جدیدترین‌ها

بازی دور پنجم مافیا | مرگ پشت در است!

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
کارکشته مافیا
پسندها
118
بابا مافیا رو خب از قدیم میدونستم . نزار بگم نفر سوممون خودتی :23: برو ببین چه پیامی بهت دادم بیشتر از این ابروریزی نکن :/

بذار توضیح بدم که منظورم چیه کلا. :دی
تو سوالت این بود که قاتل هر شب می‌تونه تیر بزنه یا محدودیت داره؟ که یعنی از نقش قاتل بی‌اطلاعی. دوتا احتمال که قوی‌ترن هم می‌آره تو ذهنم؛ یکی این‌که کلا پست اول بازی رو نخوندی و در جریان نیستی که هر نقشی چی‌کار می‌کنه. خب سوال اینه‌که چرا همین سوال رو راجع به مافیا نداشتی؟ مافیا که هر دور با توجه بالانس نقش‌ها و محدودیت‌هاش فرق می‌کنه. تازه از قدیم چی رو می‌دونستی؟ تو همین پست اول هم باز گاد مشخص نکرده به صورت دقیق تعداد تیرها رو و این‌که هر شب تیر می‌زنن یا نه رو. احتمالم هم اینه‌که مافیا نقش خودت بوده مثلا، برای همین تو ناخودآگاهت سوالی راجع به‌ش نداشتی. :دی

حالت دوم هم اینه‌که پست رو خوندی و در جریان بودی. که خب می‌شه این‌که خودت رو خنگی زدی مثلا که بگی بی‌اطلاعی از نقش قاتل و این‌ها. :دی که خب چرا؟

کاربلد مافیا
پسندها
177
خب پست‌ها رو خوندم.

تا این‌جا چند تا چیز که بیشتر از همه نظرم رو جلب کرده:

خب برتری عددی مافیا نسبت به قاتل و یا حتی دلقک که مسلم هستش. اما چرا به این موضوع در این فاز که طبق گفته گاد میتونه حاوی اطلاعات مهمی در رابطه با نقش ها باشه ، اشاره به این موضوع شده؟ مگه خودمون نمیدونستیم؟! مگر اینکه نکته خاصی داشته باشه ... مثلا افراد گروه مافیا از افراد حرفه ای تر تشکیل شده باشن نسبت به قاتل ها و دلقک

این قسمت از پست سعید برام جالب بود.
اولش فکر کردم که می‌تونه این حرف درست باشه. ولی بعد که بیشتر فکر کردم دیدم تقریبا همه اعضای بازی حرفه‌ای هستند و کاربلد. پس این عبارت "ولی اینجا اراذل بی‌آبرو از قاتلا خطرناک‌ترن." چه معنی می‌تونه داشته باشه؟ ممکنه به سهمیه قتل‌ها اشاره داشته باشه؛ ممکن هم هست به برتری عددی گروه‌های مافیا به قاتل اشاره داشته باشه که البته اون‌طوری هم استفاده از لفظ "قاتلا" یکم عجیب می‌شه یعنی بیشتر از یک قاتل؟! یا این که اصلا قاتل این‌جا لزوما به معنی همون قاتل تو بازی نیست و اراذل بی‌آبرو هم ممکنه مافیا باشه ممکنه نباشه!

خلاصه که همین یک جمله حسابی تحلیل بالانس و داستان بازی رو برای من سخت کرده تا این‌جا. هیچ ایده‌ مشخصی ندارم درباره بالانس ولی دوست دارم نظر بقیه رو درباره این جمله و "اراذل بی‌آبرو" و "قاتلا" بدونم.

