جدیدترین‌ها

بازی دور دوم مافیا | House of Cards S02 , Freddy's Return

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
مافیایی
پسندها
4
واقعا نمی دونم. هرکی یه سبک داره. جوابی ندارم که به دردمون بخوره. داشتم میگم فلانی محتمله به این دلیل.

- - - Updated - - -

من دقیقا همینجوری بازی می کردم انصافا. ولی شب کارای دیگه ای می کردم احتمالا.:دی

:))

رای به اعدام: رامتین

Thomas Shelby
پسندها
648
الان اتفاق نظر دارین شما 3 تا رو رامتین؟

منم شانس زیادی قائلم برای قاتل بودنش. ولی اگه اتفاق نظر دارین یجوریه به نظرم. حس می کنم قاتل اینقدر راحت اعدام نمیشه.:دی

- - - Updated - - -

عرفان رایت رامتینه؟

کارکشته مافیا
پسندها
25
خوندم مهدی. به من و مهدی و عرفان هم نگاه کن. چرا رامتین فقط؟
پست های منو این فاز خوندی؟ الان ذهنت چرا به هم ریخت؟

رایم هنوز رامتینه.
به تو و مهدی و عرفانم نگاه کنم؟ مهدی که خودمم. من در جواب پویا حدس هام رو گفتم دیگه. به نظرم قاتل نمی خوره به بازیت. عرفانو نمی دونم یه درصدی شاید بتونه باشه. ولی مشکوک ترین فرد برام رامتینه.

ذهنم به هم ریخت چون در جواب خودت گفتم من مثل دیروز و هر روزم و درگیرم. ولی این فاز وقت هست که برسم. خب این فاز وقت تا ساعت ۱۰ بوده و من الان رسیدم خونه. تو چرا باید ۴۰ ۵۰ دقیقه مونده به ته فاز بیای بگی مهدی نیس شکم بهش بیشتر داره میشه محمد؟

کارکشته مافیا
پسندها
112

منم شانس زیادی قائلم برای قاتل بودنش. ولی اگه اتفاق نظر دارین یجوریه به نظرم. حس می کنم قاتل اینقدر راحت اعدام نمیشه.:دی

- - - Updated - - -

عرفان رایت رامتینه؟

من آنچنان رو رامتین نیستم. ممد یکم مشکوکم کرد :دی

Thomas Shelby
پسندها
648
کارکشته مافیا
پسندها
25

- - - Updated - - -

عرفان رایت رامتینه؟

منم راستش شک کردم. شاید چون شل کرده اینطوریه. به این که مرض هست تو بازیش ولی اصلا شکی ندارم.

Thomas Shelby
پسندها
648
منم راستش شک کردم. شاید چون شل کرده اینطوریه. به این که مرض هست تو بازیش ولی اصلا شکی ندارم.

شل نکرده. مرضی که میگی از اول بوده یا فقط 2 فاز آخر؟

کارکشته مافیا
پسندها
112
@پویا

چرا به اینکه قاتل راحت اعدام نمیشه شک داری؟ مافیا نیس که یار داشته باشه. الان کسی هم یار کسی نیست. این فازای اخر حتی شیطانم راحت اعدام میشه :))

بین تو و ممد و رامتین هنوز مرددم :دی

Thomas Shelby
پسندها
648
من واقعا اگه بحث گادکشُ در نظر نگیرم، محمد برام خیلی مشکوکه برای قاتل بودن.

مافیایی
پسندها
4
خب الان اینو می پرسی من به جز وقت و مغازه که تو پست فاز قبلیم بهش اشاره کردم چی بگم محمد؟ پست های فاز قبل منو بگو من با رامتین سر گیرش به خودم بحث کردم منتهی بعدش وقتم شدیدا محدود شد و سرپایی میومدم سر میزدم با گوشی. تازه اینم گفتم که من صدرا رو احتمال میدم چی باشه ولی باید بیاد که خب وقتی دیدم نیومد احساس بدی گرفتم راجع بهش و فکر کردم دیدم با توجه به نفرات باقی مونده صدرا ترسیده و نیومده. وگرنه هیچوقت رامتین برای من مبرا نشده بود و گفتم جوابم یا بحث هارو فاز بعد انجام میدم
من الانم دقیقا وضعم همونه. الان خلوته سرم با گوشی اومدم. باز خوبه نیم ساعت اخر این فاز زمان هست که برسم.

