جدیدترین‌ها

بازی دور دوم مافیا | House of Cards S02 , Freddy's Return

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
Thomas Shelby
پسندها
648
پویا :| خب مگه فقط من و توییم تو بازی و من فقط باید نظر تو رو جلب کنم ؟ به فرض الان من خودم و خودتو بیگناه ببینم رامتین بیاد بگه اقا پس من چی یکیم از دید من بگو منم بیگناهم اخه

این بستگی به دید داره به نظرم کی از چه نقش و دیدی بیاد بهش نگاه کنه من یا تو یا هیشکی نمیتونه همه رو راضی نگه داره ک و ممکنه واقعیتم همین باشه دیگه کی چه میدونه؟ این تضاد بین من و تو اجتناب ناپذیره به نظرم و اگه بین فرضیات تداخل و تضاد وجود نداشت باید شک میکردیم. این یه گرهه باید بقیه تصمیم بگیرن که با اعدام کی باز میشه.

خب من باید خودمُ با همه بسنجم دیگه. منظورم جلب نظر نیس.
حالا این فعلا بماند. ببینم آرا چجوری میشه.

- - - Updated - - -

پویا من فرض رو می گیرم آرش قاتل واقعی نبوده باشه؛ در این صورت:
اگه هوکر آرشه الان دو یا سه بی گناه داریم (یکی فراری شاید):
پویا: بی گناه
رامتین: قاتل
عرفان: مافیا
محمد: بی گناه

اگه آرش هوکر نیس احتمالا دو بیگناه داریم:
رامتین: قاتل
عرفان: هوکر
محمد: مافیا
پویا: بیگناه یا فراری

اینا سرپاییه. ته فاز رسیدم نظرم تغییر کرد پرت و پلا نگید :دی

حله. پس احتمالا نظرت رامتینه؟

رئیس جماهیر
پسندها
271
عرفان
از استدلالای محمد ایراد میگیری بعد خودت استدلالت اینه که ارضا شده نقش مهم نداره :))

- - - Updated - - -

آقا مسخره بازی بسه دیگه. من که نظرم مشخصه رایم هم میدم. الکی کش نمیدم تا آخر فاز

رای به اعدام: مهدی

Thomas Shelby
پسندها
648
@پویا
قبل این که بری ، الان که تاد فقط بین من یا توعه. با توجه به بازی اصلا حرف نزنیم و به قول خودت من با این بازیم که نمیتونم قاتل باشم! همه میتونن گفتم به اندازه مافیا بازا روش هست برا بازی کردن قاتل این از این

ولی میخام دلا رو یکم ببرم خارج از بازی :)) بیشترین اندرستندینگ رو تو از من داری تو این بازی. تو پستاتم اول بازی قشنگ توصیفم کردی. من واقعیتش ستون پنجم نمیشم مجبورمم کنن با بیگناها بازی میکنم نخ نمیدم جذبم بشم ناراحت میشم حداقل تو این مقطع

میخام همینو تعمیم بدم به نقش گناهکاری کلا. قبل دور تو من اومدم بهت گفتم نقش بیگناهی میخام کلا الان تو مود دروغ و دونگ واینا تو بازی نیستم نمیتونم ببافم خراب میکنم گفتی باشه ولی رفتی اومدی یه ابر نقش بهم معرفی کردی که گروه نداشت و تصمیم با خودم بود که با مافیا باشم یا به نفع شهروندا که وسوسه شدم و از خر شیطون پیاده شدم که بیگناه نباشم :دی

تو گاد این بازی ای ، یه هفته ده روز از یه دور سنگینی که توش گناهکارم بودم و دروغ دونگ سرهم کردم و ذهنم ریدمانه گذشته. و میگم نیستم این دور نمیکشم واقعا. تو برا راضی کردن من برا بازی چه نقشی بهم پیشنهاد میدی؟ :دی اینو میخام یه جواب پویایی و اون چه که تو چت بهم میگی بگی. بنظرت من بعد 3 سال و این دوری که یه نقش فرعی خفنو داشتم. با چه نقشی راضی میشم که بازی کنم با توجه به روحیاتم. اینو بگو بعد رای به اعدامم دادی مخلصم هستم ببینیم چی پیش میاد.