پیرامون بحثی که سید راه انداخت و صحبت‌های بعدش، جالب‌توجه‌ترین مورد برام تا الآن این پست ال‌امین بوده خطاب به رامتین:
من تا به یاد می‌آرم امیر همیشه وسط بازی بوده و یک گوشه از گرم کردن بازی، دستش. این دور هم چیزی که گفت به نظر من مشکلی نداره. چون که بیشتر از این‌که اون‌طور که تو و فری می‌گین یک ایده باشه برای پیشبرد بازی و اتهام و این‌ها، یک درخواست مکالمه‌ست با کسانی که سخت می‌شه باهاشون وارد مکالمه مستقیم شد. سر همین ایده‌ی دلقکت الان برام عجیب بود مطرح کردن‌ش. چون هم سید کار جدی‌ای نکرده و هم این‌که خیلی مونده تا برسه به جایی که بگی می‌خواد اعدام بشه. بیشتر به من یک حس حفاظت می‌ده ازش اتفاقا. برعکس تصویری که داشت پستت که انگار یک نوع تهاجم بود.

من هم احساس می‌کنم مطرح کردن ایده دلقک بودن افرادی که از اول انتحاری بازی می‌کنن، در حالی که مشخصا تا این‌جای کار فقط می‌شه گفت سید این‌طوری بازی کرده، مشکوکه. :دی یا دیگه خیلی زیادی ساده‌انگارانه و سطحیه و یا مثل چیزی که ال‌امین می‌گه یه هدف و منظور دیگه‌ای پشتش بوده.

درباره خود سید هم که من واقعا بعد از ده‌ها دور هم‌بازی بودن باهاش هنوز نمی‌تونم بفهمم چی تو سرش می‌گذره چون تقریبا هر دور یه حرکت و اکت عجیب‌وغریب و مخصوص‌به‌خودش رو داره. :دی مشکلی با بحثی که شروع کرده ندارم چون باعث شده بازی استارت بخوره کاملا. تقدیر هم می‌کنم ازش. :دی حالا این‌که اون گزینه‌ها رو چرا آورده و به چه ترتیبی آورده، شاید با گذر زمان بیشتر بشه فهمید. شاید فقط خواسته یک‌سری افرادی که حرف کشیدن از زیر زبون‌شون سخته رو به حرف بیاره. :دی

واکنش فری هم به‌نظرم تیپیکال فریه کاملا. مشکلی توش نمی‌بینم.

فعلا موضوع دلقک و رامتین هیجان‌انگیزترین موضوعه برام. :دی

FM

کارنیاموز مافیا
پسندها
195
آرش:

من ایگنور کرده بودم چون انتظار نداشتم امیر ادامه بده(هنوز عادت نکردم بعصی جاها هنوز سید میگم:دی) ولی وقتی ادامه داد و در ادامه باز هم در جواب محمد اومد گفت فری تمرکز و برد رو اون 6 نفر(من الان حتی دقیق یادم نیست اون 6 نفر کی بودن فقط میدونم دوتای اخر عرفان و ارش بودن و رامتینم بود اون دوتای دیگه یادم نیست) لازم دیدم بگم که چون اعتقادی به این سبک بازی گناهکارانه ندارم ایگنور کردم. درسته نباید بر اساس سابقه قضاوت کرد و تصمیم گرفت اما وقتی سابقه کسی و کاملا نادیده بگیری در واقع کانتکست مهمی رو حذف کردی از حافظت که میتونه بهت کمک کنه.

- - - Updated - - -

درباره شایان هم بنظرم بازی رو جدی نگرفته هنوز حالا من هیچ ایده ای از سبک و سابقه ی شایان ندارم ولی اگر بخوام گزینه دلقک بدم همین و میشه داد به عنوان یک دلقک میدیوکر

- - - Updated - - -

درباره داستان منتظر ادامه بمونیم باید هنوز زوده اینم.

Underwood
پسندها
476
@امین:
همیشه سومی خطرناک تره، حالا اولیت کیه ؟ :دی

@صدرا:
اون زمان که من اون پست رو دادم، پویا هنوز داستان عصرشو ننوشته بود و نگفته بود که شیوه داستان نویسیشو می خواد عوض کنه، منطقا وقتی نقش نداریم، داستان شب صرفا حاوی اینه که اصغر بقال با شیر مسموم کشته شد. حالا باید بگردیم ببینیم شیر مسموم مال مافیا است یا مال قاتل :دی از این شرایط چیزی در نمیومد. منتها خب پویا عصر گفت که داستان رو حاوی اطلاعات کرده که خب قابل پیش بینی نبود. که اتفاقا سر همین داستان من با رامتین ابهام جدی دارم که توضیح دادم.

