@سید
تو نحوه برخورد فری جو نمی بینی ؟
نه. تو پست قبلیم هم گفتم که تیپیکال فریه این سبک بازی.
پی نوشت: یکی دو نفر هم گفتن، اگر امیر فرد دیگه ای بود شاید دلقک بود، اما امیر نمی تونه دلقک باشه، میشه بدونم چرا ؟ دلقک چشه مگه ؟ دست کم نگیرید، آزادی دلقک رو هیچ نقشی نداره از بازی تو مایه شایان می تونی بازی کنی تا ال امین. اینقدر خوبه این نقش. من اتفاقا دنبال دلقک (یا یکیشون) تو اون 6 تا میگردم. منتها اولویت من پیدا کردن دلقک نیست هیچ موقع.
سید یهذره زیادی داری رو نقش دلقک مانور میدی دیگه.
من پستها رو یه دور تا آخر خوندم بعد برگشتم از آخرین پست خودم دقیقتر بخونم، ولی یادمه که فکر کنم مهدی گفته همین موضوع رو که نقش دلقک واقعا اونم تو این فازهای اولیه بازی، اینقدری که ما داریم روش بحث میکنیم، ارزش بحث نداره! موافق نیستی با این موضوع سید؟
@آرش
ولی همچنان میگم، اگه تو نمیومدی و اون مخالفته رو اعلام نمیکردی، الان از بحث ما ۶ تایی که امیر اسممون رو اورده بود با خودش چیزای بیشتری میشد دراورد. حداقلش این بود که یکی از اون لیست همین مخالفتی که تو کردی رو میکرد و قطعا یه چیزی از بحثه درمیومد دیگه. منتهی وقتی تو که حتی توی لیست نبودی اومدی و با اون شدت (نسبت به اینکه اوایل بازی بود و هنوز صفحه ی اول) مخالفت کردی و روبهروی امیر وایسادی، منطقش رو درک نمیکنم خصوصا چون طبق گفتهی خودت نیازی به انجام حرکت خاصی برای شروع و گرم شدن هم نبوده، یعنی اون پستت در مخالفت با امیر هم برای گرم کردن بازی و شروع بازی نبوده دیگه
درباره این قسمت از حرفات خطاب به فری دو تا مشکل دارم.

اولی این که تو این چند دوره اخیر که فری تقریبا همه رو حضور داشته همراه با ما، و حتی تو خودت چند دور گاد بودی، فری همیشه پلیری بوده که فازهای اول رو انفجاری و پرقدرت شروع کرده و خودت هم خوب میدونی که علاقه زیادی داره به این سبک بازی.

میخوام بدونم چرا این موضوع رو کلا نادیده میگیری.
دوم این که بهنظر من، موضع فری برابر حرفهای سید، با این شدت و حدتی که تو میگی نبوده.

فری سر اولویتها بیشتر با حرف سید مشکل داشت. (که بر چه اساسی این اسامی به این ترتیب اومدن) و تو این موضوع رو بذاری کنار همون مورد اولی که گفتم، واقعا چیز عجیبی نیست از سوی
فری.
@رامتین مرحوم
بعضیا گفتن سطحیه و مسخره است و... (قریب به مضمون) اما تا قبل این که اون احتمال رو بگم و منظورم هم از مصداقش بگم چند نفر این احتمال رو میدادین؟ پس طوری نیست که خیلی سطحی و تابلو باشه. ولی فکر نکنم کسی مخالف باشه که با اینطور بازی کردن احتمال اعدام بالا میره.
درسته ولی نه وقتی که کسی که اینطوری بازی میکنه، سید باشه.
[MENTION=67]برلین[/MENTION]
تیری از غیب خورد همون گادکش یعنی بوده و جالبه که ۳ ۴ مفر فکر کنم اصلا خودشون رو معرفی نکردن چه برسه فعالیتی داشته باشن ! ولی گادکش نشدن و تو بازی هستند هنوز که قضیه بوداره !!!
موافقم. بو میده.
@حسین
در مورد برلین هم خواستم بگم که خیلی ناراحته که افراد ساکت از بازی خارج نشدند و یک فرد گناهکار تیر غیب خورده و میتونم با اطمینان بالایی ایشون رو هم خارج از شهروند بدونم
از کجا فهمیدی برلین خیلی ناراحته؟
@مهدی
خب این از پست ها فعلا. جالب ترین فرد بازی تا اینجا برای من فعلا شایانه که هر پستش رو که می خوندم یک بار نظرم این بود که گناهکاره و داره ادا درمیاره و بار بعدی نظرم این بود که شایانه دیگه نمیدونم شاید به نظرم بهتره فعلا بازی زیاد درگیر شایان نشه.
قسمت دوم حرفت حس خوبی بهم نداد.

@عماد
در کل به نظرم راجبه شایان نباید زیاد خودمونو درگیر کنیم حداقل فعلا،بعید میدونم چیزی ازش در بیاد و فقط ویست انرژیه
همچنین این.

این دو تا پست درباره شایان به فاصله کمی به چشمم خورردن و حقیقتا یهجوری شدم.
@عرفان
در مورد کشته شدن رامتین و فری ، دو نفری که همراه سید از تنور داغ کن های فاز قبل بودن یه مقدار عجیبه! چون گناهکارا دوس دارن که بحث اون وسط زیاد باشه و همه خصوصا بیگناها بزنن تو سر و کله هم که کسی بهشون شک نکنه !
حرفت هم میتونه درست باشه و هم غلط.

البته فکر کنم در ادامه یک نفر دیگه هم این رو گفته ولی خب منم میگم چون موقع خوندن پستها جالب بود برام این موضوع.
گناهکار هم میتونه از بحثهای شکلگرفته استفاده کنه برای شلوغ کردن بازی و در خفا بودن؛ و هم میتونه اگر حس کنه این بحثها دارن به سمتوسوهایی میرن که به ضررش هستن، بحثها رو در نطفه خفه کنه و بازی به نوعی قفل بشه.
بعد کلا این جملاتی که نوشتی عجیبه یکم:
چون گناهکارا دوس دارن که بحث اون وسط زیاد باشه و همه خصوصا بیگناها بزنن تو سر و کله هم
خب بهجز گناهکارا دیگه بقیه بیگناهن دیگه.

یه دلقک شاید باشه شایدم نباشه. عجیبه برام که چرا میگی گناهکارا دوست دارن
همه، خصوصا بیگناها...! این احساس بهم دست داد که یه ناخودآگاه خبیث پشت این پست بود.
یه گناهکارم مثکه گاد کش شده بنظرم گناهکارا تعدادشون مقبول بوده که پویا گادکشش کرده
منظورت از این حرف رو هم نگرفتم. یعنی چی که گناهکارا تعدادشون مقبول بوده؟ مثلا ممکن بود نامقبول باشه مگه؟
@چاوش
با ال امین در خصوص شایان موافقم و اینکه چرا فقط قاتل رو پرسیده، نکته سنجی خوبی بود احسنت
کاملا موافقم منم
@عماد
راجبه داستان واقعا چیزی دستگیرم نمیشه،کلا تحلیل داستان رو زیاد دوست ندارم و زیاد کار من نیست خصوصا توی دورایی مثل این دور که اطلاعات زیادی از داستان و اتفاقات شب به دست نمیاد،،،فعلا ترجیح میدم تحلیل دوستان وارد تر رو بشونم،شاید داستان جلو بره منم تحلیلی داشته باشم.
اتفاقا از معدود دورهایی هست که گاد مشخصا گفته از داستان میشه اطلاعات خوبی درآورد.

پست گاد رو ندیدی یا چی؟