تازهوارد
- نوشتهها
- 5
- پسندها
- 0
نمیدونم چرا حرفای من هم زرد شد اینجا
@امین:
همیشه سومی خطرناک تره، حالا اولیت کیه ؟![]()
بعد از دور آخری که باهاش بودم و این نکته که چیزی ارضاش نمیکنه، حدسم اینهکه دوبار بردن با قاتل و تک نفره فقط خوشحالش میکنه.Arash; گفت:درود. ارادت داریم استاد.
نه جدی گفتم. چون یهو جزییات بیمورد پرت کرد وسط داستان پویا. چرا دمای هوا باید منفی ۸ درجه باشه اصلا؟چرا کاراگاهه باید فکر کنه دمای هوا «صفره»؟
این ذهنمو قلقلک داد حالا شاید برداشتم اشتباه باشه نمیدونم
.

همه زوم کردن رو من بابا بگردید خلاف کار های اصلی پیدا کنید

یه نکته هم راجع به کشته های شب
هر دو کشته ی شب افرادی بودن که با امیر ریز تو بحث و جدل بودن...دقت کنید که هم مافیا و هم قاتل تیر زدن...
مشکلم همون گیر ابتدای بازی بود که بهش دادم و جواب نداد. برام کافیه همون که رای به اعدام بدم. دلقک هم نیست به احتمال بالا.
بدم چون سوال زیاد پرسیده شده.
، حسین روشن کن چرا از موضع شهر صحبت نمی کنم، کجای حرفم خارج بوده ؟
مرض خاصی توشه ؟

و همانا گاد عادلترین است.

@حسین (h_panamtash):
@ برلین
من مبتدی ولی قانون میگه گادکش شدن به خاطر عدم فعالیت اصلا از فاز دوم شروع میشه بنابرین دلیل کیک شدن اون یه نفر عدم فعالیت نبوده.
شما هم تا ظن خوردی برنگردون.
قانون ممکنه همه جا یکسان نباشه ، پست گاد رو بخون قشنگ در این مورد توضیح داده پس نتیجه میگیریم که قرعه کشی شده بین اون چند نفری که فعالیتی اصلا نداشتن
درهرصورت وقتی میای خوب یا بد بودن یه چیز انتزاعی (دلقک بودن) رو توی فاز شب بررسی کنی، باید از دید تیر قاتل/مافیا نگاه کنی بهش دیگه، اونم وقتی هیچ ایفای نقش دیگهای نداریم. اون پستت برای من یه جوری بود که آره شاید دلقک نشون دادن من تو روز به نفعم باشه ولی تو شب به ضررمه، درحالی که با یه نگاه ساده میشد دید که دلقک بودن تو شب هم خوبهدر لحظه هم ذهنت بهش واکنش نشون داده باشه از نظرم ناخودآگاه گناهکارانست، چون ناخودآگاه بیگناه که فقط دنبال اینه اعدام نکنه دلقک رو، و زدن شب براش موضوعیت نداره اصلا چون امکانات نداره، ناخودآگاه خود دلقک هم مبناش اینه زده شدن یکی از بزرگترین مانع های بردشه، چون منطقا دلقک باشی دوست نداری بیگناه شی، ولی اگر مجبور شی انتخابش می کنیدر نتیجه اینکه به اون جمله مشکوک شدی دوتا حالت داره یا ناخودآگاه گناهکارانه، یا ذهن خیلی فعال. چون ازت دومی رو دیدم اینو خیلی دلیل قطعی نمی بینم ولی خب حق بده مشکوک باشه برام.