به هر حال کاری که من کردم کار عجیبی نبود، امین هم تقریبا کلمات رو خوب چید کنار هم، دعوت به گفتمان بود که انجام شد و خب خوبم پیش رفت. باری.

@رضا:

تو نحوه برخورد فری جو نمی بینی ؟

@خانم مهسا:
فکر می کنم یکم داستان رو خوب متوجه نشدید. من بازی رو باز شروع کردم و به تعبیری افرادی رو دعوت به گفتگو کردم. رامتین گفت من نظرم اینه سید انتحاری بازی کرده پس دلقکه، من براش توضیح دادم که استدلالش برای دلقک بودن من، منو احمق فرض میکنه و رد کردم. علتمم براش این بود که اینکه دلقک به نظر بیای، درسته که یه حاشیه امنی تو روز از نظر اعدام شدن درست می کنه، اما همونقدر تو شب خطرناکه، چون منو گزینه خیلی جدی می کنه برای زدن، در نتیجه من چه دلقک باشم و چه نباشم، اگر عاقل باشم نباید خودم رو دلقک جا بندازم. چون هدف شب میشم. و این دور که ضد ضربه نداریم، تو هیچ نقشی آسیب پذیر بودن برای شب عاقلانه نیست.

فکر می کنم الان متوجه موضوع شده باشید، من سعی نکردم خودم رو دلقک جا بندازم، تعبیر رامتین این بود من انتحاری بازی می کنم (که خیلی نظرم این نیست بازیم انتحاری بوده) و بخاطر همین دلقکم، من داشتم دفاع می کردم چرا نمی تونم دلقک باشم. چون دلقک بودن همونقدر که دلقک بودن برای روز خوبه برای شب بده :دی

@شایان:
شایان، تو که پاکباخته ای، نظر اینکه امشب یا فردا شب اعدامت کنیم چیه ؟ :دی راحت میشی دیگه :))

پی نوشت: یکی دو نفر هم گفتن، اگر امیر فرد دیگه ای بود شاید دلقک بود، اما امیر نمی تونه دلقک باشه، میشه بدونم چرا ؟ :)) دلقک چشه مگه ؟ :)) دست کم نگیرید، آزادی دلقک رو هیچ نقشی نداره :دی از بازی تو مایه شایان می تونی بازی کنی تا ال امین. اینقدر خوبه این نقش. من اتفاقا دنبال دلقک (یا یکیشون) تو اون 6 تا میگردم. منتها اولویت من پیدا کردن دلقک نیست هیچ موقع.

FM

کارنیاموز مافیا
پسندها
195
سلام.

@امیر
عه، تو لیست من تو دومی بودی. :دی

@رامتین
من تا به یاد می‌آرم امیر همیشه وسط بازی بوده و یک گوشه از گرم کردن بازی، دستش. این دور هم چیزی که گفت به نظر من مشکلی نداره. چون که بیشتر از این‌که اون‌طور که تو و فری می‌گین یک ایده باشه برای پیشبرد بازی و اتهام و این‌ها، یک درخواست مکالمه‌ست با کسانی که سخت می‌شه باهاشون وارد مکالمه مستقیم شد. سر همین ایده‌ی دلقکت الان برام عجیب بود مطرح کردن‌ش. چون هم سید کار جدی‌ای نکرده و هم این‌که خیلی مونده تا برسه به جایی که بگی می‌خواد اعدام بشه. بیشتر به من یک حس حفاظت می‌ده ازش اتفاقا. برعکس تصویری که داشت پستت که انگار یک نوع تهاجم بود.