و یه سوال دیگه. به نظرت قاتل یا هوکر هرکدوم که به برد نزدیکتره این فاز چطوری بازی میکنه حس و حالش چجوری باید باشه؟ استرسی میشه بیخیال میشه؟

باشه سعی می کنم اینم در نظر بگیرم. گریه نکن.:دی

کارکشته مافیا
پسندها
112
@رامتین

این یکی از حالاته با توجه به روحیات حدسیه کاملا . استدلال نکردم که حتما همینطوره . ممد میگه چون فلانه پس فلان. من صرفا حدسمو گفتم اینم بین اون حدسا و حسیه که من به طرف دارم ممکنه اشتباه باشه. نظر من اینه استدلالی نکردم روش

Thomas Shelby
پسندها
648
بین چهار تا بازیکن خفن مافیا، واقعاً باید سختم باشه چطور نتیجه گیری کنم. :))

@پویا

به نظر خودم و با دیدی که دارم اگر قاتل بودم شاید محافظه کارانه تر بازی می کردم. ولی رویکرد کلی من تو فازهای اول + فازهای آخر از دید خودم فرضیه قاتل رو کمرنگ تر می کنه. حالا پایین توضیح میدم.

------------------------------------------------------------------------------------------------

من خیلی رک و صادقانه از دید بالا به بازی خودم نگاه کنم و از بیرون خودم رو تحلیل می کنم:

- فازهای اول:

*به محمد نگاه می کنم، نسبتاً کم تو بازی بود. حس قاتل بودنش هست تو این فازها به خاطر در سایه بودنم بیش تر. سعی کرده تا حدی خودش رو هم درگیر ماجرا نکنه.

* نظر خودم: فکر کنم دو جا اشاره کردم که تو فازهای اول فرصتم محدوده، ولی به فازهای دیگه حتماً میرسم. شروع بدی داشتم (توضیح دادم) و تا جایی که بوده تو متن بازی نبودم ولی سعی کردم از وقتی آزادتر شدم بهتر و بیش تر تو متن بازی باشم.

------------------------------------------------------------------

- فازهای آخر:

*به بعد محمد رو که نگاه می کنم ورودش خیلی جدی شده، احتمال قاتل بودنش پایین میاد (با اون دید بالا)، ولی احتمال مافیا بودنش بالا میره. فعالیتش بیش تر شده، میتونه ستون پنجمی باشه که جذب شده. تو شبی که عماد مرده، اومده توی فاز بعد عماد رو هم بهش توپیده تا بگه که آره نگاه کنید به عماد هم پریدم یعنی مافیا نیستم. با رضا یا ترسا اصلاً کانتکت نداشته، دعوای فاز قبلی که عماد شبش مرده هم یک بحث زرگری بوده.

** گادکش نشدن محمد میتونه ناشی از دو تا احتمال باشه:

1- محمد میتونه بی گناه دوم باشه، محمدرضا گادکش شده و گادکش کردن یک بی گناه دیگه ممکن بوده بازی رو یک طرفه کنه. رضا و عماد تو بازی بودن اون موقع، ستون پنجمی هم بود (که جذب شده یا نشده بود). پس احتمالاً کشته شدن محمد بالانس رو به هم میزده.

2- محمد میتونه گناهکار باشه: محمد یک نقش گناهکاری داشته که گادکش نشده. بالانس مافیا ممکنه باشه، ممکنه هم قاتل و یا هوکر باشه که وجودش به پیچیده شدن بازی کمک کنه.

نظر خودم:

* این احتمالش هست، خیلی راحت هم میشه بررسیش کرد به نظرم. این فازهای آخر به نظر خودم فعالیتم و نحوه ی پست هام طوری بوده که بی گناه بازی (یا اون بی گناه دیگه اگر آرش هوکر باشه) میتونن از پست هاش به ماهیتش پی ببرن.

