چی میتونه داشته باشه ممد دیوونم کردی :| یه جواب واضح بده اگه بیگناهی! اون شبه ادعات چی بود اصلا پوینتی نداشت حالا هی بباف اصلا نمیفهمم حرفاتو دارم میگم فلان نقشا موندن و اونایی که موندن هم دلیل بر اطلاعات دادن یا چیزی فهمیدن ازشون نیست میزنن میکشن تو شب خلاص

مافیایی
پسندها
4
آرش هم وقتی رای دادم این اومد تو ذهنم که اگه بیگناه باشه چی. همه ممکنه بیگناه باشن و اونجوری نباید رای داد.
صدرا هم گفتم ممکنه اشتباه بیگناهانه کرده باشه، ولی شک زیادتری بهش دارم در کنار آرش و تو. شما که رای نمیارین ظاهرا. به خودم رای بدم؟:دی تو جای من.

حرفت درسته. تا الان بین بحث من و رامتین نظرت چطوریه؟ و من یا عرفان؟

@ عرفان

ببین خیلی واضحه عرفان. برو پست هام رو از اول بخون و روند بازیم رو ببین. به نظرم چیزهای خوبی دستگیرت میشه.

پویا پرسید که گادکش نشدم چقدر به نقش ربط میتونه داشته باشه، اونجا هم بهش گفتم. به نظرم ربط هم میتونه داشته باشه. اون شبه ادعا که میگی به نظرم اگر ادعای کامل می کردم گادکش میشدم.

رئیس جماهیر
پسندها
271
محمد

نمیدونم مرضه یا چی‌ولی دلیل بیخودی داری :دی
فقط میگی محافظه کارم و اینم از رو دور قبل میگی که از نظرت بازیم با اون دوره فرق کرده :دی من دور قبل کلا گیج بودم خیلی وقتم بود بازی نکرده بودم و از نظر خودم خیلی بد بازی کردم اون دور :دی وگرنه بازیم همیشه تقریبا همینجوریه و البته قبول ندارم محافظه کارانه است.
اون رای هم بازم میگم به ترسا شکم خیلی بیشتر از صدرا و محمدرضا بود، شب دوم هم‌ یهو بحثا زیاد شد نتونستم به نتیجه برسم تصمیم‌گرفتم‌از امان‌ استفاده کنم. حالا اینو کلا بهونه کردی برا این که بگی تو محافظه کاری و فرق کردی و حتی بر اساسش رای دادی و تلاشم میکنی رای جمع کنی :دی
چی‌ بگم والا

God

Administrator
گاد
پسندها
961
رامتین: صدرا، محمد
عرفان: آرش
صدرا: مهدی، رامتین
آرش: پویا
محمد: عرفان

از الان تا 9:30 هرکی یه بار رایشو می تونه عوض کنه
رامتین و صدرا دفاع کنند. در صورت تساوی، قرعه کشی میشه.

کارکشته مافیا
پسندها
112
صدرا به نظرم ستون پنجم جذب شدست. با توجه به اینکه میخاستم فرعی پیدا کنم اونو گذاشتم برا بعد ولی حس میکنم اون سوتیش بعد فهمیدن اینه که جذب شده و تنها مونده استرس گرفته اومده یه چیزی نوشته توش عمادو گفته که رای به اعدام بده بهش که مثلا تابلو نباشه بعد یادش رفته رضا رو بگه و تا الانم نیست برنامه چید که من نیستم رای میدم.

الان که مساویه چون باید اعدامی گناهکار داشته باشیم بین صدرا و رامتین مطمعنا صدرا سیاهتره کارنامش. رای به ارش بدم میره به قرعه کشی 3 نفر که خوب نیست بنظرم به شانس واگذار شه اینجوری

مافیایی
پسندها
4
@ رامتین

تلاش نکردم رای جمع کنم. رای صدرا رو همون اول فاز بهت داده بود و الان هم می بینم پویا و بقیه نظر خاصی روت ندارن. اگر واقعاً بفهمم بی گناهی رایم رو برمی دارم.