یه سوال هم ازم پرسیدی که چرا از نظر بیگناه ها و دلقک سوژه خوبیه، از نظر دلقک که واضحه، دلقک اثر مرگش نفله شدن بیگناه ها و گناهکاراییه که بهش رای میدن، پس گناهکارا با زدن دلقک خودشون رو از این موضوع نجات میدن. در نتیجه دلقک با توجه به اینکه یکی از مانع های اصلیش خوردنه، اضطراب خوردن داره و خودشو ضایع نمی کنه.
از نظر بیگناه اما اگر پیشفرض ذهن منو داشته باشی که بعد 7 روز تو بازی میمونه یا بیگناه میشه خب مشخصه، اما اگر فرض کنیم که بعد 7 روز حذف میشه براش سو سو میشه.
به هر حال از دید یه بیگناه یا خود دلقک نهایت سو سو هست، زده شدن دلقک.
یه جا دیگه هم درجواب اینکه امیر دلقک نمیگیره گفتی چرا نگیرم و اینا، کلا یهکم بودار بود قضیه. امیری که من میشناسم دلقک براش فحشه
حس کردم میخوای از اون جوی که رامتین روی دلقک بودنت انداخت استفاده کنی خیلی ریز و کلا احتمال دلقک بودنت از بازی حذف نشه
اینطور نیست؟درود. ارادت داریم استاد.
نه جدی گفتم. چون یهو جزییات بیمورد پرت کرد وسط داستان پویا. چرا دمای هوا باید منفی ۸ درجه باشه اصلا؟چرا کاراگاهه باید فکر کنه دمای هوا «صفره»؟
این ذهنمو قلقلک داد حالا شاید برداشتم اشتباه باشه نمیدونم
.
ینی تو احتمال دوتا مافیا بودن رو میبینی؟آرش
البته این دور خب چون نقش نداره به اون صورت این مشکلی که گفتی وجود نداره و چیزی برای تحمل کردن هم نباید باشه قاعدتا. کلا این دور فرقی بین قاتل و مافیا من حس نمی کنم به اون صورت. جز اینکه قاتل تک نفریه و مافیا چند نفریغیر از اینه؟
![]()
با توجه به پویاشناسی و اینا.حالا یا سپر نامريی، یا اوردن بحث دلقک تو بازی کلا، زود بود و قابل سواستفاده یا از ریتم بیگناهی خارج شدن بازیآرش
که چی؟ نفهمیدم منظورت رو از این. مشکل زود بودنش رو نفهمیدم در واقع. اگه منظورت اینه که خواسته یه سپر نامرعی بذاره جلو سید، نظر من نه ئه.![]()