@آرش

آقا من نمی‌دونم این رو شوخی کردی یا جدی گفتی. :دی
یک‌جای دیگه هم گفته ساعت ۶ صبح به کارآگاه زنگ زدن؛ شاید یک گروه مافیای ۶ نفره داریم. :))

@شایان

من حس بد می‌گیرم به این‌طور زدن به خنگی‌ها. :دی پست اول که توضیح داده نقش‌ها رو؛ هم مافیا رو و هم قاتل رو. مافیا رو دیدی و قاتل رو ندیدی؟ فقط رفته بودی نقش خودتُ بخونی؟ :))

امین اون قسمت منفی 8 قطعا میتونه یه نشونه باشه منتهی هنوز نمیشه گفت چه نشونه ای، همیشه انقدر داستانا رو راحت رد میکنی؟ :دی آرشم هم گفته ممکنه یعنی داره بررسی میکنه هنوز قطعا با ادامه داستان میتونه تغییر کنه نظرش. واکنشت عجولانه بود اینجا.

- - - Updated - - -

چون هم سید کار جدی‌ای نکرده و هم این‌که خیلی مونده تا برسه به جایی که بگی می‌خواد اعدام بشه. بیشتر به من یک حس حفاظت می‌ده ازش اتفاقا. برعکس تصویری که داشت پستت که انگار یک نوع تهاجم بود.

این رو هم موافقم از جمله امین، منتظر پاسخ رامتین خواهم بود.

آرش
پسندها
337
@خانم مهسا:
فکر می کنم یکم داستان رو خوب متوجه نشدید. من بازی رو باز شروع کردم و به تعبیری افرادی رو دعوت به گفتگو کردم. رامتین گفت من نظرم اینه سید انتحاری بازی کرده پس دلقکه، من براش توضیح دادم که استدلالش برای دلقک بودن من، منو احمق فرض میکنه و رد کردم. علتمم براش این بود که اینکه دلقک به نظر بیای، درسته که یه حاشیه امنی تو روز از نظر اعدام شدن درست می کنه، اما همونقدر تو شب خطرناکه، چون منو گزینه خیلی جدی می کنه برای زدن، در نتیجه من چه دلقک باشم و چه نباشم، اگر عاقل باشم نباید خودم رو دلقک جا بندازم. چون هدف شب میشم. و این دور که ضد ضربه نداریم، تو هیچ نقشی آسیب پذیر بودن برای شب عاقلانه نیست.

فکر می کنم الان متوجه موضوع شده باشید، من سعی نکردم خودم رو دلقک جا بندازم، تعبیر رامتین این بود من انتحاری بازی می کنم (که خیلی نظرم این نیست بازیم انتحاری بوده) و بخاطر همین دلقکم، من داشتم دفاع می کردم چرا نمی تونم دلقک باشم. چون دلقک بودن همونقدر که دلقک بودن برای روز خوبه برای شب بده :دی
اینکه دلقک بودن (یا تصور دلقک ایجاد کردن) برا شب بده از کجا می‌آد؟
گاد:
دلقک اگر در شب تیر بخوره، 2 انتخاب داره: 1. پیوستن به شهروندا؛ که خب با اونها پیروز/بازنده میشه. 2. دلقک ماندن؛ در این حالت فقط فاز روز بعدُ برای اعدام شدن فرصت داره، وگرنه بازنده و از بازی حذف میشه.

با توجه به این اگه دلقک تیر بخوره عملا به ضرر گناهکاراست، چون احتمال خیلی زیاد یه نفر به شهروندا اضافه میشه و احتمال اینکه اونقدر به اعدامش مطمئن باشه که بگه دلقک می‌مونم کمه. بنابراین کسی که تیر داره نمیره سمت گزینه‌های دلقک بودن و می‌ذاره دلقک همون دلقک بمونه.:23:

- - - Updated - - -

آرش:

من ایگنور کرده بودم چون انتظار نداشتم امیر ادامه بده(هنوز عادت نکردم بعصی جاها هنوز سید میگم:دی) ولی وقتی ادامه داد و در ادامه باز هم در جواب محمد اومد گفت فری تمرکز و برد رو اون 6 نفر(من الان حتی دقیق یادم نیست اون 6 نفر کی بودن فقط میدونم دوتای اخر عرفان و ارش بودن و رامتینم بود اون دوتای دیگه یادم نیست) لازم دیدم بگم که چون اعتقادی به این سبک بازی گناهکارانه ندارم ایگنور کردم. درسته نباید بر اساس سابقه قضاوت کرد و تصمیم گرفت اما وقتی سابقه کسی و کاملا نادیده بگیری در واقع کانتکست مهمی رو حذف کردی از حافظت که میتونه بهت کمک کنه.