- - - Updated - - -

خب الان اینو می پرسی من به جز وقت و مغازه که تو پست فاز قبلیم بهش اشاره کردم چی بگم محمد؟ پست های فاز قبل منو بگو من با رامتین سر گیرش به خودم بحث کردم منتهی بعدش وقتم شدیدا محدود شد و سرپایی میومدم سر میزدم با گوشی. تازه اینم گفتم که من صدرا رو احتمال میدم چی باشه ولی باید بیاد که خب وقتی دیدم نیومد احساس بدی گرفتم راجع بهش و فکر کردم دیدم با توجه به نفرات باقی مونده صدرا ترسیده و نیومده. وگرنه هیچوقت رامتین برای من مبرا نشده بود و گفتم جوابم یا بحث هارو فاز بعد انجام میدم
من الانم دقیقا وضعم همونه. الان خلوته سرم با گوشی اومدم. باز خوبه نیم ساعت اخر این فاز زمان هست که برسم.

- - - Updated - - -

پست های فاز قبل منو بخون*

این پست رو ندیده بودم مهدی.

یک سوال . اگر قاتل بودی چطوری بود استراتژی کلیت؟. خودت رو هم ساده یک تحلیلی بکن به نظرم. سبک این دورت رو.

Thomas Shelby
پسندها
648
دو به دو رای بدیم قرعه س؟:))

کارکشته مافیا
پسندها
112
ترجیح میدم خودم دخیل باشم تو تصمیمم تا شانس و دست سید :)) اشتباهم کردیم نوش جون قاتل کاری از دستمون برنمیاد

God

Administrator
گاد
پسندها
961
وضعیت رای ها

مهدی: رامتین
رامتین: مهدی، محمد

رای نداده: عرفان، پویا

-----------
در جواب سوال آخر هم در صورت تساوی رای ها، حتی بعد از 15 دقیقه فرصت دفاع، قرعه کشی میشه :دی

کارکشته مافیا
پسندها
25
شل نکرده. مرضی که میگی از اول بوده یا فقط 2 فاز آخر؟

از اول نه. از وسط به بعد مثلا. دقیق یادم نیس. ولی این اواخر مشهوده به نظرم.

مافیایی
پسندها
4
به تو و مهدی و عرفانم نگاه کنم؟ مهدی که خودمم. من در جواب پویا حدس هام رو گفتم دیگه. به نظرم قاتل نمی خوره به بازیت. عرفانو نمی دونم یه درصدی شاید بتونه باشه. ولی مشکوک ترین فرد برام رامتینه.

ذهنم به هم ریخت چون در جواب خودت گفتم من مثل دیروز و هر روزم و درگیرم. ولی این فاز وقت هست که برسم. خب این فاز وقت تا ساعت ۱۰ بوده و من الان رسیدم خونه. تو چرا باید ۴۰ ۵۰ دقیقه مونده به ته فاز بیای بگی مهدی نیس شکم بهش بیشتر داره میشه محمد؟

نمیدونم واقعاً. حس کردم دور موندی از بحث ها کمی.

هر چند گفتم به رامتین و عرفان. قاتل بودن تو کمه با اون فرضیات من. برای همین به رامتین رای دادم.

God

Administrator
گاد
پسندها
961
ترجیح میدم خودم دخیل باشم تو تصمیمم تا شانس و دست سید :)) اشتباهم کردیم نوش جون قاتل کاری از دستمون برنمیاد

آفرین بر تو بنده من، کارو به قضا و قدر سپردن، معمولا گرون تموم میشه برای بندگان :))

مافیایی
پسندها
4
کارکشته مافیا
پسندها
112
آفرین بر تو بنده من، کارو به قضا و قدر سپردن، معمولا گرون تموم میشه برای بندگان :))

مخلصم گاد امشب به پاداش کارم منو کمتر جیندا کن تو داستان :))

مافیایی
پسندها
4
کارکشته مافیا
پسندها
112
رای اولیه مو میدم فعلا شاید عوض شد

پویا خواهش میکنم به مجازات این کارم تو دیگه منو تو داستان جیندا نکن :دی

رای به اعدام: پویا

- - - Updated - - -

ممد ولم کن حوصله توضیح ندارم تازه از خاب پاشدی توام تو "ان وای" اینحا شبه حوصله داریا :))

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
دستیار مافیاییا

تاس

+
اتصال به گوگل

کاربران آنلاین

هیچ کاربری آنلاین نیست.

یافتن کاربر

اتصال به گوگل

کاربران آنلاین

هیچ کاربری آنلاین نیست.

یافتن کاربر

بالا پایین