مشکلی هست مگه؟دید و تیزبینی جالبی بودیکمم قوی به نظرم اومد
![]()

فکر کنم صدرا بود که به اون عدد دو توی داستان اشاره کرد. به نظر منم میتونه نشونه باشه خصوصا اون ۲ کباب برگی که کاراگاه خورده.امیر: به به. سلام بر یگانه کاراگاه عالم هستی. بسیار بزرگواری کردین که تشریف آوردن اینجا کلبه محقر ما رو منور کردید. بفرمایید داخل غذا حاضره.
کاراگاه: سلام. اینا که گفتی منم؟ من شما رو میشناسم؟
امیر: ما که در حدی نیستیم شما ما رو بشناسی. ولی کیه که شما رو نشناسه بزرگوار. بفرمایید تو غذا سرد میشه از دهن میفته.
کاراگاه: مرسی. ناهار خوردم. تعارف نمیکنم.
امیر: ناهار که مال ظهره. دو لقمه دور هم میخوریم. امین جان کاراگاهُ راهنمایی کن. 2 دست کباب برگ آماده ست.
کاراگاه وارد رستوران شد. رستوران شیک و مجهزی بود. امیر اومد پیش کاراگاه نشست، از سفر و راه پرسید و جاهای دیدنی شهرُ معرفی کرد که فردا میبرمت ببیبی و کاراگاه هم که این میزان تحویل گرفتن و شناسایی براش عجیب بود، به اصرار امیر همون دو لقمه رو زد و بیهوش شد!
ساعت 1 بامداد یکشنبه - هتل
امینخان: عه. بیدار شدین کاراگاه. خدا رو شکر. نادرخان نیم ساعته منتظرتونه. 2 نفرُ امشب زدن کشتن. رامتین و فری.
کاراگاه: اینا کین؟ این چه غذایی بود به من دادین؟ نادرُ میشناسم. سرگرد...
کاراگاه اینا رو گفت و دوباره بیهوش شد.
ادامه دارد... .
)))اومدم جلوتر دیدم بیات شده قضیهیه نکته هم راجع به کشته های شب
هر دو کشته ی شب افرادی بودن که با امیر ریز تو بحث و جدل بودن...دقت کنید که هم مافیا و هم قاتل تیر زدن...پس حداقل یکی از بین اینا قصد و نیتش از کشتن اون دو دوست ربط مستقیم به امیر داره...حالا یا میخواسته امیر رو بدنام کنه یا خود امیر گناهکاره
احتمال اولی به شدت کمتره
چون فرضا اگه من میخواستم یکی از اینا رو بکشم اونیکیو اعدام کنم قطعا تیر شبم امیر بود و اعدام روزم رامتین(یا فری)
حس خوبی به امیر هم ندارم اصلا...جالبیشم اینه که سر قضیه شایان هم امیر با خنده رد کرد قضیه رو![]()
ولی هم مافیا و هم قاتل تیر زدن؟ چطور اینو گفتی اونم قبل از بخش دوم داستان
بشدت بودار. 
این بخش داستان هم چیزی که میشه توجه کرد همون روش قتل متفاوت رامتین و فریه. حالا باید ببینیم باز هم این نشونهها به این شکل تکرار میشه یا نه. ضمن اینکه به نظرم دیشب یه تیر به دیوار خورده یا یکی تیر نزده چون برام خیلی بعیده که فقط یه مافیا و یه قاتل داشته باشیم تو این تعداد. شاید اون کباب مسموم و جون سالم به در بردن اونا اشاره به تیر ناموفق داشته باشه، میشه اینم در نظر گرفت.داستان بازی: فاز 2 - بخش دوم
هتل - ساعت 7 صبح - یکشنبه
نادر: خب کاراگاه جان، بالاخره بیدار شدی. خوبی الان؟
کاراگاه: آره. یه سنگینی خاصی تو دلم بود. الان رفع شده انگار. چی ریخته بود تو غذای ما این بیشرف؟
نادر: سید؟نه بابا اون خودشم مث شما مسموم شده. حالش بدتر بود رفت بیمارستان. چند دقیقه پیش گفتن که بهتره و مرخص شده. پیش میاد. غذا بهت نساخته.
