جدیدترین‌ها

بازی دور پنجم مافیا | مرگ پشت در است!

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
کارآموز مافیا
پسندها
0
به نظر میاد ما امشب اعدام بشو نیستیم :13: ولی احتمال زیاد شب تبدیل به کتلت بشم :)) اخرین حرفم اینه حواستون به این سه نفر خیلی باشه امیر امین و خلفی
و یادتون باشه هر زمان که امیر از بازی بیرون بکنید سود کردید حداقل سودی که داره از شر پست های بلندش راحت میشید به کارهاتون بیشتر میرسید :))

God

Administrator
گاد
پسندها
961
گاد

ساکت. اعدامی نداریم.

چند دقیقه نفس بکشید.

God

Administrator
گاد
پسندها
961
اتفاقات شب

کسی نمرد. البته تیر غیب به شهاب اصابت کرد متاسفانه بیگناه بود.

عرفان بیش از 10 پست داده. دفعه بعد تکرار بشه گادکش.

اونام که کم پست دادن حواسشون باشه.

God

Administrator
گاد
پسندها
961

بخش بعدی داستان فردا ظهر

فاز روز 3​

افراد حاضر در بازی
19 نفر
اعدام: اختیاری با حداقل 7 رای

آرش (Arash)
رضا (RezaZ)
محمدامین (Mamalgr)
صدرا (Sadra)
عماد (Red Dragon)
سید (Amir)
مهدی (Mahdi)
امین (Cactus)
شایان (shoyo1989)
نادر (Nader Shah)
برلین
خلفی (Amin Khalafi)
سعید (Saeidmu7)
محمد (Donnie)
مهسا (Moonsa)
عرفان (Erf_ju)
حسین (h_panamtash)
ال امین (Amin)
محمد چاوش (Chavosh)

آخرین ویرایش:
کارکشته مافیا
پسندها
170
بابا چقد حرف می‌زنین (به سبک آریا :دی) :))
من باز از قبل بیام جلو، سر قضیه شایان، دو سه نفر اومدن گفتن که حالا ول کنیم ش و اینا، به نظرم می‌تونه کاملا حربه هم تیمی‌هاش باشه برای رفع ظن، یه کم تعدادش از حالت عادی بیشتره. می‌تونیم واقعا اعدامش کنیم، اگه مافیا بود برگردیم سر وقت کسایی که دفاع کردن ازش :دی

توی داستان یه حرفی در خصوص اینکه تا امشب وقت داری در خصوص امیر اطلاعات به دست بیاری زده شد. به نظرم معنیش می‌تونه این باشه که یه دلقکی تیر خورده و سر همین یه روز فرصت هست. اون دلقک می‌تونه امیر باشه :دی

===

امیر:
در خصوص چرا فرضیه م واسه فری رو نبردم هوا، حقیقتش اینه امروز یادم افتاد که عه چرا اشاره نکردم :دی نمی‌دونم، دیروقت بود کم توجه بودم :دی

در خصوص مورد دیگه، ببین اون پست گاد که اومد که در داستان اطلاعات هست، تو دقیقا بعد اون پست داده بودی و توش گفته بودی که از داستان اطلاعاتی در نمیاد، پس من باید یه اتهامی بزنم که واکنش بگیرم، شبیه مافیای حضوری. حرف من اینه که اوکی، اون موقع که پست رو می‌نوشتی ندیده بودی پست گاد رو، بعدش چرا اصلاحیه ندادی؟ ۳ ۴ پست بعد در جواب صدرا اشاره کردی بهش صرفا. (الان میای می‌گی منم دیروقت بود کم توجه بودم :)) )

اینکه پستم چرا اونجوری بود هم چون از اول اومده بودم جلو و نظراتم به مرور آپدیت شده بود :)) نظر نهاییم تا الان اینه: در کل به نظرم فعلا مافیا نیستی لااقل، قاتل می‌تونی باشی شاید :دی

===

این پست شایان که گفتش آخرین پست امشب منه و رفتم که رفتم خیلی پست خلافکاری هست لامصب :دی

===

یه تعداد زیادی گیر به این هست که آرش از کجا فهمید -۸ تعداد گناهکاراس، به نظرم خیلی فهمیدنش بیراه نبوده و این گیرها بهش می‌تونه مشکوک تر باشه. (رضا پسا امین این کار رو کرد)

===

در مورد پست مهدی که با این جمله زیر شروع می‌شه، یه حسی دارم که دیده شایان رفتنی هست، هر چه زودتر جلو خرابی بیشتر رو بگیریم خودمون نچسبیم بهش :)) نقل قول دوم هم برای جلوگیری از این حرف من هستش، ولی من خودم این کارا رو کردم و همین حرف هم زدم :))

در مورد شایان و کنایه هایی که زده شده توسط رضا و بعضا بقیه:

اگر گناهکار تیمی باشه بله این حرفایی که من زدم باعث میشه که گناهکاران بیان سو استفاده کنن و بگن که مثلا می خواستی نگهش داری. که اساسا چرته من بابامم فاز اول نمیام نگه دارم اتفاقا خودم اولین نفر قربونیش می کنم که عبرتی بشه برای سایرین.

====

فقط منم یا شمام این حسو دارین که تسلیم شده برای اعدام آقا بیگناه و گناهکار اینطوری بازی نمیکنه :/ صدی صد و ده مطمعن شدم که دلقکه اصن دور از جونش کفن پوش اومده وسز تاپیک و راضیه :/ عصری این پیشنهادو دادم بهش که البته جواب مستقیم نداد بهم ، میخاستم ببینم شوق داره به اعدام و قوبل میکنه اعدامشو یا واکنش دیگه ای میده ، که اون پست رو داد و داره له له میزنه برا اعدام....من بهش رای نمیدم تا فاز 7 ، جونمونو از سر راه پیدا نکردیم منم که خوش شانسم تو قرعه :/

من منتظر امین خلفیم و جوابش به اون پستم و البته بقیه.

