جدیدترین‌ها

بازی دور دوم مافیا | House of Cards S02 , Freddy's Return

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
Thomas Shelby
پسندها
648
عه :)) نه ديگه گفتم ك تو ميتوني فدايي دوم باشي ك بخاي هاوس يك رو نوستالژي بازي كني :))

حالا كه ميبينم نه مستشارم نميتونه باشه ارش ولي بازپرس چرا نه؟ قاتل هوكر و ستون داريم و كاراگاه نميتونه اينارو سناسايي كنه تنها مرجع رسمي ب رسيدگي گناه اينا فقط بازپرسه اتفاقا بازپرس ميشه دو تا باشه در كنار مستشار

البته خودمم ب هوكر بودنش ظنم ميره ولي نميخام از هوكر غافل شم الان :دي

توام هوكر و مافيا نيستي يا فدايي دومي يا قاتل

سید دو تا بازپرس نمیده یا من نشناختمش. چون مستشار می تونه بازپرس هم بشه، دو بازپرس دیگه خیلی زیاده. حالا اینُ بعدا می رسم بهش.

سریع در نرو. می دونم منُ گفتی یا این یا اون. ولی از بقیه به این نمیشه رسید. خودتُ که بیگناه گرفتی. همه همینن. بقیه رو جوری بچین که من گناهکار نباشم و با فرض هایی که گفتی هم تناقض نداشته باشه. اگه چیدی بعد میگم چی میشه.:دی

رئیس جماهیر
پسندها
271
مهدی:
حرفی ندارم کلا دیگه، جواب فرضیه هات رو گفتم دیگه تو هم که قبول نمیکنی. بعد یه جور میگی تو و حواس پرتی انگار من مثلا انیشتنم :دی
اون دومی هم چرا بد باشه حالا اونجوری ببری؟ :)) من شخصا بهت تبریک میگم اگه اونطوری بردی :))

بقیه پستا رو الان میخونم نظرمو میگم

کارکشته مافیا
پسندها
112
سید دو تا بازپرس نمیده یا من نشناختمش. چون مستشار می تونه بازپرس هم بشه، دو بازپرس دیگه خیلی زیاده. حالا اینُ بعدا می رسم بهش.

سریع در نرو. می دونم منُ گفتی یا این یا اون. ولی از بقیه به این نمیشه رسید. خودتُ که بیگناه گرفتی. همه همینن. بقیه رو جوری بچین که من گناهکار نباشم و با فرض هایی که گفتی هم تناقض نداشته باشه. اگه چیدی بعد میگم چی میشه.:دی

در نميرم اينجام بخدا :)) نگا كن تنها شكلي ك من الان ميتونم ٣ بيگناه در نظر بگيرم حالتيه كه يا قاتل ارش بوده يا هوكر ارش بوده. خب

در اون صورت يكي از بين ممد و رامتين رويينه
تو فدايي دومي
منم كه خودت بايد حدس بزني اگه اينارو بقيه در نظر گرفتم خودم چه بيگناهيم بگم گادكشم :))

و اما اگه همزمان هم قاتل هم هوكر باشن دو بيگناه داريم ك قطعا خودمو توش در نظر ميگيرم با يه رويين سامور و ارشي ك مرده احتمالا مستشار دوم ( احتماله ديگه حالا تر زده شايد :)) ) و تو اينجا ميشي قاتل .

اگه بخام ذهنمو محدود نكنم ك بايد همينكارو بكنم و همه احتمالا رو بيارم كنار هم توام ميتوني رويين باشي اينجا . كي بهتر از تو اگه فدايي نباشه رويين تن بازي باشي ازونجا ك سيد بازي قبل رويين تو بود. اره همينكارو ميكنم نبايد تو اين فاز بگيم تو رويين نميشي اونوقت بالانس بهم ميخوره. تاريخ نشون داده هر بالانسي ممكنه :دي

مافیایی
پسندها
4
سلام.

من دیشب نشستم دیشب اتفاقات شب به صورت خلاصه آوردم:

تحلیل اتفاقات شب به نظرم خیلی سخته و باید Holistic به ماجرا نگاه کرد.

یک سری قتل ها هستن که فرانسید در جریان بوده، یک سری قتل ها فردی:

- اگر ملاک رو فرانسید قرار بدیم: خلفی و روزبه و ستاره مردن و فرانسید مطلع بوده.
- اگر ملاک رو فردی قرار بدیم: ستاره، مملگر، روزبه بودن. نمیدونم عماد تو این دسته میاد یا نه، چون قاتلش خود فردی بوده.

یک سری قتل ها هستن که ماهیتشون مشخصه:

- تجاوز: خلفی
- آتش زدن: روزبه، جسد رضا
- شلیک تیر: ترسا، مرگ رضا
- زبان و چشم از کاسه سر درآورده شدن: خلفی

اگر قراره به این نگاه کنیم که آیا فرانک از قتل خبر داشته یا نه؟ مافیا رو میشه تشخیص داد که فرانسید در جریانشون نبوده. مثلاً در جریان مرگ فری، عماد، ترسا و رضا (در صورت مافیا بودن حتمی) نبود. از قتل هایی که فردی در جریانش بوده، ستاره، مملگر و زوبه هستن و عماد (که خودش قاتلش بود). چون عماد هست از عماد و مملگر نمیشه نتیجه گرفت که قتل هایی که فردی در جریانش باشه به قاتل ربط پیدا می کنه.