- - - Updated - - -

درباره شایان هم بنظرم بازی رو جدی نگرفته هنوز حالا من هیچ ایده ای از سبک و سابقه ی شایان ندارم ولی اگر بخوام گزینه دلقک بدم همین و میشه داد به عنوان یک دلقک میدیوکر

- - - Updated - - -

درباره داستان منتظر ادامه بمونیم باید هنوز زوده اینم.

ایگنور چی کردی؟ دقیقا پست بعد از پست اول سید اومدی ریپلایش کردی گفتی مخالفم و اینا دیگه. :23:

کارآموز مافیا
پسندها
0
@شایان:
شایان، تو که پاکباخته ای، نظر اینکه امشب یا فردا شب اعدامت کنیم چیه ؟ راحت میشی دیگه

جسم ناقصی دارم و دلی پاک به بزرگیه دریا اگه میخواید اعدامم کنید اعدام کنید :29: ولی همینجا اعلام میکنم ای کسانی که در گوشه گوشه نشسته اید یادتون باشه با مرگ من تمام اینایی که بهم اتهام زدن گناهکارن :69:

شهروند گناهکار یا مافیایی با شرافت مسئله این است :))

FM

کارنیاموز مافیا
پسندها
195
گاد:

با توجه به این اگه دلقک تیر بخوره عملا به ضرر گناهکاراست، چون احتمال خیلی زیاد یه نفر به شهروندا اضافه میشه و احتمال اینکه اونقدر به اعدامش مطمئن باشه که بگه دلقک می‌مونم کمه. بنابراین کسی که تیر داره نمیره سمت گزینه‌های دلقک بودن و می‌ذاره دلقک همون دلقک بمونه.:23:

- - - Updated - - -

ایگنور چی کردی؟ دقیقا پست بعد از پست اول سید اومدی ریپلایش کردی گفتی مخالفم و اینا دیگه. :23:

:/ :))

اون که خطابه اصلیم بود به امیر، ایگنور برای مطرح کردن گرفتن زهر مطلب بود توسط امیر. پرسیدی چرا اول ایگنور کردی بعد اومدی گفتی ایگنور کردم، اگه ایگنور کردی بعد چرا مطرح کردی؟ :دی

- - - Updated - - -

جسم ناقصی دارم و دلی پاک به بزرگیه دریا اگه میخواید اعدامم کنید اعدام کنید :29: ولی همینجا اعلام میکنم ای کسانی که در گوشه گوشه نشسته اید یادتون باشه با مرگ من تمام اینایی که بهم اتهام زدن گناهکارن :69:

:))

Underwood
پسندها
476
گاد:

درست میگی، حق با توئه برای شبش بد نیست. برای روز خوبه. میشه تو قالب دلقک رفت. از جانب مافیا و قاتل بهش نگاه نکرده بودم. خوبه دید گناه کاریت رو دوست داشتم :)) حالا میتونم بپرسم چرا از دید گناه کار بهش فکر کرده بودی ؟ :دی از نظر خود دلقک و بیگناه ببینی اصولا دلقک شب سوژه خوبیه برای خوردن و گناهکارا می گردن پیداش کنند بزنند.

فقط صبر کن ببینم، الان دلقک بعد 7 روز اعدام نشه چی میشه ؟ بیگناه میشه یا حذف میشه یا میمونه ولی هویج میشه ؟ تو قانون رو سطحی خونده بودم و الان عمیق چیزی نبود، انگاره ذهنیم این بود که بعد 7 روز میمونه تو بازی و بیگناه. :-؟

- - - Updated - - -

خب بیا اعدامت کنیم. جذاب میشه بازی :)) اگر موافقی چراغ اول رو روشن کن پشت بندت بیایم. اینجوری دست گناهکارا هم رو میشه :))

آرش
پسندها
337
@ فری
آهان، من اینجا اون «جمله‌ی امیر»:
نمیگیرم منظورتو اینجا، پاسخ من واضح بود، اون جمله ی امیر از نظر من انقدر چیپ و سطحی بود و این کانتر مووی که بنظر تو و سید من دارم پیاده میکنم انقدر سطحی هست و چیپ(از نظر من:دی) که حتی تهدیدی تلقی نکردمش و ایگنور کردم.