** پویا اون شب می گفت احتمال دوم بیش تره، منطقی بود احتمالش بود. به نظر خودم احتمال اول بالاتره با توجه به افراد اون موقع بازی. در سوالش که پرسید که گادکش نشدنم ربط داره به نقشم، هم توضیح دادم. پست هام رو اگه بررسی کنید و احتمالاً در مورد من نشونه های خوبی دستگیرتون میشه

گادکش نشدنت باعث میشه خیلی فک نکنم قاتلی. ولی باید هر احتمالیُ در نظر گرفت.

مافیایی
پسندها
4
آخه واقعا دوره استدلالای اینجوری از نظرم گذشته. که چون با لفظ قاتل بهش رای داد پس خودش قاتل نیست :دی اون بر اساس میزان فعالیت هم که هیچی. اینجوری که استدلال میکنی خب میشه گفت اصلا از قصد با لفظ قاتل رای داده که توی همچین روزی بگن خب دیگه این که با لفظ قاتل رای داد پس قاتل نیست

گرفتم منظورت رو.

نظر من اینه که تو فازهای آخر به نظرم روابط فازهای قبل میتونه خیلی کمک کنه. مثلاً اینکه رای به اعدام ها از طرف کی بوده. تو دورهایی که به آخر رسیدم به نظرم این تا حدودی کمک می کرده.

اگر واقعاً بفهمم مهدی احتمال قاتلش بیش تره، بهش رای میدم.

Thomas Shelby
پسندها
648
در مورد نقش هوکر، اولین باره که به این نقش برخورد می کنم. سنس اولیه ای که بهش دارم به بازی آرش بیش تر میخورد مثلاً. اگر سید بهم نقش رو میداد شاید قبول می کردم، عرفان هم احتمالاً مثل من قبول می کرد. نمیدونم پویا یا مهدی یا مثلاً رامتین این نقش رو قبول می کنن یا نه یا براشون شرم آور بود مثلاً :)). ولی ترجیح میدم به این دید که بازیکن نقش رو قبول نمی کنه نگاه نکنم. سید ممکنه این نقش رو بهشون داده باشه.

در مورد نقش ستون پنجم، به نظرم اگر من ستون پنجم بودم اصلا نخ نمی دادم. پویا زیاد گاد بوده، در جریان هست من چقدر نقش بی گناهی دوست دارم. حتی اگر دوری بشه بی گناه باشم، فرقه باشه و قابل جذب باشم میام صریح میگم فرقه فکر جذب منو بیرون کن، همکاری نمی کنم. :)). یک دور بی گناه بودم و خیلی خوب و محکم بازی می کردم، رضا و آرش جذبم کردن سر تا پا گناهکار شدم چون از دید بی گناهی وارد بازی شده بودم و واقعاً نمیدونستم چطور پیش ببرم ماجرا رو :)). اینجا به نظرم برعکس بوده. چون اعتماد به نفس داشتم تا اینجای بازی که خوب تو متنش بودم.

این خارج بازی: یه نقش برات می نویسم دور بعد تا متوجه بشی عمیقا.:))

کارکشته مافیا
پسندها
112
باشه سعی می کنم اینم در نظر بگیرم. گریه نکن.:دی

:| پویا چرا جو میدی :)) ای آرش و رضای پفیوز رو پویام اثر کردین از بس با شما گشت :))

- - - Updated - - -

یه سوالم اخر پرسیدم اخه اونم جواب بده :دی

رئیس جماهیر
پسندها
271
گرفتم منظورت رو.

نظر من اینه که تو فازهای آخر به نظرم روابط فازهای قبل میتونه خیلی کمک کنه. مثلاً اینکه رای به اعدام ها از طرف کی بوده. تو دورهایی که به آخر رسیدم به نظرم این تا حدودی کمک می کرده.

اگر واقعاً بفهمم مهدی احتمال قاتلش بیش تره، بهش رای میدم.

