جدیدترین‌ها

بازی دور پنجم مافیا | مرگ پشت در است!

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
کارکشته مافیا
پسندها
112
@مهدی

عرفان
هست. چرا نباشه؟
من پیش بینی شخصی و ذهنیم این بوده تا اینجا منتهی از داستان به جایی نرسیدم فعلا. ولی هنوز احتمالش برام ۵۰ ۵۰ ئه. تو چجوری اینقدر راحت رد می کنی این قضیه رو؟ چون مدل حرفات یه قاطعیت خاصی توش داره و برام عجیبه حقیقتا.

مهدی :/ من با این عقل ناقصم که فک میکنم میبینم وقتی میخام دوتا مافیا بزارم اصولا باید شانس بردشون برابر باشه دیگه! چطور تو تعداد نفرات رو با قدرت نفرات اونم تو همچین دور خفن و آل استاری که نوب توش وجود نداره تقریبا ، یکی میدونی و میگی امکانش هس :| بچه های مهد کودک نیستیم که 20 تا بازیکن با تجربه هس تو بازی و سطح ها اونقدری تفاوت نداره که یه تیم 3 باشه یه تیم 6!! عجیب بود این اصرارت!

@عارش

من این پستت رو چون دیدم حرف منو سر نشونه تایید کردی خیلی با دقت نخونده بودم الان دیدم امیر هم اشاره کرده. این چطور «تاماااام» شد؟ چطور مثلا دوتا مافیای ۳ نفره با دوتا قاتل رو در نظر نگرفتی؟ یا اصلا چطور از این بحث تعداد گناهکارا انقدر قطعی به این نتیجه رسیدی که ۲ تا قاتل داریم و نه یکی؟

عزیزم پستای بالانس من از دیشب و بعد از مردن این 3 نفر شروع شدن که نخوندی. بخاطر گاد کش شدن علیرضا این دو تیم 3 نفره بودن رو تحلیل و پیش خودم اثبات کردم و تا الان بیشترین احتمالو داره ، ارجاعت میدم به پست بعد از فاز دیشبم اگه میخای کامل بفهمی

Underwood
پسندها
476
@شایان:
شایان تو بیگناه بمیری هیچ اتفاقی برای هیچ کس در مورد تو نمیوفته. یعنی هرکی بیاد بگه بخاطر خون شایان فلانی رو بزنیم اولین رای رو از من داره. چون تو خودت اینطوری بازی کردی. به نظرم پست جدی نده همون پستات رو ادامه بده :دی

@امین خلفی:
اصلا حرفتو نمی فهمم امین، من جایی از سید بندی صحبت کردم این دور ؟ من 6 نفر رو بر اساس انگاره های ذهنی خودم، بهشون ظن زدم و ال امین هم تئوریزه کرد عملا، در واقع باب گفتگو و اکت گیری رو باز کردم تو بازی بن بست، برای من این 6 نفر فارغ از سید بندی همه ادوار نتیجه بهتری از به چالش کشیدنشون حاصل میشد، حالا تو میگی چرا دایره رو محدود نکردی ؟ خب نمی خواستم. میخواستم دایرم 6 نفره باشه.

بعدم من پیشنهاد کردم هر کسی ظن خودشو بزنه، چرا به من پیشنهاد میگی مگه من دعوت کردم این 6 تا اعدام کنید ؟ خب تو بگو من به این سه نفر ظن میزنم، تف بنداز تو صورتم اگر بگم چرا این سه نفر رو آوردی وسط :دی مهم اینه بتونی از خودشون و دیگران دیالوگ بگیری. هدف من واضحا و همونطور که از اول مطرح شد دیالوگ گرفتن از خودشون و بقیه بود که موفق هم بوده. حالا میگیری ایرادی نگرفتی اما پیشنهادت هم نمی فهمم :دی

به هر حال اون پستت از نظر من چیز دیگه ای میگفت.

@آرش:
آرش به نظرم این پوینتت جا نداره، شما گفته بودید از نظرم سید توهین به خودش میدونه دلقک برداره، و از جانب من نظر داده بودی، من گفتم از نظر من دلقک خیلی نقش جذابیه و آزادی داره. در واقع من نظریه ای که در مورد من داده بودید رو تکذیب کردم. فکر نمی کنم این هیچ جوره اظهار تمایل باشه که این شناخته شم، وقتی چیزی بهت نسبت بدن که وجود نداره رد کردنش نمیشه تمایل به تو اون قالب قرار گرفتن.