اگر قراره از نحوه ی تیر زدن نگاه کنیم، ما چهار نوع مرگ داریم. یک سری تیر خوردن، یک سری خاکستر شدن، یک تجاوز و یک مرگ نامتعارف داشتیم. اگر مثلاً خبر داشتیم ستاره و مملگر نحوه ی مرگشون چطور بوده خیلی بهمون کمک می کرد. ولی داستان اون شب گنگه و فقط به عملیات مشترک فردی و فرانک اشاره می کنه.

به خاطر همین بین استدلال از جنبه ی خبر داشتن فرانسید و نحوه ی تیر زدن یک تناقض به وجود میاد: اینه اگر قراره فرانسید از جریان اتفاقات مافیا خبر داشته باشه چرا در جریان سوخته شدن کاپشن فردی بوده؟ این طوری بعضی از احتمالاتی که عرفان مطرح کرد تو تحلیلش زیر سوال میرن.

اگر قرار هست کلاً این طوری نگاه نکنیم، و حالت های جداگانه رو در نظر بگیریم، استدلال عرفان منطقی تر به نظر میرسه. یک مطلب دیگه که استدلال عرفان رو بهش قوت بیش تری میبخشه اینه: من رفتم هیستوری صدرا رو نگاه کردم. با رضا هم گلاویز شده و حتی نظرش هم خیلی منفی بوده. یک نکته ای هم چشمم رو گرفت: توی نظراتی که صدرا در مورد افراد داده بود رضا نبود ولی عماد بود. یعنی مطمئن بود رضا تو اون فاز نیست و بهش گناهکار اعلام شده بود و شلیک کرده بود. ولی عماد رو بعد از داستان که خوند فهمید. یعنی رضا گناهکار بوده قطعاً. هیستوری صدرا رو با ترسا نگاه کردم، دیدم توی بحث های ترسا و عماد از فرار رو به جلوی ترسا صحبت کرده. این قطعی نیست و روز بعد هم ندیدم تحلیلی از داستان و کشته شدن ترسا داشته باشه. ولی ترسا و رضا هم با یک روش هم مردن. رضا رو همون شب هم قاتل زده. پس منطقی درمیاد.

یک مطلب دیگه در مورد فدایی بودن خلفی هست. من از سید پرسیدم: اگر یک شب فدایی بمیره، آیا شب بعدش بی گناه به صورت مستقیم نمیمیره؟ یا بی گناهی که هم لباس گناهکاری گرفته نمیتونه کشته بشه؟ گفت اگر لباس گناهکاری گرفته باشه و هدف باشه میمیره. با شباهتی که قتل ترسا و رضا دارن به نظرم هر دوشون مافیا بودن و سناتور و خیاط. یک موضوع دیگه اینکه اگر مافیا بخواد لباس بده، چرا مافیای بی نقش بده؟ پس ترسا گناهکار بوده.

از سید پرسیدم که اگر تمام افراد مافیا بمیرن، آیا گفته میشه گروه مافیا ترکید؟ گفت آره. چون با فرض بالا چهار نفر اصلی مافیا مردن، یعنی الان ستون پنجم جذب مافیا شده. میتونه شب های اول بوده باشه که رضا و ترسا تو بازی بودن، میتونه گادفادر انتخابش کرده باشه و خودش مرده باشه.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

در مورد اتفاقات دیشب و آرش.

یا سم قاتل بوده یا به سامورایی زده. احتمال سم قاتل رو من خیلی بالاتر میدونم. چون به نظرم آرش به قاتل نمی خورد. اولین کسی که به همین محمدرضا پرید آرش بود. بعد که بحث قاتل بودن محمدرضا مطرح شد. سبک بازیش هم به فاتل نمیخورد و مثبت بوده از خیلی لحاظ. به جز فرضیه هوکر بودنش، که میتونست آرش باشه.

@ عرفان

اگر قاتل بوده به نظرم زدن سامورایی هست. نمیدونم سید دو تا بازپرس میذاره مثلاً یا دو تا پزشک. این احتمال رو در نظر بگیریم که اگر به فرض دو تا بازپرس داشته باشیم، توی یک شب چهار تا بی گناه هستن که میتونن گناهکار بپرسن: دو تا بازپرس، کاراگاه، مستشاری که میتونه سهمیه کاراگاهی استفاده کنه. نمیدونم چقدر سید دست بی گناهان رو تو این مورد باز میذاره و یا سعی می کنه پیچیده تر به ماجرا نگاه کنه.

بالاتر گفتم، احتمال سم قاتل رو بالاتر میدونم. برای همین امشب باید حتماً قاتل بزنیم.

Thomas Shelby
پسندها
648
در نميرم اينجام بخدا :)) نگا كن تنها شكلي ك من الان ميتونم ٣ بيگناه در نظر بگيرم حالتيه كه يا قاتل ارش بوده يا هوكر ارش بوده. خب

در اون صورت يكي از بين ممد و رامتين رويينه
تو فدايي دومي
منم كه خودت بايد حدس بزني اگه اينارو بقيه در نظر گرفتم خودم چه بيگناهيم بگم گادكشم :))

و اما اگه همزمان هم قاتل هم هوكر باشن دو بيگناه داريم ك قطعا خودمو توش در نظر ميگيرم با يه رويين سامور و ارشي ك مرده احتمالا مستشار دوم ( احتماله ديگه حالا تر زده شايد :)) ) و تو اينجا ميشي قاتل .

اگه بخام ذهنمو محدود نكنم ك بايد همينكارو بكنم و همه احتمالا رو بيارم كنار هم توام ميتوني رويين باشي اينجا . كي بهتر از تو اگه فدايي نباشه رويين تن بازي باشي ازونجا ك سيد بازي قبل رويين تو بود. اره همينكارو ميكنم نبايد تو اين فاز بگيم تو رويين نميشي اونوقت بالانس بهم ميخوره. تاريخ نشون داده هر بالانسي ممكنه :دي

نباف.