آره ولی این دوره فرق داشت و چندان رای اعدام نداشتیم که خیلی کمک کنه، اون رایی که مهدی داد هم که نشونه قاتل نبودنش گرفتی میگم استدلال ضعیفیه از نظرم.
دیگه 50 دقیقه مونده به آخر فاز. مثلا تو این مدت کوتاه چجوری قراره واقعا بفهمی :دی

Thomas Shelby
پسندها
648
:| پویا چرا جو میدی :)) ای آرش و رضای پفیوز رو پویام اثر کردین از بس با شما گشت :))

- - - Updated - - -

یه سوالم اخر پرسیدم اخه اونم جواب بده :دی

مستشار.:دی

ولی از یک دید به نظرم محمد هم درست میگه. نمی تونه باشه. مهدی هم بازیش قاتل نیس. رامتینم یه سری دلایل میاد تو ذهنم مث شماها که ممکنه اونم نباشه. کیه پس؟ خودمم؟:)) هوکرم همینه دقیقا. یعنی اگه آرش قاتل باشه هم بازی نمی تونم تشخیص بدم حسی. یعنی یکیتون دارین زیرآبی میرین که بعد بازی بخندین. خیلی مشکلی ندارم.:دی ولی ترجیح میدم درست ترین تصمیمُ بگیرم.

مافیایی
پسندها
4
آره ولی این دوره فرق داشت و چندان رای اعدام نداشتیم که خیلی کمک کنه، اون رایی که مهدی داد هم که نشونه قاتل نبودنش گرفتی میگم استدلال ضعیفیه از نظرم.
دیگه 50 دقیقه مونده به آخر فاز. مثلا تو این مدت کوتاه چجوری قراره واقعا بفهمی :دی

کمک می کنه قطعاً. واکنش ها کمک می کنه.

مثلاً اینکه مهدی الان نیستش به نظرم نکته ی منفیه و شکم رو بهش بالا میبره.

کارکشته مافیا
پسندها
25
من الان رسیدم خونه و هستم. پست های آخرو بخونم بیام.

Thomas Shelby
پسندها
648
یه چیزی هم خارج یا داخل بازی نمی دونم، هرجور دوست دارین حساب کنین.:دی محمد اگه قاتل باشه اصلا حقش نیست ببره چون باید گادکش میشد. مهدی هم خیلی خودشُ به شل و ول بودن زده این دور اونم به همچنین.

ولی اینا رو سعی می کنم تو رایم در نظر نگیرم. یعنی یه دید هست از اول تا الان چی شده که باعث میشه به اینا رای ندم. یه دیدم هست که برا اساس همین فاز هست. اون هر رایی ممکنه بدم چون واقعا بازی پیچیده س و هر احتمالیُ میخوام در نظر بگیرم.

کارکشته مافیا
پسندها
25

وای. محمد یعنی چی این؟ پست های منو نخوندی؟ نگفتم آخر فاز خوبه امروز میشه رسید؟ با این حرفت ذهنمو به هم ریختی الان.

کارکشته مافیا
پسندها
112

ولی از یک دید به نظرم محمد هم درست میگه. نمی تونه باشه. مهدی هم بازیش قاتل نیس. رامتینم یه سری دلایل میاد تو ذهنم مث شماها که ممکنه اونم نباشه. کیه پس؟ خودمم؟:)) هوکرم همینه دقیقا. یعنی اگه آرش قاتل باشه هم بازی نمی تونم تشخیص بدم حسی. یعنی یکیتون دارین زیرآبی میرین که بعد بازی بخندین. خیلی مشکلی ندارم.:دی ولی ترجیح میدم درست ترین تصمیمُ بگیرم.

آها :دی سوال دوممو گفتم. چجوری بازی میکنه هوکر یا قاتل در شرف برد در این فاز؟

مهدی منم میگم قاتل نیست. اره کلا همینه تا قیامتم نمیتونیم بفهمیم بالاخره مطمعنا یکی زیر ابی میره و حرومش باشه(شوخی) منم همینم میخام درست ترین تصمیمو بگیرم چون تا اینحا از بازی راضیم برد و باخت آنچنان مهم نیست

مافیایی
پسندها
4

از دید خودت اگر قاتل رو بازی می کردی چطوری بود؟ استراتژیت رو بگو.