عرفان، می‌دونی اگه شایان مافیا باشه پست بالا خیلییی بد برات تموم می‌شه، نه؟ :دی

- - - Updated - - -

شایان:
به نظر میاد ما امشب اعدام بشو نیستیم ولی احتمال زیاد شب تبدیل به کتلت بشم اخرین حرفم اینه حواستون به این سه نفر خیلی باشه امیر امین و خلفی

شایان، مگه حفاظت نداریم تو بازی؟ می‌تونی از خودت حفاظت کنی خب اگه فک می‌کنی کتلت می‌شی. این حرف چیه اصلا؟ اصلا چرا باید بیان تو رو کتلت کنن وقتی گزینه اول اعدامی؟ :))

من رای اعدام رو می‌دم، دلقکم باشه نوش جونش، رندومش هم ایشالله خیره. با حرف امین موافقم که واسه دلقک نباید منتظر نگه داریم خودمون رو، بدبختی ش خیلی بیشتره. پویا هم رندوم هاش رو جوری می‌زنه که بازی به هم نریزه، اوکیه پس :))

[VOTER=شایان][/VOTER]

مافیایی
پسندها
73
یه عده اصلا نفهمیدن داستان چیه فقط چون دیدن چند نفر گیر دادن گفتن مام یه گیری بدیم دیگه ببینیم چی میشه :دی
دو پست در میونم آرش و عرفان میگن منتظر خلفی هستیم تا ببینیم چی میگه...اصلا جواب نمیدم ببینم چی میخواین بگین :))

خارج از شوخی برای کسایی که براشون سوال شده بود @عرفان آرش ال امین امیر مهسا صدرا و سعید و بقیه یه بار دیگه میگم

من اومدم یک موضوعی رو بررسی کردم و توش اشاره کردم که با توجه به اینکه نحوه ی قتل ها فرق میکرد پس دو گروه متفاوت گناهکاری قتل ها رو انجام دادن... حالا من گفتم مافیا و قاتل...بقول امین چرا دوتا مافیا نه...چرا دوتا قاتل نه..چرا حتما یه مافیا یه قاتل...بله امکانش هست ولی اصل بحثی که من کردم کاری به قاتل بودن یا مافیا بودن نبود...منظور دو گروه متفاوت بود
میاین میگین نه چون خودت شلیک کردی پس پس ذهن تو گناهکاریه در نتیجه تو گناهکاری
میگم گیریم حرف شما درست...ولی باز نمیخونه
فرض بگیرید حرفتون درست من قاتل...خب من چه میدونم اونیکی که تیر زده قاتل بوده یا مافیا...پس اینجا کنسله
مافیاشم همینه
فرص کن من مافیا...من چه میدونم دوتا تیم مافیا داریم یا یکی؟
آرش میاد میگه با توجه به تعداد خودتون تونستی حدس بزنی چند نفر گناهکار داریم :دی
یا امین میاد میگه فرض کن تعدادتون انقد بالا هست که مطمئن باشی دوتا قاتل دیگه تو بازی هست
هرچقدرم تعداد بالا باشه(تو پستاتون دیدم بالاترین رو 5-6 در نظر گرفتین) حتی اگه چنین تعدادیم باشیم(با فرض اینکه من مافیا هستم) بازهم نمیتونی هیچ جوره احتمال اینکه دوتا تیم مافیایی باشن رو رد کنی :دی

@آرش
من تو کدوم دور کار به بالانس داشتم که این دور دوم باشه؟ :دی
هیچ جوره نتونستم مغز گاد بازی چه خودت چه پویا رو بخونم واسه بالانس هیچوقت اونم اوایل بازی

@امین
یه نکته ای خارج از این بحث ها برام جذاب بود امین...برای تو هم من مظنون هستم هم آرش...بعد میگی که بحث سر خلفی رو میذارم آرش بپرسه...چطوری میتونی سوال و بحث سر یک فردی که بهش مشکوک هستی رو بسپاری به فرد دیگری که از قضا اون فردم واست مشکوکه
تعجب کردم واقعا

@امیر
اوکیه اگه بحث سر سیدبندی نبوده که کلا هیچی...ولی واسه این گفتم که یه جا تو پست هات (دقیق نمیدونم کدوم پست) حرف از سیدبندی هم زدی :دی
ولی حالا نظرت چیه از بین افراد جدید الورود حداقل 2تا گناهکار هست؟

تو همون پستی که اصل قضیه رو ول کردین چسبیدین به کره گیری هم گفتم شایان احتمال بالا گناهکاره...عماد و مهدی هم مشکوک
امیر سر کشته های پریشب و امین سر این تناقضی که ذهنم رو مشغول کرده هم مشکوک

- - - Updated - - -

یه عده اصلا نفهمیدن داستان چیه فقط چون دیدن چند نفر گیر دادن گفتن مام یه گیری بدیم دیگه ببینیم چی میشه :دی
دو پست در میونم آرش و عرفان میگن منتظر خلفی هستیم تا ببینیم چی میگه...اصلا جواب نمیدم ببینم چی میخواین بگین :))

خارج از شوخی برای کسایی که براشون سوال شده بود @عرفان آرش ال امین امیر مهسا صدرا و سعید و بقیه یه بار دیگه میگم