بگو مثلا مهدی اینه تو اینی. و ... .

هر حالتی برای بالانس تو ذهنته یک لیست اینجوری بده. توضیحم نده.:دی

- - - Updated - - -

سلام.

من دیشب نشستم دیشب اتفاقات شب به صورت خلاصه آوردم:

تحلیل اتفاقات شب به نظرم خیلی سخته و باید Holistic به ماجرا نگاه کرد.

یک سری قتل ها هستن که فرانسید در جریان بوده، یک سری قتل ها فردی:

- اگر ملاک رو فرانسید قرار بدیم: خلفی و روزبه و ستاره مردن و فرانسید مطلع بوده.
- اگر ملاک رو فردی قرار بدیم: ستاره، مملگر، روزبه بودن. نمیدونم عماد تو این دسته میاد یا نه، چون قاتلش خود فردی بوده.

یک سری قتل ها هستن که ماهیتشون مشخصه:

- تجاوز: خلفی
- آتش زدن: روزبه، جسد رضا
- شلیک تیر: ترسا، مرگ رضا
- زبان و چشم از کاسه سر درآورده شدن: خلفی

اگر قراره به این نگاه کنیم که آیا فرانک از قتل خبر داشته یا نه؟ مافیا رو میشه تشخیص داد که فرانسید در جریانشون نبوده. مثلاً در جریان مرگ فری، عماد، ترسا و رضا (در صورت مافیا بودن حتمی) نبود. از قتل هایی که فردی در جریانش بوده، ستاره، مملگر و زوبه هستن و عماد (که خودش قاتلش بود). چون عماد هست از عماد و مملگر نمیشه نتیجه گرفت که قتل هایی که فردی در جریانش باشه به قاتل ربط پیدا می کنه.

اگر قراره از نحوه ی تیر زدن نگاه کنیم، ما چهار نوع مرگ داریم. یک سری تیر خوردن، یک سری خاکستر شدن، یک تجاوز و یک مرگ نامتعارف داشتیم. اگر مثلاً خبر داشتیم ستاره و مملگر نحوه ی مرگشون چطور بوده خیلی بهمون کمک می کرد. ولی داستان اون شب گنگه و فقط به عملیات مشترک فردی و فرانک اشاره می کنه.

به خاطر همین بین استدلال از جنبه ی خبر داشتن فرانسید و نحوه ی تیر زدن یک تناقض به وجود میاد: اینه اگر قراره فرانسید از جریان اتفاقات مافیا خبر داشته باشه چرا در جریان سوخته شدن کاپشن فردی بوده؟ این طوری بعضی از احتمالاتی که عرفان مطرح کرد تو تحلیلش زیر سوال میرن.

اگر قرار هست کلاً این طوری نگاه نکنیم، و حالت های جداگانه رو در نظر بگیریم، استدلال عرفان منطقی تر به نظر میرسه. یک مطلب دیگه که استدلال عرفان رو بهش قوت بیش تری میبخشه اینه: من رفتم هیستوری صدرا رو نگاه کردم. با رضا هم گلاویز شده و حتی نظرش هم خیلی منفی بوده. یک نکته ای هم چشمم رو گرفت: توی نظراتی که صدرا در مورد افراد داده بود رضا نبود ولی عماد بود. یعنی مطمئن بود رضا تو اون فاز نیست و بهش گناهکار اعلام شده بود و شلیک کرده بود. ولی عماد رو بعد از داستان که خوند فهمید. یعنی رضا گناهکار بوده قطعاً. هیستوری صدرا رو با ترسا نگاه کردم، دیدم توی بحث های ترسا و عماد از فرار رو به جلوی ترسا صحبت کرده. این قطعی نیست و روز بعد هم ندیدم تحلیلی از داستان و کشته شدن ترسا داشته باشه. ولی ترسا و رضا هم با یک روش هم مردن. رضا رو همون شب هم قاتل زده. پس منطقی درمیاد.

یک مطلب دیگه در مورد فدایی بودن خلفی هست. من از سید پرسیدم: اگر یک شب فدایی بمیره، آیا شب بعدش بی گناه به صورت مستقیم نمیمیره؟ یا بی گناهی که هم لباس گناهکاری گرفته نمیتونه کشته بشه؟ گفت اگر لباس گناهکاری گرفته باشه و هدف باشه میمیره. با شباهتی که قتل ترسا و رضا دارن به نظرم هر دوشون مافیا بودن و سناتور و خیاط. یک موضوع دیگه اینکه اگر مافیا بخواد لباس بده، چرا مافیای بی نقش بده؟ پس ترسا گناهکار بوده.

از سید پرسیدم که اگر تمام افراد مافیا بمیرن، آیا گفته میشه گروه مافیا ترکید؟ گفت آره. چون با فرض بالا چهار نفر اصلی مافیا مردن، یعنی الان ستون پنجم جذب مافیا شده. میتونه شب های اول بوده باشه که رضا و ترسا تو بازی بودن، میتونه گادفادر انتخابش کرده باشه و خودش مرده باشه.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

در مورد اتفاقات دیشب و آرش.

یا سم قاتل بوده یا به سامورایی زده. احتمال سم قاتل رو من خیلی بالاتر میدونم. چون به نظرم آرش به قاتل نمی خورد. اولین کسی که به همین محمدرضا پرید آرش بود. بعد که بحث قاتل بودن محمدرضا مطرح شد. سبک بازیش هم به فاتل نمیخورد و مثبت بوده از خیلی لحاظ. به جز فرضیه هوکر بودنش، که میتونست آرش باشه.