حالا منظورتو چیه که من میخواستم واکنشای مظنونین رو حساس جلوه ندم؟ اصلا این مظنونین( که خودتم یکشیونی:))) قرار نیست برن زیر سوال با اون پست سید که من بیام کانتر موو بزنم:دی چرا اصرار داری بگی از نظر من منطقیه این سناریو؟

- - - Updated - - -

ضمنا سوال آخر و جواب بده، حتی شده بگی چند.درصد حس حمله متقابل هم گرفتی میتونه کمک کنه.
فکر کردم داری حرف اولیه و اون لیسته رو میگی. اوکی حله.
ولی همچنان می‌گم، اگه تو نمیومدی و اون مخالفته رو اعلام نمی‌کردی، الان از بحث ما ۶ تایی که امیر اسممون رو اورده بود با خودش چیزای بیشتری می‌شد دراورد. حداقلش این بود که یکی از اون لیست همین مخالفتی که تو کردی رو میکرد و قطعا یه چیزی از بحثه درمیومد دیگه. منتهی وقتی تو که حتی توی لیست نبودی اومدی و با اون شدت (نسبت به اینکه اوایل بازی بود و هنوز صفحه ی اول) مخالفت کردی و روبه‌روی امیر وایسادی، منطقش رو درک نمیکنم خصوصا چون طبق گفته‌ی خودت نیازی به انجام حرکت خاصی برای شروع و گرم شدن هم نبوده، یعنی اون پستت در مخالفت با امیر هم برای گرم کردن بازی و شروع بازی نبوده دیگه :دی

- - - Updated - - -

درست میگی، حق با توئه برای شبش بد نیست. برای روز خوبه. میشه تو قالب دلقک رفت. از جانب مافیا و قاتل بهش نگاه نکرده بودم. خوبه دید گناه کاریت رو دوست داشتم :)) حالا میتونم بپرسم چرا از دید گناه کار بهش فکر کرده بودی ؟ :دی از نظر خود دلقک و بیگناه ببینی اصولا دلقک شب سوژه خوبیه برای خوردن و گناهکارا می گردن پیداش کنند بزنند.

فقط صبر کن ببینم، الان دلقک بعد 7 روز اعدام نشه چی میشه ؟ بیگناه میشه یا حذف میشه یا میمونه ولی هویج میشه ؟ تو قانون رو سطحی خونده بودم و الان عمیق چیزی نبود، انگاره ذهنیم این بود که بعد 7 روز میمونه تو بازی و بیگناه. :-؟

- - - Updated - - -

خب بیا اعدامت کنیم. جذاب میشه بازی :)) اگر موافقی چراغ اول رو روشن کن پشت بندت بیایم. اینجوری دست گناهکارا هم رو میشه :))

بهش فکر نکرده بودم، دیدم داری میگی دلقک بودن تو شب خوبه، رفتم پست گاد رو خوندم فکت چک کردم :)) حالا تو بگو چرا از نظر خود دلقک و بیگناه، دلقک سوژه‌ی خوبیه برای زدن و گناهکارا دنبال اینن که بزننش؟ :دی

کارآموز مافیا
پسندها
0
خب بیا اعدامت کنیم. جذاب میشه بازی اگر موافقی چراغ اول رو روشن کن پشت بندت بیایم. اینجوری دست گناهکارا هم رو میشه

قدیم خیلی باهوش تر بودی :46:

آرش
پسندها
337
رئیس جماهیر
پسندها
271
خب من این ‌چند ساعت رو از دست دادم. الان خیلی وقت ندارم و با موبایلم هستم. یه پست مختصر میدم و بعد تا قبل از ظهر فردا اگه زنده موندم سعی میکنم یه پست مفصل‌تر بدم و تک تک جواب بدم.