من اومدم یک موضوعی رو بررسی کردم و توش اشاره کردم که با توجه به اینکه نحوه ی قتل ها فرق میکرد پس دو گروه متفاوت گناهکاری قتل ها رو انجام دادن... حالا من گفتم مافیا و قاتل...بقول امین چرا دوتا مافیا نه...چرا دوتا قاتل نه..چرا حتما یه مافیا یه قاتل...بله امکانش هست ولی اصل بحثی که من کردم کاری به قاتل بودن یا مافیا بودن نبود...منظور دو گروه متفاوت بود
میاین میگین نه چون خودت شلیک کردی پس پس ذهن تو گناهکاریه در نتیجه تو گناهکاری
میگم گیریم حرف شما درست...ولی باز نمیخونه
فرض بگیرید حرفتون درست من قاتل...خب من چه میدونم اونیکی که تیر زده قاتل بوده یا مافیا...پس اینجا کنسله
مافیاشم همینه
فرص کن من مافیا...من چه میدونم دوتا تیم مافیا داریم یا یکی؟
آرش میاد میگه با توجه به تعداد خودتون تونستی حدس بزنی چند نفر گناهکار داریم :دی
یا امین میاد میگه فرض کن تعدادتون انقد بالا هست که مطمئن باشی دوتا قاتل دیگه تو بازی هست
هرچقدرم تعداد بالا باشه(تو پستاتون دیدم بالاترین رو 5-6 در نظر گرفتین) حتی اگه چنین تعدادیم باشیم(با فرض اینکه من مافیا هستم) بازهم نمیتونی هیچ جوره احتمال اینکه دوتا تیم مافیایی باشن رو رد کنی :دی

@آرش
من تو کدوم دور کار به بالانس داشتم که این دور دوم باشه؟ :دی
هیچ جوره نتونستم مغز گاد بازی چه خودت چه پویا رو بخونم واسه بالانس هیچوقت اونم اوایل بازی

@امین
یه نکته ای خارج از این بحث ها برام جذاب بود امین...برای تو هم من مظنون هستم هم آرش...بعد میگی که بحث سر خلفی رو میذارم آرش بپرسه...چطوری میتونی سوال و بحث سر یک فردی که بهش مشکوک هستی رو بسپاری به فرد دیگری که از قضا اون فردم واست مشکوکه
تعجب کردم واقعا

@امیر
اوکیه اگه بحث سر سیدبندی نبوده که کلا هیچی...ولی واسه این گفتم که یه جا تو پست هات (دقیق نمیدونم کدوم پست) حرف از سیدبندی هم زدی :دی
ولی حالا نظرت چیه از بین افراد جدید الورود حداقل 2تا گناهکار هست؟

تو همون پستی که اصل قضیه رو ول کردین چسبیدین به کره گیری هم گفتم شایان احتمال بالا گناهکاره...عماد و مهدی هم مشکوک
امیر سر کشته های پریشب و امین سر این تناقضی که ذهنم رو مشغول کرده هم مشکوک

مافیایی
پسندها
4
چقدر پست میدین لعنتیا :))‌.

@عرفان

هیچ چیز تو مافیای پویا صد در صدی نیست. به نظرم بالانس اون مدلی هم یحتمل میتونه باشه. ولی چون دمای هوا توی داستان به اون احتمال دوممون نزدیک تره پس حدس یک گروه بزرگ مافیا و دو قاتل میتونه درست باشه.

@ خلفی

ببین مشکل داره استدلالت به نظرم. دقیقا میشه همین استدلال ها رو از اون وری گفت. تو خیلی راحت گفتی آره مافیا و قاتل زدن. به نظرم جمله ای که گفتی میتونه تو رو راحت جزو یکیشون قرار بده :) تا نحوه ی مرگ ها گفته نشده نمیشه گفت از دو گروه متفاوت بوده.

- - - Updated - - -

یه چیز به بالا اشاره کنم. به نظرم احتمال مافیا بودنت بالاتره. چون اول فرض قاتل رو پیش کشیدی.
هر وقت یک نفر بخواد یه چیزی رو بررسی کنه تمام جوانب رو در نظر می گیره.
برای همین اینکه آرش از اون دید به دلقک نگاه کرد که امیر خرده گرفت از دید من مشکلی نداشت. چون اون ور قضیه رو هم دیده بود.

کارآموز مافیا
پسندها
0
سلام قاتلای توو خونه مافیایی های نمونه:))
قول بدین که حرف های گاد یادتون بمونه مرسی‌ :))
همیشه قبل خواب مسواک بزن و راحت بخواب :))

خب خب میبینم که خلافکار های عزیز از ترس اینکه مبادا کسی بهشون شک کنه من نکشتن گذاشتن برای امروز که اعدام بشم :))
عزیزای دلم من یه کفن پوش به تمام معنام اصلا امشب من اعدام کنید امشب من بزنید فرقی نداره مهم اینه بعد مرگم حقیقت بر ملا میشه و من به خواستم میرسم :پی

اقای امیر خان چی شده ؟ قدیم انقدر مافیای ترسو نبودی تا یکی تهدید میکرد میزدی میکشتی ، شیر که پیر شود .... :))

امین و خلفی هم از خلافکار های درجه یک بازی هستن که اظهرمن الشمسه

این وسط یه سری شهروند داریم که بازی و فریب میخورن متاسفانه که باعث برد مافیایی ها و قاتل ها میشن دیشبم گفتن به نظرم بازیه خلافکار ها عالیه همینجوری داریم مثل برگ درختان پاییزی میمیریم و مثل اینکه تصمیم هم ندارن به خودشون بیان :46:

مافیایی
پسندها
4
@شایان

شایان تو قبل اینکه بهت رای داده باشن میای میگی من که اعدام میشم. خب خیلی مشکل داره این حرفت. اگه واقعا بی گناهی بشین درست و درمون جواب همه رو بده و دفاع کن. نه اینکه دو جا منشنت کنن بیای بگی آره برید گناهکارای اصلی رو پیدا کنید. حالا به قول ال امین چرا گناهکارای اصلی؟ مگه جنس و مدل گناهکاری تو فرق داره؟ دلقک رو تو این بازی چه مدل گناهکاری تعریف می کنی؟ در کل اصن در جهت مثبت بازی نمی کنی و این حرفات نقش منفی تداعی می کنه.

——————————————————

در مورد شایان یه چیزی رو بگم. به نظرم تا الان اینکه که احتمال داره گناهکار باشه ولی از یه جنبه ای بی گناه هم میتونه باشه. گناهکاریش از حرف هایی که زد که از اون قاتل و مافیا گفتنش شروع شد. بی گناهیش هم از مدل دست دادن و لحنش هست که به نظرم رویه به سمت بی گناهی دارن.