@ عرفان

اگر قاتل بوده به نظرم زدن سامورایی هست. نمیدونم سید دو تا بازپرس میذاره مثلاً یا دو تا پزشک. این احتمال رو در نظر بگیریم که اگر به فرض دو تا بازپرس داشته باشیم، توی یک شب چهار تا بی گناه هستن که میتونن گناهکار بپرسن: دو تا بازپرس، کاراگاه، مستشاری که میتونه سهمیه کاراگاهی استفاده کنه. نمیدونم چقدر سید دست بی گناهان رو تو این مورد باز میذاره و یا سعی می کنه پیچیده تر به ماجرا نگاه کنه.

بالاتر گفتم، احتمال سم قاتل رو بالاتر میدونم. برای همین امشب باید حتماً قاتل بزنیم.

اینجوری قشنگ پست میدی من ناراحت میشم اگه بخوام بهت رای بدم.:دی
اطلاعات خوبی بود. خصوصا مرگ ها.
و نتیجه؟:دی

- - - Updated - - -

خلفی بیشرفم عالی بود.:))

رئیس جماهیر
پسندها
271
عرفان
آخه قطعی نمیشه مطمئن بود همش حدس و گمانه. بر فرض محال مطمئن بشیم هم آخه با توجه به تحلیل فاز شب و نقش آرش از نقش های باقی مونده ها چی میتونیم بفهمیم؟
اما نظر خودم در مورد سوال بنفشت
از نظرم دو بازپرس خیلی بالانس عجیبی میشه هر چند هیچی از سید بعید نیست ولی خب این برا بالانس خیلی عجیبه و محتمل نمیدونمش. ولی از بین چیزایی که گفتی سامورایی محتمل تره و امکانش منتفی نیست. اما باز فکر میکنم سم دادن به آرش گزینه محتمل تریه.

اما این قوانین برد هوکر یه نمه پیچیده است منتها اگه الان هم هوکر توی بازی باشه هم قاتل احتمالش زیاده هر کدوم رو بزنیم اون یکی بمیره :)) کلا جالب شده :دی

ضمنا عرفان، توی همه احتمالاتت برا نقشا من حضور داشتم جالب بود :دی

بعد یه سوال، نوع بازی هوکر با قاتل از نظرت چه فرقی داره که من و محمد هم ممکنه هوکر باشیم هم قاتل و پویا فقط ممکنه قاتل باشه و مهدی هم فقط ممکنه هوکر باشه؟

رئیس جماهیر
پسندها
271
*هر کدوم رو بزنیم اون یکی ببره

مافیایی
پسندها
4
این رای به اعدام های بازی هست که دیشب نوشتم:

بالانس، از شش نفر بازی:

سامورایی (یا رویین تن) رو حتما داریم. یک بی گناه دیگه داریم که مشخص نیست کیه.

قاتل رو داریم به نظرم. فراری رو اگه داشته باشیم از بالا فقط سامورایی رو داریم.

یک ستون پنجم جذب شده داریم.

پویا: به نظرم احتمال مافیاش کمه، چون دیدم به رضا زیاد توپیده و زرگری هم ندیدم. بین بی گناه و فرعی، 60 رو به بی گناه میدم، 40 رو به فرعی. قاتل محتمل تره تا هوکر.

رامتین: از رای به اعدام هاش نمی تونم نتیجه ای بگیرم. با رضا جدی وارد بحث شده، حس زرگری بین بحث هاشون هم ندیدم. یک جا گفت رضا از بحث های اون و عماد زرگری گرفته (باید بگم من بودم، اونجا اینو گفتم نه رضا، رامتین :دی). به نظرم احتمال مافیا بودنش کمه، ولی فرعی بودنش بالاست. (60 فرعی، 30 بی گناه، 10 مافیا). قاتل محتمل تره تا هوکر.

عرفان: مثل رامتین، از رای هاش نمی تونم نتیجه ای بگیرم. از بین بی گناه-فرعی، بی گناه بیش تر میزنه تا فرعی (70-30). با رضا تو کانتکت بوده ولی با شدت کم. در جهت مثبت و خوب داره بازی می کنه، اگر بی گناه نباشه ممکنه ستون پنجمی باشه که جذب شده. اگر آرش هوکر نباشه احتمال هوکر بودنش هم هست.

مهدی: با محمدرضا وارد بحث شده سر بحث قاتل بودن، احتمال قاتل بودنش رو کم میدونم. ستون پنجم یا بی گناه میتونه باشه. گناهکار تیمی کم تر بازی کرده به نظرم.

آرش: قاتل نمیتونه باشه به نظرم، بحث با محمدرضا رو سر قاتل و مافیا و روزبه خودش شروع کرد. سر همین میگم احتمال سم خیلی بالاست. هوکر و بی گناهیش احتمالش بیش تر بوده.

اگر بخوام به ترتیب گزینه های قاتل رو تا الان بازی بگم: رامتین ، پویا ، عرفان، مهدی

باید بررسی کنم ببینم امروز بحث ها چطوری پیش رفته.