در واقع اگر قرار باشه کسی مدعی شه من باید باشم که شما برای اینکه راه اعدام منو در آینده باز کنید، اصرار دارید به هر طریقی حتی غلط بگید من نمی تونم دلقک باشم و حتی به من تفکری نسبت بدید که وجود نداره :)) منتها من این برداشت رو نمی کنم و میگم ایشالله گربست :دی غیر اینه ؟ من قبل از این دور و همیشه گفتم دلقک رو دوست دارم و مهدی هم بهش اشاره کرد، و اینکه آیا پویا این دست به من دلقک داده ؟ ممکنه آره و ممکنه نه. مثل همه 23 نفر :دی

@امین:
هوم. اوکی البته من کامنتم اینه، امین هم دقیقه، چرا امین بهش فکر نکرده و آرش کرده، تو نمی خوای مو از ماست بکشی در مورد من ؟ چرا آرش ؟ ولی خب می پذیرم.

نمی دونم کجا رو میگی، اما اگر ذیل @امین خلفی بوده باشه احتمالا امینه.

@عرفان:
بزار بهتر بپرسم، چرا 8 نفر که شده 7 نفر، رو صرفا تعداد اعضای مافیا در نظر نگرفتی (واضحا دو گروه) و لزوما 6 مافیا + 2 قاتل در نظر گرفتی. ممکنه اینجا قاتل رو جزو اون دما نیورده باشه مثلا و جای دیگه شمارش کنه. چرا از نظرت بالانس 6+2 هست حتما.

تازه‌وارد
پسندها
5
@سعید

پستا رو دو تا یکی میخونین؟ :دی یخورده حس بدی بهم دس داد 3 نفر بعد من همین حرفو زدن قطاری :/

@سید

تو پستمم گفتم امیر قاتل و مافیا رو گناهکار در نظر گرفتم ، اگه منظورم فقط مافیا بود خب میگفتم مافیا...دلقک رو گناهکار نگرفتم نه. چون گفتم برد و باختش به بقیه ربطی نداره همینطور هست برا خودش. و قاتل رو هم گفتم دیگه کلا با مافیا جزو دسته گناهکار طبقه بندی کردم. ...مگه نمیشه قاتل هم فرعی باشه هم گناهکار منظورتو نمیفهمم ازین سوال :دی من این طبقه بندیو صرفا از رو گناهکار بودن و نبودن انجام دادم.

نه کامل میخونم منتها چون همه رو یکجا خوندم و بعد جواب دادم ، به طور خلاصه راجع به چیزهایی که بیشتر از همه نظرم رو جلب کرد گفتم ;)

Underwood
پسندها
476
راستی

[VOTER=شایان][/VOTER]

:دی

کارکشته مافیا
پسندها
25
دقیقا منظورت از کنایه چیه؟
تو گفتی من حساسم به این موضوع که گناه‌کارا بیان از سبک بازی افرادی مثل شایان استفاده کنن به نفع خودشون و نمی‌خوام حجمه الکی شکل بگیره روش. من هم گفتم که همین الآن هم شکل گرفته و حرف تو که می‌گی می‌خوای از شکل گرفتن حجمه جلوگیری کنی، کاربرد نداره.
حالا کنایه‌ش کجا بود؟
رضا
همین حرف ها که مثلا فلان چیز جالبه یا مثلا فلانی اومده گفته نادیده بگیرید و ...
من نگفتم از شکل گیری حجمه خواستم جلوگیری کنم. من خواستم جلوی فرسایشی شدن بحث و کش دادن و محل حرف زدن و در رفتن رو بگیرم. حالا اینکه موفق بود یا نبود دست من نیست.
با کلمات بازی کردن لازم نداره دیگه. یه بار پرسیدی:دی منظورم از کنایه همین اشاره هایی هست که به حرفم در مورد شایان و اینکه بازی درگیرش نشه شد.

