جدیدترین‌ها

بازی دور پنجم مافیا | مرگ پشت در است!

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
کاربلد مافیا
پسندها
130
درود. ارادت داریم استاد. :دی
نه جدی گفتم. چون یهو جزییات بی‌مورد پرت کرد وسط داستان پویا. چرا دمای هوا باید منفی ۸ درجه باشه اصلا؟ :دی چرا کاراگاهه باید فکر کنه دمای هوا «صفره»؟ :دی این ذهنمو قلقلک داد حالا شاید برداشتم اشتباه باشه نمی‌دونم :دی.[/quote]

من اینو الان دیدم. به نظرم صفر خودش یه نشونه اس که فقط برای دلقک میتونه صدق کنه. بعید میدونم یهو بی دلیل این صفرو اون وسط گذاشته باشن.

- - - Updated - - -

در مورد پیامای امیر و شایان منم این حس خوبه رو ندارم. نمیدونم چرا حس میکنم همکارن:سوت

کارکشته مافیا
پسندها
25
من به ترتیب از پست ها شروع می کنم. برای همین ممکنه یه چیزی بگم راجع به کسی که بقیه هم به اون اشاره کرده باشن.

من یکم چالش دارم تو نحوه استارت بازی. استارت بازی تو هر نوع مافیایی چالش هست و معمولا یکی دو روز اول هم هرز میره، اما دوری که کارآگاه یا هر نقش دیگه ای توش نیست خب طبعا تا قیام قیامت هم وایسیم شروع از نقطه ای وجود نداره، اونم تو مافیای مکتوب که بر اساس اکت ها و رفتار افراد هم نمیشه در وهله اول به جایی رسید.

به خاطر همین من فکر می کنم مجبوریم به شیوه مافیای حضوری بازی رو راه بندازیم. یعنی ظن بزنیم رو افراد بلکه از بحث و جدل ها و کل کل ها چیزی بیرون بیاد.

من همین اول به ترتیب اولویت ظن میزنم به چاوش، مهدی، ال امین، رامتین، عرفان و آرش، چون نقش خودم رو می دونم و بیگناه بودن همه این بازیکن هایی که گفتم غیر ممکنه و بالانس نیست. می تونیم در موردش بحث کنیم.

سید
شخصا این پستت حس بدی بهم نمی ده و حتی حس مثبت داره برام تا حدی چون بازیت رو می شناسم. فقط این اولویت که گفتی بر چه اساسیه؟ بعدا دیدم یه چیزی در جواب رامتین نوشته بودی ولی جواب این سوال توش نبود به نظرم.

در مورد بالانس هم ۱۰ تا گناهکار یه کم زیادیه از نظرم. تقریبا میشه نصف بازیکن ها! مخصوصا که پویا گفت تعداد زیادی شهروند داریم پس چندان منطقی نیست‌ ۱۰ تا گناهکار داشته باشیم.

با این موافقم. البته با اون بالانس تقابل گناهکار ها باهم هم بیشتره و تلفاتشون هم بیشتر. ممکنه این شکلی بالانس بشه.

اینجا 3 تا گروه هست که باید ازشون بترسی. اولی ما هستیم. از بقیه نترسیدی هم نترسیدی. میل خودته. ولی اینجا اراذل بی‌آبرو از قاتلا خطرناک‌ترن.

مهم به نظر می رسه این قسمت داستان.

اول ممنون میشم با همون امیر خطاب بشم.
بیاه
و وقتی گفته قاتلا یعنی دو تا قاتل داریم. پس میشه یه گروه مافیا و دو قاتل.

این برداشت یکم ساده است به نظرم. مافیا هم می تونه قاتل گفته بشه در داستان چون مافیا هم قتل انجام میده.

خب الان که دارم پایین تر میام این قضیه اولویته رو زیاد گفتن انگار :)) برم جلوتر ببینم جواب هست یا نه :دی
یه کم اینکه دوتا مافیا باشه رو نامحتمل‌تر میبینم چون حس میکنم پویا خیلی حوصله تحمل دوتا گروه مافیا تو تلگرام رو نداره و کلا دو گروه مافیا از علایقش نبوده هیچ‌وقت، منتهی پویاست و همه‌چیز ممکن.
آرش
البته این دور خب چون نقش نداره به اون صورت این مشکلی که گفتی وجود نداره و چیزی برای تحمل کردن هم نباید باشه قاعدتا. کلا این دور فرقی بین قاتل و مافیا من حس نمی کنم به اون صورت. جز اینکه قاتل تک نفریه و مافیا چند نفری :)) غیر از اینه؟ :دی

خیلی رک ‌بگم که منظورم اینه حس میکنم سید دلقکه. از نظر شما سطحیه ولی از نظرم خودشو جوری انداخت وسط که احتمال اعدامش در فازهای اولیه بالا بره.

نه.

البته قطعی که نمیشه گفت. ولی به این منظور این کار رو نمی کنه سید به نظرم. این که سهله، وسط تاپیک بندری هم بزنه با آواتار شبیه به قاتل یا مافیایی چیزی بازم شانس اعدام شدنش پایینه. بنابراین قطعا روش قوی تری رو انتخاب می کنه سید دلقک :دی
به علاوه همچنان به نظرم برای چنین اظهار نظری در مورد دلقک زود بود، حتی از سمت تو

آرش
که چی؟ نفهمیدم منظورت رو از این. مشکل زود بودنش رو نفهمیدم در واقع. اگه منظورت اینه که خواسته یه سپر نامرعی بذاره جلو سید، نظر من نه ئه. :دی

در مورد داستان، اون دمای هوا منفی ۸ درجه است، به نظرم ممکنه به این اشاره داشته باشه که ۸ تا گناهکار تو بازی هست (نمیدونم دلقک هم باید حساب کرد یا نه).

دید و تیزبینی جالبی بود :دی یکمم قوی به نظرم اومد :)):سوت

اولویت بندی رو به رامتین گفتم، بر اساس انگاره های ذهنی خودم از پویا و شرایط و ... هست، و چون در این لحظه فکتی به بازی نمیده، مطرح کردنش هم نه اهمیت داره نه تاثیر. بیشترم حسیه تا منطقی. فرض کن بر اساس مذاکرات صورت گرفته برای تعیین نقش مثلا به هر حال علتش کمکی به بازی نمی کنه، من اون 6 نفر بر اساس نظرم بیشتر جای کار دارن. قطعا این لیست برای فرد دیگه ای میتونه 10 نفره باشه یا 2 نفره. البته قبول دارم شاید نباید اسم اولویت رو میوردم وقتی تشریح پذیر نیست تو این مقطع بازی. به هر حال تصمیمی بود که اون آن گرفتم.
سید
این ۴ خط خلاصه اش میشه این که با عرض معذرت زر زدی اولویت رو؟ :دی
بابا مافیا رو خب از قدیم میدونستم . نزار بگم نفر سوممون خودتی برو ببین چه پیامی بهت دادم بیشتر از این ابروریزی نکن :/
شایان
ها؟؟ دومی کیه؟ :)) چرا ۳ تا حالا؟ چهارمی هم هست؟

مهسا
یه وقت ازم بگیر نقل قول کردن رو بهت یاد بدم :))=))

------------------------------------------

خب این از پست ها فعلا. جالب ترین فرد بازی تا اینجا برای من فعلا شایانه که هر پستش رو که می خوندم یک بار نظرم این بود که گناهکاره و داره ادا درمیاره و بار بعدی نظرم این بود که شایانه دیگه :)) نمیدونم شاید به نظرم بهتره فعلا بازی زیاد درگیر شایان نشه.

