مافیایی
واقعا نمی دونم. هرکی یه سبک داره. جوابی ندارم که به دردمون بخوره. داشتم میگم فلانی محتمله به این دلیل.
- - - Updated - - -
من دقیقا همینجوری بازی می کردم انصافا. ولی شب کارای دیگه ای می کردم احتمالا.![]()

رای به اعدام: رامتین
واقعا نمی دونم. هرکی یه سبک داره. جوابی ندارم که به دردمون بخوره. داشتم میگم فلانی محتمله به این دلیل.
- - - Updated - - -
من دقیقا همینجوری بازی می کردم انصافا. ولی شب کارای دیگه ای می کردم احتمالا.![]()

به تو و مهدی و عرفانم نگاه کنم؟ مهدی که خودمم. من در جواب پویا حدس هام رو گفتم دیگه. به نظرم قاتل نمی خوره به بازیت. عرفانو نمی دونم یه درصدی شاید بتونه باشه. ولی مشکوک ترین فرد برام رامتینه.خوندم مهدی. به من و مهدی و عرفان هم نگاه کن. چرا رامتین فقط؟
پست های منو این فاز خوندی؟ الان ذهنت چرا به هم ریخت؟
رایم هنوز رامتینه.
الان اتفاق نظر دارین شما 3 تا رو رامتین؟
منم شانس زیادی قائلم برای قاتل بودنش. ولی اگه اتفاق نظر دارین یجوریه به نظرم. حس می کنم قاتل اینقدر راحت اعدام نمیشه.
- - - Updated - - -
عرفان رایت رامتینه؟

من آنچنان رو رامتین نیستم. ممد یکم مشکوکم کرد![]()
الان اتفاق نظر دارین شما 3 تا رو رامتین؟
منم شانس زیادی قائلم برای قاتل بودنش. ولی اگه اتفاق نظر دارین یجوریه به نظرم. حس می کنم قاتل اینقدر راحت اعدام نمیشه.
- - - Updated - - -
عرفان رایت رامتینه؟
منم راستش شک کردم. شاید چون شل کرده اینطوریه. به این که مرض هست تو بازیش ولی اصلا شکی ندارم.
خب الان اینو می پرسی من به جز وقت و مغازه که تو پست فاز قبلیم بهش اشاره کردم چی بگم محمد؟ پست های فاز قبل منو بگو من با رامتین سر گیرش به خودم بحث کردم منتهی بعدش وقتم شدیدا محدود شد و سرپایی میومدم سر میزدم با گوشی. تازه اینم گفتم که من صدرا رو احتمال میدم چی باشه ولی باید بیاد که خب وقتی دیدم نیومد احساس بدی گرفتم راجع بهش و فکر کردم دیدم با توجه به نفرات باقی مونده صدرا ترسیده و نیومده. وگرنه هیچوقت رامتین برای من مبرا نشده بود و گفتم جوابم یا بحث هارو فاز بعد انجام میدم
من الانم دقیقا وضعم همونه. الان خلوته سرم با گوشی اومدم. باز خوبه نیم ساعت اخر این فاز زمان هست که برسم.
- - - Updated - - -
خب الان اینو می پرسی من به جز وقت و مغازه که تو پست فاز قبلیم بهش اشاره کردم چی بگم محمد؟ پست های فاز قبل منو بگو من با رامتین سر گیرش به خودم بحث کردم منتهی بعدش وقتم شدیدا محدود شد و سرپایی میومدم سر میزدم با گوشی. تازه اینم گفتم که من صدرا رو احتمال میدم چی باشه ولی باید بیاد که خب وقتی دیدم نیومد احساس بدی گرفتم راجع بهش و فکر کردم دیدم با توجه به نفرات باقی مونده صدرا ترسیده و نیومده. وگرنه هیچوقت رامتین برای من مبرا نشده بود و گفتم جوابم یا بحث هارو فاز بعد انجام میدم
من الانم دقیقا وضعم همونه. الان خلوته سرم با گوشی اومدم. باز خوبه نیم ساعت اخر این فاز زمان هست که برسم.
- - - Updated - - -
پست های فاز قبل منو بخون*
شل نکرده. مرضی که میگی از اول بوده یا فقط 2 فاز آخر؟
به تو و مهدی و عرفانم نگاه کنم؟ مهدی که خودمم. من در جواب پویا حدس هام رو گفتم دیگه. به نظرم قاتل نمی خوره به بازیت. عرفانو نمی دونم یه درصدی شاید بتونه باشه. ولی مشکوک ترین فرد برام رامتینه.
ذهنم به هم ریخت چون در جواب خودت گفتم من مثل دیروز و هر روزم و درگیرم. ولی این فاز وقت هست که برسم. خب این فاز وقت تا ساعت ۱۰ بوده و من الان رسیدم خونه. تو چرا باید ۴۰ ۵۰ دقیقه مونده به ته فاز بیای بگی مهدی نیس شکم بهش بیشتر داره میشه محمد؟
ترجیح میدم خودم دخیل باشم تو تصمیمم تا شانس و دست سیداشتباهم کردیم نوش جون قاتل کاری از دستمون برنمیاد

دو به دو رای بدیم قرعه س؟![]()
آفرین بر تو بنده من، کارو به قضا و قدر سپردن، معمولا گرون تموم میشه برای بندگان![]()

من آنچنان رو رامتین نیستم. ممد یکم مشکوکم کرد![]()