کارکشته مافیا
پسندها
112
@پويا

همينو گفتم ديگه :| باشه بخاطر شما يه ليست حدا بر حسب بالانس

اگر قاتل و هوكر تو بازي باشن:

قاتل يا تويي يا رامتين يا ممد

هوكر يا مهديه يا رامتين يا ممد

مافيا يا ممده يا رامتين

رويين تن يا تويي يا رامتين يا ممد

اون يكي نقشم ك خودمم :))
—————————————-

اگه هوكر مرده باشه:

قاتل همونا :دي

مافيا همونا

رويين همونا

يه فدايي دوم برا تو اضافه ميشه

يه نقش خودم
—————————————-

@رامتين

ميتونه تو فهميدن نقش ارش كمك كنه لاقل بفهميم دو سر گوهيم الان يا نه! پس سامور ممكنه از نظر توام.

خب تو اين مقطع جوريه ك ب همه غير خودت بايد شك داشته باشي :دي

چون به پويا هوكر نميخوره عيبه :)) مهديم با توجه ب قبل بازي ميگم نقش اونجوري نميتونه داشته باشه مث قاتل يا رويين

ميمونين تو و ممد كه برا هر سه نقشا يكم اينور اونور مناسبين در حال حاضر

Thomas Shelby
پسندها
648
من واقعا نمی فهمم. دارم فارسی روون حرف می زنم. میگم توضیح و حالات مختلف نمیخواد!! حدس:

مثلا
محمد مافیا
رامتین قاتل
عرفان رویین تن
مهدی فراری یا فدایی

آرش هم هوکر بوده.

برعکس چیه؟ قاتل یا اینه یا اونه. یدونه ازینا بنویس برا هرکدوم. بعد ادامه میدم.:دی

- - - Updated - - -

این رای به اعدام های بازی هست که دیشب نوشتم:

بالانس، از شش نفر بازی:

سامورایی (یا رویین تن) رو حتما داریم. یک بی گناه دیگه داریم که مشخص نیست کیه.

قاتل رو داریم به نظرم. فراری رو اگه داشته باشیم از بالا فقط سامورایی رو داریم.

یک ستون پنجم جذب شده داریم.

پویا: به نظرم احتمال مافیاش کمه، چون دیدم به رضا زیاد توپیده و زرگری هم ندیدم. بین بی گناه و فرعی، 60 رو به بی گناه میدم، 40 رو به فرعی. قاتل محتمل تره تا هوکر.

رامتین: از رای به اعدام هاش نمی تونم نتیجه ای بگیرم. با رضا جدی وارد بحث شده، حس زرگری بین بحث هاشون هم ندیدم. یک جا گفت رضا از بحث های اون و عماد زرگری گرفته (باید بگم من بودم، اونجا اینو گفتم نه رضا، رامتین :دی). به نظرم احتمال مافیا بودنش کمه، ولی فرعی بودنش بالاست. (60 فرعی، 30 بی گناه، 10 مافیا). قاتل محتمل تره تا هوکر.

عرفان: مثل رامتین، از رای هاش نمی تونم نتیجه ای بگیرم. از بین بی گناه-فرعی، بی گناه بیش تر میزنه تا فرعی (70-30). با رضا تو کانتکت بوده ولی با شدت کم. در جهت مثبت و خوب داره بازی می کنه، اگر بی گناه نباشه ممکنه ستون پنجمی باشه که جذب شده. اگر آرش هوکر نباشه احتمال هوکر بودنش هم هست.

مهدی: با محمدرضا وارد بحث شده سر بحث قاتل بودن، احتمال قاتل بودنش رو کم میدونم. ستون پنجم یا بی گناه میتونه باشه. گناهکار تیمی کم تر بازی کرده به نظرم.

آرش: قاتل نمیتونه باشه به نظرم، بحث با محمدرضا رو سر قاتل و مافیا و روزبه خودش شروع کرد. سر همین میگم احتمال سم خیلی بالاست. هوکر و بی گناهیش احتمالش بیش تر بوده.

اگر بخوام به ترتیب گزینه های قاتل رو تا الان بازی بگم: رامتین ، پویا ، عرفان، مهدی

باید بررسی کنم ببینم امروز بحث ها چطوری پیش رفته.

تو ام از عرفان بدتر. عملا گفتی 2 بیگناه بیشتر نداریم الان. غیر اینه؟ یکیش که خودتی مثلا، عرفان و مهدی هم که احتمالا بیگناه گرفتی. منم 60 درصد بیگناه گرفتی. شعبده بازیه؟

رئیس جماهیر
پسندها
271
محمد:
خیلی ریز داری احتمال برد هوکر رو ندید میگیری :دی

عرفان:
دستت درد نکنه دیگه برا پویا عیبه برا من عیب نیست؟ :))

Thomas Shelby
پسندها
648
محمد:

عرفان:

تو ام یدونه بنویس.:دی

رئیس جماهیر
پسندها
271
تو ام از عرفان بدتر. عملا گفتی 2 بیگناه بیشتر نداریم الان. غیر اینه؟ یکیش که خودتی مثلا، عرفان و مهدی هم که احتمالا بیگناه گرفتی. منم 60 درصد بیگناه گرفتی. شعبده بازیه؟

این کلا فقط میخواد منو بزنه :))

مافیایی
پسندها
4
.در مورد اعدام صدرا خودم رو مقصر میدونم. کاشکی من با دقت پست دیروز صدرا رو میخوندم. وگرنه میشد احتمال بالای بی گناهی رو براش در نظر گرفت با اون پست.