با چی ارضا می‌شی پس؟
امین
استغفرالله. تا اونجایی که یادم هست بعد ستون پنجم یه حس خلاصی و ارضا گونه ای داشتم. نمیدونم حساب میشه یا نه :))

- - - Updated - - -

هجمه درسته البته*
گردن رضا

آرش
پسندها
337
@رضا
خب تو که توی بیگناهیام هم‌تیمی نبودی که ببینی دیدم توی بیگناهیام چطوره :)) این چه حرفیه :دی قلقلک اگه میده، بده دیگه چیکار کنم :دی

@امین
چطوری از داستان به این رسیدی که یه تیر رو مافیا زده یکی قاتل؟ اینکه نشونه‌هاشون فرق داره لزوما ربطی نداره، چون ممکنه پویا برا هر قاتل از یه نشونه‌ی متفاوت استفاده کنه، منطقی هم هست.

کارکشته مافیا
پسندها
112
@شایان

اقا اگه رای های اعدامم زیاد بود و قطعا داشتم اعدام میشدم بگید حرف اخر بزنم بگم عاشق شدم یا نه

فقط منم یا شمام این حسو دارین که تسلیم شده برای اعدام :| آقا بیگناه و گناهکار اینطوری بازی نمیکنه :/ صدی صد و ده مطمعن شدم که دلقکه اصن دور از جونش کفن پوش اومده وسز تاپیک و راضیه :/ عصری این پیشنهادو دادم بهش که البته جواب مستقیم نداد بهم ، میخاستم ببینم شوق داره به اعدام و قوبل میکنه اعدامشو یا واکنش دیگه ای میده ، که اون پست رو داد و داره له له میزنه برا اعدام....من بهش رای نمیدم تا فاز 7 ، جونمونو از سر راه پیدا نکردیم منم که خوش شانسم تو قرعه :/

من منتظر امین خلفیم و جوابش به اون پستم و البته بقیه.

آرش
پسندها
337
@عرفان
فاز بعدی تحلیلات رو دوباره بخونم ببینم سیرشون چطوری بوده ولی فعلا قضیه مشکوکه برام. مثلا علیرضا چرا قاتل نبوده باشه؟ :دی

کارکشته مافیا
پسندها
25
مهدی :/ من با این عقل ناقصم که فک میکنم میبینم وقتی میخام دوتا مافیا بزارم اصولا باید شانس بردشون برابر باشه دیگه! چطور تو تعداد نفرات رو با قدرت نفرات اونم تو همچین دور خفن و آل استاری که نوب توش وجود نداره تقریبا ، یکی میدونی و میگی امکانش هس بچه های مهد کودک نیستیم که 20 تا بازیکن با تجربه هس تو بازی و سطح ها اونقدری تفاوت نداره که یه تیم 3 باشه یه تیم 6!! عجیب بود این اصرارت!
عرفان
اصرارم؟ این جو چی بود دیگه :)) پیش بینیمه. و اینکه لزوما نمیگم یه تیم ۳ باشه یه تیم ۶. اینکه تو گفتی تعداد رو نمیشه با قدرت بالانس کرد گفتم که چرا میشه. ولی حالا نه اینکه یه طرف دوبرابر باشه.

@رضا
حالا من ۲۰ خط حرف زدم در مورد شایان فقط اون قسمت کنایه اش برات مهم بود؟ نظرت راجع به بقیه صحبتام چیه چون خودت دنبال دلیل حرفام بودی به نظر. خودت نظرت راجع به شایان چیه؟ صریح بگو. بقیه هم بگن به نظرم. با درصد مشخص کنین :دی

تازه‌وارد
پسندها
5
@عرفان
فاز بعدی تحلیلات رو دوباره بخونم ببینم سیرشون چطوری بوده ولی فعلا قضیه مشکوکه برام. مثلا علیرضا چرا قاتل نبوده باشه؟ :دی

چطوری به این فرضیه رسیدی؟ :7:
بیشتر توضیح میدی؟

کاربلد مافیا
پسندها
130
@شایان

فقط منم یا شمام این حسو دارین که تسلیم شده برای اعدام :| آقا بیگناه و گناهکار اینطوری بازی نمیکنه :/ صدی صد و ده مطمعن شدم که دلقکه اصن دور از جونش کفن پوش اومده وسز تاپیک و راضیه :/ عصری این پیشنهادو دادم بهش که البته جواب مستقیم نداد بهم ، میخاستم ببینم شوق داره به اعدام و قوبل میکنه اعدامشو یا واکنش دیگه ای میده ، که اون پست رو داد و داره له له میزنه برا اعدام....من بهش رای نمیدم تا فاز 7 ، جونمونو از سر راه پیدا نکردیم منم که خوش شانسم تو قرعه :/

من منتظر امین خلفیم و جوابش به اون پستم و البته بقیه.