چیزی که شکم رو بیش تر می کنه به اینکه میتونه بی گناه باشه اینه که از همه جهت و افراد زیادی مورد حمله اس. یه دونه مهدی تا جایی که یادمه از احتمال بی گناهیش گفت و شایدم عرفان (اینو باید بررسی کنم دوباره). میشه به قاتل بودن هم ربطش داد ولی تو این حالت نظرم به بی گناه بودنه بیش تر.

- - - Updated - - -

@امیر

حرفای تو و آرش رو دارم دنبال می کنم. یه جا عین جمله ای که گفتم رو گفتی. نمیدونم شاید منظورت به نقل به پست های گذشته ات بود ولی همون معنی رو ازش برداشت کردم. پیداش کنم برات کپیش می کنم.

—————————————————

در مورد داستان شب هم گفته شد. دو مدل قتل تیر و چاقوکشی داریم.

ولی نکات دیگه ای که هست که آرش هم بهش اشاره کرد و بی هوش شدن کاراگاه و مسموم شدت سید صاحب رستوران بود.
اینکه این تریپ بی هوش شدن کاراگاه رو به چی میشه ربط داد.
سید داستان مسموم شده ولی چیزیش نشده و حالش خوبه :دی. باید برم دوباره توصیه های پویا در مورد داستان رو پیدا کنم و بخونم یادمه می گفت که اتفاقات با خود شخص در ارتباطن :دی.
امیر (سید) هم تو داستان هم تو بازی ما رو تو هاله ای از ابهام نگه داشته :)).

God

Administrator
گاد
پسندها
961
داستان بازی: فاز 3 - بخش اول

کاراگاه که دید با این برف شدید نمیشه حتی از هتل خارج شد، به اتاقش رفت و تصمیم گرفت خودشُ با دیدن فیلم پالپ فیکشن سرگرم کنه. بعدش با آریا تماس گرفت.

کاراگاه: سلام. پس کجایی تو؟
آریا: سلام. لامصب تو نشستی تو هتل از بیرون خبر نداری. گیر کردیم تو جاده. اصلا برا چی پا شدی سرخود رفتی اونجا؟ به تو چه که متین مرده یا چه بلایی سر حمید میاد. ما خودمون اینجا پرونده داشتیم. پولشم بهتر بود. الان اومدم تو این جاده که معلوم نیست زنده بیام بیرون ازش. دارم یخ می‌زنم. آقا نشسته تو هتل داره فیلم می‌بینه!!
کاراگاه: از کجا فهمیدی؟:))
آریا: بیا. میشناسمت دیگه. حداقل اون اطلاعاتی که دیشب برات فرستادم ببین در مورد یه سری از اسکلای اونجا.
کاراگاه: چه اطلاعاتی؟
آریا: مگه مدیر اون هتله بهت نگفت؟ گفتم به کاراگاه حتما بگو میل ـشُ چک کنه.
کاراگاه: نه. نگفت چیزی.
آریا: عجب بیشرفیه. مگه نرسم اونجا. هرچند با این برف تا 3شنبه هم نمی‌رسم.
کاراگاه: راستی گفتی پول، پولش خوب بود این. نصفشُ زدم به حسابت.
آریا: بذار ببینم با چند تومن گولت زدن.:)) عه 50 تومن دادن؟ پیشرفت کردی. خوشم اومد.
کاراگاه: یه صفر شُ ندیدی گویا.
آریا: شتتتتتتتتتتتت. تا یه ساعت دیگه اونجام.
کاراگاه: مگه نگفتی جاده بسته‌س و تا پس فردا نمی‌رسی!
آریا: آره. بود. باز شد الان.:دی
کاراگاه: پس ناهار نمیرم تا بیای.

کاراگاه یه نگاهی به ایمیلش انداخت و دید یه سری اسامی و اطلاعات هست:

محمدامین، معروف به ممل زبل: رئیس باند "مارَش" تهیه و توزیع هروئین.
آرش معروف به آرش پلنگ: دستیار ممل.
شایان، معروف به شویو: رئیس دله‌دزدهای عوضی.
رضا، عماد، فری و صدرا: اعضای گروه.
امین خلفی، معروف به امین خَف: رئیس گروه قماربازا. از این گروه فعلا عضو دیگه‌ای پیدا نکردیم.
حسین، معروف به حاجی: شهردار.
مهسا: معاون شهردار
امین: مامور شهرداری برای دریافت مالیات

یه سری مث سید و امین‌خان و نادر و ... زو که باهاشون آشنایی داری. از بقیه هم فعلا اطلاعاتی پیدا نکردیم.

آریا زودتر از اون یک ساعتی که گفته بود رسید و بعد از صرف ناهار با کاراگاه، گرفت خوابید. کاراگاه اعتقاد داشت که باید بریم اطلاعات بیشتری بدست بیاریم تا شب، خصوصا از سید.
ولی آریا معتقد بود که: سرده. خسته‌م. بخوابیم. پولم همین بسه. فردا برگردیم. گور قبر همه چی.
و خب حرف آریا به کرسی نشست.

ادامه دارد... .

کارآموز مافیا
پسندها
0
اقا قبول نیست این چه گادیه که نقش هامون بر ملا میکنه :))
بعدم اطلاعات قدیمیه ما خیلی وقته عماد انداختیم بیرون =))

کاربلد مافیا
پسندها
177
@ال‌امین
دلقک هم جزو گناهکارهاست،
اینو نفهمیدم چرا. :دی می‌شه یه توضیح بدی؟

@آرش
خب تو که توی بیگناهیام هم‌تیمی نبودی که ببینی دیدم توی بیگناهیام چطوره این چه حرفیه قلقلک اگه میده، بده دیگه چیکار کنم
منطقیه. :دی ولی الآن که گفتی بی‌گناهی، مستقیما ذهنم رفت سر دور کت‌وومن. =))
حالا یه چیزی سید بالاتر گفت به‌نظر منم جالب بود. البته خطاب به عرفان گفته. گفته که از کجا می‌دونی منفی هشت لزوما تعداد همه گناه‌کارهاست؟ شاید فقط تعداد اعضای مافیا باشه. منم از تو می‌خوام بپرسم که نظرت دراین‌باره چیه؟