کارکشته مافیا
پسندها
25
خب من باید خودمُ با همه بسنجم دیگه. منظورم جلب نظر نیس.
حالا این فعلا بماند. ببینم آرا چجوری میشه.

- - - Updated - - -

حله. پس احتمالا نظرت رامتینه؟

آره نظرم رامتینه. هر چی هست به نظرم نمی تونه بی گناه باشه. به قول امین این رامتین اگه بی گناه باشه من مافیا رو می بوسم و میذارم کنار :))

به نظرم قاتله. الان این اواخر مثل جیندا هم داره بازی می کنه. به من گفت گوتت عروسیه باید اینو بهش میگفتم :دی

رای به اعدامم رامتینه.

رای به اعدام: رامتین

Thomas Shelby
پسندها
648
آها :دی سوال دوممو گفتم. چجوری بازی میکنه هوکر یا قاتل در شرف برد در این فاز؟

مهدی منم میگم قاتل نیست. اره کلا همینه تا قیامتم نمیتونیم بفهمیم بالاخره مطمعنا یکی زیر ابی میره و حرومش باشه(شوخی) منم همینم میخام درست ترین تصمیمو بگیرم چون تا اینحا از بازی راضیم برد و باخت آنچنان مهم نیست

واقعا نمی دونم. هرکی یه سبک داره. جوابی ندارم که به دردمون بخوره. داشتم میگم فلانی محتمله به این دلیل.

- - - Updated - - -

از دید خودت اگر قاتل رو بازی می کردی چطوری بود؟ استراتژیت رو بگو.

من دقیقا همینجوری بازی می کردم انصافا. ولی شب کارای دیگه ای می کردم احتمالا.:دی

مافیایی
پسندها
4
وای. محمد یعنی چی این؟ پست های منو نخوندی؟ نگفتم آخر فاز خوبه امروز میشه رسید؟ با این حرفت ذهنمو به هم ریختی الان.

خوندم مهدی. به من و مهدی و عرفان هم نگاه کن. چرا رامتین فقط؟
پست های منو این فاز خوندی؟ الان ذهنت چرا به هم ریخت؟

رایم هنوز رامتینه.

کارکشته مافیا
پسندها
25

من الان این خیلی رو مخم رفته. محمد پست ۳۶۵ من در جواب به خودت بوده. میشه دوباره بخونیش؟ بذار نقل قول کنم برات که راحت تر باشه.

خب الان اینو می پرسی من به جز وقت و مغازه که تو پست فاز قبلیم بهش اشاره کردم چی بگم محمد؟ پست های فاز قبل منو بگو من با رامتین سر گیرش به خودم بحث کردم منتهی بعدش وقتم شدیدا محدود شد و سرپایی میومدم سر میزدم با گوشی. تازه اینم گفتم که من صدرا رو احتمال میدم چی باشه ولی باید بیاد که خب وقتی دیدم نیومد احساس بدی گرفتم راجع بهش و فکر کردم دیدم با توجه به نفرات باقی مونده صدرا ترسیده و نیومده. وگرنه هیچوقت رامتین برای من مبرا نشده بود و گفتم جوابم یا بحث هارو فاز بعد انجام میدم
من الانم دقیقا وضعم همونه. الان خلوته سرم با گوشی اومدم. باز خوبه نیم ساعت اخر این فاز زمان هست که برسم.

جمله آخر رو نخوندی واقعا؟ من الان چجوری این حرکتت رو اکت بی گناهی بدونم؟ حداقل صبر می کردی یه ربع به ۱۰ اینو می گفتی.

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
دستیار مافیاییا

تاس

+
اتصال به گوگل

کاربران آنلاین

هیچ کاربری آنلاین نیست.

یافتن کاربر

اتصال به گوگل

کاربران آنلاین

هیچ کاربری آنلاین نیست.

یافتن کاربر

بالا پایین