من بین این حس که گفتی و این حسی که گناهکاره و چون دستش رو شده داره ادای دلقک بودن درمیاره که اعدامش نکنیم، گیر کردم:29:

کارکشته مافیا
پسندها
112
@امیر
بزار بهتر بپرسم، چرا 8 نفر که شده 7 نفر، رو صرفا تعداد اعضای مافیا در نظر نگرفتی (واضحا دو گروه) و لزوما 6 مافیا + 2 قاتل در نظر گرفتی. ممکنه اینجا قاتل رو جزو اون دما نیورده باشه مثلا و جای دیگه شمارش کنه. چرا از نظرت بالانس 6+2 هست حتما.

آقا من خوشم نمیاد از تکرار مکررات اونم تو همچین بازی پر پست و شلوغی. ولی چاره نیس انگار. پست بعد از داستان دیشبم رو بخونین متوجه میشین باز...اولا خل نیستیم که یه چیزایی از بالانس کم و بیش یاد گرفتیم و میدونیم چه تعداد نفرات لازمه برا گناهکارا تو همچین بازی ای...برا 22-3 نفر که گادکشم در نظر بگیریمش میشه 9-10 گناهکار(مافیا قاتل)+دلقک منم با توجه همین و گاد کش علیرضا که کامل تو اون چستی ک گفتم توضیح دادم نتیجه گیری کردم به احتمال زیاد اینه بالانس...دوتا 3 نفره در نظر نگرفتم به خاطر گاد کش علیرضا ، علیرضا رو مافیا در نظر گرفتم به این خاطر که قاتل به کسایی که در هاله ای از ابهام بوده فعالیتشون از نظر گاد داده نمیشه اوکی؟ پس در نتیجه علیرضا مافیا بوده و چون اگه مافیا دوتا 3 نفره باشه یکیش علیرضا باشه بالانس بهم میخوره و شانس تیمی که علیرضا داره کم میشه.....جمع بندی همه اینا شده احتمال بالا یه 6 نفره مافیا با دو قاتل با 1 یا 2 دلقک. یه دور بزنی رو پروفایلم پستای بالانسم یکی دوتاس مشخصه میتونی بخونی دوباره.

اینکه مافیا هم دو تا 4 باشه هم خودمونیم دیگه خل در نظر نگیر مارو :دی ضمنا قطعیت صد در صدم نیس این احتمالم و تو پست بعد از داستان عصر گفتم که ممکنه دو تا 3 نفره هم بوده باشه و سر از کارای پویا نمیشه دراورد ولی برا سادگی تحلیل ذهنی خودمون همین اولیو در نظر میگیرم مگه خلافش ثابت شه

آرش
پسندها
337
چطوری به این فرضیه رسیدی؟ :7:
بیشتر توضیح میدی؟

فرضیه نیست، میگم چرا عرفان تو محاسباتش اینو لحاظ نکرده حالا باید پستاشو دوباره بخونم ببینم اشاره کرده به چنین موضوعی یا نه.

ضمنا ازگاد پرسیدم تعداد رای لازم برای اعدام ۱۱ تاست پس خیلی رای دادن ندادن فرقی نداره این فاز. :دی

کارکشته مافیا
پسندها
112
@مهدی

اصرارم؟ این جو چی بود دیگه پیش بینیمه. و اینکه لزوما نمیگم یه تیم ۳ باشه یه تیم ۶. اینکه تو گفتی تعداد رو نمیشه با قدرت بالانس کرد گفتم که چرا میشه. ولی حالا نه اینکه یه طرف دوبرابر باشه

جو چیه برادر :/ خب ممد اینو گفته بود و تو تاییدش کردی و من جواب اونو دادم. به هر حال اونطور که ممد گفت نمیشه اقا زور نگین . جور دیگه رو نمیدونم هر وقت گاد شدم بررسی میکنم :دی