کارکشته مافیا
پسندها
112
بسم ا...

معلومه تز فاز اول که برخلاف سادگی نقشا چه بازی پیچیده ای خواهیم داشت... متاسفانه شرایطم خاصه {درس} و نمیرسم مث قدیما یه ربع برا پست هر نفر وقت بزارم و موشکافی کنم ، در حد توان با استفاده از تکنیک اسکنینگ و اسکیمینگ و " سید " ینگ :دی خوندم پستا و بحثا رو ...بهتر از در رفتن کل بازی از دسته ، حیفم میاد انصراف بدم از این دور خفن . بگذریم

@امیر

حرکت امیرو درک میکنم و اتفاقا باهاش اصن مشکلی ندارم ، چیز غریبی نگفت که هجمه روش شکل گرفت ، درسته این دور بازیکن ضعیف یا حتی میتونم بگم متوسطم نداریم ولی هرکدوممون یه لیست 5-6 نفره از مشکوکای ذهنیمون داریم که بین اونا دنبال گناهکاریم ، حالا امیر بخاطر استارت بازی رونمایی کردشون و همینم موجب استارت شد....

امیر اینکه میگی بیگناه بودن همه این لیست غیر ممکنه که یه چیز خیلی وسیعه و غیب نگفتی به نظر منم همینطوره!

لیست ذهنی من منتهی یکم گسترده تره، که البته الان فک کردم دیدم با وجود پویا و تجربه دورای اخیر پیش بینیا همه باد هوان ، خصوصا دور شیطان و دور ستون پنجمی مهدی ، ازون به بعد توبه کردم که از اول تا اخر سفت رو پیش بینیم واینستم و صرفا گوشه ذهنم باشه که باز تر بتونم تصمیم بگیرم بنابراین برا خودم دایره سفت و محکمی از پیشبینیای گناهکاری نمیکشم و محدود نمیکنم انتخابامو منتظرم روند بازیو ببینم

در اخر من اصلا موافق دلقک بودن امیر نیستم ولی درمورد بیگناهی یا گناهکاریش به هیچ وجه الان نمیتونم چیزی بگم درست مثل بقیه!

در مورد بالانس و داستان بعد از اینکه گاد نوشت میتونیم استناد کنیم بهش یخورده همه چیزای نا مهم ، مهم شدن تو نظرم و منتظرم ادامشو تو داستانای بعد ببینم ولی نظر شخصیمو بخام بگم : یه مافیای 5-6 نفره با دو قاتل و 1 دلقکه! هیچ دلیلیم نداره همینطور حسی میگیرم میرم جلو مگه اینکه عکسش ثابت شه ، مافیا یه گروه یا دو گروه مگه اصلا فرقیم داره؟ چه یکی ازین گروه چه یکی از اون گروه پیدا کنیم اصلش یکیه "مافیا" این از این.... دو تا قاتلم از این جمع بستن پویا گفتم و اینکه سابقه داشته دو تا قاتل باشه تو بازیاش! دلقکم بنظرم صفر نیس چون بازی خودش سادس دیگه یه دلقکو میخایم برا سخت کردنش نه؟ دو تا فک نکنم! این بود تراوشات ذهنی من از بالانس

در مورد کشته شدن رامتین و فری ، دو نفری که همراه سید از تنور داغ کن های فاز قبل بودن یه مقدار عجیبه! چون گناهکارا دوس دارن که بحث اون وسط زیاد باشه و همه خصوصا بیگناها بزنن تو سر و کله هم که کسی بهشون شک نکنه !

یه گناهکارم مثکه گاد کش شده بنظرم گناهکارا تعدادشون مقبول بوده که پویا گادکشش کرده دلقکو گناهکار نگیریم ، قاتلم نقش یونیکی هس ، پس احتمال قوی علیرضا یکی از مافیا بوده و ازونجا که اگه دو تیم باشن بالانس بهم میخوره با این گاد کش نتیجه میگیرم مافیا یه تیم بوده با 5-6 نفر...باز دوباره نظرتونو بگین مخم بیشتر ازین نمیکشه ساعت 2 صب

خوبیش اینه حداقل این دور میدونیم هرکی بمیره نقش اصلیش گفته میشه :29:

فعلا همین

کارکشته مافیا
پسندها
170
سلام همگی :دی
من از اول بخونم بیام جلو :دی

من همین اول به ترتیب اولویت ظن میزنم به چاوش، مهدی، ال امین، رامتین، عرفان و آرش، چون نقش خودم رو می دونم و بیگناه بودن همه این بازیکن هایی که گفتم غیر ممکنه و بالانس نیست. می تونیم در موردش بحث کنیم.

کلیت ایده که خوبه، این قسمت «من که می‌دونم بی‌گناهم» یه کم خنده داره و از آدمی مث سید بعیده، چون می‌‌دونه که هر آدمی تو اون لیست هم می‌تونه خودش رو با سید جایگزین کنه و همین حرف رو بزنه، غیر اینه؟ :دی
الانم می‌دونم جوابش اینه که خب می‌خواستم واکنش ببینم، خب بیا ببین :))

مغلطه می کنی، ادوار گذشته توش نقش بوده، تو بازی که نقش هست توش آگاهی هست، داستان هست، تحلیل داستان هست، اینجا ما چی داریم ؟ بر هم کنش نقش نداریم، داستانی که توش فکت بده نداریم و اظهار نظر در مورد اتفاقات شب هم که خودش موتور محرک هست نداریم. وقتی اینا رو نداریم و البته چهره، لحن و به قول رامتین تو پستش استرس و لرزش صدا نداریم باید موضوعی برای استحکاک باشه که من هنوز جز یه کنایه در مورد مفتخر نبودنت و یه ایندکس رو حرکت من چیزی ندیدم ازت.

این قسمت حرفت هم که با پست بالاش رفت رو هوا، ولی خب موقع نوشتنش پست بالاش رو ندیده بودی :دی ولی اینکه بعدش نه خودت نه هیچ کس دیگه به این قضیه اشاره نکرد و برنگشت، مشکوکه، مخصوصا که این همه توجه بوده بهت. این قضیه ظن من رو به اینکه بحث تو با فری زرگری بوده باشه بیشتر می‌کنه :دی (عه اینو بعدا در بحث با صدرا اشاره کردی، ولی دیر بود به نسبت)

----

با ال امین در خصوص شایان موافقم و اینکه چرا فقط قاتل رو پرسیده، نکته سنجی خوبی بود احسنت :دی

----

یه حدس ریزی هم دارم که رامتین هم می‌تونه یار امیر باشه، بعد این که ذهنمون رو قلقلک بده که راستی می‌تونه امیر دلقک هم باشه نقشه شون بوده باشه. دلقک باشه امیر نه مافیا/قاتل شب می‌زننش، چون یه سهمیه شون می‌پره و امیر می‌تونه به راحتی به بازی به عنوان بی‌گناه ادامه بده و بیشتر اذیتشون کنه، بی گناهام که اعدامش نمی‌کنن. اون تیکه حرف امیر که گفتش دلقک باشم شب خطرناکه واسم هم چرت محضه، امیر دلقک کاملا می‌تونه ترجیح بده که تیر بخوره و بی‌گناه بشه. (مرسی از آرش که اشاره کرد :دی)

- - - Updated - - -

این حدس آخرم با توجه به مرگ رامتین رفت رو هوا :))
ولی همچنان. حرفای امیر در خصوص دلقک باگ داره و به نظرم باید نقشا رو دقیق تر می‌دونست، وقتی اینکه یه روز جا داره برای برد رو می‌دونست، باید اینکه بی‌گناه می‌شد هم می‌دونست.