@ عرفان

به نظرت الان فرعی ها کیا میتونن باشن؟ یکیشون که با فرض خودت من میتونم باشم. اونای دیگه کین؟

کارکشته مافیا
پسندها
25
آقا من سرپایی نمیتونم تمرکز کنم. حرف مهمی اگه زدین بگین. جواب و نظرمم درمورد پست ها رو بعدا میدم

عرفان تو میگی صدرا رو شانسی زدن ستون ۵ درومده؟
رای ها به رامتینم برای چی بودنشه؟

God

Administrator
گاد
پسندها
961
پرسیده شده میشه پست داد یا نه، تا 9:30 پست آزاد، تغییر رای یکبار

کارکشته مافیا
پسندها
112
گفتم فرعی هامو....تو 50 درصد پویا ارش و رامتین

این صدرا واقعا دست ما رو گذاشته تو حنا. اگه بیگناهم باشه یه درصد به خاطر اون سوتی مضحک و این نیومدن تو فاز به این حساسی بهش رای میدم علیرغم اینکه میدونم ممکنه شب بازی تموم شه با هوکر یا سم قاتل که فردا بین 5 تا یه انتخاب بیشتر نداشته باشیم. گره بازیه در حال حاضر و باز شه بهتره.

رای به اعدام باطل: ممد

رای به اعدام: صدرا

مافیایی
پسندها
4
آقا من سرپایی نمیتونم تمرکز کنم. حرف مهمی اگه زدین بگین. جواب و نظرمم درمورد پست ها رو بعدا میدم

عرفان تو میگی صدرا رو شانسی زدن ستون ۵ درومده؟
رای ها به رامتینم برای چی بودنشه؟

صدرا اول فاز به رامتین رای داد و رفت.

منم یک سری بحث ها باهاش داشتم که یک جاهایی خودت اشاره کرده بودی. این پست آخرش شک ایجاد کرد برام. منتظرم بیاد یک صحبتی بکنه.

God

Administrator
گاد
پسندها
961
[FONT=&quot]رامتین: صدرا، محمد[/FONT]
[FONT=&quot]عرفان: آرش
[FONT=&quot]صدرا: مهدی، رامتین، عرفان[/FONT]
[FONT=&quot]آرش: پویا

[/FONT]

[/FONT]

[FONT=&quot]هرکی یه بار رایشو می تونه عوض کنه
عرفان دیگه امکان تغییر رای نداره
در صورت ثابت بودن رای ها، صدرا اعدام میشه
[/FONT]

کارکشته مافیا
پسندها
112
@مهدی

ببین من خودمو گذاشتم جای عماد فری رضا گفتم دیشب بین ما هفتا ک الان تو بازی ایم یه تیر میخاستن بزنن که بمیریم درسته؟ قاتل نباید بزنن. گزینه قاتلشونو میزارن کنار. سامور یا رویین نباید بزنن. اونم میره کنار علیرغم این که گفته بودیم سید بندی رو نباید پرچم کنیم من یه درصد به این فک کردم که سیف ترین گزینه برا خوردن تیر بین ما صدرا بوده که زدن و ستون دراومده...خودمم گذاشتم جای سید دقیقا همین نقشو به صدرا میدادم من. با توجه به اینکه شبا زیاد هدفه و سری قبلم مافیا نبوده اگه مافیا نزارتش ستون ممکنه بده بهش. با کنار هم گذاشتن همه اینا به جمع بندی رسیدم

مافیایی
پسندها
4
@مهدی

ببین من خودمو گذاشتم جای عماد فری رضا گفتم دیشب بین ما هفتا ک الان تو بازی ایم یه تیر میخاستن بزنن که بمیریم درسته؟ قاتل نباید بزنن. گزینه قاتلشونو میزارن کنار. سامور یا رویین نباید بزنن. اونم میره کنار علیرغم این که گفته بودیم سید بندی رو نباید پرچم کنیم من یه درصد به این فک کردم که سیف ترین گزینه برا خوردن تیر بین ما صدرا بوده که زدن و ستون دراومده...خودمم گذاشتم جای سید دقیقا همین نقشو به صدرا میدادم من. با توجه به اینکه شبا زیاد هدفه و سری قبلم مافیا نبوده اگه مافیا نزارتش ستون ممکنه بده بهش. با کنار هم گذاشتن همه اینا به جمع بندی رسیدم

جالب بود این دیدگاهت. من یک حدس داشتم که گادفادر میتونه کسی رو هم بزنه که بدونه مثلاً فازهای بعد براش دردسر میشه و صدرا با عماد رو دیدم کانتکت زیادی نداشتن، برای همین به جذب صدرا به عنوان ستون پنجم شک کم تری داشتم.

Thomas Shelby
پسندها
648
من با اعدام صدرا موافقم. رایمُ فعلا عوض نمی کنم که سوء استفاده نکنن. ولی لازم باشه عوض می کنم.

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
دستیار مافیاییا

تاس

+
اتصال به گوگل

کاربران آنلاین

هیچ کاربری آنلاین نیست.

یافتن کاربر

اتصال به گوگل

کاربران آنلاین

هیچ کاربری آنلاین نیست.

یافتن کاربر

بالا پایین