کاراگاه: نساخته چیه جناب سرگرد هدایت؟ما خودمون این کاره ایم. اسم خودمم یادم رفته الان. ولی دلم تنگ شده بود برات. خیلی وقته ندیدمت.
نادر: لطف دارید جناب سرهنگ. بنده مرخص شم کار زیاده باتوجه به این قتل های دیشب.
کاراگاه: به اینا نگی من سرهنگم ها نادر!
نادر: میدونن خودشون. من چیزی نمیگم ولی. چشم.
کاراگاه: عجیبه واقعا اینجا. خب این قتلا چی بوده داستانش؟
نادر: والا عرضم به حضورت که اینجا چند وقتی بود ناامن شده بود. متین هم خودت خبر داری دیگه. هر سال زمستون همینجوریه. رامتین با چاقو کشته شده. از پشت زدنش. فری با شلیک 1 گلوله به مغزش مرده. یه علیرضا نامی هم بود که سرباز بوده اینجا. داشته برمیگشته تهران، خوابش برده تو مسیر پرت شده تو دره. من برم با اجازه ت. دنبال اینا رو بگیرم. هرچند شواهد میگه ادامه داره. شمام حواست به خودت باشه. امروزم استراحت کن.
کاراگاه: مرسی. موفق باشی سرگرد. استراحت که نه. منم یه موردیُ باید پیگیر بشم. در ارتباطیم.
بعد از رفتن نادر از اتاق، گوشی کاراگاه زنگ خورد.
کاراگاه: بله؟
صدا: ببین کاراگاه، داری وقت تلف میکنی. من مث تو صبرم زیاد نیست. تا امشب اگه کاری نکنی، یه بلایی سر حمید میاد.
کاراگاه: وایسا بینم. چه کار باید بکنم دقیقا؟ 2 نفر زدین کشتین بس نبود؟
صدا: ما زدیم؟ ما اینجوری نمیزنیم.البته ناراحت نباش. یه سری از آدما هستن که نمیدونن مرگ پشت دره، ایمنیُ رعایت نمیکنن، دزدگیر و دوربین و ... نصب نمیکنن که مثلا صرفهجویی بکنن. غافل از اینکه همون پولُ به گور میبرن و صرفهجویی اونا رو ... . بگذریم.
ازین آدما تو این شهر زیاده متاسفانه. قرار بود چه کار کنی؟ سر از کار سید باید در بیاری تا امشب. مسمومم بشی مشکل خودته. خدافظ.
کاراگاه که همچنان از اتفاقات گیج است، برای صرف صبحانه به رستوران هتل رفت.
کاراگاه: اوه! عجب برفی اومده.
سعید: سلام کاراگاه. بله برف سنگینی ـه. مردم باید خیلی مراقب خودشون باشن. خصوصا امشب. ضمنا من با آریا تماس گرفتم؛ گفت جادهها بستهس فعلا. هرموقع بتونه میاد.
کاراگاه: سلام. مگه دما چند درجهس؟ و قراره چی بشه امشب؟
سعید: دما الان منفی 7 ـه. میگن احتمال یخبندون یا حتی بهمن هست. شرایط میتونه بحرانی بشه.
ادامه دارد... .
آخه چه نوع دیتایی؟ فقط گاد بیشتر از بقیه خبر داره که چند تا گناهکار تو بازی هست، خصوصا اول بازی. به علاوه توی بالانسهایی که بقیه حدس زدن هم تعداد گناهکارا یه چیزی تو همین حدود بود. بنابراین موافق نیستم باهات.@آرش
ارادت رو من دارم.
دلیل اینکه این رو پرسیدم این بود که انقدر پیچیده فکر کردن و نمادی فکر کردن برای من وقتی اتفاق میافته که گناهکارم و میخوام دیتایی که میدونم رو به نحوی با تحلیل داستان وارد بازی کنم. چون اون دمای منفی ۸ که بشه ۸ گناهکار بیشتر به نظرم یک اشاره توی داستان بود که تو برای تایید ذهنیت خودت ازش استفاده کردی.
اما خب چون هم خیلی باهوشی و هم در استفاده از هوشت فعال و ذهن فعالی داری، کاری باهاش ندارم. چون یادم نیست آرش بیگناه هم همینطور بود یا نه.![]()