این ندونستنش (یا خودش رو به ندونستن زدن هم) می‌تونه حربه‌ش باشه البته :))

ولی فعلا با توجه به این ندونستنه به نظرم بی‌گناهه، مگه خیلی ایده زده باشه :دی

کاربلد مافیا
پسندها
0
در لحظه هم ذهنت بهش واکنش نشون داده باشه از نظرم ناخودآگاه گناهکارانست، چون ناخودآگاه بیگناه که فقط دنبال اینه اعدام نکنه دلقک رو، و زدن شب براش موضوعیت نداره اصلا چون امکانات نداره، ناخودآگاه خود دلقک هم مبناش اینه زده شدن یکی از بزرگترین مانع های بردشه، چون منطقا دلقک باشی دوست نداری بیگناه شی، ولی اگر مجبور شی انتخابش می کنی :دی در نتیجه اینکه به اون جمله مشکوک شدی دوتا حالت داره یا ناخودآگاه گناهکارانه، یا ذهن خیلی فعال. چون ازت دومی رو دیدم اینو خیلی دلیل قطعی نمی بینم ولی خب حق بده مشکوک باشه برام.

یه سوال هم ازم پرسیدی که چرا از نظر بیگناه ها و دلقک سوژه خوبیه، از نظر دلقک که واضحه، دلقک اثر مرگش نفله شدن بیگناه ها و گناهکاراییه که بهش رای میدن، پس گناهکارا با زدن دلقک خودشون رو از این موضوع نجات میدن. در نتیجه دلقک با توجه به اینکه یکی از مانع های اصلیش خوردنه، اضطراب خوردن داره و خودشو ضایع نمی کنه.

از نظر بیگناه اما اگر پیشفرض ذهن منو داشته باشی که بعد 7 روز تو بازی میمونه یا بیگناه میشه خب مشخصه، اما اگر فرض کنیم که بعد 7 روز حذف میشه براش سو سو میشه.

به هر حال از دید یه بیگناه یا خود دلقک نهایت سو سو هست، زده شدن دلقک.

@شایان

افزایش سن، واضح بگو، ادعای دلقک بودن داری ؟ :)) ادعای نقش آزاده.

------------

اما در مورد مرگ رامتین و فری. هر کی این دوتا رو زده هدفش صفر کردن بازی بوده. هدف های هوشمندانه ای انتخاب کردن.

من این حرفتو زیاد قبول ندارم،،،خود من از اون دسته ایم که وقتی بحثی شکل میگیره بدون پیش فرض کلیه نظرات و احساسمو راجبش میگم،،،پس زیاد سر این قضیه به ارش نمیتونم مشکوک بشم حتی چون از نظرم یه نکته رو بیان کرده در جوابت فقط.

- - - Updated - - -

تیری از غیب خورد همون گادکش یعنی بوده و جالبه که ۳ ۴ مفر فکر کنم اصلا خودشون رو معرفی نکردن چه برسه فعالیتی داشته باشن ! ولی گادکش نشدن و تو بازی هستند هنوز که قضیه بوداره !!!

در مورد امیر یا سید کلا حس خوبی نسبت به پست هاش ندارم از همون تحلیل و پست اولی که داشت .

پست های رامتین و فری رو باید خوند ببینیم چیزی ازشون در میاد یا نه

- - - Updated - - -

در مورد روش بازی شایان که خیلی جالبه برام . فعلا چیزی نمیتونم در موردش بگم چون شناختی نسبت بهش ندارم. در ادامه بازی امیدوارم چیزی ازش در بیاد

یکم به نظرم پستت برای ورود به بازی خیلی ساده و صرفا برای رفع تکلیفه...

الان که روش بازی شایان که برات جالبه ولی بهش شناخت نداری،راجبه بقیه شناخت داری یعنی؟چون تا جایی که من میدونم فکر کنم دور اولی هستی(من ندیدمت حداقل)،پس جا داشت این حرفو واسه سید(امیر) هم به کار میبردی،چرا فقط واسه شایان گفتی؟

- - - Updated - - -

در کل به نظرم راجبه شایان نباید زیاد خودمونو درگیر کنیم حداقل فعلا،بعید میدونم چیزی ازش در بیاد و فقط ویست انرژیه :دی :))

- - - Updated - - -

درود. ارادت داریم استاد. :دی
نه جدی گفتم. چون یهو جزییات بی‌مورد پرت کرد وسط داستان پویا. چرا دمای هوا باید منفی ۸ درجه باشه اصلا؟ :دی چرا کاراگاهه باید فکر کنه دمای هوا «صفره»؟ :دی این ذهنمو قلقلک داد حالا شاید برداشتم اشتباه باشه نمی‌دونم :دی.

من اینو الان دیدم. به نظرم صفر خودش یه نشونه اس که فقط برای دلقک میتونه صدق کنه. بعید میدونم یهو بی دلیل این صفرو اون وسط گذاشته باشن.

- - - Updated - - -

در مورد پیامای امیر و شایان منم این حس خوبه رو ندارم. نمیدونم چرا حس میکنم همکارن:سوت[/QUOTE]

یکم این قضیه همکاری امیر و شایان رو باز میکنی؟رو چه حسابی این ۲ تا رو بهم متصل میکنین جالبه برام

- - - Updated - - -

این اخری نقل قول moonsa بود

- - - Updated - - -

اما در مورد مرگ رامتین و فری. هر کی این دوتا رو زده هدفش صفر کردن بازی بوده. هدف های هوشمندانه ای انتخاب کردن.

نکته جالبی بود برام،،،به نظرت چه کسایی از این قضیه میتونن سود ببرن؟فری که به جز خودت با کسی اینتراکشن خاصی نداشت،رامتینم از نظرم زیاد به پر و پای کسی نپیچیده بود،پس چه کسایی یا کسی از صفر شدن بازی سود میبردن؟از نظرت ترجیح گناهکارا این نیست که هرچی شلوغتر بهتر؟ ۲تا از پلیرای حراف بازی رو چرا باید بزنن؟

- - - Updated - - -

یه گناهکارم مثکه گاد کش شده بنظرم گناهکارا تعدادشون مقبول بوده که پویا گادکشش کرده دلقکو گناهکار نگیریم ، قاتلم نقش یونیکی هس ، پس احتمال قوی علیرضا یکی از مافیا بوده و ازونجا که اگه دو تیم باشن بالانس بهم میخوره با این گاد کش نتیجه میگیرم مافیا یه تیم بوده با 5-6 نفر...باز دوباره نظرتونو بگین مخم بیشتر ازین نمیکشه ساعت 2 صب

خوبیش اینه حداقل این دور میدونیم هرکی بمیره نقش اصلیش گفته میشه :29:

فعلا همین

من روی این قضیه نمیتونم قاطعانه بگم تک تیم مافیا داریم،طرف یه پستم نداده حتی معرفی،به نظرم پویا صرف نظر از تمامی مطالب بالانسی و غیره روی این قضیه شوخی نداره و گادکش میکنه و ممنونم ازش چون باید برای وقت بقیه ارزش قائل بود.

God

Administrator
گاد
پسندها
961
داستان بازی: فاز 2 - بخش اول

شنبه عصر ساعت 17 - هتل

کاراگاه بعد از خوندن اون پیام عجیب به هتل رفت و ناهار مفصلی زد و یه چرت هم بعدش، تو این فکر بود که این اتفاقات کار کی می‌تونه باشه که گوشیش زنگ خورد.