فقط بگم‌‌ بعضیا خیلی زیادی ایده من رو هم گنده کردن هم روش مانور دادن

اولش که من اینو گفتم:
((دوستان افرادی که از اول خیلی انتحاری عمل میکنن احتمال دلقک بودنشون هست. این نکته رو در ذهن داشته باشین.))

این که ((احتمالش)) هست و این نکته رو ((در ذهن)) داشته باشین فکر نکنم چیزی باشه که کسی مخالفش باشه.

بعدم خطاب به آرش گفتم:

((خیلی رک ‌بگم که منظورم اینه حس میکنم سید دلقکه. از نظر شما سطحیه ولی از نظرم خودشو جوری انداخت وسط که احتمال اعدامش در فازهای اولیه بالا بره.))

اینم از نظرم نکته خیلی عجیب غریبی نیست. گفتم که منظورم کیه و این که کسی که خودشو به عنوان اولین نفر درگیر میکنه احتمال اعدامش میره بالا هم نکته بدیهیه.

پس خیلی حرفای عجیب غریبی نزدم که خیلیا جو میدن.

بعضیا گفتن سطحیه و مسخره است و... (قریب به مضمون) اما تا قبل این که اون احتمال رو بگم و منظورم هم از مصداقش بگم چند نفر این احتمال رو میدادین؟ پس طوری نیست که خیلی سطحی و تابلو باشه. ولی فکر نکنم کسی مخالف باشه که با اینطور بازی کردن احتمال اعدام بالا میره.

ضمن این که این وسط سید یه ایده هم داد که فری مافیاس و از این که اسم دوستاش رو آورده ناراحته و میخواد به قول خودش قبل این که اونا بیان زهر رو بگیره.
از نظرم چیزی که خیلی سطحیه این ایده است. واکنش فری اوکی بود و اتهام خاصی هم به ۶ نفری که سید نام برد زده نشده بود که مافیا بخواد خیلی زهرگیری کنه و به قول سید رادیوال عمل کنه.

بعضیا هم این وسط از تئوری ای که گفتم سعی در موج سواری دارن. حواسم هست.

- - - Updated - - -

*رادیکال

God

Administrator
گاد
پسندها
961
گاد

فاز روز 1 تمام. اعدامی نداریم. چند دقیقه نفس بکشید.

God

Administrator
گاد
پسندها
961
اتفاقات فاز شب: متاسفانه رامتین و فریُ از دست دادیم. بیگناه بودن.
تیری از غیب هم به علیرضا برخورد کرد. گناهکار بود.

بخش بعدی داستان فردا صبح

فاز روز 2​

افراد حاضر در بازی
20 نفر

آرش (Arash)
رضا (RezaZ)
محمدامین (Mamalgr)
صدرا (Sadra)
عماد (Red Dragon)
سید (Amir)
مهدی (Mahdi)
امین (Cactus)
شایان (shoyo1989)
نادر (Nader Shah)
شهاب
برلین
خلفی (Amin Khalafi)
سعید (Saeidmu7)
محمد (Donnie)
مهسا (Moonsa)
عرفان (Erf_ju)
حسین (h_panamtash)
ال امین (Amin)
محمد چاوش (Chavosh)​

رئیس جماهیر
پسندها
271
خب آقا ما مُردیم. اینجا حوری های خوبی داره. :))
قسمت نشد پست مفصل تر بدم. :))

(پویا پاک نکن چیز خاصی نگفتم :دی )

Underwood
پسندها
476
بهش فکر نکرده بودم، دیدم داری میگی دلقک بودن تو شب خوبه، رفتم پست گاد رو خوندم فکت چک کردم :)) حالا تو بگو چرا از نظر خود دلقک و بیگناه، دلقک سوژه‌ی خوبیه برای زدن و گناهکارا دنبال اینن که بزننش؟ :دی

در لحظه هم ذهنت بهش واکنش نشون داده باشه از نظرم ناخودآگاه گناهکارانست، چون ناخودآگاه بیگناه که فقط دنبال اینه اعدام نکنه دلقک رو، و زدن شب براش موضوعیت نداره اصلا چون امکانات نداره، ناخودآگاه خود دلقک هم مبناش اینه زده شدن یکی از بزرگترین مانع های بردشه، چون منطقا دلقک باشی دوست نداری بیگناه شی، ولی اگر مجبور شی انتخابش می کنی :دی در نتیجه اینکه به اون جمله مشکوک شدی دوتا حالت داره یا ناخودآگاه گناهکارانه، یا ذهن خیلی فعال. چون ازت دومی رو دیدم اینو خیلی دلیل قطعی نمی بینم ولی خب حق بده مشکوک باشه برام.