این روند رو من نمیتونم برای دلقک متصور بشم، به نظرم اگه دلقک بود بعد از زیرفشار رفتن هم همون فرمون رو ادامه میداد، یا اینکه از همون اول پست جدی نمیداد و با فاز دلقک وارد میشد. بنابراین دلقک بودنش برام احتمالش خیلی کمه مگر دیگه خیلی mastermind باشه. 
این چیه؟ اینساید جوکه یا چی؟@حسین:
همه پسردایی دارن مام پسر دایی داریم، اینه جواب محافظت دادن بابانوئل ؟، حسین روشن کن چرا از موضع شهر صحبت نمی کنم، کجای حرفم خارج بوده ؟

)، تحلیل موشکافانهتر داستان بمونه شبهای دگر. 
دقت نکردم زیاد درسته حرفت احتمالات زیادی هست که کی تیر زده ولی موضوغ اصلی این بود که دوتا گروه متفاوت تیر زدن...حالا دوتا قاتل یا دوتا مافیا یا یه قاتل یه مافیا هرچیاز کجا فهمیدی هم مافیا تیر زده و هم قاتل؟ سه تا گروه تیر زن داریم که دوتاشون تیر زدن یا تیرشون اصابت کرده. چرا دوتا گروه مافیا نزده باشن؟ یا دوتا قاتل و اون گروه مثلا نزده باشه.
...حرفای منم راجع به شایان تکرار نکن امتیازش برا خودمه 
) اصلا بنظرت چی میتونه باشه شایان؟بیاید از دید شما نگاه کنم اصلا...فرضا من قاتل...من از تیر خودم خبر دارم از اونیکی تیر خبر ندارم...نمیدونم اونو مافیا زده یا یه قاتل دیگه درسته؟(باتوجه به اینکه 3تا گروه گناهکاری داریم)ولی نکته خیلی مهم الان اینجا برای من حرفیه که عرفان هم گفته به امین خلفی
امین تا قبل داستان چطوری مطمئن بودی ک هم مافیا تیر زده هم قاتل؟ قاطعانه هم گفتی
دقت نکردم زیاد درسته حرفت احتمالات زیادی هست که کی تیر زده ولی موضوغ اصلی این بود که دوتا گروه متفاوت تیر زدن...حالا دوتا قاتل یا دوتا مافیا یا یه قاتل یه مافیا هرچیاز کجا فهمیدی هم مافیا تیر زده و هم قاتل؟ سه تا گروه تیر زن داریم که دوتاشون تیر زدن یا تیرشون اصابت کرده. چرا دوتا گروه مافیا نزده باشن؟ یا دوتا قاتل و اون گروه مثلا نزده باشه.
...حرفای منم راجع به شایان تکرار نکن امتیازش برا خودمه 
) اصلا بنظرت چی میتونه باشه شایان؟بیاید از دید شما نگاه کنم اصلا...فرضا من قاتل...من از تیر خودم خبر دارم از اونیکی تیر خبر ندارم...نمیدونم اونو مافیا زده یا یه قاتل دیگه درسته؟(باتوجه به اینکه 3تا گروه گناهکاری داریم)ولی نکته خیلی مهم الان اینجا برای من حرفیه که عرفان هم گفته به امین خلفی
امین تا قبل داستان چطوری مطمئن بودی ک هم مافیا تیر زده هم قاتل؟ قاطعانه هم گفتی
جالبه برام پشت هم چنین چیزی رو مطرح میکنین بدون اینکه حتی فکرتون باز باشه
تو که رسما میگی قضیه بوداره ولی هنوز کامل تو ذهنت حل نکرده میگی گزینه اعدامم... جوابم به عماد رو بخون تو پست قبلی دستت میادیه نکته هم راجع به کشته های شب
هر دو کشته ی شب افرادی بودن که با امیر ریز تو بحث و جدل بودن...دقت کنید که هم مافیا و هم قاتل تیر زدن...پس حداقل یکی از بین اینا قصد و نیتش از کشتن اون دو دوست ربط مستقیم به امیر داره...حالا یا میخواسته امیر رو بدنام کنه یا خود امیر گناهکاره
احتمال اولی به شدت کمتره
چون فرضا اگه من میخواستم یکی از اینا رو بکشم اونیکیو اعدام کنم قطعا تیر شبم امیر بود و اعدام روزم رامتین(یا فری)
حس خوبی به امیر هم ندارم اصلا...جالبیشم اینه که سر قضیه شایان هم امیر با خنده رد کرد قضیه رو![]()