@مهدی
من نظرمو درباره شایان تو همون پستی که دیشب دادم گفتم. :دی ولی الآن دارم پست‌ها رو یکی‌یکی می‌خونم می‌آم جلو؛ وقتی به آخر برسم آپدیت می‌کنم نظرم رو اگر تفاوتی ایجاد شده باشه. :دی

@چاوش
یه تعداد زیادی گیر به این هست که آرش از کجا فهمید -۸ تعداد گناهکاراس، به نظرم خیلی فهمیدنش بیراه نبوده و این گیرها بهش می‌تونه مشکوک تر باشه. (رضا پسا امین این کار رو کرد)
من تو پستم گفتم وقتی این مورد رو می‌ذارم کنار مورد دید گناه‌کارانه آرش به نقش دلقک تو فاز شب، که سید بهش اشاره کرد، قلقلکم می‌ده. :دی

خب آقا درباره شایان من کفرم داره درمیاد با این وضع بازی! هیچ کمکی به بی‌گناها نمی‌کنه. با حرف عرفان که اگه دلقک باشه خطرناکه و رای نمی‌دم هم مخالفم کاملا. اگر اجماع بشه من استقبال می‌کنم از حذف چنین پلیر بی‌خاصیتی. :))
اون نکته‌ای که اول بازی ال‌امین درباره حرف‌هاش گفت هنوز بدون جواب پابرجاست و چیزی عوض نشده. شایان تا قبل اون هم همچین شل‌وول پست می‌داد ولی بعد اون دیگه کلا زده به در دیوانگی. :دی من که نمی‌شناسمش ولی هم دلیل برای گناه‌کاریش هست و هم واقعا خوشم نمیاد از سبک بازیش. :دی دیشبم گفتم اون پست آخری که داد خیلی گناه‌کارانه بود.

درباره امین خلفی دیشب نظرمو گفتم منتها این بخش تو داستان امروز خیلی ذهنم رو درگیر کرده:

امین خلفی، معروف به امین خَف: رئیس گروه قماربازا. از این گروه فعلا عضو دیگه‌ای پیدا نکردیم.
.
@محمد
یه چیز به بالا اشاره کنم. به نظرم احتمال مافیا بودنت بالاتره. چون اول فرض قاتل رو پیش کشیدی.
الآن نظرت درباره این قسمت از داستان و حرفی که زدی چیه؟ هنوز بیشتر احتمال می‌دی مافیا باشه؟

من الآن داستان رو خوندم. مملگر تو بازیه؟ کجاست پس؟ رئیس باند هم هست تازه.:))

و حالا می‌رسیم به گزینه‌های مشکوک دیگه خود من.
درباره عماد و مهدی. عماد رو که منتظرم بیاد و بگه چرا بر خلاف ادوار قبلی، الآن مشکلی با پلیری مثل شایان نداره. :دی
مهدی هم اون حرف اولیه‌ش درباره شایان برام مشکوک بود و هم دفاع‌های بعدیش.
@مهدی
اون‌طوری که فهمیدم دلیلی که برای بی‌گناهی شایان می‌آری اینه که ایشون کلا همین‌طوری هستن و طبیعیه این رفتارها. خب تو به این فکر نمی‌کنی که بخواد از همین مورد سواستفاده کنه و همین‌طوری هردمبیلی تا آخر بازی بیاد بالا؟ (اگر گناه‌کار باشه) منطقی نیست که بگی چون من کلا می‌شناسمش و همیشه همینه پس الانم دلیل بر بی‌گناهیش می‌شه. اولش که اومدی گفتی نمی‌خوام بحث فرسایشی بشه الآنم می‌گی چون می‌شناسمش، این رفتارها عادیه و بی‌گناهه. برای من قانع‌کننده نیست.:دی حتی اگر شایان بی‌گناه باشه هم چیزی از مشکوک بودن این رویه‌ای که در قبالش پیش گرفتی، کم نمی‌کنه :دی

آرش هم برام خاکستری مایل به سیاهه. :دی دلیل و منطق محکمی برای شکی که بهش دارم، وجود نداره؛ ولی خیلی حس بدی بهش دارم. :دی

آرش
پسندها
337
@عرفان
تحلیل‌های بالانس دیروزت رو خوندم، همچنان به نظرم یه بیگناه انقدر با قاطعیت درمورد اینکه بعد از گادکش شدن علیرضا چه اتفاقی افتاده حرف نمیزنه. بیگناه که خبر نداره از حربه‌های پویا بلاخره :دی ممکنه هر اتفاقی افتاده باشه مثلا علیرضا قاتل بوده باشه یا اینکه پویا برای ایجاد بالانس بین دو تیم مافیا حذفش کرده. این که میگی چون گادکش شده پس یک مافیای ۵-۶ نفره داریم برام اینجوری بود که انگار از یه چیزی خبر داری. تازه از اینکه اشاره‌ی من به منفی ۸ درجه هم درست دراومد خیلی خوشحال شدی، حس کردم قطعه آخر پازل رو گذاشتی مثلا، درحالی که ماها جز همون اطلاعات براومده از داستان چیزی نمیدونیم :دی کلا حسم نسبت به تحلیلات کاملا منفی و گناهکارانست.