کاراگاه: بله؟
امین‌خان: من پایین هتل منتظرتونم. گفتین خیلی وقته نیومدین اینجا. وقتم آزاد شد، اومدم بگردونمتون تو شهر.
کاراگاه: خوبه. چه مردم مهمان‌نوازی.

کاراگاه پایین رفت و به مالک هتل که "سعید" بود گفت:
اگه به هر دلیلی من تا آخر شب برنگشتم، با این شماره با آریا تماس بگیر. بهش بگو اوضاع ضیغی ـه. خودش می دونه چه کار باید بکنه.
سعید: چشم جناب. ضمنا بعدازظهر که خواب بودین 2 نفر سراغتونُ گرفتن. ناشناس بودن. چیزی هم از خودشون نگفتن. گفتن بعدا تماس می‌گیرن و قطع کردن.
کاراگاه: جالبه. انگار اینجا همه ما رو میشناسن.

امین‌خان: سلام پویاخان. میخوام ببرمتون کبابی سید.
کاراگاه: سلام بیشرف تو اسم منُ از کجا می‌دونی؟
امین‌خان: می‌دونیم دیگه. درواقع الان دیگه همه می‌دونن. آدم غریبه که بیاد تو شهر، سوالا و توجها زیاد میشه.
کاراگاه: کاراگاه صدا م کن بچه. بار آخر ت باشه. اینقدرم پیام اینور اونور نبر.
امین‌خان: چشم کاراگاه.
کاراگاه: بی بلا. حالا کبابی چرا؟ من ناهار خوردم. الانم وقت شام نیست.
امین‌خان: خود آقا سید تاکید کردن حتما بیاید. مامورم و معذور.
کاراگاه: خب. بگو بینم. این سید کیه؟ چند سالشه؟ چه جور آدمیه.
امین‌خان: سن که همسن خودتونه.
کاراگاه: یعنی 40 سالشه؟
امین‌خان: نه آقا الان که دقت می‌کنم 6-7 سال از شما کمتره. ماشالا بهتون نمیادا.
کاراگاه: زبون نریز. ادامه بده.
امین‌خان: ایشون یکی از متمولین پونک بودن. برو بیایی داشتن گویا. بعد از اون زندگی خسته شدن و متاسفانه کنج عزلت برگزیدن یهو و اومدن اینجا.
کاراگاه: آدم خوبیه؟ درست حسابیه غذاهاش؟
امین‌خان: غذاهاش بله.:))
کاراگاه: متوجه شدم.

ساعت 17:30 - کبابی درباری (امیر)

کاراگاه: این که نوشته امیر. سید کو پس؟
امین‌خان: اخیرا اصرار دارن که امیر صداشون کنیم. ما اهمیت نمیدیم ولی.:دی خودکرده را آقا، تدبیر نیست. شما ولی بگین امیر.

امیر که از ورود کاراگاه مطلع بود، با تیپ همیشگیش که کت و شلوار و کراوات بود ظاهر شد و به استقبال اومد.

امیر: به به. سلام بر یگانه کاراگاه عالم هستی. بسیار بزرگواری کردین که تشریف آوردن اینجا کلبه محقر ما رو منور کردید. بفرمایید داخل غذا حاضره.
کاراگاه: سلام. اینا که گفتی منم؟ من شما رو میشناسم؟
امیر: ما که در حدی نیستیم شما ما رو بشناسی. ولی کیه که شما رو نشناسه بزرگوار. بفرمایید تو غذا سرد میشه از دهن میفته.
کاراگاه: مرسی. ناهار خوردم. تعارف نمی‌کنم.
امیر: ناهار که مال ظهره. دو لقمه دور هم می‌خوریم. امین جان کاراگاهُ راهنمایی کن. 2 دست کباب برگ آماده ست.

کاراگاه وارد رستوران شد. رستوران شیک و مجهزی بود. امیر اومد پیش کاراگاه نشست، از سفر و راه پرسید و جاهای دیدنی شهرُ معرفی کرد که فردا می‌برمت ببیبی و کاراگاه هم که این میزان تحویل گرفتن و شناسایی براش عجیب بود، به اصرار امیر همون دو لقمه رو زد و بیهوش شد!

ساعت 1 بامداد یکشنبه - هتل

امین‌خان: عه. بیدار شدین کاراگاه. خدا رو شکر. نادرخان نیم ساعته منتظرتونه. 2 نفرُ امشب زدن کشتن. رامتین و فری.
کاراگاه: اینا کین؟ این چه غذایی بود به من دادین؟ نادرُ میشناسم. سرگرد...

کاراگاه اینا رو گفت و دوباره بیهوش شد.

ادامه دارد... .

کارکشته مافیا
پسندها
25
تیری از غیب خورد همون گادکش یعنی بوده و جالبه که ۳ ۴ مفر فکر کنم اصلا خودشون رو معرفی نکردن چه برسه فعالیتی داشته باشن ! ولی گادکش نشدن و تو بازی هستند هنوز که قضیه بوداره !!!
برلین
اینو یادم رفت تو پست قبلی بگم. سلام رابین جان :دی:دی:دی

کاراگاه: بی بلا. حالا کبابی چرا؟ من ناهار خوردم. الانم وقت شام نیست.
امین‌خان: خود آقا سید تاکید کردن حتما بیاید. مامورم و معذور.
داستان
این آقا سید ربطی به اون آقا که گاد قبلا درباره اش حرف زده نداره؟ :دی حس می کنم داره.
نکته جالبی بود برام،،،به نظرت چه کسایی از این قضیه میتونن سود ببرن؟فری که به جز خودت با کسی اینتراکشن خاصی نداشت،رامتینم از نظرم زیاد به پر و پای کسی نپیچیده بود،پس چه کسایی یا کسی از صفر شدن بازی سود میبردن؟از نظرت ترجیح گناهکارا این نیست که هرچی شلوغتر بهتر؟ ۲تا از پلیرای حراف بازی رو چرا باید بزنن؟
عماد
معلومه که نه. چرا باید ترجیح گناهکار شلوغ تر بودن بازی باشه؟ هرچی بازی پست بیشتری داشته باشه فعالیت بیشتری رو هم از گناهکار می طلبه. گناهکار همین که یک موضوع تو بازی باشه براش کافیه. نباشه هم به مار راستش. بالاخره موضوع ایجاد میشه به وقتش :دی

------------------
یه چیزی در مورد سید هم بگم به صورت کلی. من تو پست دیشبم گفتم که اون مدل شروع بازیش دلیل دلقک بودنش نمی تونه باشه و همچنان نظرم هم این هست. منتهی به هیچ وجه احتمال دلقک بودن سید تو این دور ۰ و شاید کم نیست و قطعا باید تو گوشه ذهن باشه چون من می دونم و خودشم گفت که همیشه دنبال نقش دلقکه. ولی کلا همیشه تو دور هایی که دلقک تو بازی بوده یکم بازی زیاد از حد حول اون نقش چرخیده. که به نظرم این مورد به نفع گناهکارای بازیه. بنابراین حس می کنم اگه زیاد حول دلقک نچرخه بازی بهتره. نقش تکی هست و برا خودش می بره اگرم ببره. اون مرگ هایی هم که از تبعات اعدامش به وجود میاد ممکنه بی گناه یا گناهکار رو در بر بگیره. بنابراین فرقی نداره. من دلقک رو بی گناه حساب می کنم فعلا :دی

کاربلد مافیا
پسندها
0
برلین
اینو یادم رفت تو پست قبلی بگم. سلام رابین جان :دی:دی:دی

داستان
این آقا سید ربطی به اون آقا که گاد قبلا درباره اش حرف زده نداره؟ :دی حس می کنم داره.