؟کاراگاه: آره. یه سنگینی خاصی تو دلم بود. الان رفع شده انگار. چی ریخته بود تو غذای ما این بیشرف؟
نادر: سید؟نه بابا اون خودشم مث شما مسموم شده. حالش بدتر بود رفت بیمارستان. چند دقیقه پیش گفتن که بهتره و مرخص شده. پیش میاد. غذا بهت نساخته.
البته یه نکات ریزی داره و میشه یه بامبولی زد، منتها نمی خوام به گناهکارا آموزش بدم
بعد بازی میگم
به هر حال پذیرفتم که دید اولیه ام اشتباهه و ادعای دلقک بودن خوبه در کل
با این تفاسیر کسی ادعای دلقک بودن کنه اعدامش می کنم
کسی هم به دیگری بگه دلقکی اونم اعدام می کنم 
انتظار داری کسی که "آریا" طور بازی رو به هیچ جاش نمیگیره باهاش استدلال کنم ؟ اختیار بازی دست من باشه، امثال آریا (وقتی جدی بازی نمی کنه) و اینو اعدام می کنم بعد بازی رو ادامه میدم، ولو روئین تن یه بازی باشند.
دقیقا تو جای من، چه واکنشی نشون میدادی ؟ اجراش کن 
من خودم هم با مهدی هم گروه بودم هم با رامتین، هم با چاوش فکر کنم، پیشنهاد هم تیمی با بقیه هم بارها داشتم تیم قبول نکردم. دقیقا این چیزی که فکت گرفتی از کجا میاد ؟ جالب شد برام.
) منتها من دایره این 6 نفر برام تنگ تره. ایرادت به نظرم موضوعیت نداره.
پستت مو شکافانه نیست، برنامه ریزی شدست
ولی اینکه یه سری مثل عماد و مهدی میگن کاری بهش نداشته باشید رو در نظر بگیرید و از طرفی عده ای هم موضع علیه شایان گرفتن که اعدامش کنن...

از قدیم گفتن در سایه بمان و پادشاهی کن ... 

و با توجه به اینکه بازیکن های گناهکار بازی به نظرم بسیار قویتر هستن احتمال بردن اونها بیشتره
*@امین
دقت نکردم زیاد درسته حرفت احتمالات زیادی هست که کی تیر زده ولی موضوغ اصلی این بود که دوتا گروه متفاوت تیر زدن...حالا دوتا قاتل یا دوتا مافیا یا یه قاتل یه مافیا هرچی
وقتی بالانس بازی هنوز به صورت صد در صد مشخص نشده پس فوکس رو این موضوع نیست
@عرفان
توهم بالا رو بخون کره گیری نکن...حرفای منم راجع به شایان تکرار نکن امتیازش برا خودمه
@عماد
حله این
ولی دلیلت واسه کش ندادن بحث سر شایان چیه؟ (صرفا چون آدم شوخیه؟) اصلا بنظرت چی میتونه باشه شایان؟
بیاید از دید شما نگاه کنم اصلا...فرضا من قاتل...من از تیر خودم خبر دارم از اونیکی تیر خبر ندارم...نمیدونم اونو مافیا زده یا یه قاتل دیگه درسته؟(باتوجه به اینکه 3تا گروه گناهکاری داریم)
اگه مافیا باشم هم دقیقا همین نمیدونم اونیکی تیره رو ی گروه مافیای دیگه زده یا قاتل زده
پس قضیتون کنسله![]()
میگم که فوکس و توجه رو دوگروه گناهکاری بود نه اینکه چندتا مافیا داریم چندتا قاتل داریم کی زده کی نزده
- - - Updated - - -
@امین
دقت نکردم زیاد درسته حرفت احتمالات زیادی هست که کی تیر زده ولی موضوغ اصلی این بود که دوتا گروه متفاوت تیر زدن...حالا دوتا قاتل یا دوتا مافیا یا یه قاتل یه مافیا هرچی
@عرفان
توهم بالا رو بخون کره گیری نکن...حرفای منم راجع به شایان تکرار نکن امتیازش برا خودمه
@عماد
حله این
ولی دلیلت واسه کش ندادن بحث سر شایان چیه؟ (صرفا چون آدم شوخیه؟) اصلا بنظرت چی میتونه باشه شایان؟
بیاید از دید شما نگاه کنم اصلا...فرضا من قاتل...من از تیر خودم خبر دارم از اونیکی تیر خبر ندارم...نمیدونم اونو مافیا زده یا یه قاتل دیگه درسته؟(باتوجه به اینکه 3تا گروه گناهکاری داریم)
اگه مافیا باشم هم دقیقا همین نمیدونم اونیکی تیره رو ی گروه مافیای دیگه زده یا قاتل زده
پس قضیتون کنسله![]()
میگم که فوکس و توجه رو دوگروه گناهکاری بود نه اینکه چندتا مافیا داریم چندتا قاتل داریم کی زده کی نزده
- - - Updated - - -
عرفان و امینم بخونن تیکه ای که جواب عماد بود رو
- - - Updated - - -
@آرش
تورو الان دیدم اشاره دادیجالبه برام پشت هم چنین چیزی رو مطرح میکنین بدون اینکه حتی فکرتون باز باشه
تو که رسما میگی قضیه بوداره ولی هنوز کامل تو ذهنت حل نکرده میگی گزینه اعدامم... جوابم به عماد رو بخون تو پست قبلی دستت میاد
اینو چی میگی؟ 