تازه‌وارد
پسندها
5
من این فاز رای نمیدم البته اولین گزینه مشکوک من خلفی هست که همچنان توضیح قابل قبولی نداده راجع به صحبت هایی که قبل شروع فاز 2 انجام داد

و اینکه اصرار شایان برای اعدام شدن اصلا معقول نیست. یا دلقکه یا دلقک بازی در میاره :)) بهش رای نمیدم تا یه کم داستان پیش بره و ببینیم چند چندیم

کارکشته مافیا
پسندها
112
@مهسا

من بین این حس که گفتی و این حسی که گناهکاره و چون دستش رو شده داره ادای دلقک بودن درمیاره که اعدامش نکنیم، گیر کردم

این حرکات اخرش منو بیشتر به دلقکیش سوق داد نمیدونم واقعا. اونطور که گفته شده شایان بازیکن نوبی نیست و حرفه ای هست بنابراین از این حرکات نمیتونم سطحی بگذرم!

کاربلد مافیا
پسندها
130
@مهسا

این حرکات اخرش منو بیشتر به دلقکیش سوق داد نمیدونم واقعا. اونطور که گفته شده شایان بازیکن نوبی نیست و حرفه ای هست بنابراین از این حرکات نمیتونم سطحی بگذرم!

من بهش رای میدم با ترس و لرز:))[VOTER=شایان][/VOTER]

کارکشته مافیا
پسندها
112
همونطور که عارشم گفت 11 رای لازمه و نیم ساعت وقت مونده بنابراین اعدامی نداریم ، من همچنان رو خلفی هستم و بقول امیر باید چکش کاریش کنیم . ایشالا اگر عمری بود بعد فاز شب یا فردا با خوندن جوابش تصمیم میگیرم. شایانم که گفتم با این حرکت ضایع دلقکیش رفت بالا و باید ببینیم چی پیش میاد بعدا

کارکشته مافیا
پسندها
118
آقا این حربهٔ دلقک به نظرم خیلی مسخره‌ست. یعنی برای هر کسی ممکنه این قضیه تکرار بشه. ما اگر کسی رو فکر کردیم گناهکاره باید اعدام کنیم، کاری به دلقک بودنش نباید داشت. ضمن این‌که مسئلهٔ من با شایان مسخره‌بازی‌ش نیست؛ مسئله‌م اینه‌که این راجع به مافیا دیتا داشته و راجع به قاتل نداشته. و نمی‌گه که دیتاش راجع به مافیا از کجا اومده.
بر عکس مهدی هم من فکر نمی‌کنم قاتل باشه. فکر می‌کنم مافیاست.

\
@امین
چطوری از داستان به این رسیدی که یه تیر رو مافیا زده یکی قاتل؟ اینکه نشونه‌هاشون فرق داره لزوما ربطی نداره، چون ممکنه پویا برا هر قاتل از یه نشونه‌ی متفاوت استفاده کنه، منطقی هم هست.
من از روی تفاوت نشونه‌ها گفتم این رو. پیش‌فرض ذهنی‌م قاتل‌ها رو هم یک تیم گرفتم. اگر تو داستان‌های شب‌های دیگه نشونه‌ای غیر از چاقو و تیر ببینیم، حرفت درسته. هر چند ایده‌ی خودم اینه‌که اگر دوتا مافیا یا دوتا قاتل داشته باشیم، نباید جنس کشتن فرق کنه؛ مثلا نوع چاقوهاشون باید فرق کنه. :))

کاربلد مافیا
پسندها
0
دوستان من تهران نیستم،پویا هم در جریانه،الان نتم وصل شد دوباره و توی این ۹ مین مونده نمیرسم بخونم و بفهمم چی شده....انشاالله فردا طرفای عصر میام هم همه رو میخونم و نظرم رو میدم....گفتم اینو از الان بگم ک کسی ی وقت سو استفاده نکنه بگه غیبش زد

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
دستیار مافیاییا

تاس

+
اتصال به گوگل

کاربران آنلاین

هیچ کاربری آنلاین نیست.

یافتن کاربر

اتصال به گوگل

کاربران آنلاین

هیچ کاربری آنلاین نیست.

یافتن کاربر

بالا پایین