:اما بازی

محمد

تلاش کردی رای پویا رو بیاری سمت من دیگه :دی من نمیدونم چه توضیحی بدم بیشتر. خیلی بی دلیل اومدی رای دادی به من. نمیدونم کدوم دلیلت مونده که برطرف کنم :دی
سبک بازیم و محافظه کاری ای که از نظرت دارم رو که توضیح دادم، علت رایام رو دو بار به خودت و قبلش به مهدی توضیح دادم، این که میگفتی بحثا رو میپیچونی گفتم، دیگه چه بگویم والا :دی

رامتین پویا رو خودت میگی مدت ها میشناسی. پویا به نظرم بازیکنی نیست که بیاد با جوی که من قراره داده باشم، نظرش رو برگردونه. اصن شک نکن به این موضوع. خودش تصمیم می گیره و بر اساش پیش میره.

ب

الان اگه قاتل بینمون باشه کافیه اعدام نشه و ما ساده لوحانه که احتمالشم خیلی بالاست یه بیگناه یا مافیای تک یا هوکر رو اعدام کنیم و ببره. اگه هوکر بینمون باشه اونم ممکنه ببره با یه اعدام اشتباه ، دیشب باید فکر اینجاشو میکردیم. لعنت به صدرا با اون سوتیش و عدم توضیحش. به نظرم شانس برد بیگناها خیلی کمه بسم الله شروع کنین ببینیم چیکار میشه کرد.

گزینه های من اینجورین ارموز: ممد رامتین پویا برای قاتل احتمالی .....مهدی برای هوکر احتمالی

فقط خاهشا اون سوالی که پرسیدمو جواب بدین، ارش میتونسته دیشب سامورایی رو زده باشه با تیر؟؟ و اینکه بازپرس میتونسته ارش رو زده باشه؟ احتمالش هست؟

عرفان. خیلی رک روی حرف دیروزم هستم. قاتل نیستم به نطرم با این سبک بازیم. ببین به نظرم ذهنت رو راجع به فرش کن و اون پیش فرض ها رو کنار بذار: مثلاً یکیشون اینکه فکر می کنی من این همه بی گناه
بودم باید این دور حتماً نوبتم باشه که گناهکار باشم.

کلاً من یک چیزی از گاد بودن پویا یاد گرفتم، به ال امین هم گفت اینو که از همون دور "و دیگر هیچ کس نبود" تو ذهنم مونده، گفت از یک فازی به بعد و در شرایط بحرانی برای تصمیم، سعی کن از اول تا آخر بازی
به ماجرا نگاه کنی و ذهنت رو محدود به یک یا دو فاز نکنی

برای همین من رفتم از اول تا آخر پست ها رو دوباره خوندم. یک طرفه هم نگاه کردم و سعی کردم به این دید نگاه کنم به ماجرا

من از نیومدن صدرا ناراحتم. عرفان رو فکر می کردم کارآگاه باشه واسه همین فکر کردم صدرا باید قاتل باشه که اون سوتی رو داد. آرش هم به قاتل میخورد هم نه، ولی الان من ترجیح میدم باور نکنم آرش قاتل بوده چون احتمال سم قوی تره به نظرم.

بین حالاتی که عرفان گفت اگه آرش قاتل بوده باشه زدن سامور محتمل تر و اگرم نباشه که سم ئه مشخصا. من به نظرم سم ئه.

از دیروز مشکلم با رامتین حل نشده. رامتین اینکه بگی صادقانه میگم خواستم یه چیزی بهت بگم و چون دیدم پویا رای داده اومدم روت اصلا برای من قابل قبول نیست. من چون مغازه بودم متاسفانه نتونستم بپردازم. به نظرم باید توضیح حسابی بدی. کسی که راه به راه به هر حرکتی میگه این حرکت گناهکاریه و حرکت خودشو با یه برچسب صادقانه میخواد توجیه کنه من حس خوبی نمی گیرم.

مهدی، تو اگه مشکلت با رامتین حل نشده، چرا میای و امروز بحث رو پیش می گیری؟ نمیتونستی همون دیروز که توی بازی بودی سوال جوابش کنی که صدرا پای چوبه دار بود؟ این پستت حس خوبی نداد به من.

رئیس جماهیر
پسندها
271
پویا:
خودت اینجوری گفتی:
حالا اینکه کی گناهکاره، حالا قاتل محتمل تر و بعدش هوکر واقعا نمی دونم. از گزینه های خودم که شک اصلی داشتم محمد مونده، ولی احتمال قاتلش الان زیاد نیس برام. هوکر شاید. ولی هوکر کلا کمه برام. ذهنم میره سمت رامتین. ولی برای ستون پنجم جذب شده هم که مافیای تک باشه بازم ذهنم میره سمتش. نمی دونم.
عرفان الان مث قبل مثبت نیستم. ولی منفی هم نیستم. مهدی قاتل؟ اینم بالا نیس. ولی به هر حال همه احتمالات ضعیف هم باید در نظر گرفت.

بعد بگو این نظر خودت بود یا صرفا مثال؟
مثلا
محمد مافیا
رامتین قاتل
عرفان رویین تن
مهدی فراری یا فدایی

آرش هم هوکر بوده.

اگه صرفا مثال بود چرا خودت میتونی تردید داشته باشه و احتمالی بگی ما باید در مورد همه حکم قطعی بگیم؟ :دی خب چجوری بفهمیم؟ :دی

مافیایی
پسندها
4
محمد:

عرفان:

قبل اینکه برم سراغ پست های قبل تر.

هوکر هست احتمالش. من به آرش میدادم اگر بی گناه نبود. احتمالش هست بینمون باشه، قاتل به نظرم شرط اصلی تره، چون قاتل بره جزء چهار نفر احتمال بردش بالاست. هوکر یک سری اما و اگر داره.