نظرت در مورد ناخودآگاه آرش چیه ؟ از هوشش کشف کرد، من خیلی اشتباه فکر کردم، یا واقعا ناخودآگاهش کرم داشت ؟ 

اینهمه صحبت از سیدبندی میکردی چی شد؟مهمترین سوال، گفتی که احتمال هم تیمی بودن چاوش، ال امین، مهدی، رامتین، عرفان و آرش نیست، میشه دقیقا بگی چرا و چه اطلاعاتی داری که به این نتیجه رسیدی ؟ من خودم هم با مهدی هم گروه بودم هم با رامتین، هم با چاوش فکر کنم، پیشنهاد هم تیمی با بقیه هم بارها داشتم تیم قبول نکردم. دقیقا این چیزی که فکت گرفتی از کجا میاد ؟ جالب شد برام.
مضاف بر اینکه اگر درست خونده بودی و بچه ها اشاره کردن، من گفتم ظن من این هاست و قطعا توشون گناهکار هست اونم از نظر من. بله از کل 23 نفر حتما بین 6-10 تا گناهکار هست ) منتها من دایره این 6 نفر برام تنگ تره. ایرادت به نظرم موضوعیت نداره.
اصلا اینا هیچی به نظر خودت گاد میاد چاوش ال امین مهدی رامتین عرفان آرش میذاره تو یه تیم؟ یا یه جوری سیدبندی میکنه بالانس کنه؟ خودت که سلطان سیدبندی هستی...ایرادی نبود و نگرفتم....میگم بجای سیدبندی از بالا از افراد جدید هم میشه سیدبندی کرد که گسترشون کمتره
تو از اونور گستره رو کردی 6 نفر میگی از بین این 6 من میگم حرکتت درسته ولی بهتر نبود از بین این سه تا (شهاب نادر امین خان) همین حرکتو پیاده کنی که گستره ت هم کمتر شه؟

اینهمه صحبت از سیدبندی میکردی چی شد؟مهمترین سوال، گفتی که احتمال هم تیمی بودن چاوش، ال امین، مهدی، رامتین، عرفان و آرش نیست، میشه دقیقا بگی چرا و چه اطلاعاتی داری که به این نتیجه رسیدی ؟ من خودم هم با مهدی هم گروه بودم هم با رامتین، هم با چاوش فکر کنم، پیشنهاد هم تیمی با بقیه هم بارها داشتم تیم قبول نکردم. دقیقا این چیزی که فکت گرفتی از کجا میاد ؟ جالب شد برام.
مضاف بر اینکه اگر درست خونده بودی و بچه ها اشاره کردن، من گفتم ظن من این هاست و قطعا توشون گناهکار هست اونم از نظر من. بله از کل 23 نفر حتما بین 6-10 تا گناهکار هست ) منتها من دایره این 6 نفر برام تنگ تره. ایرادت به نظرم موضوعیت نداره.
اصلا اینا هیچی به نظر خودت گاد میاد چاوش ال امین مهدی رامتین عرفان آرش میذاره تو یه تیم؟ یا یه جوری سیدبندی میکنه بالانس کنه؟ خودت که سلطان سیدبندی هستی...ایرادی نبود و نگرفتم....میگم بجای سیدبندی از بالا از افراد جدید هم میشه سیدبندی کرد که گسترشون کمتره
تو از اونور گستره رو کردی 6 نفر میگی از بین این 6 من میگم حرکتت درسته ولی بهتر نبود از بین این سه تا (شهاب نادر امین خان) همین حرکتو پیاده کنی که گستره ت هم کمتر شه؟
اتفاقا اگه مافیا باشی با توجه به تعداد خودتون میدونین یه مافیای دیگه هم وجود داره یا نه دیگه اینو چی میگی؟
بچه هایی که با من بازی کردند واکنش های منو تو دور هایی که آریا بوده دیدن، من راستش برعکس امین با نحوه بازی کردن آریا و الان شایان مشکل دارم و این مشکل فارغ از نقششونه، چون این بازی ها اگر گناهکار باشن جلو رفتنشون توهین به شعور بازی و اگر بیگناه باشن بهم ریز بازی هستند، به خاطر همین ترجیحم اینه که رای اولم شایان باشه و بعد از چکش کاری رو امین متمرکز بشم.

