کارکشته مافیا
@مهدی
مهدی :/ من با این عقل ناقصم که فک میکنم میبینم وقتی میخام دوتا مافیا بزارم اصولا باید شانس بردشون برابر باشه دیگه! چطور تو تعداد نفرات رو با قدرت نفرات اونم تو همچین دور خفن و آل استاری که نوب توش وجود نداره تقریبا ، یکی میدونی و میگی امکانش هس
بچه های مهد کودک نیستیم که 20 تا بازیکن با تجربه هس تو بازی و سطح ها اونقدری تفاوت نداره که یه تیم 3 باشه یه تیم 6!! عجیب بود این اصرارت!
@عارش
عزیزم پستای بالانس من از دیشب و بعد از مردن این 3 نفر شروع شدن که نخوندی. بخاطر گاد کش شدن علیرضا این دو تیم 3 نفره بودن رو تحلیل و پیش خودم اثبات کردم و تا الان بیشترین احتمالو داره ، ارجاعت میدم به پست بعد از فاز دیشبم اگه میخای کامل بفهمی
عرفان
هست. چرا نباشه؟
من پیش بینی شخصی و ذهنیم این بوده تا اینجا منتهی از داستان به جایی نرسیدم فعلا. ولی هنوز احتمالش برام ۵۰ ۵۰ ئه. تو چجوری اینقدر راحت رد می کنی این قضیه رو؟ چون مدل حرفات یه قاطعیت خاصی توش داره و برام عجیبه حقیقتا.
مهدی :/ من با این عقل ناقصم که فک میکنم میبینم وقتی میخام دوتا مافیا بزارم اصولا باید شانس بردشون برابر باشه دیگه! چطور تو تعداد نفرات رو با قدرت نفرات اونم تو همچین دور خفن و آل استاری که نوب توش وجود نداره تقریبا ، یکی میدونی و میگی امکانش هس
بچه های مهد کودک نیستیم که 20 تا بازیکن با تجربه هس تو بازی و سطح ها اونقدری تفاوت نداره که یه تیم 3 باشه یه تیم 6!! عجیب بود این اصرارت!@عارش
من این پستت رو چون دیدم حرف منو سر نشونه تایید کردی خیلی با دقت نخونده بودم الان دیدم امیر هم اشاره کرده. این چطور «تاماااام» شد؟ چطور مثلا دوتا مافیای ۳ نفره با دوتا قاتل رو در نظر نگرفتی؟ یا اصلا چطور از این بحث تعداد گناهکارا انقدر قطعی به این نتیجه رسیدی که ۲ تا قاتل داریم و نه یکی؟
عزیزم پستای بالانس من از دیشب و بعد از مردن این 3 نفر شروع شدن که نخوندی. بخاطر گاد کش شدن علیرضا این دو تیم 3 نفره بودن رو تحلیل و پیش خودم اثبات کردم و تا الان بیشترین احتمالو داره ، ارجاعت میدم به پست بعد از فاز دیشبم اگه میخای کامل بفهمی

منتها من این برداشت رو نمی کنم و میگم ایشالله گربست