@امین:
همیشه سومی خطرناک تره، حالا اولیت کیه ؟
@صدرا:
اون زمان که من اون پست رو دادم، پویا هنوز داستان عصرشو ننوشته بود و نگفته بود که شیوه داستان نویسیشو می خواد عوض کنه، منطقا وقتی نقش نداریم، داستان شب صرفا حاوی اینه که اصغر بقال با شیر مسموم کشته شد. حالا باید بگردیم ببینیم شیر مسموم مال مافیا است یا مال قاتل

از این شرایط چیزی در نمیومد. منتها خب پویا عصر گفت که داستان رو حاوی اطلاعات کرده که خب قابل پیش بینی نبود. که اتفاقا سر همین داستان من با رامتین ابهام جدی دارم که توضیح دادم.
به هر حال کاری که من کردم کار عجیبی نبود، امین هم تقریبا کلمات رو خوب چید کنار هم، دعوت به گفتمان بود که انجام شد و خب خوبم پیش رفت. باری.
@رضا:
تو نحوه برخورد فری جو نمی بینی ؟
@خانم مهسا:
فکر می کنم یکم داستان رو خوب متوجه نشدید. من بازی رو باز شروع کردم و به تعبیری افرادی رو دعوت به گفتگو کردم. رامتین گفت من نظرم اینه سید انتحاری بازی کرده پس دلقکه، من براش توضیح دادم که استدلالش برای دلقک بودن من، منو احمق فرض میکنه و رد کردم. علتمم براش این بود که اینکه دلقک به نظر بیای، درسته که یه حاشیه امنی تو روز از نظر اعدام شدن درست می کنه، اما همونقدر تو شب خطرناکه، چون منو گزینه خیلی جدی می کنه برای زدن، در نتیجه من چه دلقک باشم و چه نباشم، اگر عاقل باشم نباید خودم رو دلقک جا بندازم. چون هدف شب میشم. و این دور که ضد ضربه نداریم، تو هیچ نقشی آسیب پذیر بودن برای شب عاقلانه نیست.
فکر می کنم الان متوجه موضوع شده باشید، من سعی نکردم خودم رو دلقک جا بندازم، تعبیر رامتین این بود من انتحاری بازی می کنم (که خیلی نظرم این نیست بازیم انتحاری بوده) و بخاطر همین دلقکم، من داشتم دفاع می کردم چرا نمی تونم دلقک باشم. چون دلقک بودن همونقدر که دلقک بودن برای روز خوبه برای شب بده
@شایان:
شایان، تو که پاکباخته ای، نظر اینکه امشب یا فردا شب اعدامت کنیم چیه ؟

راحت میشی دیگه
پی نوشت: یکی دو نفر هم گفتن، اگر امیر فرد دیگه ای بود شاید دلقک بود، اما امیر نمی تونه دلقک باشه، میشه بدونم چرا ؟

دلقک چشه مگه ؟

دست کم نگیرید، آزادی دلقک رو هیچ نقشی نداره

از بازی تو مایه شایان می تونی بازی کنی تا ال امین. اینقدر خوبه این نقش. من اتفاقا دنبال دلقک (یا یکیشون) تو اون 6 تا میگردم. منتها اولویت من پیدا کردن دلقک نیست هیچ موقع.