توهم بالا رو بخون کره گیری نکن ...حرفای منم راجع به شایان تکرار نکن امتیازش برا خودمه

ببین دو حالت داره، بالانس تو ذهن تو هشت بوده و بیگناهی بعد دیدی منفی ۸ داده تو داستان، منفی داشته و به قول خودت بیربط بوده، گفتی خب اشاره به گنارهکارهاست. یک حالت هم اینهکه مثلا مافیایی؛ وقتی مافیا باشی به نظرم با تقریب ۹۰ درصد بالانس رو میفهمی کاملا و با اطمینان خوبی. توی یک گروه مافیای ۶ نفره باشی، کاری نداره حدس زدن اینکه ۸ تا گناهکار تو بازیان. سر همین اون ۸ برای این ذهنم رو قلقلک داد که از یک فکتی که میدونستی اومده مثلا.آخه چه نوع دیتایی؟ فقط گاد بیشتر از بقیه خبر داره که چند تا گناهکار تو بازی هست، خصوصا اول بازی. به علاوه توی بالانسهایی که بقیه حدس زدن هم تعداد گناهکارا یه چیزی تو همین حدود بود. بنابراین موافق نیستم باهات.![]()
@امین
پس قضیتون کنسله

منطقیه حرفش به نظرم.@امین:
منطقیه، مهدی فعلا خنثی بازی کرده. انشالله اینی که میگی نیست
امین در مورد بحث من و آرش و اون ایرادی که از دلقک تو شب گرفت و زدنش، اولا بگو نظرت در مورد حرفش چیه، یعنی فرضا تو گناهکار دلقک رو میزنی یا نه، دوما اگر نظرت مثبته تو چرا بهش اشاره نکردی ؟نظرت در مورد ناخودآگاه آرش چیه ؟ از هوشش کشف کرد، من خیلی اشتباه فکر کردم، یا واقعا ناخودآگاهش کرم داشت ؟
![]()
منم تیر داشته باشم، دلقک نمیزنم. دلیل اینکه چرا اون لحظه بهش اشاره نکردم هم اینهکه حقیقتا بهش فکر نکردم. دلقک اونقدر برام مسئلهای نیست الان چون. 

اون بحث رو میسپارم به آرش فعلا ادامه دادنش با خلفی رو. 
چه جوری مطمئن بودی که هم مافیا زده هم قاتل؟
یخورده حس بدی بهم دس داد 3 نفر بعد من همین حرفو زدن قطاری :/ گفتی مافیا 6 نفره و 2 تا قاتل و تمام، سوال دلقک گناهکار نیست ؟ آیا قاتل لزوما گناهکار محسوب میشه و فرعی نیست ؟ نظرت ؟
من این طبقه بندیو صرفا از رو گناهکار بودن و نبودن انجام دادم.