خب. در مورد صدرا نیومدنش خیلی موثر بود. این که اشتباه کردیم، الان که نقشش معلوم شده راحته. وگرنه منم یه حس گیج بودن ازش می گرفتم، منتهی برام بیشتر گناهکار بود و اگه با رامتین مساوی میشد به صدرا رای می دادم. غیر طبیعی هم نیست. شما دور پیشُ نگاه بکنید. الان 1 فاز برای اعدام داشتیم عملا و این فاز ممکنه فرصت آخر یا یکی مونده به آخر باشه. و واقعا با 1 رای نمیشه چیزی قطعی گفت و کار سخته.
در مورد نقش آرش، به نظر من قاتل نبوده و سم بوده ولی مهمه که اگه قاتل نبوده چی بوده. من حس می کنم هوکر یا ستون پنجم جذب شده بوده. مافیام الان یک نفر هست به نظرم. (0 اگه بود می گفت گاد. 2 هم اگه بوده تحت شرایطی که به ذهن ما نمی رسه آرش بوده که شده 1 الان). 70 یا 80 درصد قاتل نبوده از دید من.
اگه قاتل بوده بعید می دونم سامورایی زده باشه. چون کسی که نزدیک برد هست نمیاد تیر ریسکی بزنه الان دیگه. سم هم داره. سم اشتباه بده هم هر دو می میرن. هردویی نداشتیم.

اگه قاتل بوده باشه به نظرم با تیر زدنش.
چیزی که الان برای من جالبه خود بالانس هست. به جز رویین تن یا سامورایی، بقیه بیگناها مردن. یه دوری سید شعبده باز گذاشته بود که نمی مرد تقریبا. 2 تا داده بود. از اون دور که همین دور 1 هاوس هم بود اگه اشتباه نکنم، من حدس می زنم 2 مستشار در بازی بوده از اول. چون غیر این سخته. خلفی هم همون فدایی می گیرم که احتمالا مرده ش به درد خورده. چون غیر این سخته.
تو این 5 نفر پس من یک قاتل می بینم. یک مافیا. یک رویین تن یا سامورایی. یک مستشار. نفر پنجم حالا یا هوکره یا ممکنه فراری باشه یا نمی دونم. شایدم بیگناه بی نقش یا فدایی دومی دکتری چیزی که تا الان به هر ترتیب زنده مونده. اگه هوکر باشه کار سخته. اگه نباشه هم خیلی راحت نیست باز.
مافیا م گفتم دیگه باتوجه به اتفاقات شب و صدرا و این مسائل که گفتین، الان من متصور نیستم دو نفر. بازیاتونم نمی خوره حقیقتا.

محمد فقط میخوره اونم نه با درصد بالا، صرفا چون بقیه به نظرم نیستن این بالا رفته. یه حالت هست که محمد بوده باشه از اول و ستون پنجمم الان باشه که جذب شده باشه که فک نکنم واقعا.
حالا اینکه کی گناهکاره، حالا قاتل محتمل تر و بعدش هوکر واقعا نمی دونم. از گزینه های خودم که شک اصلی داشتم محمد مونده، ولی احتمال قاتلش الان زیاد نیس برام. هوکر شاید. ولی هوکر کلا کمه برام.

ذهنم میره سمت رامتین. ولی برای ستون پنجم جذب شده هم که مافیای تک باشه بازم ذهنم میره سمتش. نمی دونم.
عرفان الان مث قبل مثبت نیستم. ولی منفی هم نیستم. مهدی قاتل؟ اینم بالا نیس. ولی به هر حال همه احتمالات ضعیف هم باید در نظر گرفت.
من هر موقع کسی برام برجسته تر از بقیه بشه میگم. ولی فعلا میخوام با ذهن باز عمل بکنم و به بیگناه یا بیگناهای باقیمانده هم توصیه می کنم اینگونه عمل کنن. چون مافیا به نظرم الان 2 نیست، گناهکار یا مرضدارا هم دنبال همدیگه هستن نه دنبال زدن بیگناه. این می تونه کمک بکنه بهمون. فاز قبل هم گیری که مهدی داد و آرایی که جمع شد، اعدامی نبود که اعدام گناهکارانه باشه به نظرم. نه اینکه کسی که رای داده بیگناهه ها. سیستم و سیر بازی اونجوری نبود.
به هر حال منتظر پیشنهادهاتون هستم و سوال یا بحث یا ایده ای هم بود بفرمایید تا ببینیم چه کار بکنیم.
- - - Updated - - -
آرش چی بوده پس؟ پاندا بوده یا گربه نره یا روباه مکار؟
- - - Updated - - -
من متناوب هستم. پیشنهادم اینه مختصر و مفید حرف بزنید. از بحثای دونفره پرهیز کنید. ازینا که به هم رای میدن و کوتاه نمیان. این چیزا معمولا اعدام درست از توش در نمیاد. ذهن ها باید باز باشه.