این ایده خام تو ذهنم هست. حالا در ادامه دو تا نقش رو دوباره میخونم بعد میام نتیجه گیری می کنم.

- - - Updated - - -

اینا رو گوشه ذهن داشته باشیم:

قاتل

در صورتی که تعداد بازیکنان باقی مانده در بازی به 4 نفر کاهش یابد، قاتل برنده بازی می‌شود.
در صورتی که هوکر و قاتل هر دو به جمع 4 نفر برسند و هوکر شرایط برد را داشته باشد، در صورتی که با قاتل خوابیده باشد، هوکر برنده خواهد شد و در غیر این صورت قاتل برنده خواهد بود.

هوکر:

3- در شرایط زیر برنده بازی خواهد بود (در مفروضات هوکر جزو باقی مانده نفرات محاسبه نمی شود):

الف. از 4 نفر باقی مانده بازی با 3 یا 4 نفر خوابیده باشد.
ب. از 3 نفر باقی مانده بازی با 2 یا 3 نفر خوابیده باشد. (جز در موقعی که قاتل در جمع 4 نفره باشد و هوکر با قاتل نخوابیده باشد)
ج. از 2 نفر باقی مانده با 1 یا 2 نفر خوابیده باشد.

تبصره 1: هوکر در صورتی برنده خواهد شد که زنده بماند. و در این صورت بازی تمام می شود و به تنهایی برنده بازی خواهد بود.

تبصره 2: بعد از فاز ششم در هر فاز در صورتی که هوکر با هیچ کدام از افراد باقی مانده در بازی نخوابیده باشد، تبدیل به بیگناه بی نقش خواهد شد و با برد بیگناهان برنده می شود.
همچنین در صورت اصابت تیر قاتل و مافیا به او، هوکر خواهد مرد و یک تیر پدرخوانده رو خواهد سوزاند و قاتل یک شب از انجام قتل منع خواهد شد. (بجز سهمیه مصرف شده برای کشتن هوکر)

Thomas Shelby
پسندها
648
پویا:
خودت اینجوری گفتی:

بعد بگو این نظر خودت بود یا صرفا مثال؟

اگه صرفا مثال بود چرا خودت میتونی تردید داشته باشه و احتمالی بگی ما باید در مورد همه حکم قطعی بگیم؟ :دی خب چجوری بفهمیم؟ :دی

مثال بود. ولی با حرفام تناقض نداشت. می تونم عرفانُ قاتل بگیرم، تو رو بیگناه مثلا.

چیزی که عرفان گفت، اگه دو بیگناه در بازی باشه که مثلا یکیش خودشه، من قطعا گناهکار می شدم. مشکلش اینه.
چیزی که محمد گفت تعداد بیگناها رو کم گرفته بود بعد احتمال خیلیا رو بالا داده بود.

اینا مشکل نداره؟:دی

اگه نداره منم میگم 1 قاتل و 1 هوکر و 1 مافیا داریم. ولی 3 تا از چهار تا تونُ احتمال بیگناهیشُ بیشتر میدم.:))

- - - Updated - - -

حکم قطعی هم نخواستم. حالاتُ که بگه، میگم باتوجه به فرضش جابجاش بکنه یکی دیگه بگه.

مافیایی
پسندها
4
خب. در مورد صدرا نیومدنش خیلی موثر بود. این که اشتباه کردیم، الان که نقشش معلوم شده راحته. وگرنه منم یه حس گیج بودن ازش می گرفتم، منتهی برام بیشتر گناهکار بود و اگه با رامتین مساوی میشد به صدرا رای می دادم. غیر طبیعی هم نیست. شما دور پیشُ نگاه بکنید. الان 1 فاز برای اعدام داشتیم عملا و این فاز ممکنه فرصت آخر یا یکی مونده به آخر باشه. و واقعا با 1 رای نمیشه چیزی قطعی گفت و کار سخته.

در مورد نقش آرش، به نظر من قاتل نبوده و سم بوده ولی مهمه که اگه قاتل نبوده چی بوده. من حس می کنم هوکر یا ستون پنجم جذب شده بوده. مافیام الان یک نفر هست به نظرم. (0 اگه بود می گفت گاد. 2 هم اگه بوده تحت شرایطی که به ذهن ما نمی رسه آرش بوده که شده 1 الان). 70 یا 80 درصد قاتل نبوده از دید من.
اگه قاتل بوده بعید می دونم سامورایی زده باشه. چون کسی که نزدیک برد هست نمیاد تیر ریسکی بزنه الان دیگه. سم هم داره. سم اشتباه بده هم هر دو می میرن. هردویی نداشتیم.:دی اگه قاتل بوده باشه به نظرم با تیر زدنش.

چیزی که الان برای من جالبه خود بالانس هست. به جز رویین تن یا سامورایی، بقیه بیگناها مردن. یه دوری سید شعبده باز گذاشته بود که نمی مرد تقریبا. 2 تا داده بود. از اون دور که همین دور 1 هاوس هم بود اگه اشتباه نکنم، من حدس می زنم 2 مستشار در بازی بوده از اول. چون غیر این سخته. خلفی هم همون فدایی می گیرم که احتمالا مرده ش به درد خورده. چون غیر این سخته.