عماد
معلومه که نه. چرا باید ترجیح گناهکار شلوغ تر بودن بازی باشه؟ هرچی بازی پست بیشتری داشته باشه فعالیت بیشتری رو هم از گناهکار می طلبه. گناهکار همین که یک موضوع تو بازی باشه براش کافیه. نباشه هم به مار راستش. بالاخره موضوع ایجاد میشه به وقتش :دی

------------------
یه چیزی در مورد سید هم بگم به صورت کلی. من تو پست دیشبم گفتم که اون مدل شروع بازیش دلیل دلقک بودنش نمی تونه باشه و همچنان نظرم هم این هست. منتهی به هیچ وجه احتمال دلقک بودن سید تو این دور ۰ و شاید کم نیست و قطعا باید تو گوشه ذهن باشه چون من می دونم و خودشم گفت که همیشه دنبال نقش دلقکه. ولی کلا همیشه تو دور هایی که دلقک تو بازی بوده یکم بازی زیاد از حد حول اون نقش چرخیده. که به نظرم این مورد به نفع گناهکارای بازیه. بنابراین حس می کنم اگه زیاد حول دلقک نچرخه بازی بهتره. نقش تکی هست و برا خودش می بره اگرم ببره. اون مرگ هایی هم که از تبعات اعدامش به وجود میاد ممکنه بی گناه یا گناهکار رو در بر بگیره. بنابراین فرقی نداره. من دلقک رو بی گناه حساب می کنم فعلا :دی

اینم یه نگاهه به قضیه ولی نمیشه گفت ۱۰۰% ایه مهدی...توی بازی +۲۰ نفر توی فازای اولیه اینکه بازی رو از شلوغی بندازی بقیه پلیرا رو مستلزم میکنه که پلیرای دیگه و در سایه رو بیشتر روشون فوکوس کنن و بحثای جدید ایجاد بشه که شاید به مذاق همه خوش نیاد....بازیای زیادی بودن که یه عده به خاطر شلوغ بودن بازی ،توی سایه بی دردسر تا فازای انتهایی اومدن بالا پس به نظرم این چیزی که میگی نسبیه و یه قاعده قطعی نیست،،،،در هر حال دوست دارم نظر سید امیر رو هم بدونم :دی

- - - Updated - - -

راجبه داستان واقعا چیزی دستگیرم نمیشه،کلا تحلیل داستان رو زیاد دوست ندارم و زیاد کار من نیست خصوصا توی دورایی مثل این دور که اطلاعات زیادی از داستان و اتفاقات شب به دست نمیاد،،،فعلا ترجیح میدم تحلیل دوستان وارد تر رو بشونم،شاید داستان جلو بره منم تحلیلی داشته باشم.

- - - Updated - - -

مهدی تو با یه پست گفتی برلین رابینه؟ :دی (پست اولش که تبریکه حساب نیست) اونم یه پست ۲ خطی؟:دی

کاربلد مافیا
پسندها
177
@سید
تو نحوه برخورد فری جو نمی بینی ؟

نه. تو پست قبلیم هم گفتم که تیپیکال فریه این سبک بازی. :دی

پی نوشت: یکی دو نفر هم گفتن، اگر امیر فرد دیگه ای بود شاید دلقک بود، اما امیر نمی تونه دلقک باشه، میشه بدونم چرا ؟ دلقک چشه مگه ؟ دست کم نگیرید، آزادی دلقک رو هیچ نقشی نداره از بازی تو مایه شایان می تونی بازی کنی تا ال امین. اینقدر خوبه این نقش. من اتفاقا دنبال دلقک (یا یکیشون) تو اون 6 تا میگردم. منتها اولویت من پیدا کردن دلقک نیست هیچ موقع.

سید یه‌ذره زیادی داری رو نقش دلقک مانور می‌دی دیگه. :دی
من پست‌ها رو یه دور تا آخر خوندم بعد برگشتم از آخرین پست خودم دقیق‌تر بخونم، ولی یادمه که فکر کنم مهدی گفته همین موضوع رو که نقش دلقک واقعا اونم تو این فازهای اولیه بازی، این‌قدری که ما داریم روش بحث می‌کنیم، ارزش بحث نداره! موافق نیستی با این موضوع سید؟

@آرش
ولی همچنان می‌گم، اگه تو نمیومدی و اون مخالفته رو اعلام نمی‌کردی، الان از بحث ما ۶ تایی که امیر اسممون رو اورده بود با خودش چیزای بیشتری می‌شد دراورد. حداقلش این بود که یکی از اون لیست همین مخالفتی که تو کردی رو میکرد و قطعا یه چیزی از بحثه درمیومد دیگه. منتهی وقتی تو که حتی توی لیست نبودی اومدی و با اون شدت (نسبت به اینکه اوایل بازی بود و هنوز صفحه ی اول) مخالفت کردی و روبه‌روی امیر وایسادی، منطقش رو درک نمیکنم خصوصا چون طبق گفته‌ی خودت نیازی به انجام حرکت خاصی برای شروع و گرم شدن هم نبوده، یعنی اون پستت در مخالفت با امیر هم برای گرم کردن بازی و شروع بازی نبوده دیگه

درباره این قسمت از حرفات خطاب به فری دو تا مشکل دارم. :دی اولی این که تو این چند دوره اخیر که فری تقریبا همه رو حضور داشته همراه با ما، و حتی تو خودت چند دور گاد بودی، فری همیشه پلیری بوده که فازهای اول رو انفجاری و پرقدرت شروع کرده و خودت هم خوب می‌دونی که علاقه زیادی داره به این سبک بازی. :دی می‌خوام بدونم چرا این موضوع رو کلا نادیده می‌گیری.
دوم این که به‌نظر من، موضع فری برابر حرف‌های سید، با این شدت و حدتی که تو می‌گی نبوده. :دی فری سر اولویت‌ها بیشتر با حرف سید مشکل داشت. (که بر چه اساسی این اسامی به این ترتیب اومدن) و تو این موضوع رو بذاری کنار همون مورد اولی که گفتم، واقعا چیز عجیبی نیست از سوی فری.

@رامتین مرحوم
بعضیا گفتن سطحیه و مسخره است و... (قریب به مضمون) اما تا قبل این که اون احتمال رو بگم و منظورم هم از مصداقش بگم چند نفر این احتمال رو میدادین؟ پس طوری نیست که خیلی سطحی و تابلو باشه. ولی فکر نکنم کسی مخالف باشه که با اینطور بازی کردن احتمال اعدام بالا میره.
درسته ولی نه وقتی که کسی که این‌طوری بازی می‌کنه، سید باشه. :دی

[MENTION=67]برلین[/MENTION]

موافقم. بو می‌ده. :دی

@حسین
در مورد برلین هم خواستم بگم که خیلی ناراحته که افراد ساکت از بازی خارج نشدند و یک فرد گناهکار تیر غیب خورده و میتونم با اطمینان بالایی ایشون رو هم خارج از شهروند بدونم
از کجا فهمیدی برلین خیلی ناراحته؟ :دی

@مهدی
خب این از پست ها فعلا. جالب ترین فرد بازی تا اینجا برای من فعلا شایانه که هر پستش رو که می خوندم یک بار نظرم این بود که گناهکاره و داره ادا درمیاره و بار بعدی نظرم این بود که شایانه دیگه نمیدونم شاید به نظرم بهتره فعلا بازی زیاد درگیر شایان نشه.
قسمت دوم حرفت حس خوبی بهم نداد.:دی
@عماد
در کل به نظرم راجبه شایان نباید زیاد خودمونو درگیر کنیم حداقل فعلا،بعید میدونم چیزی ازش در بیاد و فقط ویست انرژیه
هم‌چنین این. :دی
این دو تا پست درباره شایان به فاصله کمی به چشمم خورردن و حقیقتا یه‌جوری شدم. :))