ضمن اینکه اون پست «وای وای شایان دلقکه من میترسم» چی بود اخه؟ :دی اونم بعد از پست مهدی که میگفت شایان احتمالا بیگناهه. خیلی عجیب بود حرکتت :دی

@مهدی
حالا جز اینکه شایان به نظرت بیگناهه، نظری درمورد گناهکارای بازی نداری؟ :دی

@امین خلفی
باز دری‌وری تحویل دادی که :دی اصلا بگیریم تو اصلا تو فاز بالانس و اینا نیستی، بعد هزار دست بازی کردن به نظرت وجود دو مافیای ۵-۶ نفره و حداقل یک قاتل، توی ۲۰-۲۲ نفر منطقیه؟ اگه منطقیه که دیگه حرفی ندارم موضعت تو این دور رو مشخص میکنه :))
بعدشم یه دروغی توی این پستت گفتی در حد اعلا. با گوشیم نمیتونم ریپلای کنم ولی مرد حسابی، تو قبل از بخش دوم داستان و اینکه مشخص شه نحوه‌ی قتل‌ها فرق داشته، اومدی گفتی یکی مافیا کشته یکی قاتل. اگه بعدش میگفتی که اوکی بود اصلا :|

آرش
پسندها
337
@آرش

منطقیه. :دی ولی الآن که گفتی بی‌گناهی، مستقیما ذهنم رفت سر دور کت‌وومن. =))
حالا یه چیزی سید بالاتر گفت به‌نظر منم جالب بود. البته خطاب به عرفان گفته. گفته که از کجا می‌دونی منفی هشت لزوما تعداد همه گناه‌کارهاست؟ شاید فقط تعداد اعضای مافیا باشه. منم از تو می‌خوام بپرسم که نظرت دراین‌باره چیه؟

باورت می‌شه پنج سال گذشته؟ :))

اونم چون گفته بود «منفی» من اصلا ذهنم رفت سمت گناهکار و نه مافیا، ذهنم قاتل و مافیا رو جدا نکرد اون لحظه :)) ولی به نظرم منطقی نیست تعداد مافیا باشه. یه مافیای ۷-۸ نفره که هیچی. دوتا مافیای ۴ نفره؟ اونم وقتی حداقل یک قاتل داریم؟ خیلی ظلمه :دی

- - - Updated - - -

آرش هم برام خاکستری مایل به سیاهه. :دی دلیل و منطق محکمی برای شکی که بهش دارم، وجود نداره؛ ولی خیلی حس بدی بهش دارم. :دی

نه التماست می‌کنم رضا، منو دوست داشته باش :( :))

کاربلد مافیا
پسندها
130
من این فرضیه ای که گفتی رو تو ذهنم طرح کردم برا خودم اتفاقا و تا الانم نگفتم چیزی در مورد اینکه مافیا یا قاتلی! نگفتم، چون چیزی بود که همون اول که جمله رو خوندم به ذهن خودمم رسید این موضوع در مورد نحوه متفاوت قتلا. اینطوری برای خود تفسیر کردم و اینجا مطرحش کردم که شاید مافیا کاری نکرده و دو تا قاتلا بودن که با دوتا روش متفاوت اقدام به قتل کردن. از نظرم داره علیه ات جو راه میفته و یه سریا بدشون نمیاد(قاتل(ها) و مافیا و خودشونو قاطی شلوغی کردن:دی

کاربلد مافیا
پسندها
63
من رای اعدام رو می‌دم، دلقکم باشه نوش جونش، رندومش هم ایشالله خیره. با حرف امین موافقم که واسه دلقک نباید منتظر نگه داریم خودمون رو، بدبختی ش خیلی بیشتره. پویا هم رندوم هاش رو جوری می‌زنه که بازی به هم نریزه، اوکیه پس

به نظر من هم با روش بازی کردن شایان اگر دلقک هم باشه مهم نیست اعدامش ولی اگر گناهکار باشه میشه رفت سراغ دو سه نفری که ازش دفاع کردن مثل عماد که از همون اول پشت شایان در اومد و بعدش مهدی
شایان حتی شهروند هم باشه سبک بازیش هیچ کمکی به شهروندا نمیکنه زدنش کلا همه جوره مثبته و شاید گره ای از بازی رو باز کنه.

جالبه بعضیا کلا دنبال داستان بازی هستند اگر از داستان بازی گناهکار پیدا میکنید بگین ما هم کلا بازی رو ول کنیم ! گناهکارا همینجوری راحت میان در مورد داستان صحبت میکنند و شبا هم کارشون رو میکنن و فقط شهروندا ضرر میکنن

اگر شهروندا نخوان رای بدن بازی پیش نمیره الان دو تا گزینه خوب هست ، شهروندا اگر تو بازی هستند لطفا به اجماع برسن به شایان یا خلفی رای بدیم، شایان به دلایلی که گفته شد گزینه بهتری هست امروز ، بعد بریم سراغ خلفی. شهر اگر به اجماع برسه من به یکی از این دو دوست حتما رای خواهم داد.

کاربلد مافیا
پسندها
130
ولی نکات دیگه ای که هست که آرش هم بهش اشاره کرد و بی هوش شدن کاراگاه و مسموم شدت سید صاحب رستوران بود.
اینکه این تریپ بی هوش شدن کاراگاه رو به چی میشه ربط داد.
سید داستان مسموم شده ولی چیزیش نشده و حالش خوبه :دی. باید برم دوباره توصیه های پویا در مورد داستان رو پیدا کنم و بخونم یادمه می گفت که اتفاقات با خود شخص در ارتباطن :دی.
امیر (سید) هم تو داستان هم تو بازی ما رو تو هاله ای از ابهام نگه داشته :)).

من زیاد به این دقت و تیزبینی آرش تو این مورد خوش بین نیستم! اینکه از اون جمله این تعبیرو کرده که اتفاقا میتونه درستم باشه، مثلا امیرو زدن و چون خودشو سیو کرده اتفاقی براش نیفتاده(مسمومیت و بیمارستان و اینا)!به نظرم دیگه شبیه تیزبینی نیست این مورد، خود آرش شاید این اقدام به قتل رو کرده و با شکست مواجه شده:دی

- - - Updated - - -

کاراگاه: یه صفر شُ ندیدی گویا.

نمیدونم چرا با صفرای توی داستان نمیتونم کنار بیام:45:

- - - Updated - - -

به نظر من هم با روش بازی کردن شایان اگر دلقک هم باشه مهم نیست اعدامش ولی اگر گناهکار باشه میشه رفت سراغ دو سه نفری که ازش دفاع کردن مثل عماد که از همون اول پشت شایان در اومد و بعدش مهدی
شایان حتی شهروند هم باشه سبک بازیش هیچ کمکی به شهروندا نمیکنه زدنش کلا همه جوره مثبته و شاید گره ای از بازی رو باز کنه.