یه سوال هم ازم پرسیدی که چرا از نظر بیگناه ها و دلقک سوژه خوبیه، از نظر دلقک که واضحه، دلقک اثر مرگش نفله شدن بیگناه ها و گناهکاراییه که بهش رای میدن، پس گناهکارا با زدن دلقک خودشون رو از این موضوع نجات میدن. در نتیجه دلقک با توجه به اینکه یکی از مانع های اصلیش خوردنه، اضطراب خوردن داره و خودشو ضایع نمی کنه.

از نظر بیگناه اما اگر پیشفرض ذهن منو داشته باشی که بعد 7 روز تو بازی میمونه یا بیگناه میشه خب مشخصه، اما اگر فرض کنیم که بعد 7 روز حذف میشه براش سو سو میشه.

به هر حال از دید یه بیگناه یا خود دلقک نهایت سو سو هست، زده شدن دلقک.

@شایان
قدیم خیلی باهوش تر بودی

افزایش سن، واضح بگو، ادعای دلقک بودن داری ؟ :)) ادعای نقش آزاده.

------------

اما در مورد مرگ رامتین و فری. هر کی این دوتا رو زده هدفش صفر کردن بازی بوده. هدف های هوشمندانه ای انتخاب کردن.

کارآموز مافیا
پسندها
0
داریم میبازیم بدم میبازیم فقط وقتی باختیم بزارید بریم :))

افزایش سن، واضح بگو، ادعای دلقک بودن داری ؟ ادعای نقش آزاده.

اره اعدامم کنید برنده شم :34:=))

کاربلد مافیا
پسندها
63
تیری از غیب خورد همون گادکش یعنی بوده و جالبه که ۳ ۴ مفر فکر کنم اصلا خودشون رو معرفی نکردن چه برسه فعالیتی داشته باشن ! ولی گادکش نشدن و تو بازی هستند هنوز که قضیه بوداره !!!

در مورد امیر یا سید کلا حس خوبی نسبت به پست هاش ندارم از همون تحلیل و پست اولی که داشت .

پست های رامتین و فری رو باید خوند ببینیم چیزی ازشون در میاد یا نه

- - - Updated - - -

در مورد روش بازی شایان که خیلی جالبه برام . فعلا چیزی نمیتونم در موردش بگم چون شناختی نسبت بهش ندارم. در ادامه بازی امیدوارم چیزی ازش در بیاد

تازه‌وارد
پسندها
0
سلام به همگی
من چون اولین بارم هست که تو این فرمت بازی می‌کنم ترجیح دادم تا الان سکوت کنم. تا اینجای بازی به نظرم امیر (سید) بهترین گزینه برای اعدام میاد چون از موضع شهر بازی نمیکنه و علاقه ای هم به خودکشی درش نمیبینم. تحلیل اتفاقات شب برای من جذابیتی نداره و به بازی اضافه نمیکنه.
در مورد برلین هم خواستم بگم که خیلی ناراحته که افراد ساکت از بازی خارج نشدند و یک فرد گناهکار تیر غیب خورده و میتونم با اطمینان بالایی ایشون رو هم خارج از شهروند بدونم

- - - Updated - - -

در جواب به قسمت اول هم بگم که من از صحبت Arash تنها برداشتم اینه که دلقک نیست وگرنه گنهکار یا بیگناه بودنش چندان مشخص نمیشه

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
دستیار مافیاییا

تاس

+
اتصال به گوگل

کاربران آنلاین

هیچ کاربری آنلاین نیست.

یافتن کاربر

اتصال به گوگل

کاربران آنلاین

هیچ کاربری آنلاین نیست.

یافتن کاربر

بالا پایین