@عرفان
در مورد کشته شدن رامتین و فری ، دو نفری که همراه سید از تنور داغ کن های فاز قبل بودن یه مقدار عجیبه! چون گناهکارا دوس دارن که بحث اون وسط زیاد باشه و همه خصوصا بیگناها بزنن تو سر و کله هم که کسی بهشون شک نکنه !
حرفت هم می‌تونه درست باشه و هم غلط. :دی البته فکر کنم در ادامه یک نفر دیگه هم این رو گفته ولی خب منم می‌گم چون موقع خوندن پست‌ها جالب بود برام این موضوع.
گناهکار هم می‌تونه از بحث‌های شکل‌گرفته استفاده کنه برای شلوغ کردن بازی و در خفا بودن؛ و هم می‌تونه اگر حس کنه این بحث‌ها دارن به سمت‌وسوهایی می‌رن که به ضررش هستن، بحث‌ها رو در نطفه خفه کنه و بازی به نوعی قفل بشه. :دی
بعد کلا این جملاتی که نوشتی عجیبه یکم:
چون گناهکارا دوس دارن که بحث اون وسط زیاد باشه و همه خصوصا بیگناها بزنن تو سر و کله هم
خب به‌جز گناه‌کارا دیگه بقیه بی‌گناهن دیگه. :دی یه دلقک شاید باشه شایدم نباشه. عجیبه برام که چرا می‌گی گناه‌کارا دوست دارن همه، خصوصا بی‌گناها...! این احساس بهم دست داد که یه ناخودآگاه خبیث پشت این پست بود. :دی

یه گناهکارم مثکه گاد کش شده بنظرم گناهکارا تعدادشون مقبول بوده که پویا گادکشش کرده

منظورت از این حرف رو هم نگرفتم. یعنی چی که گناه‌کارا تعدادشون مقبول بوده؟ مثلا ممکن بود نامقبول باشه مگه؟ :دی

@چاوش
با ال امین در خصوص شایان موافقم و اینکه چرا فقط قاتل رو پرسیده، نکته سنجی خوبی بود احسنت
کاملا موافقم منم

@عماد
راجبه داستان واقعا چیزی دستگیرم نمیشه،کلا تحلیل داستان رو زیاد دوست ندارم و زیاد کار من نیست خصوصا توی دورایی مثل این دور که اطلاعات زیادی از داستان و اتفاقات شب به دست نمیاد،،،فعلا ترجیح میدم تحلیل دوستان وارد تر رو بشونم،شاید داستان جلو بره منم تحلیلی داشته باشم.
اتفاقا از معدود دورهایی هست که گاد مشخصا گفته از داستان می‌شه اطلاعات خوبی درآورد. :دی پست گاد رو ندیدی یا چی؟ :دی

کاربلد مافیا
پسندها
0
پستت رو کامل نخوندم فقط قسمتایی ک اسم خودمو دیدم‌ رو جواب میدم

راجب اون حرفم راجبه شایان،،،،اگه تو هم چندین سال مثل من باهاش تو گروه های زیادی بودی و اینتراکشن زیاد داشتی(علی الخصوص گروه منچستر :دی) و این نکته رو هم لحاظ کنی ک بعد از مدت ها داره مافیا بازی میکنه حرف منو متوجه میشدی :دی من کلا همیشه سعی میکنم خیلی ب شایان توجه نکنم :)) :دی

نمیگم نمیشه اطلاعات ب دست اورد ولی مسلما با داستانای ارش که دقیق میشد ازش نقش طرفم ازش فهمید یا اتفاقاتو فهمید فرق داره،منم کلا تو کار تحلیل داستان حداقل تو فازای اولیش نیستم.

Professor
پسندها
15
آرش
من درمورد نتیجه گیری از تیپیکال نظر دادم وگرنه احتمال دادن از روی شناخت بدیهیه. درکل منظورم این بود که فقط این دلایل کافی نیست چه بسا احتمالاتی که در ادامه ی پست گفتم هم باید در نظر گرفت.
به شخصه ترجیحم اینه همه ی احتمالات و درنظر بگیرم و سبک و سنگین کنم و سعیم بر اینه که حدالامکان از روی منطق و صحبت ها نتیجه گیری کنم تا شناخت ! نمیگم این حرکت اشتباهه همیشه ولی سبک من نیست.

درمورد شایان !

اصلا با سبک بازیت حال نمیکنم ! عملا هیچ دیتایی وارد بازی نمیکنی و مستقیم به درد نمیخوری ! تا اینجا که اینطور بوده.
امیدوارم در ادامه تو رویه ی بازیت یخرده تغییر اعمال کنی.

گادکش شدن یه گناهکار احتمال یه گروه بودن مافیارو برای من بیشتر میکنه ! که البته یه گروه یا دوگروه زیاد فرقی واسه ما نداره روش مانوری هم نمیدم. از هرکدومشون از بازی بیرون بره به نفع ماست :دی

بازی یخرده بستس فعلا ! نمیشه نظرات زیادی داد بجز اینکه تا اینجا به همتون شک دارم مگه اینکه خلافش ثابت شه :دی

یه چیزیم خیلی نظرم و جلب کرد تو داستان منتهی هیچ چیزی در موردش به ذهنم نمیرسه فقط خواستم بگمش ! شاید چیز مهمی هم نباشه.
از کلمه ی دو خیلی استفاده شده تو داستان.

دونفر دنبال کارآگاه میگشتن.
دو دست کباب برگ !
دولقمه !
دو نفر !

:29:

- - - Updated - - -

یه چیز دیگه هم این بود که در جواب سوال سید آدم خوبیه ؟ سکوت شد.

کاربلد مافیا
پسندها
63
در مورد برلین هم خواستم بگم که خیلی ناراحته که افراد ساکت از بازی خارج نشدند و یک فرد گناهکار تیر غیب خورده و میتونم با اطمینان بالایی ایشون رو هم خارج از شهروند بدونم

@حسین (h_panamtash):
شما از کجا فهمیدی من خیلی ناراحتم ؟ انقدر بازیکن مبتدی هستم که بیام از کشته شدن گناهکار ناراحت شم ؟! با اطمینان بالا ! شما برای من اینجای بازی میشی مشکوک
پیام من خیلی واضح بود که از ۳ ۴ نفر غیر فعال فقط یه نفر گادکش میشه !

- - - Updated - - -

الان که روش بازی شایان که برات جالبه ولی بهش شناخت نداری،راجبه بقیه شناخت داری یعنی؟چون تا جایی که من میدونم فکر کنم دور اولی هستی(من ندیدمت حداقل)،پس جا داشت این حرفو واسه سید(امیر) هم به کار میبردی،چرا فقط واسه شایان گفتی؟
@عماد (Red Dragon):
روش بازیش جالب نیست از نظر شما ؟! شناخت داشتم در موردش که یه چیز قطعی در موردش میگفتم. همه در مورد شایان و بازیش یه تیکه ای انداختن چطور فقط پست من جالب بود براتون!!

اینو یادم رفت تو پست قبلی بگم. سلام رابین جان
@مهدی (Mahdi)
برادر داری اشتباه میزنی

کارکشته مافیا
پسندها
112
خب یه چیزی در مورد داستان بگم در تایید حرف دیشبم

اینجا 3 تا گروه هست که باید ازشون بترسی. اولی ما هستیم. از بقیه نترسیدی هم نترسیدی. میل خودته. ولی اینجا اراذل بی‌آبرو از قاتلا خطرناک‌ترن.