جالبه بعضیا کلا دنبال داستان بازی هستند اگر از داستان بازی گناهکار پیدا میکنید بگین ما هم کلا بازی رو ول کنیم ! گناهکارا همینجوری راحت میان در مورد داستان صحبت میکنند و شبا هم کارشون رو میکنن و فقط شهروندا ضرر میکنن

اگر شهروندا نخوان رای بدن بازی پیش نمیره الان دو تا گزینه خوب هست ، شهروندا اگر تو بازی هستند لطفا به اجماع برسن به شایان یا خلفی رای بدیم، شایان به دلایلی که گفته شد گزینه بهتری هست امروز ، بعد بریم سراغ خلفی. شهر اگر به اجماع برسه من به یکی از این دو دوست حتما رای خواهم داد.

با رای به شایات موافقم[VOTER=شایان][/VOTER]

کارکشته مافیا
پسندها
25
من باز از قبل بیام جلو، سر قضیه شایان، دو سه نفر اومدن گفتن که حالا ول کنیم ش و اینا، به نظرم می‌تونه کاملا حربه هم تیمی‌هاش باشه برای رفع ظن، یه کم تعدادش از حالت عادی بیشتره. می‌تونیم واقعا اعدامش کنیم، اگه مافیا بود برگردیم سر وقت کسایی که دفاع کردن ازش
چاوش
سر این قضیه که حالا ولش کنیم و اینا، چند نفر این حرف رو زدن؟ اینو اگه کسی می تونه بیاره و بگه. چون من عماد رو به وضوح یادمه که بعد من عین حرف من رو زده. ولی اگه اینطوری که چاوش گفته یکم از حالت عادی بیشتر بوده، برای خودمم مشکوک میشه :دی

در مورد پست مهدی که با این جمله زیر شروع می‌شه، یه حسی دارم که دیده شایان رفتنی هست، هر چه زودتر جلو خرابی بیشتر رو بگیریم خودمون نچسبیم بهش نقل قول دوم هم برای جلوگیری از این حرف من هستش، ولی من خودم این کارا رو کردم و همین حرف هم زدم

نچسبیم بهش؟ پست ۳۰ خطی دادم در موردش لامصب. و بعد اینکه فکر کن شایان مافیاس، منم مافیام و خواستم نگهش دارم. نه تنها خودم اولین نفر میام برای نگه داشتن شایان عزیز خودم رو خراب می کنم تو بازی، بلکه بقیه تیم رو هم میگم بیاین همینکارو بکنین؟ :)) مگه نمیگی یکم بیش از حد عادی شده این حرفا و رفع ظن؟ به نظرت منطقیه این همه تلاش برای حفظ شایان؟ :دی

مهدی هم اون حرف اولیه‌ش درباره شایان برام مشکوک بود و هم دفاع‌های بعدیش.
@مهدی
اون‌طوری که فهمیدم دلیلی که برای بی‌گناهی شایان می‌آری اینه که ایشون کلا همین‌طوری هستن و طبیعیه این رفتارها. خب تو به این فکر نمی‌کنی که بخواد از همین مورد سواستفاده کنه و همین‌طوری هردمبیلی تا آخر بازی بیاد بالا؟ (اگر گناه‌کار باشه) منطقی نیست که بگی چون من کلا می‌شناسمش و همیشه همینه پس الانم دلیل بر بی‌گناهیش می‌شه. اولش که اومدی گفتی نمی‌خوام بحث فرسایشی بشه الآنم می‌گی چون می‌شناسمش، این رفتارها عادیه و بی‌گناهه. برای من قانع‌کننده نیست. حتی اگر شایان بی‌گناه باشه هم چیزی از مشکوک بودن این رویه‌ای که در قبالش پیش گرفتی، کم نمی‌کنه
رضا
من یادم نمیاد دفاعی کرده باشم. از چی دفاع کردم دقیقا که خودم خبر ندارم؟
من تو پست مفصلم به اندازه کافی صحبت کردم ولی مثل اینکه می خوای نفهمی :دی کسی که از اول بازی در صدر اعدام و صحبت های بازی هست، اگر هم بیاد بالا بالاخره یه جایی به مشکل می خوره. دلیل من برای بایکوت کردن اینه. من این حرف رو در بازی های دیگه نمی زنم قطعا. چرا؟ چون نقش داریم. طرف ممکنه سهمیه داشته باشه، طرف ممکنه فدا بشه، هزار تا حالت ممکنه پیش بیاد با نقشش. ولی اینجا نقش نداریم. چیزی که من میگم واقعا خیلی ساده است.
من واقعا نمی فهمم چرا هی دوست داری قسمت شناخت و بی گناه بودن حرفای من نسبت به شایان رو بولد کنی جوری که انگار من کلا در مورد گناهکاری شایان توضیح ندادم؟ و اینکه من متوجه نمیشم واقعا که چی به من می رسه. شایان مافیاس؟ پس دارم خودم رو برای شایان فدا می کنم تو بازی؟ شایان قاتله؟ برای عمه ام دارم نگهش می دارم؟ شایان دلقکه؟ به ... .
وقتی یه موضوعی برای همه جالب میشه تو بازی، ساده ترین راه برای هرکسی اینه که بیاد شانتاژ کنه و صرفا رو اون موضوع حرف بزنه و جلو بره. من خواستم جلوی این رو بگیرم. وگرنه هر آدمی متوجهه که شایان هر نقشی داشته باشه داره مسخره ترین بازی تاریخ رو انجام میده.
اگر مافیا باشه من به عماد که بعد من اومده کپی حرف من رو زده مشکوک میشم. و تا حدی هم به کسانی که خیلی قطعی و مستحکم از اول رفتن روش. چون مافیا اگه حس کنه یکی رفتنیه باید خودش ببرتش به نظرم.
قاتل هم دیشب توضیح دادم چرا فکر می کنم نمیتونه باشه.
احتمال دلقک بودنش برام بیشتر داره میشه حقیقتا. در مورد دلقک هم توضیح دادم قبلا که برام اهمیتی نداره تو بازی. رندوم بودنش هم به قول چاوش یه جوری میشه که بازی رو بالانس نگه داره.
من دیروز یه حرفی زدم که هرکس بیاد نظرش رو در مورد شایان صریح بگه. نه رضا که مخاطبم بود جواب داد و نه بقیه. اگر الان اینو می بینید بیاید این کارو بکنید. اگر نصف افراد فکر می کنن که شایان احتمال داره دلقک بازی باشه. من بهش رای میدم. ببره و بکشه بیرون از بازی :دی