تو این 5 نفر پس من یک قاتل می بینم. یک مافیا. یک رویین تن یا سامورایی. یک مستشار. نفر پنجم حالا یا هوکره یا ممکنه فراری باشه یا نمی دونم. شایدم بیگناه بی نقش یا فدایی دومی دکتری چیزی که تا الان به هر ترتیب زنده مونده. اگه هوکر باشه کار سخته. اگه نباشه هم خیلی راحت نیست باز.
مافیا م گفتم دیگه باتوجه به اتفاقات شب و صدرا و این مسائل که گفتین، الان من متصور نیستم دو نفر. بازیاتونم نمی خوره حقیقتا.:)) محمد فقط میخوره اونم نه با درصد بالا، صرفا چون بقیه به نظرم نیستن این بالا رفته. یه حالت هست که محمد بوده باشه از اول و ستون پنجمم الان باشه که جذب شده باشه که فک نکنم واقعا.:دی

حالا اینکه کی گناهکاره، حالا قاتل محتمل تر و بعدش هوکر واقعا نمی دونم. از گزینه های خودم که شک اصلی داشتم محمد مونده، ولی احتمال قاتلش الان زیاد نیس برام. هوکر شاید. ولی هوکر کلا کمه برام.:دی ذهنم میره سمت رامتین. ولی برای ستون پنجم جذب شده هم که مافیای تک باشه بازم ذهنم میره سمتش. نمی دونم.
عرفان الان مث قبل مثبت نیستم. ولی منفی هم نیستم. مهدی قاتل؟ اینم بالا نیس. ولی به هر حال همه احتمالات ضعیف هم باید در نظر گرفت.

من هر موقع کسی برام برجسته تر از بقیه بشه میگم. ولی فعلا میخوام با ذهن باز عمل بکنم و به بیگناه یا بیگناهای باقیمانده هم توصیه می کنم اینگونه عمل کنن. چون مافیا به نظرم الان 2 نیست، گناهکار یا مرضدارا هم دنبال همدیگه هستن نه دنبال زدن بیگناه. این می تونه کمک بکنه بهمون. فاز قبل هم گیری که مهدی داد و آرایی که جمع شد، اعدامی نبود که اعدام گناهکارانه باشه به نظرم. نه اینکه کسی که رای داده بیگناهه ها. سیستم و سیر بازی اونجوری نبود.

به هر حال منتظر پیشنهادهاتون هستم و سوال یا بحث یا ایده ای هم بود بفرمایید تا ببینیم چه کار بکنیم.

- - - Updated - - -

آرش چی بوده پس؟ پاندا بوده یا گربه نره یا روباه مکار؟:دی

- - - Updated - - -

من متناوب هستم. پیشنهادم اینه مختصر و مفید حرف بزنید. از بحثای دونفره پرهیز کنید. ازینا که به هم رای میدن و کوتاه نمیان. این چیزا معمولا اعدام درست از توش در نمیاد. ذهن ها باید باز باشه.

پویا یک سوال. چرا فکر می کنی مستشار اون نقش دوم بی گناهیه؟

Thomas Shelby
پسندها
648
پویا یک سوال. چرا فکر می کنی مستشار اون نقش دوم بی گناهیه؟

توضیح دادم. شناخت از سید. قابلیت متفاوتش. و ارجاع به قبل. وافعا هم اهمیت زیادی نداره الان. شاید بینقش باشه اصلا یا دکتر یا چیزای دیگه که گفتم. بازپرس و کاراگاه نیس به نظرم.
اگه خیلی مهمه بگو نظرت چیه تا منم فکر کنم. که چه کمکی به بازی می کنه که مثلا مستشار باشه و دکتر نباشه یا برعکس.

رئیس جماهیر
پسندها
271
مثال بود. ولی با حرفام تناقض نداشت. می تونم عرفانُ قاتل بگیرم، تو رو بیگناه مثلا.

چیزی که عرفان گفت، اگه دو بیگناه در بازی باشه که مثلا یکیش خودشه، من قطعا گناهکار می شدم. مشکلش اینه.
چیزی که محمد گفت تعداد بیگناها رو کم گرفته بود بعد احتمال خیلیا رو بالا داده بود.

اینا مشکل نداره؟:دی

اگه نداره منم میگم 1 قاتل و 1 هوکر و 1 مافیا داریم. ولی 3 تا از چهار تا تونُ احتمال بیگناهیشُ بیشتر میدم.:))

- - - Updated - - -

حکم قطعی هم نخواستم. حالاتُ که بگه، میگم باتوجه به فرضش جابجاش بکنه یکی دیگه بگه.

چرا صد در صد اینا مشکل داره، مخصوصا محمد :دی
دقیقا اومده میگه همه احتمالا بیگناهن به جز رامتین :)) این همه هم همه چی رو بالا پایین کرده و بررسی کرده آخرش نتیجه گیریش این شده :دی داداچ قبل این که بری تک تک پستا رو بخونی بیا اینو جواب بده توجیه بشیم :دی (خطاب به محمد)

اما حدسای خودم
واقعا در مورد تو نمیتونم به نتیجه برسم کلا همه چیز ممکنه باشی :دی حتی ستون پنجم جذب شده، هوکر رو ولی عرفان راست میگه عیبه بهت نسبت بدیم :))
مهدی از نظرم احتمال زیاد فرعیه، هوکر یا قاتل
محمد بیشتر حدس میزنم مافیای جذب شده اون باشه، فرعی هم ممکنه با درصد کمتر
عرفان رو کلا بهش حس مثبت داشتم از اول بازی هنوزم دارم، هر چند یه نمه این فاز کارایی میکنه که از نظرم بی فایده است یا عجیب غریبه.

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
دستیار مافیاییا

تاس

+
اتصال به گوگل

کاربران آنلاین

هیچ کاربری آنلاین نیست.

یافتن کاربر

اتصال به گوگل

کاربران آنلاین

هیچ کاربری آنلاین نیست.

یافتن کاربر

بالا پایین