3 گروه میتونه 2 مافیا و یه قاتل باشه ، یا یه مافیا و دو قاتل ....بالطبع از دلقک نباید ترسید چون برد و باختش آنچنان تاثیری تو بازی نداره مگر همون وقت که بیگناه بشه و شانس بیگناها بالا بره یکم...پس این از رده ترس ها خارجه! ازونجا که گفته اراذل (گروه) از قاتل "ها" خطرناک ترن تنها چیزی که تو ذهن من بولد میشه همینه که یه تیم خفن مافیا داریم با تعداد بالا که طبیعتا خطرناکتر از دو تا قاتل تکی هستن دیگه!

حالا چرا گفتم یه تیم 5-6 نفره نه دو تا 3 نفره مثلا؟ بخاطر گاد کش دیروزی ک گفتم ، ببینین خیلی سادس حتی با این فرض که بقول سید تلاش برا خوندن ذهن پویا مذبوحانه بنظر برسه ولی یه حساب کتاب ساده که با خودتون بکنین میفهمین هر چیزی قاعده خودشو داره و بالانس نگه داشتن بازی کار سختیه و یه سری دستورالعمل ها داره که باید رعایت بشه، شما خودتون گاد بودین میخاستین یه گناهکار گاد کش کنین که بالانس بهم نخوره چیکار میکردین؟ از تک نقش قاتل یا قاتل ها گاد کش میکردین؟؟ قطعا از اولش این نقش رو به کسی که احتمال فعالیت کم داره نمیدین!

میمونه مافیا که اگه دو تا گروه مساوی بخای تشکیل بدی نهایت سعیت اینه بالانسشونو بهم نزنی ، تنها جاییکه دست گاد میتونه باز باشه یه گروه با تعداد قابل قبوله که اگه یه نفرم اون وسطا نیومد بتونی حذفش کنی و بالانس تغییری نکنه چون تو بیگناها هم ممکنه باشه این موضوع!

با کنار هم گذاشتن این دو فکتی که بالا گفتم من بالانسمو بستم تو ذهنم ، یه مافیا 5-6 (یکیشون مرده) ، یک یا دو قاتل ، 1 یا دو دلقک البته دو قاتل و 1 دلقک محتمل منه

@رضا

اولا تعداد مقبول رو همین بالا توضیح دادم ، مقبول ینی موجه ینی کافی ینی بس ینی اوکی :دی خیلی مشخص بود کجاشو نفهمیدی؟

ثانیا در مورد اون که میگین شلوغ شدن تاپیک به ضرر گناهکاراس رو نمیفهمم ، خب همه میدونیم بعضی گناهکارا سایه بازن کلا و زیاد داخل اینتر اکشن های درون بازی نمیشن و براشون بهتره یه چیزی بپرونن و در مورد بحثای دو طرف نظر بدن که با فلانی موافقم با بهمانی مخالف ، انرژی کمتریم میخاد...حداقل اینو تو این چن ساله به یاد دارم من ...این که میگین اگه شلوغ شه مجبورن بیان تو بازی که صد در صد درسته!
ولی اینجور اومدن تو بحثا به شکلی که بیای یه پست دو خطی نظر بدی در مورد طرفین دعوا ، با وقتی که بیای پستای کلی تحلیل و ارزیابی بدی و خودت در مرکز توجه باشی بخاطر کم بودن پستا زمین تا اسمون فرق داره! نمیفهممتون مهدی و رضا!

هم می‌تونه اگر حس کنه این بحث‌ها دارن به سمت‌وسوهایی می‌رن که به ضررش هستن، بحث‌ها رو در نطفه خفه کنه و بازی به نوعی قفل بشه.

بحث سر اینه گناهکارا از شلوغ بودن بازی سود میبرن یا ضرر. من میگم سود تو میگی هر دو ، ضررش رو متوجه نمیشم تو این جملت! چی میگی رضا :/ یبار دیگه آنالیز کن حرف من و خودتو

و اونجا که گفتم همه خصوصا بیگناها ،منظورم یه چیز کلی بود و در مورد صرف این بازی نگفتم. کلا نقش های فرعی جز قاتل ( این بازی دلقک) و بیگناها رو مد نظرم بود که بیگناها رو از توش اختصاصی کردم.

- - - Updated - - -

آها اینو یادم رفت

یه چیزیم خیلی نظرم و جلب کرد تو داستان منتهی هیچ چیزی در موردش به ذهنم نمیرسه فقط خواستم بگمش ! شاید چیز مهمی هم نباشه.
از کلمه ی دو خیلی استفاده شده تو داستان.

دونفر دنبال کارآگاه میگشتن.
دو دست کباب برگ !
دولقمه !
دو نفر !

تنها نکته داستان دیشب از نظرم همین بود که خیلی به عدد 2 تاکید شده ، میتونه دو تا اقدام به قتل رو صرفا بازگو کنه و در مورد اینکه توسط کی بوده این دوتا هنوز مشخص نیس.

در مورد شخصیتا تو داستان تشخیص شوخیش از جدیش خیلی سخته من وارد این حیطه نمیشم والا ، حداقل اول بازی بنابراین بیشتر اتفاقات بازی مد نظرمه تا اشخاص

کاربلد مافیا
پسندها
0
@حسین (h_panamtash):
شما از کجا فهمیدی من خیلی ناراحتم ؟ انقدر بازیکن مبتدی هستم که بیام از کشته شدن گناهکار ناراحت شم ؟! با اطمینان بالا ! شما برای من اینجای بازی میشی مشکوک
پیام من خیلی واضح بود که از ۳ ۴ نفر غیر فعال فقط یه نفر گادکش میشه !

- - - Updated - - -

@عماد (Red Dragon):
روش بازیش جالب نیست از نظر شما ؟! شناخت داشتم در موردش که یه چیز قطعی در موردش میگفتم. همه در مورد شایان و بازیش یه تیکه ای انداختن چطور فقط پست من جالب بود براتون!!

@مهدی (Mahdi)
برادر داری اشتباه میزنی

به خاطر اینکه شایان، بقیه و بازیشون رو میشناسم....شمایی که جدیدی و روت شناخت ندارم بنابراین خواستم ازت سوال کنم....بعدم جواب سوال منو ندادی،چرا این حرف رو در مورد امیر(سید) هم ب کار نبردی؟

کارآموز مافیا
پسندها
0
خب من یه سری تفکراتمو با توجه به داستان بگم ،نحوه برخورد کاراگاه با امین خان و کارای امین خان به نظرم میتونیم امین خان رو دلقک در نظر بگیریم 😂 اونی که به نظرم اول بازی زنگ زد به کاراگاه و اینا خود امیر بود که کاراگاهو میشناخت و مافیای بازیه که کبابیش هم پوششیه برا کارای مافیاییش ،با توجه به توضیحات دوستان در مورد شروع سید و ... میتونیم به نظرم با قدرت مافیا بدونیمش ،البته امین خان هم چون با همه در ارتباطه میتونیم شاید مافیا هم در نظر بگیریم ولی دلقک بیشتر بهش میخوره 😬😬 که با هر دو گروهم ارتباط داره
شایان هم با توجه به سوتی که خودش داده احتمالا قاتله که بعد لو رفتن نقشش میخواست خودشو مافیا جا بزنه (البته اگه گروه جدا در نظر بگیریم چون من خیلی وارد نیستم ،اگه سوتی دادم بعدا سواستفاده نکنید ) و سید رو هم با خودش بکشه پائین
من هم که کاراگاه گفت میشناسه پس شهروند بازیم 😁😁
در مورد بقیه هم به نظرم مهسا و مهدی رو ازشون حس شهروندی میگیرم ،چاوش یکمی مشکوکه برام ولی هفتاد شهرونده برام
خلفیم با توجه به حسم قطعا مافیا یا قاتله و شهروند نیست 😂😂
البته این درصدای اخر حس خودم بود ،هیچ دلیلی ندارم