@مهدی
حالا جز اینکه شایان به نظرت بیگناهه، نظری درمورد گناهکارای بازی نداری؟
من نگفتم به نظرم بی گناهه. همه حالت هاشو توضیح دادم من. نظری در مورد هرکسی داشته باشم می دم من شما نگران نباش.

کاربلد مافیا
پسندها
130
من زیاد به این دقت و تیزبینی آرش تو این مورد خوش بین نیستم! اینکه از اون جمله این تعبیرو کرده که اتفاقا میتونه درستم باشه، مثلا امیرو زدن و چون خودشو سیو کرده اتفاقی براش نیفتاده(مسمومیت و بیمارستان و اینا)!به نظرم دیگه شبیه تیزبینی نیست این مورد، خود آرش شاید این اقدام به قتل رو کرده و با شکست مواجه شده:دی

- - - Updated - - -

نمیدونم چرا با صفرای توی داستان نمیتونم کنار بیام:45:

- - - Updated - - -

با رای به شایات موافقم[VOTER=شایان][/VOTER]

اینم اضافه کنم من اگه جز گناهکارهای بازی بودم بدون شب دیشب شایانو میزدم:))که اگه دلقک بود روزها از شرش در امان باشم اگرم بیگناه بود که بازم خوب بود:دی فقط در دو تا حالت میشد شایان زنده بمونه اینکه سیو کنه و یا اینکه از دارودسته خودم باشه. حالا نمیدونم استدلالم چقدر میتونه درست باشه:39:

کارکشته مافیا
پسندها
25
تو یه پست جدا می خوام خیلی واضح و صریح ازتون بپرسم.
لطفا بیاید بگید شایان چند درصد بی گناهه چند درصد گناهکار چند درصد دلقک. دلیل هم نمی خواد :دی با تشکر.

- - - Updated - - -

به نظر میاد ما امشب اعدام بشو نیستیم ولی احتمال زیاد شب تبدیل به کتلت بشم اخرین حرفم اینه حواستون به این سه نفر خیلی باشه امیر امین و خلفی

این قسمت حرفای شایان داره تکرار میشه مدام. من خیلی واضح نظرمو بگم.
شایان اگر مافیا باشه، از این اسم ها قطعا توش بازم مافیا هست به نظرم.
اگر نقش های تکی و بی گناه باشه، اینا دری وری خالصن. نقشی نداریم که بتونه از نقش بقیه با خبر بشه.

- - - Updated - - -

ه نظر من هم با روش بازی کردن شایان اگر دلقک هم باشه مهم نیست اعدامش ولی اگر گناهکار باشه میشه رفت سراغ دو سه نفری که ازش دفاع کردن مثل عماد که از همون اول پشت شایان در اومد و بعدش مهدی
برلین
صبر کن ببینم. دقیقا کجا عماد پشت شایان در اومده و بعدش مهدی؟؟
این الان داره میشه عین دور جوکر که سید یه چرتی رو راجع به من داشت هی تکرار می کرد و دو فاز طول کشید تا بفهمه اشتباه کرده. اولین کسی که در مورد شایان و اینکه بهتره درگیرش نشیم حرف زده مگه من نبودم؟ یکم این بی دقتیه که مهدی بعد عماد اومده پشت شایان حس می کنم داره با هدف و زیاد میشه توی بازی.
شایدم من ندیدم واقعا. الان شما لطف می کنی بری و پست هارو بیاری تا ببینم من بعد عماد این حرف رو زدم یا عماد بعد من؟
من اینکه من همیشه و همیشه و همیشه با دید اینکه فلانی اگه بی گناه هم باشه بودنش کمکی به بازی نمی کنه اکیدا مشکل دارم. هرکسی این حرف رو بزنه تو ذهن من سیاه هست. الان من به برلین به خاطر این حرفش و همچنین بی دقتی (به نظرم هدفمندی) که داره می کنه خیلی مشکوکم.

-----
یه چیزی هم اضافه کنم جهت اطلاع. اینکه من تا الان در مورد عماد و کپی کردن حرف من که گفتم بازی درگیر شایان نشه شاید بهتر باشه، حرفی نزدم اینه که عماد و من یه وجه اشتراکی با شایان داریم که بقیتون (به جز سعید) ندارید. شناختی که ما از شایان داریم به منچستری بودنمون بر می گرده و تجربه چند سال گروه مشترک منچستری. وگرنه ذات حرکت واقعا مشکوک هست مخصوصا اگر شایان مافیا باشه عماد جزو گزینه های درجه ۱ گناهکاری میشه برای من.
در مورد درصد هایی هم که گفتم نظر من اینه:
شایان ۵۰ درصد بی گناهه
۵ درصد قاتل
۲۰ درصد مافیا
۲۵ درصد دلقک
اگر مافیا باشه خیلی از گره ها باز میشه و این تکرار چرت گویی هاش مشخص میشه که استراتژی گروهی بوده و ازش خواستن که ادامه بده به کارش.

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
دستیار مافیاییا

تاس

+
اتصال به گوگل

کاربران آنلاین

هیچ کاربری آنلاین نیست.

یافتن کاربر

اتصال به گوگل

کاربران آنلاین

هیچ کاربری آنلاین نیست.

یافتن کاربر

بالا پایین