کارکشته مافیا
پسندها
112
تا اینحای بازی شایان یخورده بازیش تو ذوقم میزنه تا حالا نداشتیم همچین چیزی ، با پدیده ای مواجهیم که تو چشامون زل میزنه و میگه من دلقکم! کدوم دلقک عاقلی این کارو میکنه؟ و یا کدوم بیگناه عاقلی میاد تابلو کنه خودش رو و بقیه بازیش رو عملا سوخت کنه چون کسی دیگه اهمیتی بهش نمیده تا اخر! اما اگه گناهکار باشی بنظرم ایده خوبیه کسی جدی نمیگیرتت و همینطوری ولی تو بازی ولی باگش اینجاس که تا اخر بازی که نمیزارن طرف زنده بمونه چه قاتل باشه چه مافیا! اون 5-6 تای اخر اولین گزینه اعدام میشه! نمیفهمم دیگه بجز اینا هیچ ایده ای ندارم :/ توجیهی نداره رفتارش همه نظر بدن در موردش لطفا

کارکشته مافیا
پسندها
25
مهدی تو با یه پست گفتی برلین رابینه؟ (پست اولش که تبریکه حساب نیست) اونم یه پست ۲ خطی؟
آره دیگه، از لحنش حس کردم رابینه :دی برلین و آلمانم میخوره بهش :)) معمولا هم سر گادکش ها و ساکت های بازی نظر میده اوایل بازی :))

قسمت دوم حرفت حس خوبی بهم نداد.

رضا
اونجاش که گفتم بازی درگیر شایان نشه؟ چرا حس خوبی نداد؟ البته من الان دیدم تو پستت که عماد هم اینو گفته تقریبا. ولی من منظورم از درگیر نشدن بازی به خاطر اتلاف انرژی و اینا نبوده قطعا :دی تو که چیزی نپرسیدی ولی من میگم که به زحمت نیفتی. منظور من واضحه، به نظرم بحث شایان رو کش دادن یه حالتش اینه که شایان بیخودی پرت و پلا گفته باشه و از اونجایی که جواب هاش دری وری بوده صرفا جا برای گناهکار و بحث برای گناهکار باز می کنه تا بتونه لا به لای کلی از بازیکنان دیگه بیاد و یه پستی بده و بره. بعدا هم نمیشه چیزی ازش درآورد. من سر این موقعیت ها و مفت خوری ها حساسم. حالا یه ور قضیه هم اینه که شایان یه گیری به پاش باشه واقعا و اون نوع پست ها عمدی. که این در گوشه ذهن همه خواهد بود و بهش پرداخته میشه.

@مهدی (Mahdi)
برادر داری اشتباه میزنی
برلین
:39::39::39:
ولی این پستت که گفتی بازیکن مبتدی نیستی و اینا هم عجیب بود آخه :دی پس تجربه بازی داری قبلا. حالا رابین نیستی انگار :دی !!!

کارکشته مافیا
پسندها
112
@نادر شاه

من هم که کاراگاه گفت میشناسه پس شهروند بازیم

معلومه که با سبک جدید داستانای پویا آشنایی ندارین :دی اینقدم که فک میکنین سطحی نیس و خودشم تو پستش گفته بود که علنا کسی رو لو نمیدم! خوب نخوندین انگار

پس صرفا از رو داستان دلیل نمیشه که شما بیگناه باشی! جالب بود ولی :دی

کاربلد مافیا
پسندها
177
@عماد
درباره شایان اگر پستم رو کامل می‌خوندی متوجه منظورم می‌شدی. :دی این موضوع قلقلکم داد که دو نفر با فاصله نسبتا کم چنین حرفی درباره شایان زدن. :دی

من هم هیچ‌وقت تو تحلیل داستان و بالانس کارم خوب نبوده ولی خب این دور گاد صراحتا گفته اطلاعات بعضا مهم می‌ده تو داستان بعد تو کاملا برعکس اینو گفتی تو پستت آخه. :دی

@عرفان
ازونجا که گفته اراذل (گروه) از قاتل "ها" خطرناک ترن تنها چیزی که تو ذهن من بولد میشه همینه که یه تیم خفن مافیا داریم با تعداد بالا که طبیعتا خطرناکتر از دو تا قاتل تکی هستن دیگه!
من هم شبیه این رو گفته بودم ولی خب مشکلی که دارم اینه که اون تیم خفن مافیا منظور چیه دقیقا؟ آخه همه بازیکن‌ها حرفه‌ای هستند دیگه عملا. :دی

با کنار هم گذاشتن این دو فکتی که بالا گفتم من بالانسمو بستم تو ذهنم ، یه مافیا 5-6 (یکیشون مرده) ، یک یا دو قاتل ، 1 یا دو دلقک البته دو قاتل و 1 دلقک محتمل منه
تقریبا موافقم. دو دلقک رو البته احتمال خیلی کمی می‌دم.

نمیفهممتون مهدی و رضا!
من نگفتم شلوغ شدن بازی لزوما به ضرر گناه‌کارهاست. گفتم هم می‌تونه به نفع‌شون باشه و هم به ضرر، چرایی و چگونگی‌ش رو هم توضیح دادم. :دی تو یه‌جوری گفته بودی که انگار بدیهیه که شلوغی حتما و در هر حالتی به نفع گناه‌کارهاست و حالت دیگه امکان نداره!

و اونجا که گفتم همه خصوصا بیگناها ،منظورم یه چیز کلی بود و در مورد صرف این بازی نگفتم. کلا نقش های فرعی جز قاتل ( این بازی دلقک) و بیگناها رو مد نظرم بود که بیگناها رو از توش اختصاصی کردم.
اوکی. :دی
ولی به‌طور کلی هم بگیم، قاتل گناه‌کار حساب می‌شه. :دی

@مهدی
خب ببین شایان داره این کاری که تو میگی بهش حساسی رو می‌کنه الان دقیقا. :دی خواه‌ناخواه اون‌چیزی که تو نمی‌خوای بشه، شده و خیلی‌ها تو پست‌هاشون دارن درباره تحرکات مشکوک شایان صحبت می‌کنن. :دی درنتیجه چیزی واسه جلوگیری وجود نداره دیگه!

@نادرشاه @عرفان
معلومه که با سبک جدید داستانای پویا آشنایی ندارین اینقدم که فک میکنین سطحی نیس و خودشم تو پستش گفته بود که علنا کسی رو لو نمیدم! خوب نخوندین انگار

پس صرفا از رو داستان دلیل نمیشه که شما بیگناه باشی! جالب بود ولی
موافقم. :دی

کاربلد مافیا
پسندها
0
شاید یه پستی از گاد جا انداختم ولی اوایل بازی بود یادمه گفته شده بود که اطلاعات حیاتی قرار نیست تو داستان بیاد....دوباره میخونم شاید من اشتباه کردم

عصر دوباره میام چند تا پست الانم کامل شاید نخونده باشم برمیگردم اگه نظری داشتم میدم

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
دستیار مافیاییا

تاس

+
اتصال به گوگل

کاربران آنلاین

هیچ کاربری آنلاین نیست.

یافتن کاربر

اتصال به گوگل

کاربران آنلاین

هیچ کاربری آنلاین نیست.

یافتن کاربر

بالا پایین